Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? - Page 6 Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Caedes Csüt. 25 Júl. 2013, 11:47

Miközben gyakoroltam a tűz irányítását, hozzám szolt, hogy ideje indulnunk. 
-Rendben, merre megyünk?
Az alvilág ezen részén, s a többi részén se voltam járatos. Miután eltettem rendesen a holmimat, még egy utolsó pillantást vettem volt emberi testemre, majd egy lehetően erős láng gömböt küldtem a testre, és indultam a démon után.
-Meddig leszek idelent? Am, a penge mire is képes?
Tekintettemmel a környezetet szemléltem, néztem a poklot.

CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/

Vissza az elejére Go down

Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? - Page 6 Empty Re: Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse?

Témanyitás by Laura Slyen Szer. 31 Júl. 2013, 12:34

Résztvevők: Rylot Ramirez, Tank, Keomola, Caedes
Idő: Március 17 .-e. Este fél 8, teljes sötétségben.
Megjegyzés: Újra külön szálak vannak

~ Víz alatti erőd~
résztvevők: Tank, Rylot
Tank kérdésére hamar választ is kap a nőtől.
hamarosan csatlakozom én is önökhöz, de előbb meg kell kérnem önöket, hogy adják oda a fegyvereiket a 3 barátomnak.
Mondja, mire belép három kisportolt alak, majd a következő pillanatban a szobában lévő padlóból eltűnik 4 csempe egy sorban és a helyükön kiemelkedik egy kapu.
- Remélem nincs ellenükre, ha utána át kell haladniuk a fémdetektor kapun.
Amint ezt megtették én is csatlakozom a társasághoz.
Feleli hangjában halálos nyugalommal.
Ha jobban felméritek a szobát észrevehetitek, hogy a szoba fala mellett nagy vázák sorakoznak, olyanok amelyikből a páfrányok szoktak díszelegni. De ezekben nem voltak növények, ellenben több liter víz volt bennük.

~Démoni sík~
résztvevő: Caedes
A kérdésedre a démon csak röviden válaszol.
- Én előre, te pedig utánam.
Mondja majd megindul. Pár perces séta következett ezután, miközben a másik két kérdésedre is válaszol.
- Azt csak az ördög tudja. A penge meg vág
 és éles ennyi.
Mondja nyersen, miközben halad tovább. Hamarosan azonban megtorpan egy nagy kráterszerőség előtt, amiben furcsamód víz van. nem is érted, hogy ebben a pokoli hőségben, ami itt uralkodik hogy nem párolgott még el.
Ahogy te is odaérsz a vízhez. Annak felszíne fodrozódni kezd és egy sötét szempárt pillantasz meg benne, ami téged méreget. A tekintetből csak úgy süt a gonoszság.
- Már vártalak Caedes. Látom elbuktál. De most adok neked új esélyt arra, hogy a földön járj. De ezúttal az én szolgálatomra. A feladataid nem lesznek veszélytelenek, de gondolom így is elvállalod.

~ Ifrit negyed~
résztvevő: Keomola
A kis srác befut az egyik sarkon a másik után és ha te is utána futsz egy idő után elveszted szem elől ezért megtorpansz. Azonban egy kéz megfogja a bokádat majd ha lenézel egy csatornanyílást látsz benne a kis sráccal, aki int, hogy gyere lefelé. ha győzködni kellene, akkor a távolból szűrődő két férfi ordítása megteszi azt a srác helyett. ha lemászol a srác magatok után zárja a csatornafedelet, de ha nem mászol be, akkor is bezárja és egyedül menekül tovább.

- Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? - Page 6 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? - Page 6 5000_Thanks_by_Mallemagic Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? - Page 6 Mudch0 Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? - Page 6 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? - Page 6 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? - Page 6 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Bishop Szer. 31 Júl. 2013, 16:32

Tank a felszólításra számomra meglepő módon választ kap. A rejtélyes nő, aki valószínű a sellők vezetője kész megjelenni itt a tárgyaláson, amennyiben átadjuk a fegyvereinket. Természetesen én ezt visszakozás nélkül megteszem, az M4A1-t átadom az egyik őrnek, ez számomra nem jelent gondot, többször kerültem már ilyen helyzetbe és teljesen egyértelmű, hogy a bizalom megelőlegezése miatt van rá szükség, hogy egyik fél se érezze magát fenyegetetten, illetve egy esetleges merényletre is kisebb legyen az esély. De ez csak látszat, a legtöbb ilyen helyzetben mindenkinél van egy-egy rejtett ütőkártya, amit kihasználhat ha szorul a helyzet, vagy a megjelenők sem azok akiknek mondják magukat, csak feláldozható bábok, illetve saját esetemben nincs szükségem fegyverre, én vagyok a fegyver ha eldurvulnak a dolgok. Ennek tudatában teljes maga biztonsággal veszem ki a mellény zsebeiből a tárakat, a fejemről a sisakot is átadom, majd áthaladok a fémdetektoron.
- Az acélbetétes bakancs miatt be fog jelezni. - tájékoztatom előre az őröket és ha ez valóban megtörténik akkor felveszem a szokásos felállást, hogy megmotozzanak. Nincs nálam több fegyver, tehát nem fognak semmit találni, ha ezen is túl vagyok akkor megvárom, hogy a többiek mit tesznek az adott helyzetben, logikus, hogy követik a példám és nem ellenkeznek.

XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Témanyitás by Caedes Szomb. 24 Aug. 2013, 15:57

Követtem a vörös démont. Közben válaszolt a korábbi kérdéseimre.
-Értelek Red, ugye nem baj, hogy így hívlak? 
Időközben egy kráterhez hasonló mélyedéshez, árokhoz értünk, melyben vízvolt.
-Víz idelent? Ez, hogy lehetséges? Azt ne mond, hogy ez amire gondolok...
Abban a percben mikor én is a vízhez értem és teljes területét meg láttam a felszíne fodrozódni kezdett. A vízben egy sötét gonoszságot árasztó szempár tekintett vissza rám nem a tükörképem.
-Azt ne mond, hogy ö az ördög, Lucifer.
Majd meg is szólítót.
-Igen elbuktam, sajnálatosan. Egy új esélyt kínálsz? Egyre jobban érdekel a dolog milyen melóról lenne szó?

CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/

Témanyitás by Laura Slyen Vas. 11 Okt. 2015, 19:59

Résztvevők: Rylot Ramirez, Tank, Keomola, Caedes

~ Víz alatti erőd~

// Tank Njk egy körig vagy ha ő nem akar írni akkor továbbra is majd.//
résztvevők: Tank, Rylot

Mindketten átadjátok a fegyvereiteket és áthaladtok a detektorkapun. az őrök megmotoznak titeket és miután meggyőződtek róla, hogy nem maradt semmi nálatok tovább engednek titeket.
- A fegyverek itt maradnak a tárgyalás végéig.
Mondja az egyik őr és közétek és a fegyvereitek közé áll.
Ahogy beljebb haladtok a helyiségbe egyszer csak kiemelkedik a földből a csempék eltűnése után egy körasztal és több szék is körülötte, a detektorkapu eltűnik és a fegyverekre egy plexi húzódik ki a tálca széléből, ahová az imént letettétek azokat.
Egy rejtekajtó nyílik meg a falból, ami eddig fel sem tűnt nektek. Az a lép elő mögüle, akit nem sokkal korábban még csak közvetettül láthattatok. A nő alacsony volt mindössze 160cm, de a maga a kisugárzása és megjelenése is sugallta azt, hogy ő egy uralkodó.
- Elnézésüket kérem a várakozásért, de fontosnak tartom a biztonságot. Kérem üljenek le és kezdjük meg a tárgyalást.
Invitál mindenkit az asztalhoz , majd maga is leül, mellé pedig a két oldalára 1-1 őr ül le. A máris és a realitás manipulátor is leül,miután ti is leültetek.

~Démoni sík~
//Ha akarna játszani még persze csak akkor//
résztvevő: Caedes

- Beszélj tisztelettudóan a pokol ura előtt.
Int a démon aki eddig kísért, a fekete szempár alatt látszik, hogy egy sötét mosoly is előkerül. Főleg miután közlöd, hoyg érdekel a dolog. 
- A feladatod egyszerű mindenféleképpen meg kell akadályoznod, hogy a sellők ígérete a kontinens felé ne teljesüljön. El akarják árasztani egész Amerikát, aminek csak örülnék, mivel sok a romlott lélek ott. A Te feladatos, hoyg levadászd az összes máridot, vagyis összes jószerencsét hozó dzsinnt a kontinensen. kezdve azzal a nővel, akinek a kinyírását nemrég elszúrtad. Ha teljesíted a feladatot nem marad el a jutalom, de ha még egyszer visszakerülsz a pokolra dolgod elvégezte nélkül, akkor szembe kell nézned a következményekkel, amik súlyosak lesznek.

~ Emberi negyed egy fogadóban~
résztvevő: Szabó Éva

Haverod hívott, hogy találkozzatok a közeli bárban. Te oda is mész, de az illető még nincs ott, csak egy rakat idegen, akiken látszik, hogy valami nem stimmel. Mindenki ideges valamiért, még a pultos homlokáról is csurog a víz idegességében. Az emberek nem tűnnek veszélyesebbnek az átlagnál csupán idegesebbnek, aminek az okát egyelőre még nem ismered.

- Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? - Page 6 He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? - Page 6 5000_Thanks_by_Mallemagic Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? - Page 6 Mudch0 Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? - Page 6 Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? - Page 6 Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Balszerencse fiai: Özönvíz, vagy mégse? - Page 6 __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Eva Carter Kedd 13 Okt. 2015, 12:47

A haverom, felhiv azért, hogy találkozunk a közeli bárban, ahova el is megyek. Belépve veszem csak észre, hogy ő még nincs itt, csak egy rakás ideges ember, ami nekem nem stimmel. Még, a pultos is le izzadt, amit nem is csodálok. A dzsekimet, le húzom és a pulthoz lépek.
- Egy barack levet kérek szépen. - Mondom neki, idegesen hisz ez a feszült ideges légkőr, engem is azzá tesz. Kissé aggódom, hogy a haverom el jön, vagy nem. Minden esetre, jó lenne ha jönne, és el mondaná nekem, hogy miért akart velem itt találkozni, mert gondolom, jó oka lehet arra, hogy itt akar velem találkozni, ezen a helyen. Azért, remélem nem valami olyasmi ügy lehet, ami ilyen, nem is tudom. A barack levemet, pedig még várom szintén, mert azért szomjas is vagyok. Körbe nézek, és a most még veszélytelen embereket figyelem.

Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Síkok:

Témanyitás by Laura Slyen Hétf. 02 Nov. 2015, 19:04

Résztvevők: Rylot Ramirez, Tank, Szabó Éva, Caedes

A pultok hamar kitölti neked a pohár innivalót, majd ha kifizetted az árát tovább áll egy másik ügyfélhez, aki már a sokadik körén lehet túl, mert nagyon csapzott volt már, és furcsán is beszélt. mikor feléd fordult akkor vetted csak észre, hogy a haverod egy csapzott verzióját látod éppen, aki egy fa korsóból iszogat.
Mikor észrevesz a mosolya barátságos, bár kissé meglep téged a látvány, mert eddig olyan embernek ismerted, aki csak akkor issza magát az asztal alá, mikor valami tényleg komoly baja van.
- Áhh szija Éva. Csakhogy ideértél, már várlak egy ideje. hukk bocsi.
nevet magán és látod rajta, hogy már kezd jobb kedvelennei a piától, de még mindíg nem tudod a bánata okát.
[/color]

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Eva Carter Hétf. 02 Nov. 2015, 22:59

A barack levet megkapom, és ki is fizetem majd a csapos a mellettem ülö alakkal foglalkozik. A fickó, furán is beszél, gondolom már a sokadik körét issza. Mikor felém fordul, akkor ismerem fel benne a haveromat, aki most eléggé csapzott állapotban van. Régóta ismerem, őt és tudom, hogy valami nagyon nagy baja lehet, hisz olyankor issza magát a asztal alá. Barátságosan mosoolyog, ami talán megnyugtat, de lehet nem. Hallom, hogy köszön nekem aztán bocsánatot is kér.
- Szia Peti, nincs semmi gond. - Mondom, majd figyelem őt. Természet ellenes dolog tőrtént, mert a haverom, egyre jobb kedve kezd lenni, pedig ha jól tudom, akkor a piától a bús emberek, csak még búsabbak szoktak lenni. Közben, a barack levembe kortyolok.
- Szóval, miért hivtál? Mi a helyzet? - Térek egyenesen a tárgyra, miután a poharat a pultra helyeztem vissza. Meg az is érdekelne, hogy miért ilyen.
- Történt valami, hogy ennyire levagy hangolva? - Faggatom őt tovább, aggódva miatta.

Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Laura Slyen Csüt. 19 Nov. 2015, 22:09

Haverod csak mosolyog, majd aztán mikor kérded, hogy mitől van ennyire lehangolva felvonja a szemöldökét és nevet egy rövidet.
- Csak az a bajom, mint itt mindenkinek. csak az nem ideges aki nem féli a halált. Haha...
Mikor látja, hogy nem érted a dolgot kicsit komolyabb lesz az arca és talán kicsit józanabbnak is tűnik emiatt.
- Te.. Tényleg nem tudod mi történik itt?...
Mikor nemlegesen válaszolsz, csak csóválja a fejét, majd belekezd.
- Az a harci, helyzet, hogy két héten belül ez a kontinens víz alatt lessz ha a hatóságok vagy az emberek nem tesznek valamit. A sellők megelégelték a gettószerű viszonyokat, így azt mondták, hogy vagy ifrit üldözés lessz és márid visszatelepítés vagy pedig költözhetünk, mert a kontinenset cunamival mossák majd át.
//Két szó jelentésével tisztában vagy, a két dzsinn fajról van szó//
- Szóval ez a harci helyzet, amúgy élek és virulok... még. Csak nagyon nem vágyom egy ekkora fürdőre, ha érted mire gondolok.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Eva Carter Vas. 13 Dec. 2015, 19:49

Haverom szavait végig halgatom arrol, hogy mi is a gondja. A gondja, a halál, hogy meg fog halni amin nem is csodálkozom. Majd, vissza kérdez.
- Nem. - Mondom neki, majd ő elmondja nekem, hogy mi is a helyzet. De, valahogy nincs értelme annak amit mond. Beszél a halálról, a költözésről, meg a úszásról. Valamint, szó van a sellőkről, és a két dzsinn fajról.
- Ne haragubj, de én ezt egyáltalán nem értem. Milyért halnánk meg vagy usznánk egy nagyot, ha költözhetünk? - Kérdem, mert a költözés nem egy akkora probléma. Mondjuk kivéve, ha a költözést úgy értik, hogy a vízbe költözünk. Mert akkor, viszont érthető hogy miért van ennyire lehangolt állapotban.
- És akarsz tenni valamit az, ügyben? - Kérdem, mert hátha amiat hívot, mertvan valami ötlete. Nem bánnám, ha lenne vagy nem is tudom, de végül is mindegy, majd minden kiderűl.

Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Laura Slyen Vas. 20 Dec. 2015, 15:44

Haverod az értetlenkedéseden csak ingatja a fejét, majd válaszol.
- Nem tudom Éva te hogy vagy vele, de én nem szeretném elhagyni a jó öreg Amerikát, hogy más kontinensre költözzek. Ugyanis a jelek szerint nemsokára elárasztja az özönvíz. De én nem akarok elmenni túlságosan is szeretem ezt a helyet ahhoz.
Mikor rákérdezel mit akar tenni látszik rajta, hogy elgondolkozik, majd látszik hogy nem túl komolyan de válaszol-
- Lila gőzöm nincs, de opcióim vannak és én nem fogok csomagolni azt elhiheted. Talán mint egy öngyilkosjelölt fogok egy pisztolyt és bemegyek az ifrit negyedbe, vagy mit tudom én. Te mit javasolnál? Bár a szavaidból arra következtetek, hogy te költözni akarsz.
Kérdi miközben lehúzza az utolsó kortyokat is a söréből.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.