Sacrosanct

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Sacrosanct - Page 4 Empty Re: Sacrosanct

Témanyitás by Thorhalla Szer. 26 Jún. 2013, 10:34

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow (Jelly), Jonathan Holmes, Valyna / Sors (Cardas), Zackary Knight / Villám (Kira) és Vron / Acél

Ahogyan a társaság figyelte a telepet, láthatták, hogy humanoidok is dolgoznak ott az épületek környékén, illetve nagy, átlagos humaniod nagyságú óriási rovarok is repkednek. A humanoid nagyság alatt a megszokott átlagos ember, galadori, kree, skrull méreteket kellett érteni, mindezt a legjobban Holmes, illetve Vron tudja kivenni, a távcső, illetve a szem miatt. De csak Holmes az aki látja, hogy vannak apró bogárszerű lények az épületek között, amikre úgyszintén a szárnyasok vigyáznak.
Sacrosanct - Page 4 708461-arthrians3
- Ellenállás? – kérdezte a nő meglepetten. – Természetesen nincs! Még az egyház is olyan új dolog, hogy senki sem tudja, hogy mit csinálnak, ezt is csak tegnap fedeztem fel. Aztán… ha azokat a főemlősöket akarják megtámadni ebben a galaxisban, az nekünk csak jó, mert egyrészt nem a Nagy Magellán Felhőt veszik célba, és a császári párnak legalább nem fáj majd a feje, ha kiirtják azt bolygót. Bár a legjobb az lenne, ha a skrullok ellen mennének.
Mindezt úgy mondta, mintha egy pillanatra sem érdekelte volna, hogy két ember is van közvetlen körülötte. Jelly kérdésére csak megvonta a vállát, hogy kit lehetne értesíteni és azon is, hogy ezek a Földet akarják majd megtámadni.
- Ami azt illeti úgy néz ki, hogy kikeltek – szólalt meg ismét a kree. – De azt, hogy mennyi idő az, amíg felnőnek nem tudni. A kellemetlenebb az, hogy a Hiba még mindig nyitva van és odaátról a Negatív Zónából is kapnak utánpótlást, így egy bolygónyi sereg igazából nem hiszem, hogy olyan sokat számítana. Láttam már bolygót elesni az ezen a helyen levő bogarak száma meg sem közelíti azt, amivel invázióra mennek akárcsak egy világ ellen is.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sacrosanct - Page 4 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by A Misztikus Pókember Vas. 07 Júl. 2013, 01:23

Erősen figyelek a nő válaszára, de nem segít valami sokat. Semmi plusz pozitív információ. Nem is tudom, hogy miért hozott minket ide és valamiért úgy érzem ezt meg kell kérdeznem. Félek, hogy még felkapom a vizet de megpróbálom nyugodtan kérdezni.
- Miért hozott minket ide? A bejáratnál úgy tűnt határozott célja van. - Kezdem a dolgok rendezését és meghallgatom, de utána egyből Jellyhez fordulok.
- Megtudja zavarni a rendszerüket? - Kérdezem gyorsan határozottan és elkezdenek pörögni a kerekek. tudjuk, hogy nem tudjuk megállítani, hogy a Föld a célpont és azon belül is a négyes. Kényelmetlen szituáció és közel sem a mi kaliberünk. A Védelmezők különben is szét vannak szóródva.
- Haza telefonálunk uraim. Ez az első feladat. Innen fogunk tudni? - Szegezem Nestornak és Jellynek a kérdést. Visszanézek a bogárseregletre. ~ A negatív zóna pláne nem a mi hatáskörünk, nem is hiszem, hogy van olyan most itt aki tudná, hogy lehet ezt bezárni. Meg vagyunk lőve...
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Kira Sign Vas. 07 Júl. 2013, 13:40

- Szuper.
Mondom szarkasztikusan, röviden reagálva a látottakra.
~ Nem hiszem, hogy csak egy bolygót akarna leigázni, mert ha így lett volna, akkor nem tarolt volna már le több bolygót ezelőtt.
Ezt a véleményemet meg is akartam osztani a jelenlévőkkel, de a nő beszélni kezd.
- Ez aztán a felkészültség. Szóval ellenállás nincs, bogársereg van, és még a számuk is bármikor nőhet, az utánpótlás miatt. Ez aztán remek.
A hangomban érezhető a szarkazmus és az enyhe indulat, amit a következő mondatomban is hallattam tovább.
- Ha van esély utánpótlásra akkor lesz is. Amúgy pedig aligha fog megállni a Föld után. Aki ennyi bolygót lerohant, de csak egyen akart bosszú állni, akkor az nem fog megállni a bosszú után. Meg kell akadályoznunk, hogy ez a sereg kifejlődjön. Van valakinél egy óriási rovarriasztó?
Kérdezem ismét szarkasztikusan.

Sacrosanct - Page 4 Sexymechanicbyparkleggy Sacrosanct - Page 4 Girloffantasybymanofins Sacrosanct - Page 4 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Sacrosanct - Page 4 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Sacrosanct - Page 4 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Kedd 16 Júl. 2013, 10:28

Résztvevők: Nestor Stratos, Carl Morrow (Jelly), Jonathan Holmes, Valyna / Sors (Cardas), Zackary Knight / Villám (Kira) és Vron / Acél

- Hogy lássák, ha igent mondtak még visszakozzanak, révén bárki, aki eljött ide mindenki igent mondott, hogy elfogadják a segítséget, vagy szövetségre lépnek velük – mondta némileg sértetten a kree.
Aki katona volt az tudhatta azért, hogy egy ellenállás kiépüléséhez nem napok kellenek és az egyház talán, ha egy hónapja tűnt fel csak, ekkor lehetett megtudni a létezéséről bármit is. az univerzumban pedig háború volt. A shi’ar impérium kettőbe szakadt és a két megmaradt Neremani polgár-háborúsdit játszott a trónért miközben mindkettő uralkodónak kiáltotta ki magát. A kree-k hadat üzentek és háborúztak a skrullokkal, illetve a Föld ellen készültek ostromra. A skrullok a kree-kkel foglalták le magukat. Illetve mindhárom birodalom másik fronton Annihilus seregével harcolt. Még egy nagyobb frakció volt, akik talán beavatkozhattak volna, azok a Badoon-ok, de ők meg zsoldosok és nem tesznek ilyet, hogy ellenállást építsenek ki, amíg nem fizet nekik érte valaki. Ergo komolyan nem volt olyan, akinek erre fölös ereje, vagy nyersanyaga lett volna és ezzel mindenki tisztában volt a csapat tagjai közül is.
Jelly egyelőre nem felelt arra, amit Holmes kérdezett tőle, csak még mindig a bogarakat nézte megrendülten.
- Egyébként, mint mondtam senki sem távozott úgy, hogy ne lépett volna szövetségre. Mit gondolnak, magukat elengedik egy nemleges válasszal?
A város felől ekkor egy robbanást lehetett hallani, ha a társaság arra néz a dokkok környékét láthatták lángokban.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Kira Sign Pént. 19 Júl. 2013, 08:50

A nő általánosítására reagálok is, viszonylag moderáltan.
- Ezek szerit mi lennénk a kivételek, ugyanis mi nem csatlakoztunk az egyházhoz. Egy gyilkost nem tisztelni kell, hanem megvetni.
Mondom a nőnek elszántan. Ezek után pedig eltöprengek, hogy kiket is hívhatnánk segítségül, hogy belőlük legyen az ellenállás.
~ Lássuk csak... Kreek nem, skrullok brrr... sem, shi'arek... nem. Esetleg a Badoonok, de ők igazából zsoldosok, szóval eléggé meg kéne őket fizetni érte. Ezek szerint csak mi vagyunk. Galadoriak és emberek. Remélem ütőképes hadseregük van.
A nő megjegyzi, hogy senkit sem engedtek el még nemleges válasszal.
- Semlegessel már elengedtek minket, pedig a hozzáállásunk egyértelmű nem volt.
Mondom, majd egy robbanás zaja zavarja meg a beszélgetést. A hang felé fordulok és látom, hogy a dokkok lángokban állnak.
- Mi a fene folyik ott?
Teszem fel a költőinek ható kérdést és ha társaim megindulnak a tűz irányába, akkor én is követem őket.

Sacrosanct - Page 4 Sexymechanicbyparkleggy Sacrosanct - Page 4 Girloffantasybymanofins Sacrosanct - Page 4 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Sacrosanct - Page 4 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Sacrosanct - Page 4 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Vron Vas. 21 Júl. 2013, 13:40

Eddig csendben hallgattam a nőt és gondolkodtam. Az egyház körülbelül egy hónapja lépett színre, így ellenállásnak nem volt alkalma kialakulni, ez érthető. De hogyan építették meg ennyi idő alatt a katedrálist, hajtották uralmuk alá a bolygót és állították fel a keltetőtelepet? Hogyan lehetséges ez? Ha nem lesz segítségünk, ennyien nem valószínű, hogy meg tudjuk szüntetni itt a keltetést. Az is kisebb csoda lenne, ha ezt az egy fészket ki tudnánk iktatni, pláne az összeset a bolygón.
A kree nőnek így felelek:
- Már régen megölhettek volna minket, ha akarnak, tehát két lehetőséget látok. Vagy elengednek, mert úgy vélik, hogy nem jelentünk veszélyt, vagy arra számítanak, hogy meggondoljuk magunkat. Talán pont az kellene meggyőzzön  minket, hogy láttuk az erejüket. Hadd kérdezzek magától valamit, amit már régen kellett volna. Ki maga, és miért mutatja meg ezt nekünk. Azt mondja, nincs ellenállás a bolygón, akkor milyen cél nevében fordult hozzánk?

A hozzászólást Vron összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 01 Aug. 2013, 22:12-kor.

Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szer. 31 Júl. 2013, 08:39

A nő is a robbanás felé fordult, amikor az megtörtént.
- Még az egykori Shi’ar Birodalmi gárda is kénytelen volt fejet hajtani és elfogadni a segítségüket – mondta. – Pedig jelenleg ők törvényen kívüliek és nem zavarnának nagyobb vizet akkor sem, ha nemet mondtak volna.
Felsóhajtott a következő kérdéseken.
- Részben azért, hogy kivigyenek innen, részben, hogy remélhetőleg lebeszélhetem magukat, ha esetlegesen igent feleltek. Meg maguk a jófiúk, erről tudniuk kellett – felelte Vronnak. – A császári udvar képviseletében érkeztem a bolygóra, ahogyan a társaim is. A császári pár válasza nemleges volt. A hajónk hasonlóképp végezte, mint a maguké. Csak az a levegőben robbant, azt hitték, hogy rajta vagyok, azért nem keresnek. Megmentettem az életüket, a levegőben kellett volna felrobbannia, felszállás után. időzített bomba, de ha ezt odakint mondom el, maguk nem hisznek nekem és már mindannyian a hajón lennének.
Néhány másodpercet kivárt.
- Magukról viszont tudni fogják, hogy nem voltak rajta a hajón. Így keresni fogják önöket. Mindenképp kiutat kell találniuk, találnunk a bolygóról.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Vron Csüt. 01 Aug. 2013, 22:12

Végighallgatom a kree nőt, és arra jutok, hogy nincs okom azt feltételezni, hogy hazudik. Az Egyháznak nem érne ennyi kerülőt az, hogy csapdába csaljon minket, és úgy látszik meggyőzni sem akar minket arról, hogy szövetkeznünk kell az Egyházzal. Esetleg az lehet a célja, hogy minél gyorsabban eltűnjünk innen, és ne vegyünk észre valamit, de annak is sokkal egyszerűbb módja lenne, hogy gyorsan felültetnek minket egy hajóra, vagy megölnek. Akárhogy is nézem, nem látom, hogy milyen hátsó szándéka lehet. Nem tehetek mást, mint, hogy nyitva tartom a szemem, de amíg nem tesz semmi gyanúsat, az alapján cselekszem, amit mondott. Nincs több veszteni való időnk.
Úgy döntök, hogy a kezembe veszem az irányítást és így szólok:
- Ha jól értem, nincs semmiféle terve arra, hogy hogyan hagyhatnánk el a bolygót. A dokkokat nem lenne szerencsés most megközelíteni, de nyilván nem az az egyetlen hely, ahonnan űrhajók szállnak fel. Tud valaki biztonságosabb lehetőségről?
Nem igazán tudom, mire számítok, de egy próbát megér. Ha nincs másik dokk a közelben, akkor nagyobbat kell kockáztatnunk.

Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Kira Sign Pént. 09 Aug. 2013, 17:42

A nő sok mindent megmagyaráz és a szavai igaznak tűnnek, Ha nem tart fel minket akkor ott robbanunk a hajóban. Bár az is lehet, hogy ő robbantotta fel azért hogy bízzunk benne, bár ez eléggé valószínűtlen.
Elnézek a füst irányába és megállapítom, hogy arrafelé nem érdemes menni, főleg ha épp eszű valaki.
Acél már magához is ragadja a szót. Persze ő is tanácstalan. Bár nekem volna éppenséggel ötletem észrevétlen eltűnésre, de az csak az űrlovagoknál kivitelezhető, így nekem sem volt használható tervem.
Egy vállvonással jeleztem, hogy nekem nincs jobb ötletem.

Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Vas. 18 Aug. 2013, 09:05

A kérdésen elgondolkodott és megvakarta a tarkóját. Láthatóan tudott valami mást is, de nem igen tetszett neki azaz ötlet, hogy mindezt ki is mondja hangosan. Úgy jó fél perc után szólalt meg végül ismét.
- Ahogyan, mint minden bolygón vannak csempészek – mondta végül. – A város ellentétes oldalán vannak. De ők meg csak jó pénzért, esetleg másért viszik csak ki az embert…
Nem volt nehéz rájönni, hogy a természetbeli fizetségre gondolt ezeknél a szavaknál.
- És mivel nincs annyi pénzem és a másikba pedig nem voltam hajlandó belemenni… mondják, hogy maguknak van pénze. Ha kijutunk innen kifizetem… a küldöttség tagjaként nem hoztunk effélét magunkkal.
Nestor láthatóan megvonta a vállát és megcsóválta a fejét, a Galaxis Védelmezőinél sem volt egy fillér sem, egyiknél sem.
- A csempészek, kalózok a város másik végén egy nagyobb barlangrendszerben húzták meg magukat. Ha gondolják megmutathatom.

//Ettől kezdve csak Kira-ra és Danny-re várok, ha ők írtak kört váltok//

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Kira Sign Hétf. 26 Aug. 2013, 21:35

A nő először csak csendben áll és láthatóan elgondolkodik, majd válaszol. A válaszából pedig sok minden kiderül.
~ Szóval erről fúj a szél. Te sem jutottál haza és most ezért kell a mi segítségünk. Kár hogy nem tudunk segíteni. Nem vagyunk túlzottan eleresztve készpénz terén.
- Minket otthonról támogatnak, nincs nálunk semmi készpénz.
Gondolom nem igazán fog tetszeni neki a válasz, de őszinte vagyok és inkább elmondom, minthogy köntörfalazzak.
Mikor megkérdezi, hogy megmutassa -e a csempészek búvóhelyét Acélra nézek.
- Mit gondolsz? Meglessük azt a barlangot?

Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Vron Vas. 01 Szept. 2013, 22:02

A kree nő felvet egy mentő ötletet, ami beválhat. Nem szívesen üzletelek kalóz patkányokkal, de most nem látok más megoldást. Valahogy el kell menekülnünk innen, hogy megállítsuk Annihilust. Már szinte meg sem lepődöm azon, hogy Villám milyen keveset gondolkodik és milyen sokat és határozottan beszél. Hogy jutottunk volna el idáig, ha nem lenne semmi pénzünk? Az egy dolog, hogy én kezeltem és nem hagytam, hogy elszórják, de nyilvánvaló kellett volna legyen, hogy van. Már nem pazarlom az energiáimat arra, hogy megalázzam. Nem is reagálok hát arra, amit mond, hanem a kree nőhöz szólok:
- Van pénzünk, ami valószínűleg elég arra, hogy legalább hármunkat kivigyenek. A többit már nem tudom, de kénytelenek leszünk megoldani. Ki kell jutnunk innen, hogy megállíthassuk Annihilust.
Úgy tűnik, megint a kezembe kell vennem az irányítást, így ellentmondást nem tűrően mondom a nőnek:
- Induljunk, vezessen minket a kalózokhoz..
Ha azok a férgek nem hajlanak a tisztességes tárgyalásra, hát rosszul járnak. Egy kicsit remélem, hogy így lesz.

Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 02 Szept. 2013, 10:53

- Rendben – bólintott a nő. – Meg kell kerülnünk a várost, nem lenen biztonságos a mostani körülmények között visszamenni.
Ezzel viszont sajnos egyetlen egy gond volt, hogy a terület eléggé lapos volt és könnyedén észre lehetett venni azokat, akik a városon kívül vannak. Csak az az oldal volt némileg fedezékkel teli, ahol ők voltak, ez volt a keleti rész. Illetve a távolban arra nyugatra, amerre a kree mondta, hogy vannak a kalózok voltak hegyek. A másik két rész, az északi és a déli teljesen lapos és sík volt. Mivel a nő ismerte a járást, így ő vezette a többieket északnak jelenleg, olyan negyedóra múlva érték el a dombos és sziklás rész határát, és kezdődött egy jó-két három kilométer hosszú síkság a várossal szemben, végig mellette. Amin csak kisebb fás részek voltak, nem túl sűrűn, azok nyújthattak csak fedezéket, illetve a közel másfél méter magas fű, ami végig az egész helyet beborította. Tényleg túlságosan rá lehetett látni és a síkságon már most legalább egy tucatnyi 3 fős keresőosztagot lehetett meglátni.
- Ezen a részen kellene átjutni és onnan már nincs messze a barlang.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Vron Csüt. 05 Szept. 2013, 00:33

Csendben követem a nőt, nem kérdőjelezem meg a helyismeretét. A város megkerülésével egészen addig nincs is gond, amíg el nem érünk egy nyílt, füves síkság határáig. A nyílt terület két-három kilométer hosszan, pont a város mellett terül el. Tovább nehezíti a dolgunkat, hogy rengeteg kis csoport kutatja át éppen utánunk a zónát. A fűben, ami közel másfél méter magas, aránylag jól elrejtőzhetünk, de ha túl közel kerülünk egy csapathoz, vagy felülről meglátnak minket, az álcának vége. Túl sokan vannak a keresők, de nincs veszteni való időnk. Az biztos, hogy ha észrevesznek, az esélyeink minimálisra csökkennek.  A többiekhez fordulok, és halkan így szólok hozzájuk:
- A legfontosabb az, hogy nem vehetnek észre minket. Ha megtörténik, valószínűleg nem tudunk egy keresőcsapatot kiiktatni anélkül, hogy feltűnne egy másiknak. Egy szerencsénk van, hogy van velünk egy telepata.
Itt jelentőségteljesen Sorsra nézek. Könnyen lehet, hogy rajta áll vagy bukik majd a küldetés sikere, remélem sikerül megemberelnie magát.
- A fűben kúszva fogunk haladni, méghozzá egy nagyjából 15 méter sugarú körben, aminek közepén Sors lesz. Így talán nem lesz olyan feltűnő a fű mozgása, de még elég közel leszünk ahhoz, hogy Sors stabilan védeni tudjon mindenkit. Igyekezzük kikerülni a keresőcsapatokat, de ha valami oknál fogva nem sikerül, Sors azonnal reagálva blokkolja az információt katona agyában. Azt kell hinnie, hogy nem látott semmit. Ha a terv nem válik be, akkor olyan gyorsan kell végezni velük, ahogy csak lehet. Ha valami csoda folytán sikerülne észrevétlenül kiiktatni őket, minden megy tovább, ahogy eddig, ha nem, akkor végzünk mindenkivel aki az utunkba kerül, és aki tud, repül, aki nem, rohan a hegy felé. Ha valaki megsérül, ottmarad. Nincs időnk az elesőkre. Van kérdés?
Ha nincs, akkor még Sorsnak külön mondok pár szót:
- Ha elindultunk, a kezedben van a sorsunk. Mindenhova figyelned kell, a hátunk mögé is. A hibázás nem opció. Értve vagyok?
Ha minden készen áll, kiosztom a helyeket. Én vezetem az alakzatot, jobbról mellettem pedig a kree nő jön. Ő a legképzetlenebb, így jobb ha figyelek rá, és ő tudja pontosan, hogy hova megyünk. Villám zárja az alakzatot, mert vele adó-vevőn kapcsolatban tudok maradni, így tud hátulról jelenteni. Bal oldalamon Stratos, hátrébb a másik két Védelmező.
Sacrosanct - Page 4 Vwlj
Végül eltüntetem a páncélomat, hogy ne akadályozzon a kúszásban és a rejtőzésben, majd  lebukom a fűbe, és elindulok. Innentől kezdve csak remélhetem, hogy képesek követni a taktikát. Kénytelen vagyok olyan tempót tartani, amihez a kree nő is tud alkalmazkodni, így mérsékelt sebességgel indulok meg.

Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Amazon Csüt. 05 Szept. 2013, 21:18

Vron elmagyarázza taktikát, ami szerint elindulunk a másfél magas fűben. Ha nem történik semmi váratlan, és minden az elképzelés szerint halad, akkor ez az alakzat jó lesz, és elég biztonságot is nyújt. Én is követem a vezetőm példáját, és eltüntetem a páncélzatomat a könnyebb mozgás érdekében, és a csapat által alkotott kör közepére megyek, a fűben kúszva.
Nagy a felelősség, mindenki biztonsága és élete tőlem függ most, ezért a legjobb formámat akarom nyújtani. Igyekszem kizárni minden fölösleges, zavaró tényezőt, zajt a külvilágból, hogy a képességem a lehető leghatékonyabban működhessen. A páncél segítségével 200 méteres körzetben működik a telepatikus képességem, így ekkora területen elkezdem pásztázni a terepet a csapat körül, hátha kiszimatolom az ellenséget. Magunkat el tudom tüntetni az illúziókeltéssel, mintha itt sem lennénk, és azt is csinálhatom amit Vron mondott nekem, így több lehetőségünk is van. Én az illúziót fogom bevetni ellene, és ha mégis észrevenne, nyomban blokkolom a jelenlétünket az agyában, nem hagyva esélyt, hogy reagálhasson.
Amennyiben mégis lebuknánk, a parancsot követve páncélt öltenék, és repülve indulnék a hegy felé.
Amazon
Amazon
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 121

Karakteradatok
Főkarakter: Cardas
Síkok:

Témanyitás by Kira Sign Csüt. 05 Szept. 2013, 22:53

- Akkor csináljuk.
Mondom lelkesítésképpen, majd én is eltüntetem a páncélzatomat. Majd ha a többiek elindultak, én is elindulok az alakzat végében a másfél méteres fűben kúszva. Közben pedig ügyeltem minden neszre a közelünkben, meg persze az adóvevőre, így ha a társaim észlelnek valamit hallani fogom őket. Mert eléggé széles alakzatot alkottunk most. Úgy 15 méterre lehetek Sorstól, acéltól pedig kétszer olyan távol.
~ Nem erősségem a lopakodás, de remélem nem lesz semmi gikszer, mert ha kiszúrnak minket akkor én követem a tervet és elrepülök amilyen gyorsan csak tudok a hegyek felé. A védelmezőknek pedig Pechjük lesz, ha itt maradnak nélkülünk.  Nem mintha nem tudnának magukra vigyázni, de a túlerő mindig a legrosszabbkor jön és sosem kellemes.

Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Pént. 06 Szept. 2013, 11:35

- Még én is el tudom vonni a figyelmüket – szólt közbe Nestor. – Ez egy tapasztalt vén rókának, rókáknak való feladat.
Egy cinikus mosolyt megengedett magának, a következő pillanatban pedig még kettő jelent meg belőle, akik pontosan ugyanúgy néztek ki, mint ő, a ruházatuk és még a fegyverük is pontosan megegyezett.
Vron számára hamar kiderül, hogy nem a kree nő az, akinek a tempójától tartani kell majd, hanem sokkalta inkább a két földi, Holmes és Jelly azok, akik nem tudják a tempót tartani. A kree nő teste izmos és edzett volt és a csapatból ő volt az, aki a legjobban és leghangtalanabbul tudott kúszni és beleolvadni a környezetébe. Révén militarista államból származott, még ha diplomata volt, akkor is, de a két ember teljességgel civilnek számított, folyamatosan elestek, alig tudtak kúszni, és iszonyúan hangosak voltak.
A két ember után a következő leglassabb Sors volt, révén neki iszonyúan sok erőt vitt el, hogy koncentráljon a lopakodásra és a kúszásra, illetve arra, hogy a telepátiával fürkéssze a környezetett. Ha pedig szükségessé vált az, hogy elrejtse magukat, akkor a teljes csapatnak meg kellett állnia. Úgy negyed távig, jó hatszáz métert sikerült haladnia a csapatnak, amikor is jó néhány pillanatig úgy tűnt, hogy beszorultak. A hátuk mögött, két oldalt és elől is volt egy-egy csapat, ennyi személy elől pedig még neki sem igazán ment ez. Egy kétfős csapat még rendben, de a nyolc fő már túl sok volt neki.
Nestor katonai jelzéssel, amit még Vron is megértett mutatott hátra a férfinak, hogy elküldje-e a két másolatát, vagy sem, eközben a többi őr veszélyesen közel került Jelly-hez, illetve Holmes-hoz és a kree nőhöz.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Vron Szomb. 07 Szept. 2013, 21:43

Kétségtelenül megnyugtatóbb volt úgy elindulni, hogy Stratos révén van egy B tervünk is. Egy darabig az A terv is meglehetősen jól halad bár hamar rá kell jönnöm, hogy nem az lesz a leggyengébb láncszem, akit gondoltam. A kree nő meglepően jó technikával kúszik, és az erőnlétével sincs gond. A saját embereim azt produkálják, amit vártam tőlük, Sors lassúsága indokolt ebben a helyzetben. Stratosszal sincs probléma, a másik két Védelmező azonban úgy mozog, mint akik sosem voltak még terepen. Hihetetlen, hogy ilyeneket felvesznek, mire jók ezek egyáltalán? Az is komoly nehézség, hogy visszafogják a tempónkat, mivel még Sorsnál is lassabbak, de ráadásul zajt is csapnak. Egyértelműen többször van szükség telepatikus védelemre miattuk, mivel a zajra könnyű felfigyelni, és a nyomuk is sokkal látványosabb. Ennek ellenére nagyjából negyedtávig rendben is mennek a dolgok, de akkor beszorulunk. Nincs vesztegetni való időnk, azonnal kell döntenem, hogy mit teszünk. Tudom, hogy Sors nem lesz képes ennyi ember elől eltakarni minket, így hát jelzem Stratosnak, hogy vesse be a másolatait. Csak remélhetem, hogy sikerül megfelelően elhelyezve és mozgatva őket, elterelnie rólunk a katonák figyelmét, és szabad utat nyitni nekünk. Ha a Védelmezők közül valaki képes nem elhibázni, akkor ő az. Ha beválik a B terv, megadom a jelet, hogy tovább indulunk, ha nem, kénytelen leszek improvizálni.

Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Kira Sign Vas. 08 Szept. 2013, 22:16

A kis csapat felveszi a formációt, majd megindul osonva a magas fűben. Kellemesen csalódtam, mikor láttam, hogy a kree nő, milyen könnyedén és gyorsan veszi az akadályt. tökélesen lopakodott a fűben. Azonban nem volt mindenki ilyen jó lopakodóművész a csapatból. A Két védelmező, akik mögött kúsztam, baromi lassan haladtak, ami még a kisebbik baj, de a nagyobbik az, hogy felettébb hangosak is voltak. Néha szívesen leugattam volna a fejüket, de visszafogtam magam és nem tettem.
~ Hát Ezek a földiek nincsenek az elit besorolás alatt az biztos.
Sors is kissé lassabban haladt, de ez érthető, mivel ő a tartózkodási helyünket kémlelte telepatikus úton.
Az út negyedéig minden simán is ment, de aztán egyszercsak beszorultunk.
~ Hogy az a...
Jegyzem meg magamba, majd látom, hogy nestor katonai jelekkel beszél acéllal. Nem sokat értettem belőle, de abból ítélve, hogy a klónjaira mutogat valószínű csalinak használná őket.
~ Jó ötlet. Míg ők lefoglalják az őröket, mi elslisszolunk, vagy ha kiszúrnak minket, akkor követem acél utasításait, vagy pedig a megbeszéltek alapján repülőrajtot veszek.

Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Vas. 15 Szept. 2013, 08:04

A kree nő intett, hogy felé ne jöjjön senki sem, ő maga meglapulva várta meg, amíg a saját őre elhalad mellette, akkor nyúlt fel, fogta be az őr száját, majd rántotta le a talajra és teljesen hangtalanul törte ki annak a nyakát. Profin, ahogyan azt egy katonától elvárható lenne. Sőt még esze is volt, mert nekilátott levetkőztetni az őrt, hogy felvehesse annak a ruházatát, ami jól jött, révén sisakja is volt, ami az egész fejet takarta, ennek hála pedig állva vezethette a csapatot, ami gyorsabb haladást eredményezhetett.
Nestor két másolata is azonnal elindult, hogy odajusson a két emberhez, akiket pedig mindenki látott, hogy észrevették őket, így Stratos eredeti elterelős hadművelete megbukott és máshoz kellett folyamodnia. A fegyvereket emelték rájuk, hogy máris bevégezzék a dolgot, de a másolatok még éppen időben érkeztek meg. A két másolat hasonló módon, hátulról törte ki a nyakát a két őrnek, majd hangtalanul vitték le őket a földig, hogy a puffanás se legyen hallható. A veszély jelenleg elhárult, de még mindig a táv 2/3-a hátra volt.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Jelly Kedd 17 Szept. 2013, 06:49

Jelly vállat vont, majd gyorsabb mozgásra ösztönözte magát, hogy beérje a társait. Mióta csak itt van, azóta az előítéletekkel kellett szembenéznie, bár az egész élete egy nagy előítélet volt. A Földön gyakran azért ítélték el mert mutáns.
Itt meg azért mert ember, legalább nem rasszisták és diszkriminatívak, ez már egy jó pont számukra, igazi fejlett civilizáció. Ő megfogja nekik mutatni, hogy ha fizikai képességekben nem is, de másban ezerszer jobb náluk...
Nestor és a klónjai valamint a kree nő elintézi az őröket, Jelly felpillant.
- Még messze vagyunk, a francba is. Éreztem, hogy csapda...
Hogy paktálhattak le ezekkel Kallarkék, mégis miért támogatják egy új shi'ar császárság létrejöttét?
Ha Anhillus egyszer mindent elpusztít.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Síkok:

Témanyitás by Kira Sign Kedd 17 Szept. 2013, 11:52

Túl közel kerülnek a csapatunkhoz, de a kree nő és Nestor klónjai rendezik a helyzetet. Halkan, de annál gyorsabban törték ki ellenfeleink nyakát, így egyenlőre elhárult a veszély, bár még az útnak mindig hátravolt a 2/3-a. Ami nem volt túl jó arány főleg egy ilyen nagy létszámú csapat esetében.
Az egyik védelmező elkezd káromkodni hangosan, csoda, hogy ideges leszek rá, épp az a lényeg, hogy csendben vagyunk és észrevétlenek.
Kicsit közelebb másztam a sráchoz, ami nem volt nehéz, mivel elég lassan haladt, majd rászóltam, de csak úgy hogy ő hallja.
- Melyiket nem érted a csöndben és észrevétlenül szavakból? Ránk akarod hozni a többi őrt is?
Teszem fel a költői kérdést. Akár válaszol akár nem én visszamegyek az eredeti helyemre közben pedig figyelem, hogy jön e a közelben őr, így ha csak 1 jön és túl közel kerül hozzám, akkor én a társaimhoz hasonlóan halkan töröm ki annak nyakát.

Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Vron Szer. 25 Szept. 2013, 20:56

Meglepődöm, hogy a kree nő mennyire profin bánik el az őt megtaláló katonával, és amikor megértem, hogy mi a terve, biccentek neki, hogy csinálja, amit gondol. Ha felveszi az egyenruhát, az ő vezetésével jóval gyorsabban haladhatunk. A kreek értik a dolgukat, ez nem is vitás. Stratosnak nem sikerül az elterelés, de a két másolatával hidegvérrel megoldja a helyzetet, így újra nyugodtan haladhatunk. Épp a formáció újraszervezésén gondolkodom, amikor meghallom az egyik Védelmező hangját. Hogy lehet valaki ennyire amatőr?! Nem is értem, mit gondol ez?! Villám azonnal odakúszik hozzá, ami ugyan az alakzat ideiglenes felbomlásával jár, de még mindig ezzel járunk a legjobban. Én nem kockáztatom meg, hogy most rendre utasítsam, inkább csak elindulok tovább. A feladatnak messze nincs vége, addig nincs értékelés, amíg biztonságban nem vagyunk. Intek az eddig a kree mööt haladó Védelmezőnek, hogy húzódjon egy kicsit előrébb, csökkentve a rést az alakzatban. Ezután jelzek a nőnek, hogy indulhatunk, és az ő belátására bízom mostantól a haladási irányt. Persze én is ugyanúgy figyelek, mint eddig, csak a korlátozott látóterem már nem akadályoz a legjobb útvonal meghatározásában.

Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 26 Szept. 2013, 09:28

Jelly szavai szerencsére semmilyen gondot nem okoztak, nem vették őket észre. Az út további része most már könnyebben telik, hála annak, hogy a kree nő és a két másolat is a helyiek öltözetében van. Többször előfordult, hogy kerülőt kellett tenni, vagy éppen némileg visszafelé is haladni egy kicsit, de akinek volt minimális stratégiai érzéke, ismerete az rájöhetett, hogy azért, mert a nő olyan utat választ, amin a többiek még nem jártak, hogy ne legyen feltűnő a haladási irány. Olyan jó harminc-negyven perc után érkeztek ki a sziklákhoz, eddigre még a gyakorlott tapasztalt harcosok is elfáradtak a kúszástól, mindenki másnak, azaz a két embernek pedig mindene fájt és sajogott, a térdük és könyökük vérzett, lehorzsolódott a mászástól és kúszástól. Egyedül a kree nő és a két másolat voltak azok, akik nem voltak fáradtak, ők csak gyalog sétáltak és vezették a csapatot. Amíg jött a csapat mindenki kiszúrhatta, hogy a dombok között volt egy kisebb hágó a dombos, sziklás rész mögött pedig hegyek voltak már.
- Valahol kell lennie egy hágónak a közelben a dombok között – mondta a nő. – Azt kell megtalálni és onnan juthatunk a kalózokhoz.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Kira Sign Szomb. 28 Szept. 2013, 12:19

Miután a kree nő és a két klón is magukra öltötték az ellenség öltözékét, már sokkal gyorsabban tudtunk haladni. Az utunk során többször is irányt változtattunk a kree nő vezetésével. Gondolom azért, hogy nem akadjanak a nyomunkra.
~ Ügyes ez a nő. Tetszik az észjárása
Jó 30-40 perces séta után végre kiértünk a sziklákhoz végre. A tagjaim már sajogtak a sok kúszástól, de én még szerencsének mondhattam magam. A két embernek vérzett a térde meg a könyöke.
~ Milyen jó, hogy nekünk van páncélunk, különben mi is így jártunk volna.
Már alig vártam hogy végre felegyenesedhessek, így nem is tétovázok.
 Miután felkeltünk a nő, azt akarja, hogy menjünk a hágó felé. Én benne vagyok, így ha Vron megindul akkor én is megyek utána. Elvégre ő a csapatunk vezetője.

Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

4 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.