Zack Blue -Timegun

Go down

Zack Blue -Timegun Empty Zack Blue -Timegun

Témanyitás by Night on Csüt. 27 Feb. 2014, 15:45

kép:
Zack Blue -Timegun True_Reflection_by_Raphaella

Név: Zack Blue
Egyéb név(i): Timegun(Ezt a nevet az után aggatták rá, hogy beleépítették a szerkezetet,)
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: Ahhoz képest, hogy mennyi idős, néha komolytalan és keresi abajt, akércsak hajdan a vikingek, de tud megfontolt és komoly is lenni ha akar.
Személyazonosság: titkos
Kor: 50 ( a mi időszámításunk szerint kb 170 , de csak senki se tudja biztosan. )
Születési helye és idő: idő ismeretlen, hely: Rocksolid
Család: szülők halottak, 3 nevelt fia van, akik eredetileg a szerelőtanoncai voltak.
Foglalkozás: Teszt fegyver, „szuperkatona”, zseni
Testmagassága: 185 cm
Testsúlya: 95 kg
Szeme színe: alapból sárga(álcázva kék)
Haja színe: fekete
Bőre színe: kék (álcázva kaukázusi)
Különleges ismertetőjel: démonszerű kinézet. Kék bőr, ami jobban ellenáll a környezeti hatásoknak. Hegyes fülek, melyek élesek, akárcsak a karmai. És ne felejtsük ki a démonfarkas sem meg az összenőtt ujjakat.
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges.

Élete:
Rocksolidi gyermekkor, szerintem ezzel le is tudtam a "boldog gyermekkor" kifejtését. Nem volt könnyű dolgom, ennek több oka is volt. Kezdetnek elég a külsőmről beszélni, mondjuk úgy, hogy nincs könnyű dolga annak, aki túlságosan is eltér a társaitól. Gyerekkorom nemvolt egy tündérmese, de legalább a tinédzserkorom már jobb volt. Mivel eleinte katonának nem akartak bevenni, mert a lábam, hogy úgy mondjam, nem felelt meg a szabványnak. Ezért én inkább szereléssel foglalkoztam, aminek apám kifejezetten örült. Hiába ment el sokszor ő is a harcba, attól még büszke volt rám, és arra amit csináltam.
A szüleim különös kinézetem ellenére szerettek, ezt mindig is tudtam, de ami ennél is furcsább, valaki képes volt engem is megszeretni. A szomszéd lány, sokszor járt át hozzánk és eleinte csak a szerelésről beszélgettünk, gondoltam csak a hobbi érdekli, bár nekem nagyon is tetszett a fruska, de aztán később bevallotta, hogy én érdeklem. Kissé meglepődtem rajta, hogy mit ne mondjak.
A szerelem miatt egyre többször kezdtem el ábrándozni, és ez a szüleimnek is feltűnt, de én tagadtam mindent. Nem akartam gyengének tűnni. Elvégre én egy erős és bátor rocksolid lennék, nem lágyíthat el a szerelem.
Ennek ellenére, egyre többször jártunk el esténként persze a szüleink tudta nélkül, hogy éljük a mi titkos szerelmünket.
Azt hittem az életem nem is lehetne jobb, de túl naív voltam. Az életem egy csapásra megváltozott.
Sorozatgyilkosságok vették kezdetüket a városban, egész családok haltak meg egy-két hét leforgása alatt. Először nem törődtem vele, mert nem tudtam volna úgyse tenni semmit.
Azonban egyik este, hívást kaptam a barátnőmtől Kyla-tól, aki idegesen suttogott a telefonba. Ennek ellenére megértettem mit akart mondani nekem a szerelmem. Valaki betört hozzájuk. Én gyorsan bezártam a műhelyt és azonnal a házukba futottam, nem is érdekelt, hogy kyla szülei meglátnak. Egyszerűen csak bemásztam az ablakon, ahogy szoktam. De mikor odaértem, már elkéstem, Kyla élettelen teste a földön feküdt, hátban egy friss szúrás nyomával.
Odasiettem hozzá és ki akartam tapintani a lány pulzusát, de már nem élt.
A hold fénye besütött az ablakon és ez volt a szerencsém, mert ha nem látom meg a mögöttem álló árnyékát, akkor valószínű, most nem lennék az élők sorában. Szinte nem gondolkodtam, csak cselekedtem, az ördögfarkammal megállítottam a felém közeledő tőrt és megfordulva felálltam egy gyors mozdulattal. A támadó a szabad kezével megragadta a nyakam és felemelt a földről,(akkor még nem voltam ilyen magas) én persze ösztönösen a nyakamhoz kaptam a két kezem, hogy kifeszítsem a kezeit, mert szabályosan fuldokoltam a vaskos szorításban.
A farkam is lazított a tőr szorításán, így a támadóm kihasználva a tehetetlenségem és meglendítette a tőrt, hogy a hasamba döfje, de én a végső pillanatban megrántottam a kezét az ördögfarkammal és így a támadó a saját oldalába szúrta véletlen a tőrt.
A férfi meglepetten nézett kikerekedett szemekkel, majd eldőlt. mindketten csurom véresek voltunk.
És ekkor törte be az ajtót az egyik szemben lakó katona, társaival, akivel épp szemben tanyáztak. És nem állt túl jól a szénám, mikor engem találtak egyedül életben a helyszínen.
A csapat magával vitt engem a törzsfő elé, én pedig nem ellenkeztem. Az ügy körülményeire fény derült. Tudták, hogy nem én voltam a sorozatgyilkos, mert az új lenyomatom  sem volt a tőrön. viszont más gyilkosságok helyszínein megtalálták a támadó DNS-ét (hajszál) így nem kenték rám az ő gyilkosságait. Azonban én is öltem, de mivel nem szándékos volt, ezért a sorsom a népre bízták és a döntésük, vagyis szavazásuk alapján ártatlannak nyilvánítottak. Bár nekem mégis szörnyű érzéseim voltak ezek után. Az a kisebb dolog volt, hogy ölnöm kellett, hogy én életben maradhassak, engem inkább az bántott, hogy az a mocsok, bár megbűnhődött amiért megölte a barátnőmet. De ez nem hozza őt vissza.
Az elkövetkező pár napban, depresszióba és piába menekültem. Aminek az lett a vége, hogy a saját apám pofozott fel, hogy végre észhez térítsen és visszatérjek az életemhez.
visszatértem a szereléshez, apát pedig behívták mert harcolni kellett. Én is mentem volna, de ekkor még csak 6 éves voltam és apa nem engedett. Azzal az indokkal, hogy valakinek vigyáznia kell anyámra és a házra.
Jó lerázós szöveg mondhatom.
Amíg apa harcolt, én addig szereltem mint mindig, de most már nemcsak járműveket, hanem minden mást is, ami kapcsolatba hozható volt a fizika törvényeivel. Valamiért nagyon ment nekem a dolog és egyre többször adtam vissza a tulajdonosoknak felturbózva a kis szerkezeteiket, aminek nagyon örültek és a forgalmam is megnőtt.
Telt múlt az idő. Apa is hazatért a harcból, de elvesztette az egyik alkarját. Így le kellett szerelnie.
De ettől még folytatta a nem katonai életét tovább. nem akadályozta meg szinte semmiben se az, hogy másfél karja.
Eltelt újabb két év és újabb sorozás vette kezdetét, na ekkor már engem is elengedtek, elvégre Apa harcképtelen volt. Én pedig erős és fiatal.
Besoroztak tehát, részt vettem a kiképzésen és hadba is vonultam, az ellenség erős volt és túlerőben is volt, Milícia egyik alszervezete ellen vonultunk fel, de mi valamilyen csodával határos módon győzelmet arattunk, bár a csatából csak nagyon kevesen tértünk haza.
Ezek után békésebb időszak következett. Túlontúl békés, a munka is kezdett már unalmassá válik, pedig imádtam csinálni. Egyik nap épp a család alaksorját takarítottam mikor egyszer csak a vastag porréteg alatt találtam egy viszonylag bonyolult felépítésű, de működésképtelen robotot. A szabadidőmben ennek a javítgatásával foglalkoztam és fel is javítottam. Eredetileg háztartási robotnak szántam, de aztán rájöttem, hogyha harci robotot csinálnék belőle többet érnék el. Mivel akkor a hadseregnek kisebb lenne az embervesztesége.
Hosszú heteken át dolgoztam a prototípus roboton, amit a legprecízebben készítettem, mint eddig bármit az életemben. Még külső irányítót is készítettem, hozzá, hogy nehogy aztán elszabaduljon itt nekem.
A Robot remekül működött. Be is mutattam a törzsfőnek és a hadászati vezetőknek, akiknek tetszett az ötletem és innentől kezdve az én modellem alapján elindul a robotok gyártása. Mire a hadászatunk erősen fellendült.
A harci eredményeink híre bejárta a föld több részét is. Aminek én csak örültem.
A következő háborúkat ezekkel a robotokkal vívták főleg. Én mivel rám nem volt már akkora szükség a hadászatban, ezért én a műhelyre koncentráltam. Kibővítettem, tanoncokat fogadtam, akiket kitanítottam. Később pedig utazgatásokba kezdtem, mert kíváncsi voltam milyen is a nagyvilág. Persze előbb kifejlesztettem magamnak egy holografikus órát, ami elrejti az ijesztő külső jegyeimet. Ami magától töltődik(míg pihentem) pl: alvás közben úgyse kell és addig úgyis feltöltődik az elveszett energia.
Sok helyen jártam, mivel a műhelyt nyugodtan rábízhattam a tanítványokra. Akik fogadott fiaimmá nőtték ki magukat(egy idő után már ténylegesen azok is lettek). A szüleim az utazgatások alatt meghaltak, természetes módon. Mivel nekik nem volt regenerációjuk ami megállította volna az öregedés folyamatát.
Na egyszer az a hirtelen jött ötletem támadt, hogy el kéne látogatni Droxba is, hogy lássam mi lett az régi európaiak másik ágának leszármazottaiból.
Először úgy voltam vele, hogy vagy beengednek, vagy nem. De végül csak beengedtek. De most utólag azt kívánom bárcsak ne engedtek volna be.
Ugyanis alig töltetem el egy napot Droxban, de az este máris nekem támadtak. Egy tucat idegen támadt rám. Persze én sorra páholtam el őket. És kissé el is bíztam magam, épp ezért nem számítottam arra, hogy a támadók altató gázzal fognak elkapni. Bár amikor a talpon maradottak kezdték felvenni a maszkokat már sejtettem, hogy itt valami nagy gáz lesz. És milyen igazam is lett.
Nem is tudom mennyi ideig alhattam, de amikor felébredtem, fémszíjakkal kifeszítve találtam magam egy orvosi asztalon.
Mondjuk úgy, hogy nem örültem neki. Kicsit még kába voltam, mikor az egyik tudósnak kinéző figura odalépett hozzám.
- Jó reggelt Timegun, vagy hívjalak inkább Zacknek? Figyelj ide, míg aludtál. Hozzácsatoltunk az idegrendszeredhez egy eszközt, aminek segítségével, a mi titkos fegyverünkké váltál. érted a szitut?
- Értem én csak, nem tetszik.
Mondhatni nem volt sok kedvem ottmaradni titkos fegyverként, ezért letörtem a fémszíjakat és és futásnak eredtem, meglepve tapasztaltam, hogy a támadóim nem futottak utánam, sőt sokkal lassabban mozogtam mint én, de aztán hirtelen ők lettek a gyorsabbak nálam. Ketten lefogtak és az egyik valamit belém fecskendezett, amitől sokkal nyugodtabb lettem, hiába voltam pár pillanattal ezelőtt még rohadtul ideges.
De mégis értettem nagyjából mi történik körülöttem.
- Csak nem hitted, hogy nem készülünk fel a szökési kísérletedre?
- Reménykedtem benne.
A tudós elmagyarázta, hogy egy időmanipuláló óranagyságú gépet csatlakoztatott az idegrendszeremhez, aminek segítségével irányíthatom az időt, de csak mértékkel.
Bevittek egy kiképzőterembe és ott tartottak ez után több hétig, persze időközben biztosították az ellátmány is, mivel nem akarták, hogy éhen vesszek odabenn. A gyakorlóteremben alapos kiképzést kaptam a szerkezet használatáról. Szökésre esélyem sem volt. A hely olyan volt mint egy erődítmény. Persze volt pár próbálkozásom, de a sikertelenség után kénytelen voltam feladni. Egyedül csak az nyugtatott, hogy azt mondták, ha elvégzek egy fontos küldetést, akkor visszanyerem a szabadságom.
Így feltöltött órával és izgalommal telve vártam azt a napot, mikor végre megtudom a küldetés részleteit.

Szakértelmei:
Jól képzett harcos és katona. Remek a közelharcban, mint a legtöbb Rocksolid.
Jól ismeri a fizikai törvényeket így szinte bármit, meg tud szerelni, javítani, feltúrbózni. De még feltalálni is képes dolgokat.
Ebből kifolyólag már zseninek is számít, aki a fizikához konyít.

Képességei:
Alap:
alap képesség: erősebb csontok és ellenállóbb bőr, bár ezek külső jeggyel is járnak. Lásd hogy néz ki fentebb, de mellé jár a gyors reflexek és a regeneráció is. A fizikuma is jobb mint egy átlag emberé épp az előbbiek miatt.
A külső jegyeket holografikus technológiát használó órával rejti el.
Ereje arra elég, hogy felemeljen akár 2 tonnát is.
A regenerációja mértéke egész jó: Vágások 1 kör alatt gyógyulnak, míg a csonttörések 4 kör, testrészek/szervek pedig órák alatt nőnek vissza. A regenerációja pedig szinte megállította az öregedési folyamatot, így még ma is úgy néz ki, mint egy huszonéves.

Kapott képesség:
Időmanipulációs óra, amit beleműtöttek a szervezetébe, így senki se veheti el tőle azt.
60m-es körbenképes manipulálni az időt, de csak mértékkel.
megállítás: 30perc
2x lassítás 12-13 óra,
5x lassítás 6-8 óra,
20x lassítás 2-3 óra
és ugyanez a mérték gyorsításkor is.
Az óra mágneses térrel tölthető újra.(modernebb városokban csak bemész valahova)

egyéb felszerelés:
Holografikus óra, ami emberi külsőt kölcsönöz nekem.(A tükör nem leplezi le, csak tetszett az a kép Laughing )
Kis mágnese tért gerjesztő szerkentyű, persze csak vészhelyzetre.

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Zack Blue -Timegun Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Zack Blue -Timegun D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Zack Blue -Timegun Indian_girl_by_welximak-d628caj Zack Blue -Timegun Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 25
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.