Chernobyl

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Chernobyl Empty Chernobyl

Témanyitás by Tank008 Hétf. 06 Május 2013, 00:24

Chernobyl 1000pxmapofthezone2
Terület felosztások jelenleg:
Agropom.: Duty bázis található
Dark Valley: Freedom bázis található
Cordon: Stalkerek székhelye, de attól még ők kevesen és szétszórtan helyezkednek el pálya szerte. Mint ahogy a többi frakció is más helyeken is megtalálható.
Többi terület ismeretlen.
Yantar: Kutató labor

Résztvevő:Tamara Slyen
Helyszín: Ukrajna
Róka elhagyta Francia országot és kivételesen belement a Légió is és támogatta a kutatást, minta gyűjtést ugyanis marha kíváncsiak voltak mi folyik ott de senki nem igen akart vállalkozni, hogy kimegy egy radioaktivitás által szennyezett területre. így ellátják 10.000 Ruberrel és egy repülőjeggyel Ukrajnába. A repülő érkezése után meghatározott terv szerint azonnal indult kipihenten Chernobyl fele a légió azonban csak az ajtóig tervezte meg az utat onnantól semmit sem tudtak segíteni. Miután leszállt a gépről egy Hummer várta ami egészen a "Cordonig" vitte őt az közben a fickó aki a járművet vezette beszélgetésbe is eredet vele.
Chernobyl Hithummer
- A nevem Avram engem bíztak meg, hogy kisérjem Chernobyl bejáratáig azonban onnantól magának kell boldogulnia egyenesen a Cordonig viszem amiben a feletteseivel meg is állapodtunk onnantól, hogy bejut e azt nem az én reszorszom eldönteni hanem az ott állomásozó katonáké. Bár adok egy tippet egy kis Ruberért beszokták engedni a kíváncsi embereket.

Résztvevő:Alexander Ivanovics Orjo
Szása nagy része pénzét fegyverre költötte és egy fuvarra ami egészen chernobylig viszi ( maradék pénze 6000 Ruber). Beletelt egy időbe míg talált egy embert aki elvinné odáig de kiderült mint a helyiektől megtudta van egy fickó a neve Vlagyimir aki fuvarokat vállal oda. Miután kapott róla egy remek személy leírást és egy telefonszámot könnyedén megtalálta az illetőt aki olcsón pár ezer ruberért ki is vitte mivel nem volt túl messze. Járműve valahogy így nézett ki mérete ellenére viszonylag jól bírta a dombos buckás utakat is.
Chernobyl Hottruck
Vlagyimir miután bemutatkozott az út során beszédes kedvében van így kifaggat téged miért akarsz oda menni ki vagy stb.
- Nos és mi cél vezérelte Chernobylba? Felszereléséből azt mondanám, hogy katona hol szolgált? Hosszú még az út meséljen magáról aztán ha eleget mesélt mondok én is egy két dolgot amit az ott lévők életéről tudok persze csak ha nem untatom.

A hozzászólást Tank008 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 11 Május 2013, 21:25-kor.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 318
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Tank008
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

tank008-travian

Vissza az elejére Go down

Chernobyl Empty Re: Chernobyl

Témanyitás by Laura Slyen Hétf. 06 Május 2013, 08:28

Meglepődtem, hogy a Légió mennyire jól fogadta az ötletemet, hogy kiutazzak Chernobilba, még gyűjtést is szerveztek nekem. A Légió volt az életem, olyanok voltunk, mint egy nagy család, és örültem hogy a "családom" ennyire támogat engem. Bár sejtem, hogy őket is hajtotta a kíváncsiság, hogy mi lehet odakint, meg még nem igen hallottam, hogy más is ki akarna menni a sugárzás sújtotta területre. Persze indulás előtt mindent bepakoltam ami kellhet. Még alkoholt is, hogy ha sugárzás sújtotta területre érnék és ne agy isten nem tudnék időben távozni onnan, akkor legyen minek lehúznia azt rólam a sugárzást.
Az utazás repülővel történt, amit szintén a légió állt, meg persze kellő tőkével is elláttak. A repülő út előtt és alatt aludtam, így frissen és kipihenten szálltam le a repülőgépről.
A repülőtéren egy Hummer várt rám, ami elvitt engem Chernobyl bejáratáig.
A férfi aki fuvarozott útközben beszélgetésbe is elegyedett velem.
- Avram, nem is kérném meg, hogy tovább kísérjen, nem akarom, hogy kockára tegye a testi épségét. De valamire azért kíváncsi volnék, az itteni katonák milyenek, mármint csak egy csoport van, vagy több klikkre oszlottak? Csak azért kérdezem, hogy tudjam, kitől kell távol tartanom magam.
Beszéltem Avramhoz, próbáltam komoly maradni, pedig az izgatottság, ami hajtott belülről, arra késztetne, hogy pattogjak, akár egy kislány nyaralás előtt.

- Chernobyl He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Chernobyl 5000_Thanks_by_Mallemagic Chernobyl Mudch0 Chernobyl Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Chernobyl Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Chernobyl __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Tank008 Hétf. 06 Május 2013, 11:02

Részvevő: Tamara Slyen
A légiónak nem kellett gyűjtést rendeznie van volt egy meghatározott Kótájuk amelyet kísérletekre kutatásra fordíthattak és abból a pénzből kaptál egy kis szeletet. Az alkohol áthozása nehézkesen ment csak nagyon keveset engedtek át alig 1 litert.
A férfi nem lepődött meg a kérdéseiden hisz mindig szoktak hasonlóakat kérdezni az emberek akik Chernobylba mentek hisz nem ez volt már az első útja mint az válaszából ki is derül.
- Nos én is kívül állónak számítok sosem léptem át a határt. Csak a pletykákat lehet hallani mik folynak a zónán belül de ha egy is igaz közülük akkor már azt javaslom önnek forduljon vissza. Illetve van egy olyan pletyka, hogy ott az ember könnyen meggazdagodhat illetve szerethet akár nagy hatalmat is. Bár ha engem kérdez ez csak egy csalogatás, hogy a turisták figyelmét felkeltség. Szerencsére már van sok járható út nem mindegyik rádióaktív ahogy hallottam de attól még könnyen bele lehet halni a sugár fertőzésbe remélem hord magánál érzékelőket alkoholt ilyesmit. Válaszolván a kérdésére minden katona korrupt kivétel a határon lévők bár ők is megkenhetők még is ... Nem érdekes maradjunk abba, hogy senkit sem kellett még vissza hoznom de oda már vittem pár embert. Nézze adok egy két hasznos holmit ami jól jöhet.
Ekkor a férfi kissé lassít a járművel és leveszi a leplet a hátsó ülésen lévő rekeszről. A jól megnézed van vagy 4 liter vonka és némi drog. Majd ezt követően elindultok ismét normális sebességgel.
- Mielőtt megkérdezné az alkohol leviszi a rádió aktivitást javaslom napi 1-1 pohárral igyon meg reggel este jót fog tenni. A drogot akkor használja ha kicsit súlyosan érintkezik vele nem hatékonyabb mint a vodka de nem veszti el tőle az eszét azaz nem rúg be tőle sőt inkább nő a koncentrációja.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

tank008-travian

Témanyitás by Laura Slyen Hétf. 06 Május 2013, 11:45

Nem örültem neki mikor megtudtam, hogy az alkoholmennyiség ötödét hozhatom csak át a határon, de hát mit volt mit tenni, ilyen az élet.
Miután beszálltam a járgányba a férfi válaszolt is a kérdéseimre, amiket feltettem neki.
~ Nem jöttek vissza? Akkor vagy nagyon jól elvannak ott, vagy pedig...
Itt nyeltem egyet.
~ ...Már nem tudnak visszajönni, legalábbis a saját lábukon nem.
A férfi rákérdezett, hogy van -e sugárzásmérőm.
- Persze, hoztam sugárzásmérőt, meg némi alkoholt is, de a nagy részét lefoglalták a repülőtéren.
Avram, a kocsi hátsó ülésén lévő rekeszről lehúzza a vásznat, ami eddig takarta a tartalmat.
~ Vissza is került hozzám a vodkám.
A férfi javaslatait meghallgattam, majd megköszöntem neki, a kis felszerelést.
- Köszönöm az ellátmányt és a tanácsokat. Remélem én leszek az első ember, akit majd elhoz. De egy biztos kicsit hosszabb távon kell itt maradnom a kutatásaim miatt.
Válaszoltam a férfinek és út közben az ölemben heverő oldaltáskába kezdtem pakolni az imént kapott felszerelést. A ruhákkal körbecsavartam az üvegeket így azoknak nem eshetett bajok. A drogot pedig a táska oldalzsebébe helyeztem.

- Chernobyl He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Chernobyl 5000_Thanks_by_Mallemagic Chernobyl Mudch0 Chernobyl Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Chernobyl Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Chernobyl __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Aegis Hétf. 06 Május 2013, 15:36

~ Hát itt vagyok, innen mát nincs vissza út. ~ gondolja ahogy besszáll a magát Vlagyimirnek nevező fickó kocsijába. Régi leharcolt katonai jármű volt, szinte pont olyan mint otthon Oroszországban. Nem igen volt pénz lecserélni a járműveket és amíg még lehetett hajtották a régi cuccokat is. Ezért egy cseppet sem zavarta a lepusztult teherautó.
- Tizenhárom évet húztam le az Orosz hadseregben, szolgáltam a különleges erőknél is. Közel a fél életemet nekik áldoztam és mind ezt azzal hálálták meg hogy mivel két ütődött az osztagomból hadianyagot lopott engem is kirúgtak mert kellett még egy bűnbak. Se pénz, se nyugdíj és máshoz meg nem értek csak a fegyverekhez és mások megöléséhez, ezzel meg azért nem olyan könnyű elhelyezkedni. Ahhoz hogy beálljak egy zsoldos egységbe vagy valami kő gazdag seggfej testőrségébe meg nincs elég kapcsolatom. Tehát marad a Zóna, ismerősöktől hallottam hogy errefelé mindig van munka a magamfajtának és nem is fizet rosszul. – Mondja el a történetét a másik férfinak amíg az úton zötyögnek.

4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Síkok:

Témanyitás by Tank008 Hétf. 06 Május 2013, 15:57

Résztvevő: Részvevő: Tamara Slyen
Helyszín: Cordon
- Igazán nincs mit, még valami itt a számom ha kellenék bár úgy tudom nincs térerő Chernobyl területén de ha esetleg kijön egy óra alatt magáért tudok menni.
Átadott egy cetlit amin a telefon száma volt majd lassan látható volt egy igazán csúnya viharos időjárás a fellegekben.
- Ha felnéz látja a felhőket ez Chernobyl határa egy jó pár kilométeren át körbe fogja ez a vihar felhő szinte állandóan én még nem láttam napsütést ezen a területen.
Nem igen voltak táblák csak egy amely jelezte, hogy a terület rádió aktív és belépni tilos felirat kíséretében persze a Chernobyl bejárat 10km-re tábla.
- Most már katonai megfigyelés alatt vagyunk mondta a sofőr miután elhaladt a táblák mellett innentől nincs vissza út ha vissza fordulunk így is úgy is megállítanak mindenféle képen beszélni kell már velük.
Se előttetek se mögöttetek katonának nyoma sem volt biztosra vehetted, hogy tapasztalatból beszélt. Ha nagyjából számoltad mekkora távot tettetek meg a kocsisebességéből adódóan kilehet nagyjából számolni, hogy tényleg 10 km-en keresztül erőd út és viharban mentetek eső az nem esett de folyamatosan villámlót és dörgött az ég. Majd megpillantottatok egy két részből álló katona bázist a távolban ami előtt már katonák álltak szétszórva az úton. Már esteledett, amint meglátták a járművet közeledni fegyvert fogtak rá amíg látótávban nem értetek. Utána letették a fegyvert biztosra vehetted, hogy ismerek már ezt a Hummert.
Chernobyl Soldiersofmilitary
A kocsi megállt a katonáktól 25 méterre az estében. Ha felnéztél be volt borulva az ég d már nem villámlott és nem is dörgött.
- Nos én eddig tudtam kísérni megvárom amíg beszél a katonákkal aztán megyek is tehát sok szerencsét remélem sikerrel jár.

Résztvevő: Alexander Ivanovics Orjol
- Áh vagy úgy. Sajnos ez a világ már ilyen nos megélni a zónán belül egy jó katonának nem akadály de sokkal veszélyesebb mint azt hinné. Gondolom ha már eddig eljött nem változtat a döntésén és belép Chernobyl és területére. Hivatalosan vagy egy úgynevezett Cordon ahova egyedül belehet lépni Chernobyl területére bár ott is csak legalább 4000 Ruber leadásával hisz hivatalosan nem is lehetne. Van egy út amelyen azonban ezt meglehet kerülni egy igazán erős göröngyös út amelyet ez a járgány simán venne mint akadály csak kicsit rázósabb lenne. Ha érdekli szóljon és levághatjuk ott az utat én legalábbis azt javaslom. Nem bízom a Cordonnál állomásozó katonákban főleg azért mert korruptak és egy rakás csalóból állnak soraik.
Megvárja válaszodat majd aszerint dönt ha vissza akarsz menni akkor vissza fordul. Ha Cordon felé haladnál akkor arra visz. Ha az erdős utat választod akkor 4000 Rubert spórolhatsz vagy még többet. Ha eldöntötted ő csak bólintani fog majd mesél egy kicsit magáról és Chernobylról.
- Én mint katona szolgáltam egy jó darabig a seregben de aztán az életem gyökeresen megváltozott amikor hasonló problémák miatt engem is kirúgtak ezt követően én is Chernobylba vettem az irányt elsőnek a Cordonon át mentem több tíz ezer dollárt loptak el tőlem ott. Majd gyakorlatilag ott hagytak kisemmizve egy jó darabig csak kóvályogtam odabent aztán találkoztam egy Freedom nevű szervezettel akik igen jól megfizettek egy darabig de elegem lett elfáradtam nem bírtam tovább a katonai életet inkább már csak fuvarozok élelmet vizet oda. Meg persze kis pénzt azzal is besöprök, hogy potyautasokat viszek oda mint maga. Mivel maga katona ha folytatni akarja a hivatását ezt a Freedomnél megteheti jó pénzért meg ha rögtön oda viszem nekem is üti még egy kis plus pénz a markomat mert új vért vittem a csapatukba. Nos érdekli a dolog?
Ha szeretnél az előbbi után megint utat módosítani van rá lehetőséged.

Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

tank008-travian

Témanyitás by Aegis Hétf. 06 Május 2013, 17:40

- 4000 ruber? Kapzsi szarháziak, amikor legutóbb hallotam csak 500 volt. Ez esetben ha nem probléma én a rövidebb utat választanám, már így is elég pénzel húztak le a helyi hatóságok, valahogy nem tetszik nekik a képem és nem sok jót hallottam az itteni katonákról sem. Voltak olyan történetek hogy hajlamosak előbb lőni és aztán sem kérdezni. – Mondja miközben a felszerelésével kezd babrálni. A gépkarabélyát a kezeügyébe helyezi hogy ha bármi baj lesz útközben gyorsan tudjon reagálni de próbálja mindezt úgy tenni, hogy Vlagyimír ne értse félre a dolgot.
- Csak óvatosság, állítólag a Zónán belül nem csak a kevésbé tisztességes alakok miatt kell óvatosnak lenni hanem mindenféle mutáns kripli akarja megenni az embert meg azok az izék, anomáliák is vannak amik darabokra tépik az embert. Vagy azok csak mesék? Egyédként ez a Freedom jól hangzik, már a neve is tetszik. Kezdésnek ők is épp olyan jók lesznek mint bárki más. Ők kicsodák, valami zsoldos alakulat? – Kérdezi a másikat miközben az ablakon figyel kifelé, nem látszik túl idegesnek de figyeli a környéket bármi veszélyes után.

4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Laura Slyen Hétf. 06 Május 2013, 17:56

Amikor a férfi odaadja a számát, biccentek egyet köszönetképpen, majd a kabátom belső cipzáros zsebébe tetem azt.
~ Még jól jöhet később.
- Valóban rondák azok a felhők. Amúgy itt mindig esik?

Miután elhaladtunk a tábla mellett, Avram figyelmeztetett, hogy katonai felügyelet alatt állunk mostantól. Tudtam, hogy most már nincs visszaút, de nem is akartam visszamenni, ha már idáig eljöttem.
A tíz km alatt, amit megtettünk nem találkoztunk katonákkal, bár gondoltam, annak ellenére, hogy mi nem látjuk őket, ők biztosan látnak minket, ha másrészről nem is, de valamilyen megfigyelő műszerrel biztosan.
Hogy el ne felejtem, kivettem az egyik vodkás üveget és megittam belőle kb 1 dl-nyi mennyiséget. Nem voltam már kislány, nekem meg se kottyant ekkora mennyiségű alkohol. Miután megittam az esti adagot, visszazártam az üveget, majd visszatettem a ruhák közé.
Ahogy megközelítettük a célt, egy katonai bázist pillantottunk meg, amely előtt katonák helyezkedtek el, és a fegyvereiket a kocsi felé irányították.
~ Szívélyes fogadtatás.
Gondoltam miközben kiszedtem a táskámból a kesztyűimet, majd felhúztam őket. Amikor közelebb értünk a katonák leengedték a fegyvereinket.
~ Biztosan felismerték a kocsit.
A bázis előtt 25 méterrel Avram megállt és búcsút vett tőlem.
- Köszönök mindent Avram, remélem még találkozunk.
Köszöntem el, kiszálltam a kocsiból és vállamon a táskával elindultam a bázishoz. Egyenletes tempóban haladtam a bázis felé, ügyelve arra, hogy semmi fenyegető szándékú mozdulatot ne tegyek. Tudtam milyen a katonaság, sokszor előbb lő aztán kérdez. Lassan odaértem a katonákhoz és megálltam az egyik előtt és beszélni kezdtem hozzá.
- Üdv. Tamara vagyok és kutatási céllal érkeztem Chernobylba. Kérem engedjenek tovább.
Mondtam határozottan.
~ Elvégre hadnagy vagyok, nem fogok betojni egy sereg láttán.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Tank008 Hétf. 06 Május 2013, 19:43

Kérlek mind ketten egészítsétek ki a kalandban található felszereléseteket egy pénz kategoriával ( Aegis 6000 Ruber, Laura 10000 Ruber (Még ))

Résztvevő: Részvevő: Tamara Slyen
- Nos mint látja most sem épp esik csak villámlik de igen mindig! Ez a 10 kilométer a zóna védő vonala amelyet magának alakított ki...
Amint kiszálltál a járműből is kivetted a táskádat a hátsó ülésről elindulhattál a katonák felé gond nélkül. Amikor oda értél Avram kiszállt a járművéből, hogy rágyújtson cigijére indulása előtt. A katonák egyáltalán nem izgultak láttatod félelem távol állt sőt inkább kifejezésük közelebb állt a röhögéshez amikor odalépsz az első katonához és belekezdesz beszédedbe ő igen komoly tekintettel néz póker arcal. Amikor kimondod az üdv szót akkor kezd csak szép lassan tekintetével rád nézni miközben két társa egymás mellé állt és egy jó 10 méter távolságból figyelték az eseményeket az út szélén állva. Ti álltatok az út jobb szélén a két mások katona az út bal oldalán álltak. Halhattad, hogy a két katona 10 méterre össze súg és kivettél néhány szót beszélgetéseikből miután befejezted a mondatodat mivel akinek szóltál egyenlőre vissza helyezte tekintetét a jármű vetőjére aki kiszállt elszívni egy cigarettát.
A két katona felől ezt hallottad:
- (bal oldalsó katona) Egy nő itt egyedül nincs péntek biztos nem azért jött, hogy ... na tudod.
- (jobb oldalsó katona) Tudod, hogy a kurvákat Vlagyimir szokta hozni Avram egy fuvarozó aki katonákat hoz általában csak. De egy nőt ő ?! Mihail Ezredesnek ez nem fog tetszeni...

Egy jó 8 másodpercet csendes szünetet követett a monológod míg a két katona a háttérbe sugdolózott de nem épp sikeresen. Ha megfigyelted az előtted álló katona jelvényeit felismerted a csillagok számából, hogy valószínűleg ő Mihail ezredes.
Majd Avram-ról szép lassan vissza ment a tekintete rád az ezredesnek és így szólt:
- (Mihail ezredes) 10 ezer Ruber szöszi vagy ennek megfelelő szolgáltatás.

Helyszín: Agropom (térképen megtalálod)
- Igen valóban igazi szemetek és az a 500 Ruber volt egy mese! Maximum csalinak mondták ezt az árat amint oda mész kizsákmányolnak, kihasználnak élve onnan nem távozol csak ha szerencséd van mint nekem. Tankokkal őrzik azt az egyetlen átjáratott és nagyon agresszív egy csaló korrupt, patkány, ko... mind 1 nem érdekes gondolom érted mire gondolok. Ők a katonák szégyenei...
Ahogy a felszerelésedet ellenőrződ Vladimir mint ex-katona nem lepődik meg sőt talán javasolta is volna, hogy itt lenne az ideje ha te nem tetted volna meg.
- Több mint 5 évet töltöttem a zónán belül mint a mutánsok mint az anomáliák igazak.A Freedom egy jól megfizetett katonai szervezet akik a zónát védik főképp a Duty ellen aki a zónát elakarja pusztítani. Ne kérdezze ki pénzeli őket azt soha nem árulta el a vezetőség úgy tudom nem kívülről érkezett a pénz de ez csak egy pletyka volt a katonák között, hogy a Freedomot valaki Chernobylon belül pénzeli de aztán simán lehet, hogy ez nem igaz hisz ki csinálni ilyesmit mégis és miért? Ők nem épp zsoldosok de vannak ex zsoldosok a tagjaik között nevezzük őket röviden egy erős megfontolt támadásokat végrehajtó szervnek akik a Duty ellenségei. A dutyról pedig csak annyit tudok már ha igaz, hogy tagjaik között olyan katonákat tud akiknek elegük van Chernobylból és nem elégednek egyszerűen azzal meg, hogy eladják hanem meg akarják azt semmisíteni.
Közben a jármű irányt változtat és letér egy kisebb ösvényre a távolban mintha már hallatszana a villámlás és a dörgés.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

tank008-travian

Témanyitás by Laura Slyen Kedd 07 Május 2013, 08:26

A katona ügyet sem vetett rám, amíg meg nem szólítottam. Miután bemutatkoztam és elmondtam miért jöttem csak néma csöndben állt, amit nem tudtam mire vélni.
~ Most mi van?
Közben, az út túlsó felén, két katona próbált sugdolózni, nem túl nagy sikerrel.
~ Köszi, ha már nő vagyok, akkor biztosan qrva is ugye? Még jó, hogy Avram hozott idáig és nem az a Vlagyimir vagy ki.
Sértődöttségemet nem mutattam, a férfinak, ki előttem állt, csak a vállán lévő rendfokozatot próbáltam leolvasni. Nem volt nehéz, elvégre a katonaságnál meg kellett tanuljam, hogy tudjam, mikor milyen nemzetiségű emberrel harcolok épp.
~ Szóval ő az ezredes.
Az ezredes szavaira kissé meghökkentem. De utána próbáltam összeszedni magam és alkudozni vele. Bár nem láthatta a katonai rangjelzésemet, mert takarta a tavaszi kabát, de attól még nem tudtam eldönteni, hogy közöljem e vele hol szolgálok, mert nem tudtam, hogy itt hogy viszonyulnak a franciákhoz.
- He? Ezredes, nem drága ez egy kicsit? Szívesen megdolgozom a belépésért. Mi lenne a dolgom? Takarítsam ki a fegyverraktárat? Vagy esetleg a fegyvereket is? Bár nem tudom van -e itt megfelelő tisztítószer hozzá, mert ha csak klór van azt nem használnám, mert attól berobbannának a puskák harc közben.
Mondtam közönyös arctekintettel. Hátha feltűnik neki, hogy nem valami Rib@nc áll előtte, hanem egy képzett katona.
~ Fiúk, a pénteket azt csak leshetitek.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Tank008 Kedd 07 Május 2013, 19:12

Miután válaszoltál az ezredesnek és szolgálataidat ajánlod fel neki úgy tesz ismét mintha meg sem hallana egy rövidebb szünet alakul ki közöttetek de most csak körülbelül három másodperc ekkor már viszont kezdheted érteni, hogy nem itt jár az ezredes hanem valamin nagyon töri a fejét. Majd vissza tekint Avram-ra aki nagyban szívja már cigarettáját ezután választ idéz hozzád tekintetét ismét vissza helyezve rád.
- (Mihail ezredes) Szöszi elmondom mi lesz szépen feltett kézzel elsétál a mögöttem látható bázis kapuja elé, megáll a "rivalda fényben" majd szépen feltett kézzel meg vár míg oda nem megyek mint egy jó kis lány. Remélem tisztán érthető voltam.
Ezt követően a két katona előtted kibiztosított fegyverekkel amelyek nem rád néztek hanem a földre várták a válaszodat és igazán modortalanul bámultak, nézegettek maguknak láthatóan elbűvölted őket szépségeddel.
Te választasz, hogy elindulsz e a bázis felé és megállsz a "rivalda fényben" amely alatt az őrtornyok világítását értette az este sötétjében vagy pedig más utat választasz.

Jelenlegi felállás: Előtted 2 méterre Mihail ezredes, 2 katonája 10 méterrel mögötte, a bázis egy jó 100-150 méterre, Avram 25 méterre mögötted a hummere mellett szívja a cigit.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

tank008-travian

Témanyitás by Laura Slyen Kedd 07 Május 2013, 20:36

Az ezredes megint vár mielőtt válaszolna a kérdésemre.
~ Vagy valamin nagyon gondolkodik, vagy pedig nagyon szereti a drámai szüneteket. Bár szerintem az előbbi tippem talált.
A csöndben csak fürkészem a környezetemet, a sötétség ellenére is, és ügyeltem minden apróságra.
Az ezredes válaszát figyelmesen hallgattam, miközben igyekeztem határozott maradni.
- Tökéletesen.
Mondtam, majd vállmagasságig emelt kezekkel megindultam a bázis felé, hogy elérjek az őrtornyok világításába. Elvégre itt a sötét éjszakéban mi mást is nevezhetnénk rivaldafénynek.
Céltudatosan haladtam előre, látszólag nem reagálva a két fegyveres szatírra, akik mellett át kellett haladnom.
~ Apám, itt látszik, hogy nincsen egyetlen nő sem.
Séta közben figyeltem a környezetem továbbra is, nemsokára meg is érkeztem a "rivaldafénybe", ahol feltett kézzel vártam az ezredest a megbeszéltek szerint.
~ És most?

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Tank008 Kedd 07 Május 2013, 21:17

Amint megindultál feltett kézzel a szemed sarkából láthattad, hogy az ezredes elindul nálad nagyobb sebességgel Avram felé. Csend borítja az estét sem kutya ugatás sem tücsök csiripelés nem hallatszik a villám hangja amely a távolban a 10km-es vihar mezőzben becsapódik egyáltalán nem hallatszik a nagy távolban csupán az eget és a földet világítja meg egy pillanatra előtted. így tökéletesen lehet hallani a legapróbb beszélgetéseket is mintha az méterekre történne. Még elem érted a két katonát amikor az ezredes hangos hangját hallod szinte azt mondanád még a bázisban is halható mérges komor hangja.
- (Mihail ezredes) Avram ezúttal túl messze mentél!
- (Avram) Ezredes nyugi megkapod a részed a Franciáktól kisajtoltam még kétezer Rubert már adom is az ötezret, oda adtam a Francia légiósnak a vodkát amit kértél vedd el tőle majd tégy a lánnyal ahogy jónak látod.

Ha megfordulsz láthatod, hogy Avram éppen a kocsijában nyúlkál. Amikor a két szatírt elhagyod az úton lévő lámpák felkapcsolódnak így a bázisból tökéletesen rád láttak te viszont nem igen láttál mást belőle csak a fény árnyalatot amelyet a tornyokban lévő reflektorok okoztak. A továbbiakban már nem halottad amit beszéltek de ha szerencséd van a lényeget halottad. Ha hátra, hátra tekintettél nem láttál helyzet változást amint elérted a fényáradatot a katonákat továbbra sem láttad a fény árnyalata miatt de biztosra veted, hogy az őrtornyokban katonák lapulnak. Amint megálltál van lehetőséged forogni és körbe nézni feltett kézzel a katonák nem nyitnak tüzet azonban alig, hogy megálltál a távolban egy lövés hangja hallatszik mögötted. Ha a bázist nézted akkor hátad mögül jött a zaj ha éppen hátra fordultál a bázisnak háttal láthattad, hogy a lövés Avram járművénél történt. A lövés megtörte a csendet azonban újra elhalkult minden ezt követően a bázis ajtaja kinyílt és egy tucat katona futott el melletted futólépésben és Avram Hummere felé rohantak. Nem telt sok időbe míg láthattad ha megvoltál fordulva, hogy az úton feléd közeledett Mihail.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

tank008-travian

Témanyitás by Aegis Kedd 07 Május 2013, 22:24

//Bocs a kimaradásért de eléggé beteg vagyok.//

~ Mutánsok, anomáliák és zsoldosok. Kellően elfuserált hely, én is az vagyok tehát jól belefogok illeni.~
Gondolja ahogy az elhagyatott mellékutakon zötykölődött és Vlagyimirt hallgatta, a távolban menydörgés hallatszott.
- Freedom és Duty, ha jól sejtem ők a két legnagyobb csoport Cherobylen belül. Vannak még mások is akiket érdemes megemlíteni? Az tudom hogy több ország is küldöget katonákat a területre, ők is a két csoporthoz állnak vagy országonként szólóban tolják?- Kérdezgeti tovább a sofőrt, általában nem beszél ennyit de most alig tud valamit a helyről és igyekszik minél többet megtudni az első félig meddig megbízható forrásból.
- Úgy hallom szép időnk lesz odabent.

4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Tank008 Szer. 08 Május 2013, 00:08

// Semmi gond, jobbulást akkor írsz amikor tudsz és van kedved mivel szolo kaland egyenlőre ne fájjon emiatt a fejed Smile //
Helyszín: Agropom
- A Freedom szolgálatába voltam egy jó darabig nos ha engem kérdezel ők azt hiszik már mint a Freedom és a Duty, hogy körülöttük forog a világ pedig ők csak az egyensúlyt tartják amely amely ott igen fontos. Őszinte leszek a katonákkal kapcsolatban kevés van belőlük akik kibírják a benti éltet azt mondanám olyan 90%-katona nem bírja az ottani életet civilekről ne is beszéljük csak megszálltak bírnak bent életben maradni meg persze bírni idegekkel. Ezen probléma lehetett lenné teszi, hogy kialakuljanak országok szerint katonaságok amik kialakultak eszerint általában csúnyán bukással végződtek mivel nem volt elég tudás a birtokukban vagy pedig katona. De amúgy is a zóna nem enged be egy hadsereget.
Amint jobban megfigyeled az elöltetek levő időjárást eső nem esik csak csupán az ég dörög és villámok hada csapkod élődtetek. Lassan esteledik és a fák besötétednek az éjjel beburkolja őket fekete leplébe csak néha néha egy-egy villám csapás töri meg a körülöttetek lévő sötétséget.
Chernobyl Storminaforest
- Félbe kell, hogy szakítsam beszélgetésünk kevesebb mint 5 perc múlva belépünk a zóna védelmi vonalába. Tedd azt amit mondok és nem fog bajod esni először is látod magad mellett azt az üveg vodkát? Van vagy egy jó liter igazi házi 50 fokos húzd meg és ha teheted és bírod idd ki az egészet ugyanis az előttünk lévő terület erősen rádióaktív.
Te döntesz, hogy megiszod e azt a löttyöt vagy nem aszerint fog alakulni a történet ...
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

tank008-travian

Témanyitás by Laura Slyen Szer. 08 Május 2013, 23:12

Ahogy megindulok, a periférikus látószögemben észlelem, hogy valaki elindult Avram felé. Biztosra vehettem, hogy az őrmester volt az, mert más nem állt ott. Egyenletes tempóban haladtam a bázis felé. Közben pedig elcsíptem az Avram és Ezredes közti beszélgetés első részét. Mindössze két mondat volt, de elég sok minden kiderült belőle.
~ Az a szemét Avram. Oké, hogy nő vagyok, de azért még nem kéne ostoba libának nézni, még ha most annak is érzem magam. Lehúzta a sereget, eljátssza a segítőkészt, pedig csak átruházta rám a feladatát. Na jó. Itt már nincs vissza út, kénytelen leszek a naivitásomat eltörölni, hogyha nem akarom, hogy kihasználjanak.
Gondolatmenetem közben, már elhaladtam a két szatír mellett és megindultam tovább az úton a bázis felé.
Az útszeszéli lámpák ekkor kapcsolódtak fel. A fényáradat elvakított, egy pillanatra sem álltam meg, hanem az egyik kezem szemellenzőként emeltem az arcomhoz és úgy haladtam tovább a bázisig. Bár egyszer még visszafordultam, hogy lássam hol van az ezredes, de ő Avram mellett állt, aki éppen kotorászott a kocsiban.
~ Így érezheti magát egy szarvasaz autópályán.
Mikor megérkeztem közvetlenül a vázis elé, lassan megfordultam, hogy bevárjam az ezredest, de a férfi helyett csak egy lövés hangja jutott el hozzám.
~ Ez az autó felől jött.
Jegyeztem meg magamban. Ekkor a bázis ajtaja kinyílt és egy csapat katona rohant el mellettem egyenesen Avram Hummere felé. pár pillanat múlva meglátom a felénk közeledő ezredest.
~ Ez most lelőtte?
Én továbbra sem mozdultam, csak álltam feltett kézzel, nem akartam felidegesíteni még jobban az ezredest.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Tank008 Csüt. 09 Május 2013, 18:58

Az ezredes szép lassan lépéről lépésre közelebb lesz bázisához miközben ő is rágyújt egy jó kis szivarra majd megáll tőled egy pár méterre mögötte a két kis katonájával. Beleszív egyet szivarjába majd így szól két katonájához.
- (Mihail ezredes) Azonnali jelentést mit találnak és az irodámba mindent.
A katonák bólintanak majd vissza futnak a járműhöz ezután Mihail feléd néz.
- (Mihail ezredes) Minden fegyvererét, felszerelését a magán lévő ruhákon kívül leteszi ide a bázis kapuja elé egy árva kést, érmét Rubert nem akarok meglátni magánál a készpénz a katonáimnak adja akik szépen lepakolják az asztalomra. Remélem világos voltam.
A tizedes mögötted rögtön egy percet sem várt a válasszal.
- (Tizedes) Uram igen uram!
Majd a fegyverét rád szegezi ezzel ösztökélve a másik katonával együtt.
- (Mihail ezredes) Fegyvert le! Amíg azt teszi amit mondok a vendégségemet élvezi remélem egyértelmű ez mit jelent ha végzett az irodába hozzák minden cuccával együtt.
- (Tizedes) Uram igen uram!

A kapuk kinyílnak tárva majd az ezredes besétál. Ha úgy döntesz átadod a fegyvereket, pénzt, egyéb értékeket beléphetsz a bázisba és katonák elvezetnek a cuccaidat víve az ezredes irodájához és a bázist gyorsan feltudod térképezni.
A bázis 300 méteren terjed szét 2 részből áll egy a külső részt nézi:
Chernobyl Military1
Egy a belső ( Chernobyl oldalát) :
Chernobyl Military3
Chernobyl Military2c
Egy jó pár tank védi a várost és ha majd jobban megnézed az úton kívül tele van aknázva az egész.

Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

tank008-travian

Témanyitás by Laura Slyen Csüt. 09 Május 2013, 20:37

Az ezredes közeledett, majd "megkért", hogy pakoljak ki mindent. Nem akarta, hogy bármi is maradjon nálam, még pénz sem.
Nem szívesen, de elkezdtem kipakolni a tavaszi kabátom zsebeit. sorra kerültek elő a gránátok, amiket a táskába tettem. A kabátom alól előhúztam a két fegyvert és végig a föld felé tartva raktam át a táskába azokat, szép lassan, hogy nehogy bárki bármit is félreértsen. a kabátom belső zsebéből előhúztam 7000 rubert és Avram telefonszámát, majd odaadtam a tizedesnek. Több pénz nem volt a kabátom zsebében. Még egy régi támadás miatt volt nálam tartalék pénz mindig elrejtve. jelenleg a melltartómban lapult a maradék 3000 ruber, ami se nem látszott, sem pedig motozáskor nem volt érezhető, olyan jól el volt oszlatva(meg nem érmékben volt, meg mielőtt betettem jól összegyűrögettem így még hangot sem adott ki, ha hozzáértem volna akkor sem).
Egyszer megesett ugyanis, hogy a fronton leütöttek és mikor magamhoz tértem két hulla alól mászhatta ki, a társaim pedig eltűntek. nehéz volt boldogulnom pénz nélkül egy idegen országban, ahol nem beszéltem a nyelvet. Végül csak hazajutottam, de azóta mindig hordok magamnál tartalékot elrejtve.
Bár most erről a tartalékról meg is feledkeztem, ezért sem adtam oda a tizedesnek.
Már nem volt nálam semmi más, így ha a kapu kinyílt követem az ezredest és megpillantom, a bázis belsejét. Gyorsan felmérem a terepet és eléggé sok mindent le tudtam szűrni ebből a pár másodpercből is.
~ Komoly felszereltségük van. tankok és... Jól látom, hogy azok aknák? Jobb lesz nem letérni az útról.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Tank008 Csüt. 09 Május 2013, 22:25

A katonák felkapják a táskádat, fegyvereidet, gránátjaidat mindenedet a pénzt amit a tizedesnek adtál azonnal meg lesz számolva majd elrakja a zsebébe ezt követően már mutatják is neked az utat. Egy jó 20 méter megtétele után balra az első ajtó egy szép nagy ház amely csak az ezredesé. A katonák belépnek előtted majd a cuccaidat lepakolják a kandalló mellé amely jelenleg is égett bár elég messze rakták attól, hogy azok véletlenül se gyulladjanak fel. Az ezredes már a székében az íróasztala mögött szívja a szivarját és issza a whisky-jét. A tizedes a pénzt az asztalra teszi a zsebéből majd azzal távozik is de mikor kilép egy újabb katona jön az épületbe és tesz le az asztalra 20 ezer Rubert.
- (Katona) Uram jelentem: 20 ezer Rubert találtunk Avram-nál.
- (Mihail ezredes) Köszönöm, leléphet az este folyamán ha nincs behatolás ne zavarjanak!

A katona bólint majd kimegy az ajtót becsukva maga után. Az ezredes ezek után hozzád szól majd az előtte lévő székre mutat
- (Mihail ezredes) Foglaljon helyet, és kezdhet is beszélni mit akarnak itt a francia katonák már ha Avram legalább ebbe igazat mondott... amíg beszél nyugodtan tegye el a pénzét ha valóban be akar menni a zónába nem árt ha van magánál. Estére a vendégem szöszi viszont reggel szélnek eresztem. Nos mi a kén keserves poklot akar itt az a rohadt légió?
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

tank008-travian

Témanyitás by Laura Slyen Csüt. 09 Május 2013, 23:24

Követtem az ezredest, egy házba, ami nyilvánvalóan az övé volt. A katonák, akik velünk tartottak eddig pedig letették a cuccaimat nem messze a kandallótól. kellemes kis ház volt. A tizedes letette a tőlem kapott pénzt, az ezredes asztalára, majd távozott. kisvártatva egy újabb katona jelent meg, aki 20ezer Rubert tett le a kapitány asztalára, majd távozott.
~ Hacsak Avramnak nem volt ma több fuvarja, akkor valószínű, hogy jól lehúzta a légiót pénzügyileg.
Az ezredes hellyel kínált, én leültem, majd beszélni kezdett hozzám. Végighallgatom a mondandóját, majd válaszolok, közben pedig elteszem a pénzem a belső zsebembe.
- Igazat mondott. A francia idegen légióban vagyok hadnagy. Mint mondtam, a kíváncsiság hajtott idáig. Kutatási célok, és a kíváncsiság, hogy milyen is az élet itt a zónában. Többre vagyunk kíváncsiak, mint hogy felrobbant itt egy reaktor 14 éve.
Válaszolom meg a kérdését. A szállást pedig megköszönöm.
- Köszönöm Ezredes.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Aegis Pént. 10 Május 2013, 19:01

Szásnak a rossz útviszonyok miatt csak némi bajlódás után sikerül előhalásznia a kerítésszaggatót, Bár kicsit gyanús neki Valgyimír de azért letekeri az üveg kupakját és meghúzza a piát. Először csak óvatosan egyetlen kis kortyot. Ha nem tűnik mássak mint amilyen a normális házi vodka akkor még lehúz belőle nagyjából 2-3 dl-nyit, orosz révén ennyitől még nem áll be teljesen de azért már nem lőne olyan pontosan. Ha gyanus az íze akkor csak úgy tesz mintha alaposan meghúzná az üveget, remélve hogy a félhomályban a másik nem veszi észre, hogy csak tetteti az ivást.
- Te is kérsz vagy neked már nem oszt és nem szoroz. – Nyújtja oda az üveget a másiknak, mint egy végső próbaként. Ha az nem kér visszateszi a piát oda ahol találta, de a fegyvere még mindig a keze ügyében van késze bármilyen eshetőségre.

4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Tank008 Szomb. 11 Május 2013, 15:11

- (Mihail ezredes) és mi a becses neve hadnagy?
Míg a kérdésre válaszolsz ő tölt magának egy kis Whiskyt és elő vesz még egy poharat az író asztalából. Majd megkérdezi miután megmondtad a nevedet, hogy nem e óhajtasz egy italt. Ha kérsz tölt neked, ha akkor folytatja a beszélgetést.
- És mire kell számítanom a franciáktól megfognak itt jelenni egy hadseregnyi kutatóval vagy egy busznyi pompon lánnyal ?! Remélem nem is gondolnak ilyesmire mert nem lesznek olyan szerencsések mint maga. Apropó reggel vissza kapja a felszerelését nem tartok igényt belőle semmire. Ha van valamilyen kérdése tegye csak fel nem várok el viszont szolgáltatást cserébe mivel maga katona ... Ha elfáradt van maga mögött egy kanapé ott aludhat.
Az ezredes rágyújt egy szivarra és várja a válaszodat ha úgy döntesz elég volt ebből az estéből az ezredes bevonul a szobájába és nyugovóra tér.

Helyszín: Agropom
- Igen jól esne bár nekem már nem oszt nem szoroz jól mondod.
Elveszi tőled majd meghúzza majd vissza adja.
- Még mindig finom ezt szeretem benne nem romlik meg... Neked nagyobb szükséged lesz rá egy kicsit radioaktívak leszünk ami nekem nem fog ártani neked viszont nem árt egy kis mosó szer egy kis sejt pusztítás hozzá.
Elértétek a vihar vonalát a villámok csak úgy cikázva csapnak be körülöttetek kettesével. Nem telik bele csak pár másodperc míg a sugárzás mérőd elkezd hevesen mérni jelezve, hogy komoly gond van. Ha előveszed és megnézed a mutató már ki van akadva ezt a sugárzási dózist ember nem képes túlélni. Ekkora mennyiségnél az ember szeme szinte azonnal kifolyik és percek töredéke alatt elveszti az életét. Már szemmel látható volta sugárzás a levegőben a tested kezdett gyengülni ahogy megcsapta a sugárzás "szele". Ezt követően annyit látsz, hogy Vlagyimir elővesz valamit egy sárgán világító tárgyat mintha egy pajzsot emelne körtétek a következő pillanatban a sugárzás mérőd pityegése abba maradt te meg elkezdted elveszteni az eszméletedet.
Chernobyl Vlagyiartifect
Az utolsó emléked, hogy Vlagyimir felemeli ezt a tárgyat és maga előtt tarja jobb kezével míg bal kezével kormányoz ezután elvesztetted az eszméletedet.

Résztvevő: Nastya Petrovic
Helyszín: Belgorod
Az elhatározásod igen merész volt még a professzoraid és a dékánod szerint is mikor kijelentetted ezt. De nagyon feltüzelted őket így bele mentek és azt mondták ha jól meg csinálod nem csak, hogy diploma munkának is elfogadják de még állást is ajánlanak neked ott mint jól fizető tanár segéd és finanszírozzák a további tanulási szándékaidat ha egy nap professzor szeretnél lenni vagy híres művész. A szüleid és a suli támogatásával összesen 10 ezer Rubberrel indulhattál útnak. Az iskolád dékánja tudott a katonai blokádról amelyet Chernobyl köré húztak így egy hivatalos levéllel kérvényezte az engedélyedet az átjutásra. A válasz levélhez csatoltak egy belépési engedélyt a nevedre egy bizonyos Mihail ezredesnek címezve. Egy repülő utat finanszírozott a suli és a családod közösen még ha nem is az első osztályra de legalább elvitt Ukrajnáig a kis fapados járat. Onnantól viszont neked kellett kitalálni, hogy jutsz be Chernobylba annyit tudnál, hogy az egyetlen bejárat a "Cordonnál" van.

Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

tank008-travian

Témanyitás by Laura Slyen Szomb. 11 Május 2013, 20:39

- A nevem Tamara, alias Róka.
Válaszoltam az ezredes kérdésére. A pohár wiskeyt elfogadom, az ezredes feltételezésein pedig csak jót mosolyogtam.
- Nem, egyedül én jöttem. Ha jönnének ide más nők akkor azok biztosan nem tőlünk jönnének. A légióból többen nem mertek erre a vidékre merészkedni.
- Az igazat megvallva volna pár kérdésem. Többek között az itteni viszonyokra lennék kíváncsi, van egy olyan érzésem, hogy itt sem egy szervezet létezik. Vannak esetleg külön csoportok? csak hogy tudjam kiktől kellene távol tartanom magam.

- Meg még arra lennék kíváncsi, hogy honnan szerezhetnék éjjellátó szemüveget, ahogy a felhőket elnéztem szükség lesz rá.

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Tank008 Szomb. 11 Május 2013, 21:24

- Nos Tamara megtudom érteni miért nem mertek többen erre a vidékre merészkedni... Ez a vidék igen veszélyes és nem azért mert banditák, stalkerek, dutysok, freedomosok mászkálnak erre fele tele fegyverrel és szinte mindegyiket csak a pénz érdekli. Egyik csoport rosszabb mint a másik talán a stalkerek még elmennek velük lehet kereskedni mert önállóak és nem csak ostoba parancsokat követnek valami idiótától. A mi kis katonaságunk is csak azért működik mert mindenki teszi dolgát a feladatunk a távol tartás, bent tartás. Pont itt is van a kulcsszó feladat ... a többi frakciónak aki a zónán belül van nincs feladata azaz csak mondjam úgy kitaláltak maguknak egyet unalom űzésből ezért megbízhatatlanok ha engem kérdez.... Apropó bent tartás amint reggel távozik nem engedhetem többet ki a zónából mert maga a zóna nem engedné. A felhő amit ide fele látott kénye kedve szerint mozog csak néhány embert enged ki, be ritka az olyan ember mint Avram aki mind a két irányba tud menni de sajnos elszáll velük általában a ló mint most is. Véleményem szerint az egyetlen dolog amiért betudott jönni az Avram volt semmi más. Csak azért jutott be mert ő hozta különben nem jutott volna be élve a zóna "pajzsán". Ezért is én nem fogom kiengedni mert nem is tehetem. Az éjjel látóról pedig annyit, hogy a Cordonon rengeteg kereskedő van a stalkerek is tudnak zsákmányt szerezni könnyedén így bizonyára tele van a környék éjjel látóval. Sima kereskedelemmel egyszerűen beszerezhető. Bent a zónán belül létezik még 1 katonai létesítményünk majd szólok az érdekében, hogy ne lőjék le bár nem hiszem, hogy eljut odáig élve hiába nincs messze ... már ne vegye sértésnek..
Az ezredes megoszt veled még néhány alapvető tudni valót a Duty és a Freedomről illetve megemlít egy kutató labort amely a Yantar területén található. Ezt követően átadja neked a "fönt" látható térképet, hogy könnyebben eligazodj.
- Ha van kérdése még nyugodtan tegye fel úgy se hiszem, hogy lenne alkalmunk még egyszer beszélgetni.
Tank008
Tank008
4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Síkok:

tank008-travian

Témanyitás by Laura Slyen Hétf. 13 Május 2013, 08:07

Figyelmesen hallgattam az ezredes szavait, miközben néhány mondatán újabb kérdések merültek fel bennem.
~ Egyedül a bandita szó jelentéséről van fogalmam, a többi csoportról ötletem sincs kikből állhatnak.
Úgy döntöttem, hogy a kérdéseimet inkább az ezredes ismertetése után teszem föl, mivel nem akartam félbeszakítani és ezzel kimutatni, hogy tiszteletlen lennék.
~ Bent tartás? Nem mehetek el innen többet? A zóna nem engedné.
- Talán egy nap engem is érdemesnek talál arra, hogy elmenjek, de egyenlőre nem kísérteném a sorsot.

Mondtam majd tovább hallgattam az ezredest. A távcsövet kérdésemre is válaszolt, mire csak egy bólintást intéztem az ezredes felé, köszönetképp az információért.
Mielőtt feltehetném a kérdéseimet a zóna csoportjairól, az ezredes már bele is vágott és elmesélt mindent, amiről tudnom kellene. Kezembe nyomott egy térképet, majd megkérdezte, hogy van -e egyéb kérdésem, mert szerinte többet nem fogunk találkozni. Gyorsan áttanulmányoztam a térképet, majd az ezredes felé fordultam ismét.
- Ne becsüljön alá ezredes, már több háborút túléltem, remélem itt is túl tudom élni. Volna egy kérdésem: Carbage-ben milyen csoport uralkodik? Csak, hogy tudjam mehetek -e azon a városrészen keresztül, vagy pedig a város részek között kell eljutnom a laborig?

Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.