Marcus Dellamorte

Go down

Marcus Dellamorte Empty Marcus Dellamorte

Témanyitás by Marcus Dellamorte on Kedd 17 Jún. 2014 - 7:02

Marcus Dellamorte

Adatok:

Név: Marcus Dellamorte
Egyéb név(i): Daráló
Faj: kiborg
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 1996 január 25
Kor: 29
Család: 3 báytja és 2 húga van, apa, anya, nagybácsi, nagynéni
Foglalkozás: SHIELD ügynök
Testmagassága: 197 cm
Testsúlya: 105 kg
Szeme színe: azúrkék
Haja színe: szalmaszőke
Bőre színe: mediterrán
Különleges ismertetőjel: implantált kiborg karok, gerinc és lábak
Repülési sebesség: nincs, mert nincs rá kredit Very Happy
Egészségi állapot/ betegségek: háromszoros implantátum

Életrajza:


Olasz bevándorló családban született már Amerikában, tehát állampolgárként. Katolikus neveltetésben részesült és korán belénevelték, hogy mivel a munkanélküliség és a szegénység elől menekülve Amerika befogadta őket, megélhetést biztosított apjának a cipészműhelyben, anyjának titkárnőként és a népes nemzettség többi családjának is, ezért Amerikával szemben mindig hálát kell éreznie és büszkének kell lennie rá, hogy már amerikainak született. Három bátyjával és két húgával együtt átlagos neveltetésben részesült és a közeli iskolába járt a többi bevándorló és őshonos famíliák gyerekeivel. Sosem érezte magát kirekesztettnek vagy másnak, hamar feloldódott a nagy olvasztókemencében.
Átlag feletti méreteivel és jó mozgáskoordinációjával szabad helye volt a suli focicsapatában, ahol mindig őt küldték előre támadni. A puszta tömege elég volt hozzá, hogy két-három ellenfelet is lekössön, amíg az irányító és a sprinterek jó helyzetbe kerülnek. Sportösztöndíjjal mehetett volna egyetemre elsőként a családból, de nem érzett hozzá kellő ambíciót. Otthon ülni cipészként apja műhelyében viszont nem bírt volna, így bátyjaira hagyta a műhelyt és az apai örökséget. Érettségi után első útja a helyi toborzóirodába vezette, ahol a toborzótiszt azt hitte, hogy megütötte a főnyereményt. Egy majd két méteres, kisportolt, egymázsányi újonc nem mindennapi látvány.
Az alapkiképzés után több helyről is benyújtották rá az igényt, a kaliforniai Camp Pendletonban állomásozó 1st USMC Divison parancsnoka volt a legerélyesebb, így a makulátlan kiképzési könyvvel rendelkező kopasz ott kötött ki egy emberevő vadállat őrmester keselyűszárnyai alatt. Ám ami nem tör meg, nem öl meg, és a húst sem eszi le a csontjaidról, az erősebbé tesz. A tengerészgyalogság éves háziversenyén igazi predátorként viselkedett. Sorra foglalta el a stratégiai pontokat. Méretére rácáfolva fürgén mozgott az akadálypályán, festéklőszerrel töltött géppuskája mintha egy masszív állványra lett volna szerelve, precízen festette be a többi szakasz egyenruháját. Ő volt az egyetlen, aki írásbeli dicséretben részesült. Örült neki? Naná. Azonban teljesen természetesnek vette. Nem boldogulni akart, mert máshol nem tudott volna, nem volt karrierista, adósságát törlesztette. Testvérei jártak az eszében. Jólétben, biztonságban, egy demokrata országban, a Föld legerősebb társadalmában élhetnek és alapíthatnak családot, mert a hadsereg és a hadsereg tagjai közt ő is, éberen óvják a békét.
Az összesen két éves kiképzés után hét évig szolgált első lépcsős támadó egységben géppuskásként. Egészen megszerette a fegyvert. Ugyanolyan mozgékony volt vele, mint mások az M-16-osokkal, az M-297-es viszont már a puszta űrméreténél fogva is félelmetesebb. Ő volt az ékek csúcsa. Ekkor kapta becenevét is: Daráló.
Fényes jövő állt előtte. Lehetett volna a társadalom megbecsült és rettegett tagja kiképző őrmesterként. Mehetett volna valamelyik speciális egységhez rohamosztagosnak. Kiadhatott volna egy regényt is a kalandjairól, hogy az ellenséges állások után a best seller listákat is meghódítsa. Azonban a sors és Amerika mást tartogatott a számára. Világok csaptak egymásnak, államok bomlottak fel, testvér harcolt testvér ellen. A SHIELD bukásával a káosz elhatalmasodott az emberiség felett. Az AIM gyűlöletet keltett mindenki ellen, aki más, mint az átlagember. Mintha újra eljött volna a Holokauszt korszaka. Ezt egyébként sosem értette. A Homo Sapiens Sapiens Superium ugyanolyan evolúciós ugrás, mint a kibernetikus implantátumok. Ha nem lenne hová fejlődni akkor az ember még hosszú farokkal csimpaszkodna egy faágba és banánt enne. Az emberiség azonban elkezdte módszeresen felszámolni önmagát egy vér és acél uralta 3. világháborúban. Marcus elemében érezte magát. Ölt, gyilkolt, mindenhol tarolt a pusztítás nevében. A név miatt a megmaradt Egyesült Államokat választotta, hisz az új állam még csak nevében sem emlékeztetett arra, amelynek hűséget esküdött. Aztán ismét beköszöntött a béke, a korábbi gyilkosok pedig ismét a rendet felügyelték.
Amikor a SHIELD újraalakult véletlenül szükség volt olyanokra is, mint ő. Nem túl okosak, nem túl invidualisták, nem kiemelkedők a sakkban és a hírszerzésben. Ám lojálisak, kitartóak, megbízhatóak és harcban két vagy három emberrel is felérnek. Nem emberfelettiek, nem szuperemberek, nem mutánsok vagy hősök. Ám a Homo Sapiens Sapiens fizikai teljesítőképességének felső határát súrolják. Egy világban ahol istenek és démonok csatáznak, űrlovagok repkednek, és elfeledett világok születnek újjá, ez szinte szóra sem érdemes. Ám a SHIELD ügynökeként ez már kellő alap arra, hogy valaki kiborg katonává váljon. Jonathan Miller vezetése alatt démonirtóvá képezte át magát és életében először lőtt más fajra. Hatékonyan. New York vált az évek során kedvenc homokozójává, ahol mindig történik valami. Démoni invázió, polgárháború, lövöldözés, közelharc, ő pedig imádja az ilyet. Hogy holnap hol lesz és mi lesz az érvényes napi parancsa? Nos a történet még csak most kezdődik.


Képességei: kborg test, 20 tonna teherbírás, kiborg fegyverzet
Szakértelmei: fegyverszakértő - nehézfegyver szakirány, angol és olasz nyelv anyanyelvi, spanyol középfokú

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen/Nem (lásd lejjebb)Név:
Lakás/Létesítmény: SIELD negyed (1 kredit)
NJK: -
Foglalkozás: SHIELD ügynök
Munkahely: SHIELD
Pénz: (a staff ítéli meg a bankszámla tartalmát)
Bevétel/hét: 700 dollár
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek: titánium implantátum sav és hőálló bevonattal (2+3+4 pont), 20-as erőig tuningolva (3 pont), szervómeghajtással (4 pont), 7.62x51-es implant fegyver ARC 2.0-s energiaellátással (1 kredit = 4 pont), SHIELD rakétavető, SHIELD kevlar egyenruha
Vállalat: SHIELD
Szövetség: SHIELD
Törzshely, ahol megtalálható: parancs szerint, Fury
Ismertebb szövetséges: Jonathan Miller
Ismertebb ellenség: Jonathan Miller parancsaitól függően

Felhasznált kreditek: 16 kiborg pont és 1 kredit
Fennmaradó kreditek: 2 kredit


A hozzászólást Marcus Dellamorte összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 23 Jún. 2014 - 19:26-kor.
Marcus Dellamorte
Marcus Dellamorte
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Marcus Dellamorte
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Marcus Dellamorte Empty Re: Marcus Dellamorte

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 17 Jún. 2014 - 10:08

Elfogadva, 2200$ kezdőtőkéd van.
A SHIELD-es bónuszokat is írd fel magadnak és akkor utána mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Marcus Dellamorte Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.