Thomas Repülőtér

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Thomas Repülőtér - Page 4 Empty Re: Thomas Repülőtér

Témanyitás by Bishop Kedd 24 Szept. 2013, 20:37

A férfi nem válaszol csak bólint egyet, de azt Kira nem láthatja, lassan feljebb halad a vállakhoz és a nyakhoz és valamivel gyengédebben folytatja, ezzel teljesen ellazítva az adott területeket.
- Akkor már felesleges lenne ajánlanom egy hosszabb kikapcsolódást... Egy műhely vezetését nem néztem volna ki egy ilyen fiatal nőből, elnézést, de elég meglepő. És az üzlettel minden rendben van? Sokan vesznek ki kényszer pihenőt... de ehhez már tényleg semmi közöm.
Végén leviszi a hangsúlyt és gyorsan elhallgat, mintha valami olyat mondott volna amit nem kellene. Egyébként mind a stílusa, mind a hangsúlyozása inkább beszédes és érdeklődő személyiséget mutat, mint kíváncsiskodót.

XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Kira Sign Szer. 25 Szept. 2013, 17:15

A férfi beszéd közben sem hagyja abba a masszázst így lassan eljut a vállakhoz majd a nyakhoz. Egészen ellazító érzés. A férfi azt hiszi, hogy kényszerszabadságon vagyok, most nem tudom eldönteni, hogy haragudjak rá, amiért azt feltételezi, hogy rosszul vezetem a céget, vagy örüljek, mert aggódik értem, bár az utóbbi nem tudom mennyire reális jelen helyzetben.
- Szó sincs kényszerszabadságról. Egyszerűen csak nyáron nem tudtam elmenni nyaralni.
Mondom, miközben tovább élvezem a lazító masszázst.
~ Nem akarok az otthoniak miatt most aggódni. elvégre azért jöttem, hogy végre kikapcsolódjam.

Thomas Repülőtér - Page 4 Sexymechanicbyparkleggy Thomas Repülőtér - Page 4 Girloffantasybymanofins Thomas Repülőtér - Page 4 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Thomas Repülőtér - Page 4 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Thomas Repülőtér - Page 4 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Síkok:

Témanyitás by Bishop Szomb. 28 Szept. 2013, 15:36

A férfi nem szól többet, csak folytatja tovább, végzi a munkáját. A masszázs után következik egy iszappakolás ami negyven perc kellemes melegséggel és sötétséggel jár, Kira itt teljesen ki tudja üríteni a fejét. Ha tényleg nem gondol semmire akkor még el is aludhat és kellemesen kipihenten ébredhet. Ezután van lehetősége lezuhanyozni és megtörölközni. Ellazulva és feltöltődve lép ki a wellness részlegből. Ha vissza felé veszi az irányt a helyére, akkor ott egy újabb kellemes meglepetés érheti. Lehet már nem emlékszik rá de volt szó étkezésről még mielőtt elindult és most több szépen leterített kocsi van a széke mellett, rajta ezüst tálcákon különféle ételek. A szokásos homártól és kaviártól egészen a különlegességekig, minden első osztályú, friss. Italnak különféle borok és konyakok, de még jégben hűtött minőségi pezsgő is van. Az egész étvágygerjesztő és impozáns.

XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Kira Sign Vas. 29 Szept. 2013, 20:20

A férfi folytatja a masszázst, ami kellemesen hat rám. A masszázs után egy pihentető iszappakolás következett, már vártam, hogy 40 percig áztathassam magam a meleg iszapban a sötétben. Kellemes volt a sötétség és a csönd, végre egyedül lehettem a gondolataimmal. Itt volt időm arra, hogy végiggondoljak sok mindent. Végül mikor már teljesen kiszellőztettem a fejem, lassan el is pilledtem.
A pár perc gondolkodás után szunyókálással töltött fél óra igazán feltöltött. A pakolás után esélyen volt arra, hogy lezuhanyozzam, jól esett a zuhany és már nem is tudom mióta nem éreztem magam ilyen nyugodtnak, a hátköznapokban mindig kattogtam valamin, de most szó szerint sikerült kiszakadnom a hétköznapokból.
Egészen feltöltődve jöttem ki a wellness részlegből, bár ekkor már volt rajtam váltásruha, és nemcsak egy törölköző.
Mikor visszaértem az ülőhelyemhez, ott egy szépen leterített kocsi van a székem mellett.
~ Tényleg, a stewardess említette, hogy lesz ebéd.
A kocsin ezüst tálcán sorakoznak a jobbnál jobb ételek. Homár, kaviár és megannyi különlegesség. Borok és pezsgők, minden ami szemszájnak ingere.
~ Úgy érzem ez lesz életem legjobb nyaralása.
Mondom magamnak, majd odasétálok a kocsihoz, kényelembe helyezem magam a székemen, és nekilátok az egyik homárnak és pezsgőt iszom mellé. bár számomra még kissé szokatlan ez az ízvilág, de érzem, hogy hozzá tudnék szokni.

Thomas Repülőtér - Page 4 Sexymechanicbyparkleggy Thomas Repülőtér - Page 4 Girloffantasybymanofins Thomas Repülőtér - Page 4 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Thomas Repülőtér - Page 4 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Thomas Repülőtér - Page 4 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Síkok:

Témanyitás by Bishop Kedd 01 Okt. 2013, 23:14

Kira lassan elfogyasztja az összes remek ételt, amit feltálaltak elé, gondosan mérték ki az adagokat így mindent meg tud enni, vagy bele tud kóstolni és jóllakottnak érzi magát, de nem annyira, hogy az esetleg kellemetlenséget jelentsen neki. Ezután már nincs sok hátra, az egyébként viszonylag hosszú repülőútból, a programoknak köszönhetően az idő elég gyorsan telik számára. A leszállás előtt természetesen el kell foglalnia a helyét és be is csatolnia magát, hogy minden előírásnak elehet tegyenek, főleg itt Európában, ahol valamivel szigorúbbak a szabályok. Leszállás után visszakapja a csomagjait, majd távozhat is. Mielőtt elhagyja a független területét a reptérnek, még van lehetősége a hatóságoknál bemutatnia a regisztrációs kártyáját. Az illetékesek nem akadékoskodnak, főleg ha Kira még franciául is kezd kommunikálni velük, akkor még segítőkészek is. Természetesen az épület környékén több utazási lehetőség van így Kira könnyen mozoghat a városban.

//Folytatás: itt//

XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.