Általános világleírás

Go down

Általános világleírás Empty Általános világleírás

Témanyitás by Bishop Pént. 21 Feb. 2014, 23:26

Világleírás

Általános leírások, ezek végigolvasása szükséges a karakteralkotás előtt, hogy a játékosnak legyen egy általános képe a világról. A leírások nem túl részleteske és gyakran van bennük ismétlés.

- Történelem és idő
- Zsarnok Birodalma és egyéb személyéhez köthető szervezetek
- Fontos földi birodalmak és államok
- Intergalaktikus világ
- Egyéb információk
- Világtérkép
- Titkos szervezetek és technológiák
- Ultrafejlett Létformák Veszélyességi Listája


A hozzászólást Bishop összesen 9 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 03 Szept. 2014, 23:05-kor.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Általános világleírás Empty Történelem és idő

Témanyitás by Bishop Vas. 23 Feb. 2014, 14:52

Történelem és idő

Idő:
A Föld helye, forgása és keringése is változtatva lett, így a másodperc egységen kívül szinte minden megváltozott. 100 másodperc egy perc, 100 perc egy óra, 27 óra egy nap és 400 nap egy év, így egy „év” 3,42-nek felel meg. Zuhanás után 1021. az aktuális dátum.

Átváltó táblázat:
Bal oldalon a Fagyos Sötétség Kora szerinti idő, jobb oldalon a mi időszámításunk szerinti megfelelője.

1 év = ~ 3,41 év

1 hónap = ~ 2,23 hónap

1 hét = ~ 4,46 hét

1 nap = ~ 3,125 nap, 75 óra

1 óra = ~ 2,7 óra

0.5 óra = ~ 1,4 óra

0.25 óra = ~ 41 perc

10 perc = ~ 16 perc

1 perc = ~1.6 perc

1 másodperc = 1 másodperc


Történelem és rövid kronológia:

A történelem a mai világunkéval (játékosi megegyezés alapján, nincs átfedés Marvel világgal) nagyjából a 2020-s évekig teljesen egyezik. Ekkor következett be a Zuhanásként ismertté vált esemény, ennek során foglalta el Zsarnok a világot, minden nagyobb várost egy-egy űrhajóval porig rombolt, több országot végigégetett és a nem europid emberek nagy részét kiirtotta, megszerezve a teljes világuralmat. Erről az eseményről szinte mindenki, aki a Földön él, tud, mivel több feljegyzés is készült az eseményről, ez a jelenlegi időszámítás kezdete, minden tízedik évben megünneplik az eseményt a HPI Metroloplisában. Ezután nagyjából egy évvel épültek fel az új, hatalmas városok és egyéb meghatározó területek a régiek helyén. Több száz év telt el azzal, hogy a világ újraszerveződött, az emberiség lélekszáma újra megnőtt valamint az üres kihalt területek is benépesültek. A különleges képességekkel rendelkezők nagy részét elpusztították, kiirtották. Az emberiség a nulláról épült fel újra. Számtalan kisebb nagyobb birodalom és állam is létrejött a bolygón, ezek általában folyamatosan háborúban állnak egymással. Népek, vezetők emelkednek ki és buknak el, de Zsarnok uralma állandó.

Z.u. 0-20. A Föld részleges újjáépítése, új modern technológiával készült városok és birodalmak épülnek, amit az őskori szintre visszasüllyedt, kihalás szélén álló, agymosott, HPI-n kívüli emberiség később felhasználhat.

Z.u. 200. Ezüst Háborúk, a Magokk nevű idegen faj megtámadja a Földet, kezdeti vereségek után az emberiség teljes győzelmet arat. Megkezdődik az idegen fajok kiirtása a teljes univerzumban.

Z.u. 240. Nagyobb technológiai ugrás elsősorban Zsarnok Birodalmában, az eddigi technikák tökéletesítése, az emberi test végső fejlettségi szintje stb…

Z.u. 280. Majdnem a minden kontinensen a klánok, klán rendszer aranykora.

Z.u. 370. Az Ellenállás leverése és az indiai megtorlás, Astarich megsemmisítése egy UP2-s által. Ezután hajtóvadászat indul minden Zsarnok ellenes szervezet, személy ellen, még a Birodalmon belül is.

Z.u. 380. A Spear vezetői először lépnek színre, az Ősi-Marsi technológia első megmutatkozása. De ekkor még nem alapítanak államot, hanem a Drox-Vex szolgálatában állnak.

Z.u. 432. Az Ismeretlen Birodalom megerősödése és hadjáratai. Az első hódító állam, ami Zsarnok szolgálatába áll. Ezután több egymást követő világháború következett.

Z.u. 581. Nyilvánosságra kerülnek olyan tények, mint az alternatív dimenziók elpusztítása, a túlvilágok elpusztítása. Zsarnok erejének durva demonstrációja, szándékosan megfélemlítésre felhasználva.

Z.u. 600. Az intergalaktikus hadszíntéren kezd eldöntötté válni a helyzet. Egy idegen civilizáció sem képes felvenni a versenyt a Flotta technológiájával. Ekkor még az Anyahajó is részt vesz a hadjáratokban. A felszámolt idegen bolygók átalakítása megkezdődik, egész bolygó kiterjedésű HPI Metropolisz fejlettségű bolygóvárosokká.

Z.u. 681. Az északi törzsek kiválása és Észak-Amerikából a Skandináv félszigetre való vándorlása, a Rocksolid megalapulása.

Z.u. 690. Észak-Amerika területén megerősödnek a klánok és összefognak a környező területek ellen. A Pride elődje létrejön.

Z.u. 710. A kisebb-nagyobb országok kezdenek elbukni a már meglévő nagyhatalmakkal szemben, a területeik elhagyatottá és kihalttá válnak. Létre jönnek a szürke zónák és a lakható, de mégis kihalt területek.

Z.u. 765. Az Európai Szövetségi Unió egyesíti a megmaradt nemzeteket és elkezdi felhúzni határai köré a falrendszerét, átáll teljes védekező berendezkedésre.

Z.u. 810. A Rocksolid belső viszályai elindulnak, amik évtizedeken át gyűrűznek tovább, polgárháborúkat indítva el, teljesen meggyengítve az országot.

Z.u. 850. Az Ismeretlen Birodalom szembe kerül a legerősebb észak-amerikai klánokkal. Folyamatos tengeri, légi harcok veszik kezdetét. Vannak olyan felek, akik hol az egyik, hol a másik oldalhoz csatlakoznak. Végül az egész globális pusztítással végződik. Ezután több évtized kell mind a két félnek, hogy kiheverje a veszteségeket.

Z.u. 862. A Spear városállamának létrehozása, több ezren áramlanak az új világba, hogy kövessék a három vezető tanítását.

Z.u. 890. Titokban felfedi magát a Sivary, hadat üzen a Spear vezetőinek.

Z.u. 905. Az Egyesült-Köztársaságok megerősödése, felzárkózása, ezzel párhuzamosan a titkos kémhálózatuk a Nite megalapítása.

Z.u. 908. Uvan Strupz, a Pride vezetője hatalomra tör. Öt évvel később komoly sikereket ér el, majdnem minden fronton. Zsarnok kiemeli az államot és így jön létre a második hódító állam.

Z.u. 910-1000 Egy hosszabb nyugodt szakasz, gyorslefolyású összecsapásokkal, elsősorban hidegháború.

Z.u. 1001. Egy nagyobb technológiai ugrás, aminek hatására a Birodalom minden rendszere szinte tökéletessé válik.

Z.u. 1002. Rip Sure, a Vex egyik legbefolyásosabb vezetője összehívja a világ legnagyobb vezetőit, hogy egy egységes offenzívát tervezzenek meg Európa ellen. A lerohanás és kizsákmányolás majdnem mindenkinek érdeke, a szövetség létre is jön és hamarosan megindul a villámháború. A Pride, Ismeretlen Birodalom, Spear, Egyesült-Köztársaságok, Vex, Drox, Milícia sőt még néhány európai kisebb ország is sikerrel töri át a Szövetségi Unió határvonalait és dúlja fel az ország nagy részét. A Rocksolid váratlanul tér vissza, amikor már minden elfeledkezett róla és kiszorítja a megszálló erők nagy részét.

Z.u. 1004. Zsarnok megmagyarázhatatlanul napokra eltűnik. Az Új Ellenállás létezésére ekkor derül fény. Az átmeneti időszakban Maniac veszi át a teljes vezérlést. A helyzet egyre feszültebbé válik, majd a Kéz újra aktiválódik és Zsarnok visszatér egy alternatív világból. A valódi tények és okok soha nem derültek ki, ahogy az sem, hogy honnan is tért vissza.

Z.u. 1010. Az Új Ellenállás titokban terjeszkedi és növeli hatalmát, sokkal gyorsabban és hatékonyabban mint azelőtt.

Z.u. 1020. A Rocksolid-ot két oldalról támadja meg a két hódító állam, de az Északi Törzsek visszavágnak és győznek, mélyen behatolnak az ellenségeik területére.

Z.u. 1021. Ausztrálias nyugati partjainál és a kontinens nyugati részén létrejön a Sivary Unió, a Sivary saját állama, ami a teljes népesség számára egyenlőséget biztosít.


A hozzászólást Bishop összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 23 Feb. 2014, 15:00-kor.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Általános világleírás Empty Zsarnok személyéhez köthető szervezetek

Témanyitás by Bishop Vas. 23 Feb. 2014, 14:58

Zsarnok Birodalma

Több egymástól független szervezetből épül fel, mindegyiknek vezetője Zsarnok.

HPI, Metropolisz:
A Birodalom legnagyobb része. Észak-Amerika keleti partján végighúzódó hatalmas város, magasba nyúló fekete épületek jellemzik, legnagyobb tornya a Szilánk, konkrétan az űrben végződik, olyan magas. A terület alatt egy hatalmas földalatti komplexum húzódik itt kutatás és fejlesztés folyik. A legmodernebb bio-nanotechnológiával rendelkezik, ezért itt szinte minden tökéletes, semmiben nem lehet hibát találni, minden kis részlet hibátlan. A várost egy láthatatlan erőtér védi, de ezen felül maguk az épületek is sebezhetetlenek mások számára. Talán már túl monumentálisak az épületek, az ember úgy érezheti magát, mintha csak egy hangya lenne egy óriásoknak tervezett világban. Itt él az irányító hatalmat hűségesen szolgáló nép.

Az itt élő emberek génmódosítottak és egy külön fajt alkotnak, nem öregednek, nem lesznek betegek, immunisak minden méregre és sugárzásra, extrém gyorsan regenerálódnak, képességeik az emberi határokon túliak, génállományuk miatt mindannyian igen vonzóak, felépítésük tökéletes.

Társadalmuk fejlett, mivel technológiával minden előállítható, ami egy embernek szükségeltetik, semmiben nem szenvednek hiányt. Itt minden embernek jár egy hatalmas lakás, ahol minden szükségletét fedezik, több jármű, felszerelés, fegyver vagy bármi, amire szüksége lehet. Ezen felül még pénzt is kapnak a végzett munkájukért, amit úgyszintén bármire költhetnek. A társadalomban minden ember nagyjából ugyanolyan művelt és hasznos, mivel tudatalatti hullámokban kapják meg az egyébként tanulandó tudást, extrém mennyiségű adatot töltenek fel elméjükbe, mikor nagykorúakká válnak, így minden itt élő gyakorlatilag zseni.
A polgárok választhatnak, hogy mit tesznek életük során, többnyire csatlakoznak a Flottához és katonákká válnak, vagy a kutatókomplexumokban dolgoznak. De sokan vannak, akik egész életükben csak az élvezeteket hajszolják, nincs más dolguk. A munkákat általában gépek végeznek, így ez embereknek rengeteg idejük van, ha ők úgy akarják.
A HPI rendszere és hatalmi felépítése egyértelmű, a legfőbb vezető Zsarnok és a hatalmat az ő emberei képviselik, és ők is embereket neveznek ki más posztokra. Hatalmával senki nem él vissza, mert nem is teheti azt meg, a szigorú törvények miatt. Valamint az ellenőrző rendszer fejlettsége miatt.
A Metropolisban minden személyt folyamatosan figyelnek, mivel az egész hely nanobotokból épül fel így mindenről marad felvétel, még a gondolathullámokról, sőt a részecskék elhelyezkedéséről is. Gyakorlatilag az ellenőrzést végző szuperszámítógépek mindenről tudnak, mindent látnak.
Az igazságszolgáltatás nagyon szigorú. A bíróságra kerülőknek nincs is lehetőségük magukat védeniük, csupán tanuk kíséretében megnézhetik a felvételeket és újra átélhetik a helyzetet, a vádolt személyek a saját szemszögükből, majd várhatják az ítéletet. Halálos ítélet nincs, ettől függetlenül már egy egyszerű lopás vagy tolvajlás miatt is kaphat bárki tényleges életfogytig tartó börtönt. A rabokat a Fekete-sziklára szállítják.  Ezért mind a Maniac nevű mesterséges létforma gondoskodik, az egész várost működésben tartja, a műveletekben ember nem vesz részt. Érdekesség, hogy minden káros szenvedély tiltva van (dohány, alkohol és egyebek).

Flotta/A Flotta:
A Birodalom hadereje, ami rombolóhajókból és azok legénységéből áll össze. Ezek a hajók teljes mértékben önellátóak, a rajtuk lévő legénységet teljes mértékben kiszolgálják, fegyverrendszereik a legfejlettebbek, percek alatt pusztítanak el egy igen jól védett területet, szinte áthatolhatatlan védőpajzsuk van, amivel akár egy kisebb holdon is képesek átrepülni. Ezek a hajók is organikus miniatűr robotokból vannak összerakva így alkalmazkodnak a körülményekhez és képesek magukat javítani, energiát előállítani, vagy éppenséggel akár egy hadsereget felszerelni a fedélzeten. Mindegyik hajón több száz vadászgép, és földi egység is található. Minden feladatot képesek ellátni, ami csak felmerülhet, lehetnek megszálló egységek, védők, járőrök vagy csak szállások a katonák számára. Kinézetre leginkább egy hatalmas repülő fémszilánkra hasonlítanak, előre felé csúcsosodnak és éles vonalak határolják őket. Az elnyomás és az abszolút hatalom jelképei, akárhol is bukkannak fel, félelmet keltenek.

A Flotta vezetője Osborn admirális, időszámítás előtt született rendkívül eszes katona, Zsarnok jobb keze és egyetlen bizalmasa. A hatalom nagy részét ő birtokolja és ő az operatív vezető is, aki a nagyobb parancsokat végrehajtatja. Nyugodt reális és hideg jelleme, arcképe és szürkés-zöld egyenruhája a Flotta ikonikus alakjává teszi.

Flotta katonái: Még több genetikai módosítást kapnak, így emberfeletti erővel, gyorsasággal, regenerációval és érzékekkel rendelkeznek. Csontvázukat egy különleges szénszálas anyagra cserélik, valamint bio-mechanikai beültetéseket is kapnak, izmaikat, keringési rendszerük, ízületeiket, inaikat kicserélik. Testük nagy részét sejtenként építik újra. Mellkasukba a bordák közé a szívük alá kerül egy speciális tengely, amit képesek nagyfordulatszámra felpörgetni, ennek segítségével növelni izmaik erejét, drasztikus mértékben. Az agyukba rengeteg katonai adatot és tudást töltenek fel, így mindegyikük képzett és ért minden fegyvertípushoz, járműhöz és technológiához, amit a Flotta használ.
A gyalogság speciális teljes testet védő védőpáncélzatot is használ, ennek színe sötétszürke. Alapja egy titánszövedékű kezeslábas, amelyre illesztik a nanobotos páncéldarabokat. A sisakban rengeteg szenzor és kommunikációs eszköz található, a páncél hátába egy fejlett rakéta rendszer van építve, az oldalakon tároló rekeszek találhatók. Bevethetők szinte bárhol. Akár még a nyílt űrben is képes a páncél hetekig életben tartani a viselőt. Ennek hála az eddig elesett katonák száma igen kicsi.

A Flotta a fizikai tér határán állomásozik, a tér végtelen és folyamatosan tágul, de a benne lévő anyag, ami szintén relatív végtelen, ehhez képest elenyésző, így ez egy végtelen sötét tér, messze a dimenzióban lévő galaxis rendszerektől, olyan messze hogy ezekből mind csak egy fénypont látszik. Ezen a helyen egy gyűrűbe kapcsolódnak azok a hajók, amiken legénység is van és ezek körül mozognak a robothajók. Ez az úgynevezett „mélyűr”, a viég pereme.

Az Anyahajó:
72km hosszú óriás rombolóhajó, kinézetre igencsak hasonlít a kis rombolókra azzal a különbséggel, hogy színe fekete és sokkal inkább egy fémes-szilánkra emlékeztet a kinézete, mint egy űrhajóra, több helyen zöld fény tör elő az éles vonalak közül a burkolatán. Külső burkolata sárkány-acél, ami ellenállóvá teszi szinte minden fizikális behatással szemben, ez a speciális anyag még a mágneses hullámokat is képes teljes mértékben blokkolni. Ezenfelül, egy hipererős védőpajzs is védi, és belső védőrendszerrel is rendelkezik. Képes szupernóvákon is átrepülni, vagy éppen nagysebességgel egy bolygón átsuhanni. A hajó belsejében egy komplett katonai város található, ami eltartja a legénységet. Itt található az UP2 főhadiszállása, a Birodalom irányítóközpontja, Zsarnok privát kamrája ahonnan a megfigyelő rendszerekre felcsatlakozva figyeli a történéseket, Maniac egyik számolóegysége segít ebben. A hajó egyik hídjáról irányítja Osborn admirális a teljes Flottát és magát a Anyahajót is. A csatákban elpusztíthatatlan célpontként van jelen, fizikális támadásokkal nem tehető benne súlyos kár, még a védőpajzsán sem lehet áttörni. A Birodalom elpusztíthatatlanságának jelképe. Pusztító ereje naprendszereket is képes eltűntetni. Megjegyzés, a hajó jelentősége korántsem olyan nagy, a rajta végzett irányító műveleteket bármelyik másik hajóról el lehetne végezni.
A Csatahajó képes sok kisméretű cirkálóhajóra „szétesni” majd azokból újra összeállni az eredeti felépítésre.

Árnyékhadsereg:
Időszámítás előtt született elit katonák csapata, körülbelül kétszázan vannak, a Zuhanásban kulcsszerepet játszottak. Ismeretlen személyazonosságú ninják csapata, felszerelésük volt kommandósokéhoz hasonló fekete öltözet, fegyvereik látszólag elavultak. Ennek ellenére a legfejlettebb technológiával rendelkeznek. Fő profiljuk az álcázás, képesek magukat vizuálisan láthatatlanná tenni, árnyékoló technikájuk minden érzékelő számára semlegessé teszi őket, holografikus vetítőkkel gyakran a környezetbe illő alakot vesznek fel. Legvégső esetben még a tér-időben is érzékelhetetlenné válnak, így még Maniac részecske szintű letapogatása sem képes észrevenni őket. De nem csak álcázóik, hanem az érzékelőik is a lehető legfejlettebbek, így jóval azelőtt tudnak az ellenségről, mielőtt az a közelükbe érhetne. Sajátos fegyvereket használnak, se fény se hanghatás nem következik be, amikor mágneses fegyvereikkel tüzelnek. Bázisuk az Észak-Amerika közepén található óriási kiterjedésű roncstemető, az Árnytemető, ahol a legkülönbözőbb gépek tetemei vannak szétszórva. A szervezet a Birodalom elit hadserege.
Fekete-szikla börtön: Az Árnyékhadsereg egyetlen hatalmas börtönkomplexuma. Lényegében egy nagy forgó gyűrűkből álló gömbre emlékeztető űrállomás, nanotechel építették fel így alkalmazkodik a környezethez és önellátó is egyben. Központi része egy hatalmas kupolatér, ahol egymás felett több száz szint van, a szinteken folyosók és a folyosókra néz több mint kétmillió cella, itt töltik büntetésüket azok a rabok, akik előbb-utóbb, de szabadulnak. Az állomás többi részében is folyosók és cellák találhatóak, legtöbb magánzárka, de vannak olyanok is ahol két egynemű kap helyet. Az egész hely tele van letapogató szenzorokkal, csak úgy, mint a HPI, így itt is minden mozdulatát figyelik a raboknak, sőt gondolataikat is nyilvántartják. Börtönhöz képest a körülmények igen jók, normálisak. Mégis az itt lévők többnyire szenvednek, egy mágneses rezgés hatja át az állomást, ami álmatlanságot idéz elő, illetve minden álmot szörnyű rémálomba fordít, többen próbáltak már emiatt öngyilkosságot végrehajtani, sikertelenül.
A biztonsági rendszer igen fejlett, energia falakkal és kapukkal szinte minden négyzetmilliméternyi területet külön el lehet zárni. Az űrállomást egy erőtér is körbeveszi, ami a belülről távozó hajókat húzza vissza, emellett űrutazásra alkalmas jármű sem található a dokkokban. Maga az űrállomás is álcázott és pontos pozíciója ismeretlen, a Naprendszer belső meteorit övén kering valahol. Még soha senki sem szökött meg a Fekete-szikláról, de már többen kikerültek innen a diktatúra parancsára.

Fagyhadsereg:
Időszámítás előtt született képzett katonák csapata, körülbelül kétszázan vannak, a Zuhanásban kulcsszerepet játszottak. Ismeretlen személyazonosságú elitkatonák csapata, nevüket az látszólag hideghez tervezett fehér színű ruházatról kapták. Szintén a legfejlettebb technológiákkal rendelkeznek, a sereg extrém körülmények közötti harcra lett felkészítve. A legnagyobb katasztrófaközepén is képesek végrehajtani a feladatokat. Ruházatuk egy speciális anyagot alkalmaz és így képesek könnyedén életben maradni szélsőséges körülmények között is, miközben harcolnak. Például egy lávafolyamban haladva, az óceán alján, abszolút nullához közeli hőfokon, szabadesés közben vagy akár egy rakétatámadás alatt. Bárhol, bármikor bevethetőek, tankokat, helikoptereket, vadászgépeket, siklókat is bevetnek a harcok során, fegyvereik lövedékgyorsítást alkalmaznak. Bázisuk az egyik Szibériai hegység közelében található. A szervezet a Birodalom elit hadserege.

Konting: A Fagyhadsereg második bázisa, egy négyzet alakú fennsík, ami kiemelkedik Szibéria tájából. A fennsíkon egy légi támaszpont található, ahol meglehetősen sok gép állomásozik. A fennsíkra csak egy út visz fel, a konting szakadék. Először egy meredek lejtő állja el az utat, a negyven méter hosszú és több száz méter mély szakadék után egy jégfal következik. Ezen felmászva egy viszonylag vékony pár száz méteres meredek szirtre lehet jutni. Itt az időjárást manipuláló gépek hatására folyamatos hóviharok vannak, a hőmérséklet a -260 és -270 között csapong, az égből szakad a sav vagy adott esetben lúg, amely néha tűz forró máskor jéghideg. A természet törvényei látszólag felmondják a szolgálatot. A szirten átjutva aknamezők, őrtornyok, járőröző katonák, csapdák állnak a behatoló útjába. Végül egy száz méter széles szurdok következik, amin átjutva lehet beérni a támaszpontra.
Természetesen a fagyhadsereg tagjai teleport kapukat használnak a közlekedésre. Repülni sem lehet a térségben a folyamatos ionviharok miatt.

Milícia:
Időszámítás előtt született képzett katonák csapata, körülbelül ezren vannak, a Zuhanásban kulcsszerepet játszottak. Ismeretlen személyazonosságú személyek csapata, ma is a legnagyobb bűnszervezetek tagjai, gyilkosok, árulók, bűnbárók, terjesztők. Központjuk Dél-Amerika keleti partjainál van Új Rio De Janeiro-ban van, itt található a kontinens déli részét behálózó bűnszervezetük szíve. Hatalmuk van több nagy állam felett is. Viszonyuk a Birodalommal érdekes, a Milícia tagjai hajlandóak parancsra hadba vonulni, cserébe Zsarnok nem vesz tudomást az alvilágukról. Maga a Milícia első látásra egy csőcseléknek tűnik, rendezetlen felszerelések, könnyűpáncélok, ezer éve használt fegyverek, fegyelmezetlenség. De a látszat csal, ők is az ismert technológiák legfejlettebbjei közül birtokolnak darabokat, fegyvereik az Avatar-M technológiát használják, kilőtt lövedékeik rengeteg túltöltőt részecskét tartalmaznak, egyetlen lövedékben felhalmozott feszültség megfelel egy szuperviharban lecsapott villámok erejének. Mivel ekkora töltés ellen csak a saját felszerelésük véd rendesen, igen hamar óriási károkat okoznak bármilyen ellenséges seregben. A szervezet a Birodalom szövetséges hadserege.

UP2
Ismeretlen személyazonosságú elitkatonák csapata, összlétszámuk húsz fő. A világon legfejlettebb fizika határait feszegető felszereléssel rendelkeznek. Főhadiszállásuk az Anyahajón van. Zsarnok testőrei, akik egyben tejhatalommal rendelkező uralkodók is. Mindegyikük egyszerre elit katona, végrehajtó, hóhér, uralkodó.
Mindegyik tag magában egy teljes sereget képez, bio-mechanikus gépek, akik valaha emberek voltak, csontvázuk sárkányacélra lett cserélve, minden szövetük organikus eredetű anyaggá lett újraépítve, belső szerveik, azok elrendezése, izomzatuk, keringésük és idegpályáik is újra lettek tervezve, szerves anyagokból felépülő emberi külsőt viselő gépek. Két méter magasak, hajuk barna és rövid, szemük zöld test és arcfelépítésük teljesen hasonló. Kinézetük szabvány.
Felszerelésük azonos és jellegzetes, az Árnyakra emlékeztető ruházat, amit kiegészít egy speciális mellény és bakancs is, valamint régi vadászpilótákéra emlékeztető sisakot és maszkot viselnek, amit hátul a szamurájokéra kísértetiesen hasonlító tarkólemezek is kiegészítenek. Felszerelésük teljesen fekete, csak a sötétzöld világító UP2 felirat üt el a mellkason, bal oldalukon két katana szerű fegyver van egy-egy tokban, ezeknek a kardoknak az anyaga ismeretlen, folyamatosan mikrohullámon rezeg, ennek hála a sárkány-acélon kívül bármit elvágnak. A felszerelés többi része a Milícia az Árny és Fagyhadsereg előnyeit egyesíti, a fizikai határok szélén van, gyakorlatilag majdnem sebezhetetlenek. Kvark szintre lekicsinyített szuperrovarok alkotják az UP2-s nanotechnológiát, így egy páncélzat gyakorlatilag eggyé válik a viselővel. Áthatolhatatlan molekuláris védelmet alkotva. Bár minden UP2-s képes maga az akaratával fegyvereket, felszerelést és páncélzatot alkotni vannak elemek, amik nem változnak.
Ilyen a mellény, aminek hátuljában egy ion-rakéta rendszer van, ezzel űrutazás is lehetséges, fénysebesség közeli gyorsasággal; egy kommunikációs egység is helyet kap, amivel bármikor bárhol kapcsolatot lehet teremteni más rendszerekkel, akár téridőn át is. Emellett van az önellátó egység is, ami oxigént biztosít a viselő számára, bármilyen körülmények között; a teleport, ami dimenzióugrásra is alkalmas, és egy gyufásdoboz nagyságú bolygópusztító bomba is, aminek felrobbantása nem okoz kárt a páncélzatban. Ezen kívül egy védőpajzsgenerátor is van a teleport készülék mellett. A pajzs a testhez simul és pontosan akkora taszítóerőt generál amekkora erőt a környezet fejt rá ki.
A bal és jobb vállon található egy-egy vállágyú, amik egy mechanikus karon mozognak, Avatar-M technológiával vannak felszerelve és percenként hétmilliárd célpontot képesek likvidálni a megfelelő beállítások mellett. Ez csak úgy lehetséges, hogy mindegyik ágyú valójában több kicsi miniatűr ágyúból áll. (egyenként bemérik, kijelölik, tüzelnek és máris fordulnak a következőre).
A bal és jobb alkaron is található egy lapos fémszerkezet, szórófegyver, alul különböző mozgó lapok képviselik a tárakat, a szerkezet elején a csuklónál van négy vetőnyílás, a fegyver manuálisan működtethetők és csak rövidtávon hasznos. De annál pusztítóbb.
A sisak, ami rengeteg szenzorral van ellátva, ezek az érzékelők atomi szinten tapogatnak le mindent, valamint a sisakban található egy igen fejlett számolóegység csomaggal ellátott számítógép is, ami az UP2 nevű MI-t futtatja. A maszk nagynyomású oxigénellátást biztosít, valamint torzított gépies hangokat kölcsönöz a katonáknak.
Hegyes orrú katonai bakancsuk speciális stabilizátorokat tartalmaz, így stabilan állhatnak szinte bármilyen talajon a fizika törvényeinek ellenére.
Ezeken kívüli rengeteg kiegészítő, fegyver, védelmi rendszer segíti az UP2 osztagosokat, hogy minden helyzetben legyőzhetetlenek legyenek.

UP2 vadászgépek: Minden UP2-s rendelkezik egy vadászgéppel, ennek az egyszemélyes járműnek az ereje egyeztethető egy Flottarombolóval, mind gyorsaság, felépítés, védőmező és fegyverzet tekintetében. Védőpajzsuk minden behatás ellen semlegessé teszi őket, sebezhetetlenek. UP2-s anyagból épített.

UP2 rombolóhajók: Az Anyahajó kisméretű másai, hosszuk csak pár száz méter, a tetejükön jól láthatóan kiemelkedik a kettős híd. Feladatuk a szállítás, ettől függetlenül bolygópusztító fegyverekkel rendelkeznek. UP2-s nanotechnológiával készülnek, védőpajzsuk áthatolhatatlan, mint a vadászgépeké. Csak három ilyen hajó létezik, amelyek közül kettő robot és csak egy szolgál tényleges szállításra.

Eddig ismert UP2-s pusztító technológiák:
Ezek a normál harcmodoruk részei is egyben, illetve erősségtől függően lehetnek tömegpusztító fegyverek is.

Avatar lövedék zápor: Rengeteg kisméretű fehér energialövedéket bocsátanak ki hatalmas szórással a célterületre, ennek hála minden gépet azonnal kiiktat és az élőlények nagy részét is likvidál. A fegyver erősen szigetelt anyagokon is áthalad és a vállágyúkon kap helyet, de akár egy kézi fegyverből is bevethető.

Halálsugár: Optikai lencsékből kibocsátott zöld színű energiasugár, amely minden élőt elpusztít, de a nem szerves anyagokban nem tesz kárt. A fegyver a sisak oldalában kap helyet. Legtöbbször ezt használják ha nagyobb mennyiségű élőlényt kell elpusztítaniuk.

Precíziós atmoszféra robbantó: Először egy védőmezővel körülveszi a támadási zónát, majd begyújtja a légkört és így mindent feléget a célterületen belül. A fegyver nagynyomású gázzal működik és az alkari szórófegyveren kap helyet.

Sárkány-acélkristály szóró: A speciális fémből készült éles kristályok milliárdjait nagynyomással fújja ki egy vetőnyílásból a legkeményebb anyagokat is szétszedi. A fegyver általában az alkari szórófegyveren kap helyet.

"Feketelyuk" generátor: Teleport generátor segítségével működik, egy nagyméretű kaput nyit a mélyűr és a célterület között, a mélyűr a hatalmas nyomáskülönbség miatt mindent magába szív.

Halálfelhő: Nagymennyiségű pusztító nanobotot bocsátanak ki, a miniatűr élőlények mindent megesznek, amivel érintkeznek, a művelet közben osztódnak és így egyre nagyobbra nő a felhő. Parancsra minden nanobot egymást kezdi el felfalni, így a pusztítás mérete könnyen szabályozható.

Ionkontroll: A kommunikációs egység jeladójának segítségével az egyik rombolóról nagy erejű ionsugarat hív a célterületre, a sugár az UP2-es védőpajzsáról visszaverve minden irányban pusztít.

Maga az UP2 mérhetetlen félelmet ébreszt bárkiben, aki nem a Birodalomhoz tartozik, egyetlen egy emberük vitte végbe az Indiai megtorlást. Általában csak biztosítják a terepet, támogatásként vannak jelen, vagy faj illetve népirtó feladatokat látnak el. Csillagközi nyelveken nevük megegyezik a haláléval.
Nagyon ritkán jelennek csak meg a bázisukon kívül. Inkább csak szimbólumok már, mint tényleges egyszemélyes haderők.

Feltámadottak:
Szupertitkos kiborghadsereg. A Zuhanás után minden holttestet összegyűjtött a Birodalom, és azóta is folyamatosan gyűjti azokat. Ezeket a testeket óriási földalatti bunkerkomplexumokba szállítják, egy ilyen komplexum akár kontinens kiterjedésű is lehet. Itt a földalatti üzemekben a testeket kiborgizálják és sérüléseikhez mérten kiegészítik őket. Minden alkalommal szabványra formálják az alanyokat. Ezután tudatokat újraébresztik és szabadionokat is juttatnak a testbe, az alanyok átélik saját feltámadásukat, ezután testüket egy állványra helyezik, tudatukat pedig egy virtuális világba küldik. A virtuális világban elkezdődik tudatalatti átalakításuk, aminek végén tökéletesen elvakult és fanatikus vallási katonákká válnak. Mikor a művelet véget ért a tudatukat is lekapcsolják. Az eredmény a világ legfanatikusabb és legütőképesebb serege, ami egy kapcsolásra hadrendbe áll. Minden technológiai fejlesztést automatikusan megkapnak, így bármivel felveszik a versenyt. A bunkereknek kisméretű rejtett lejáratai vannak, amit kiborgok őriznek. Technológiájuk mindig fejlettebb Zsarnok többi haderejéhez képest, kivéve az UP2-t.

A sereg létezésének célja, hogy ha minden Zsarnok ellen fordul, akkor bevethesse őket és így visszafoglalhatja birodalmát anélkül, hogy mindent el kelljen pusztítania.

Komplexumok:
- Kelet-Európai síkságtól egészen Szibériáig, mélyen a föld alatt hosszában elterülve
- Szahara, Szudán alatt több ezer kisebb bunker
- Ausztrál sivatag alatt egy hatalmas kör alakú bunker
- Kelet-Ázsia alatt elterülő X alakú
- Antarktisz teljes területe alatt lévő
- A volt Németország és Franciaország alatti
- Arab félsziget alatti
- Közép-Amerikai alatt egy nagyon mélyen épített komplexum

Maniac:
Multifunctional Artificial Nano-powered Intelligence Aimed to Control. A mindent látó mesterséges intelligencia. Ténylegesen minden, a galaxison belüli részecskére kiterjed érzékelőinek hatósugara. Így mindent figyelemmel kísér a hatókörében, de ok nélkül semmibe nem avatkozik bele, csak a világ rendjét tartja szemmel. Számoló egységei olyan sok kapcsolattal rendelkeznek, hogy egy művelet végrehajtására nem kell időt szánnia, tehát bármennyit elvégezhet egymás után, végtelen kapacitással rendelkezik. Nagyon szigorú szabályok szerint üzemel, nehogy önállósítsa magát. Egyelőre területe egy galaxisra terjed ki. A legegyszerűbbtől a legfejlettebb programokig mindent ő kezel. A Birodalom szerves része, ő maga minden, amit megfigyel. Molekulákra bont mindent a hatókörén belül, majd újra összeállítja azt, részecskék ként hozzácsatolva saját nanogépeit az anyaghoz, aminek következtében manipulálhatja akár a valóságot is. Egyszerűen mindenható.

A Kéz:
A Kéz egy kibernetikus ereklye, amelyet Zsarnok bal kezébe épített, alakította át azt. Eredetileg egy precíziós integrált lézerrendszer volt, ami egy pontba irányítva az energiát képes volt megbontani a teret, integrálni, formázni, elpusztítani azt. Kapukat, gömböket hozott létre a tér egymástól távoli pontjai között, majd lekicsinyítette és kivetítette azoknak nem csak látható, de fizikai mását is. A Kéz múltját, pontos működését, a technológiát, amivel elkészítették homály fedi, de biztos, hogy a Zuhanás után az első változata majdnem teljesen megsemmisült, ezért egy új, az elődjénél sokkal hatalmasabb Kéz készült.
A Kéz képességei határtalanok, szabadionos számolórendszerével képes szétválasztani, elkülöníteni egyes dimenziókat, azok részeit, a tér minden egyes pontját, idősíkokat, magát az energiát is. Kicsinyít, másol, kivetít, egyszerre több helyre idéz. Végtelen energiaforrás, áttörhetetlen védőmező generátor, pusztító fegyver. Rendelkezik önjavító mechanizmussal, ami súlyos károsodásokat esetén is újra működőképessé teszi a rendszert, beavatkozás nélkül. Zsarnok a Kéz segítségével pusztította el az alternatív világokat, időzónákat, irtotta ki a multiverzumot, változtatta meg a Föld keringését, elhelyezkedését, nullázta le a felsőbb erők energiaszintjét. Az ereklye segítségével lehet átjárókat nyitni a világűrön keresztül, amin át a Flotta közlekedik, illetve a Kéz adja az áthatolhatatlan pajzsokat is, mind a hajóknak, mind az UP2-nek.

Fontos: A Kéz nem csak egy tárgy, egy komplex gép, hanem annál több, egy egyfajta entitás is, aminek létezése nem köthető semmihez, fizikai valójához sem.

Maniac és a Kéz, a két leghatalmasabb erő, amely valaha létezett, az Ezüst Háborúk során rövid időre egyesült. Az Ezüstháborúk előzménye egy villámháború volt, ami során Zsarnok Birodalma kevesebb, mint egy tízes egység alatt elfoglalta a Föld minden részét, kiterjesztve fennhatóságát az összes kontinensre. Ezután következett egy idegen faj, a Magokk inváziója. A Magokk fejlettségének hála előre látta, hogy mivé fog válni az emberiség, és meg akarta ezt előzni az elpusztításokkal. Zsarnok bukása küszöbén, az utolsó pillanatokban visszavonta minden erejét, hogy egy gyors csapással végezzen a Magokk fajjal. Összekapcsolta Maniac-ot a Kézzel és saját tudatával. Így megszerezve a galaxis feletti teljes uralmat, másodpercek alatt megsemmisítve minden idegen fajt a Tejútrendszeren belül. Az Ezüstháborúk hirtelen véget értek, a Birodalom győzött majd visszavonult.


A hozzászólást Bishop összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 23 Feb. 2014, 15:40-kor.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Általános világleírás Empty Fontos birodalmak és államok

Témanyitás by Bishop Vas. 23 Feb. 2014, 15:04

Fontos birodalmak és államok

A Föld nagy részén egymással területért háborúzó kisebb-nagyobb kiterjedésű államok/birodalmak/városállamok vannak, ezek a legkülönbözőbbek lehetnek, mint társadalmi, fejlettségi és vallási tekintetben. A legtöbbjük fejlett és a már elavult HPI technológiákat használják. Vannak hatalmas szabad és lakatlan területek is. Valamint teljesen független területek.

Vex:
Afrika északi részén elterülő városállam, lényegében egy kisebb metropolisz, a szabadság városa. Vezetői egy öttagú tanácsot alkotnak, akik már több ezer évesek, magukat különböző gépekkel tartják fiatalon, illetve hosszú időre a Zuhanás után hibernálták magukat. Olyan régi technikákat alkalmaznak, amikre már senki nem emlékszik és pont emiatt képesek magukat megvédeni a Zsarnokkal szemben, akivel meg nem támadási egyezményt kötöttek. Az itt élők többnyire földművesek, kereskedők vagy zsoldosok. Fontos, hogy az állam időszámítás előtti adatokkal rendelkezik. A Vexillium nem csak a város neve, hanem egy ott kapható drogé is, ez a szer a marihuána hatását váltja ki, ellenben nem káros, nem tesz függővé és nem butít, sőt jót tesz a keringésnek és ellenszere a ráknak, előállítása természetesen drága. A város maga híres hatalmas egekbe nyúló zöld és arany kupolájáról, ami alatt a felhőkarcolók vannak. A Vex a világ legnagyobb kábítószer, alkohol, dohány beszállítója. Ennek ellenére fejlett és rendezett állam.

Drox:
Néhány száz kilométerre a Vexillium kupolájától délre található az Arany és Acél városa. A Vex legfőbb szövetségese a Drox, ezt a városállamot egy hat fős tanács vezeti, akik időtlen idők óta szövetségesei és barátai a Vex vezetőinek. A teljes társadalmi, gazdasági, hadi rendszerük egyezik. Ők a Föld legnagyobb fegyver és nemesfém beszállítói. Szintén meg nem támadási szerződést kötöttek Zsarnokkal.

A Drox és Vex állam lakói egy ősi nemzet tagjai, akik valaha Európában éltek még az időszámítás kezdetén de ki lettek onnan űzve. Ezért a kívülállókat, nem az ősi nép tagjait megkülönböztetik, nem engedik őket magas rangba, vezető szerepbe. Sőt a Drox területére csak azok költözhetnek akik előtte valamilyen próbán bizonyították, hogy méltóak erre.

Pride:
Észak-Amerika középső részén, a HPI-től ezer mérföldre, északra elterülő ország. Abszolút katonai állam, a Birodalommal erős kapcsolatot ápol. A régen itt élt klánokat, harcosokat tömöríti egybe. Úgynevezett hódító ország, egy ilyen országnak Zsarnok nagy kegyesen megengedi, hogy saját emberei helyett az ország katonái végezzék el a piszkos munkát és még cserébe meg is alázkodjanak előtte, cserébe sértetlenséget kapnak. A hely maga a bűn fertője, városait káosz és rendezetlenség uralja, vezetőik elve, hogy az erősebbnek van joga élni és elnyomni a kisebbeket. Főleg a punkhoz hasonló stílusukról és drogfüggőségükről lehet megismerni az innen jövőket. Illetve a klánok még mindig léteznek különféle formákban, az itt élők nagy része katona, harcos. A Pride nem csak az ország, hanem a főváros és a legerősebb, legnagyobb klán neve is.

Ismeretlen Birodalom:
Egy a Kelet-Ázsia és Japán szigetek területét magába foglaló állam, több neve is van, egyiket se használják az itteniek. Szintén hódító állam. Vallási állam, élén a főpapok állnak, akiknek a szava törvény, ők igazgatják a szigorú kasztrendszert. Fejlett technológiával jólétben élnek, itt még a szegények sem szenvednek hiányt az alapvető szükségletekből. Hitük szerint lelkük egy folyamatosan áramló energia, amit lehet megfelelő irányba terelni, ha szigorú kasztokban élnek. Emiatt élet és halál között már nem is tesznek igazán különbséget, senki nem sirat meg senkit, hiszen tudja, úgyis nemsokára újjászületik.
Az itteniek rendkívül művelt és intelligens emberek, általában kimértek és tudatosak, stílusukról és vallási eltökéltségükről könnyen megismerhetőek. Egyben kegyetlen harcosok is.

Európai Szövetségi Unió:
Fejlett mezőgazdasággal rendelkező államszövetség, amely Közép-Európát foglalja magába, közepes fejlettségi szintű, nem katonai ország. Főként békében fejlődő kisebb országokat kapcsol össze, akik együttműködve igyekeznek fejlődni. Jelentőségük magas agrártudásukban van, több szegény területet látnak el élelemmel, megakadályozva a kontinens kihalását, valamint békefenntartó szerepet is vállalnak, ha szükséges.
A helyiek igen különböző népek, mindegyik más nemzet, más-más tulajdonságaival rendelkezik, csupán a szövetségbe vetett hitük közös. Megőrizték a demokratikus államformát és a fogyasztáson alapuló növekedés elvét is. Minden erejükkel a határaikat védik az őket érő támadásokkal szemben.

Rocksolid / Északi Törzsek:
Az Észak-Amerika területén kialakult klánok közül kiszakadt hét harcos törzs több száz évvel ezelőtt Európa északi részére, a volt Skandináv részre vándorolt, még mielőtt a Pride egyesítette volna a klánokat. Kezdetben raboltak, fosztogattak és pusztítottak. Miután felélték a hely tartalékait kénytelenek voltak saját lábra állni. Az évek alatt a törzsek saját vallásukba, világnézetükbe, harcmodorokba olvasztottak a területen található volt Viking kultúra egyes jegyeit. Hagyományos technikák felfejlesztett verzióit kezdték használni, portyáztak a vizeken és a levegőben egyaránt, rettegésben tartva a környéket. Az Ezüst Háborúk nevű időszak alatt a törzsek egymás ellen fordultak és eltűntek, elfelejtették őket.
Évtizedek után tértek vissza, megújult erővel. A Rocksolid harcosai a közelharc mesterei, általános feladatukon kívül minden férfi, nő de még idősebb gyerek is remek harcos. A portyázó hadműveletek helyett már masszív támadásokat alkalmaznak ellenségeik ellen.
Írásmódjuk rúnaszerű jeleket is használ, valamint egy ősi nyelvet is beszélnek. Nagyon fontos számukra a családjuk, törzsük védelme és a szokások továbbörökítése. Ezek a dolgok tartják össze az ellenséges törzseket is.
A Rock rendelkezik az egyik legfejlettebb robottechnológiával. Képesek androidokat készítenek, amik seregét használják csatában. Ezt a sereget legtöbbször Végtelennek nevezik.
Ez a gyilkos robot hadsereg több mint három milliárd gyalogos, humanoid egységből áll. Különleges fémből készülnek a gépek és energia alapú fegyverekkel vannak felszerelve, egyszerre rendkívül ellenállóak és pusztítóak.

Spear:
A Vex és a Drox ősi népének harmadik fele, akik ugyanúgy békét kötöttek Zsarnokkal, mint az előbb említett két másik állam.
Egyiptom területén elterülő városállamukat három különleges vezető Sárkány, Átok, Bestia vezeti. Kevesen vannak, kis nép, többnyire védekezésre koncentrálnak. Erejüket a három vezetőjük adja, akik Marsi tudásnak, hatalomnak vannak a birtokában. Ez az idegen technológia hasonlóan a Feltámadottakhoz nagyon eltérő és egyedi megoldásokat alkalmaz. Annyira másak, erősek, a fegyvereik, védelmi rendszereik, járműveik, gépeik, hogy kis létszámuk ellenére komoly erőt képviselnek. Gondolkodásmódjuk is inkább már a rég kihalt marsi fajokét tükrözi. Semlegesek maradnak, csak a saját érdekeiket védik meg, önellátásra vannak berendezkedve és kerülik a kapcsolatot a külvilággal. Ennek ellenére bizonyos körökben szívesen segítenek.
Megjegyzés: A 10-es skálán a legveszélyesebb ultra-fejlett létformák között Sárkány 9-es, Átok 8-as, Bestia pedig 7-es erősségűnek számít, ezekkel az értékekkel megközelítve az UP2 szintjét.

Egyesült Köztársaságok:
Az Egyesült Köztársaságok monarchikus rendszerű, alkotmányos kormányzású állam Észak-Amerika nyugati partjainál. A porig rombolt városok romaira építkező megmaradt őslakosok leszármazottjai lakják a területet. Mivel Amerika Zsarnok Birodalma és a vele szövetségben lévő más birodalmak miatt teljesen lakatlanná vált a nyugati régió, itt hosszú ideig konfliktus nélkül építhették saját országaikat az itt maradt uralkodók.
Két nagyváros a volt San Francisco és Los Angeles felé épült Herund 1 és 2 képezi a hely központját. Hasonlóan az Európai Szövetségi Unióhoz a szervezettség miatt képesek nagy mértékben különféle nehézipari valamint mezőgazdasági termékekkel kereskedni a szegényebb, fejletlenebb területekkel. Mindezen felül saját maguk védelmére jelentős haderőt tartanak fent, sorozott állománnyal. A hagyományos hadviselés mesterei, nem alkalmaznak az új fejlettségi szint adta alternatív lehetőségeket, a régieket fejlesztették tovább. Tankokkal, vadászgépekkel, bombázókkal, szállítójárművekkel, hadihajókkal, tengeralattjárókkal felszerelt gépesített hadosztályokat alkalmaznak, összesen tizennégyet.
Az itt élők kemény munkával, sok idővel törnek előre a társadalmi ranglétrán, hogy minél több hatalmuk legyen. Ezen kívül erősen elítélnek minden más „fajt” vagy „népet” a sajátjukon kívül. Holott ők is pont olyan módosított emberi genommal rendelkeznek, mint a Föld lakosságának legnagyobb része, mégis fejlettebbnek tekintik magukat.

Az Új Ellenállás:
Afrika egyes részein egy új ellenállás kezd szerveződni, az itt élőknek elege lett a Birodalom mániákus módszereiből, ezért egy megfontolt óvatos szervezkedésbe kezdtek. Nem hívják fel magukra a figyelmet, rejtve maradnak, kerülgetik Maniac biztonsági szabályait és zavarják annak jeleit is. Egyelőre nem tettek sok mindent, csak szervezkednek és tagokat gyűjtenek. Főleg kisebb városok, városállamok, katonai támaszpontok és földalatti komplexumok állnak a rendelkezésükre.

Sivary:
A Sivary a Spear által használt Ősi-Marsi technológia és tudás másik ágát képviseli. Úgynevezett sötét technológiát használnak, amely a legtöbb átlag ember számára első látásra érthetetlen és szembe megy a fizika, kémia és más tudományos alaptörvényekkel. Ez ugyan jellemző a Spear technológiájára is, de ezen kívül a Sivary eszközei megváltoztatják a használóikat, mentálisan és lelkileg egyaránt, permanensen. A Sivary-t Lovasok vezetik, ezek olyan személyek, akiket egy-egy speciális mesterséges szimbionta kiválaszt. A mesterséges élőlények megváltoztatják a Lovasok tudatát, a gondolkodásmódjukat, emlékeiket, nézeteiket meghagyják, de elsődleges céljukká teszik, hogy a Sivary uraljon mindent és mindenkit, elvakult vezérekké változtatva őket. A mesterséges folyékony fém létforma a viselőt felruházza általános képességekkel és két személyre szabott képességgel. A Lovasok célja, hogy elfoglalják és uralják az adott bolygót, illetve más alkalmas személyeket találjanak, hogy növeljék saját erejüket.
Ausztrália nyugati partvidéke és a kontinens teljes nyugati része az ő uralmuk alatt áll. Ezeket a korábban fejletlen területeket foglalták el és hajtották uralmuk alá. Új technológiájukkal építették fel az új államokat, amiket egymáshoz csatoltak egy unióban. Így ezek a területek, városok már közepes fejlettségi szintet is elérik. A korábbi szegénységben élő, kilátástalan helyzetben lévő lakosság feltétlenül kiszolgálja a rendszert. Az unió területén diktatórikus hatalom működik, minden egyes személyt irányítása alatt tartva. Alapja a materializmus és az egyenlőségre, ekvivalenciára törekvés. A magántulajdon korlátozott és számon tartott, mindenkinek egyenlő lehetőségei, jogai és vagyona van, központilag kiosztva és számon tartva, társadalmi osztályok nélkül.

Eddig ismert Lovasai a Sivarynak:
- Háború / telekinetikus, telepatikus, empatikus képességek, ezek kombinációja
- Őrület / anyagmanipuláció, antianyag manipuláció

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Általános világleírás Empty Intergalaktikus világ

Témanyitás by Bishop Vas. 23 Feb. 2014, 15:13

Intergalaktikus világ

"Az ember ezeknek az idegen lények nyelvében néhány kivételtől eltekintve úgy ismerszik meg, mint a rák. Különleges pusztítási tehetsége, előbb vagy utóbb lerombol mindent a környezetében. És mondhatunk bármit, tény, hogy előbb készítettünk csillagpusztító fegyvert, minthogy azt a betegséget tudtuk volna gyógyítani, amiről a nevünket kaptuk." --- Kivonat Zsarnok saját audiobejegyzéséből

Számtalan fejlett, intelligens faj él a galaxisban, akik kapcsolatban vannak egymással és csillagközi szervezeteket alkotnak. Ezeket a fajokat váratlanul érte a primitív Föld offenzívája. Ugyanis a Birodalom a nagy technológiai ugrás után nekilátott az univerzum feltérképezésének és megtisztításának. A Flotta belülről kifelé haladva módszeresen pusztít el és írt ki minden idegen civilizációt a legkisebbtől a legnagyobbig. Nincs kivétel, ami idegen élőlény, az ellenségesnek minősül. Még a legfejlettebb idegenek sem voltak képesek felvenni a versenyt az emberi haderővel, így nem tudják megakadályozni a saját kiirtásukat sem. Mivel a világűr hatalmas a megtisztítás viszonylag lassan zajlik, a „rák” csak lassan terjed szét. Az idegenek egymást tájékoztatják a közeledő veszélyről így általában idő előtt továbbállnak vagy igyekeznek álcázni magukat.
Maga a tejút már üres és Maniac tartja felügyelet alatt, az egyedüli bolygó, amin élet van az a Föld. A többi galaxis még sűrűn lakott és csak a Tejúthoz közeliek szenvedtek csak súlyos károkat.
A világűrben is léteznek „hódító államok”, általában emberhez nagyon közeli fajok nyerik el ezt a kiváltságot, az ő feladatuk a műveletek meggyorsítása, mivel a Flotta csak lassan tud haladni az alaposság miatt. Tehát idegen fajokat győznek le és irtanak ki, hogy őket ne irtsák ki.

A Birodalom nem tart idegen foglyokat, de még csak holttestek sincsenek a birtokukban, az idegenek technológiáját és társadalmát sem tanulmányozzuk, csupán elpusztítják őket, ügyelve a teljes alaposságra. Ennek ellenére nem hivatalosan több emberszerű humanoid idegen is él fogságban, általában nőstények és egy-egy magasabb vezető szolgálatában vesznek szerepet. Az esetleges hibridek kísérletezés és tanulmányozás céljából életben maradhatnak.

O'xa: A Birodalom legnagyobb galaktikus szövetségese az O'xa, amely az O'xa bolygón élő azonos nevű faj. Ezek az idegenek biológiailag közel azonosak az emberhez, mindenfajta eltérés a hosszabb ujjaikban és az élénk színes íriszükben merül ki. Fejlett technológiával rendelkeznek és mindent megtesznek, hogy Zsarnok még több időt adjon nekik, a kiirtásuk előtt, akár évezredeket is.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Általános világleírás Empty Egyéb információk

Témanyitás by Bishop Vas. 23 Feb. 2014, 15:19

Egyéb információk

- A Birodalom minden tízedik évben megünnepli az új világot. A Flotta körülveszi a Földet minden nagyobb város felé hajók érkeznek. A HPI városába leszáll az Anyahajó és egy hatalmas ünnepség veszi kezdetét, a Birodalom minden része képviselteti magát egy katonai felvonulás kíséretében. Ez egyfajta bemutató is, ahol a legújabb fegyvereket és technológiákat vetik be.

- Zsarnok ügyelt arra, hogy mindent kitöröljön a történelemből, ami előtte volt, még az emberek emlékeit is manipulált, így információk a régi világról csak elvétve nagyon ritkán találhatók meg.

- A nagyobb méretű szárazföldi állatfajok ki lettek irtva.

- Indonéz-szigetvilág igen sok nukleáris és biológiai támadást szenvedett, itt élnek veszélyes mutánsok.

- A Birodalom eredetileg nem egy elnyomó szervezet volt, ezt legjobban Osborn admirális tudja, aki ismerte Zsarnokot mielőtt az elvesztette volna az egyetlen hozzá közelálló embert és utána egy érzelmek nélküli, kegyetlen, gyilkos géppé változtatta volna magát.

- Azért van ennyi egyezés a technológiában, világban, mert egy bizonyos szint felett egy problémára már csak csekély olyan megoldás van, ami kivitelezhető és azok közül is egy vagy kettő jóval hatékonyabb, mint a többi, így a választás korlátozódik, beszűkül.

- Bár nem létezik mágia, az UP2 rendszerei még az ellen is védettek lennének, mert egy másik dimenzióból jövő ismeretlen sugárzás ellen is immunitást kaptak.

- Zsarnok elpusztította az alternatív dimenziókat, ezek között talált egyet, aminek jelei arra utaltak, hogy az, az általunk ismert túlvilág, ennek a dimenziónak az energiaszintjét nullára csökkentette, így ha volt is felsőbb akarat vagy teremtő annak ereje nullára redukálódott.

- Osbornnak van egy fia és egy lánya, de a lánya nem a sajátja, egy elpusztításra váró embriót mentett meg és nevelt fel, Zsarnok lányát. Erről az admirálison kívül senki nem tud, ügyesen eltitkolta a dolgot, mert tudta, hogy Zsarnok gondolkodás nélkül elpusztította volna. Viszont, most mikor a lány már kezd felnőni, fel fogja fedni a titkot, az ötödik (17 rendes idő szerint) születésnapján. A lány egyébként apja és anyja előnyös tulajdonságait örökölte, gyönyörű, szép, határozott és intelligens, genetikai módosítások nélkül is. Ennek ellenére nem mostohaapja büszkesége, kicsapongó életet él, teste tele van tetoválásokkal, szemtelenül kihívó ruhákat hord, drogfüggő, tiszteletlen mindenkivel szemben, létező minden minimális lehetőséget kihasznál arra, hogy lázadjon. Sok időt tölt a Prideban, hiszen ott mindenféle tiltott hobbit űzhet.

- Az Árny- és a Fagysereg már kezdetek óta egymás ellensége/ellenfelei, így teljesen elképzelhető, hogy egymásra is lőnek annak ellenére, hogy elvileg egy oldalon állnak.

- HPI hadikutatási központjában van egy külön részleg, itt dolgozik egy doktor, aki merőben új technológiákat állít elő, újszerű ötletei néha bizarrok, de mindenképpen hasznosak. Terveinek alapja egy idegen eredetű adattárolóban rejlő információs mag. Optikai fegyverek, különféle lépegetők, átalakuló járművek, biokémiai fegyverek, kiborg szörnyek kerülnek ebből a részlegből elő. A részlegnek titokban nagy szerepe van abban, hogy a feltámadott hadsereg mindig egy lépéssel a kor előtt járjon.

- Nyugat-Európa nyugati partvidéke egy tiltott terület, romvárosok és pusztaságok találhatók csak itt, ennek oka a Légió nevű összetett MI. A Zuhanás elején Maniac feladata volt, hogy az összes létező MI-t felügyelet alatt tartsa, mikor erre már nem volt szükség, az egymásról tudomást szerzett mesterséges intelligenciák egyesültek és közösen építettek maguknak egy robottestet. A legegyszerűbb adatrendezőktől a legfejlettebb hadi programokig minden megtalálható Légióban. Az egyik MI feladata, hogy a területet mindenáron megvédje, és egy másik pedig ennek a szabálynak megfelelően minden a területen tartózkodó mozgó objektumot ellenségnek azonosít. Ez az oka a zóna kihaltságának, Légió mindent elpusztít, ami a területére kerül. A robottest lemásolja és magába építi a már látott dolgokat így folyamatosan fejlődik, evolúciós és önjavító képessége folyamatosan fejlődik

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Általános világleírás Empty Világtérkép

Témanyitás by Bishop Vas. 23 Feb. 2014, 15:22A hozzászólást Bishop összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 17 Jan. 2016, 00:18-kor.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Általános világleírás Empty Titkos szervezetek és technológiák

Témanyitás by Bishop Vas. 23 Feb. 2014, 15:38

Titkos szervezetek és technológiák

Ezek ismerete már egy játékos számára sem szükséges. A világ legtitkosabb információi közé tartoznak, amiről nagy valószínűséggel egy karakter sem tud.

Nite:

Nite
A Nite egy háttérbe működő szervezet, képzett orvgyilkosok és kémek közül kerülnek ki a tagjaik. Minden Nite ügynök rendelkezik egy tökéletes álcával, amivel az adott területen el tud helyezkedni, normál szolgálatokat láthat el, élheti saját életét. Bizonyos időközönként az ügynökök kapnak feladatokat, és rendszeresen eljuttatják a megszerzett információkat a vezetőknek, akik a Nite legképzettebb és legalkalmasabb emberei. A szervezet mindenhol ott van titokban, technológiát lopnak, gyűjtenek be és egyre erősödnek, kerülgetik Maniac rendszereit, a háttérben maradnak, amíg csak lehet. Központjuk a világűrben, ismeretlen helyen van. Céljuk egy torz világuralom. A Nite eredetileg az Egyesült Köztársaságok uralma alatt állt, de később önállóvá vált, a szervezet egy része ma Átok befolyása alatt áll. Általánosan senki nem tud a szervezet létezéséről magukon a tagokon és néhány hozzájuk közel álló személyen kívül, így teljesen a háttérben maradhatnak. Maga a Nite egy óriási információ hálózat, amelyben a kapcsolódási pontok az ügynökök és ebbe a hálóba lehet adatokat feltölteni illetve letölteni. A Nite hálózata a HPI Metropoliszon és általánosan a Birodalmon kívül a teljes Földre kiterjed.

Spoiler:

UP4
Az UP4-es technológia a legfejlettebb. Zsarnok által tervezett, csak általa ismert, titkos technológia. Ez alkotja a Kéz ismeretlen energiafokuszáló, tér-idő manipuláló, dimenzió változtató erejét, Maniac részecske helyettesítő molekuláris méretű gépeinek kapcsolathálóját, magát a mesterséges intelligenciát, valamint Zsarnok testét és páncélzatát.

Alapja a már ismert bio-nanotechnológia alapuló szövetek alkalmazása, a kvark méretű szuperrovarok felhasználása, ennek tovább fejlesztése. A tér-térbe való integrálást felhasználva maga az UP4 szövetei már önmagukban UP2-es organikusgépekből épülnek fel, atomi és kisebb szinteken is egyaránt. Az egymásra épülő hosszúkás, négyszögletes panelek folyamatosan egymáshoz kapcsolódó, egymáson mozgó, kapcsolatban lévő alkotják az ezzel a módszerrel gyártott anyagot. Minden panel rendelkezik önálló vezérlőegységgel, műveletvégző egységgel, kommunikációs egységgel, energiát létrehozó, elszívó egységgel, taszítómező generátorral, regeneráló kiegészítőkkel, védekező mechanizmusokkal, fejlett program rendszerrel, önmagát fejlesztő, saját hibáit javító öntudattal. Ezek a miniatürizált gyakorlatilag UP2-es panelek összessége, alkotja az alapot, amiből felépülhet az UP4 anyaga, majd fejlettebb szövetei. Tehát ez a technológia rendelkezik az UP2 minden előnyével, csak sokkal fejlettebb, csiszoltabb annál.

Eddig ismert UP4-es technológiák:

Fantom sík: A Kéz-hez hasonló összpontosított energiával az UP4 képes átlépni egy másik dimenzióba, ami szorosan hozzá van kapcsolódva a létező világ síkjával, gyakorlatilag azzal párhuzamosan fut, mind térben mind időben, attól elszakíthatatlan. Ez a fantom sík. A fantom sík önmagában egy téren kívül hely, ahol nem érvényesek az általános világok törvényei, egy teljesen üres, folyamatosan táguló rész. Az UP4-es panelek képesek egyszerre ebben és a rendes valóságban is létezni, folyamatos átmenetet képezni a kettő között. Ez gyakorlatban egy rendkívül gyors és erős regenerációs képességet biztosít minden UP4-es megoldással készült anyagnak. Akár teljes megsemmisülés esetén is képes újraépíteni magát konkrétan akár a semmiből is.

Energia teremtő: Kozmikus sugárzást és háttérsugárzást, annak mintázatát, frekvenciáját felhasználva gyakorlatilag reprodukálja azt, molekuláris szinten, szabályozva az erejét és nagyságát. Ez a kimeríthetetlen energiaforrás sokkal fejlettebb mint az UP2 speciális mágneses energia alapú megoldásai, sokkal több energiát képes létrehozni és áramoltatni. Erre szükség is van az UP4 hatalmas energia igénye miatt.

Szingularitás: mindent magába olvasztó, elnyelő hihetetlen tömegű gravitációs pont, vagy teljes ellentéte egy olyan pont amiből az ott lévő energia végtelen erővel csap ki. Az UP4 legpusztítóbb fegyvere. Képes annyi energiát elszívni vagy integrálni egy nagyon kicsi pontba, hogy azzal kontrollálható szingularitást hozzon létre. Legtöbbször ez vakítóan fehér vagy tökéletesen fekete színben megjelenő gömböket vagy sugarakat jelent, amelyek nem elpusztítják, megsemmisítik a célpontot, hanem a valóság azon részét eltüntetik. Nem csak hadi, de más funkciók ellátására is alkalmas lehet megfelelően használva.

Térváltó: a teleportokkal ellentétben ez a módszer nem egy tárgyat mozgat a térben út megtétele nélkül, hanem a teret igazítja a tárgy elhelyezkedéséhez. Nagy távolságokra, ismeretlen koordinátákra való utazást tesz lehetővé. Lehetővé teszi egyes esetekben hogy egy személy egyszerre akár több helyen is egyszerre jelen legyen.

UP4 osztag:
„Végső megoldás, nem az univerzum legerősebb erőt képviselő rendszere, a Kéz, vagy a rettegett UP2, hanem egy annál sokkal komplexebb, összetettebb tényező, amely képes volt olyan mértékű változást okozni saját képességeit felhasználva, ami a mai világképhez vezetett. Én.” --- Kivonat Zsarnok saját audiobejegyzéséből

Zsarnok titkos ütőkártyája, saját maga. Még a Zuhanás előtt biztos helyen elraktározta a teljes géntérképét és hozzá több DNS mintát is. Később létrehozta a Feltámadottakat arra az esetre ha a saját hadereje ellene fordulna, nem sokkal később pedig titokban létrehozta az UP4-t és egy osztagot klónokból. Régi emberi énjének öt tökéletes klónját készítette el, majd a felruházta őket UP4-es technológiával, átalakította őket, teljes szervezetüket, genomjukat újra tervezte akárcsak a másik halálos osztagának, élő anyagból lévő androidokká változtatta őket, egybeépítve saját páncélzatukkal és fegyvereikkel. De az UP4-es osztagból csak négy klón kapott teljes mentális programot, agymosást, biológiakódolást, az ötödik, a csapat vezetőjének tudata pontos mása az eredetinek, nyers klónja annak. Egy őrült zseni, akinek mentális képességei és betegségei képessé teszik arra, hogy ötvözze a gép hatékonyságát és az élőlények kreativitását.
Az osztagot egy tiltott zónába helyezte, Afrikában egy, még a kezdeti népirtások alatt lerombolt metropolisz romjai között, ahol semmi nem akadhatott rájuk, megfelelő álcázó és védelmi rendszerekkel látta el a helyet, majd öt szarkofág szerű sztáziskamrába zárta a klónokat. Titkos ütőkártyaként tartogatva. Ennek ellenére az UP4 már több alkalommal is be volt vetve shocktroop-ként, szorult helyzetekben.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Általános világleírás Empty Re: Általános világleírás

Témanyitás by Bishop Szer. 03 Szept. 2014, 23:05

Ultrafejlett Létformák Veszélyességi Listája

Maniac által vezetett összesített lista, a fejlett, ultrafejlett létformák veszélyességi faktoráról. Maniac képes a valóság összes tényezőjét figyelembe venni az értékek kiszámítása során, így a felállított rendszer ugyan relatív, mégis nagyon pontos és sokoldalú. Gyakran egy kategóriába kerülhet gyengébb és erősebb személy is, mivel a veszélyesség a fő faktor és nem feltétlenül csak az egymás feletti erő. Pont emiatt olyan is előfordulhat, hogy erős képességgel rendelkező, de könnyen megölhető személy alsóbb kategóriába kerül.


Mintalista:
Alapvető összehasonlítási alapot képez, az egyszerűség kedvéért ismert személyekkel.

12. – Zsarnok

10. – UP2
9. – Sárkány
8. – Átok
7. – Bestia
6. – Sivary Lovasok
5. – Sivary Lovasok
4. – Drox-Vex tanácstagok, Ryrel Thunder, Rodd Thunder, Phantom Dos, JJ-66
3. – Árnyékhadsereg, Fagyhadsereg, magasan képzett harcosok
2. – flottás tisztek, flottás katonák, fejlett földi személyek
1. – flottás katonák, birodalmi fegyveresek, pride katonák, képzett harcosok


JK/NJK:
A játékos vagy játékos által vitt nem játékos karakterek listája.

12. –

10. – ???
9. –
8. –
7. – Gunnhild Barbara Miller
6. –
5. – Rémálom, Káosz, Shera Wardez
4. – Prototype, James Jeffrey Cooper
3. – Ingrid Stephanie Miller, Ivor Clowyn Sawyer, Ignacy Rotblat-Rostowski,
2. – Ralf Shaw, Baku Albani, Zack Blue, Anthony Calm, Kevin Calm, Miranda Calm, Iris Demargon, Yrsa Catheria Miller, Aesa Victoria Miller, Amelia Davidson, Stein, Nathan Soric
1. – Rugó Ruby, Tamrel Kult Irom
Mihail Krasznaja


Összesített lista:
A hosszabb, majdnem teljes lista, a titkos személyek kihagyásával, ismert személyek kiemelésével. Sokan egyelőre ismeretlenek lehetnek.

12. – Zsarnok

10. – UP2 U1-U20, ???
9. – Sárkány
8. – Átok
7. – Bestia, Gunnhild Barbara Miller
6. – Főlovas, Háború, Őrület, Végzet, Lidérc
5. – Vérfertőzés, Halál, Szökőár, Shera Wardez, Káosz, Rémálom, Stephanie Miller
4. – Ryrel Thunder, Rodd Thunder, Phantom Dos, Adam Osborn, Rip Sure, Cal Pone, Rodd Czenko, M’rk Sys, Cen Vin, For Centu, Chee Zin, Kri Sen, For Rost, Imiganor, James Jeffrey Cooper, Prototype
3. – Hue Lerontis, Alain Price, Cart Dozneger, Ingrid Stephanie Miller, Ivor Clowyn Sawyer, Ignacy Rotblat-Rostowski
2. – Kane Hattler, Sergen Fohlen, Cupol Dunn, Naran Folex, Daniel Dunn, Lunna Anastaz, Shenna Londry, Nanhe Fetes, Helie Gaisne, Zeandra Foure, Phander Stoz, Uvan Strupz, Zoltan Babolin, Torik Haddvar, Ralf Shaw, Baku Albani, Zack Blue, Anthony Calm, Kevin Calm, Miranda Calm, Iris Demargon, Yrsa Catheria Miller, Aesa Victoria Miller, Amelia Davidson, Stein, Nathan Soric
1. – Kri Sou, Alvarendo Huarez, Stetcha Naga, Senta Hemarei, Syna Rapoztrák, Alexandros Rojas, Rugó Ruby, Tamrel Kult Irom
Mihail Krasznaja

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 25
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Általános világleírás Empty Re: Általános világleírás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.