Auaritia

Go down

Auaritia Empty Auaritia

Témanyitás by Auaritia on Pént. 23 Aug. 2013, 16:07

Név: Auaritia
Faj: démon
Nem:
Jellem: ember ellenes
Személyazonosság: nyilt
Születési helye és idő: kr.e 666 ban
Kor: 2690
Foglalkozás: -
Testmagassága: 177 cm
Testsúlya: 60 kg
Szeme színe: fekete,teljesen fekete
Haja színe: fekete
Bőre színe: szürke
Különleges ismertetőjel: teljesen fekete szemek
Repülési sebesség: 50km/h
Egészségi állapot/ betegségek: -
Cél: Emberi lelkek megrontása,pokolba küldése.


Életrajza:

Kr.e 666-ban látta meg a pokol 6.bugyrának belsejét. A születése természetesen nem véletlen volt. Az emberi tudat és világ fejlődőben volt. Mindenki mindenkinek a barátja volt,közös volt ez ,közös volt az….és hány és hány embernek megfordult a fejében Ez miért nem az enyém?Miért nincs sajátom?Az irigység démonai nem sokat tehettek ,mert a szavukban nem az irigység hanem valami egészen más nyert értelmet. A kapzsiság,a tulajdon szerzése.
És hát erre föl született meg  Auaritia lefordítva kapzsiság. Kezdetben , a pokolban csak egy jelentéktelen kis démon volt . Sok évig legalább 200 évig figyelte az embereket és tanult. Ekkor engedélyt kért Lucifertől ,hogy készen áll feladata bevégzésére.
Legelsőnek egy pásztorfiút csalt tőrbe ,aki szerelmes volt egy gazdag lányba ám a szülei gazdag fiúhoz kívánták adni. A fiú gazdagságot akart , Auaritia meg is adta neki. Cserébe a lelkéért. Mint minden üzlet , amit az ember egy rossz lélekkel köt , ez is csődbe ment.
A fiút , mielőtt még odaért volna szerelméhez, meggyilkolták az útonállók és elvették mindenét.
Eztán egy asszony következett ,aki hatalmat akart férje és faluja felett , az üzlet megköttetett.
A nő ellen fellázadt a falú és máglyán elégették őt és családját.
Egy kereskedő,egy utcalány, egy kislány , egy magas rangú tanácsos…..sokan áldozata lettek Auaritiának. A dolog könnyen ment, úgymond beállt  taktika volt. A kiszemelt célszemélyt megkörnyékezte , majd mintha jó szándékú lenne felajánlotta neki hőn szeretett vágyát az anyagi világgal kapcsolatban. A buta kis ember könnyen belement az alkuba ,nem sejtette mi is vár rá.
A kívánságok sorra teljesültek ,de a végkifejlet mindig balszerencsés volt. A régi idők egyik nagy kedvence volt számára ,amikor egy egész hadsereget egy éjszaka alatt oly kapzsivá tett , hogy másnap már egyikük sem harcolt ,s az ellenfél könnyű szerrel legyilkolta őket.


Középkor

Főleg ebben az időben Kínában tevékenykedett. A sok dinasztia és kaszt sok-sok ellentétet szült.
A Csou dinasztia például az ő keze munkája során halt ki. Ji Yan császár túlzottan szerette a nemesfémeket. S mikor egyszer a sors úgy hozta egy hatalmas aranyszobrot kapott. Azt hitte  ,hogy a legendás Sárkányvezér küldte neki a jó cselekedeteiért. Esténként sokat imádkozott a Sárkányvezérhez ,hogy küldjön neki ezt.küldjön neki azt. Másnap rendszerint teljesültek kívánságai. Ám egy éjszakán egy hang szólította meg , aki azt mondta , hogy ő a Sárkányvezér! Csak annyi a dolga Yan császárnak ,hogy átadja neki a lelkét és ő végtelenül gazdaggá teszi. A császár belement a jónak ígérkező alkuba. Abban az időben Kína még sohasem látott gazdagság és fellendülés országa volt. Ám egy hónap múltán egy nomád horda porig rombolta az országot ,s az uralkodót kínok kínja közt ölték meg. Auaritia ekkor már fődémon volt,.Kiváltsága volt ,hogy ne kelljen egy ember testébe bújnia , kapott egy örök emberi kinézetet. Valamint fődémon révén gyakorta okozhatott nagy, pusztító viharokat! Telt múlt az idő. Nagyon sok ,megszámlálhatatlanul sok áldozatot szedett. Ám valami komolyabbra vágyott. A pápai széken V. Leo trónolt ekkor.Ám más valakinek is fájt a foga erre a székre. Vajon elég erős az egyház ,sőt egy bíboros hatalma ahhoz , hogy ellenálljon a kísértésnek? Kristóf a Damasus székesegyház bíborosa mindig is vágott a pápai székre. Ám nem őt hanem V.Leót választották meg a pápának. Szegény elkeseredett kis Kristóf , hát mérgében kihez vitte a sors? Auaritita egy apácának adta ki magát.  Bár Kristófot nem volt könnyű megkörnyékezni mert állandóan templomokban járkált ,de végül az utcán felajánlotta neki az alkut. Kristóf először nem ment bele az alkuba , ám később ő kereste meg a démont! Az alku megköttetett . V.Leót menesztették a pápai trón alól helyére Kristóf került. Amikor trónra lépett az ég még sohasem látott dörgésbe kezdett és elsötétült egy kis időre az ég. Isten haragra gyúlt! Kristóf csak pár hónapig uralkodott ,utána börtönbe vetették és meghalt. Immáron nem volt ember ,aki megállíthatta volna őt. Szövetkezett útja során egy erős boszorkánnyal is , s Salem városkájáról már mindenki halott…Útja során több lénybe is belebotlott ,de nem szándékozott megszállni őket mert  csak az emberi lélek ér sokat.


Újkor
Aztán a újkor táján megkezdődött az ,amire nem számított. Az ördögűzés és hasonló ceremóniák. Nagyon nem tetszett neki a dolog ,mert bár sok pap azt sem tudta mit beszél akadtak olyanok is akik valóban visszaűzték testvéreit a pokolba. Nem volt más hátra megpróbálkozott a megszállással. Mivel Erdélybe megszaporodtak  a különös események úgy gondolta odautazik. Ki is szemelt magának egy Kolozsvári erdőt Bács-Hóját. Itt sokáig rémisztgetett embereket, néhányat megölt, néhányat felfalt.De semmi. Az erdőbe semmilyen ördögűző nem érkezett. Úgy gondolta itt az ideje megszállni egy családot. Bár nem volt gyakorlott megszálló , kiszemelte a  Vrenik családot. Azon belül is a kislányt Anna Vreniket. A megszállt kislányt sokáig gyötörte s vele együtt a családot ,s végre megjött az ördögűző. Michael pap egy felkent olaszországi ördögűző volt.   Gyenge volt s Auaritia beleköltözött  a papba. Így megölte a kislányt ,és az egész családot. Végén a pap ütőerét elvágva vérrel a falra írta:

Non est qui possit vim mihi tincidunt

Szabad fordításban:  Nincs erő aki megállíthatna engem.
Tetszett neki ez a megszállósdi . Így hát sok családot keresett fel.
Íme a szigorúan titkos rendőrségi akták, családokról melyekben szörnyű dolgok történtek:

...........................................................................................................................
Hritt család
Regina Hrit anyuka
Rober Hritt apuka
Sammuel Hritt kisfiú
Oli Hritt kisfiú

A rendőrséget a szomszédok hívták ki.Beszámolóik szerint a család az utóbbi napokban furán viselkedett.
Az legkisebb fiú az iskolában azt állította hogy az anyukájában lakik valaki.A lehetséges gyilkosság napján nagy vihar volt.
A rendőrség helyszíni jelentése:
Az ajtók ablakok nyitva voltak. A gyermekszobában egy kisfiú arccal a föld felé fordítva 4 felé vágva a szemei kivágva.
Sok vér.A konyhában a sütőben egy égett tetem ,valószínűleg a legkisebb fiúé.
A fürdőben egy véres kádban egy női holttest úgy tűnik első látásra mintha megették volna a végtagjait bár lehet egy kutya marcangolta szét.
A szemei kivágva.Az apuka a verandán, mintha menekült volna valaki elől. A családi díszszigonyt a szívébe lőtték helyben elvérzett.
A  szemei ugyancsak eltávolítva.


...............................................................................................................................

Torn család
Victoria Torn anyuka
Huest Torn apuka
Vribk Torn kisfiú
Karmeli Torn Tinédzserlány
Zrinyea Torn Tinédzserlány
Jorrje Torn nagyapa az apai ágról

w]]A rendőrségre bejött hívás a családi telefonról érkezett egy női hang kért segítséget.A helyszínre érkező rendőrök nem találtak túlélőket.
Előző nap nagy vihar volt!
A rendőrség helyszíni jelentése:
A nappali közepén egy bútorokból készült máglyán két holttest egy kisfiúé és egy felnőtt férfié.
A hűtőből minden ki van pakolva egy feldarabolt női valószínűleg serdülőkorú tetem található benne.Szemei kiszúrva.
Az istállóban egy megrágott férfi tetem.Időskorú
A padláson fejjel lefelé lóg egy serdülőkorú női holttest.A földön mellette egy derékban kettévágott felnőtt nő.Szemeik kiszúrva
[/i]

.............................................................................................................

A Bricziny család
Andrea  Bricziny  anyuka
Otto Bricziny  apuka
Ilina Bricziny kislány
Tamara Bricziny kislány

A rendőrség egy esetleges gyilkosság helyszínt talált.Nincsenek túlélők.
Egy  családi birtok.Nagy vihar dúlt előző nap ezért sok fa kihullott ,nehezen megközelíthető helyszín.
A rendőrség helyszíni jelentése:
Az étkezőasztalon egy test végtagok és fej nélkül.Valószínűleg egy női tetem.Az előszobában az ajtónál egy felakasztott kislány holtteste szemek nélkül.
A pincében egy megevett,valószínűleg vadállatok által megtépett hulla.
Az egyik kislány holttestére csak 1 év után találtak rá a közeli tóban ,szemei ugyancsak hiányoztak


...............................................................................................................................................
Az Uznyia család
Benjamin Uznyi apuka
Hubre  Uznyi kisfiú
Itthoa Uznyi serdűlő lány
Ploke Uznyi felnőtt fiú
Thomas Uznyi serdűlő fiú

A rendőrséget egy közeli rokon hívta ,aki be szeretett volna jutni a családhoz .Ám az ajtó nyitva volt és szörnyű dolgokat látott.A szörnyű vihar miatt egy rendőrautó az árokba csúszott.Egyéb személyi sérülés nem történt.
A rendőrség helyszíni jelentése:
A padláson egy félig megevett?megtépázott kisfiú holtteste.Nem sok maradt belőle ,arcán sok minden nem ,de az egyértelműen kivehető ,hogy kivették a szemét. A ház meletti fán egy szemnélküli, serdülőkorú,női holttest van felakasztva.A fészerben egy megnyúzott serdülőkorú fiú,szemeit kivágták.A nappaliban egy felnőtt férfit találtak még élve.Ki voltak véve szemei,S kezei és lábai a padlóhoz szegezve.Nagyon ordítozott  a fájdalomtól a szavaiból csak annyit lehetett kivenni: Démon,segítség.Ezt hajtogatta végig a mentőben is ám mire a kórházhoz értek meghalt.A felnőtt fiút nem találták
.


.................................................................................................................................................


Ezekhez hasonló sok akta volt még.A rendőrség nem hitte ,hogy paranormális dolgok állnak a háttérben.A gyilkosságokat soha nem vetették össze egymással.

Auaritia megunta a megszállást ezért aztán régi hobbijának szeretett volna hódolni tovább.Hisz a neve is az volt.Az újkor közepe táján megismerkedett egy vámpírral ,aki elmondta ,hogy segítséget kér tőle mert azt hiszi üldözi őt Don Galadrel.Ő is halott már legendákat a papról ,aki szakított az egyházzal ,hogy természetfeletti lényeket üldözzön, de nem hitt benne. Az emberek közül csak néhányan hisznek bármiben is.Nemhogy a természetfelettiben. Ám csalódnia kellett a szeme láttára gyilkolta le Don Galadrel a vámpírt.

Don Galadrel naplójából:

Sötét volt a sikátorban,alig láttam valamit.A vámpír , akit pár percel ezelőtt öltem meg még mindig ott bűzölgött. De amit most éreztem különleges képességemnek köszönhetően egészen más volt. Nem vámpír ,nem is szellem.Valami egészen más ,erős rengést éreztem.Ilyet csak démonoknál szoktam ám ilyen mértékben és mennyiségben még soha. Akkor egy kísérteties,démoni női hang szólt hozzám.Nem tudom honnan jött, úgy éreztem mindenhonnan beszél.Nem tudtam megállapítani hol állt pontosan.Lenyűgöző ,ez egy fődémon.Csak könyvekben olvastam az ilyenekről.A hang ezt kérdezte:
-Miért?
S mintha visszavernék a dombok , úgy víz hangzott sokáig.Megkérdeztem:
-Ki van ott?Bújjon elő….
-Miért ölted meg?
-Nem tudom ki vagy,de mutasd az arcod démon.
-Hmm….valóban lenyűgöző képességeid vannak….Míg más ember nem hisz ennünk te meg is érzed a jelenlétem…fantasztikus….
-Ki vagy te?Mi a neved?
-Hogy én ki vagyok?(nevetett)Biztos olvastál már rólam a kis könyveidben Galadrel….a nevem Auaritia.
Auaritia?Az meg kis is?......Úr isten.Ekkor bevillantak az akták a családokról.A történetek a szem nélküli emberekről.S tudtam én is veszélyben vagyok, hisz a kapzsiság áll előttem.S anyagilag nem vagyok túl jó helyen.Erősnek kell lennem.Nem hagyom magam.Megpróbálom a szokásos ördögűzést…már megmondta a nevét ,így könnyű lesz.
- Ex cruciem domini!Isten lesúlyt rád Auaritia!Ex cruciem domini!...
Ismételgettem.S vártam mi történik.A sötétből hangos kacaj hangzott.
-Komolyan elhitted ,hogy a kis ördögűzős rituálé ,amellyel testvéreimet visszajuttattad  nálam is sikerülhet?Ostoba….
-Mit akarsz tőlem?
-Hogy én mit akarok?Nem nem ez most  kérdés…Oly soká űződ már a gonoszt…bizonyára elfáradtál!
-Tessék?
-Nézz magadra!Foszlányos ruhákban küzdesz, s a legnagyobb értéket a kis barlangod.Ami persze titkos…Mond csak nem hiányoznak?
-Kik?
-Látod....Azt ígérted nekik ,hogy sohasem hagyod el őket.S már a nevüket is elfelejtetted.
-No….Nor…Nora..
S ekkor bevillant kislányom és feleségem képe.Valóban elfelejtettem őket?Hisz mindent egész életemben ő értük csináltam…ez nem lehet…
-Nahát…most azon tűnődsz ,hogy lehetséges ez?Már nem vagy az ,aki régen…a családod rád sem ismerne.Hány nőt és árvát gyilkoltál már eddig?Mennyi vér tapad a kezedhez?
-Elég hallgass…azok boszorkányok és vámpírok voltak?
-Valóban?És mi a helyzet a kis Lilivel?Hmmm??
Ekkor átfutott agyamon ,amikor utoljára öleltem meg a vérző kislányt.A vörös haja.A szobája képei és tárgyai.Még mindig érzem a hideg kis kezét.
-Az nem az én hibám volt…..
-Hazudsz…Te is tudod hogy az volt…
-Mit akarsz tőlem.tőlem. Tűnj innen!
-Én csak megkérdezem tőled?Érdemes volt?.....Az a sok vérontás…az a sok élet…Feláldoztad a családod és önmagad a semmiért!Nem is hiszel a természetfelettiben!Honnét tudod hogy létezik?
-Érzem…
-Érzed?Vagy tudod?Hányszor láttad már a poklot?
Átgondoltam ,valóban sohasem!
-Akkor honnét tudod ,hogy létezik?Miért hiszel benne?Hiszen úgy elfáradtál már….nem lenne kedved hazamenni?A lányod és feleséged ölelésébe?
Megint a hazámra gondolok.A tájra amikor arattam.A szél lengedezésére az Akácosligetben….a patakra ,ahol mindig úszni jártunk.
-Én megadhatom neked mindezt…
S ekkor váratlan esemény történt.A sötét kivilágosodott ,s megjelent előttem az otthonom.A tanya képe.S egy fehér ruhában lévő szárnyas női alak állt előtem.A hangja nyájasabb,lágyabb lett.Hozzám szólt:
-Mond csak valóban nem akarsz visszatérni?Nem akarod hogy ennek az egésznek végre vége legyen?Hagyd másra…Nézd csak kik jönnek ott…
A mezőről jöttek.Pont dél volt szólt a templomi harang.Mindig valahogy egy kicsit félrevert ,de ez most egy kicsit sem zavart.A mezőn át futott felém Nora, a kislányom.Gyorsan a karjaimba ugrott.Szorosan magamhoz öleltem.Éreztem barna haját ,ahogy arcomnak ütközött.Nem kellettek szavak.Tudtam ,hogy szeret.Mögötte az én gyönyörű feleségem jött.Őt is magamhoz öleltem.S éppen megcsókoltam volna mikor újra a sikátorban találtam magam.Előttem állt a fehér ruhás angyal.
-Csak írd ezt alá!És én garantálom neked ,hogy örök életedre gazdaggá teszlek.A faludban mindenki a hőstetteidről beszél majd.Esténként a feleségeddel nyugodhatsz majd,s reggelenként a lányod haját fonod majd.Csak írd alá…
Hirtelen eltűnt a fehér angyal a feleségem állt előttem:
-Írd alá kérlek,kedvesem!
S egy papírt nyújtott felém.Égtem a vágytól.Nekifogtam ,hogy aláírom.Oly rég óta tart ez az egész ,tényleg vége lehetne már.Odahajolt hozzám a feleségem s megkérdezte:
-Nincs kedved hazajönni végre drágám?
S ekkor agyam súgott valamit: Ne hagyd magad.S beugrott az hogy miért vagyok itt és az hogy ki vagyok…..
-De haza akarok menni,de majd én megoldom.És ez a papír nem kell hozzá!
S kettétéptem.A papírt ami szerintem a lelkem szerződése volt…A feleségem arca eltorzult.A szemei feketék lettek.S átalakult egy másik szürke nővé.Dühös volt:
-Látom rád nem sikerül így hatnom.Mit szólnál ha itt helyben megölnélek?
S harcolni kezdtünk. Először  a nyakamat akarta átharapni.Aztán a földre küldött.S a falhoz taszigált.A nyakamat fogdosta.De előrántottam St.Jakab kardját , s szenteltvizet szórtam a szemébe.Ettől aztán elkezdett üvöltözni.S azt mondta:
-Hogy kerül hozzád ez a kard?Már rég a Tengerbe hajították….ez lehetetlen!!!
-Hát nehéz is volt megküzdeni érte a szirénekkel ,de végül megérte.
S a kardomat a démonba szúrtam. Köztudott a kardról ,hogy az akibe vagy amibe szúrják az elpusztul, legyen az maga Lucifer is.Így történt most is félig meddig csakhogy a démonnak volt annyi ereje ,hogy kihúzza a kardot.S egy fekete füst formájában eltűnt.A csata során Don Galadrel el nem pusztította csak kiszívta az ereje egy részét Auaritiának. Aki ettől kezdve nem tudta azt használni.
Viszont Don Galadrel kardjában az erő bennmaradt s ő használni tudta.Nagyon sok gonosz lelket és lényt megölt vele.
Auaritia pedig hoppon maradt.De véres bosszút állt.
Don bármennyire sietett nem tudta már megmenteni családját.Felesége vérbe fuldokolva elmondta ,hogy a kardot keresi .Don ekkor megfogadta ,hogy elpusztítja a kardot és Auarititát.
A nagy összecsapásra nem került sor ,mert időközben Don megöregedett.S a harc helyett Egy angyalra bízta a kardot ,aki azt jól elrejtette.Most Auaritia feltett szándéka az ,hogy visszaszerzi a kardot kiszívja belőle régi erejét ,s újra régi teljében lesz!

A mutáns tevékenységeket először a két világháború között észlelt. Miközben az embereket csábítgatta észrevett egy csapatot akik gyorsan tizedelték az ellenséget.
A nevük Megszállók. Nem emberek voltak. Akkor meg mi?Ez valami új faj? Mutánsoknak nevezték az ilyeneket. Félig ember félig természetfeletti. Auaritiát érdekelte vajon hogy bírják a gyűrődést?ám mint kiderült ugyanolyan kapzsik voltak mint az emberek. S lelkük ebben az időben sokkal sebezhetőbb volt…mert bujkáltak.S ajnos nem értek túl sokat mert lelkük értéke az emberi lélek felének számított,ugyhogy nem is igazán kísértette meg őket.
Csak egy Mutánsal kötött barátságot.
A neve Acocalypse volt.Mivel Acocalypse ugyanúgy gyűlölte az embereket hamar barátok lettek.
Első céljuk az volt ,hogy Britannia miniszterelnökét és a királynőt letaszítják a trónról. Auaritia neki is állt megkísértésüknek .
Ám nem sikerült fogást találni rajtuk. Nagyon kis erényes emberkék voltak. Ígyhát nem maradt más választás kívülről kellett őket elpusztítani.
Neki is álltak megtámadták a nemzeti gárdát és már majdnem közel jártak ám két ismeretlen angyal állt az útjukba. Több órás küzdelem után a Jók felülkerekedtek. Auaritia bosszút esküdött s fekete füstfelhőben eltűnt. Legközelebb csak akkor találkoztak mikor Auaritia egy látomásban meglátta ,hogy egy Nathan nevű fiú vesztét okozza majd.
Acoc. megköszönte a segítséget.

Miután elvesztette majdnem az összes erejét ,újra felkereste Acocalypse-t .Sokáig harcolt mellette. Wakandát is sikeresen vele vette be. Ám egy csata során elkerültek egymástól. Később egy régi rokonának segített ,aki nagy tervel állt elő.
Íme egy beszélgetés Dormammu és Auaritia között.

-Hmm….jó kis terv,mondtam s egyenesen rá néztem.
-Persze hogy jó hisz az enyém.
- Na és Mefi mit szól hozzá?
- Már szóltam neki.Nem volt annyira feldobva mint vártam.
-Hmm…sohase volt könnyű boldoggá tenni. Eddig én is csak kétszer nevetettem meg.Hisz ismered addig úgysem lesz boldog míg az egész világ nem az ővé.
-Nem érted ez csak a kezdet….először New York aztán…a világ!
-Most komolyan.Azt gondolod ,hogy ez sikerülni fog?Mielőtt megnyitod a portált máris érkeznek a kis angyalkák meg jóakarók ,akik majd meg akarnak állítani.
-Igen csakhogy nincs ilyenjük
Ekkor egy tűzgömböt varázsolt kezébe.S a tűzgömbben megjelent egy sárkányfattyú.Nem is egy hanem hat.Elképedtem.
-Ezeket meg honnan szerezted?
-Vannak kapcsolataim!
-Hmm..le vagyok maradva….
-Nos a démonok ,akik kijönnek..néhány szót róluk…

..
A terv tökéletes volt..ám Dormammu hazudott neki ,s egész más volt mint hitte a dolog. S mert Mefisztóhoz volt hűséges ,nehogy baja essék. New Yorktól távol húzta meg magát...míg lecsitultak a dolgok...S visszatérvén egyetlen célja régi ereje megszerzése, s a kard megtalálása...Képességei:

Telekinézis: a képességet aktiválva fekete szín veszi körbe, a képességével képes 200 kg-os súlyig tárgyakat lebegtetni és mozgatni. Erőteret tud létrehozni mely a közepes kaliberű fegyverek ellen képes védelmet nyújtani 5 percig megfelelő koncentráció mellett, viszont ez annyira lefárasztja, hogy utána több körig képtelen ismét használatba venni a képességeit.
Képes telekinetikus csapásokat mérni ellenfeleire, ezzel hátralökve őket, ha pedig egyetlen pontba koncentrálja, akkor feszítő erőt létrehozva sebesülést is képes okozni

Repülés:Ugyanakkor képességeit használva képes 100 km/h-s sebességgel repülni. .

Külső képessége: Kihegyesednek körmei és fogai melyekkel csontot is képes törni ,miközben erejét használja.S fizikai ereje megnő 1 tonna súlyig képes megemelni tárgyakat illetve átharapni.S hangja mélyebbé, démonivá változik.


Karakter jelleme:
Mivel démon, ő gonosz .Minden megnyilvánulása.Minden tette.Tekintete sem kedves hanem inkább félelmetes.nem képes a jó dolgokra.Szeretet,szerelem,odaadás…stb.
Érteni sem érti őket annyira.Nagyon kifinomult,és hideg.A logikája is jó ám nem túl precíz.Sohasem figyel arra ,hogy ki láthatja és ki nem.Szereti erejét fitogtatni.

Külső:
Mivel fődémon ezért egy testet kapott ide kintre ,akit használ.Ez egy Szürke nő fekete hajjal.hajjal. Hosszú ruhában.Cipője egy magassarkú csizma.S mindene kivéve haja színe szürke vagy annak árnyalatai.Hegyes,nagy körmei vannak.


Szakértelmei: -

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen
Megjegyzések:.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Adatlap:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Név: Auaritia
Lakás/Létesítmény: -
NJK:  Colona Walding
Foglalkozás:-
Munkahely: -
Pénz:-
Bevétel/hét:-
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: -
Vállalat:-
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -

Felhasznált kreditek: 3(NJk)
Szerzett kreditek:-

Fennmaradó kreditek: 5


A hozzászólást Auaritia összesen 10 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 31 Jan. 2015, 23:25-kor.
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Auaritia Empty Re: Auaritia

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 23 Aug. 2013, 22:42

Mivel minden korábbi erődet elvesztetted és most egyszerű közdémonnak minősülsz, így nem kötekszem tovább, hanem elfogadlak, csak remélem tisztában vagy vele, hogy nagyon-nagyon sok ellenséged lesz, mind a démonok, mind az angyalok között.
Mivel anyagiakkal nem igen éltél, így kezdőtőkéd nincs. Írj egy adatlapot és mehetsz játszani utána.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Auaritia Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Auaritia Empty Re: Auaritia

Témanyitás by Auaritia on Szer. 30 Ápr. 2014, 13:58A démonnő válaszok után kutat. Hol s merre találhatja meg féltett kardját. A válaszért egy romlott negyedbe ment. Egy öreg nő inzultálását követően megtudja, hogy az információ amit keres csakis egy démon szolgáltathatja ki számára. Ezért gyorsan el is repül az adott helyre. Egy vöröstéglás épülethez vezették, ami kívülről egy sima háznak tűnik. Persze bemenvén, máris aktivizálódott a démoni erő és hirtelen egy ismerős helyen Thecarius könyvtárában találja magát. A démonról köztudott, hogy nagyon okos és erős, Auaritia tiszteletlenűl, tegezve beszél vele, majd szolgálataiért cserébe saját testét ajánlja fel, az akkor még gyermekalakot öltő démonnak. A démon a gyors légyott helyett megtámadja a lányt és rendre inti..eztán végül is megszerzi a lány az információt:

-Tegyél valami önzetlent. Őszintén jót. Ez lesz a feladatod!

A démonnő dacosan hagyja el az épületet. Miközben azon rágódik, hogyan tudna m
bármi jót is tenni, hirtelen New Jersey-ben találta magát...ahól szokásához híven egy nem mindennapi ütközetbe keveredett..


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Auaritia Empty Re: Auaritia

Témanyitás by Auaritia on Vas. 12 Okt. 2014, 17:03


Auaritia egy jövőbeli kalandba keveredett, melynek során hősködnie kellett. Nem maga választotta a kalandot, hanem az őt.
A kaland során többször is pofont kapott, méghozzá férfiaktól, ami különösnek tűnik számára. Többször eszméletét vesztette és nem is ő volt a csapat legértékesebb tagja, de végül is sikerűlt. Újra visszatért a realitásba és megmentvén a földet, új gonoszságot forral...

A metróra várva kirajzolódik előtte a terv. Ki fogja sikkasztani a metrót. Néhány kisebb manőver után, feltépi a vezetőfülke ajtaját, mikor a mteró a felszínhez ér. A többi már ment magától. Az eredmény? Egy kisiklott metró, benne halottak és jajveszékelő emberek...csodás....vajon mi lesz a következő?

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Auaritia Empty Re: Auaritia

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.