Rocksolid

17 / 40 oldal Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next

Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 30 Dec. 2014, 16:15

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Immáron fent a hálóban Ingrid megteszi a felajánlást amivel teljesen ki is zökkenti Tubrokot. A férfi lelkesen és csodálva mond azonnal igent. Majd Ingridre rövid időn belül visszakerülnek a minták. Mindez teljesen lenyűgözi Ragalt, aki nem tud mást csak kimutatni minden módon a tetszését. De Ingrid is legalább ennyire örül annak hogy hosszú időn át végre volt miért/kiért visszatennie a tetoválásait. Ezután még abban is megegyeznek, hogy kölcsönösen imádják egymást. Abban nagy eséllyel igaza van Ingridnek, hogy ugyanannyira szerethetik egymást, valószínűleg éppen az aktuális hormonszinttől függ hogy melyikük egy hajszállal éppen jobban. Tubrok nekilát végigsimogatni és csókolni az összes tetoválást, a lehető legközelebbről megcsodálva azokat. Mindezzel azonban teljesen felizgatja Ingridet, aki le is dobja a ruháit, majd a szeméremdombra kapott több finom csók után megremeg és kényesen felnyög. Azt sem bánná, ha Tubrok nyelvmunkázna egy keveset ha már odalent jár. Ragal ekkor jön rá, hogy mégsem így kellett volna csinálnia, ha nem akarta felizgatni a nőt. Mindenesetre ezután kéri meg Ingridet, hogy táncoljon neki, amit a nő örömmel meg is tesz. A táncot végig kényelmesen, csodálva és türelmetlenül figyeli. A tánc osztatlan sikert arat, Ingrid is látja a szeretett férfin. Azonban Ragal egy idő után nem bírja ki, hogy ne nyúljon magához. Ingrid pedig ezt nem bírja és azonnal párducként veti rá magát a férfira. Tubrokot mindez hihetetlenül meglepi de roppant elégedett is, hogy a nő ennyire látványosan csinálta a mutatványt és már ennyivel ki tudta ezt váltani belőle. Váltanak néhány szemtelen szót, Ingrid megjegyzésén Tubrok hangosan felnevet.
< - Na ne. - feleli hitetlenkedve még mindig erősen és hosszan nevetve. >
Egyáltalán nem gúnyos a nevetése, sokkal inkább élvezetes, hallani hogy jól szórakozik. Ingrid ezután lejt öltáncot, ami még jobban feltüzeli Tubrokot, aki már tényleg alig bír magával. Ingrid ezután tökéletesen végrehajtja a gonosz tervét. A melleivel, a csókkal és az ágyékösszedorgöléssel tökéletesen eltereli Tubrok figyelmét, aki már csak azt veszi észre, hogy a kezei fel vannak kötözve a feje fölé. Már csak a türelmetlen, szabadulni próbáló Tubrok látványa is felizgatja Ingridet. A csókra ugyan felkészül Ingrid és elhúzódik, de arra nem hogy a bal belső combját éri a párja férfiasságát és ettől halkan fel is nyög. Tubrok ekkor még egyszer erősen megrántja a szalagot, próbálva szabadulni, de természetesen csak a saját kárára teszi. Végül Ingrid felsorolja a büntetési módokat és Ragal le is csap a kínzásra. Ingrid következő szavaira hangosan és látványosan nyel egyet.
< - Ne! - morogja halkan, arra mennyire is fog szenvedni. >
Ingrid azonban "kegyetlen" módon megkezdi a büntetést. A meleg, folyékony csokoládéval végigönti a férfi testét. Néhol ez Tubrok szőre miatt nehezebb, de végülis kivitelezhető. Már csak mindez még jobban kikészíti a férfit, aki sejti már hogy milyen folytatás vár rá. Ingrid nekilát csókokkal lenyalogatni a csokoládét. Az arcot még egész jól viseli Tubrok, de amikor a nyaknak lát neki Miller, elégedetten fújtat egyet. A nyalogatás, bőrszívás és harapás mind hatásos. Tubrok testében fel-le söpör a fájdalommal vegyes élvezet. Ahogy Ingrid lejjebb halad a mellkasra ez mind csak fokozódik. Azzal, hogy karmolja, csípi a férfi érzékeny pontjait csak még jobban feltüzeli őt. Itt már nehezebb dolga van azonban, a csoki sok helyen lefolyt az eredeti vonalról, mivel Tubrok igencsak nagy levegőket vesz már és így a mellkasa is jobban mozog. Tehát igencsak gyorsan kell az ajkait kapkodnia, hogy ne folyjon sehol le a csoki, de ez könnyen sikerül.
< - Áh. Uhm... - szakad ki a férfiból néhány mozdulatnál. >
Tubrok mellbimbói továbbra is jól izgathatóak így Ingrid remekül el tud játszani azokkal is. További élvezeteket okozva ezzel Tubrok számára. Itt már rézi hogy a férfi alig bírja ki az érzést.
< - Uhm... hmm... - hallatja a hangokat. >
Végül Ingrid tovább halad. Azzal is csak tovább feszíti a férfiben a húrt, hogy a combjait markolássza, karmolja, néha belemarkolva az izmokba is. Leér az ágyékig és itt a férfi nem bírja tovább, ahogy a forró lélegzet végigperzsel a férfiasságán.
< - Könyörgök... kegyelmezz meg. >
Mondja Tubrok, kiszáradt torokkal, halkan elfúlva. A hangján érezni hogy már nagyon kész van, sokkal jobban mint eddig bármikor Ingrid kínzásai alatt. A teste is kellemesen rezzen meg a lehelettől. Ha Ingrid azonban nem hallgat a könyörgésre akkor tovább folytatja a kínzást ahogy eltervezte. A belső combba harapás és az hogy a kezeivel végig a csípőjét az ágyékát kényezteti, még jobban kikészíti Tubrokot. Ha Ingrid végigcsinálja amit akar, akkor végig halk hangon, kiszáradt torokkal könyörög neki. Érezhetően alig bírja ki a büntetést amit kap. Ingrid végig nagyon ügyesen mozog, így a párja képtelen bárhogyan is hozzádörgölni a büszkeségét. Amikor azonban Ingrid lábai előkerülnek és azokkal kezdi kínozni a férfit, Tubrok ágaskodó férfiassága magától rándul egy meglepően nagyot. A búgó hangra Tubrok igencsak szenvedve ad csak választ.
< - Elsőként... a bocsánatodért és kegyelemért könyörögtem volna... Ahm. >
Többet nem nagyon tud jelenlegi helyzetében mondani. Ingrid azonban minden pillanatban érzi, szinte saját bőrén tapintja, hogy a kínzás úgy sikerült mint soha eddig. Teljesen kicsinálta Tubrokot.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 30 Dec. 2014, 17:28

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Miután sikeresen és kölcsönösen felizgatták egymást Ingrid a tánca végén nagymacskákat megszégyenítve vetette rá magát Tubrokra és húzta fel őt ülő helyzetbe, hogy az ölébe ülhessen. Örült azon, hogy a szemtelen szavakra adott úgyszintén szemtelen szavaival sikerült kiváltania azt, hogy a párja ilyen lelkesen és hosszasan nevessen. Tökéletesen kiérezte, kihallotta, hogy nem gúnyos volt a nevető, csak hitetlenkedő és olyan, hogy remekül szórakozik a párja. Örült annak is, hogy ennyire hamar, néhány nap alatt sikerült feloldania a férfit és az egész elején a szívből mosolyogni is alig tudó párjánál elérte, hogy egyre gyakrabban nevessen fel teljesen jóízűen. A nevetés közben sokatmondóan bólogatott, amiből már a közeledő válaszát nem is volt olyan nehéz leolvasni, de egyelőre nem szólalt meg, mert kiélvezte ismét, hogy Tubrok nevetését hallhatja. Csak, amikor ezt abbahagyta a párja, akkor szólalt meg ismét lelkes bólogatással együtt.
< - De-de – felelte. – Bizony úgy lesz. >
Továbbra is úgy igyekezett mondani, hogy ne lehessen eldönteni mindezt, remélte, hogy újabb nevetést tud majd kiváltani Tubrokból minderre. Az egész helyzetet szerette, kellemesen komikus kis szituáció lett, amit csak úgy reflexből válaszolt és úgy, hogy direkt valamilyen szemtelen legyen a visszavágás is. Nem is gondolta az elején, hogy ennyire jól fognak rajta szórakozni, nem mintha megbánta volna. A választ ekkor értelemszerűen megvárta, aztán mikor Tubrok nevetése is ismét abbamaradt, akkor állt neki a következő csábítós dolognak, az öltáncnak. Mikor sikerült teljesen feltüzelnie a párját, akkor állt neki a gonosz tervnek, amit kitűnően tudott végrehajtani a többszörös elterelő hadműveletnek hála, amihez minden fronton a saját testét használta fel, teljesen hibátlanul. Hiszen itt már érezte, hogy mennyire felvolt izgulva a párja és mennyire kívánja őt, így néhány dörgölőzés, csók és a keblei tökéletes haditervnek bizonyultak. Olyannyira, hogy Tubrok akkora fogta fel, hogy mi történik, amikor már a kezei az ágytámlához voltak kötözve. Amíg Ingrid rajta volt a férfin és még nem szólalt meg, csak az érzékeny pont érintése közben felnyögött, a türelmetlenség nyomán Tubrok újra megrántotta a szalagot.
< - Ne próbálj szabadulni, minél jobban teszed, annál erősebben szorít, nem szeretném, ha zúzódásokat szednél össze emiatt – mondta kissé aggódva. >
Ha sima selyem lenne, akkor nem történhetne meg ez olyan nagyon, de mivel ez nanotechnológiás volt és Tubrok sima ember, így aggódott, hogy tényleg ez lenne a következménye, vagy pedig az, hogy feldörzsöli annyira a bőrét, hogy vérezni is kezd. Azt sem szerette volna. Ha meglátta, hogy Tubrok megértette mindezt, akkor már nem aggódott érte és kezdte felsorolni a büntetések fajtáját. A férfi természetesen a kínzást választotta, de akkor még nem is tudta, hogy Ingrid mennyire tervezett gonosznak lenni és lehet, hogy jobban járt volna, ha a másik lehetőséget választja ebben a helyzetben. Ingrid ekkor búgta el a gonosz szavait, amire a „ne” szó érkezett válaszul. Gonoszul mosolyodott el és odahajolt a párja füleihez és abba lehelte alig hallhatóan a választ.
< - Dehogynem! – búgta továbbra is. >
A forró levegőjével végigcirógatta a párja fülét is, majd mikor hátrébb húzódott ment a csokoládéért. Látta Tubrokon, hogy már ekkor tudta, hogy mire is készül a nő, aki végül is sikeresen kivitelezte azt, amit szeretett volna. Érezte, hogy ettől is jobban kikészült, hogy nagyon akarta az érintését, csókjait Tubrok és ha szabad lett volna eléggé esélyesnek vélte a nő, hogy máris megpróbálta volna magáévá tenni ekkor. Az elején még jól bírta Tubrok, Ingrid is erre számított az arcnál, de ahogyan lejjebb ért kézzelfogható volt, hogy kezdett a párja teljes mértékben elveszni. Az egyre erősebben kapkodott levegő, sűrű légzés és hangos fújtatás is erre adott magyarázatot. Szinte érezte Ingrid is, hogy miként jár végig a párja testében a fájdalommal vegyes gyönyör és az ő vágya is fokozódott egyre jobban annak hála, hogy mit is csinált. Nagyon hamar nehezedett a dolga, amint az érzékeny pontokat is kínozni kezdte, mert a gyorsabb levegőtől a csoki is folyni kezdett mindenfelé, de ezt gyors szájmozgással kompenzálta és nem hagyta, hogy lefolyjon az édesség a párjáról. Elégedetten hallgatta a férfiból kitörő hangokat, hogy mennyire élvezte azt, amit a nő művelt vele, így Ingridnek esze ágában sem volt abbahagynia ezt az egészet, csak folytatta és folytatta tovább a gyötrést. Mint eddig mindig a mellbimbók izgatása most is ugyanolyan sikeresek és jólesőek voltak a férfinak, mint mindig amióta Ingrid rájött, hogy ő maga is ennyire érzékeny ott. Mikor rájött, hogy az is csak tovább fokozta Tubrok vágyát, türelmetlenségét és szenvedéseit, hogy a combját karmolássza, markolja, így ezt is folytatta. A cérna ott szakadt el, ahogyan az ágyékhoz ért és a forró leheletével végigszántotta a párja férfiasságát. Ekkor kapta meg az első könyörgést. Kegyelmet nem ismerő tekintettel nézett fel és ajkait ragadozómosolyra húzta. A tekintete és a mozdulatai semmi jót nem ígértek Tubrokra nézve, már itt tudhatta, hogy esze ágában sincs befejezni, mint elkezdett.
< - Ó nem, nem bizony szerelmem – suttogta gonoszul. – A kínzás csak most kezdődik. >
Tubrok érezhette, hogy ezt a nő teljesen komolyan gondolta és nem csak azért, hogy a szavakkal is kínozza őt. Ingrid már érezte, hogy sokkalta hatásosabb volt a kínzása, mint eddig bármikor, így már csak ezért sem akart leállni most. A könyörgés nem hatotta meg, haladt tovább úgy, ahogyan azt eltervezte, a belsőcombot is végigharapva, csókolva, egészen sokáig. Közben a kezeivel továbbra is azt tette, amit akart, Tubrok ágyékát és csípőjét kínozta és gyötörte, karmolással, csípésekkel, vagy éppen csak simogatással. Örömtelien hallgatta a most már folyamatosan jövő könyörgéseket, zene volt füleinek. Azt pedig élvezte, hogy a férfi mindent megpróbált megtenni, hogy Ingridhez érjen és nekidörgölőzhessen, de ez nem sikerült sehogyan sem. Végül úgy helyezkedett a nő, hogy a lábait is beveti, itt látta, hogy mekkorát rándult a párja férfiassága, amikor így kezdte őt kínozni. A szavaira alig kapott választ, de eddigre Ingrid a saját bőrén érezte, hogy a párja mennyire szenvedett és az volt az igazság, hogy emiatt saját maga is annyira kívánta Tubrokot, mint a férfi őt, de még képes volt arra, hogy visszafogja magát. Annak örült, hogy visszafizethette az előző estét, azzal, hogy most ennyire kicsinálta a férfit. A lábaival végül nagyon óvatosan a talpai közé vette Tubrok férfiasságát és végtelenül finoman, óvatosan kezdte azokkal masszírozni, mert számított rá, hogy még érzékeny lehet a korábbi együttlét miatt. Kínzóan lassan, hogy ezt is kínzásnak élje meg a férfi és ne könnyebbülhessen meg teljesen.
< - Szóval bocsánatért esedeztél volna? – kérdezett vissza. – És mit tettél volna, hogy meggyőzz, hogy elfogadjam? >
Nem akarta, hogy elélvezzen a férfi, így két-három perc után abbahagyta, majd visszahúzta a lábait, ekkor már a fejével hajolt oda a párja férfiasságához és még mindig óvatosan vette először a makkot a szájába. A nyálával és nyelvével alaposan körbenyálazta, hogy ne legyen olyan érzékeny az egész és csúszósabb is legyen. Az első néhány másodpercben azt próbálta kitapasztalni, hogy mennyire érzékeny a férfiasság, majd ha ezt sikerült, akkor kezdett komolyabban foglalkozni vele. Így, hogy most visszajött, a kezeit is újra használatba tudta venni és Tubrok érzékeny pontjait is újra nekiállt gyötörni. Kezdte egyre jobban a szájába venni a hímtagot is nyelvével masszírozni azt, ahogyan az ajkaival is, miközben a szájával többször szívogatta is, hogy nagyobb és erősebb intenzitást váltson ki. Mindent végtelenül lassan és elégedetten csinált, ő maga élvezte ezt tenni, míg ezáltal Tubroknak egyben jó is és hihetetlenül kínzás is az egész. Noha korábban érezte, hogy már teljesen kikészült a párja, de most még tovább akarta feszíteni a húrt, azt akarta elérni, amit Tubrok ért el vele előző este. Hogy a férfi annyira kívánja őt, mint még soha sem, ahogyan nőt sem kívánt még. A férfiasság kényeztetése és a többi kínzás közepette sem akarta engedni, hogy Tubrok elélvezzen, és abban a percben, pillanatban, ahogyan elérte azt, hogy úgy kívánta a férfi a kínzásnak hála, mint még soha sem senkit, akkor fogja abbahagyni mind a kínzást, mind pedig a kényeztetést és felhúzódik Tubrok mellé, hogy kioldozza a kezeit és utána már a férfira bízza magát. Eddigre már saját maga is lihegett egy kicsit és vágyott a férfira, úgy vélte, hogy attól, ha sikerül ennyire felizgatnia, megint felejthetetlen együttlétük lesz, legalább Tubrokot így ismerte meg, hogy mennyire heves szerető tud lenni, legalább annyira északi révén, mint régen a latinvérűeket tartották.
< - A tied vagyok, teljesen – suttogta az ajkaival pár centire Tubrokéval. >
A szavaiból, ha bármennyire még magánál volt Tubrok, akkor érezhette, hogy komolyan gondolta már és tényleg vége tért a kínzás azzal, hogy Ingrid kioldozta a kezeit, noha a szalag még ott volt a nő kezében.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 17 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 30 Dec. 2014, 18:58

+ 18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A tánc után Ingrid már Tubrok ölében ül és még az öltánc előtt remekül "elbeszélgetnek" egymással. A lelkes bólogatásra és a szavakra Tubrok újra elneveti magát, bár ezúttal rövidebb és halkabb a nevetés, de ugyanolyan őszinte és érezni mennyire jól szórakozik a férfi. Nevetve rázza meg a fejét.
< - Dehogy lesz. - ellenkezik. >
Ingrid még megvárja a választ, lehet még fel is nevet rajta. Utána kezd neki az öltáncnak, hogy azzal még jobban feltüzelje a férfit. Közben pedig a gonosz tervét is remekül kivitelezi. Tubrok észre sem veszi és csapdába kerül. Ingrid nyögése után a férfi még egyszer megrántja a szalagot, aminek hatására az keményen szorul a csuklóira. Ingrid szavaira Ragal meglepődve pillant fel. Most jut eszébe, hogy Ingrid azért azt szeretné ha mindkettejüknek jó lenne és nem kínozni akarja őt, kissé el is szégyelli magát, amiatt hogy ez kiment a fejéből. A szavakra csöndesen bólint. Jól esik neki, hogy ennyire figyel rá a nő.
< - Rendben van. Így is nagyon szoros már. >
A hangján most érezni, hogyha nem muszáj tényleg nem fogja tovább rángatni a szalagot, most már kellően szoros az neki. Mivel Ingrid látja, hogy a párja megértette ezt, nekiáll felsorolni a büntetések fajtáit. Ragal azonnal lecsap a kínzásra. A "dehogynem" szó búgó hangja még jobban beindítja Tubrokot, aki még "reménytelenebbül" pillant Ingridre ezután.
< - Ó ne... >
Mondja ugyanolyan hangon. Ezután Ingrid végigönti a férfi testét csokoládéval és megkezdi a kínzást. Ahogy telik az idő szépen lassan a gyötrés egyre gyötrőbb lesz és Tubrok is teljesen feltüzelődik. A légzése gyorsul, a nyögései sűrűbbek lesznek. Egy idő után azt is érzi Ingrid, hogy a férfi teste egyre forróbb lesz. Mikor Ingrid leér az ágyékhoz, Ragal nem bírja tovább és könyörögni kezd. Az első könyörgés után Ingrid kegyetlenül néz hátra és így is válaszol. A válaszra Tubrok nyel egy hatalmasat majd tovább könyörög. De ezalatt már Ingrid folytatja amit elkezdett.
< - Kérlek.... Ah... kérlek... >
Ezután pedig végig könyörög, már amikor a kiszáradt torka és szája engedi. Ingrid végighalad a testen és utána megfordulva a lábaival is kényeztetni kezdi Tubrokot. A párja hímvesszője ekkor rándul egy igencsak nagyot. Mire végigér a mellkashoz újra, Tubrokot teljesen kicsinálja. Eddigre már a nő is annyira felizgul, hogy ő is nagyon kívánja az együttlétet. Ingrid ezután kezdi másra használni a lábait. Bármilyen óvatosan is csinálja, amint a talpai közé fogja Tubrok férfiasságát és először finoman végighúzza azt, a férfi hangosan felszisszen, majd vesz egy nagy levegőt és kifújja azt. Tubrok most Ingrid szemébe pillant, de a pillantásán érezni, hogy ha tehetné finoman beletúrna a hajába és végigsimítaná az arcát is.
< - Huh. Kérlek légy óvatos. Valamiért nagyon érzékeny lett. >
Többet nem mond. Ha Ingrid még egy kicsivel óvatosabban próbálja, az már kellemesebb a férfi számára. Ezután tudja csak elmondani amit szeretne. Tubrok a kínzástól, és a lábak miatt, amelyekről alig tudja levenni a szemeit, főleg a tetoválásról, csak nehezen tud felelni.
< - Felajánlottam volna... áh. Hogy bármit tehetsz velem amit akarsz. Önként... >
Többet most sem tud kinyögni, csak várja Ingrid válaszát. Miller a lábaival való kényeztetést két-három perc múlva abbahagyja, így Ragalnak esélye sincs elélvezni. A lábakat visszahúzva Ingrid most a fejével hajol a férfiassághoz. Itt érzi, hogy nagyon jól teszi az óvatosságot, és azt hogy a nyelve segítségével sok nyállal borítja Tubrok makkját. A férfinek nagyon is szüksége van erre. Az első két-három másodpercben érzi hogy nagyon óvatosnak kell lennie vele. Mivel ennek megfelelően kényezteti orálisan tovább Tubrokot, az északi törzsfő még jobban kikészül. Az érzékeny pontok érintése, a nemi szerv nyelvvel és ajkakkal való masszírozása és az egész összhatás csak még jobban növeli Tubrok gyötrésének intenzitását. Itt van egy pont amikor a férfi lehunyja szemeit és hátra szegi a fejét. Képtelen tovább magában tartani, a torkából újra feltör a mély férfiasan morgó hang. Sokáig folytatja ezt és minden pillanatban egyre jobban kívánja Ingridet. Ingrid is érzi hogy remekül csinálja. Éppen a határán táncol annak, hogy Tubrok úgy kívánja őt mint még soha egy nőt sem. Az egyetlen gond csak az, hogy valamiért mindig picit több fájdalmat érez mint kellene neki és ennek hatására nem lépi át a határt. Egészen sokáig folytathatja amit csinál, mivel figyel rá Tubrok nem élvez el. Ha felpillant pontosan láthatja a szenvedő/morgó férfit ahogy élvezkedik. Végül azonban Ingrid megkegyelmez a párjának. Maga is felizgulva, lihegve mászik fel hozza és oldozza el a kezeit. Láthatóan Ragalnak nagyon jól esik, hogy a kínzásnak vége - nem mintha nem élvezte volna - miután a szalag lekerül a kezéről, kis ideig dörzsöli a csuklóját, hogy ne fájjon neki. Ingrid azonban ekkor elsúgja amit akar és rögtön érzi, tudja, hogy ezzel megpecsételte a saját sorsát. Egy másodpercet sem várva, Tubrok kihasználja az alkalmat, előre tolja magát, az ajkaik összenyomódnak, egymásba forrnak. Ragal azonnal forrón, hevesen, türelmetlenül és követelőzően kezd csókolni, mint eddig még soha. Kiissza Ingrid lelkét az utolsó cseppig. Rögtön átöleli őt hátul nyaknál és deréknél, ledönti az ágyon és forogni, hemperegni kezdenek. Egy teljes kört forognak így körbe, mint az óramutató járása és visszaérnek ugyanoda. Ingrid kerül alulra, a párja pedig fölötte. Itt Tubrok a vadcsókon felül még elkezdi masszírozni is Ingrid melleit. Végül azonban nagyon finoman elszakad tőle, a kezeit is elveszi. Mellékönyököl, hogy így alig pár centire eltartsa magát, ugyanakkor alsótesttel még mindig a nőn fekszik. Tubrok komolyan pillant Ingrid szemeibe és még a légzését is próbálja rendezni. Nem is kellenek még szavak, Miller már tudja hogy a párja kérni akar valamit. Valóban, Ragal lassan szólal meg.
< - Beengedsz a másik lyukon? >
Kérdezi óvatosan de egyszerűen. Ismét reménykedik, hogy igent kap válaszként és akkor megkapja azt amiről álmodozott.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Kedd 30 Dec. 2014, 20:13

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
< - Dehogynem, és élvezni fogod, hogy egy részed mindig velem lesz – bólogatott lelkesen tovább. >
Ő is felnevetett ezúttal Tubrok válaszán és ugyanolyan lelkesen folytatta mindezt, mint korábban. Mintha tényleg muszáj lenne az, hogy meggyőzze ennek a hitelességéről a párját. Az újabb nevetésnek örült, még úgyis, hogy mindez sokkalta rövidebb volt, mint az előző, de érezte, hogy ugyanúgy szívből jött, mint az első is. Most is bízott benne, hogy nevetésre bírja a párját, de ha csak mosolyt kap érte, már azzal is be fogja érni ezúttal. Ezek után állt neki az öltáncnak és a gonosz tervnek, amit sikeresen ki is vitelezett. Azonban, ahogyan Tubrok meglepte és a lábával megtartotta őt, ezáltal sikeresen végigsimítva Ingrid belsőcombján a férfiasságával. Ekkor nyögött fel a nő, mire a párja ismét türelmetlenül rántotta meg a kötelet. Ingrid már ekkor érezte, hogy ez lehetséges, hogy túl szoros lesz így és kellemetlen, így gyorsan Tubrok „segítségére sietett” azzal, hogy felhívja a figyelmét arra, hogy ilyesmit nem jó tenni a saját egészsége érdekében, mert a kötelék bevághat, vagy zúzódást is okozhat. Megértően bólintott arra, hogy ez így már túl szoros volt a férfinak, éppen ezeket a szabályokat fektették le a medencében, hogy szólnak ilyenkor, hogyha valami fájdalmas, nem jó, mert akkor abbahagyják. Szerencsére ezt az apróságot, amibe most kerültek könnyedén egy egyszerű mozdulattal lehetett orvosolni, ami Ingrid szerencséjére nem az volt, hogy oldozza el a párját, annál sokkalta kézenfekvőbb. Így nem is várt túl sokáig a válaszra, hogy folytathassák, vagy inkább belekezdjenek az egészbe.
< - Húzódj kicsit feljebb, hogy ne feszüljön annyira a kötél, akkor meglazul annyira, hogy ne szorítson – mondta. >
Ha Tubrok nem tudta megtenni, mert ehhez rosszul feküdt, akkor Ingrid óvatosan megfogta a derekánál és feljebb tolta a férfit. Ha Tubrok magától tette meg, az eredmény mindkét esetben ugyanaz lesz, hogy a kötél mindkét csuklója körül lazult némileg. Annyira nem, hogy kitudja húzni belőle a kezét, de annyira igen, hogy már ne szorítsa, és ne okozzon fájdalmat neki. mindezek után már biztosra vette, hogy nem fogja a kötelet rángatni. Így most már végre nekiállhatott annak, hogy elmondja, hogy mik az opcionális büntetések. A három lehetőség közül végül Tubrok a kínzást választotta, ahogyan azt Ingrid remélte is, így rövidke gonosz szóváltás után neki is állhatott a párja gyötrésének. Ahogyan haladtak az időben egyre jobban és jobban sikerült Tubrokot feltüzelnie és elérnie, hogy nagyon kikészüljön, ezt teljesen akkor sikerült elérnie, amikor végül leért a párja férfiasságához, a könyörgések is ekkor kezdődtek, de nem hatották meg őt, csak folytatta a kínzást és gyötrést. Mikor leért, akkor fordult és az eddigi kezek után a lábával kezdte ugyanazt tenni, mint eddig. Mivel tudta, hogy Tubrok mennyire oda van a lábakért, szándékosan az ő kedvéért tette mindezt, ezt a férfi is érezhette, hogy csak azért csinálta ezt, mert tudta, hogy mennyire jól fog neki esni. És Ingrid szerette volna, hogyha az egészet élvezi a férfi, meg persze a saját örömére, mert már attól felizgult ismét, hogy így látta Tubrokot, ennyire tehetetlenül és kiszolgáltatva szenvedni a ténykedése nyomán. Végül a lábával kezdte a férfiasságot is gyötörni, alapból is roppant óvatosan kezdte mindezt, de még így is túl erős volt. A felszisszenésre is már tudta, hogy ez van, ő maga is felnézett és lágyan mosolyodott el arra, amit a párja tekintetéből kiolvasott, hogy milyen gyengéden érintette volna most őt az arcán és a haján. Ingrid, ahogyan visszapillantott Tubrok érezhette, hogy mennyire jól esett volna neki ez a gyengédség, ha éppen úgy lettek volna, hogy minderre képes lett volna most a férfi, hogy megtegye.
< - Bocsánat – felelte szabadkozva kissé pihegve ő is. – Próbálom még óvatosabban. >
Ígérte meg és tényleg így tett, még óvatosabban kezdett a hímtaggal foglalatoskodni, ami így már sokkalta jobb volt a párjának. Számított alapból is az érzékenységre, hiszen talán tíz-tizenöt perc telt a szeretkezés óta, így alapvetően is ezért óvatoskodott, de így méginkább. Ez már nagyobb siker volt, Ingrid látta is, hogy a párja a kérdésére is alig tud figyelni, mert végig a lábfejeket, illetve lábakat és tetoválást figyelte. A szavak után Ingrid hümmögni kezdett, de nem hagyta abba, amit tett.
< - Hmmm… hiszen most is azt teszem veled, amit csak akarok – jelentette ki. >
A szemeivel lepillantott a lábaira és a férfiasságra, hogy emlékeztesse Tubrokot, hogy mit is csinálnak éppen. Két-három percig még ez folytatódott, majd Ingrid is helyzetet váltott, így az ajkaival hajolt oda. Most mégjobban érezte, hogy szüksége van nedvességre is a férfiasságnak, így még óvatosabban és figyelmesen kezdett foglalkozni vele. A terve, hogy mit is szeretne elérni lassanként sikeres volt. noha érezte, hogy a minimális fájdalom mellett, amit az érzékenysége miatt érez a párja nem tudta a határt átlépni, amit Ingrid akart. Nem tudta hibáztatni, főleg, hogy az egy igencsak kemény szex volt, azon csodálkozott, hogy nem szerzett a férfi még több zúzódást a férfiasságára, vagy kapott ágyéksérvet. Így jelenleg kényetlen volt beérni azzal, ami ebben a helyzetben a maximum lehetett. De roppant jól csinálta így is, mivel ahogyan belelendült Ingrid mindebbe azonnal kitört Tubrokból a jól megszokott mély morgás és szinte folyamatosan ezt a hangot hallatta Ingrid legnagyobb örömére. Még jó pár percig ezzel foglalatoskodott, de arra ügyelt, nehogy elélvezzen a párja, így ez nem történt meg, de közben többször felpillantott a kikötözött Tubrokra. Már a látvány is remek volt és nehéz volt megállnia, hogy ezúttal ő ne nyúljon önmagához. Amikor már nem bírta, akkor hagyta abba a gyötrést és húzódott fel Tubrok mellé, majd engedte el a párja kezeit. Azon nem csodálkozott, hogy Tubroknak jó volt az, hogy befejezte a kínzást, így végre ő is foglalkozhat Ingriddel, majd ahogyan kissé lihegve jelentette ki a nő, hogy már Tuborké azonnal ő lett letámadva. A hevesség nem lepte meg, mert pontosan ezért tette az egészet, így örömmel ölelte át a férfit és a lábait is Tubrok lábai közé fűzte. Ingrid ugyanúgy hevesen, szenvedélyesen, követelőzően csókolt vissza, ahogyan a csókot kapta, ebből érezhette Tubrok, hogy Ingridet is felizgatta az, amit a férfival tett. Nem bánta a forgást sem az ágyon, a forgás közben végigkarmolt Tubrok hátán, a másik kezével pedig belemarkolt erősen a férfi fenekébe. Az egész végén végül ő került alulra, gyors levegővételek között nézett fel Tubrok szemébe és emelte volna fel a fejét, hogy megcsókolja a párját, amikor megérezte és meglátta, hogy kérdezni akar valamit, azért lett hirtelen ennyire komoly. Ennek ellenére türelmetlenül az ágyékát a párjáénak dörgölte, szinte követelve azt, hogy Tubrok foglalkozzon vele. A kérdésen csak elmosolyodott, igazából azok után, hogy ezt elmondta a vacsora előtt, azon csodálkozott, hogy nem a kádban jött elő vele Tubrok.
< - Mondtam, hogy teljesen a tied vagyok – lihegte egy kicsit. >
Közben végigsimított Tubrok arcán, érezte, hogy a párja reménykedett az igenlő válaszon, saját maga meg szerette, így nem érezte akadályát annak, hogy igent mondjon. A simítással éreztette, hogy az, amit kimondott most és a hempergés előtt is arra vonatkozott, hogy bármit szeretne Tubrok azt megkapja és Ingrid teljesíti neki, így ebben ez a fajta szeretkezés is benne volt, főleg, hogyha a férfi most erre vágyott. De ezek után Ingrid már tényleg nem bírta tovább, a keze, ami előbb Tubrok arcát simította a tarkójára csúszott és lehúzta magához. A teljes testével simult a férfinak és újra hihetetlenül szenvedélyesen csókolta meg őt. A kezeivel azonnal újra, tovább simogatni és izgatni kezdték a férfit, így még sürgetni is, hogy ő is itt van, vele is tessék foglalkozni. Egyébként mivel nem tudta, hogy mennyi előjátékot, és egyebet szeretne még Tubrok mielőtt a lényegre térne, így ezért is csókolta meg, illetve majd hagyja, hogy a férfi irányítson, hogy mennyire gyorsan szeretne haladni és milyen pózban kezdjék el, fejezzék be azt a fajta szeretkezést. Így most egyelőre a hagyományos kezdetekkel kezdete el ő maga és a nagyon heves csók alatt újra nekidörgölőzött az ágyékával óvatosan Tubroknak, hogy ne okozzon neki fájdalmat, de a férfi így is érezhette, hogy Ingrid már nagyon nedves és tényleg vágyik rá.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 17 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Kedd 30 Dec. 2014, 22:14

+ 18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid szavain Tubrok újra röviden nevet fel.
< - Ó nem. Nem fogom. >
Ellenkezik a férfi hasonló lelkesedéssel is mint eddig. Ki tudja még meddig folytatják a kis "vitájukat". Azonban ezután Ingrid elkezdi az öltáncot, amivel teljesen elcsábítja Tubrokot és leveszi a férfit a lábáról. A figyelem elterelés tökéletesen, Ingrid pedig könnyen, észrevétlenül kötözi ki Tubrokot. Azonban a kiszolgáltatott helyzetben a férfi egy ügyes mozdulattal a férfiasságát végigsúrolja Ingrid érzékeny pontján. Erre a nő felnyög, Tubrok meghúzza a szalagot, ami nagyon rászorul a kezére. A tanácsot megfogadva Tubrok bólint egyet, aztán egy ügyes mozdulattal feljebb helyezkedik az ágyon. A szalag valamivel lazább lesz és így már nem vág be a csuklójánál.
< - Meg is van. - válaszolja. >
A hangja továbbra is hálás azért, hogy Ingrid így, még a kínzás kezdetekor is figyelmes vele. És a nőnek sem kell most besegítenie. Ezután jön a büntetések felsorolása és Tubrok le is csap a kínzásra, mit sem sejtve arról mennyire is kell majd szenvednie. A kínzás minden egyes percében Tubrok egyre jobban és jobban begyullad, egyre inkább akarja Ingridet, a teste is forrósodik. Ingrid mindent nagyon jól csinál és tökéletesen gyötri a másikat. Amint leér a férfiassághoz Ragal könyörögni kezd és nem is hagyja abba egy jó ideig. Leérve Ingrid megfordul és külön a lábával is kényeztetni kezdi Tubrokot. A férfi érzi, hogy ez külön az ő kedvéért van, de képtelen kifejezni a háláját, annyira tűzbe jött már. Ingridet ezalatt folyamatosan az izgatja fel mennyire is kiszolgáltatott a párja. Egy idő után a talpai közé veszi a férfiasságot és kényeztetni kezdi. Ez hirtelen fáj Tubroknak és kéri is hogy óvatosan csinálja. Amit lát Ingriden, hogy mennyire is jól esik neki a gyengédség amit a szemeiből ki tud olvasni és szívesen ő is ilyen gyengéd, csak ez nem az a helyzet, nagyon jól esik neki.
< - Hálás vagyok érte... - nyögi ki. >
A még finomabb kényeztetéssel azonban Ingrid már tökéletesen eléri amit szeretne. A szavakra ekkor már alig tud figyelni. Ingrid pillantását ösztönösen követi, aztán már le se tudja venni a szemét a nő lábairól és arról mit is csinál éppen a péniszével.
< - De... önként adtam volna magam... nem így... kötél... uhm... sem... kellene... >
Itt már majdnem teljesen kikészült állapotban van. Három percig tudja folytatni, aztán abbahagyja nehogy Ragal elélvezzen. Előre hajol és az ajkaival érinti a makkot, majd szájába is veszi a hímvesszőt. Ezzel még intenzívebb hatást tud elérni, különösen hogy itt is nagyon óvatos. Nem is kell sok, Tubrok torkából felmordul az ismerős mély hang és nem is bírja befejezni még jó ideig a hangoskodást. A kikötözött férfi látványa és a morgás, ami szinte zene füleinek tovább izgatják Ingridet. Végül nem bírja tovább, abbahagyja az orális kényeztetést és elengedi Tubrokot. Kimondja, hogy a férfi bármit tehet vele amit csak akar. Ragal ugrik a lehetőségre, megcsókolja Ingridet, ledönti az ágyra aztán hemperegni kezd vele. Ingrid most a férfi legnagyobb örömében a hátán karmol végig és jó erősen a fenekébe markol. Itt érzi, hogy az előbbi kínzást alatt igencsak megizzadt Tubrok a fenekénél és csurom víz ott. A forgás végén Ingrid kerül alulra, már éppen csókolná meg a párját, amikor látja hogy az szólni akar. Az arcsimítás és a válasz mind nagyon jól esik a feltett kérdésére. Ingrid látja, hogy a párja már most boldog. Nem is kell őt odahúznia, a férfi egyből megcsókolja. Ugyanolyan forrón és követelőzően, mint ahogy ő maga is teszi.
< - Hmm... köszönöm. >
A szenvedélyes egymáshoz simulás és egymás kényeztetése közben Tubrok most nem az ágyékára figyel elsősorban. A kezeivel masszírozni kezdi Ingrid melleit, aztán egy idő után a mellbimbókat húzogatni, csavargatni és morzsolni. Egyre durvábban, végül már kőkeményen csinálja. Ameddig csak jó Ingridnek. Egy idő után azonban ezt is abbahagyja. Miller most érzi, hogy nagyon jól teszi azt, hogy átadja a férfinek az irányítást, mert érezhetően a párjának már egész kis terve van. Valóban, Tubrok elkezdi nyaknál csókolni Ingridet, aztán szépen lassan halad lefelé. A két mellnél megáll és mindegyik mellbimbót az ajkaival is kényeztetni kezdi. Aztán halad lefelé végig a hason, egészen az ágyékig. Nem kínzóan lassú, hanem kellően gyors módon. Mikor leért gyengéden megfogja Ingrid combjait és széttolja azokat, aztán feljebb húzza Ingrid fenekét. Így tökéletesen hozzáfér. Először a nyelvével kissé nyalogatja, majd körbefutja az ánuszrózsát. A mutatóujját a szájába veszi és látványosan benyálazza. Szépen lassan tolja be Ingridbe, mozgatja egy keveset és próbálja ellazítani őt, különösen a záróizmot, nehogy görcsös legyen. Utána kihúzza, benyálazza a középső ujját is és két ujjal is megismétli. Ingrid itt már érezheti, hogy kellően tapasztaltan csinálja a párja.
< - Jó? - kérdezi kíváncsian Ragal. >
Ha a válasz igen, akkor feltérdel és Ingridhez közelebb helyezkedik. Most a kezét nyalja végig, jó sok anyagot rajta hagyva és a tenyerével nyálazza be a férfiasságát, hogy kellően síkos legyen. Stabilan megfogja magát és odatolja ahova kell a férfiasságát. A makkja éppen csak érinti Ingridet, amikor a férfi hirtelen felpillant a szemeibe.
< - Vagy ne így? >
Kérdezi a pózra értve. Abban nem kételkedik, hogy így is mindkettejüknek élvezetes módon tudná kivitelezni, de ezúttal arra kíváncsi Ingridnek is jó-e így.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szer. 31 Dec. 2014, 09:10

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid örült, hogy a szavain Tubrok ismét felnevetett, majd hasonló lelkesedéssel felelt, mint eddig. Azt sem bánta, hogy nem sikerült a saját igazára még csak játékból sem rávenni a párját, így jobb volt, hogy továbbra is csak ellenkezett. Most kivételesen Ingrid ráhagyta az utolsó szót a férfira, de a tekintetét látszott, hogy akkor sem volt így, és sokkalta jobban járna a férfi, hogyha engedte volna azt, ami Ingrid ötlete volt, bármilyen fájdalmasra is sikeredett volna. Bőven olyan kort éltek, hogy egy-egy ilyen „alkatrész” könnyedén pótolható volt, így Tubrok vesztesége is csak átmeneti lett volna. De ezt már nem mondta ki hangosan csak kiolvasható volt a tekintetéből. Azonban, mivel befejezet mindezt és nem szólt tovább hangosan, így végre nekiláthatott az öltáncnak is, amivel csak jobban elvarázsolta a másikat. A gonosz terv sikeres volt, de közben még Tubrok is próbálkozott gonosz lenni, amivel végül is saját magának is fájdalmat okozott. Ekkor Ingrid még aggódva figyelmeztette, hogy mire vigyázzon és mire kell figyelnie, hogy mindez ne történhessen meg. Szerencsére csak egy kis könnyedén orvosolható gond volt, így még ki sem kellett oldoznia a párját. Nem kellett az, hogy Ingrid tolja feljebb Tubrokot, mivel a férfi megtette mindezt. Ahogyan kimondta, hogy így már rendben van, a nő is tudta, hogy valóban így van és máris nem vágja be a férfi kezét olyan fájdalmasan mindez. Ingrid a hálás hangra, hogy mennyire jól esett a férfinak, hogy ennyire kedves vele még így a lehetőségek felsorolása előtt arra gyengéden elmosolyodott. Tényleg nem akarta, hogy fájjon bármi is a párjának, vagy kellemetlen legyen, így minderre ezért is figyelt. A kínzás pedig remekül sikerült, az elején csak szenvedett Tubrok, de végül, ahogyan a rálehelt forró levegővel a párja férfiasságára elkezdődött az, hogy a férfi könyörögni kezdett. Ezzel a ponttal sikerült elérnie azt, amit eredetileg akart, hogy ugyanúgy könyörögjön Tubrok, mint saját maga tette előző este, hogy végre tegye magáévá a párja, miközben az nem volt hajlandó, csak éppen két ujját táncoltatta benne és pontosan ugyanezt várta, hogy elkezdje kérni. Ez még nagyon az elején volt az estének, így erre még tökéletesen emlékezett és ezt törlesztette. Így legalább már Tubrok is eltudja képzelni azt, hogy Ingrid mit élhetett át az édes gyötrés alatt. Végül a lábaival is kínozta a párját és az egész végén a talpai közé fogta a férfiasságot. Az elején érezte, hogy fájdalmas lehet és ennek Tubrok is hangot adott. Ingrid azonnal szabadkozni kezdett, a válaszra pedig elmosolyodott.
< - Ez természetes, ezért kértem, hogy szólj, ha valami nem jó – mondta még ki. >
Utalt erre és a nem sokkal korábbi csuklóbevágásra is, hogy az ilyeneket említette a medencében, amikor kérte mindezt. Most, hogy még finomabbra, érzékibbre vette, hogy a talpával masszírozza a hímtagot végre tényleg elérte azt, amit akart. Tubrok teljesen elveszett, már szólni sem volt képes és ösztönösen nézte végig azt, hogy mit is művel a nő a lábával, pedig sokkalta szebb látvány is fogadhatta volna ebből a szemszögből. Egyszerűen csak érezhetően örült és hálás volt azért, hogy mindezt Ingrid tényleg csak azért csinálta, mert eltudta képzelni, hogy mekkora gyönyört okozhat a férfinak mindez. Végül azonban csak sikerült kinyögnie valamilyen választ arra, amit Ingrid megjegyezett. A nő mosolyogva hallgatta a választ, amit csak nagy nehezen tudott Tubrok kinyögni.
< - Dehogynem kellene a kötél, anélkül nem izgalmas, úgy tudnál védekezni és nehezebb lenne azt tenni, amit én akarok – búgta még mindig a mély hangján. – Így szórakoztatóbb nézni a szenvedésedet. >
Úgyis, hogy tökéletesen érezte, hogy a párja eddigre teljesen kikészült már és hihetetlenül élvezte azt, amit a nő művelt vele, noha eddigre már akarhatta, hogy csak a férfiassággal foglalkozzon Ingrid és hagyja elélvezni. De ez meg a nő fejében meg sem fordult. Mikor már túl sok lett volna mindez, akkor váltott át az orális kényeztetésre. Eddig már kezdte azt hinni, hogy az egész kínzást nem lehet tovább fokozni, de ekkor kellett rájönnie, hogy tévedett, mert a mély morgás ekkor tört elő a párja torkából és mindezt elégedetten hallgatta. Egészen addig foglalkozott vele és gyötörte őt, amíg már nem bírta volna a férfi, vagy éppen saját maga. Ekkor fejezte be a kínvallatást és engedte el a férfit. Miután a párja letámadta és hemperegni kezdtek Ingrid érezte, hogy mennyire jó volt a párjának az, hogy végigkarmolt a hátán és belemart a fenekébe. Ekkor meglepődött, hogy mennyire megizzadt Tubrok, hogy az egész feneke csúszós volt az izzadtságtól, de legalább ebből is tudta, hogy mennyire jól csinálta azt, amit tett. Végül a hempergőzés után ő maga került alulra, érezte, hogy a párjának a simogatás is már jól esett az, pedig, hogy ugyanazt mondta ki, mint nem sokkal korábban nagyon boldoggá tette Tubrokot. Ingrid is örült annak, hogy egy ilyen kis aprósággal ennyire sikerült boldoggá tennie a párját. Nem is kellett neki lehúznia a férfit, mert Tubrok önként csókolta meg hasonlóan szenvedélyesen, mint ő maga is tette volna.
< - Nem kell köszönni – lihegte még a köszönet után. >
A csók és simogatások közben megérezte, hogy Tubrok benyúlt kettejük közé és a melleit kezdte masszírozni, ahogyan a mellbimbókat vette kezelésbe Ingrid kéjesen nyögött fel jelezve, hogy mennyire finom neki mindez. Tubrok továbbra sem tudta olyan erősen csinálni, hogy az fájdalmas legyen, így nyugodtan tehette úgy, ahogyan szerette volna, mindez is csak érezhetően jobban felkorbácsolta Ingrid vágyát is. Emiatt kissé rossz volt neki, hogy ezt befejezte a párja, azonban azt érezte, hogy nem volt rossz ötlet az irányítást teljesen átadni a férfinak, mert már érezhetően volt valami terve. Már azt roppantul élvezte Ingrid, hogy a férfi a nyakát kezdte csókolgatni, a kezeivel eközben Tubrok hátát simogatta, a háta homorítani kezdett és a lábaival is átkulcsolta Tubrok lábait, az ágyékát pedig jobban nekidörgölte a férfinak. Ahogyan a párja lejjebb haladt és Ingrid már csak a tarkóját érte el akkor már csak ott simogatta, a mellek izgatása most is nagyon jól esett neki, többször halkan felnyögött, majd ahogyan egyre lejjebb haladt a férfi úgy remegett meg többször is. Mikor már a fenekét próbálta lazítani Tubrok, akkor saját maga is koncentrált némileg arra a részre, hogy akarattal lazítsa el a záróizmokat és a feneke körüli izmokat is, hogy Tubroknak kevesebb dolga legyen. Az ezer év alatt elég jól kiismerte a testét és tanulta meg az izmait is akár egyesével is lazítani, feszíteni, így számított rá, hogy meglehetősen könnyedén fog mindez menni. De egyébként is érezte, hogy mennyire gyakorlottan és ügyesen csinálta mindezt Tubrok. A kérdésre kissé lihegve válaszolt.
< - Igen, remekül csinálod – mondta, megerősítve a bólintást. >
De eddigre valószínűleg már ő maga a párjától függetlenül is teljesen ellazította magát. ahogyan a makk már érintette őt ismét felnyögött, már nagyon vágyott arra, hogy Tubrok benne legyen, bárhogyan is. mindazonáltal a kérdésnek nagyon örült, hogy most az ő igényeire figyelt Tubrok. A kérdés ellenére nem kételkedett abban, hogy így is remek lenne mindkettejüknek, de kivételesen élt a változtatás jogával, mert neki nem ez volt a kedvenc módja ebben.
< - Ezt kivételesen háttal szeretem a legjobban – lihegte. – Úgy, hogy a falhoz térdelek, vagy állok, nekitolsz annak, és úgy hatolsz belém. De ha így nem szeretnéd, akkor csak egyszerűen háttal. >
Az utolsó lehetőségnél persze úgy értette, hogy letérdel kutyapózba, a felsőtestét homorítva nyúl el az ágyon és a fenekét picit feljebb tolja, hogy a másik könnyedén tud majd beléhatolni hátulról. Most kíváncsi volt, hogy Tubrok melyik lehetőséggel is él, főleg, hogy Ingrid egyszerre három variációt is felhozott, hogy miként lehetne. És még ezen felül is volt sok másik háttal, így ha ezek nem nyerték el a tetszését a párjának, akkor örömmel hallgatta a többi háttal való szeretkezési lehetőséget. Azzal tisztában volt, hogy Tubrok úgyis háttal szereti a legjobban, ezt kivételesen Ingrid is, még ha azért akart Tubrok szemből lenni, mert csókolózni akart, Ingrid számára a hátulról résznél sem volt mindezt nehéz megoldani, hiszen Birodalmi révén könnyedén tudta kifordítani magát. A lihegés közben kicsit ezúttal ő figyelt türelmetlenül és végül úgy próbál elhelyezkedni annak fényében, amelyik lehetőségre Tubrok rábólint. Ha a térdelést választja, akkor elmászik és húzza magát az ágy végébe megy, a felső testével nekidől a falnak, a térdeit kicsit nagyobb terpeszbe húzza és kijjebb tolja, hogy Tubrok könnyebben beléhatolhasson. A térdelésnél hasonlóan tesz, csak akkor nem az ágy végében, hanem a falhoz menve. A harmadik lehetőségnél pedig kényelmesen és lustán nyúlik el felsőtesttel az ágyon a kezeit előrenyújtva és a fenekét megemelve olyan magasságba, ami Tubroknak éppen optimális és ideális.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 17 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 31 Dec. 2014, 11:26

+ 18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok mit sem törődve azzal, hogy Ingrid még tovább a pillantásával is próbálja meggyőzni, hogy bizony jobban járt volna, ha belemegy a dologba. Ő szótlanul, az apró mozdulataival és tekintetével is tovább ellenkezik lelkesen és játékosan. Mivel egyikük sem szólal már meg, Ingrid elkezd öltáncolni amivel teljesen behálózza a párját. De ez még csak a kezdet. A gonosz terve után Tubrok szorosan az ágyhoz kötözött kezekkel találja magát. Mivel a férfi most is nagyon türelmetlen ezért megrántja a kötést ami ettől túl szoros lesz. A kis probléma hamar orvosolódik, de mindez nagyon sokat jelent Ragalnak, mert érzi mennyire is vigyáz és figyel rá a párja. Ezután maga a kínzás és gyötrés kivételesen jól sikerül és Tubrok teljesen kikészül a végére. Az utolsó percekben már folyamatosan könyörög Ingridnek, hogy tegye meg végre és kegyelmezzen meg neki. De ezt nem kapja meg. Így Ingrid bosszút állhat és móresre taníthatja a férfit a tegnap esti dolgok miatt. Végül Ingrid a lábaival is kínozza a párja férfiasságát, itt újra nagyon óvatosnak kell lennie mert fájdalmat tud Tubroknak okozni. A bocsánatkérés és a még nagyobb óvatoskodás megint nagyon jól esik Ragalnak, ezt Ingrid pontosan látja rajta. Főleg az utolsó válasza után. Azonban Tubrok itt már annyira kész van, hogy nem is tud felelni. A "vallatásra" sem képes már felelni, csak "szenved" Ingrid legnagyobb örömére. Azonban ezt csak tetézi, amikor Ingrid orális kényeztetésbe kezd bele. Itt már tényleg nem tudja hogy mit csináljon magával a férfi és feltör a torkából az Ingrid számára oly kellemes mély férfias morgás.  Egészen addig amíg Ingrid abba nem hagyja a kényeztetést mert már nem bírja tovább egyikőjük sem. Ekkor dönt úgy Ingrid, hogy befejezi az édes gyötrést és elengedi a férfit. Éppen csak annyi kell, hogy kimondja, Tubrok bármit tehet vele, a hihetetlenül feltüzelt férfi ráveti magát. Hempergőznek egy teljes kört az ágyon és Ingrid kerül alulra. Nagyon szenvedélyesem csókolják egymást, hosszú ideig türelmetlenül, követelőzően.
< - De kell... - lihegi vissza Tubrok. >
Itt elkezdik egymás simogatni, masszírozni, kényeztetni és izgatni. Ragal remekül elszórakozik Ingrid melleivel, mindkettejük örömére. Igen keményen foglalkozik a mellbimbókkal, nem kímélve a nő testét. Ingridnek még kissé rosszul is esik, mikor a férfi abbahagyja a keblei kényeztetését. Ragal ekkor kapja meg a teljes irányítás és neki is lát a terve kivitelezésének. A nyaktól lefelé haladva a szeretett nő testén. Ingrid érzi, hogy remekül teszi, hogy a férfi hátát simogatja és a lábaival is átkulcsolja őt, jobban összedörgölve az ágyékukat. Tubrok is jobban kezdi dörgölni magát a nőhöz. Azonban az egyik pillanatban megáll és roppant elégedetten pillant fel a nőre.
< - Nem kell türelmetlennek lenned. Csak ellazítalak... >
Mondja, hogy Ingrid nehogy félreértse a helyzetet, nem szeretné hosszú ideig kínozni, csak megfelelően előkészíteni a hőn áhított anális szeretkezést. Mindez után valóban gyorsan végez a férfi és sikerül ellazítani Ingridet. Mikor már az ujjaival foglalatoskodik, meglepődik azon hogy mennyire elernyed odalent Ingrid, de nagyon tetszik neki.
< - Igyekszem... - feleli az igenlésre Tubrok. >
Az ellazítás után Tubrok feljebb helyezkedik, a makkja már az izmot érint, mikor hirtelen észbe kap és rájön, hogy meg kellene kérdeznie Ingridet, jó-e ez így a nő számára. Amint Ingrid beszélni kezd, elveszi magát és türelmesen hallgatja. Ingrid látja hogy Ragalban érzelmek kezdenek keringeni a felsorolt lehetőségek kapcsán. Türelmetlenül mindegyiket elképzelgeti magának a férfi. Végül azonban érezhetően azt választja amit elsőnek mondott Ingrid, hátha azt szereti a legjobban a nő és azért mondta azt elsőnek. Az egész folyamat majdnem fél percbe telik és közben most Tubrok harap az alsó ajkába. Legvégül pihegve szólal meg.
< - Térdelj a falhoz kérlek... >
A kérés után Ingrid végigmászik az ágyon, feltérdel kényelmesen szélesen és a felsőtestét a falnak tolja. Tubrok gyönyörködve figyeli őt, aztán utána "lohol". Most sem azonnal kezd bele. Finoman a kezével megtolja Ingridet a lapockáinál, hogy ezzel még jobban a falhoz nyomja és izgassa őt. Aztán az egyik ujjával végigsimít Ingrid gerincvonalán, tarkótól egészen a fenék legvégéig. Ha már ott jár, akkor most érinti neki a kemény férfiasságát Ingrid ánuszának, kivárja a kéjes nyögést aztán teljesen belé hatol. Elsőre szépen lassan tolja be magát, hogy teljesen belemenjen a nő testébe. Egy ideig ott is tartja magát. Ingrid itt újra érzi, hogy mennyire is rendben vannak a párja méretei. A férfi teljesen végigsiklik a csúszós végbelén és a teljes makkja és férfiasságának vége már a vastagbél utolsó szakaszában van. Tubrok félig kihúzza magát, aztán finom mozdulattal újra betolja. Így folytatja tovább, mindig egy kicsit jobban kihúzva a büszkeségét és valamivel keményebben visszatolva. A kezeivel most Ingrid combjait kezdi forrón simogatni. Úgy három mozdulat után Ragal nem bír csöndben maradni.
< - Annyira... jó szűk... >
Valóban Ingrid is érzi hogy mennyire szűk a párjának és mennyire jó is ez mind a kettejüknek. A férfi próbál végig rá is figyelni, hogy neki is mindenképpen jó legyen, bár a saját élvezete teljesen lefoglalja. Nem is igen tud mást mint folytatni az egészet.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szer. 31 Dec. 2014, 13:36

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A hosszú szenvedés után, amire Ingrid Tubrokot ítélte véget ért a nő elengedte a férfit, akin már érezte, hogy eddigre teljesen kikészült és alig bírja visszafogni magát. A hempergőzést ő maga is roppantul élvezte, ez olyan filmes motívum volt, azokban szokott az ember ilyesmit látni és nem pedig élőben átélni. De így most ebben is része volt, lehetséges, hogy életében először. Azokat nem számolta, amikor szeretkezés közben leestek valahonnan és azért gurultak így, vagy egy lejtőn legurulva, ha éppen a szabadban volt valakivel. A spontán efféléket számolta, mert az egy dolog, hogyha valaki fogja és átfordítja, hogy pózt váltsanak és a másik vissza esetleg. De itt ő maga jelenleg semmit sem csinált, csak hagyta, hogy Tubrok irányítson. A forgás után néhány szó váltása után is ismét egymásnak estek türelmetlenül, egymást csókolva. A párja szavaira ekkor már Ingrid nem szólt semmit, noha még mindig úgy érezte, hogy nem kellett volna megköszönni azt, amit köszönt a férfi. A türelmetlenkedése közben már csak egy mosolyra futotta, majd újabb csókok közepette kezdték egymást izgatni és simogatni. Ingridnek az esett rosszul, hogy Tubrok abbahagyta a mellei kényeztetését, mind a kezeivel, majd nem sokkal később már a szájával is. Azt örömmel vette, hogy eközben, míg ő is a párját simogatta, átkulcsolt a lábaival és hozzádörgölőzött mind ez nem maradt viszonzatlan, ahogyan időnként a csiklójához ért a férfiasságával Tubrok önkéntelenül is felnyögött elégedetten. Noha végtelenül türelmetlen is volt és már szeretett volna túllenni az előjátékon. Nem ő volt kényeztetve és kínozva az előbb, saját maga csak úgymond külső szemlélő volt, mert akkor hagyta abba az egészet, amikor már önmaga is magához nyúlt volna. Így igényelte volna azt, hogy ez is jobban megtörténjen. Noha tudta, hogy lassan eljutnak oda is, de akkor is vágyott a párjára, már igencsak nagyon főleg az előzőek után, hogy mit is művelt Tubrokkal percekkel korábban. A türelmetlenség akkor is látszott rajta, amikor Tubrok felnézett rá és magyarázta, hogy miért is teszi azt, amit.
< - Már teljesen laza vagyok, csak nézd meg – lihegte. >
Valóban eddigre már ellazította a szükséges izmokat, hogy készen álljon a szeretkezésre. Így sokkalta könnyebben ment az egész és gyorsabban, mintha Tubroknak kellett volna hosszú perceken át kellő, szükséges állapotba hoznia, hogy Ingrid feneke készen legyen a behatolásra. A meglepettséget és az örömöt azonnal megérezte és a lihegés közben még volt ereje elmosolyodni.
< - Még mindig képes vagyok minden izmomat irányítani külön-külön is – kapkodta a levegőt. >
Persze értette, hogy miért szabadkozott Tubrok, de ő maga is azért mondta, hogy ezért siettette a férfit, mert nem volt már rá szükség, hogy ezt tegye, mert mindkettejük örömére vette a saját testének irányítását a kezébe Ingrid. A dicséretre, ahogyan mondta, hogy ügyes a férfi nem köszönetet kapott, csak annyit, hogy igyekszik. Ezen bőven túl volt, hogy igyekezett, mert tényleg így vélte Ingrid, hogy jól csinálja a párja. Amikor a makk érintette a fenekének szélét nyögött fel és ekkor kapott észbe a párja is, hogy mégis miként kellene csinálni. Ingrid ekkor mondta, hogy hátulról szereti ezt a fajta szeretkezést. Szerette, hogyha hátulról simogatják, kényeztetik, amit így jól meg lehetett tenni, ahogyan bizonyos testrészeinek kényeztetését, markolását is. Azonfelül a csókok tényleg könnyűek voltak a számára, mert nagyon hajlékony volt és nem szokott begörcsölni sem. Mint Tubrok esetében, amikor Ingrid harap az alsóajkába türelmetlenséget vált ki a férfiból, most a férfinak sikerült ugyanezt megtennie és a nő várta türelmetlenül azt, hogy mit is fog mondani Tubrok, mit választ. Azt látta, hogy minden lehetőséget elképzel, lehet, hogy nem csak ezeket, de még többet is, míg végül kimondta azt, hogy a falhoz térdeljen.
< - Jó választás – kacsintott lihegve Ingrid. >
A kérés után kimászott a párja alól és az ágy elejébe ment a falhoz, ahol a kérésnek megfelelően meg is támaszkodott. A két kezét, tenyerét alkarral együtt maga mellé támasztotta a feje két oldalára, majd az arcélét is neki támasztotta a falnak, ahogyan a mellkasának felső részét is. A lábaival kellemesen széles terpeszt vett fel, igencsak jól kitárulkozva Tubroknak már most. Így kitárulkozva várta, hogy a férfi odaérkezzen hozzá. Ahogyan nekitolta a falnak Tubrok, vagyis jelezte, hogy dőljön neki a falnak teljesen megtette és a melleivel is megtette, így jelenleg csak a köldöke alatti ágyékrész volt, ami hátrafelé lógott ki, a többivel a falhoz lapult. Kellemesen borzongott meg, ahogyan Tubrok elkezdte végigsimítani a hátát, majd kéjesen nyögött fel, amikor azt az öt-hat centi hosszú érzékenyebb területet is végigsimította a párja. Mire a fenekéhez ért Tubrok Ingrid már nagyon szenvedett és érezhető volt kézzelfoghatóan, hogy mennyire türelmetlen. Ahogyan a párja férfiassága nekiért a fenekének ismét felnyögött, majd ezek után érezte meg, hogy elkezd beléhatolni Tubrok. Olyan régen volt ilyenben része, hogy szinte el is felejtette, hogy milyen érzés is. Elsőre egy pillanatra kellemetlen volt, de utána szinte azonnal el is múlt ez az érzés. Ahogyan lassanként hatolt bele Tubrok láthatta, hogy Ingrid kezei a falnál ökölbe szorulnak és lehunyja a nő is a szemeit, hogy átadja magát az élvezetnek. Egyáltalán nem látszott, hogy fájdalmas lenne neki, sokkalta inkább csak a gyönyör és élvezet látszott. Eddigre sűrűn kapkodta Ingrid a levegőt és amint kellően mélyen volt benne már Tubrok néhány centiméter is elég volt, hogy megérezze, miért is így szereti a legjobban ezt. Kellően szűk volt, Tubrok méretei pedig kivallóak, így érezte, hogy a párja férfiassága végig ingerelte a G pontját. Kellően nagy volt ahhoz, hogy a méretek összenyomják a hüvelyt és így annak a felső falán levő G pontot is elérjék. Ingrid már a behatolástól is egyre hangosabban kezdte kapkodni a levegőt, az nem fájt neki, hogy meddig ért fel Tubrok, csak ismét az a kellemes érzés volt meg benne, hogy mennyire kitölti őt a párja. Mikor a férfi mozogni kezdett benne Ingrid torkából önkéntelenül is kéjes nyöszörgés kezdett előtörni, egyáltalán nem a fájdalom okozta mindezt, érezhető és kihallható volt, hogy színtiszta gyönyör okozta mindezt. Az pedig csak fokozta ezt és hangosabbra tette, hogy Tubrok is egyre erősebben mozgott ki-be a nőben. Perzselte a bőrét, ahogyan Tubrok a combjait kezdte simogatni.
< - A… te… méreteid… teszik… - zihálta. >
Egyáltalán nem okozott neki mindez fájdalmat, csak remek érzés volt az egész, ahogyan magában érezte Tubrokot és érezte a férfi mozgását. Így Ingridnek roppant jó volt mindez. Egy-két perc múlva a mellkasát elemelte a faltól, a köldöke környékével tartotta ott magát tovább, a csípőjét kifordította és az egyik kezével kinyúlt Tubrok arca felé, a másikkal még mindig a falhoz tartotta magát. ha sikerült Tuborkot elérnie kissé magához húzta a párját, majd szenvedélyesen próbálta megcsókolta őt. Eddigre már nagyon sűrűn kapkodta a levegőt és a gyönyörtől, kéjtől a folyamatos nyöszörgése is állandó lett, ha megcsókolják egymást, ezt akkor is hallhatta Tubrok, olyasvalami volt, mint az ő férfias morgása, csak magasabb hangon, Ingridesebb és így nőiesebb is. A csók közben Ingrid próbált úgy helyezkedni, hogy azzal is még jobbá tegye mindkettejük szeretkezését és óvatosan mozogni is, hogy azzal ne okozzon fájdalmat, csak így is növelje az élményüket. Ha már csókolóznak, akkor a kezével amennyire elérte a párját simogatni kezdte őt, először a tarkóját, majd a mellkasát és végigkarmolni finoman a mellkast, ezzel is jelezve, kimutatva, hogy mennyire élvezi az egészet.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 17 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szer. 31 Dec. 2014, 16:45

+ 18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid a kínzás végeztével elengedi a teljesen feltüzelt Tubrokot és ezzel "megpecsételi" saját sorsát. Az ágyon való hempergőzés alatt, tökéletesen érzi, hogy a férfi is pont annyira élvezi mint ő maga, neki is új az élmény, valószínűleg neki is az első ilyen őszinte hempergőzése, ami nem kis "baleset" miatt történik. Valójában ő sem nagyon tudja, hogy miért csinálja, de vágyik az élményre. Mikor megállnak még váltanak pár szót, de aztán nem bírják sokáig és ismét egymásnak esnek, szinte felfalva egymást. Bár Ingrid úgy érzi nem kell köszönnie, a férfi mindenképpen úgy gondolja, hogy igenis meg kell köszönnie azt hogy Ingrid igent mondott a kérésére. Az izgatás és ellazítás alatt a kéjes nyögések, Ingrid türelmetlen mozdulatai és szavai mind meggyőzik Tubrokot, hogy sietnie kell. Ezt meg is teszi, de akkor is végigcsinálja amit szeretne, nehogy valami gond legyen amiatt hogy elmulasztja.
< - Még egy kicsit... - válaszolja kedvesen Tubrok. >
És valóban, Ingrid ekkor érzi hogy a saját koncentrációján felül Tubrok még egy hajszálnyit tud lazítani a megfelelő izmokon.
< - Csodálatos vagy. - feleli a második megjegyzésre. >
Jól hallható a hangján, hogy nem csak kedveskedésként, szabadkozásként mondja, hanem tényleg csodálatosnak tartja Ingrid mennyire ura a saját testének. Valószínűleg ezen felül soha nem is láthatott izmot odalent így elernyedni. Tubrok végül már majdnem elkezd behatolni, mikor eszébe jut hogy mit is kellene még kérdeznie. Ingrid itt három lehetőséget ajánl fel, de már nagyon türelmetlen. Ragal elképzeli mindegyik lehetőséget és sokáig találgat az ajkába harapva. Kiélvezi a látványt, hogy ezúttal a szeretett nője az aki nem bír magával és türelmetlenkedik. Végül kimondja, hogy a falhoz térdelős pózt szeretné. A kacsintásra és a szavakra Tubrok elmosolyodik. Azonnal tudja, hogy jól döntött, ez lehet Ingrid kedvence és ezért is mondta először.
Ingrid az ágy végébe mászik és térdelve a falhoz lapul, Ragal még egy kicsivel jobban odanyomja őt, így már csak köldöktől az alsó fele válik el a faltól. Tubrok még lassan végigsimít rajta húzva az időt. Aztán odaérinti magát Miller fenekéhez és belé hatol, teljesen a nőbe tolva a férfiasságát. Ez mind a kettejüknek ugyanannyira élvezetes és csak nagyon kis kellemetlenséget okoz. Tubrok egy ideig Ingridben marad, aztán nekilát a ki-be mozgásnak. Bár Ingrid nem látja a párja arcát annyira, a férfi nagyon meglepődik mikor a kéjes nyöszörgés elhagyja a torkát. Nem is számított arra, hogy így ekkora élvezetet tud okozni neki. Mindenesetre ez is csak felkorbácsolja Ragal további vágyait és eszébe sem jut leállni. Három mozdulat után azonban ő sem tudja hang nélkül hagyni a dolgot. A szavakra pedig Ingrid is felel.
< - Hmmm... >
A hümmögés rendkívül nagy elégedettséget tükröz, főleg mert Ingrid szájából hallotta, hogy mennyire is megfelelőek a méretei ráadásul ilyen helyzetben. Azalatt a három-négy perc alatt amíg Ingrid a falhoz lapul Ragal mindig egy kicsit jobban kihúzza magát belőle és valamivel durvábban tolja vissza. Sikerül is megtalálni azt a ritmust ami mindkettejüknek a lehető legjobbnak tűnik. Ezalatt Ingrid érzi, hogy a párja a combjain leköveti a tetoválások nyomát, a bal lábon a kígyót fejétől a farkáig simogatja, míg a másik oldalon a szalagot körbe futja és még a masnit is "kibontja". Aztán a saját farkába harapó kígyó nyolcasát izgatja körbe az egyik ujjával. Végül följebb ér és két kézzel, forró, masszírozó mozdulattal veszi kezelésbe a szárnyakat és a fejszéket. Ingrid ekkor húzódik el a faltól, nyúl ki Tubrokért és csókolja meg őt. Közben még a tarkóját aztán a mellkasát is simogatja. A csókot szenvedélyesen viszonozza a férfi, és a két keze Ingrid melleire tapad. Jó szorosan markolja az idomokat, masszírozó, markolászó mozdulatokkal kényeztetve. Most nem foglalkozik külön a mellbimbókkal, szeretné ha Ingrid keblei kitöltenék a kezeit és érezné milyen szép nagyok és formásak vannak Ingridnek. A kéjjel teli női nyöszörgés mind csak zene Tubrok füleinek. Elégedetten hallgatja a hangot, ami még jobban beindítja, Ingrid is érzi hogy gyorsul a férfi mozgása odalent, ahogy nyöszörögni kezd. Amint óvatosan mozogni kezd maga is Ingrid érzi, Tubrok kellemesen összerezzen a gyönyörtől.
< - Ahm... Uhm... - szakad ki a férfi torkából csók közben. >
Tubrok hihetetlenül élvezi az anális szeretkezést. Mindent megkap amit akar és még annál is jobb mint amire gondolt, hogy lesz Ingriddel. Nem is nagyon tud mást tenni mint beleveszik az érzésbe és hagyja hogy ösztönösen mozogjon. Mikor a teste újra megrezzen az élvezettől lassan abbahagyja a szenvedélyes csókot és elhúzódik a szerelmétől.
< - Told előre a nyelved... - lihegi - Egyenesen... amennyire... csak... tudod. >
Ha Ingrid megteszi, akkor érzi, hogy a párja nyelve körbekulcsolja az övét és még egy picit kijjebb húzza a szájából, aztán megint elengedi. Mikor ez megvan Tubrok nekiáll igencsak keményen szopni Ingrid nyelvét. Mind az ajkaival mind a nyelvével masszírozva kényezteti, egészen mélyen a szájába véve. Reméli, hogy ez nagyon jó lesz Ingridnek és sikerül neki kedveskednie. Emellett Ingrid még azt is érzi, hogy Tubrok egyre gyakrabban/gyorsabban hatol a férfiasságával belé teljesen, pontosan ellenkező ritmusban azzal amit a nyelvével művel. Azt végig érzi, hogy nagyon élvezetes módon szűk Tubroknak. Egészen addig nem is akar leállni, amíg neki jó ez a helyzet.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 01 Jan. 2015, 01:40

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Miközben hempergőztek körbe az ágyon Ingrid érezte, hogy mindez úgyszintén az első volt Tubrok számára, legalább is olyan kivitelezésében, mint amilyen most volt. Ennek ellenére igencsak élvezte Tubrok is mindezt, legalább annyira, mint Ingrid is tette. Végül is remek élménynek bizonyult mind a kettejüknek, hiszen végig egymáshoz simultak és csókolták is. Miután végül megálltak nagyjából ugyanott, ahonnét indultak, néhány pillanattal később már szenvedélyesen és türelmetlenül estek egymásnak. Miután elszakadtak egymástól köszöni meg Tubrok az egészet, amit Ingrid szerint nem kellett volna, de legvégül inkább a párjára hagyta egy gyengéd mosollyal. Számára mindez teljesen természetes volt, hogy így is szeretkeznek, bár volt egy olyan érzése, hogy ennél is aggódhatott, hogy valami sérülést okozhat, vagy inkább fájdalmat a méretével, de még azzal sem lehetett gond. Végül azonban, sikerült megegyezni mindenben és nekiláttak az újabb előjátéknak. Ingrid kivételesen türelmetlen volt, hogy nem kellene ennyire elhúzni ezt az előjátékot. A türelmetlenségével és a két kéjes nyögésével végül is sikerült elérnie azt, hogy Tubrok is túl akar mindezeken lenni, de nem akarta elsietni az egészet. Ingrid érezte, hogy mindez azért történik csak azért is, hogy tényleg ne legyen semmilyen gond ebből az egészből és Ingrid teljesen eltudjon lazulni mindenhol, főleg odalent. Ami némileg kész csodával felért azt nézve, hogy mennyire feszült volt korábban, még lent az étkezőben. Most pedig teljesen laza volt mindenhol, még a végbélnyílása körüli terület is ernyedt. Pontosan a tökéletes ellentéte volt most a teste annak, ami alig másfél órája volt még.
< - Legyen – adta meg magát végül, nem tudott ellenállni sehogy sem. >
A kedves hang igencsak lefegyverző volt a számára és megadta magát a kérésre. Mindazonáltal érezte, hogy a saját izmai ellazítása mellett Tubroknak is sikerült mégiscsak ellazítania jobban őt. Ezen még Ingrid is meglepődött, de így tényleg jogos volt a mondása, hogy határozottan ügyes volt Tubrok. A dicséretre ezúttal ő mosolyodott el a lihegés mellett. Örült annak, hogy nem csak illedelemből mondta a párja, azt, amit, hanem tényleg így gondolta. Bár, Ingrid tudta, hogy valószínűleg ilyen nővel tényleg nem volt még dolga, hogy képes volt ennyire befolyásolni a testét. Talán az a Flottás nő tudta még, akivel Tubrok korábban flörtölt, de ugye azzal semeddig sem jutott el a férfi.
< - Örülök, hogy így véled – lihegte továbbra is . >
Ezek után hatolt majdnem belé a férfi, de gyorsan eszébe jutott, hogy megkérdezze Ingridet, hogy miként is szeretné a nő. Itt adta a lehetőségeket Tubroknak, hogy miként is lehetséges ebben a helyzetben, amik a lehető legjobbak lehetnének. A kimondottak közül Tubrok végül tényleg azt választotta, ami Ingrid kedvence volt, hogyha a nő falnál térdel és így hatol belé a párja hátulról. Amíg Ingrid várakozott a válaszra, látta, hogy miként képzelt minden maga elé a férfi az ajakba harapással. A nő pedig végig türelmetlenkedett és végül megkapta a választ. A kacsintás után látta az elégedettséget, hogy a férfi tudta, hogy jól döntött. Szinte azonnal pattant fel az ágyról és helyezkedett el a falnál úgy, ahogyan kellett. A türelmetlensége csak tovább fokozódott azon, hogy Tubrok még mindig csak húzta az időt és végigsimított a hátán, érintve az érzékeny pontot, csíkot is azon a részén. A falhoz nyomás után nem kellett sok ahhoz, hogy végre Ingrid is megkönnyebbüljön annak hála, hogy Tubrok végül beléhatoljon. Csak az első pillanatban fájt neki mindez egy pillanatra, de ezt tudta, hogy megszokott, de már amint teljesen benne volt a férfi már egyáltalán nem volt rossz, csak nagyon jó és gyönyörűséges. Amint Tubrok mozogni kezdett Ingridből ekkor szakadt ki a nőből a gyönyörtől teli nyöszörgés, ugyan nem látta a párja arcát a nő, de a meglepetést még így is érezte, hogy nem számított minderre. Ez is egy olyan dolog volt, amit még nem tudott Tubrok, hogy Ingrid tényleg ennyire szereti ezt, hogy háttal csinálják és ennyire nagy gyönyört okozott. Azt is érezte, hogy milyen nagyon feltüzelte a hangja a párját, csak úgy, mint Ingridet Tubrok mély és morgó hangja. Így emiatt a nő örömmel fogadta, hogy a harmadik behatolás után már a férfi sem volt képes arra, hogy csöndben maradni. Az elégedett szavakra normális választ nem kapott csak egy kis hümmögést, de ebben a helyzetben már nem is várt többet a nő. Egyelőre ő maga nem mozdult meg, hagyta, hogy Tubrok élvezze ki a helyzetet, tágítsa ki őt, amíg el nem érik azt a helyzetet, hogy mind a kettejüknek ideális lehet ez az együttlét. A nyöszörgésére érezte, hogy a párja mégjobban beindult és gyorsult, erősebb lett. A nyöszörgés mellé még elégedett, kéjes nyögdécselés is kezdett párosulni minden egyes alkalommal, amikor beléhatolt a párja. A G pont nyomódása miatt és a súrlódásért nyöszörgött a behatolásért pedig nyögdécselt is. A simogatást, amit érzett, hogy miként és hol simogatta végig perzselőnek érezte, Tubrok érezhette, hogy nem tud betelni a simogatással is, minél többet akart ebből is. Amikor már a hátát simogatta és kényeztette Tubrok Ingrid akkor fordult meg és húzta magához a párját, ekkor csak a köldökével és a környékével tartotta magát a falhoz tolva a többivel hátrébb volt, és a mellkasa is elemelkedett. A csók pillanatában kezdte Ingrid először a tarkót, majd a mellkast simogatni, a nyöszörgés mellé ismét felnyögött, ahogyan a melleit kezdte simogatni, markolászni és masszírozni Tubrok. Ez is roppant jól esett neki és kellemes volt, most újra érezte, hogy a férfi újra beindult és feltüzelődött arra, hogy Ingrid kéjesen nyöszörgött arra, amit a férfi csinált vele. A még gyorsabb mozgásra Ingrid nyöszörgése is hangosabb lett, ahogyan a zihálása is sokkalta gyorsabb lett, így az ő mozgása is fokozódott. Arra ügyelt, hogy ne okozzon fájdalmat, csak a párja gyönyörét és így a sajátját is. Amit így is fokozódott arra, hogy már alapból mozogni kezdett, főleg, hogy érezte azt, hogy összerezzen a gyönyörtől Tubrok is. A hangos sóhaj és nyöszörgés csak megerősítette Ingridet mindebben. Azt is érezte, hogy mennyire élvezte a párja ezt a szeretkezést, valószínűleg jócskán jobban, mint amit várt, már csak ez is elégedettséggel töltötte el Ingridet. Aki továbbra is mozgott gyengéden, és érezte, hogy ismét összerezzent Tubrok, ekkor még a körmeivel végigszántott a férfi mellkasán és még a mellbimbókat is izgatni kezdte, csak azért, hogy tovább fokozza a párja gyönyörét. Ekkor húzódott el a párja, Ingrid a fejével kapott volna utána, hogy újra megcsókolhassa a férfit. A kérés meglepte, hogy mit is kér tőle, a zihálás közben néhány pillanatig még úgy hajolt Tubrok felé, hogy meg akarja csókolni, de végül is kidugta a nyelvét, ahogyan a férfi kérte, hagyta, hogy körülfonja a nyelvét a párja, majd jobban kihúzza. A folytatás meglepte, hogy mennyire szenvedélyesen kezdett el a nyelvével Tubrok foglalkozni, de kellemes volt neki és jól esett, hagyta, hogy ezt tegye, közben pedig próbálta kint tartani a nyelvét, ezzel is segítse a párját. Valóban jó volt neki, a gyorsabb behatolástól pedig Ingrid nyöszörgése és nyögdécselése is hangosabb, gyorsabb lett, már amennyire erre most képes volt, miközben a nyelvével foglalkozott Tubrok. Most már a másik kezét is elvette a faltól, így a medencéjével és köldökével tolta jobban oda magát a falnak, minden más része nem ért hozzá már a falhoz. Így gyönyörűen és kellemesen homorított, a mellei belesimultak Tubrok tenyereibe, így tovább foglalkozhatott vele és a feneke is még mindig kifelé állt, és azt mozgatta továbbra is, amíg benne mozgott Tubrok is. Mivel érezte, hogy a párja nem igen fogja tudni abbahagyni és mivel neki is roppant jó volt az egész, így neki sem volt esze ágában sem abbahagyni. Ügyelt és figyelt arra, hogy a saját mozgásával is jobbá tegye mindkettejüknek ezt és a kezeivel is, ha elérte Tubrokot, akkor úgy kényeztette azokkal is. Egyébként még mindig hagyta, hogy a párja vezesse és irányítsa, ha valami nem tetszett neki. Egyelőre azonban saját maga is roppantul élvezte az együttlétet és a kéjes nyöszörgése sem akart abbamaradni, sem a halk, kéjes nyögdécselése sem minden egyes behatolásnál. Tubrok érezhette, hogy Ingrid sem akarja befejezni mindezt, és a férfi is érezhette, hogy Ingrid várakozásait is felülmúlta az együttlét, nem gondolta volna, hogy ennyire jó lesz ebben a párja, még úgy sem, hogy tudta alapból, hogy megfelelő méretekkel rendelkezik.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 17 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Csüt. 01 Jan. 2015, 15:24

+ 18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A kellemes ágyon való hempergőzés után, mint addig is Ingrid és Tubrok egymás karjaiban köt ki és egymásnak is esnek, csókokkal szinte felfalva a másikat. Miután elszakadnak egymástól, Tubrok felteszi a nagy kérdést a szeretkezéssel kapcsolatban, a választ bár Ingrid úgy érzi a férfinak nem kellene, Ragal mégis megköszöni. Az már Ingridnek is feltűnik, hogy a kezdeti szeretkezések óta Tubrok megtanult kérni és köszönni mindent az ágyban utasítások helyett, valószínűleg ahogy egyre halálosabban szerelmes lett belé, ez úgy fokozódott. Az előjáték alatt Tubrok folyamatosan lazítja el a párja testét. Ingrid is megteszi ezt koncentrációval, ugyanakkor egyre türelmetlenebb és alig tudja már kivárni a tényleges szeretkezést. Azonban Ragal ekkor a kedves szavaival lefegyverzi őt, még egy kicsit a férfi is meglepődik, hogy csak az ennyire kedves hangja kellett. Ezután szorgosan neki is lát az ujjaival dolgozni és még Ingridet is meglepi hogy a férfi nagyon ügyesen még egy csöppnyit tud lazítani a záróizmán. A dicséretre adott válaszra Tubrok már nem nagyon tud hangosan felelni. Lihegve és mosolyogva néz fel Ingridre, remélve hogy a mosolya mindent elárul. Ezután Tubrok már majdnem Ingridbe hatul, mikor rájön mit is felejtett el és gyorsan rá is kérdez mi lenne a nőnek a legjobb. Ingrid három lehetőséget ad meg és szerencsére a férfi pont a legjobbat választja ki. Ingrid gyorsan felpattan, a falhoz simul, Tubrok még egy kicsit húzza az időt, aztán mindkettejük megkönnyebbülésére Ingridbe hatol.
Az első néhány mozdulat aztán perc után van idejük kitapasztalni mi és hogyan jó mindkettejüknek. Egy idő után már egymást simogatják, ingerlik mindenhol, Ingrid is lassú mozgásba kezd a fenekével és a kéjes nyöszörgés állandóvá válik, minden másodpercben tovább tüzelve Ragalt. A kéjes nyögdécselés mindezt csak fokozza. Egy idő után mindkettejük mozgása fokozódott odalent és Ragal is már keményen markolja ekkor Ingrid melleit a simogatás helyett. Tubrok ismét kétszer is összerezzen a gyönyörtől. Hálából nekilát a meglepetésnek, amit a párjának tartogat és igencsak keményen lát neki Ingrid nyelvével foglalatoskodni. Mivel érzi mennyire is élvezi ezt a nő, eszében sincs abbahagyni. Így viszont Ingrid nyöszörgését igencsak visszafogja. Ellenben nagyon kellemes érzés, főleg Millernek. Ingrid ekkor még jobban homorítani kezd, a mellei még jobban Tubrok kezeibe simulnak és a feneke is jobban kiáll. Ragal itt már alig bírja tovább, elkezdi Ingridet a melleinél finoman húzva magára nyomni, mindkettejük mozgásán felül. Ilyen állapotban ennyi fele már igen nehéz figyelnie, ezért a mozdulatainak egy része már teljesen ösztönös és Ingrid érzi is ezt. Ténylegesen akkor telik be az érzéssel Tubrok, mikor Ingrid mindkét kezével izgatni kezdi. Most újra változtat valamennyit a pózon. Elengedi a kebleket, majd megfogja Ingrid mindkét kezét és magáról visszavezeti a falra, aztán magát Ingridet is szépen visszatolja a falra, amennyire csak lehet és még jó. Azonban eszébe sincs ennyiben hagyni a dolgot, teljes testével ráhajol Ingridre. A férfi mellkasa és hasa teljesen a nő hátának simul/nyomódik, ezen felül Tubrok a saját karjait még rá is fonja a párjáéra. Így teljesen érzik egymást ahogy szinte egybeolvadnak. A helyzetnek hála Tubrok így minden alkalommal mély mozdulatokat tud tenni a férfiasságával, szenvedélyes, erős ki-be mozgással. Természetesen ezalatt egy pillanatra sem hagyja abba amit Ingrid kitolt nyelvével tesz. Úgy tíz mély lökés után, az egyiknél Tubrok benne marad Ingridben. Elkezdi magát máshogy mozgatni. Ki-be alig, ellenben oldalra és fel-re annál inkább. Ingrid érzi minden pillanatban hogy a szerelme éppen azt próbálgatja, azon élvezkedik mennyire is jó neki azon a szűk helyen. Egészen sok ideig folytatja ezt a férfi, mivel őrjítő érzés számára. Itt egy pillanatra a nyelvével való foglalatoskodást is abbahagyja és lihegve szólal meg.
< - Hol fér beléd ennyi...? >
Jegyzi meg. Választ nem is vár, mert azonnal visszatér Ingrid nyelvére. A mozgást innentől lassan váltja vissza a megszokott behatolásra, lökésre, ugyancsak igen mély és szenvedélyes mozdulatokkal. Ingrid itt már nem is nagyon tud mit tenni magával, ugyanis Tubrok a jelenlegi helyzetben remekül kitölti őt és minden kis mozdulatával még a G pontot is dörzsöli. Ha a saját mérte nem lenne kellően elég a nő élvezetéhez. Az előbbi kis közjátéknak hála, még egy ideig bírni fogja Ragal mielőtt elélvezne, Ingrid ezt is jól érzi a szeretkezés élvezetei alatt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Csüt. 01 Jan. 2015, 18:58

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A hempergőzés után, ahogyan volt néhány pillanatuk Tubrok szavai után Ingridnek valóban feltűnt, hogy ismét kérte a párja nem parancsolta. Az első néhány alkalommal tényleg úgy volt, hogy kijelentett valamit Tubrok és mert ajánlani, hogy így lesz. Igaz nagyon hamar rá kellett jönnie arra, hogy mindez Ingridnél közel sem működik. Ő nem az egyik szeretője volt, aki azt leste, hogy miként elégítheti ki a férfi minden egyes vágyát, hanem egy teljesen szabad független nő, aki semmivel sem tartozik a férfinak. Annak örült, hogy sikerült rávezetnie Tubrokot arra, hogy ez adok-kapok alapon működik és nem pedig így utasítgatás és időnként igencsak meg kell szenvednie azért, hogy elérhesse amit akar. Tudta, hogy bevált, hiszen ezért is szeretett belé a férfi, de még utána mindig rá kellett ébresztenie az egészre a szeretett férfit, hogy miként is működik az egész. De mint mindenhol máshol, szerencsére Tubrok ezen a téren is igencsak gyorsan tanult Ingridtől, ráadásul érezhetően örömmel is tette, hogy egy ennyire tapasztalt nőtől tanulhat. Tényleg nem kívánhatott Ingrid ennél többet, mert ez mindkettejük élményét fokozta. Így pedig nem kellett attól tartania későbbre sem, hogy visszatér mindezek után vele szemben a régi jó módszerre Tubrok, mert már tudta, hogy nem vezet célra és sokkalta több mindent elérhet, hogyha kér, és nem utasítgat. Igaz valószínűsítette Ingrid, hogy az is közrejátszhatott ebben, hogy minél jobban beleszeretett a nőbe, annál jobban ki akarta őt szolgálni. Amint ezek megfordultak a fejében és eljutott az utolsó gondolatig az zökkentette vissza a valóságba, hogy elkezdte ellazítani Tubrok őt finom és ügyes mozdulatokkal. Annak örült, hogy a kedves szavakra adott reakciója ennyire meglepte és kellemesen érintett a párját, de már ezek után egyikkőjüknek sem volt igen sok ereje ahhoz, hogy beszéljenek a lihegés közben. Csak egy-egy pillantás, vagy éppen érintés volt az, amivel beszéltek egymás között ezek után, mert ez így már könnyebb volt. Az utolsó pillanatban ismét feleszmélt Tubrok a lehető legjobbkor és a legnagyszerűbb kérdéssel állt elő. Ingrid itt hozott fel több lehetőséget is, majd a végén a falnál levő térdelőst választották. Azonnal el is helyezkedett itt Ingrid teljesen rutinosan és önmaga számára is kényelmesen kitárulkozva Tubroknak. A kis időhúzás után pedig a férfi végre valahára beléhatolt, rettenetesen élvezte, hogy ennyire kitöltötte őt Tubrok és a mozgás szinte megőrjítette őt magát. Ezeknek hála szakadt ki a kéjes nyöszörgés, majd nem sokkal később emellé a nyögdécselés is párosult, érezte, hogy az, hogy mozogni kezdett, illetve a hangok, amiket kiadott milyen reakciókat váltottak ki Tubrokból és a férfi is minden másodpercnél egyre jobban és jobban élvezte az egészet. Ahogyan Tubrok kétszer is összerezzent a gyönyörtől, elégedettség töltötte el Ingridet, mert már ismerte annyira a párja testét, hogy tudja, hogy csak akkor rezzen így össze, ha valamit nagyon élvez. Nagyon jól esett neki az is, hogy ennyire keményen szorította a melleit a férfi, így Tubrok is érezhette, hogy kemények és feszesek a keblek és mindezt úgy, hogy a génkezelésnek hála természetesek és nem kellett operálni sem a tökéletes formáért és nagyságért. Ahogyan a nyelvével kezdett el Tubrok foglalkozni roppant kellemes volt Ingridnek, csak éppen a torkából előtörő nyöszörgés és időnkénti nyögdécselése lett sokkalta halkabb ezáltal.
Ekkor homorított be némileg szándékosan, némileg ösztönösen jobban, kijjebb tolva a mellkasát és fenekét. Mindezt persze úgy, hogy a térdei még mindig tökéletesen ott voltak, ahol eredetileg, közvetlen a falnál és egy centit sem kerültek hátrébb. Így annyira nem is kellett küzdenie mindezért. A csókokat egy pillanatra sem hagyták abba és most már Ingrid is belement a játékba és elkezdett visszacsókolni. Mikor megérezte a gyengéd, de határozott húzást, hogy Tubrok magára akarja őt húzni, akkor a köldöke környékét is elemelte a faltól és a csípőjével, derekával és háta jelentős részével is nekisimult Tubrok felsőtestének. A térdei még mindig maradtak ugyanitt és a fal is így ugyanolyan közel volt továbbra is. A kezeivel ügyesen nyúlt be kettejük közé, majd így könnyebb volt Tubrok oldalát és hátát elérni a kényeztetés miatt, így, amíg ebben a helyzetben voltak jobban tudta a párját izgatni is. A csók közben érezhető és hallható volt a sűrű lihegése is, több helyen már izzadtság cseppek is meglátszottak a testén a fényben, ahogyan a gyönyörtől ezek is megjelentek. Nem tiltakozatott, csak hagyta vezetni a kezeit, ahogyan Tubrok visszatolta azokat a falra. Így mint az egész elejénél most is a fal közelsége miatt úgy támaszkodott meg, hogy mindkét alkarját a feje mellett helyezte a falra és még a tenyerével is támasztotta magát, mialatt a fenekét még mindig hátratolva tartotta. A mellkasát is rátolta a falra, mert úgy tűnt számára, hogy Tubrok ezt szeretné, azonban így a most a köldöke részével nem kellett magát tartania és kellemesen ívesen volt a falnál. Csak a felsőtestét hagyta továbbra is kifordítva némileg, hogy csókolni tudják egymást. azonban, ahogyan megérezte, hogy Tubrok is ráhajol a hátát is egyenesbe fordította a fallal szemben és tényleg csak annyira maradt kifordulva, hogy kényelmesen folytathassák a mély és szenvedélyes csókot. Mivel saját maga ennyire élvezte mindezt, most ő igyekezett ugyanezt megtenni Tubrok nyelvével. Körbefonta a sajátjával a férfiét és áthúzta a nyelvet a saját szájába és pontosan ugyanúgy kezdte el csókolni és kényeztetni a párja nyelvét, mint ahogyan a férfi tette nem sokkal korábban. Ez így, mert továbbra is rendkívül mély csók volt a nyögdécselését és nyöszörgését továbbra is elfojtotta. Az különösen kellemes és jóleső érzés volt, hogy Tubrok még a karjait is a karjaihoz húzta, ha a férfi akarta, akkor az ujjaikat is egymásba fűzhették úgy, hogy Tubrok kívülről fűzte az ujjait Ingridébe. Most is ugyanazt érezte a nő, mint lent, mintha összeolvadtak volna és a két test egy lett volna. Roppantul élvezte az erősebb és mély lökéseket, ahogyan igencsak mélyre szántott benne Tubrok. Azt hitte, hogy mindez nem igen fokozható, de akkor megtörtént, ahogyan Tubrok lassan kezdett benne mozogni. Az egész teste egyszerre rándult össze a gyönyörtől, az ujjai erősebben szorították meg Tubrok ujjait, ha belefűzte azokat, ha nem, akkor az ujjbegyeivel mintha a falat szántotta volna végig és szorultak végül ökölbe. Így, hogy nagyon lassan mozgott csak a férfi sokkal jobban képes volt egy-egy kis területet végigizgatni a mozgásával, illetve az adott területnek nekinyomódni. Éppen ezért így ezzel a mozgással Tubrok sokkal jobban „elérte” és izgatta a G pontot is, azért váltott ki ennyire erős reakciót Ingridből. Ha már ő maga foglalkozott Tubrok nyelvével, akkor azt a kényeztetést eddig bírta és nagyon mély csókkal csókolta meg a párját, erős gyors nyelvjátékba kezdve. A saját mozgása is olyan lett a fenekével, hogy Tubrokét erősítse, érezhető volt, hogy saját maga is majd megveszik ettől, ahogyan Tubrok érezhette, hogy az előző mozgások alatt ugyan nem lett volna képes Ingrid elélvezni, de így igen.
Hogy minél többet kapjon és minél jobban érezze az egészet, élje át félig ösztönösen, félig szándékosan összeszorította a hüvelyét, hogy a G pont része közelebb kerüljön a hüvelyt és végbelet elválasztó sejtfalra és így nagyobb hatást érhessen el Tubrok. Azt a járatát is még nagyon kicsit szűkebbé igyekezett tenni, ahol éppen Tubrok benne járt, nem annyira, hogy fájdalmas legyen, hanem annyira, hogy mind a ketten mégjobban élvezzék ezt az egészet. A fenekével és csípőjével közben, hacsak Tubrok nem állította meg még mindig nagyon finom, alig érezhető mozgást végzett ezzel is mindkettejük élvezetét növelve. Most a mély csók ellenére is érződött, hogy Ingrid nyöszörgése hangosabb és gyorsabb lett. Így, ha ezt még tovább folytatja Tubrok, akkor előbb vagy utóbb ő fogja azelőtt kikészíteni Ingridet, hogy a nő elélvezhetne. Itt ekkor szakította meg valószínűleg a csókot a férfi és tette fel a kérdést. Ingrid már éppen nyitotta volna a száját, hogy a folyamatos kéjjel teli nyöszörgés mellett válaszoljon, de újra megcsókolták egymást és kezdtek egymás nyelvével foglalkozni. Ahogyan ismét erősen kezdett benne mozogni Tubrok Ingrid újra nyögdécselni is kezdett a behatolás ritmusára, a csípője, feneke továbbra is mozgott, hogy nagyobb örömet okozzon. Mivel még mindig a falhoz volt tolva, így egyelőre nem nyúlt hátra a kezével, mert valószínűleg még mindig összefonva voltak az ujjaik, csak „tűrte” és élvezte, hogy a szeretett férfi mit is művel vele ebben a pózban. Szerencsére érezte, hogy most az előbbi lassú élvezeteknek hála tovább fogja bírni Tubrok, azt pedig a férfi érezhette, hogy ebben a pózban később mind a ketten képesek lesznek elélvezni, noha más-más módon. Mivel ebben a helyzetben továbbra is a hátulsó helyzet miatt Tubrok volt az irányító, így amíg a kezeit a falnál tartja a párja, addig maradnak ott, utána szépen lassan kezdi majd el újra izgatni Tubrokot a rajtafekvés miatt az oldalán, hátán és a combjain főleg és a saját lágy fenékmozgását is fenntartja a csók közben továbbra is.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 17 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Csüt. 01 Jan. 2015, 23:24

+ 18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A szeretkezés előtt Tubrok teljesen el tudja lazítani Ingrid izmait, mindenhol ahol az csak fontos. Utána még, igaz csak az utolsó pillanatban de közösen megbeszélik a pózt. Még egy kis időhúzás és izgatás történik, majd Tubrok belehatol Ingridbe és megkezdik a szeretkezést. A szex mindkettejük számára különösen élvezetes és Ingrid még kéjesen nyöszörögni is kezd, amit előtte még nem tett. Főleg ez és az hogy ő is finom mozgásba kezd a fenekével mind csak tovább korbácsolja Tubrok szenvedélyességét és elégedett érzését. A teste kétszer is összerezzen a gyönyörtől és élvezettől ami hirtelen éri egy-egy mozdulat után. Hálából Tubrok elkezd különösen figyelmesen foglalkozni Ingrid nyelvével, a kebleit is erősebben markolja és a behatolásai is tüzesebbé válnak.
A szeretkezés szenvedélyessége egészen addig fokozódik, amíg már Ingrid a faltól is teljesen elszakad és a háta-csípője Tubrok hasának nyomódok. Itt minden egyes mozdulatnál a melleit keményen markolva húzza magára Ragal a párját, mélyen, erősen belé hatolva egészen tövig. Közben vadul és szenvedélyesen csókolózva. Egy ideig így folytatják, aztán Tubrok szépen, finoman visszatolja Ingridet a falra, még a kezeit is visszateszi oda a saját testéről. Teljesen rásimul a szerelmére, így is odaadva magát neki, és úgy folytatja tovább a szeretkezést, sokkal mélyebb és kielégítőbb mozdulatokkal. A karjait is ráfonja a nőjére, az "ajánlatot" is elfogadja és kívülről az ujjait is szorosan a nő ujjai közé fűzi. Ingrid ebben a helyzetben dönt úgy, hogy viszonozza azt amit a párja eddig csinált a nyelvével. Tubrok ugyan kissé meglepődik, de hagyja a viszonzást. Segítve a nőnek, egyenesen előre áttolja majdnem az egész nyelvét Ingrid szájába és próbálja úgy is tartani, hogy Ingrid könnyen foglalatoskodhasson vele. Amint ezt elkezdi rögtön érzi, hogy Tubroknak szörnyen jól esik és képtelen ezzel az érzéssel betelni. Minél keményebben csinálja, annál jobban esik neki és kívánja is, hogy Ingrid folytassa ezt. Végül azonban a nyelvek játéka mély és szenvedélyes csókba fordul át.
Mindketten azt hiszik az élvezeteket már nem lehet tovább fokozni, de Tubrok elkezd lassan mozogni Ingridben és ez mindkettejüket még jobban kikészíti. Ragal még meg is lepődik, hogy ezt ennyire élvezi Ingrid, így eszében sincs túl rövidre fogni a szűk hely próbálgatását. Mindketten szenvedélyes, mély csókba kezdenek. Ragal pontosan érzi mi és mennyire jó a másiknak, ezért egyes területeket alaposan végigjár a férfiasságával mozgás közben. Ingrid alig tudja mit csináljon magával az élvezetek közepette, így még elélvezni is képes lenne. Azonban rögtön rájön, azzal hogy félig tudatosan, félig ösztönösen szűkebbre vette a nyílását, igencsak nagy "bajba" "keverte" Tubrokot. A még szűkebb helyen még jobb neki mozogni, ugyanakkor a férfiassága még mindig érzékenyebb mint kellene lennie ezért kínzó is ez számára. A csókot megszakítja és csúnyán elszólja magát a helyzettel kapcsolatban. Ingrid még válaszolna, de nem tudja megtenni mert máris megcsókolja a szeretett férfi, ugyanolyan forrón mint előtte. Mielőtt Ingrid elélvezhetne, Tubrok visszavált az addig, mély és erős tolásokra. Erre a nő nyögdécselése és nyöszörgése csak tovább erősödik. A feneke is egyre jobban kezd a szeretkezés ritmusára mozogni. Amiatt hogy Ragal ennyire rásimult igazán nem is képes mást tenni mint tűrni az élvezeteket amiknek a része.
Miután Tubrok érzi, hogy ebben a helyzetben mindketten el tudnak majd élvezni és Ingrid nem igen képes neki ellenkezni, eszében sincs elengedni a szeretett nőt. Sőt, a testével még jobban rásimul, hogy minden porcikájuk összeérjen. Ingrid érzi, hogy a párja lelassít, aztán amint kijjebb húzza magát belőle, a férfi forró teste hátrafelé súrlódik az övén, majd a betolásnál felfelé súrolja őt végig, gyengéden rátolva a falra. Mindenhol összeérnek, a legapróbb részeknél is és minden egyes szeretkező mozdulatnál, Tubrok az egész testével kissé lecsúszik róla, aztán újra fel rá. Lábujjhegytől, egészen a nyelvek játékáig tart ez az élvezettel és szenvedéllyel teli hullám. Tubrok ujjai, ahogy végighúzza őket a bőrön, a mellkasa, a hasa, a lábai és a szőrzete is mind csak ingerel. Az érzés minden egyes másodperccel pedig csak fokozódik. Egy idő után Tubrok úgy fogja Ingridet a falhoz, hogy a nő már egy centit se tudjon mozdulni, csak tűrhesse azt amit csinál vele. Még az egyik lábával be is térdel Ingrid lábai közé, hogy még tökéletesebb legyen az élmény. Ebben a helyzetben a falnál térdelő Ingridet Tubrok teljesen magáévá teszi. Nem képes ő sem betelni az érzéssel. A testén lassan izzadságcseppek jelennek meg mindenhol és jól érezhetően teljesen leizzad a szeretkezéstől. Az élvezettől néha egy-egy rövid morgás is kiszakad a torkából. Ingrid érzi, hogy a párja férfiassága minden egyes mozdulatnál mélyen jár benne és már nem húzza ki magát annyira. Ráadásul a szenvedélyes csók sem szakad meg, egy másodpercre sem. Ezen a pózon Tubrok már nem akar változtatni, ezért így folytatja tovább, egészen hosszan. Majdnem fél órát bír ki ennyire forrón szeretkezve. Ingrid most érzi, hogy Ragal mindjárt elmegy és elkezdi kihúzni magát belőle.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Pént. 02 Jan. 2015, 10:50

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Kettejük között a szeretkezés folyamatosan szenvedélyesebb és hevesebb lett percről perce, mindez nagyon sokáig még növekedett és erősödött is, egészen addig a pillanatig, amíg Ingrid már a hátával is hozzásimult Tubrokhoz, hiszen a férfi felhúzta őt a faltól odáig. Ahogyan keményen markolta a melleit továbbra is a férfi még mindig roppant finom és kellemes volt a nő számára, ahogyan az is, hogy mennyire mélyen tudott beléhatolni a párja. Nem sokkal később Ingrid nem ellenkezett annál, hogy visszatolja a falhoz Tubrok és így megtette felvéve újra a legelső pozíciót, miközben még mindig hihetetlenül szenvedélyesen csókolták egymást, mintha elevenen akarnák felfalni a másikat az ajkak játékával. Ahogyan így Tubrok rásimult Ingridre mégjobban érezte a férfit minden tekintetben, a ki és behatolásokat is, illetve az izmok mozgását is a bőre alatt. Örült annak, hogy a párja az ujjait az ő ujjai közé fűzte, így még kellemesebbé téve mindezt. Ekkor pedig még nem is tudta, hogy mi is fog rá várni a későbbiekben. Ingrid ekkor tette meg, hogy viszonozni kezdte azt, amit eddig Tubrok csinált a nyelvével, érezte a közelség miatt is, hogy a férfit sikerült meglepnie ezzel a lépésével, de végül is nem ellenkezett, így megtudta tenni, amit akart. Amint nekilátott ennek azonnal újra érezhető volt, hogy nem csak önmaga számára volt roppant kellemes elfoglaltság mindez, de a férfi is nagyon, de nagyon élvezte. Egyelőre csak próbálta kitapasztalni, hogy miként a legjobb Tubrok számára, így gyorsabban és erősebben is tette, kihasználva, hogy Birodalmi léte miatt nagyobb erőkifejtésre is képes. Mivel érezte, hogy a minél erősebb a jó, így a lehető legintenzívebben masszírozta és szopogatta a nyelvet, amivel még nem okozott zúzódásokat a másiknak. Azonban ez csak addig tartott, amíg Tubrok lassan nem kezdett mozogni, mert akkor ez a kis játék ismét csókba fordult át, hála annak, hogy Ingrid is miként reagált minderre. Érezte a meglepettséget, de mindazonáltal roppant hálás volt azért, hogy Tubrok tovább próbálgatta ezt a lassú mozgást, mivel mindez valóban teljesen megőrjítette. Ha nem csókolóztak volna lehetséges, hogy teljesen ösztönösen a fejét is kapkodta volna ide-oda a gyönyörtől. Így azonban a nagyon gyors és hangos zihálása miatt lehetett érezni és, hogy szinte belefullad a nagyon szenvedélyes csókba. Amint nagyjából ösztönösen még szűkebbre vette magát a gyönyörtől halkan sikoltott fel, de egyből megérezte, hogy azon felül, hogy ez mennyire jó így Tubroknak az érzékenyebb nemiszerve miatt még fájdalmas is egy kicsit. De legalább későbbi alkalmakra már tudta, hogy ezt megteheti, de most kiengedte a megfeszített izmait, hogy ismét normális méretű legyen. Ekkor lett a csók is megszakítva néhány pillanatra, hogy a kérdés feltevődjön, amire Ingridnek esélye sem volt válaszolni az újbóli letámadás miatt. A nyögdécselése tovább fokozódott és az orgazmusa is egyre közelebb volt, már majdnem el is ment, amikor hirtelen Tubrok átváltott ismét gyorsabb tempóra.
Mint ilyenkor mindig roppant kínzásnak tűnt ez az egész, de örömtelien lepte meg Ingridet, hogy ennyire tudja már a férfi, hogy mikor élvezne el és megérzi mindezt. Úgyis, hogy neki nincsenek olyan érzékei, mint Ingridnek. Nem mintha nem élvezte volna azt, ami következik, mert újra kitört akaratlanul is a torkából a nyöszörgés arra, amit Tubrok csinált és a behatolásokra ismét nyögdécselni is kezdett. Örömmel simogatta volna Tubrokot és szinte meg volt veszve amiatt, hogy a kezeit nem tudja használni, mert még mindig ott voltak Tubrok ujjai is az ő ujjai között. Éppen ezért kezdte a fenekét gyorsabban mozgatni, mert erre így még képes volt ebben a helyzetben, a többi, amire képes volt, hogy még kicsit kifordulva csókoljon és tűrje, amit Tubrok művel vele. Nem úgy tűnt, hogy lenne ebből kiút, mert Ingrid is nagyon élvezte és úgy tűnt, hogy Tubrok is, hogy ezúttal Ingrid az, aki tehetetlen, így csak jobban rásimult a nőre. Ezúttal Tubrok is érezhette, hogy mennyire jó így Ingridnek és nagyon tetszik neki. A nő pedig csak „kénytelen volt tűrni”, hogy milyen élvezeteknek van kitéve. Ahogyan Tubrok újra lassan kezdett mozogni ismét őríjtő volt számára, ahogyan az is, hogy mintha hullámokban simult volna hozzá Tubrok minden egyes pillanatban, az egész testében érezte ezt a mámorító, őrjítő hatást, a lábfejétől kezdve egészen fel csókig, és az ujjaiig. Annyira összesimultak, hogy még a testén simogató, jelen esetben izgató szőrszálakat érezte a testén táncolni. Az egész annyira összetett, intenzív és izgató volt, hogy alig bírta elviselni Ingrid. A nyöszörgése még hangosabb lett, most a behatolásokkor már nem is nyögdécselt, hanem gyönyörtől teli hangon sikoltott fel és az ujjait is ismét megszorította ezáltal Tubrokét is. így próbálván jelezi, hogy mennyire jó mindez. mivel ebben a pózban még tudott mozogni, így a fenekét, csípőjét is mozgatta. Egészen addig, amíg Tubrok újra nem csavart a helyzeten egyet.
Ingrid csak azt érezte meg elsőre, hogy a faltól kissé távolabb álló térdei a falhoz nyomódnak, ahogyan elsőként az ágyéka, majd a felsőtestének kifordulása lett visszakényszerítve úgy, hogy két válla is a falhoz érjen. Így most már csak a fejét kellett elfordítania a szenvedélyes csókhoz, amikben eddig is része volt. Érezte, hogy Tubrok a teljes testével a falhoz szorítja és a kezeivel is most már tényleg lenyomja, odatolva tartja Ingridét a falhoz. Így ennek hála mozdulni sem tudott, ha erőből akarta volna, akkor természetesen sikerült volna neki, de egy Birodalmi férfi tényleg letudta volna őt így fogni úgy, hogy csak az Árnyékhadseregnél tanult fogásokkal, módon tudott volna kiszabadulni. Ez a póz így teljesen felizgatta, jobban, mint eddig, ezt Tubrok is érezhette és azonnal rájöhetett, hogy Ingrid nem csak mondta, de valóban szeret is ilye helyzetekbe kerülni. Az csak fokozta mindezt, hogy a nő megérezte a betérdelést a combjai közé. Itt most kihasználva azt, hogy a másik lába még szabadon tudott mozogni, a betérdelt lábbal ellentétes, így a másikkal Tubrok még odébb levő lába után kapott és azt is behúzta a másik mellé kisebb terpeszbe. Így próbálva elérni, hogy mindkét lábával az ő combjai közt térdeljen és így tényleg elérve azt is, hogy Ingrid a lábaival se tudjon mozogni, mert Tubrok combjai, lábai fogják a határvonalat tartani a saját térdelésével, hogy meddig tudja Ingrid a sajátjait behúzni. Ha ehhez még szükséges volt felsőtesti mozgás is néhány pillanatra, akkor megtette, majd utána érezhetően engedelmesen hagyta, hogy Tubrok immáron végérvényesen a falhoz szegezze és esze ágában sem volt mozdulni már. Ez így másnak talán olyannak hathatott volna, mint egy nemi erőszak, mert akkor szokás lefogni egy nőt így, de Ingrid hihetetlenül élvezte, mivel mozdulni már nem volt képes, csak „tűrni” a gyönyört és azt, amit művelnek vele. A légzése most már hihetetlen gyors volt, érezhetően képtelen volt ezzel betelni ő maga és egyre gyakrabban sikoltott fel a nyöszörgés mellett, a nyögdécselés helyett. Ebben a pózban érezhetően nehezebb volt eljutnia a csúcsra, mintha Tubrok lassú lenne, de így is folyamatosan közeledett ahhoz az állapothoz. Azt is végtelenül élvezte, hogy nem képes mozogni, Tubrok érezhette a nő feszülő izmait a hátában, a combjaiban, karjaiban. A kellemes mély morgás, amit hallott is csak fokozták a vágyát, élményét. A falhoz simulva a teste némileg követte a behatolás mozgását, így a falhoz érintkezve a mellbimbók és a szeméremdomb is folyamatos izgatásba került, amitől szinte megőrült az együttlét vége felé. Ebben a helyzetben szerencsére nagyon sokat közrejátszott az is, hogy a lefogása mennyire felizgatta, Tubrok érezhette, hogy a fél óra vége előtt legalább kétszer élvezett el Ingrid attól, amit Tubrok csinált. Kétszer feszült meg teljesen Ingrid teste és szakadt ki belőle sikoly, majd ernyedt el egy kicsit. Ezek most közel sem voltak olyan intenzívek, mint amihez szoktak és rövidek is voltak. Azonban a fél óra végére változás állt be, most mivel ennyire egyek voltak Ingrid pontosan úgy kezdett közeledni a csúcshoz, ahogyan Tubrok is. Egy nagyon picit változtatott a teste érzékenységén, hogy ez így legyen. Éppen csak annyira, hogy képes legyen úgymond szinkronizálódni Tubrokhoz, mintha az, amit érzett korább is, hogy tényleg egyek. Az még érezhető volt, hogy nagyon szenved, hogy nem képes mozdulni, de hihetetlen erotikusnak és gyönyörnek élte meg ezt, roppantul élvezte, a légzése is nagyon, de nagyon gyors volt már. A nyöszörgés kezdett elfúlni a megállásnélküli csók közben, ahogyan Ingrid torka is kiszáradt és mintha be lett volna rekedve, a nyögdécselés és halk sikolyok sem segítettek. A fél óra végén Ingrid is a csúcs közelében volt, nem csak Tubrok, amikor megérezte, hogy a párja próbál kicsúszni belőle. Ekkor azonnal megszakította a csókot.
< - Ne! – nyöszörgött, vagy könyörgött, nem lehetett eldönteni. – Élvezz… belém… kérlek! >
Ekkor Tubrok is érezhette, hogy valószínűleg pontosan egyszerre fognak hatalmasat élvezni. Ingrid hangja végtelenül elfúló volt, egyelőre még mindig úgy maradt, hogy kifeszítve Tubrok által, remélte, hogy a szavaival is eléggé meggyőző tudott lenni ahhoz, hogy Tubrok benne maradjon és folytassa az egészet.
< - Kérlek! – nyöszörgött tovább. – Folytasd… folytasd! >
Ha nem, akkor most jön el az a pillanat, hogy kénytelen a kezeit kiszabadítani és azokkal hátranyúlni addig, hogy ott tartsa Tubrok fenekét. Azonban ha a párja teljesítette a kérését és nem húzza ki magát, hanem folytatja az egészet, akkor Ingrid valóban ugyanabban a pillanatban élvezik el egy hangos sikollyal, mint Tubrok, ekkor, ha még tudja, akkor újra megcsókolja a férfit az ajkaival a párja ajkai felé kapva, hátha viszonozza mindezt a férfi, hogy az orgazmus közben is csókolhassák egymást. Az összes izma a testében hihetetlenül megfeszült, a gyönyörtől és attól, hogy így volt még mindig kifeszítve képtelen volt tenni bármit is, a szorítás ellenére és ívesen feszült meg a gerince, de úgy, hogy nem szakadt el a faltól egy pillanatra sem. Az orgazmusának akkor lesz vége, ha Tubroknak már kényelmetlen benne lennie, mert kezdett ernyedni, ekkor lazul el az ő összes izma is egyszerre és valószínűleg csak azért marad még ekkor is egyenes háttal, feszülten talpon, mert esélyes, hogy még mindig a falhoz van „szögezve”.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 17 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 02 Jan. 2015, 13:51

+ 18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A szeretkezés valóban minden egyes perccel csak fokozódik. Tubrok nem is gondolta volna, hogy az anális szeretkezés ennyire forró lesz közöttük. Ingrid az egyik helyzetben már nem is a falnak, hanem hátával, derekával és csípőjével Tubroknak támaszkodik. Szinte a maximumig fokozódik ebben a helyzetben kettejük szenvedélyessége, de Ragal ekkor szépen visszatolja Ingridet a falra. Majd egy kicsit benne marad és lassú mozdulatokkal kezdi próbálgatni a nőt. Nem is sejti, hogy mindezzel mekkora élvezetet tud okozni Ingridnek, aki hihetetlenül élvezi a lassú gyötrést. Teljesen rásimul a testére Tubrok, még az ujjait is összefűzi az övéivel és így minden egyes izomrezdülését érzik a másiknak. A nyelv különösen figyelmes kényeztetést Ingrid veszi át. Egészen eldurvulhat, a férfinak mindaz csak nagyon jól esik, pontosan azt teheti így a nyelvével is mint amit a férfiasságával szokott, érezhetően azt szereti a férfi. Azonban ez hamarosan csókba fordul át, Tubrok lassú próbálgatása miatt. Azt rendkívül elégedetten hallgatja Ragal, hogy Ingrid szinte belefúl a csókba. Rég óta várhatott már arra, hogy ezt hallja. Azonban Ingrid is bajba keveri Tubrokot, mikor szűkebbre veszi a nyílását. Olyan mintha Tubrok férfiasságát éppen beleöntötték volna, azonban ezzel a szűkséggel már fájdalmat okoz a párjának, különösen hogy mennyire is érzékeny lett a nemi szerve korábban. Újra elengedi magát, és éppen ekkor egy megkönnyebbült sóhaj szakad ki Tubrokból.
< - Ah... >
Mindez után még Tubrok meg is jegyzi, hogy nem érti hova fér ennyi Ingridben. Azonban erre a nő már nem tud visszavágni, mert újabb heves csókban kötnek ki mind a ketten. A lassú kínzás addig folytatódik, amíg Ingrid az orgazmus közelébe nem jut, Tubrok akkor vált vissza a mély tolásokra. Arra azonban nem is számít Ingrid hogy miben is lesz része ezután.
Tubrok teljesen hozzásimul, majd élvezetes, szenvedélyes hullámokban kezd a testén dolgozni, nem csak a férfiasságával ki-be csúszva hanem egész testével le és fel csúszva rá, minden egyes alkalomkor a falhoz tolva. Emellett még le is fogja a lehető legjobban Ingridet, egy centit sem képes már mozdulni, a nyelvek ősi játékán kívül. A nyögdécselései lassan halk sikolyokba váltanak át, a nyöszörgése egyre csak erősödik. Ebben a helyzetben folyamatosan zihál, kapkodja a levegőt. Tubroknak is rendkívül jó mindez, le is izzad teljesen, szinte azonnal amint kezd forróvá válni a helyzet. Azt azonban így is érzi, hogy Ingrid mennyire szeret így neki kiszolgáltatva szeretkezni, hogy nem képes mást tenni mint "tűrni" az élvezeteket, amikből része jutott. Akkor egy kicsit meglepődik, mikor Ingrid saját maga húzza be a másik lábát is, de ezt is megteszi és örömmel veszi tudomásul, hogy ezzel Ingrid teljesen az övé lett. Innentől tényleg nem tud szinte mozogni Miller és csak kénytelen elviselni, amit a szerelme tesz vele. Tubrok azonban még egy lapáttal tesz az így is lángoló szenvedély lángjára. Az egyik felcsúszásánál, ahogy teljesen Ingridbe hatol és a felsőtestével is rácsúszik, még Ingrid fejét is "odaszegezi" a falhoz. A kialakult helyzet miatt már tényleg csak annyira képes Ingrid, hogy csókolja a férfit, de másra nem igazán. Tubrok egyre jobban kezd morogni, minden egyes alkalomkor, mikor Ingrid testére olvad szinte. Már ő is érzi, hogy képtelen ezzel betelni és esélytelen, hogy egy másodpercre is leállna azzal amit csinál, a szeretkezés végéig. Az azonban meglepi, hogy Ingrid kétszer is elélvez nem is olyan hosszú idő alatt. Amikor Ingrid orgazmusai tartanak, az ő teste is többször összerezzen a gyönyörtől és mindez hihetetlenül jól esik neki. Tubrok majdnem egy fél óráig bírja ebben a helyzetben, akkor kezd közeledni az orgazmushoz. És éppen vele egyszerre Ingrid is. A zihálásuk, csókjaik, kéjes nyöszörgés és a férfias morgás szinte összeolvad és zene mindkettejük számára. Tubrok végül nem bírja tovább, érzi hogy mindjárt elélvez és elkezdi magát kihúzni Ingridből. A csók ekkor megszakad és Ingrid elnyöszörgi, amit szeretne, többre nem igen képes. Hiába a két kérés, Ragal már elkezdett kifelé csúszni belőle és az élvezetek közepette a férfi sem igen képes magát jól kezelni.
< -  Csak egy... - lihegi válaszként. >
Ingrid azonban nem hagyja neki, hogy kicsússzon belőle. A kezeit kiszabadítja és belemarkol a férfi fenekébe mindkét oldalról. A markolásra ösztönösen megrándul Tubrok, teljesen belé hatolva és abban a pillanatban el is élvez, egyenesen Ingrid beleibe. A férfi ajkait éppen csak el tudja kapni Ingrid, hogy csókban forrjanak össze a nyelveik az orgazmus alatt. Azonban a mostani csókot Tubrok, a sűrű levegővételek miatt csak nagyon halványan tudja viszonozni.
< - Uhm... Ingrid... Ingrid... Ah...>
Lihegi a nevét, mialatt elélvez benne. Tubrok teste teljesen ráfeszül Ingridére és nem is tud nagyon mit tenni, belemarkol mindkét kezével a nőbe, még szorosabban a falhoz tartva és rá is nehezedve kissé. Mint mindig most is sokáig tart Tubrok orgazmusa, de most nem annyira intenzív mint korábban. Amint vége, továbbra is Ingridre feszülve marad a teste, és úgy csókolja sűrű levegővételek közben. Egy ideig magát Ingridben tartja, mintha képtelen lenne kihúzni a férfiasságát ennyi élvezet után. Csak amikor elkezd elernyedni a hímtagja, akkor csúszik ki Ingridből. Amikor teljesen kielégültem simul Ingridhez, újra "elszólja" magát.
< - Imádlak... istennő vagy. >
Ha még eltelik ebben a helyzetben néhány kellemes perc, akkor Ragal hátrébb húzódik Ingridtől és hagyja mozogni őt. Közben végigheverve a takarón.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Pént. 02 Jan. 2015, 17:58

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ahogyan egymásnak dőltek és Ingrid is elemelkedett a faltól, szinte nekidörgölőzve Tubroknak. Így ekkor roppant szenvedélyes lett a szeretkezés, de még egyikőjük sem gondolta, hogy még ennél is jobb lesz a folytatásban, pedig így lett. Ekkor jött, hogy először tolta vissza a falhoz Ingridet és kezdett benne végtelenül lassan mozogni, mindkettejüknek roppant őrjítő volt, főleg Ingrid számára. Érezték egymás mozdulatait és átvette a nyelvvel való foglalatoskodást, mivel a párja roppantul élvezte azt, hogyha itt is durvább volt Ingrid, így erősen szopta a nyelvet és megpróbálta nem sokkal később azt, amit a férfiassággal is szokott tenni. Mint kiderült most is ez volt a legjobb a férfinak, így ezt csinálta, masszírozta az ajkakkal, szopogatta és szívogatta a férfi nyelvét. Nem tudta ugyan sokáig tenni, mert a lassú mozgás és izgatás miatt egyre mélyebb csókokat akart és erre tértek át mind a ketten. Eközben érezte a roppant elégedettséget a férfitól, hogy ilyen hangokat tudott kicsalni Ingridből. Közben véletlenül elkövette azt a hibát is, hogy túlságosan megfeszítette magát és a fenekében a falát, máskor talán élvezte is volna Tubrok, de most még mindig érzékeny volt a férfiassága, így kissé fájdalmasra sikeredett, pedig a nőnek így tökéletes volt, mintha a fenekét úgy öntötték volna, hogy abba pontosan beleilleszkedjen a párja férfiassága. Hallotta a megkönnyebbült sóhajt, hogy már nem feszült rá a feneke falával. A kérdés ekkor szakadt ki a férfiból, de Ingrid már nem tudott felelni rá, mert újra megcsókolta Tubrok, hogy ne szólalhasson meg a nő már. A lassú mozdulatok pedig tovább folytatódtak, kínozva a nőt, aki majd meg veszett az érzéstől. Imádta mindezt és már tényleg nagyon közel volt az orgazmushoz ekkor hagyta abba Tubrok mindezt, Ingrid nagy bánatára, bár közel sem volt esélye kifejezni mindezt, mert a folytatást is remekül élvezte, legalább annyira, mint az eddigieket.
Tényleg nem volt elképzelése sem arról, hogy mi is lesz a folytatás. Hihetetlen jóleső érzés volt, hogy rádőlt Tubrok és minden részét érezte a párjának, végre úgy, mint amikor ő maga emelkedett fel a faltól és simult neki a párjának. Ezek után tolta neki teljesen a falnak Ingridet és a lábait is, hogy a nő ne legyen képes mozogni, csak tűrni és elviselni azt, amit a párja művelt vele. Az elején még ugyan az erejét kihasználva megemelte magát és a lábával behúzta a combjai közé Tuborkét. Elsőre érezte azt, hogy mennyire meglepődött a férfi, de utána az örömöt is, hogy rájött, hogy így teljesen az övé lett megint Ingrid és így ezzel a nő tényleg képtelen volt arra, hogy bármerre is mozduljon. Ha most ebben a helyzetben megnézte volna Tubrok azt, hogy mennyire nedves odalent Ingrid, akkor tapasztalhatta volna, hogy szinte tocsog és ennyire még akkor sem volt, amikor egész este után szinte eszét veszve próbálta elcsábítani a nő a kommunikátoros használat előtt. A nyögdécselése tényleg ekkor kezdett halk kéjes sikolyokra váltani, de a nyöszörgés megmaradt és hangosabb lett a szenvedélyes csókok ellenére is. Azt hitte Ingrid, hogy ennél nem lehet jobb, de tévedett, az egész akkor lett az, amikor Tubrok úgy mozdult, hogy a fizikai adottságaival még „le is fogta”, igazából odaszegezte Ingrid fejét a falhoz. Ekkor a nő egész testéből remegett meg a gyönyörtől, egy pillanatra a hirtelen jött kéjtől a térdei is megroggyantak, de mivel Tubrok a falnál tartotta, így nem lett következménye. Ekkora már tényleg nagyon hangosan zihált és tényleg csak annyit bírt tenni, hogy csókolja a párját, de mást nem. Ez így hasonlított arra, amikor az egyik szeretkezésnél a kezeinél és lábainál erőtérrel fogta le a párja és úgy kínozta, és szeretkeztek egy ideig. Igaz akkor tényleg nem tudott volna mozdulni az erőtér miatt, itt pedig Tubrok teste volt az, aki lefogta így. De ez sokkalta jobb volt, mert így mindenhol érezhette Tubrokot, a párja forró testét, a súrlódást és ez tette majdnem tökéletessé. Az akkor lett volna, hogyha még a hüvelyében is lett volna egy hímtag, az lett volna a legjobb, hogy egyszerre két helyen érezhesse mindezt. Főleg úgy, hogyha Tubrok dolgozott volna rajta a játékszerrel is. Amennyire ebben a helyzetben képes volt szenvedélyesen és hevesen csókolta a párját tovább, folyamatosan annyira, mintha még mindig fel akarná falni a férfit. A nőt a gyönyör mellett roppant elégedettséggel töltötte el, hogy hallotta morogni a párját, ami egyre gyakoribb volt. továbbra is élvezte, hogy amikor Tubrok nekicsapódik és végigsimul rajta minden behatolás után saját maga jobban a falhoz szorította és végigdörgölőzött azon. A két orgazmusa közben érezte a meglepettséget a párja felől, de azt is, hogy mennyire gyönyörnek éli meg azt, hogy a nő elélvez és saját teste is összerezzent többször is. Valóban sikerült a testét úgy irányítania Ingridnek, hogy a legvégén az orgazmusa egyszerre essen Tubrokéval. Amikor ez már majdnem megtörtént, akkor kétszer is már-már könyörgött a párjának, hogy ne próbáljon kiszállni belőle, hanem benne élvezzen el. De nem sikerült meggyőznie a férfit, így muszáj volt a kezeit kiszabadítnia Tubrok fogságából és azzal hátranyúlni a férfi fenekének két oldalára, hogy így tartsa magában őt. azonnal megérezte azt, hogy újra beléhatol erősen a férfi. Tubrok ebben a pillanatban élvezett el és mivel Ingrid is úgy idomította a testét, hogy ez egyszerre történjék a párjával felsikoltott a gyönyörtől, amint az orgazmus őt is elérte. A teste ismét, ezúttal sokkalta jobban és erősebben feszült meg, mint az előző kettő gyengébb orgazmusnál, ez most megint erős lett. Az ajkaival sikerült elkapnia a párja ajkait és újra megcsókolni. Utána kapni még nem tudott, mert a feje még mindig oda volt szögezve a falhoz. A kezeivel, amikor már nem kellett tartania a párja fenekét visszatette a falra és örömmel vette, hogy újra lefogta Tubrok. A saját teste is végig még remegett a gyönyörtől, ahogyan az orgazmusa is tartott. Nagyon jól esett neki, hogy a párja az ő nevét lihegte a csókok és levegővételek közepette. A saját orgazmusa közepette, főleg, hogy érzékenyebb volt éppen a szervezete érezte, hogy a korábbi szeretkezés miatt nem volt olyan intenzív Tubrok orgazmusa, de így is sokáig tartott. A sajátja is pont addig tartott, mint a párjáé és utána is örömmel vette, hogy még benne maradt és továbbra is a falhoz szorította őt a heves és szenvedélyes csókok közepette. Ingridnek is olyan érzése volt, mintha soha sem akarna a párja kijönni belőle. Végül azonban muszáj volt és mind a ketten lihegve térdeltek továbbra is. Ingrid még mindig a falhoz szögezve, amit még mindig roppantul élvezett ezek után is. A szavakra lihegve mosolyodott el.
< - Te sem panaszkodhatsz – lihegte. – Imádom, hogy a falhoz szögezel. >
Dorombolta szinte az utolsó mondatot. Mikor végül elengedte Tubrok és ledőlt az ágyra Ingrid leengedte a kezeit és hátrébb húzódott a faltól. Amint megfordult már látta, hogy a párja már végigfeküdt a takarón, így Ingrid is ezt tette. Kényelmesen elhelyezkedett először Tubrok mellett, majd ha a párja engedte, akkor a mellkasára feküdt rá és azon nyújtózott végig. Végül gyengéden megcsókolt a férfit, majd utána ráfektette a fejét a másik mellkasára.
< - Régen volt ilyen remek szeretkezésben részem – mondta elégedetten, majd kissé zavartan nézett fel. – Legközelebb lehetséges lenne, hogy használjunk segédeszközt és mindkét helyen belém hatolsz és teljesen kitöltesz mindenhogy? Úgy éreztem, hogy nagyon tetszett az, hogy érezted, mikor elmentem és úgy többször is tudnék és sokkal intenzívebb. >
Direkt óvatosan fogalmazott úgy, hogy Tubrok érezze, hogy végtelenül elégedett és nagyon, hihetetlenül élvezte azt, hogy így voltak együtt és az egész szeretkezést, és csak azért hozta fel, hogy mindkettejük élményét még tovább növeljék majd ezzel. Persze, ha Tubrok úgy volt vele, hogy ettől idegenkedik és nem akarja mindezt, akkor természetesen nem erőltette mindezt és hagyta a témát ennyiben. Talán majd később valamikor felhozza.
< - És mi lett volna, hogyha nem akartunk volna filmet nézni? – kacsintott a férfira. >
Annak ellenére, hogy mennyire rosszul indult a nap a tárgyalás miatt sikerült teljesen ellazulniuk és egészen jó lett a végére mindez. Az még mindig meglepte igazából, hogy ennyire hamar ilyen nagyon felizgult a párja, de mindenképpen örült ennek a ténynek és ennek a szeretkezésnek is. néhány perc múlva szólalt csak meg, addig ő maga is kifújta magát, majd vett egy mély levegőt és hagyta, hogy Tubrok is kifújhassa magát, a légzése és szívverése is rendeződjön, normalizálódjon.
< - Mit szeretnél most, előbb zuhanyozzunk, vagy a filmet nézzük meg és utána menjünk? – érdeklődött. >
A válasz értelmében fog majd odébb fordulni Tubrokról, vagy pedig ott maradni még egy kicsit.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 17 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Pént. 02 Jan. 2015, 22:03

+ 18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A szeretkezés lépésről lépésre válik egyre szenvedélyesebbé és forróbbá. Először akkor kezd valósággal izzani a levegő az ajkaikból kilehelve, mikor Ingrid egész csípőjével, hátával nekidörgölőzik Tubroknak és a férfi erre még keményebb, hevesebb és mélyebb mozdulatokkal reagál. Ennek azonban Ragal véget vet, visszatolja finoman Ingridet a falra, majd a gyors mély mozgás helyett, lassú de mély és őrjítő kényeztetésbe kezd Ingridben. Az érzés mindkettejüket szinte teljesen kikészíti, alig tudják abbahagyni az így való szeretkezést. Ezalatt Ingrid keményen kezdi tovább szopni Tubrok nyelvét, ami nagyon-nagyon jól esik a férfinek. Képtelen betelni azzal, hogy a párja így törődjön vele, azon felül hogy hol is van éppen a férfiassága. Azonban a nyelvek játéka egy mély és szenvedélyes csókba fordul át, ahogy mindketten egyre jobban elvesznek. Ingrid még megfeszíti a fenekét és a nyílását, de az már fájdalmas Tubroknak ezért gyorsan fel is hagy ezzel és újra teljesen laza lesz. Tubrokból ekkor kiszakad egy megkönnyebbült sóhaj, a csókot megszakítja és el is szólja magát Ingriddel kapcsolatban. Ezután a lassú gyötrést egészen az orgazmus hátáráig folytatják.
Miután a lassú szeretkező mozdulatokról Tubrok visszatér a mély lökésekre, Ingridnek újra élvezetes meglepetésben van része. A férfi egész testével rásimul, ráfonódik az övére, a falhoz nyomja és teljesen lefogja. Ezután kezd szenvedéllyel és vággyal teli hullámba, minden behatoláskor és kijjebb húzáskor le majd felcsúszva az ő testére, a saját igencsak forró testével. Lábujjtól fejig gyakorlatilag teljesen összeérnek ebben a helyzetben. Mindezt Ingrid még fokozza azzal, hogy a férfi másik lábát is behúzza a sajátjai közé. Ragalt meglepi mindez, de csak tovább korbácsolja a szenvedélyességét. Nem sokkal később Tubrok csavar még egyet a szeretkezés menetén. Még mindig finoman, de azért hatásosan odatolja Ingridet a falra, immár a fejét is, hogy a nő egy centimétert se tudjon mozdulni és csak csókolni legyen képes. Ez a kiszolgáltatott és domináns helyzet mindkettejüket csak felizgatja. Ingrid térdei ekkor megroggyannak, ezt Tubrok is érzi, ezért teljes egészében megtartja őt, nem hagyva hogy bármi gondot is okozzon ez. A szeretkezés így folyik tovább, úgy hogy Tubrok szinte minden egyes alkalommal szinte ráolvad Ingrid testére. Egészen addig fokozódik az élvezete Ingridnek, hogy alul már szinte tocsog, annyira nedves, folyamatosan kéjesen nyöszörög és minden egyes behatolásnál felsikít. Tubroknak is hasonlóan kellemes az egész, gyakran morgást vagy nyögést hallat. Egy idő után Ingrid nem is bírja tovább és kétszer is elélvez a fél óra alatt, ameddig Tubrok bírja a jelenlegi szeretkezést. Ugyan ezek csak rövidebb és gyengébb orgazmusok, ettől Ragal mint az őszi falevél rezzen meg nem is egyszer. A rendkívül szenvedélyes szeretkezés egészen addig folytatódik, amíg mindketten egyszerre elélveznek. Tubrok ugyan kihúzná magát, de Ingrid ekkor a férfi fenekébe markol, aki teljesen belé hatol és máris bekövetkezik a kettős orgazmus. Ingrid felsikít, Tubrok pedig a szeretett nő nevét lihegi, ahogy a férfiassága pumpálni kezd. Közben az ajkaik is egy elfúló csókban forrnak össze. Az elélvezés alatt is Ingrid a falhoz tartva kénytelen élvezni, amíg Tubrok nem is tud mást tenni mint teljes testével rásimul. Nem csak egyszerre élveznek el, hanem egyszerre is ér véget az orgazmusuk. Aztán még néhány percig ebben a helyzetben maradnak. Amíg Tubrok el nem ernyed, addig Ingridben marad, csak utána húzza ki magát, távolodik el és fekszik végig a prémes takarón. A szavakra elégedetten elmosolyodik.
< - Nekem is nagyon jó volt... - lihegi válaszként arra, hogy Ingrid imádta azt, ahogy a falhoz szegezte őt. >
Amint Ingrid lenéz, a takarón heverő párján látja, hogy a férfi igencsak legelteti a szemét rajta, mind a lyukán, amiben nem rég járt, mind a tetoválásain. Ingrid kényelmesen Tubrok mellé fekszik, aztán rá a mellkasára, a párja természetesen hagyja ezt neki és örül is ennek. A csókot gyengéden viszonozza, ahogy kapja és utána még gyengéden rá is mosolyog Ingridre. Egészen addig amíg a nő a mellére nem fekteti a fejét. Ingrid szavaira Tubrok kíváncsian és figyelmesen pillant rá, végighallgatja mit is akar a nő aztán meglepetten csöndben marad egy kicsit. Ingrid itt érzi hogy szörnyen jól tette, hogy úgy fejezte ki magát, Tubrok nehogy azt érezze nem volt elég jó, mert most ez is megfordulna enélkül a férfi fejében. Végül Ragal igenlően bólint.
< - Ha szeretnéd, persze használhatunk segédeszközt. - mondja ki, majd elmosolyodik - De a sajátomhoz fogom mérni a játékszert. Nem szeretném ha sokkal nagyobb lenne az enyémnél. - itt még szélesebben elmosolyodik. >
Ingrid itt már érzi, hogy semmi kifogása nincs ez ellen a férfinek, csak éppen szokatlan számára a kérdés. A következő megjegyzésén ismét őszintén elmosolyodik.
< - Akkor bizony nagy bajban lennél Boszorka. Szörnyen nagy bajban. - feleli komolytalanul. >
A hangján érezni, hogyha a filmnézés nem került volna szóba, akkor valószínűleg csúnya büntetést tervezett volna a nőnek és ha az jól sült volna el, akkor Ingrid még most is ott tartana, hogy szörnyen kikap tőle. De ennek nem sokkal előbb pont az ellenkezője történt meg. A kettejük közti hangulat remek, nyoma sincs a korábbi feszültségnek már. Ingrid teste eddigre már teljesen regenerálódott, az izzadtság felszívódott a bőréről, a légzése és pulzusa helyreállt. A fenekénél is érzett egy kis bizsergést, mert Tubrok korábban a vékony bőrt feldörzsölte de ennek már nyoma sincs. Kell még egy-két perc, hogy Tubrok kifújja magát, de lassan ez is megtörténik. Ekkor teszi fel a kérdést Ingrid, hogy mi is legyen, nézzenek filmet vagy menjenek zuhanyozni. Ragal teste még mindig úszik az izzadtságban és a légzése is kicsit gyors még. Néhány pillanatra elgondolkodik, aztán sokatmondóan Ingridre néz.
< -  Hát... én arra gondoltam, hogy úszhatnánk egy kört a nagymedencében. >
A végén még Ingridre is kacsint. Ezzel kipattan az ágyból és sietve, szinte futva lép ki a szobából, majd tart egyenesen a fürdő felé. Ingridnek igen gyorsan kell kapkodnia a lábait, ha utol szeretné érni a párját. A nagymedencénél Tubrok egy pillanatig sem haboz, belefut a vízbe aztán beleveti magát, teljes testtel, nagyot csobbanva. A hűvösebb víz lehűti az egész testét és lemossa róla az izzadtságot, ami már nagyon hiányzott neki. Erős karmozdulatokkal gyorsan úszik egy kört, majd visszaúszik oda ahol bejött és félig ki is megy a vízből. Ezt Ingrid mind látja, ha utoléri a férfit. Tubrok szélesen mosolyogva fogadja őt. Jól láthatóan rettenetesen hiányzott neki egy ilyen mártózás és most boldog, hogy végre megtörtént.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 03 Jan. 2015, 12:14

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
A szeretkezés végén miután Tubrok már végigfeküdt a takarón Ingrid is lassan fordult meg, a szavaira pedig felelt. Ezen Ingrid is elégedetten mosolyodott el, hogy a párja is élvezte azt, hogy így nyomhatja őt a falhoz és tarthatja őt odaszögezve. Ez azért is volt jó az ő szempontjából, mert gyaníthatta, hogy máskor is lehet effélében része, aminek már most örült. Azon nem tudott meglepődni, hogy Tubrok élvezte az, hogy ő a domináns kivételesen, hiszen a férfi kimondta korábban is, hogy szeret irányítani és az ágyasoknál is biztosan ezt tette, egyvalamiben kételkedett Ingrid. Eléggé biztos volt abban, hogy bizonyára egyetlen ágyas sem élvezte annyira azt, hogy így lefogta Tubrok. Főleg, hogy sokan megrettennek attól, hogy ennyire kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy mozogni sem képesek, és persze az erős lökések is fájdalmasak lehettek volna, ha valaki nem tudja nagyon, hogy miként kezelje ezt. De ezzel az egésszel most már Tubrok tényleg kaphatott bizonyítékot arra, hogy Ingrid nem csak szadista tud lenni, de a mazochista hajlamok is ott vannak benne, és éppen ezért szereti azt, hogy nem csak ő a domináns, hanem azt is, hogy az elnyomott. A következő kérdést csak azért nem tette fel, mert túlságosan is intim lett volna az ágyasokkal szemben, hogy volt-e valamelyik, aki hasonló volt hozzá ilyen téren. Szóval inkább ezt a kérdést elfojtotta, mert nem akart senkinek sem kellemetlenséget okozni ezzel. Jó néhány pillanatig ott maradt a falnál, miközben az izmait rendezte főleg a fenekénél, hogy ne látszódjon tovább, hogy a párja benne volt azon a részen. Már csak azért is maradt, mert látta, hogy Tubrok mennyire elégedetten legelteti rajta a szemeit és ezt hagyta egy picit. Mikor elindult végül, hogy csatlakozzon a párjához válaszolt a korábban feltett kérdésre.
< - Nem hagytál szeretkezés közben válaszolni, hogy hol fér el bennem ennyi – mosolygott. – Ami azt illeti könnyű a válasz erre, úgy négy-öt centije a büszkeségednek már a vastagbélben járt. >
Ekkora kellett nagyjából megérkeznie a férfi mellé, elsőként csak mellé, majd ténylegesen rá is feküdt a mellkasra. Örült, hogy mindez tetszett Tubroknak nem és nem ellenkezett, majd még a csókot is viszonozta, amit Ingrid adott neki. Az egész annyira kellemes helyzet volt és megint intim, főleg, hogy még Tubrok is gyengéden mosolygott rá. Ekkor még mielőtt a párja mellkasára fektette volna a fejét még eszébe jutott valami, amit nem ártott felhozni, már csak a maguk és mindenki más kényelme és békessége miatt.
< - Eszembe jutott, hogy lehetséges, hogy kéne hangszigetelést tenni azokra a helységekre, ahol szeretkezni szoktunk. Ide és a fürdőbe elsődlegesen – felelte kedvesen. – Nem szeretnék a hangoskodásunk miatt senkit sem zavarba hozni azzal, hogy minket hall esetleg az akusztika miatt lent a főcsarnokban is. Mi a véleményed? >
Tisztában volt vele, hogy tényleg roppant hangosak tudnak mind a ketten lenni, így ez tényleg lehet, hogy jó megoldás lenne. Érezhető volt, hogy nem szégyelli, hogy miként érzik jól magukat és mit művelnek, de azt nem szerette volna, hogy az itt lakók, vendégeskedők, köztük Tyr is kellemetlenül érezzék magukat emiatt. A válasz után feküdt rá a férfi mellkasára és élvezte ki pár percig a meghitt közelséget. Utána nézett fel újra, hogy a másik kérdést is feltegye, ami felmerült benne és foglalkoztatta őt, mármint felhozza azt, amit szeretett volna. Kicsit aggódott, hogy miként fejezze ki magát, mert esze ágában sem volt az, hogy megsértse a párját, főleg, hogy mennyire jól érezte magát a szeretkezés alatt és mennyire jó volt neki is mindez. Végül roppant óvatosan hozta fel a témát és végtelenül megkönnyebbült, hogy nem vette magára Tubrok és még bele is ment az egészbe. A meglepettséget érezte, erre számított, hogy így lesz, hiszen a férfi igencsak kitöltötte őt, így talán meglepő lehetett az, hogy Ingrid még többet szeretne. Ingrid mosolyogva hallgatta a választ, a végén pedig kérdő tekintettel nézett a párjára. Nem is gondolta igazából, hogy más méret legyen, mint amivel Tubrok rendelkezik, az tökéletesen elég volt számára, de azért kíváncsi volt, hogy mi lehet a széles vigyorgás mögött, hogy miért nem akar Tubrok nagyobbat.
< - Csaknem aggódsz, hogy a játékszer nagyobb örömet tudna okozni abban az esetben, mint te magad? – kérdezte szurkálódva. – Vagy pedig mi ennek a széles vigyornak az oka? >
Tényleg kíváncsi volt azon, hogy a férfi ezen megjegyzése miért is volt ennyire széles vigyorú. Úgy érezte, hogy van valami mögötte, ami miatt ezt mondta és most már kissé türelmetlenül, de tudni szerette volna. Főleg, ha már ennyire felkorbácsolták az érdeklődését, mert volt egy olyan érzése, hogy direkt azért mondta így Tubrok gonosz módon, hogy ő kíváncsi legyen. Annak mindazonáltal örült, hogy tényleg csak furcsának találta a párja a kérést, de nem zárkózott el előle. A következő szavaira a válaszon felhúzta a szemöldökét, majd megjátszott szigorúsággal nézett a párjára.
< - Szörnyen nagy bajban? – kérdezte felháborodottan. – Mit is követtem el, hogy erre szükség legyen? >
Afelől nem volt kétsége, hogy remekül érezték volna magukat és jól szórakoztak volna ebben az esetben is. Már csak azt az egyet nem tudta tényleg kitalálni Ingrid, hogy miért is kellett volna olyan nagyon kikapnia, hiszen tényleg semmit sem követett el, amivel kiérdemelte volna azt, hogy ennyire kikapjon. Bár attól függ, hogy a kikapást miként érette Tubrok, mert annak is voltak olyan részei, amik roppant kínzóak voltak a szó jó értelmében, de olyan is, ami csak pusztán kellemes. Így emiatt is kíváncsi volt, hogy vajon most melyik lehetőség került szóba ebben a helyzetben. Mivel eddigre már tudott több mély levegőt venni a teste is regenerálódott, az izzadtság eltűnt róla, a légzése és szívverése is normalizálódott teljes mértékben. Ami meglepte, hogy a fenekén is érzett bizsergést, pedig korábban nem is érezte, hogy ott a bőr feldörzsölődött volna. Remélte, hogy azzal, hogy rajta fekszik Tubrokon róla is felszívta az izzadtságot némileg, legalább is ott, ahol érintkezett a testük egymással. Most tette fel a kérdést, hogy miként is folytassák az estét, a válaszon kissé meglepődött, bár volt benne ráció, hogy miért is ezt választotta a párja. Úgy tűnt Ingrid számára, hogy félti saját magát, hogy a zuhany alatt elcsábulna, mindig ez volt eddig, így ebből adódóan érthető volt, hogy miért is nem azt az opciót választotta, hanem a medencét. Ahogyan ezt meghallotta Ingrid elmosolyodott, 50% esély volt arra, hogy annak a medencének a szélén fogant meg a gyermekünk, a másik 50% itt az ágy volt. Mert utána már védekeztek mindig, csak az első kettőnél nem. A kacsintás után Ingrid leszállt Tubrokról és ő is rámosolyogott a párjára, majd figyelte, ahogyan kipattan a férfi az ágyból. Amint sietve elindult a megfelelő irányba Ingrid is így tett, azonban nem akarta, hogy a párja érjen oda előbb, így amint a lába a földet érte felgyorsított, hogy könnyedén lefuthassa a férfit. Mivel így emiatt valószínűleg Ingrid ér előbb a medencés helységbe a medence szélénél „áll” meg és az eddig szerzet lendülettel háttal dől bele vízbe. Hagyta, hogy a lendület és a teste lehúzza a medence aljáig, mintha süllyedne, majd amint a háta és a feje is a medence alján van, lökte csak fel magát a felszínre. Igazából ő maga a forró medence után szívesen kiment volna egy jeges vízbe megmártózni, vagy a hóba belehemperegni, de így hosszabb idő után is kellemes volt a hűvös víz neki. Amint felért valószínűleg ekkora ért oda Tubrok is. Ingrid kimászott a medence szélére és a lábait lógatva a vízbe figyelte, hogy a párja úszik egy kört.
< - Csaknem féltél, hogy a zuhanyzóban megint elcsábulnál? – kérdezte mosolyogva Ingrid. >
A lábaival kapálózott egy kicsit és így csobogtatta a vizet miközben figyelte a boldog párját, akinek roppant jól esett az, hogy végre itt úszkálhatott egy kicsit. Úgy tűnt számára, hogy ez igencsak sikeresen ellazította a férfit és lehet, hogy a forró medence után egyből igényelte volna ő is a hűvösebbet.
< - A folytatásban most már van esély a film megnézésére, vagy megint úgy járunk, mint az előbb? >
Direkt szurkálódott egy picit, a hangjából kiérződött, hogy tudja, hogy most már tényleg a filmnézés jön, mert még egyszer kizárt, hogy ennyire feltudjon izgulni Tubrok, mint korábban tette a tánctól.
< - Ígérem most nem fogok táncolni, semennyit sem – felelte védekezően. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 17 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Szomb. 03 Jan. 2015, 14:48

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Tubrok végigfeküdve a takarón legelteti a szemét a még mindig a falnál támaszkodó Ingriden. Különösen elégedett a helyzettel, mert a nő még egy-két pillanatig ott marad és ő addig szabadon legeltetheti a szemét rajta. Ingrid is érzi a roppant nagy elégedettséget Tubrok felől, hogy a férfi így gyönyörködhet benne. A néhány pillanat alatt sikerül rendezni a fenekénél is az izmokat, nyoma sincs már hogy a férfi ott járt benne, és semmi nem is folyt ki belőle, Ingrid teste már rég felszívta a spermát. Mikor csatlakozik a párjához, választ ad a szeretkezés alatt feltett kérdésre. Amint végigmondja a mondatot, látszik hogy Tubrokot teljesen meglepi. Már csak az is, hogy egyáltalán erre kap választ és az még jobban hogy mi is ez a válasz. Egy-két másodpercig csak pislog a férfi, aztán kiakadva nyel egyet.
< - A vastagbeledben? Ráadásul négy-öt centi... Te jó ég, szerencse hogy nem tudok benned kárt okozni és élvezted. Furcsa belegondolni, hogy átcsúsztam a végbeleden. Uhm. - itt kissé látszik, hogy kiakasztja és zavarba is jön az egésztől - Szóval akkor nincs panaszod a büszkeségemre. >
Ha Ingrid nem nagyon firtatja a témát, akkor Tubrok továbbra is kiakadva, de már csendben viseli a dolgot és próbálja elfogadni, hogy bizony a férfiassága már beleér Ingrid belsejébe, de ezt a szeretett nő csak élvezi és jó neki. Ingrid ezután Tubrok mellé majd a mellkasára fekszik, ami rendkívül kellemes a férfinek. Mikor ez megvan a hangszigetelést is felhozza mint elintézendő dolog. Ragal néhány percig elgondolkodik ezen, majd megadóan bólint.
< - Igen, arra is szükség lesz. Mindkét helyen hangosak szoktunk lenni és tudom, hogy kiválóan hallatszik minden lent is. Eyjolf miatt is szükséges lesz majd. Ezt elintézem én, ha nem bánod. >
Látszik, hogy szívesen elintézné ezt a férfi, azalatt az idő alatt amíg Ingrid távol van tőle. Azt pedig tapasztalatból tudja, hogy mennyire is tud zengeni a csarnok, hogyha képtelenek nem hangoskodni. Ő maga is szeretné ezt elkerülni és az ebből adódó kellemetlen helyzeteket. Ezen kívül Tubrok még mindig különösen örül annak, hogy a tárgyalás utáni időszakkal ellentétben, Ingrid újra előre tervez mindennel. A következő téma amit Ingrid felhoz, hogy használhatnának segédeszközt a szeretkezéseknél és akkor Ingrid teljesen ki lenne töltve. Ingrid kicsit aggódik, hogy talán a férfi magára veszi ezt, de erről szó sincs. Tubrok elfogadja hogy mit szeretne tőle a szeretett nő. És már szélesen is mosolyog a válasza végén. Miller is mosolyogva hallgatja a párját és további kérdései akadnak. A válasz előtt Tubrok mosolyogva rázza meg a fejét, hogy olyanról szó sincs mint amire Ingrid gondol. Kicsit kivár, aztán bizalmas hangon kezd beszélni.
< - A szeretőim közül volt egy-kettő aki az enyémtől néhány egységgel nagyobb férfiasságtól már viszolygott és hangosan ecsetelte nekem, hogy az milyen visszataszító tud lenni. Máskor esténként ugyanezen nők fenyőfa méretű "játékszereket" tüntettek el magukban élvezetből. Nem kedvelem az ilyesmit. >
A végén újra elmosolyodik. Azonban a hangján érezni hogy a kis hálószoba titok igaz és tényleg lehet egy-két nő a volt szeretői között aki tényleg ezt tette. Ingrid most már tudhatja hogy tényleg volt valami a széles vigyor mögött és a férfi szándékosan tette őt kíváncsivá. Ragal ezután közli, hogy Ingrid csúnyán is kikaphatott volna, ha máshogy alakul az este. A meglepődésen és felháborodáson jót mosolyog a férfi. Mikor Ingrid felteszi a felháborodott kérdéseit, Tubrok arca is kissé szigorúvá válik. Egyszer csak azt érzi Ingrid, hogy a férfi keze hangosan csattan a fenekén.
< - Túl sokszor voltál nagyon gonosz Boszorka... Kijár már neked egy alapos kikapás. >
Itt már nyoma sincs a szigorú tekintetnek, hanem kifejezetten elégedett mosoly kúszik a férfi arcára. Ingrid pedig már tudja, hogy számára roppant kellemes kínzást biztosító kikapást ért Tubrok a mostaniak alatt. Nem sokkal később szóba hozza Miller, hogy mi legyen nézzenek most filmet, vagy menjenek zuhanyozni. Erre Tubrok azzal felel, hogy irány a medence egy kört úszni, kipattan az ágyból és nekiáll futni. Ingrid is gyorsan feláll, majd magát felgyorsítva rohan a párja után, hogy leelőzze. Ez sikerül is, kicsivel Tubrok előtt sikerül beérnie a medencéhez és háttal elmerülni a kellemesen hűvös vízben. Miután felúszik és kiül a medence partjára, nézheti Tubrokot, aki már odaért, belevetette magát a vízbe és most éppen az egy körét ússza. Mikor körbeér szándékosan csak addig megy ki a vízből, hogy a csípője még ne kerüljön a víz fölé. Így néz kissé oldalra Ingridre. A nő első kérdésén Tubrok hangosan elneveti magát.
< - Hát nem hiszem, hogy a férfiasságom egy ideig a rendelkezésedre állni. - mosolyodik el - Csak akartam úszni egyet és jól esett a beborító hideg víz. Forró volt a testem mindenhol. Na és te miért lubickolsz a medence partján? - kérdez vissza végül. >
Ingrid következő megjegyzésén Tubrok újra majdnem elneveti magát.
< - Te kis szemtelen... Igen, most már végig akarom nézni azt a filmet. >
Mikor Ingrid megígéri, hogy nem táncol többet akkor a férfi egyenesen elé sétál.
< - Én kértelek meg, hogy táncolj... Gyönyörűen csináltad. - bókol Ingridnek. >
Még kivár, hogy mit is felel erre a nő. Aztán egy mozdulattal finoman kézen ragadja Ingridet és elkezdi kivezetni a medencéből, mialatt ő is kisétál a vízből. Érezhetően csak ennyi kellett a férfinek, egy mártózás. Ha azonban Ingrid többet akar, akkor szívesen fürdik még és nem siet türelmetlenül filmet nézni vissza a szobába.
< - Na és... hogy-hogy ennyi gyönyörű tetoválásod van? - érdeklődik kedvesen. >
Közben, ha Ingrid elindul a férfival, vissza is érnek a hálószobába.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 03 Jan. 2015, 17:42

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid, amíg még a falnál maradt egy kis ideig, érezte a roppant elégedettséget Tubrok felől, hogy a férfi mennyire élvezte az, hogy így nézheti a párját, hogy az még mindig nagyjából ugyanabban a pózban van, mint ahogyan nem sokkal ezelőtt még őt tartotta a falhoz. Ezalatt a néhány pillanat alatt Ingrid rendbe szedte a feneke izmait is és már úgy feküdt a párja mellé, mintha az előbbi szeretkezés meg sem történt volna olyan formában, ahogyan azt tették. Itt ekkor adott választ a korábbi kérdésre, amire esélye sem volt korábban, mert beléfojtotta a következő csók a szót. Látta és érezte is a meglepettséget és megrökönyödést Tubrok felől, amikor kimondta, hogy mennyire mélyen volt benne a férfi. Nem hitte volna, hogy sikerül ezzel ennyire kiakasztani, főleg, hogy várható volt mindez, mert a kettejük közötti különbségekből adódóad Ingrid végbele nem lehetett olyan hosszú. A pislogásra Ingrid is meglepetten nézett a férfira, bár az övé azért, mert a kiakadás mértéke lepte meg ennyire. Igaz tudta, hogyha sima ember lenne, akkor ezt nem tudta volna elviselni semmilyen módon, belső vérzést szerezhetett volna, vagy pedig perforál a vastagbele attól, hogy azt gyömöszkölte és érintette Tubrok férfiassága. A szavak után várt néhány pillanatot Ingrid, hátha megérzi, hogy vége lesz a kiakadásnak, de mindez nem történt meg és még zavart is látott, érzett a párja felől. Gyengéden nyúlt ki a férfi arcához és simított rajta végig, hogy ezzel is próbálja őt nyugtatni. Mikor megszólalt a szavai is ilyenek voltak, kissé mélyebbek, de meglehetősen nyugtató hangzásúak.
< - Nincs, minden téren tökéletes – felelte. – Nem tűnhetett fel, mert lényegében nem igazán van értelme az esetemben átmenetről beszélni a két szakasz között. Teljesen steril vagyok odabent, hiába eszem ilyen sokat melletted a szervezetem mindent felszív. Egy baktérium, vagy vírus nem él meg bennem. Kárt pedig így sem tudsz bennem tenni. Azonfelül azt hiszem, hogy hallhattad, hogy mennyire élveztem minden egyes pillanatát. Így nyugodj meg kérlek, továbbra sem vagyok hétköznapi földi nő, akinek már a behatolás is fájdalmas, nemhogy a többi, hanem Birodalmi.  >
Próbálta ezekkel a szavakkal tovább nyugtatni a párját, majd ha Tubrok engedte, akkor gyengéden megcsókolta őt, bízva azzal, hogy ezzel is eltereli a figyelmét erről a férfinak, vagy éppen sikerül megnyugtatnia, hogy nem szükséges a kiakadás. Végül is semmilyen fertőzést nem szedhet össze, mocsokságba sem ütközhetett és mind a kettejüknek fantasztikus volt mindez, így tényleg szükségtelen volt az, hogy Tubrok ennyire kiakadjon.
< - Remélem ez a tény nem riasztott el attól, hogy máskor is így legyünk együtt. >
Itt meglehetősen kislányosan nézett a párjára és az alsóajkába is beleharapott, szándékosan, hogy még csábítóbbnak tűnjön Tubrok szemében és meggyőzesse arról, hogy nem csináltak semmi rosszat és legközelebb is szeretné mindezt Ingrid. Ha kevés volt, akkor még a szempilláit is megrezegtette, hogy ezzel is még rámenősebbnek hasson. Ezek után, közben fekszik fel a párja mellkasára és hozza fel a következő témát azért, hogy jó lenne, tanácsos, hogyha hangszigetelést tennének fel bizonyos helységekre, ahol hangosan szoktak szeretkezni. Megkönnyebbült, amikor Tubrok is egyetértett ezzel és máris magára vállalta, hogy megteszi. Ami azt illeti, Ingrid nem is tudott volna nagyon tenni ezért semmit, hiszen nem lakott itt. De mint kiderült igaza is lett abban, hogy tényleg tud visszhangzani a hely, saját maga csak az építészeti tudását használta fel erre, de ezek szerint jól tippelte meg az egészet. Mosolyogva biccentette oldalra a fejét.
< - Azt hiszem, hogy megengedem neked, hogy a saját csarnokod átépítését elintézhesd – felelte elégedetten. >
Tubrok könnyedén rájöhetett, hogy a nő remekül szórakozik rajta, hogy tulajdonképpen engedélyt kér minderre, miközben nem is kellett volna. Még kivárta Ingrid, hogy mindez leessen a férfinak, majd után lágyan nevetett fel, ezzel is kimutatva, hogy mennyire jól szórakozik ezen a kialakult helyzeten. De végül komolyan bólintott, hogy örömmel veszi, hogy amíg nincs itt, addig a férfi elintézi mindezt, hogy mire visszajön már ne legyen ebből semmilyen baj, amikor kitudja, hogy mennyi idő után hevesen, szenvedélyesen esnek majd egymásnak. Végül úgy döntött, hogy hangosan is kimondja és ne csak a szemtelenkedése legyen az, aminek hangot ad.
< - Az remek lenne, ha elintéznéd – mondta, hogy ő is egyetért ezzel. >
Ezek után került szóba az, hogy Ingrid lehetőség szerint szeretne majd játékszert is használni. A kisebb aggodalma alaptalannak bizonyult végül is, ami miatt érezhetően könnyebbült meg. Tubrok szavai után pedig még kíváncsi volt a folytatásra, de ahogyan megrázta a fejét Tubrok már tudta, hogy nem arról van szó, hogy „féltékeny” lenne egy játékszerre. Így most már azonban még kíváncsibb lett, hogy miről is lehet szó. Figyelmesen hallgatta végig azt, amit mesélt a párja, majd megértően bólintott, az egészre. A végén elmosolyodott, végül is ezen könnyedén segíthettek, hogy ne ütközzön a férfi többé ilyen kellemetlen szituációba. Azonban egyetértett a párjával, hogy ez nem volt túl szép és álszent dolog volt azoktól a szeretőktől. Soha sem értette az embereknél ezt a fajta képmutatást és nem is szerette. Szex terén mindig igyekezett nyílt és őszinte lenni, mert mindkét fél érdekét ez szolgálta a legjobban.
< - Nos – megköszörülte a torkát. – Akkor szeretnélek megnyugtatni, hogy a tiednél kétszer ekkora és kétszer szélesebb férfiassággal sincs gondom, és részemről az sem akadály. De nem szeretnélek ezzel kellemetlen helyzetbe hozni, így egy akkora, mint a te büszkeséged is tökéletesen megfelelő lesz. >
Teljesen őszintén mondta, azt még érezhette Tubrok, hogy nem csak megadja magát neki, hanem úgy véli Ingrid, hogy ezáltal, ha két egyforma méretű férfiasság, illetve játékszer lesz benne olyan érzés lehet a számára, mintha a párja járna benne egyszerre két helyen. Mivel nem volt folytatás a szavakban, most már tudta, hogy ezúttal direkt tették őt kíváncsivá és türelmetlenné, ahogyan ő is ezt szokta tenni Tubrokkal. Amikor a csúnyán kikap részre érnek, Ingrid tekintete játékból felháborodott lesz, ahogyan nem sokkal utána Tubroké is szigorú. Amint a kéz lecsapott a fenekére, egy felháborodott „NA” kiáltás szakadt ki Ingridből, majd a szavakra azonnal csípősen válaszolt. Úgy tűnt, hogy már számított erre, hogy ezt fogja a párja neki mondani, így rögtön kész volt a visszavágással.
< - Én gonosz? Nem is tudom, hogy melyikünket kellett az ágyhoz kötözni nem is olyan régen, mert nem bírt magával – mondta roppant szemtelenül most is. >
Az elégedett mosolyon látta, hogy melyik kikapásra kell számítania, a roppant kínzóra, amit olyan jó volt élvezni. Próbálta nem maga elé képzelni a jelenetet, mert már megint felizgult volna tőle. Ezek után kérdezte meg, hogy mi legyen a folytatás és indultak el a medence irányába. Ingrid felgyorsítva játszi könnyedséggel hagyta le Tubrokot és mire a merüléssel, kimászással végzett, addigra ért oda Tubrok is. Ingrid már lubickolva figyelte a párját, ahogyan bemászik, ugrik a vízbe és nekilát egy kört leúszni abban. Örömmel hallgatta a nevetést az első kérdésére, majd a válasz után ezúttal ő maga nevetett fel.
< - Alábecsülsz engem – felelte szemtelenül. – Elég csak a kezeim közé vennem és regenerálni egy kicsit. Máris nem lenne semmilyen gond a túlérzékenységgel, vagy azzal, hogy használhatatlan. >
Most érezhető volt, hogy nem arról beszél, hogy kényeztesse, vagy kiszolgálja Tubrokot a kézbevétel alatt, hanem tényleg úgy tenné, hogy a kezei közé fogja bármiféle provokáció nélkül és regenerálja. Azért, hogy még sérv se más ne alakulhasson ki és az érzékenység is elmúljon. Más kérdés, hogy nem bírná ki Tubrok, hogy ne izguljon fel ennek hatására, de az nem tartozott a „gyógyászati” célú kezelés közé. A második részre bólintott, hogy megérti, hogy kellemesnek találja a férfi azt, hogy így úszkálhat a medencében, végül a kérdésen Ingrid kissé oldalra biccentette a fejét és mosolyogva felelt.
< - Rád várok, én már megmártóztam, lent jártam a medence alján, feljöttem és leültem ide – felelte. >
A következő megjegyzésére, hogy mi is lesz a film helyett, alatt megint majdnem elérte, hogy a párja felnevessen, de végül nem történt meg, de elég volt azt látni, hogy boldog Tubrok és élvezi a helyzetet. Erre nem válaszolt, csak sokatmondóan bólintott, mint aki nem hiszi el, hogy ez lenne a vége az egésznek. Mikor a párja közeledett felé, felpillantott rá, majd elfogadta a kezét és azt, hogy segít neki felállni, miközben Tubrok kijött a vízből. A bókra, csak hálásan mosolyodott el és illemből nagyon picit el is pirult.
< - Köszönöm – felelte. – Nagyon régen nem táncoltam már, legalább is effélét. Aggódtam, hogy kijöttem a formámból, de a reakcióid alapján nem így történt szerencsére. Úgy tűnt, hogy elsöprő sikerem volt és nem tudsz nekem ellenállni… >
Ingrid végzett, így nem akart tovább lubickolni sem, hanem kézen fogva indult el vissza a hálóba Tubrokkal a kérdésen elgondolkodott.
< - Az Árnyékhadseregest nem kell szerintem komolyabban elmagyarázni – kezdte. – A többit pedig anya rajzai között találtam már fiatalon is és megtetszettek. Most már nem olyan ez, mint a Zuhanás előtt, ahol nehéz volt leszedni őket, így gondoltam kipróbálom milyen. Aztán szépen az évek során gyűltek, egyik a másik után. >
Magyarázta el gyorsan.
< - Neked, hogyhogy nincs? – érdeklődött. – Ha ennyire imádod őket… vagy csak nézni szereted a nőkön? >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 17 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 04 Jan. 2015, 14:36

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

A prémes takarón végigfekve Tubrok kiakad amikor Ingrid elmondja neki, hogy milyen mélyen volt benne. Ingrid, hogy csökkentse a párja aggodalmát, végigsimít a férfi arcán, ami valóban jól és nyugtatóan esik Tubroknak. A szavakat csöndesen hallgatja végig, aztán sokkal nyugodtabban bólint már.
< - Igen, tudom. Csak mindig elfelejtem... és féltelek. - mosolyodik el gyengéden. >
Ebből Ingrid már tudhatja, hogy máskor is számíthat a férfitól anális szeretkezésre, csak éppen most akadt ki a tényeken és ezt még fel kell dolgoznia magában. A gyengéd csók pedig csak tovább fokozza Tubrok bizakodását. Röviden és finoman viszonozza ő is a csókot. A következő mondaton elmosolyodik.
< - Nem, dehogy. Úgy sem tudok ellenállni neked. - mosolyog tovább. >
A kislányos tekintet és az ajakba harapás teljesen leveszi a lábáról Tubrokot, a férfinek nem is kell látnia a szempilla rebegtetést, már anélkül is kimondja, hogy Ingrid ellenállhatatlan a számára. Ezek közben fekszik fel Ingrid a párja mellkasára, sokkal kényelmesebb helyzetbe kerülve. Ebben a helyzetben hozza fel Ingrid hogy jó lenne hangszigetelni azokat a helyiségeket, ahol gyakran szeretkeznek. Tubrok azonnal bele is megy a dologba és megígéri hogy kivitelezteti. A válaszra amit kap azonban nem számít. Ingrid oldalra biccenti a fejét és elégedetten válaszol. Látja az elégedettséget is a nőn, hogy lassan már mindenre engedélyt kér. Ingrid ekkor egy csípést érez a fenekén a párjától.
< - Kis szemtelen... - válaszolja mosolyogva Ragal. >
Még ezután Ingrid fel is nevet ahogy leesett a férfinak, hogy mit is mondott. Végül Ingrid komolyan is bólint és kimondja azt amit gondol, hogy ne csak a szemtelenkedését hallja Tubrok. Aminek a férfi nagyon is örül.
< - El fogom. >
Itt már komoly hangon válaszol Tubrok. Ezzel a kis ügyet lezártnak is tekinti a férfi. Ingrid ezután veti fel, hogy használhatnának segédeszközt szeretkezéskor és akkor ő maga még jobban ki lenne töltve. Tubrok igent mond mindenre, nincs gondja Ingrid vágyaival és szeretné kiszolgálni őt. Azonban nem sokkal később az egyik tapasztalatát is elmondja a szeretőivel kapcsolatban. Annak örül, hogy Ingriden látja, a szeretett nője is képmutatásnak tartja azt amit a korábbi szeretői csináltak.
< - Megnyugodtam. >
Válaszolja mosolyogva arra, hogy a használandó játékszer nem lesz kétszer akkora mint az övé, hanem pontosan ugyanakkora lesz majd. Az azért nem szeretné ha egy olyan nagy valamit kellene Ingridbe gyömöszölnie amivel nincs tapasztalata, főleg ha az eszköz kétszer akkora mint a sajátja. Akkor is már féltené őt. Ezt pontosan érzi Ingrid is a párján. Ugyanakkor Ragal is érzi Ingriden, hogy a nőnek is az lenne a legjobb ha két ugyanakkora dolog töltené őt ki, ennek pedig örül. Most kerül szóba, hogy miért és hogyan is fog kikapni Ingrid. Amikor a "NA" felkiáltás kiszakad Ingridből, a fenékre csapás után Ragal rendkívül elégedetten mosolyodik el. A rendkívül csípős válasz miatt Tubrok megpöcköli Ingrid orrát.
< - Csak rontod a saját helyzetedet Boszorka... - feleli Tubrok is csípősen. >
Végül úgy dönt, hogy még egy fenékre csapás is kijár a nőnek. Így a másik keze is a nő gyönyörű idomán csattan igencsak hangosan. Ingrid próbálja nem maga elé képzelni a saját izgató büntetését. Ez sikerül is többé-kevésbé. Majd felteszi a kérdést hogy mi is legyen ezután. Mindketten elfutnak a fürdőig, a nagymedencéhez és belemennek a vízbe, kiélvezve annak hűsítő hatását. Éppen csak úsznak egy kicsit, mártóznak egyet mindketten és újra a parton vannak. Tubrok örömmel hallgatja Ingrid nevetését, majd azt hogy mire is képes a nő ha a kezei közé fogja a férfiasságát.
< - Örömmel hallom, hogy erre is képes vagy. >
Ez azonban már őszinte válasz. Valóban örül annak, ha nagyobb gond akadna odalent egy vad szeretkezés során, akkor Ingrid könnyen orvosolhatná a fájdalmas problémát és szükségtelen lenne orvosnak látnia. Tubrok ezalatt a kis idő alatt is megszerette a szexuális anyagáramlást kettejük között. A második részre kapott szemtelen válasz azonban most újra szigorúbb tekintetet csal Ragal arcára.
< - Te szemtelen... kijár neked már egy alapos kikapás. >
Ismétli el újra amit korábban az ágyon fekve is közölt már Ingriddel. A hangja természetesen most is komolytalan. Tubrok végül kézen ragadja Ingridet, igaz közben majdnem elneveti magát a nő viselkedésén, hogy nem nagyon hiszi el neki, hogy tényleg filmet fognak nézni, majd elkezdi lassan kivezetni őt a medencéből. A tánccal kapcsolatban továbbra is bókolóan folytatja tovább Tubrok.
< - Nem, tényleg nem tudtam egy pillanatra sem levenni rólad a szemem. Nem hogy ellenállni... >
Mosolyog tovább kedvesen. Később már a tetoválások felől érdeklődik. Amíg Ingrid válaszol már vissza is érnek a hálóba. A válaszát Tubrok szinte csillogó szemekkel, kíváncsian hallgatja, közben, leül az ágy szélére.
< - Értem. >
Válaszolja a biccentés mellé. A kérdés kicsit meglepi, de aztán nem is kell gondolkoznia, hogy válaszoljon.
< - Szerettem volna egyet ide. - hátrafordul és a két kezének mutató ujjával, kicsit feszítve ugyan de a bal lapockájára mutat - Három karmoláshoz hasonló fekete mintát és bele jeleket. De nálunk még mindig nehézkes leszedetni és újra visszarakatni. Ha esetleg hibát követnék el, nehéz lenne javítani és nem is tudom meddig tetszene. Ezért nincs. Különben imádom a tetoválásokat. - válaszolja őszintén. >
Közben végigfekszik háttal az ágyon és most ő nyújtózik egyet gonoszan, amíg Ingrid előtte áll és figyeli őt.
< - Kedveled a tetoválásokat férfiakon? >
Kérdezi kíváncsian, hogy tudja Ingrid véleményét a témáról. Ha már erről beszélnek továbbra is szívesen legelteti a tekintetét Ingrid tetoválásain.
< - Hmm. Mit szólnál egy filmhez, minden lében két kanál riporternőcske? >
Kérdezi széles mosollyal az arcán Ragal, utalva Ingrid szerepében a filmre és az új szófordulatra ami nagyon tetszik neki.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Vas. 04 Jan. 2015, 17:42

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ahogyan a prémes takarón egymás karjaiban feküdtek, vagyis Ingrid rajta Tubrokon a szavaival és az arcsimogatással nagyjából sikeresen elérte azt, amit szeretett volna és némileg megtudta nyugtatni a párját, hogy tényleg nem kell aggódnia. Tudta, hogy tényleg nehéz lehet megszokni, hiszen egész életében csak egyszerű nőkhöz volt szokva a férfi és ahhoz, hogy hat-hét darabot kielégített mielőtt saját maga is a csúcsra jutott volna. Most pedig tényleg eggyel is meggyűlt a baja hála annak, hogy Ingrid Birodalmi volt és nem egyszerű embernek született. Végül is rövid mérlegelés után arra jutott, hogy pontosan ez lesz az, amit mondani fog most, mivel ha ezt az egyet megjegyzi Tubrok és eszébe jut, akkor nehéz lesz elfelejtenie azt, amit még meg kell szoknia azáltal, hogy a szexuális szokásaiban igencsak nagy változás áll be Ingrid miatt.
< - Hát akkor csak gondolj bele abba, hogy hány ágyasod bírta addig a szeretkezést, mint én – kacsintott a párjára. – Máris nehéz lesz elfelejteni, hogy kivel is van dolgod valójában és azt sem, hogy nem kell féltened sem engem, sem a fiúnkat. >
A gyengéd mosolyra hasonlóan gyengéden pillantott a férfira, és örült annak, amit könnyedén kitudott olvasni a „sorok” közül, hogy nem ment el a kedve ettől a fajta szeretkezéstől Tubroknak, hanem továbbra is majd szeretne így együtt lenni Ingriddel mind a kettejük nagy örömére. Csak most jött az a rész, hogy magában még leültetni a dolgot, ami nem tartott soha sem túl sokáig. Legalább is amióta ismeri és el kellett fogadnia a férfinak pár dolgot Ingridet illetően azok néhány óra alatt sikerültek mindeddig. A gyengéd csók is sikeres volt ebben a helyzetben, érezte már akkor a nő, amikor így csókolta meg a férfit, nem csak a viszonzás miatt, de a mozdulatok is erről árulkodtak.
< - Valóban nem tudsz, egyetlen porcikámnak sem – suttogta. >
Jó ötlet volt a kislányos tekintet és az ajakba harapás, mert tényleg elérte azt Ingrid, amit szeretett volna, hogy már így látszódjék, hogy nem képes neki ellenállni Tubrok. Már a szempillák rezegtetése sem kellett. Még szerencse, hogy most nem akarta elcsábítani a férfit, mert nem bírta volna a tovább megterhelést. Ha nem így lett volna, akkor megint jó ideig el lettek volna egymással foglalva. Ezek után merült fel, hogy a helységeket nem ártana hangszigetelni mindenki békessége miatt. Ingrid itt kezdett szemtelen lenni, miközben roppant jól szórakozott azon, hogy Tubroknak fel sem tűnt, hogy milyen szóhasználatot használt és jóformán engedélyt kért a nőtől. Mikor kimondta a szavakat és elégedetten mosolygott már megérezte a csípést a fenekén, és egy „NA!” felháborodott szó szakadt ki belőle. mikor komolyan bólintott végül Ingrid, hogy örülne annak, ha Tubrok megtenné tényleg, akkor megkapta a választ, hogy így lesz és ezzel ez a kis rövid kitérő téma be is fejeződött. A következőnél Ingrid egy picit feszült volt az elején, mert nem szerette volna a párját megbántani a kérésével, de végül szerencsére nem sikerült. Sőt, még mind a ketten meg is egyeztek abban, hogy mennyire képmutatónak találják az afféle nőket, akiket Tubrok felhozott, hogy volt már dolga néhány ilyennel. A játékszer méreténél Ingrid érezte, hogy mennyire megnyugodott a párja azon, hogy ugyanakkorát szeretne a nő, mint amivel Tubrok is rendelkezik, itt is érezte, hogy féltené a nagyobbnál a nőt, pedig továbbra sem kellene. Megszült egy gyereket természetes úton, ami sokkalta szélesebb volt, mint bármi, ami benne járt valaha is.
< - Nem kellene féltened – felelte lágyan. – Tudod, hogy már szültem természetes úton és Eyjolf is így fog majd… remélhetőleg. Nem tudsz akkora játékszert mutatni, ami nagyobb, vagy szélesebb lenne egy gyerkőcnél. >
Ezzel is utalt arra, hogy nem lenne gond ebből. Elmosolyodott, amikor megérezte az örömöt, hogy Ingrid pont ugyanakkorát szeretne majd és persze a miért miatt is. Rögtön váltásként ekkor került szóba az, hogy mennyire ki fog kapni, a felkiáltása után látta a roppant elégedett mosolyt, ami miatt megjátszottan dühösen csücsörített a szájával és így nézett Tubrokra. A második ütés után egy újabb felháborodott „NA!” felkiáltás hangzott el tőle, majd a csípős megjegyzésre szinte azonnal felelt is. Ezúttal nem csípősen, hanem sértetten, felvázolva azt, hogy milyen sors fog várni Tubrokra, hogyha tovább folytatja azt, amit lelkesen elkezdett.
< - Ütögess csak tovább, aztán, ha felizgulva rád vetem magad erővel csábítalak és érem el, hogy magadévá tegyél. Akkor nem fog érdekelni, hogy használhatatlan vagy, vagy épp még túl érzékeny – felelte sértetten. – Sőt! Könyörögni fogsz, hogy a tied lehessek! >
Mindezek után indultak a medencéhez, Ingrid direkt felgyorsítva, nehogy ő érjen oda másodiknak a medencéhez, így mikor már újra kint ült a medence szélén pancsolva, akkor ért oda Tubrok is. most nem úszkáltak sokáig, éppen csak megmártóztak és lemosták magukról, vagyis főleg Tubrokról az izzadtságot és utána már jött ki a férfi is. Ingrid ekkor hozta a tudtára, hogy mire is képes a kezeivel és mit tud vele elérni, hála a szexuális anyagáramlásnak. Látta a mosolyt a párja arcán és az őszinte választ is hallotta, hogy a férfi is örült mindennek és imádta azt, amit a szexuális anyagáramlás tudott nyújtani.
< - Én mindenre képes vagyok, amit csak kitalálsz, sőt, még többre is! – felelte szemtelenül és sértetten. >
A korábbi szavai második felére Tubrok újra elismételte, hogy szemtelen és, hogy ezért jó alaposan ki kellene kapnia. Ingrid ajkain sejtelmes és sokatmondó mosoly jelent meg, amit ezúttal az orrpöckölés sem tudott eltűntetni. Helyette inkább lábujjhegyre állt, Tubrok tarkójára csúsztatta a kezét és kissé lehúzva magához a férfi fejét szenvedélyesen csókolta meg a férfit, miközben teljes testtel hozzásimult. A csók után húzódott csak el és sokatmondóan szólalt meg búgó hangon.
< - Fogalmad sincs, hogy mibe kezdesz bele, hogyha nekiállsz engem elfenekelni. >
Ezek után indultak el valószínűleg visszafelé kézen fogva. Ingrid ismét elmosolyodott a bókon, amit kapott. Roppant jólesett neki az, hogy ez volt a véleménye a táncával kapcsolatban Tubroknak. azt pedig tényleg látta, hogy nem tudott ellenállni neki a férfi, ez volt az, ami végül is idevezette őket, hogy most a medencében kötöttek ki. Azt tényleg nem gondolta volna, hogy az egyszerű tánc ennyire képes felizgatni a férfit, de örült, hogy így van egy szeretkezés után is, mert legalább már tudta, hogy legközelebb hogyan vegye le őt a lábáról, hogyha még nem állna készen. Hálásan pillantott fel a férfira, így köszönve meg az újabb bókot.
< - Legalább megvan még egy gyenge pontod, hogy miként csábítsalak el bármikor. >
Most is roppant szemtelen volt a hangja, már csak azért is, mert tudta, hogy imádja Tubrok, hogyha így viselkedik és meg meri tenni mindezt. A tetoválásokkal való kérdésre válaszolt, hogy miért is vannak és hogyan, majd ő is feltett egy kérdést, hogy miért is nincs a férfinak, ha neki is tetszenek. Eddigre beértek a szobába és Ingrid is leült az ágyra. Ahogyan Tubrok mutogatni és beszélni kezdett, akkor érdeklődve nézett oda a bal lapockára, hogy oda szánt egyet Tubrok. Bólintott arra, hogy érti, azt tudta, hogy tényleg nehéz leszedetni a HPI-n kívül, de azért nem megoldhatatlan bonyolultság. Arra pedig, hogy később nem tetszene neki volt egy remek válasza Ingridnek, igazából önmaga is úgy tetette fel őket, meg Vic is, ahogyan most válaszolni készült.
< - Jól nézett volna ki – mondta. – Akkor ne így dönts, hogy olyat tetetsz fel, ami tetszik. Hanem azok alapján, hogy annak milyen jelentése van. nekem is szinte mindegyikhez van egy-egy kisebb történetem, hogy miért vannak ott és miért pont azok. Így mindig ha rájuk nézek az jut eszembe és nem jutna eszembe az többé, hogy nem tetszik és le kéne venni. >
Így ezzel próbálta megváltoztatni egy picit Tubrok véleményét arról, hogyha pozitív érzelmi alapon tesz fel tetoválást, akkor nem nagyon fog ez változni és mindig is szeretni fogja azt, amit magára varrat.
< - Nem egy ismerősöm tett így, hogy ezen szempontok alapján. >
Elégedetten nézett végig a férfin, ahogyan eldőlt az ágyon és nyújtózott egyet, így már nem is várt sokáig Ingrid sem és visszamászott az ágyra a párja mellé, majd újra lefeküdt mellé és a mellkasára fektette a fejét. A következő kérdésre kapta fel a fejét és mosolyodott el szélesen.
< - Férfiakon és nőkön is egyaránt – mondta lelkesen. – Így ha szeretnél, akkor örömmel veszem, hogyha csináltatsz. Akár még én is megcsinálhatom neked. >
Ajánlotta fel kedvesen, hogyha úgy dönt Tubrok, hogy szeretne egyet még különlegesebbnek érezze azáltal, hogy Ingrid csinálja meg neki. A film felhozatala, hogy már tényleg belekezdhetnének szóba került, a nő felnevetett a minden lében két kanál említésén. Nem gondolta volna, hogy ez a Zuhanás előtti szófordulat így elnyeri a párja tetszését. Kissé feljebb húzódott és a sósmogyorós tálat odahúzta közelebb magukhoz, majd visszafeküdt.
< - Kezdhetjük – mosolygott. – Rendszer indítsd el a „Gyilkosság a kisvárosban” című filmet és a falra vetítsd ki. >
Ha a rendszer eleget tett az utasításának, akkor a kivetített film is már speciálisnak tűnt a legelején. A mai szemmel nézve roppant archaikusnak, régiesnek tűnt az egész, a házak, épületek át voltak alakítva, hogy réginek tűnjenek, a film fekete-fehér volt, a szereplők ruházata, haja, sminkje is a véletlen műve folytán a Zuhanás előtti 1920-as évekbeli hangulatot tükrözték. A kezdő jelenete a filmnek pedig az volt, hogy egy holttest feküdt a földön, minden véres, a vér kivételesen vörös volt a vásznon, csak annak volt színe semmi másnak. A főszereplő a nyomozó a testet nézte, míg a többi rendőr éppen biztosította a terepet és régies kamerával vették fel az eseményeket és fényképeztek. Egymást közt beszéltek a férfiak arról, hogy a nőt hatszor szúrták meg és megerőszakolták, majd golyót repítettek a fejébe. Ekkor hallatszott hátulról egy erélyes női hang, Ingrid, hogy ő a riporter és a város lakói tudni akarják az eseményeket, így mindenképpen oda kell mennie és tudósítani mindenről. Diszkréten ki akarták tenni, de ő fogta és félretolva a megbotránkozott rendőrt bement a helyszínre. Egy magas sarkú cipő volt rajta, térdig érő szűk szoknya, egy blézer és egy kivágott V nyakú blúz. A vörös rövid haja ezúttal feketének tűnt a fekete-fehér film miatt, sminkesek a csíkjait eltűntették a régies film miatt, és kicsit erősebb, de a korba illő smink is volt rajta. De az összhang remek volt ettől függetlenül.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 17 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Vas. 04 Jan. 2015, 23:54

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Ingrid tanácsára Tubrok sokatmondóan elmosolyodik.
< - Hmm... bele fogok gondolni. >
Ígéri meg, nagyon kellemesnek tartva Ingrid ötletét. Váltanak néhány gyengéd pillantást is csókot is. Arra, hogy nem tud Ingrid egy porcikájának sem ellenállni, Tubrok határozottan bólint.
< - Valóban nem... >
Súgja egészen közelről, úgy hogy az ajkaik már szinte egymásba érnek, majd megcsókolja Ingridet. A csókon érezni, hogy valóban, Tubrok egy kis részének is képtelen ellenállni. A férfinek tényleg azaz egyetlen szerencséje van most, hogy Ingrid nem akarja őt elcsábítani. Ezután beszélik meg azt hogy hangszigetelik a termeket, ahol gyakran szeretkeznek, hogy ebből később se adódjon probléma. Tubrok meg is ígéri hogy elintézteti ezt. Ingrid szemtelen megjegyzése után azonban a nő fenekébe csíp, mire Ingrid fel is kiállt. Ragal még el is mosolyodik. Majd már a nő komolyabb válaszával le is zárják ezt a témát. Most jön Ingrid kérése, ami kissé zavarba is hozza őt, de Tubrok jól viseli a dolgot és belemegy hogy legközelebb használjanak segédeszközt. Csak az ne legyen nagyobb a saját férfiasságánál. Abban is egyetértenek, hogy Tubrok szeretői közül képmutatóak voltak páran, ilyen téren. A szüléssel kapcsolatos megjegyzésen Ragal kissé meglepődik.
< - Na jó, de egy gyerek kifelé jön és nem befelé kell nyomkodni. Az más. Vagy nem? >
Kérdezi úgy, mintha nem tudná, hogy Ingrid hogyan is érti valójában, miközben természetesen érti az egészet. Ezt Ingrid is érzi a férfin. Még annak is örülhet, hogy a férfit végső soron nem zavarja a dolog és később mindenképpen megejtik majd azt a szeretkezést. Később még mindig az ágyon feküdve az kerül szóba hogy Ingridnek mennyire is kijárna egy alapos kikapás. Miller lassan már sértett lesz és ilyen hangon is válaszol. Tubrok végighallgatja a válaszát, majd az elhangzott fenyegetésre fittyet sem hányva reagál. Az egyik ujját Ingrid ajkaira tapasztja és csitítgatja.
< - Ssssh. Ne akard ennyire azt a kikapást. >
Ezzel is mutatva azt, hogy bizony most ő az akinek a nő adós és nem tudja ilyen dolgokkal megfenyegetni, mert a végén úgyis Ingrid fogja megkapni ami kijár neki. Később, miután ezzel végeztek pedig már a medencében mártóznak meg. Igen gyorsan le is tudják mind a ketten a medence vizében töltött perceket és már majdnem a parton beszélgetnek tovább. Ahogy a szexuális anyag áramlás kerül szóba, Tubrok megörül Ingrid képességeinek és szóvá is teszi ezt. Ingrid erre sértetten és szemtelenül felel. A reakción Tubrok elmosolyodik. Tetszik számára Ingrid ezen hangja.
< - Ó igazán? - kérdez vissza hasonlóan szemtelenül. >
Ingrid következő szemtelen megjegyzésénél Tubrok szóba hozza, hogy mennyire ki fog kapni a nő. Erre Ingrid felágaskodik, Tubrok tarkójára teszi a kezét, lehúzza magához a férfit, teljesen hozzá simul és megcsókolja. A szenvedélyes csókot, kielégülten de élvezetesen viszonozza Tubrok. Az egész nagyon jól esik neki, miután eltávolodnak, kacér mosoly jelenik meg az ajkán Ingrid szavaira.
< - Pontosan ezt vártam tőled... Nagyon el leszel fenekelve... >
A beszélgetést folytatva, kézen fogva indulnak ki a medencéből, egyenesen a háló felé. Tubrok közben folyamatosan bókol a szerelmének. Ingrid rájöhet hogy a táncával tényleg remekül elcsábíthatja Tubrokot és a férfi is nagyon élvezi mindent. Ragal örül a hálás tekintetnek amit kap. Ingrid szavaira, hogy van még egy gyenge pontja, Tubrok szinte kisfiúsan mosolyodik el, majd megrázza a fejét egy "javíthatatlan vagy" megjegyzéssel. Végül mosolyogva átkarolja Ingridet és szorosan maga mellé fogja, hogy így sétálhassanak tovább.
< - Jaj Boszorka. - mondja boldogan és mosolyogva. >
Most is érezheti Ingrid amit korábban is, hogy a férfi korábban nagyon kevésszer volt ilyen boldog és ennyire, főleg hasonlóan kicsi dolgok miatt. Most viszont tényleg nagyon örül annak, hogy Ingrid ennyire javíthatatlan. Ahogy igen gyorsan visszaérnek a hálóba újra a tetoválások kerülnek szóba, amiről mint előtte is, remekül elbeszélgetnek. Jó téma ez kettejük között. A kis tanácsot Tubrok figyelmesen hallgatja végig, majd biccent egyet.
< - Rendben van. Megfontolom. De nincs olyan sok érzelmi eseményem ami miatt korábban erre gondolhattam. - itt egy kis szünetet tart - Majd talán most miattad és Eyjolf miatt. >
A hangján érezni, hogy komolyan gondolja és valóban nagyon pozitív élmény neki mindaz ami nemrég történik az életében. Ettől függetlenül Ingrid tudja, hogy ez a módszer remek. Nála és Vic esetében is tökéletesen bevált. Most már tudja, hogy valójában Zsarnok lányát, mennyi tetoválás is borítja, de nincs egy se amihez ne kapcsolódna egy kisebb, fontos történet. A következő megjegyzésen Tubrok elmosolyodik.
< - Nem egy ismerősöd? Hány ilyen ismerősöd van? >
Kérdezi rendkívül kíváncsian. Közben a férfi eldől végig az ágyon és egy nagyot nyújtózkodik. Ingrid mindezt elégedetten szemlélheti. Annak pedig Ragal örülhet, hogy ezzel maga mellé csalhatja Ingridet az ágyba, aki még a fejét is újra a mellkasára fekteti. Tubrok kissé meglepődik mikor Ingrid felpillant rá. Majd azon is, hogy milyen ajánlatot kap a nőtől. Kis ideig habozik majd válaszol a tetoválással kapcsolatban.
< - Rendben... megfontolom. Még nem tudom mit is szeretnék. - mondja a lehető legőszintébben. >
Nem nagyon tud ennél többet mondani. Szeretné és örülne neki ha Ingrid csinálna neki tetoválást. Ugyanakkor a levetetés kellemetlenségei és az, hogy még mindig nem biztos mit szeretne magára varratni pillanatnyilag visszatartja. Ezt mind Ingrid is tökéletesen le tudja olvasni a párja arcáról. Valószínűleg kell még egy kis idő, amíg a férfi eldönti mit is szeretne magára tetetni és hogy valóban akarja-e. Még valamit hozzátesz.
< - Kedves tőled, hogy felajánlottad. >
A téma lezárása után Tubrok felhozza a filmnézést és neki is állnak. Mielőtt ténylegesen elindulna a film, Tubrok feltesz még egy kérdést.
< - Nem bújunk a takaró alá? Ott kellemesen langyos. >
Kérdezi vágyakozóan Ingridet. Ha a nő válasza igen, akkor Ragal meglehetősen lelkesen fészkeli be magát a prémes takaró alá. Ismét úgy elfekve, hogy Ingrid újra az ő testén tudjon kényelmesen elhelyezkedni. A férfi ezután még a sós mogyorót is kettőjük közé rakja, hogy könnyen tudják enni. Ingrid megszólal, hogy a rendszer indítsa el a filmet, de nem történik semmi. Tubrok elmosolyodik, aztán hangosan megszólal.
< - Rendszer egyszer már adtam engedélyt Lady Ingridnek. Indítsd el a filmet, amit kért. - mondja határozottan a "falnak" vagyis a gépnek. >
Éppen csak ennyi kell és a Tubrok ágyával szemben lévő beépített fali részre egy hatalmas, gyönyörű felbontású színes kép jelenik meg. Közel sincs olyan mint a birodalom holografikus technológiája, de azért a Rocksolid lézeres kivetítése is kitesz magáért. Tubrok kíváncsian kezdi nézni a filmet. Ingrid ha figyeli látja, hogy a régies dolgok furcsák a férfi számára. Neki ez már mind történelmi távlat, mégis a vásznon látja. Ami azonban még furcsább neki az a fekete-fehér kép amin csak a vér vörös. Mindez már most megfelelő hangulatot és atmoszférát ad a filmnek, kellő feszültséggel, hiszen csak a vér vörös. Mikor Ingrid feltűnik a színen, a férfi oldalra pillant a párjára, aztán vissza a képre. Láthatóan ízlelgeti Ingrid noiros külsejét, egészen hosszan ízlelgeti, amíg megszokja. Még furcsa neki ez a változás is. Ingrid ettől függetlenül már most látja, hogy Tubrok "menthetetlen" minden téren. Már most miatta izgul, hogy mi is lesz vele a jelenetben, hiszen egy minden lében kétkanál riporternő már most egy olyan bűntény helyszínénél kíváncsiskodik, ahol egy nőt nagyon kegyetlen módon öltek meg. Ellenben pont emiatt rendkívül élvezi is a filmet. Tubrok elvesz néhány sós mogyorót és azt kezdi el rágcsálni. Kíváncsian várja a folytatást.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 05 Jan. 2015, 11:54

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~
Ingrid elmosolyodott a sokatmondó mosolyon, úgy tűnt számára, hogy jó ötlet volt felhozni azt, hogy mit is gondoljon Tubrok, hogy rájöjjön nagyon hamar, hogy nem kell finomkodnia vele. Ez kellően kellemes volt, legalább is Ingrid úgy érezte és láthatóan tényleg sikerült is így mondania a szavait. A mosolya és a tekintete nagyon beszédes volt, hogy örül ennek, hogy ezt megteszi a párja, illetve annak is, hogy el is várja, hogy tényleg így tegyen, mert örülne annak, hogyha nem kellene tovább attól tartania, hogy a legjobb résznél tér észhez Tubrok, hogy esetleg kárt tehet a nőben. Amiatt pedig panasza sem lehetett, hogy nem tudta elterelni a férfi figyelmét a kellemetlenségről és kiakadásról, mert láthatóan igencsak jól sikerült mindezt megtennie. Arra pedig a nő megerősítést kapott, hogy tényleg nem képes a párja semmilyen kis tagjának sem ellenállni. A csókot, amit kapott örömmel fogadta ebben a helyzetben és szenvedélyesen viszonozta azt. Fegyelmeznie kellett saját magát, hogy az ilyen kis kedveskedések közben véletlenül se kezdje izgatni, vagy kényeztetni a másikat, mert most nem vette volna ki jól magát mindez. Így ezzel, hogy ezek a kis apróságok elmaradtak, jelezte Ingrid, hogy ezúttal valóban nem akarja elcsábítani Tubrokot egy esetleges harmadik menetre. A hangszigetelt ajtókat és helyiségeket is sikerült megbeszélniük nagyon hamar és le is zárni ezt a témát. Utána következett a játékszer kérdése, de szerencsére ezen is minden nehézség nélkül nagyon hamar át tudtak lendülni. Mivel Ingrid érezte és tudta, hogy mire is gondolt Tubrok a visszakérdezésnél, így csak a fejét csóválta meg a kérdésre, de nem válaszolt már szóban. Nem tudott volna újat hozzátenni mindehhez, főleg úgy, hogy a párja úgyis értette, hogy mit akart ezzel mondani. Végül is az egésznek egy köztes olyan megállapodása lett, hogy mind a ketten jól jártak vele és az igényeknek is megfelelt a megoldás, amit döntöttek. Használnak játékszert, ami így pont Tubrok méreteivel fog megegyezni és ez tökéletes mindkettejüknek. Közvetlenül ezek után még az ágyban került szóba, hogy Ingridnek járna egy alapos elfenekelés, aki játékból, de sértett hangot vett fel és kikérte magának mindezt, hogy kettejük közül nem is ő volt az, aki rossz szokott lenni, hanem Tubrok az, aki nem bír semennyire sem magával. A reakció meglepte, hogy mit is kapott rá, meglepetten maradt csöndben, ahogyan Tubrok ujja az ajkára került, de végül elmosolyodott. Bármennyire is magabiztos volt abban a férfi, hogy ezúttal ő győzött, Ingrid nem volt meggyőződve róla. végül gyorsan bekapta Tubrok ujját a szájába és azt kezdte gonoszul szopogatni, a nyelvével és ajkaival masszírozni, csak úgy, mint amikor a párja férfiasságával foglalkozik, vagy tette a szeretkezés közben a nyelvével. Végül azonban elengedte.
< - Te vagy az, aki mindenáron ezt akarja tenni velem. Bántani engem, úgy, hogy semmit sem tettem – felelte. >
Még mindig megjátszottan sértetten és most olyan hanggal, mintha Tubrok mindig csak bántaná őt. Nem sokkal később már mind a ketten a medencében voltak és a gyorsan megmártóztak, így téve magukat rendbe. Ekkor Ingrid gonosz módon mondta, hogy bármikor képes elérni azt, hogy a párja szeretkezni akarjon vele és el is tudja érni, hogy mindez ne legyen fájdalmas, és ne legyen a férfi hímtagja túl érzékeny utána. A következő mondata is roppant szemtelen volt, hogy mindenre képes és még annál is többre. Kacéran mosolyodott el a szemtelen visszakérdezésen, látszott rajta, hogy roppantul élvezi ezt az egészet és az is, hogy már most megvolt a válasza. Már most sejtette, hogy Tubrok is roppantul élvezni fogja mindezt, amit hallani fog.
< - Ó, igazán – mondta ugyanolyan hangsúlyban, mint a férfi. – Ha nem hiszel nekem, akkor rajta próbálj tesztelni! Nem tudsz olyat kérni, amit ne tudnék teljesíteni. >
Még mindig szemtelen volt a hangsúlya, de roppant kacér és magabiztos is. Láthatóan, hallhatóan a nő tökéletesen elhitte azt, amit mondott és tényleg úgy gondolta, hogy mindenre képes, amit csak kérhet tőle Tubrok. Ezek után következett a hozzásimulás és a szenvedélyes csók, amit Ingrid is érzett, hogy nem csak saját magának, de Tubroknak is roppant jól esik. Az eltávolodás után a mosolyra ő maga is mosollyal felelt.
< - Olyan leszel, mint a fiú, aki farkast kiáltott. Nem fogom elhinni, hogy tényleg meg mered tenni, hogy elfenekelsz. >
Továbbra is roppant szemtelen volt, élvezte, hogy mindig ilyennel tud visszavágni és ezzel „bosszanthatja” Tubrokot. Már visszafelé a hálóba Ingrid realizálta, hogy tánccal tényleg bármikor máskor is leveheti majd a lábáról a párját, és ennek a férfi is roppantul örülne. Ahogyan ezt kimondta látta, hogy a párja megcsóválja a fejét, hogy Ingrid is javíthatatlan, majd magához fogta őt. A nő is örömmel ölelte át a férfit, hogy így haladjanak, boldogan fürdőzött a boldog és kellemes érzésekben, amit Tubrok felől érzett, hogy a férfi is mennyire boldog volt minden miatt, ami most történt. Ingrid örült annak, hogy sikerült ezt az érzést kiváltania a párjából és miatta érzi azt, amit, főleg, hogy ez a nagy boldogság, kellemes érzés mennyire szokatlan még a férfinak. A hálócsarnokba visszatérve megint a tetoválások kerültek szóba, erről úgy tűnt, hogy bármennyit tudnának beszélgetni, ha lenne rá idejük. A párja szavai nagyon kellemesen érintették Ingridet, ezt Tubrok is érezhette, hogy őt és a fiúkat vette alapul, hogy kevés efféle érzése volt korábban. Nagyon, de nagyon jól esett Ingridnek mindez. A szavakra végül ő maga is bólintott.
< - Örülök neki, hogy mi ekkora jelentőséggel bírunk – felelte lágyan és őszintén. >
A következő kérdésre sejtelmesen mosolyodott el, amikor mondta, hogy neki több ilyen barátja is van, akik így tetettek fel magukra dolgokat. Jó néhány pillanatig nem is válaszolt a feltett kérdésre. Főleg, hogy össze is kellett szednie fejben, hogy hányan voltak azok, akik így. már úgyis tudta, hogy Vic lesz az, akit felhoz legjobb példának, mert róla már úgyis beszélt Tubroknak és látott is képeket a lányról a párja.
< - Legalább négy, öt ilyen személy van. Többek közt a sógornőm is, Vic. Neki az egész teste tele van tetoválással, lényegében kevesebb a szabad bőrfelülete már, mint ami nem tetovált. >
Mikor már visszafeküdt Tubrokra mondta el az ötletét, hogy szívesen csinál a férfinak ő maga tetoválást és ő maga varrja fel ezt neki. érezte, hogy meglepte a szavakkal és a felajánlással a párját, de mégis kellemes meglepetés volt. Már tényleg csak a levetetési gondok, illetve az, hogy mi is legyen, amit feltetetne tartotta vissza a férfit. Ismét bólintott Ingrid, hogy meggondolja magát a párja, nem volt ez lóverseny, hogy sietnie kellett volna. Azonban így még neki is eszébe jutott valami, ha már Tubrok úgyis szerette, imádta a tetoválásokat, akkor felhozhatta, amit akart.
< - Régen, mielőtt levetettem volna őket, terveztem, hogy mellkasra is tennék egyet – kezdte. – Nem zavarna, ha oda is kerülne egy, így olyan furcsán veszi ki magát a többi, hogy itt még semmi sincs. Ha nem zavar olyat választanék, ami neked is tetszik, éjjel, amíg alszol pedig összedobnék több vázlatot, hogy reggel dönthessünk. >
Még megvárta a választ és valószínűleg ez volt akkor a téma lezárása is, majd ezek után láthattak neki annak, hogy végre nekiálljanak a film megnézésének. A kérdésre, hogy takaró alá menjenek Ingrid bólintott és ő maga is bemászott a takaró alá, majd újra elhelyezkedett félig Tubrokon, nekidőlve és a fejét a párja mellkasának döntve. A mogyoróból ő is vett pár darabot, majd megkérte a rendszert, hogy kezdje a filmet, de nem történt semmi. Tubrok szavai után szólalt meg, amikor már nekilátott a falra kivetítődni a film.
< - Nem csak az androidjaid pletykásak és féltékenyek, de még a rendszered is – mosolygott elégedetten. >
Meg sem próbálta a technológiát összehasonlítani, nem várta, hogy megközelíti a HPI-s szintet, ami itt van. A film tényleg régies volt, legalább hat-hétszáz éves már. Látta, hogy a filmben levő alakítása és külseje elnyerte Tubrok tetszését és tényleg menthetetlen. Végül is sikerült Ingridnek a picsogó és töretető mentalitásával bejutni a helyszínre. A film tovább haladása közben meglehetett ismerni a várost, hogy a drogok, illegális szerek, italok, szerencsejáték be van tiltva a kormány által és a maffia ezt próbálja kerülgetni. Több illegális szórakozóhely be van mutatva, Ingrid karaktere mindenhol ott van, kutakodik a saját szakállára, időnként a főszereplő nyomozóval, akivel szerelmi viszonyba is keverednek. Noha szex jelenet nincs a filmben, de Ingrid látható rövid ideig meztelenül előröl és hátulról is és a már ismert tetoválások ott vannak rajta. Láthatóak voltak lövöldözések, de ettől nem lett akciófilm, leginkább alvilági leszámolások voltak ezek, illetve a rend őreit mészárolták le, amikor védtelenül rossz helyre mentek. A maffia felépítését a legalacsonyabb szinttől kezdve hitelesen adta a film, főleg ez volt a fő témája, ahogyan a nyomozás haladt előre ez úgy göngyölődött fel a legfelső szintig, hogy a város vezetősége is korrupt. Ingrid szerepe meglehetősen idegesítő volt, de remekül alakított, mindenhol ott volt, tette fel a kérdéseit, jegyzetelt, kamerázott, fényképezett. Mígnem a maffiának elege lett belőle, mert túl fontos dologba nem tenyerelt. Az utcán sétált sötétben és éppen a nyomozóval beszélt, amikor egy kocsiból kiugrott öltönyös alakok kapták el és tuszkolták az autóba. Az utcán állók közül senki sem tett semmit. Fel-fel villanásokkal mutatva lett, hogy éppen kínozzák, erőszakoskodnak vele, ütik és verik. A nyomozóék pedig próbálják kiszabadítani. Egy vágó mozdulatot látni attól, aki bántotta őt, majd a vörös szín beteríti a kamerát. Következő képen beérnek a rendőrök a nyomozóval, de már csak a földön a saját vérébe fagyott halott riporternőt találják meg. A nyomozásnak itt vége lett volna, de másnap reggel egy csomagot kapott a nyomozó, flash backben látszott, ahogyan a megtámadása előtt Ingrid karaktere felad egy csomagot, amiben az összegyűjtött információk vannak, képekkel, hanganyaggal, mindennel. Ezzel az anyaggal tudják végül a város vezetőjénél kezdve lekapcsolni a maffiát és a film némileg happy enddel záródott, de igazából senki sem nyert, mert reálisan volt ábrázolva és új kingpin lépett a színre. A film úgy egy óra húsz perc hosszú volt, végig feszült hangulattal. A végén már a stáblista alatt Ingrid kérdőn pillantott a párjára.
< - Hogy tetszett? – érdeklődött őszintén. >

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Rocksolid - Page 17 XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Bishop Hétf. 05 Jan. 2015, 22:09

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Tubrok Ragal törzsfői csarnoka ~

Az ágyon fekve igen sok minden szóba kerül és meg is beszélnek mindent. Végül Ingrid igencsak sértett lesz mikor az kerül szóba, hogy már kijár számára egy alapos kikapás és Tubrok már tervezgeti azt. A férfi meglepődik mikor az ujját a szájába veszi a nő, de végső soron csak élvezi, hogy úgy kényezteti mintha a férfiassága vagy éppen a nyelve lenne. A bántott szavakra Tubrok gyengéden mosolyodik el, és végigsimítja Ingrid arcát.
< - Ugyan. Élvezni fogod, te is tudod előre... >
Minden gyengédség mellett Tubrok továbbra is játszik, ahogy Ingrid is. A szemén látszik, hogy de, Ingridnek igenis már sok van a számláján és annak a bizonyos büntetésnek épp itt lenne az ideje. Valamivel később már mindketten a medencénél voltak, ahol gyorsan megmártóztak, majd már kifelé, a part felé tartottak, sőt Ingrid már a medence szélén ült. Szemtelen módon hozza fel, hogy Tubrok bármilyen kérését tudja teljesíteni, a férfi hitetlenkedik, majd újabb választ ad neki. Tubrok most rosszallóan csóválja meg a fejét és mosolyogva válaszol.
< - Ejj-Ejj. Egyszer majd kérni fogok tőled valamit, hogy leteszteljelek. - mondja sejtelmesen. >
Szándékosan sejtelmesen beszél és nem mond konkrét időpontot, hátha ezzel türelmetlenné tudja tenni Ingridet. Ingrid ezután simul neki teljesen a párjának, majd csókolja meg. A megjegyzésen ezután amit kap Tubrok újra elmosolyodik. Mit sem törődik azzal amivel Ingrid "fenyegeti", fittyet hányva az egészre folytatja a saját kis mondókáját.
< - Nagyon csattogni fog a feneked... Ne hidd csak el. >
Tubrok maga is élvezi, hogy a nő így bosszantja őt és húzza az agyát minden pillanatban. Képtelen megállni, hogy ne mosolyogjon folyamatosan. Már a hálóba visszaérve Ingrid örülhet, annak, hogy a táncával ennyire lenyűgözheti a párját és el is csábíthatja. Pont emiatt is már alapból ölelkezve lépnek be a hálószobába. Itt újra a mindkettejük számára érdekes és kellemes tetoválások kerülnek témába. És most az hogy Tubrok főleg Ingrid és Eyjolf miatt rakatna fel egyet magára. A lágy és őszinte szavakon Tubrok elmosolyodik.
< - Ez természetes. - válaszolja egy lágy mosollyal. >
Úgy gondolja, hogy ez természetes, de azért nagyon örül Ingrid reakciójának, hogy mennyire örül, hogy ő és a még meg sem született fiúk ennyire fontos számára. A következő kérdésre, hogy mégis hány több tetoválással rendelkező ismerőse van Ingridnek, a férfi nem kap azonnal választ, mert Millernek el kell gondolkodnia. Már ez is éppen elég, hogy türelmetlenné tegye a férfit. Vic nevére Tubrok értően bólint.
< - Áh igen... Vic. >
Az meglepi, hogy a sógornőjén kívül még további négy személyt ismer Ingrid, de összességében nagyon örül ennek. Mikor már mindketten kényelmesen végigfeküdtek az ágyon, akkor mondja el Ingrid az ötletét, hogy ő maga is elkészíthetné és felvarrhatná Tubrok tetoválását. A férfi összességében örül az ötletnek de még meg kell fontolnia azt. Ezt Ingrid meg is érti. De ekkor hozza fel, hogy ő maga szeretne még egyet a mellkasára is. Tubrokot nagyon kellemes módon lepi meg az ötlet. Kellemes módon mosolyodik el rajta. Lelkesen hallgatja végig Ingridet és miután a nő befejezte még biccent is egyet.
< - Nagyon örülök neki. - mondja őszintén - És nagyon kedves tőled, hogy gondolsz rám és hallgatsz a véleményemre. Meg, hogy már reggelre megtervezed. De ígérd meg, hogy azt a teteted magadra, ami neked jobban tetszik, még ha én más is mondok. >
A férfi itt újra gyengéden elmosolyodik. Ingrid szintén a bőrén érzi, hogy a férfinak mennyire jól esik, hogy ennyire gondol rá és figyelembe veszi őt. Megkérdezi majd melyik tetszik neki jobban és már ma éjjel megtervezi, hogy reggel ki is lehessen választani. Az meg főleg, hogy még egy tetoválást akar Ingrid. Nem is tudja igazán Ragal hogy fejezhetné ki az örömét és pozitív csalódását ezzel kapcsolatban. Csak hagyja hogy a nő kiolvassa belőle. És ha Ingrid erre már nem ad túl hosszú választ, akkor valóban az a téma lezárása.
A takaró alá fészkelve magukat végül nekilátnak a film megnézésnek. A rendszer nem akarja elindítani a filmet, ezért Tubroknak kell szólnia. Ingrid megjegyzésén Tubrok majdnem elneveti magát. Újra hangosan szólal meg, remekül szórakozva.
< - Rendszer, ne legyél féltékeny Lady Ingridre! - adja parancsba. >
A film ezután kivetül és mindketten nézni kezdik. Tubroknak furcsa a világ és a képi világ, de aztán megszokja. Végső soron tetszik neki, csak érdekesnek találja. Figyeli ahogy az alvilági események kibontakoznak. Érdekes neki végig, csak néha a képi világ jobban elvonja a figyelmét. A film alatt végig Ingridet simogatja, hol gyengén és alig hol kicsit erősebben és nagyobb területen. Csak arra figyel, hogy ez véletlenül se legyen izgató, csak finom és kellemes a nő számára. Időközben a mogyorót is szépen fogyasztja Ragal, a vége felé, főként a letartóztatásoknál és az új kingpinnél már szinte kisebb marékkal a szájába téve. Az a jelenet különösen lenyűgözi mikor Ingridet elölről és hátulról meztelenül mutatják. Lelkesen legelteti a szemét a képen. Mindenesetre tetszett neki a film. És valóban sikerült neki egy filmet úgy végignéznie, hogy közben nem próbálta Ingridet elcsábítani. A kérdésre kissé váratlanul pillant oldalra.
< - Tetszett. Remekül játszottad a szerepedet! - jelenti ki boldogan - Bár a sminktől másnak tűntél, gondoltam ez volt a cél, hogy te legyél a riporternő és ne Ingrid. >
Itt kivár egy kicsit, hátha Ingrid ad valamilyen választ. Aztán megint lelkesen mosolyodik el.
< - Milyen filmeid vannak még? - kérdezi. >
Közben a keze Ingrid fenekére siklik és az ujjait először kinyújtva tornáztatja a fenéken, majd szépen lassan húzza azokat a tenyere közepe felé, az ujjhegyeivel éppen csak érintve a nő bőrét.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Rocksolid - Page 17 Empty Re: Rocksolid

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

17 / 40 oldal Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.