Victor Montano

Go down

Victor Montano Empty Victor Montano

Témanyitás by Victor Montano on Pént. 10 Május 2013, 23:08

Adatok:

Név: Victor Montano
Egyéb név(i): Vick, Sangriento
Faj: Ember
Nem: Férfi
Jellem: Rend párti
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: Mexikó, Mexikóváros; 1984.05.24.
Kor: 38 év
Család:
- Apa: Romero Montano -> Egy venezuelai dorgkartel elítélt tagja, jelenleg szökésben van, ismeretlen helyen.
- Anya: Maria Montano, született Maria Presperanza -> Dél-Amerikai sakkbajnok -> Elhunyt
Foglalkozás: Üzletember
Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 88 kg.
Szeme színe: Barna
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Barna (Hispanic)
Különleges ismertetőjel: Tetoválásai [lásd lentebb]
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: fizikailag teljesen egészséges, technika fóbiában szenved. Paranoiára hajlamos.

Victor szüleinek története amolyan mesébe illő sztori. A spanyol gyarmati előkelőségeket, elfeledett családfájában tudható, Marguarto drogkartell ügyintézője egy perui követségi partin meglátta és megszerette a kor legkiemelkedőbb Dél-Amerikai, női sakkbajnokát. A jóképű és valódi foglalkozását titkoló venezuelai macsó könnyen leveszi a lábáról a naív és könnyen befolyásolható, törékeny zsenit. Mexikóba költöznek, ahol a helyi többséghez képest fényűző életet élnek s szerelmük gyümölcseként megszületik a kis Victor. Az idilli kép, elég közhelyes módon, belülről rothadó családi viszonyokat takart.
Maria naív volt, de nem ostoba. Először elhitte, hogy neki udvarló férfi, későbbi férje mahagónival és kaucsukkal kereskedik. Egészen addig amíg nem kezdtek neki gyanússá válni a kései és meglehetősen gyanús látogatók, Romero kimaradásai és késő éjszakába, valamint szivar és bordély füstbe burkolózó "munkamegbeszélései". A gyanút felelősségre vonás, a felelősségre vonást pofonok, a pofonokat alkohol, az alkoholt kábítószer követte. Így lett egy intelligens s csinos nőből, "divatosan" vékony elhunyt.
Victor életének tizennyolc évéből, nyolcban végig édesanyja kezét fogta amíg az asszony elhúzódó haláltusája véget nem ért. S eközben semmit sem tett. Mert nem tekintette tettnek a mindezen nehézségek melletti jó iskolai, társai közül kiemelkedő spor t[atletizált] vagy a jónak mondható érettségi eredményeit. Igaz mindezekhez kellettek a jó gének is. Szerencséjére anyja eszét és apja fizikumát örökölte. A tehetetlensége viszont a sajátja volt. Legalábbis így érezte magát, bűnösnek. Egy alkalommal sem védte meg anyját az apja egyre agresszív természetétől. Egy alkalommal sem vette el anyjától az alkoholt vagy a kábítószert.
Anyja temetése után, Romreo Montano nem csak lélekben, de fizikailag is elvesztette fiát. Victor soha többé nem tért vissza a szülői házban. Inkább betért az első rendőrőrsre és jelentkezett, azonnali kezdéssel. Ez utóbbi nem volt megoldható, de két hét motelekben való alvás után végre túljutott a felvételi procedúrán és bekerülhetett a laktanyába.
Az alapkiképzést könnyedén vette, mind a fizikai, mind a szellemi részét. Az utóbbi teljesítménye miatt irodai beosztást kapott, ami ugyan nem elégítette ki a mozgás és adrenalin igényét, de tökéletesen megfelelt kiindulópontnak hosszútávú terveihez. Két év alatt sikerült elérnie, kemény munkával és némi taktikázással, hogy tisztképzőbe küldjék. Újabb két évébe telt, míg eljutott odáig, hogy állami ösztöndíjjal felvételizhetett Mexikóváros egyik kiemelkedő katonai egyetemére, ahol védelempolitikát tanult. A három éves képzés alatt nem csak angolul, de portugálul is megtanult. Ez utóbbi nyelvtudását kamatoztatta amikor felvételizett Brazília városba, ahol sikeresen PHD-zott nemzetközi kommunikációból. Ezt követően már nem a rendőrséghez, hanem a Mexikói hadsereghez tért vissza vezérkari tisztként [őrnagyi rangban]. Itt beosztását tekintve összekötőként tevékenykedett. Az Amerikai-Mexikói kapcsolatokat ápolta s koordinálta az FBI-ATF-Mexikói hatóságok közös, drogellenes akcióit. Ezekben az időkben nagyon sokat tett azért, hogy apját rács mögé dugja. Ezt sajnos nem sikerült elérnie. Azt viszont igen, hogy távollétében is elítélje a bíróság, a szervezet bűnözésben való részvétele miatt. [Mivel kvázi saját apját vitte bíróságra, saját "vérét" akarta elítéltetni, ezért ragadt rá a "sangrientó" véres/véres kezű gúnynév.]

Munkája során került kapcsolatba a Grupo Aeromóvil de Fuerzas Especiales [Speciális Légi szállítású Egység] nevű speciális egységgel, ami szó szerint vívta a Drogkartellek elleni háborút. Apja ítélete után, ide kérte magát, operatív beosztásba. Mivel korábbi rangja nem engedte volna meg neki az aktív intervenciós részvételt, ezért lefokozását kérte hadnagyi rangra. Ez komoly döntés volt a részéről. Ugyanis ha nem kerül be a "kiválasztás" alkalmával az egységbe vagy a kiképzés alatt esik ki, akár önhibáján kívül is, akkor nem fog tudni visszatérni eredeti beosztásába.
Victor sikeresen vette a kiválasztás, majd a hat részből álló képzés nehézségeit is. Büszkeség töltötte el, életében talán először s azt sem bánta, hogy kevesebb lett a fizetése. Rátalált arra a munkára, élet stílusra, ami kielégítette mind szellemi, mind fizikai téren.
Az itt eltöltött évek alatt olyan harci tapasztalatokat szerzett, aminek következtében felkérték kiképzőnek. Ez a beosztása a Harmadik Világháború kitöréséig meg is maradt. Ekkor újra aktív állományba vették és "No Flag", ismertebb nevén "Spec Ops" akciók tervezésében és végrehajtásában segédkezett. Később. A konfliktus lezárásának előkészítésében is aktív szerepet vállalt, amikor is korábbi összekötői státusára hivatkozva visszahívták a vezérkari tanácsadói testületbe.
A világbéke kitörése és az új világrend megszilárdulása után azonban megszűnt Victor státusa. Régi egységénél sem tudtak volna neki rangjához és tapasztalatához megfelelő beosztást kínálni neki. Ezért alig harmincnyolc évesen egyszerűen leszerelték.

A munkanélkülisége első hetében legelőször, meglepetésére, drogkartellek képviselői keresték fel zsíros állásajánlataikkal. Természetesen mindegyiket elutasította, egész durván. Véletlenül, egy kocsmában talált rá, egy filmes instruktorra, aki mexikói színészeket tanított be akciójelenetekre. Mivel más bevétele nem akadt, maga is elkezdett ezzel foglalkozni.
Alig két hónap múlva keresték meg először "zsoldosokat" foglalkoztató cégek Victort. Jelentős részüknek élből nemet mondott, de az AirScan ajánlata megfogta s nekik válaszolt egyedül "Talánnal". Ez éppen elég volt ahhoz, hogy pozitív értékeléssel kerüljön be a rendszerükbe. Albert Shear egy régi ismerősén keresztül tudomást szerzett Victor képesítéséről, "szabadságáról" és alkalmasságáról, ezért felkereste egy nehezen visszautasítható ajánlattal...

...azóta is a WREC-nek dolgozik, bár ideje nagy részében mostanában a várost menti inkább meg. Részt vett Bronx, Queens és Manhattan felszabadításában. Mivel korábban csatlakozott Albert Shear mentőosztagához, részt vett egy mentőápolói képzésben. Jelenleg főállásban a White Rook Executive Company - Training Center and Consulting Division vezetői székében ül, de bizonyos saját szemléletmód miatt azt tervezi, hogy a jövőben saját vállalkozásba kezd.

Szakértelmei: tanult védelempolitikai szakértő és kommunikátor [utóbbi PHD fokozatban], beszél angolul és portugálul. Kiképezték: dzsungel, erdei, kétéltű, búvár, kézitusa, közelharc, hegyi, magas hegyi, sivatagi, városi és ejtőernyős technikákra és harcmodorokra. Jól bánik a marok és lőfegyverekkel, késekkel. Képzett mentőápoló.

Victor Montano Victor_montano

Tetoválásai:Csak csendben teszem ki a tetoválásait...még nem telt le a 3 hónap Smile

Jobb alkar:
Victor Montano PinUP_Girl_by_N_FF

Jobb felkar:
Victor Montano 1236331845W90hyP

Bal alkar:
Victor Montano Work49992461fc-550x550-cremev3

Bal felkar:
Victor Montano Tribal-dragon-1-422x600

Mellkas:
Victor Montano 11972

Szöveg a szegycsontjain:
la hoja y la pluma_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Victor Montano Empty Re: Victor Montano

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 11 Május 2013, 06:15

Egyszer már el volt fogadva, akkor NJK-nak, így ez ismételten megtörtént.
12000$-ja van az eddigiek alapján, adatlap, aztán mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Victor Montano Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Victor Montano Empty Re: Victor Montano

Témanyitás by Victor Montano on Vas. 12 Május 2013, 21:20

Adatlap:

Név: Victor Montano

Lakás/Létesítmény:
- Ház Jersey-ben 1,5 kredit

NJK: -
Foglalkozás: Üzletember
Munkahely: White Rook Executive Company
Pénz: 12.000 $
Bevétel/hét: 500$
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek:
- HK USP Compact .40 + 2 tár [Albert fizette]
- Ford Escape [WREC céges autó]
- 15.000 $ katonai felszerelés [Albert fizette]

Munkahely: White Rook Executive Company
- Training Center and Consulting Division 500 $

Saját vállalkozás:
-


Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges: Albert Shear
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek: 1,5
Fennmaradó kreditek: 2,5

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Victor Montano Empty Re: Victor Montano

Témanyitás by Victor Montano on Vas. 19 Jan. 2014, 22:38

A Stadionban tett látogatás nem úgy sült el Victor számára ahogy tervezte. Több hónapos kényszerpihenőre lett kárhoztatva. Viszont a nyugodt időszakban, a karanténban, Alberttel megtervezték a saját vállalkozását, majd külső segítséggel meg is szervezték. Ez lett az Eques Nigrum Security, aminek fő profilja az Elektronikus információ védelem [Információszerzés és elemzés]

Adatlap:

Név: Victor Montano

Lakás/Létesítmény:
- Ház Jersey-ben 1,5 kredit
- ENS irodai szintek Manhattan-ben

NJK: -
Foglalkozás: Üzletember
Munkahely: Eques Nigrum Security
Pénz: 35.000 $
Bevétel/hét: 4000$
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek:
-  HK USP Compact .40 + 2 tár [Albert fizette]
-  Ford Escape [WREC céges autó]
- 15.000 $ katonai felszerelés [Albert fizette]

Saját vállalkozás:
- Eques Nigrum Security - "Információ biztonsági részleg" - 2 kr


Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges: Albert Shear
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek: 3,5
Fennmaradó kreditek: 0,5

_________________
"Ha erőszak lakik a szívünkben, jobb, ha erőszakosak vagyunk, mintha felöltjük a szelídség jelmezét, hogy azzal leplezzük tehetetlenségünket.”Gandhi ~ Victor Montano ~
Victor Montano
Victor Montano
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 132
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 10.

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Victor Montano Empty Re: Victor Montano

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.