Kaegen Lockhearth

Go down

Kaegen Lockhearth Empty Kaegen Lockhearth

Témanyitás by Kaegan on Pént. 07 Márc. 2014, 18:43

Kaegan Lockhearth

Kaegen Lockhearth 34773aw

Név: Kaegan Lockheart
Egyéb név(i): Keresztes
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: 
Születési helye és idő: 1990
Kor: 35 éves
Család: Egyedülálló. Szülők a Bukás során kitört zavargásokban haltak meg.  
Foglalkozás: Shield ügynök
Testmagassága: 202 cm
Testsúlya: 100 kg
Szeme színe: fekete
Haja színe: fekete
Bőre színe: kaukázusi, világos
Különleges ismertetőjel:  Jobb vállán egy díszes lovagi pallos tetoválása látható egészen a válltól könyékig, bal vállán a Mjölnir.
Repülési sebesség: 
Egészségi állapot/ betegségek: Nincsenek betegségei.

Életrajza:

1990-ben született. Andrew Lockheart, és Alexandra Lockhearth egyetlen fiaként. A szülei egy kis régiség kereskedést üzemeltettek New York szívében, és a kis Kaegan már aprócska gyerekként szívta magába a történelem, a régiségek, és a régi fegyverek szeretetét, a mitológiával, a romantikus lovagokról szóló történetekkel, de ami igazán megragadta, az az északi istenségek világa volt. Ez nem kifejezetten különös, hiszen a családfa szerint származásukat tekintve kelta, viking ősökkel büszkélkedhetett a család, még az Egyesült-Államokba való kivándorlása előtt. Az USA elég fiatal állam, és a Lockheart ősei is alig 200 évvel ezelőtt érkeztek akkor még új telepesekként, reményekkel telve.
A gyermek és iskolás évek alatt a szülők nyomására kezdett harcművészetet tanulni, egy alku keretén belül. Két edzést iktattak be, az egyik egy helyi hagyományőrző társulat segítségével, ahol a kicsi Kaegan az általa annyira csodált középkori európai fegyverekkel kezdhetett tanulni harcolni, a másik egy ninja mester dojojában történő oktatás volt, ami ellen igen csak lázadozott a vad természetű kisfiú, aki mindig is úgy gondolta, hogy az ő kezében egy pöröly, vagy egy olyan szép nagy lovagi kard állna igazán jól, és nem ezt a keleti táncikálást kellene tanulnia. Míg a korához képest igen nagy fizikai erejével könnyedén  haladt az európai fegyverekkel való harcban, kénytelen volt rájönni, hogy a keleti megközelítésnek is meg vannak a maga bölcsességei. Amikor valaki egymás után 2x-3x átrepül a termen egy lány segítségével, az ilyen téren bizony sokat tud nyomni a latban, főleg akkor, amikor egy vadóc természetű kisfiú világképét kell formálni.
Bár később is megtartotta mindkét edzést, az európai fegyverek világa már sokkal inkább a szórakozásról, és a viking legendákról szólt, míg az életének új irányt a ninjicu és a mögötte rejlő Zen-Buddhizmus szabott. A vadóc természetű kölyökből mire eljutott a pályaválasztásig már egy alapvetően a zen ideológia szerint élő, igen békés természetű fiatalember vált. A viking mondák szeretete sokkal inkább itt került előtérbe, és az egyetemen a történelem szakon belül is a konkrétan a viking korszakkal kezdett foglalkozni. Társadalom, filozófia, vallás, kereskedelem, világszemlélet, de elsősorban a Sagák a mögöttük rejlő igazság tartalom, valamint a legendás ereklyék és fegyverek. A szakdolgozatát később a viking hódításokból, és azoknak az európai világra gyarkorolt kulturális, és kereskedelmi hatásaiból írta.
Igazán érdekes kihívást jelentett annak az egy évnek a túlélése, melyet ma már csak Bukásként ismerünk, és melyben a misztikus köd ellepte New York városát. Az elektronikai cikkek nélküli élet egy olyan embernek, mint Kaegan nem számított volna igazán komoly csapásnak, sokkal fájdalmasabban érintette, hogy a városban kialakuló zavargások miatt elvesztette a szüleit. Az ilyen katasztrófa állapotokban sajnos nem csak az ember életét megkeserítő körülményekkel kell szembenézni, de a nehézségekből hasznot kovácsoló embertársaink okozta felfordulással, fosztogatással, és gyilkosságokkal is. Az időszak átvészelésében sokat segített a kialakított Buddhista életszemlélet, ahogyan abban is, hogy el tudja fogadni a szülei halálát, és képes legyen elengedni őket, míg a túlélésben a közelharci ismeretei, valamit a tradicionális fegyverek terén szerzett ismeretek. Itt kellett először igazán élesben használnia a megszerzett harci tudást, és itt értette meg igazán, mit jelent az, hogy a tudásunkkal visszaélünk-e vagy sem. Sokkal komolyabb kihívás legyőzni valakit, aki az életünkre tör úgy, hogy életben is hagyjuk, vagy ne szenvedjen olyan maradandó károsodást, amitől egy életre nyomorék lesz, de sokkal nehezebb később a kioltott életek terhét cipelve élni tovább a saját életünket.
Bár nem indult a bosszútól lihegve a szülei gyilkosai után, hiszen értelmetlen lett volna, nem lett volna lehetősége megtalálni őket a kitört zavargásokban nincsenek tanúk, nincsen nyom rögzítés, a zavargások alatt az őt ért támadásokat sem tudta mindig úgy kezelni, hogy a támadókra is tekintettel legyen. Itt tanulta meg, mit is jelent az, hogy embert ölni.  
Az béke éveknek aztán a 3. világháború kirobbanása vetett véget. Ez volt az a pont, ahol nem kérdezték, hogy fiam mi leszel, ha nagy leszel, hanem eldöntötték. Katona! A sorozás után a közelharci képzettségét figyelembe véve a különleges osztaghoz irányították gyorsított kiképzésre. A világháború vége előtt nem sokkal zárja a különleges osztag kiképzését kiváló eredményekkel, de igazán szerep már nem jut számára.
A világháború végeztével a katonai állomány csökkentése, és átszervezése is kezdetét veszi. Kagen pedig megkapja az ajánlatot, hogy csatlakozzon az újra alakuló SHIELD-hez, mint ügynök. A lehetőség már csak azért is érdekes volt, mert így lehetősége nyílhatott megismerkedni személyesen is valakivel, akinek a munkásságából sokat felhasznált az egyetemi szakdolgozatához is. Stephanie Miller igazán komoly szaktekintélynek számított a témában, és bár valószínű nem a kiképzés, vagy az első időszak vetheti fel a lehetőséget a közös munkára, a karma azért még megteremtheti rá az alkalmat. Újabb egy éves kiképzése végén az első bevetései a démonok elleni küzdelemben kezdődnek meg. Amennyire lehetősége nyílik a bevetések, kiképzések, és felkészítések mellett újra tanulmányokba kezd, ezúttal a cél már egyértelműen természetfeletti, és a démonok, a mágia, és az okkultizmus tanulmányozása. Sajnos a mágia fortélyai ellen nem igazán nyújt védelmet a kevlár mellény. Az egyik probléma még véget sem ér, máris jön a másik. Ezúttal egy régi kellemetlen ismerős, a Hydra üti fel a ki tudja hányadik fejét.


Képességei: 

Szakértelmei: Tradicionális közelharci fegyverek, mind a keleti, mind a nyugati fajták készség szintű kezelése. Kifejezetten hatékonyan a zúzó fegyverekkel bánik, mint pallos, buzogány, pöröly, tomfa, bot.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjegyzések: Felszerelése jelenleg a SHIELD ügynökök alap felszerelése.

Kaegen Lockhearth Wwdslj

Kaegen Lockhearth 21mi99j

Adatlap:

Név: Kaegan Lockheart
Lakás/Létesítmény: Manhatten SHIELD negyed
NJK: Nincs
Foglalkozás: SHIELD ügynök
Munkahely: SHIELD
Pénz: 1500$
Bevétel/hét:

- 700$ SHIELD
- 1000$ Avalon régiség kereskedés

Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: Egy SHIELD ügynök alap felszerelése
Vállalat: Avalon régiség kereskedés. Örökség.
Szövetség: SHIELD
Törzshely, ahol megtalálható: Shakura dojo, Valkyr's pub, New York városi könyvtár
Ismertebb szövetséges: Nincs
Ismertebb ellenség: Nincs

Felszerelés:

- SHIELD alap egyenruha
- Glock
Vállalkozások:

- Avalon régiség kereskedés

Felhasznált kreditek:

- 1 kredit: Lakás a SHIELD negyedben.
- 1 kredit Avalon régiség kereskedés.

Fennmaradó kreditek: 2


A hozzászólást Kaegan összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 10 Márc. 2014, 13:10-kor.
Kaegan
Kaegan
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 45
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Mar. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Kaegan
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kaegen Lockhearth Empty Re: Kaegen Lockhearth

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 07 Márc. 2014, 18:45

Mivel előre megnéztem és már minden hiba javítva, így elfogadva.
Egy adatlapot még írj és tegyél be avatárt, aztán mehetsz játszani. 1500$ a kezdőtőkéd.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kaegen Lockhearth Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14868
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.