Bálterem

1 / 24 oldal 1, 2, 3 ... 12 ... 24  Next

Go down

Bálterem Empty Bálterem

Témanyitás by Cerebro Pént. 22 Nov. 2013, 08:13

A kúria bálterme. A helység szinte mindig zárt, csak a bálok alkalmával van megnyitva a diákok előtt.
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Bálterem Empty Re: Bálterem

Témanyitás by Thorhalla Vas. 01 Dec. 2013, 00:08

Karácsonyi bál

A Xavier Iskola, Különleges Tehetségeknek 2024-ban megrendezi a második karácsonyi bálját. A diákok, mind bentlakásosak, mind a többiek részt vehetnek rajta, ez diákoknak szól, így csak ők jöhetnek el, illetve értelemszerűen a tanárok is, akik az iskolában tanítanak, illetve idén az X-men tagjai is. A törvénynek megfelelően alkoholt nem szolgálnak fel a bálon, csak üdítőket, és svédasztal van uzsonnának, illetve vacsorának. A belépés természetesen díjtalan, az egyetlen kritérium, hogy a lányoknak estélyi, vagy báli ruha szükséges, a fiúknak pedig öltöny - tisztelet a kivételnek, akik főleg testőri pozíciót töltenek be. Aki nem rendelkezik ilyesmivel, annak az iskola kölcsönöz ilyet ingyenesen.
A helyszín a kúria, azaz a kollégium bálterme, amit most avatnak fel ezzel a karácsonyi rendezvénnyel. A bál este 6tól tart másnap hajnalig, amíg a diákság képes ébren maradni.
Kezdődjék a bál!
Bálterem Wolverinexmenzone011

Bálterem 00120

Mivel továbbra sincs jobb képem, így a tavalyi komemnt idén is áll: Itt nem látszik, nincs jobb képem, karácsonyi díszek vannak, karácsonyfa, égők, műhó vannak mindefelé.
Mindenki megérkezhet és szabadjáték, ne felejtsétek el, egyetlen kérés, hogy a reag elején mindenki tűntesse fel, hogy kivel társalog/játszik, hogy ne legyen félreértés belőle.
Az eventre továbbra sem kell jelentkezni, mindenki mehet és párhuzamos a játék, így a korábbi helyszínén sem kell felhagynia a játékkal.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bálterem Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Thorhalla Vas. 01 Dec. 2013, 18:13

//Előzmény: 13-as katonai bázis//

~ Danny Long és Harcimadár ~
Lar’syee egy ideje már itt tartózkodott a Földön, testőri funkcióban. Gladiátor azzal bízta meg, hogy ő vigyázzon Lady Lilandrára. Már pusztán a császárnő léte is meglepte, hogy életben van, bár hamar magyarázatot kapott, hogy csak egy klónról van szó. Nem mintha ez őt érdekelte volna, hiszen ettől függetlenül is hozzá maradt lojális, nem pedig a másik két Neramani-hoz, arról is beszélve, hogy a döbbenete fokozódott, amikor megtudta, hogy Gladiátort az Impérium harmadik része császárának tekinti. Hosszú ideig volt távol mindentől, ráadásul az emberekért sem volt oda az addigi rossz tapasztalatai alapján. De már némileg kezdett barátkozni a helyzettel, de attól még közel sem volt túl barátságos, még mindig az Impérium érdekeit tartotta szem előtt és egy pillanatra sem felejtette el, hogy ő harcos és katona, nem pedig valami más. Főleg nem bébicsősz, ami a diákokat illette. Saját maga nem öltözött fel estélyi ruhába, mivel nem bálozni jött egy olyan ünnepre, aminek köze sem volt a vallásához, sem pedig a nézeteihez. Csupán egykori császárnőjét kísérte és őt figyelte. Mint mindig most is a megszokott harcimadár öltözetében, egyenruhájában volt, és a két kardja is ott volt az oldalán.
Az egyik asztalnál állt a bálterem szélén, olyan helyzetben, hogy mindig ráláthasson az úrnőjére. A kezében egy poharat szorongatott, amibe időnként beleivott, bár fintorgott is hozzá, még mindig nem volt hozzászokva a földi és emberi italokhoz és itt a „gyerekek” között még alkoholt, sört, vagy töményebbet sem ihatott.

Az öltözet és kinézet: (tuti, hogy ő az egyetlen, aki nincs kiöltözve, végül is csak testőrködik éppen)
Bálterem 2466444-wb29

A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 07 Dec. 2013, 17:44-kor.

Bálterem Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Tyranis Vas. 01 Dec. 2013, 19:52

~ Zack Blue és Törpilla / Tyranis ~
Tyra már egy éve tartózkodott a realitásban és az egyetlen érzelmi reakciója annyi volt, amit sikerült kiváltani belőle, hogy amikor meglátta Tony Starkot megölelte a férfit. Lényegében ő volt az egyelten ismerős személy számára, akit ismert és a saját világába is, mert előtte még Logan-nel sem találkozott. Ez is csak néhány pillanatig tartott, mert amikor rájött, hogy mit is tett, azonnal elengedte a férfit és immáron érzelmek nélkül lépett távolabb tőle. Azóta sem sikerült semmivel sem, továbbra is mélyen elnyomta az érzéseit és csak a logika szabályai szerint élt. Egy idő után mikor kiszabadították Zam-t az angyalok végre megismerte az öccsét, aki születését nézve is az öccse lett volna a két realitásban a különböző dátumok miatt is. Az anyja, és az élettársa gyakran küldték át a mutáns gimibe, hogy saját korabeli fiatalokkal legyen, illetve ezzel is próbálták elérni, hogy érzelmi reakciói legyenek, nem mintha sikerült volna. Tyra legszívesebb egyébként Stark-nál tartózkodott, a páncélt amit a saját világában a férfinak készített itt is átadta neki ajándékba, illetve a Pegazus főépületében fordult meg még örömmel, hogy segítsen az ott dolgozóknak. Az iskolát nem találta hatékonynak, sem pedig logikusnak, hiszen amiket tudott azt a tudást hasznosítani kellett volna és nem pedig elfecsérelni logikátlan kamaszok között. De most nem igen volt mit tennie, kötelezve volt, hogy eljöjjön a bálra, hogy ilyesmit is megtapasztaljon.
Logikátlannak és hasztalannak tartotta az efféle időpazarlást, ezen idő alatt inkább lett volna Stark rendezvényén, ahol magához hasonló okos emberekkel lehetne körbevéve és értelmes dolgokról beszélhetne és újabb, illetve újabb ötletekkel állhatna elő ahelyett, hogy itt volt. Egyelőre félrevonult az egyik sarokba és ott ült le egy székre, holografikus számítógépét elővette és a multiverzum elméleten, illetve a káoszelméleten dolgozott, hogy az ARMOR számára elő tudjon állni egy módszerrel, hogy könnyedén tudjanak előre meghatározott dimenziókba és realitásokba utazni minden nehézség nélkül.

Bálterem 00120

~ Jonah Wright és valószínűleg Tony Price ~
Jonah-nak ez volt az első rendezvénye, amin már nem diákként volt jelen. Mehetett volna a két sulija elitpartijai, vagy a szülei által rendezett sznobbulira, de itt sokkal jobb szórakozás nyílt számára, révén jó öreg cimborája, volt osztálytársa és az eltűnés miatt még mindig diák Tony is itt maradt a bálra. Ha ők ketten összefognak, akkor pedig gyönyörű polgárpukkasztást tudnak majd elérni ezen a dögunalmas helyen. Igaz legalább a felhozatal jobb volt, mint egy évvel korábban, elég volt csak a tollas bigére néznie abban a ruciban és máris jobb kedvre derült, hiszen Csilla már jó ideje nem mozgatta meg a fantáziáját. Most pedig külön remek volt, hogy szapulhatta a volt diáktársakat, révén már befejezte az iskolát és felettük állt tanárként. A legszebb öröm a káröröm, ennek pedig a veszélytermi órák után adta legtöbb jelét. Végül is a diri küldte őt oda, hogy ő foglalkozzon azzal, ami remek hely volt, és amikor nehogy elfelejtsék, vagy örüljenek annak, hogy már nincs itt közölte, hogy marad X-mennek és ő akarja a Veszélytermi órákat sokakat kiborított. Úgy vélte, hogy mindenki azt hitte, hogy a korábbi szavai után menekülne innen, de nem! Nem ő volt összezárva a többiekkel, hanem azok vele. És ez a nézőpont roppant sok lehetőséget tartogatott. Így hát maradt. Egyelőre a falnál várakozott cimborája feltűnésére és addig egy tál szendviccsel és üdítővel osztotta meg a társaságát, még nem volt itt az ideje, hogy a vízből vodka legyen, azt majd Tony társaságában.

Bálterem CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkari/multi: Multi

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 01 Dec. 2013, 19:53

~ Gulyás Csilla és Zacharias Waver-Davidson ~
Zack nemrég került csak be a diákok közé és az iskolába, lényegében még senkivel sem találkozott. Az anyja kidobta Bostonban, ahol máris kalamajkába keveredett a mostohaapja és az anyja e világbeli verziójával. Onnan visszaérve New Yorkba, neki még az ARMOR-hoz kellett mennie, ahol karanténban töltött legalább tíz napot. Az anyja noha mondta, hogy család ügyben mire kell számítania, de a két anya, egy nővér kissé még neki is sok volt, a fogadott öcsről nem is beszélve. Utána még meg kellett tanulnia az itteni történelmet, beilleszkedni ebbe a világba, ami fejletlenebb volt mint a sajátja, révén ők előrébb jártak az időben. 2024-ben saját maga hat éves múlt csak el, most pedig tizenhét évesnek minősült ugyanabban az évben. Csak itt minden más volt, itt nem győztek a szimbionták, nem félte őket a világ annyira, sőt az anyja is rendelkezett eggyel. Életében először került rendes iskolába, ahol az e világi „rokonai” tanítottak és dolgoztak. Egyelőre a többi diák előtt sem mutatkozott, de most a karácsonyi bálra úgy vélte, hogy ideje lenne lemennie és megismerkedni a többiekkel. Megigazította a csokornyakkendőjét, amit a fekete öltönyhöz vett fel, majd még a hófehér haját kisöpörte a szemei elől és elindult lefelé.
Odalent belépve a bálterembe körbenézett az ott lévőkön, hogy kik és mik vannak itt, mivel már igazából benne volt az évek miatt, amit otthon töltött, hogy előbb vagy utóbb úgyis lerohanják a rajongói, így nem is igen mert kezdeményezni, ezért elsőként az asztalhoz ment oda, hogy azon nézzen körbe, hogy mit is lehetne inni, esetleg enni. Remélte, hogy aztán megjön a bátorsága, vagy valaki leszólítja, hogy ismerkedni tudjon.

Bálterem 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Kyle Phoenix Kedd 03 Dec. 2013, 14:39

Nicholas T. McIntyre és Nallo? (Danny Long)

Hűha! Ez a hely valóban fatnasztikusan néz ki. Igazából ez lesz az első Karácsony, amit távol töltök otthontól, de ahogy körbenézek, ezt most egyáltalán nem bánom. Persze láttam hasonló helyeket San Antonióban...na jó azok igazából meg sem közelítették ezt a helyet. Akiket eddig csak az iskola folyósin láttam, most mind itt gyülekeztek, hogy jól érezzék magukat ma este. Igen hamar visszahelyeztem az állkapcsomat, majd igyekeztem felmérni a termet, és elkészíteni egy tervet, hogy hogyan is érezhetném én nagyon jól magam ma este.
Kedvenc kalapomról ezúttal a szobában hagytam, elvégre nem terveztem, hogy szabad ég alá mennék, és bár nem vagyok különösebben divatozós figura, de anyáék tanácsára, mégis magamra kanyarítottam egy öltönyt, csokornyakkendőt viszont nem vettem, bármennyire is erőltették, helyette vékony nyakkendőt kötöttem (ez majd tizenöt percembe került...első próbálkozás... szerintem elég jó lett). Kedvenc Levisemről is le kellett mondanom, bár igazi texasi lévén általában nem a vászont részesítem előnyben..
Örökké kíváncsi tekintetemet igyekeztem megzabolázni, miközben megcéloztam egy hosszú büféasztalt. Bár biccentettem néhány ismerős arcnak, egyelőre senkivel sem álltam le beszélgetni, csak hagytam, hogy elmúljon a környezet okozta pillanatnyi döbbenet. Új kölök lévén ismerőseim száma egyelőre igen csekély volt, ráadásul még a viszonyokat sem ismertem eléggé, úgyhogy tekintetem a célon tartottam, és nem vizslattam a többieken. Kellene az a kalap...
Szóval elértem az asztalt, hiába éreztem időnként egy-két udvariasan érdeklődő tekintetet magamon, talán mert ez volt az első rendezvényem a suliban. Általában kevesen jutottak el odáig, hogy megszólítsanak, aztán volt olyan, akiket én kerültem el, mert a torkomban megjelenő csomó miatt úgysem tudtam volna kinyögni egy értelmes mondatot sem. Különösen egy helyes fekete göndörhajút igyekeztem elkerülni, aki... szóval a csomó leggyőzésére a legjobb módszernek az tűnt, ha találok valamit, amit legyűrhetek a torkomon.
Kiszúrtam egy tálat amiben valami sajtos csemege volt, és rávetettem magam (nem szó szerint). Két három ilyennel a kezemben, még elmartam egy üveg gyömbért, majd elgondolkodtam, hogy merre is tovább...
Kyle Phoenix
Kyle Phoenix
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111

Karakteradatok
Főkarakter: Damien Knight
Síkok:

Témanyitás by Akerman Szer. 04 Dec. 2013, 14:15

~egyedül~

Már egy jó ideje itt vagyok az intézetben. De még mindig nem tudom hova tenni. Furcsa itt, bár a másik intézet után minden furcsa nekem még. Persze ruhám nem volt így az iskolától kaptam egyet az ünnepség idejére, hogy én is ki tudjak öltözni. Eleinte nem akartam eljönni, inkább csak a szobámba maradni akartam. Végül valahogy még is itt kötöttem ki. Persze egyedül, nem mintha különösebben kutattam volna partnert. Vagy barátokat is egyébként az intézetben még. Nehéz volt bárki felé is közeledni vagy szóba elegyedni, inkább kerültem őket eddig. De most úgy érzem adok magamnak egy esélyt, hogy megpróbálkozzam vele. Ezért is jöttem le végül a bálterembe. Állítólag jót tenne nekem ha barátkoznék egy kicsit. De egyenlőre csak idegesen álldogálok a falnál és a többieket nézem ahogy ők azért jól érzik magukat.
Igazából ez lesz az első karácsonyom is, ahogy jobban bele gondolok. Csodálom is a díszeket, a díszítést. Nagyon gyönyörűen néz ki a terem. Nem igazán láttam még ilyen díszítéseket szóval teljesen megbabonáz a látványa. Miután kibújok a díszítés babonázásából a többieket lesem, hogy mit csinálnak, beszélgetnek, jól érzik magukat meg épp mit tesznek. Azért nem ijesztően bámulom őket és a többiek közül is inkább a lányokat nézegetem. Mondhatni átsiklik a tekintetem a fiúkon mintha ott se lennének.

2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Síkok: Reneszánsz

Témanyitás by Sarah Csüt. 05 Dec. 2013, 01:59

Hát, itt vagyunk újra, karácsonyi bál, milyen gyorsan repül az idő, eltekintve attól a sok fura dologtól ami errefelé történni szokott, beleértve a veszélyteremtől kezdve a más realitásokból érkező rablókat... Szóval ahhoz képest eléggé gyorsan megy az idő és nem ólomcipőkben vánszorog, én pedig hogy miként vagyok itt? Diákként, úgy döntöttem hogy nem siettetem az érettségit, bejárok még egy évig órákra, erősebb alapokat próbálok szerezni, vagy legalább még egyszer átrágni magamat mindenen és végezni év végén egy erős érettségivel amivel később több helyen is próbálkozhatok, ha a modellkedés nem válik be és nem tudok összehozni egy életképes bandát, aminek fényében meg mondhatom hogy minden perc amit gitározásba ölök felesleges, legalább is akkor az lesz, bár... Nem feltétlenül, mindig jó ha az ember ért legalább egy hangszerhez, de ebbe ne menjünk bele. A jelenlegi ruhámat, a tavalyival ellentétben saját pénzből sikerült finanszírozni, pontosabban családi perselyből, s nem sok különbség van az ez évi és múltkori között, csupán ez egy fokkal kevesebbet mutat, kevesebb bőr, több ruha, de a vörös színtől kezdve a combnál lévő felvágásig minden egyezik a dresszen, bár gondolkodtam rajta hogy kék legyen-e... De aztán ott volt az a lila... És végül vörös lett... Belépvén a bálterembe egy darabig csak ámulok, igazából még sosem jártam olyan helyen amit hivatalosan csak ilyesmire építettek ki, mármint formálisabb ünnepségeknek, ezen pedig megint finomítok, mert voltam már, csak nem ilyen keretek között, lenyűgözőnek találom, tetszik, de nem nézegetem sokáig, a figyelmem hamarosan átvándorol a tömegre, melyben sikerül felfedeznem rengeteg ismerős arcot, ám akad néhány személy akikkel korábban még nem találkoztam, de nem tűnnek annyira érdekesnek. Természetesen megfordul a fejemben, hogy oda menjek néhány személyhez, Jonah például, de ezt az ötletet hamar elvetem, az elmúlt időben, nem is tudom miért de kissé taszítani kezdett, talán a bizalom hiánya, legalább is az én részemről. Ott van még Lilandra... Lux... Maradjunk a Lilandránál, sokkal szebb és dallamosabb név, őt viszont inkább a másik tollas miatt nem akarom akadályozni, akinek pedig isteni a ruházata és szereznem kell egyet.... Soha sem lesz ilyen ruhám igaz? Igaz! Fő az optimizmus!... De ha mégis akkor valószínűleg idegenek közé nem mehetnék benne, nem mintha valaha is elhagynám a Földet, úgy értem... Na jó, érdekes lenne és egyre jobban érdekel, hogy mi lehet odakint, de erről talán nem most kéne ábrándozni. Mivel egyéb érdekességet nem látok egyenlőre, így az egyik asztal felé veszem az utamat, hogy legeltethessem szemeimet az ez évi finomságokon, ám ahogyan oda érek úgy valami más ragadja meg a tekintetemet. Egy fehér hajú srác az nem valami messze. Biztosra veszem, hogy még nem találkoztam vele, a hajáról biztos hogy legalább rémlene, ha másról nem is, mert ez mégsem valami sűrű vonás errefelé.... Hát... Férfi verzióban legalább is nem sűrű. Arcra jóképűnek tűnik és ránézésre úgy húsz, huszonegy körül lehet? Egy darabig még figyelem, természetesen szolidan, agyalok rajta, hogy oda menjek-e hozzá vagy sem, mivel pedig úgy tűnik hogy egyedül van, árulkodó egyértelmű jelek, ő is csak nézelődik szóval végül, miután kitöltök egy pohárba egy kevés puncsot, ilyen, mi ennek a neve? Oké, puncsból sok féle van szóval találgathatok, gondolom ez valamilyen alkoholmentes karácsonyi fajta lesz tele gyümölcsökkel. Na mindegy, miután kitöltök egy keveset végül csak oda " szambázok " hozzá, ügyelve arra hogy a mutációm ki legyen kapcsolva.
~ Ha másért nem is, a plusz gyakorlati órák miatt már megérte. ~ Legalább is azt hiszem.
- Hy! Zavarhatlak? - Tudom jómagam is, hogy a kérdés furcsán hangzik, de ennél jobban sajnos nem lehet megfogalmazni a kérdést, tavaly pedig volt már valamiféle félreértés ilyesmiből, szóval jobb lenne elkerülni, amennyiben helyeslően bólint vagy szóban megerősít folytatom.
- A nevem Gulyás Csilla, bocsi hogy a semmiből csak így letámadlak, de úgy tűnt hogy kissé egyedül vagy. Kit tisztelhetek személyedben? - Beszédem meglehetősen nyugodt és a már tőlem megszokott módon kedvesen mosolygok mellé. Valamilyen szinten formális vagyok, BUMM! Már megérte bejárni etikettre és még jól is esik, úgy érzem hogy egy ilyen program keretein belül a " hogy hívnak? " kérdés kissé túlzottan... Nem is tudom milyen lenne de nagyon nem illene ide és valószínűleg csak az én hülyeségem de kellemetlenül érezném magam tőle, így is eléggé vegyítem a két fajta stílust, de na, szükség van a kötetlen kommunikációra.

x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Síkok:

Témanyitás by Serena Davidson Csüt. 05 Dec. 2013, 10:09

Végül úgy tűnt, hogy mégsem volt szükség arra, hogy ő menjen oda valakihez. Mivel jellemzően úgy látta, hogy a többség párokban van, vagy másokkal beszéltek, remekül jött neki, hogy egy csinos lány lépett oda hozzá. Ez elsőre kellően deja vu érzés volt számára, hiszen odahaza is mindig ez történt, néhány pillanatra még azt is elhitte, hogy újra otthon van, de amikor jött a kérdés, hogy kicsoda ő akkor zökkent vissza a valóságba, hogy ez nem, nem a saját világa. Hanem az, ahova az anyja hozta, akivel egyszer találkozott életében és talán pár hetet, vagy hónapot töltött vele miután a nevelőapja meghalt.
- Szia, persze – mondta. – Semmi baj.
Nem mondta ki hangosan, hogy örül, hogy nem kell egyedül lennie, de annál szűkszavúbb volt, mintsem ilyen hosszasan beszéljen. Valóban egyedül volt még csak a közelében sem volt senki. Az egész helyzet kissé fura volt neki, máskor azért mentek oda hozzá az efféle csinos lányok, mert tudták, hogy kicsoda és micsoda. Most ez nem volt meg és mégis…
- Hood – mondta, majd kissé zavartan mosolyodott el. – Vagyis Zacharias Waver-Davidson, Zack…
Mostanra már tudta, hogy mindhárom név igencsak ismert az iskolában, Zack, minta az előző igazgató, az e világi anyja apaként tekintett rá, a Davidson név összeforrt az iskolával, a Hood és a Waver pedig Charles Waver neve és a Hood is, aki az X-men tagja itt.
- Ez az első napom itt, mit lehet tudni az itteni dolgokról? – kérdezte.

Bálterem 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Night Pént. 06 Dec. 2013, 07:47

Már kiöltöztem, hogy felnőtt felügyeletként menjek a karácsonyi buliba, de aztán az egyik x-men szólt, hogy várjam meg a kapuban az érkező vendégeket a bál kezdetéig. Kissé kelletlenül mentem ki, elvégre csak azért öltöztem ki, mert még egy bálon sem voltam, na de mindegy is, jobb programra számítottam, mint a portás szerepe.
Egész délután szinte alig jött valaki, de azért beengedtem aki jött. Kicsit furcsán nézhettem ki a kapunál, egy magas kék bőrű öltönyös fickó, aki a vendégeket fogadja, bár mutánsokat várok csak, gondolom nekik nem lesz olyan sokkoló a látványom.
Miután beengedtem mindenkit én is bementem a bálra, mert nagyjából megkaptam listán hányan jönnek majd és azok közül mindenki itt volt már.
A falnak támasztom a hátam és onnan figyelem a szórakozó ifjúságot.
~ Kezdek úgy beszélni magamról, mintha felnőtt lennék, közben közel sem érzem magam annak, bár lehet a korom is közrejátszik ebben, mivel még csak 21 vagyok. De egy biztos, ez a nyakkendő marhára szorít. Nem az elegáns az én stílusom.
Jegyzem meg magamban miközben kicsit lazítok a nyakkendőmön, hogy némi levegőt azért kapjak. Ezután tovább figyelem a diáksereget és feltűnik, hogy az egyik diák a sarokban ül egyedül és valamit csinál a holografikus ketyeréjével. felismerem a lányt, őt is beengedtem ma az iskolába. Odasétálok hozzá, majd mosollyal az arcomon megszólítom.
- Miért ülsz itt egy szál magadban? Miért nem mész a többiekhez, ahelyett, hogy a holografikus számítógépeden pötyögsz?
Kérdem a lánytól, miközben tovább próbálom a nyakkendőmet lazítani, mert még mindig szorít.

Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Síkok:

Témanyitás by Tyranis Pént. 06 Dec. 2013, 11:19

Ez a világ sokkalta másabb volt, mint ahonnan érkezett, erre már igencsak hamar rájött, többek között akkor, amikor végre valahára megkaphatta az e világhoz tartozó történelmi és tudományos feljegyzéseket. Itt többet tudtak a biológiai apjáról és arról a technológiáról is, amit az őrült titán használt. A technológia persze nem volt túl ismert, meg túl modern is lett volna az emberek felfogásához. Azt már korábban kiszámított, hogy mennyi energia és milyen erők kellenek ahhoz, hogy a realitások közti szövetet át lehessen bármiféle károsodás nélkül szakítani egy rövidke időre, amíg az anyag átmegy rajta. A „seb” pedig maradéktalanul összeforr majd és nem okoz más világokban sem gondot. A hosszú és bonyolult számítási feladatok és levezetések megjelentek előtte a levegőben, ahogyan a holografikus tablete kivetítette ezeket. Amennyire tudta ezeket még Stark sem értette meg magyarázat nélkül, ahogyan egyedül talán Reed Richards tehette volna meg, de ő meg nem volt a realitásban éppen. Helyenként átírt benne egy-egy számot és tovább vezette a számolást, amikor Night megérkezett mellé. Noha érezte, hogy valaki odajött, de nem nézett oldalra. Csak akkor fordult oda, amikor a férfi megszólalt. Tyra felvonta a szemöldökét és úgy nézett rá a másikra, még ez a reakció is csak pillanatokig tartott, a szemeiből, arcáról sem lehetett semmilyen érzelmet leolvasni.
– Dolgozok, a többi hasztalan időpazarlás lenne, ahogyan a bál is az – felelte teljesen érzelemmentesen. – Nincs logika egy olyan személy megszületéséről emlékezést tartani, aki a logikus következtetések alapján nem is létezett.
A holografikus kivetítőn újabb számsor villant fel, amiket a lány bevitt, majd a program lefutott és a szimuláció vörös betűkkel jelezte, hogy „Szimuláció sikertelen!”

//Egyébként nem engedted be őt a suliba, Tyra teleportálással jön az alagsorban levő teleportszobába a SHIELD főépületéből. De akkor meg valszeg azért jöttél ide, mert még soha sem láttad korábban.//

Bálterem CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Vron Szomb. 07 Dec. 2013, 00:18

~Nallo és Nicholas T. McIntyre~
Néhány nappal ezelőtt érkeztem csak meg a felszíni iskolába. Mióta Lady Doria felhozott, nem találkoztam sok emberrel. Ms. Davidson nagyon kedves volt velem, de ez nem volt elég ahhoz, hogy megszokjam az életet itt. Sose voltam még ennyit egyszerre a víz fölött, és bár engem a fulladás veszélye nem fenyeget, az, hogy a földön kell járnom, még mindig nagyon fura.
Ma az egyik legnagyobb szárazföldi ünnep van, és ezért egy nagy bált rendeznek az iskolában. Jó lakalom arra, hogy megismerkedjek pár diáktársammal, de eléggé félek. Nem tudok még annyira jól angolul, mint szeretnék, és nagyon tartok tőle, hogy kinevetnek majd. Ha ez még nem lenne elég, a külsőm is biztosan nagyon fura lehet nekik. Egész nap tépelődtem, hogy lemenjek, vagy maradjak inkább ma estére is a szobámban és tanuljak, de végül rávettem magam, hogy kimozduljak. Minden félelmem ellenére tudom, hogy ha nem beszélek senkivel, sose fogok beilleszkedni. Ms. Davidsontól kaptam az alkalomhoz illő ruhát, így hát minden adott az ünnepléshez.
Amikor leérek a bálterembe, még nincs nagyon nagy tömeg, de már jópáran vannak itt. Végignézek a díszeken, és közben gyorsan átismétlem, amit erről a Karácsony nevű ünnepről tanultam. Az a nagy baj, hogy elég sok mindent nem értek vele kapcsolatban. Eleinte egy szép vallási ünnep volt, a legnagyobb szárazföldi vallás egyik főünnepe. Eddig értem is, de nem igazán tudom összekötni, hogy ha a Jézus nevű istenség születését ünneplik, akkor mi az a piros ruhás öregember, aki az ünnep egyik legfőbb szimbólumának tűnik. A nagy fa is fura, mivel az elvileg valami más, már kihalt vallás maradványa, ami összekeveredett a másikkal. És mindennek a tetejébe még az is jön, hogy az utóbbi évtizedekben már sok helyen semmiféle vallási rítus nem kapcsolódik az ünnephez, de még mindig tartják. Igyekszem inkább nem emlegetni az ünnepet, ha nem muszáj, mert még a végén valami olyat mondok, amivel megsértek valakit.
Kellemes a hangulat idebent, a levegőben jó érzések kavarognak, és ez kicsit megnyugtat. Arra viszont még nem szántam rá magam, hogy megszólítsak valakit, szóval először az ennivalóval megrakott asztalhoz lépek. Egy barna hajú fiú mellett férek oda, és mivel még nem vagyok éhes, csak egy pohár innivalót veszek. Belekóstolok a feketés színű löttybe, aminek az üvegére Kóla van írva. Sokat hallottam már erről, nagyon népszerű itt a szárazföldön, de én még nem próbáltam. Elsőre elég fura, de nem rossz.

Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Síkok:

Témanyitás by Kyle Phoenix Szomb. 07 Dec. 2013, 01:36

~Nallo és Nicholas T. McIntyre~

Nem tudom, hogy ki csinálta a sajtos rágcsát, de talán nem ártana összeismerkednem vele, ugyanis ez a csemege isteni. Mivel fiatal még az este, így igyekeztem nem teleenni magam, bár ez a cucc szerintem harmar elfogy az hétszentség. Szóval nyugodtan kortyolgattam a maradék gyömbért, amikor a szemem sarkából egy egy közeledő alakot vettem észre, és már udvariasságból is, de arrébb léptem, hogy ő is odaférhessen az asztalhoz. Amint közelebb ért, rögtön látszódott, hogy kissé bátortalan, nem keresett kapcsolatot senkivel, és izé zöld, és nagy fekete szemei vannak, meg egy taraja...
Szóval elsőre mutánsnak hittem, aztán hála a tanulmányoknak véleményemet igen hamar megváltoztattam atlantiszira. Emberi szabása ellenére, mégis kicsit furának tűnt az ünneplőben, na nem mintha bármi bajom lett volna ezzel, és ennek a számlájára írtam félszegségét is. A fiú – a ruhája alapján gondolom – bár lehet, hogy lány, vagy nem volt éhes, vagy hezitált a nagy választék láttán, de csak egy üveg kólát markolt fel, lélekben felkészültem a szénsav hatására, de aztán semi sem történt, bár arra nem jöttem rá, hogy élvezi –e az ízt vagy sem. Lehet, hogy nem is éreznek ízeket?
Pár pillanatig még figyeltem, de úgy látszik ő is elég félénk volt ahhoz, hogy társalgást kezdeményezzen, márpedig akkor csak szobrozni fogunk egymás mellett, mai egy idő után unalmassá válik, így gondoltam megtöröm a hallgatás falát.
- Szerintem kóstold meg a sajtosat is – mutatok a tálra – istenien sikerültek, ráadásul jól megy a kólához.
A reakciótól függetlenül, ha vesz belőlük, ha nem, de aztán barátságosan kezet nyújtok, bár fogalmam sincs, hogy ők hogyan köszöntik egymást. Remélem ez nem számít valamilyen kihívásnak vagy ilyesmi. Remélem a sebhelyek nem rettentik el, amik vékony vonalakban hálózzák be a kézfejemet, bár a nagy részüket elrejti a zakó.
- Nick vagyok...
Kyle Phoenix
Kyle Phoenix
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Danny Long Hétf. 09 Dec. 2013, 00:59

~Harcimadár és Danny Long~
Kissé sántikálva lépek be a bálterembe. Amikor elindulok a lépcsőn halkan felszisszenek, ahogy egyszerre fájdul meg minden izom a lábamban. Gunny ma különösen kemény edzést tartott, cserébe azért, hogy holnap kipihenhessem a bált. Tudom, hogy fontos az, hogy felzárkózzak a többiekhez, és megtanuljam azt, amire szükség lesz a következő küldetéshez, de néha nagyon kedvem lenne hagyni az egészet a fenébe. Most is úgy érzem, hogy szétszakadok, de tudom, hogy ma megérte a dupla edzés. Hat éve először igazi karácsonyom lesz.
Végül csak sikerül lebicegnem.  Még nincsenek itt olyan sokan, főleg diákokat látok. A többségüket nem ismerem, de ez nem is csoda, hiszen nem tanítom őket. Belegondolva elég fura is lenne, végülis alig vagyok idősebb náluk, nem is beszélve arról, hogy nem nagyon tudnék nekik mit tanítani. Nem hinném, hogy a zsebmetszés benne van a tanterveben... Ahogy körbenézek, ismerős arcot keresve, megpillantom Larsjee, Lar'sy... szóval Harcimadarat. Ő nincs ünneplőben, ami valahol érthető is, hiszen Shi'ar-ként nem hiszem, hogy nagyon értékelné a Karácsonyt, és egyébként is testőrként van itt. De mégis, azért azt hittem, hogy legalább tiszteletből felvesz valamit. De végülis nem panaszkodom, elég jól áll neki ez az... egyenruha, vagy nem is tudom. Az arckifejezése nem valami barátságos, de ezt megszoktam már. Ahányszor csak látom, mindig ilyen savanyú. Legalább ilyenkor lehetne egy kicsit vidámabb. Az egyik asztalhoz lépek, és kitöltök magamnak egy pohár kólát, majd elveszek egy csokis sütit. Végignézek a termen, és hirtelen valami nagyon rég nem érzett öröm lesz úrrá rajtam. Ahogy végignézek ezen a termen, ami már az otthonom része, ezeken a gyerekeken, úgy érzem, hogy valahova megérkeztem. Minden nehézség ellenére közelebb vagyok ahhoz, amire vágytam. Ebben a hirtelen jött emelkedett hangulatban úgy döntök, hogy megpróbálom letörölni a savanyúságot Harcimadár arcáról. Bekapom az utolsó falatot a sütiből, majd egy papírtányérra teszek még párat, aztán odalépek a shi'ar lányhoz. Majdnem kiszalad a számon, hogy 'Boldog Karácsonyt', de aztán rájövök, hogy lehet, hogy megsérteném vele. Ennyit már tanultam azóta, hogy itt vagyok.
- Hello! - köszönök mosolyogva, és kínálóan felé nyújtom a tányért. - Kérsz egy sütit? Nagyon finom, és csak a Földön találsz ilyet. Gondolom.
Én is érzem, hogy ez így egy kicsit suta, de nem igazán tudom, hogy hogy lehet egy mogorva idegen testőrt karácsonyi hangulatba hozni.

Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 09 Dec. 2013, 09:47

Még mindig a tömegben elvegyült úrnőjét figyelte, amikor Danny odalépett elé. A férfit már ismerte, már akkor ott volt, amikor arról a szigetről kihozták őket. Biccentett felé köszöntésképpen.
- Daniel – mondta.
Számára a becézések nem igen voltak megszokottak, így Danny-t is azért hívta a rendes keresztnevén, miközben tökéletesen tisztában volt vele, hogy mindenki más miként hívja. Az elmúlt hónapokban mióta itt volt már megtanulta az angolt társalgási szinten, időnként persze még elrontotta a ragozást és az igeidőket, de már nem igen volt szüksége a tolmácsgépére, hogy megértse a körülötte levőket és tudjon velük kommunikálni. Gyanakvó pillantást vetett a süteményre, az arcából kiderült, hogy nem igazán tudta mire vélni az édességet. Ez volt talán a legnehezebb, hogy megtanulja az efféle dolgokat itt a Földön, mint a folyamatos egymást érő ünnepek és az azokon felbukkanó különféle ételek. Bár a hálaadásnál levő pulykával nem volt gondja, az még jó is volt. Még ha ironikus módon ez többek számára kannibalizmusnak tűnhetett, hogy a madár megeszi a madarat. Végül is a felkínálásra levett egy süteményt a tálcáról, még mindig kissé gyanakodva emelte fel a feje magasságába, hogy megszagolhassa, majd óvatosan kóstolja meg mindazt. Ahogyan beleharapott a süteménybe és megrágta, meg kellett állapítania, hogy nem is volt olyan vészes mindez.
- Egészen ehető – válaszolta végül. – Mi értelme van ennek?
Kérdezte, ahogyan körbenézett a díszeken, a karácsony feliraton és a bálon jelezte, hogy mindenre érti.
- Amióta itt vagyok a bolygón szinte egymást érik az ünnepek. Nem inkább az lenne az elsődleges, hogy felkészüljön a bolygó a közeledő kree invázióra és Annihilusra?

Bálterem Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Bishop Hétf. 09 Dec. 2013, 23:39

~ Jonah Wright és igen valószínűleg Tony Price ~

Eredetileg nem akartam eljönni, de miután máshova se mentem rájöttem, hogy pont nem én vagyok az antiszociális diák, aki a karácsonyi bál alatt a szobájában sz.rozik magában. Természetesen az öltözéket megint saját pénzből finanszíroztam és ismét nem sajnáltam rá a pénzt, legalább aki annyira nincs képben, az is látja, hogy körülbelül hogyan kellene kinéznie, megközelítőleg legalább. Még az udvaron rágyújtottam, mielőtt elindultam volna.
~ Valahogy nagyon nincs hangulatom ehhez. A múltkori is rendben volt, ez se lehet annyival rosszabb, de valahogy nem látom értelmét. P.csába már, sz.r hallgatni a szenvedésem.
Egészen rendben vagyok, most nincs különösebb problémám a világgal meg általánosságban az emberekkel, ami meglepő. Kis késéssel besétálok és meglátom a bejárat közelében álló Wrightot, nem gondoltam volna, hogy itt marad tanárnak miután végez, de tőle annyira mégsem meglepő, meg van az oka. Legjobb az egészben, hogy az első ember a teremben, aki még értelmes is, legalább van valakihez odamenni az elején. Tőlem szokatlan laza nyugodtsággal, de azért elegánsan odasétálok.
- Hello. - köszönök közvetlenül, a vele megszokott kissé formális helyett, de azért átváltok - Tanár úrnak nem gond, ha csatlakozik hozzá a diák, aki amúgy megmentette az összes többi eltűntet?
Igazából Jonah mellé kell egy kis ego is, hogy meg legyen a balansz, de már érzem, hogy nem volt kár eljönni.

XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Témanyitás by Vron Hétf. 09 Dec. 2013, 23:53

~Nicholas T. McIntyre és Nallo~
Egy kicsit előbb rezzenek össze, mint ahogy a srác hozzám szól, mert már felerősödve érzékeltem az érzelmeket felőle, attól a pillanattól kezdve, hogy eldöntötte, hogy megszólít. Nem érzek felőle semmi negatívat, bár kissé nehezen tudom belőni az érzelmi állapotát. Valami fura, kicsit bizonytalan, és nem túl intenzív érzések jönnek felőle. Akárhogy is, ennél jobb alkalom nem lesz, hogy elkezdjem a barátkozást. Szerencsére teljesen jól értek is mindent, amit mond, tehát megfogadom a tanácsát, és kiveszek egy sajtos rágcsát. Kicsit félve harapok bele, és nem is ízlik igazán. Nagyon fura íze van. Annyira azért nem vészes, szóval iszom rá egy kortyot és már nincs is semmi gond. Próbálok valami diplomatikus kommentárt kitalálni, és eszembe is jut valami, ami angolul is elég egyszerű.
- Kicsit fura nekem, otthon ilyen nincs. De köszi.
Most már egy kicsit jobban megnézem a beszélgetőtársamat. Egyszerű amerikainak tűnik, amennyire meg tudom állapítani. Nem látszik rajta semmi olyan furcsaság, mint rajtam, ha nem tudnám, észre se venném, hogy mutáns. Hirtelen eszembe jut, hogy még nem mutatkoztam be, úgyhogy gyorsan kezet nyújtok.
- Nallo vagyok. - mondom.

Gótika: Rettenet
Vron
Vron
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Danny Long Kedd 10 Dec. 2013, 01:32

~Harcimadár és Danny Long~
Már kezdem megszokni, hogy Danielnek szólít. Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányan hívnak így, de már kezdem megszokni tőle. Gondolom ez is ilyen shi'ar dolog. Megmosolyogtat, ahogy gyanakodva méri végig a sütit, de végül aztán beleharap. Az "egész ehető" kategóriánál szerintem sokkal jobb, de ő tudja. Kíváncsi lennék, hogy milyen lehet egy shi'ar süti.
Elsőre nem értem, hogy hogy érti, hogy "Mi értelme van ennek?", de abból, ahogy végignéz a karácsonyi díszítésen, azt hiszem sikerül megértenem. Rövid szünet után folytatja is a kérdést, és egyértelművé teszi, hogy mire gondol. Ő aztán profin tudja elrontani a karácsonyi hangulatot.
- Nálatok nincs ennyi ünnep? - kérdezem. Belegondolva van valami igazság abban, hogy ilyenkor ősszel és télen tényleg kicsit sok az ünnep, de nekem ez már nem is fura. - Az embereknek szükségük van arra, hogy együtt lehessenek, és erre az ünnepek a legjobbak. Nem mindenki harcos, de mindenki dolgozik, és néha kell a pihenés is. A kree-re meg Annihilusra biztosan készül a SHIELD, meg az összes többi szervezet, de attól még nem állhat meg az élet az egész bolygón. Nem ezeknek a gyerekeknek a dolga, hogy megvédjék a Földet, minek ijesztgetnénk őket, amíg nem muszáj?
Én sem tudok sokat erről a kree, meg Annihilus dologról, bár a többiektől hallottam pár dolgot. Igazából jobban szeretek nem gondolni rá. Elég sok mindent láttam mióta itt vagyok, de ezek az űrháborúk még mindig magasak nekem. Igazából remélem, hogy a SHIELD, meg az Angyalok majd megoldják úgy, hogy mi szinte észre sem vesszük, de tudom, hogy valószínűleg nem így lesz. És ha végül elérik a Földet, akkor nekünk, az X-mennek is ki kell vennünk a részünket a harcból. De addig, amíg béke van, nem akarok fölöslegesen aggódni. Pláne nem Karácsonykor.

Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Kedd 10 Dec. 2013, 11:36

Ismét meg kellett állapítania, hogy mennyire más helyen van, mint odahaza. Ott minden teljesen megszokott és átlagos volt, míg itt a legkisebb dolog is furcsa. Nem is beszélve a technológiai elmaradottságról és minden másról. Ha nem a korábbi császárnőről lett volna szó, hogy rá kell vigyázni, akkor Gladiátor semmivel sem tudta volna rávenni, hogy itt maradjon az emberekkel. Kellően sok negatívum érte már az emberek miatt. Nem is beszélve arról, hogy folyamatosan okoskodni akarnak és ők akarják megszabni a dolgokat kozmikus szinten is.
- Megünnepeljük a harcokat, háborúkat, ahogyan a házasságot is – mondta.
A másik, ami furcsa és teljesen idegen volt neki, hogy nem mindenki harcos. Ezt már Jelly-nél tudta ugyan, de azt hitte, hogy a férfi a fizikuma miatt lett tudós és kihullott a sorból, de nem. Itt rá kellett jönnie, hogy valószínűleg ez a bolygó volt az egyetlen az univerzumban, ahol nem militarista nézőponttal mérik a dolgokat. Ami igencsak nagy hibának volt betudható a szemében. Gyerekek? Ez a másik, ami furcsa, minden fejlett faj alig tizennégy-tizenöt éves emberi korra tolt ki a felnőtté válást, és attól kezdve minősült valaki nagykorúnak.
- Évek óta felnőttek – nézett végig rajta. – Nehéz megszokni, hogy az emberek a rövid életüket ennyire felesleges dolgokkal töltik el és nem törődnek a lényeges elfoglaltságokkal.
Ami pedig nem volt más, mint a háború, harcok, házasság és a következő harcos nemzedék létrehozása. És az Impérium szolgálata, élni érte, szolgálni és meghalni, ha szükséges. Ennyire egyszerű volt az egész.
- A pihenésen, családi találkozáson és azon felül, amennyire láttam dobozokat adnak egymásnak az emberek miről szól a karácsony? – kérdezte. – Más napon nem lehetne pihenni és dobozokat adni másnak?

//Szeretem a kulturális különbségeket mrgreen//

Bálterem Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Kyle Phoenix Kedd 10 Dec. 2013, 11:45

~Nallo és Nicholas T. McIntyre ~

A zöld srác mintha egy pillanatra összerezzenne, pont mielőtt megszólítom, de könnyen lehet, hogy tévedek. Lehet, hogy csak nem szokott igazán a társasághoz, vagy talán náluk vannak valamilyen illemszabályok, amiket éppen megsértettem, vagy lehet, hogy nekem kellett volna megvárni, amíg ő megszólít?
Egy pillanatra én is megakadok, hiszen igazán nem szeretnék senkivel valamilyen vitába bonyolódni, vagy az etikai kioktatásban részesülni, pont nem a karácsonyi bál alkalmával, mivel az ilyenek általában hosszúak, és unalmasak.
Viszont szemlátomást a sajtos nem jött be neki, bár a kólával azért legyűrte, de a diplomatikus válasz bizonyossá tette, hogy nem is innen származik, hiszen igen kevés hely van a világon, ahol nem ismernék a sajtot. Talán ő az édes ízekért van oda, vagy a halért, vagy a moszatért brrr...
Egy gyors pillantással ő is végigmér, majd kezet nyújtott.
- Nallo vagyok.
A bőre talán valamivel hidegebb, mint az átlag, de nem kellemetlen, viszont a tapintása meg száraz, ezen talán kicsit meglepődöm, elvégre egy vízlakótól nem ezt várnám (ha nem száraz, akkor nem lepődök meg Smile).
- Nagyon örülök Nalló – mondom mosolyogva – és Boldog Karácsonyt! Ti ünnepeltek ilyenkor valamit? Vagy van valami jókívánságotok az ilyen alkalmakra?
Hopp kicsit sokat kérdezek, de remélem nem ijesztek rá. Fene a kíváncsiságomba! Na mindegy, nyugodtan megvárom a válaszát...
Kyle Phoenix
Kyle Phoenix
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Tyranis Kedd 10 Dec. 2013, 12:17

~ Jonah Wright és most már biztosan Tony Price ~
Percek teltek el, de Jonah még mindig roppant mód unatkozott, semmi sem történt és most már a jó nőhöz még a majom is odament. Szerencsére nem hivatalos formátumban volt jelen, valahogyan érezte, hogy annak ellenére, hogy „tanár”, senki sem meri rábízni a diákokat. Természetesen tisztában volt vele, hogy mindenki átlátott a tervén, hogy azért marad, hogy mindenkinek az idegeivel játsszon, de mivel New York államban 21 éves kor volt a nagykorúság határa, így ha maradni akart, akkor igazából nehezen tudták volna kitenni. Jonah megtalálta a jogi útját, hogy ne lehessen megtenni. Az iskolának meg úgyis szüksége volt a szülei pénzére, így még maradhatott fixen három évig, bár biztosra vette, hogy utána is fizetnek a sulinak, hogy itt maradjon. Ha nem akarja, akkor meg kap egy szép nagy lakást. Bármit, csak ne legyen otthon. Unottan figyelte a tömeget és éppen azon járt az esze, hogy miként lehetne feldobni az egészet, valahogyan tönkretenni ezt a „gyönyörű” szeretetteljes ünnepet, ahogyan erre gondolt a gyomra máris felfordult az egészről, amikor végre megérkezett az utánpótlás erősítés.
- Üdv! – biccentett a köztük némileg megszokott távolságtartással.
A korábbi években az elitiskola az elitiskola volt, ahol sznob csőgörényeket neveltek és valószínűleg ők ketten voltak a legnormálisabbak a lázadásukkal az egész elitsuliban.
- Még egy tanár úr megszólítás kolléga és a következő egy hónapban Logan fogkeféjével fogja a Veszélytermet takarítani – válaszolta.
Végignézett a tömegen.
- Kellene valami, amivel feldobjuk a hangulatot, ezek mellett egy üveg vodka is kevés lenne, hogy jól érezzem magamat. Ön mit gondol Mr. Price? – kérdezte. – Ami a mentést illeti, szívesen megnéztem volna, hogy a nagy vezető plüssmedve… várjunk az a dirié lenne… szóval a medve képét, hogy nem ő az, aki irányít, hanem mindenki más. Miért nem lőtte a felét a társaságnak, fel sem tűnt volna senkinek, ha az iskolába vissza sem jönnek.

Bálterem CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Bishop Kedd 10 Dec. 2013, 22:03

~ Jonah Wright és Tony Price ~
Jonah tartja a szokásos köszönést, ami jó, mert rögtön tudom, hogy mire számíthatok tőle, egy értelmes ember, értelmes reakciókat ad és úgy is fog tenni, nem úgy, ahogy a többség. Közben én is végignézek a termen, a díszlet pont olyan mint tavaly, a választék is pont olyan mint tavaly, vannak új diákok, de annyira nem érdekelnek.
~ Azért van kit nézni, az tény. Legalább normálisan festő lányok vannak, ha már más nincs, mint mondjuk normális italok, ételek, zene, társaság, meg amúgy hely. Egyáltalán nem szánalom, kicsit se, ugyan, mikor. Tényleg fel kellene valamivel dobni.
A büntetésen enyhén elmosolyodok és pár másodpercig tettetem, hogy komolyan vettem és meg is ijedek. Igazából még ha komolyan gondolná is eljátszanám ezt, meg van a kellő hozzáállásom már az ilyen dolgokhoz. Kicsit elgondolkozva válaszolok.
- Nem mondanám büntetésnek, ha Rozsomák fogkeféjéről van szó. Teljesen megéri, talán még a következmények fényében is.
A többi amit mond Wright nem lep meg, ismét jól a lényegre tapint. Magamnak is nagyjából ezeket a kérdéseket tenném fel.
- Nem volt rá lehetőség, de elhiheti nekem se hiányoznak. Ami a medvét illeti, elég szánalmas volt, több veszélyt jelentett a társaságra, mint az infantilitásuk összességében, elég szánalmas volt, ahogy játszotta magát. Ami az estét illeti, lehet szó szerint fel kellene dobni... valahogy. Nem túl diszkréten. Itthon addig történt valami nem rémesen unalmas?
Oldalra tekintek, hogy mit szól hozzá Jonah, még nincs konkrét elképzelésem, de már kezd körvonalazódni egy terv a fejemben.

XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Tyranis Szer. 11 Dec. 2013, 12:49

Elvigyorodott, úgy szerinte sem volt nagy büntetés, főleg, hogy Rozsomák fogkeféje volt a célpont. Megnézte volna az öreget, hogy miként reagál minderre, hogy ez történt. Az egész egy jó kis komédiába, vagy akár tragédiába… akkor meg már tragikomédiába torkollott volna. De legalább már volt kire rákenni, ha éppen olyan kedvében lett volna, hogy rákeni. A kérdésre, hogy mi történt itthon, amíg nem voltak itt Price-ék már sokkalta érdekesebb kérdés volt a szemében és bizonyára a jó öreg cimborájának is. Megköszörülte a torkát mielőtt belekezdett a beszédbe.
- Hadüzenetet kaptunk Mr. Price – mondta és megigazította a csokornyakkendőjét, a hangsúlyt pedig úgy igyekezett mondani, mintha egy elnök beszélne. – Valaki a babérjainkra próbál törni, amit nem hagyhatunk szó és természetesen megtorlás nélkül.
A társára nézett teljesen komoly arccal és várta, hogy Tony mit is fog erre reagálni, pedig a jó része csak ezek után következett, mindez csak felvezetés volt.
- Az elkövető neve önnek is ismerős lesz, Charles Dialin. Már a szüleit is rühelljük a Klubban, ez ide is öröklődött. A képességei alapján telepata, de kifordulva, megzavarja mások elméjét. Csak ennyi.
A Klubbal természetesen a Pokoltűzre gondolt, amire ennyiből Tony is tud következtetni. Az egyik legelitebb elitklub már csak ilyen volt, túl kicsi és az ottaniak ismerik egymást.
- David Dialin ide küldte egyetlen kicsi fiacskáját. Bizonyára nem akart elmaradni az apám után, de mint mindig most is smucig volt egyetlen centet sem adott az iskolának, hogy a fiát ne rúgják ki. Ugyanazt próbálja tenni, mint amit én és ön is szoktunk. Mint a szülei ő is csak a mi babérjainkon próbál előretörni, de mi már profibbak vagyunk és ketten együtt legyőzhetetlenek. És mivel utána nem fizettek a zsidó szülei semmit…
Megengedett egy roppant gonosz mosolyt magának.
- A mai napon kivételesen lemondok a babérokról ha ön is. Mit szólna ahhoz, ha a mai bált a „kedves” Charles Dialin tenné tönkre? – kérdezte.

Bálterem CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Sarah Szer. 11 Dec. 2013, 16:07

Nem zavarom, mondhatjuk úgy, hogy megnyugtató tény, bár inkább csak egy enyhe hangulat oldásnak felel meg, mivel eddig sem görcsöltem ennek a tényén, persze minden biztosabb lenne, ha a mutációmmal próbálkoznék de nem látom értelmét, amióta képes vagyok befolyásolni azóta igyekszem ügyelni rá hogy az emberek között anélkül járkáljak és talán egy picit meglepő módon nem változott sok dolog így, hogy nélküle társalgok az emberekkel, egy fokkal talán kellemesebb is, de vissza a témára. Amikor a nevét mondja részletesen hirtelen erős késztetést érzek rá, hogy a homlokomat vagy a tarkómat kezdjem el vakargatni enyhe zavarban és meglepődésben, de ezt sikerül megállni és egy mosollyal letudni.
- Ez magyarázza a hajszínt, időutazás vagy realitások közötti? Esetleg mindkettő? - Mellesleg a zavaros mosolyát így első ránézésre egészen helyesnek tartom, ebbe valószínűleg nagyban szerepet játszik az, hogy szeretem ha más enyhe zavarban van, olyankor az emberek, de tényleg, mindenki, egy fokkal.... Hogy mondjam... Aranyosabb? Egy bizonyos fokig legalább is. A kérdése az, ami miatt feltételezem, hogy nem időutazásról van szó az esetében, már ha csak nem a nagyon távoli jövőből jött.
- Attól függ, mit értesz pontosan az itteni dolgok alatt? - Az ilyen kérdéseket sajnos sosem tudom hova rakni, valószínűleg velem van a baj és nem tudom leszűrni, hogy a másik fél mire gondolhat pontosan, vagy hát éppen ki tudja, de eléggé bő kérdéskör ez ahhoz, hogy ne érezzem hülyén magam miatta.

x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Síkok:

Témanyitás by Bishop Szer. 11 Dec. 2013, 22:08

Ott azért egy kicsit megállok, hogy hadüzenetet kaptunk, kérdő tekintettel, felvont szemöldökkel fordulok vissza Wright felé és várom a folytatást.
~ Nincs olyan őrült elmebeteg, nem hogy az egész iskolában, de az egész városban, aki ilyen szinten hadüzenetet merjen küldeni, főleg nem kettőnknek. Ennyire egy f.sz sem lehet hülye. Senki. Egyszerűbb lenne az Angyaloknak beadnia a hadüzenetét... talán jobban járna.
Ahogy meghallom a nevet változtatok magamban a megállapításon. Hallottam már néhány dolgot a srácról és a szüleiről, annyira nem érdekelt korábban, de az alapok megvannak. Egész jónak tűnik a Jonah által összerakott terv, benne bízok, meg tudja oldani a dolgokat, régen is mindent simán intéztünk. Hasonlóan diplomatikus stílusban bólintok.
- Egyetértek Mr. Wright, ezt nem hagyhatjuk megtorlás nélkül, ez a mi területünk. Eddig mással voltam elfoglalva, ez jó indoknak tűnik a visszatérésre.
Biztosítom már, most, hogy benne vagyok a dolgokban, még akkor is ha eldurvul. Az utóbbi időben tényleg puhap.csnek éreztem magam, mert nagyrészt nem igen történt semmi az életemben, eddig. Az ötlet még jónak tűnik, de nem vagyok benne biztos, hogy van kész koncepciója.
- Valamit valamiért, nem tartok igényt a "dicsőségre", az ellenség veresége is megteszi helyette. - kicsit körbenézek a teremben, de nem látom, a srácot - Ha jól látom, akkor nincs jelen Dialin, ~ Jézus milyen név ez? ~ így még könnyebb. Van konkrét elképzelése?
Ismerem már eléggé Wrightot, valamit tartogat a tarsolyában, különben nem hozta volna fel.

XMR bérenc

Karakteradatok

bisur13

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 24 oldal 1, 2, 3 ... 12 ... 24  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.