Damon Arkwright

Go down

Damon Arkwright Empty Damon Arkwright

Témanyitás by Damon Arkwright on Szer. 09 Okt. 2013, 19:31

Adatok:

Név: Damon Arkwright;
Egyéb név(i): Charon
Faj: mutáns; zseni alfaj;
Nem: férfi;
Jellem: mutáns-barát;
Személyazonosság: Nyílt; Charonként titkos;
Születési helye és idő: 1979, New York állam, New York;
Kor: 45 év;
Család:
- Dr. Georghe Arkwright (apa, elhunyt)
- Anna Arkwright (anya, elhunyt)
- Claire Arckwright (feleség, elhunyt)
Foglalkozás: Üzletember;
Testmagassága: 188 cm
Testsúlya: 82 kg
Szeme színe: Szürke;
Haja színe: Fekete, őszülő;
Bőre színe: Fehér;
Különleges ismertetőjel: Őszülő haj, magabiztos megjelenés, sugárzó önbizalom;
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Teljesen egészséges;

Életrajza:
1395… 1396… 1397… 1398… 1399… 1400…
Mély levegőt véve ugrok le az edzőterem mennyezetére felszerelt gyűrűkről. A másodperc mindössze egyetlen apró töredékébe kerül, hogy az agyam hozzászokjon a már nem invertális világ képéhez, majd el is tűntetem szemeim elől a világot a törölközővel, mellyel az arcomon levő izzadtságot törlöm le. Közben arcomon egy apró mosoly jelenik meg, hisz tegnap, csak ezerháromszázötvenig bírtam a gyűrűn való tornát. nem vagyok fiatal, de még az életciklusom közepén állok, rengeteg lehetőséggel és fejlődési úttal előttem, ahogy a mellékelt ábra is mutatja.
- Arkwright. - érintem meg a fülemben csipogó szerkezetet, ami a mobiltelefonommal áll összeköttetésben, közben a futópadon folytatom az edzést.
- Nem, az F részlegben nem kívánok leépíteni senkit. Igen, délután öt óra. – el se köszönve nyomom meg ismételten a gombot, véget vetve a beszélgetésnek. Némán, csupán pár apró szó megformálásával átkozom az evolúciónak azt a rossz oldalát, hogy az intelligenciát nem a megfelelő és arányos módon osztja el az élőlényeknek a földön. Bár lehet, hogy pár majom és marha ezért képes a beszédre. Szerencsére viszont fennáll a nyáj effektus és a vezetőt követik a beosztottak. A cégen belül pedig a szavam szentírás.

Ijedten, már-már pánikolva térnek ki az utamból miközben a labor folyosóin haladok, a mögöttem már-már futólépésben haladó tanácsadókkal és titkárokkal. igazából semmi szükségem nincs rájuk, viszont valakinek ki kell adnom a feladatokat a távollétem alatti időre. Pár ambiciózus ember erre a célra megfelelő is.
- A C szektor teljesítményét javítani kell húsz százalékkal. Le vannak maradva a többi szektorhoz képest. Öt órára minden szponzort és szektorvezetőt a tanácsteremben akarok látni. – utolsó szavaimra a nyomatékosítás az irodám ajtajának becsapódása szolgál.
Az irodában egy idős öregúr áll az asztalom mellett, kezében az általam olyannyira preferált és már-már rongyossá olvasott könyvvel. Charles Xaviertől az „A mutánsok eredete” című könyv. Képes vagyok szóról szóra, betűről betűre kívülről elmondani a könyvet, de minduntalan élvezek beleolvasni és különben is, íróasztalom legféltettebb kincse az a kötet.
- Segíthetek valamiben, Alfonz? – teljes lelki nyugalommal lépek az úrhoz és egy könnyed mozdulattal veszem ki a könyvet a kezéből, majd hátat fordítva fel is lapozom. Talán kicsit szentimentális vagyok ezzel a művel kapcsolatban, azt hiszem.
- Beszélnem kell önnel, uram. – beszéde ugyan olyan lassú és halk volt, mint ahogy arra mindig is emlékeztem. Kiskorom óta szolgálta a családunkat, mint komornyik és mindenes. Tőle tanultam meg azon nyelveket, melyeket most is képes vagyok beszélni vagy megérteni, valamint ő volt az is, aki végig segítette a tanulmányaimat az egyetemi évek alatt, hogy a két egyetemet a lehető legjobban legyek képes teljesíteni. A szüleim nagy bizalommal viseltettek iránta, sajnos ennek részemről nem örülhet.
- Hallgatlak. – bőrszékembe leülve tovább lapozgattam a művet, figyelve arra, hogy a komornyik mit szeretne.
- Tudja jól, uram, hogy évek óta a családját szolgálom hűségesen. A szülei pedig mindig bizalommal fordulhattak hozzám, akárcsak ön, valamint édesapja gyakran kérte ki a tanácsomat bizonyos dolgokban. Engedje meg, hogy megjegyezzem az aggályaimat a kutatásaival kapcsolatban… - nem engedtem, hogy befejezze a mondanivalóját, a tenyerem hangosan csattant a kemény íróasztal falapján. Feszült csend lett az irodában.
- Az apám meghalt, az anyámmal együtt. – hangom némiképp remegett a dühtől. Hosszú éveim alatt nem tanultam meg megfelelően kordában tartani a dühömet. Megtanultam hogyan fojtsam el, majd vezessem le másképp, de megfelelően kordában tartani azt még meg kell tanulnom. – Ugyanakkor én nem az apám vagyok. minden egyes kutatást befejeztem, amivel valaha is foglalkozott, amiket elkezdett és sohasem fejezett be, amiket a garázsban, vagy a te szobádban rejtett el, hogy anyám ne találhassa meg. Emlékszem mindegyikre egytől-egyig és mindeniket befejeztem az iránta érzett tiszteletből. De én nem ő vagyok, nem az ő fejével gondolkozom. Saját céljaim vannak és saját módszereim. – összecsuktam a könyvet a kezemben és letettem az asztalra a férfi elé. Az öreg megigazította a szemüveget az orrán és újból elolvasta a könyv címét. Az ajkai egy pillanatra elváltak egymástól, feltehetőleg mondani akart valamit, de rögtön utána össze is zárultak, majd mélyen meghajolt és távozott.
Tisztában vagyok vele, hogy számára se könnyű feldolgozni a szüleim halálát, valamint az új rendszert, amit bevezettem miután 2020-ban átvettem az örökségemet, de biztos vagyok benne, hogy képes lesz feldolgozni. Végtére is ő az egyik legnagyszerűbb komornyik a világon, még ha ezt nehezen is ismerem el.

- Mr. Arkwright. Minek köszönhetem a szerencsét? – lép elém és köszönt nyájas hangon a lőtér tulajdonosa. Havonta párszor eljárok ide, csak hogy ne essek ki a formából és meg persze, hogy néha levezessem a fölösleges gőzt.
- Desert Eagle. Kettes. – a kiadott utasítással hagytam faképnél a férfit és a lőtéren a kettes jelzés alatti helyre indultam. Levettem a zakómat és mire a fülemet védő kiegészítőt a helyére illesztettem a kért fegyver már ott is volt. Felemeltem, célra tartottam, majd rácsaptam az indító gombra. Egy pillanat alatt mintha csak lelassult volna az idő körülöttem. ismertem ezt az érzést, hisz évekig jóformán ebben a világban éltem. Katonaként a legnagyobb veszélyeknek tettem ki magam. Habár előnnyel indultam társaimmal szemben, hisz míg ők korlátozva voltak egyszerű emberi agyuk miatt, addig én, mutáns képességemet tökéletesen kiaknázva sokkal jobb teljesítményt nyújthattam. Persze a képesség nem adta a megoldáshoz szükséges utat is a kezembe, csupán az irányt mutatta meg a lehetőségek felsorakoztatásával, viszont idővel megtanultam, hogy hogyan tudom a testemnél sokkal gyorsabb agyamat összehangolni a fizikai sebességemmel. hibáztam? Igen. Hagytam, hogy egy terrorista lemészároljon egy családot. Láttam az arcukat és a segélykérést. Mit tettem? Követtem azt a tervet amivel a lehető legtöbb ellenfelet lehet likvidálni. Tulajdonképp egyik okom ez is volt. Az a bizonyos jó oldal túlságosan kötött volt ahhoz, hogy az igazságszolgáltatást megfelelően lehessen kivitelezni. A másik ok pedig a kutatási vágy volt. Az, hogy találjak egy megoldást arra, hogy fejleszteni és könnyebben irányíthatóvá lehessen tenni a mutánsok képességeit. Meg megtalálni azt, hogy mi az, ami eldönti, hogy valaki miféle képességet szerez.
Egy pillanatra lecsukódnak a szemhéjaim, majd abban a pillanatban, ahogy ismét visszanyerem a látás képességét már dördül is a fegyver a kezemben és az előbukkanó céltáblákon lyukak keletkeznek. Mindössze pár percbe telik és a fülke oldalára felszerelt számláló maximális pontot ír ki. Hallom, ahogy a mellettem álló férfi kiabál, nevet és dicsérget, de ez izgat a legkevésbé. A figyelmem most a kezemben levő fegyverre összpontosul. A nem olyan távoli múlt eseményeit látom benne. New York sötétségét, majd az azt körbeölelő tüzet. A két véglet, a két oldal, ami fel akarta falni az egykor oly’ hatalmas várost. Látom rajta azoknak az arcát, akiket elvesztettem. A szüleimét, akik egymás mellett feküdve a kórházi ágyon még utoljára elbúcsúztak egymástól, bocsánatot kérve mindenért, amit egymás ellen valaha is tettek. Eljárt felettük az idő. Láttam a feleségemét, annak a gyönyörű nőnek az arcát, aki bearanyozta a harcoktól sötét életemet, de láttam magam előtt a halálának pillanatát is. Egyetlen nap, amikor az éjszakát nem töltöttem otthon, a legszégyenteljesebb nap, mikor nem tudtam megvédeni őt. Katona voltam a francba is…

Farkasszemet nézek a hengerrel. Mély levegőt veszek, egyre gyorsabban, majd ismét visszatér a nyugodt légzés.
- Mennyi van készleten? – helyezem a fémhengert az előttem levő asztalra. Pár perce érkeztem a genetikai labor alatt elrejtett titkos laboratóriumba. Mindössze egy kártyát és egy direkt erre a célra kifejlesztett kódra volt szükség az egyik földszinti liftben.
- Kilenc szállítmányra elegendő. A tízedikben hibát észleltek. – felelte a köpenyes férfi miközben a hengert egy ládába helyezte.
- Azonnal javítsák ki. Ezt a kilencet pedig ma este már az utcán akarom látni. Szükségem van az információs hálózat megfelelő működtetésére. – adtam ki a mai nap, már nem is tudom hányadik utasítását, majd az egyik számítógéphez léptem. A monitoron az itt kikísérletezett tudatmódosító anyag molekuláinak virtuális mása volt. Egy új drog, egy új anyag a piacon. Természetesen ez is olyan, mint a többi. Szépen lassan átveszi az uralmat a tudat felett, majd megöl. Végtére is drog. Viszont szükségem van azokra az információkra, amiket csak a világ azon oldalán lehet megszerezni ahova a hétköznapi ember keze nem ér el. Az alvilág egy bizalmatlan hely. Csak akkor kapsz, ha adsz is és ha szüksége van valamire, akkor azt elveszi.
- Mr. Charon. – hallottam egy ismerős hangot a hátam mögül. lassan fordultam meg és szigorú tekintetemet az előttem toporgó fiúra emeltem az arcomat fedő maszk alól.
- Mondd. – hangom torzítva volt. Természetesen mindent megteszek annak érdekében, hogy a kilétemet a lehető leginkább titkoljam azok előtt, akiknek nem szükséges tudniuk róla.
- Már két hónapja dolgozom önnek. Azt mondta, hogy ezután még kapok. –a hangja remegett, akárcsak a teste. A drog hatása. Az első fázis.
- Menj. – nyomtam a kezébe egy kisebb tégelyt és már el is hanyagolva őt haladtam el mellette. Hamarosan kezdődik a gyűlés és a doktorátusi tanulmányaimra is kell némi időt fordítanom…
Képességei: Mutációjának köszönhetően képes az agya 100%-át felhasználni. Ennek köszönhetően magas szintű intelligenciával rendelkezik, képes minden emléket tárolni és előkeresni az elméjéből, több oldalról megvizsgálni egy problémát és minden lehetőséget felismerni egy adott szituációban.

Szakértelmei:

- Katonai kiképzés (közelharci, fegyverhasználati, tiszti);
- Genetikai ismeretek (szülőknek és egyetemnek köszönhetően, zsenialitása ebben nyilvánul meg);
- Üzleti tudományok ismerete (másodlagos egyetem);
- Anyanyelvi szinten beszél angolul, franciául és spanyolul;
- Megérti az oroszt, beszélni nem tudja;

Privát előtörténet véleményezést kérsz:
Nem

Megjegyzések: -
Damon Arkwright
Damon Arkwright
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 31
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Damon Arkwright
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Damon Arkwright Empty Re: Damon Arkwright

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 09 Okt. 2013, 19:38

Elfogadva. 6700$ kezdőtőkéd van, egy adatlapot még írj, aztán mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Damon Arkwright Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Damon Arkwright Empty Re: Damon Arkwright

Témanyitás by Damon Arkwright on Szer. 09 Okt. 2013, 20:21

Adatlap:

Név: Damon Arkwright
Lakás/Létesítmény: New York, ArkGene épület;
NJK: -
Foglalkozás: Üzletember
Munkahely: ArkGene
Pénz: 5100$
Bevétel/hét: 4500$
Felszerelés/fegyverek:
-Márkás ruhák (farmerek, ingek, pólók, pulóverek stb.) 100$
-Márkás alkalmi ruhák (öltönyök, blúzok stb.) 800$
-Újonnan piacra dobott mobiltelefon 700$
Vállalat: ArkGene
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: ArkGene
Ismertebb szövetséges: -
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 2
- 2 kredites (hatalmas kastélyok, gyárak, üzemek) +4000$
Fennmaradó kreditek: 2

_________________
Reneszánsz:
- Damon Arkwright
- Dr. Jennifer Collingwood
- Alexis Rey (X-diák)
Damon Arkwright
Damon Arkwright
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 31
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Damon Arkwright
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Damon Arkwright Empty Re: Damon Arkwright

Témanyitás by Cerebro on Kedd 22 Okt. 2013, 00:08

A bannerversenyen elért jutalmad 3 kredit.
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1378
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Damon Arkwright Empty Re: Damon Arkwright

Témanyitás by Damon Arkwright on Szer. 23 Okt. 2013, 11:06

Köszönöm szépen! És akkor egy kis frissítés is következik:

Képességfejlesztés: Telekinézis. Képes egy időben 10-15 kg súlyt megemelni és séta tempóban repülni. Képes védőpajzsot emelni maga köré ami a kisebb, felé hajított tárgyakat képes felfogni, de ez energiaigényes és hamar elfárad tőle.

Adatlap:

Név: Damon Arkwright
Lakás/Létesítmény: New York, ArkGene épület;
NJK:
- Alexis Rey (x-diák)
- Dr. Jennifer Collingwood
Foglalkozás: Üzletember
Munkahely: ArkGene
Pénz: 14100$
Bevétel/hét: 4500$
Felszerelés/fegyverek:
-Márkás ruhák (farmerek, ingek, pólók, pulóverek stb.) 100$
-Márkás alkalmi ruhák (öltönyök, blúzok stb.) 800$
-Újonnan piacra dobott mobiltelefon 700$
Vállalat: ArkGene
Szövetség: ArkGene
Törzshely, ahol megtalálható: ArkGene
Ismertebb szövetséges: Dr. Jennifer Collingwood
Ismertebb ellenség: -

Felhasznált kreditek: 6
- 2 kredites (hatalmas kastélyok, gyárak, üzemek) +4000$
- 2,5 kredit képességfejlesztés
- 1,5 kredit mutáns karakter, aki szinte külön életre is képes szabadon mozoghat a játékostól függetlenül és harcolhat is
Fennmaradó kreditek: 1

_________________
Reneszánsz:
- Damon Arkwright
- Dr. Jennifer Collingwood
- Alexis Rey (X-diák)
Damon Arkwright
Damon Arkwright
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 31
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Damon Arkwright
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Damon Arkwright Empty Re: Damon Arkwright

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.