Régi vízmű-telephely

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Régi vízmű-telephely Empty Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 22 Feb. 2011, 17:10

Egy régi, elhagyatott vízműtelep, ami már régóta használaton kivül van. Környékére nem igazán jár még a madár sem, csak nagyritkán megy el mellette villámgyorsan egy-egy auto, a közelben lévő autopálya miatt, de a távolban található egy-két ház és nagyobb épitmény, ezek azonban használaton kivül vannak, csakugy mint a telephely, nem lakja őket senki. Látszólag semmit nem rejt az egész telephely… dehát ahogy mondani szokás, a külső nem minden…

Az egész telephez tartozik egy központi rész is, ahol valamikor régen a vezetők látták el feladataikat. Mára már kicsit lepukkadt és jelentős felujitásra szorulna, de hála a minőségi építőanyagoknak, teljesen stabilan áll a helyén. Maga az épület emeletes és hosszu, továbbá nagyon tágas is, rengeteg hasznos dologra fel lehetne használni, ez azonban eddig senkinek sem jutott eszébe, vagy nem látott benne fantáziát. Eddig…

Található még itt egy gondnoki lakás is, amely a néhai éjjeliőrnek adott otthont egykoron. Maga a kis háziko nem tul komfortos, de számos funkciot el tudna látni. Ez is javitásra szorul jocskán, de kár lenne lebontani…

Az eredeti topic

Régi vízmű-telephely LwTjtgM

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Régi vízmű-telephely Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Morsus on Hétf. 07 Nov. 2011, 23:19

Négy férfi mindennapi munkáját végzi amikor is minden fekete lesz körülöttük. Mikor újra felébrednek meztelenül fekszenek egy gyárterületen. Mindenfelé csövek, csatornák és régi rozsdás gépek. A fenti hidakon csuklyás alakok állnak szótlanul.
- Fivéreim - szólal meg egy hang visszhangozva. - A Mutánsok-istene felfigyelt rátok. lehetőséget kaptok, hogy ti legyetek az ő új Lovasa. Hírnöke a mutánsok aranykorának! Bajnoka a fajtátoknak! Oly erőt kaptok, amit még mutáns soha! Ám hatalomnak ára van! Az ellenfeleitek. Négyen vagytok és nekünk csak egy bajnok kell. Az, aki képes fegyver és egyéb sapien játékszer nélkül legyőzni a testvéreit az lesz az új Lovas, Éhség.
Az árnyakból Apokalipszis figurája lép elő. Komoran nézve a harcolókat. kezében egy furcsa gépet tartva.
- Kezemben van erőtök forrása. Kérdés, hogy tényleg akarjátok-e. Talán páran most még nem vagytok erre felkészülve, de... ne feledjétek, hogy elég ha csak egyikőtök támad és mind kénytelenek lesztek harcolni. Kezdjétek.
Parancsolja az alak mély dübörgő hangján.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Reynolds Jr. Johnson on Kedd 08 Nov. 2011, 06:32

Nem tudom mikor és hogyan kerültem ide, de nem tetszik. Meztelenül térek magamhoz, majd nézek körbe, de fogalmam sincs merre is vagyok. Rajtam kívül még három másik férfi is itt van, szintén meztelenül. Nem valami biztató a helyzet. Elsőként végignézek magamon, de nem fedezek fel sérülést testem egyetlen pontján sem. Ezután a többi valószínűleg szintén elrabolt alakhoz lépnék, mikor megszólal egy hang. Végig hallgatva a szavait harag gyúl bennem, de mind a mellett öröm is. Nem találtam meg az Akkaba klánt. Nyomuk sem volt, miután vissza tértem Asgardból, és most ők találtak én rám. Nem tudom miféle meggondolatlan szikra sugallta nekik, hogy én a szolgálatukba fogok állni. Inkább a halál! De ami még inkább felkavar, hogy maga Apokalipszis is megjelenik. Kezeim ökölbe rándulnak, és mélyen veszem a levegőt. Ezek szerint egyértelmű a felállás... négyünk közül valaki Éhség lesz. De ha rajtam múlik nem. Viszont sajnos nem tudom hogy a három jelentkező mit akar. Remélem nem áldoznának a mutáns-isten oltárán. A csuklyásokat nézem pár pillanatig, majd a dühömet leküzdve nézek a három sorstársamra. A meztelenség ebben a helyzetben egyáltalán nem zavar.

-Nézzétek! Én nem akarok küzdeni, és remélem ti sem. Apokalipszis ígéretei szépek lehetnek de csak hazugság és a végén ugyan arra a sorsra jutnátok, mint ellenségei.

Próbálom a helyzetet menteni, de a biztonság kedvéért már képességem aktiválom, de csak akkor használom, ha tényleg szükséges. Véletlenül sem szeretnék kárt tenni senkiben csak ha tényleg nincs más kiút. A terep nekem kedvez, hisz mindenfelé fém; kisebb, nagyobb így valószínűleg előnnyel indulok, de örülnék ha nem kéne ezt kihasználnom. Nem tudom miféle mutáns erők birtokába van a másik három férfi de valószínűleg Apokalipszis választása olyan egyénekre esett akik kimagasló erők birtokába lehetnek. Két vascső után "nyúlok" úgy, hogy az ne legyen feltűnő, amiket az ellen fogok használni aki elsőként ront nekem, bár szívből remélem a szavaim hatással lesznek mindenkire.


A hozzászólást Reynolds Jr. Johnson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 12 Nov. 2011, 08:53-kor.
Reynolds Jr. Johnson
Reynolds Jr. Johnson
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 14
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Patriot
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Rayn on Kedd 08 Nov. 2011, 16:25

Egy teljesen ismeretlen helyen ébredek. Nem tudom, hogy hol vagyok vagy, hogy egyáltalán hogyan kerültem oda. Teljesen meztelen vagyok ami még frusztrálóbb. Körbenézek és három másik férfit látok. mindegyik teljesen meztelen. Nem tudom, hogy mi történhetett, de nekem nem tetszik. Az utolsó emlékem, hogy Ahley-vel az új célpontunk után kémkedtünk. Aztán nem emlékszem semmire csak a sötétségre. Valószínűleg elraboltak, de nem tudom, hogy hogyan. Remélem, hogy Ashley jól van. Aztán egy ember állt ki szónokolni. Érdekes dolgokat mondott. Bár soha nem hallottam még ezelőtt erről, de nagyon érdekesnek hangzik. Az egyik férfi felállt, de őt annyira nem hatotta meg a szónok szavai.
- Nem tudom, hogy te mit tudsz erről az egészről, de biztos vagyok benne, hogy ha nem küzdünk meghalunk. Engem nem érdekel ha te nem harcolsz. Add fel vagy valami, de én nem hagyom ennyiben. Ez egy nagyon jó alkalom, hogy megláthassam mit is tudok igazán. - Kész voltam a harcra. Viszont megvárom míg a többiek is felállnak és felkészülnek. Mert így nem kihívás. Körbenéztem és sok, sok csövet láttam mindenfele. Valószínűleg valami vízmű telep lehettet valamikor, de most teljesen üres és az idővasfoga is kifogott rajta. Elindultam majd eltűntem a csövek rengtében. Nem tudtam, hogy az ellenfeleim milyen képességekkel rendelkeznek, de tudom, hogy szereznem kell valami fegyvert mert anélkül nehéz lesz. El is kezdtem keresgélni remélve, hogy a többiek nem jönnek rögtön utánam. Ahol lehetett a kisebb rozsdás csöveket eltörtem és megpróbáltam 3-4 darabot összegyűjteni. Ha ez megvan akkor már teljesen készen állok a harcra. Eközben azon gondolkoztam, hogy vajon mi is lehet az az erő amit a nyertes megkap. Bár az is lehet, hogy valamit félreérthettem, de lényegtelen. A fő, hogy most az életemért küzdök.

//A csövek amiket gyűjtök kb 10 cm hosszúak és nem túl vastagok//

_________________
Rneszánsz: Rayn Henro
NJK: Ashley Henro
X-diák:Ingemar Fagerholm
Rayn
Rayn
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Csüt. 10 Nov. 2011, 16:54

Mélám, az élettől fáradtan ébredek, a kényelmetlen pozícióból négykézlábra erőltetem magam. Alattam a hideg beton, a levegőt a bőrömön érzem. Kezem ökölbe rándul. ~ Megint... ~ Szidom a sorsot mikor meghallom a fenti hangokat, lassan emelem a fejem. Látom az alakokat, értem amit mondanak. ~ ...Kib@sztak velem. ~ Mérgem elfojtom egy vicsorítás közben. Mélyeket lélegzem, mikor előlép egy hamis Apokalipszis. Éhség. Ironikus. A gondolat, hogy hatalmat kaphatok vonzó, de nem tudom akarom-e. Vagy csak az emberi gyarlóság ássa magát mélyre az elmémbe. A hatalom nagy előnyökkel járt, nagy erő, nagy lehetőségek. A szabadság metaforája is lehetne egy megfelelő helyzetben. Szeretem ha sok a lehetőségem, a nagy hatalom vonzása eltompít. Vége a beszédnek, a mellettem állok kezdenek hát bele a sajátjukba. Nem érdekelnek az érveik... Nem én leszek a hülye aki tárt karokkal várja, hogy a többiek levágják. Kétszínű f@szkalapok. Az egyik kezem elemelem a padlóról, egy cső felé nyújtom és az akaratommal rábírom, hogy hozzám vonzódjon. Elkezd ütemesen gyorsulni a szívem, az második tag túl sokáig szövegel. Nem próbált még ellenfelet harcban meggyőzni, vagy valami erőtere van. Kipróbálom. Amint a cső a kezembe került kinézek felé és már hajítom is, közben pedig elmormolok egy szitkot magamban, hogy nem tudom közelebb rántani a csőhöz, mivel ő is... egy szál semmiben feszít mint én. A következő pillanatban már ha minden jól megy müködik a képességem ahogy kell és talpra ugrok, hogy elkerüljem az első várható támadásokat amik felém irányulhatnak. Egyszerűen megpróbálok kitérni vagy ha tárggyal jönnek ellenem akkor manipulálni az útját, hogy lehúzzam őket a földig a karomhoz kötött gravitációs mezővel, amivel a tárgyukat kötöm meg. Ha az müködik egyszerűen gyomron térdelem őket és félre hajítom a testet. A következő pillanatban egy nagyobb csövet próbálok a kezembe venni, hogy megmutathassam, mit ér a középiskolai baseball csapat edzése.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by The Prof on Csüt. 10 Nov. 2011, 19:26

Épp otthon tett vett a laborjában, amikor hirtelen minden elsötétedett. Nemsokára magához tért, az első amit biztosan tudott, hogy meztelen , ez már csak azért is biztos, mert érzi a nyirkos föld érintését a bőrén. A hasán fekszik és látja, hogy még három másik férfi is van itt, ugyan olyan helyzetben, mint ő. Valami pasas az erőről, mutáns istenről, lovasokról és ilyesmikről . Jól hangzik mindez, Mariusnak tetszik a dolog, jó lenne nagyobb erőhöz jutni, főleg, hogy eddigi képessége kizárólag intellektualizmusára van hatással. Bizonyára a másik három férfi is mutáns, akárcsak Marius, sőt ami még valószínűbb, hogy nekik olyan képességük van ami fizikai hatásokkal jár. Látja, hogy a másik három pasas már felállt, az egyik épp arról szónokol, hogy nem kéne harcoljanak, a másodikat ez nem nagyon érdekli és elindul gyűjtögetni, a harmadik meg sem szólal hanem egyből támad. Szerencsére eddig egyikük sem vette észre Mariust, vagy csak legalábbis nem foglalkoznak vele, mert azt hiszik még mindig ki van ütve.
Amíg a többiek aktuális teendőjükkel vannak elfoglalva Marius óvatosan körülnéz, megpróbál találni egy olyan helyet aminek neki tudna támaszkodni, úgy, hogy a háta védve legyen, nem szeretné ha valaki hátba támadná. Óvatosan guggoló pózt vesz fel, végig figyel nehogy valaki megtámadja vagy eltalálja valami. Ezután törpejárásban szép óvatosan elindul a kiszemelt hely felé, útközben megpróbál összeszedni valami fegyvernek használható tárgyat, lehetőleg egy vascsövet. Végig figyeli azokat akik benne vannak a látómezejében. Képességét kihasználva megpróbálja észrevenni azok mozgásában a hibákat, gyenge pontjaikat. Hátát neki vetve a falnak, vagy csőnek, annak amit talál, mint fedezőt, figyeli a többieket, továbbra is guggoló pózban, a fegyverét készenlétben tartva. Ha bárki megtámadná, vagy bármilyen tárgy az irányába repülnek, megpróbál elvetődni előle, majd újra fedezékbe menni (tárgy esetében), ha pedig meg támadják akkor szintén elvetődik, lehetőleg az ellenfele valamelyik oldalára, gyorsan feláll és megpróbál fegyverét használva védekezni. Ha nem támadják meg, akkor tovább figyeli ellenfeleit. Anatómiai ismeretit felhasználva kifigyeli legsebezhetőbb pontjaikat, ezek valószínűleg a hajlatok, a tarkó, emellett a fül mögött található bolygó ideg, de jobb megfigyelni azt, hogy mit csinálnak, hátha máshol is van hiba a mozgásukban, tartásukban.

The Prof
The Prof
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 100
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 13.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: The Prof
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Morsus on Pént. 11 Nov. 2011, 22:11

A férfiak szavaik után fegyverkezni kezdenek. Rayn elhátrál és labirintusszerű csatornák közé sétál. Axe és Runner szinte egymással szemben feszülten méregetika másikat. Prof az egyik régi konzolhoz hátrál. Mindenki csak egy csövet képes kitépni vagy leszedni. Ezek már kissé rozsdásak, de használhatóak. A csövek mindenkinél kb egyformán 30 centit érnek el.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Reynolds Jr. Johnson on Szomb. 12 Nov. 2011, 09:01

Úgy látom egyikük sem értette meg amit mondtam, vagy nem akarják. Fogalmam sincs miért döntenek úgy ahogy de mind a három férfi gesztusaiból, és reakciójából kiolvasom a kimondatlan szavakat. Az egyik rozsdás csövet a mágneses erőmmel magamhoz rántom, majd amilyen sebességgel ezt teszem, úgy folytatom, és dárdaként hajítom afelé a csuklyás alak felé, aki elsőként szólalt meg és közölte velünk hogy mit is keresünk itt. Ha támadásra kerül a sor felkészült leszek, és védem magam, de előtte megpróbálom ép észre téríteni az ellenfeleimmé avanzsált férfiakat. Remélem a cső elhajításába kellő erőt vittem bele a ráfordulásom során, és elegendő lesz ahhoz, hogy átszúrja vagy legalább komolyan megsebesítse a csuklyást. Abban a pillanatban, hogy kezemből elhajítom a fegyvert, már nem nézem a röppályáját, mert tudom, hogy a mozdulatsorom talán támadásra buzdíthatja a többi alakot, akikkel meg kellene küzdenem, még ha nem is ez a célom, de talán félre értelmezhetik a lépésemet az első pillanatban. Így ha vascsővel támadnának rám, vagy bármilyen fém tárgyal, azt egész egyszerűen megpróbálok kilökni kezükből, vagy kirántani azt, és a sajátomként megragadni, majd azzal védeni magam.
Reynolds Jr. Johnson
Reynolds Jr. Johnson
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 14
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Patriot
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Rayn on Szomb. 12 Nov. 2011, 20:39

Sajnos a gyűjtögetés nem járt olyan sikerrel mint ahogy én azt szerettem volna, de legalább egy csövet sikerült szereznem amivel harcolhatok. Hamar meg kéne szabadulnom az ellenfeleimtől. Elsősorban mert elég kényelmetlenül érzem magamat, hogy nincs rajtam ruha másodsorban pedig már baromira el akarok tűnni innen. Elindultam visszafele ahonnan jöttem. A többiek feltehetően még ott vannak. Addig keresgélek míg meg nem látok valakit. Megpróbálok mögé kerülni majd a vascsővel egyszer fejbe verni. Nem akarok senkit megölni elég ha elájul.

_________________
Rneszánsz: Rayn Henro
NJK: Ashley Henro
X-diák:Ingemar Fagerholm
Rayn
Rayn
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Vas. 13 Nov. 2011, 21:11

A célpontom eltűnik a sötétben mielőtt utána dobhatnám az első felkapott csövet. A tehetségesebb szónok marad velem. Észre se vettem a negyedik tag eltűnését. Csak tartom a szemkontaktust a maradékkal. De ő nem tisztel meg ezzel, rossz célpontot választ. Ahogy le veszi a tekintetét magamra veszem a sértést, a kezem mozdul a csövet a feje felé indítom meg. De út közben az áldozat felé eső végére egy gravitációs fonalat akasztok és ezzel lejjebb húzom irányítva is azt. Bele a tüdejébe. Nem tudom még mivel bír ez a mutáns. De nem is akarom közelről megtapasztalni. Elrugaszkodom az árnyak közé egy szaltóval. Ami közben megragadom a fal "súlyát" és oda rántom magam, hogy onnan kémlelhessek egy rövid ideig. Lehetőleg mellőzve a hátba támadásokat a sötétből. De lehetőleg még megnézném mi történik a célpontommal ha befut a cső, oda ahová céloztam.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by The Prof on Hétf. 14 Nov. 2011, 21:22

Sikerül összeszednie egy kb. 30 cm-es vascsövet, ez igen csak hasznos szerszám. A hátát is sikerül nekitámasztani valaminek, méghozzá egy régi konzolnak. Továbbra is guggol, hogy minél kisebb helyet foglaljon el, ebből következően nehezebben lehessen észrevenni. Ha megtámadnák, akkor oldalra vetődik el, ha csak felé dobtak valamit, akkor visszahátrál a konzolhoz, ha egyik ellensége támadott rá, akkor a vetődés után megpróbálja megütni a térdhajlatát, majd valószínűleg elesik, s ha ez bekövetkezik egy jól irányzott ütéssel tarkón csapja, ettől valószínűleg elájul, de lehet meghal. A fejét szorosan nekinyomja a konzolnak, hogy ne tudják fejbe csapni. Mindvégig figyeli a többi ellenfelét, mozgásukat figyelve próbál rájönni azok gyenge pontjaikra ehhez anatómiai ismereteit fogja felhasználni.
The Prof
The Prof
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 100
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 13.
Age : 23

Karakteradatok
Főkarakter: The Prof
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Morsus on Szomb. 19 Nov. 2011, 15:35

Abban a pillanatban, hogy Runner eldobja a csövet Axe megtámadja és arcon találja. Az ütés pokolian erős és Runner érzi, hogy valami el is tört a fején, de a fájdalomtól és szédelgéstől nem tudja megmondani mi. A homlokán felszakadt a bőr és csúnyán vérzik. Nem képes két lábon állni stabilan. Csúnyán vérezni kezd azonnal és mikor felnéz látja, hogy Axe a sötétbe hátrál, ahonnan Rayn lép ki és hátulról lecsapja a férfi. Az vérző fejjel a padlóra zuhan eszméletét vesztve. Runner csöve viszont csak úgy vissza zuhan, mintha az egyik fenti mutáns manipulálta volna.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Rayn on Hétf. 21 Nov. 2011, 08:03

Az árnyak közt lopakodva megpróbáltam minél jobban rejtőzködni és vártam a megfelelő pillanatra. Persze időközben szétnéztem, hogy nehogy valaki lesből támadjon rám. Egyszer csak azt láttam, hogy az egyik férfi egy csövet dob az emelvényen álló ember felé. A másik férfi ezt kihasználva a közelébe ment és arcon csapta a férfit. Ekkor a támadó ember elkezdett hátrafelé sétálni. Mikor ezt megláttam mögé settenkedtem és egy jól irányzott ütéssel a földre küldtem. Miután lecsaptam a férfit rögtön megpróbálok a másik mögé teleportálni és őt is rögtön leütni. Ha nem sikerül akkor megpróbálok minden támadása elől kitérni és néhány teleportálással néha mögé kerülni és leütni. Ha sikerül akkor valami magas helyre teleportálok és megtalálni a harmadik ellenfelemet. Ha ez sikerül Akkor megpróbálom úgy megközelíteni, hogy ne vegyen észre és megpróbálom leütni. Ha nem találom meg így akkor óvatosan elkezdem keresni. Néha teleportálást is használok, hogy minél kevesebb esélye legyen észrevenni engem.

_________________
Rneszánsz: Rayn Henro
NJK: Ashley Henro
X-diák:Ingemar Fagerholm
Rayn
Rayn
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by A Misztikus Pókember on Hétf. 21 Nov. 2011, 20:29

Egyenletes, gyors szívverés szabályzáson erőlködök egy pillanatig. Amíg megfigyelhetem az ellenfeleim. Az egyik alak még mindig nincs képbe. Bár gyanús nekem az amelyik fel sem kelt, de most leköti a figyelmem a dinamikus duó akit ott hagytam. Lehet ha nem ugrok az árnyak közé, most én is ott feküdnék. ~Valószínű nem.~ Fintorra húzom az arckifejezésem, miközben kivárok még egy pillanatot. De az állva maradt alak nem mutatja meg mi az ereje. Nem is sejtem, de nem ülhetek itt örökké. Szóval mély lélegzetet veszek és elrugaszkodok, lehetőleg hangtalanul. A gravitációs vonzások manipulálásával olyan ívet kívánok leírni, amivel a látóhatárán kívül tudok hangtalanul landolni, anélkül, hogy útközben észrevehessen. A meglepetésre dolgozok, tekintve, hogy nem ismerem a képességeit. De talán a tarkón vágás elégséges lesz ellene. Amint a közelébe érkezek a landolás közben, az ő csövére a lehető legnagyobb súlyt helyezem ami a gravitációt illeti, majd a magaméval csendben megpróbálok lesújtani a kis agyra, de csak annyira, hogy egy masszív ájulást és egy istenes hasogató fejet eredményezzen. De ha ez megy rögtön kis is hátrálok a rivalda fényből.
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Morsus on Csüt. 24 Nov. 2011, 17:34

/ööö... Axe eszméletlen.../

Ryan teleportál miután Axe összeesett és Runner mögött jelenik meg, aki a sérülése miatt nem képes felkészülni az ütés ellen. A csapástól azonnal a földre kerül. A férfi könnyedén észre veszi a Profot, aki az egyik üzemgépnek dőlve figyeli őt. Már tudja, hogy teleportáló és azt is, hogy ő már csak ketten maradtak.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Rayn on Szomb. 26 Nov. 2011, 08:32

Az ellenfelemre hátulról egy hatalmas ütést mértem aminek következtében el is ájult. Úgy néz ki, hogy már csak egy ember maradt. Eddig könnyű volt, de remélem, hogy nem az utolsó lesz a legerősebb. Gyorsan felteleportáltam magamat egy magas helyre ahonnan végignéztem, hogy hol lehet az utolsó megmaradt ember. Gyorsba odateleportálok hozzá mire a férfi feláll és felkészül a harcra.
-Szánalmas vagy. A csata kellős közepén csak annyit tudsz, hogy elbújsz?- Valamiért úgy éreztem, hogy nem lesz a legerősebb ellenfél. Közel megyek hozzá és ha támad ha nem akkor én kiteleportálom a kezéből a vascsövet. Ha ez sikerült akkor gyorsan odaugrok mellé és megpróbálom a térdhajlatába ütni egyet. Ha minden a terv szerint halad akkor a férfi összerogy és én egy nagy ütést mérek a fejére amitől remélhetőleg elájul.

_________________
Rneszánsz: Rayn Henro
NJK: Ashley Henro
X-diák:Ingemar Fagerholm
Rayn
Rayn
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Morsus on Csüt. 01 Dec. 2011, 15:58

Ryan szavai után kiteleportálja Prof kezéből a vasat és egy pillanattal később mellé teleportál. Mivel a áldozata guggol így könnyedén fentről fejbe vágja. A prof eszméletlenül zuhan a földre. A három férfi már nincs magánál így Ryan a győzedelmes. A szektások némán nézik a mutánst pár pillanatig.
- Gyermekem, térdre.
Szólítja fel Apokalipszis a fiút, mikor az megteszi a mutáns isten kezéből egy fém gömb repül ki. Ez villogva száll le Ryan fölé és gépies csápok repülnek ki belőle, amik elkezdik szétszaggatni őt. A férfi a akaratlanul sikolt fel és a emelkedik a levegőbe. Lassan a hangja recés lesz majd elhal. A testet ledobja a gömb és az furcsa fémes hangon koppan.
- Éhség, szólítalak.
A férfi fájdalmak nélkül, erősnek érezve magát áll fel. Az egyik mocskos fém falon meglátja magát.
Régi vízmű-telephely 82070-174263-ahab
- Új hatalmad van. Valamikori teleportáló erődet fejlesztettük. Mától képes leszel mások életerejét is teleportálni magadba. Ugyanazokkal a hátrányokkal, de ha érinted az áldozatod akkor már határa sincs képességednek. Új tested erősebb és durvább. Méltó vagy Apokalipszist szolgálni.
Mondja a mutánsok ura.
- Most távozzunk.
Ezzel a csoport teleportálni kezd. Ide:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1034-akkaba-metropolisz
A három férfi fél óra múlva riad fel meztelenül szédelegve véres fejjel.


/Új erők: Ryan Képes Éhség formává változni ekkor egy Celestal technológiájú fém burok borítja be a csontjait és a hús a testéről lefoszlik. Ilyne formában ellenáll a puska lövéseknek és képes egy tonnát meg emelni. A fő ereje viszont A teleportáció Éhség verziója. Képes az életerőt magába teleportálni ezzel az áldozata lesoványodik, amit egy jó evés rendbe rak persze, de ha sokáig van ilyen állapotban akkor meghal. Ez a soványítás végső szintjén az erős testek mozgásképtelenek lesznek a gyengék eszméletüket is vesztik. A férfi ilyenkor olyan közelről képes kiteleportálni az életerőt, amilyenről képes kis tárgyakat teleportálni. Ez lassabban és fokozatosan megy. /teljes siker felnőtt embernél 3 kör/ Érintéssel szinte bárkit képes egy kör alatt eszméletlenségik "fogyasztani". Ez az életerő neki hatalmat nem ad, ha gyenge akkor képes rendbe hozni. Számára ez nem több, mint "koffein". Ez automatikusan is működik és ha eszméletlen,d e egy nem lovas megérinti akkor az az ember eszméletlené válik az életerő vesztéstől és Éhség felriad./

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 02 Aug. 2018, 14:47

A taxis elég szép összeget vágott zsebre, aztán elrobog a nyári éjszakába. Már elmúlt fél hét, mire ideértél, de még bőven világos van, a nap éppen az Oakley domb mögé ereszkedik le. A taxi egy bekötőúton tett ki téged, egy nagyobb parkolóba vezetett az út. A parkolótól bal kéz felé egy út vezet a régi vízmű-telephely felé, jobbra pedig az Oakley domb magasodik, a hátad mögött pedig hallani az autópálya irányából a száguldó kocsikat.
A nem túl magas, de meredeken emelkedő  domb tetején tisztás van, csak néhány bokor pettyezi a domboldalt, innen lentről nézve eléggé kihaltnak tűnik. Egy ösvény vezet a dombra kacskaringózva, de sokan nem járhatnak rajta.
A másik irányban lévő telephely hasonlóan elhagyatott, a kerítés ugyan nagyjából ép, de odabent látszik, hogy évek óta senki nem gondozza vagy takarítja az épületeket. A főkapu után egy őrbódé látszik, beljebb pedig nagyobb épület tátong üresen: néhány betört ablaktól eltekintve úgy tűnik, jó állapotban van a telephely.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Shadow Wolf on Szer. 22 Aug. 2018, 20:01

Ben Wise

(Shadow Wolf)


Ben Wise (ET)

Shadow Wolf (ET)


Kaland: Lezáratlan ügy

A telefonomon szépen megkeresem helyet, s a jó kis technológia segítségével elég rendesen szét is tudok ott nézni, s így megállapítok egy szomorú tényt, mégpedig azt, hogy tömegközlekedéssel esélytelen megközelíteni azt a helyet, így hát marad a jó öreg taxi. Nem igazán szeretem ezt az utazási módot, hiszen elég drága. Talán jobb lenne, ha egy saját autóm is lenne, de egyelőre saját lakásra gyűjtök. A taxis eléggé pofátlan összeget kér el az utazásért, amit kissé zsörtölődve ki is fizetek neki. Ezután el is hajt valamerre. Körbenézek és úgy döntök, először a dombot mászom meg, hiszen az volt eddig is az elsődleges úti cél és legalább a terepet is kissé jobban beláthatnám. Már előre érzem, hogy kegyetlen lesz megmászni ezt a kegyetlen és kietlen dombot, még akkor is, ha nem is túl magas. Viszont megállapítom, hogy az egész hely eléggé elhagyatott és talán nem véletlenül járt ide az emberem. Talán valami titkos "bázis" szerűséget tart fent itt a közelben és erre talán a legalkalmasabb hely, a közeli telephely. Szinte senki sem tenné be a lábát oda, így hát a domb után muszáj lesz ott is körülnéznem.felszerelés:
- Ing, farmer, lakkcipő, nyakkendő
- Telefon
- Pénztráca (iratok, pénz)
- Laptop


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)

Régi vízmű-telephely LWyI4f3
Shadow Wolf
Shadow Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 51
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Oct. 14.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://www.youtube.com/watch?v=lX44CAz-JhU https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3620-shadow-wolf#70635 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 23 Aug. 2018, 13:01

Úgy döntesz, hogy először az Oakley dombot nézed meg alaposabban, és nekivágsz az ösvénynek. Az út helyenként igen meredek, meg kell kapaszkodnod egy-egy bokor ágaiban, hogy el ne csússz, párszor pedig négykézláb kell fogást találnod az ösvény mentén. Végül kicsit kimelegedve, és néhány karcolást összeszedve, de felérsz a domb lankás tetejére, ahol egész nagy tisztás vár téged. A tisztáson látsz néhány nagyobb követ összehordva, tűzrakóhelyet alakítottak ki, körülötte pedig néhány elkorhadt fatönk áll, amik székként szolgálhatnak. Ez a hely is úgy néz ki, mint amit egy ideje nem látogattak.
A dombtetőről körülnézve jól belátod a környéket: az egyik oldalon az autópálya húzódik a domb tövétől nem messze, onnan vezet a lehajtó a telephely parkolójához, a többi irányból pedig fenyőerdő veszi körül a dombot. A telephelyre is jobban rálátsz innen, a nagyobb épületen és az őrbódén kívül nem látsz más építményt a birtokon, ami teljesen elhagyatottnak tűnik. Némi nézelődés után észreveszed azt is, hogy a drótkerítés az erdő irányából egy részen fel van hasadva - vagy hasítva.
Az erdő felett látod tiszta eget és a napot, ahogy a horizonthoz közelít, lassan le fog menni, de a teljes besötétedésig még legalább fél órád van.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Shadow Wolf on Kedd 28 Aug. 2018, 13:24

Ben Wise

(Shadow Wolf)


Ben Wise (ET)

Shadow Wolf (ET)


Kaland:     Lezáratlan    ügy          

Az út felfelé a dombra nem egyszerű, hiszen néhol rendkívül meredek, s párszor úgy kell megkapaszkodnom egy-egy gyökérbe és fűcsomóba, de végül kimerülve, de felérek a domb tetejére, ahol kissé kellemesebb a terep. Egy tisztás terül el előttem, ami legalább már sík, a kisebb nagyobb göröngyöktől eltekintve. Azonban megpillantok egy jó ideje nem használt tűzrakó helyet is, amin annyira nem lepődök meg, hogy eléggé lepusztult, hiszen ez a környék is eléggé kihaltnak tűnik. Körbe is nézek, miként látom is az autópályát és az erdőt. Utóbbi igencsak csendesnek tűnik, akárcsak a telephely, amelyre most azért jobb rálátásom nyílik, bár elsőre nem is látok sok érdekes dolgot, egy őrbódén kívül, viszont aztán hirtelen felkelti a figyelmem, hogy a kerítés fel van hasítva az erdő felől. Talán vandálok vagy kalandozó tinik, de az is lehet, hogy az a férfi használja vagy használta ezt a bejáratot. Mindenképpen be akarok menni, mert kezd egyre gyanúsabb lenni a dolog. Nem tervezem leszánkázni a dombon, így inkább megpróbálom használni a köddé válás képességem, hogy simábban jussak le a dombról és be a telephelyre.felszerelés:
- Ing, farmer, lakkcipő, nyakkendő
- Telefon
- Pénztráca (iratok, pénz)
- Laptop


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)

Régi vízmű-telephely LWyI4f3
Shadow Wolf
Shadow Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 51
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Oct. 14.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://www.youtube.com/watch?v=lX44CAz-JhU https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3620-shadow-wolf#70635 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 28 Aug. 2018, 15:56

Füstként könnyedén ereszkedsz le a domboldalon, és persze sima ügy így bejutnod a telephelyre is. Miután beérsz, az első szembejövő dolog az őrbódé. Ránézésre nem tűnt fel semmi különös kívülről, de most, hogy közelebb vagy, jobban meg tudod vizsgálni. Észreveszed, hogy az ajtó fel van feszítve, a zár így kitört, és az ajtó csak be van hajtva, egy kő támasztja ki. Ha a követ elmozdítod, és kinyitod az ajtót, láthatod az őrbódé belsejét. Egy egyszerű pultot látsz néhány gombbal, amik a kaput és a világítást irányítják. A pult végében két kis méretű tévét is találsz, az egyiken "főkapu", a másikon "csarnok" felirat szerepel, talán kamerák lehettek rácsatlakoztatva. Ránézésre azonban semmi sem működik, még a lámpa sem kapcsolódik fel, úgy tűnik, nincs áram.
A pulton és a tévéken kívül van még a helyiségben egy poros íróasztal székkel, az asztal felett egy csomó kulcstartó a falon, de mind üres. Az íróasztalnak fiókjai is vannak, ha átkutatod őket, üresen találsz mindent, kivéve a legfelsőt: azt ugyanis kulcsra zárták.
Odakint kezd besötétedni, az erdő felől pedig most már az este hangjait lehet hallani, baglyok vagy vadgalambok huhogása szűrődik be. Az autópálya felől jövő zaj itt kevésbé hallatszik, és a bódé ablakából is csak a telephelyre látsz rá, meg az erdőre. Látod az üres parkolót, a főkaput, és a telephely közepén álló üzemi csarnok épületét. Minden nyugodtnak tűnik, csak az erdő fái mozognak kissé a fel-feltámadó szélben.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Shadow Wolf on Csüt. 06 Szept. 2018, 19:35

Ben Wise

(Shadow Wolf)


Ben Wise (ET)

Shadow Wolf (ET)


Kaland:     Lezáratlan    ügy          

Felveszem a füstalakot, s valóban sokkal egyszerűbb így lejutni a dombról és ahogy hallom ez ellen Wolfnak sincs panasza szerencsére. A telephelyre való bejutás is rendkívül egyszerű ilyen formában. Az első dolog amit látok az egy őrbódé, kíváncsiságból meg is nézem, hogy valóban üres-e. Az ajtót már valaki felfeszítette, bár ha már egy ideje csak üresen áll itt ez az egész, akkor nincs is min csodálkozni, hiszen a vandál fiatalok bármire képesek, mint ahogyan azt mi is tettük a gimiben. Arrébb pakolom az ajtót támasztó követ, hogy bejussak, de belül se látok elsőre semmi különöset. A szokásos dolgok, mint pult és gombok és tv. Látszólag semmi sem működik, még csak a világítást sem tudom felkapcsolni, ami bizonyítja, hogy elég régen volt karbantartva a hely. A kulcstartók is üresen állnak és látszólag rám is sötétedett, de kint még minden csendesnek tűnik. Megnézem, hogy a fiókok rejetenek-e valamit, de a legfelső zárva van. Megpróbálok a testemből füstöt szivárogtatni a zárba, majd azt megkeményítve valamilyen módon kinyitni a zárat., nátha valami értékes információ lapul odabent.felszerelés:
- Ing, farmer, lakkcipő, nyakkendő
- Telefon
- Pénztráca (iratok, pénz)
- Laptop


_________________
Little SW: Dendarid Tefle - Jedi padawan, Grei Tefle - Sith tanítvány, Sogan Bardak - Fejvadász
Reneszánsz: Shadow Wolf -Ismeretlen, Ben Wise (NJK) - informatikus/hacker, New Wolf - Rendőr(Lupine)

Régi vízmű-telephely LWyI4f3
Shadow Wolf
Shadow Wolf
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 51
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Oct. 14.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Giodibi
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

https://www.youtube.com/watch?v=lX44CAz-JhU https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3620-shadow-wolf#70635 https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74853

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 18 Szept. 2018, 00:04Kree Invázió 7.

Az idő ura 3 – Az újjászülető idő


Résztvevők: Az ott levők

Régi vízmű-telephely 7kMvp6c

Helyi Idő: Amikor éppen zajlik a játék/kaland
Helyszín: Ahol épp a játék van
Feladat: – (reagálni a mesélőire, azaz erre a következő reagban)
Résztvevők: Aki éppen ott van
Egyéb információk:
Nincs.


Bárhol és bármikor legyenek is az időben, valami történt ismét vele. Az idővel. 2029. szeptember 11-n egy perccel 7 óra előtt Kang, a Hódító teste összeállt a SHIELD bázisán. Ez pedig az összes létező idővonalra, múltra, jövőre és jelenre is hatással volt. A visszatérte, összeolvadása végén egy hatalmas, fényes robbanás indult ki a férfiból az univerzum minden irányába és minden időbe.

Szerte a világon és az univerzumban hófehér fény volt, amit látott mindenki és okozott pánik hangulatot. Először csak távolban éles fény látszott, ami pillanatról pillanatra nagyobbnak tűnt és hatalmas sebességgel közeledett a minden és mindenki irányába…

Az egész először csak fénysebességgel terjedt, majd egyre gyorsabban és gyorsabban. Így lényegében senkinek volt ideje kitérni előle.

És el is elért mindenkit…

A legfurcsább talán az volt, hogy nem az, hogy nem látott senki semmit, lényegében megvakultak, hanem az, hogy éltek. A fény lökéshulláma mindenkit letarolt a földhöz vágott, mindenki esett, vagy a földre, vagy éppen más emberekre. A hőmérséklet nem változott, kellemes, finom bizsergés volt csak érezhető, mint amikor elzsibbad valamijük.

Értetlenkedő kiáltásokat lehetett hallani mindenfelől – ha olyan helyen vannak, ahol mások is vannak – a tömegben és persze azt riadtan, hogy megvakultak, nem láttak… mindenki csak a fehérséget látta, akkor is, ha lehunyta a szemét, amennyire hallani lehetett mindenki más is, még a vakok is. A vakság mellett a dolog jó oldala az volt, hogy éltek.

Jó pár percnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a látásuk kezdjen visszatérni. Először a fehérségben foltokat lehetett látni, majd minden sötétedni kezdett és már alakzatokat is kivehettek. Nagyjából tíz perc után állt vissza mindenki látása az eredetire.

Azonban a világban semmilyen változást nem lehetett látni, de az a vakító fehér fény eltűnt…

Régi vízmű-telephely 7kMvp6c

Most kivételesen nincs az, hogy a KM elhalaszthatná ezt, mert ez minden idősíkra kihat. Szóval erre is tessék reagálni és elnézést a meséléstől.
Ahol csak játékosok vannak ott meg értelemszerűen megtörtént mindez és utána haladhat utána a játék tovább.
Természetesen azt senki sem tudja, hogy mi okozta mindezt, majd az event végén mindenki, aki nincs ott, azok is megtudják. Addig csak egy ismeretlen esemény ez.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Régi vízmű-telephely AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2459
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Godlaw / Tao on Kedd 18 Szept. 2018, 13:54

A képességed segítségével szétfeszíted a fiók zárját, némi recsegés-ropogás után megadja magát a szerkezet, és ki tudod nyitni a rekeszt. A fiókban több dolgot is találsz: szigetelő szalagot, láncot, lakatot benne a kulccsal, és egy másik, különálló kulcsot, ami elég réginek tűnik.
Miközben vizsgálod a fiók tartalmát, a fehér fény elönt mindent, és téged is ledönt a lábadról. (Lásd a fenti hozzászolást a korszakkalandból!)
Miután véget ért a jelenség, ismét visszatér az esti sötétség, és nem látsz semmi különbséget a korábbiakhoz képest. Látszólag nincs magyarázat a hatalmas fénycsóvára és a lökéshullámra. A fiók még mindig nyitva van, a benne lévő tárgyak is megvannak, a bódé ajtaja pedig nyikorogva lengedezik a kinti szélben, ami most kezd feltámadni. A távolból autók dudálását hallod az autópálya felől, és sárgás fényt is látsz onnan kiszüremleni a fák közül.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Régi vízmű-telephely Empty Re: Régi vízmű-telephely

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.