Doktor

Go down

Doktor Empty Doktor

Témanyitás by Doctor on Kedd 13 Május 2014, 21:10

Név: Doktor
Egyéb néve(i): Van egy másik neve is, de e nevét senki sem ismeri, vagy tudja. Mindenki, akivel valaha is találkozott, csak Doktorként ismeri őt. Bár időnként előfordul az, hogy John Smith nevet is használja, ha a Földön jár, de ritkán.
Faj: Vallitrius Alfaj: Szuperzseni
Nem: férfi
Jellem: Egy néha mogorva, de jószívű öregember, aki emellett jó emberismerő, és segítőkész is. S úgy van vele, amíg nem ártanak neki, vagy azoknak, akik neki fontosak, addig senkivel sem ellenséges.
Személyazonosság: Hát, akikkel eddig találkozott, nem sokat tudnának róla mondani. Akár azt is mondhatnánk, hogy titkos.
Születési helye és idő: Vallitrius bolygó, Gallifrey fővárosában, Földi idő szerint az 1870-es években. Pontosabb értéket még nem tudni róla.
Kor: 255 éves
Család: A szülei, már régen meghaltak, most viszont a szülőbolygóján és a felesége és a két gyermeke, akik idő közben, már felnőttek.
Foglalkozás: Szabadúszó kalandor és időutazó
Testmagassága: 175 cm
Testsúlya: 70-80 kg közt
Szeme színe: kék
Haja színe: ősz (fehér)
Bőre színe: világos
Különleges ismertetőjel: Az öltözködése, tükrözi az idős kori mivoltát, illetve szeret Földi ruhákat viselni. S a ruhaviselete is tükrözi, hogy egy igazi úriemberrel van dolgunk
Repülési sebesség: Nincs
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

A Vallitriusi faj:

Réges-régen a távoli Kasterborous csillagködben, megannyi szomszédja mellett élt egy Vallitrius nevű faj. Ők is egyekét képezik a legrégebbi fajoknak. Akik közül tán az egyedüli legismertebbek a Kree, a Shi’ar és a Skrull fajok voltak. Viszont a Vallitriusi nép is hiába volt mára már több millió esztendős, mégis valamivel fiatalabb faj volt a három legősibbekhez képest. Eme nép nem volt a hódítások megszálltja, mint a Kree-k, vagy a többi hozzájuk hasonló. Persze ahogy telt az idő és a fejlődésük során eljutottak a fejlett űrutazásig, pár tucat csillag rendszert ők is meghódítottak, de nem terjeszkedtek tovább. Sokkal inkább a saját fejlődésükkel voltak elfoglalva. Így fejlettebb fajnak számít a Földi Emberekhez képest.
Eme faj külsőre olyan, mint egy Földi ember. Viszont a szervezetük mégis eltér az övéktől. Az egyik leg szembetűnőbb különbségnek talán a két szívet mondhatnám. Ezen kívül, a tüdejük is nagyobb kapacitású, mert képesek ritka lélegezhető levegőben is úgy tartózkodni hosszabb ideig, hogy nem lesz semmilyen fiziológiai károsodásuk. Ezáltal nagyobb állóképességük és a kitartásuk is. Illetve az agyi elektrokémiájuk is valamelyest eltér az Emberekétől.
Azonban, révén, hogy a Vallitriusiak is egy eléggé régi faj, így volt már pár alkalom, mikor találkoztak a Kreekkel, a Shi’arokkal és a Skrullokkal is. Eleinte békés szándékkal közeledtek eme három faj felé. De végül mindez odáig vezetett, hogy a három közül leginkább a Kreek voltak ellenségesek feléjük. A másik kettő inkább közömbös volt velük szemben. Nem sokkal később nagyjából tízezer évvel ezelőtt. A háború eléggé nagy méreteket öltött és mindkét oldalon okozott károkat és veszteségeket is. A háború pár éven át zajlott, amíg a Kreek legyőzték a Vallitriusiakat. Ezután pár száz éven át megszállás alatt voltak a Vallitriusi területek. Aztán miután már nem főződött érdekük ezekhez a területekhez, elhagyták e rendszereket. S ezután elkezdtek újjá építeni, mindazt, amit a Kreek leromboltak. Mindez beletelt némi időbe, de mostanra a civilizációjuk újra a régi fényében ragyog.


Élettörténete:

- A Doktor. Hmm, mostanában sokat hallom ezt a nevet. – mondta egy idős férfi. Felnézett rá a földön ülő gyermekek, azokkal a kíváncsi és aranyos szemeikkel és kérlelték az idős Vallitrius-i férfit, hogy meséljen neki róla.
- Kérem, meséljen a Doktorról. Kérem. – győzködte őt az egyik fiú. Végül az idős férfi beadta a derekát és elkezdett mesélni róla.
- Rendben van, mesélek nektek róla. Bár én sem tudok róla mindent. Még jó hogy annak idején sikerült jó barátságba kerülnöm vele… - ekkor fogta a mellette lévő asztalról az italát és belekortyolt kicsit.
- Hol is tartottam? Áh, igen a Doktor. A története réges-régen, körül belül százötven évvel ezelőtt vette kezdetét népünk szülőbolygóján a Vallitrius-on. Ő akkoriban még fiatal gyermek volt Gallifrey-n a népünk fővárosában. Már kiskorában is megmutatkozott nagyszerű gondolkodása és a találékonysága. Azon ritka gyermekek közé tartozott, akik körében, már igen fiatalon fel lelhetőek voltak azok a jelek, melyek azt sejtették, hogy nagyon intelligens, okos, és persze kivételes férfi lesz majd belőle… Már kis korától kezdve érdekes dolgokon járt az esze. Sokszor fürkészte az eget, és sokat is mondogatta, hogy egyszer bejárja majd az űrt. E mellett a kíváncsisága sem volt mindennapi. Sokszor mutatott érdeklődést számos technikai berendezésünk iránt is… Főképp az új és ismeretlen dolgok izgatták a fantáziáját. Na meg kicsivel később elkezdett játszani az időutazás gondolatával is. – kezdett bele a meséjébe az idős férfi. Aztán a fiatal gyerekek megint faggatni kezdték őt egy kérdés formájában.
- S mi a helyzet a szüleivel? Kik voltak ők? – kérdezte kíváncsian az egyik ifjonc. Erre az öreg sóhajtott egyet, majd megpróbált eleget tenni a kérdést feltevő fiú kíváncsiságának.
- Ami a szüleit illeti, róluk, még én is alig tudok valamit. Csupán annyit sikerült megtudnom róluk, hogy jó módúak voltak. Úgy is mondhatnánk, hogy nem kellett szűkölködniük, de azért a ti szavaitokkal élve nagylábon sem éltek. Illetve, amennyire tudom, ők már régen meghaltak. Sajnos többet nem tudok róluk mondani. Vissza térve a Doktorra… Végül, ahogy múltak az évek, és ahogy ő is egyre idősebb lett elkezdte a tanulmányait. S ha már a tanulmányi időszakánál tartok, akkor halkan megjegyezném, hogy ezekben az időkben bizony volt pár tantárgy, amikben, mondhatni nem igazán jeleskedett.  Ellenben remek érzéke volt a ti nyelvetekre lefordítva a fizikázok, matematikához, és még a kémiához is. Leginkább ezekhez volt a leginkább… A többi területen vagy átlagos volt, vagy rosszabb. – ekkor elmosolyodott az idős férfi, majd folytatta.
- Tudjátok, nem minden nagy személy volt a kezdetektől fogva kiemelkedő. Nem is egy közülük később válik kiemelkedőbbé valamiben. Így hát mikor elvégezte a tanulmányait a Gallifrey Akadémián, jobbára a már korábban említett tudományos tárgyakban tudott elismerő eredményeket felmutatni. Évekkel később is főképp e területekben mozgolódott. S pár munkásságával fel is keltette a népünk vezetőségeinek a Gallifrey nagytanácsnak a figyelmét. Éppen ezért munkát ajánlottak neki a városunk tudományos köreiben. Persze eleinte ő makacskodott, és nemet mondott. De némi idő és győzködés eltelte után engedett nekik. Több éven keresztül náluk dolgozott és ott kezdett igazán kiemelkedni a tudása. Sok új dolgot tanult meg a köreikben is. S akkoriban sikerült rávennie a tanácsunkat is, hogy engedjék meg neki, hogy utazzon, szeret a galaxisban, hogy ismereteit új horizontokig emelhesse és tágítsa azt. Már akkoriban is sok helyen járt szerte az univerzumban, és sok fajjal és érdekes személyekkel is volt lehetősége megismerkedni. – felelte a székében ücsörgő őszes idős úr.
- S honnan ered a neve? Miért hívja magát Doktornak? – kérdezte kíváncsian az egyik kisfiú. Ezután ismét fogta a kis teás csészéjét az idős bácsi és ismét belekortyolt, majd folytatta a történetét. – Oh, igen a neve… Valójában van neki egy másik neve is, de ezt a nevet senki sem ismerte. A Doktor nevet is már egészen fiatalon választotta ki magának. S már a bolygónkon is így ismerte mindenki. Ha volt is közülünk, aki tudta a másik nevét is, sosem beszélt róla. Így hát azt is mondhatnám, az igazi neve tán örökre a feledés homályába veszett. De népünk körében nem csak nála volt szokás, hogy egy nevet választ és később csak azon a néven vált ismerté, ez nálunk már több ezer esztendeje mondhatni szokásunkká vagy hagyományunkká vált. Aztán később a tudományos munkái mellett egy újabb forduló ponthoz ért az élete. Szerelmes lett. Össze jött egy Gallifrey-ben élő szép és vele nagyjából egykorú lánnyal. A kapcsolatuk, jól alakult, aztán jöttek a gondok. Bár a Doktor teljes szívéből szerette a párját, a tudomány is nagy szerelme volt. Némi idő után végül sikerült egyensúlyt teremtenie a munkája és az élete közt. Persze nem ment könnyen, olykor már-már ott tartott a kapcsolatuk, hogy végleg véget ér. De aztán kiállta az idő próbáját, s később a felesége lett. Aztán pár évvel később gyerekei születtek. Ezek után ideje nagy részét igyekezett a családjával tölteni, és nem csak a munkájával. Persze ez se ment neki mindig olyan jól, vagy könnyen. Azonban egy idő után döntenie kellett. Minek szenteli az ideje nagy részét? A családjára, akik a nehézségei ellenére is szerették és támogatták? Vagy a tudományos munkáira koncentrál, miközben a magánélete tönkre megy? Végül a családja mellett döntött, ezért, amíg a gyermekei fel nem cseperedtek, a munkáját igyekezett háttérbe szorítani. Évekkel később nagyjából mikor olyan hetven-nyolcvan évesnek számíthatott a Földi időszámítás szerint, hatalmas áttörést ért el. S addigra már sikerült kivívnia és elérnie, hogy egyike legyen népünk leg kiemelkedőbb elméinek is. Szóval az áttörése, amivel különleges helyet kapott a fajunk belső köreiben az az időutazás módjának és lehetőségeinek kivitelezése volt. Mindezt már régóta tervezgette alakítgatta, mire sikerült végül áttörő eredményt elérnie. Tudjátok a Vallitrius-iak már nagyon régóta szerették volna megfejteni az időutazás titkát is. De eddig senkinek sem sikerült. Bár a gépezete nem sima időgép volt. képes volt vele nem csak az időben, de a térben is tudott utazni vele. Gyakorlatilag egyesítette egy nagy távolságokat áthidalni képes űrhajó és az időutazás lehetőségét. Tudjátok a mi fajunk már több millió éve élt a bolygónkon és úgy pár százezer éve járjuk mindössze csak be az univerzumot… De mielőtt megkérdeznétek, nem mindezek ellenére, nem igen hódítottunk területeket sem a Kasterborous csillagködben, sem messzebb. Mindössze pár tucat csillagrendszert tudhatunk magunkénak. Szóval nem túl nagy a mi területünk. – S amint kimondta e szavakat álomba is szenderült. A fiatalok szülei, is követték az öregúr példáját és elmentek, a gyerekekkel, hogy hagyják pihenni az idős mesemondót. Hiszen már későre járt az idő.

Másnap délután járunk, mikor az ifjú gyermekeknek újra folytatja a Doktor történetét az ismeretlen idős férfi. Ám ezúttal a gyerekek többi családtagjai is csatlakozott a hallgatósághoz, hiszen a korábban elcsípett töredékek nekik is felkeltették az érdeklődésüket. Eddig önmagában ez a történet sem a legizgalmasabb kalandregény, amit olyan nagy élvezettel olvasnánk vagy hallgatnánk meg valakitől.
Öregúr evett egy kis uzsonnát és ivott egy kis teát, majd ismét folytatni kezdte a történetét.
- Hol is tartottam… - gondolkozott el a férfi. Kis idő után eszébe jutott, majd folytatta.
- Áh meg is van. Szóval a Doktor több éves kitartó munkával sikeresen létrehozott egy működő tér idő gépet, amivel, képes volt akár hatalmas távokat is megtenni és előre és hátra is utazni az időben. – ismételten belekortyolt a teájába. Közben a legfiatalabb hallgatóság egy újabb kérdést készült feltenni.
- S mond miért épített egy tér időgépet? – kérdezte az ifjú. Erre az idős ősz férfi elmosolyodott.
- Nos, pontosan nekem sem árulta el ennek az okát, de az biztos, hogy ez volt élete egyik legfontosabb munkája. De mivel elég rég ismerem, csak azt tudnám mondani, feltehetően több oka is lehetett erre. Bizonyos dolgokban eléggé nehéz őt kiismerni… Mindig is érdekelte mi mind honnan is indultunk és hova tartunk… Hogy miképp alakult volna a történelem, ha egyes mozzanatai másként alakult volna…
Talán erre a legmegfelelőbb válasza a kíváncsisága lenne. Meg kezdetben azt hitte, ha néhány szerencsétlen véget ért barátjának megváltoztatja a múltját, azzal megmentheti őket, vagy legalábbis nem olyan módon ért volna véget az életük, ahogy történt. De be kellett látnia, hogy az időutazással sem lehet mindent helyrehozni, vagy megváltoztatni. Szerencsére a próbálkozásai nem kevertek nagy galibát az időben, de apróbb változások viszont történtek. Jó lecke volt számára, hogy legközelebb, ha ilyet akarna tenni, meggondolja, érdemes-e és hogy mivel járhat mindaz. Valamivel később a Gallifrey haditanácsa is rá akarta tenni a kezét, hátha ezzel pár dolgot a Vallitrius-iak javára változtathatna. Viszont ez ő nem engedte, mondván hogy túl veszélyes lehet rossz kezekben. Ennek érdekében ellátta némi védelemmel is, hogy akárki ne lophassa el, vagy pusztítsa el. Hisz ki tudja milyen következményei lenének… Ennek köszönhetően, ha csak ő nem hagyja jóvá, az általa Tardisnak hívott hajóban való tartózkodást, be sem juthatnátok. Bár sosem árulta el senkinek sem, hogyan is működik a védelmi rendszere, de elég hatásosnak bizonyult. Néhány alkalommal én is utaztam vele. Sok esetben sodródik az eseményekkel és ennek köszönhetően sok érdekes vagy veszélyes és olykor még izgalmas kalandokba is keveredik. De akár hány alkalommal a múltban jártunk óva intett, hogy ne csináljak hülyeséget. Mert annak rossz, vagy legrosszabb esetben helyre hozhatatlan következményei lehetnek. Éppen ezért ha a múltban jártunk igyekeztünk sodródni az eseményekkel és feltűnés mentesek, lenni. Aztán kicsivel később elváltak útjaink. Úgy döntöttem, mást is kipróbálok a hátralevő életemben. Azonban mielőtt elváltunk megesketett, hogy ne mondjak túl sokat a közös kalandjainkról, mert rosszul is alakulhatnak a dolgok. Ezért sem mentem most bele a részletekbe. De annyit azért mondhatok, hogy szép idők voltak. A találmánya által sok olyan dolgot, és kultúrát láthattam, amiről azelőtt csak olvashattam. De elmondhatom nektek nincs ahhoz fogható élmény, mikor magad tapasztalhatod meg a történelem alakulását. De mind ez, már több száz éve történt.
Azóta csak elvétve hallottam felőle. Ráadásul kisebb nagyobb szünetekkel vagy a Gallifreyi nagytanácsunk, vagy a haditanácsunk is szokta zaklatni a technológiáért. De ő sosem enged nekik. Egy biztos, ha kell, ő felbukkanhat bárhol és bármikor, annak valószínűleg valami oka van.  Na, azt még majd elfelejtettem mondani, hogy bár sok helyen megfordultunk a számára legkedveltebb hely sokszor mégis a Föld volt. Nagyon érdekes korszakokat éltek meg. De erről majd legközelebb mesélek nektek.  A Doktorról pedig egyelőre ennyit mondhatok, de talán még ti is összefuthattok majd vele…Képességei: Jelenleg nincs, de ez még változhat a későbbiekben…

Szakértelmei:
Időutazás, és a vele kapcsolatos kezdeti tudnivalók, Professzori szintű Fizika és matematikai ismeretek, alap kémiai és általános ismeretek. Beszéli a Vallitriusi nyelvet, a Földi Angolt Kree nyelvet

Tér-időgép (TARDIS):
Egy több évtizedes kutató és kísérletező munkálatok során sikeresen kivitelezett tér-idő gép. Végleges és sikeres eredményeket a Doktor nagyjából a nyolcvanas éveiben ért el. Gyakorlatilag épített egy kis űrhajót, melyben ötvözte, egy átlagosan nagy távolságokat megtenni képes űrhajó és az időutazás lehetőségeit. Így kombinálva egyszerre utazhat a térben és akár az időben is. Ugyan akkor a tér-időgép másik érdekessége az, hogy amióta aktiválta a Doktor, az létrehozott egy fix nagyságú speciális zsebdimenziót, mely nem terjed ki a hajó falán kívülre, ezért odabent az űrhajó valamelyest nagyobb, mint kívül. Némi vizsgálat után kiderült, hogy a zsebdimenzió szinkronban van a mi valóságunkkal. Viszont nem volt stabil átjárási lehetőség a hajó belseje és a külvilág közt. Némi kutatás és vizsgálódás után megtudta, hogy a mi valóságunkban létező fix tárgyhoz, kell kötnie a tér-időgépet, ezzel biztosítva az átjárást a külvilág és a hajó belseje közt. Erre akkor jött rá, mikor az általa Tardisnak elnevezett hajójában végzett méréseket és számításokat a hajót körülvevő zsebdimenzióról. S egy navigációs meghibásodás miatt lezuhant a Föld bolygóra Angliában, egy Angol kék rendőrségi telefonfülkének ütközve. Aztán a hajó reagált a mi dimenziónkban lévő érintkezésbe került tárgyra. Így felvette annak alakját, mellyel áthidalta a két dimenzió közti különbségeket. Nem sokkal ezután tudta meg, hogy Angliában kötött ki, körül belül 1960-as években.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjegyzések: -


A hozzászólást Doktor összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 27 Jan. 2015, 20:37-kor.
Doctor
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Doktor Empty Re: Doktor

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 14 Május 2014, 09:09

Szépen megoldottad az egyeztetésünk után mindezt.
Egy apróság, ezért nem írok külön PÜ-t. A fajod mögé írd be, hogy szuperzseni alfaj. Mert ez lemaradt Smile
Egyébként elfogadva, egy adatlapot írj, aztán mehtesz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Doktor Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Doktor Empty Re: Doktor

Témanyitás by Doctor on Szer. 14 Május 2014, 14:08

Adatlap:

Név: Doktor
Lakás/Létesítmény: Ha a szülőbolygóján van, akkor Gallifreyn az ottani otthonában tartózkodik a családjával. Ha úton van, akkor a TARDIS az otthona.
NJK: Nincs
Foglalkozás: Tudós (Szuper-zseni), Időutazó
Munkahely: Ha épp nem a múltban, vagy a Jövőben jár, és otthon van, akkor a Gallifrey tudományos tanács székhelyében dolgozik.
Pénz: Nincs
Bevétel/hét: Nincs
Eszközök: TARDIS tér-időgép
Felszerelés/fegyverek: Nincs fegyvere
Vállalat: Nincs
Szövetség: Egyenlőre a saját népén kívül nincsenek támogatói.
Törzshely, ahol megtalálható: Vallitrius bolygó, vagy a TARDIS
Ismertebb szövetséges: Nincs
Ismertebb ellenség: Kree
Felhasznált kreditek: -
Fennmaradó kreditek: 4 Kredit
Doctor
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Doktor Empty Re: Doktor

Témanyitás by Doctor on Szer. 20 Május 2015, 19:51

A Knowhere állomás eseményei után történtek bővítménye (7 hónap elteltéig):


Miután a Knowhere Celestial űrállomáson vésetért a kis kalandom, mielőtt távoztam volna onnan, felkértem Carl Morrow-t, hogy tartson velem. Hiszen nem csak sokat segített, de most, hogy útitársammá lett, őt is jobban megismerhetem, s pár kérdésemre is választ lelhetek, mely felmerült a Knowhere állomáson tett látogatásomkor.
Már ez alatt a hét hónap alatt is jópár izgalmas és olykor még veszélyes kalandokon is keresztül mentünk. Számos helyre, korszakba kalauzoltam el új társamat, melyek közt volt pár a múltban, s a jövőben is. Ugyan akkor még számos nagy kaland állt előttünk, tele veszélyekkel és izgalmakkal...

//Bocsi, hogy csak ennyit írtam, de nem tudtam jobban kifejteni 7 hónapot, főleg, hogy csak hézag kiköltésnek kellett. Smile De talán erre ennyi is elegendő. Smile //
Doctor
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Doktor Empty Re: Doktor

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 20 Május 2015, 19:54

Bőven elég, azért kértem, mert ha említetek valami konkrétat, akkor azt bele tudom szőni a későbbiekbe, vagy ebbe a kalandba. Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Doktor Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Doktor Empty Re: Doktor

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.