Grigori Khodasevich

Go down

Grigori Khodasevich Empty Grigori Khodasevich

Témanyitás by Darren Cain on Vas. 09 Márc. 2014, 01:06

Grigori Khodasevich 9051f116f83c7210e0fff7fbb41d7808
Adatok:

Név: Grigori Khodasevich
Egyéb név(i): -
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: ember-barát, mutáns-barát
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1982. 06. 12
Kor: 43
Család: Szergej Khodasevich, apa, ismeretlen
Joseph Khodasevich, báty, ismereten
Zora Khodasevich, anya, ismeretlen
Foglalkozás: Zsoldos
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 70 kg
Szeme színe: Fekete
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Fehér
Különleges ismertetőjel: Különböző tetoválások az arcán
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

Életrajza:
Grigori a nyolcvanas évek elején született, az akkor még Szovjetunióként ismert országba. Apja igaz orosz volt, megfelelő proletár nevelésbe részesítette mindkét fiát. Esténként a nagy ősapákról Leninről, Marxról és Sztálinról beszélt, miközben mosolyogva tűrte a szibériai teleket. Ahogy ő fogalmazott „Ha fáznék burzsojokat gyújtanék lángra.” Bár lehet, hogy nem úgy tűnik, igazán kedves ember volt. Fiait a megfelelő életkorban iskolába adta, de gyorsan ki is vette onnan őket, hiszen ekkora már nem a megfelelő ideológiákat oktatták. Nyugatias, kapitalista propagandát nyomtak le a fiúk torkán, szemben az elfogadhatóbb kommunista propagandával. Ennek ellenére a fiúk jól tanultak, bármilyen akadályt is állított az orosz oktatási rendszer eléjük, ők azt probléma nélkül teljesítették. Leszámítva azokat az idegesítő mutációkat, amik mindkét fiún előjöttek. Az idősebb, egy-két balesettől eltekintve viszonylag jól viselte az ember feletti erejét. Ez csak másoknak okozott fájdalmat neki nem. Ezzel szemben Grigori képességével csak saját magát bántotta. Meg mások privát szféráját, de a később felvett munkakörben ez senkit sem érdekelt.  Sőt, kifejezetten erre volt szükség. Miután a tinédzser éveinek második fele alatt nagy nehezen kontrol alá tudta venni a képességét, A politikai viszonyok eléggé meg változtak az Anya országban. A tartományban eluralkodó terror miatt mindkét fiú úgy döntött, hogy beáll az orosz katonaságba, amit meg is tettek sikeresen. Hamarosan már különböző nagyvárosokban próbálták fenn tartani a rendet. A testvérek remek csapatot alkottak együtt, szinte tökéletesen szinkronba mozogtak. Ám még ez sem volt elég és a majdnem egy évszázadnyi politikai viszontagság újra utolérte az Anyaországot. A Bukás eseményei és az elkerülhetetlen tény, hogy a szuperhumánok fenyegetése igenis valós, teljesen megváltoztatta a helyzetet. Az ország ismét az autokratikus irányba sodródott, és vele együtt sodródtak a testvérek. A neveltetésük miatt természetesen ők is a nagy és csodálatos Szovjetuniót szerették volna visszahozni. Ám ahogy egyre inkább a szélére sodródtak, Grigoriban kétségek kezdtek el ébredezni. Szemtanúja volt, hogy miként is viselkednek a kommunisták. Ártatlanokat és gyerekeket gyilkoltak le mindenféle komolyabb következmény vagy megbánás nélkül.
Alig egy év után Grigori ott hagyta az egészet. Nem csak a kommunizmust, de bármilyen más ideológiát is, amivel találkozott. Mindegyikbe csalódott. Amire számított, az elesett megsegítése, a hatalmával visszaélő nemesek és gazdagok felelősségre vonása, a hatalmas szakadékok betöltése, mindezek elmaradtak. Csupán a szerepek cserélődtek fel. És Grigori ebből nem kért. Amikor távozott a testvérét küldték, hogy kapja el. Ahogy ott álltak és egymásnak szegezték a fegyvert, szemükben a csalódottság a testvéri szeretettel párosult. Egy öleléssel búcsúztak el egymástól.
Ezután nehéz idők jöttek a menekült férfira. Egy ideig Európában próbált munkát találni, de az ottani viszonyok mindennek kedveztek, csak a mutánsnak nem. Néhányszor egy-egy gazdag család befolyásával le tudta lassítani a folyamatot, legalábbis addig, amíg Grigori el nem végezte az épp aktuális feladatot. Ezek gyakran személyek megtalálása, esetleges kivégzése vagy haza jutatása volt. Elég jól fizettek, de a veszély is nagy volt, legalábbis az Európai Unióban. Felismerve ezt a tényt, Grigori elfogadta az első ajánlatot, ami Nyugatra vitte. Valami gazdag fiú futott el, és elméletileg az USA-ban látták utoljára. A család állta az összes költséget, szinte tökéletes üzlet volt. Ám a fiút nem találta, így gyorsan megvágták tőle az addig kapott anyagi támogatást. Szerencsére az Újvilágban is éppolyan kelendő volt egy zsoldos, mint a most már tengerentúlnak számító Európában. Azóta ebből próbál megélni, csalódottan az életben, viszonylag törvényesen. Ha bajban van,… ha nem tud kihez fordulni… és ha megtalálja őt, maga is felbérelheti Grigori Khodasevich-et.

Képességei: Röntgen látás. 20 méteres körzetben képes átlátni mindenen, ami átengedi a röntgensugarakat. Ezt a képességet akarata szerint tudja ki és bekapcsolni.

Szakértelmei: Katonai kiképzés
Nyomkövetés
Tapasztalat épület és városi harcokban

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjegyzések:

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Grigori Khodasevich Empty Re: Grigori Khodasevich

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 09 Márc. 2014, 06:31

Elfogadva, vond le szépen az árát aztán viheted is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Grigori Khodasevich Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.