Spear

3 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Thorhalla Vas. 23 Márc. 2014, 16:32

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
A kiáltása után a ninja már jelezte is, hogy értette, hogy mit szeretne a kislány. Akkor egy gonddal kevesebbel kellett már törődnie Aesa-nak és folytathatta, amit szeretett volna. Azt látta, hogy a skorpiólény egyáltalán nem figyelt fel a hangjára és tovább támadta a hozzá legközelebb álló vikinget. Aki szerencsére végül mégis eltudott gurulni a földön, így a fullánk nem találta el. Emiatt a kislány is fellélegezhetett, nem kellett volna, hogy a társuk megsérüljön, vagy belehaljon abba a támadásba, mert még mindig úgy vélte, hogyha hiába állnak ennyire jól, ha meghal, vagy kiesik valaki, akkor a lény győzhet ellenük. Mindezt pedig nem szerette volna semmilyen körülmények között sem tesztelni. Elégedettséget érzett a dühe mellett akkor, amikor a ninja lánca rátekeredett a lényre és ezzel is kellő időt nyert azzal kapcsolatban, hogy Aesa eldobhassa sziklát. Megtudta emelni, így ezzel próbálkozott, sikerült is nekihajítania a skorpiólénynek a követ, ami így ismét ráfordította a figyelmét. Ekkor gyorsan igyekezett még a fegyverét is felkapni a földről, majd ahogyan a lény már felé rohant, akkor kitérni előle. Az üvöltésből és mozgásból rájött, hogy a lénynek igazából csak állatias intelligenciája van, nem több annál. Ez pedig igencsak sokat mondott neki, ebből már könnyű volt rájönni, hogy nem fog a skorpiólény taktikusan lépni és nem fog gondolkodni itt, hogy stratégiát építsen ki, hanem csak ösztönösen fog cselekedni. Most milyen jól jött volna neki a nővérétől néhány ötlet és tipp, hogy az miként is néz ki, hiszen Aesa tudta, hogy az ösztönös és állatias viselkedésben Gunny van otthon, vagy ha tudott volna még mástól tanácsot kérni, akkor Fenrir nagybácsit kérdezte volna. Azt magától is sikerült összetennie, hogy tényleg mindig a leggyengébbre, a sebesültre, vagy arra, aki közvetlen ott van előtte fog támadni, illetve arra, aki éppen megsebezte és a legnagyobb sérülést vitte be neki. Így viszont az, hogy tényleg elfut előle mindig és fenntartja az „érdeklődését” marad a legjobb taktika. Aztán amikor a társai közül valaki megsebzi és ráfordulna a lény, akkor újra meglövi, hogy vele foglalkozzon és így hamarosan ha szerencséjük van a támadásokkal le is szerelhetik őt. Aesa valóban a körbe-körbe futás mellett döntött, az tűnt a leglogikusabbnak, először addig szerette volna ezt fenntartani, amíg a viking össze nem szedi magát és nem lesz képes már stabilan talpon maradni. Az is hamar kiderült, hogyha a ninja megrántja a láncot, akkor a lény felé fordult és őt kezdte támadni. Így könnyedén eljátszhatnak vele, akkor viszont most jött el az ideje a korábban kitalált tervnek.
- Próbálj minél távolabb kerülni tőle! – kiáltotta. – Rá fogom omlasztani a plafont, ne legyetek a közelében!
Ha a ninja kiér egy olyan részre, ahol Aesa is remekül rálát és az ellenfelük le van maradva, akkor figyeli a skorpiólény mozgását, hogy mennyire gyors, a plafonra néz, hogy mekkora a távolság a plafon és a talaj között. A lövés sebessége nagyjából megvolt neki, hogy mennyire gyors, így egyszerű fizikai számítást igyekszik a lehető leggyorsabban elvégezni, hogy hol kell lennie a lénynek, hogy ő lőjön és a plafon darabjai pontosan ráessenek a lövés után. Ha sikerült kiszámolnia mindezt, akkor kivárja azt a pillanatot, amikor lőnie kell és meglövi ott a plafont, remélve, hogy a lény túl későn realizálja, hogy mi történik és már nem tud kitérni a lefelé zuhanó darabok elől és azok ráesnek ennek köszönhetően. Ha nem tudja kivitelezi mindezt, akkor távolról célozza be a lény szemét addig, amíg az a ninjával foglalkozik és így próbálja kilőni azt, vagy újabb krátereket okozni a kitinpáncélon a szemnél, hogy később még könnyebb legyen lőnie majd. Ezen esetben, ha a lény újra őt veszi célba, akkor fut vele tovább, hogy most a társai támadhassanak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Vas. 23 Márc. 2014, 21:08

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Aesa végül úgy dönt, hogy kihasználja a lehetőséget. Időközben az északi harcos is összeszedi magát és harcra készen áll meg, a másik férfival együtt egyszerre bólintanak Aesa szavaira. Két oldalról közelítik meg a skorpió lényt. A fekete ruhás dobófegyverekkel támad, magára vonva a lény figyelmét, majd a páncélos hátulról lerohanja az óriást, így elterelve az ellenséget a társáról, mielőtt azonban a szörny lecsaphatna rá, a viking visszafut és ekkor megint egy dobófegyver találja hátba a skorpiót, és az megint megfordul, majd az egész kezdődik elölről. A lény valójában egy helyben toporog körbe-körbe forogva, és nem veszi észre, hogy mi történik körülötte, az idegrendszerének fejletlensége miatt. Aesa társai végig figyelnek arra, hogy ne kerüljenek túl közel és ne akadályozzák a lány támadását. Miller, mivel a célpont egy bizonyos területen belül mozog könnyen elvégzi a gyors számításokat. Hat lövést kell leadnia a mennyezet majdnem pontosan felette elhelyezkedő részére, amit könnyen meg is tud tenni. A lövéseknek ugyan nincs hangjuk, de pillanatokkal később hangos hasadó hanggal egy hatalmas szikladarab szakad le és esik egyenesen a lényre. Maga alá temeti azt teljes terjedelmében, majd majdnem teljesen belesüllyed a homokba, eltüntetve mindent az adott részen. Miután a teremben elül a törmelék és a homok, Aesa a két társát már maga mellett láthatja. A lezuhant szikla nem mozdul meg. Az északi harcos kis kivárás után jelzi Aesának, hogy elégedett vele. Úgy látszik sikeresen teljesítette ezt a próbát is. A két férfi lassabb, de biztos léptekkel megindul a már nyitott kapu irányába, feltételezik, hogy a lány is követi őket, ezért most nem néz vissza és nem is int neki egyikőjük sem.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 24 Márc. 2014, 10:43

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Aesa szerencséjére a viking hamar szedte össze magát és így könnyedén eltudták terelni a skorpiólény figyelmét úgy, hogy a lánynak nem is kellett magára vonni a lény figyelmét. A páros tökéletesen megoldotta a feladatot kihasználva azt, hogy az ellenfelüknek tényleg csak állati intelligenciája volt. Mivel a perifériás látása is romlott így sokkal jobban forgatta a fejét és kapkodta ide-oda, hogy eldönthesse, hogy melyik ellenfelét is támadja, a ninját, vagy a vikinget. A kislány tudta, hogyha magasabb intelligenciája lett volna, akkor otthagyja mindkettőt és lefutja őket, és rátámadott volna. Ez lett volna a leglogikusabb, mert könnyedén kizökkenthető lett volna a másik páros. De legalább ezzel nem kellett számolni, és így a fizika feladatot is könnyedén tudta elvégeznie, mivel a lény őt most békén hagyta és könnyűszerrel kilehetett használni azt, hogy egyhelyben volt. A skorpiólény nem is tudta kiszámolni, nem is tudott következtetni arra, hogy mi is fog rá várni a közeljövőben, a kislány pedig nem is várt tovább. A lövések, mint máskor is, most is hangtalanok voltak, csak az utána jövő robbanások jártak hanggal. Az állat intelligencia miatt Aesa számított arra, hogy a lény először felfele nézne a hangra, aztán mikor meglátja, hogy mi történt, akkor próbál menekülni. Igaz egy ember is ezt tenné, ez amolyan ösztönös volt, és ez csak jó volt a számára, hogyha így történne ez. A hatodik lövés után a plafon is végül megadta magát és a törmelékek lezuhantak. A társai messzebb álltak, így nem találta el őket, de a lényt igen és rázuhant. Néhány pillanatig feszülten várakozott és figyelt, azt látta, hogy eltalálták a skorpiólényt a leszakadó darabok, majd belesüppednek a talajba a lénnyel együtt. Kissé köhögni kezdett a porra és könnyezni is, mert csípte a szemét. A kezeivel a levegőt igyekezett félresöpörni az útjából a porral együtt, ahogyan hadonászott. Mire sikerült már a két társa ott volt mellette, mintha csak teleportáltak volna. Még mindig a sziklát figyelte, ami nem mozdult továbbra sem. Most volt az a pillanat, amikor először vélte úgy, hogy tényleg agyonnyomta az a skorpiólényt. A kislány elmosolyodott, amikor meglátta a jelzést, hogy elégedett vele a viking. Kézjelekkel válaszolt neki.
„Köszönöm. Nem sérültél meg?”
Tette fel még a kérdést is neki. Remélte, hogy választ is kap erre valamilyen módon. Most, hogy itt voltak nyugodtan és nem kellett szavakat használnia visszatért ő is a kézjelekre, hogy a két társa is kényelmesebben érezze magát. Néhány pillanatot kivárt, ahogyan a két férfi végül továbbindult. Az ajtó felé nézett, hogy eltűnt-e onnan a sötétség, vagy még mindig ott van-e. Ha nincs, akkor igyekszik felmérni, hogy mi van még ott az ajtón túl, ha pedig továbbra is sötét van, akkor felzárkózik teljesen a társaihoz és a fegyverét maga előtt tartva halad továbbra is velük, hogyha átérnek a sötétségen, mert úgy vélte, hogy csak közeg lehet, akkor azonnal közbenézhessen majd a túloldalon, hogy ne érhesse őket újabb támadás.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Hétf. 24 Márc. 2014, 23:51

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Az északi harcos gyorsan válaszol a lány elmutogatott kérdésére. Nincs különösebben súlyos sebe, az, hogy megsérülnek általános, nem is figyelnek már rá. Erre a fekete ruhás is bólint. A kapunál lévő sötétség már nem látható, a másik oldalon minden fényes. Látszik a homokban az először elhajított nagyobb és az utána érkezett kisebb szikla is. Valójában a nagyon puha homokágy nyelte el a hangokat és a becsapódás energiáját is, ezért nem volt érzékelhető a másik oldalról semmi. A túloldalon egy jól megvilágított, vörös kövezettel és rubint kövekkel kirakott folyosó van, ami egy hídhoz vezet. A híd ugyan már nem látszik, de természetes fény áramlik onnan a földalatti terembe és érezhetően légmozgás is van, amely hűvösebb levegőt szállít. Aesa és a két társa könnyen átjuthat a futóhomokon, a már abban lévő két sziklán átugorva, majd a folyosóra kiérkezve. Éppen elhatározása szerint nézne körbe, amikor Aesa megérzi, hogy valami a lábára csavarodik. A következő pillanatban orra bukik és nagy sebességgel kezd visszacsúszni abba a terembe, ahonnan kijutott. Ha megfordul látja, hogy a lábára csápszerűen valamilyen csont, ín és erek alkotta, szétroncsolódott szerv csavarodik. A teremben a korábban lezuhant mennyezet darab félig ki van emelkedve a homokból. Alatta a skorpió lény megmaradt teste. Leginkább csak a fogakkal teli szája és a félszeme. A teste többi része, a belsőszervek, csontok, izmok, egy masszát alkotva vannak alatta, éppen, hogy életben tartva. Utolsó erejével a lény, farkának megmaradt részével még magához akarja húzni Millert, hogy széttépje. Aesa jelenleg a földön csúszik, igen gyorsan, erősen lábára van tekeredve a szörny megmaradt végtagja, és már csak néhány tíz méter a távolság.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Thorhalla Kedd 25 Márc. 2014, 10:26

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Aesa bólintott, hogy rendben van és érti, hogy mit akart a viking elmondani. Akkor csak kisebb sérülései voltak, amikkel még minidig talpon tudott maradni és nem volt olyan súlyos, hogy foglalkozni kelljen vele. A harcosok valóban mindig megsérülnek, de ennek ellenére még senkit sem látott úgy, hogy ennyire könnyedén viselte volna azokat. Maximum az anyukája történeteiben fordult ilyesmi elő. Amikor a ninja is bólintott egyetértően, akkor nyugodott meg csak a kislány, hogy tényleg nem lesz semmi bajuk, noha a ninja fejsérülése igencsak súlyosnak tűnt korábban, de már láthatóan ő is jól volt. Ahogyan az ajtón át nézett látta, hogy a sötétség már eltűnt onnan és csak puha homok lepte be a helyet. Így már érthető volt, hogy miért is nem hallott semmit, amikor a kő becsapódott a viking dobása után és Aesa kövecskéje után is. Mind a kettőt látta a homokban. Most nem volt ott az a sötétség, ami korábban, hanem szép fényes volt minden. Gyönyörűnek találta a vörös kövekkel kitett folyosót, ami a homokon túl látszott, majd maga a folyosó a távolba veszett. Érezte a hűvösebb levegőt is bentről, amerre mennek majd, így könnyedén kiszámítható és tudható volt, hogy van még arra is kijárat majd. Követte a két társát át a homokon könnyedén és elegáns ugrással felhasználva a bedobott nagyobb követ. Majd megállt a folyosón, ekkor nézett volna körbe, amikor megérzett valamit a lábán, majd az a valami megrántotta és ettől a kislány elesett. Meglepettségében felsikoltott és a fegyvere is kiesett a kezéből. Hihetetlen gyorsan kezdett visszafelé kerülni, ahogyan az a valami húzni kezdte. Arra fordult és akkor látta meg a skorpiólényt. A szájszerve még megvolt a plafon pedig némileg még ki is emelkedett a helyéről. Még mindig élt, a rosszérzése mégiscsak igaznak bizonyult, hogy nem nagyon akarta elhinni, hogy vége lenne ennyivel. Nem volt túl sok ideje arra, hogy koncentráljon, vagy eltervezze, hogy mit akar, a lénynek még megvolt a szája és a fogai, meg a farka, a végső halála előtt még könnyedén széttéphette volna, ha akarja. És láthatóan tényleg ezt akarta megtenni. A ruhája átlagos volt, így valószínűleg a gyors húzás okozta súrlódás már sebeket is okozott neki. Ezzel igyekezett nem törődni, a távolság pedig vészesen fogyott, a fegyvere nem volt már meg, leejtette, pedig azzal mennyire könnyedén eltudta volna innen intézni a lényt, csak egyetlen lövés a csápba, amivel húzza. Erről ugrott be, hogy mit kellene tennie. Próbált előrehajolni és a kezeivel megragadni a csápot, majd a szabad lábával megvetni magát. A csápot húzta maga felé, a lábával pedig megállni próbált, így azt igyekezett elérni, hogy a saját fizikai erejével képes legyen megállni és nem csúszni tovább a skorpiólény felé. Reménykedett benne, hogy jelen állapotában fizikailag erősebb, mint az ellenfele. Ha mindez nem válik be, vagy ha éppen beválik is megfeszíti minden izmát, a következőkhöz. Esze ágában sem volt a kislánynak hagyni azt, hogy a skorpiólény odatudja húzni magához, sokkal inkább azt szerette volna végrehajtani, hogy ezt a csápos szájszervet kitépi a tulajdonosból. Így ha megtudta ragadni a csápot a többi már nem volt annyira lényeges, maga felé kezdte húzni a csápot, hogy az teljesen megfeszüljön, ha sikerült ezt elérnie, akkor minden erejét összeszedte és teljes erőből próbálta meg az egészet maga felé rántani. Ha egy nem volt elég, akkor többször is igyekezett megtenni, hogy szinte szó szerint kitéphesse a másikból ezt a részt, vagy ha mindez nem sikerül akkor akkora fájdalmat okozzon neki, hogy inkább elengedje, vagy beleájuljon a fájdalomba, amit ez a művelet okoz a többi sérülésén felül.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Kedd 25 Márc. 2014, 23:46

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Aesa fel tud hajolni és meg tudja ragadni a lábára tekeredett csápot. Amikor azonban próbál az egyik lábával ellentartani, nem sikerül ezt úgy kiviteleznie, mint szeretné. Sikerül ugyan fékeznie magát, azonban néhány méterenként a talaj kiemelkedései, sziklák vagy a homok mindig akadályozza őt. Mivel egy lábon csúszik csak, hiába van elég ereje hozzá, sokszor megbotlik, elcsúszik vagy a saját ereje és lendülete rántja előre. Ezek alatt a kisebb bukások alatt is egyre közelebb kerül a lény szájához. Ezután szorítja meg a farok megmaradt részeit. Ragadós testfolyadék terjed szét Miller kezén ekkor, ami még segíti is a húzásban. A lánynak sikerül eltépnie az őt rántó farok egy részét, majdnem egy méteres csonkolással. De a skorpió nem adja jelét, hogy ez a többi sérülése mellett egyáltalán fájna neki. A végtag megmaradt része nagy sebességgel csapódik egyet, visszahajlik és Aesa karja köré fonódik, rendkívül erősen. A lény most újra a lehető leggyorsabban húzza magához. Már csak méterei vannak, hogy elérje a lezuhant szikla szélét ami alatt a lény is van jelenleg. Még van ideje cselekedni. Aesa két társa ebben a pillanatban már hátulról rohan a lány után, a lehető legnagyobb sebességgel, de még túl messze vannak.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Thorhalla Szer. 26 Márc. 2014, 10:31

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Aesa számára igencsak nehézkes volt az, hogy megálljon a lábán és így hajtsa végre azt, amit szeretett volna, mert a kövek, kiemelkedések csak nehezítették azt, amit szeretett volna. Ezek miatt gyakran bukott előre, csúszott el, vagy esett el egyszerűen. Az ereje valóban meglett volna, mindezt érezte is, hogy így van, csak a terület tette alkalmatlanná azt, hogy mindezt kihasználja. Egy pillanatra elfintorodott, ahogyan az a fura nyálkás anyag került a kezére, amikor ráfogott a csápra. Egy szívdobbanásnyi erővel később rájött arra, hogy mindez neki kedvez, mert így könnyebb a kart megfogni, mert nem csúszik tőle a keze, hanem ragad. Akkor ezt valamiféle emésztőnedvnek gondolta, mintsem a lény vérének, csak ez lehetett a jó magyarázat erre. Ekkor végül sikerült megrántania is a szervet és letépni azt. Ennek hála ismét a földre esett, a lény pedig sajnos nem adta a jelét annak, aminek ekkor kellett volna következnie. Nem kezdett menekülni fájdalmában, nem ájult el, hanem a kislány nagyobb bánatára ismét támadott. Nem volt ideje arra, hogy kitérjen, vagy fellélegezhessen, mert skorpiólény megmaradt végtagja rácsavarodott a karjára és ismét maga felé rántotta őt. Érezte, hogy ebből már sokkalta nehezebben fog tudni kiszabadulni, mint korábban tette. Azon felül már majdnem túl közel is volt a lényhez, így nem túl sok lehetősége maradt. Egyetlen jó opciót látott, ami igencsak veszélyes volt, de ha sikerrel jár azzal egyszerre el is intézheti a lényt egyszer és mindenkorra. A már csak pár méter miatt volt túl kevés opciója, vett egy mélyebb levegőt és hagyta, hogy a lény maga felé húzza. Csak annyira mozgott, hogy felvegyen egy olyan helyzetet, hogy nagyjából a két lábával ellen tudjon tartani a húzásnak. Nem próbálta meg teljes erejéből mindezt, szüksége volt arra, hogy a lény húzza, mert kellett a lendület számára. Így ezt tartotta fent, hogy a lábaival ellentartott, majd mielőtt túl közel ért volna, akkor egyszer egy pillanatra még teljesen ellen szándékozott tartani a húzásnak, hogy a lény erősebben rántsa maga felé, és ekkor engedte el a lábaival is a talajt. A számításai szerint kellően nagy lendületet szerezetett ezzel ahhoz, hogy átrepüljön a lény felett és ne egyenesen a szájában landoljon, hanem a lendület és a rántás erejének hála elrepüljön felette. Nem nagyon, csak annyira, hogy a szikla irányába érkezzen. Amíg a levegőben volt a szabad kezével ismét próbál ráfogni a csápnak azon részére, ami tartotta a másik kezének csukló része alatt, majd ezt teljes erővel megrántani úgy, mint az előbb, hogy ismét szakadásra bírja az adott testrészt. Remélte, hogy ezzel sikerül elérnie azt, amit akar és akkor a lendület továbbhajítja a sziklán túlra és valahol amögött ér majd földet úgy, hogy a skorpiólény nem találhatja meg őt újra.
Ha mindez a számításai szerint nem volt kivitelezhető, mert úgy ítéli meg, hogy a lénynek kivételesen több esze lehet és az egyszerűen képes lenne lerántani őt a szájába, mert nagyobb erőt tud kifejteni, mint a kislány ereje és a saját ereje összeadva a lendülettel együtt és így sérülten képes ezt korrigálni. Akkor még most a húzásnál próbálja csak a szájszerv nyelvét elkapni ugyanúgy a csukló alatt és ismét eltépni, hogy ezzel is időt nyerhessen az ellenfelével szemben. Illetve ismét elérje azt, hogy kiszabaduljon. Arra jelenleg nem volt Aesa-nak ideje, hogy hátranézzen, hogy hol is lehetnek a társai, így nem tudta, hogy már jönnek, ezért kellett úgy gondolkodnia, mintha rájuk nem is számíthatna jelen helyzetben.


//Ez most nem lett túl hosszú, elnézést.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Szer. 26 Márc. 2014, 23:00

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Aesa végül az utolsó pillanatokban új tervet alkot, kihasználva a helyzetét. A lény egyre gyorsabban kezdi őt húzni, minél közelebb kerül a szájához. Aesa megfelelő időzítéssel, az optimális periódusban tud magán előre lökni. Így ahelyett, hogy egyenesen a skorpió megmaradt részei mellé, közé zuhanna nagyobb sebességgel tovább repül a levegőben. Azonban ezt a szörny is érzékeli és egy határozott rántással a csáppal próbálja visszahúzni a lányt. Aesa éppen ekkor szakítja el a farok megmaradt részeit. Mivel már a repülés közben megkezdte ezt, elég ideje van hozzá. A levegőben a lendület hatására tovább repül és terve szerint, jóval csak a szikla mögött ér földet. Azonban ahogy a talajhoz ütközik, az oldala megreccsen. Túl nagy sebességgel és erővel érkezett meg, és nem volt, ami lassítsa, ennek hatására az egyik bal bordája eltörik. A szervezete regenerálni kezd néhány hosszabb másodperc után helyreállítja a sérült szöveteket. Felnézve Miller most láthatja, hogy a fekete ruhás és az északi harcos együtt rohannak felé. A két társa egy-egy közelharci fegyvert lát, majd nekiesnek a mélyedésben lévő ellenfélnek. A megmaradt, csonk farok még egy ideig csapkod, majd mozgása hirtelen lelassul, már csak vergődik, majd végül megmerevedik. A skorpió lénynek vége. Aesa nem látja a sziklától mi is történik a másik oldalon pontosan, de néhány másodperc múlva a két segítője véres felszerelésben jelenik meg előtte. A lány által ninjának hívott lehajol hozzá és kézjelekkel kérdezi, hogy van-e valami baj, ha igen mennyire súlyos. Ha kell akkor még talpra is segíti Aesát és támogatja is, hogy együtt tudjanak tovább haladni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 27 Márc. 2014, 10:43

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Aesa terve sikerrel járt, és még jól is járt egészen, ő maga úgy számolta, hogy a térdei is könnyedén kitörhetnek és kiugorhatnak a mutatványnál, amikor megállítja magát egy pillanatra teljesen a gyors mozgásból, majd elengedi magát, hogy átessen a sziklán. Azonban itt ekkor még nem lett semmilyen sérülése sem, az előreszámítás is helyes volt, hogy korrigálni próbál majd a skorpiólény és lerántani őt, amikor rájön arra, hogy az áldozata, zsákmánya túlrepülne rajta. Így ekkor próbálta eltépni a csápot, amit sikerült is újra a szabad kezével ezáltal a keze is szabad lett. A kislány pedig szabadesésben repült tovább nagy erővel. Itt nem próbált normálisan esni, számított rá, hogy a nagyobb erő miatt úgysem sikerülne és ha sebesülést szed össze a korábbiakból okulva úgyis hamar rendbe jön, így nem is volt olyan fontos. Pillanatokkal később becsapódott a homokba és az oldalába baloldalt fájdalom hasított, hangosan nyögött fel erre, ahogyan a bordája megadta magát. Néhány levegővételig sípolt a tüdeje levegővételkor és elfintorodott a fájdalomtól is Aesa. A szemébe könnyek szöktek, amik csípték a szemét, de ahogyan tudott nagy levegőt venni a megszokott kellemes bizsergés is átjárt a testét. A regenerációja valóban most sem hagyta cserben. Amint megállt a földön és képes volt rá hasra vágta magát és visszafordult a szikla felé, a szemeiből kitörölte a könnyeket, hogy rendesen lásson. Eddigre valamelyest a fájdalom is tompult a levegővételkor, így ez is könnyebb volt számára, majd néhány másodperc múlva az is teljesen megszűnt. Végre meglátta a két társát is, ahogyan azok is közeledtek a skorpiólény felé rohannak közelharci fegyverekkel. A harcot magát nem látta, csak a skorpiólény farkából tudott következetni az állásról. Nem mintha olyan soka esélyt adott volna a lénynek arra, hogy életben maradjon. Látta a vad kapálózást, majd a lassulást és a megmerevedést és azt, hogy elzuhant végül, ahogyan a skorpiólény végre kilehelte a lelkét. A kislány erre a pillanatra várt csak, ekkor húzta fel maga alá a lábát, miközben a kezével még támaszkodott a földre. Ugrásra készen várakozott, de nem volt rá szükség a szikla mögül a két társa tűnt fel, nyakig véresek, de győztek. Ekkor kelt fel a földről, így láthatóan nem volt szüksége arra, hogy segítsen neki a ninja. A kérdésre elmosolyodott és megrázta a fejét, majd ő is kézjelekkel mutatta ugyanazt, amit nem sokkal korábban a viking is mutogatott, hogy az, hogyha megsérülnek teljesen megszokott, nem is figyel már rá. Ezzel is jelezte mindazt, hogy teljesen rendben van és nincs semmilyen sérülése. Ami egyébként látszott is, hogy nincs rajta sérülés, maximum a ruhája szakadt el több helyen, de fizikai sérülés nyoma egyáltalán nem volt rajta ha minden igaz és a regenerációja itt is eltűntetett minden sebet. Még végignézett gyorsan magán, hogy tényleg így van-e, majd elindult előrefelé a társaival. Ha odaértek a sziklához, akkor még egyszer ránézet a skorpiólényre, hogy milyen állapotban van azok után, hogy a társai végeztek vele. Még igyekszik néhány pillanatig meggyőződni arról, hogy tényleg vége van-e, és nem járnak majd még egyszer úgy, mint az előbb, ha ezt sikerül megállapítania, akkor megy tovább arra, amerre eredetileg is indultak. Ismét próbál majd a sziklát felhasználva átugrani a futóhomokon, majd már a vörös folyosón újra magához venni a lőfegyverét. Ha ott van és a társai is, akkor elindul előrefelé a folyosón végig, hogy megláthassa, hogy hova is kerülnek majd tovább és mi vár rájuk ott, ahonnan a légmozgás is jön.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Szomb. 29 Márc. 2014, 03:39

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Az északi harcos örömmel látja, hogy Aesa ugyanúgy válaszol, ahogy ők tették korábban. Így már biztos benne, hogy nem kell féltenie a lányt. Aesa végignézve magán nem lát már semmilyen sérülést sem, az ellenőrzéssel megbizonyosodhat róla, hogy a regenerációja ugyanúgy működik, ahogy más biológiai értékei is ezen a síkon. Feláll és elindul a két társával együtt. Visszanézve a skorpiólényre, már csak egy nagy méretű véres, apró húscafatokból álló foltot lát a sziklán, és alatta a  mélyedésben az összegyűlt vért, valamint a belső szervek maradékát. A szörny ezúttal már biztosan halott, nincs semmi ami életben tartaná a szervezete maradékát. A köveken átugrálva Aesa a két társával ismét a vörös folyosóra érkezik meg, itt a földön megtalálja a korábban elejtett fegyverét és az arany szkarabeusz szobrot is, amit magánál tartott. Ezután a folyosón megy végig. A légmozgás egyre erősödik, ahogy halad felfelé az emelkedő folyosón, ezzel együtt a szemből jövő fény is egyre erősebb. A felszínre érés előtt a szél már egészen viharos és a fehér fény is vakító, de amint a lány átlép egy pontot, hirtelen kitisztul a kép. A kihalt várost látja maga előtt újra, de egy egészen más részét. A közelben nincsenek romok, csak üres terek és egy-egy romos oszlopsor. Középen folyik egy igen széles folyó, kikövezett mederben. Bő vizű és erős a sodrás, úszva valószínűleg nem lehet rajta átjutni, azonban vannak hidak. A hidak nem egyenesen, hanem sréhen haladnak át a folyón. Egyik sem lapos, hanem V alakú, így nehezebb rajta a haladás, valamint csak két ember széles, viszonylag vékony. Ahol az egyik híd átér a túlpartra, ott kezdődik egy másik híd, ami vissza visz a másik partra, néhány tíz méterrel feljebb. Így haladva fel egészen egy magaslatig, ahonnan a folyó folyik. Minden ilyen fordulóban van egy oszlop tetején egy nagy vörös kristállyal. A fenti részen, ahova a különös hidakból álló út vezet, látható egy nagyobb kupola teteje, azonban a többit takarja a lejtő. Aesa a szeme sarkából láthatja, hogy valaki közelít hozzájuk. Oldalról egy hosszú, hófehér leplet viselő alak jelenik meg, a ruhája lila színű díszekkel van ékesítve, a fején hosszú felfelé nyúló rituális fejfedő van, szintén lila színű, arcát pedig maszk takarja. Nincs nála fegyver, de a kezeit maga elé tartja. Láthatóan ember és valószínűleg egy férfi. Az ujjain végig gyűrűk vannak, amelyeket látszólag használhat valamire. Ahogy közelebb ér kezével int, a fekete ruhás és a páncélos harcos viszonozza ezt. Láthatóan ismerik őt mind a ketten. A paphoz hasonló alak kezeivel hadonászni kezd, mintha varázsolna, mire Aesa két társának sebei teljesen begyógyulnak. Ezután Miller felé fordul és elkezdi neki jelekkel elmagyarázni a feladatot. Végig kell menniük az összes hídon, az első oszlopról el kell venniük a kristály, majd ezt felvinniük a következő oszlopig, ott kicserélni a két vörös követ, majd az újat vinni tovább. És ezt egészen addig, amíg teljesen fel nem érnek. Azt külön kiemeli, hogy soha nem szabad megszakítani a láncot, vagy kezdhetik elölről, valamint egyszerre csak egy valaki viheti a követ. Miután befejezi a mutogatást, megvárja, hogy Aesa reagáljon, világos-e számára a feladat. Ha ez megtörténik, akkor Aesa három társa meg is indul az első híd felé, majd azon át. Természetesen megvárják a lányt is. Az északi harcos, ekkor mutatja fél kezével Aesának, hogy figyelje az eget. A közelben látszólag azonban nincs semmi.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 29 Márc. 2014, 11:09

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Látta az örömöt a vikingen, hogy ugyanaz volt a reakciója, mint korábban a két férfinak a sérülésekkel kapcsolatban. Aesa tudta magáról, hogy tényleg őt kell a legkevésbé félteni itt, de hogyan magyarázhatná el könnyedén a két társának, hogy ő olyan ember, aki erősebb, gyorsabb, okosabb, mint a megszokott? Ezenfelül még regenerálni is képes, illetve azt is megtenni, hogy amit valaha látott, érzett, érzékelt bármilyen módon azt könnyedén vissza tudja idézni bármikor az életében, mert mindig emlékezni fog rá? Azt úgy vélte a kislány, hogy már rájött mindkét férfi, hogy nem átlagos kamaszról lehet szó az ő esetében, mert teljesen más volt, mint más emberek, de azt, hogy mennyire különleges nem is sejthették. Arról is nem is beszélve, hogy a képességét még nem is használta, egyrészt még szükség sem volt rá, másrészt nem tudta, hogy az működne-e itt. Illetve, ha megtenné a két társa is elfelejtené a létezését, amíg elő nem bukkan újra, és mindez igencsak nagy kellemetlenségekkel tudna itt járni. A sebei elmúltak, ilyesmit már nem talált magán, tehát a regenerációja továbbra is ugyanúgy működik, mint korábban, ami azért igencsak nagyban növelte a magabiztosságát és biztonságérzetét. A kő túloldalán megnézte a halott skorpiólényt, ami ezúttal már tényleg halottnak volt nevezhető, így nem kellett aggódni, hogy az előbbi események véletlenül újra megtörténhetnének. Így teljesen nyugodtan haladt tovább már, a kövön való átugrás után meg is érkezett a folyosóra, nem csak a fegyverét kellett újra magához vennie, hanem az arany szkarabeusz szobrot is, mert azt is elhagyta. Az az övéből esett ki mivel oda tette be, hogy az tartsa, máshova nem tudta. Egy pillanatra eszébe jutott, hogy kellene egy kisebb hátizsákot teremtenie itt, hogy az egyéb felszerelését oda helyezze el, de mivel nem tudhatta, hogy az akaraterejére mikor lesz szükség, hogy valami mást létrehozzon, így még nem tette meg. Elindult a folyosón a két társával, amit hamar megtudott állapítani, hogy a légmozgás igencsak erősödött és a fények is. Végül pedig felért ő és a társai is a felszínre.
Itt egy pillanatra megtorpant, hogy a szeme hozzászokhasson a fényekhez és megláthassa, hogy hova is értek. Ismét a városban volt, ugyanabban, csak egy másik részen. Azonnal körbenézett, hogy merre is vannak és felmérje a helyet. Látta a folyót és a hidakat, gyorsan felmérte a helyzetet, azon sréhen haladtak és egészen a folyó kezdetéig haladtak fel egy magaslati részre. Amint a kristályokat is meglátta már azonnal tudta, hogy mi is lesz a feladat azok előtte, hogy azt elmondta volna valaki neki. Ahogyan a folyómedret nézte látta, hogy kicsi az esélye annak, hogy úszva lehessen közlekedni benne és direkt alakították ki így, ahogyan a kikövezés mutatta azt. A folyosó végpontján a magaslaton a kupolát figyelte néhány pillanatig és próbálta beazonosítani, hogy hasonlít-e valamire, amit látott már élete során, hogy ezáltal jöhessen rá arra, hogy mire is számíthatnak odafent. Amíg ezt figyelte a szeme sarkából sikerült kiszúrnia azt, hogy valaki jön feléjük. Azonnal arra fordult és emelte a fegyverét, majd meglátta a fehér ruhás alakot, aki odajött hozzájuk, lila mintázattal a ruhán. Neki még az arcát sem láthatta, ahogyan a ninjának sem, mert itt is el volt fedve. Próbálta visszaidézni, hogy ő is rajta volt-e a képen, amit még a szentélyben látott, ahol a viking és a ninja is szerepelt. A testarányok és magasság, felépítés alapján Aesa úgy tippelte, hogy ez az alak is férfi lehet, figyelte, ahogyan könnyedén gyógyította meg a két társát néhány hadonászó mozdulat alapján.
- Te egy mágus… egy varázsló vagy! – szaladt ki a száján gyermeki lenyűgözöttséggel.
A mesékben már látott és olvasott ilyesmit, tudta, hogy az anyja is képes volt ilyesmire még istennőként, igaz ő a tüzeket volt képes uralni és az elmét manipulálni, illetve alakot váltani, de ez akkor is majdnem teljesen ugyanolyan volt. Azon a kislány már nem lepődött meg, hogy ő sem tud beszélni, csak kézjelekkel fogja megkapni azt, hogy mit is tesznek a folytatásban. Figyelt arra, hogy a varázsló mit is magyaráz neki, jól gondolta, hogy mi lesz a feladat, tényleg oda kell majd eljutniuk, ahova gondolta és a kristályokat is át-át kell helyezni. Miután a férfi „elmondta”, hogy mi is az egész Aesa bólintott, hogy érti a feladatot. Azt már most tudta, hogy a magyarázat ismét könnyebbnek bizonyult, mint ami a feladat lesz valójában. Azt fontosnak találta, hogy aki elveszi a követ, annak kell a szakaszon végigvinni és nem adhatja át, történjék bármi, de legalább csak annyi a „következmény”, hogy újra kell kezdeni az egészet, ha hibáznak és nem hal meg senki sem. Újra bólintott, hogy világos volt minden és immáron már három társával indult el az első hídhoz. A viking intésére az égre nézett, de nem volt ott semmi.
„Onnan várunk támadást?”
Tette fel a kérdést ismét kézjelekkel és nem hangosan kimondott szavakkal. A válasz után úgy halad tovább, hogy figyeli az eget is és nem csak a hidat maga előtt. Ha sikerül megérkezniük az első oszlopig, akkor megnézi az emelvényt, hogy milyen a kristály, min van rajta, mit vehet észre. Milyen anyagból van az ékkő, lehet-e csapda abból, ha hozzáérnek és efféle apróságokat. Utána a a többiekhez fordul kérdő arckifejezéssel és kézjelekkel kérdezi, hogy ki vigye az első kristályt? Ha a többiek válasza az, hogy ő legyen az első, akkor vesz egy mélyebb levegőt és megpróbálja leemelni az ékkövet a helyéről.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Szer. 02 Ápr. 2014, 00:26

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Aesa megnézi a magasban lévő kupolát, első látásra ismerősnek tűnik, de korábban soha nem látta élőben, nincs ilyen emléke. Valószínűleg az egyik álmában szerepelhetett ez a kép, de mivel ezt a szervezete az álmokat mikroképekbe tömöríti, így korábban soha nem juthatott el a tudatába, csak most. Ahogy a harmadik, megérkező társát végigméri emlékezhet rá, hogy ő is szerepelt a falon lévő véseteken. Különösen az öltözéke és a gyűrűk mutatnak feltűnő hasonlóságot. A pap Aesa szavaira, hogy ő egy mágus határozottan bólint. Az egész megjelenésén és mozgásán látszik, hogy nagyobb erőket ural. Ő a csapat gyógyítómestere, mutogatja el a lánynak az északi harcos. Arra a kérdésre, hogy a levegőből várható-e támadás igenlő választ kap. Végül a négy fős csapat gond nélkül átér a hídon. Odaát a nem túl magas homokkő oszlop tetején van a nagyobb méretű, közel a Miller testével egyező sugarú, vörös, matt kristály, ami jó pár helyen töredezett. Nincs rajta semmilyen jelöléles, minta, és ilyen a talapzaton sem látható. Láthatóan valamilyen közönséges anyagból készült minden. Csapdára utaló nyomok pedig nincsenek. A társai hagyják Aesának, hogy kivegye a követ a helyéről. Ezt testi erejének hála könnyen meg tudja tenni. Viszont a kő mérete miatt csak úgy tudja jól megtartani, megfogni és vinni, ha a feje felé emeli. Ha ezt megteszi, akkor egyáltalán nem látja az eget, csak fejmagasságig a környezetét, a talajon történő eseményeket. Ez is a próba része. Nem sokkal azután, hogy a lány elmozdítja a kristály, a híd, az oszlop, majd a föld is megremeg. Aesa nem látja mi történik, de hirtelen mind a három férfi az eget kezdi pásztázni, felkészülten, mintha keresnének valamit. Másodpercekkel később árnyék borul a híd jobb felére, ahol most ők is állnak. A levegőben hangos szárnycsapásokat lehet hallani és a légmozgás is érezheti, ez mozgatja a talajt is. Ekkor a fekete ruhás alak int Aesának, hogy induljon el a hídon át, ők majd megvédik. Azonban egyelőre egyikük sem támad, mintha nem látnák az ellenfelet.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Thorhalla Szer. 02 Ápr. 2014, 09:35

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Saját maga nem emlékezett arra, hogy látta volna azt a kupolát korábban, így beazonosítani sem tudta. Ilyen esetekben kicsit sajnálta, hogy nincs biochipje és nem tud kapcsolatba lépni Maniac-el, mivel a HPI-n kívül éltek és emiatt nagyon sok plusz információtól elesett. A számításai gyorsaság igaz mindezt igencsak kompenzálni tudta és kevés olyan dologba futott bele élete során, hogy ne tudott volna egymaga boldogulni, de az ilyen apróságok esetében jó lett volna az a mesterséges intelligencia. Egyszer-kétszer pont az ilyen esetekben már felmerült benne, hogy jó lenne egy hasonlót programozni, valami egyszemélyest, de még nem igen jutott el addig, hogy ezt egyáltalán megvalósítsa, mert a folyamatos unatkozás ellenére is volt dolga bőven. De most ezt különösen fontosnak jelölte meg az elméjében és talán hamarosan majd neki is fog ennek állni, valamikor azzal egy időben, hogy az otthoni androidot is átprogramozza az anyukája háta mögött, hogy a roncshalmaz kevésbé legyen idegesítő. Abban nem tévedett, hogy a varázsló is rajta volt azokon a képeken, amit odafent látott, főleg a ruhája és a gyűrűk a kezein voltak azok, amik perdöntőek lehettek, hiszen az arcát a lefedettség miatt nem láthatta. Míg a többieknél azt nagyjából látta és letudott onnan érzelmeket olvasni, az most ebben az esetben nem lesz járható út. A varázsló esetében kénytelen lesz majd a testmozgásból és testbeszédből olvasni, már ha képes lesz minderre. Hiszen ezt is éppen csak mostanság tanulta, hogy ebből hogyan lehet és miként tud ő is így kommunkiálni. A kézjelek pedig már teljesen megszokottá váltak számára a mai napon. Úgy vélte, hogy a társai között azért nincsen szükség a minimális interakcióra sem, mert vagy tökéletesen ismerik egymást, vagy pedig valamiféle mentális kapcsolat állhat fent közöttük, amin keresztül gondolati úton tudnak kommunikálni egymással. A vikingre pillantott, aki valóban azt mutogatta el neki, amit magától is kigondolt, hogy a varázsló a gyógyító a csapatban és tényleg lesz támadás majd a levegőből valamikor. Felnézett az égre, de továbbra sem látott ott semmit sem. Akkor pedig egyszerű logikával úgy vélte, hogy majd akkor jönnek azok, amikor elveszik a kristályt a helyéről. Ahogyan korábban is akkor kezdődtek az ellenséges hullámok, amikor nekiláttak a feladatnak és nem korábban. Közben átértek a hídon és immáron közvetlen közelről tudta a kislány megvizsgálni a kristályt és azt, amin az állt. Az első, amit meg kellett állapítania az az volt, hogy távolról kisebbnek tűnt a vörös kristály és nem pedig másfél méter magasnak, azaz akkorának, mint amekkora Aesa is volt. Se csapda, de hasonlót nem látott, talált ott, úgy tűnt, hogy teljesen biztonságos lenne felemelni mindezt. A kérdésére, hogy ő vigye-e az elsőt a többiek ráhagyták, így megtördelte kissé az ujjait és vett egy nagyobb levegőt. Annak ellenére, hogy nagyobb erővel rendelkezett a sima embereknél a kristály méretéből adódóan úgy gondolta, hogy nem lesz túl könnyű dolga azzal kapcsolatban, hogy megemelje, noha azt nem nézte meg, hogy üreges-e a kő, vagy éppen tömör. Ha üreges, akkor könnyebb dolga lesz. A térdeit és lábát megfeszítette, ahogyan azt kell, hogy sérülés nélkül legyen képes arra, hogy megemelje majd a kristályt. Talán még Aesa-t is meglepte, hogy mindez sikerült és képes volt arra, hogy megtegye. Nehéz volt jól fogni így és semmit sem látott az égen kívül, így muszáj volt a kristályt maga felé emelni. Így előre és oldalra tökéletesen látott, ellenben pont arra nem, ahonnan a támadást várták. Felfelé. De ezzel nem tudott mit kezdeni, az árnyékot látta és érezte is a szelet, hogy az első madár, vagy ki tudja, hogy miféle lény megérkezett oda hozzájuk. A ninja kézjelére bólintott, hogy induljon el, amit óvatosan ugyan, de szándékozott végrehajtani. Amennyiben megtudta tenni, akkor elindult a híd felé és rálépett, ha ez is megvolt, akkor elindult a hídon át a következő részre. Arra azért figyel, hogyha jelet kap a társaitól, hogy mit tegyen, akkor a szerint próbáljon cselekedni, vagy ha őt magát éri támadás, akkor próbálja tartani az egyensúlyát, hogy ne essen el, vagy ne ejtse ki a kezéből a kristályt. Megállni próbál nem megállni, mert lehet, hogy akkor nem lesz esélye arra, hogy újra tovább induljon. Így próbál haladni óvatosan, azt pedig látta még, hogy a társai ugyan nem támadnak, messze lehetett a madár, vagy pedig nem látták azt. Ami igencsak nagy kellemetlenséggel járna, ha csak az árnyéka alapján lehetne kezdeni vele valamit.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Szomb. 05 Ápr. 2014, 01:57

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Aesa, ahogy a társait figyeli megállapíthatja, hogy azok nagyon jól ismerhetik már egymást korábbról, ezért nincs szükségük közöttük olyan szoros kommunikációra. Ahogy a lány kiveszi a kristályt a helyéről, érzi, hogy az belülről teljesen tömör, egyáltalán nem üreges, így neki is nehezebb megemelnie, ugyanakkor ez a testi ereje miatt nem jelentős. Végül Aesa óvatosan, minden lépésre figyelve elindul. Nagyjából a híd feléig tud eljutni minden gond nélkül, a három társa pedig követi és hátulról fedezi őt. Hirtelen azonban mintha besötétedni, a napból érkező fény nagy része elnyelődik, majd sokkal hangosabban lehet hallani a szárnyak csattogását és a lökéshullámok is erősebbek lesznek. Az utolsó közeli csapásnál ez már olyan erős, hogy még Aesát is ellöki, a kezéből szinte kirepül a kristály, ami néhány méterre tőle a híd közepén a földbe csapódik. Ő maga sajnos nem tud időben reagálni, képességei ellenére sem, arccal előre zuhan a földre. Ha felnéz az égre láthatja, hogy egy hatalmas félig nőre, félig keselyűre emlékeztető lény repül körülöttük, egyértelműen egy hárpia. Néha olyan magasra repül, hogy már csak egy kis pont az égen, máskor lejjebb zuhan a levegőben és úgy csap le rájuk. A fekete ruhás harcos, ahogy eddig is azonnal távolsági fegyvereivel támad, amíg a pap kezéből zöld színű tűzgömböket kezd dobálni. Ezek a fegyverek méretükből adódóan nem tudnak súlyos sérülést okozni az ellenségnek, ráadásul annak folytonos mozgása miatt el sem találják, viszont összezavarják, így egyelőre nem tud még egyszer lecsapni. Aesa vikingnek hívott társa segít a lánynak felkelni a földről, ő távolsági harcban nem olyan gyakorlott, ha Miller már jól van, akkor gyorsan a kristályra mutat, kézjelekkel kérdezve, hogy tovább akarja-e vinni. Ha igennel felel Aesa akkor máris a nyomába ered a társa, hogy fedezhesse őt, viszont ha negatív választ kap, ő maga rohan a kőért. A kristály, amint a földhöz ér lassan vörösből kezd zöld színűvé válni. Fogy az idejük, Aesának még időben dönteni kell.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 05 Ápr. 2014, 10:33

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Aesa hamar rájött, hogy a gondolata valóban helytálló volt, hogy annyira ismerik egymást a társai, hogy emiatt nem volt szükség az interakcióra közöttük és emiatt tűnt úgy, mintha mentális kapcsolatban lennének. Vajon hány évet, évtizedet töltöttek egymás társaságában, hogy így összeszoktak? És vajon mikor vesztették el a beszédük készségét? Úgy gondolta, hogy hajdanán ezzel rendelkezhettek és lehet, hogy csak a mostani próbája miatt nem voltak erre képesek, hogy a kislány maga jöjjön rá a feladatokra és ő adja ki az utasításokat nekik. Hogy nem ők voltak a feladat főszereplői, csak „eszközök”, akiknek, aminek a segítségével a kislány végretudja hajtani a feladatokat, amiket Átok bácsi kiszabott rá. Őt ismerve Aesa erre a következtetésre jutott, legalább is ez tűnt a számára a leglogikusabbnak. A kristályt sikeresen megemelve jött rá, hogy mindez mégsem olyan könnyű feladat, mint látszik, hiszen az egész tömör volt. Nem igazán tudta, hogy a társai miként tudják majd ezeket elcipelni. A vikinget még sejtette, hogy könnyedén megoldja a termete és ereje miatt, a varázsló meg lehet, hogy felemeli a mágikus erejével, de a ninja? Őt nem tudta. A saját fizikai ereje ellenére is kissé nehézkes volt a kristály megemelése és cipelése. Végül mégis sikerült megoldania, ahogyan óvatosan elindult még nem történt semmi sem, emiatt kissé magabiztosabbak lettek a léptei és hamarosan el is érkezett a híd feléig. Itt már ő maga is kezdte érezni, hogy kezd gyanús lenni, hogy semmi sem történt. Zavarta, hogy a feje felett levő kő miatt nem látott semmit sem, pedig tudta, hogy onnan fog majd érkezni a támadás, a viking ezt magyarázta a számára. És végül, ahogyan a híd feléig ért végre, igazából nem végre, de megérezte a szárnyak csapkodását. Hamarosan a kristály, mintha valami pihe lett volna úgy zuhant ki az egyik csapás után a kezéből és Aesa is orra bukott. Hason fekve, a fejét felemelve nézett fel, hogy meglássa, hogy mi okozta mindezt. Akkor látta meg a nő és madár egyvelegét. Egy pillanatra elmosolyodott, a lényt azonnal megismerte, egy hárpia volt! A mosoly arra szólt, hogy tudta, hogy a nővérét, Ingridet ennek szokták tartani a politikai ellenfelei, egy hárpiának, vagy fúriának. Látta, hogy a társai támadnak, noha nem túl nagy sikerrel ezúttal, mert a lény könnyedén tért ki azok elől. Noha a folyamatos támadások megzavarták, így nem támadott. Ahogyan a viking odaért Aesa-hoz a kislány örömmel fogadta a segítséget, amikor a férfi felsegítette őt a földről. Már tudta, hogy mit kell tenni, amíg a lény a levegőben van, nem igen tudják megölni, vagy semlegesíteni, le kellett hozni a földre. Látta a kézjeleket, majd a kristályra nézett, ami kezdett zölddé válni. Visszaszámlálás, hát ezért volt, hogyha elrontják, akkor előröl kellett kezdeni, mert visszakerülhet egy idő után a kő oda, ahonnan eredetileg leemelték és mehet minden újra, aminek a kislány sem örült volna.
”Viszem én, le kellene rántani a földre a hárpiát, hogy könnyebb legyen elbánni vele.”
Legalább is a kislány úgy képzelte, hogy amíg a hárpia meg van zavarodva és nem tud támadni, addig hátha feltud ugrani hozzá a viking és lerántani a földre, révén ő nem volt távolsági harcos, neki is könnyebb lett volna, ha a lény a földön van. Aesa még gyorsan megvárta a választ, majd attól függetlenül, hogy a férfi őt fedezi-e, vagy megy a hárpiához elindult rohanva a kristályhoz. Ha sikerül megérkeznie, akkor ismét próbálja hasonlóképpen felkapni a kristályt, ahogyan korábban is. Mivel máshogyan nem tudja elvinni, így most is a feje fölé igyekszik emelni, de most próbálja sokkalta stabilabban fogni, hogy még egyszer ne fordulhasson elő, hogy egy esetleges újabb szárnycsapás ismét kisöpri a kezéből azt és ő se kerülhessen a földre ezáltal. Ha sikerült megtennie, akkor ismét elindul a híd túlsó oldala felé, próbál most is biztos léptekkel haladni és gyorsan, hogy azelőtt megérkezhessen a biztos terepre, hogy a hárpia összeszedné magát és újra támadhatna.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Vas. 13 Ápr. 2014, 03:58

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Az északi harcos határozottan bólint, jelezve, hogy megértette Aesa tervét. Ezután már nem megy a lány után, hogy fedezze, hanem visszafordul a társai felé. Ha Miller figyeli a segítőit is akkor láthatja, hogy megbeszélnek valamilyen tervet. A következő alkalommal amikor a hárpia lény közel ér az északi harcos bakot tartva, ebbe belelép a fekete ruhás, majd a másik nagy erővel elhajítja, kilövi. A pap valamilyen varázslattal segít, hogy a dobás sokkal nagyobb legyen mint az lehetséges lenne. A levegőben az Aesa által ninjának hívott alak pontosan úgy irányítja magát, hogy rá tud kapaszkodni a lény oldalára. Ott az egyik pengés láncát szúrja a hárpia oldalába és azzal tartja meg magát, több nem látszik, mert a lény felemelkedik. Ezalatt Aesa könnyen oda tud rohanni a kristályhoz, megfogni azt, felemelni és folytatni az útját. A kristályon lévő zöld szín, amint megfogja lassan ismét vörössé válik. Ezúttal minden gond nélkül tud átérni a hídon, egészen a túloldalra. Már a kisebb téren van a másik oszloppal szemben, aminek tetején a második kristály van, amikor ismét hallja a suhogó hangot. A következő pillanatban már csak azt veszi észre, hogy a lábára nem nehezedik súly és a talaj egyre távolodik. A hárpia egyszerűen a kristálynál fogva megemelte őt, de mivel a lány erősen fogta azt, nem esett le, hanem felemelkedett vele együtt. Néhány másodperccel később, mielőtt még bármit is tehetne a lány a hárpia lerakja őt és a papot az egyik közeli hegy tetejére, majd felemelkedik megint. Aesa most társával együtt jó pár száz méter távolságban egy hegy tetején áll, lent a völgyben látja a folyót, a hidakat és a két másik társát is. Ha végignéz az égen, az most teljesen tiszta. A vörös színű kristály pedig még mindig nála van.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Thorhalla Vas. 13 Ápr. 2014, 18:05

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Aesa megkönnyebbült, hogy a társa is egyetértett vele, hogy mi is legyen a terv és e szerint fog cselekedni. Remélte, hogy kellően sok időt nyerhetnek mindezzel. Még egy pillanatig hátrafordult, hogy megnézze a ninját és a papot, hogy ők mit is tesznek, ekkor látta meg még, hogy a viking „magyaráz”, azaz mutogat nekik valamit. Ezzel tanúbizonyságot nyert, hogy a társai is kézjeleket használna kegymás között és nem pedig valamilyen mentális beszélgetést. Így viszont egyetlen kérdése maradt a kompániát illetően, hogyan volt lehetséges, hogy ők így némán találtak egymásra? A gyanúja egyre erősebb lett azzal, hogy valaki megátkozhatta őket, vagy tett velük valamit azért, hogy mindez így legyen és nem volt természetes folyamat eredménye. Annak az esélye matematikailag elhanyagolható lett volna és minimális ahhoz, hogy így történt valamikor, valószínűleg nagyon régen. Mindezek után rohant a kristályához, ekkor már nem is hallott, hogy a viking nem követi. Végül elért a kőhöz és felkapta, így sietve tovább remélve, hogy kellő ideje marad arra, hogy megtegye, amit szeretne. A megemeléskor még egy pillanatra hátranézett, látta, hogy a pap, vagy varázsló éppen bűbájt „mondott”, mutogatott a társaira és a viking a ninját hajította neki a hárpiának. Ekkor emelte meg a követ a feje fölé, így már nem látta tovább, hogy a társai mit is tesznek ott a háta mögött. Az biztos, hogy sikerült megtenniük, amit kellett, mert megérkezett végül a híd végére és rátudott lépni a következő sziklára, amin egy kisebb térnek kialakított részen volt a következő vörös kristály. Itt még mindig némileg óvatosan haladva közelítette meg azt a helyet, az egyetlen gondja az volt, hogy most nem tudta a saját kristályát rátenni a megfelelő helyre, mert nem volt itt senki a társai közül, hogy levegye azt a helyéről. Vagyis a viking, vagy a varázsló. A vikinget továbbra is a fizikai ereje miatt gondolta volna a feladatra, míg a varázsló a mágiájával tudta volna lebegtetni a kristályt. Legalább is a kislány így képzelte mindezt el, hogy ez lett volna a legkönnyebb és leglogikusabb lépés a részéről. Elindult az oszlop felé, amin volt a másik kő, de az egyik lépése után nem érezte a kristálya súlyát. A lába már nem érkezett le a földre, mert valami megemelte. Ahogyan lenézett látta, hogy talaj kezd távolodni a lábaitól, azaz ő emelkedett felfelé. Felkapta a fejét ösztönösen, de már így is tudta, hogy mi történt.
- Na, tegyél le, ez csalás! – kiáltott rá a hárpiára sértett hangon.
Látta és érzékelte is, hogy meglehetősen gyorsan haladnak és néhány szívdobbanásnyi idő múlva pedig már ismét talajt érzett a lába alatt. Meglepetten tapasztalta, hogy nem volt egyedül, hanem a varázsló is itt volt vele, pedig őt látta legkorábban leghátul a csapatban. Végignézett onnan, ahol voltak éppen, egy távolabbi hegyen, jó pár száz méterre a ninjától és a vikingtől, ez a távolság pedig jelenleg úgy tűnt a kislánynak, mintha sok-sok mérföld lett volna és nem csak a pár száz méter. Letette maga mellé a kristályt és dühösen fújtatott egyet. A kristály letételére azért volt szüksége, hogy teljesen körbenézhessen mindenhol, még az égen is és ne akadályozza a kő abban, hogy a feje felett való tartás közben eltakarja az eget. Amennyire látta az ég tiszta volt és a hárpia eltűnt, nem látta sehol sem. Korábban sem látta, csak a szárnyakat hallotta, úgy vélte ezek alapján, hogy ez is hasonló védelmi mechanizmus lehet, mint az első, vagyis második akadálynál az élőholt kolosszusok. Csak akkor fog megjelenni, ha a cél közelében van és meg kell akadályoznia annak a sikerét. Vagy az is lehet, hogy ráléptek valamire, aktiváltak valamit a kő levételekor és amiatt jelent meg. Nem nézte meg a kristály leemelése után, hogy nem lehetett-e volna oda betenni időlegesen, vagy végleg az aranyszkarabeusz szobrot, vagy a pénzt ahhoz, hogy ezzel váltsák ki a hárpia megjelenését. Arra figyel, hogy a kristály letevése ellenére is mindig hozzáérjen, hogy nehogy elkezdjen zölddé változni. Megpróbált hangosan fütyülni, hogy a viking és a ninja meghallja a hangját és felnézzenek ide, hogy így jelezzen nekik, hogy megvannak és élnek, illetve ott vannak jelenleg, ahol. Mindezek után végignézett azon a helyen, ahol voltak, hogy innen hogyan lehetne könnyedén lejutni, volt-e út innen lefelé, ami visszavezet a városba és a folyóhoz, a hídrendszerhez, azaz oda, ahonnan elindultak. Ha igen, akkor int a varázslónak, hogy induljanak vissza, ha nem, akkor kézjelekkel szándékozott egy kérdést elmutogatni a társának, mivel őt sem szerette volna megsérteni és megbántani azzal, hogy szavakat használ.
”Le tudsz minket újra juttatni a többiekhez valamilyen varázslattal, vagy bűbájjal?”
Ha a férfi igent jelez, akkor a kislány visszaemeli a kristályt magához és próbál lelkiekben felkészülni arra, ami következni fog.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Pént. 18 Ápr. 2014, 04:27

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Aesa ahogy leteszi maga mellé a kristályt az alulról elkezd azonnal zölddé válni, azonban amikor már újra hozzáér visszavált piros színűre. Miközben visszagondol a történtekre és ismét maga elé idézi az eseményeket nem lát most sem semmilyen csapdára vagy azt aktiváló mechanizmusra utaló jelet. Hacsak maga a kristály elvétele nem volt az és nem az vonzotta ide a lényt. Levezető utat keresve Aesa látja, hogy előtte, nem túl messze az egész hegy oldala egy közepesen meredek, homokos, sima felszínű lejtőn. Ezen valószínűleg mind a ketten ő és a pap is le tudnának csúszni. Valószínűleg egyáltalán nem veszélytelen, de a lejtőt nézve könnyűnek tűnik ez a megoldás.  Aesa fütyül és az éles hang visszhangozni kezd a völgyben. A lent lévők azonnal arra kapják a fejüket és az egyikük láthatóan integetni kezd a lány felé, hogy így jelezzen neki. A mágus az eljelelt kérdésre megrázza a fejét, majd kézjelekkel választ is ad. Nincs olyan varázslata, amivel lejuttathatná őket. Azonban erre nincs szükség. Odalent a fekete ruhás alak zsebéből egy kis szövet tárolót, erszényt vesz elő, ezt a földhöz csapja, aminek hatására sűrű fekete füst veszi körbe őt és a mellette lévő férfit is. A következő pillanatban már mind a ketten a hegy tetején vannak, Aesa mellett. A lány által ninjának hívott harcos ekkor még egy erszényt vesz elő, amit maga elé csap. A következő pillanatban már lent vannak a völgyben, ahonnan indultak. De ezúttal Aesának nincs lehetősége arra, hogy elinduljon keresztül a hídon. Még egyszer megtörténik ugyanaz és mire mozdulhatna ismét más helyen találja magát. A fekete füst a helyzetváltásnál nem csak látvány, valóban ott van. Hideg, sűrű, sötét és fullaszt, ahogy Aesa belélegzi. Néhány másodperc után azonban lassan eltűnik és kirajzolódik előtte a környezet. Jelenleg a második oszlopnál áll, a kis téren, pont ott, ahol a hárpia korábban felemelte. A három társa kör alakban feláll körülötte, hogy fedezhessék. Azonban egyikőjük sem foglalkozik a kristályokkal, láthatóan nem készülnek arra, hogy segítsenek Aesának ebben, valamiért hagyják, hogy egyedül oldja ezt meg.


A hozzászólást Bishop összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 18 Ápr. 2014, 11:48-kor.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Thorhalla Pént. 18 Ápr. 2014, 10:44

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Maga elé képzelte az egész korábbi helyet és időpontot, azt, amikor elevette a kristályt onnan a helyéről. Egy pillanatra lehunyta a szemét és így az egész olyan volt ismét, mintha ott lett volna, ugyanúgy látott mindent, mint korábban. Örült ennek az adottságának, így hiába nem volt biochipje és nem kérhette le Maniac-től, hogy mondja meg, hogy mit is látott korábban az adottságának hála teljes részletességgel elő tudta kaparni az elméjéből. Így ahogyan újra ott volt körbenézett, de nem látott semmit sem. Akkor maradt az az elképzelése, hogy az indította be a mechanizmust, hogy leemelte a kristályt a helyéről és ez volt minden beindítója. Amikor körbenézett talált lefele vezető utat, nem messze tőlük a hegy nem volt olyan meredek, még meg is próbálhatták volna azt, hogy lejussanak. Nem tudta, hogy a varázslónak mennyire könnyen mehetne ez, de saját maga úgy vélte, hogyha nem lenne a kristály nála, akkor könnyedén és igencsak hamar letudna jutni. És ekkor jött be a DE. De ott volt a kristály és a varázsló is, így a lecsúszás és lejutás már közel sem tűnt annyira könnyednek, mintha egyedül lett volna. Még ha bele is sérült volna néhány helyen, akkor is pillanatokkal később már rendben lett volna, de így nem csak magára kellett figyelnie, hanem másra is. Ahogyan fütyült a társai máris észrevették, hogy hol vannak, legalább ezzel nem kellett tovább fáradni, hogy keressék egymást. Most már tényleg csak az a bizonyos lejutás volt hátra. Ahogyan kérdezte a varázslót, hogy miként mehetnének le szomorúan tapasztalta, hogy nem volt a férfinak olyan varázslata, amivel mindezt meglehetett volna oldani. Amikor „kimondta”, hogy nincs is szükség efféle bűbájra, a kislány felvonta a szemöldökét, nem ritkán fordult elő az, hogy elveszti a fonalat valamilyen beszélgetésnél, annál okosabb volt, de most ez megtörtént.
„Hogyhogy?”
Kérdezte kézjelekkel, mivel abban biztos volt, hogy a társa nem a lecsúszást gondolta megoldásként, mert még mindig nem mozdult arra, hogy lejussanak. Ha nem kapott választ, akkor visszanézett a lentiek felé, akik nem indultak feléjük, de a ninja csinált valamit. Látta az erszényt és azt is, hogy lecsapta a földre a ninja, majd a fekete füstöt. A kislány felvonta ismét a szemöldökét, majd meglepetten tapasztalta, hogy a másik két társa is már itt volt fent a hegyen. Elmosolyodott, ez tetszett neki, az egyik mesében is volt ilyesmi, amit az anyukája mesélt neki, csak ott kandallókban használták és nem pedig így szabadon. Akkor most már megvolt, hogy miként jutnak le, ami meg is történt. Ahogyan a ninja lecsapta a következő kis erszényt a hideg füst körbeölelte őt és ahogyan levegőt vett köhögni kezdett, fullasztotta néhány pillanatig. Mikor előre nézett a hídon volt újra, ott nagyjából ahonnan a viking és a ninja el is indultak korábban. A kristályt a kezébe vette és lépett volna előre, amikor újra megjelent a füst körülötte, ezúttal már okult az előbbiből és nem vett levegőt, amint újra látott már pontosan ott volt, ahol korábban, amikor a hárpia megemelte őt a földről. Azaz a másik vörös kristály előtt. A három másik társára nézett, így most négyen pont a négy égtáj felé állva vették körbe a következő kristályt. Azt tudta Aesa, hogy valakinek le kellett volna vennie most a követ, hogy ő letehesse a sajátját, hogy azzal menjenek a következőre, de mindez nem történt meg. Kérdőn pillantott a társaira, de úgy látta, hogy nem is akarnak, illetve fognak segíteni neki ebben. Pedig ehhez legalább két ember kellett volna. Felsóhajtott. Tudta, hogy miként oldja meg, de kissé trükköznie kellett, hogy működjön az egész. Közelebb ment az állványhoz úgy, hogy kartávolságban legyen vele és elérhesse az azon levő követ. Ismét letette az éppen fogott kristályt maga mellé, úgy, hogy a lábával hozzá érjen továbbra is. Ha ez megvolt, akkor nyúlt ki az emelvényen levő kőért és megpróbálta leemelni, ha sikerült, akkor ezt is letette maga mellé, az ellentétes oldalra a másikhoz képest és a másik lábát hozzáérintette ehhez. Amint ezzel is készen volt, az első kristályt emelte meg ismét és próbálta odatenni, ahonnan a másikat levette úgy, hogy továbbra is a lábával érinti a másodikat. Ha sikerült és senki sem mozdult az új lent levő kőért, akkor azt ismét felkapja a feje fölé, hogy így indulhassanak tovább.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Szomb. 19 Ápr. 2014, 22:10

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Aesa már nem kap választ a paptól az elmutogatott kérdésnél, annál a másik harcos jóval gyorsabban cselekszik és vált helyet. Lent már az oszlop előtt állva kitalálja a tervét és nekilát megvalósítani azt. A kezében tartott kristályt minden gond nélkül le tudja tenni, mivel a lábával is hozzáér ezért nem kezd el zöldülni. Ezután nyúl az oszlopon lévő kristályért, ezt is ugyanúgy le tudja onnan emelni. Azonban néhány másodperccel később, Aesa lábához érve a két vörös kristály egyszerre pattan szét és hullik hosszú, vékony szilánkokra. Az egész teljesen váratlan és hirtelen történik. A szilánkdarabok pillanatokkal később elnyelődnek a homok színű kőben. Ezzel egy időben Aesával szemben az oszlopon újra megjelenik a kő, viszont a lábánál lévő nincs ott. Ha hátranéz láthatja, hogy az újra az első oszlop tetején van, a híd túloldalán. A hárpia most jelenik meg az égen, a mozgásán látszik, hogy lecsapni készült, de látva a lány sikertelenségét, egyszerűen újra a magasba emelkedik és eltűnik, mielőtt bárki is reagálhatna. Aesa három társa meglepetten fordul felé, mindegyik szemén, vagy a mozgásán látszik, hogy nem teljesen értik mi történt. Az északi harcos arcán türelmetlenség és kis bosszúság is kivehető, amíg a fekete ruhás társa sokkal inkább meglepettnek tűnik, a pap pedig teljesen nyugodt maradt. Valószínűleg a lány ronthatott el valamit, hiszen teljesen biztosak voltak benne, hogy egyedül megoldja és eddig is ismerték a próbák menetét. Végül a ninja fordul teljesen a lányhoz, közelebb is lép majd mutogatni kezd. Először a kristályra, majd vissza magukhoz és végül kézjelekkel megkérdezi Aesától, hogy mi legyen, most mit tegyenek és hogyan. Csinálják újból, változtassanak-e valamin.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Thorhalla Vas. 20 Ápr. 2014, 08:07

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Választ ugyan nem kapott, de az teljesen egyértelmű is volt a kislány számára, amikor már lejutottak, hogy miként történt mindez. Már csak a legjobb kérdés az volt, hogy milyen technológia, vagy éppen mágia okozta mindezt. Szíve szerint a mágiát kizárta volna, már olyan világba született, ahol mindez nem létezett, így a varázsló varázslatai sem biztos, hogy abból fakadtak, bár ezen a helyen, ahol jelenleg volt a mentálsíkon nem tudhatta, hogy így van-e. Ez az egész még mindig teljesen új volt számára és csak tanulta azokat a dolgokat és szabályokat, amik erre a helyre vonatkoztak. A saját tervének elejét még megtudta csinálni, letenni az első kristályt úgy, hogy az mindvégig hozzáérjen, majd a következőhöz nyúlt, hogy levegye a helyéről. Azonban itt már nem ment minden olyan könnyedén, mint eredetileg szerette volna és tervezte azt Aesa. Ahogyan letette a földre őket egymás mellé a két vörös kristály egyszerre pattant szét és tört milliónyi darabra. A kislány ösztönösen ugrott egyet ijedtében, nehogy őt is elérje a robbanás és a szilánkok beleágyazódjanak a testébe. Mindez azonban szerencséjére nem történt meg, ellenben a szilánkok a földbe kerültek, a homokba és eltűntek. Mikor felnézett a földről látta újra megjelenni a követ a helyén, ahogyan hátrakapta a fejét, a másik is megjelent az eredeti helyszínen, odaát a másik sziklán. Az égen ekkor látta meg a hárpiát is, de mégsem csapott le. Tehát tényleg az hívta elő, hogy hozzáértek a kristályhoz, ezt legalább megkapta válasznak és bizonyítást nyert a tény. Azonban most, hogy nem tudtak tovább haladni a lényt is látta a levegőbe emelkedni. Egy bizonyos magasság után pedig láthatatlanságba burkolózott és eltűnt. Valamilyen álcázó berendezés, vagy védőpajzs lehetett odafent, amin túl a magasban elrejtett minden élőlényt a lentiek szeme elől. Ez volt a leglogikusabb következtetés, amire a kislány jutott. A társain végignézett, akik hozzá hasonlóan nem értették, hogy mi történt, ez Aesa arcán is látott, hogy nem tudta, hogy mit ronthatott el, vagy mi is történt éppen valójában. Mindent úgy csinált egy kivételével, ahogyan azt a ninja mondta neki. Látta mindenkin a különböző reakciókat, a ninja csak értetlen volt, a viking már dühösebb, ahogyan ezt eddig is látta tőlük, míg a varázsló teljesen nyugodt maradt. Aesa a fejét kapkodta a két vörös kristály között és gondolkodott, csak akkor szakította meg mindezt, amikor a ninja lépett oda hozzá és tette fel a kérdést, hogy mit is tegyenek most. Tudta, hogy újra meg kell próbálniuk, így nem is igen volt más opció, minthogy ezt válaszolja. Két lehetőséget is látott, hogy melyik lehet majd a jó megoldás. De, hogy melyik a valós, azt majd csak a kipróbáláskor tudhatja meg. Ő is a mutogatás mellett döntött ismét, noha szavakkal sokkalta egyszerűbb lett volna az egészet elmondani, de mivel továbbra is valószínűleg a kézjeleknek örült a három társa jobban, így nem akart ettől eltérni.
”Megpróbáljuk újra, azt hiszem, hogy az volt a baj, hogy a két kristály leért a földre. Két lehetséges opciót látok, hogy mi lehetett a gond. Az egyik, hogy egymás mellé kerültek. Így az egész úgy értelmezhette, hogy visszafelé szeretnénk vinni a követ. Amikor leemeljük talán a másik oldalon, az útvonal irányában kell lennie a másiknak. És úgy feltenni a követ a helyére.”
Kivárt néhány pillanatot, hogy a ninja és a társai mit mondanak erre, majd folytatta.
”A másik, hogy egyedül nem megoldható ez, és valakinek le kell vennie a velem ellentétes oldalon a kristályt és máris elindulni tovább. Bármelyik is a megoldás, mindenképp vissza kell mennünk és újra megpróbálni ezt. A többi részben nem volt hiba, azt tegyük ugyanúgy, mint eddig én pedig itt vigyázok majd a hárpiával.”
Még megvárta a választ ismét, hogy kap-e megerősítést, beleegyezést, vagy hozzáfűznének a társai valamit. Majd elindult visszafelé a hídon át, ha megérkezik és a többiek is, akkor ismét leveszi a kristályt és visszaindul oda, ahova el kell vinnie a kristályt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Vas. 27 Ápr. 2014, 02:20

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

Aesa elmutogatja a tervét, ami után rögtön láthatja a társai szemeiben felcsillanó, rossz érzéssel járó felismerést. Az északi harcos még az arcát is a tenyerébe temeti. Végül a fekete ruhás vesz magán erőt ismét, és kezd el érthetően mutogatni a lánynak. Az egész nem úgy működik, ahogy ő gondolja, nem veheti el mind a két kristály egyszerre. Csak úgy lehetséges, ez, ha mind a kettő nála van, az egyik és másik kezében és úgy cseréli meg azokat. Vagy a legegyszerűbb módszer, ha a kezében lévő kristályt az oszlopon lévőnek illeszti, majd hirtelen meglöki és becsúsztatja a másik helyére, ami attól lehuppan a földre, viszont a rés, amiben a kristály van nem válik szabaddá. Az nem segít, ha leteszi vagy más segít a kristályok cipelésében. Ha Aesa jelzi, hogy ezt megértette, akkor az általa ninjának hívott férfi még megveregeti a vállát. Elindulnak visszafele és minden gond nélkül megérkezhetnek ismét a kezdőpontra. Elveheti a követ és megindulhat előre. Teljes csönd áll be ekkor. A társai mögötte vannak és az eget pásztázva követik őt, illetve figyelik az ellenség felbukkanását, mind a hárman. Aesa egészen addig jut mint legutóbb, át a hídon a túloldalon lévő hídfőhöz, ahol a rész kiszélesedik egy térré. Ekkor hallja meg a háta mögül a hangos szárnycsapkodást, és azt hogy a társai is mozdulnak. Nem látja, hogy mit is tesznek és hogyan támadnak, vagy hogy ez sikeres-e egyáltalán. Lehet, hogy a lény ugyanazon a pontot, mint legutóbb, éppen ahol áll felkapja őt megint és leteszi újból az egyik hegy tetején. Most neki kell döntenie, hogy mit tesz, egyedül.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Thorhalla Vas. 27 Ápr. 2014, 11:39

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
Ahogyan Aesa elmutogatta a tervet, hogy mire gondolt azonnal meglátta a társai arcán, illetve akinél ezt nem lehetett a szemében azt, hogy teljesen el volt „tájolva” a megoldással kapcsolatban. A viking még az arcát is a kezeibe temette. A kislány nem sűrűn szokott elpirulni zavarában, mivel mindig is egészen pici korától a magabiztosságáról volt híres, de most mintha ez egy pillanat alatt szállt volna el. Az arca egésze olyan vörös lett, mint az arcán és a karján levő vörös mintázat, amikkel született. Zavartan túrt bele a hajába és vakarta meg a tarkóját. Végül a szemeit lesütötte a földre, de amikor a ninja mutogatni kezdett, akkor nézett fel csak. Pillanatok alatt megértette, hogy mit is akart a másik. Hát ennyire egyszerű lett volna az egész? Nem gondolta volna.
- Azt hiszem, hogy kicsit túlkomplikáltam az egészet – mondta picit szégyenkezve.
Roppant mód szégyellte magát és zavarban volt emiatt, nem igen érzett eddig ilyet, még akkor sem, amikor az anyja megszidta, mert megszökött és azt tette, amit nem kellett volna. Az egésze olyan egyszerű volt, hogy csak így kellett megoldani. Nem tudta, hogy miért is komplikálta annyira túl, amennyire sikerült neki, de úgy tűnt logikusnak. Ahogyan a matematikai számításoknál is volt, hogy ami túl könnyen megy és egyszerűnek tűnt, teljesen biztosan rossz és elszámolta. Lassanként kezdte megérteni azonban, hogy itt minden túl egyszerűnek volt megoldva. Odafent a szentélyben is a legegyszerűbb megoldás volt a helyes, hogy befedi a csapokat, míg ő maga sok időt vesztett a hidak és gátak építésével. A gond az volt, hogy az ilyen primitív és egyszerű gondolkodás azok után, hogy fiatal kora ellenére miket tudott és hogyan kiszámolni nehezére esett és mindent úgy próbált számolni, mérlegelni, mint a rendes világban. Nagyon gyorsan meg kellett volna tanulnia azt, hogy máshogyan tegye és állandóan idebent. Végül bólintott, hogy érti, a rossz kedve csak akkor kezdett múlni, amikor a ninja megveregette a vállát ezek után. Ezek után indult csak vissza, ahova meg is tudott érkezni. Még egy pillanatra a társaira nézett és vett egy mély levegőt. Ahogyan kifújta ismét felkapta a vörös kristályt és a feje felé emelte azt. A csendet ő maga is kellemetlennek érezte, ami mindent körbevett ekkor. Mint múltkor is, most is igencsak határozott lépésekkel indult előre, úgy számolta, hogy megint a híd közepe környékén fog a hárpia felbukkanni majd, de most mindez nem történt meg. Azt tudta, hogy a társai ott vannak mögötte és bízott bennük, hogy feltartják majd a hárpiát. De még mindig nem hallotta annak a hangját. Megérkezett oda, a híd túloldalára, ahonnan múltkor felkapta a hárpia és felvitte a hegyre, de a hangját még mindig nem hallotta, sem pedig a szárnyának zaját. Lehet, hogy mivel egyszer már eljutott ide nem fog újra eljönni? Azért ennyire nem bízott ebben, így felkészült arra, hogy mégis megérkezhet a lény. Lenézett a földre, hogy mit is lát ott, hogy nem-e lépett rá korábban egy olyan pontra, amire nem kellett volna és ez hívta oda a hárpiát. Ha nem lát ilyet, akkor is roppant óvatosan igyekszik lépni, lehetőleg úgy, hogy nehogy bármilyen csapdát, mechanizmust beindíthasson. Ha sikerült valamit észrevennie, akkor azt elkerülve próbál tovább haladni, ha nem, akkor visszaidézi maga elé, hogy hova is lépett korábban, és azt a helyet elkerülve máshogyan lépve halad tovább. Ha tovább jut és nem kapja fel újra a hárpia, akkor amint elérkezik a kristályhoz, akkor a korábban kapott instrukciók mellett próbálja a kettő kristályt kicserélni, hogy az elsővel tolja le a helyéről fent levőt úgy, hogy végig egymáshoz ér a kettő. Ha mégis hallott szárnysuhogást és ez azt jelenti, hogy a hárpia ott van, akkor próbál hátrafelé ugrani, vissza a hídra, hátha oda nem követi, ha mégis, akkor cikk-cakkban mozogni, kiszámíthatatlanul, hogy meg nehezítse a lény dolgát, de időt nyerjen a társainak, hogy azok a segítségére siethessenek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Bishop Pént. 02 Május 2014, 09:00

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~

A három harcos látva Aesa zavarát, nem is igazán tudják, hogy mit tegyenek, kicsit tanácstalanul állnak és néznek egymásra, majd a lányra. Láthatóan nincs sokszor dolguk magukat elszégyellő kislányokkal. Végül az északi harcos is csak legyint, hogy Aesa hagyja a fenébe. Az viszont már biztos, hogy túlkombinálta az egészet és ezért nem akart sikerülni a próba. A híd végén szerencsére Aesa már felkészül a hárpia támadására és emiatt sikerül csak neki, éppen időben kitérnie. Csapdát vagy bármilyen mechanizmust az előző pillanatban még nem látott, vagy nincs is vagy nem érzékelhető vagy a hárpia valóban csak magától jött. Sajnos ez a része a világnak kissé érthetetlen a lány számára, hogy sokszor nem lát semmilyen érzékelőt, mégis valahogy tudják, hogy ott van és akkor történnek az események, tehát mégiscsak lennie kell valaminek, amit eddig nem talált meg. A visszaugrás sikeres, a madár szerű lény nem tudja elkapni őt. A mozgással pedig sikerült a további támadásokat is kikerülnie. Azonban két társát, az északi harcost és a papot kapja most fel és Aesa láthatja is, hogy felrepül velük, majd szépen leteszi őket a hegy tetejére. Ahonnan most nem tudnak lejutni. És ezzel fordul is vissza a hárpia, hogy most őt és a megmaradt társát vigye el. Ha Aesa habozna, akkor az általa ninjának hívott férfi fordul felé és jelez, hogy menjen tovább, rohanjon a másik kristályhoz, majd egymaga szembenéz a szörnnyel. Csak úgy mint legutóbb, most is minden Miller reakcióján múlik és ezt most érzi is, a nyomást ami rá nehezedik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Thorhalla Pént. 02 Május 2014, 10:14

~ Karakter: Aesa Victoria Miller; Helyszín: Citadella, mentális sík ~
A viking legyintése, hogy ne is törődjön valamelyest segített abban Aesa számára, hogy kicsit jobban érezze magát, de a kedve még így sem nagyon volt a helyzet magaslatán. Próbált elvonatkoztatni ettől és nem törődni vele, legalább is nem ebben a pillanatban, nem akarta, hogy elvonja a figyelmét mindez arról, hogy mi is a feladat. Az érzelmi állapota nem mehetett a feladat rovására, semmilyen esetben sem. Majd ha végeztek, akkor utána helyre teheti magában mindezt, de addig nem emészthette. Bólintott és megrázta a fejét, hogy rendben van. Már a kristállyal sietett vissza a hídon, amikor a hárpia valóban újra megjelent. Mivel készült rá, annak ellenére, hogy még nem hallotta a szárnyainak suhogását sikerült kitérnie előle. Csak érezte, hogy sikerült, noha csapdát, vagy egyéb mechanizmust nem látott a földön, ami hívhatta volna a lényt. Akkor maradhatott, hogy valamilyen láthatatlan érzékelők voltak elhelyezve mindenfelé, amik érzékelhették mindezt, hogy sikerrel jár-e, vagy sem annak fényében jött, vagy éppen nem a hárpia. Noha ezeket nem látta, így csak az volt az elképzelése, hogy tényleg titkosak, rejtettek lehetnek. Ha pedig még ilyenek sem voltak errefelé, akkor egyelőre feladta, mert tényleg nem értette. Hacsak nem volt előre leprogramozva az egész és bizonyos pontok fixek voltak benne, amikkel találkozott. Azonban tanulékony módra is volt állítva a rendszer, hogy a kislány tetteire reagáljon és annak megfelelően csinálja meg, amiket kell. Majd később gondolkodik ezen is, most sokkal fontosabb dolga volt, többek között végre kicserélni a két kristályt az emelvényen. Ahogyan a további támadásokra is felkészült már korábban remekül jött ez neki, mivel sikerült a további elkapási kísérleteket is elkerülnie és közelebb ért a másik kristályhoz. Hallotta, hogy a hárpia távolabb repült tőle, így ekkor nézett hátra és látta, hogy két társát, a vikinget és a varázslót elkapta és most velük ment a hegyre és tette le ott őket. Még szerencse, hogy a félig madárlény nem azzal próbálkozott, hogy megölje őket. Egy pillanatra ekkor még megtorpant, de látta a ninja jelzéseit, így sietve indult tovább a kristályhoz, hogy a társai által szerzett előnyt, hogy nincs itt a lény kihasználhassa. Arra számít, hogyha megérkezne az emelvény közelébe, akkor a hárpia mégis inkább felé fordulna, így próbál ezen esetekben továbbra is kitérni. Azonban, ha eléri az emelvényt, akkor a korábban elmagyarázott módszerrel próbálja meg kicserélni a két krisályt. Leemeli a feje fölül maga elé a kristályt és egymásnak érinti őket, majd a saját magánál levővel elkezdi óvatosan letolni a másikat a helyéről. Óvatosan és lassan, annyira, hogy a másik ne dőljön meg hirtelen és zuhanjon le azelőtt, hogy ami nála van majdnem teljesen a helyére kerülne. Amikor eljön a pillanat, hogy az eddig itt levő dőlni kezd lefelé, akkor elvégzi fejben a fizikai számításokat, hogy milyen gyorsaság kell ahhoz, hogy még egymáshoz érjen a két kő és milyen gyorsan kell a sajátját belökni ahhoz, hogy csak az utolsó pillanatban váljon el a kettő egymástól. ha megvan a számítás, akkor az eredményül kapott sebességgel fejezi be a műveletet és reméli, hogy ezúttal már sikerült jól megcsinálnia és nem rontotta el.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Spear - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14968
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Spear - Page 3 Empty Re: Spear

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.