Kevin Calm (Volt)

Go down

Kevin Calm (Volt) Empty Kevin Calm (Volt)

Témanyitás by Night on Kedd 10 Jún. 2014, 14:44

Kép: Kevin Calm (Volt) Guy_cecil_by_baroquebeat-d6gein7
Név: Kevin Calm (Volt)
Nem: férfi
Jellem: nyugodt, megfontolt, de néha forrúfejűvé is tud vállni, főleg stresszhelyzetben.
Személyazonosság: titkos
faj: klón
Kor: 5 (17) külsőre, de valójában csak nem rég hozták létre
Foglalkozás: még semmi
Testmagassága: 175 cm
Testsúlya: 75 kg
Szeme színe: zöld vagy fehér
Haja színe: szőke
Bőre színe:fehér/kaukázusi
Különleges ismertetőjel: kissé változik a külseje az erejével arányos mértékben, meg ha sebzik vér helyett kis energia hagyja el gőzszerűen a  testét. Ezen felül mivel klón, ezért a vállán van egy villám alakú tetoválás
Egészségi állapot/ betegségek: hát erre nem tudom mi is lenne a jó válasz

Előtörténet: Mivel még csak pár napos, ezért nem túl sok mindent írhatnék róla, bár emlékszik Antony Calm múltjára és birtokolja a képességeit.
Lásd Antony Calm élete:
előtörténete:

Mit is mondjak, az életem közel sem volt érdekes egészen a nyolcadik életévemig. Az Ismeretlen birodalomban születtem és éltem az életemet. Az orvosok és tudósok kasztjába születtem, bár nem emiatt lettem tudós. Egyszerűen csak imádtam a kihívásokat és a tudományban elég sok van. Már gyermekkoromban eldőlt a sorsom vagyis az a része ami a pályaválasztást illeti. Jó életem volt, míg egy nap feje tetejére nem állt az életem.
Épp a laboromban voltam, ahol épp a különböző energiaforrásokat vizsgáltam. Elő akartam állítani egy anyagot, ami képes a legtágabb értelemben lévő energiaforrásokat is kihasználni, és átalakítani. Mint a mondás is tartja az energia nem vész el csak átalakul, ezt a szólást vettem alapul, mikor nekiálltam a kísérletezésnek. Ám azonban a napnak csúfos vége lett. Egy madár berepült az ablakomon és felborította a Bunsen égőmet, ami rádőlt a képcsöveimre, melyek szét is törtek és láncreakcióval robbanni is kezdtem, míg az egész labor egy nap robbanás keretében fel nem robbant, velem együtt. Azt hittem végem, mikor megpillantottam a fehér fényt. Azt hittem az új életbe vezető kaput látom, és hamarosan új testben ébredek, de nem így lett, amikor felemeltem a kezem megláttam, hogy én magam árasztom ezt a fényességet.
FÉNYESSÉG:
Alig akartam hinni a szememnek, a romok közt álltam és bámultam a fehér kezemet, mire eleredt az eső. A kezem pedig lassanként kezdett normális színű lenni, bár még így is eltért a megszokottól jóval fehérebb volt mint szokott. Mikor az eső már szabályosan zuhogott sem érdekelt, mert engem egyedül az életművem érdekelt, a laborom ami odalett. Lenéztem az egyik tócsára mire egy furcsa dolgot véltem felfedezni, mintha hipóban mostak volna ki. Úgy néztem ki.
Majd ahogy az eső egyre többet esett, úgy a színem  is lassanként kezdte visszanyerni eredeti tónusát.
Ez volt az az este, ami megváltoztatta az életem, új képességekre tettem szert, új értelmet nyert az életem, a laboromat később újjáépítettem és a helyiek szemében pedig orvosból új kasztba emelkedtem. Különleges Spirituális lénnyé emeltek, ilyen még sosem volt a előtt, bár nem ugrottam a kasztrendszer legtetejére, de azért elég nagy előrelépés volt ez is számomra.
A városban hamar fejlődésnek indult az informatika, hála a képességemnek, nem is tudom, valamiért a képességgel kapcsolatban magas informatikai tudást is szereztem.
Egyik nap a birodalmon kívül összetűzésbe keveredtem néhány idegennel, bizonyára a fertőzött területekről jöttek, mert annyira nem tudtam másra tippelni mikor velük találkoztam. A lényeg az, hogy egy olyan helyre csaltak, ahol nem volt semmilyen energia forrás. Egy zárt bunkerbe, hol nem volt se napfény se szél se semmi. Ott szó szoros értelmében szétvertek és már azt hittem meg is haltam, de nem így lett, mikor kinyitották a bunker ajtaját, hogy lelépjenek a beszökő szél energiájából egyszerűen újra születtem. De olyan gyengén, hogy éppen csak szilárd alkot tudtam felvenni. A kezem hajam olyan fehér volt mint a fal, én pedig olyan rosszul éreztem magam mint egy hulla.
Vártam egy kicsit míg elmentek a támadóim, majd kimentem a bunkerból, a friss levegő és az arcomat simogató szél ereje újra megtöltött valamennyire energiával, már kezdett normálisabb színem lenni, és már képes voltam arra is, hogy hazatérjek.
Na ekkor jöttem rá, hogy én igazából hallhatatlanságot is kaptam a robbanás által.
Bár ezek után sem változtam meg túlzottan, nem lettem beképzelt paraszt, mint körülöttem egyesek lettek volna ilyen hatalomtól. Ami szerencsémre nem részegített meg, legalábbis eddig.

képessége:
A robbanás következtében megváltozott a molekuláris szerkezete és energiává alakult. A balesetnek köszönhetően Anthony képessé vált, mindenfajta energiát magába szívni és felhasználni azt, még azt is ami az imént használódott el.
A filmekkel ellentétben az ő mérete nem nő meg, mikor energiát szív magába, hanem csak sűrűbbé válik benne, így nagy mennyiséget képes tárolni és kibocsájtani is. Ha akarja képes elektromos vagy ha úgy jobban tetszik energiacsapásokat mérni ellenfeleire. Apropó csapások, ha őt sebzik, akkor mivel a molekuláris szerkezete átalakult, ezért nem vérzik, hanem helyette kisebb mértékű energia szabadul fel a sebből miközben regenerálódik. Olyan mintha gőz párologna el belőle. Meg lehet a férfit sebezni, de mivel képes akármilyen energiából regenerálni magát ezért nehezen. mondjuk, ha fejbe lőnék, akkor a lövedék áthatolna a fején és magából a lövedék repülési energiájától regenerálná magát.
Képes fizikai és energia formájában is létezni, tehát, ha akar képes puszta energiává válni, ami van mikor látható, ilyenkor olyan mint egy fehér lámpa. Ilyen lakban képes belemászni gépezetekbe, és akár töltődésre, gépek irányítására, közlekedésre, vagy éppen menekülésre tudja ezt használni. Képes uralni az árammal működő gépeket, ha nem árammal működő géppel találkozik, akkor annak a fejlettségét függ, hogy csak kisütni, vagy pedig uralni is képes -e azt.
Ha kisütést akaratával tudja irányítani, nem passzív képesség. Ha egy gépben van, miközben elmegy az áram, akkor sincs probléma, mert nem ragad benne. Egyszerűen csak ki kell jönnie belőle és emberi alakot ölteni, mert haladhat tovább az áram nélküli rendszerben, de ilyenkor félő, hogy elfogy a saját energiája és önmaga is.
Már egyszer megtörtént, hogy Anthony energiáját sikerült elfogyasztani, de a férfi szerencséjére az energia nem vész el csak átalakul, így amikor a "halála" helyszínén valamilyen energia jelentkezett, legyen az akár egy szélfuvallat is, akkor kezdetben csak nagyon gyengén, de sikerül visszahozni őt az "életbe". Így gyakorlatilag hallhatatlanná is vált. (Az energia elszívó berendezések árthatnak neki energia alakban, de ha emberi alakban van, akkor a teste viszonylag szilárd így nem juthat ki az energia csak külső támadásra)
Bár nem hétköznapi ember de azért neki is vannak fiziológiai szükségletei, szüksége van az alvásra evésre stb. Bár rövidtávon elhanyagolhatja az alvást mivel tele van energiával, de ez hosszútávon nem tesz jót neki, így az alvást pótolnia kell. (Alvás közben nem kell kapcsolatba kerülnie semmilyen energiaforrással, mert ahogy az emberek úgy ő is képes az alvásból és evésből energiát meríteni.
Az erejének/energiájának sűrűsége kissé meglátszik a férfin, ugyanis a bőre haja, és színe minél világosabb árnyalatú annál kevesebb az energia benne, de ez csak kis mértékben észlelhető. vagyis miután újraéled még gyengébb és a haja tejföl szőke pl, míg ereje teljében már egészen sötétszőke. A bőre és szeme színével is hasonló dolgok állnak fent.
Még valami, ha energia alakból visszaváltozik emberré akkor sem lesz pucér, mert képes ruhát "készíteni" magának puszta energiából.

Az élete egy sokkal kezdődött. Amint felébredt egy üvegtartályban találta magát egy próbatermet közepén. Se ajtók se ablakok, csak egy börtönöz hasonlító szoba, amelyben nincs semmilyen készülék vagy vezeték amelyen keresztül kijuthatna. Volt, mikor felébredt, kapásból fuldokolni kezdett és sokkolta a dolog, hogy az utolsó emléke az, hogy egy hotelben ül az ágyon, a következő pillanatba pedig itt ébred fel mint valami laborpatkány.
Hamar felfogja hol is van és azt is, hogy az üvegen keresztül nem jut majd ki mert le van szigetelve. De nem sokáig fürkészhette a környezetét, mert beindult a riasztó.
Azonban, amint megérzi a víz energiáját maga körül megnyugszik é rá is jön a menekülésének kulcsára. Energiává alakul és a víz szűrőberendezésén keresztül távozik a tartályból, akkor már levegőhöz is jut. Amint a fiú kiért a fények kialudtak, mintha lekapcsolták volna az energiát, áramot, mindent.Volt a falakhoz érve észrevette, hogy azok fémből vannak, kockáztatott és árammá alakul, majd kihasználva, hogy a fém vezeti az áramot, kijut a laborból, majd az épületből is. Majd házról házra halad tovább, ahonnan már energiát is képes volt magához venni így már könnyebben és gyorsabban haladhatott.
A fiú a határon kívül öltött csak alakot ismét, persze kissé messzebb, hogy a kamerák ne láthassák.
Miközben kifújta magát, több dolog is feltűnt neki, köztük az, hogy alacsonyabb a megszokottnál, a hangja magasabb lett és a vállán egy tetoválás van. Az eddigi, vagyis a kapott ismeretei alapján csak két dologra tudott következtetni: hogy valamilyen célból fiatalítottak rajta, ami valószínűt lenek tűnt. A másik pedig az, hogy ő nem az eredeti Eno, hanem egy Klón, erre lett volna egyedül magyarázat a tetoválás is, meg, hogy miért fiatalabb, bár azt még nem tudta, miért babráltak a DNS-ével, hogy fiatalabb legyen, igazából Volt sohasem akarta megtudni ezt. Csak haza akart jutni, pontosabban Eno otthonába, vagy legalább abba a városba csak még nem tudta hogyan. Nem sokat gondolkozott a válasz elég hamar jött egy vihar képében. Míg gondolkozott csak az tűnt fel neki, hogy hirtelen más illata lett a levegőnek és kissé lehűlt. Mikor felnézett, az arcán mosollyal várta a vihart, amibe belekapaszkodhatott energiaként. A  villámok és a szél erőssége elég energiával látták el a fiút és eleinte jó irányba is repítették.
Már az út felét megtette, mikor a szél irányt váltott és elindult visszafelé, ekkor döntött úgy a fiú, hogy "kiszáll a taxiból". Nem sok ideig kellett várnia, míg egy újabb viharba kapaszkodhatott.
A hosszú út után végre megérkezett az Ismeretlen Birodalomhoz. Azonban mikor be akart jutni, már nagyon le volt gyengülve a kontrasztja is egészen fehér lett. A teste még nem rég született csak és kevésbé bírta még a terhelést, a folytonos anyagváltást. Pont, mint ahogy Eno is elején nehezebben használhatta az erejét, bele kellett jönnie. Volt pedig egész nap menekült, ami eléggé megterhelő volt neki. Így a birodalomba érve rögtön a laborjába sietett, hogy kissé újratöltse magát, de már arra sem volt ereje, nem a benne lévő energia fogyott el igazából, hanem a lelki erő. Fáradt volt és alvásra volt szüksége, és mivel eddig túlhajszolta magát, így az ájulás kényszerítette álomba végül. A laborban végül pedig az egyik kollégája talált rá a fakult fiúra.

Szakértelmei:
Tudós lévén elég művelt. Mondhatnánk zseninek is, bár néha pont arra nem jön rá ami a legnyilvánvalóbb.
- Szakterületei: Fizika, biológia és informatika.
- Több nyelvet is beszél.
- Fizikum: mióta megkapta a képességét egyre többször mozdul ki, bár a legtöbbször ezeknek a birodalmon kívüli kiruccanásoknak nincs jó végük, de így legalább a kondija is elég jó lett.
- Reflexei jobbak egy átlag embernél, és a reakcióideje is gyorsabb(Képesség kellemes mellékhatásai)
- Kissé hebrencs lett (a képessége mellékhatása)
- Jó karizma.

Felszerelés:
nincs

képessége:
Mint Antony Calm-nak neki is megváltozott a molekuláris szerkezete és energiává alakult. A balesetnek köszönhetően Anthony képessé vált, mindenfajta energiát magába szívni és felhasználni azt, még azt is ami az imént használódott el.
A filmekkel ellentétben az ő mérete nem nő meg, mikor energiát szív magába, hanem csak sűrűbbé válik benne, így nagy mennyiséget képes tárolni és kibocsájtani is. Ha akarja képes elektromos vagy ha úgy jobban tetszik energiacsapásokat mérni ellenfeleire. Apropó csapások, ha őt sebzik, akkor mivel a molekuláris szerkezete átalakult, ezért nem vérzik, hanem helyette kisebb mértékű energia szabadul fel a sebből miközben regenerálódik. Olyan mintha gőz párologna el belőle. Meg lehet a férfit sebezni, de mivel képes akármilyen energiából regenerálni magát ezért nehezen. mondjuk, ha fejbe lőnék, akkor a lövedék áthatolna a fején és magából a lövedék repülési energiájától regenerálná magát.
Képes fizikai és energia formájában is létezni, tehát, ha akar képes puszta energiává válni, ami van mikor látható, ilyenkor olyan mint egy fehér lámpa. Ilyen lakban képes belemászni gépezetekbe, és akár töltődésre, gépek irányítására, közlekedésre, vagy éppen menekülésre tudja ezt használni. Képes uralni az árammal működő gépeket, ha nem árammal működő géppel találkozik, akkor annak a fejlettségét függ, hogy csak kisütni, vagy pedig uralni is képes -e azt.
Ha kisütést akaratával tudja irányítani, nem passzív képesség. Ha egy gépben van, miközben elmegy az áram, akkor sincs probléma, mert nem ragad benne. Egyszerűen csak ki kell jönnie belőle és emberi alakot ölteni, mert haladhat tovább az áram nélküli rendszerben, de ilyenkor félő, hogy elfogy a saját energiája és önmaga is.
Már egyszer megtörtént, hogy Anthony energiáját sikerült elfogyasztani, de a férfi szerencséjére az energia nem vész el csak átalakul, így amikor a "halála" helyszínén valamilyen energia jelentkezett, legyen az akár egy szélfuvallat is, akkor kezdetben csak nagyon gyengén, de sikerül visszahozni őt az "életbe". Így gyakorlatilag hallhatatlanná is vált. (Az energia elszívó berendezések árthatnak neki energia alakban, de ha emberi alakban van, akkor a teste viszonylag szilárd így nem juthat ki az energia csak külső támadásra)
Bár nem hétköznapi ember de azért neki is vannak fiziológiai szükségletei, szüksége van az alvásra evésre stb. Bár rövidtávon elhanyagolhatja az alvást mivel tele van energiával, de ez hosszútávon nem tesz jót neki, így az alvást pótolnia kell. (Alvás közben nem kell kapcsolatba kerülnie semmilyen energiaforrással, mert ahogy az emberek úgy ő is képes az alvásból és evésből energiát meríteni.
Az erejének/energiájának sűrűsége kissé meglátszik a férfin, ugyanis a bőre haja, és színe minél világosabb árnyalatú annál kevesebb az energia benne, de ez csak kis mértékben észlelhető. vagyis miután újraéled még gyengébb és a haja tejföl szőke pl, míg ereje teljében már egészen sötétszőke. A bőre és szeme színével is hasonló dolgok állnak fent.
Még valami, ha energia alakból visszaváltozik emberré akkor sem lesz pucér, mert képes ruhát "készíteni" magának puszta energiából.
Megjegyzés. Volt és Eno színe fizikai alakban gyakran változik. Amikor tiszta energiává alakul, hogy utazhasson teljesen fehér lesz a folyamat végéig, majd ha ismét emberi alakot ölt normál színe lesz, feltéve ha elég energia van a szervezetében. Ha miután szét verték, mint korábban, újra összeáll emberi alakba, akkor ha kevés energiából állt össze akkor még gyenge lesz és fehér.
Minél több energia van benne annál erőtejesebbek, élénkebbek a természetes színei. Így ha harcol, és energiát ad le csapásként, vagy mert regenerálja magát, akkor a színe fakul a szervezetében maradt energia mértékétől függően. Ez egyfajta erőjelző náluk.
A szellemi fáradtság miatt ugyanúgy veszthetnek energiát, mint bárki más, így nekik is szükségük van az alvásra, mint egy normál embernek.

Privát előtörténet véleményezést kész: igen

_________________
Reneszánsz: Zack Blue  VH: Nikoletta Blue x-diák: Akali/Vörös fülemüle  Out: Akali/Vámpírka
Kevin Calm (Volt) Nightcrawler____by_edmcguinness-d7drqg4 Kevin Calm (Volt) D3c8cad0c708650896e407947a51e8c7 Kevin Calm (Volt) Indian_girl_by_welximak-d628caj Kevin Calm (Volt) Vampire_girl_alaina_by_lilfieinabox-d36rmr9
Night
Night
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 252
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 27.
Age : 25
Tartózkodási hely : Ahol épp állok

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kevin Calm (Volt) Empty Re: Kevin Calm (Volt)

Témanyitás by Bishop on Kedd 17 Jún. 2014, 18:13

Elfogadva. Magánkaland kezdő poszt: itt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3701
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 63
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.