Alekszej Vaszilenko

Go down

Alekszej Vaszilenko Empty Alekszej Vaszilenko

Témanyitás by Alekszej Vaszilenko on Vas. 01 Jún. 2014, 18:04

Adatok:


Név: Alekszej Valentyinovics Vaszilenko
Egyéb név(i): A Nyúl
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: semleges; szívesen beszélget bárkivel, de érezhető rajta egy bizonyos szintű távolságtartás. Nehezen viseli a csipkelődést. Vegetáriánus, antialkoholista és állatbarát. Nagy könyvmoly, így mindig lapul nála egy könyv, bárhová is menjen. Kedvencei: Watership Down, Őrség-sorozat, A hétfő szombaton kezdődik, Perdido pályaudvar, végállomás, Snow Crash és az 1984. Beszél oroszul, angolul és jelenleg a németet tanulja. Idegességében és lelkesedésében gyakran kocogtatja a fogát.
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2000. december 10., Moszkva, Oroszország
Kor: 24
Család: elhunytak mind
Foglalkozás: nincs
Testmagassága: 175 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: barna
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: különösen bolyhos füle van
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Életrajza:

Alekszej 2000-ben született, Moszkvában. Alekszej számára nehéz volt a gyermekkor. Szülei nem sokkal a születése után elváltak, mert az apja, Valentyin nem bírta a munkahelyét összeegyeztetni a családjával, így anyjával, Zinajdával kiköltöztek a fővárosból.
 Gyermekkorát a kedvelt kirándulóhelyen, Inzerben töltötte, mely a közeli folyóról kapta a nevét. Zinajda szüleivel éltek, békés körülmények között. Alekszej sok barátot szerzett magának önzetlen és közvetlen természetével, de a dolgok megváltoztak, mikor betöltötte a tizennegyedik életévét. Ekkor jelentek meg rajta a mutáció jelei.
 Mindkét füle körül bolyhok nőttek, kiélesedtek az érzékszervei és előbújtak a karmai is. Családja megpróbálta elfogadni a fiú másságát, de érezhető volt rajtuk, hogy félnek tőle. Osztálytársai is elfordultak tőle, valamint elkezdték gúnyolni és sértegetni. Ekkor aggasztották rá a Nyúl („Krolik”) becenevet. Alekszej tűrte egy darabig, majd bemutatta nekik a legfőbb goszpogyint, a padlót.
 Ezek után a kitaszítottak magányos életét kezdte élni, melyet nagyon nem akart. Elárulva érezte magát, hisz sosem ártott senkinek. Ekkor szokott rá jobban a könyvekre, és a magányos sétákra az Inzer folyó mentén. Az egyik ilyen sétáját pár osztálytársa zavarta meg, akik eldöntötték, hogy összeverik. Alekszej tudta, hogy ha most előhívja a karmait – melyeket eddig még egyikük sem látta –, akkor az még nagyobb slamasztikába keverheti őt, ezért megmaradt az ökölhasználatnál. Balszerencséjére az egyik szerencsésen a földre küldte, a többiek pedig rugdosni kezdett. Ekkor tűnt föl vele egykorú, de nála jóval magasabb és testesebb fiú, aki már a jelenlétével is a frászt hozta rájuk. Közel három méter volt, izomtól duzzadó és – Alekszej megdöbbenésére – neki is voltak karmai. Elkergette a fiúkat, majd bemutatkozott: Igor Ivanovics Vasziljev volt a neve, de a „Medve” nevet jobban szerette. Így kezdődött hát a két mutáns, a nyúl és a medve barátsága.
 A tanulmányi eredményeivel folyamatosan remekelő Alekszej iskola után találkozott Medvével, aki bemutatta őt három másik mutánsnak, akikkel lógni szoktak: Szergejnek, a Sünnek, Fjodornak, a Rókának és Iszáknak, a Héjának. Alekszej úgy érezte, ismét barátok között lehet.
 Hogy a fiúk bebizonyítsák a társadalomnak, hogy nem jelentenek veszélyt, ezért úgy döntöttek, hogy szuperhős csapatot alkotnak, akik segítenek a bajbajutottakon. Bár sikerült több tolvajt és veszélyes részeget átadniuk a hatóságoknak, önbíráskodás vádjával többször is beidézték őket. Ők mindezek ellenére is folytatták a tevékenységüket, míg meg nem történt a tragédia: Sünt megölték. Egymaga próbált megállítani egy részeg férfit, aki verte a feleségét, de nem vette észre, hogy annak a kezében nem fémrúd volt, hanem egy töltött puska. A tettet pedig – bár Medve és Nyúl ellenezték – Héja és Róka megtorolta. Nem csak az alkoholistát végezték ki, hanem annak feleségét és gyerekeit is lemészárolták. A két mutáns bűnöző lett, akit felszívódtak egy időre.
 Nyúl és Medve igyekezték elfelejteni őket, és inkább a tanulmányaikra koncentráltak. Az általános elvégzése után Zinajda és a nagyszülők már olyannak szerették a fiukat, amilyen. Mikor Alekszej betöltötte a tizenhatodik életévét, egyik rokonuk üzente meg, hogy az apja autóbalesetben hunyt el. A hírt az anyja viselte a legrosszabbul, aki a férfi iránt érzett szerelme miatt nem ment férjhez többé. A Nyúl békésnek mondható gimnazista évei végén találkozott újra Rókával. 2018-at írtunk ekkor.  
 A szökésben lévő gyilkos addigra már elkötelezte magát az emberiség kiirtása mellett. Azt az elvet vallotta, hogy az emberek elavultak, és csak hátráltatják az új nemzedék fejlődését. Ilyen szempontból nézve kártevők, és el kell pusztulniuk. Alekszejnek valahogy a körözött mutáns, Magneto jutott eszébe róla. Fjodor viszont említette, hogy egy alkalommal ütközött az X-Men csapattal, mikor ki akart fosztani Héjával egy üzletet New Yorkban. Héja saját hibájából nem élte túl az összecsapást, ezért tért vissza Róka Oroszországba, hogy összeállítson egy csapatot. Ajánlatát Medve és Nyúl is visszautasította, melynek egy hónappal később meg is lett az eredménye.
 Mikor Alekszej találkozni akart Medvével, azt látta, hogy egy mentő és néhány rendőrautó állt a család háza előtt. A rendőröktől tudta meg, hogy Medvét megtámadta és súlyosan megsebesítette egy másik mutáns. nyúl tisztában volt vele, hogy ki lehetett az, és úgy döntött, hogy megkeresi és megpróbálja megállítani.  Mikor hazaért, a házi már lángokban állt, és egy kabátos alak várt rá nem messze: Róka volt az.
 Fjodor még egyszer felszólította Alekszejt, hogy álljon mellé, vagy a családja sorsára jut. A Nyúl, kinek eszét ellepte a harag, karmokká növesztette körmeit, majd rárontott a mosolygó pszichopatára. A harcban sokáig Fjodor kerekedett fölül, mert jóval több tapasztalata volt benne, mint Nyúlnak, aki csak végső esetben folyamodott a fegyvereihez. A harcot végül Nyúl nyerte meg, egy nyúlhoz méltó csellel.
 Menekülést színlelve becsalta Rókát egy erdőbe, ahol cikkcakkban futással körbe-körbe terelte az őt szorosan követő mutánst. Mikor az kezdtet fáradni, hirtelen irányt változtatott, és miközben átugrott Róka válla felett, belémártotta karmait az egyik kezével, majd földet éréskor a hátába szúrta a bal kezén lévő karmokat. Ezután a magasba emelte Rókát, és nekivágta egy fának. Miután kihúzta belőle a karmokat, a földön fetrengő Fjodorba mélyesztette őket, és addig döfködte, amíg az bele nem halt a szúrásokba. Az utolsó mondata az volt, hogy „a rókának el kellett volna kapnia a nyulat”, mire Alekszej így felelt: „Mutánsokra ez nem vonatkozik.”
 A tudat, hogy gyilkosságot hajtott végre, rosszulléttel töltötte el, de folyamatosan azzal győzködte magát, hogy valakinek meg kellett állítania az őrültet. A leégett ház romjai között rátalált anyja és nagyszülei maradványaira, majd nagy erőfeszítések után eltemette őket. Ezután látogatta meg Medve családját, ahol megtudta, hogy barátja belehalt a Rókától kapott sebébe. Elárulta nekik, hogy bosszút állt a gyilkoson, és elhagyja Oroszországot, hogy az X-Menhez csatlakozhasson New Yorkban.
 A Rókával vívott csatája döbbentette rá, hogy sok hozzá hasonló és veszélyesebb mutáns járkálhat a világban, akik kockáztatják az emberiség és a mutánsok közötti békét. Bár nem kedvelte túlzottan az embereket sem, háborúzni sem akart velük.
 Mikor New Yorkba repült, felvette a kapcsolatot az X-Men vezetőjével, Serena Davidsonnal, aki szívesen látta a csapat tagjaként. Alekszej az elmúlt néhány évet azzal töltötte, amivel a legtöbb mutáns. Képességeit igyekezett karban tartani és fejleszteni. Nagy erőt fektetett kedvenc hobbijába, az olvasásba, és elolvasta kedvenc olvasmányait angol nyelven is, valamint számtalan más írótól is volt lehetősége olvasni.
 A 2023-2024-es démoninváziót nagyon nehezen sikerült átvészelnie. Karmai automatikusan megnőttek, saját akaratán kívül, és erős késztetést érzett a gyilkolásra, ami korábban távol állt tőle. Az ösztönei azt súgták, hogy látogassa meg néhány társát és ontsa vérüket, de mivel a nyulak nem ragadozók, ezért Alekszej képes volt egy "sajátos" módszerrel átvészelni ezt a kemény időszakot: szinte teljesen lebontotta saját szobáját a karmaival és a fogaival. Az épületben hallható volt, hogy több, állatias jellegekkel bíró osztálytársa nem volt ennyire szerencsés helyzetben. Őket más mutánsok fékezték meg.
 Az évek során kialakította sajátos harcstílusát, melynek lényege, hogy sokkal többet épít cselekre és stratégiára, mint a szemtől-szembeni konfrontációra. Viszont Logan különóráinak köszönhetően megtanult küzdeni is velük.          

Képességei: Alekszej a nyulak képességével bír. Az átlagosnál jóval gyorsabban fut, nagyobbat ugrik, élesebben hall és szagol. Önvédelmi eszközként vész esetén 10 cm hosszúra megnövő karmait használja, melyek a megkeményedett körmének meghosszabbodásai. A karmos élesek és strapabíróak, de nem törhetetlenek. Öt tonnás ereje van. Metszőfogai mindig növekednek, így hetente egyszer meglátogatja az iskola fogorvosát, csiszoltatási szándékkal. Bár ez még nem derült ki számára, de nagyon szapora. Ha teherbe ejtene egy nőt, az négyes ikreket szülne neki.


A hozzászólást Alekszej Vaszilenko összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 01 Jún. 2014, 20:27-kor.
Alekszej Vaszilenko
Alekszej Vaszilenko
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 15
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Jun. 01.
Tartózkodási hely : Ahol lennie kell.

Karakteradatok
Főkarakter: Alekszej Vaszilenko
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2348-alekszej-vaszilen rondaar

Vissza az elejére Go down

Alekszej Vaszilenko Empty Re: Alekszej Vaszilenko

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 01 Jún. 2014, 18:33

Az előtöri jó, csak egy kis dolgot hiányolok, miként élte meg a démoninváziót a karaktered 2023-24-ben? A suli ugyan védett volt, de az egész invázió elején Brooklyn-ban minden állat és állatszerű mutáns megvadult és rátámadtak emberekre, egymásra. Így a Te karid is. Ezt pótold és írd meg 1-2 mondatban, hogy miként élte meg.
A képességet, ahogyan mondtam látom átvetted a lupine/feline részből, ez rendben van, de én még beírnám, hogy mivel rágcsáló állandóan növő metszőfoga van, emiatt mindig rágcsálnia kell, hogy ne nőjön túl nagyra.
Ezeket pótold, aztán szólj és elfogadlak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Alekszej Vaszilenko Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Alekszej Vaszilenko Empty Re: Alekszej Vaszilenko

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 01 Jún. 2014, 20:17

Elfogadva.
1200$ kezdőtőkét kapsz, írj egy adatlapot, mm pótold ki az X-men bónuszai alapján ami van.
Utána kezdhetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Alekszej Vaszilenko Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Alekszej Vaszilenko Empty Re: Alekszej Vaszilenko

Témanyitás by Alekszej Vaszilenko on Vas. 01 Jún. 2014, 20:29

Adatlap:

Név: Alekszej Vaszilenko
Lakás/Létesítmény: - egy saját lakás a Xavier iskolában (szervezettel járó bónusz)
NJK: -
Foglalkozás: -
Munkahely: -
Pénz: - 1200 $
Bevétel/hét: - 400 $
Eszközök: - az iskola tulajdonában lévő járművek használati joga (szervezettel járó bónusz)
Felszerelés/fegyverek: -
Alekszej Vaszilenko
Alekszej Vaszilenko
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 15
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Jun. 01.
Tartózkodási hely : Ahol lennie kell.

Karakteradatok
Főkarakter: Alekszej Vaszilenko
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2348-alekszej-vaszilen rondaar

Vissza az elejére Go down

Alekszej Vaszilenko Empty Re: Alekszej Vaszilenko

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.