Nerron Ayaska nar Seras

Go down

Nerron Ayaska nar Seras Empty Nerron Ayaska nar Seras

Témanyitás by Nerron Ayaska nar Seras on Kedd 03 Szept. 2013, 21:29

Név: Nerron Ayaska nar Seras
Egyéb név: Nerron
Faj: Hyrkán/Vizorr
Nem: Férfi
Jellem: Barátságos.
Személyazonosság: Titkolt
Születési helye és idő: Hyrkán időszámítás szerint: 3036. Seema hónap, 9. napján; Emberi időszámítás: Gergely naptár: 1999. 08. 09
Kor: 25
Család: Apa: Aag Ayaska nar Seras; Anya: Het'Ra Ayaska nar Seras; Testvér (fiú): Ooli Ayaska nar Seras
Foglalkozás: Gépész mérnök, katona
Testmagassága: 186 cm lenne, most 190
Testsúlya: 80 kg lenne, jelenleg 120 körül.
Szeme színe: Zöld (Lenne)
Haja színe: Sötét barna (Lenne)
Bőre színe: Szürke (Lenne)
Különleges ismertetőjel: Vizorr test, gépi hang.
Felszerelés/fegyverek:
+ Vizorr energiapáncél: A vizorr test alapja, magát a vizorr testet egy energiamező veszi körül. Színtelen, szagtalan, csak a hő, holotérképen érzékelhető. Lényege, hogy a beérkező lövedékeket (szilárd magvas, plazma fegyverek és kisebb kaliberű lézer fegyverek) felfogja egy kis ideig.
+ Vizorr lézerfegyver: Kompatibilis a szilárd magvas, illetve lézer tárakkal.
+ Vizorr kard: A vizorr test jobb és bal karjában egy közelharcra használatos "döfő" van beleszerelve. Szilárd, holokivetítéssel működik, ami annyit jelent, hogy maga a fegyver egy számokból álló sor, szilárd anyaggá alakuló holografikai kivetülés. Képes álcázni az egész testet.
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: -

Életrajza:

* Egy sötét, félhomályos szobában ügyködtem a jelenlegi kísérletemen, amire már nagyon régóta készültem, és végre valahára sikerült ennek egy alkalmas napot és helyet keríteni. Ami zavart ebben az egészben, az az állandó titkolózás ekörül a dolog körül. Az elővigyázatosság egy nagy szó, igen hasznos akkor ha valami nagyra készülünk és semmiképpen sem akarjuk, hogy ez a nagy valami kitudódjon, de én valamiért nem az a fajta vagyok, aki képes az ilyen dolgokat magában tartani hosszú ideig, mert sokkal jobban kedveli a társaságot, ezáltal az ilyet megosztja a barátaival.
Az én esetemben ez meg is történt, Haarak esetében. Ő volt a legjobb barátom, ő vele osztottam meg ezt egyedül, ő tudja, hogy mit csinálok most és, hogy mindebben már ő is benne van. Ha valami baj történik, akkor persze nem ő lesz a felelős, de ő tud tanúskodni.
A szoba félhomályos volt, régebben, valamikor még újkorában egy orvosi szoba lehetett, ahol a sebesülteket látták el. Ma már ez a szektor a higiénia és egy korábbi vírus miatt teljesen le lett zárva, azóta nem volt ez felújítva bizonyos okok, talán anyagiak miatt.
Nekem viszont tökéletesen ideális arra, hogy a kísérletemre felhasználhassak egy elhagyatott szobát, elvégre senki nem jön ide. Itt nem fognak felfedezni, itt biztonságban vagyok.
A szoba bal sarkában egy asztal pihent, amire az én hordozható számítógépemet tettem, arra rögzítettem az anyagot. Odamentem, majd egy kis ügyködés után bekapcsoltam a kamerát, ami onnantól elkezdte rögzíteni az ott zajlókat. Hátráltam párat, majd belekezdtem a mondandómba, ismertettem a helyzetet:
- Nos... Öm, úgy néz ki, hogy az amit most csinálok, nem éppen legális. Mivel a Hajó tanács nem engedélyezi az ilyesfajta kísérleteket, ezért a sajátomat a jelenlegi volt "Utegra Klinika" egyik szobájában végzem el. Itt... Remélhetőleg senki nem fog zargatni. Az előkészületek már nagyjából három hónapja folynak, ezek közül az áthelyezés volt a legnehezebb, mivel darabonként kellett nekem mindent ide átcipelni, az összeset ami magát a vázat, processzort és... Egyéb dolgokat összetart. Ott is van. - Félreálltam az útból, majd a szoba túlsó végében, egy műtőasztalon heverő "Vizorr" hevert. Szürke, páncélborítása visszaverte a gépből kiszűrődő fehér fényt és a fényszórásával szinte beterítette vele az egész szobát. Még most is félelmetes volt, ahogyan itt hevert az asztalon, pedig már nem működött. Mintha most azonnal fel akarna állni.
- A kísérlet azonban ennél sokkal rövidebb idő, mindössze pár perc alatt végrehajtható. A lényege, hogy egy műszer segítségével a ruhába fogok csatlakoztatni egy drótot, ami az éppen ott heverő vizorra lesz kötve. A ruhámban mint tudjuk, a hátsó felén drótok csatlakoznak a fejbe, amit a születésnél kapcsolnak rá egyéb okok miatt, de ebbe nem mennék bele. Az egyik ilyen drótot kiveszem és az előbb említett helyére teszem azt, ami a vizorra is rá lesz kötve. A lényeg az, hogy megpróbálok bio-kiber kapcsolatot létrehozni szerves és nem szerves élőlény között. Az agyam impulzusai majd be fogják indítani a vizorrt, ami majd visszakapcsol eredeti állapotába és ha minden jól megy, akkor beszélni kezd velem. Mivel alap állapotban a vizorrok nem beszélnek, ezért egy ilyen felfedezés forradalmasíthatja a kettő "fajnak", szervesnek és nem szervesnek a kapcsolatát. Végre tudunk majd beszélni a fejükkel, végre valahára áttörést fogok elérni ezzel! Amit azok, ott a székben elhallgatnak és korlátoznak, azt én meg merem csinálni! Mert a gyávák nem érnek el semmit, meg a mosoly politikájukkal. Itt már csak azok érnek el valamit, akik mernek nyitni az új dolgok felé!
Valójában is így gondoltam, nem csak a hatásnövelés kedvéért mondtam ezek a szavakat. A Tanács és a felsőbb vezetők mind elhallgatnak dolgokat, amiket inkább nem kellene. Ha a jelenlegi, titkosított kutatásokat felszínre tárnák és a többi tudósnak és mérnöknek is bemutatnák a terveket, hosszas konzultációkat tartanának és együtt működnének, már régen megállíthattuk volna azt az idióta háborút a vizorokkal. Erre ők csak hagyják, hadd haljon meg minél több ember a háborúban, úgy is túlnépesedés van a hajókon!
A "szent beszéd" befejeztével odatoltam a másik mellé még egy műtőasztalt és annak az egyik oldalára tettem fel a szükséges dolgokat. Az üresen maradt oldalára ültem én, majd megkezdtem a drót leválasztását és bekötését. Egyszerű volt, mégis nagyon jól tudtam, hogy amennyire egyszerű dolog ez, annyira veszélyes. Mert többé már nem fordulhatok vissza, mert ha bekötöttem, akkor ezt igen is végig kell csinálni, nincsen olyan opció, hogy visszafordulok mert berezeltem! Nem rezelek be, én megcsinálom!
A művelet elvégeztével már el is kezdtem hallucinálni. Mivel az agyam nem szokott hozzá ahhoz, hogy friss oxigén jusson a szervezetbe, ez a hatás hallucinációt és enyhe fejfájást eredményez. Persze ennyitől nem fogok a falnak menni, a hallucinációk és a fejfájás majd elmúlik, ez amolyan velejáró. Lefeküdtem a műtőasztalra, majd a közeli tápegységet a remegő kezemben tartva feküdtem az asztalon egy percig. A fejemet jobbra fordítva, belenéztem a kamerába:
- A kísérletet elkezdem. 3057. Vatuur hónap, huszonharmadik napján, este kilenc órakor. Sok szerencsét kívánok magamnak és remélem, hogy valami pozitívan fog megváltozni ez után. Anyám, apám, testvérem: A legjobbakat kívánom, szeretlek titeket, az űr veletek van!
Az ujjam megnyomta a bekacsoló gombot a tápegységen, ami szinte azonnal továbbította az impulzusokat a gépestbe. Egy percig szinte semmi nem történt, azt hittem, hogy valamit elfelejtettem bedugni, bekötni, bekapcsolni és egyéb dolgok. Ám azután olyan dolog történt, ami valóban megváltoztatta az egész életemet.
---
A felvételt a Hadi Bíróság és a Hajó Tanács közösen szavazta meg, hogy amint a vádlottat bíróságon ítélik, azonnali hatállyal lefoglalják és hatos Ram kódolású titkosításban részesítik. Amiket a felvételen tapasztaltak a bírók és a különféle hatalmasságok, azok miatt a leendő fő bírók és a beavatott tábornokok, elnökök és hatalmasabb rangban lévők titkosítási fogadalmakat tettek, hogy akár az életük árán is megőrizzék a titkokat. A családtagokkal és egyéb hozzátartozókkal ugyanez.
A felvételen egy fiatal hyrkán volt látható, amint az általa korruptnak és titkolózónak vélt rendszert ócsárolja több mint egy percen keresztül. Azután a tervét, amit szinte minden józan hyrkán elutasított volna, végrehajtotta saját magán. Kivett egy fejébe kapcsolódó drótot, majd egy másikat kapcsolt rá, aminek azonnal meg lett a következménye. A közelében lévő szerkezet ami az energiát adta, azonnal felrobbant lángolva, amint a vizorr "feléledt", mindenféle gépi hangokat "kiáltva" az éterbe. A hyrkán teste akkor hatalmasat rándult, a teste lerepült és nekicsapódott az üvegfalnak a robbanás következtében. Ahogyan az összeköttetés megszakadt a drót rövidségének köszönhetően, azt várná a hyrkán, hogy a vizorr is összeesik és végleg a földön marad. Ennek megcáfolására, az történt, hogy a vizorr továbbra is rángatózott, a feje közepén lévő fény pedig fényesebben ontotta magából a fény, mint újkorában. Az a pillanatnyi összeköttetés elég lett volna, hogy a benne lévő géplelket működésre bírja? Úgy látszik igen.
A géptest vadul rángatózott és szinte "kiabált". hyrkáni hangokat hallatva, olyanokat mint "Jaj, ne", "Ááá". Már majdnem olyan igaziak voltak, hogy... Valóban igaziak voltak.
A vizorr test, amiben elvileg biológiai élet elképzelhetetlen lett volna, kialakult egy másodperc alatt. A gépben kettő lélek lakozott: Egy az eredeti, vizorr kiber lélek, egy pedig a frissen beleköltözött hyrkán lélek, ami valójában felfogható az agyi funkciók matematikai átvitelének. Érzelmek, jellem, mozgás, szokások, minden! Mintha csak egy adathordozóról pár fájlt átmásolnánk egy másik rendszerbe, csak ép itt nem fájlokat hanem hyrkáni tulajdonságokat, kvázi egy egész lelket másolt át. Egy testben kettő lélek. Amik vagy akik mostantól az örökkévalóságig élnek, amíg a világ tart, vagy amíg a hyrkán bele nem őrül a skizofrén szerű állapotba.
---
~ Mi... Mi történt? Mi ez, mit látok én?! ~ Mondtam. Bár.. Lehet ez már teljesen más volt, mint mondani valamit. Nem éreztem ajkakat vagy nyelvet, amik formálják a torokból kiérkező hangot, nem éreztem könnyeket a szörnyű füsttől, nem éreztem fájdalmat, amint láttam, hogy lángol körülöttem minden ami létezik. Nem éreztem semmit, ami hyrkánivá tett volna engem, amitől egy kicsit is szervesnek mondhatnám magam.
A szoba teljesen lángolt, minden amit odahordtam lángra kapott, vélhetőleg a hatalmas fehér villanás után. Már éppen indultam volna kimenekülni a szobából, de ekkor nem én mozogtam. Nem voltak izmaim, mégis lépkedtem a szobában, egyenesen bele egy lángoló padlórészbe. Mi történt?
Olyan volt az az érzés, mint amikor nem te mozogsz saját magad helyett. Nem is hiszem, hogy valaki el tudná azt képzelni, hogy milyen is az, amikor a saját testedet valójában még sem Te, saját magad irányítod. Ahhoz tudnám hasonlítani, amikor kötélen ráncigálnak téged valamilyen játék folytán. Bár meg sem közelíti ezt, mert akkor érzed, hogy a kötél húz, érzed, hogy a kötél szorítja el a vérkeringésed. Itt nem éreztél semmit.
A "testem", ahhoz az asztalhoz ment, ahova a gépemet letettem. Még most is ment a felvétel, így a gép test, kikapcsolta a felvételi üzemmódot, majd egy kézzel vitte tovább. Azután...
A feje jobb oldalra fordult és megláttam a saját, volt tulajdon testemet. Ott feküdtem a földön, a tűz nyelve már a lábamat nyaldosta. Ilyenkor felmerül a kérdés: Meghaltam, hogy kívülről látom saját magamat, eszméletlenül? Mert ilyen még sosem fordult elő velem, soha az életemben. Most, hogy először látok ilyet, erősen felmerül a gyanú bennem, hogy meghaltam. Na de akkor miből nézek én most ki?
Ahogy ez felötlött bennem gondolatként, úgy reagált rá a gépezet. A kikapcsolt monitort akár tükörre is lehetett használni, hogy megnézd magad, mert akkor, kikapcsolt állapotban fekete volt. A gép felemelte és akkor megláttam önnön valómat:
Gép voltam, vizorr voltam. Olyan gépezet, ami a világ életemben elborzasztott mégis érdekelt. Vizorr voltam, az voltam, akin kísérleteztem. Nem voltam többé hyrkán, nem voltam többé szerves, lélegző és élő lény. Halott voltam.

Nerron Ayaska nar Seras D0d2ee5c7cff299489e9818e704304f4

A gép ezután lehajolt az immár halott testemhez, és a jobb vállára tette. Úgy ment ki egyenesen a füstben lévő folyosókra, ahol elkezdett a központi, lezárt ajtó felé menni. Onnan jöttem ott még akkora forgalom nincsen ugyan, de ott megfordulnak a fajtársaim. Észrevehetik, riaszthatják az őröket, akiknek fegyvere van. Ha pedig már ez a testem is meghal, akkor arra már végképpen nincs mit mondani.
Amikor kiért, akkor egyszerűen csak megállt az út közepén és nem csinált semmit. Egy percbe se telt bele, máris a szemközti folyosóról özönlöttek be a karabéllyal rendelkező őrök és azonnal tüzet nyitottak rám. A gép testembe ugyan belecsapódott pár lövedék, de nem éreztem fájdalmat. Takarásba húzódott, majd a halott testemet maga elé tartva várt. Azonnal megjelentek az őrök, de mivel látták, hogy egy hyrkán van előtte, nem nyitottak tüzet. A kinyitott gép a földön hever, előtte pedig a lejátszás gomb, amit csak egyszer kellett megérinteni a kivetítőn.
A katonák tanakodtak, de egy perce se tették le a fegyvert. A szakaszparancsnok - mivel látta, hogy fegyvertelen vagyok -, nem adott engedélyt a további tüzelésre. Inkább értelmezni próbálta a látottakat, majd egy egyik katona miközben felemelte a számítógépet a földről, megnyomta a lejátszás gombot. Csak várni kellett, hogy minden kiderüljön.

---

Amikor a tanács egyhangúan meghozta a döntését a "vizorr" felett, a katonák elvezették a gépet. Családtagok, ismerősök és barátok, mind azok akik annak a hyrkánnak számítottak, most egyszerre köszöntek el a géptől, akiben mint kiderült: Egy elé lélek lakozik, kettő is. A tárgyalásra csak a hozzátartozókat és családtagokat engedték be, kívülállóknak tilos volt  belépés, az ajtókat fegyverek őrök vigyázták. Amikor a gépet elvezették, ráborítottak egy hatalmas takarót, ami elfedte a valódi kinézetét, megelőzve ezzel valahogyan a tömeghisztériát.
Utolsó amit látott a vizorr - és egyben Nerron is -, az a családja és barátai integetése. Valaki sírva, volt aki némán és szótlanul nézte végig, ahogyan egy kilövőkabinba kísérik a vizorrt.
Ha lett volna Nerronnak szeme és könnymirigyei, ha tudott volna sírni, akkor azt tette volna. Egy ilyen baklövés miatt, egy ilyen ostoba kísérlet miatt vesztette el az itt maradását, egy ilyen hülye ötlet miatt. Egy egész életet tönkretett azzal, hogy megvalósította a kísérletét. ~ Többé már nincs életem. Tönkretettem az eddigit, ezután meg már nincs jövőm. ~ Mondta magában.
{ De van. } - Mondta egy gépi, női hang.  { Amíg élsz, mindig van életed és mindig van előre. Amíg egyek vagyunk, addig csak előre megyünk, mert örökké élünk. Az áttörést Te elhoztad a világ számára, Nerron Ayaska nar Seras. A kérdés mindössze, annyi, hogy mit kezdesz ezzel? }
A válasz pofon egyszerű volt: Mindig, csakis mindig előre. Mert amíg élsz, mindig van miért élni. Még ha nem is úgy, ahogyan eddig.

---

A kilövés után fél évvel, a kabin egy éppen blokád alatt lévő bolygó közelébe ért. A bolygó neve Föld, az emberi faj szülőhelye.
A kabint a blokádot vezető kree faj egyik repülőgépével ütközött a kabin. A vadászgépben a pilóta meghalt, ám csodával határos módon Nerron túlélte az ütközést. Ezután a gép irányítás nélkül a Földre zuhant, ahol kisvártatva ügynökök jelentek meg. S.H.I.E.L.D -nek nevezték magukat. *

Nerron Ayaska nar Seras 19d751a106cf9f8e4c97a8c5935a66f8

Leírások:

Hyrkán:
A galaxis egyik túlsó végében kifejlődött, humanoid szerű faj. Alkatuk egy kicsivel gyengébb az átlag embereknél, és a termetük nagyobb pár centivel. Nagyrészt nanoruhákban járkálnak, amiket annó a betegségek ellen és az idegen bolygók kolonizálásakor hoztak léte, hogy az ott lévő káros levegőt, belélegezhető oxigénné alakítsa. Később már mindennapi viseletté vált, csak a különleges alkalmakkor - tisztálkodás, nemi aktus -, lehetett levenni, így ezáltal a hyrkánok biológiája is megváltozott valamelyest. Fogékonyabbak a betegségekre és vírusokra, ha le veszik a ruhát. Arcuk szinte tökéletesen megegyezik az emberekével, ám a két lábukon csak kettő lábujj van, a kézfejükön pedig három új található.

Nerron Ayaska nar Seras 8c0496fff75c7bc349c724ebdc5a379e

Nerron Ayaska nar Seras 10c67e99375c6ea5cf7ed92423a91bde

Kultúra:

A hyrkánok nagyrészt hajókon élnek, amióta kirobbantották az általuk teremtett fajjal, a vizorral a háborút. A hajókon helyhiányában bizonyos korban - 23-24 -, elküldik vándorútra a fiatalokat, hogy az utazásaik során értékes tapasztalatokkal és persze nyersanyagokkal és egyebekkel térjenek vissza.
A flotta, mind a hadi, mind a polgári összesen három millió hajóból áll, amik nap energiával és a sötét anyag energiájával működnek.
Születéskor a ruhát is elkészítik a kisbabáknak. Ekkor egy speciális műtéttel a gyermek agyába drótokat vezetnek, hogy ezekkel majd a ruhához lehessen csatolni. A ruhának a legfontosabb része a maszk, ami egyben a fejet is eltakarja. A maszkban speciális műszerek üzemelnek, amik vizorként is működnek, tájékozódást, éles látást, veszély érkézelőt, éjellátót, hőérzékelőt is tartalmaz, illetve még a ruhával kapcsolatos értesítéseket is kijelzi, mint például ha átszakad egy helyen.Vizorr:

A hyrkánok teremtették őket, nagyjából 150 évvel ezelőtt, hogy a Harkan háború idején szolgálják a hyrkánokat. Amikor a háború véget ért a hyrkánok győzelmével, a megmaradt vizorr egységeket elkezdték elszállítani a Belgur nevű bolygóra, ahol fokozatosan szerelték szét és olvasztották be őket.
Azzal viszont nem számoltak, hogy olyat alkottak, ami képes az önfejlődésre, a "gondolkodásra". A vizorr egységek, látva a közeledő végzetüket, fellázadtak a saját alkotóik ellen és fokozatosan kezdték kiűzni a hyrkánokat a bolygóról.
A háború a kettő nép között mai napig tart.

Nerron Ayaska nar Seras 6cc06ae816687d5b68325560361782f0

Kultúra:
Keveset tudni erről, már ha egyáltalán van nekik. Képesek gondolkodni, fejleszteni képesek saját magukat illetve a társaikat. Hálózatuk egy központi maghoz kapcsolódik, ami felfogható egy adatbázisnak. Ezen keresztül kommunikálnak egymással, ezen keresztül adják át egymásnak a tapasztalatot és fejlesztik a társaikat.
Mivel nincsen szükségük azokra a dolgokra, amik szerves élőlényeknek igen - levegő, víz, étel, megfelelő ruházat -, szinte bárhol létesíthetnek űrbéli támaszpontokat. Ezeken keresztül mozgósítanak csapatokat a frontokra.
Testüket egy szabad szemmel láthatatlan és érzékelhetetlen energiamező lengi körül, ami nagyrészt a beérkező lövedékek felfogására készült. Ezt az energia mezőt a gép testnek a lelke tartja fent, de öntöltődésre képes, ha már nem éri külső hatás. A feltöltődés a gép lélek energiájából történik, ami ugyan végtelen, de nem gyors. Ha a védőpajzs megszűnik, utána a vizorr fémváz következik ami kifejezetten sérülékeny.
Ha a vizorr testes sérülés éri, kis idő rászánásával (Nerronra vonatkozólag) a test önregenerálódó, ami megint csak a gép lelkének köszönhető. Egy alap regeneráció eltarthat akár napokig is, kisebb sérülések egy nap alatt képesek újragenerálódni, nagyobb sérüléseknél ez akár négy-öt napot is igénybe vehet. A nagyobb, létfontosságú részt a gépi lélek képtelen regenerálni, azt kézzel kell helyreállítani.
A sérüléseket (Nerron esetében, megint) kézileg is lehet javítani, ám kellő szakértelem kell hozzá annak, aki meg akar javítani egy vizorrt.

Nerron Ayaska nar Seras 479c0f8f3256d6dac79063ef1f2ec843

Képességei: Mesteri pontosság: A lelkének egy másik része (Shairr, a gép lélek) képes a gépek pontosságával megáldani ő. Ez lehet egy célzott lövés, vagy egy olyan számítási feladat, amit egy ember nem tudna megoldani magától, vagy számítógépi segítség nélkül.

Szakértelmei: Katona, gépész mérnök.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem

Megjegyzések: -


A hozzászólást Nerron Ayaska nar Seras összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 04 Szept. 2013, 20:52-kor.
Nerron Ayaska nar Seras
Nerron Ayaska nar Seras
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 11
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Sep. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Nerron Ayaska nar Seras
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nerron Ayaska nar Seras Empty Re: Nerron Ayaska nar Seras

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 04 Szept. 2013, 12:27

Szia!
Még egyszer üdvözöllek az oldalon.
Az előtörténeteddel nincs kifogásom, azt elfogadom amint pótlod ezeket:
- még írd majd le kérlek, hogy miféle energia működteti a páncélodat, ezt ha lemerül, mivel és hogyan tudod pótolni
- milyen védelmet ad a páncél (értem, hogy mi képes megsebezni ezt), ahogyan tudod javítani, ha megsérült
- illetve mik az erősségei és gyengéi (milyen fegyverei vannak, védőmező stb, és a gyengeség szerintem egyértelmű ebből)
Ezenfelül csak 1 kérdésem van, jól láttam, hogy nem vagy a Földön, szeretnél oda jutni, vagy egyelőre az űrben maradnál?

Ha javítottál kérlek jelezd, és megnézem Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nerron Ayaska nar Seras Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14938
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 55
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nerron Ayaska nar Seras Empty Re: Nerron Ayaska nar Seras

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 04 Szept. 2013, 19:18

Regenerálódásnál: kisebb sérülés, az ütés, vágások, ez legyen 1 nap. A nagyobb sérülés, súlyos, de nem életveszélyes, az 4-5 nap. Életveszélyes és halálos sebet nem tudsz gyógyulni.
+ Vizorr energiapáncél: Kard és puska lövést képes max felfogni, persze ezt sem végtelenségig, illetve lézer pisztolyból 2-3 lövést.
+ Vizorr lézerfegyver: Kompatibilis a szilárd magvas, illetve lézer tárakkal - ez maradhat.
+ Vizorr kard: Szilárd, holokivetítéssel működik, ami annyit jelent, hogy maga a fegyver egy számokból álló sor, szilárd anyaggá alakuló holografikai kivetülés. - az ilyesmi technológia 4 kredit, de módosíthatod, hogy a testedet is képes álcázni és nem csak fegyvert formázni. És akkor erre megy el minden kredited.

Ezeket módosítsd és írd bele.
Egyébként így már el vagy fogadva. Adatlapot írj és mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nerron Ayaska nar Seras Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14938
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 55
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nerron Ayaska nar Seras Empty Re: Nerron Ayaska nar Seras

Témanyitás by Nerron Ayaska nar Seras on Szer. 04 Szept. 2013, 20:05

Név: Nerron Ayaska nar Seras
Lakás/Létesítmény: Nincs hivatalos lakása.
NJK: -
Foglalkozás: Katona, gépész mérnök.
Munkahely: S.H.I.E.L.D
Pénz: -
Bevétel/hét: -
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek:
Vizorr energiapáncél
Vizorr lézerfegyver
Vizorr kard
Vállalat: -
Szövetség: S.H.I.E.L.D
Törzshely, ahol megtalálható: A S.H.I.E.L.D gépház részlegeiben és laboratóriumaiban. Civilben nincs állandó tartózkodási helye.
Felhasznált kreditek: 4-4 (Vizorr energiapáncél: Álca)
Szerzett kreditek: Előtörténet: 4;

Fennmaradó kreditek: 0
Nerron Ayaska nar Seras
Nerron Ayaska nar Seras
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 11
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Sep. 02.

Karakteradatok
Főkarakter: Nerron Ayaska nar Seras
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nerron Ayaska nar Seras Empty Re: Nerron Ayaska nar Seras

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.