Rocksolid

9 / 40 oldal Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next

Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Hétf. 28 Júl. 2014, 21:51

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Tubrok meglepődve figyeli Ingrid reakcióját, ahogy a nő szemében mintha valami villanna, majd ahogy megrázza a fejét, lehunyja a szemeit és reszketegen fújja ki a levegőt. Amikor Ingrid végül kimondja mi is a probléma, látja ahogy a párja egyik pillanatról a másikra érti meg miért is volt az rossz, amit mondott az előbb. Szabadkozóan pillant Ingridre és finoman végigsimít a vállán.
< - Rendben. Nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni, nézd el nekem. >
Mondja ki szóban is, amit előbb a pillantással fejezett ki. Közben a mozdulataival próbálja nyugtatni Ingridet és elterelni a figyelmét. A súlyos sérüléssel kapcsolatban a férfi elmosolyodik.
< - Én is remélem, hogy nem fogok soha többé úgy megsérülni. - a mosolya kicsit szélesebbé válik - Már elértem nálad, hogy ne félts annyira mindentől? >
A kérdés ellenére látszik Ragalon, hogy nagyon örül annak, hogy Ingrid félti őt és nem szeretné, hogy baja essen, hiszen már nagyon fontosak egymásnak. A feltett kérdésre kapott válaszon Tubrok először kicsit meglepődik, majd mosolya egészen őszintévé változik.
< - Azt hittem sokkal gyakoribb ez a képesség. Akkor mi tényleg összeillünk, és ígérem Boszorka, hogy évek múlva a második pontot is lehúzhatod a listáról. De addig még jó sok bőrt lehúzhatsz rólam. - fejezi be a kettejük között megszokott piszkálódó hangon, gonosz tekintettel. >
Megvárja Ingrid reakcióját majd még egy csókot is lehel a nő ajkaira. Ezután Ingrid kacéran néz fel a férfira, majd kislányos az alsó ajkába harap és úgy figyeli Ragalt. A férfi kíváncsian figyeli mit is akar Ingrid mondani. A filmekkel kapcsolatban határozottan bólint.
< - Nagyon örülnék neki, ha láthatnám néhány filmedet és színdarabodat. Tényleg érdekel. - válaszol őszinte hangon, majd a megjegyzésre halkan felnevet - Nem muszáj egyszerre végignéznünk. Ha közben esetleg máshová tévedünk, máskor befejezhetjük és megnézhetjük a végét. Vagy ha van olyan alakításod, szex után is megnézhetjük. >
Az "olyan" alakításnál egyértelműen valamilyen könnyedebb, erotikusabb/érzelmesebb filmre gondol, valamilyen mély, komoly alkotással szemben. De igazán nem gondolja komolyan, csak felveti miközben hangosan gondolkodik. Amikor Ingrid arcára szomorúság ül ki Tubrok dadájának halála miatt, a férfi gyorsan megrázza a fejét és a testbeszédével is jelzi, hogy ez szükségtelen, Ingridnek nem kell így éreznie magát.
< - Ne, ez nem baj. A szüleimről is tudtunk úgy beszélni, hogy ne okozzon gondot. Meghalt, ezt el kell tudnom fogadni, a hitem része. >
Próbálja megmagyarázni Ingridnek hogyan is gondolkodik az érzéseivel szemben. A következő csók előtt Miller még láthatja a párján, hogy hozzá hasonlóan rendkívül örül annak, hogy Ingrid is szerelmes belé és teljesen kölcsönös ez az egész kettejük között. Amikor már jobban, szenvedélyesebben foglalkoznak egymás testével Ingrid valóban jól érzi, hogy Tubrok még nincs olyan állapotban, hogy annyira jól esne neki egy szeretkezés mint máskor. A legutóbbi alkalom úgy tűnik tényleg teljesen kielégítette őt és még nem telt el elég idő. A masszírozás közben Tubrok örömmel látja ellazulni Ingridet és hogy mégsem "kínozta meg" annyira mint hitte. A kezeket kicsit szorosabban fogja a nő feje fölé, amint megérzi, hogy az tetszik neki. Hirtelen megkönnyebbülten fújja ki a levegőt, amikor Ingrid kimondja, hogy nem neheztel rá a korábbiért, amikor a kelleténél jobban izgatta. Még egy csókot ad Ingridnek mielőtt halkan válaszolna.
< - Este gonoszkodhatsz. De most fordulj hasra Boszorka, még kapsz egy kicsit. >
Ezzel úgy helyezkedik, hogyha Ingrid beleegyezik akkor a hátradöntött széken kényelmesen a hasára feküdhessen. Ha ezt megteszi, akkor Tubrok újra kissé ráhelyezkedik és a hátát kezdi el masszírozni. Hasonlóan jóleső mozdulatokkal, módszeresen lazítja el és mozgatja át az izomcsoportokat. A következő pecekben kellemesen, csendesen telik a masszírozás.
< - Greg születése óta nem volt senkid? - kérdezi Tubrok óvatosan érdeklődve. >
A klubból való távozáskor, amikor már a sikló felé fordulnak Ingrid kacéran elmosolyodik és így is pillant majd válaszol a párjának, ami érezhetően nagyon elnyeri Ragal tetszését.
< - Mindkettő? Nem is vártam mást tőled. >
Mosolyodik el ő is. Már repülés közben a siklóban lelassít, kicsit ereszkedik és lassú, városnéző tempóban kezd el siklani az iparnegyed felett. Lent lapos ipari épületsorok, raktárak, nyersanyagtárolók, szintetizáló üzemek látszanak, mellettük csőhálózatok központjai, energiatermelő erőművek. De ezt Tubrok és Ingrid nem látja mert egymással foglalkoznak kellemes módon. Ingrid egy hirtelen mozdulattal rá tud helyezkedni Tubrok lovaglóülésben. A férfit ismét meglepi a gyors helyzetváltozás, de már kezdi megszokni, a meglepett tekintet helyett egy roppantul elégedettet kap Ingrid. Könnyen hátra tudja fogni Ragal mindkét karját és meg is szoríthatja azokat. Ahogyan végigsimít a mellkasán, Tubrok végig követi a tekintetét, majd a szavak után szándékosan, hangosan nyel egyet. A kis játék láthatóan roppantul elnyeri a tetszését és az egész helyzet, amit Ingrid csinál vele.
< - Kivallathatnál. - válaszolja röviden. >
Szinte kérlelő pillantást vet Ingridre és várja mit is tesz vele ezután.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 29 Júl. 2014, 13:10

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
< - Nem kell rosszul érezned magad miatta – mosolyodott el. – Hiszen még csak most ismerjük meg egymást. >
Teljesen komolyan gondolta, hiszen még ő maga sem tudta, hogy miaz, ami kellemetlen helyzetbe tudná hozni a párját. Még csak most találkoztak, még ha úgy is érezték, mintha ezer éve ismernék egymást nem volt igaz, nagyon nem. Olyan kevés dolgot tudtak egymásról és csak most kezdték ezeket felfedezni. Nem ismerték egymás határait, bár már kezdtek kirajzolódni. Tényleg nem haragudott rá, hogy ez történt, főleg, hogy az egészet Ingrid kezdte azzal a gondolattal, hogy mi tenne Navával, a többi pedig már adta magát, túlságosan is könnyedén. A simogatást örömmel vette és annak hatására hozzásimult Tubrokhoz jelezve, hogy mennyire jól érzi magát és mennyire elégedette azzal, amit a férfi tesz vele. Örült neki, hogy a sérüléses kérdésre a párja mosolyogva felelt, így ez sokkalta könnyebbé tette az egészet. Tényleg szerette volna, hogyha nem éri többé ilyesfajta sérülés a férfit, és annak is örült volna, hogyha nem kellene aggódnia érte, de ő még Cal-ért és a saját apjáért is aggódott, akiért pedig főleg, hogy nem kellett volna, így az, hogy Tubrokért ne tegye, aki annyival törékenyebb volt, mint a többi férfi az életében kizárt volt! Végül néhány másodpercre kiöltötte a nyelvét ismét a férfira.
< - Nem! – mondta határozottan. – Úgy látszik, hogy ebben pont olyan vagyok, mint a legtöbb nő, hogy féltem azt, aki fontos nekem. Amiatt ne aggódj, beteges méreteket nem fog ölteni, nem fogok semmit megtiltani neked, csak aggódni fogok, főleg ha háborúzol. >
Esze ágában sem volt a férfit gátolni bármiben is amiatt, mert sérülékeny volt. nem szerette volna, ha megváltozik a féltése miatt. Nem volt az ő módszere, hogy elnyomja a másikat, sokkal inkább ő idomult a másik félhez. Ezt könnyedén kiolvashatta Tubrok belőle, hogy ilyesmitől nem kellett félnie. Mindazonáltal Ingrid örült annak, hogy a párjának tetszik, hogy félti őt. Az, hogy mi alakult ki Ingrid testében és az arra adott válaszon a nő csak mosolygott, ahogyan a párja realizálta, hogy ez valójában mennyire ritka képesség és nagyon keveseknek alakul ki, főleg két nap után! Ismét, ezúttal lassan csóválta meg a fejét jelezve, hogy valóban nagyon ritka. Végül pedig ő maga is ismét elmosolyodott. Kicsit aggódott amiatt, hogy mi van, ha Tubrok esetében ez nem alakult volna ki, csak az ő esetében, de amiatt, hogy nála megjelent eléggé biztosra vette, ha a férfi teste tudott volna ilyet, nála is jelentkezik.
< - Még soha sem hallottam róla, hogy ennyire hamar kialakult volna valakinél – suttogta. – Igen össze, tovább erősítettem a HPI-s statisztikákat – mondta boldogan, majd a mosolya neki is gonoszkás lett. – Ne aggódj, élni fogok a lehetőséggel. >
A kapott csókot örömmel viszonozta, majd figyelte a párját, hogy az miként is reagál az ő reakciójára, amikor a filmeket hozta fel, és az ágyban unatkozást. Határozottan elnyerte a tetszését az, amit látott ekkor, elégedettséget és boldogságot érzett. Örült, hogy erre is kíváncsi a férfi, hogy megnézze ezeket és életben talán először érzett olyasmit, amit eddig soha sem. Kissé feszült volt és izgult amiatt, hogy mit fog szólni a másik hozzá, mintha szégyenlős lett volna ezzel kapcsolatban. Talán azért, mert több filmben voltak ágyjelenetei is és nem tudta, hogy Tubrok mit szólna ahhoz, ha más férfi karjában látja. Az egy dolog volt, hogy tudta, hogy sok más szeretője volt, plusz van egy gyermeke, de filmben így látni más kérdés. Mindez néhány pillanatra meg is látszódott rajta, de mielőtt Tubrok szólhatott volna már ismét ő tette meg ezt.
< - Felmásolom majd ezeket is a hálózatra, mint a könyvtárat – mosolygott. – Minden filmemet, színdarabomat megkapod. Ugye tényleg nem zavar, ha a filmvásznon mással látsz együtt, más karjaiban? >
Noha látta, hogy nem zavarja a férfit, a jelek egyértelműek voltak, hogy nem zavarná és tényleg az olyan filmekre gondolt, amiben van erotika is, de azért kivételesen önmagában nem volt biztos, és inkább rákérdezett még egyszer a biztonság kedvéért. Ha Tubrokot valóban nem zavarta mindez, akkor őt sem, csak az a kis izgalom maradt meg benne, hogy mit is fog a párja szólni ahhoz, hogy mit alakít a filmekben.
< - Van olyan is – biztosította a férfit immáron őszintén mosolyogva. – Magunkat ismerve még egy átlagos filmet is csak több darabban tudnánk végignézni és nem egyszerre. >
A komolyabb témára Ingrid megértően bólintott, hogy megérti, hogy Tubrok képes így kezelni mindezt, ez számára volt nehezebb, nem igazán halt meg olyan személy a környezetében, aki tényleg közel állt volna hozzá. Persze főleg a Milícia alatt volt pár olyan személy, de ettől függetlenül számára ez nem volt megszokott, hogy a szerettei csak úgy meghalnak és soha többé nem jöhetnek vissza. Ebben majd egy kicsit nagyobb rugalmasságra volt szüksége, hogy ezt megértse és elfogadja, mert nehezen ment neki. Tudta, hogy ez Tubrok hite, de itt nem volt Valhalla, nem volt Hel, hogy odakerüljenek a lelkek, itt mind megszűnt. Tudta, hogy ez a vége és ezért volt nehéz neki, ő maga úgy érezte, hogy dühös lenne minden halál után, és ezek a sebek soha sem tudnának behegedni. De neki közelálló személye nem halt meg a Zuhanás óta.
< - Igyekszem elfogadni ezt, csak kell hozzá egy kis idő. Annyira más ahhoz, mint amiben eddig éltem – mondta halkan. >
Az egymással való foglalkozás közben valóban nem tévedett azzal kapcsolatban, hogy nem bírná a párja és kevésbé élvezné a következő együttlétet. Megkönnyebbült és örült, amikor Tubrok kifújta reszketegen a levegőt, hogy megértette, hogy nem neheztel rá érte és nem zavarja, hogy mindezt megtette. Talán még maga Ingrid is örült, hogy végre valaki képes ezt elérni nála. Ahogyan a kezét a férfi jobban megszorította még egy halk sóhaj is kiszakadt belőle jelezve ezt is azzal, hogy így is mennyire tetszik neki mindez. A csók után a kérésre elmosolyodott és az ígéretre is. A mosolyban benne volt, hogy megfogja tenni, majd a kérésnek elege téve hasra fordult. A kezeit odahúzta magához, egymásra tette őket a fejénél és a homlokát arra tette, hagyva így, hogy Tubrok masszírozza őt. többször is hangos sóhajjal, szinte dorombolva hozta a férfi tudtára, hogy mennyire finom és jó az, amit csinál.
< - Hol tanultad ezt, mert nagyon jól csinálod – jegyezte meg elégedetten. >
Az óvatos kérdésre elmosolyodott, ezt bizonyára nem láthatta a férfi sem, mert előrefelé tette, nem fordult hátra.
< - Volt, vagyis van valami Rocksolidi alak, aki törzsfőnek képzeli magát, szerintem flúgos egy kicsit, meg a nagy egója miatt, de semmi jelentős – mondta, majd felnevetett és megrázta a fejét. – Nem, senki. Ez csak két év volt, Cal is csak egyszeri alkalom volt, előtte pedig legalább tíz évig nem volt senkim. Nem volt rá igényem. >
Érezhető volt, hogy számára ezek az idő intervallumok nem voltak túl sokak, míg Tubroknak az egész életét jelentették. A szavaiból kiderült, hogy nem kellett óvatosan kérdezősködni, nyugodtan felelt ezekre a kérdésekre, láthatóan és érezhetően nem zavarták őt és szívesen mesélt magáról, ha Tubrok kérdezett.
< - Neked mikor volt az első kapcsolatod? – ekkor fordult csak hátra a válla felett. >
Mikor jöttek el a klubból a válasza, nézése nagyon elnyerte Tubrok tetszését, örült neki, hiszen részben pontosan ezt szerette volna elérni, így azért is tett így. Válasz helyett még rákacsintott a férfira, örült neki, hogy ő is ennek örült, hogy mindkettő volt a válasz. A siklóban Ingrid azt még érezte és felfogta, hogy a gép lassított és lejjebb ereszkedett, mert megérkeztek oda, ahova tartottak, de már nem figyelt arra, mert éppen jobban lekötötte az, hogy a párjával foglalkozzon. Egy pillanatra az alsóajkába harapott, amikor kivételesen a meglepett tekintet helyett elégedettet kapott, már kezdett ráérezni Tubrok is ezek szerint, hogy miket szeret a nő. A hátraszorított kezeket nagyon picit megszorította, nem annyira, hogy fájjon csak annyira, hogy éreztesse, hogy most ő irányít. A javaslatra elgondolkodott és hangosan hümmögött néhányat, majd megcsókolta a férfit. Amíg ezt tette sem engedte el a másik kezét, hanem a szabaddal a férfi övénél kezdett matatni, ha sikeresen kikapcsolta, akkor egy egyszerű húzással húzta le a párjáról, majd még mindig a csók közben az övvel kötötte meg Tubrok háta mögött a férfi karjait, hogy ne tudjon kiszabadulni. Csak amint ezzel végzett húzódott el és gonoszul mosolyodott el.
< - Akkor legyen vallatás – suttogta. – Megbízol bennem, hogy nem bántanálak, ugye? >
Ha megkapta a választ bármilyen formában, hogy bízik benne a párja, akkor kezdett csak bele, amit tervezett. Az ajkaival végigsimított a párja arcélén, a szakállnál, hogy mutassa ezzel is, hogy megbarátkozott az arcszőrzettel, majd szépen lassan a férfi nyakát kezdte csókolni és harapdálni. Az egyik kezével kirángatta a nadrágból Tubrok felsőjét és benyúlt alá, hogy a férfi bőrét simogathassa, szándékosan elkezdve ingerelni az érzékenyebb pontokat, hogy felizgathassa őt. ügyes ujjaival a férfi mellbimbóit is ingerelte. Kissé feljebb ült, majd az egyik lábával betérdelt Tubrok combjai közé, félretolva az egyiket és így kitámasztva a lábat, hogy ne tudja azokat a párja összezárni. A másik kezével itt kezdte el simogatni egyelőre nadrágon keresztül a férfi belsőcombját egyre közelebb érve az ágyékához, néhányszor érintve a nadrágon át a férfiasságát is. Közben a csókokkal egészen közel ért a férfi füléhez, ha már érezte, hogy kezd felizgulni a másik, akkor szándékosan erősebben harapott bele a férfi fülébe, hogy az kicsit fájjon is, de növelje a gyönyör érzését.
< - Kezdetnek valami könnyű kérdés – lehelte a párja fülébe és az izgatás miatt még bele is nyalt a fülbe. – Ha hibázol, vagy hazudsz fájni fog, ha jó választ kapok, te is örülni fogsz. Mit terveztél ma estére? – kérdezte még mindig nagyon halkan. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 9 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 29 Júl. 2014, 18:14

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Tubrok a válaszra elmosolyodik, aztán orron puszilja Ingridet.
< - Még csak ismerkedünk, igazad van. Aranyos volt ahogy elkezdtél kérdezni arról mit szeretek csinálni. >
Jegyzi meg továbbra is mosolyogva. Láthatóan Ragal élvezi az ilyen ismerkedést és hogy még nem tudnak egymásról mindent, így izgalmasabb a számára. Annak még jobban örül, hogy a korábbi miatt nem neheztel rá Ingrid. Többé nem fog feleslegesen agresszív témát feszegetni ez már most látszik a szemeiben. Ahogy Ingrid jobban a férfi karjaiba simul, kap még egy puszit az arcára hálából. A féltéssel kapcsolatban Tubrok megint elmosolyodik.
< - Szeretem, ha féltesz. - vallja be - Jó érzés tudni, hogy foglalkozol velem. És nagyon remélem, hogy a tárgyalások után nem kell háborúba mennem. Nem ekkorába. >
Beszéd közben közelebb hajol és végül megcsókolja Ingridet, gyengéden és érzékien, éreztetve a törődést a párjával. Azért külön hálás, hogy Ingrid nem fogja korlátozni és semmilyen módon ráerőszakolni az akaratát. A kettejük között kialakult képességről Ingrid pontosan tudja hogy a létrejöttéhez megfelelő testi és lelki állapot szükséges, rendszeres szeretkezéssel, amely az elmúlt két napban adott volt számukra. Birodalmi személyek esetében általában kölcsönös és ha a pár egyik tagjánál egyszer kialakul, érintkezés közben pár perc alatt a másiknál is, így valószínű Tubroknál is megjelent volna ha a teste képes lenne erre. De ettől függetlenül ilyen gyors kialakulásról még ő sem hallott. Valóban hatalmas szerencséje volt Tubrokkal. A férfi a kapott válaszon elgondolkodik.
< - Lehet a tested megérezte, hogy regenerálásra van szüksége az enyémnek, mert fáradt vagyok és ha már úgyis belémszerettél... adta magát a helyzet. >
Játszik el a gondolattal hangosan is Ragal. Ezután az Ingrid arcán megjelenő öröm és boldogság hamar átragad Tubrokra is, aki viszonozza a mosolyát. Amikor Ingrid a filmekről gondolkozik Tubrok türelmetlenül fürkészi az arcát, aztán kissé meglepődik, mikor észreveszi, hogy a párja izgul. Éppen szólna, de Ingrid előbb mondja el amit szeretne, ekkor Ragal ismét elmosolyodik.
< - Szégyenlős vagy Boszorka. – szurkálódik - Nem fog zavarni ha más férfival látlak filmen. Szólj ha nagyon intim a jelenet és azt kihagyjuk, hogy ne hozzuk kellemetlen helyzetbe egymást. De nem fog zavarni. >
A hangjában érezni, hogy nem csak kimondja a szavakat de komolyan is gondolja. A kis szégyenlősség pedig nagyon tetszik neki. A következő megjegyzésen halkan felnevet.
< - Ne köntörfalazz. Egymásra fogunk mászni minden hosszabb jelent után, főleg ha még gonoszkodós kedvedben is leszel. >
Kacsint Ingridre az utolsó résznél. A komolyabb, halállal kapcsolatos témánál egy újabb különbség jelentkezik kettejük között, amíg Tubrok majdnem teljes családját lemészárolták, addig Ingridhez egy közelálló személy sem halt meg. Ragal megértően bólint a válaszra, kicsit kivár és csak azután válaszol.
< - Majd tanítgatlak. -ígéri meg - Nem akarom, hogy idegennek érezd a kultúránkat. És köszönöm, hogy igyekszel. >
Masszírozás közben a kérésnek eleget téve Ingrid a hasára fordul át és így Ragal hozzá tud férni a hátához. A dorombolást és elégedett sóhajokat örömmel hallgatja Tubrok, minden egyes mozdulatával igyekszik még jobb, lazítóbb és élvezetesebb hatást elérni. Érezhetően nagyon jó abban amit csinál és nem csak improvizál vagy eltanulta az egyik szeretőjétől. A feltett kérdés után felnyúl Ingrid tarkójához és vállaihoz, majd ott folytatja tovább a masszírozó mozdulatokat.
< - Eréna miatt tanultam meg. Addig piszkált, hogy masszírozást akar tőlem, ameddig örökös létemre kénytelen voltam megtanulni. Még kamaszok voltunk. >
Válaszol nyugodtan, minden mondatot egy-egy masszírozó mozdulat után kimondva. Annál a résznél, hogy Ingridnek mióta nem volt kapcsolata, Miller érezheti, hogy a férfit megzavarja kicsit amit hall. Talán csak éppen meglepi, ezt nem tudja egyértelműen, mert most nem látja a férfi arcát.
< - Amilyen szenvedélyes vagy úgy gondoltam, hogy nagyobb igényed van egy szeretőre. A HPI-ben, hogy szokás pótolni az együttlétet, ha valaki egyedül van? >
Kérdez rá Tubrok, kihasználva az alkalmat, hogy az előbb éreztette a hangjában Ingrid, nyugodtan tegyen fel ilyen kérdéseket. A neki feltett kérdésre, az első kapcsolatát illetően azonnal felel.
< - Nem sokkal azután, hogy Diederik megtalált minket Navával. Feszült voltam és teljesen lehangolt, aztán jött egy lány, elkezdtünk egymással foglalkozni... a többit úgyis tudod. >
Meséli el a tényleges első kapcsolatát. A korábbiak után Ingrid már tudja, hogy Tubrok ezek szerint nagyon fiatalon átesett az első alkalmon.
Már a siklóban, mialatt egymással foglalkoznak, az erősebb szorítás után halkan nyög egyet Tubrok, csak a helyzet kedvéért. Felnéz egyenesen Ingridre és minden rezdülésén érezni, hogy egyáltalán nem bánja, hogy a nő irányít, sőt, kifejezetten élvezi. Az elégedett hümmögés után a csókjában is érződik, hogy most aláveti magát a másiknak. Ingrid a csók közben könnyen le tudja venni Ragal övét és hátul meg tudja kötni vele a kezeit, jó szorosan. A férfi direkt mocorog egy kicsit, mintha próbálna szabadulni, szintén a játék miatt. Ingrid még mielőtt folytatná, megkérdezi, hogy Tubrok bízik-e benne, amire a férfi biccent.
< - A tiéd vagyok. - válaszolja hangosan is. >
Ezután kezdi el Ingrid a "vallatást". Kifeszíti Tubrok lábait, elkezdi a combjánál simogatni, néha a férfiasságát is érintve, a másik kezével benyúl a felsőrész alá, és a hasán illetve mellkasán, a mellbimbóinál is izgatja őt. A csókok a nyaknál tetézik mindezt. Alig telik el egy kis idő Tubrok máris érezhetően felizgul. Az egész helyzet "kikészíti" és nem tud ellenállni Ingridnek. A fülharapásnál már hangosan fújja ki a levegőt és ahogy Ingrid belenyal a fülébe, a kellemes érzéstől megborzongva oldalra kapja a fejét, önkéntelenül is. Mire Ingrid elsuttogja az első kérdést, Ragal már szaporábban veszi a levegőt és a férfiassága is feszíti a nadrágját. Nem válaszol azonnal, mintha egy igazi vallatás lenne, kivárja a megfelelő pillanatot, amikor a nő is hallani "akarja" választ.
< - Azt terveztem, hogy hazaviszlek és bedöntelek az ágyba, birkózunk kicsit mielőtt belekezdünk és reggelig abba se hagyjuk. – suttogja. >
A hangján érezheti Ingrid, hogy a klub után tényleg ezt akarta és tervezte a férfi. Ragal mielőtt megkapná a "büntetést" hangosan nyel még egyet, hogy még izgalmasabb legyen.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 29 Júl. 2014, 22:42

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
Ingrid újra elmosolyodott a puszin, amit most kapott, nagyon szerette ezeket a kis apró kedveskedéseket, amikben semmilyen hátsó szándék, vagy éppen provokáció sem volt, csak pusztán kedveskedés, hogy a másiknak szerezzenek örömet. Örült, hogy a párja aranyosnak találta azt, hogy kérdezősködött róla, nem tartotta az eddigi ismeretei alapján úgy, hogy sokan megtették volna. Eréna talán, Diederik és az öccse máshogyan ismerik, de mindannyiuknak évei voltak arra, hogy kiismerjék a férfit, míg Ingrid alig pár napja ismerte csak. Az mellékes, hogy nagyon, de nagyon sok mindent megtudott róla, valószínűleg sok olyat is, amit más nem tud, még azok sem, akik a legközelebb állnak hozzá, de a triviális dolgokkal igencsak el volt még maradva, amiket nagyon szívesen derített fel.
< - Hogyan ismerjelek meg, ha nem kérdezek ilyesmit? – kérdezte kacéran. – Tegnapelőtt este még furcsálltad, hogy ilyeneket kérdeztem rólad az első közös vacsoránkon, de örülök, hogy mostanra már aranyosnak véled mindezt. >
Most realizálta, hogy ez már a negyedik estéje volt itt a Rocksolidban, hogy kellemes társaságban mennyire gyorsan szaladt és telt az idő, de igazából nem bánta. Az egyetlen dolog, ami miatt kicsit szomorúsággal töltötte el, hogy lassan vége térnek a tárgyalások és ugyan marad még egy napig utána, de aztán mennie kell haza és a saját tényleges és új kötelességeivel is törődnie kell majd. Hogy azoknak a végeztél térhessen vissza majd ide. Mindazonáltal igencsak élvezte az ismerkedést főleg, hogy ennyire kellemes férfival kellett mindezt megtennie, akibe ráadásul bele is tudott ennyi idő alatt szeretni. A régi mondás jutott eszébe, amit még a Zuhanás előtt mondtak, hogy szerelem első látásra, ez majdnem tényleg ilyen volt. Azt látta Tubrok szemeiben, hogy a mostani után, hogy Ingrid mondta miként reagál erre a témára már nem igen fogja ezt felhozni szándékosan. A következő puszit is örömmel fogadta és boldogan nézett a párja szemeibe. A férfi szavaira gyengéden mosolyodott el, láthatóan tényleg örült, hogy a férfi így reagált a féltés témára.
< - Jó érzés, hogy lehet valakit félteni – ismerte be. >
Azt már mondta nem sokkal korábban, vagy még előző este, hogy mindenki más féltése más, mint Ingridé és ezért örült különösen annak, hogy ő is így érzett. Bólintott arra, hogy ő is reméli, hogy tényleg nem lesznek már ekkora háborúk, sőt semmilyen sem, ami a Rocksolidot érinti, még belső harcok sem, már csak azért sem, mert képtelen lett volna belebeszélni a párját arról, hogy ne menjen a harcba. Viking harcosként ez alap volt, hogy ő maga is harcol uralkodóként és ebben sem lett volna képes akadályozni, visszafogni őt. látta Tubrok szemeiben, arcán, hogy megértette és hálás, hogy soha sem tenné, semmilyen körülmények között, semmilyen téren meg ezt Ingrid vele. Látott az élete során nem egy kapcsolatot még a barátai között is tönkremenni azért, mert az egyik fél nagyon meg akarta változtatni a másikat és már akkor eldöntötte, hogy soha sem fogja ezt a hibát ő maga elkövetni, vagy legalább is törekedni fog arra, hogy elkerülje mindezt. Ahogyan gondolkodott a kialakult képességéről a feltöltéseknek hála megjelent a többi információ erről, hogy ez HPI-sek között mindig kölcsönös, így 100%-ig biztos, hogy Tubroknál is jelentkezett volna, ha a teste alkalmas lett volna minderre. Mindazonáltal tényleg sokkal lassabban jelentkezett és Ingrid nagyon gyorsan jutott olyan testi és lelki állapotba, vagyis mind a ketten, ami miatt kifejezetten boldog volt, hogy már az elején ennyire különleges a párjával a kapcsolata.
< - Ez az ötlet úgy lekicsinyítené azt, ami történt – mondta kedvesen. – Ha HPI-s lennél nálad is kialakult volna, amikor nálam. Ez soha sem csak az egyik félnél jelentkezik, hanem mindkettőnél, ha képes rá mindkét fél. Szóval, még ha nem is voltál rá képes, legalább tudjuk, hogy a te tested is belém szeretett volna, ha tudna. Ez kölcsönös kapocs a két fél között. >
Egészítette ki a korábbiakat, hogy Tubrok pontosan tudja és értse ezt, hogy lássa mennyire különleges ez a dolog két személy között és így közöttük is. Hogy mennyire szerencsések, hogy egymásra akadtak, aminek igazából abból adódóan, hogy hol is éltek és mi volt a pozíciójuk szinte minimális volt az esélye, hogy megfog történni. Amiatt is kifejezetten örült, hogy a boldogsága és öröme átragadt a párjára, az érzéki csókot hasonlóan viszonozta és utána még gyengéden végig is simított Tubrok arcán. A filmeknél sejtette, hogy felfog tűnni a szégyenlőssége a párjának, főleg, hogy Ingrid sem érzett ilyesmit nagyon élete során. Mindig is a határozottságáról és magabiztosságáról volt híres, de volt egy sejtese, hogy mi okozta mindezt.
< - Egy kicsit, soha egyetlen partnerem sem látta a filmjeimet – mondta. – Legalább is nem vallották be, hogy megtörtént. És te leszel az első, akinek önként megmutatom őket. >
Ebben a témában meglehetősen szerénynek volt mondható, nem tartotta magát rossz színésznőnek, de soha sem a filmek és színdarabok által akart hírnevet szerezni magának, így annyira nem is reklámozta őket. Tubrok más volt, vele hamar kerültek mélyebb kapcsolatba és mivel itt tényleg érdekelte a férfit, hogy mi van vele, így ezért is mondta el. A második részre megrázta a fejét, ha nem zavarta a párját az, hogy mással látja a vásznon, akkor nem igazán volt olyan rész, amit ki lehetett, ki kellett volna hagyni, úgysem szerepelt soha sem pornófilmbe beillő filmekben, vagy olyasmiben, amit megbánt, vagy szégyellnie kellett volna. Az ilyesmire azért mindig ügyelt, hogy olyasmiben ne vegyen részt, ami később kihathat a karrierjére. Mármint eddig csak remélte, hogy lesz Flottás karrierje, de most már biztos volt. A párja nevetése után ismét kiöltötte a nyelvét, főleg a szavai után és némileg durcásan nézett rá.
< - Te leszel, aki rám mászik, még gonosznak sem kell lennem hozzá – mondta sértetten. – Én képes lennék végignézni egy teljes filmet. >
Mikor kimondta már tudta, hogy igazából nem lesz teljesen igaz, mert lehet, hogy ő maga sem bírná ki, hogy ne viszonozzon egy-egy érintést és utána már minden adja magát és végül lehet, hogy tényleg Tubroknak lesz igaza az előbbi állításával kapcsolatban. A komolyabb témánál hálásan nézett a férfira, amikor ígérte, hogy tanítgatni fogja a kultúrával és mindennel kapcsolatban. Annyira nem volt távoli neki, csak a halál téma volt az, ami tőle már csak a Birodalmi mivolta miatt is távol állt tőle, minden más eléggé közeli, leginkább főleg azok, amiket Tyr-nek köszönhetően a vikingektől vettek át.
< - Nem érzem annyira idegennek – nyugtatta meg a férfit. – Csak a halál téma az, mi idegen számomra és nehezebben elfogadható. >
A masszírozás továbbra is roppant kellemes volt a számára, sikerült nagyjából teljesen ellazulnia mostanra, hála a párja szakértő kezeinek és mozdulatainak. Érdeklődve figyelte, hogy mikor is tanulta ezt, mert arra már rájött, hogy tényleg nem csak elleste, hanem tanulta. Valahogy nem tudott meglepődni, hogy Eréna keze volt ebben az egészben benne. Felnevetett, amikor maga elé képzelte, hogy egy trónörökös miként is tanult ilyesmit, vagy éppen ki volt az, aki magára vállalta azt, hogy ezt tanítsa neki, vagy megmutassa. Ezeken a képeken igencsak jól elszórakozott. Annak a fényében, hogy az anyja történeteiből tudta, hogy milyen volt az élete korábban, vagy éppen most egy vezetőnek az egész igencsak komikusnak hatott a számára. Ennek ellenére örült, hogy ebben is járatos volt a párja, mert tényleg hozzáértő kezei voltak. Szerencsés Eréna és ezért még köszönettel tartozott a nő irányába, hogy rávette erre a kamasz Tubrokot annak idején.
< - Pedig azt hinné az ember lánya, hogy egy trónörökös diplomáciát, idegen nyelveket, politológiát, gazdaságtant és efféléket tanul – kuncogott. – De nem, te masszőrnek állsz. >
Amikor kimondta, hogy meddig nem volt szeretője megérezte a férfi zavarát. Nem tudta, hogy csak meglepte, vagy megzavarta ezzel, de nem fordult hátra, hogy ellenőrizze a férfi arcát. A szavakon elégedetten mosolyodott el, örült, hogy a párja szenvedélyesnek tartja, végül ekkor fordult Tubrok irányába, hogy lássa a férfit, felemelte a jobb kezét és nevetve integetett egyet az irányába.
< - Nekünk is van ám kezünk – felelte kacéran. – És segédeszközök. Esetenként egy kommunikátorunk, ami érzelmet befolyásol. Meg tudjuk oldani, ha kell. De én nagyon sok meditációt tanultam és képes vagyok elnyomni a testi vágyaimat is sokáig, ha akarom. Meg mernék rá esküdni, hogy az első két esténk után, amikor átjöttél hozzám könnyítettél magadon. Én nem tettem meg akkor sem, csak elnyomtam meditációval. Lehettek volna szeretőim persze, de belefáradtam, hogy a legtöbben csak hatalmat akartak ezáltal. És ezer év után ebből már nem kértem többet. >
Teljesen közvetlenül és őszintén felelt a kérdésre, azt mondta, amit valójában érez ezzel kapcsolatban. Utána figyelmesen hallgatta, hogy az ő kérdésére Tubrok miként felel. Meglepte, hogy ennyire korán volt az első eset, de azok után, amit akkor átélt a férfi nem volt meglepő. Saját maga nem volt ennyire fiatal volt a párja akkor, bár még magát is fiatalnak vélte volna, bár abból kiindulva, hogy mikor kezdték a fiatalok Zuhanás előtt a szexuális életet, akkor Tubrok ahhoz mérten pont jókor, míg Ingrid későn, már majdnem öt éves volt, amikor először együtt volt valakivel. Igaz az ő helyzete igencsak extrém és speciális volt, ha rendes körülmények között nő fel, nem lett volna ez sem olyan későn.
< - Ehhez képest meglehetősen későn vágtál bele véletlenül a gyermeknemzésbe is, és a legnagyobb szerencsémre feleséged sincs – mosolygott. – Bár jót tett volna az egómnak, ha mástól hódíthatlak el. >
Mondta ugyanazt, amit korábban Tubrok, amikor meghallotta, hogy nincs Ingridnek párja odahaza. Már a siklóban nem kerülte el Ingrid figyelmét, hogy a párja mennyire élvezte azt, amit vele tett és, hogy ő irányított és semmit sem hagyott a férfira. A csók alatt is megérezte, csak elégedetten mosolygott, amikor próbált „kiszabadulni” a párja a megkötözésből. Annak pedig örült, hogy a másik bízott benne. Tényleg esze ágában sem volt szándékosan fájdalmat okozni a férfinak, sem pedig kárt tenni benne, az más volt, amennyit a helyzet megkívánt itt, ugyan nem mondta ki hangosan, de biztosra vette, hogy a párja élvezni fogja. Abból indult ki, hogy a karmolásokat is mennyire jól viselte szeretkezés közben.
< - Ha valami fáj, vagy nem jó, szólj, és azonnal befejezem – suttogta még. >
A „vallatás” közben mire eljutott oda Ingrid, hogy feltegye a kérdést már érezte és látta is, hogy sikerült eléggé felizgatnia a párját. Már tudta, hogy lassanként olyan állapotba kerül, hogy nagyjából teheti azt, amit szeretne és már nem érezné a fájdalmat. Ha pedig úgyis együtt fognak aludni, akkor azokat a kisebb „sebeket”, amiket fog okozni, kiszívások és ehhez hasonlókat úgyis elfognak múlni másnapra. Tubrok szavai után látható volt, hogy Ingrid szemei is kitágulnak, és kissé már ő is gyorsabban vette a levegőt, láthatóan és érezhetően ő maga is élvezte azt, amit csinált és tetszett neki, amit hallott. A simogatást és párja kínzását továbbra sem hagyta abba, továbbra is fenn szándékozta tartani a féri izgalmát, direkt az elérhető legérzékenyebb pontokon ingerelve és izgatva őt, most már többször végigsimítva a férfiasságán is. végül ismét gyengéden beleharapott Tubrok fülcimpájába.
< - Helytelen válasz Minnað – suttogta. – Holnap tárgyalásunk van. >
A szavaival egy időben belecsípett Tubrok jobb mellbimbójába. Kellően nagy tapasztalta volt abban, hogy miként lehet embereket kínozni, illetve abban is, hogy miként lehet nekik gyönyört okozni. Most nem akart fájdalmat, így csak annyira tette, hogy a fájdalom minimális legyen, ellenben a gyönyör, amit ugyanez a mozdulat okoz hatalmas. Tovább folytatta a párja gyötrését, végighúzta az ajkait ismét Tubrok nyakán, az érzékeny pontokon újra körökcséket rajzolt a nyelvével, mint nem sokkal korábban még a kertben a széken. Ezúttal azonban nem szívta ki a férfi nyakát, hanem a fogaival erősebben harapott bele a pontokba, itt is ügyelve arra, hogy csak gyönyört okozzon vele. A kezeivel is tovább simogatta, kínozta a másikat, ott is az érzékenyebb pontokon hol megcsípte, hol erősebben pöckölte meg az erejével az érintett részt, hogy ezáltal fokozza tovább Tubrok gyönyörét. Ha erősen teszi, akkor fájt volna és csípett volna mindez, de így pontosan az ellenkezőjét kellett kiváltania, főleg, hogy ezeknél a mozdulatoknál direkt szívni kezdte a párja bőrét a nyakán, hogy még több inger érje őt. Végül ismét visszament a férfi füléhez.
< - Második kérdés – lehelte és a forró lélegzetével simogatta a párja bőrét. – Mit is szándékozol tenni, hogy ne nevezzenek engem az embereid kémnek? >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 9 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 02 Aug. 2014, 13:43

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Tubrok Ingrid kacér válaszán hasonló módon elmosolyodik. Neki is tetszik az ismerkedős rész, ez látható az arcán.
< - Kérdezz csak nyugodtan. Lehet, hogy furcsának találom, de nem sok hasonló kapcsolatom volt előtted. Szeretem ha kérdezgetsz. - vallja be. >
Ingrid kap még egy puszit, majd a válasza után Tubrok megcsókolja, finoman, kényeztetve őt. A féltéssel kapcsolatban ismét elmosolyodik.
< - Ne vidd túlzásba. >
Majd ismét közelebb hajol a Ingridhez és mintha nem bírná ki egy percig sem nélküle újra megcsókolja őt. Aztán Tubrok tekintete is kissé zavarttá válik.
< - Én is féltelek egy kicsit, téged és Eyjolfot, pedig tudom, hogy nincs okom rá, mert biztonságban vagytok. >
A hangján Ingrid megint azt a kis zavartságot érezheti, mintha a párja jó pár évvel fiatalabb lenne a mostaninál. Valószínűleg tényleg új neki a helyzet, hogy valakihez ilyen rövid idő alatt ilyen közel került. A kettejük közötti képességgel kapcsolatban Ragal csöndesen hallgatja Ingridet, nagyon jól esnek neki a nő szavai és ez az apró rezdülésein is látszik. Érezhetően megérti mennyire különleges ez a kapocs kettejük között. Miután Ingrid befejezi, gyengéden végigsimít az arcán és elveszik a tekintetében.
< - Az én testem is beléd szeretett, csak nem tudja elmondani. - mosolyodik el kedvesen. >
Ezután várja, hogy milyen választ, reakciót is kap Ingridtől erre. Miller még azt is tudja, hogy ez a képesség permanens, még ha a pár szét is megy a jó kapcsolat ellenére, később elég csak újra egyszer egymáshoz érniük és olyan mintha nem is váltak volna el. Ezután még egy gyengéd csókot váltanak egymással, majd Ingrid kissé szégyenlősen a filmjeiről kezd beszélni. Tubrok mosolya csak szélesebbé válik, ahogy a párja tovább folytatja. Most ő simít végig Ingrid arcán és lehel csókot az ajkaira.
< - Akkor én leszek az első partnered, aki látja a filmjeid. - válaszolja szurkálódó hangon - Ne aggódj, tetszeni fognak, egy-két ágyjelenet nem zavar meg. >
Ragal érezteti a hangjában, hogy nem csak Ingrid miatt mondja ezeket, tényleg kíváncsi a filmekre és tényleg nem zavarná meg egy intimebb jelenet, főleg ha a szeretett nő éppen ott fekszik a karjaiban mellette. Egyébként sem jellemző rá, amikor Ingrid a korábbi partnereiről beszélt, Tubrok akkor is magabiztos maradt. A következő megjegyzésekre Ingrid kiölti a nyelvét, mire Ragal ismét, mély hangján felnevet.
< - Dehogy bírnád ki. Rám másznál Boszorka, ha én nem tenném meg, valld be. - folytatja még mindig nevetve. >
Végül egy idő után sikerül abbahagynia a nevetést és már csak széles mosollyal néz Ingridre, mintha tudná, hogy igaza van és Miller is pont erre gondolt az előbb. A komolyabb témánál Tubrok tekintetével és apró mozdulataival jelzi, hogy Ingridnek nem kell azért hálásnak lennie, mert majd segít neki átvenni a rocksolidos kultúrát, mert ez természetes. Azonban mégiscsak Ingridtől távol áll a halálkultusz és ezt a párja is tudja. A szavakra Ragal értően bólint.
< - Mert nem sok hozzád közelálló halt meg ezer év alatt, jól gondolom? - kérdezi komolyan, érdeklődve - Nekem meghalt majdnem a teljes családom, de el kell fogadnom, mást nem tehetek. Örülök, hogy te ezt nem érted. >
A hangján mégis érződik, hogy bár elfogadja, még mindig fáj és talán örökké fájni fog neki ez a seb. Már a masszírozás közben Tubrok a nyaktól és lapockáktól a gerinc vonalán lefelé kezd el haladni, folyamatosan fellazítva a szöveteket. Ingrid egy idő után azt kezdi érez, hogy kellemesen zsibbad ott, ahol már a párja végzett és bár nagyon kipihent a teste, mégis kissé elálmosodik.
< - Tanultam azt is. Az volt a hivatalos anyag, ez meg Eréna ajándéka. Kamaszként elképzelheted mennyire szerettem végigmasszírozni. Remélem neked is annyira jól esik. >
A megnyugtató mozdulatoktól Ingrid még jobban ellazul, mialatt hallgatja a párja válaszát. A következő témánál, ahogy hátra fordul kissé és integet, láthat Tubrok arcán egy sokatmondó mosolyt átfutni. A férfi továbbra sem hagyja abba, folytatja amit csinál, lassan a fenékhez és a combokhoz érve, miközben reagál.
< - Úgy gondoltam van valami más eszközötök is a kezeteken kívül. De ha nem tévedek az érzelem manipuláció is éppen elég. - itt megáll egy pillanatra - Már értem, hogy tudtál kikészíteni, ha ilyen nagy az akaraterőd. Egyszer én is éreztem azt amit te, hogy miért nem kívánod a szeretőket. >
Egyelőre nem folytatja tovább, csak a masszázst, most élvezi, hogy Ingrid beszél, árul el dolgokat, ráadásul ennyire kötetlenül. Amikor Ingrid felhozza, hogy Tubrok eddig miért nem vállalt gyereket és nincs felesége, a férfi "gondterhelten" sóhajt egyet, majd elmosolyodik.
< - Abban biztos vagyok Boszorka, hogy élvezted volna ha elcsábítasz és azzal a nemességet még jobban ellened hangolod. - szurkálódik egy kicsit, aztán a tekintete és a hangja is komolyabbra változik - Voltak baleseteim a szeretőimmel, több is és egyik sem fogant meg. Ezért mondtam neked, hogy nem vagyok jó gyereknemzésben. Nem a mennyiséggel van a baj, azt már érezhetted. A spermiumok nincsenek jó formában, nem tudni mitől, lehet egy korábbi sérülés... >
Tubrok végig teljesen őszintén beszél, érezhetően zavarja ez a téma és örül, hogy végre elmondta Ingridnek. Mielőtt Miller álaszolhatna, érzi, hogy a párja ismét ráhajol és oldalról megcsókolja őt. Szenvedélyesen és követelőzően, de úgy, hogy ne hozza megint kényelmetlen helyzetbe Ingridet.
< - Nagyon örülök Eyjolfnak. Elsőre vagy másodikra sikerült és csak neked köszönhetem. >
Ingrid szinte érzi, hogy Tubrok próbál nem túl érzelgős csak őszinte és nyílt lenni. Nem akarja ezt tovább leplezni, azért mondja el neki. Miután ez megtörténik, nem zavartatva magát ismét feltérdel és folytatja tovább Ingrid kényeztetését, ott ahol abbahagyta.
A kompban Ingrid kényelmesen felé tud helyezkedni Tubroknak és azt tenni vele, amit csak akar. A párja nem ellenkezik, csak annyira amennyi még izgalmasabbá teszi a játékot.
< - Szólok. - ígéri még meg, nyugtatva Ingridet. >
A vallatás alatt Ingrid tovább folytatja a simogatást, ezzel nem csak fenntartja de tovább is fokozza a párja izgalmát. Az érzékenyebb pontok érintése után Tubrok teste megborzong, akárhányszor teszi ezt, a fülcimpájára ahogy ráharap halkan fújja ki a levegőt a férfi és minden alkalommal amikor a férfiasságán simít végig, érezhetően még inkább megfeszül a nadrágja. Azon, hogy a válasza rossz Tubrok őszintén meglepődik, majd még egyet nyelve várja, hogy megkapja a "büntetését". A férfi mellbimbójába Ingrid pont úgy tud belecsípni, ahogy azt tervezte, eléri a megfelelő hatást, a kis fájdalmat és a sokkal nagyobb vele járó élvezetet amit Tubroknak okoz. Most érzi igazán, hogy mennyire izgatható az a pontja is a férfinek. A többi csípés és pöckölés is hasonló hatást ér el. Ahogy Ingrid nekiáll nyelvével kis köröcskéket rajzolni Ragal nyakára, érzi amint újra és újra megborzong a partnere, majd az egyik erősebb harapásnál önkéntelenül meg is remeg. Minden részén érezni Tubroknak, hogy akarja Ingridet. Ez az a pont, amikor megint mocorogni kezd és a kezeit próbálja kiszabadítani, de már érzi, hogy nem fog menni. Mire Ingrid jó pár helyen kiszívja a nyakát és befejezi a büntetést, Tubrok szaporán és hangosan veszi a levegőt. A második kérdésre most sem felel azonnal, kiélvez minden másodpercet és váratja kicsit mind Ingridet, mind saját magát.
< - Bármit, amit csak szeretnél Boszorka. - böki ki végül. >
A válasz után előrébb hajol és ajkaival Ingridéi után kap, hogy megcsókolhassa. Ha ezt nem hagyja neki Ingrid, akkor nem tudja megtenni, akkor Miller csak egy bocsánatkérő pillantást kap. Ingrid érzi, hogy remekül tudja "kínozni" a párját, lassan elérve, hogy "szenvedjen", ez minden pillanatban jobban érződik Tubrok testén, ahogy felizgul. Mindketten ugyanannyira élvezik a játékot, ami egyre élvezetesebbé válik. A folytatásra várva Ragal ismét nyel egyet hangosan.

//Remélem nem lett unalmas.//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 02 Aug. 2014, 21:49

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
< - Nehogy azt mond nekem, hogy én vagyok az első tényleges barátnőd, mert ezt nem fogom elhinni – felelte Ingrid. – Bár, ha csak dekoratív üresfejű libák voltak a barátnőid, akiket nem érdekelted csak az, hogy egyszer hátha a Rocksolid úrnői lehetnek és jól, akkor elnézem, hogy nem voltak arra kíváncsiak, hogy milyen is vagy valójában. És örülni fogok, hogy ilyen téren, aki tényleg rád kíváncsi és szeret téged én vagyok az első. >
A végén már lágyan és gyengéden mosolyodott el. Annak is örült, hogy a férfi szerette, ha kérdezgeti őt, hogy megismerje, mert ez is eléggé kölcsönös volt és egyre több és több dolgot tudtak meg egymásról, amik úgyszintén csak elmélyítették a kapcsolatot, mert eddig minden tetszett a másiknál mindkettejüknek, ami pedig nem, abban is hasonlítottak és eltudták fogadni másikat. A puszinak és a lágy csóknak is roppantul örült, a csókot pedig viszonozta is. Ahogyan a féltésre került a szó és Tubrok felhozta, hogy nem kell túlzásba vinni Ingrid kislányosan mosolyodott el, hogy véletlenül se lehessen eldönteni, hogy ez mire ment ki. Hogy nem fogja túlzásba vinni, vagy pedig ugyannyira fog aggódni, mint most is teszi. Még halkan felnevetett és megsimogatta a férfi arcát.
< - Pont annyira teszem, amennyire szükséges – felelte. – Nem fogom túlzásba vinni. >
Ezt így persze könnyű volt mondani, majd háborúnál persze jobban fogja, de egyébként nem valószínű, hogy betegre aggódná magát, mert tudta, hogy a férfi is tud magára vigyázni. Ingrid tekintete megenyhült, amikor ismét látta a zavart a párja arcán és mondta, hogy ő is aggódik Ingridért és Eyjolfért. Ha tudta volna a férfi, hogy tényleg kellett érte aggódni, mert Lerontis koholt és hazug vádakkal nagyon sokáig le tudná őt kapcsolni és börtönbe tenni, akkor tényleg féltette volna Tubrok őt. De ezt a részt nem akarta elmondani, nem szerette volna, ha aggódik, főleg olyan vész ellen, ami ellen tehetetlen, csak jobban felőrölte volna az egész. Így noha nem szívesen hazudott Tubroknak meghagyta abban a tudatban, hogy úgy higgye, hogy nem kell értük aggódni. Az arcán az látszott, hogy ellágyult attól, amit mondott a férfi és roppant hálás volt, hogy így érez és elnyerte a tetszését. Ahogyan az is, hogy ismét kissé zavarnak láthatta őt, amit már többször megjegyzett, hogy nagyon tetszik neki. Ezenfelül továbbra is kölcsönös volt az öröm, hogy örülnek annak, hogy így egymáshoz közel kerültek. Amíg Ingrid arról beszélt, hogy a teste miként reagált a párjáéra és ez kölcsönös lenne, látta a férfin, hogy mennyire tetszett neki amit hall és ő is hasonlóan különlegesnek gondolja mindezt, illetve jól esett neki, hogy azt mondta a nő, amit.
< - Dehogynem tudja mondani, csak olvasni kell benne, mert nem úgy teszi, mint az enyém – suttogta. – Elég a közeledben lennem, hogy lássam és érezzem, hogy de igen a tested is belém szeretett. Ez egyébként végleges két személy között, ha már nincsenek együtt, de később találkoznak, ez az érzés a testük között felébred, amint egymáshoz érnek. Így ha véletlenül nem látlak sokáig néhány egységig is ugyanígy fog a testem reagálni rád. >
Az ez után váltott csóknál ismét jobban hozzásimult a párjához, majd került elő a filmes téma. Ingrid látta, hogy Tubrok remekül szórakozott azon, hogy ő kicsit aggódik a filmjei miatt, hogy mit is fog szólni a férfi rájuk, de annak örült, hogy bármelyiket is megnézné. Az ismét kapott csókra már magabiztosan mosolyodott el és a párja szavaira bólintott. Mikor a férfi válaszolt szurkálódva, Ingrid megjátszott rosszallással nézett rá, főleg, ahogyan kimondta a prája, hogy mindegy neki akkor is tetszeni fog.
< - Ajánlom is, hogy tetszenek a filmjeim, remek színésznő vagyok! – mondta durcásan. >
Annak mindazonáltal örült Ingrid, hogy a párja tényleg komolyan gondolta, amit mondott, hiszen a szeretett nő ott fog az ő karjaiban feküdni és az már neki is feltűnt, hogy teljesen nyíltan tudtak az előző kapcsolatokról, szeretőkről beszélni és egyikőjük sem vette magára azt, amit a másik mondott. Már csak azért sem, mert eddig mind a kettejüknek egymással voltak a legjobb élményük. A nyelvöltése utáni szavaira boldog volt, hogy a férfi megint hosszasan nevetett fel, gyönyörködve hallgatta és figyelte a párját, nem tudott betelni a mély hangú nevetéssel. A széles mosoly után ismét Tubrokra öltötte a nyelvét, hogy nincs is úgy, ahogyan a férfi gondolja, pedig teljes mértékben ráhibázott, de Ingrid akkor sem akarta hagyni, hogy ez maradjon meg a másikban, már csak a játék kedvéért sem.
< - Csak ha provokálnál – felelte. – Többet nem engedek, figyelnem kell a jó híremre! >
Ennél többet nem volt hajlandó engedni az álláspontjából. A halálról való témánál Ingrid bólintott, amikor megértette az apróbb rezdülésekből, hogy nem kell köszönnie, Tubrok szívesen tanítja őt ezekre a dolgokra, amik tőle távol állnak. Vagyis annyira nem, csak másként látta az egészet. Vett egy mély levegőt, tudta, hogy ez kicsit hosszabb magyarázat lesz, mint szerette volna. Nem mondta még ezt el így nagyon senkinek, de emlékezett rá és neki is fájt a szerettei elvesztése, akik meghaltak a Zuhanásban.
< - A Zuhanáskor haltak meg sokan – mondta. – A barátaim, óvodás és bölcsődés társaim. Sokan már a Zuhanásban, akkor több milliárd ember halt meg körülöttem. Másokat kivégeztek, a fényképeken láthattál fekete és sárga bőrű gyerekeket velem. Őket mind kivégezték, pusztán a bőrszínűk miatt. Már akkor megértettem mi a halál, pedig nagyon kicsi voltam. Nagyszüleimet is elvesztettem, mind a négyet, Smith nagyiékat és Miller nagyiékat is, a nagynénémet Barbara Miller-t, illetve az ő gyermekei, az unokatestvéreim is meghaltak. Én is elvesztettem a teljes családomat, csak anya és apa maradtak. A HPI-s barátaim közül tény, hogy nem sokan haltak meg, de volt rá példa, ahogyan az emberi ismerőseim, barátaim is elhunytak az elmúlt évezred során. nem csak a HPI-ben vannak ismerőseim, hanem máshol is szerte a világban. Jó kapcsolataim vannak… csak nehéz elfogadnom, hogy vége. Én úgy éltem sokat, hogy volt túlvilág, a lelkeknek volt hova kerülni, onnan visszatérhettek a körforgásba. Úgy neveltek anyáék, hogy a halálom után Hel-be, vagy Valhallába kerülök, de mára ez a két hely nem létezik, Odin és Hel halottak. Noha tudom, hogy a Skandináv istenek mindig is halandók voltak a többi istenhez képest. Megéltem, hogy a teljes Tejút kihalt egy pillanat alatt, hogy az istenek meghaltak. Megértem és tudom, hogy ma már a halál végleges, ha megtörténik a részecskék is megállnak, tudósként tudom bizonyítani. Ők elmennek és vége, nincs tovább… ahhoz képest nehéz elfogadni, hogy mire neveltek annak idején. >
Remélte, hogy megértette a férfit, hogy nagyjából mit szeretett volna mondani ezzel. Neki is fájt, nem csak Tubroknak, ezer év alatt sem múlt el az, hogy ne gondoljon a családja akkor elhunyt részére, csak ő nem áldozott nekik semmivel, hanem az emlékeiben éltek tovább. Igaz látta azt is a párján, hogy bármennyire próbálta elfogadni még mindig fájt a családja elvesztése. Már a masszírozásnál, ahogyan Tubrok Ingrid hátával foglalkozott a gerinc mellett valamivel a nő dereka felett ismét egy érzékenyebb pontba, csíkba futott. Ahogyan azt a területet elérte és hozzáért így Ingrid egész teste megfeszült néhány pillanatra, a bőre libabőrös lett és egy vágytól reszketeg sóhaj is kiszakadt belőle. Ha Tubrok újra kipróbálja, akkor egy öt-hat centi hosszú úgy egy centi széles vonalat találhat meg közvetlen Ingrid gerince mellett. Mindazonáltal ezt a kis közjátékot nem tekintve az egész hátát, testét kellemes zsibbadás kezdte átjárni és nem hitte volna, de álmosodni kezdett az odaadó és kedves gondoskodás hatására. Arra a részre, hogy Erénát mennyire szerette a férfi masszírozni Ingrid felnevetett.
< - Egy hormonokkal teli kamasz még szép, hogy szeret egy fiatal csinos hölgy testével foglalkozni – kacsintott Tubrokra. – Örülök, hogy a kötelező anyagok is megvannak és nem nekem kell majd ezt elmagyaráznom a szabadidőnkben. >
A sokatmondó tekinteten ismét felnevetett, lelkesen bólogatott arra, hogy valóban a kommunikátor bőven elég. Mindazonáltal örült, hogy így tudta húzni a párja idegeit a válasszal, hogy nekik is van kezük, hogyha szükséges. Ebben legalább ők sem különböztek más földi halandótól, hogyha erre került a sor.
< - De ha gondolod tudok majd listát mutatni a Birodalomban felbukkanó közismert játékszerekről is – ajánlotta fel kacéran. >
Arra most ő mosolyodott el sokatmondóan, hogy miként is bírta ki azt, hogy így húzza Tubrokot, de saját maga még ne veszítse el a kontrollt. Azt Tubrok egyébként is tapasztalta, hogy bármikor képes volt Ingrid nemet mondani, hiszen a második este már egymáson feküdtek és simogatták egymást, amikor a nő megálljt parancsolt és elzavarta a férfit. Még az utolsó pillanatban tért észhez mielőtt megadta volna magát, a teste már így is feladta a harcot, de fejben még észnél volt, valószínűleg mindkettejük szerencséjére. Közben tovább élvezte a masszázst és figyelte tovább, hogy a párja mit is mond, ezúttal már a gyermeknemzést illetően. Azt tudta, hogy a férfi senkit sem érzett eddig méltónak arra, hogy az a nő hordhassa ki a gyermekét, a balesetekre bólintott, azt már mondta a párja korábban is. Már éppen válaszolt volna, de már nem tudta megtenni, mert ekkor odahajolt hozzá a férfi és megcsókolta őt. Ingrid hasonlóan szenvedélyesen és követelőzve viszonozta a csókot, mint ahogyan kapta, de nem fordult meg a hasáról. Miután elváltak válaszolt a férfi szavaira.
< - Lehet, hogy az a baj, hogy túl sűrűn szeretkezel – felelte óvatosan. – Úgy tudom, hogy ez ront a gyermeknemzés esélyein. Bagoly mondja verébnek, főleg, hogy te is örültél volna, ha a szerető férjem karjaiból tudtál volna elcsábítani – szurkálódott ő is egy picit. >
Arra, hogy Eyjolfot neki köszönheti a férfi Ingrid lágyan mosolyodott el, nem tartotta egyáltalán érzelgősnek a párja szavait, csak örült annak, hogy Tubrok így gondolta.
< - Hát, neked lehet, hogy bajaid vannak a gyermeknemzéssel – kezdte úgy, hogy egyáltalán nem gondolta komolyan és nem megbántani akarta a férfit. – Nekem meg azzal, hogy a jelek szerint túl termékeny vagyok. Összesen kétszer felejtettem el ezer év alatt védekezni, mindkettőnek egy-egy fiú lett az eredménye, akiknek mindennél jobban örülök. >
Még a párjára mosolygott a válla felett, miközben Tubrok újra feltérdelt és Ingrid is hagyta tovább, hogy a férfi folytassa azt, amit eddig tett. Már a siklóban, amikor a férfi ígérte, hogy szól, ha valamit Ingridnek nem kéne tennie a nő bólintott és végre belekezdet a párja gyötrésébe. Sejtette, hogy a párja csodálkozni fog a helytelen válaszon és ez tényleg meg is történt, így nekiállhatott kínozni. Eddig nem nagyon próbálta Tubrok mellbimbóit, hogy mennyire érzékenyek, de szerencsére a várakozáson felüli reakciókat kapott, így esze ágában sem volt felhagyni ezzel. Hamarosan már meg-meg remegett a férfi, amitől Ingrid el is mosolyodott, de ezt a férfi persze nem láthatta, maximum „érezhette”. Elégedettséggel töltött el az, hogy a férfi próbált szabadulni, de nem sikerült neki, igazából Ingrid is kezdett felizgulni attól, hogy ezt tette a párjával, a szemei kissé kitágultak és a légzése is szaporább lett. Számára már az öröm és gyönyör-teli volt, hogy ezt művelhette a szeretett férfival. Mikor az első környi büntetéssel végzett Tubrok már kapkodva vette a levegőt, pedig az egész még csak most kezdődött el, ez csak bemelegítés volt. A kérdésére kapott válaszra ismét rosszalló tekintet volt a válasz, mikor a párja felé mozdult Ingrid elhúzta a fejét és megragadta Tubrok állát csak finoman, hogy ne fájjon neki, de ne is tudja mozgatni azt. A saját fejét megcsóválta.
< - Ez is rossz válasz – lehelte gonoszan. – Az kell, hogy ne sejtsék, hogy én akartam így. tudsz te ennél jobbat, kreatív vagy. És – hajolt egészen közel, majd a fogait gyengéden, erotikusan végighúzta Tubrok arcélén, majd beleharapott a férfi alsó ajkába és kissé meghúzta. – Ez nem az az este, amikor megkapod, amit szeretnél. >
A kezeit végighúzta Tubrok felsőjén, majd megragadta az alját mindkét ruhadarabnak és felfelé húzta, kibújtatta Tubrok fején át amennyire tudta, majd mivel a megkötözés miatt levenni a férfiról úgysem tudta teljesen, így csak lehúzta a karon addig a már félig levetett pólót, hogy az a megkötözött karit érjen le, így most a párja felül meztelen volt és csak a könyöke alatt voltak a felsők a háta mögött. A saját ruhájából levett egy darabot és ismét elmosolyodott.
< - A két rossz válasz után fokozzuk a kínzást – lehelte sűrű levegővétel közepette. – A te és a saját örömömre. Élvezni fogod, bízz bennem, jobban fogod érezni az érintéseimet. >
A ruha darabot odavitte Tubrok arcához és a ruhadarabbal bekötötte a férfi szemét, a fej hátsó részén csomózta meg azt finoman, de annyira, hogy sehogy se érhesse el a párja, hogy lerázza magáról. Cél volt, hogy ne lásson semmit, mert így, hogy nem lát a többi érzéke, az érintés is felerősödik némileg. Most, hogy már a mellkashoz is jobban hozzáfér elkezdte azt is csókolgatni, szándékosan továbbra is az érzékeny pontokon. A kezeivel még mindig azt tette, amit eddig is, az érzékeny pontokat izgatta, hol a felsőtesten, háton, nyakon, a combon, Tubrok férfiasságát is simogatva. A pontokat többször ismét megpöckölte, belecsípett, megkarmolta úgy, hogy sérülést ugyan ne okozzon, de minimális fájdalmat, gyönyört okozzon vele. Több ponton csókjaival is hintette az érintett felületet, ott is aprócska köröket rajzolva a nyelveivel, majd beleharapott, vagy beleszívott a bőrbe hasonlóképp mint eddig. Tubrok mellbimbóit ezúttal a nyelvével ingerelte, hasonlóképpen járva el, mint a férfi őt is kényeztette, majd a bimbókba is beleharapott ugyanúgy, hogy kissé fájjon, de főleg gyönyört okozzon. Ezt mind folytatva elindult lefelé is a párja hasán, majd mikor a nadrághoz leért a fogaival nyitotta azt kissé széjjelebb, gombolta ki, vagy húzta le a sliccet attól függően, hogy milyen volt a nadrág. Közben továbbra sem hagyott fel a többi részen a fájdalom és gyönyör okozásával.
< - Nos várom a válaszodat – búgta halkan a kínzás közben. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 9 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 06 Aug. 2014, 20:51

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Tubrok a korábbi barátnőivel kapcsolatban ténylegesen elgondolkozik, kell neki néhány másodperc, hogy kialakítsa a véleményét erről és tudjon válaszolni Ingridnek.
< - Nem buta libák voltak. A szeretők mellett voltak barátnőim, akik különlegesebbek voltak, de igazán soha nem tettem egy komolyabb kapcsolatért. Ezért új nekem az ismerkedés. - válaszolja gondolkodó hangon. >
Ingrid kislányos mosolya elnyeri a párja tetszését, Tubrok arcára is lassan egy mosoly kúszik, ami a kimondott szavak után, hogy Ingrid nem fogja túlzásba vinni a féltést, elégedetté is válik. Amikor Ingrid tekintete megenyhül, a párja kicsit közelebb hajol hozzá, hogy a fülébe súghasson.
< - Most kapsz valamit. >
Leheli halkan, majd kivételes szenvedéllyel, akaratosan csókolja meg őt. Tubrok a vállainál és a mellkasánál meg is támasztja Ingrid testét, csak, hogy közelebb húzza magához őt és szorosabban ölelje a csók közben. Ingrid érzi a férfi minden rezdülésén, hogy nem számít, hányszor csókolta már meg a kellemes beszélgetés és egymás kölcsönös kényeztetése közben, nem tud betelni vele. Azt is érzi hogy a rendkívül szenvedélyes csókot most "ajándékba" kapja a megenyhült és gondoskodó pillantásért cserébe. Végül percekkel később szakadnak el az ajkaik egymástól. Ezután Ragal érdeklődve hallgatja ismét Ingrid szavait a kettejük között kialakult képességről. Ahogy Miller beszél, érzi, hogy a párja összefűzi vele az ujjait és úgy fogja magához. Nem is kell semmit mondania, a mozdulatai és a tekintete azonnal elárulja Tubrokot, szinte olvasni lehet benne, hogy mennyire jól esik neki amit hall.
< - Én is a testem is igyekszik, hogy minél jobban szeressen. - jegyzi meg Tubrok és Ingridre kacsint egyet. >
Amikor már a filmekről beszélnek Ingrid az egyik pillanatban észrevehet egy szinte kisfiús mosolyt a párja arcán, majd ezúttal Tubrok ölti ki rá a nyelvét, alig hogy Miller befejezi a mondatot. Ragal kíváncsian várja a nő reakcióját és csak utána szólal meg.
< - Az előbb még szégyenlős voltál, most meg ajánlod, hogy tetsszen az összes filmed. Boszorka. >
A hangja játékos és szurkálódó, egészen kihívó. Ezután annál a résznél, hogy kibírnának-e egy teljes filmet, anélkül hogy egymással kezdenének foglalkozni újra egy kis játék alakul ki kettejük között. Ingrid néhányszor Tubrokra nyújtja a nyelvét, mire a férfi felnevet. A válaszra győzedelmes tekintettel néz Ingrid szemeibe.
< - Mindketten tudjuk Boszorka, hogy egyikünk sem bírná ki, ha én nem tenném, egy idő után te másznál rám és ez fordítva is igaz. De tudom, hogy büszke vagy a türelmedre. >
Még mielőtt Ingrid válaszolhatna Ragal gyorsan megcsókolja őt, hogy erre ne is legyen lehetősége, amíg a csókkal nem végeznek. A komolyabb témánál, ahogy Ingrid belekezd a Zuhanás alatt elvesztetteinek sorolásába, különös dolgokat érzékel. Miközben beszél egy pillanatra úgy érzi magát, mint a látomásban a Zuhanásról, ugyanaz a nyomasztó érzés, mintha a láthatatlan kéz fogná körbe, a levegő is nehéznek tűnik, hallja az kattogó órának a hangját és mintha a kert fényei is arra a kékes-lilássá változnának amit látott. A szeme sarkában mintha az egyik bokor árnyéka életre kelve mozdulna meg. Az egész egy pillanat és ha nem akad fent rajta, akkor meg sem akasztja a beszédben, de mindenképpen érzékeli. Tubrok a hallottakra lesüti a szemét és kissé a fejét is leszegi, érződik a mozgásán és a kisugárzásán is, hogy roppantul sajnálja Ingrid veszteségét.
< - Nagyon sajnálom, én nem tudtam, hogy ennyi mindenkit vesztettél el a Zuhanásban. - mondja komoly, mély hangján - Nem akartam a halottjaid lebecsülni azzal amit korábban mondtam. Igyekszem tanítani téged, hogy nekik is méltó képen áldozhass majd. >
Lassan felpillant Ingridre, és ha nem látja, hogy Ingridnek az előbbi rosszul esett volna vagy esetleg neheztelne rá ezért, akkor újra kihúzza magát és a szemeibe néz. Egy kis idő után újra megszólal.
< - Tisztelem, hogy ennyire hűséges vagy a Birodalomhoz és Zsarnokhoz. Azok után, hogy ennyi hozzád kötődő személy halálát követelte. >
Már a masszírozás után Tubrok átmegy a gerinc mellett lévő érzékeny ponton, meglepetten tapasztalja Ingrid heves reakcióját. Ingrid nem néz hátra ezért nem látja, de a párja elmosolyodik. Óvatosan kitapintja a csíkot és kicsit kényezteti is, de igyekszik nem túlizgatni Ingridet. Miután ezzel végez, újra ellazítja az egész testét Ingridnek, hogy újra kényelmesen érezhesse magát.
< - A szabadidőnkben élvezned kell majd a társaságom, meg a kényelmes masszázst, ha kéred. - válaszolja nyugodt hangon. >
A beszélgetés és Ingrid lelkes reakciója ellenére, Ragal tovább folytatja a masszírozást, eddigre már teljesen végigért Ingrid testén, mindenét alaposan átmozgatta és ellazította, már csak a levezetést végzi. Ettől Ingrid megint mintha álmos lenne, holott a teste tele van energiával. A válaszra a játékszerekkel kapcsolatban Tubrok felnevet.
< - Minden vágyam Boszorka. >
A csók után ismét tovább folytatják a beszélgetést. Tubrok ekkor már csak kellemesen ellazító mozdulatokkal kényezteti Ingrid testét, próbálja minél jobban megnyugtatni és ellazítani őt. A megjegyzések érezhetően nem bántják őt, sőt végig mosolyog, ahogy Ingridet hallgatja.
< - Lehet a sok szex az oka, de ezen nem akarok változtatni. Most már itt vagy te, akit szeretek és akarok tőled gyereket. - mosolyodik el kissé - Úgyis olyan termékeny vagy. >
A válasz után Ingrid még egy puszit is kap a nyakára, tarkójára. A masszázzsal Tubrok lassan végez, az utolsó mozdulatoknál már finoman Ingrid fenekére tenyerel, de nem túl erősen, hogy Ingrid azt is élvezze és meglepő módon, Ragal úgy tenyerel, hogy Ingrid farizmai is egyszerre ellazulnak, a kellemes izgatottság érzése helyett.
A siklóban a játék közben Ingrid minden érintésével egyre izgatottabbá teszi Tubrokot. Ragal érzi és tudja is, hogy amit eddig kapott az még csak a bemelegítés volt, de nem tud magán segíteni, túlságosan élvezi az egészet és izgatja a kiszolgáltatott helyzet. Az ismételt helytelen válasz után, már nem lepődik meg, csak csöndben marad és várja mit is tesz vele Ingrid. Ingrid könnyen le tudja húzni a párjáról a két felsőt, és bár ez kicsit időigényesebb, egészen a másik karjához tudja azt visszahajtani, szabaddá téve így Tubrok mellkasát. A ruhájából leszedett darabot is könnyen Ragal szeméhez tudja kötni, itt sem áll ellen neki a férfi, hagyja, hogy jól megkösse. Érezhetően az első másodpercekben nagyon furcsa számára, hogy nem lát sem Ingridből sem magából semmit, de próbálja megszokni. Ingrid első érintései váratlanul érik, ahogy Miller újra belekezd az élvezetes gyötrésbe. Tubrok mellkasán, oldalán, hátán csípi, pöcköli és karmolja finoman az érzékeny pontokat. Az egyik érintés után Tubrok önkéntelenül fújja ki a levegőt, rendkívül elégedett, mély hangot adva. Most megállja a libabőrösséget, a borzongást és a gyenge remegést, de ez a mély hang elárulja, hogy mennyire is élvezi ezt az egészet. Amikor Ingrid a nyelvével köröket kezd rajzolni és beleharap a bőrbe, Tubrok néha megmozdul az élvezettől, különösen hogy nem lát semmit, néha ez váratlanul éri. A mellbimbóknál, amit csinál Ingrid, azután érzi, hogy valóban rendkívül érzékeny területe az a párjának amit eddig nem használt ki. Eddig Tubrok, még ha nem is látott, az érintések után a tekintetével próbálta követni Ingrid mozgását, most viszont a fejét hátradönti és a sikló tetejét "nézve" élvezi tovább a helyzetet. Időközben Ingrid leér a hason végig, majd a nadrághoz, ami már erősen feszül, kibontja a cipzárhoz hasonló rögzítést és lejjebb is tudja húzni a nadrágot. Mintha valóban egy vallatás lenne, Tubrok nem felel azonnal, próbálja összeszedni a gondolatait, amelyek csak Ingrid körül járnak és válaszolni. Végül másodpercekkel később, fejét még mindig felszegve, határozottan szólal meg.
< - Meggyőzöm Diederiket, hogy nem vagy kém. A kapcsolatunk személyes és apám helyett apám volt, ha elég őszinte vagyok, hisz nekem. A többi nemes, aki kémnek tart mögé áll, ad a szavára, neki elhiszik azt is, hogy nem vagy kém. Navát nem akarom meggyőzni, feltűnő lenne tőlem. >
Lassan és érthetően beszél, minden szaván érződik, hogy mennyire élvezi a játékot, de ettől függetlenül teljesen őszinte választ ad. Valóban ezt tenné, mint számára helyes terv. A válasz után most is finoman nyel egyet, ahogy felkészül az újabb hullám "büntetésre". Most a lábaival mozgolódik egy kicsit és próbál legalább hozzáérni Ingrid testéhez.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 07 Aug. 2014, 12:31

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
Ingrid Tubrokot figyelte, amikor a férfi elgondolkodott a szavain. A válaszon elmosolyodott, igazából soha sem gondolta, hogy tényleg megdolgozott volna a nők terén bármiért a férfi, hiszen jól nézett ki, gazdag volt, és uralkodó. Tényleg bármikor bárkit megkaphatott volna, ha csak úgy tartotta kezdve, ettől kezdve nem volt meglepő, hogy nem dolgozott meg egy komolyabb kapcsolatért. Különlegesebbek, mint a többi, mivel nem igen ismerkedett a párja Ingrid továbbra is úgy gondolta, hogy leginkább külsőleg voltak nagyon szépek, mintsem kellemes társalgók, vagy intellektuálisan felsőbbrendűek. De ezt inkább már nem mondta ki hangosan, csak bólintott, hogy érti, hogy mire is utalt Tubrok azzal a magyarázattal. Az volt az igazság, hogy nem bánta, hogy ilyen tekintetben lényegében ő volt az első Tubrok számára, emiatt mind a kettejüknek picit olyan volt, lett a kapcsolat, mintha kamaszok lennének és most találkoztak ezzel az egésszel először. Ahogyan Tubrok befejezte a szavait ismét elmosolyodott. A suttogásra, hogy kap valamit kérdőn nézett a párjára, elképzelni nem tudta, hogy mi lehet az így hirtelen, éppen ezért is lepődött meg, hogy a férfi ennyire szenvedélyesen és követelőzve csókolta meg őt. Ingrid is hasonlóképpen viszonozta mindezt, teljesen belesimult a párja karjaiba, ő is átölelte a férfit, a kezeivel a háta mögött, a lapockáinál és saját magához húzta ő is, hogy a lehető legjobban simuljanak egymáshoz. Érezte, hogy mennyire nem tud betelni a párja vele, ez kölcsönös volt, az ő mozdulataiból, rezdüléseiből is pontosan ugyanezt érezhette Tubrok, hogy Ingrid is hasonlóképpen érez iránta, mint ő a nő iránt. A csók után kissé kapkodta a levegőt, a karjaival pedig csak lassanként engedte el a párját magától még jó néhány másodpercig magához húzva tartott őt. még végül egy rövid csókot adott a férfinak mielőtt ténylegesen elhúzódott volna és belekezdett volna abba, hogy a testük közt mi alakult ki. Beszéd közben mosolyogva figyelte, hogy Tubrok miként is reagál minderre, ahogyan a férfi összefűzte az ujjaikat Ingrid gyengéden megszorította azt. Örült annak, hogy a férfinak nagyon tetszett és örült annak, amit hallott ekkor. Már megérte a szemében elmondani, hogy ezt lássa szeretett társán.
< - Tudom – suttogta. – Szoktam érezni – felelte elégedetten. >
Amikor a filmek kerültek szóba Ingrid meglátta a párján az olyan ritkán látott kisfiús mosolyt, ami hihetetlenül tetszett neki és nagyon boldog volt, hogy a szavaival és kis szurkálódásával sikerült ezt elérnie, nagyon jól esett neki. Felnevetett, amikor ezúttal Tubrok öltötte ki rá a nyelvét úgy tett ismét, mintha elgondolkodott volna a válaszon, és így csak néhány másodperccel később válaszolt arra, amit Tubrok mondott.
< - Természetesen! – nevetett fel. – Birodalmi körökben jók, de lehet, hogy neked néhány szabadelvű lesz és emiatt aggódtam, hogy nem fog tetszeni. >
Kicsit megjátszott aggódással felelt, mintha tényleg aggódna emiatt, de a szemei és az arca elárulta, hogy ez közel sem volt igaz, eléggé magabiztos volt abból a szempontból, hogy mivel ő szerepel bennük, így a párja tetszését is el fogja az egész nyerni és nem lesz kifogásolnivalója a témákkal kapcsolatban sem. Bár tudta, hogy addigra legalább már edződik a párja, hiszen bizonyára jó pár könyvet el fog olvasni, főleg, amikor Ingrid nem lesz itt. igaz volt egy olyan érzése, hogy az anyja könyveivel fog kezdeni, az anyja pedig eléggé konzervatív volt, hiszen már a Zuhanás előtt is írónő volt. A párja következő szavaira már készült volna valamilyen csípős visszavágásra, amikor a férfi ismét megcsókolta. Ezúttal is hevesen, szenvedélyesen csókolta vissza és csak a csók után húzódott el és nézett bele a férfi szemeibe. Mit sem törődve annak győzedelmes tekintetével felelt a szavaira.
< - Igenis büszke vagyok a türelmemre – mondta durcásan. – Majd ha már nagyobb lesz a pocakom a fiúnk miatt, akkor kizárt, hogy rám akarnál mászni, mert kényelmetlen lenne helyezkedni, bár… >
Elakadt a hangja, nem akarta tovább tüzelni a párját, főleg, hogy így egyetlen kényelmes pozíció maradna, bármi, ami háttal van és nem kell félni, hogy útban lenne Ingrid hasa. Ez a póz pedig Tubrok kedvence. Így inkább felsóhajtott megadóan és felemelte a kezeit mutatva, hogy a párja győzött és alul maradt, nincs több dolog, amit felhozhatna jelenleg. Ezek után, ahogyan nekilátott beszélni a Zuhanásról ismét az a fojtogató és kellemetlen érzés fogta el, mint abban a látomásban, amit látott, ahol Lerontis is benne volt a tömegben. Megborzongott és az egész teste libabőrös lett, megmerevedett, ahogyan a növények is lilás-kékes fényben tűntek fel, majd a fejét kapta az egyik növény felé, amikor az úgy tűnt, mintha megmozdult volna. Ösztönösen, már várta, hogy az Árnyékhadsereg egyik embere előugrik a bokor mögül. Végül megrázta a fejét, hogy megint csak képzelte, amíg ez néhány pillanat alatt lejátszódott a szava is elakadt, de utána folytatta a beszédet, mintha mi sem történt volna. Utána amíg beszélt látta, hogy a párja leszegi a fejét és sajnálja, ami történt, ha Tubrok felnézett megrázta a fejét, hogy ne tegye. A férfi szavai után elmosolyodott, hogy tényleg ne érezze magát.
< - Megtörtént, ezt sem lehet visszacsinálni – mondta. – Ha túl is élték volna, akkor sem ismernének és nem lennének HPI-sek, már meghaltak volna ezer éve. Nem becsülted le és köszönöm, hogy majd tanítasz. >
Tényleg hálás volt érte és tényleg nem haragudott, nem szerette volna azt sem, hogy Tubrok emiatt kellemetlenül érezze magát. A hűsége említésére megrázta a fejét.
< - Én nem így gondolom – mondta. – Ha nem lett volna Zuhanás annyi minden máshogyan lenne és nem hiszem, hogy pozitív irányban, hanem negatívban. Mi sem lennénk, itt és nem lennének emberek, már régen kiirtották volna egymást, mert oda tartottak. Ha meg mégis túlélték volna, te most élnél, én pedig már régen meghaltam volna és esélyünk sem lett volna arra, hogy megismerjük egymást, nemhogy a közös gyermekünk legyen. >
Azt korábban is tudta, hogy mi lett volna valószínűleg az emberiség sorsa, a Milíciánál levő idő pedig méginkább megtanította erre a tényre. Ez volt az egyelten jó dolog, amit tőlük kapott, ez a szemlélet. A masszírozás közben most ő is kényszerítette a testét arra, hogy amikor Tubrok az érzékenyebb pontot ingerelte, hogy ne izguljon fel újra, a párja szavaira azonban ő maga is elmosolyodott.
< - Milyen rossz lesz nekem, hogy a szabadidőnkben a társaságodban kell lennem – felelte ironizálva. – A legjobb szabadidők lesznek, a masszírozást is örömmel veszem és akkor nem lesz kifogásom az ellen sem, ha mással végződik. >
Fejezte be még sokatmondóan, a levezetés közben még egy ásítást is elfojtott, olyan érzése volt újra, mintha álmos lenne, pedig tudta, hogy pontosan az ellentéte játszódik le a szervezetében, végigbírná futni a teljes Skandináv félszigetet. Most örült, hogy HPI-s és nem csak sima ember, mert akkor teljesen biztos volt benne, hogy elaludt volna. Végül ő is felnevetett a válaszon és kacéran pillantott hátra, majd hagyta magát tovább kényeztetni a masszírozással. A végére már tényleg teljesen sikerült és semmi izgatottságot nem érzett azon a várhatóan felül, amit attól érzett, hogy a párja ott volt a közvetlen közelében meztelenül és őt kényeztette, de ezen kívül semmilyen mást nem. A válaszon ő is mosolygott, sejtette, hogy esze ágában sem lenne ezen változtatni a párjának, hogy ennyit foglalkozik a gyengébbik nemmel. A tarkójára kapott puszitól kellemesen megborzongott.
< - És már próbálkozni sem kell, csak kivárni, hogy itt legyen velünk – mosolygott. – És még Nava-tól sem maradtál le időben sokkal a gyermekvállalásban. >
Már a siklóban Ingridet elégedettséggel töltötte el, hogy minden érintése, tette után a párja egyre jobban felizgult. Most, hogy már ennyire ilyen állapotban volt a szembekötés után kezdte egyre erősebben tenni, amit eddig is tett. Próbálta kitapasztalni Tubrok tűrőképességét és megtalálni azt az erősséget és módszert, amivel a legnagyobb örömet okozhatja a párjának. A csókok, érintések, kínzás közben mosolyogva figyelte, hogy miként adta meg magát a párja a kínzásnak és hagyta, hogy a nő azt tegyen velem amit akar. Már meg sem próbálta követni őt, csak a fejét hátraszegve élvezte a kis játékot. Ingrid érezte, hogy többször megremegett a párja és a kifújta a levegőt is. Mikor ezeket érezte sem hagyta abba, csak jobban „gyötörte” a másikat, hogy újra és újra elérje ezeket a reakciókat. Hála annak, hogy rájött, hogy Tubrok mellbimbói is roppant érzékenyek azokkal is hosszabb ideig foglalkozott, hol csak kényeztetve őket, hol pedig meg is harapdálva azokat. Amikor leért a párja nadrágjához valóban kibontotta azt és kissé lejjebb húzta a nadrágot. A válaszon elmosolyodott, noha tudta, hogy Tubrok nem láthatja mindezt, ezúttal még a nadrágon és az alsónadrágon keresztül húzta végig az ajkait a párja férfiasságán többször gyengéden megharapdálva azt is, a kezeivel pedig továbbra is a férfi felsőtestével, nyakával és mellbimbóival foglalkozott. A szavak közben hümmögött néhányat, majd mikor a párja próbálta a lábaival megtalálni őt, akkor próbált úgy mozdulni, hogy ne találják meg.
< - Ne akard, hogy a lábaidat is odakössem valamihez – fedte meg a férfit. – Még túlságosan is érthetően beszélsz, ez nem lesz így jó. >
Ekkor nyúlt le egy kicsit a kezeivel Tubrok nadrágjához, hogy kézzel szabadítsa ki a párja férfiasságát a nadrágból. Utána azonnal visszatért a „gyötréshez”. Lehajolt és a makk tetejét vette a szájába, a nyelvével gyorsan körbefuttatva azt. Majd feljebb emelkedett egy kicsit.
< - Ez ellen pedig tennünk kell – felelte gonoszkásan. – Kezdj el szépen mesélni arról, hogy a kőhajítást hogyan kell játszani. És ne hagyd abba. >
Addig is, amíg a férfi nem beszélt a kezeivel tovább kínozta, ugyanúgy, mint eddig, majd ha nekilátott annak, hogy beszéljen, akkor az ajkaival többször is érintette Ingrid Tubrok férfiasságát, nem annyira, hogy teljesen átmenjen orális kényeztetésbe, csak annyira, hogy ezzel is tovább fokozz a gyönyört és a kínzást, végtelenül lassan, gyengéden, időnként úgy, hogy ott is minimális fájdalmat okozzon. Mindennél továbbra is figyelt Tubrok reakcióira és úgy igyekezett megtenni ezeket, hogy a lehető legjobb legyen neki, mindezt egészen addig fogja tenni és addig „gyötri” a párját, amíg az nem kerül teljesen közel az orgazmusig. Ha csak a vágy miatt kezd el majd könyörögni, hogy ne kínozza, akkor sem fogja abbahagyni, csak ha tényleg érzi, hogy már nem jó a párjának és kellemetlen ez az egész neki.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 9 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 08 Aug. 2014, 16:53

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Ingrid már nem válaszol hangosan a barátnőkkel kapcsolatban Tubroknak, ezért a párja csak kissé elmosolyodik miután elmondja amit akar. A rendkívül szenvedélyes csók alatt és után nem csak Ingrid fogja magához a párját a lapockáinál fogva, de ezt Tubrok is megteszi, csak ő az alkarjával még Ingrid egész hátát is megtámasztja és úgy húzza magához őt. Miután elszakadnak egymástól sem engedik el egymást jó néhány másodpercig, ezalatt Tubrok egészen elveszik Ingrid tekintetében. Mindkettejükön érződik, hogy mennyire szerelmesek ebben a pillanatban. A rövid csók amit Ingrid a párjának ad a hosszú után meglepi a férfit és kellemes meglepettséggel viszonozza a csókot, még ha rövid ideig is. Ezután, Ingrid elégedett válaszára Ragal már nem felel hangosan. Oldalra biccenti a fejét, közelebb hajol és Ingrid nyakát kezdi el csókolgatni, harapdálni miközben egymáson fekszenek. Nem viszi túlzásba, csak annyira, hogy Ingrid érezze a folyamatos kényeztető törődést, amit kap tőle. Ahogy a filmek kerülnek szóba, az összefűzött ujjaikon Tubrok is szorít valamennyit, majd mosolyogva pillant Ingridre.
< - Nagyon sok szabadelvű emberrel vagyok körülvéve a háború óta. Szerintem meg tudom oldani a filmjeid esetében is. Boszorka. >
Miller megjátszott aggódására szándékosan túlzott magabiztossággal, a kettejük között megszokott hangon felel Tubrok. Utána néhányszor nyelvet öltenek egymásra és nevetnek a kis játékon kettejük között, teljesen felszabadultan. A következő csók után Ingrid a párja tekintetével mit sem törődve válaszol, de elakad, majd megadóan emeli fel a kezeit. Tubrok ekkor feljebb emelkedik és győzedelmes, széles mosollyal néz le rá. Végre kiélvezheti, hogy az egyik kis játékban kettejük között kivételesen ő "nyert". Miközben Ingrid a kezeit emeli fel, Tubrok szemügyre veszi a melleit, mintha még mindig nem csodálta volna elégszer, aztán egy csókot lehel a nő ajkaira. Amikor Ingrid a Zuhanásról beszél és rátörnek a rövid látomások, Tubrok azonnal észreveszi, hogy a teste megmerevedik és libabőrös lesz a szeretett nőnek és természetesen azt is ahogy Ingrid oldalra kapja a fejét. Mielőtt folytatná az elakadt mondandóját, Tubrok óvatosan végigsimít oldalról az arcán és a haját is kissé oldalra igazítja, miközben felé fordítja az arcát.
< - Valami baj van? - kérdezi őszintén, rendkívül megnyugtató hangon. >
Nem is vár igazán választ a kérdésre, mintha már tudná, hogy újra Ingrid képessége szólt közbe. Végül Miller végigmondja amit szeretne és ezúttal ő jelzi a másiknak, hogy nem kell magát kellemetlenül éreznie. A fejrázás és a mosoly némileg megnyugtatja Tubrokot és már nem feszült azért amit korábban mondott Ingrid veszteségeiről. Azonban csak a nő szavai nyugtatják meg teljesen. Értően bólint és a következő pillanatban ismét rendkívül felszabadultan néz Ingrid szemeibe. A Zuhanással kapcsolatban figyelmesen hallgatja Ragal azt amit Miller elmond neki. Az egész végén elmosolyodik, végigsimít Ingrid arcán, ha hagyja neki, majd megcsókolja, rendkívül lágyan és figyelmesen.
< - Értelek. Legutóbb is ezt mondtad, mikor kérdeztelek. - jegyzi meg nyugodt hangon. >
Itt már érezhető minden rezdülésén, hogy ő sem kívánna mást, a mostani helyzet, Ingrid és Eyjolf nagyon boldoggá teszi. A masszázs közben kellemesen beszélgetnek tovább, miközben Ingrid egészen elálmosodik. Az elfojtott ásítást Tubrok is észreveszi és jót mosolyog rajta. Ingrid első mondatának vége után érzi, ahogy Ragal belemarkol a fenekébe, masszírozás közben.
< - Intim masszázst is remekül csinálom. - jelenti ki magabiztosan - Úgy értem, ténylegesen masszázs az is, nem csak felvezetés, utána meg abba a fullad az egész, amibe csak szeretnéd. >
Az utolsó szavaknál már ő is kajánul mosolyog és ha Ingrid éppen hátranéz, akkor még rá is kacsint. A kacér hátrapillantásnál Ingrid a szeme sarkából látja, hogy ugyan ő maga teljesen ellazult és az izgatottsága is lecsökkent annyira, amennyire Tubrok közelében ez lehetséges, azonban a férfi esetében ez pont fordított, a masszírozás közben merevebb lett valamivel mint azelőtt, ahogy Ingrid testével foglalkozott. A sikeres gyermeknemzéssel és Navával kapcsolatos felvetésre csak röviden válaszol.
< - Bizony. De ezt is neked köszönhetem. >
Hálásan pillant még Ingridre a szavai után. Egyszer még gyorsan kezeivel végigfut a testen, majd lassan végez a masszázzsal és elveszi a kezeit Ingridről. Ekkorra már Miller teste teljesen ellazult, nagyon pihentető állapotba került, amilyet nagyon hosszú ideje nem érzett.
< - Feszültnek érzed még magad valahol? - kérdezi Ragal - Nagyon merev volt a tested, úgy hiszem már sokkal jobb. >
Ha Ingrid még valamilyen pontot mond, ahol külön kér kényeztetést, akkor azt Tubrok szívesen megteszi. Azután - vagy ha Ingrid nemleges választ ad akkor utána - Ragal nem zavartatja magát és most is figyelve, de visszafekszik, teljes testével rá Ingridre. Úgy helyezkedik, hogy mindkettőjüknek rendkívül kényelmes legyen a helyzet. Így mindketten teljesen érzik a másik testét, csak most más irányból. Amint Tubrok végigfeküdt Ingrid testén, a karjaival körülfonja a nőjét, majd finoman a tarkóját kezdi el csókolgatni, hogy újra és újra megborzongjon tőle.
< - Nem akarsz valamit inni? >
A hangjában érezteti, hogy komolyabb ivászatra gondolt kettesben, a kellemes hangulatért, akár be is rúgna most Ingriddel, hogy kipróbálja milyen, mivel úgyis gyorsan józanodnának mind a ketten ez nem is jelentene gondot. De ezt nem mondja ki hangosan, csak érezteti és nem is akarja erőltetni, ha Ingrid nem akarja.
A siklóban Ingrid tovább folytatja Tubrok "gyötrését" minden érintéssel izgatva a párját. Ahogy a másik tűrését próbálja kitapasztalhatja, hogy egészen durva karmolások, harapások is élvezetesek a férfinek, mindegyiket nagyon élvezi, főleg bekötött szemmel. Talán gyengén végigkarmolhatná a bőrét, vagy nem túl erősen megüthetné, még élvezné. Azt is gyorsan kitapasztalhatja, hogy az érzékeny pontokon a bőr kiszívása esik neki a legjobban és ez váltja ki a legerősebb reakciókat is, vagy egy-egy jól eltalált harapás. Amint Ingrid végighúzza az ajkait a nadrágon keresztül Tubrok férfiasságán érzi, hogy az mennyire feszül és ettől az érintéstől csak még jobban. A "figyelmeztetésre" Tubrok azonnal csöndben marad és a lábait is inkább önként jobban szélre feszíti, hogy Ingrid kényelmesen hozzáférjen. Nem ellenkezik egy pillanatig sem. A "vallatás" már kellően "engedelmessé" tette ezen a ponton. Ezután Ingrid könnyen ki tudja szabadítani a párja férfiasságát kezeivel. Amikor körbenyalja a makkot, Tubrok a váratlan érintéstől nagyon halkan felnyög és a felsőteste is előre dől, ahogy a fejét is előre hajtja, valószínűleg a kezeivel is előrébb kapna, ha nem lenne megkötözve. A további kényeztetésre nagyon lassan ismét hátradől és a fejét is hátra veti. A parancsra rögtön mesélni kezd a kőhajításról.
< - Szükséges öt-hat nagyobb szikla fejenként, minél nehezebb annál jobb. Húzunk egy vonalat. Ungh. - a hangja elakad egy pillanatra - Onnan egyszerű... aghh. >
Ingrid kínzásával eléri a várt hatást. Minden alkalommal amikor a Tubrok férfiasságához ér ajkaival vagy a fogaival elakad a párja hangja. Egészen sokáig tudják folytatni ezt a huzavonát, Ragal most is nagyon sokáig bírja. Tubrok még egy ideig próbál beszélni, de mivel minden megszólalásánál Ingrid újra gyötörni kezdi, egy idő után meg se tud szólalni. Ingrid érzi Ragal rezdülésein, hogy a kiszolgáltatott helyzet miatt ez a kényeztetés is kivételesen élvezetes neki. Végül egy pont után, ahogy Ingrid egyre többet foglalkozik a nemi szervvel, Tubrok halk, mély, morgó hangot hallat, az elégedettségtől. Ezt rendkívül kellemes hallgatni. Ingrid hosszú idő után eléri azt a pontot, amit szeretne, Tubrok nagyon közel kerül az orgazmushoz, de még nem éri el azt. A kínzás teljesen kikészíti. Az egész teste feszül, néha önkéntelenül meg is remeg és csak azt várja, hogy Ingrid mikor fejezi be amit elkezdett. Folyamatosan az elégedett mély hangot adja ki, nem "könyörög" semmiért, most viszont a vágytól megszólal.
< - Még egy kicsit. >
Kéri Ingridet két lélegzetvétel között, továbbra is az alávetett testhelyzetben.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 09 Aug. 2014, 10:10

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
A szenvedélyes csók alatt igencsak örült annak, hogy Tubrok is szorosan magához fogta őt és teljesen egymás karjaiba tudtak így simulni. A csók után nem csak a párja, de Ingrid is elveszett a férfi tekintetében, ahogyan a kék szempárba nézett. Minden egyes pillanatát kihasználta ennek a helyzetnek és pillanatnak, ami olyan varázslatosnak, kellemesnek és békésnek tűnt számára. Örült annak, hogy a rövid csókjával ismét sikerült meglepnie a férfit, minden egyes ilyen alkalomnak különösen, mert ezt is roppant aranyosnak vélte, hogy ezt is sikerül elérnie nála. Ahogyan az előbb a barátnőkre ő nem, a mostani témára már a párja nem felelt szóban, de az oldalra biccentett fej és a mosoly is mindent elárult Ingrid számára. Hogy segítse a férfi munkásságát ő maga is oldalra hajtott a fejét, hogy a nyakának nagyobb részét felkínálja a másiknak. Hagyta, hogy a párja csókolgassa és harapdálja, a kellemes érzésektől pedig meg-megborzongott és a gyomrában is megérezte azt a bizonyos kellemes görcsöt is, amit ilyenkor szokás. Halk sóhajokkal és finom simogatásokkal hozta a párja tudtára, hogy mennyire élvezi, hogy így foglalkozik vele a férfi. Mikor Tubrok megszorította az ujjait ő maga is elmosolyodott és így nézett a férfira. Most ő biccentette oldalra a fejét és lágyan nevetett fel a válaszra. Pontosan tudta az eddig elhangzottak alapján, hogy a párja nem igen volt oda a szabadelvűségéért és még Elofon-t is „kritizálta” azért, hogy túlságosan is olyanok a nézetei, így emiatt tartott egy picit ettől. majd ha elolvasott néhány HPI-s könyvet, akkor vagy romolhat ez a megítélés, vagy javulhat, hogy valóban így a jó. Bár ebben hasonlított a régi vikingekre, hiszen azok is ragaszkodtak a hagyományokhoz és a régi dolgokhoz, így nem bánta, hogy Tubrok is ilyen. Révén saját magát is annak tartotta, néhány dologban még mindig inkább a Zuhanás előtti dolgokat preferálta, mint a manapság működőt. De önmagát ilyen szempontból mindig is régimódinak tartotta, noha mindez tényleg nem zavarta, hiszen igencsak idős volt és örült annak, hogy emlékszik a régi világra.
< - Akkor azt tudom felajánlani, hogy majd a konzervatívaktól haladunk szépen lassan az egyre jobban szabadelvűek felé, hogy legyen időd megemészteni ezt. >
A hangja nem volt komoly és végig mosolygott, hogy csak félig gondolta komolyan, de ha Tubroknak tetszik az ötlet ennek ellenére, akkor neki sem lenne kifogása az ellen, hogy ez legyen majd a mozik sorrendje.
< - Ha már itt tartunk, idővel te is megmutathatod a kedvenc filmjeidet – vetette fel. – Évszázadok óta nem láttam HPI-n kívül készült filmeket. >
A közös kis egymás közti játék végeredménye az lett, hogy Ingrid megadta magát, látta a párján, hogy győzedelmes mosoly jelent meg az ajkain és még kissé feljebb is helyezkedett, így is jelezve, hogy igen ő kerekedett felül. Amíg felemelte a kezeit nem tudta nem észrevenni, hogy Tubrok ismét a mellein néz végig. A rövid csókot lelkesen viszonozta, majd egy kissé kacéran nézett a párjára.
< - Mintha felséged nem tudna betelni a látványommal – felelte kissé gunyoros hangon. >
Amikor a beszédben megakadt és oldalra kapta a fejét megremegett egy kissé, ahogyan Tubrok hozzáért. Érezhető volt, hogy nem az érintés zavarta, hanem csak megijedt és meglepődött ezen. Nem számított arra, hogy a párja hozzáér ebben a pillanatban, még úgy sem, hogy nyugtatóan tette. Nem ellenkezett, csak hagyta, hogy a férfi maga felé fordítsa az arcát, eddigre már teljesen megnyugodott, már lassanként kezdett hozzászokni, hogy ennyire intenzíven és sűrűn vannak látomásai, mint amióta ide jött. Annak a számlájára írta, hogy duplán is az ősei földjén van és még ha korábban nem is volt itt kötődött a helyhez, és tényleg otthon érezte itt magát. Plusz itt volt Tubrok, leendő második gyermekének apja, akibe szerelmes volt, bármilyen hihetetlen is volt és bárkit kinevetett volna, ha az ideutazása előtt azt mondja, hogy mindez lehetséges lenne. A feltett kérdésre gyengéden rázta meg a fejét és halványan mosolyodott el.
< - Semmi, csak ismét láttam valamit, olyan fényekben mozogni a bokrot, mint a Zuhanásos látomásomban volt – mondta. – Úgy látszik nem szereti a képességem, ha ezen jár az agyam és ezen gondolkodom sokat. Hát így járt. >
A végére már őszintébb lett a mosolya és a pillanatnyi rosszabb kedve is elmúlt. Annak ellenére, hogy így reagált erre ő maga szeretett ezen gondolkodni és biztosra vette, hogy erre már Tubrok is rájött. Ezek a dolgok csak kellemetlen mellékhatások voltak, de minek nem voltam mellékhatásai? Nem tudott volna nagyon olyat mondani. Megkönnyebbült, hogy a szavaival, mozdulataival sikerült megnyugtatnia a párját, hogy nem kell aggódnia amiatt, amit mondott és, hogy Ingrid nem vette magára. Bólintott, hogy valóban ezt mondta legutóbb is és nem csak azért, mert akkor pillanatnyilag ezt gondolta, hanem, hogy tényleg mindig is ez volt a véleménye és nem volt valószínű, hogy mindez változott volna valaha is. Lecsukta a szemét, ahogyan Tubrok végigsimított az arcán, jelezve, hogy mennyire kellemesnek találja ezt is, és hagyta, hogy megcsókolja a férfi. ezúttal ő is lágyan és végtelenül figyelmesen, törődéssel telien viszonozta azt. Boldogan mosolyodott el, amikor megérezte a párjától, hogy ő is örült, hogy minden így alakult és itt vannak egymásnak és Eyjolf is. Elmosolyodott újra és kicsit fészkelődött, amikor Tubrok belemarkolt a fenekébe. Ahogyan az intimmasszázs került szóba Ingrid felnevetett. Ekkor nézett hátra, látta a mosolyt a párja ajkain és a kacsintást is.
< - Biztos voltam benne, hogy abban is járatos vagy – felelte elégedetten. – Egyszer kipróbálhatjuk azt is. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg olyan jó vagy-e benne, mint állítod, volt már részem hasonlóban, így roppant kritikus leszek ezen a téren – fenyegette meg játékosan a párját. >
Ahogyan hátranézett már látta, hogy noha mostanra már ő maga ellazult, de most a masszírozás közben a párja izgult fel, ördögi kör, mire az egyikük lenyugszik a másik izgult fel. Elkapta a hálás tekintetet, mire csak egy nagyon meleg és lágy mosolyt kapott a férfi és egy pillanatra Ingridben megint felmerült, hogy milyen fogadtatása lesz ennek úgy két húszas egység múlva, amikor hivatalosan is bejelentik mindezt. Ahogyan lassanként végzett Tubrok a foglalatosságával Ingrid olyat érzett, amit nagyon régóta nem. nem is emlékezett már arra, hogy mikor volt ennyire ellazulva utoljára, ami roppant kellemes volt, tényleg aranykezei voltak a párjának. A kérdésre csak kissé fáradtan és lustán rázta meg a fejét. Már tényleg nem érezte magát feszültnek, sokkalta inkább kipihentnek és mégis fáradtnak. Furcsa érzés volt, azzal pedig nem tudott vitatkozni, hogy túl feszült és merev lett volna. A teste is, akárcsak a jelleme tudott az apja öröksége miatt.
< - Nem köszönöm, remekül érzem magam – mondta lágyan. – Igen így már sokkal jobb, remek kezeid vannak… minden tekintetben. >
Kacsintott hátra kacéran. Ahogyan mindezek után Tubrok ráfeküdt kicsit mocorgott, hogy a lehető legkényelmesebben tudjon feküdni. Örömmel vette, hogy a párja körbeölelte őt és mivel így alulról nem igen tudott sok mindent tenni, az őt körülölelő karokat ölelte meg és csókolta meg a párja felkarját. A tarkójára kapott csókok valóban azt a reakciót váltották ki belőle, amit Tubrok remélt, újra és újra kellemesen megborzongott ezek után. A kapott kérdésre felnevetett, amikor megérezte abban a rejtett szándékot, hogy a párja szeretne komolyabban inni azért, hogy jobban érezzék magukat. Tényleg nem tartana sokáig, főleg, ha így egymáson fekszenek Ingrid hamar képes lenne ismét kijózanítani őt. néhány pillanatra azonban mégis elgondolkodott a javaslaton, még szerencse, hogy most már nem kellett aggódnia amiatt, hogy egy terhes nő nem ihat a gyermeke miatt semmit.
< - Ennyire tetszett, amikor a testem kijózanított? – kérdezte kacéran. – Ihatunk, az amiből vacsora után ittunk finom volt. >
Mint már eddig is Ingridnek most is meglehetősen gyorsan sikerült kitapasztalnia azokat a pontokat, amiket izgathat a sokkal hevesebb reakcióért és azt is, hogy mennyire erősen teheti meg ezeket. Így az optimális és legelőnyösebb erővel tette ezt minden ponton, akár váltakoztatva az erősséget, ahol gyengébb kellett, ott úgy tett, ahol az erősebbet is elviselte a párja, ott erősebben. A parancsra, hogy a lábait is megköti, ha nem marad nyugton elégedetten tapasztalta, hogy rögtön befejezte Tubrok és ezzel is inkább Ingrid munkáját segítette. Elégedetten mosolyodott el, hogy milyen hatást váltott ki a párjából, amint a férfiasságához ért. Utána örömmel vette, hogy tényleg próbálta a férfi elmagyarázni, amit kellett, noha nem nagyon hagyott erre esélyt Ingrid és ez hamar meg is látszott. Egy ideig még működött, de egy idő után már nem volt képes Tubrok megszólalni és a nő ekkor érte el végre azt, amit szeretett volna. Érezte, hogy Tubrok mennyire élvezi ezt a kis játékot és szerencsére a mai nap után igencsak sokáig bírta is, így ő maga is kellően sokáig szórakozhatott és kiélhette magát, hogy míg a szájával idelent foglalatoskodik, addig a kezeivel továbbra is Tubrok felsőtestét „gyötörte” a gyönyörrel. Mire végül elértek addig a pontig, hogy a férfi közel kerüljön az orgazmushoz már többször remegett a teste a mély kellemes morgó hang pedig roppantul elnyerte Ingrid tetszését, így direkt törekedett arra, hogy ezt többször is halhassa. A kérésre újra elmosolyodott, majd tovább folytatta, amit elkezdett. Még néhány percig folytatta, legalább háromszor szándékozott pont azelőtt befejezni a munkásságát mielőtt Tubrok elmehetne, majd végül a kínzás végén megkegyelmezett neki és addig kényeztette a férfiasságát, amíg a férfi el nem élvez a szájába.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 9 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 10 Aug. 2014, 23:27

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Ingrid és Tubrok szerelmesen egymás tekintetébe réved és kiélvezi a rendkívül kellemes helyzetet. Amikor Ingrid oldalra fordítja a fejét, felkínálva a teljes nyakát, amit Tubrok így is csókokkal és kis harapásokkal borít, Ragal kihasználja a kínálkozó lehetőséget szinte "felfalja" a nő nyakát, szenvedélyesen de finoman, hogy még kellemes legyen. Ezalatt Ingridnek olyan érzése támad, hogy nem csak az ő hasában van kellemes görcs, de Tubrok is pontosan így érez. Szerelmesek mind a ketten legalább annyira. Ahogy a szabadelvűség kerül szóba és Ingrid felnevet rögtön láthatja is a párján, hogy a férfi nem nagyon érti mivel érte el ezt nála, de ettől még örül annak hogy a nevetését hallja. A komolytalan hangon kimondott ötletre egyetértően bólint egyet.
< - Haladjunk úgy. De ne lepődj meg ha egy-két filmben alig bírok majd rajtad kívül másra is figyelni. >
Az utolsó mondatot már ő is félig komolytalan hangon mondja, míg az elsőt nagyon is határozottan. A hangos válasz után még egy kacsintást is kap Ingrid. Az egymás közti kis játék és a rövid csók után Tubrok elmosolyodik amikor Ingrid ismét felségnek szólítja. Gyorsan beleilleszkedik a szerepébe és megköszörüli a torkát, mintha hivatalosan akarna szólni.
< - Sem a látványával, sem az érintésével nem tudok betelni Lady Ingrid. Nézze el nekem, túl gyönyörű keblei vannak, egyszerűen ellenállhatatlan. >
A gunyoros válaszra megjátszott komolysággal felel, mintha tárgyaláson vagy hasonló alkalmon lenne és korrekt, őszinte választ kellene adnia a tettére. A látomás után Tubrok finoman Ingridhez nyúl, amitől ő megijed, erre rögtön el is kapja a kezét a párja, és csak másodjára, még óvatosabban ér hozzá és simít végig az arcán. A választ feszülten hallgatja és a végén értően bólint.
< - Értelek. Akkor nincs semmi gond. - fújja ki magát Tubrok - Féltelek a rád törő képektől és meg szeretnélek védeni, de nem tudlak, el kell fogadnom. A zuhanyzóban olyan volt mintha rohamod lett volna... utána nem voltál önmagad. - folytatja tényleges aggódással a hangjában. >
Tubrok nem viszi túlzásba, látja Ingrid mosolyát és nem akarja a beszélgetést kellemetlen irányba terelni, ezért csak megrázza a fejét, jelezve, hogy nem számít amit az előbb mondott, csak már ki akarta mondani végre. A masszázs alatt Tubroknak rendkívül jól esik, hogy a gyengéd csókot Ingrid ugyanolyan törődően és lágyan viszonozza. Ingrid szinte érzi, mennyire is kellemes ez a másiknak, hogy így reagál rá és egy ideig nem is engedik el egymást. A játékos fenyegetésre Ragal ismét a fenekébe markol, hogy újra fészkelődnie "kelljen" Ingridnek.
< - Legyél is kritikus, attól csak még jobban fogok igyekezni és te is jobban fogod élvezni. - válaszolja igen magabiztosan. >
A masszázs végeztével Ingrid teljesen ellazul és el is álmosodik, amíg a párja éppen fordítva, felizgul, de ennek csak a teste mutatja a jeleit. Az elégedett választ, főleg a lusta hang miatt örömmel hallgatja Tubrok. A kacér megjegyzésre már nem felel hangosan, de a kacsintást viszonozza, ugyanolyan sokatmondóan. Miután Tubrok ráfekszik a testére teljes súlyával, Ingrid fészkelődni kezd alatta. Könnyen megtalálja azt a pontot, ami mindkettejüknek kényelmes. Azonban csak most érzik először, hogy Ingrid teste milyen könnyen bánik Ragaléval. Miller úgy emelgeti az erős északi férfit, mintha csak egy párna lenne a hátán, ha akarná egy billentéssel még fel is dobhatná a levegőbe. Ez nem zavaró, csak újdonság kettejüknek. Végül körülfonják egymást karjaikkal, Ingrid Ragal felkarját kezdi csókolgatni, amire újabb érintéseket és csókokat kap a tarkójára viszonzásként. Az ivásba való beleegyezés után Ingrid nem hall választ azonnal, de egyszer csak azt érzi hogy Tubrok megemelkedik a testén és a következő pillanatban máris egy teli pohár van a kezében, amit a párja ad oda neki, teletöltve a vacsora után ivott erős itallal.
< - Igen, tetszett ahogy kijózanítottál. De az még jobban, hogy rajtad is éreztem. >
A hangja most egyáltalán nem piszkálódó. Mialatt a reakciót várja, Tubrok poharát Ingridéhez emeli és finoman koccint vele, ha az nincs a nő ellenére. Még nem iszik egyből bele, megvárja Ingridet. Minden mozdulatán érezni, hogy rendkívül óvatos így a szeretett nőn fekve, nehogy valami véletlenül kényelmetlenül sikerüljön.
A sikló az intim játék közben felgyorsít és automatán jobbra dől kismértékben, ahogy magától a város egy másik részébe repül. Ez nem zavar meg semmit, de fokozza a játék izgalmasságát. Ingrid Tubrok testét teljesen kiismerve, már nagyon könnyen "gyötörheti" őt, azokon a pontokon ahol érzékenyebb gyengédebben kezdi izgatni, de más pontokon egészen durva lehet, Tubrok oldalánál, a bordák alatt akár erősen karmolhat is, az is csak tiszta élvezetet jelent a párjának, minimális fájdalommal. Ahogy külön foglalkozik Ragal felsőtestével a két kezével, miközben szájával a férfiasságán dolgozik, eléri a kívánt hatást, Tubrok még hangosabbá válik. Az utolsó percekben a mély morgó hang Tubrok torkából szinte folyamatossá válik, de amikor közel kerül az orgazmushoz és Ingrid akkor engedi el őt, halk szisszenéssel szívja a fogát. A reakció kissé önkéntelen, mivel mind a három alkalommal megismétli, hasonló testmozgással. Ingrid végül megkegyelmez és Tubrok kifejezetten hangos nyögéssel élvez el a szájában.
< - Aghm. >
Mint mindig most is hosszan tart neki, sokat és erősen pumpál a férfiassága. Újra eléri azt a pontot, amit a legutóbbi szeretkezésnél, és nem igen tud magával mit kezdeni, annyira élvezetes számára az egész. Mire vége, elégedetten fújja ki a levegőt, ahogy ellazul a teste.
< - Áh. Imádom a mocskos játékaidat Boszorka. >
Mondja rendkívül kielégült hangon, a széken hátradőlve, felszegett fejjel.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 11 Aug. 2014, 11:30

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
Amikor oldalra fordított a fejét, hogy a nyakát felkínálja Tubroknak és a férfi méginkább birtokába vette azt Ingrid újabb és újabb sóhajokkal és néha egy-egy halkabb nyögéssel hozta a párja tudtára, hogy mennyire is volt kellemes számára mindez. szerette, ahogyan Tubrok a nyakával foglalkozott. Ami a fájdalmat illette nem tudott a férfi olyan erős és erőszakos lenni, hogy az zavarta volna őt és így lényegében bármit tehetett mindaz kényelmes és finom volt Ingrid számára. Amíg ezzel foglalkoztak szinte megérezte, hogy nem csak az ő gyomrában van az a kellemes görcs, hanem a párjáéban is. Most, hogy így egymáson voltak úgy tűnt, hogy ez is kellően erős érzés, érzelem volt ahhoz, hogy képes legyen megérezni a párjától. Mindennek igencsak örült, hogy nem csak ő érez így, hanem a másik is. A nevetése után ugyan látta, hogy a férfi nem értette, hogy min nevetett fel, de az is elég volt, hogy lássa és hallja nevetés közben, mert láthatóan kölcsönösen szerették ugyanezt továbbra is hallgatni a másiktól. Tubrok szavaira elmosolyodott, ebben teljesen biztos volt, hogy lesznek olyan részek, ahol a férfi nem is fog tudni majd mással foglalkozni, mint vele. Minderre nagyobb összeget mert volna feltenni.
< - Téged ismerve? – kérdezett vissza kacéran. – Dehogy lepődöm meg. Sőt talán még el is várnám, hogy így legyen. >
A mosolyra és a kacsintásra Ingrid még egyszer odahajolt gyorsan a párjához és lágy, rövid, már-már szűzies csókot lehelt Tubrok ajkaira mielőtt újra elhúzódott volna tőle. Ahogyan ismét egy kisebb játékba mentek bele Ingrid látta, hogy a párjának tetszik, hogy ismét felségnek szólította őt, már csak a helyzet mivolta miatt is. feszülten figyelt és várakozott, főleg, hogy a férfi még a torkát is megköszörülte a válasz előtt. Amit Tubrok mondott igencsak elégedettséggel töltötte el Ingridet. Nem is remélhetett volna jobb és tökéletesebb választ erre a kérdésre. Így ezzel teljesen, maradéktalanul elégedett volt.
< - Én még hozzátenném, hogy azzal főleg nem képes, hogyha én még magamat is simogatom közben – kacsintott a férfira. – Elnézem önnek, csak azért, mert olyan figyelmesen és nagy odaadással szokott foglalkozni velük. >
Különösen az tetszett Ingridnek, mintha valamilyen fontos ország-világ előtti kérdésre kellett volna Tubroknak választ adnia úgy felelt erre az egyszerű kis megjegyzésre. A látomás utáni megjegyezésre bólintott, el tudta képzelni, hogy mennyire ijesztő lehetett Tubrok számára az, hogy úgy látta és az utána levő dolgok Ingridnek sem voltak túl kellemesek. A férfi aggódó szavaira Ingrid kinyúlt és ezúttal ő simított végig Tubrok arcán gyengéden és mosolyodott el.
< - Köszönöm, hogy megvédenél – felelte. – Az egyedi eset volt, nem minden nap járok Zsarnok múltjában és elméjében. Ezelőtt soha sem volt ilyen intenzív egy sem, nem nagyon hiszem, hogy még egyszer előfordulna szerencsére. >
Sajnos nem nagyon tudott mást ezzel kezdeni, maximum annyit, hogyha hazamegy megkérhette volna Maniac-et, hogy hozza rendbe azt, hogy ne legyen képessége, de akkor már nem lenne többé önmaga, így ezt az opciót nem akarta megtenni, mert Ingrid Ingrid akart maradni. Végül elhessegette ezeket a kellemetlen gondolatokat és élvezte tovább, hogy a párja masszírozza és még a finom lágy csók is csak még jobbá tette az egész helyzetet. Ahogyan Tubrok újra belemarkolt a fenekébe Ingrid most is mocorgott egy kicsit, a visszavágásra csak szélesen mosolyodott el jelezve, hogy tényleg így fog tenni és kritikus lesz már csak azért is, hogy mind a kettejüknek jobb legyen.
< - Utána majd én is megmasszírozlak hasonlóképpen – ígérte meg. – Azt már tapasztaltad a medencében, hogy én is értek hozzá. >
Ahogyan ráfeküdt az egész végén Tubrok Ingrid könnyedén találta meg a legjobb pózt, hogy miként kényelmes mind a kettejüknek ez a helyzet. A párja súlyát egyáltalán nem érezte, nagyjából ugyanolyan volt, mintha takarót és párnákat tettek volna rá, de nem zavarta, csak arra kellett ügyelnie, hogy nehogy véletlenül lehajítsa magáról a férfit, ami elég mókásnak tűnt volna tekintetbe véve azt, hogy milyen eltérések vannak közöttük testfelépítésben. Mikor a párja karjait kezdte csókolgatni megérezte, hogy ismét csókokat és simogatásokat kap jutalmul, a legtöbb után ismét kellemesen borzongott meg. Arra, hogy ő is inna egy kicsit nem kapott választ szóban, azt pedig már tökéletesen értette, hogy leszállt róla óvatosan Tubrok, az ital hangját hallotta, ahogyan egy pohárba került, ekkor fordult kissé hátra, hogy megnézze a párja ügyködését. Még mielőtt átvette volna a poharat újra visszafeküdt a hasára úgy, ahogyan eddig volt és így vette el azt. A koccintást óvatosan hajtotta végre és a szavakra csak elmosolyodott.
< - Sajnos én nem vagyok olyan sokáig az – mondta. – És szerencsénkre már olyan buta szabályokat sem kell betartanom, hogy terhesen a kicsi védelmében nem ihatok, mert nincsen rá semmilyen káros hatással. Nem csak a regeneráció miatt, egyébként sem. >
Amíg így feküdtek egymáson Ingrid teljesen mozdulatlan maradt, nehogy bármelyik mozdulatával is megijessze Tubrokot és amiatt kiömöljön az ital. Igaz az sem zavarta volna, maximum lenyalogatják egymásról, bár mézzel, csokival és valamilyen gyümölccsel erotikusabb tudott volna ez lenni, de most ilyen nem volt kéznél. Ezek után ivott csak óvatosan bele az italába, úgy mozogva, hogy ne zavarja meg ezzel a párját és ő is megtudja tenni.
< - Ehhez lehet, hogy ebben az esetben nem kéne egymáson feküdnünk, mert azonnal kijózanítalak, főleg, hogy a hasad a hátamon és közel vagyok a májadhoz – szurkálódott egy picit. – De ha azt szeretnéd, hogy végig csikizzelek, akkor benne vagyok, úgyis aranyos, ahogyan nevetsz tőle. >
Már a siklóban minden egyes mozdulattal, csókkal, érintéssel egyre és egyre közelebb sodorta Tubrokot az orgazmushoz. Elégedetten vette tudomásul, hogy a bordák alatt igencsak erősen tudta karmolni a párját és, hogy az utolsó percekben már csak a mély morgást hallotta tőle az élvezettől. Mintha csak zene lett volna a füleinek, ahogyan az is, hogy mennyire méltatlankodott a férfi azon, hogy nem engedte elmenni három alakalommal, amikor erre esély lett volna, még a teste is erről árulkodott az önkéntelen mozgással. Az már csak a hab a tortán volt, hogy végre igencsak hangos lett a férfi, most, hogy a saját zihálása és hangja nem nyomta el ezt így tisztán halhatta. Amikor azonban Tubork végül elment addig nem hagyta abba a férfiassággal való játékot, amíg nem lett kellemetlen a párjának. Utána emelkedett csak feljebb. Elmosolyodott, ugyan a párja nem láthatta mindezt. Felkelt a guggolásból és összecsukta Tubrok lábait, majd visszaült az ölébe lovagló ülésben. Gyengéden simított végig a párja mellkasán mindkét kezével ezúttal már masszírozás szerűen miközben megszólalt.
< - Ez csak a főpróba volt, hogy lásd, érezd és fogalmad legyen mibe egyeztél bele a kötéllel és azzal, hogy bármit tehetek veled – felelte elégedetten. – Annak ellenére, hogy mesélted nekem, hogy mikor kezdtél szexuális életet élni és, hogy mennyi szeretőd volt, van, meglepő, hogy csak most kezdesz rájönni, hogy milyen lehet egy tényleges orgazmus. >
Szurkálódott a végén egy kicsit, úgy számolta, hogy ennyi idő után a szervezete már felszívta Tubrok spermáját a szájából, ami még ott maradhatott és így nem fog érződni, ha megcsókolja a párját. Mivel nem tudta, hogy miként reagálna a férfi a saját ízére, így inkább kivárta ezt. Ha ez megvolt, akkor nyúlt a kezével Tubrok tarkójára és húzta magához a férfit, ha már egyvonalba került az arcuk, akkor beletúrt Tubrok hajába és kissé hátrahúzta a fejét és ekkor csókolta meg hosszan, követelőzve és szenvedélyesen. A csók közben először kioldotta a szemen levő ruhadarabot, hagyva, hogy leessen az, majd végigsimított a párja tarkóján, végül hátán, le egészen a megkötözött kezekig és anélkül, hogy a csókot megszakította volna boszorkányos ügyességgel oldozta el a férfit, hogy most már szabad legyen. Percekkel később húzódik csak el egy nagyon kicsit, ha Tubrok engedi.
< - Azt hiszem megállapíthatjuk, hogy rémesek vagyunk városnézésben – suttogta elégedetten. >
Ha a férfi ekkor engedi felállni, akkor megteszi, visszahelyezi magára a levett kis ruhaanyagot, amivel korábban bekötötte Tubrok szemét, majd kacér mosollyal mosolyodott el.
< - Azt hiszem ideje lenne felöltöznöd – felelte. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 9 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 19 Aug. 2014, 19:03

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Ingrid ahogy felajánlja a nyakát Tubroknak, a férfi még tovább megy és most már a csókok és finom nyalások között egészen erősen harapja a bőrét, érezve, hogy Ingridnek ez nem fáj. Még mindig próbál még több sóhajt és nyögést előcsalni a nőből ezzel. Amint Ingrid kimondja, hogy el is várná Tubroktól hogy egy idő után rámásszon, látja a férfi mosolyát. Éppen mondana valamit, de ekkor Ingrid a már-már szűzies csókkal belé folytja a szót. Ragal ugyanolyan finoman viszonozza a csókot mint ahogy kapja, nem megy tovább annál. A csók után már csak egy elégedett, széles mosolyt kap Ingrid, de ebből is tökéletesen ki tudja olvasni a választ, Tubrok meg fog felelni az elvárásainak. A kettejük közötti kis játék alatt, Tubrok a szerepében, uralkodói tartást mutatva ugyan, de meglepődik, látszik az arcán, hogy nem ilyen választ várt Ingridtől. Ismét megköszörüli a torkát mielőtt válaszol.
< - Mint érezhette, ha magát simogatja nem tudom visszatartani a testem. Örülök, hogy ennyire élvezi ha foglalkozok velük. Remélem hamarosan a lábait is birtokba vehetem, hogy hasonló figyelmességgel és odaadással foglalkozhassak azokkal is. >
Most is tartja, próbálja tartani magát a szerephez és végig úgy beszél mintha egy nagyon fontos, Rocksolidot érintő ügyről kellene tárgyalniuk, egyezkedniük. A szavak és hangsúly mögött azonban érezheti Ingrid, hogy a párja valóban nagyon szeretne a lábaival is többször külön foglalkozni. Ingrid látomása után végigsimít Tubrok arcán, aztán szavakkal nyugtatja őt. Tubrok azonnal átöleli mindkét karjával és magához húzza, lassan simogatva.
< - Remélem én is. Ha látomásod van, nagyon tudlak félteni. - vallja be halkan. >
Még egy ideig öleli Ingridet, majd szép lassan elengedi őt. Nem akarja, hogy Ingrid azt érezze, túlreagálja, túlaggódja a helyzetet, mert az nem rá vallana. Végül a masszázs tovább folytatódik a kis közjáték után. Ahogy Ingrid mocorogni kezd a második fenékmarkolás után, bár nem néz hátra szinte látja maga előtt Tubrok elégedett mosolyát. A férfi megint elérte amit akart nála és most ismét rendkívül elégedett. A viszontmasszázs ötletére Tubrok bólint.
< - Igen éreztem és szívesen kipróbálnám veled. >
A hangja most kivételesen nem szurkálódó vagy kétértelmű tényleg a masszázsra érti. A kényeztetés után Ingrid érzi, ahogy Tubrok ráfekszik teljes testével. Hátrafordulva látja, hogy Ragal teleönt két kupát, gyakorlott, gyors mozdulatokkal, aztán Ingrid kezébe adja az egyiket, a másikat magánál tartja. Finoman koccintanak, de még nem kezdenek el inni, előtte még váltanak néhány szót.
< - Jól van. Szerencse, hogy ihatsz velem, egyedül nem venném rá magam. Ha nagyon gyorsan kijózanodsz, esetleg rendelhetek valami erősebbet is, ha szeretnéd. - ajánlja fel. >
Koccintanak egyet, majd Ingrid beleiszik az italába. Nem sokkal ez után érzi a párja mozgásán, hogy a férfi is így tesz, hosszan iszik egyet a kupájából. A korábbiak után ebből az italból még egy-két pohár és Tubrok teljesen részeg lesz, míg Ingrid, ha engedi a szervezetének felszívni az anyagot, éppen csak érezni fogja. Ingrid megjegyzésére Tubrok hangosan nevetni kezd, a megszokott mély hangján. A teste is beleremeg, emiatt egy nagyobb adag italt Ingrid tarkójára borít. A nevetést, csak sokára, nehezen tudja befejezni.
< - Aranyos ahogy nevetek a csikizéstől... mintha tényleg kamaszok lennénk még. >
Ezt is szinte nevetve mondja. Ingrid érzi, ahogy Ragal, miután teljesen megnyugszik lerakja a saját kupáját és nekiáll lenyalogatni az italt az ő tarkójáról, nyakáról.
Már a siklóban miután Tubrok elélvez, Ingrid még játszik a férfiasságával egy ideig, utána engedi csak el. Összecsukja a párja lábait, aztán lovaglóülésben ráül, amint végigsimít a mellkasán, Tubrok a felszegett fejét lehajtja és közelebb hajol Ingridhez. Nyel még egyet, lassan kezd bele a válaszba.
< - Más nővel is készültem ki így. De melletted félistennek érzem magam ilyen orgazmussal... >
A szavain érződik, hogy nem túloz, tényleg isteninek érzi magát egy-egy ilyen kielégülés után. Eddigre már Ingrid szervezete valóban maradéktalanul elbontja a spermát. Ingrid odanyúl Tubrok tarkójához, magához húzza őt és megcsókolja, a szenvedélyes csókot Tubrok is szenvedélyesen, de érezhetően már kielégülten viszonozza. Közben Miller az övet és a kendőt is leoldja róla. Kihasználva a lehetőséget Tubrok kezeivel azonnal a fenekénél és az oldalánál kezdi simogatni, miközben mélyen a szemébe néz. A mozdulatai olyanok mint máskor, de most érezhetően "aláveti magát Ingrid akaratának". Nem "mer" ellenkezni akkor sem, mikor Ingrid távolabb húzódik tőle, engedi neki.
< - Nagyon-nagyon rémesek vagyunk városnézésben. - ért egyet - Azt hiszem mással kell kompenzálnunk. - fejezi be sokatmondóan. >
A felöltözéssel kapcsolatban Tubrok először kissé meglepődik, majd végignéz magán. Karjaival egyszerre, egy mozdulattal visszaveszi a felsőjét, megigazítja magán. Utána átnyúl Ingrid lábai között, megfogja és elrakja a férfiasságát. A nadrágját is feljebb húzza és visszacsatolja.
< - Most mit akarsz csinálni Boszorka? >
Kérdezi mosolyogva. Most már mindketten észrevehetik, hogy a sikló időközben leszállt, Tubrok csarnokának közelében vannak egy kinti leszállópályán.
< - Hajnalig akarsz engem? >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szer. 20 Aug. 2014, 00:36

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
Ingrid tovább élvezte azt, hogy a párja a nyakával foglalkozik és kényezteti azt. Ahogyan Tubrok várta különösen jól esett neki az, hogy erősebben harapott bele a bőrébe. Ennek köszönhetően Ingridből hangosabb sóhajok és nyögések szakadtak ki. Tubrok érezhette, hogy a mellkasában a szíve is hevesebben kezdett verni és már picit sűrűbben vette a levegőt is. Amíg a férfi ezzel foglalkozott Ingrid ösztönzésül többször végigsimított Tubrok hátán az ujjbegyeivel bíztatva a férfit, hogy nem kell visszafognia magát és még mindig teheti erősebben is, ha szeretné. A filmnézéses témánál ugyan Ingrid látta, hogy éppen belefojtja a szót a párjába, ennek ellenére a szűzies csókot nem halasztotta el. Különösen tetszett neki, hogy ezúttal a férfi is ugyanolyan érzékien csókolta csak vissza, ahogyan ő maga adta a csókot neki. Az egész végén a kapott mosoly tetézte az egészet, remélte is, hogy pont ezt a hatást és reakciót sikerül kiváltania a férfiból. A saját mosolya is pont ugyanerről árulkodott, hogy ő is megfog felelni a párja elvárásainak. Azaz már most tudta, hogy remek filmnézések elébe fognak nézni és lehetséges, hogy az alig egy órás filmek sokkalta több ideig fognak tartani nekik, de ezt a gondolatot közel sem bánta. A következő kis játéknál, ugyan Tubrok próbálta az erőskezű uralkodót játszani, de mégis láthatóan meglepődött azon, amit Ingrid mondott neki. Ezen a nő lágyan nevetett fel, örült annak, hogy sikerült így meglepnie a párját, pedig csak az igazat mondta, mindkét állításával. Az alsóajkába harapott egy pillanatra, majd a férfi szavai után ő is megszólalt.
< - Annak is eljön az ideje, hogy a lábaimmal foglalkozzon – felelte sokatmondóan. – Szóval nem tud ellenálli ennek? >
Kérdezte kacéran és szándékosan az ujjai hegyével végigsimított a mellén, a mellkasa felső részétől indulva. Alig-alig érintve a bőrét, annyira csak, hogy hihetetlenül erotikusnak hasson az egész, végül leérve a mellbimbókig úgy érintette őket, hogy azok megkeményedjenek és így ágaskodjanak felfelé. Csak ekkor nézett fel csábosan Tubrokra, hogy mit is szól a férfi ahhoz, hogy mit csinált. Szándékosan provokálta a másikat azzal, hogy gonoszkodott és ő maga is olyan hangsúlyban felelt, mintha a fontos tárgyalásokon lennének és a szavaival éppen most zúzná össze a férfi védelmét, mint ahogyan a tényleges tárgyal, de az ígéretet tényleg annak szánta, ahogyan kimondta. „Nagy nehezen”, de az arcsimogatás, mint eddig is mindig meghozta a hatását és Tubrok megnyugodott. Ingridet kellemesen lepte meg az, hogy a párja végül magához húzta őt ezek után és lassan simogatni kezdte. Egyáltalán nem érezte terhesnek azt, hogy így aggódott érte a párja, sem úgy, hogy túlreagálja, nem tagadhatta, hogy külsőre tényleg eléggé ijesztő és riasztó lehetett a látomása és az utóbbi napokban az eredményei, következményei is igencsak erősek voltak.
< - Te ekkor, én meg, ha belegondolok, hogy harctéren vagy – mosolyodott el. >
Ezzel is éreztetni szerette volna, hogy kvittek ilyen szempontból és mindkettejüknek megvan az a rész az életében, amelyiken aggódik a másik és, hogy ez teljesen normális egy párkapcsolatban. A masszázs alatt, ahogyan a fenekébe markolt Tubrok és Ingrid újra mocorogni kezdett érezte, szinte látta maga előtt, hogy a párja mosolyog azon, hogy ismét elérte azt, amit szeretne. Az ötlet neki is tetszett, hogy bármiféle hátsó indíttatás nélkül csak masszírozzák egymást. Magukat ismerve úgyis más lenne a vége, de azért próbát tehetnének, hátrafordult és bólintott, hogy támogatja az ötletet, hogy ezt jó lenne egyszer kipróbálni. Ezek után figyelte, ahogyan a férfi megtöltötte a kupákat és átvette tőle. Mosolyogva hallgatta, hogy mit is mond a másik, majd a koccintásnál szólalt meg.
- Skål! – mondta mosolyogva.
< - Tegnap este a lehető legerősebből kértem az androidtól, amikor megéreztem, hogy terhes vagyok – ismerte be. – Az sem tartott túl sokáig, egy üveggel eliszogattam festés közben. >
Most egészen kislányosan mosolyodott el ennél, hogy tényleg nagyon erősnek kell lennie annak az italnak. Tudta, hogy Tubroknak 2-3 pohár már elég ebből és nagyon berúg perceken belül, bár így, hogy még mindig egymáson fekszenek így talán lassabban fog és rövidebb ideig. Egyszerre legalább a pohár felét kiitta Ingrid, ebben egyébként is ütött a skandináv felmenőire, hogy bírta a tömény italt, noha az apja főleg sört szerette annak idején, a töményt az anyja ivott nagyon-nagyon ritkán, de azt is főleg csak az egyetemi évek alatt. Egyelőre nem engedte a szervezetének, hogy felszívja az italt, szerette volna, ha kellemes hangulata lesz, ha becsíp egy picit az italtól. Nem mintha nem lazult volna el teljesen már így is, de a konszolidáció elvét vallotta, ha Tubrok szeretett volna inni, akkor iszik vele. A saját megjegyzése után, amikor Tubrok felnevetett szélesen mosolyodott el, ismét örült, hogy halhatta a párja nevetését, még akkor is, ha mindez azzal járt, hogy az italból egy nagyobb adag a nyakában végezte és végigcsurgott a nyakán és hátán végig. A szavakra most ő nevetett fel lágyan, de az ő itala nem ömlött ki.
< - Én nem bánom, hogy olyanok vagyunk – suttogta. >
Mikor Tubrok nekilátott felinni róla az italt, akkor letette a kezéből azt és úgy helyezkedett a férfi alatt, hogy könnyebben megtudja tenni, ennek köszönhetően így még a hátára is kicsit lecsurgott az ital kettejük közé, de direkt úgy tette ezt, hogy a melle vonalán, a mellén is végigcsorogjon az ital és ezt a párja is lássa. Ahogyan a férfi nekiállt letisztogatni, direkt ismét felkínálta a nyakát, ezúttal így nem szemből, hanem mivel Tubrok rajta feküdt így hátulról és úgy fordította a fejét, nyakát, hogy a lehető legjobban hozzátudjon férfi. Már a siklóban, amint visszaült a párja ölébe az még bekötött szemmel is próbált közelebb jutni hozzá. Egy pillanatra szúrósan nézett még a férfira, de aztán megenyhült a tekintete a mondat második része után, hogy miként érez a párja, amikor így megy el nála. Ez igencsak jól esett neki, főleg, hogy érezte is a szavakból, hogy nem csak szavak voltak, hanem Tubrok tényleg így gondolta, ahogyan ki is mondta azt.
< - Örülök, hogy ilyen jól érzed magad – mondta őszintén. >
A csók közben már elengedte a párját és azonnal megérezte ezek után az oldalát és a fenekénél. Érezte közben ismét ugyanazt, amit nem sokkal a kertben való szeretkezés után, hogy mennyire kielégült a férfi. Végül a csók után ő is mélyen Tubrok szemeibe nézett és kedvesen rámosolygott. Ingrid megrázta a fejét, amikor még mindig érezte, hogy alávetetett játszik a férfi, ezzel is jelezve, hogy már nem kell így tennie, hanem viselkedjen önmagaként. A szemeiben és a rezdüléseiben is ez volt benne. A férfi szavaira ismét felnevetett.
< - Szerintem megtaláljuk a módját a kompenzálásnak – felelte ő is sokatmondóan. >
Mosolyogva állt odébb és figyelte, hogy miként öltözik fel a párja, majd a kérdésre még szélesebben és sokatmondóan mosolyodott el. Ebből érezhető volt, hogy mennyi ötlete van arra, hogy mivel is töltsék el az este, éjszaka hátralevő részét. Amikor landolt a sikló nézett oldalra, így egyelőre nem felelt a kérdésre, ezek szerint pont visszaértek közel Tubrok csarnokáig. Tényleg nagyon rosszak voltak ebben. A második kérdés után ismét az alsóajkába harapott és hozzásimult a szeretett férfihoz, noha nem csókolta meg. Csak felcsúsztatta a kezét a párja tarkójához, kissé lábujjhegyre állt és az ajkait vitte közelebb Tubrokéhoz. Nem csókolta meg csak ezt az egészen közeli helyzetet vette fel.
< - Azt ígérted a vallatás elején – lehelte alig hallhatóan. – De ha már fáradt vagy, akkor lefeküdhetünk aludni is. Nem szeretnélek túlerőltetni és túlterhelni. >
A hangjából érződött, hogy szeretne még az este folyamán együtt lenni a férfival, főleg, hogy mennyit kínozta már Tubrok, a masszázstól kezdve mindenen át, hányszor izgatta fel és ezek után ő maga úgy érezte, hogy járna egy kis kompenzáció neki is. De azt is le lehetett róla olvasni, ha Tubrok tényleg fáradt, akkor ez sem zavarja és az sem, hogyha máris lefekszenek aludni közösen. Így ilyen közelről egyelőre a párja szemeibe nézett és figyelte, feszülten várta, hogy mit is mond a férfi a szavaira.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 9 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 26 Aug. 2014, 00:16

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Ingrid érintéseivel jelzi Tubroknak, hogy a férfi nyugodtan haraphat még erősebben is a nyakánál ha akar. Ragal azonban most kivételesen nem teszi ezt, sőt lassan csókokra vált vissza, egyre finomabbak aztán eltávolodik Ingrid nyakától. Megérezte, hogy Ingrid légzése és pulzusa gyorsult, de most nem akarta túlfeszíteni a húrt, mint legutóbb, csak a kényeztetés volt a célja. Mosolyogva Ingrid szemébe néz, aztán megcsókolja őt, érezhetően követelőzően és nagyon szerelmesen. A filmnézésről a szót egy finom csókkal zárják mind a ketten. Ingrid is ugyanazt látja Tubrok szemeiben, amit ő is gondol, hogy igen sokáig el fog tartani kettejüknek egy-egy film. A kettejük közti játék közben Tubrok meglepődik kissé Ingrid nevetésén. Kíváncsian figyeli, ahogy a nő alsó ajkába harap és utána mit mond neki "hivatalosan". Finoman nyel egyet és követi Ingrid kezét szemével, ahogy végigsimít magán. Ingrid mozdulata valóban végtelen erotikus és Ragal képtelen ellenállni neki, ahogy csábosan rápillant. A száját enyhén résnyire nyitja, Ingrid mellbimbójára pillant, finoman odahajol és ajkaival rátapad. Az ajkaival és a nyelvével, folyamatosan izgatja, körülfonja, mozgatja és nyálazza a felfelé ágaskodó mellbimbót, a másikat pedig a kezével ragadja meg, morzsolgatva azt. Jó néhány perc múlva húzódik csak el, de még akkor is végignyalja egyszer Ingrid érzékenyebb pontját.
< - Hol is tartottunk Lady Ingrid? - kérdezi sokatmondóan. >
Ingrid víziója után érzi, hogy a párja magához öleli őt és így, sokkal közelebb egymáshoz folytatják tovább. De már csak rövid ideig, Tubrok a válasz után elengedi őt és már sokkal nyugodtabban mosolyodik el.
< - Túlaggódjuk. Azt hiszem ez természetes. >
A masszázs után, már kényelmesen egymáson fekve kezdenek inni. Ingrid hallja, ahogy Tubrok elég gyorsan iszik és igen gyorsa igen sok italt nyel le, mintha csak a koccintásra várt volna. Az északi szót Tubrok is megismétli a koccintás alatt.
< - Örülök, hogy szereted az italt. - válaszolja halkabban - Ha akarod kérhetsz még annál is erősebbet, de már mondtam. Engem nem zavar, sőt szeretném ha néhányszor együtt innánk. Kevés nőm ivott velem együtt. >
Veti fel, látva Ingrid kislányos mosolyát. Az egymáson fekvés miatt Miller úgy saccolhatja, hogy Tubrok most legalább kétszer annyira bírhatja az italt, mint normál esetben, és ha meg is ártana neki, azonnal regenerálnál, így nyugodtan iszogathatnak. Azonban Ingrid következő megjegyzésén Tubrok felnevet és az italt az ő nyakába borítja. Utána Ingrid nevet fel lágyan.
< - Reméltem, hogy így érzed. Én is élvezem ha gyerekesek vagyunk. >
Ingrid feljebb tud úgy emelkedni, ahogy szeretne. Az ital nagy része oldalra folyik a melleire, és egy vékony csík befolyik közé és Tubrok közé. Még nem is végzett egészen mozdulattal, amikor megérzi a finoman nyomódó mellén Ragal nyelvét. Finom, izgató mozdulattal nyal le minden csepp italt, aztán csókot ad a bőrére, majd a másik oldalon is megismétli ugyanezt. Ezután Ingrid érzi és ha hátrafordul látja is, hogy Tubrok felemelkedik róla, és a maradék italt egészen a fenekétől nyalja le, végig a gerinc vonalán. A mozdulat közben visszafekszik rá és végül elér a felkínált nyakhoz. Türelmetlenül most is "nekiesik" csókokkal, harapásokkal. Ingridtől eltanulva még apró köröcskéket is rajzol a bőrére. A kezeivel eközben fel-le jár Ingrid oldalán.
< - Csábítasz Boszorka. - leheli finoman cirógatva Ingrid bőrét. >
A leszállt siklóban Ingrid finom mozdulataival érzékelteti Tubrokkal, hogy most már nem kell alárendeltként viselkednie, és a fejrázás után a férfi valóban kihúzza magát, határozottan néz Ingrid szemeibe, aztán átkarolja őt. A csók után, ahogy egymás szemében elvesznek, Ingrid megint látja, hogy mennyire is szerelmes belé a férfi, milyen erősek az érzései. A kompenzálásra Tubrok elmosolyodik.
< - Ó te biztos megtalálod a módját. Amit a nyelveddel csinálsz, az isteni. - mondja a kettejük között megszokott hangon, mégis bókolva. >
Időközben Tubrok gond nélkül felöltözik, különösen, hogy Miller még arrébb is áll, hogy ne zavarja ebben. Ingrid most is láthatja Tubrok mozgásán, hogy mennyire kielégítette a párja. A sokatmondó pillantás után Ragal meglepődik, amikor Ingrid közel húzódik hozzá, a karjaiba simul és az ajkaik súrolják egymást. Érezhetően nem számított most erre valamiért, és ez kissé megzavarja. A szavak is mintha minimálisan, de zavarba hoznák. Látja Ingriden, hogy a nő kompenzációt vár azért, mert annyiszor felizgatta már és most is milyen feszülten várakozik a válaszára. Végül Ingrid azt veszi észre, hogy a szeretett férfi alányúl, megragadja őt a fenekénél és felemeli, magához húzva őt, hogy még lábujjhegyen se érintse a talajt. Miután magához húzza, Tubrok hosszasan megcsókolja.
< - Reggelig a tiéd vagyok. >
Jelenti ki. Ingridet, magához, a testéhez emelve, tartva őt sétál le a siklóról, át a havas leszállópályán a csarnok bejárata felé. Közben Miller újabb és újabb csókokat kap.
< - Hol akarod? >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 26 Aug. 2014, 11:08

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
Ingrid némileg csalódottan vette tudomásul, hogy a párja nem harapta meg erősebben a nyakát, sőt miután jelezte, hogy szabad erősebben már a harapdálást is abbahagyta csak lassú csókokat kapott, majd végül azt sem. Néhány pillanat kellett csak, hogy rájöjjön miért, ezúttal nem nézett szemrehányóan a férfira, csak elfogadta, hogy nem szeretné a határt átlépni, hogy már elérjen a kínzási zónába. A gondolatát Tubrok csókja szakította meg, amit ő maga is ugyanolyan hevesen és szenvedélyesen, szerelemmel telve viszonzott, ahogyan kapta. Átölelte közben a férfit és teljesen hozzásimult, amennyire csak képes volt. Egyszerűen csak boldog volt és ki akarta élvezni minden egyes pillanatát annak, hogy így együtt lehet a férfival és érezheti a bőrét, az érintését és a csókjait. Mikor már ő feküdt alul szándékosan provokálta Tubrokot, amikor végigsimított a mellein és úgy nézett rá, ahogyan. Jól érezte, hogy a párja ennek már tényleg képtelen volt ellenállni és végre megtette azt, amit Ingrid szeretett volna. Ahogyan a férfi végtelenül lassan közeledett a melle felé, Ingrid arcán és szemeiben egy pillanatra meglátszott a türelmetlenség, majd egy reszketeg sóhaj szakadt ki belőle, amint végre Tubrok elkezdett foglalkozni a mellbimbóival. Néhány pillanat kellett csak, hogy az első halk nyögés kiszakadjon belőle, arra már a férfi rájött, hogy imádta a nő, ha a melleivel foglalkozik és ennek most is megvolt a hatása. Nem kellett néhány másodperc csak, hogy Ingrid háta kicsit megfeszüljön és így mégjobban felkínálja a melleit a férfinak. A kezét Tubrok tarkójára csúsztatta és azt kezdte el simogatni, a légzése és a szívverése is ismét felgyorsult, többször remegett meg a teste a kéjtől azalatt a pár perc alatt, amíg Tubrok vele foglalkozott, a fejét is hátrevetette és ha ránézett a férfi láthatta, hogy önkéntelenül is többször beleharapott az alsóajkába, hogy a nyöszörgését, vagy hangosabb sóhaját elfojtsa ezzel. Ugyanúgy önkéntelenül az ágyékát is többször nekidörgölte Tubrokénak, aki érezhette, hogy attól, amit csinál Ingrid már teljesen nedves. A vége felé az is feltűnhetett neki, hogy a nő másik kezét, nem azt, amelyikkel a tarkóját simogatta, a másikat többször a csípője környékén érezhette, ahogyan szeretett volna magán könnyíteni, de mivel Tubrok rajta feküdt nem tudott benyúlni kettejük közé. Az utolsó végignyalásnál ismét megfeszült Ingrid teste és hangosan nyögött fel, erre már nem számított, végül némileg kipirult arccal és levegő után kapkodva nézett a párjára. Tubrok ekkor jöhetett rá, hogy az, ahogyan a melleivel foglalkozott és, hogy Ingrid többször nekidörgölőzött odalent kellett volna még pár perc, de csak ettől is képes lett volna elélvezni a nő.
< - Ott, hogy ön Lord Tubrok nem tud nekem ellenállni – kapkodta még egy kicsit a levegőt. – És ehhez hozzátenném, hogy roppant gonosz is, mert akkor hagyja abba a kényeztetést, amikor az a legjobban esik. >
Nem szemrehányásként mondta, hanem ugyanúgy abban a hivatalos hangnemben, mint eddig. Az ölelés után és, hogy kimondta Tubrok, hogy a víziót túlaggódják egyetértően bólintott. Szerinte is túlaggódta a párja mindezt és nem kellett ennyire ettől tartani, aggódni. Majd ha egyszer ténylegesen baja lesz tőle, akkor elég. Addig meg felesleges, ennyi erővel azon is aggódni lehetett volna, hogy kilépnek a ház ajtaján. Mikor nekiláttak inni, hallotta, hogy Tubrok mennyire gyorsan teszi mindezt, vagy csak erre várt, vagy pedig tényleg ennyire szomjas volt már. Ezt nem tudta eldönteni, hogy melyik is lehetett az igaz a két feltételezése közül. A párja szavaira elmosolyodott, nos, amit látott, hogy mennyit és miből képes volt meginni a férfi, valahogyan nem csodálkozott, hogy kevés szeretője, vagy éppen ex-e volt képes arra, hogy együtt igyon vele. Ingrid maga úgy vélte, hogyha nem lenne regenerációja, ő sem lett volna képes arra, hogy lépést tartson a párjával.
< - Ez is tökéletesen megteszi – felelte ő is halkabban. – Ugyebár az ember vonzódik ahhoz, ami tiltott, az italozás is ilyen, főleg, hogy nagyon ritkán szoktam csak inni. Úgy tűnik még egy olyan emberi vonás, amit Zsarnoknak sem sikerült belőlünk kiirtania. >
Ez igaz volt, hiszen nagyon ritkán járt csak a Pride-ba, vagy épp a Vex-Drox kettősébe, mivel nem volt kifejezetten az a bulizós típus ilyen tekintetben. Vagyis ez nem volt igaz, szeretett, csak nem nagyon volt meg a társaság. A legjobb barátaival valahogyan nem tette volna ezt, hiszen valakinek vigyázni kellett rájuk, amíg ki van ütve az italoktól és drogoktól. Ez pedig mindig ő volt. Így felvigyázóként pedig nem tehette meg ő is ezt, de msot legalább volt esélye arra, hogy ezt is kiélhesse, csak ezúttal Tubrokkal. Végül óvatosan kuncogott fel.
< - Amennyit képes vagy inni, nem csodálom, hogy nem ittak veled – szurkálódott. >
Úgy számolta, hogy azáltal, hogy így egymáson fekszenek kétszer annyit tud majd meginni a párja, hiszen így egyből regenerálja is őt, szóval lassabban fog berúgni, már ha képes egyszerre annyit meginni, hogy ez megtörténjen. Amikor az ital a nyakába borult és szándékosan provokálni kezdte a párját újra és ő egyből mozdult is már határozottan az volt az érzése, hogy így tényleg nem fog berúgni sem Tubrok, maximum becsípni. A mozdulata sikeres volt és pillanatokkal később már nem csak a kicsit csikiző italt érezte meg a mellén, hanem Tubrok ajkait és nyelvét is, ahogyan gyengéden és izgatóan nyalogatta azt és az italt is. egyelőre nem mozdult, kiélvezte minden egyes pillanatát ennek és kissé odébb tette az italát, le a földre a szék mellé, hogy nehogy az is kiboruljon. Csak a válla felett pillantott hátra, mikor Tubrok a hátával kezdett foglalkozni, amikor a párja elért az érzékenyebb csíkhoz és azt is végigcsókolta, nyalta Ingrid hangosan nyögött fel jelezve, hogy mennyire finom volt ott ez. Végül örömmel vette, hogy a párja visszafeküdt rá teljesen és újra a nyakát kezdte kényeztetni. Mint Tubroknál nála is hasonló eredménye volt a köröcskék rajzolásának a légzése ismét kezdett felgyorsulni és halkan többször felnyögött főleg a harapások után. Ahogyan az oldalát simogatta Tubrok és éppen fent a bordák és mellek magasságában járt a cirógatása szándékosan úgy mozdult alig észrevehetően, hogy a férfi kezeibe kerüljenek a mellei. Kissé feljebb is emelkedett a mellkasával, hogy meg is tudja őket markolni, ha szeretné, ezáltal a nyakát is jobban elérhette Tubrok. Saját maga is közben hátranyúlt és végigsimított a férfi hátán belemarkolva a fenekébe a másik kezével pedig csak Tubrok nyakáig, tarkójáig nyúlt és azt kezdte gyengéden, érzékien ingerelni.
< - Persze, hogy csábítalak – suttogta sokatmondóan. >
Immáron a siklóban a mozdulataiból a párja egyből olvasott és a fejrázás után „visszakapta” a jól megszokott Tubrokot. Rámosolygott és a csókot is szenvedélyesen viszonozta, örült, hogy azt látta a férfi szemében, amit. Hogy mennyire szerelmes és milyen fontos neki, a férfi is ugyanezt láthatta Ingridében, amikor egymáséba néztek. Annyival jobban szerette ezt látni, mintsem csak azt, hogy akarja a másik a teste miatt, mint az első este. Olyan sok minden változott ezalatt a három nap alatt, de egy pillanatra sem bánta, hogy így történt. A bókra kedvesen mosolyodott el és végigsimított a kezével a párja arcán. Örült annak, hogy ennyire élvezte a másik az együttléteket és azt is, amit csinált vele, ahogyan gonoszkodott és foglalkozott vele.
< - Ennek őszintén örülök – suttogta ő is a kettejük közötti hangon. – Még sokszor fogod ezt tapasztalni, ígérem. >
Elégedetten figyelte a párját, ahogyan fáradtan, kielégülten mozgott. Örült neki, hogy sikerült elérnie, de mégis kissé frusztrált is volt, hogy ő viszont még mindig égett a vágytól, hogy Tubroké legyen, az egész este a „kínzások” és amit a férfi művelt fele, roppantul türelmetlenné tették, főleg, főleg az is, hogy saját maga is igencsak felizgult attól, amit itt a siklóban a párjával tett. Mikor odahúzódott a párjához és kimondta a szavakat látta a meglepettséget és enyhe zavart a férfin, ami mint mindig csak mégjobban szívdöglesztőbbé tették őt a nő szemében. Saját maga is érezte, de látható is volt rajta a türelmetlenség, ahogyan Tubrok válaszát várta azzal kapcsolatban, amit az előbb suttogott neki. Ajkain elégedett mosoly jelent meg egy pillanatra, amikor a párja megemelte a fenekénél fogva. A karjaival azonnal átölelte a férfi nyakát a lábaival pedig a derekát. A hosszú csók alatt Tubrok talán még soha sem érezhette annyira akaratosnak, szenvedélyesnek és követelőzőnek Ingridet, mint most. Minden csókja, érintése, mozdulata, amit így megtudott tenni azt az egy célt szolgálták, hogy teljesen elcsavarja a férfi fejét és az ne tudjon nemet mondani neki, ne legyen képes ellenállni. Annak ellenére, hogy Ingrid érezte, hogy teljesen ki van elégülve a férfi már most próbálta azonnal felizgatni őt az érintésekkel. Tubrok most találkozhatott azzal, hogy mit tett volna Ingrid, hogyha úgy dönt, hogy tényleg csak szórakozásból csavarta volna el a fejét és azt akarta volna, hogy a férfi beleszeressen.
< - Mertem is ajánlani – suttogta a férfi szavai után. >
Újra és újra hihetetlen hevesen csókolta meg a másikat, amikor már elindultak kifelé, a kinti hideg, amíg érezte kellemes volt számára. A kérdésre sokatmondón mosolyodott el.
< - Most… itt… kint… a hóban… azonnal – lihegte szavanként a csókok között. >
Jelenleg az sem érdekelte volna, hogyha az őrök meglátják őket, vagy a nemesség és mit gondolnak azon, hogy itt kint szeretkeznek egyet. Végül hihetetlen nehezen, de valahonnan még sikerült minimális akaraterőt összekaparnia.
< - Jussunk el a hálódig – mondta rekedten. >
Nehezen ugyan, de addig kibírta majd, hogy nem kezdi vetkőztetni, se semmit csinálni csókokon kívül Tubrokkal, amíg be nem értek már a csarnokába, ahol nem látja őket senki, ott azonban szinte az első mozdulattal szó szerint kettétépi az erejével Tubrok mindjét felsőjét és a darabokat eldobja a földön. A csókokkal ekkor áttért a nyakára és már a kezével is izgatni kezdi őt, majd lejjebb érve már a nadrágját is kezdi levenni róla aközben is már, hogy haladnak a hálócsarnok felé.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 9 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 26 Aug. 2014, 19:27

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Tubrok örül annak, hogy Ingrid nem vet rá szemrehányó pillantást és megérti miért nem ment tovább a nyakának kényeztetésével. A csók közben teljesen egymásnak simulnak, a közelség miatt tökéletesen érezni lehet, hogy mennyire szereti Ragal, amikor a párja így hozzásimul teljes testével. Óvatosan karolja át ő is Ingridet, a csípőjénél és a hátánál magához húzva őt. A csók után sem engedi el, csak kissé elhúzódik arcával, majd kíváncsian, boldog tekintettel fürkészi a szeretett nő arcát, egészen közelről. Amikor Tubrok Ingrid melleivel foglalkozik, elégedetten látja Ingrid testét megfeszülni, hallja a nyögéseket és sóhajokat és ahogy Ingrid az alsó ajkába harap. Ingrid ahogy simogatni kezdi a párja tarkóját, az még odaadóbb mozdulattal kényezteti tovább a melleit, gyengéden harapdálva is azt. Tubrok megérzi, hogy Ingrid már kettejük közé nyomná a kezét, itt már ő sem bírja, ágyékát ő is Ingridéhez dörgöli. Egészen addig folytatja, amíg nem érzi, hogy Ingrid mennyire nedves és hogy szenved tőle. Távolabb húzódva a játékbeli feleletre kajánul és roppantul gonosz módon mosolyodik el.
< - Öntől tanultam Lady Ingrid. Csak magát hibáztassa, hogy elrontott. >
Ő is a megjátszott hivatalos hangnemben felel. Azonban a mozgásán, tekintetén érződik, hogy mégsem szerette volna addig kínozni a nőt, hogy már könnyíteni kelljen magán, különösen, hogy ezt már másodszor ismétli meg az este. De nem szakítja meg a játékot, csak feljebb emelkedik Ingrid testéről, hogy ne legyen túl izgató a közelsége és a testük érintkezése, majd várja a "követ" válaszát. Már ő is valamivel gyorsabban veszi a levegőt, az előző őt is felizgatta. Mikor már egymáson fekve isznak, Ingrid még egyszer hallja, hogy Tubrok egy nagyobb adagot lehúz az italából.
< - A Rocksolidban nem tilos az ivás. Annyit és akkor, amikor csak akarod. Ha nem árthat Eyjolfnak, boldogan kiszolgállak. >
Utána borul az ital Ingrid nyakába és a szándékosan provokáló mozdulatai után nem csak az ital de Tubrok is végigfut a testén. A férfi mindenhol végignyalja és csókolja a bőrét, ahová csak egy csepp ital is folyik. Az érzékenyebb csíkot Ingrid hátán a nyögés miatt néhány másodperccel tovább nyalogatja. Amikor ezzel végez visszafekszik Ingridre és kölcsönösen kezdik kényeztetni egymást. Miller jól mozdul és ahogy várta, amikor a bordáin simít végig Ragal és ő megemeli a testét, a férfi kezébe hirtelen a mellei kerülnek. Tubrok azonnal rámarkol a kebleire és egészen erősen, feszesen tartja őket. Ahogy Ingrid mozog, hiába van alul, a rajta fekvő párja testét is könnyen tudja mozgatni. Ahogy Tubrok fenekébe markol, az kellemesen megborzong és a csípőjét előre tolja, ettől a merev férfiasságával Ingrid fenekébe "szúr". Az önkéntelen mozdulat után Ingrid érzi hogy már szándékosan kezdi döfködni a fenekét Ragal.
< - Csábítgass csak. - suttogja vissza. >
Az ajkaik közel kerülnek egymáshoz és Tubrok rendkívül szenvedélyesen és követelőzően megcsókolja Ingridet. Olyan mintha nem tudna betelni vele és ki akarná inni a lelkét, hogy csillapítsa a szomját. A siklóban egymás előtt állva, egyre nagyobb köztük a feszültség. A simítás, érintés, suttogás, minden amit Ingrid csinál csak feltüzeli az előbb kielégült Tubrokot. Végül Tubrok nem is bírja tovább a csábítást, magához húzza Ingridet és egymásnak esnek. Miközben Ingrid rendkívül követelőzően és türelmetlenül csókol, érezheti mennyire elégedett ezzel a reakcióval Tubrok. Mikor egy pillanatra elhúzódnak egymástól a férfi nem is bírja ki, rendkívül elégedetten mosolyodik el. Időközben az ingerléssel, mivel Ingrid már tökéletesen ismeri a másik testét, újra felizgatja Tubrokot. Már csak akkor kapnak észbe, amikor Tubrok befelé cipeli Ingridet a csarnokba.
< - Hideg... umgh... van... - mondja Ragal a csókok között. >
A csarnokba beérve Ingrid azonnal letépi Tubrokról mind a két felsőt. Az anyag recsegve szakad szét és több darabban hull a földre, szabaddá téve Tubrok felsőtestét. Egy pillanatra meglepődik ezen Tubrok, de nem áll meg, a lépcsőkön halad tovább a háló felé. Menet közben Ingrid a párja nadrágját is kioldja, ami férfi bokájához esik, abból már könnyen lép ki. Már csak az alsónadrágja van rajta, de ha akarja, azt is könnyen letépheti róla. Így mire belépnek a hálócsarnokba, Tubrok már teljesen meztelen, csak a cipője van rajta. A hálóban Ingridet Tubrok leteszi az egyik prémes szőnyegre és szinte ráveti magát, kezeivel ingerelni kezdi őt, különösen a melleit és a csiklóját, miközben szenvedélyesen csókolja minden másodpercben. Ingrid egyszer csak azt veszi észre, hogy ő is meztelen, a ruháját Ragal mesteri ügyességgel veszi le róla és a fehérneműjét is jó pár centivel lejjebb húzza mindkét részen. A hosszú szenvedélyes kényeztetés után, Tubrok lassan elhúzódik, két karjával támaszkodva feljebb emelkedik. Láthatóan mondani akar valamit, de csak másodpercek múlva szólal meg.
< - Kipróbáljuk a kommunikátorral? - teszi fel a kérdést halkabban, személyes módon - Nagyon akarlak. - teszi még hozzá. >
A hangján érződik, mintha kissé zavarná, hogy valamilyen eszközt vesznek igénybe, mégis ki akarja próbálni. Vágyakozóan pillant Ingridre. Ingrid közben már alig bír magával mit kezdeni az izgatottságtól, minden része a férfit akarja.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 26 Aug. 2014, 22:01

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
Ahogyan egymásnak simultak szinte azonnal érezte, hogy a párja mennyire szerette azt, hogy így hozzásimult, ő maga is szerette, hogy így teljes egészében érezhette Tubrokot, minden apró kis rezdülését is. Amikor a férfi is átölelte és úgy szorította magához most Ingrid „tartotta meg” Tubrokot úgy, hogy az alkarjával támasztotta meg a férfi hátát mindkét oldalon lapockákat és bordákat érintve. Amikor elhúzódtak ő maga is lágyan mosolyogva nézett közelről a párja szemeibe és örömmel veszett el azokban. Végül még egy puha és finom puszit nyomott a másik orrára, hogy ezzel is jelezze neki, hogy mennyire jól érzi magát a karjaiban és ilyen közelségben. Ahogyan a férfi a melleivel foglalkozott Ingrid túlságosan is belemerült a kényeztetésbe, így fel sem tűnt neki az, hogy mekkora elégedettséget láthatna a másik arcán. Csak azt érezte meg, hogy a simogatása után már harapdálni is kezdte Tubrok a mellbimbóját. Ahogyan ebbe belekezdett a férfi minden harapás után újabb és újabb nyöszörgés hagyta el Ingrid ajkait, ahogyan egyre jobban élvezte azt, hogy a párja miként foglalkozik vele. Mikor a keze leért Tubrok csípőjéhez, hogy próbált benyúlni kettejük közé az, hogy már a másik is hozzá dörgölőzött ismét elég volt ahhoz, hogy megfeszüljön a teste, a háta ívesen emelkedett meg ismét egy kicsit a talajtól és ezúttal már mindkét kezével megmarkolta a ledöntött szék oldalát, mintha csak a lepedőt, vagy takarót gyűrte volna a gyönyörtől, ami osztályrészül jutott neki. Mikor Tubrok elhúzódott kielégületlenül és levegő után kapkodva nézett rá, ahogyan újra letette a hátát is.
< - Ön már alapból el volt rontva, nem kellett nekem megtennem – felelte ő is még mindig a hivatalos hangnemben. – Csak eddig jobban visszafogta magát. >
Ingrid nem nézett rá szemrehányóan, csak vágyakozva fürkészte a párját, látszott rajta, hogy örült volna, hogy a másik befejezi, amit elkezdett, de mivel ő is kínozta így Tubrokot már eddig is, nem tett szemrehányást. Pedig már látta, hogy ez az előbbi nem csak őt izgatta fel, hanem a férfi is, de még mindig ott volt benne, hogy nemrég voltak együtt és tényleg kellett egy kis idő neki, hogy rendbe jöjjön és ezért nem is erőltette azt továbbra, hogy ismét egymáséi legyenek. Ha már az előbb megmondta ezt, akkor nem most fogja meggondolni magát, mert az nem lett volna olyan jó a férfinak sem, és így neki sem. Inkább nehezen ugyan, de úgy döntött, hogy kivárja az idejét, a későbbi időpontot. Az, hogy Tubrok kissé hátrébb húzódott csak könnyített a helyzeten, hogy elviselje a közelséget és ne rántsa magára a férfit. Mikor már egymáson fekve iszogattak, akkor arra, hogy nyugodtan ihat, ha ezzel nem árt a fiúknak megcsóválta a fejét. Szerencsére itt tényleg nem voltak gondok, semmi olyan, mint egy HPI-n kívül élő terhes nőnél.
< - Külön szervezet, külön immunrendszerrel és még sorolhatnám – mosolyodott el. – Az egyszerű emberi anyákhoz képest én lényegében csak inkubátorként működöm a fiúnknak. Már teljesen független tőlem és nem vesz át tőlem semmilyen anyagot. Bármit tehetek ő jól lesz. Tudom, hogy itt lehet, mindenhol lehet a HPI-n kívül, ezért jár olyan sok birodalmi a Pride-ba, Drox és Vex kettősbe, hogy ott szórakozzanak. Én pedig ide hozzád most már. >
Az utolsó mondatot kedvesen és boldogan mondta már. Azok után, hogy az ital a nyakába ömlött szándékosan provokált és minden egyes pillanatát kiélvezte annak, hogy az egész hátát és a melleit végigcsókolta a párja. A kölcsönös simogatáskor, kényeztetéskor remekül kitudta használni, hogy erősebb Tubroknál és könnyedén tud alatta is mozogni, így az „alattomos” mozdulata után tényleg a párja kezei közé kerültek a keblei. Halkan nyögött fel elégedettségét jelezve, mikor a férfi megmarkolta őket, ezek után markolt bele ő a férfi fenekébe és érezte meg az első önkéntelen mozdulaton elégedetten mosolyodott el, majd megérezte a többi immáron szándékos döfést és azt is érezhette már, hogy a párja is felizgult ismét.
< - Ha megteszem, szeretkezünk és még mindig kimerült vagy – suttogta. >
A csókot hasonlóképpen a párjához ő maga is hihetetlen szenvedélyesen hevesen viszonozta. Az előbbi szavai ellenére direkt úgy mozdult, hogy széttárta a lábait, hogy Tubrok a combjai közé kerüljön. Kissé megemelte a csípőjét és az ágyékát hátrébb tolta, hogy ismét hozzádörgölőzzön Tubrokhoz. A mellkasát is kissé megemelve tartotta még mindig, hogy Tubrok továbbra is kényelmesen markolhassa a melleit és a fejét, felsőtestét kifordította, hogy könnyedén csókolhassa a párját, az egyik kezével megtámasztotta magát, az alkarján, hogy ezt a pózt fenntarthassa a másikkal végigsimított erősebben a férfi mellkasán és oldalán le egészen a fenekéig és ismét többször belemarkolt a párjába, hogy ezzel is csábítsa és kényeztesse őt.
< - Most már komolyan indulnunk kellene, ha menni akarunk a városnézésre – suttogta a csókok között. >
A siklóban, amikor már egymás előtt voltak Ingrid pontosan azt a reakciót tudta kiváltani a párjából, amit akart. Az érintései, a legkisebb mozdulatai, csókja, szavai olyanok voltak, hogy ennek, ha akarta egyetlen férfi sem volt képes ellenállni. Ezer éve volt arra, hogy ezt megtanulja és Ingrid nagyon jó volt benne. Egy pillanatra elégedett mosoly jelent meg Ingrid ajkain, amikor Tubrok magához rántotta őt, ő maga már tudta ekkor, hogy a férfi elveszett és képtelen ellenállni neki, elérte, amit akart. Amikor hozzásimult már érezte is ezt, hogy tényleg így volt, de azt is érezte, hogy a párja mennyire elégedett azzal, hogy Ingrid is így reagált rá. Mikor elhúzódtak egy pillanatra meglátta valóban az elégedett mosolyt a férfitól mielőtt újra folytatták volna. Ekkor érezte meg a társa merevedését is, mintha az előbbi elélvezése meg sem történt volna. Fogalma sem volt, hogy miként értek ki a szabadba csak azt érezte, hogy a csókok és egymás közelsége ellenére a ruhák és Tubrok bőre is hűlni kezdett és a férfi fázhatott. Saját maga nem, így neki nem lett volna hideg, bár tudta, hogy a párja megfagyott volna idekint. Mikor beértek viszont már nem teketóriázott, széttépte a felsőket, majd nem sokkal később a nadrágot csatolta ki. Annyira el volt foglalva Tubrokkal, hogy körbe sem nézett, fogalma sem volt róla, hogy merre járhatnak, majd jobb híján a férfi alsónadrágját is úgy tépte le róla, mint nem sokkal korábban a felsőket is. akkor eszmélet fel, amikor a háta nekiért valaminek. Felpillantott, a hálót már megismerte, az ágy pedig a közelükben volt, így a földön lehetett. Nem zavarta, hogy a szőnyegen fekszik, már húzta is le magához Tubrokot, hogy továbbra is ugyanolyan hevesen és szenvedélyesen csókolja, mint eddig. A csók közben felnyögött, mikor a férfi a melleihez és a csiklójához ért. Úgy helyezkedett, hogy minél könnyebben férjen hozzá a párja és végül ő is izgatni kezdte újra a férfit, majd a férfiasságát vette a kezébe és kezdett azzal foglalkozni. Már az első pillanatban érezhette Tubrok, amint a combjai között érintette meg, hogy hihetetlenül nedves volt Ingrid, ennyire talán még soha sem kívánta a nő őt. A csókok és a kényeztetés alatt Ingrid teste igencsak gyakran feszült meg attól, hogy Tubrok foglalkozott vele és a csók miatt a nyögdécselése is alig hallható volt. Mikor feleszmélt fogalma sem volt róla, hogy mikor és hogyan, de már csak a fehérneműk voltak rajta és azok is alig, saját maga bújt ki a melltartójából és a bugyiból is, majd dobta félre őket, a cipőjét is lerúgta ekkor, majd visszatért Tubrok kényeztetéséhez és már a lábával is simogatta a férfit. Úgy mozdult, hogy a párja ismét a combjai közé kerüljön és így már ő is jobban elérte őt a lábaival. Nyűgösen nyüszített egyet, mikor Tubrok távolabb húzódott tőle, most már tényleg szemrehányóan nézett rá, a szemeiben hihetetlen vágy, kielégületlenség látszott a teste pedig szó szerint remegett a vágytól és hiányolta a férfi érintését. A kérdésen meglepődött, nem hitte volna, hogy ennyire korán akarja azt a párja.
< - Igen – bólintott végül. – Én is nagyon akarlak – a szavai szinte teljesen zihálásba fúltak. >
Oldalra fordult, majd hasra Tubrok alatt és a kommunikátorához nyúlt a nadrágrészéhez, ahol eddig volt. kivette annak a zsebéből, majd az ágyra tette. Gondolati úton nyitott csatornát Maniac-hez, a teste pedig továbbra is remegett, nagyon szenvedett, hogy nem érezhette már magában Tubrokot és nem egymással foglalkoznak.
~ Maniac, aktiváld azt a programot, hogy a partnerem is azt érezhesse, amit én szeretkezés közben~ adta ki parancsba. ~ Ezzel egyidejűleg azt is futtasd, hogy késleltetve legyen az orgazmusa amennyire mindez megoldható. ~
Ha megkapta a visszaigazolást, hogy elindultak, akkor fordult vissza Tubrokhoz. Nem fordult vissza a hátára, csak így maradt hason, félig kifordította a felsőtestét és kinyúlt a párja tarkójához. Lehúzta magához és ugyanolyan hevesen csókolta meg, mint amennyire tette mindezt egészen eddig. A simogatásával és további izgatással jelezte, hogy újra feküdjön végig a hátán Tubrok, mint akkor, amikor ittak. A lábait újra széjjelebb húzta, hogy most is könnyedén mögé helyezkedhessen a férfi, ha ez megtörtént, a fenekét és ágyékát nekidörgölte ismét a párjának úgy, hogy most már kényelmesen belétudjon hatolni, ha akart. Az egyik karjával továbbra is magát támasztotta a másikkal pedig ismét nekiállt izgatni Tubrokot és egyidejűleg sürgetni, hogy tegye már végre magáévá, mert iszonyúan vágyik rá, ezt a férfi is érezhette, mert már a vágytól úgy reszketett Ingrid eddigre, mint a nyárfalevél a szélben.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 9 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 27 Aug. 2014, 00:52

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Az ölelkezés közben Ingrid és Tubrok rendkívül gyengéden pillant egymásra, egészen addig amíg Ingrid egy lágy puszit nem lehel a férfi orrára. Tubrok tekintete megenyhül, szerelmesen fújja ki a levegőt és pillant Ingrid szemeibe.
< - Szeretlek Ingrid. >
Teljesen őszintén mondja, egyenesen a szemeibe nézve, aztán boldogan elmosolyodik. Most nem vágyik csókra vagy ölelésre, csak hogy Ingridtől is hallhassa ezt. Miután Tubrok kellő képen felizgatta Ingridet azzal ahogy a melleivel játszott, örömmel látja, hogy Miller most is tartja a játékot és nem rója fel neki, hogy nem hagyta elmenni a nőt. A válasz után még feljebb emelkedik a hátradöntött széken, elégedetten végignéz rajta, megcsodálja Ingrid vágyódó testét, aztán néz ismét a szemeibe.
< - Igaza lehet Lady Ingrid. Mindig is el voltam rontva. - válaszolja hivatalos hangon, aztán még komolyabb hangon folytatja - Remélem fel tud valamit ajánlani azért, hogy befejezzem, amit elkezdtem. >
Ezzel ismét közelebb húzódik Ingridhez lassan és érzékien végignyalja a hasát, egészen le az agyékig, a hüvelyig. Két kezével óvatosan széthúzza a hüvelyt, nyelvét finoman kinyújtja. Még nem ér hozzá ténylegesen, előtte felpillant Ingridre, hogy milyen választ is ad neki a nő. A gonoszkodáson és a játékon felül Ingrid azt is látja, hogy Tubrok nem kegyetlenkedni akar. Azonban nem ér hozzá egészen addig amíg nem ad neki választ. Amikor már egymáson fekve iszogatnak Ingrid kedves, boldog szavaira Tubrok is elmosolyodik, ő is mosolyogva és boldogan válaszol.
< - Akkor végre együtt szórakozhatok azzal a nővel, akit szeretek. Kérnem sem kell többet. >
A végén elhalkul a hangja, közelebb hajol és érzékien csókolja meg Ingridet. Minden apró mozdulatával érzékelteti, hogy mennyire szereti őt és minden része, oldala érdekli. Miután az ital Ingridre ömlik ismét nagyon közeli helyzetbe kerülnek egymással. Ingrid tovább csábítja a férfit, ahogy széttárja a lábait, Tubrok valóban a combjai közé kerül, a fenékmarkolástól ismét mozdul a csípője, aminek hatására a férfiasságával többször végigsimít az ő ágyékán. Ragal a melleit is ugyanolyan szorosan fogja, markolja mint eddig és habár Ingrid van alul, remekül irányítja az egész helyzetet. A csók alatt érzi, hogy teljesen kizökkenti Tubrokot, aki hirtelen nem tudja mit is kezdjen magával a helyzetben, csak viszonozza a csókot és "tűri" a kellemes helyzetet.
< - Imádom, amikor ezt csinálod velem. - vallja be suttogva. >
A következő pillanatban Tubrok kijjebb húzza magát Ingrid combjai közül és még egyet szúr a fenekébe a kemény férfiasságával. Aztán feltolja magát Ingrid testétől és feláll. Szándékosan úgy helyezkedik, hogy Ingrid szeme megakadjon a merev nemi szervén.
< - Akkor megyünk várost nézni Boszorka? - kérdezi mosolyogva. >
A siklóban való csábítás után mind Ingrid mind Tubrok kiesik egy időre. Igazán egyikőjüknek sincs tisztán fogalma arról, hogy kerültek meztelenül a háló prémes szőnyegére, de már nem számít. Tubrok ugyan emlékszik az útra és a ruha letépésére, de most egyáltalán nem tud ezzel foglalkozni. Ahogy Ingrid a másik férfiasságát a kezébe veszi és foglalkozni kezd vele, érzi, hogy mennyire merev lesz Tubrok, még érezni, hogy nemrég élvezett el, egyelőre nem esik neki annyira jól, de határozottan merev. A nyögések, a feszülő női test mind csak felcsigázza Tubrokot. Amikor eltávolodnak Ingrid kibújik a cipőjéből és a fehérneműjét is leveszi. Tubrok is lerúgja a cipőjét, majd újra egymásnak esnek. Csak egy mozdulat és Tubrok Ingrid lábai közé kerül, de nem hatol belé, sőt eltávolodik tőle, hogy feltegye a kérdését. A kielégületlen, nyüszítés és a reszketés zavarba ejti Tubrokot, aki nem is tud így egyből szólni, előtte még nyel egyet. Most látszik a szemein, hogy megérezte mennyire kikészítette Ingridet egész este. A válasz alatt is zavartan hallgat. Ingrid elő tudja szedni a kommunikátorát és az ágyra tenni, Maniac felé sikeresen nyit csatornát. A helyzet intimsége miatt a Mesterséges Intelligencia nem válaszol mentálisan, csak egy pozitív megerősítést jelző ikont küldi az elméjébe. A következő pillanatban Tubrok halkan ugyan, de felnyög.
< - Ungh. >
A kommunikátor aktiválódik és Tubrok elkezdi érezni Ingridet. Ettől ő is annyira felizgul mint a párja, a bőre libabőrös lesz és nagyon megmerevedik a férfiassága. A vágytól ő is sűrűn veszi a levegőt és egyszer még finoman meg is remeg. Ingrid ekkor ragadja meg a tarkóját és húzza magához. A csókot Ragal szenvedélyesen viszonozza, de érezhetően megakad, és ettől önkéntelenül is távolabb húzódik. Ingrid érzi rajta, hogy még idegen neki az érzés, mivel most a sajátján kívül Ingrid csókját, forró érintését is megéli. Kell neki még néhány, simogatás, érintés, aztán már önmaga emeli közelebb az ajkait és csókolja meg Ingridet mialatt kérés szerint végigfekszik a testén.
A teste libabőrös lesz, az izgatástól. Néhány másodperc múlva Ingrid már széttett lábbal fekszik és az ágyékát is Tubrokéhoz dörgöli, miközben reszket. Azonban a hüvelyénél nem Ragal péniszét, hanem a két ujját érzi meg, ahogy belé hatol. Ki-be jár benne és belül "megtáncoltatja" az ujjait. Egészen addig folytatja, amíg Ingrid teste már egészen remeg, vagy hangosan nem kéri őt. Ha ez megtörténik, az ujjait végtelenül lassan húzza ki, látványosan a szájához emeli és lenyalja róla a folyadékot. Olyan közel hajol vissza Ingridhez, hogy az ajkaik súrolják egymást.
< - Finom vagy. - leheli. >
Ingridnek már nem kell sokat szenvednie/várnia, érzi, ahogy Tubrok férfiasságával belé hatol. Ragal nem számít a váratlan érzésre és megrándul ahogy a kommunikátor visszatükrözi az érzést. Lassan kezd el mozogni Ingridben, először csak fel-le, majd mélyre hatol és utána majdnem teljesen kihúzza. Ez mindkettejüket ugyanúgy kikészíti. A lassú rész végeztével Ingrid egy rendkívül szenvedélyes csókot kap és Tubrok gyors tempóra vált, oda-vissza járva benne, mélyre hatolva. A felvett póz miatt Tubrok az egész testét bele tudja vinni a lökésekbe, amelyek erőzhetően erősek és mélyek. Egyre gyorsabb és gyorsabb tempóra váltanak.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szer. 27 Aug. 2014, 13:13

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
< - Én is szeretlek Tubrok! – suttogta lágyan. >
Mivel látta a párján, hogy nem akart a vallomása után sem ölelést, sem csókot, se semmit, így csak a szavakkal kezdte és végén is csak annyit tett, hogy a homlokát döntötte a párjáénak, hogy így ebben a kellemes helyzetben maradhassanak még jó néhány pillanatig. Miután Tubrok felizgatta Ingrid látta, hogy mennyire elégedett a férfi azzal, hogy továbbra sem rótta fel neki a gonoszkodást. Észrevette a másik szemében, hogy mennyire kigyönyörködte magát most, hogy feljebb emelkedett abban, hogy Ingrid itt fekszik így levegő után kapkodva vágytól égve. A szemeiben is ez látszott, amikor belenézett Tubrokéba és a férfi is az övébe. Néhány pillanat kellett Tubrok szavai után, hogy Ingrid képes legyen arra, hogy megszólaljon, egy kicsit még mindig kapkodta a levegőt és kipirult is volt, az előbbi foglalatosság után a mellbimbói még mindig keményen meredeztek. Ingrid úgy érezte, mintha a teste sajogna és újabb és újabb érintésekre vágyna. Egyelőre nem felelt a feltett javaslatra, csak halkan nyögött fel, mikor a párja nyelve alig-alig érintve a bőréhez ért a hasán. Amint az ágyékához ért Tubrok hangosabban nyögött fel és ismét megfeszült Ingrid egész teste, a háta is feljebb emelkedett a székről, mint korábban is és a zihálása is hangosabb lett, főleg, ahogyan a nagy és a kisajkakon át a csiklóját ezúttal elkerülve leért a hüvelyéig. Itt már az egész teste tekergett és iszonyúan „szenvedett” attól, amit a férfi csinált. Azt Tubrok azonban érezhette, hogy most közel sem volt annyira kegyetlenkedő még ezzel sem, mint egyszer korábban, amikor épp egy előjáték végén voltak és már benne volt Ingridben, de akkor kezdett gonoszkodni vele a lassúsággal. Most, ha nem is fejezi be, amit elkezdett Ingrid maximum igencsak frusztrált lesz, de nem érezné magát úgy, mint akkor a zuhany alatt, a Zsarnokos látomása előtti szeretkezés alkalmával.
< - Csak saját magamat tudom ajánlani – felelte elfúlva a levegőkapkodástól. >
Mindezek után mikor már egymáson feküdtek örömmel vette, hogy a párja is hasonlóan boldog attól, hogy ezt a kellemes szórakozást egymással tudják kivitelezni és tudnak majd a későbbiekben is iszogatni együtt. Az érzéki és lassú csókot igencsak örömmel vette, ahogyan viszonozta ő is ugyanazt érzékeltette a párjával, amit a férfi vele, hogy minden egyes pontját, mindenét imádja, olyannak, amilyen volt és ő sem kívánhatott, vagy remélhetett volna ennél többet az egésztől. Végül is eleget tett a kérésnek és tovább csábította a párját, ami végül is mind a kettejüknek igencsak kellemes lett. Szerencsére könnyedén tudott mozogni, így széttudta húzni a lábait és a férfi is bekerült közéjük, a fenékbemarkolás után pedig a férfiasságával csúszott végig a combjai között, mivel eddigre Ingrid ismét nedves volt, ez teljesen fájdalommentesen és könnyedén játszódhatott le. Minden egyes ilyennél pedig Ingrid halkan nyögött fel a gyönyörtől és feszült meg minden porcikája Tubrok alatt. A melleit is ugyanúgy tudta tartani a férfi, így most is remekül irányította a helyzetet, mint mindig, amikor akarta. A csók közben ismét érezte, hogy a párja nem igen tud mit kezdeni újfent magával. Elégedett volt, amikor sikerült akkora gyönyört okoznia, hogy ez így történt.
< - Szeretem, ha kisfiús módon nem tudsz mit kezdeni magaddal, mintha nem lettél volna még nővel soha sem – suttogta szurkálódva. >
Ezek után érezte meg, hogy Tubrok kissé feljebb helyezkedett és végül teljesen felállt róla a javaslata után. Elégedetten nézett végig a párja férfiasságán, de ezúttal a férfi szerencséje az volt, hogy tényleg nem akart neki fájdalmat okozni, vagy kellemetlenséget, az, hogy saját maga mit érzett nem volt olyan fontos, tudta, hogy kibírja addig, amíg haza nem érnek. Ilyenkor örült annak igazán, hogy ekkora akaratereje volt. Ekkor a hason fekvésből hanyattfeküdt és úgy ült fel a ruhái után nyúlva és elégedett, ám mégis gonoszkás mosollyal nézett a párjára.
< - Részemről nincs akadálya, hogy induljunk – mondta miközben már nekilátott felöltözni. >
Mikor megérkeztek a szőnyegre vissza a hálóba Ingrid úgy kezdett el foglalkozni a párja férfiasságával, hogy a lehető leghamarabb elmulassza a kielégülés érzését, hogy minden nehézség nélkül nekiállhassanak annak, hogy tényleg csakis egymással foglalkozzanak. Azonban már érezte, hogy attól, hogy saját maga miként reagált Tubrok érintéseire a férfi is egyre jobban kívánta őt, igaza szavai is elárultak és az is, hogy miként ért Ingridhez ezúttal. A csókot egy pillanatra sem hagyta abba, ahogyan a párja izgatását sem, csak akkor, amikor elhúzódott tőle a férfi. Ekkor látta meg a párja szemeiben, hogy Tubrok is felfogta, hogy meddig gonoszkodott vele egész este, Ingridnek azonban nem volt már annyi lelki ereje, hogy megszólaljon és mondja, hogy ne érezze emiatt rosszul magát. Annak örült, hogy arra képes volt, hogy Maniac-nek üzenjen és aktiváltassa a kommunikátort. A visszajelzést ugyan látta, de már alig fogta fel, hogy megkapta azt. Elégedetten hallotta és látta Tubrok reakcióját és azt, hogy már a férfi is legalább annyira felizgult mint saját maga. A szenvedélyes csóknál, ahogyan a férfi megakadt Ingrid kérdőn nézett rá, majd megértette, hogy mennyire furcsa lehet neki a kommunikátor használata. Néhányszor kedvesen simított végig Tubrok testén és magát kicsavarva gyengéden csókolta meg, mindaddig, mígnem végül a férfi hajolt vissza egy szenvedélyes csókhoz hozzá. Ugyanolyan szenvedélyesen és hevesen tette, mint eddig, most ő volt az, aki élve felfalta volna a csókjaival Tubrokot, minden mozdulata, rezdülése is erről árulkodott, nagyon régen nem kívánt senkit annyira, mint a férfit most és ezt már Tubrok is érezhette a kommunikátornak hála. Még őt is meglepte, hogy mennyi akaratereje van a párjának, hogy nem hatolt belé, csak az ujjaival. Ismét felnyögött az egész teste libabőrös lett, a kezeivel ahol elérte a párját sürgette. Ezúttal ő kezdte elveszteni a kontrollt, folyamatosan minden mozdulatnál nyögdécselt és véletlenül gyengéden többször a csók közben beleharapott Tubrok nyelvébe, vagy ajkaiba is. Hihetetlen gyorsan kapkodta a levegőt a kezeivel hol a párja oldalába, fenekébe kapott gyengéden, hol a szőnyeget gyűrte teljes erőből. A teste valóban már teljesen remegett Tubrok alatt, majd a fejét hátrébb húzta kissé.
< - Kérlek… akarlak – nyöszörgött. >
Többet nem is volt képes mondani, eddigre már egyetlen csepp józan gondolat sem maradt a fejében, képtelen volt igazából bármire is koncentrálni hosszabb ideig, csak Tubrokot akarta. A teste teljesen megfeszült, amikor kihúzta az ujjait belőle a párja, türelmetlenül, vággyal telien nézte, miközben a férfi az ujjait nyalogatta, mikor az ajkaik súrolták egymást már tényleg nem bírta, ezúttal már a férfi tarkójáig csúsztatta a kezét és magához húzta, majd újra hihetetlen hevesen és szenvedélyesen csókolta meg. Ezúttal a kezét is ott tartotta nem kockáztatva, hogy Tubrok elhúzódik tőle. A csókkal egy pillanatra egy hangos nyögésig állt le, ahogyan végre valahára a párja beléhatolt. A lassúság ugyanúgy kínozta, mint az eddigiek, a csókja, érintései voltak, amikkel gyorsításra ösztönözte a másikat. Mikor végre elértek arra a részre, Ingrid kissé behajlította a térdeit, így nagyon picit megemelve a fenekét, hogy Tubrok mégjobban és még mélyebben tudjon beléhatolni, mint eddig. Ehhez segítségképp még a lábait is méginkább szélesre tárta. Mikor már érezhető volt, hogy a férfi teljesen benne van ismét összeszorította a hüvelyét, hogy Tubrok férfiasságára feszüljön annyira, mint a székes szeretkezéskor, majd szépen lassan kezdte a testét egyre érzékenyebbé tenni, hogy Tubrok is mindent érezhessen belőle, ahogyan korábban ő is tette. Mindez idő alatt a hihetetlen szenvedélyes és követelőző csókot sem hagyja abba, a kezeivel pedig tovább izgatja és ingerli a párját. Ha közben Tubrok is simogatni kezdi őt, akkor ha már érzékenyebb a teste, eljátssza, amit korábban ugyanezen pózban, hogy úgy mozdul, hogy a keblei ismét Tubrok kezei közé kerüljenek, mivel tudta, ha most kezd a melleivel játszani a férfi az mindkettejüknek hihetetlenül jó érzés lesz.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 9 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 27 Aug. 2014, 23:02

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

A szerelmes vallomás után, összedöntött homlokkal, egymáshoz nagyon közel, mindenfajta simogatás vagy egyéb érintkezés nélkül, az ölelést kivéve, egymás szemében elveszve fekszik Ingrid és Tubrok. Tubrok végül szerelmesen kifújja a levegőt, majd megcsókolja Ingridet, hogy újabb gonoszkodásba kezdjen. A gonoszkodás után Ingrid már kipirultan, elfúlva veszi a levegőt és a teste nagyon kívánja a párját. Ragal érzi Ingrid minden rezdülését és láthatóan nagyon elégedett vele, a válaszra, hogy Ingrid csak magát ajánlhatja fel, győzedelmesen elmosolyodik, majd már kidugott nyelvével belenyal Ingrid hüvelyébe. Az első nyalás után már rendesen behatol Ingridbe és elkezdi őt kényeztetni ott, mialatt még egy kicsit jobban széthúzza Ingrid vagináját, hogy mélyen hozzáférjen a nyelvével is. Egyik kezével külön kezdi el kényeztetni a csiklót is. Egészen addig folytatja, amíg Ingrid nem kerül túlságosan az orgazmus közelébe.
A kellemes italozás kettejük között is egy nagyon közeli helyzetben végződik. Ingrid remekül el tudja csábítani Tubrokot, aki végül nehezen, de elhúzódik tőle a szavak után. Ingrid megjegyzésére a férfi mosolyogva válaszol.
< - Azt hittem szereted, ha olyan mintha tinédzserek lennénk. De te is tudod miért húzódtam most el. >
Utal végül arra, hogy ideje indulni a városnézésre, ha tényleg el akarnak menni. Tubrok végig figyeli, ahogy Ingrid felkel a helyéről és öltözni kezd, végül ő is nekilát felvenni magára a ledobott ruháit. Miután felöltöznek indulhatnak is a városnézésre.
< - Menjünk. Megígértem, hogy elviszlek. - erősíti meg Tubrok a szándékát. >
A városnézés után a csarnokba visszaérve, az egész esti izgatás és kínzás után Ingrid végre megkapja Tubrokot. Az előjáték alatt Ingrid már pontosan tudja hogyan kell a kezével úgy bánnia a másik férfiasságával, hogy kellően kimerevítse, még ha nemrég elégült is ki a férfi. A csókot és az izgatást egyikük sem hagyja abba, egyre csak folytatják. Tubrok kezével folyamatosan az érzékeny pontokon masszírozó mozdulatokkal kényezteti Ingridet, és sokszor belemarkol az idomaiba. Ingridnek csak annyi akaratereje marad, hogy elővegye és aktiválja a kommunikátort, majd üzenjen Maniacnek. Ezután Tubrok is legalább annyira felizgul mint ő és alig bírja ki, hogy ne érjen hozzá. A csók közben Ragal élvezi, ahogy a nő néha a nyelvébe vagy az ajkaiba harap és ezt ő is megteszi.
< - Én is... - leheli két levegővétel között. >
Ingrid sürgető mozdulatai elérik a kellő hatást és miután Tubrok belé hatol a szeretkezés nagyon hamar igen hevessé válik. A kezdeti lassú tolások után Tubrok egyre gyorsabb tempóra vált, mindig mélyen és erősen hatolva Ingridbe. Egy másodpercre sem áll le, mindig egy kicsivel gyorsabb és hevesebb próbál lenni. Ingrid megragadja a férfi tarkóját és odahúzza magához, hogy megcsókolja, és ott is tartsa őt. Tubrok egyáltalán nem akar elhúzódni, még véletlenül se, a csókot rendkívül szenvedélyesen és telhetetlenül viszonozza. Az, hogy megfeszíti a hüvelyét és kezeivel is tovább izgatja Tubrokot, még tovább fokozza a férfi túlfűtött állapotát. Teljesen belefeledkezve a szeretkezésbe, még gyorsabban és mélyebben kezd el Ingrid testében mozogni, kiélvezve minden másodpercet. Ingrid érzi, hogy a férfi teste is feszül, amikor az övé is, hála a kommunikátornak. A mellei, a mozdulat után Ragal kezébe kerülnek aki azonnal rámarkol a keblekre, majd ujjaival a mellbimbókat kezdi csavargatni, egészen erősen, de még annyira, hogy Ingridnek jó legyen. Nem sokkal ezután, Tubrok alkarjával megtámaszkodik a szőnyegen, még mindig Ingrid melleit kezében tartva, a felsőtestével a nőre dől, majd a pózt kihasználva teljes testével és súlyával ad lendületet a tolásainak. Egészen durva mozdulatokkal, erősen, durván és mélyen hatol Ingridbe. Ingrid még soha nem érezte ennyire szenvedélyesnek a másikat. Az érzékenység növelési csak tovább fokozza az élményt és teljesen elvesznek az aktusban mind a ketten. Egymás gyönyörét és élvezetét is ugyanúgy érzik. Egészen hosszú idő telik el ebben a helyzetben szeretkezve, amikor Ingrid érzi, hogy már nagyon sok idő telhetett el és Tubrok még mindig ugyanolyan hévvel hatol belé újra és újra, mintha képtelen lenne betelni vele. Néha finoman fel is nyög a jóleső érzéstől, ahogy belé szánt. Időközben Ingrid a maximumra növeli az érzékenységét, elkezdi érezni a Tubrok testében áramló vért, ami külön élményt ad a szeretkezésnek. A férfi szíve rendkívül erősen és gyorsan ver, mintha meg akarna szakadni és a légzése is kapkodóvá válik, ahogy ő is túlérzékennyé válik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 28 Aug. 2014, 12:52

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~
Jó néhány másodpercig Ingrid is kihasználta, hogy csak egymást ölelve vesznek el egymás tekintetében ennyire közelről, hogy a homlokuk érintkezik csak. Az utána kapott csókot örömmel viszonozta és utána kiélvezte Tubrok gonoszkodásának minden egyes pillanatát. Az egész végén levegő után kapkodva látta a párja győzedelmes mosolyát, hogy ezúttal is ő volt képes arra, hogy legyőzze Ingridet. Ő pedig csak szenvedett és vágyott a férfi érintésére. Mint az elmúlt napokban máskor Tubrok került mindig ebbe a helyzetbe, de most felcserélődtek a szerepek és Ingrid volt a „szenvedő” alanya a másik gonoszkodásának. Látta az elégedett tekintetet is, igazából nem tudta, hogy meddig fogja kínozni még a másik, de nem szólalt meg és meg sem mozdult, az akarakterejével kényszerítette magát, hogy tökéletesen mozdulatlan legyen, hogy a párja érezze még mindig van benne akaraterő, hogy nem kezd el könyörögni azért, hogy tegyen a másik valamit. Az ellenállása akkor tört meg és nyögött fel hangosan, amikor végül Tubrok nyelvével belenyalt a hüvelyébe, hangosan kezdte újra a levegőt kapkodni és a teste is megfeszült a gyönyörtől néhány pillanatra. A kezeivel pedig ismét belemarkolt a szék oldalába. Az újabb érintések és nyalások újra és újra igencsak heves reakciót váltottak ki Ingridből, a csípője és az ágyéka erősen remegett meg, ezúttal ő volt az, aki csak tehetetlenül kapkodta a levegőt és markolászta a széket. Mikor Tubrok még a csiklóját is kezelésbe vette egy halk sikoly is kiszakadt belőle a hirtelen jött több gyönyör miatt. Ezúttal csupán pár percet bírt Ingrid mikor Tubrok megérezhette, hogy a nő egyre és egyre közelebb kerül az orgazmushoz és, ha így folytatja a kényeztetést, akkor nagyon rövid időn belül elmegy Ingrid.
Az italozás közben, után Ingrid is mosolyogva nézett a párjára. Végül is jogosnak találta, hogyha olyanok, mint a kamaszok, akkor abba bőven belefért, hogy Tubrok sem tud mit kezdeni magával és olyan neki, mintha most lenne először egyáltalán bárkivel. Persze ez messze, nagyon messze volt az igazságtól, de sikerült annyira elcsavarnia a fejét, hogy ez így érződött. A mosollyal az arcán bólintott, hogy így is jelezze, hogy tényleg szereti, ha olyanok és arra is, hogy tudja, hogy miért is keltek fel, bár érezte, hogy mennyire nehezen ment a párjának is, illetve neki is. Most már könnyebben tudta felkapkodni a ruhákat, mint elsőre, már tudta, hogy miként kell, majd ha Tubrok is végzett, akkor kézen fogja őt és hozzábújik ezúttal mindenféle provokáció nélkül, hogy így induljanak.
< - Közben pedig legalább kifújhatod magad az est hátralevő részére – kacsintott még rá. >
Miután már visszaértek végre valahára az egész estényi kellemes szenvedés után Ingrid is megkaphatta, amit akart, Tubrokot. hála a tapasztaltságának és annak, hogy már ismerte a párja testét sikerült egyébként is tökéletesen felizgatnia őt. Tubroknak könnyebb dolga volt ennél az egész estés gonoszkodása elérte a célját és Ingrid minden porcikája szinte üvöltött azért, hogy a férfi tegye végre magáévá. A kommunikátor pedig főleg megtette a hatását és már mind a ketten ugyannyira akarták a másikat. Amikor még az előjáték alatt Tubrok belemarkolt a nő idomaiba minden egyes ilyen után hangosan nyögött fel és ez is csak tovább fokozta a türelmetlenségét és vágyát. A csókoknál a véletlen harapásokat, amikor Tubrok ezt szándékosan csinálta is csak tovább húzták Ingrid idegeit és már hihetetlenül szenvedett. Egészen addig, amíg végre nem kezdték a hihetetlen heves szeretkezést. Ebben a pózban Ingrid ugyan alig tudott mozogni, de amennyit igen, azt megtette. Szinte egyetlen pillanatra sem hagyta abba a párja kényeztetését és mély, szenvedélyes csókolását. Minden egyes lökés, ami mélyre és erősen hatolt benne csak növelte szenvedélyét és hevességét, képtelen volt betelni ezzel, főleg, amikor megérezte, hogy Tubrok még a mellbimbóival is játszani kezdett. Ez volt az első pont, amikor az ingerek miatt hatalmasat élvezett és a férfi életében először érezhette, hogy milyen érzés az, hogy valaki az ő örömszerzésétől élvezik el. Ettől a ponttól kezdve pedig nem volt megállás Ingrid számára. Az érzékenységét is növelte és beleveszett az érzésbe, lényegében a következő órákban folyamatosan egymás után élvezett el, az orgazmusainak szinte csak pillanatokra volt vége mielőtt a következő hullám el nem kapta és újra nem élvezett el. Emiatt az időérzékét is teljesen elvesztette, csak az érzések és ők ketten léteztek a számára és az, hogy Tubrok mit tesz vele. A szenvedélyessége egyetlen pillanatra sem csökkent, ő maga is képtelen volt betelni a másikkal még így is, hogy lassan négy órája folyamatos orgazmusa volt, a teljes testét izzadtság verte ki, ezúttal a gyönyörtől reszketett már, folyamatosan nyögdécselt a csókok ugyan ezt elnyomták, de többször hangosan sikoltott fel Tubrok nevét kiáltva a gyönyörtől. Ezalatt szinte végig izgatta a kezeivel pluszban a párját, csak néha ha túl erősen karmolt volna bele, akkor gyűrögette a prémes szőnyeget a kezeivel. Ha éppen nem egymást csókolták annyira fordult ki, hogy Tubrok nyakán az érzékeny pontot harapdálhassa, nyalogassa és a forró leheletével is kínozza a másikat.
Mire elértek a teljes érzékenységig már érezte, hogy a párja szíve majd kiugrik a helyéről és a légzése is mennyire szaggatott. Ekkor egy pillanatra ugyan még megijedt és felfogta, hogy pihennie kellene, így miközben a párja újra és újra beléhatolt felfelé tolta Tubrokot, hogy az egész végén mind a ketten térdeljenek, még néhány pillanatig kiélvezte így, hogy így foglalkozik vele a férfi. Hogy minél kevesebbet töltsenek egymáson kívül felgyorsította magát, kicsúszott Tubrokból, majd mielőtt a férfi felfoghatta volna, hogy mi történik ledöntötte őt a szőnyegre, hogy ezúttal ő legyen felül. Lovagló ülésben helyezkedett a párja fölé és ült rá a férfiasságára, majd ezúttal ők kezdett el mozogni gyorsan, hogy átvegye a szerepet és Tubrok pihenhessen. A teljes felsőtestével ráfeküdt a párjára és a heves, szenvedélyes csókot ugyanúgy folytatta, mint eddig, mintha még egyetlen egy percet sem lettek volna együtt. Az egyik kezével Tubrok feje fölé tolta a kezeit és lefogta őket ott, majd a másikkal még tovább és újra ingerelni kezdte a férfit. Nem erősen tartotta ott a kezeket egyébként, ha Tubrok előre akarta hozni őket, akkor hagyta és azt is, hogy irányítsa őt, hogy miként szeretné, hogy mit tegyen Ingrid. Addig is olyan ütemben mozgott és ugyanúgy a hüvelyét Tubrok férfiassága köré szorította, hogy a párjának és saját magának is a lehető legjobb legyen.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 9 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Csüt. 28 Aug. 2014, 19:27

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Főváros ~

Tubrok örömmel látja, hogy Ingridnek még mindig van akaratereje és nem kezdi kérlelni, hogy csináljon vele valamit, hiába fekszik felizgatva, teljesen kitárulkozva a férfi előtt. A kényeztetés alatt Ragal továbbra is rendkívül elégedett, hogy még sikolyt is sikerül előcsalnia Ingridből. Ahogy nagyon közel kerül az orgazmushoz érzi meg, hogy Tubrok lelassítja a kényeztetést és elválik tőle. Először a nyelvét húzza ki, majd a kezeit is elveszi, végül megfogja és összecsukja Ingrid két combját. Ha esetleg Ingrid magához akarna nyúlni, akkor a párja elkapja a kezét és finoman ott tartja. Tubrok feláll és teljes testével Ingrid felé hajol, egészen közel hozzá és szenvedélyesen megcsókolja. Amikor elszakadnak egymástól halkan szólal meg.
< - Most már tudod te is milyen érzés, ha ennyire gonosz vagy. >
Érzéki hangon súgja, majd várja Ingrid válaszát. Minden mozdulatával csak élvezetesen kínozni akarja a nőt. Miller láthatja Tubrok szemében, hogyha túl kegyetlen ez neki, akkor kérésre valószínűleg befejezné amit elkezdett. Az italozás végeztével végül mindketten nekiállnak öltözni. Tubroknak a merev férfiassága és a testhezálló, szűkebb típusú nadrágja miatt ugyan ez nehezebb, de ő is megoldja. A kézszorítást viszonozza és magához is húzza Ingridet. Érezni a mozgásán, hogy milyen boldog, hogy Ingrid az övé lehet és együtt mutatkozhatnak majd.
< - Igen, kifújhatom magam. Éjszaka úgyis megbüntetsz mindenért, amit műveltem veled. - kacsint vissza ő is. >
A csarnok hálójában a szeretkezés igencsak hevessé válik. Az első nagy élvezésénél Ingrid testén végigsöpör a gyönyör, amit a kommunikátornak köszönhetően Tubrok is átél, a maga módján. Ő ugyan nem élvez el, de számára is rendkívül élvezetes. A mozdulata még hevesebbé válnak, még inkább próbálja Ingridnek megadni, amit csak a nő akar. Ingrid hallja, hogy az orgazmusai alatt, a mély csóktól elfojtva ugyan de Tubrok is mély, férfias hangon gyakran nyög. HPI-s férfiaknál is tapasztalhatta ezt, ha egymás orgazmusát is érezték. Ettől Ragal légzése csak még szakadozottabbá válik, a csók miatt már kapkodja a levegőt. Ingrid még mélyebb, durvább tolásokat kap minden izgató érintéséért cserébe. Amikor elhúzódik és Tubrok nyakán az érzékeny pontot kezdi kényeztetni, hallja a férfi nagyon gyors lélegzetvételét és nyögéseit. Ez az a pont, ahol Tubrok Ingrid szőnyeget gyűrögeti kezét megragadja és a saját oldalára teszi, hogy azt karmolja, tépje nő. Ha Ingrid ezt megteszi, akkor ugyan véresre karmolja Tubrok oldalát többször is, de a férfi egyáltalán nem bánja, sőt kívánja. Ingrid feljebb tolja a csípőjét, végül már mind a ketten térdelnek és így folytatják tovább. Ingrid ekkor gyorsítja fel magát, hirtelen lelassul körülötte minden. Könnyen szakad el Tubroktól, majd löki a férfit a szőnyegre és ül rá, hogy lovagoljon rajta. Tubrok az egyik pillanatban a szőnyegen puffan, a hirtelen helyzetváltozás meglepi, de már megszokta ezt Ingridtől, az a rövid idő, amíg nincsenek egymásban jobban megviseli.
< - Ungh. >
Most hogy Ingrid felül van, látja a másik mellkasának rendkívül gyors emelkedését és süllyedését, a férfi izzadt testét, érzi az ereiben tomboló vért és a túlhajtott szívét. Tubrok hálásan pillant rá, hogy gyorsan pózt váltottak. Ingrid remekül tudja irányítani a helyzetet, néhány másodperc telik csak el és újra hasonló hévvel szeretkeznek. Az ütemes mozgás és a feszülő hüvely még élvezetesebbé teszi az egészet mindkettejük számára. A csókot Ragal most is rendkívül hevesen viszonozza, Ingrid alsó ajkába harapva. A kezeit csak pár percig hagyja a feje fölött tartani, aztán kiszabadítja azokat, végigvezeti Ingrid testén. A melleit is érinti, de nem áll meg ott, egészen a fenekéig megy. Erősen ragadja meg és szorosan fogja Ingrid csípőjét a bal oldalon és alulról másik kezével a fenekét, aztán karjával vezeti Ingrid ágyékát. Egészen lehúzza magáról, majd teljesen visszaengedi, újra és újra, ritmusosan minél gyorsabban és erősebben. Ingrid érzi, hogy a férfi most sem tud betelni az érzéssel, neki szinte már nem is kell mozognia, Tubrok annyit segít neki karból, csak hogy újra érezhesse, ahogy a férfiasságára csúszik. És ez számára is őríjtő érzés. A mély csókot egyikük sem szakítja meg. Az érzékenységtől tökéletesen érzik egymást, a másik érzéseit, különösen egy-egy hirtelen mozdulat után.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Pént. 29 Aug. 2014, 12:11

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid továbbra is minden egyes pillanatát kiélvezte annak, hogy Tubrok vele foglalkozott és izgatta őt a nyelvével és a kezével és egyszerre. Mire az orgazmus közelébe ért már a mellkasa igencsak gyorsan emelkedett és nagyon sűrűn kapkodta a levegőt. Pillanatok kellettek volna csak, amikor a párja lassítani kezdett és szépen lassan abbahagyta, amit csinált. Tubrok jól számított, Ingrid nyúlt volna lefelé, vagy azért, hogy befejezze, amit a párja csinált, vagy azért, hogy a férfi fejét visszatolja magához, de a kezét elkapták. Kicsit remegett a teste is és még mindig zihált miközben Tubrok visszahajolt hozzá. Láthatta rajta a férfi, hogy ugyan nagyon jól esett volna neki az, hogyha befejezte volna ezt a párja, de nem találta kegyetlenkedésnek, mert időközben rájött Ingrid, hogy mire megy ki az egész és véletlenül sem akarta, hogy Tubrok győzzön ebben. Ugyan látta a párja szemében, hogy befejezné, de most már akármennyire szerette volna csak azért sem akarta hagyni, hogy legyőzzék. A csókot ő maga is hihetetlen szenvedélyesen viszonozta, majd eddigre a légzése már némileg nyugodtabb lett.
< - Te sokkalta gonoszabb vagy, mint én – suttogta hasonló hangszínnel, mint a férfi. >
Az italozás után mind a ketten felöltöztek végül, kivételesen nem akadályozták egymást ebben, hogy ismét egymás karjaiban meztelenül kössenek ki. Nem mintha bánta volna, de tudta, hogy tényleg kell egy kis pihenés a párjának. Örömmel vette, mikor elindultak, hogy látta a párja mozdulatin, hogy boldog kettejük miatt és át is ölelte, ahogyan odabújt hozzá a kézfogáson kívül, hogy így haladhassanak a siklóhoz. A visszaérkezés után a szeretkezésük hihetetlen hevesen folytatódott, ahogyan Tubrok egyre erősebben hatolt bele minden egyes alkalommal úgy lett Ingrid számára is egyre jobb és jobb az együttlét. Örült annak, hogy végre hangosabbnak hallhatja Tubrokot az együttlét alatt, amikor neki voltak orgazmusai, de mivel ezek a folyamatos mély és erős lökéseknek hála szinte folyamatosak voltak, így a párja hangját is végig hallhatta, ami még izgatóbb volt számára. Saját maga is hangos volt, de amíg csókolták egymást a csók az övét is elnyomta, érezte, hogy mennyire jólesik a férfinak az, hogy ebben a helyzetben is újra és újra érinti őt és izgatja, ahogyan csak tudja a kezeivel is. Mikor elszakadtak egymástól, hogy Ingrid Tubrok nyakával foglalkozzon a férfi is hallhatta a nő sűrű és hangos levegővételeit és a nyögdécselését is. Nem tiltakozott az ellen, hogy a párja azt akarta, hogy őt karmolja ezeknél a részeknél. Csak egy pillanatra merült fel benne, hogy mennyire súlyos sebet okozhat neki, de a következő mély lökés és újabb orgazmus elfeledtette vele az aggodalmát. Annak ellenére, hogy le voltak vágva a körmei is mélyen szántotta végig a férfi bőrét, hogy véres sebet okozzon neki, az érzékenység miatt érezte azt is, hogy a férfi kívánja, hogy karmolja őt, noha tudta, hogy csak az ő érzéseit vette át Tubrok ennél is. Miután feltérdeltek még jó néhány pillanatig élvezte azt, hogy így szeretkeznek, majd utána döntötte a férfit. Saját maga is azt a pár pillanatot viselte nehezen, amíg nem voltak egymásban, így örömmel engedte ismét magába a párját. Csak pár másodperc telt el így, de utána ugyanúgy folytatták az egészet, mintha egy pillanatnyi megszakítás sem lett volna. Mikor Tubrok már kiakarta húzni a kezét Ingridéből, akkor hagyta neki és a másik kezével is izgatni, simogatni kezdte a párját. Amint a simogatás közben a teljes érzékenységnek hála, ahogyan Tubrok a melleit érintette a gyönyörtől Ingrid összerándult néhány pillanatra, majd az erősebb szorítástól kéjesen nyögött fel hangosan. Most a férfi is érezhette, hogy mekkora örömet okozott a nőnek az, hogy az érintés némileg fájdalmas volt. Ingrid hagyta, hogy a párja vezesse a mozgásban, hogy mit is szeretne, hogyan lenne a lehető legjobb neki, ez neki is hihetetlen nagy gyönyört és kéjt okozott, főleg, hogy a segítségnek hála nagyon erősen tudott belecsszni újra és újra Tubrok. Amint újra közeledett az orgazusmhoz újra hevesebben csókolt, még annál is jobban, mint eddig, majd pár perc múlva az egész teste ismét megfeszült, ahogyan ismét elélvezett. Ekkor akaratlanul is mindkét kezével, hiába feküdt a párja mellkasán végigszántotta azt, véres csíkokat hagyva maga után. A teljes érzékenységnek hála mostanra valószínűleg Tubrok is megismerhette Ingrid testét, felfedezhette, hogy a nő jobb füle mögött is van egy érzékeny pont, amit eddig nem ismert, azon a részen, ahol a nyak véget ér a koponyánál. A nyakán volt még egy pont, illetve jobb oldalt a nyaka alja és a kulcscsontja találkozásánál. Amire már rájött, hogy a mellbimbói valóban nagyon érzékenyek, volt a hátán az a csík, amit masszírozáskor megtalált, akárcsak a bal combja belső felén az a folt. A köldöke is ilyen pont volt, az is igencsak érzékeny és még, amit érezhetett az pedig Ingrid G pontja volt, amit az érzékenységnek hála megtalált. A szeretkezés közben, a mellkas végigkarmolása után továbbra is ugyanúgy simogatta, karmolta és izgatta az egész testét a férfinak, mint eddig és saját maga is mozgott úgy, ahogyan már korábban rájött, hogy miként a legjobb a férfinak, de azért közben hagyta azt is, hogy Tubrok irányítson. Ahogyan Ingrid a párja is érezhette, hogy Ingrid sem tud betelni vele annak ellenére sem, hogy tényleg folyamatos orgazmusai vannak annak hála, hogy nem hagyja a szervezetét regenerálni néhány mélyebb levegővétellel.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 9 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 29 Aug. 2014, 15:14

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid ahogy sűrűn kapkodja a levegőt és a teste remeg a vágytól, látja maga felett Tubrokot, ahogy gyönyörködik benne. Ilyen állapotban teljesen rabul ejti a férfi tekintetét a teste, aki le se tudja róla venni a szemét, és egészen hosszú ideig csak a testét pásztázza, aztán mélyen a szemébe néz, közelebb hajol és ahogy kettejük ajka összeér igen szenvedélyesen csókolják meg egymást. A hosszú csók után Tubrok örömmel látja Miller hihetetlen akaraterejét, hogy a nő is belemegy a játékba és nem akar feltétlenül kielégülni. A szavakra Ragal már örömtelien mosolyodik el, megragadja Ingridet a derekánál és hátánál, ő maga ráül a hátra döntött szék végére és az ölébe ülteti, magához húzva Ingridet. Figyelmesen teszi, hogy a nő ágyéka ne érjen hozzá a testéhez.
< - Nem akartam ennyire gonosz lenni veled. - mondja teljesen őszintén - Nem volt teljesen szándékos, csak megtettem. >
Nem magyarázatnak szánja, csak kimondja a gondolatait, érzéseit. Újra közelebb hajol és most lágy, finom csókot lehel Ingrid ajkaira. Az italozás után végül felöltöznek és együtt, kettesben elindulnak a siklóhoz, hogy azzal elmenjenek városnézésre. Megállnak a Királyok Klubjánál ahol kellemes időt töltenek, majd ismét a siklóval visszaérnek Tubrok csarnokába. Rögtön a hálóban kötnek ki. A rendkívül forró szeretkezés közben Ingrid megragadja Tubrok oldalát, ahogy a férfi odavezeti a kezét, majd a következő orgazmus hullámnál végigkarmolja Tubrok oldalát. A gyönyörtől és kéjtől nem tudja igazán visszafogni magát, a levágott körmei ellenére feltépi Tubrok oldalát. A bordáknál egy nagyobb seb nyílik, ami elkezd vérezni, az izzadtság pedig belefolyik a sebbe. Tubrok a csók ellenére hangosan felnyög és megakad a szeretkezésben. De ez csak egy pillanat, máris szenvedélyesen folytatja tovább, a fájdalomtól sziszegve. Minden fájdalmas hangban és rezdülésben benne van az élvezet, hogy mennyire jó ez Tubroknak. A kommunikátornak hála most Tubrok is rendelkezik Ingrid hajlamaival és igényli fájdalmat is. A csöpögő vért elkenik egymáson, de ez nem zavarja őket. A vérzés Ingrid képességének hála hamar eláll, de a seb megmarad. Néhány tolás és ugyanolyan szenvedélyesen folytatják tovább.  Aztán Ingrid manővere után ő kerül felülre és meglovagolja a férfit. Tubrok amikor érzi, hogy jó a nőnek még szorosabban, keményebben szorítja meg a fenekét, és a ritmusos mozgást még tovább gyorsítja szinte dobálva Ingrid csípőjét a férfiasságán. Ingrid ekkor elélvez és végigkarmolja Ragal mellkasát, véres nyomokat hagyva. A férfi teste is megfeszül, fejét hátraveti és felnyög, olyan mintha elélvezne, de egyelőre csak Ingrid orgazmusát éli át a fájdalommal vegyesen. Ingrid azzal hogy további karmolásokkal izgatással tovább fokozza a párja élvezetét, teljesen kikészíti a partnerét. Tubrok végül nem bírja tovább, még magára húzza Ingridet, aztán elengedi őt a fenekénél, hogy kezét a nő testének érzékeny pontjaira vezesse. A melleknél, a mellbimbókat kezdi el tekergetni, aztán a bal combnál lévő érzékeny részt és a köldököt izgatja megnyálazott ujjaival. A mély csók egy percre sem szakad meg. Ismét egészen hosszan szeretkeznek lovagló pózban, egymást folyamatosan izgatva, egyre szenvedélyesebben, meglehetősen hangosan. Ingrid megint csak órák múlva eszmél fel.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 9 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

9 / 40 oldal Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.