The Assassination ( A merénylet )

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

The Assassination ( A merénylet ) - Page 3 Empty Re: The Assassination ( A merénylet )

Témanyitás by Caedes Csüt. 25 Júl. 2013, 16:41

//még mindig Caedes a nvem, nem Cardas////

Mikor már elhelyezkedtem, és nagyjából felmértem a telepet, tűz harcra lettem figyelmes a halból. Az események töredékét láttam, de nem én voltam az egyedüli bérgyilkos ezek szerint. De ez a kis incidens kapóra jött felmérni az elnök védelmét, már amennyit láttam belőle. Despiár az égből mérte fel a terepet, de valami szokatlant is észre vett, amit nem tudót meg mondani mi. Három gép volt szembe tűnő a kifutókon. Amíg a tetőn voltam a íjammal mind a három gép egy-egy hajtó művébe bele lőttem egyet, úgy, hogy ne lássák a nyílvesszőt, de még is olyan helyre találjak ami meg akadályozza a felszállást. Miután ezzel végeztem, az egyik szellőzőn be mentem a reptérre, és egy hétköznapi riporternek álcáztam magam, hogy ne tűnjek ki a tömegből. Próbáltam meg keresni az elnököt.  A kabátomat meg töröltem, Despiár folyamatosan a reptér körül kőrözőt.

CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/

Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.