New Jersey-i kompkikötő

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

New Jersey-i kompkikötő - Page 4 Empty Re: New Jersey-i kompkikötő

Témanyitás by Tomas Burton Pént. 18 Ápr. 2014, 02:07

//Ratenért eljöttek végül kocsival Pestre, és hamar hazajutott, így végül tudott írni hajnalban - elnézést a várakoztatásért, és köszönöm a türelmet és a megértést.//


Sikeresen bejutok, miután a tervem első fele sikeres volt. Felmérem a helyzetem, és tisztázom, hogy a két bent lévő alakot sikeresen kiiktattam, igaz csak ideiglenesen. Ösztöneim azt súgják, hogy keressek fedezéket, de azzal csak feladnám a pillanatnyi előnyöm, ezért elvetem az ötletet, és a két ócska fedezéknek felállított asztal mögé ugrok, az eldőlt testek után. Egy pillanatra átvillan az agyamon, hogy milyen csapnivaló, és amatőr dolog asztal mögé bújni, ami maximum dísznek jó, de se a golyót, se semmilyen nagyobb hatékonyságú lövedéket nem képes felfogni hatékonyan. Ahogy megérkezem a testek mellé, egyből a fejükre célzok a puska tusával, és ha sikerül, akkor egy-egy erős ütést mérek a célpontjaimra, amivel remélhetőleg elkábítom őket – halál okozása nélkül. Természetesen látom a félig áttetsző falválasztón át a többi ellenséget, és egyből a lábukra célzok, gondolkodás nélkül tüzelve. Ilyen közelről nem törhet meg annyira a fény az elválasztón, hogy zavarjon a célzásban, és könnyebb dolgom kell legyen, mint egy vásári céllövöldében – ha mégsem, akkor viszont elég necces helyzetben vagyok.
Az egész tervet pillanatnyi szünet nélkül próbálom kivitelezni, gyorsan mozogva, de nem kapkodva. Ha idő előtt lőni kezdenek rám a fal túloldaláról, akkor az előbb épp megvetett asztalok túloldalára vetem vissza magam, és a földön kúszva próbálok kitérni a lövedékek útjából. Remélhetőleg ez esetben csapattársaim a segítségemre sietnek. Ezen kívül az utolsó füstgránátom is bevetem ha kell, amivel nem csak az ellenség, de a saját látásterünket is csökkentem, mégis ez a legbiztonságosabb módja annak, hogy ne mészároljanak le minket. Ha erre kell hagyatkoznom, akkor megpróbálok a füst fedezékében tájékozódni amennyire tudok, és a lélegzésem minimálisra csökkentve próbálok az ellenség közelébe férkőzni. Nem lövök vakon, nem csak azért, mert ezzel halálos sérüléseket okozhatok, de a társaimra való tekintettel se biztonságos. Bár sok hátránnyal jár a füstgránát, azért ezt használom, mert félek, a válaszfal csökkentené a vakító hatását, ráadásul én is túl közel vagyok a robbanáshoz, illetve a társaim is könnyen belefuthatnak.
Ha kiiktattuk az ellenséget, meghallgatom Ben mondandóját – valószínűleg nem a tűzharc közepén hozza elő – majd biccentek, és jelzek, hogy haladjunk tovább. Minél előbb meg kell találnunk a képességblokkoló forrását, de közben nem szabad feladnunk az előnyünket, ami a gyorsaságunkból származik, illetve nem lehetünk óvatlanok sem. Bár Ben fő ereje a képességéből adódik, amellett egyszerű katonaként se hinném, hogy kitűnne a csapatból, és így is épp elég hasznos kell legyen számunkra, ezért nem helyezem elsődleges prioritásnak a blokkoló megtalálását – sokkal inkább a küldetés és a lehető legnagyobb biztonság számít.
Tomas Burton
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New Jersey-i kompkikötő - Page 4 Empty Re: New Jersey-i kompkikötő

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 18 Ápr. 2014, 09:32

Résztvevők: Tomas Burton, Szabó Éva, Brian Abrams, Ben Grimm / Lény és Shanon Cole
Következő körváltás: 2014. április 23. (szerda)

Odabent Burton azonnal elkezdett az asztalok felé menni, de mielőtt odaért volna megérezte, hogy a lábfeje bokánál nekiütközött valaminek a levegőben, a semmiben tulajdonképpen. Ez fájdalmat okozott neki és a férfi arccal előre zuhant le a földre. Abban a pillanatban, ahogyan ez megtörtént egy kattanást hallott, a társait nem tudta, hogy bejöttek, ideje sem volt hátranézni, mert ebben a pillanatban elszabadult a pokol.
A többiek is elkezdenek besorjáznak Burton után, de körbenézni már nem volt idejük. Még látták azt, ahogyan a társuk az aszalok előtt valamiben orra bukik, összesen a vékony falon át a sziluetteket látták, majd elszabadult a pokol.
A másik helységből lövések kezdetek záporozni ide ki. Nem rövid, hanem hosszú sorozatok. Egyedül Burton volt fedezékben, az asztalok úgy két méterre voltak a többiektől, esélytelen volt elérni mielőtt a golyók elérik őket és a kijutás is nehéz volt, révén a maradék négy személy az ajtóban állt és egymást akadályozta mindenféle mozgásban. Burton, ha ekkor akarna gránátot dobni megteheti, de senki sem jött ki a másik szobából még, így nem volt hol bedobni oda, maximum azt a helységet tudja füsttel belepni, ahol ők maguk voltak.

//Elnézést, hogy ennyire rövid lett.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
New Jersey-i kompkikötő - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New Jersey-i kompkikötő - Page 4 Empty Re: New Jersey-i kompkikötő

Témanyitás by Tomas Burton Pént. 18 Ápr. 2014, 13:55

Miközben megindulok a két eldőlt férfi felé, hirtelen olyan érzésem támad – a küldetés során először – mintha a harcmezőn találnám magam. Volt már ilyenben részem, hogy egy kommandós akció tűzharccá fajul, ezért nem estem kétségbe – csak az asztalok mögé, mert valamiben elakadt a lábam. Valószínű, hogy aktiváltam valamilyen csapdát, amikor rohantam. Nem törődtem a fájdalommal, inkább törtem a fejem, hogy mi legyen. A puskagránáttal simán átrobbanthatnám azt a falválasztó szart, és kiiktathatnám az ellenséget, de ez szigorúan tilos, hiszen bele is halhatnak. Az asztal túloldalán bármikor összeszedheti magát a két köcsög, ami szintén nem túl jó. A füstgránát ötletét is elvetem, ez esetben tovább folytathatnák a golyószórást, és mi még az ajtót – és egymást – se látnánk tisztán, így csak nehezebb dolgunk lenne elmenekülni.
- NEM LÁTHATNAK MINKET TISZTÁN, MINDENKI SZÓRÓDJON SZÉT HA KELL, ÉS KERESSEN VALAMILYEN FEDEZÉKET. – ordítom, és kibújok az asztal mögül – persze nem felette, hanem oldalt, a föld közelében – s megpróbálom eltalálni a férfiak lábát. Ha minden jól megy, akkor szép sorjában puffannak a testek a fal túloldalán – de félek, hogy nem lesz ilyen egyszerű.
Remélem, társaimnak közben van annyi eszük, hogy az ajtóhoz legközelebb állók kimenekülnek a teremből, míg aki beljebb van, az itt keres valamilyen fedezéket – a legjobb talán az lenne, ha hasra vetnék magukat, és úgy kúsznának a célpontjuk felé. Amikor kiabáltam, direkt nem mondtam, hogy használják az ajtót – azt remélem, így az ellenség még inkább szétszórt tüzet zúdít a teremre, és nekik pedig van esélyük átvészelni a helyzetet.
Tomas Burton
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New Jersey-i kompkikötő - Page 4 Empty Re: New Jersey-i kompkikötő

Témanyitás by Eva Carter Szomb. 19 Ápr. 2014, 22:23

Be valom töredelmesen, hogy nem vagyok egy veterán ebben az egészben, de azért a csapat vezetőjéből, ez nem néztem volna ki, hogy belesétál egy ilyen csabdába. Nos, akár honnan is nézzük a dolgot, sikeresen kiszúrtam magammal azzal, hogy hagytam magam előre engedni, főleg, hogy most még egyenlőre, se előre, se hátra, de még hasra sem tudom magam vágni, csak abban az esetben, ha a többiek elindulnak végre valamerre. Na, jó talán most is hasra tudnám vetni magam, de abban sok köszönetem nem lenne az elöttem lévő társamtól, és talán édes anyám, hogy léte felől is érdeklődne, ezért inkább várok, hogy induljon mindenki valamerre. Ha ez megtőrtént, akkor vágom magam hasra, és keresek egy tökéletes búvohelyet, ahonnan talán célba vehetem az egyik sz....zi lábát. Ha sikerül, akor lövök mert nem akarom a töltényt fölöslegesen el pazarólni, ahogyan azt Tomas is teszi éppen.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New Jersey-i kompkikötő - Page 4 Empty Re: New Jersey-i kompkikötő

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 21 Ápr. 2014, 11:46

Amikor meglátom, hogy Burton orra bukik, először arra gondolok, hogy csak elbotlott valamiben, de nem látom innen, hogy miben. Azonban rögtön utána lövöldözés kezdődik, talán meghallották a fal túlsó oldalán? Nem tűnik értelmesnek, hogy ők a fal túloldaláról vakon lőnek ránk, miközben mi jól látjuk a sziluetteket, ráadásul annyian vannak, hogy el sem lehet hibázni. Az meg külön furcsa, hogy megállás nélkül lőnek ahelyett, hogy célzott sorozatokat adnának le, így a fegyverük teljesen pontatlan. Ezek vagy a legamatőrebb HYDRA ügynökök, akikkel valaha találkoztam, vagy...
-HASRA! NE LŐJÖN SENKI! - Üvöltöm el magam, miközben én is hasra vetem magam a lövöldözés kezdetekor. - ISMÉTLEM, NE LŐJETEK!
Nem vagyok benne biztos, hogy igazam van, és tényleg csak valamiféle mechanizmust indított be az a valami, amiben Burton elakadt, de ilyen tempóban amúgy is rövid másodpercek alatt kiürül minden tár az ellenség fegyverében. Ha viszont igazam van, akkor a fal túloldalán nem mozdulatlan, idióta HYDRA ügynökök állnak, hanem egy rakás civil túsz.

Még alig ért be utolsónak az ajtón Shanon, rögtön lövöldözés kezdődik, mielőtt elérhetett volna bármilyen fedezékig. Nem kell, hogy külön mondják neki, anélkül is rögtön hasra veti magát, és kúszni az egyik asztal takarásába. Kezében lévő fegyverét egyelőre nem használja, mert a gyors kúszáshoz mindkét kezét használja, ráadásul közben meghallja Ben parancsát is, amit nem ért, mivel neki volt ideje felmérni a terepet annyira, épp csak bejutott a terembe. Így ha eléri a fedezéket, akkor lelapulva várja, hogy mi fog történni, kezében tartja a fegyvert, és készenlétben áll arra, hogy egy parancsszóra kitörjön a fedezéke mögül, hogy támadásba lendüljön.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

New Jersey-i kompkikötő - Page 4 Empty Re: New Jersey-i kompkikötő

Témanyitás by Brian Abrams Hétf. 21 Ápr. 2014, 20:57

Burton hasra vágódik...éééés elszabadul a pokol. Lövések dördülnek, és az első dolgom, hogy behúzom a fejem. Noha egyébként nem árthatnának nekem a golyók, nem tudom, hogy ez a képességblokkoló mennyire hatásos rajta, így inkább nem kockáztatok. Na meg az emberben alapból benne van egy túlélési ösztön, ami rögtön arra sarkallja, hogy azonnal behúzza a fejét és fedezéket keressen. Egy közeli oszlopot, vagy egy asztalt keresek, attól függ melyik van közelebb hozzám, majd leadok pár lövést a fegyverből, mikor eljut hozzám is Ben hangja.
~ Ez megőrült? - fut át az agyamon, de inkább visszahúzódom, és kíváncsian várom, hogy valóban igaza lesz-e.
Brian Abrams
Brian Abrams
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Dec. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Brian Abrams
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New Jersey-i kompkikötő - Page 4 Empty Re: New Jersey-i kompkikötő

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 22 Ápr. 2014, 09:41

Résztvevők: Tomas Burton, Szabó Éva, Brian Abrams, Ben Grimm / Lény és Shanon Cole
Következő körváltás: 2014. április 27. (vasárnap)

A káosz tovább folytatódott, Burton tudott lőni és átvitte a műanyag falat könnyedén, három lövésre volt ideje, három alakot látott kidőlni, de nem az állókból. Azok továbbra is ott álltak, de előttük voltak valakik, akik kiestek. A lövések ugyan nem olyan magasságból indultak, de voltak ott mások is. A bejövő csapat elkövette azt a hibát, hogy a lövések ellenére is kivártak és nem mozdult senki semerre. Ennek köszönhetően Ben volt az egyetlen, aki képes votl arra, hogy hasra vágja magát. Mivel sem Éva, sem Shanon nem mozdult, így már több személynek erre nem volt lehetősége. Éva két lövést kapott, egyet a bal combjába, egyet a bal vállába, amiknek hála összeesett ott, ahol volt és lőni sem tudott emiatt. Shanon az oldalába kapott egyet leghátul, Ben szerencsésen megúszta. Brian pedig hármat, amiatt, hogy el is indult onnan és csak összehúzta magát. most éppen nem volt ott a blokkolás miatt a Hulk, így ugyanúgy sebezhető volt, mint egy sima ember. A jobb vádliját, bal karját és a jobb kulcscsontja alatt kapott egy-egy golyót. Ezek után szinte pillanatokkal, ahogyan azt Ben várta is elállt a golyózápor. Lényegében néma csönd ereszkedett a helységre és csak a fájdalmas nyögések, illetve a kattanások hallatszottak folyamatosan, amik az üres tárat jelentették. Annak nem volt jele, sem hangja, hogy odaát a másik helységben bárki is a fegyvere újratöltésével próbálkozna, csak az, hogy próbáltak tüzelni az üres tárral.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
New Jersey-i kompkikötő - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New Jersey-i kompkikötő - Page 4 Empty Re: New Jersey-i kompkikötő

Témanyitás by Eva Carter Kedd 22 Ápr. 2014, 21:20

A hezitálásomnak köszönhetően, kapok egyet a vállamba, és a combomba. Amitől, a földön kötök ki, és fel sziszenek a fájdalomtól.
~ A francba, hogy pont ilyenkor kell lövést kapnom. - Gondolom magamban, bár azt azért remélem, hogy az a golyó, amelyik a vállamba ment, a másik oldalon ki is jött, így csak a combomban lévővel kell majd foglalkozniuk az orvosoknak, ha egyáltalán túlélem ezt a kalandot, amit viszont kötve hinnék. Föleg, két golyóval a testemben. Ben-nek, valami fel tünik, és ránk szól, hogy feküdjünk le, és ne löjünk rájuk. Valami, nállam sem stimmel, azért ennyire bénák nem szoktak lenni, és az is fura, hogy hallani az üres fegyver kattogását.
~ Tényleg, milyért nem cserélnek tárat? - Teszem fel magamnak a kérdést, bár erre a kérdésre, csak akkór tudjuk meg a vállaszt.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New Jersey-i kompkikötő - Page 4 Empty Re: New Jersey-i kompkikötő

Témanyitás by Tomas Burton Szer. 23 Ápr. 2014, 01:47

Három tiszta lövést tudok leadni, amik találnak is, és látom a testeket ahogy földet érnek, majd vissza kell húzódnom a fedezékem mögé. Ekkor érkezik Ben parancsa, amit nem teljesen értek, de tárcsere után már nem hajolok ki újabb lövést leadni. Közben elhal a golyózápor is, csak az üres tár eltéveszthetetlen hangját hallani, ahogy valakik - vagy valamik- a ravaszt húzogatják. Na, ez már kezd gyanús lenni számomra is.
Intek a többieknek, hogy maradjanak ahol vannak, majd lassan kidugom a puskám végét az asztal mögül. Ha nem érkezik rá lövés, akkor a földön kúszva megkerülöm az asztalt, hogy meglássam azokat, akiket elkábítottam. Gyanús, hogy még mindig nem jelentek meg az asztal mögül.
Ha hidrás katonák, egyből felveszem a harcot velük – mivel a földön fekszem, rossz helyzetben vagyok, ezért azonnal lövöm a lábam. Ha viszont másokkal találkozom, jelzem a hollétüket a csapatnak, és haladok tovább a másik szobába. Tudni akarom, hogy mi vár ott, és hogy mi volt ez az egész. ÉS HOGY MIÉRT KATTOGNAK MÉG MINDIG AZ ÜRES TÁRAK! Megőrjít ez a hang… Természetesen ez úttal már óvatosabb vagyok, és többször meggondolom hogy hova kúszok, próbálom kiszúrni ha valahol csapdát rejtettek még el. Azért is megyek egyedül, és jelzem a többieknek hogy maradjanak, mert súlyosan megsérültek ettől az egy ütközettől is, és nem akarom tovább kockáztatni az épségüket. Ezen felül úgy tűnt, hogy csak testmagasságban jöttek a golyók, aki földre vetette magát, az megúszta, ezért valamelyest én is biztonságban érzem így magam. Remélem a többieknek van annyi eszük, hogy addig is ellátják a sebeiket, és nem akarnak itt elvérezni nekem. Viszont nem foghatom a kezüket, önállóan kell cselekedjenek, miközben én felderítem hogy mi van előttünk.
Tomas Burton
Tomas Burton
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 111
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Oct. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New Jersey-i kompkikötő - Page 4 Empty Re: New Jersey-i kompkikötő

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 25 Ápr. 2014, 22:18

Hasra vetem magam, és kivárom, míg eláll a golyózápor, azután, ahogy kiürülnek a fegyverek, úgy tűnik, beigazolódni látszanak a félelmeim. Lassan kelek fel, ahogy hallom a fegyverek kattogását, és most már még kevesebb kétségem van afelől, hogy az ajtó túloldalán csak túszok vannak.
Körültekintve látom, hogy a többiek közül Éva, Shanon és Brian is megsebesült, ami nem valami jó hír, de még ennél is rosszabb lehet, ami a fal túloldalán várható.
-Már úton van az erősítés, hívtam őket még kintről - fordulok hátra a sebesültekhez, és Shanonhoz megyek, aki rakott el emlékeim szerint elsősegély csomagot. Ha megtalálom nála, elveszem, és megpróbálom felmérni, kinek a legsúlyosabb a sebesülése. Éva sebesülései izmot értek, nem fog elvérezni hamar, Brian kulcscsont alatti sérülése veszélyes lehet, ha a tüdő megsérült, ahogy Shanon is veszélyben van, ha a golyó szervet ért. Elsőnek Briant kezdem ellátni, mivel több sebe van, gyorsabban vérzik, nagyobb veszélyben van.
-Lássa el, akit tud, Burton - vetem oda, mert már sejtem, hogy mit fog találni az ajtó másik oldalán.

A helyzet rosszabb volt, mint ahogy Shanon sejtette, nem tudja hasra vetni magát a zsúfolt helyiségben, így egy golyó őt is eltalálja, amitől aztán végül csak sikerül összeesnie. A fájdalom hirtelen szúr belé, tudja, mit kell ilyenkor tenni, de egy pillanatra mégis leblokkol. Ben hangja rázza fel, és a táskáját leszenvedi magáról, hogy odaadja a benne lévő csomagot. Ő maga a saját dzsekijét veszi le, hogy a vérző sebre szorítsa, de előtte megnézni, hogy átment-e rajta teljesen a golyó.
-Ezt elbaltáztuk, ugye? - Kérdi elhaló hangon, miközben próbálja felmérni a sebe súlyosságát.


_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

New Jersey-i kompkikötő - Page 4 Empty Re: New Jersey-i kompkikötő

Témanyitás by Brian Abrams Szomb. 26 Ápr. 2014, 10:11

Szinte el sem indultam, égető fájdalom hasított a bal karomba, majd még kettő a vállamba és a vádlimba. A hirtelen jött fájdalomtól szinte rögtön térdre rogytam, és hiába volt ott a képességblokkoló, éreztem, hogy menten felrobbanok. Pont most nem tudom bevetni magam, mikor kéne, és még a saját véremet is látom, amit jó ideje nem tettem már meg. Nem volt rá szükség egyszerűen, mert mindent elintézett a másik. A fájdalom csak még jobban felpaprikáz, és erre jön még egy lapáttal hogy képtelen vagyok átváltozni. Gyűlülöm ezt a helyzetet, és saját magamat megerősítve egy dühödt ütést adok a padlónak mérgemben, majd a legközelebbi fedezék felé próbálok araszolni, hogy biztonságban legyek, és fel tudjam mérni a sérüléseimet. Burton rögtön elindul terepfelderítésre, míg a többiek - Éva is sérült és Shannon is - megpróbálnak meglapulni, nehogy itt hagyják a fogukat. Ben intézkedik, és kutat valami után, addig én a nadrágom szárából tépek le egy méretesebb darabot, amit a hónom alatt átkötve, jó szorosra húzva a kulcs csontom alatti sebet átmenetileg "ellátom", bár elég szedett-vedett munka. Eztán következik a vádlim és a bal karom, szerencsére, azok kevésbé veszélyesek, de pokolian fáj mindkettő. Mikor valamelyest már képes vagyok a környezetre is figyelni, hallom, hogy a fegyverek zaja nem ült el, csak ropogásból kattogásba váltott, és inkább hasonlít kabócák énekére, mint lövöldözés hangjaira.
Brian Abrams
Brian Abrams
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 38
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Dec. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Brian Abrams
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

New Jersey-i kompkikötő - Page 4 Empty Re: New Jersey-i kompkikötő

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 26 Ápr. 2014, 12:10

Résztvevők: Tomas Burton, Szabó Éva, Brian Abrams, Ben Grimm / Lény és Shanon Cole

Brian belecsap a földbe, de csak a fájdalmat érzi ennek nyomán is, nem érkezett több lövés, így nem volt szükség arra, hogy odébb húzódjon, nem is nagyon volt ereje már a lövések miatt erre. Burton elindult, hogy megnézze a másik helységet, már éppen nyitotta az ajtót, amikor Ben rászólt, hogy lássa el a többieket. Az ajtó már nyitva, így megláthatta, hogy valóban túszok voltak, megkötözve, egyetlen ellenséges erő sem volt odabent. Három túsz feküdt a földön, akiket meglőtt, hogy életben voltak-e nem látta. A távolban pedig már hallani lehetett a helikoptereket, amint az erősítést megérkezett.
Orvosok is érkeztek, így mindenkinek ellátták a sérülését, Brian-t szinte azonnal telenyomták nyugtatóval, ha akarták, ha nem, hogy ne változzon át Hulkká. Amint ez megtörtént Ben kőbőre is ismét megjelent és úgy nézett ki, mint korábban. Tomas lövéseinek köszönhetően a háromból két civil belehalt a sérüléseibe. Az egyiket torkon, a másikat homlokon lőtte, esélyük sem volt a túlélésre, a másikat is ugyan fejbe, de nem ért létfontosságú részt, így életben maradt az illető. Huszonnégy túsz volt a fal mögött, egyik állt, a másik előtte térdelve volt megkötözve és mivel Burton lábra célzott magasságtól függően az nyak és fej volt az elől levőknek.
Minden sérültet kórházba szállítottak, a SHIELD saját kórházába, ahol mind háromójukat megműtötték. Mindenki teljesen rendbejött a műtétek után és volt idejük rendbe jönni is az akció után.

Vége.

//Köszönöm szépen a játékot, ne csüggedjetek, nem ti voltatok az egyetlenek a kaland során, akik nem tudták végrehajtani, amit kellett. Igazából az 5 kalandból 1 volt olyan, pont a Hydra saját szála, akik sikerrel jártak, mindenki más, a jók vesztettek. Beszéltem Tao-val, legkésőbb hétfő körül kiírja a következő kalandot, ahol már ő mesél, én pedig a saját kamasz njk-mat hozom, aki amúgy is tagja a programnak. Egyébként nem tudom, hogy Tao kéri-e majd, ha akartok írhattok bővítést, a kaland ugyebár január végén volt, most április vége felé vagyunk, hogy a köztes 3 hónapban mit tettek a karakterek.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
New Jersey-i kompkikötő - Page 4 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

New Jersey-i kompkikötő - Page 4 Empty Re: New Jersey-i kompkikötő

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.