Colona Walding

Go down

Colona Walding Empty Colona Walding

Témanyitás by Auaritia on Csüt. 19 Szept. 2013, 10:54

Colona Walding Images?q=tbn:ANd9GcS7jCdRWlVoHGqHG4Z-DU2rmflqnJ4A2eWknWq9R3Zbf5ZDJNQOOA

Név: Colona Walding  

Egyéb név(i): Colona
Faj: Mutáns
Nem: nő
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1994.12.12
Kor: 30
Család: Árva
Foglalkozás: politikus.
Testmagassága: 190 cm
Testsúlya: 75kg
Szeme színe: sötétkék
Haja színe:barna
Bőre színe: Europid
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: -


Életrajza:
1994.12.12 látta meg a napvilágot New Yorkban. Gazdag család gyermekeként született meg, ám szülei egy tragikus balesetben elhunytak, ezért egyből egy árvaházba került. A tragédia mivel kiskorában történt, nem sértette a személyiségét. Nem fogta fel mi történik körülötte, viszont az árvaház rányomta bélyegét életére.
A St.Hannah árvaházban töltött évek során megtanulta a közösséggel való viselkedésmódot,szocializálódott. Meg tanult írni, olvasni egyszóval semmiben nem különbözött a többi gyermektől, de ő mindig is érezte, hogy több van benne.
Ő nem egy, a sokmillió ember közül.
Az árvaházban sok megmagyarázhatatlan dolog történt körülötte. Sok kisgyermek karja, lába végtagjai fagytak le. Egyes szobákban hó fújt, máshol fagypont alatti hőmérséklet volt.
Ezek a megmagyarázhatatlan dolgok mindig pont akkor történtek, amikor Colona éppen dühöt, örömöt vagy haragot érzett. A lány körül mindig sok volt a baj, társait kínozta, szemtelen, rosszindulatú volt, ezért átküldték egy másik árvaházba.
Akkoriban nagy havak voltak télen, s az autó csúszkált a havon majd nekisodródott egy oszlopnak és lezuhant a mélybe. A kislány megijedt és becsukta szemét, aztán azt érezte, hogy arcát a szél cirógatja és hópelyhek hullnak rá. Mikor kinyitotta a szemét látta a zuhanó kocsit, ami fekte pontként tűnt el a mélyben.
Ő maga pedig lebegett az égben, repült. Érdekes érzés volt, nem félelmetes, hanem inkább érdekes.
Amikor tudja az ember, hogy van benne valami több, és ha kiderül, inkább örül, mintsem félne. Soká röpködött még magában, később vette csak észre, hogy bár tél volt, rajta csak egy lenge ruha, mégsem fagyott meg, nem érezte a hideget. S néha mintha a hó is úgy fújt volna, ahogy szeretné.
Órákkal később találtak rá a rendőrök, az út mellett feküdt, ugyanis elfáradt és elaludt. A másik árvaházban már meg tanulta fegyelmezni magát, hisz energiáit most más kötötte le. Képességeit fejlesztgette, használta.
Egyszer lefagyasztott egy egész ajtót.
Az árvaházból Isteni segítséggel került ki. Egy gazdag úriember, akinek gyermeke nem lehetett örökbe fogadta a lányt. Colonának szimpatikus volt az úr és örömmel ment vele. Harrisburgban laktak. Mint kiderült, a férfi, aki örökbe fogadta, a Harrisburg-i elit oszlopos tagja volt, hisz ő volt Pennsylvania állam szenátora.
A férfi sajátjaként nevelte fel a csemetét. Sokat játszottak együtt, s magával vitte munkahelyeire. Sok híres-neves emberrel találkozott, de számukra akkor még csak egy kislány volt, aki édes. Iskoláit is végezte, egy elit magániskolában. Mikor eljött a pályaválasztás ideje, egyértelmű volt számára, hogy a politikai pályát válassza. Beiratkozott a világ legelismertebb Kereskedelmi egyetemére, Seattle-be.
Logikai érzékének köszönhetően hamar évfolyamelső lett, sok professzornak a kedvence volt.
Beállt az egyetemi Hökbe. Ott se kellett sok idő mire elnökké választották. Közben, hogy képességét kiaknázza, könyvtárba járt és sokat olvasott a mutánsokról és azok tevékenységéről. Mutánsságát mindig titkolta szerető mostohaapja és a világ elől. Úgy gondolta, jobban hasznát veszi, ha titkolja. Viszont munkája során, sokszor használta fel képességét. Sokáig tanult az egyetemen, s e mellett oroszul és kínaiul is elkezdett tanulni.
Oroszból 2017-ben, kínai nyelvből 2018 –ban tett emelt szintű sikeres nyelvvizsgát. Németet is tanult, ám sohasem nyelvvizsgázott belőle.
Már le diplomázása előtt is özönlöttek hozzá az állásajánlatok, de apja óva intésére még egy diplomát kellett szereznie. Tehát lediplomázott 2017-ben kereskedelemből.
További tanulmányait egy híres Pennsylvaniai egyetemen, politológia szakirányon végezte. Közben, hogy aktívan részt vegyen a politikai életben, gyakornokoskodott apjánál. Sok befolyásos barátra és szövetségesre tett szert. Esténként persze, mikor leszállt az éj, csiszolta képességét. Sajnos ezekben az időkben veszettet el apját, akit egy szívinfarktus vitt el.
Egyedül maradt tehát, ez még jobban megerősítette.
Politológiából 2020-ban diplomázott. Utána apja maradék kapcsolatai révén a Harrisburgi önkormányzathoz helyezkedett el.

A háború kettészakította Amerikát, tudta, hogy egy ilyen háborúban kevés az úgymond politikai haszon. Ha a vesztes fél kormányánál helyezkedik el, utána rá sem néznek majd,ha a győztes oldalán marad ,akkor pedig nagy sansz van arra,hogy leváltják ,mert rájuk sózzák majd elkövetett bűneiket, hogy legyen kit okolnia a vesztes félnek. Így hát New Yorkot választotta. Közben tagja lett az AimVille Corporation szervezetének. A belépés azért volt előnyős, mert így megerősíthette kapcsolatait és stabil helyét a világban valamint New York-ban egy lakással lett gazdagabb. A démoni invázió idején, messze költözött a városon kívülre. Egy hotelben húzta meg magát. Mikor elmúlt a vész visszament a városba. New York lecsúszott hely lett politikailag, tudja, hogy az önkormányzat elesett és nincsenek még oszlopos tagjai, ha viszont az új polgármester szerződteti és észreveszi különlegesen jó képességeit a szakmához, magasabb pozíciókba is kerülhet, mint egy hivatalnok. Eltökélt szándéka persze, hogy politikai pályán magas rangot érjen el.

Képességei:

Képes fagyasztani. Ha aktiválja, erejét kezei kékes szint árasztanak, és amit megfog jéggé fagy. Ha ellenségeit fogja meg, azok testrészeit fagyaszthatja le ,ellenállástól is függ, hogy mennyire gyorsan képes fagyasztani meg annak a hőjétől. Egy üveg italt könnyebben lefagyaszt,gyorsabban mint egy embert vagy annak végtagjait. Idővel fagy meg minden, amit megfog. Kezéből képes jégdarabokat lőni, melyek hegyesek és egy testbe 1cm képesek belehatolni, 10 méteres körben képes ellőni a jégszilánkokat.

Szakértelmei:    Marketin és Kereskedelmi diploma
                        Politológiai diploma
                       Kínai emelt szintű nyelvvizsga
                       Orosz emelt szintű nyelvvizsga
                     Német tárgyalóképes nyelvtudás

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen
" />

_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colona Walding Empty Re: Colona Walding

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 19 Szept. 2013, 15:32

Elfogadva, vondd le a 3 kreditet a kariért a főkarid adatlapján.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Colona Walding Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Colona Walding Empty Re: Colona Walding

Témanyitás by Auaritia on Pént. 08 Aug. 2014, 21:13[Join to Government]

Miss Walding egy rövid ismerkedést követően, már rögtön Mr.Eastwood társaságát élvezhette. Az interjú gyors volt és zavartalan, az eredménye pedig egy állás asszisztensként. Colona persze nem örült ennek a lekicsinylő pozíciónak, tekintve múltjára, ám mivel kellett neki a munka, azt tetette, hogy örül. Néhány szokásos nap múlva, már jött is az első küldetés. Egy stratégiai megbeszélésen vett részt. Mivel még soha nem csinált ilyet azelőtt élvezte a helyzetet, így is tanult. Utána újabb küldetés érkezett. Ez már valamivel jobban tetszett Colonának.

[Sherill]

Az ügy elég kétes és kényes volt. Valamiféle járvány vagy influenza ütötte fel a fejét, mely gyors mértékben tizedelte a lakosságot. A helikopteres megérkezés után, rögtön a sűrűjébe csöppentek a dolognak. Az ott lévő női tizedes nem volt túl szimpatikus, de végül is mindent elmondott. Egy ügynök távozásra kényszerült, teljesen érhető okokból. Eztán, ami nem tetszett Colonának, be kellett menni a fertőzött területre. Védőruha, mely egy kicsit sem volt divatos, nos ebben kellett menni. Egy kórházlátogatást követően egyértelművé vált a helyzet, itt mindennek égnie kell. A dolgok gyorsan következtek, harapások, vér, halálhörgés, feléledtek a halottak és élőkre támadtak...Aztán egy teherautós malőr után ,még pont időben kiértek a robbantási területről. Colonát megviselte az ott látott dolog, ám ettől csak még szívósabb és keményebb lett.

[Staten Island]

Egy fontos vacsora fontos emberekkel...ezt nem ronthatja el. Most kell bizonyítania, hogy tud valamit....


_________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colona Walding Empty Re: Colona Walding

Témanyitás by Auaritia on Vas. 12 Okt. 2014, 16:56


[A háború kezdete]

Colonát egy konferenciára utasították, hogy vegyen részt és képviselje az önkormányzatot. Egy kisebb felkészülés után, már be is gördült az autó a helyszínre. Itt Colona végighallgatta az előadásokat, vitákat. Ő maga is aktívan részt vett a konferencián.
A fárasztó, de mégis Colona számára egy lehengerlően jó nap után  egy finom vacsorára invitálták őket. A vacsora kellemesen telt, jó társaság jött össze. Ám egyik pillanatról a másikra rémálommá vált...
Egy bunkerben ébredt fel, ahol az élete volt a tét. Sok embert látott meghalni, halott embereket. Megismerte az emberi természetet közelebbről. Ki mire képes a túlélésért.
Az élet-halál harc közben egy csuklyás alak örökre megváltoztatta az életét. A fiatal Colonából egy öreg vénasszonyt gyártott.
A bunkerből kijutott..ám új élet köszönt rá...

Bár kinézetét nem, fiatalos erejét Március elejére kaphatja vissza az orvosok szerint..._________________
Theresa Stone------Vetlanda------Colona Walding------Vara Vallis------Iris Demargon------Amazon------Wilda Huang --Esther Lake
Auaritia
Auaritia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 378
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Auaritia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Colona Walding Empty Re: Colona Walding

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.