Spear

5 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Thorhalla Pént. 27 Jún. 2014, 12:02

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Ahogyan Aesa sejtette is a varázsló és a fáraó tényleg nem értették, hogy miről is van szó, de a két másik társa igen és ez már bőven elég volt ahhoz, hogy valamelyik, vagyis a ninja megmagyarázza a társainak, hogy miről is szólt ez a formáció. Nem akarta, hogy az ellenfelük megértse és ez ellen is tegyen valamit, így muszáj volt tényleg ezt tennie. Aggódva figyelte, hogy a magyarázás közben belecsapott egy villám a ninjába, de szerencsére gyógyítani kezdte a varázsló, de végül az ellenség őt is kiütötte, így jelenleg csak ketten maradtak talpon, de ők támadták is az ellenséget és a kislány ezt kihasználva tudta a plafont meglőni és végül az le is zuhant. Azt látta, hogy a fáraó támadása volt eddig a legsikeresebb, mert azalatt gyengült az ellenfél pajzsa, így akkor lehetséges, hogy neki kéne továbbra is majd főleg támadásban maradnia, ha még talpon lesz. A törmelék lezúdult és hamarosan a gúnyos, kárörvendő nevetést is meghallotta, ahogyan a védőpajzsos alak kiemelkedett a törmelékek alól, láthatóan el sem érték a támadások. Aesa most kezdett igencsak dühös lennie erre az alakra, hogy két társukkal ilyen könnyedén elbánt, de rajta még csak sérülés sem jelentkezett. Ez így a kislány szerint már igencsak tarthatatlan állapot volt. gyorsan körbenézett, hogy látott-e idebent valamilyen energiaforrást, rúnát, követ, rajzolatot, vagy bármit, ami az energiát szolgáltathatta a csontvázellenség védelmének. Ha talált ilyesmit, akkor ezúttal kézjelzéssel próbált a vikingnek jelezni, hogy azzal foglalkozzon és próbálja meg elpusztítani, hátha ezzel közelebb jutnak a megoldásához. Ha nem volt ilyen, akkor azt próbálta néhány gyors mozdulattal mutatni, hogy a fáraót fedezze és védje, de ne sérüljenek megy közben. A fáraónak pedig, hogy valóban támadjon tovább a villámokkal, mivel az kellően hatásosnak tűnt. De persze mind a ketten próbáljanak kitérni egy esetleges támadáskor. Aesa a ha a társai támadnak próbált felgyorsulni és úgy mozogni, remélve, hogy ez kellően gyors az ellenfélnek és így próbált újabb és újabb lövéseket leadni a csontvázra és közelebb kerülni hozzá. Ha sikerült úgy próbált helyezkedni, hogy a társai ne lássanak rá és ekkor próbálta a képességét is használni, hogy láthatatlanná váljon és ezáltal anyagtalanná, ha sikerült akkor a kezével próbált a védőpajzson átnyúlni az egyikkel a csontváz fejéhez és átnyúlni azon, a másikkal a fegyveressel a mellkashoz emelni a fegyvert, majd ha ez sikerült hagyta el a láthataltnaságot, a kezével a tervei szerint pont átnyúlt a másik fején súlyosan roncsolva azt, a másik kezével meg meghúzta a ravaszt, hogy szétroncsolja a csontváz mellkasát és hátát.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Szomb. 28 Jún. 2014, 02:28

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Aesa a teremben nem lát semmilyen energiaforrást, vagy más jelet, ami a csontváz pajzsának erőforrására utalhatna, bár maguk a kéken világító csontok is hasonlóan fénylenek mint az aura. Láthatóan az egész terem úgy lett kialakítva, hogy ezzel az egy ellenféllel kell benne megküzdeni és most nincs mögötte semmilyen más feladat, amit ezalatt végre kell hajtani. Az északi harcos és a fáraó bólintanak, jelezve, hogy értik az új tervet. Annak megfelelően a viking azonnal szemből megindul a csontváz felé, őt is eltalálja a villám, de láthatóan nagyon erős az ellenállása, szikrázó, villámló páncélzattal, pajzzsal védve magát tör tovább előre. A fáraó egy nagyobb aranyszínű fénysugarat lő ki az ellenségre, aki azt még egy villámmal próbálja kivédeni. A két csapás, a kékes villám és a sárgás fény összecsap, nem oltják ki egymást, a terem közepe felett feszülnek egymásnak az energiák. Aesa ekkor használja a képességét és tűnik el. A társai sem emlékeznek rá, így nem tudják éppen miért és kinek a tervét követik, de ösztön9sen követik azt. A csontváz sem tud semmiről, Miller közelebb tud hozzá férkőzni, beállni a megfelelő pozícióba és deaktiválni a képességét. Amit először érez, hogy a keze erősen megrándul, a csontváz koponyája egyszerűen kidobja magából, így nem tudja azt roncsolni,még próbál lőni a bordákra de már nem tud, ahogy félig átlóg a védőpajzson elektrosokk sebzi. Aesa először a rázó, majd égető érzést érzi, egy pillanatig lát egy éles fehér villanást, a levegőben repül hátra felé és nagy csattanással, füstölögve ér le a földre. A regenerációja enyhíti a sebeket, mikor már a földön van, de még így is lassú és kába. A csontváz nem foglalkozik különösebben Aeaa próbálkozásával. A viking és a fáraó szerencsére most is nyomás alatt tartják, ugyanolyan módon. Azonban most egy harmadik villám is kicsap az aurából, ami egyenesen az egyik lépcsőn fekvő Aesa irányába halad.

//Most látom csak, hogy új oldal.//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 28 Jún. 2014, 10:14

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Aesa nem talált semmit sem, aminek a hasznát vehette volna itt, nem volt külső energiaforrása a csontvázkirálynak, úgy tűnt, hogy saját maga adta az energiát, a csontok is úgy világítottak és nem csak körülötte az aurája. Ezek után döntött úgy, hogy kénytelen lesz a képességét használni, már ha működik ezen a helyen, mert még egyáltalán nem is próbálta megtenni ezt korábban. Hiszen voltak társai és nem lett volna kellemes, ha időközben elfelejtik azt, hogy nem egyedül vannak, hanem itt van a kislány is velük, még akkor is, ha Aesa időnként úgy érezte, hogy csak nyűg és púp volt az újdonsült társak oldalán, hátán. Szerencsére látta, hogy amikor eltűnt nem akadt meg senki támadása és mindenki folytatta azt, amit elkezdett, igaz ez egy olyan helyzet volt, hogy nem is nagyon lehetett mit kezdeni, hiszen egy harc kellős közepén voltak. Most, hogy a csontváz ténylegesen csak a másik kettőre figyelt, mert nem tudott a kislányról, indult meg Aesa, hogy végrehajtsa azt, amit szeretett volna, amiért idejött. Ahogyan deaktiválta a képességét olyat tapasztalt, amit korábban még nem, a lény feje kilökte magából és még a páncélja is megsebezte, ezzel viszont már számolt, így erre felkészült, de még így is roppant kellemetlen égető és rázó élményben volt része. A következő pillanatban pedig métereket repült és füstölögve terült el a földön. Köhögni kezdett és a szemeiből is könnyek folytak végig az arcán a fájdalomra, amit ez az egész okozott a számára. Próbált mélyebb levegőket venni, bár a fájdalom okozta sírás miatt nem volt olyan könnyű mutatvány mindez. Próbált felülni és látta, hogy a társai még mindig ugyanúgy nyomás alatt tartják a csontvázat, de annak még így is tökéletesen megvolt a lehetősége arra, hogy támadjon, ami a kislány számára igencsak nagy kellemetlenségekkel tudott járni. Főleg, hogy a következő pillám pontosan felé tartott. Villámok! Hát persze! A csontvázkirály lebegett, vajon ha leérkezik a földre, akkor földelve lenne és nem lenne képes mindezt fenntartani tovább? Esetleg, ha felülről víz zuhanna rá, megrázná önmagát? Érdekes felvetések voltak, de most elsőre Aesa megpróbált félregurulni, vagy ha már sikerül felkelnie, akkor félreugrani a támadás, azaz a villám útjából. Ha ezt sikerült megtennie, akkor először koncentrálni kezdett és megpróbált az akaraterejéből egy nagyobb víztömeget létrehozni a csontváz felett, hasonlómódon, ahogyan korábban a fegyverét és kötszert, illetve orvosi csomagot is létrehozta a ninja számára. Ha a víztömeg rázúdult a csontvázra kovácsian figyeli, hogy mi is történik, ha semmi, akkor egy füttyentéssel próbálja a viking figyelmét magára vonni és elmutogatni neki, hogy valahogyan a földre kellene vinni az ellenfelet, mert reméli, hogy attól az elektromosság tovább gyengülhet. Ezek után, ha még megvan a fegyvere és nem ment tönkre, akkor ő is lövi tovább a lényt, amíg kicsit gyengül a pajzsa és megpróbálja a viking lerántani a földre. A további támadások elől pedig továbbra is próbál kitérni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Szomb. 28 Jún. 2014, 21:37

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Aesa éppen időben tud arrébb gurulni a földön, így elkerüli a villámot, ami mellette cikázik el, de őt mégsem rázza meg. Ezután koncentrálni kezd és egy nagyobb víztömeget akar létrehozni egyenesen a csontváz felett. Ez sikerül is, több száz liter vízből álló hatalmas csepp keletkezik a csontváz fölött, ami egyenesen rázuhan. A becsapődást Aesa szinte lassítva látja, a védőpajzshoz érve a víz szétfröccsen és kilő minden irányba, maga körül beborítva a környezetet, a vízben apró villámok és elektromos kisülések szikráznak. Az egésznek hatalmas csattanó hangja van és nagy fehér fényességgel jár. Szerencsére a víz nem sebez meg senkit a lány társai közül és őt magát sem, azonban a csontváz is továbbra is ugyanúgy lebeg tovább. A körülötte lévő pajzs visszavert mindent és nem rázta meg a csontvázat és nem is zárta rövidre az aurát. Az egésznek annyi eredménye van, hogy mind a csontváz mind a harcosok támadása megszakadt egy kis időre és ezalatt Aesának van ideje felkelnie, összeszednie magát és kiadnia a parancsokat. Az északi harcos határozottan bólint, majd nekifut az ellenségnek, felugrik és csatabárdjával a csontváz védőpajzsának tetejére mér csapást. Ahogy hozzáér a védőmezőhöz őt is megcsapja egy villán és füstölögve repül hátrébb, azonban a viking nem esik el, talpon marad és talpon csúszik hátra, majd újra fogcsikorgatva indul meg az ellenség felé. A csontvázkirály valóban a földre kényszerül az ütés erejétől, már nem lebeg hanem csontos talpaival a talajon áll, de az aurája még mindig tart, csak most nem teljesen gömb alakú, a vége behatol a kő padlózat alá. Néhány pillanat múlva a fáraó két kezéből két erős fénysugarat lő ki a kéken fénylő gömbre és Aesa is az Árnyékhadsereg pisztolyával kezdi lőni azt. Az előző próbálkozásokkal szemben ez már sokkal eredményesebb. Minden egyes találat, támadás után a védőpajzs halványabb, vékonyabb és gyengébb lesz, de még egyelőre tart. Aesa kezéből a következő pillanatban mintha egy láthatatlan erő verné ki a fegyvert, ami méterekre repül ettől és a földre zuhan. A csontváznak egyértelműen telekinetikus ereje is van.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Thorhalla Vas. 29 Jún. 2014, 10:10

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Kicsit nagyobb víz jelent meg a csontváz felett, mint amire Aesa számított, de legalább a formája szép volt, hatalmas vízcseppnek nézett ki, majd ráesett az ellenfelükre. Sajnos nem a legjobb végkifejlett következett be, amire a kislány számított, hanem teljesen más, ő arra számított, hogy valamennyi bejut a pajzson belülre is és ezzel legalább minimálisan önmagát is megsebzi a lény, de minden víz kifele és szétcsapódott minden irányban. Az apró elektromosság pedig az összes vízen végigpergett és szikrázott. Csak a szerencsén múlt az, hogy senkit sem talált el, sem őt magát, sem a vikinget, vagy a fáraót. Így még mindig talpon tudtak maradni, de a legszomorúbb a kislány szempontjából az volt, hogy a csontváz is. De legalább már fogytak a lehetőségek és a kör is szűkült, hogy milyen lehetőségek vannak, mert még volt jó néhány a tarsolyában ezzel kapcsolatban. Annyit nyert vele legalább, hogy a víznek hála mindenki megakadt a támadásban, vagy éppen védekezésben és most már Aesa is könnyedén feltudott pattanni a földről és legalább ilyen szempontból nem volt már hátrányban az ellenféllel szemben. Ekkor magyarázta el gyorsan a vikingnek, hogy mire is gondolt és figyelte utána, hogy a társa próbálja azt tenni, amire kérte. Nekicsapódott a pajzsnak, noha hátrakerült egy kisülés miatt, de még talpon volt és az ellenfél is a földre került, legalább is olyan értelemben, hogy kénytelen volt a talpán megállni a lebegés helyett. Közben ő maga és a fáraó is továbbra is lőtték az ellenfelet. Sajnos most sem következett be az, hogy földelni lehetett volna a talajon, de az, hogy így támadott ő és a fáraó is már nagyobb sikerrel járt és láthatóan kezdett gyengülni a csontvázkirály pajzsa is. Már-már megörült, hogy végre teljesen megfogták az ellenfelet, de ekkor mintha ütést érzett volna és a fegyver kirepült a kezéből. Dühösen nézett a csontvázra, telekinetika. Nem örült ennek a ténynek, hogy ilyennel is rendelkezett a másik. Remélte, hogy továbbra is támad a fáraó és a viking is visszaszáll valamivel, amivel lekötik az ellenfelet. Nem akart sokáig fegyver nélkül maradni, így néhány pillanatra, mintha nem tudná, hogy mit tegyen koncentrálni kezdett. Egy energiaelszívó gránátot próbált az akaraterejével teremteni pontosan a csontvázkirály mellé a földre a védőpajzs mellé, lehetőleg úgy, hogy egy másodperccel a megjelenése után robbanjon majd fel, hogy ne kelljen az aktiválásával fáradozni. Ha ez sikeresen megjelent, csak akkor fog futva a fegyveréért indulni és egy vetődés után próbálja felkapni a földről és ő maga a vetődés után egy gurulással igyekszik térdelő állásba megérkezni és úgy szembefordulni az ellenféllel remélve, hogy addigra a gránát is felrobban már és könnyebben támadható lesz a csontváz.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Vas. 29 Jún. 2014, 18:16

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Aesa odaképzeli az energiaelnyelő gránátot közvetlenül a pajzs mellé, időzítő nélkül, akaratával létrehozza és a gránát meg is jelenik. A következő pillanatban lehet látni a kissé levegőbe emelkedő fénytárgyat és körülötte az erővonalakat, ahogy ívesen a gránát egyik végéből a másikba futnak és elnyelik a kékes energiát és a villámokat, ezzel egy igen nagy lyukat ütve a csontváz védőpajzsára. De Aesa nem vár egy másodpercet sem a fegyvere után vetődik, el is éri azt, majd gurul és féltérdre ereszkedve áll meg, fegyverét az ellenfélre szegezve. Aesa két társa azonnal kihasználja az alkalmat, hogy meggyengült az ellenség védelme, az északi harcos karddal előre ront neki a csontváznak, ott ahol hiányos a pajzsa, a fáraó két kezéből egy naphoz hasonló látványú fénygömböt lő ki. Azonban a csontvázkirály nem foglalkozik velük, kezével int, mire a viking átrepül az egész termen és az egyik oszlop tetején csattan, lezuhanva onnan, a fénygömbbe egy gömbvillám csapódik és mind a két energiagömb felrobban. A csontváz lassan Aesa felé fordul mutatóujjával rámutatva, rászegezve a tekintetét, majd kinyújtja a csontokból álló ujjait, a tenyerét felfelé fordítja és ökölbe szorítja a kezét. Ezzel elmutogatva, hogy el fogja pusztítani a lányt, mert ezt tette. A koponya szemüregeinél furcsa sötétség kezd gyülekezni ekkor.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 30 Jún. 2014, 11:11

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Ahogyan szerette volna megjelent a gránát is, a kislány remélte, hogy többet nem nagyon kell dolgokat létrehoznia legalább is addig nem, amíg az elméjében az a képzeletbeli csík újra tele nem töltődik. Hiszen, ha az csökkent, ha létrehozott dolgokat és nem akarta lemeríteni teljesen. A vetődés közben figyelte az eredményt és azt, hogy a gránát miként cselekszik, hamarosan végül sikerült is egy lyukat ütni a csontvázkirály energiapajzsán és az egész végre annyira meggyengült, hogy rendesen támadható lett. Azonnal támadni akart, csak a társai is ekkor tették, a két gömböt figyelte, majd a vikinget, akit a csontváz a telekinetikus erejével taszított el és csattant egy oszlopon. Bízott benne, hogy a társa hamarosan újra talpra áll és a többiek is összeszedik magukat hamarosan. Az energiagömbök, amikkel a fáraó támadt sem értek el semmilyen sikert, hiszen a csontváz azokat is felrobbantotta Aesa legnagyobb bánatára. Majd a lény felé fordult és jelezte, hogy ő fog következni és megöli azért, amit a kislány tett. Persze Aesa-nak esze ágában sem volt magát ennyire könnyedén adni és még mindig feltett célja volt, hogy elpusztítja a lényt. Még mindig az első alakot sem pusztították el, és még azon felül lett volna kettő, ellenben jelenleg csak a fáraó és ő maga volt talpon. Amint meglátta, hogy feketeség gyűlt a csontváz szemeinél nem akart habozni, hogy esetleg ezzel fog helyreállni a páncélja, az energiapajzs, így még mindig a lyukat vette célba, amit az előbb ütött a lény védelmén.
- Fuss menedékbe! – szólt rá a fáraóra.
Most nem volt arra ideje, hogy kézjelekkel mutogasson, mert addig ki tudja, hogy mi történt volna, ha ezt használja. Már a szavai közben igyekezett meglőni a csontvázat ott, ahol a lyuk volt a védelmén. Újra és újra igyekezett megtenni, ha a lény magát próbálta volna védeni elfordulással, mozdulással a lány a sebességét kihasználva igyekezett úgy mozogni, hogy ez ne történhessen meg és közben újra és újra lőtte a lényt. Arra ügyel, hogyha a csontváz visszatámadna, vagy valamelyik védtelen társát támadná, akkor vagy kitérjen a támadás elől, vagy saját maga védje a társait, ha nem lenne ideje arra, hogy őket félrerántsa a támadás útjából.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Hétf. 30 Jún. 2014, 23:15

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

A fáraó jól láthatóan bólint a parancsra, felfut a lépcsőkön és eltűnik az egyik oszlop mögött, közel ahhoz a részhez, ahol az északi harcos földet ért. Aesa a csontváz felé fordul és lövésekkel támadja azt, a védőpajzson létrehozott lyukon keresztül. Néhány lövedék eltalálja a csontvázat, az egyik bordája megreped, majd a második találat után le is törik, a bal combcsontja szintén megreped és ez akadályozza is a mozgásban, valamint a csípőcsontjában is kárt tesz az egyik lövedék. Aesa az első lövések után azonnal szembesül azzal a problémával, hogy mozgás közben az ellenfelet nehéz eltalálni, mivel az csak csontokból áll, a legtöbb lövése egyszerűen mellémegy. Azonban nem képes ennél komolyabb kárt okozni a csontvázkirályban, mert annak koponyájából hirtelen vastag, fekete sugár csapódik ki. Miller már felkészült egy támadásra, ezért időben ki tud előre térni, azonban a sugár nem csak másodpercekig tart. A furcsa sötét energia folyamatosan áramlik a csontváz szemüregeiből, elég csak a tekintetét arrébb vinni és folyamatos pusztításra képes. A terem kőborítása felszakad, szürke szikladarabok repülnek a levegőben, néhány lépcsősor teljesen lerombolódik és egy oszlop is átvágódik, ami hangos zúgó hanggal dől le és gurul az egyik teraszra. Aesának folyamatosan futnia kell, hogy a csontváz ne találja el őt, mert az folyamatosan követi a tekintetével, így a lány nem képes ellentámadásra, de legalább a társai most nincsenek veszélyben, csak ő maga. A csontváz jelenleg is a terem közepén áll és mindig fordul utána, hogy elpusztíthassa.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Júl. 2014, 13:45

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Aesa látta, hogy a fáraó bólintott, hogy távozik és nem marad itt tovább, amit a kislány örömmel nyugtázott, legalább attól nem kellett tovább tartania, hogy neki baja eshet. A lövések egy része sikerült és több helyen megsértette a csontvázkirályt, de nagyon hamar rá kellett arra jönnie, hogy mindez így igencsak nehézkes lesz, mert a lövéseket nem pont úgy tervezték, hogy egy-egy ilyen területet sebezzenek. Főleg, hogy csontvázról volt szó. Ha simán szövetei lettek volna a lénynek tökéletese lett volna, de így túl kis területen okoztak károkat és nem okoztak túl nagy pusztítást. Valami hatékonyabb fegyverre volt szüksége a kislánynak és már pontosan tudta, hogy milyenre is. Jól számított arra is, hogy a csontváz támadni készül ellene és a szemeinél feltűnő fény pontosan ezt szolgálta. Mintha valamelyik meséből lépett volna ki azzal, hogy a szemeiből lézert lőtt irányába. A kislány azzal próbált félreugrani előle, hogy az ne találja meg. Láthatóan a csontváz végig őt követte és nem a társait, így továbbra is úgy mozgott, azokban az irányokban, hogy a lény a sérült és földön levő társait ne találhassa el, hanem végig őt vegye célba. Tudta, hogy fegyvert is kell cserélnie, így a futkosás közben, amíg a folyamatos lézerlövést kerülgette igyekezett a kezében levő Árnyékhadsereges fegyvert átalakítani egy vetőfegyverre, mert ennek nagyobb volt a szórása és úgy számolt Aesa, hogy ezzel nagyobb pusztítást lesz képes végezni rövidtávon és nem kell annyira pontosnak sem lennie a lövéseknek, mert nagyobb régióban, felületen fog sebezni a fegyver. Így ezzel próbálkozott, ha pusztán a kitérés közben nem volt erre sok ideje, akkor a sebességével próbálta lehagyni egy nagyobb távon a csontvázkirály támadását és megállva, amíg a lézercsóva oda nem ér hozzá addig próbálta kivitelezni azt, hogy meglegyen az új fegyvere. Ha sikerült megtennie mindezt, akkor ismét próbál egy nagyobb területet nyerni magának, a sebességét kihasználva, ha szükséges, akkor megpróbál visszafelé is haladni, úgy, hogy átugorja, vagy átgurul a lézercsapás alatt, amelyik kivitelezhetőbbnek tűnik sérülés elkerülés végett. Ekkor jutott eszébe, hogy létre kellene hoznia magából még egyet és két irányba futniuk, megzavarva az ellenfelet, de ezt majd csak kicsit később, ha nem sikerül az, amit szeretne. Ha sikerül végül is ismét kisebb időt nyernie, akkor remélhetőleg immáron az új fegyverével a vetőfegyverrel próbálja meglőni a pajzson ütött résznél a csontvázkirályt, remélve, hogy ezúttal nagyobb sérüléseket okoz neki. Mivel eddig nem nagyon mozgott az ellenfele, így ezt könnyítésnek érezte. Aztán ha a lézercsík ismét elérné, akkor halad tovább, hogy ne érhesse el az őt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Kedd 22 Júl. 2014, 13:52

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Aesa futás közben szerez egy kis előnyt magának, amit után a megálláskor fel is tud használni. Koncentrál és teremt magának egy vetőfegyvert, a korábbi nagy mennyiségű vízteremtés után ez szinte teljesen lemeríti a fejében lévő kis csíkot. De a hideg acél kényelmesen simul a kezében, az elöl lévő keze a fegyver fogolyón, a hátul lévő a tűzkaron. Krómozott fém borítás, szinte visszatükrözi Aesa arcát, a tűzkar finoman mozdul, alig kell erőt kifejteni, a fegyver eleje fektetett ovális csövet rejt, a teteje széles, íves. A lehető legmodernebb darab. Nem is kell Millernek igazán célra tartania, csak a csontváz felé fordul és tüzel. A fegyver elejéből több tízezer fémhuzal lő ki egyenes irányba, majd mindegyik lassan elkezd a mágneses erő hatására egymástól távolodni, rózsaszerűen szétnyitva ezzel a pusztító torkolatot. A csontváz fekete sugara éppen addigra ér oda a Aesához, de már nincs ideje megsebezni, a csontvázkirály fényesség kíséretében szétrobban. A kék színű fény, amellyel a robbanás jár, mindenkit teljesen elvakít. Mire kitisztul a kép, Aesa már máshol van, pár méterrel távolabb mint korábban. Egy helyben áll, kezében a leengedett vetőfegyverrel, testén egy HPI-s teljestestes könnyű páncélzat van. Körülötte a terem is átalakult, ókori szenátusi teremből egy közepesen modern/fejlett ülésteremmé. A lépcsőkön és emelvényeken Aesa társai állnak, mindegyik talpon van, nincsenek rajtuk sérülések nyomai. Az északi harcos rocksolidos páncélzatot visel és a Végtelenekéhez hasonló közelharci fegyvereket visel, a fáraó Millernek ismerős Spear-es őrpáncélzatot és energiamanipuláló kiegészítőket hord magán, a ninján az Árnyékhadseregéhez hasonló felszerelést fedez fel és Árnyékhadsereges modern fegyvereket lát, a mágus pedig az Ismeretlen Birodalom főpapjainak viseletét hordja, speciális gyűrűkkel az ujjain. Előttük áll, a terem közepén a csontvázkirály, most emelkedik ki a robbanás maradék kék fényességéből. Rajta nem modern felszerelés van, leginkább egy Zuhanás előtti csontváz szamurájra hasonlít.
Spear - Page 5 180929-21010
Lassan megpörgeti a kardját, mire az alkarpáncéljából, vállvédőjéből és a sisakja oldalából további fegyverek csúsznak elő. Határozott támadó pozíciót vesz fel, de nem mozdul, csak feszülten áll. Aesa érzi, olyan ez az egész mintha fejlődtek volna hirtelen egy korszakot. A társai most is rá néznek, tőle várnak utasításokat.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Miller lányok Szer. 23 Júl. 2014, 17:26

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Szerencséjére volt elég helye Aesa-nak arra, hogy eltudjon úgy futni a fekete lézercsík elől, hogy az ne találja el se őt, sem pedig a társait, sőt még időt is nyerjen vele, hogy megidézhesse azt a fegyvert, amit szeretett volna. Azaz igazság, hogy ilyen fegyver sem volt még a kezében, igaz az Árnyékhadseregé sem, de hála a családi örökségének azt is, és ezt is tudta használni. Az egyetlen kisebb gondja most az volt, hogy a csík, amiből képes ilyesmiket létrehozni a végéhez ért, és újra meg kellett várni, hogy feltöltődjön, hogyha korrigálni akar a saját fegyverzetén. Végignézett a kezében megjelenő vetőfegyveren, kellően brutálisnak találta ahhoz, hogy átvigye a Csontvázkirály védelmét és szétszedje a csontvázrészeket a pajzson ütötte részeken. Kellően modernnek is nézett ki, noha az itt nem feltétlen számított, csak az akaraterő és a hatékonyság. Megtámasztotta a fegyvert és nagyjából célra tartott. Nem maradt sok ideje, mert a fekete lézercsík lassanként beérte és a kislány ekkor húzta meg a ravaszt. Látta távolodni egymástól a megannyi lövedéket, ahogyan ennél a fegyvernél azoknak ezt is kell tennie, majd a következő pillanatban már bukott volna le, hogy a sugár a lehető legkisebb részen találja el, de nem volt már rá szükség. A lövedékdarabok eltalálták a csontvázkirályt és hatalmas robbanás, fényesség töltötte be a helységet. Aesa néhány pillanatig azt hitte, hogy elrontotta az egészet, de mikor a szemei alkalmazkodtak a környezethez és körbenézett rájött, hogy mégsem. Meglepve tapasztalta, hogy HPI-s teljes testet fedő testpáncél van rajta, a vetőfegyver pedig még ott van a kezében. Saját maga után látta meg, hogy a terem is átváltozott, modernebb lett és a társai is mind talpon voltak. Ennek igencsak megörült, főleg, hogy a legtöbben már kidőltek az előző küzdelemben, de most mind itt voltak. Rajtuk is sokkalta modernebb felszerelés, mint eddig. A vikingen most már határozottan látszottak a Rocksolidos vonások, a vértje olyan volt, és a fegyverzete a Végetleneké. A ninja az Árnyékhadsereg vonásait viselte, fegyverzetben is. A varázsló határozottan az Ismeretlen Birodalom főpapjaiét, míg a fáraó Spear jegyeit. Az egész ismerősen kezdett hatni azok alapján, amit Átok bácsi mondott neki. Hogy van a világon valami, ami mindennél veszélyesebb, a Sivary. Ezek szerint ez most ezt akarta jelenteni, hogy mindenki a világ különböző részéről van és az ellenségük pedig végig a Sivary-t jelképezte? Elképzelhetőnek találta, noha a Csontvázkirály nem sokat változott, ő szamurájnak nézett ki a Zuhanás előttről. Ahogyan az ellenfelük támadóállást vett fel és megjelentek a további fegyverek Aesa nyelt egyet, a kellemetlen érzés ismét tovább fokozódott, amikor a társai ránéztek, hogy mit is kellene csinálni most. Már tudta, hogy nem mondhatja el az utasításokat hangosan, mert a Csontvázkirály is megérti, így mindenképpen mutogatnia kell majd. Egyelőre végigmérte az új fegyvereket, hogy azok mit tudhatnak, mire lehet velük képes az ellenfél, mivel ezek is kellettek ahhoz, hogy elmondhassa a tervét. A környezetet is igyekezett alaposan felmérni és elemezni, hogy most mi lehet itt, amit kihasználhat, felhasználhat a csapat, abban pedig már most biztos volt, hogy ugyanaz a haditerv nem járhat sikerrel, mint a korábbi. Amíg méreget és mérlegel a Csontvázkirályt is figyeli, nehogy újra egy olyan trükkel álljon elő, mint legutóbb, hogy pajzsot húzna magára. Ha a figyelés alatt a másik rátámadna, akkor igyekszik kitérni előle.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Szer. 23 Júl. 2014, 20:50

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Aesa mielőtt elhatározná magát végigméri a környezetet. A terem még mindig ugyanolyan, egy lejtős, lépcsőzetes tanács-, gyűlésterem, fent a legmagasabb szinten hét darab nagyobb oszlop van, amelynek a tetejére fel lehet ugrani, a lépcsőzetes részek között pedig időnként teraszok vannak. Itt vannak Aesa társai, ő maga és az ellenség lent, az egész alján, a kis kör alakú előadórészen vannak, ahol van egy kis emelvény, pódium is. Ez még mindig ugyanaz a terem, mint a Zuhanás előtti ókori tanácsterem, csak sokkal modernebb. Ugyanez igaz a társaira is, a fekete ruhás harcos fegyverzete ugyanúgy kardból és dobópengékből áll, ezeket egészítik ki az Árnyékhadsereges lőfegyverek, az északi harcos rocksolidos páncélja mellett egy végtelen harci fejszét/baltát és egy bárdot fog, az oldalán még egy vetőfegyver is van. A fáraó testén nem igen látszik változás, csak a Spearre jellemző páncél a feltűnő, de valószínűleg a testében vannak implantátumok, amelyekkel ugyanúgy energiákat, fényt manipulálhat, a máguson szintén csak a ruházat változott, de neki is nyilván vannak beültetései amiket használhat. Mada Aesa is hasonló ruhában van mint előbb, csak sokkal felszereltebb, modernebb változatban. Tényleg olyan mintha fejlődött volna az egész környezet egy "szintet". A Csontvázkirály fegyverzetét könnyen felmérheti, egy kard, amit éppen forgat, még egy kard az oldalán, a hátán egy lándzsa. A vállán lévő fegyver leginkább egy nyílvetőre hasonlít, a sisakja oldalából apró csövek állnak ki, mintha köpőcsövek lennének, valószínűleg mérgezett hegyeket lőnek, az alkarján lévő eszköz, csukló résznél lévő részén pedig egy kis láng ég, olyan mint egy görögtűz vető. Ezen kívül túl sok újdonságot nem fedez fel Aesa, legalábbis olyat nem ami fontos lehetne.
Viszont amíg ezzel Aesa az időt tölti, a társai parancs nélkül, maguktól cselekednek, mivel a lánytól nem kapnak utasítást. A viking most is előre ront, lesújt a bárddal, amit a csontváz egy ügyes csuklómozdulattal hárít. A két kard pengéje egymásnak feszül és szinte szikrázik. A ninja néhány pengét hajít a szamurájpáncélzatba, ám azok lepattannak arról, csak egy áll bele, de az se mélyen. A fáraó ismét energiasugarakkal támad, ezek már csavarodnak, mozognak is haladás közben, nem csak fénysugár szerűen törnek előre. Azonban egyelőre egyik támadás sem sebzi a Csontvázkirályt. Aesa látja, most is van védőpajzsa, de ezúttal az közvetlenül a páncéljához, testéhez tapad.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 24 Júl. 2014, 10:20

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Aesa gyorsan felmérte a lehetőségeit, hogy mik is vannak most náluk és mihez kezdhetnének mindezzel. A terem sajnos ugyanaz volt, nem sokkal több lehetőség nyílt arra, hogy valamit használni lehessen. A többiek fegyverzete azonban már adott erre lehetőséget. Kardok, tőrök, ugyanúgy, mint eddig, de volt ott Árnyékhadsereges lőfegyver is, amivel sok mindent lehetett kezdeni. A vikingnél kardok, balták, a Végtelen lőfegyvere, illetve még egy vetőfegyver is, mint Aesa-nál. Már csak az első két társát megnézve kezdte magát igencsak alulszereltnek érezni, hogy egy darab fegyver volt csak nála, így a többiek immáron igazi arzenállal voltak ellátva. A fáraón kívülről semmi egyéb nem látszott, a Spear-es dolgokat pedig tudta a kislány, hogy jellemzően úgyis a testben hordják azok, akik kaptak, így az általános Spear-es képességeket pedig tudta, hiszen itt lakott születése óta. A fáraó esetében az arany szkarabeuszt próbálta még megtalálni, hogy rajta történt-e valamilyen változás, ott van-e még a gazdája vállán. A varázslón úgyszintén nem látott sok változást, de ott is beültetésekre gyanakodott, amiket azonnal próbált felidézni, hogy miben mások, mint a Spear-esek. Saját maga pedig az eredeti otthoni „színekben” pompázott, a könnyűpáncéllal. Még gyorsan néhány gondolattal próbálta kitalálni, hogy mire is lehet képes a vértje, van-e benne rejtett tár, amiben fegyver rejtőzött, esetleg energiamezőt hoz létre, hogy így is védje őt, ha szükséges, vagy képes-e fegyvert képezni neki, ha arra ad utasítást. Jó lett volna, ha tudja, hogy mire számíthat saját magánál, ha már a társai fegyvereit ismeri. Illetve a Csontvázkirály volt még ilyen szempontból soron. Két kard, a sisakban titkos tűvetők, egy lándzsa, illetve tűvető, nyílvető és a karjában egy lángszóró. Ezek után tényleg alulfegyverzettnek érezte magát. eddig hozzászokott, hogy a társai nem léptek nélküle, ellenben most azonnal támadtak, lehet, hogy nekik is az volt a gondolatuk, hogy ne „növesszen” pajzsot magának a Csontvázkirály, amíg csak állnak és gondolkodnak. Még ez is jól jött a lánynak, mert a viking sem volt képes megsebezni, ott a két fegyver egymáshoz csapódott ezalatt pedig a ninja is támadott és ott lepattantak a pengék, csak egy talált. A kislány látta, hogy a fáraó mágiája is változott, illetve, hogy a Csontvázkirály rendelkezett továbbra is pajzzsal, de ez most csak közvetlenül a teste körül volt. Gyorsan kezdett gondolkodni, látta, hogy az ellenfelük van olyan erős, mint a viking és még mindig roppantul ellenálló. Próbálta felidézni azt, hogy milyent technológia lehet az, ami testmentén elhelyezkedő energiamezővel látja el a tulajdonososát. Közben a varázsló felé fordult és egy fütyüléssel próbálta megára felhívni a figyelmet. Ha ez sikerült kézjelekkel kezdett mutogatni.
Fel tudod erősíteni a többiek támadását, vagy gyengíteni a Csontvázkirályét? ~ kérdezte.
- Vigyázz a közelében, mert tűket lőhet ki a sisakjából és a karjából lángcsóvát! – kiáltott oda a vikingnek.
A lángcsóva, ez egy próbát megért. Ismét a varázsló volt az egyik „célpontja”, illetve a fáraó és a ninja is ezúttal Ha mindhárom férfi figyelmét megkapta, akkor újra mutogatott.
A kezén van lángszóró, feltudnánk valahogyan robbantani azt a képességeitekkel? ~ majd a ninja felé fordult ~ Próbáld te is elvonni távolról a figyelmét, hogy megpróbálhassák azt a többiek, amit kértem.
Egyelőre ő maga a viking közelsége miatt nem mert lőni sem, félt, hogy a társát is elkaszálja a vetőfegyverrel. Így még a három tárásra tette, amit kért tőlük figyelt és ha felé is érkezik támadás próbál kitérni az elől.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Csüt. 24 Júl. 2014, 22:50

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Aesa körbenézés közben észre tudja venni a szkarabeuszt a fáraó vállán, most is ott van, de ezúttal már nem élőlény, hanem egy egyszerű tárgy, a páncéljának aranyozott, szkarabeuszt formázó vállvédője. A mágus esetében tudhatja, hogy valószínűleg az "új" beültetéseivel is nagyjából ugyanarra lehet képes a társa, messziről rendkívül hatásos módon gyógyítani és tárgyakat, személyeket lebegtetni. A saját vértjén is gyorsan megtalálja a funkciókat, képes maga köré gyenge védőmezőt vonni és ha Aesa akarja akkor közelharci fegyvereket magából alkotni vagy távolharci fegyvereket létrehozni, egészen Avatar-S technológiáig. Annál a résznél, hogy milyen technológiával lehet képes a Csontvázkirály a saját testéhez idomuló pajzsot létrehozni, azonnal tudja a választ, az övével, birodalmival. A harc közben Aesa átveszi a kontroll szerepét. A füttyre rögtön odafordul a pap és bólintással jelzi, igen képes gyengíteni vagy erősíteni a támadásokat. A figyelmeztetésre az északi harcos, a kard-kard elleni összecsapás közben éppen az utolsó pillanatban húzza arrébb a fejét, amikor a csontváz sisakjából több kis hegy lő ki, egyenesen előre. Mivel nem találnak el semmit ezért a földbe csapódnak, erre a Csontvázkirály Aesa felé kapja a koponyáját és felmordul, de nem támad, a viking lefoglalja. Így van ideje Millernek a másik három társának utasítást adnia. Mind a hárman kézjelekkel jelzik, hogy máris mozdulnak. A fekete ruhás harcos egy vékony fekete kötelet hajít a csontváz felé, amivel a bal karját körültekeri a csuklójánál és elrántja azt. Válaszként a csontváz visszaránt egyet, mire a fekete ruhás átrepül a termen és fejjel a szemben lévő széksoroknak csapódik. Ebben a pillanatban a fáraó meglövi a lángszórót egy a mágus által felerősített energianyalábbal, aminek hatására a fegyver páncélzata felszakad és égve szivárogni kezd. Egyelőre még nem robbant fel, de mindjárt fel fog. Aesát szinte mellkason vágja ez a felismerés, hiszen a vikinggel együtt ott állnak mellette.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Miller lányok Pént. 25 Júl. 2014, 11:13

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Szomorúan tapasztalta a kislány, hogy az a korábbi jópofa szkarabeusz ezúttal már nem élőlény volt, hanem csak a válldísz része, pedig remélte, hogy annak a lénynek is lehetnek valamilyen képességei. A varázslónál gyanította, hogy még mindig ugyanazt tudhatja, mint korábban, de azért remélte, hogy a plusz elképzelése, hogy erősíteni is képes a támadásokat is benne lehet a repertoárban, még akkor is, ha nem látta korábban, hogy ilyesmit csinált volna, nem mintha szükséges lett volna. Mikor a saját páncélját ellenőrizte megnyugodva tapasztalta, hogy megannyi közel és távolsági fegyvert képes létrehozni vele, még védőpajzsot is maga köré. Ekkor kellett megállapítania, hogy kell neki otthonra egy ilyen, mert ez nagyon jó volt. Eddig csak olvasott efféle páncélokról, de nem volt sajátja, mert az anyukája úgysem engedte volna ki rendes harcokba. A Csontvázkirály páncélzatának erőterét is rögtön tudta már ebből, hogy mivel lehet létrehozni, Birodalmi technológia, akkor pedig egyszerűen meg lehetett tőle szabadulni, túl kellett terhelni. Ehhez pedig az az egész jól jött, amit kitalált, hogy felrobbantani a lángvetőt. A varázsló szerencsére igazat adott Aesa feltételezésére, hogy tényleg képes volt arra, amiben a kislány reménykedett, hogy erősíteni tudja a fáraó támadását. A viking pedig a figyelmeztetésének hála kerülte el a tűvető támadását. A Csontvázkirály, mint múltkor is pontosan a kislányra nézett, hogy ő legyen a következő, de most nem volt esélye megtámadni őt, mert a viking lefoglalta. Az utasítások kiadása után pedig a többiek nekiláttak annak, hogy megtegyék, amit Aesa kért tőlük.
- Aú! – rezzent össze.
Mondta halkan, amikor a ninja a szemben levő széksoroknak csapódott a figyelemelterelése után, remélte, hogy most nem lett olyan komolyabb baja, mint a legutóbbi összecsapáskor. A másik két társának ekkor talált telibe a támadása, pontosan úgy, ahogyan szerette volna és máris szivárogni kezdett az egész.
- Ajaj! – mondta. – Fuss!
Kiáltott a vikingnek. Ekkor realizálta azt ugyanis, hogy túlságosan is közel álltak a Csontvázkirályhoz. Ő maga is futásnak ered, lehetőleg próbálva valamilyen fedezéket találni.
- Védd meg a vikinget! – kiáltott a varázslónak.
Ha nem sikerült fedezékbe érnie a robbanás előtt, akkor arra a néhány másodpercre próbált láthatatlanná válni és a páncélja védőpajzsát aktiválni, hogy megvédhesse őt.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Pént. 25 Júl. 2014, 12:02

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Aesa felkiáltására minden társa hátrébb húzódik az ellenségtől, az északi harcos azonnal futni is kezd, ahogy azt Aesa is teszi. A mágusnak nincs elég ideje, ezért Millernek kell bekapcsolnia a páncélja álcázóját és védőpajzsát, hogy ezzel védje meg a társát. A következő pillanatban bekövetkezik a robbanás, először a lökéshullám majd a hő és a láng érződik, erős fény kíséretében. Már az első pillanattól érződik, hogy ez nem egy egyszerű robbanás, a lángok örvény szerűen összekapcsolódnak, egy tűzörvényt alkotva, amely körbe-körbe forog a robbanás epicentruma, így a csontváz körül. Szerencsére senki sincs az örvényen belül, az valószínűleg végzetes lehetne bármelyikükre. Másodperceken belül a tomboló tűzvihar csillapodni kezd. A lángok közül egy alak emelkedik ki, a Csontvázkirály, látszólag kevés sérüléssel - csak az alkarján látható a páncélzat és a fegyver robbanásának nyoma - lép elő. Mielőtt bárki bármit tehetne, előre nyúl és páncélos kezével megragadja Aesa vállát. Egyszerűen felemeli a lányt, majd maga elé csapja le a földre, utána megint felemeli és úgy hogy Aesa háta a páncéljának nyomódjon elölről magához fogja élőpajzsként. Aesa a szorítás miatt csak a jobb karját tudja mozgatni, és a vetőfegyvert korábban elejtette. A négy társa kissé kétségbeesetten néz rá, hogy most mi lesz, nem mernek támadni, nehogy őt is megsebezzék. A Csontvázkirály gonosz nevetése hallatszik ismét.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Miller lányok Pént. 25 Júl. 2014, 17:17

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Szerencsére a szavaira mindenki hátrébb húzódott és a viking is futni kezdett, ahogyan ő maga is. de mindez már túl késő volt, így aktiválnia kellett a védelmét, hogy a vikinget megvédhesse. A robbanásnál először a hőt és a fényeket érezte, látta meg, de a pajzsa kitartott, így látta, hogy a társa sem sérült meg, ami miatt igencsak örülni kezdett. Amint biztonságos távolságba ért azonnal hátrafordult, hogy megnézze a Csontvázkirályt, hogy éppen mit is csinál remélve, hogy kellően nagy pusztítást okozott benne a robbanás. Most látta meg, hogy miféle módon lángolt az ellenségük körül a tűz. Örvényben, amit máskor még szépnek is mondott volna, de láthatóan nem volt eléggé erős, hogy megölje a Csontvázkirályt, noha ahhoz elég lett volna, hogy ők belehaljanak. Csak kevés sérülést látott a másikon, azt is ott, ahol a robbanás történt, illetve azon résznél a páncél közvetlen közelében. Egy pillanatra elvicsorodott ezen, még fel sem tűnt neki, hogy mozdult a Csontvázkirály, csak azt érezte meg, hogy a vállát megragadják, majd a levegőben van és a földön nyekken egyet. Egy fájdalmas nyögés hagyta el az ajkait erre, annyira nem is biztos, hogy fájt, inkább a meglepetéstől volt mindez, hogy ilyen könnyedén eltudta a Csontvázkirály kapni őt és lehajítani a földre. Mielőtt azonban esélye lett volna arra a kislánynak, hogy félreguruljon az ellenfele ismét elkapta és felemelte, ezúttal már magához szorítva őt. Első reakcióra Aesa kapálózni és rugdalózni kezdett, noha tudta, hogy nem sok esélye lenne a kiszabadulásra, mert az eddigiek alapján jócskán gyengébb volt fizikailag, mint az ellenfelük.
- Hagyd már abba a nevetést! – mondta durcásan. – Ilyet a rémes filmek főgonoszai szoktak csak!
Eközben még mindig rugdosott és csapkodott a jobb kezével, a társain pedig látta, hogy aggódnak érte és nem mernek támadni. Mivel úgy számított rá, hogy nem tud kiszabadulni a képességét próbálta használatba venni. Nem sokáig, mert úgyis elfelejtik, hogy itt van, csak annyira, hogy eltűnjön és ezáltal anyagtalanná váljon és kiessen a Csontvázkirály karmaiból és pár lépésnyire eltudjon tőle szabadulni, utána szándékozik a társai közelében újra megjelenni velük szemben és a Csontvázkirállyal háttal, hogy így szóljon nekik tátogva, hogy csak ők láthassák.
- Folyamatosan támadni kell a pajzsát, túl kell terhelni, hogy megszűnjön! – majd hangosan folytatta. – És próbáljatok nem megsérülni!
Ezzel a saját páncélját is utasítja, hogy egy Avatar S-t hozzon létre és azzal fordul szembe az ellenfelükkel és kezdi ő maga is támadni azt, hogy megtegyék, amit kell. Közben ha a Csontvázkirály támad, próbál kitérni előle.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Szomb. 26 Júl. 2014, 16:02

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

A felszólítás ellenére a Csontvázkirály nem hagyja abba a nevetést, sőt hangosabban folytatja. Egészen addig a pontig, amikor Aesa használja a képességét. Hirtelen eltűnik és elfelejtődik a külső szemlélők számára. Egyszerűen arrébb megy a térben és megáll a társai előtt, ott deaktiválja az erejét. Ahogy megáll elüttök mindenkinek hirtelen eszébe jut a lány, addig néhány másodpercig csak meglepetten, tanácstalanul állnak a felek. Aesa társai bólintanak a parancsra és azonnal támadásba lendülnek. Az északi és a fekete ruhás harcos előre rohan és kardokkal, pengékkel veszi fel a harcot vele. Hátulról a fáraó kisebb, precízebb energiagömböket idéz és azzal dobálja a csöntváz páncélját, mindig olyan irányból, hogy azt ne lássa az ellenség és ne tudjon kitérni. A mágus mind a két kezét a levegőbe emeli és koncentrálni kezd, mire jelekből egy kör rajzolódik ki a középső, kör alakú tér szélén. A jelek zölden felizzanak és forogni kezdenek. Ha valaki megsérül akkor az nagyon gyorsan regenerálva meg is gyógyul, ez a varázskör hatása. Végül Aesa páncélja is létrehozza a két Avatar-S technológiájú pisztolyt, amellyel már nagy kárt tud okozni.
A Csontvázkirály közelharcban a lándzsáját veszi elő, azzal fordul, pörgeti azt, lép arrébb és próbál visszatámadni. Egyszer sikerül fejen szúrnia a vikinget, de annak a sisakja szerencséje védi a támadás, a ninját oldalba vágja, de nem sok sikerrel. A fáraó felé három nyilat lő ki, ebből egy bele is áll Aesa társának vállába, de a mező amiben állnak azonnal gyógyítani kezdi a sebet. Millernek valamivel nehezebb dolga van, mivel felé a tűvetőkből érkeznek mérgezett lövedékek, ezeket nagyobb ívben kell kikerülnie. Úgy tűnik a helyzettel nem tud sok mindent kezdeni a Csontvázkirály és az együttes támadás a kifizetődő. Hirtelen belecsap a földbe, amitől mindenki - Aesa és négy társa - hátrébb repül, de a négy férfi azonnal visszaveszi a pozícióját és támad tovább. Aesa elégedett lehet, de egyelőre még nem győztek.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Miller lányok Vas. 27 Júl. 2014, 10:13

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
A kislány igazából számított arra, hogy a Csontvázkirály nem fogja abbahagyni a nevetést arra, amit mondott neki. Ez is a filmekben szokott így szokott lenni. Láthatóan ez volt „beprogramozva” a lénynek. Aesa furcsa mód nem esett most sem pánikba, hanem teljesen nyugodtan, megfontoltan használta a képességét, azonnal kicsusszant a Csontvázkirály karmai közül és a nevetést is mintha drót lenne vágták volna el. Mind az ellenfele, mind pedig a társai tanácstalanul néztek egymásra, nem értve azt, hogy mi is történt jelenleg, hogy miért vannak itt, miért harcolnak egymással és még sorolhatta volna tovább az egészet a lány. Pontosan ugyanaz a hatás, mint legutóbb, akkor is ez történt. Teljesen nyugodtan sétált oda a többiek elé és jelent meg. Látta az arcokon, hogy mindenkinek minden azonnal eszébe jutott, amint megjelent, legalább ez igencsak nagy előny volt a képességében, hogy utána még emlékeznek rá, ha már látják és csak addig nem, amíg nem. Ekkor mondta el gyorsan, hogy mit is kellene tenni, a kislány legnagyobb örömére mindenki azonnal cselekedni kezdett, látta, hogy a viking és a ninja nekitámadnak a Csontvázkirálynak, a varázsló egy kört hozott létre, amiben furcsa forgó jelek jelentek meg, valamilyen varázskör, a hatását még egyelőre nem tudta a kislány, és végül a fáraó is azonnal gömbökkel sorozta a lényt, mindig más irányból. Neki pedig megjelentek a kezeiben az Avatar-S fegyverek, amikkel már súlyosabb károkat tudott okozni az ellenfelükben és ezáltal hamarabb lehet majd felhevíteni, túlterhelni azt a pajzsot. Amikor a támadások során megsérült a fején a viking egy pillanatra az ütő is megállt benne, de látta, hogy szinte azonnal gyógyulni kezdett, Aesa ekkor értette meg, hogy mire is volt a varázskör, gyógyított! Így, amikor a fáraóba is beleállt egy már nyugodtabb volt, hogy nem lesz semmi baja. Ez így sokkal hatékonyabb, mint eddig volt. Ő maga is tüzelni kezdett a Csontvázkirályra, ami nehéz volt, mert felé tűvetőkből száguldottak az apró tüskék, amik elől nehézkesebb volt kitérni és akkor a tüzeléssel is fel kellett hagynia. De végül sikerült kitérnie előle, ám amikor ismét támadott volna a Csontvázkirály a földbe csapott és még a kislány is, mint mindenki más métereket repült hátra. Úgy tűnt a kislánynak, hogy az ellenfelük nem igen tud így mit tenni, hogy ennyien támadják állandóan. Szinte azonnal próbált felpattanni, és látta, hogy a társai is újra támadnak, így maga is ezt tette. egyelőre láthatóan nem győztek, de valószínűleg nem tudja majd a páncél sokáig kibírni azt, amit tesznek. Ő maga is próbált támadni, az esetleges támadások elől kitérni, ha pedig végre meglátja, hogy az erőtér gyengülni kezd a Csontvázkirályon, akkor sem hagyja abba, majd ha megszűnik azaz erőtér, akkor a mellkasát veszi célba, vagy a hátát, attól függően, hogy akkor éppen miként áll hozzá képest az ellenfél és ott lövi meg, hogy a legnagyobb felületen legyen képes a legnagyobb kárt okozni benne.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Hétf. 28 Júl. 2014, 00:37

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Aesa és a társai folyamatosan támadják a csontvázat. Mindkét oldalról egyaránt érkeznek támadások, de láthatóan ezekből a legtöbbet az ellenfelük szenvedi el, mivel nem tud egyszerre mindegyikükre figyelni és kitérni a csapások elöl, az ellentámadásra pedig nincs elég ideje, ezért a visszacsapásai lassúak és pontatlanok. Legfőképpen csak hárít és védekezik minthogy támadjon. Aesa is mindig hátba tudja kerülni, a fáraóval együtt és jó néhány lövést, sorozatot le tud adni a csontvázkirály páncéljára, mindegyik talál és kis villanással, kisüléssel hatol be az ellenfélbe. Telnek a percek és még mindig mind a két oldal ugyanolyan erővel harcol. A Csontvázkirály nem sérül meg, vagy csak nagyon kis mértékben, a három harcos és Aesa kisebb sebei pedig gyorsan begyógyulnak. Egyelőre a fáradtság sem érezhető egyik felen sem. Az északi harcos arcon vágja a csontvázat a páncélos kezével, mire az egy ütést mér rá, amitől a viking hátrébb repül, de ez nem állítja meg, fut vissza az ellenfél közelébe, hogy tovább üsse. A fekete ruhás alak folyamatosan kerülgeti, körbetáncolja fekete árnyként az ellenfelet, néha a kardjával, de legtöbbször a pisztolyával a sérülékeny területeket célozva. Aesa és a fáraó energiatámadásai kis fehér csíkok és nagyobb sárga gömbök formájában záporoznak változatos módon, kissé kaotikusan. Az egész kicsit olyan mint Aesa a régebbi típusú virtuális játékoknál láthatott, ahol egy főellenséget kell több játékosnak közösen támadnia.
Ahogy telik az idő Aesa szépen fokozatosan rájön, hogy tévedett. Nem a pajzsot terhelik, hanem a Csontvázkirályt, az nem tud egyszerre ennyi felé figyelni és harcolni, legfőképpen az ő tudatát foglalja le a sok támadás, a védőpajzs teljesen stabil és véd minden csapást.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 28 Júl. 2014, 15:06

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Aesa és a társai tovább folytatták a harcot, szerencsére a Csontvázkirály kellően le volt foglalva ahhoz, hogy nehezen tudjon visszatámadni és mindez a csapat hasznára váljon. Ugyan ők maguk is elszenvedtek néhány kisebb sérülést, de ez semmiség volt és a mágikus gyógyító kör azonnal tette a dolgát és mindenkit rendbe hozott. A kislány is ügyesen mozgott, mert mindig a hátába tudott kerülni az ellenfélnek és ott meglőni. Minden lövés és találat esetében látszott, hogy kicsit szikrázott a vért, de még mindig tartott és nem akarta feladni a védelmet. Aesa számára jó pár perc után kezdett hasonlítani az otthon játszott virtuális játékokhoz, hogy ott csinált, csináltak ilyesmit, hogy együttes erővel kellett a főgonoszt legyőzni. Csak ez itt most jócskán komolyabb volt számára, mint egy olyan játék, ahol a halál sem számított, mert az irányított karakter felkelt, itt pedig nem ez volt a helyzet. Fáradtságot nem látott a társain, magáról tudta, hogy lényegében soha sem fáradna el, napokig bírná ezt tenni, de a társairól ezt nem tudta biztosan, a Csontvázkirálynál pedig egyértelmű volt, hogy hasonló lehet a felépítése, mint az övé. Ismét teltek a percek, de sajnos rá kellett jönnie, hogy nem jó módszert alkalmaztak. Arra persze tökéletes volt, hogy a Csontvázkirályt lefoglalják úgy, hogy csak védekezni tudjon, de támadni esélye se legyen, de a páncélzata nem akart túlterhelődni. Aesa gondolkodni kezdett, hogy miként lehetne ezt elérni. Azt persze tudta, hogy sok támadás kell, de volt egy olyan érzése, hogy kontrollálni kellene egy helyre és a legpusztítóbb fegyverekkel elérnie ezt, azaz, hogy a viking arra lőjön a Végtelenek fegyverzetével, a ninja az Árnyékhadsereges fegyverrel, a fáraó a saját „mágiájával”, önmaga az Avatarokkal és legvégül a varázsló erősítse a támadásukat, hogy nagyobb erejük legyen. Két lövés között gyorsan fejben próbálta kiszámítani azt, hogy ez így sikerrel átviheti-e, túlterhelheti-e az energiapajzsot. Ha nem, akkor próbálta előhalászni az emlékeiből, hogy az anyja mit mesélt, oktatott neki erről. Azt ellenőrzi közben, hogy a páncélja képes-e energiaelszívó gránátot, vagy fegyvert létrehozni, hogy ezzel is segíthessen a többieken, ha úgy alakul. Ha pedig megkapja a számításai végén a választ a feltett kérdésére, akkor gyorsan kézjelekkel próbálja a többiek tudtára hozni, hogy mit is kellene tenniük.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Hétf. 28 Júl. 2014, 19:47

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Aesa gondolkodás közben nem igen talál választ a saját kérdésére. Az anyja sem mondott ezzel kapcsolatban sok konkrétat neki és magától sem tud sok újat kitalálni. A birodalmi védőpajzs technológia, általánosan áthatolhatatlannak van titulálva. Természetesen ez nem igaz, de valóban nagyon nehéz áttörni a védelmen. Így elsőre nem tudja megállapítani, hogy mennyi kell a Csontvázkirály pajzsának ahhoz, hogy egyáltalán elkezdődjön terhelődni. Lehet együttes erővel sem tudják túlterhelni, a másrészről viszont lehet hogy mégis sikerül. Összességében a koncentrált támadás tűnik mégiscsak az egyetlen lehetőségnek. Aesa végül kézjelekkel kiadja a parancsot, amit a társai követnek is, amint a folyamatos harc közben van lehetőségük Millerre is figyelni. Mindenki a csontváz páncéljának mellkasrészét kezdi el támadni. Az északi harcos magasra emeli a bárdját, egyenesen a feje felé, aminek a tetejéből egy kristály emelkedik ki, majd energiasugarat lő ki az ellenségre, a fekete ruhás is kissé távolabb húzódik és az Árnyékhadsereg pisztolyát páncéltörő módba állítja, azzal kezdi tüzelni ugyanazt a pontot, amit a viking is. A fáraó egy folyamatos, aranyszínű energianyalábot lő ki az adott részre. Aesa időközben ugyanúgy be tud állni, célra tartani és sorozatokat leadni az ellenség mellkasára. Az intenzív támadások erejétől a Csontvázkirály métereket csúszik hátrébb, a lábai végigszántják a padlót. Nehezen és lassan, de a csapások alatt megpróbál lépésről lépésre visszajutni Aesa és a társai közelébe. Közben néhány nyíl és tűhegy eltalálja a ninját és a fáraót, de most nem törődnek, nem tudnak kitérni mivel a támadásra kell koncentrálniuk. Egyelőre a csontváz nehezen, de tartja magát az összpontosított csapás ellenére.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Miller lányok Kedd 29 Júl. 2014, 10:51

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Ahogyan gondolkodni kezdett rá kellett jönnie, hogy az anyukája sem mondott sokat arról, hogy miként lehet áttörni a birodalmi testpajzsot, csak annyi volt, hogy túl kell terhelni, azonfelül, hogy elviekben teljesen áttörhetetlenek, persze azt tudta, hogy mindez csak mítosz a Birodalmiak ellenségeinek. Aminek viszont a kislány nem örült túlságosan, de még mindig csak arra jutott, hogy ezt kell megpróbálniuk. Más esélyük nem igen volt jelenleg, mint ez. Azért még majd igyekezett gondolkodni, hátha eszébe jut még valami a Birodalmi páncélzatok ellen, de sajnos ebben a témában nem volt nagy tudása, csak minimális egyelőre, így akármennyire is tudta, hogy nagyon okosnak számít nem nagyon tudott reménykedni. Végül sikerült a többieknek elmutogatnia, hogy mire is kell majd figyelniük, ami így harcban annyira nem volt könnyű. Ilyenkor mennyire örült volna Aesa annak, hogyha rendelkezett volna mentális képességekkel, akkor telepatikus úton mindez olyan könnyű lett volna. Végül is, de sikeresen megértette mindenki, hogy mit is szeretne Aesa és a szerint kezdtek el cselekedni. Igaz ez így sokkalta veszélyesebbe volt, mint az előző, mert nehezebben lehet majd kitérni a támadások elől, így remélte, hogy a varázsló továbbra is fenntartja a varázskört, hogy mindenki tudjon gyógyulni, hogyha sérülés érné őket. A támadásoktól a Csontvázkirály hátrébbcsúszott, sokat és onnan próbált visszafelé jönni, amit a kislány nem is akart engedni. Ha volt lehetősége az Avatar-S-eket a lehető legerősebbre állított, hogy úgy tudja az ellenfele mellkasát lőni továbbra is, hogy mihamarabb végre áttörhessék a védőpajzsot.
- Erősebben és még egy kicsit! – kiáltott a társainak. – Ha odaér hozzátok inkább térjetek ki, mintsem megöljön titeket!
Remélte, hogy most már nem lesz ez az egész túl hosszú és megroppan, majd megszűnik a védőpajzs és utána már könnyedén tudják agyoncsapni a nyomorult Csontvázkirályt, hiszen már eddig is igencsak sok fejfájást okozott nekik azzal, hogy itt van. Egyébként a lövések közepette végig igyekszik az ellenfelét figyelni, hogy hátha észreveszi, hogy merre is kezd majd gyengülni a védőmező, mert akkor ő maga is átvált arra, hogy ott kezdi lőni, hátha az nagyobb sikerrel koronázza majd a tettüket.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Kedd 29 Júl. 2014, 18:13

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Aesa társaival és a csontváz még mindig egymásnak feszülnek. Miller szavaira mind a négy férfi megpróbál még jobban, még erősebben támadni vagy éppen gyógyítani. Maga Aesa is a lehető legerősebb fokozatra állítva az Avatarokat kezdi el lőni a Csontvárkirály mellkasát. Néhány percig még próbál az ellenfelük előre törni, de az erősebb támadás láthatóan nagyobb hatással van rá, ismét elkezd hátrébb csúszni. A csontváz körül lévő védőpajzs azonban ennyi idő után sem kezd el túlterhelődni, de talán mintha minimálisan gyengülne. Átmenetileg patthelyzet alakul ki és egyik oldal sem tud igazán mit tenni. Azonban Aesa már érzi, hogy most kell mindent megtenniük annak érdekében, hogy legyőzzék a csontvázat, mert nem valószínű, hogy lenne még egy alkalmuk. Az egyik pillanatban a csontváz felől egy nyíl érkezik, amely fejbe találja a mágust. A férfinak esélye sincs kitérni, egyszerűen túl gyors a támadás, szétrobbant fejjel terül el a padlón. Sajnos senkinek nincs ideje vele foglalkozni, mert mindannyiuknak az egységes támadással kell törődniük, amíg még állnak. A varázskör lassan elhalványodik és megszűnik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Miller lányok Szer. 30 Júl. 2014, 10:53

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Mind az öten erősebben próbáltak támadni, a Csontvázkirály pedig újra hátrébb csúszott az erős támadásoknak hála. Azonban Aesa szomorúan tapasztalta, hogy továbbra sem nagyon akart az ellenfelük pajzsa túlterhelődni. Mennyivel egyszerűbb lett volna valamilyen 9-es, vagy éppen 10-es jelzésű támadásnak kitenni, amivel sokkalta könnyedebben el lehetett volna pusztítani a másikat. Sajnos a saját képessége pedig nem volt alkalmas arra, hogy mindezt megtegye. Egy pillanatra még egy ötlet jutott az eszébe, vajon ha láthatatlanul közelebb menne a másikhoz és úgy válna ismét láthatóvá, hogy a két testpajzs összeütközik és összeér, vajon mind a kettőt tönkretenné? A legjobb tudomása szerint nem ilyenre készült mindez és fizikailag lehetséges lett volna az, hogy ennek hatására mind a kettő kikapcsoljon, hogy valamilyen robbanást, vagy pedig működési zavart elkerüljön mindez. akkor pedig lehetőségük lehetne arra, hogy leszedjék végre az ellenséget. Abba is belegondolt az erősített lövések mellett, hogyha tudna idézni még egy energiaelnyelő gránátot, annak lenne-e hatása a vértre, hogy azoknak az energiamezőjét is képes-e elnyelni, vagy hatástalannak bizonyul ellenük. Muszáj volt ezeken is törnie a fejét, révén percek teltek el és még mindig nem jutottak előrébb. Főleg, hogy újfent patthelyzet volt a Csontvázkirály és közöttük. Azonban tudta, hogy muszáj lesz most sikert elérniük különben el fognak bukni és nem fog sikerülni az, amit szeretnétek. Amíg ez a gondolat futott át a fején látta, hogy a Csontvázkirály lőtt és a szeme sarkából látta, hogy a varázslót találta el a támadás, a férfinak esélye sem volt az ellen, hogy kitérjen, a lövés halálos volt.
- Neeee! – sikoltott fel.
Mérhetetlen dühöt, haragot és bánatot érzett amiatt, hogy ez történt, ha a két ötlete közül valamelyik működőképes volt, akkor azzal élt, ha nem, akkor egyelőre jött ötlet híján a páncélját még utasította, hogy nagyobb hatóerejű gránátot hozzon létre, többet is, amennyit képes volt és ezeket fogja gyűrűbe. Mivel ehhez szüksége lesz a másik kezéhez is, időlegesen az egyik Avatart leengedi majd, és a gránátokat a Csontvázkirályhoz hajítja, ha úgy alakul, hogy ehhez kell folyamodnia. Az ellenfél lábához teszi, majd ha sikerül ezt megtennie, akkor beléjük lő egyet, ezeknek is nagy energiát kellett felszabadítani, ami a kislány reményi szerint majd már elég lesz ahhoz, hogy hátha végre előrébb kerülnek a harcban és a patthelyzet az ő javukra fog fordulni.
- Használjatok fel ti is mindent, amitek van – mondta hangosan a sírástól fátyolos hangon a többieknek.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 5 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 5 Empty Re: Spear

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.