Sacrosanct

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Sacrosanct - Page 3 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by A Misztikus Pókember Csüt. 25 Ápr. 2013, 21:05

Elhelyezkedem kényelmesen a székemben és csupán hallgatom az imát. Az asztalon egymásra fektetett kezekkel, azokat összekulcsolva. Nem olyan meglepő, mint amit vártam, egyszerűen helyetesítgetnek szavakat az Annihilusra. Elsőre nehéz megmondani, hogy ezek zseniálisak vagy olyan szerencsés hülyék akiket tényleg valaki muszáj, hogy segítsen.
Az ír akcentus előtt azt mondtam volna, hogy egy földi nevelte őket, de az akcentus különbség másra utal, nem lehet a terv része...
A gondolkodás mellett nem is zavartattam volna magam és kezdeményezőleg nyúltam az egyik, gyümölcslevesnek tűnő tünemény felé. kedvesen, egy barátságos arckifejezéssel az arcomon.
De akkor megbántam, hogy kisegítettük a páncélosokat, paranoiás, vaskalapos örültek. Így sincs egyszerű dolgom, most meg csak abban hihetek, hogy kinőttük már az inkvizíciót. Eddig elég elfogadóak és türelmesek voltak, most egy kicsit hatunk erre az oldalukra.
- Gondolom nem az első eset, hogy negatív kritikát kap a vallás. Bocsánatot kellkérnem a társunk kirohanásáért. Hiszen vendégek vagyunk és legalább illene meghallgatnunk önöket az ítélkezés előtt. A galdori úriember pedig lesz szíves viselkedni az asztalnál... Ha megkérhetem. - Most vagy lefejeznek vagy csak elvesztem a nagydarab bizalmát. Az élet szép és tele van lehetőségekkel. Egy darabig kihúzhatjuk, amíg megérnek a bíborosok.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Thorhalla Pént. 26 Ápr. 2013, 09:12

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow (Jelly), Jonathan Holmes, Valyna / Sors (Cardas), Zackary Knight / Villám (Kira) és Vron / Acél

A nő már éppen válaszolt volna Jelly kérdésére, amikor Vron kifakadt. A nő arcán nem látszott meglepetés, vagy harag a szavaival kapcsolatban, csak továbbra is az a felöltött maszk, amíg együtt.
- Köszönöm Mr. Holmes, de nem szükséges – mondta békítően. – Való igaz nem először kaptunk efféle támadást, de helyzetünket oly kevesen érthetik meg, hisz nem sokan voltak a helyünkben. Hogy választ adhassunk mindenre, s talán újabb kérdések is felmerülnek, elmesélem, hogy miként döntöttünk az egyház megalapítása mellett.
Belekortyolt a poharába, majd letett és végül nekiállt újra beszélni.
- Ahogyan Mr. Morrow jól sejtette mind a ketten a Földről származunk. A kree-skrull háború során raboltak el minket a kree-k s kerültünk a világűrbe. Kísérleteztek rajtunk, vizsgálgattak s végül, amikor eljött Annihilus kiszabadultunk. Megkímélt minket s mi életünket a szolgálatába helyeztük, nem csak mi voltunk mások is. Kik megtagadták tőle mindezt meghaltak, mert nem voltak e világra valók. De kik őt imádják s imádkoznak hozzá életben maradnak, mert kegyes is tud lenni. Mi sem jobb bizonyítéka ennek, mint amit itt látnak. Mikor megkímélt minket s elindultunk vissza a Földre találkoztunk másokkal, kik ugyanúgy jártak, mint mi. Akkor döntöttünk az Egyház létrehozásában s mint tudják nap mint nap új híveink annak s tán még egy vallás sem terjedt el olyan gyorsan az Univerzumban, mint a mienk.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sacrosanct - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Jelly Szer. 01 Május 2013, 11:03

Az egyik űrlovag megmondja a magáét az egyház vezetőinek, Jelly a lelke mélyén egyet értett vele, bár félő hogy most robbantott ki egy galaktikus háborút. Nem kellett volna egy újabb.
Bár ő is megmondta volna ezt...
Ha ő is egy másik galaxisból, egy nagyon messzi, másik galaxisból származó polipszerű idegen lenne. De nem az. Hamarosan kiderül hogy az egyház vezetői tényleg a Földről származnak. A legmeglepőbb az volt, hogy a kreek elrabolták őket, sőt Anhillus megkímélte őket. Ezek a lényeknek nem a kegyelem volt a legfontosabb erényük.
- Ez érdekes. - Nem fogja megkérdezni, hogy Anhillus hogy kímélt meg őket. Vagy megsértődnek vagy valami homályos magyarázatot adnak. - És Anhillus válaszol az imáikra?
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Kira Sign Csüt. 02 Május 2013, 22:19

Mikor Acél felcsattant, egyszerre értettem egyet és elleneztem a vezetőnk tettét. Ugyanis mélyen egyetértettem vele, de moderálni akartam magam, hogy ne okozzak bonyodalmakat. Erre Acél, elintézi nekünk, hogy legyen, sőt olyan elánnal, hogy a végén még vallási háborút is kirobbanthat vele, ami nem lenne jó.
- Nyugodj le Acél! Vagy háborút akarsz?
Mondtam társamnak nem túl hangosan. Mivel mellette ülök ezért lehet, hogy csak ő hallotta, de ez is volt a cél. Bár bevallom nem sokat érthetnek a Galadori nyelvből, de azért fő az elővigyázatosság.
Alig akartam elhinni, hogy én próbálom lenyugtatni Vront, miközben én szoktam forrófejű lenni. Bár bevallom az események miatt, már bennem is kezdd felmenni a pumpa.
A nő elmeséli a vallásuk keletkezését, ami elég hihetetlenül hangzik, bármennyire is igyekeznék nem igazán tud meghatni a sztori.
Az egyik földi egy rövid megjegyzést tett és bevallom ennél többe, most én se tudtam volna mondani hangosan.
~ Lehet, hogy őket megkímélte, mert behódoltak, de ez így nincs jól. Mert akinek hódoltak az lemészárolt rengeteg embert. Ami nem tiszteletre méltó tett.

Sacrosanct - Page 3 Sexymechanicbyparkleggy Sacrosanct - Page 3 Girloffantasybymanofins Sacrosanct - Page 3 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Sacrosanct - Page 3 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Sacrosanct - Page 3 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Síkok:

Témanyitás by Vron Szomb. 04 Május 2013, 02:04

A nő arcán semmi sem látszik, miközben hallgat, de ez nem is meglepő. Nyilván készült érvekkel de rendben, halljuk őket! Nem tartok attól, hogy bármi olyat mondana, ami csak egy kicsit is meggyőzne. Az viszont rendkívül idegesítő, hogy ez a földi pojáca a nevemben akar bocsánatot kérni. Jéghideg, gyilkos tekintettel vágok a szavába:
- Ne kérjen bocsánatot a nevemben, nem hatalmaztam fel rá! Nem szégyellem a véleményem, de úgy látszik maga nem elég gerinces hozzá, hogy felemelje a szavát. Vagy talán maga nem lát semmi problémát Annihilus imádatával?
Villámot csak egy tekintettel utasítom rendre. Hogy jön ahhoz, hogy megkérdőjelezi a tetteimet? Ő is ugyanolyan gyáva, mint ezek a Védelmezőknek nevezett hajbókoló bohócok. Senki nem képes rajtam kívül kimondani, amit gondol?! Mindenki csak a kis békéjét meg a diplomáciáját félti, miközben ilyen galaktikus méretű bűntettek felett egyszerűen szemet hunynak. Undorító...
Végighallgatom, ahogy a nő elmondja a történetet. Nem igazán hat meg az a tény, hogy földiek, tőlem aztán bárhonnan jöhettek. Az számít, amit Annihilusról mond. Meglepő, hogy Annihilus képes megkímélni bárkit, de ezek szerint sokkal nagyobb tervei vannak, mint az, hogy egyszerűen csak letarolja az egész univerzumot. Egy félelemben gyökerező vallás által akarja uralni azt, és ezek segítenek neki, csak mert hálásak a szánalmas kis életükért. Felfordul a gyomrom, a beteg tanaik hallatán. Ez a bajom a vallásokkal, hogy ki merik jelenteni, hogy annak van joga az életre, aki az ő hívük. Legszívesebben lefejezném mindkettőt, de ez nem oldana meg semmit. A helyükre újak jönnek, mi pedig meghalunk. Olyan megoldás kell, amivel az egész egyházat megszüntethetjük. Az egyik védelmező végre többé-kevésbé értelmesen szól. Meghallgatom a válaszukat, majd újra szót emelek.
- Ha én valamelyikük szívének szegezném a kardomat, majd életben hagynám, istenné válnék a szemében?! Annihilus milliárdokkal végzett, ezért a bűnért nem lehet váltság pár megőrzött élet. Ez a szörnyeteg mindent uralni akar, amit nem tud, azt pedig elpusztítja. Az ilyen nem imádatot érdemel, hanem kegyetlen megtorlást! Én a szemükbe merem mondani, hogy a vallásuk torz és beteg! Talán másokban nincs ennyi egyenesség, de így gondolják.

Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Vas. 12 Május 2013, 13:46

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow (Jelly), Jonathan Holmes, Valyna / Sors (Cardas), Zackary Knight / Villám (Kira) és Vron / Acél

A nő nyugodtan bólintott Jelly szavaira és továbbra is ilyen hangnemben válaszolt.
- Igen, szokott válaszolni az imáinkra, és nem egyszer fordult elő, hogy ennek bizonyítékaként egyik emberét, tábornokát küldte el hozzánk, kinyilatkoztatás címén.
Zackary szavaira a férfi csak legyintett.
- Számítottunk az efféle reakciókra, nem egyedüli, nem kell aggódnia amiatt, hogy ezért háború lenne.
Acél szavaira már a Mátriárka válaszolt volna, de a férfi intett, hogy ne tegye és inkább ő volt az, aki ismét magához ragadta a szót.
- Roppant érdekes, hogy pont maga vélekedik így, akinek a faja népirtást követett el – szólalt meg a férfi. – Végeztek gyermekekkel, nőkkel, betegekkel. Köztudott, hogy az Űrlovagok a túlélő Szipolyokra vadásznak, hogy az utolsót is eltöröljék még akkor is, ha annak köze sem volt a háborúhoz, amit az önök bolygója ellen követtek el. A kérdés felmerül, hogy kinek a nézőpontja, vallása és életcélja beteg és megkérdőjelezhető.
- De ugyanekkor a shi’arok is elítélhetőek lennének, a kree-k, vagy a skrullok, vagy bárki más – mondta a nő végül. – Nem tekintenénk annak, hiszen nyilvánvaló kedves uram, hogy ön nem sosem lenne fenyegetés. Míg Annihilus mögött egy teljes dimenzió áll, mit már meghódított már. A Negatív zóna népei is élnek s őt tekintik uruknak…

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Kira Sign Hétf. 13 Május 2013, 13:48

Acél nem akart lenyugodni, aminek cseppet sem örültem. Egyre inkább el akartam tűzni innen a frászba, mert már kezdtem én is nagyon ideges lenni, de nem akartam kikelni magamból úgy mint a társam.
A férfi megnyugtatott, hogy háború emiatt a "kis" vita miatt még nem lesz.
Azonban amit ezek után mondott, na attól már nekem is majdnem felforrt az agyvizem.
~ Mi nép irtók? A szipolyok támadták meg a bolygónk és ezért veszünk rajtuk megtorlást.
~ Fogj le Sors, mert a végén még felrúgom ezt a nagyszájút.
Ha a nő nem vág közbe a férfi beszédébe, hát akkor lehet, hogy olyat csináltam volna amit később megbánok.
Bár ahogy tovább hallgatom a nő beszédét(2.mondat), az egyik mondatán olyan érzésem támad, hogy mindjárt fellököm az asztalt, de moderáltam magam és próbáltam egy mély lélegzetvétellel lenyugtatni magam.
~ Nem jelentenénk fenyegetést? Hú, legszívesebben felrúgnám a hívő kis feneküket. Remélem hamar eltűzünk innen, mert már kezdek nagyon ideges lenni.

Sacrosanct - Page 3 Sexymechanicbyparkleggy Sacrosanct - Page 3 Girloffantasybymanofins Sacrosanct - Page 3 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Sacrosanct - Page 3 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Sacrosanct - Page 3 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Jelly Csüt. 16 Május 2013, 20:48

- Érdekes - mondta Jelly.
Szóval ezek az emberek kapcsolatba állnak Anhillussal. Valószínűleg a másik dimenzióból jött hódító tud a vallásról és ki tudja, hogy ezek a fickók mikor fogják hátba támadni az ellene harcolókkal.
Jelly látta a flottájukat, mikor közeledettek a bolygó felé. Képesek lehetnének megvívni egy háborút? Vajon lehet hogy ők lennének Anhillus tejúti előőrse? Vajon mikor tudja őket belehajszolni egy kereszteshadjáratba, aminek talán a Föld is áldozatául esne.
Azonban a többi mondata sem hagy kétséget, hogy másokról mit gondol. Ezek csak azért hívták ide őket, hogy háborút provokáljanak ki.
Jelly nem fogja nekik megadni ezt.
- És minket miért hívott ide. Az űrlovagokat és a Galaxis Védelmezőit? Valami oka csak volt? És más népeknek miért ne lenne joga élni? Gondolok itt az űrlovagokra, a kreek-re és a shi'arokra. Ki dönti el, hogy kik éljenek és haljanak ki? Miért nem élhetnének szabadon? Miért nem választhatnak más utat? Ha Anhillus olyan jó és kegyelmes úr, akkor miért írt ki most is bolygókat? A Sakaaról nem hallottak? Két társunk veszett oda és a bolygó egész lakossága. Anhillus harcosai miért öltek meg gyerekeket és nőket? Előbb erre adjon választ, és utána vonja felelősségre a szipolyok ellen folytatott harcukért.
A kezei ökölbe szorulnak.
- Már elnézést, de elment az étvágyam. Ha Anhillus olyan kegyelmes úr, akkor miért kellett meghalnia a Fellegvár lakóinak? Ott voltam. Láttam felrobbani az állomást, több ezernyi civillel a fedélzetén. Miért nem kegyelmezett meg nekik az önök messiása?
Jelly
Jelly
Bannolt

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by A Misztikus Pókember Pént. 17 Május 2013, 01:33

Az Acél nevezetű lovag tipikus példája a fajának. Tudtam, hogy meg fogják nehezíteni a dolgomat. A másik kettő ahhoz képest szinte szoba cica, hogy lovagok. A válaszom ennek ellenére is csupán egy szúrós, magabiztos tekintet, pár másodperc csupán. Már mikor belekezd a monológba. Utána szerencsére Carl is elkezd fröcsögni. Elhiszem, hogy besokalltak, de legalább ő visszafoghatná magát.
- Az érvelés első szabálya: ne az érzelmeid vezessenek. Mr. Morrow biztosan látta a csillagok háborúja című űr eposzt. Most csináljon úgy mint egy jó padawan és és uralkodjon magán. - Elismerem, ez tőlem sem volt felnőtt lépés. Az óvoda magával rántott egy pillanatra. De utána megtörlöm a számat kényelmesen és csak utána fordulok a mátriárkához..
De mégsem kezdek bele, inkább történelem leckébe kezdek a lovagok javára.
- Az emberek legnagyobb vágya mindig is az volt, hogy kiírthassák magukat. Na és persze közben más nevében cselekedhetnek külön élmény. Mr. Morrow elfelejtette, hogy ez nálunk nagy múltnak örvend és nálunk inkább az önök bosszúhadjáratát szokás elítélni. Legyen az jogos vagy jogtalan, a bosszú az egyik leglenézettebb dolog az emberek között... - Magyarázok egy kört tanárian, közben fejben felkészülök a magasabb játéktérre a mátriárka ellen.
- Egy fontos dolgot viszont említett a társam. Ezek után arra lennék kíváncsi, hogy miért vagyunk mi itt. Nem hiszem, hogy ez az asztaltársaság jól viselné a körülményeskedésünket. Így meg kell kérnem, hogy térjünk a tárgyra. - Én valóban elbeszélgettem volna még velük, sokkal jobban kiismerhettem volna őket a baj előtt. De a lovagok és Morrow társaságában ez valóban nem kivitelezhető.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Vron Szomb. 18 Május 2013, 01:19

Egy pillanatra megakadok, amikor a szipolyok vadászatát hozza fel, de ez nem tart sokáig.
- A szipolyok veszélyt jelentenek minden fajra. Mi megtapasztaltuk mindezt, ezért kötelességünk levadászni őket, hogy a gonoszságuk ne terjedhessen tovább. Annihilus céljában azonban nincs semmi igazságos, ahogy a szipolyokéban sem volt. Mindenkit elpusztít, aki nem hódol be neki, és felperzselt bolygók maradnak a nyomában. Az összes galaxisnak tanulnia kéne abból, ahogy mi visszavertük a szipolyokat és fel kellene kelnie Annihilus ellen.
Azt, hogy nem lennék fenyegetés, nem kommentálom. Ha rajtam múlik, át fogja még ezt gondolni, amikor az űrlovagok ellenük vonulnak. Remélem személyesen vehetem majd a fejüket. Imádkozhatnak a rovaristenükhöz, amennyit csak akarnak., nem védhetné meg őket. Úgy tűnik, az egyik földi védelmező is egyetért velem, és nem fél kimondani. A másik bohóckodását hallva viszont felfordul a gyomrom. Gyűlölöm az olyanokat, akik mindenkinek meg akarnak felelni, ez a patkány pedig pont ezt csinálja. Az ilyen tömeggyilkosok szolgái nem érdemelnek tiszteletet, ő mégis úgy tesz, mintha az elveik elfogadhatóak lennének. Minden szavából csöpög a kétszínűség. Az egyetlen vállalható dolog, ami elhagyja a száját, az a kérdés. Miért hívták ide őket? Ezt én is szeretném megtudni.

Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 18 Május 2013, 09:16

A szavak után az eddig az italát iszogató Nestor letette a poharát és két kézzel csapott az asztalra, hogy mindenki rá figyeljen.
- Elég már gyerekek! – emelte fel a hangját Nestor. – Nincs olyan birodalom, vagy felsőbb hatalom, ami ne akarná kiirtani az ellenségét. Ehhez nem kell csótánynak, sem a fészeknek, vagy éppen szipolynak lenni. Megtenné és megtette a múltban is ezt az emberiség, a mocskos skrullok, a badoo-n, és még a kree-k is. Egyedül csak a shi’ar nem mészárolja az ellenségeit, hanem integrálja a birodalmába. Ettől kezdve egyiküknek sincs joga a másik fejéhez vágni, hogy ki miben hisz és miért, egyik sem jobb a másiknál! Ha nem vagyunk érettek ne menjünk bele egy teológiai vitába…Van valakinek egy szivarja? – tette fel a kérdést a végén.
A nő megköszörülte ezek után a torkát, hogy válaszoljon az értelmesebb kérdésre.
- Szövetséget és támogatást szerettünk volna felajánlani önöknek, hogy biztosítsuk a Védelmezőket a szándékaink istenünk ellenére nem ellenséges. És mert tudjuk, hogy nem igen van önök mögött olyan hatalom, aki segítené önöket – mondta.
Jelly második kérdésénél az egyház két vezetője összenézett, majd összebólintott.
- A pontos válasz, hogy miért teszi Annihilus, amit tesz…. Az emberiség bűnéért fizet a teljes univerzum – mondta ki végül a nő. – Az emberiség alatt a Föld lakóit értjük és nem másokat…

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Jelly Szomb. 18 Május 2013, 10:53

Jelly már készült arra, hogy visszaszól Holmes-nak. Eddig tűrte a fickó fenhéjázását és pofátlanságát, de most inkább arra gondolt, hogy valaki fogja le, mert leüti ezt a barmot. Nestor tett rendet, mikor az asztalra csapott, majd elmondta, hogy nem kellene semmilyen birodalom felett sem ítélkezni.
Anhillus nem egy birodalom, hanem egy másik dimenzióból jött tömeggyilkos. Carl nem tudott úgy gondolni a Fellegvár után, hogy Anhillus jaj de meg nem értett idegen teremtmény, aki valószínűleg csak azért mozdult ki a kényelmes dimenziójából, hogy megtisztítsa az univerzumot, és hogy rovarokkal teli planétákat hagyjon a szolgálóinak, amitől ők nagyon boldogok lesznek. Töltött magának egy pohár gyümölcslevet, majd belekortyolt. A torka már cserepes volt, ahogy a szája is, az idegességtől.
Ekkor válaszoltak a kérdésére, hogy biztosítani akarják a védelmezőket a támogatásukról. Na persze, ez olyan lenne mintha Anhillus csicskásai lennének. Majd jött az újabb válasz, hogy miért kell az univerzumnak szenvednie.
Azonban Jelly felköhögött, mikor félrenyelte az italát. Nagy nehezen lenyelte, mély levegőt vett, majd az egyház vezetője felé pillantott.
- Az emberiség bűneiért? - A szíve hevesebben vert dobogni. - Mit tett az emberiség Anhillusnak, hogy egy egész univerzumnak kell érte szenvednie?
Anhillus elfogja pusztítani a Földet, amint eléri. Ez csak idő kérdése.
~ Figyelmeztetnie kell őket és valahogy megállítani Anhillust. Ez már személyes ügy.~
Gyorsan visszanyerte az önuralmát, majd megszólalt.
- Elnézést excellenciás asszonyom. Akkor ezek szerint Anhillus a Földet is megtisztítja?
Próbált tiszteletteljes hangot megütni.
~Valahogy meg kell állítanom.~
Jelly
Jelly
Bannolt

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Kira Sign Vas. 19 Május 2013, 15:07

Az egyik földi szavaira majd felforr az agyvizem.
- Szerinted a bosszú lenézendő, míg az oktalan gyilkolás az elfogadott. Öregem, te nem vagy normális!
Mondom szemébe a véleményemet. örülhet, hogy csak ennyit mondtam, mert már az idegtől ökölbe szorított kezem már enyhén remegni kezdett, ha nem fogom vissza magam a végén még bemosok neki egyet.
~ Fúúú.
Elhangzik egy kérdés, ami engem is foglalkoztat.
~ Végre egy értelmes mondat. Ezzel az értelmetlen veszekedéssel, csak azt értük el, hogy hamarosan tömegverekedés lesz, ha nem csitulnak az indulatok.
A feszült helyzetben az egyik védelmező rácsap az asztalra és kimondja az igazságot.
~ Igazat kell adnom neki.
Bár nem mondtam ki a szavaim, mert tudtam, hogy Acél már így is eléggé ideges.
A mátriárka szövetségről szóló mondatára nem reagálok, hanem Acélra nézek. Elvégre ő a vezetőnk, neki van a legtöbb joga ebben a kérdésbe dönteni.
A nő válaszol a jelek szerint velünk egy oldalon álló Védelmező kérdésére és láthatóan nem erre a válaszra számított, ahogy én sem.
~ Arról ítélve amit az ellenszenves védelmező mondott, elég szörnyű egy bolygó lehet, de ez miért lenne indok más nemzetek megbüntetéséért? Talán ez is kiderül.

Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by A Misztikus Pókember Vas. 19 Május 2013, 17:47

Vendéglátóink válasza kicsit meglep, Nestor felszólalása kevésbé.Főleg, hogy eddig mennyire csöndben volt a vezetőnk. Morrow szenvedő feje vagy a gladori nő kirohanása már egyre inkább bosszantanak. De én még ismerem a szabályokat, veszek egy mély levegőt, majd kortyolok egyet az italból kényelmesen amíg mindenki elsírja a bánatát.
~ Nem szabad érzelmi szinten reagálnom, amatőr dolog lenne...~
- Nem figyelt hölgyem és még nem vagyunk olyan jóban, hogy tegezzen. Maradjon a Mr. Holmes megnevezésnél és gondolkodjon mielőtt beszél. Szépen kérem! Lejáratja az osztagát. - Kezdem nyugodtan a válaszomat és én is tudom, hogy nem voltam teljesen fer vagy profi.
- Oktalanak nevezni bárgyúság, ha nem ért velük egyet akkor a megnevezés fanatista mészárlás vagy népirtás. Az önök egyetlen mentsége pedig az eszetlen bosszúhadjárat ellen, hogy alaposak. De ezt híven cáfolja az, hogy ön megjelenhetett egy diplomáciai küldetésen. A fogalmi zavarok rettentő sok problémát tudnak okozni ilyen kényes kérdésekben. - Fejezem be a kényelmes fejmosást, majd Nestorhoz fordulok és rögtön tovább a mátriárkához.
- A Galaxis Védelmezői függetlenek. Nem lenne etikus elfogadnunk az ajánlatukat. Főleg, hogy mint látják a nézeteik sem egyeznek meg. Ezt a kapitányunk is meg fogja erősíteni. - Mutatok itt Nestorra és már elgondolkozom, hogy lehetne angolosan távozni. nagyon érdekes ez a hit, de valamiért úgy érzem ráfaragnánk a kíváncsiságomra. Azt hiszem a többit magamtól is meg tudom fejteni. De majd inkább az úton.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Pént. 24 Május 2013, 09:16

A férfi fordult Jelly felé a kérdésinél.
- Átverték, kihasználták, hazudtak neki, mindent, amivel ki lehet vívni valaki ellenszenvét, és amihez az emberek remekül értenek – mondta.
A második kérdésre a nő bólintott már.
- Igen, azt jelenti – mondta. – A Földet akarja végső soron, de ha már itt van, akkor megalapozza a birodalmát, hogy ne érhesse sehonnan támadás, amikor bosszúját beteljesíti. Négy ember miatt, akik eljöttek a Negatív Zónából, ennyi miatt van itt Annihilus.
Holmes kérdésére Nestor csak bólogatni tudott.
- Jól mondja, a pártatlanságunk oda lenne – ez kicsit sántított Nestor szájából ismerve a skrullok iránti hozzáállását. – De mindenesetre köszönjük a meghívást és a türelmet, amivel viseltettek irántunk.
- Ez csak természetes – biccentett a nő. – De ha most megbocsátanak, nekünk dolgunk van. ha gondolják fejezzék be az étkezést az egyik szolgáló kikíséri magukat.
Mutatott a falnál álló egyik zöldbőrű badoon lányra.
- További szép napot! – mondta egyszerre a páros.
A felállás után a nő belekarolta a férfi karjába és így távoztak a helységből egyedül hagyva hatost és a szolgálót.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Kira Sign Vas. 26 Május 2013, 18:02

Az egyik védelmező, nevezetesen Holmes eléggé beolvasott a mátriarchának, nem akartam beleszólni, mert egyetértettem azokkal a jelzőkkel, amikkel illette a nagy "hősük" tetteit.
~ "Fanatista mészárlás vagy népirtás." Tökéletes jelzők Anhillus tettére. Egy bolygó lakói bántak rosszul vele, és több MÁS bolygó szenved emiatt. Csak hogy ne akadályozhassa meg senki se a bosszúját. Inkább ment volna oda, és pusztult volna 1, mintsem, hogy most több tíz ártatlan bolygó szenvedi el az ő büntetésüket.
Szerencsére a galaxis védelmezői nem lépnek szövetségre, ezzel az eszement társasággal.
Acélra néztem.
- Ugye mi is pártatlanok maradunk?
Bár kérdés volt, mégis olyan hangsúllyal mondtam, hogy tudhatta, nem fogadok el más választ. Nem akartam értelmetlen háborút kirobbantani. De csatlakozás gondolatától is felfordult a gyomrom, bár nem ettem sokat, de mégis hányingerem lett volna, ha Acél mégis így dönt. Sajnos ő a vezetőnk és neki van itt döntő szavazata.
A válasza után a két vallásfő lelép és ottmaradunk egy szolgálólánnyal.

Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Jelly Vas. 02 Jún. 2013, 13:29

Jelly eddig semmit nem értett, de most már kezdte kapisgálni a dolgot. 4 ember, 4, a Földről jött ember, akik feldühítették Anhillust. Dr. Reed és csapata járták a Negatív Zónába, ezt jelenti, hogy ő miattuk van most a Föld veszélybe.
Valahogy üzenniük kell nekik, hogy ennek a hadseregnek a Föld az igazi célja. Fel kell készülniük az invázióra, mielőtt a többi bolygó sorsára jutnának.
Jelly kezei ökölbe szorultak.
Az otthona veszélybe van. Holmes felé fordult, majd odasúgta neki.
- Valahogy üzennünk kell a Földre. Ha Anhillus tényleg a bolygónkra pályázik, akkor szólni kell a SHIELD-nek vagy az X-Mennek. A Föld veszélyben van.
Jelly
Jelly
Bannolt

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Kedd 04 Jún. 2013, 10:52

- Na jól van gyerekek, indulás! – mondta Nestor. – Ne húzzuk tovább a vendéglátóink idegeit.
Ezzel nekilátott ő maga kiterelgetni mindenkit a helységből és magából a katedrálisból, lehetett az Galaxis Védelmező, vagy pedig az űrlovagok tagjai. Végül jó néhány perccel később, ki önszántából, ki parancsszóra, de végül mindenki elhagyta az épületet. A találkozó sikerülhetett volna jobbra is, de végül nem így történt az egész, a társaság valószínűleg most szétvált volna és ment volna ki-ki a maga útján – jelenleg egyetlen páncélos sem kísérte a társaságot – amikor egy csuklyás alak lépett oda hozzájuk. Most, hogy közel volt már látszott a vörös haja és a kék bőre, egy kree nő volt.
Sacrosanct - Page 3 Ra-Venn_(Earth-616)_0002
- Pama-nak hála, hogy itt vannak még – mondta.
Azt már mindenki tudta, elég ideje volt, hogy hiába volt tiltva a vallásosság a kree-knél, az „isteneket” így többes számban és Pama-t is gyakran kiejtették a szájukon a Legfelsőbb Intelligencia mellett.
- Remélem még nem döntöttek abban, amiért idehívták magukat – hadarta. – Szeretnék valamit mutatni maguknak, ami talán változtathat az egészhez való hozzáállásukon… a bolygón mindenki veszélyben van!

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Vron Kedd 04 Jún. 2013, 12:51

Négy ember miatt? Ennyi lenne az oka annak, hogy milliárdok halnak meg nap nap után Annihilus támadásai által? Nem kommentálom, hogy az uralkodói pár udvariatlanul otthagy minket az asztalnál, úgysem vártam többet ettől a tárgyalástól. Ha tovább tart, valószínűleg én magam üzenek hadat az egyháznak. Villám kérdésére fanyarul elmosolyodom, majd így felelek:
- Nem. Ha rajtam múlik nem maradunk függetlenek. Megállítjuk ezt az őrültséget egyszer, s mindenkorra. Amint visszatértünk a Galadorra, indítványozom, hogy az Űrlovagok vonuljanak Annihilus és az egyház ellen. Nem tűrhetjük ezt tovább. Össze kell gyűjteni minden népet, akik elég bátrak ahhoz, hogy megvédjék magukat, és el kell pusztítani azt a férget.
Ezután az emberekhez fordulok.
- Ez nyilvánvalóan a Földnek is érdekében áll. Ám az sem lehet kérdés, hogy felelősségre kell vonni azokat, akik ezt az univerzumra hozták. Van elképzelésük arról, hogy ki lehet ez a négy ember?
Én is elindulok közben kifelé, csak egy fejmozdulattal jelezve a többieknek, hogy kövessenek. Az épület előtt hozzánk siető Kree nőn kissé meglepődöm, de csak egy pillanatra. Szavaira csak egy újabb keserű mosoly az első reakcióm, majd így felelek, kissé gúnyosan:
- Tényleg veszélyben lennének? Nem fogja megvédeni őket a csodálatos bogáristenük?
A földre köpök egyet.
- Semmi nem fogja megváltoztatni a véleményem, de mutasd, amit akarsz!

Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Kira Sign Kedd 11 Jún. 2013, 18:31

Acél reakciója nem lepett meg, de közel sem tetszett. Lehet tényleg túlságosan is békepárti vagyok, de szerintem a szipolyokat kéne előbb kiirtani és csak aztán Anhillust. De mivel elmentek a vendéglátóink már én is őszintébben beszélhetek. Főleg azután, hogy a csapatunk kivonult az épületből.
- Végre elmentek. A hadüzenetet nem előttük kellene közölni, mert így oda a meglepetés ereje. Meg kell valahogy állítanunk. Ebben szerintem mindketten egyetértünk a védelmezőkkel. Nem a föld miatt, hanem a megannyi világ miatt is, amiket Anhillus elpusztított. Kicsit sem különb az az alak a szipolyoknál.
Felelem, majd pár másodperc múlva egy kree nő jelenik meg a közelben. A beszédére felfülelek, majd felé fordulok.
- Mi az ami megváltoztathatná a nézőpontunkat?
Kérdezem, majd ha elindul, hogy megmutassa az indokot, akkor követem a nőt.

Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 17 Jún. 2013, 08:32

Nestor intett a sajátjainak, hogy kövessék a nőt, így végül mindenki elindult utána. A kree még körbenézett, hogy figyeli-e őket valaki, és amikor meggyőződött arról, hogy nem, akkor indult el. Mivel ő nem tudta, hogy a csapat mit felelt odabent, így azért kezdett, amivel, de a válaszok után már kezdte sejteni.
 - Ha igent mondtak változtatja meg, ha nemet, akkor csak még jobban megerősíti önöket abban, hogy nemet mondtak – válaszolta. – A gond pedig az, hogy Annihilus tényleg megkíméli őket. azokat legalább is, akik a bolygón vannak! Így az egyház bármeddig képes lesz fennmaradni.
A városban levő sikátorokon át vezette kifelé a csapatot, mígnem az épületek elfogytak és a társaság már odakint találta magát a városon kívül a pusztaságban. A nő az egyik dombosabb rész felé indult el, olyan tíz-tizenöt perc sietős séta után majdnem felértek az egyik domb tetejére. Itt a kree intett, hogy hasaljon le mindenki, vagy húzza össze magát, ő maga is így tett és remélhetőleg mások is, mert így teszi meg az út többi részét. Mikor felérnek le lehetett látni a völgybe, ahol épületek voltak, alacsonyak, sok fény befogására képesek. Az építészeti stílus teljesen ismeretlen és mintha mozgást is lehetett volna látni, de csak furcsa nem humanoid árnyakat fedezhetett fel mindenki.
 - A Tejút veszélyben, ez egy keltető telep – mondta a nő. – A bolygó tele van ilyennel, védőpajzsokkal ellátva, az űrből nem lehet őket felfedezni.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Kira Sign Hétf. 17 Jún. 2013, 19:15

Végül csak megindult a társaság, hogy kövessük a kree nőt. Bevallom elég kevés dologgal tudott volna igenre választani a véleményemet a fennálló kérdéssel kapcsolatban.
Szerencsére kiderült, hogy a nő is hasonlóan ignorálja ezt a vallási kérdést. Hosszú séta után kijutottunk a város szélére és még onnan tovább sétáltunk a sivatagos tájon.
A nő pedig intett, hogy bukjunk le.
~ Minek? Csak nem az ellenség barlangjába készülünk? Na 8, ma még úgysem tornáztam, ideje pótolni kicsit.
Acél és Sors felé fordulok, majd miután megvontam a vállam jelezve, hogy nem értem miért, de teljesítem amit kell és abban a magasságban haladok tovább ahogy a többiek is, vagyis vagy összehúzva, vagy pedig hason.
Amint meglátom a mozgást a távolban, távolról elemezni kezdem a mozgás tárgyát. Furcsa nem humanoid lényeket pillantottam meg a távolban. És ez nagyon ne nyugtatott meg, ahogy a kree nő beszéde sem.
- Egy most születő sereg. Már csak ez hiányzott. Egy biztos én nem akarom megvárni míg ezek kikelnek. Szerintem ezt a háborút már csírájában el kell fojtanunk. Valakinek valami terv? Tudom, hogy kiiktatni a védőpajzsokat, de kicsit konkrétabban van ötlet?

Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by A Misztikus Pókember Kedd 18 Jún. 2013, 22:47

Nem tetszik nekem ez a sietség, meg az, hogy simán elszaladunk egy kree nővel. De sajnos Nestor a kapitányom és egyedül nem kéne kóvályognom a városba. Még ha hasznosabb is lehetne, lényegesen több veszélyt is rejt.
Gyorsan átrohanunk pár kis utcán, majd átosonunk egy nagyobb területen, hogy szembetalálhassuk magunkat végre valami kézen foghatóval.
Nem is figyelve most már felegyenesedek és a kabátom alá nyúlok a szívem felett tartott laposüvegért ahogy elbambulok. Hatalmas keltető tárul elénk, és eszembe se jut megbecsülni, hogy ez mekkora hadseregnek felelhet meg. csak az ami most elénk tárul.
Lassan visszagörnyedek, majd leguggolok, reflex szerűen nyújtom Nestornak a flaskát és le se veszem a szemem a városról. Akkor sem mikor a nőhöz intézem a kérdésem, ignorálva a gladori ugrándozását.
- Vannak az ellenállásnak emberei a bolygón? Mennyi idő míg kikelnek? - Kérdezem, kicsit elhagyva a körülményeskedést. Előveszek egy apró kihajthatós távcsövet és azzal próbálom jobban megnézni a területet.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Vron Kedd 25 Jún. 2013, 15:47

Követem a nőt a városon kívülre. Szó nélkül húzom össze magam, amikor jelez, és csak egy megvető pillantással nyugtázom Villám értetlenkedését. Nyilvánvaló, hogy miért van erre szükség, nem is értem, hogy a rejtőzködés miért lehet egy katonának furcsa. Amikor megérkezünk, rövid ideig csendben nézem a keltetőt. Alig bírom megállni, hogy néhány másodperc után ki ne robbanjon belőlem a keserű kacaj. Hát erre kellenek neki ezek az őrültek. Áthozta a faját a mi világunkba, és itt kelteti őket. Az egész valahogy torzan viccesnek tűnik innen nézve. Az első gondolatom az, hogy milyen szívesen végignézném, ahogy ezek a férgek rászabadulnak a híveikre és csontig lerágják a húsukat, miközben azok Annihilus oltalmáért imádkoznak. De tudom, hogy nem várhatunk erre el kell pusztítanunk ezt a fészket, és az összeset, amit még rejtegetnek. Ki kell tépnünk a hadserege méhét, hogy aztán porrá zúzzuk az egészet. Elhatározom, hogy nem várok parancsra a Galadorról. De ha az egész bolygón vannak elszórva a keltetők, nem tudjuk majd egyenként felrobbantani őket. A felszínről semmiképp sem, és még ha valahogy sikerül is deaktiválni a pajzsot, akkor sincs elég tűzerőnk. Ha a Galadort sikerül is rávenni a beavatkozásra, akkor sem érnének ide időben.
Villám szavaira csak gúnyosan felhorkantok. Már megint beszél, anélkül, hogy bármit is mondana. Szánalmasak az ilyenek.
- Már réges-régen háború van, csak ezt sokan nem hajlandóak észrevenni! De itt már szó sincs csírában való elfojtásról.
Abban, amit az ember mond, viszont van valami. Ha van a bolygón ellenállás, az ő segítségükre szükségünk lesz. Még nem sokat tudok hozzátenni a dologhoz, így megvárom a válaszokat az ember kérdésére, mielőtt bármiféle tervről kezdenék beszélni.

Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Jelly Szer. 26 Jún. 2013, 10:00

Jelly szótlannul hallgatta a nőt. Azon lepődött meg, hogy Anhillus tényleg megkíméli az itt lévőket. Habár logikus, valahogy meg kell alapoznia az uralmát az univerzumba, és ezt úgy teheti meg a legjobban, hogy ha magát istennek kiáltja ki.
Bár ezt már mások megtették előtte. Hamarosan kiérnek a városból, egy hatalmas pusztaságra... Egy domb mögött pedig épületet láttak, aminek a környékén különös, nem humanoid lények mozognak.
A kree nő azt mondja, hogy ez egy keltetőtelep. Carl nyel egyet, amikor azt is megtudja, hogy több ilyen van a bolygón.
Ezek nem csak imádják Anhillust, hanem szállást csináltak neki. Carl szíve hevesebben ver ki, amikor eszébe jut, hogy ez mit jelent.
- Ezt a sereget azért állítják fel, hogy az én szülőbolygómat elpusztítsák - mondta Carl.
A Föld tényleg veszélyben forog.
- Valamit tennünk kell. Nem tudunk valahogy üzenni? Bárkinek? Aki mellettünk áll - suttogja Jelly.
Jelly
Jelly
Bannolt

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.