Gunnhild Barbara Miller

Go down

Gunnhild Barbara Miller Empty Gunnhild Barbara Miller

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 01 Júl. 2014, 00:16

Név: Gunnhild Barbara Miller
Egyéb név(i): Gunny, Lady Gunnhild
Faj: tökéletesített ember-idegen hibrid
Nem: nő / változtatható
Jellem: részben hideg és gépies, máskor ösztöneinek engedelmeskedő, vadállatias
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: Anyahajó, Zuhanás után 600.
Kor: 421 év ( ~ 1435,6 év)
Család: egyedülálló
- U7, egykori Jonathan Miller – apa, aktív
- Stephanie Miller – anya, él
- - Ingrid Stephanie Miller – nővér, él
- - - Cal Osborn – sógor, él
- - -  Gregory Miller-Osborn – unokaöcs, él
- - Aesa Victoria Miller – húg, él (nem tudni róla)
- - Yrsa Catherina Miller – húg, él
Foglalkozás: különleges elit katona, végrehajtó, a Zsarnok lánya
Testmagasság: 185 cm (eredetileg 172 cm) / változtatható
Testsúly: 85 kg (eredetileg 65 kg) / változtatható
Szem szín: kék (eredeti) / változtatható
Haja színe: szőkés, némileg vöröses árnyalatú (eredetileg ezüst bunda) / változtatható
Bőr szín: kaukázusi / változtatható
Különleges ismertetőjel: állatias jegyek, vörös csíkok az arcon / változtatható
Egészségi állapot: legmagasabb értékeken

Előtörténet:
Gunnhild születését egy hosszabb, a háttérben zajló folyamat előzte meg. Testvére Ingrid génállománya pontosan a két szülőnek a tökéletes kombinációja. A genetikai javítások, fejlesztések ellenére a legmegfelelőbb módon öröklődtek a domináns és kedvezőbb gének, olyan sorrendben, amelynek esélye, a lehetséges tényezőket figyelembe véve matematikai nulla. A genetikai kódot kettéválasztva vissza lehet fejteni a két szülő teljes és tiszta génállományát, az utód minden tulajdonsága, részben a mentálisak is egységesen öröklődnek, kiegészítve egymást, olyan módon, amely előre való megtervezettség nélkül nem lehetséges, a biológiai tulajdonságok szintén hasonló módon párosulnak, ezzel a legtöbb addigi törvényt megcáfolva. Ennek ellenére Maniac szimulációi során minden alkalommal újabb és újabb, változó körülmények közötti megtermékenyülésnél is az eredmény, az alap genetikai minta pontosan ugyanaz volt. A pontosabb elemzések során fény derült arra is, hogy a kapott kód, amivel az utód rendelkezhet, minden esetben tartalmazza egy kialakuló különleges tulajdonság, képesség feltétlen létrejövését, amelyhez külső jegyek is kapcsolódnak. Zsarnok a helyzetet figyelembe véve nem látta szükségesnek ezt a hibát kiküszöbölni az adott vérvonalon, javítással vagy determinálással, ahhoz túl jelentéktelennek találta, csupán az elemzést számította logikus lépésnek. Az egyetlen, ami felkeltette a figyelmét, az egyik lehetséges kombináció által létrehozott egyed. Ezt megfelelőnek találta a tanulmányozásra, és egy speciális átalakítás elvégzéséhez, amivel később részben saját képére formálhatja. Gunnhild Barbara Miller az Anyahajón született, Zuhanás után 600-ban. Ezt egy testen belüli mesterséges megtermékenyítés előzte meg. Stephanie Miller egyik petesejtjét kezelték a volt Jonathan Miller hibernált mintáival. A szülés minden komplikáció nélkül zajlott le, természetes módon. Már közvetlenül újszülöttként is látszottak Gunnhildon a módosult génállománya miatt állatias jegyei, apró, hegyes fogazat, rövid, vékony karmok, testhez simuló akkor még ritka és gyenge bunda, állatias vonások az arcon. Az előzetes vizsgálatok nem utaltak ilyen változásra, ezért az orvosokat váratlanul érte az esemény. Gunnhildot közvetlenül születése után el akarták venni anyjától, Steph ekkor félelmében a gyerekkel együtt a Földre menekült, szökött a kisbabával, először a fejletlen területekre, majd biztonságosabb, titkos helyekre. Napok múlva a teljes Árnyékhadsereg Gunnhild után indult és a nyomára is akadtak a volt Skandináv félszigeten. Stephanie-nek sikerült egy figyelmeztetésnek hála időben elszöknie, de lányát már nem tudta magával vinni. Ott kellett hagynia egyedül. Az Árnyak biztonságba helyezték a csecsemőt, majd magukkal vitték.
Gunny ezután az Anyahajón egy titkos szintjére került egy különleges laborba és tudományos kutatórészlegbe. Az előzetes vizsgálatok után Zsarnok megfelelőnek találta az elvégzendő műveletekre, kísérletekre. Darabokra szedte szét, majd átalakította őt. Az O’xa bolygón két évtizeddel korábban begyűjtött, speciális és extrém értékekkel rendelkező kozmikus ragadozófaj szöveteiből és génállományából alkotott szerves részeket ültette át Gunnhild testébe. Ezen kívül már csecsemőként megkapta a standard átalakításokat és fejlettebb génmódosításokat, amelyet a Flotta alkalmaz, a szénszálas vázrendszer és keringésrendszer kivételével. Az átalakítás alatt Gunnhild végig ébren és tudatánál volt, de számára nem okozott ez fájdalmat sem sokkhatást. Annak ellenére, hogy szöveteire volt szedve, a létfontosságú életfunkciói még működtek és érzékelte is a világot maga körül, csak a fájdalmat nem érezte, ahogy félelem sem volt benne. Próbált mozogni, de azt nem tudta megtenni, ezért csak kíváncsian figyelte a körülötte lévő dolgokat, homályos foltokat. Valamiért teljesen nyugodt maradt, mintha tudta volna, hogy jó kezekben van. A műtét végen a teljes idegrendszerének átalakításakor vesztette csak el terv szerint az eszméletét. Ezután egy hidroinkubátorba került, ahol bio-nanotechnológia segítségével lett felgyorsítva a fejlődése, drasztikus mértékben. Ezzel párhuzamosan kapta meg az összes Birodalmi feltöltést, tudást és adattárat, valamint a Flottánál használt képzéseket is mentális úton. Amikor Gunny felébredt, kristálytiszta, teljesen átlátszó, jéghideg folyadékban találta magát. Végtagjai már hosszúak és teljesen kifejlettek voltak, testén a vékony bundája a folyadékban lebegve mozgott lassan körülötte. Ahogy kezét maga előtt ökölbe szorította a karmai visszahúzódtak az ujjaiba, teljesen természetes módon. Alig pár óra alatt, biológiailag öt éves szintre fejlődött, de nem csak testileg. Hirtelen törtek rá az emlékek, minden, az összes komplex tudás, kapcsolatok és az addigra már tudatosult adatok. Mintha felnőtt volna és megtanult volna mindent, amire normál esetben szüksége lett volna, alig pár másodperc alatt. A jelleme is minden torzulás nélkül fejlődött ki. Az ébredés után nem sokkal a kamra folyadékszintje nullára csökkent, majd az erőtér eltűnt. Ezután Maniac látta el őt szükséges új információkkal és felszereléssel, ruházattal.
Gunnhild az első egység alatt csak Zsarnokkal találkozott. Az Anyahajó egy lezárt szintjén saját lakosztályában volt, amiben lakhatott. Maniac folyamatos felügyelet alatt volt ekkor, a mesterséges intelligencia végezte a vizsgálatokat is, számára teljesen érzékelhetetlen módon. Az eredményeket személyesen Zsarnok vizsgálta és ezekről tájékoztatta a lányt is, részletesen levezetve neki a benne zajlódó folyamatokat. Az idegen lényből kinyert anyag sejt és még kisebb szinteken, egyfajta citoszkeletonként épült be Gunnhild szervezetébe, így egy tökéletes hibriddé változtatva őt. A második egységben már szabadon mozoghatott és találkozhatott más személyekkel is. Tudott a családjáról akkor már mindent, de nem akart visszatérni hozzájuk, távol akart maradni tőlük, ezért egyelőre egyedül maradt az addigi lakásán. A vizsgálatok alatt rájött, hogy annak ellenére, hogy a maga módján a családja milyen tökéletes, fejlett, valójában hibásnak is kell lenniük, pontosabban eltérőnek, ami akkor zavarta. Saját útját akarta járni. Elkezdte képességeinek és testének feltérképezését, ezzel párhuzamosan különböző képzéseket kapott. A napjai nagy részében erre koncentrált. Az általános HPI-s és Flottás képzéseket gyakorlatban is elvégezte, kevesebb mint egy évesen. Ebben az időszakban kezdett kialakulni az éhsége is. Ellentétben a többi emberrel, az ő szervezetének szüksége volt táplálékra, méghozzá igen nagy mennyiségű szerves anyagra. Ezt kénytelen volt pótolni, mivel az érzés egyre erősödött, lassan elviselhetetlen szintet elérve. Cserébe ösztönösen képessé vált saját testének formázásra, először egy humanoid hüllőszerű alakot vett fel. Ezt szinte önkéntelenül tette egy bizonyos fokú éhség után, az eredeti kozmikus faj vonásait vette fel ekkor. Később egészen precíz változásokra is képessé vált, állatias jegyeit eltűntette, hogy feltűnés nélkül tudjon az Anyahajón mozogni. Láthatóvá váltak az arcán lévő vörös csíkok, amiket addig a bunda fedett, de később ezeket is eltűntette magáról, jó ideig így is maradt. Ekkor javította ki magában a hibát is, hogy ne legyen benne részecske szintű zavar, ami miatt Maniac figyelmen kívül hagyja. Magas intelligenciája miatt nagyon sok tudományi ág érdekelte, ezért a legmagasabb szintű tudományos feltöltéseket is megkapta, abszolválva ezzel az összes elérhető tudást alig pár egység alatt. Ezen kívül egy másik, precízebb feltöltést is kapott, minden saját magával kapcsolatos adattal. Tanulmányozta a rendelkezésére álló információkat, de akkor még nem jött rá, hogy miért lehetne ő annyira különleges.
Életének első tíz évében csak saját magának és a saját igényeinek élt. Mint minden birodalmi kiélvezte a rendelkezésére álló lehetőségeket. Megfelelő mennyiségű táplálékot vitt be, így tudta az ösztöneit kontrollálni gond nélkül. Egy időre a HPI-be költözött. Próbált igen sok személyt megismerni, kapcsolatokat kiépíteni, a világot kiismerni és közvetlen közelről megtapasztalni, nem csak tudás szintjén. Járt ekkoriban a Földön máshol is, minden jelentősebb birodalomban, hogy hosszabb-rövidebb ideig kipróbálhassa az ottani körülményeket. Ezt az életet azonban egy idő után üresnek érezte, úgy gondolta benne több van ennél, hogy az elkövetkezendő évszázadokat így, könnyedén, élvezeteket hajszolva élje le, itt pontosan ugyanúgy érezte ezt és magát, mint a nővére is. Visszatért az Anyahajóra, hogy a megkezdett képzését tovább folytassa. Csatlakozott a Flottához, mint egyszerű gyalogos, és újrakezdte a képzéseket is. Meg kellett tanulnia kontrollálnia a testi erejét, gyorsaságát és a plaszticív képességét, stresszhelyzetekben is, ami kiválóan ment neki, bár ehhez úgy gondolta a Flotta vagy bármelyik ember által nyújtott képzés kevés lenne, hogy a lehető legjobb eredményt érhesse el. Az eltelt évek során sem hagyta őt teljesen figyelmen kívül Zsarnok, ezért megkereste a kéréssel, hogy folytassa a tanítását, amit meg is kapott. Gunnhildnek ebben az időben, egy beszélgetés alatt kellett rájönnie, hogy őt nem akarta senki, ő tulajdonképpen soha sem született volna meg, ha egy egyszerű számolási sorozat vége nem ítéli logikusnak a döntést. A családja sohasem érdekelte, de a felismerés után némiképp máshogy kezdett a világra és magára is tekinteni. Innentől kezdve már tisztábban látta, hogy milyen célokat szeretne elérni. Hagyta gondolkodásmódjának, nézeteinek egy részét Zsarnok által formázni. Addig ezek nem foglalkoztatták, csak a saját határait akarta elérni. De megsejtett egy magasabb szintű összefüggést, a világ urának nézeteiben, ezért hallgatott rá.
Második képzéssorozata több mint ötven évig tartott, ami alatt az összes természetes képességét megtanulta uralni. Képessé vált az összes extrém magas értékét egyszerre használni, kombinálni és kordában tartani, az állatias vonásait kihasználni vagy kellő mértékben elnyomni. Azelőtt csak elzárni volt képes a benne lévő erőket. Megtanulta a szabvány birodalmi közelharci technikákat, valamint a Földön és az idegen civilizációkban előforduló harcművészeteket és ezek keverékét. Taktikára és stratégiára Zsarnok tanította, szimulációk során, a valóságban is megtörtént eseményeket újra és újra lejátszatva vele, egészen addig, amíg a lehető legoptimálisabb eredményt el nem érte. Már ekkor felkerült a legveszélyesebb ultrafejlett létformák listájára, ahol ötös szintet ért el. Nem sokkal később vették be a Flotta egyik különleges alegységébe, egy gyorsreagálású katonai osztagba, amelynek tagjai mind átlagon felüli képességekkel rendelkeztek. Ő volt a hatodik és az legutolsó tag. Az osztag egy új terület volt Gunny számára, meg kellett szoknia a tagok egymáshoz való viszonyulását, a lazább belső hierarchiát és a szorosabb együttműködést. A csapatot a Flotta speciális erőként, titkos küldetéseken vetette be intergalaktikus területen, az univerzum minden szegletében. A küldetések mindegyikőjüktől komoly teljesítményt és áldozatokat követeltek. Így Gunny ezalatt az idő alatt a teljes ismert világot bejárhatta és tapasztalatokat gyűjthetett.
A hat tag közül csak egyet tekintett magának egyenrangúnak, Ryrel Thundert. Ry a Flotta egyes köreiben már akkor leginkább csak legenda volt. A férfi a Zuhanás előtt is a Birodalom szolgálatában állt már és a Zuhanás alatt részt vett a Manhattani csatában és előtte Washington elfoglalásában is. A képessége egy brutális szintű regeneráció, ami a zérójelzésű, legelső, még fejletlen génmódosításnak köszönhető. Képes arra, ellentétben más génmódosítottakkal, hogy a végzetes, halálos sebek regenerációja nélkül is teljesen harcképes maradjon, míg másoknak szükséges a regenerációt kivárnia. Ehhez egy nagyon magas fájdalom küszöb is társul. Gunny látta a férfit olyan helyzetekből felkelni, amiben egy átlagos Flotta tag, még a képességeinek ellenére is ott maradt volna. Ők ketten voltak a csapat frontja, akik utat törtek előre az esetek nagy részében, amikor erre szükség volt. Jellemzően a bevetések során a legtöbb halálos áldozatot is ők szedték, bár Gunnhild képességei miatt messze a legerősebb volt a csapatban, így ő ebben is kiemelkedett. Gunny két alkalommal le is feküdt a Ry-al, amikor nem tudott uralkodni az ösztönein. Egyikőjük részéről sem volt több ez egyszerű levezetésnél, így nem tekintettek utána másként egymásra és ez később sem zavarta őket a küldetések közben. Az osztag több mint kétszáz évig működött, szinte folyamatos egymást érő akciókkal, de végül feloszlott. A volt tagok mind külön-külön magányos farkasként folytatták tovább. Egy ideig egyáltalán nem is tartották egymással a kapcsolatot. Mivel Gunnhild a csapatban megszokta, hogy természetes, született formáját használja minden állatias jeggyel, újra meg kellett szoknia a felvett teljesen emberi alakot. Ez egy időben frusztrálta, amit tovább fokozott a monoton, mindenben egyező és tökéletes Flottás szabványok összessége. Ezt a kellemetlenséget végül egy döntéssel orvosolta. A több mint tízezer akciója során elég magas rangba jutott ahhoz, hogy joga legyen saját maga alá rendelni egységeket. Egy teljes rombolóhajót, legénységgel és felszereléssel, valamint az egyik külső régióban lévő elfoglalt idegen bolygó egyik bázisát, szintén teljesen felszerelve igényelte, saját felhasználásra. Ezeket feltétel nélkül a parancsnoksága alá is bocsátották. Saját maga vezette és irányította a hajót és a bázist is éveken át, így foglalta el magát, külön támadásokat, akciókat szervezve a távoli galaxisokban. Nem volt nyugodt ebben az időben, egyáltalán, vezetőként már teljesen más volt ugyanaz a feladat, mint az első sorból harcolva. Ráadásul a benne lévő vadállat is az eddigieknél erősebbé vált, éhsége gyakrabban jelentkezett, tehát több időt kellett evéssel töltenie. Végül úgy döntött, hogy ellenáll és egyáltalán nem fog enni, minden ereje meg volt erre. Kordában tartotta az ösztöneit, miközben élvezte a kialakuló új képességeit. Ebben az időben tudta meg azt is, hogy néhányan úgy tartják, hogy csak azért tudta elérni mindazt, amit addig, mert Zsarnok kivételezett vele. Nem vett tudomást erről, de tudta, hogy hazugságnak kell lennie. Ismerte már annyira Zsarnok gondolkodásmódját, hogy tudja, ezt mind neki kellett elérnie, még ha a tulajdonságai miatt könnyen is ment neki. Ok nélkül nem kapott semmit. Csak egy üzenetébe került volna meggyőződni erről, de biztosabb volt annál magában, hogy meg kelljen tennie. Életének ez a szakasza néhány évtized után gyorsan zárult le.
Egyik alkalommal, amikor a hajó hídján közvetlenül leszállás után beszélt az első tiszttel érezte, hogy valami változik benne. Önkéntelenül is megnőttek a fogai, a karmai és a végtagjai is. Gyomra összerándult, majd érezte, hogy valami megmozdul a tudatalattijában. A következő pillanatban már csak azt látta, hogy a vele szemben álló nyaka felé kap fogaival, még próbált visszahúzódni, de ekkor teljesen kiesett és elsötétült körülötte minden. A sivatag homokjában, hatalmas, szétszakadt fémtörmelékek, roncsok között tért magához. A teljes bundája véres volt, a bőre elnyelte, de a szőréről patakokban folyt a vörös folyékony anyag. Körülötte végig szénszálas csontvázak és eldobált, széttépett csontok voltak. Koponyák, bordák, végtagok, gerincek, teljesen tisztán, egy csepp vér nélkül semmi nem maradt rajtuk. Miután összeszedte magát, végiggondolta mi történt. A nyomok alapján, amikor elvesztette az uralmát a hajó hídján, a gép megemelkedhetett mintha felszállt volna, majd a fejlett védelmi rendszer ellenére is nemsokára tehetetlenül visszazuhant. A becsapódás mind a gép, mind a bázis felét lerombolta, szétszórva az óriási robbanás által a darabokat a sivatagos bolygó felszínén. Gunnhild órákon át keresett a bázis megmaradt részein és a roncsok között mást rajta kívül, de nem talált senkit. Maniac sem jelzett már életjelet a zónából rajta kívül, mindenki halott volt. Összeszámolta a koponyákat, de csak néhány százat talált, majd később a bázisban egy nagyobb halomra bukkant. Az egyik központi aulában találta a mészárlás nyomait. Ahogy a maradványokat vizsgálta villantak be előtte képek, minden olyan gyorsan történt, hogy nem fogta fel teljesen. Hozzá képest minden és mindenki lassú volt, és gyenge. Először arra emlékezett vissza, hogy lőttek rá, de valamiért az avatar találatok csal lassították, nem sebezték, a következő képen már egy válaszfalat szakított át puszta kézzel. Tudta, hogy ahhoz több tíz tonna erőre volt szüksége, de mégis megtette. Utána bevillant ellőtte saját maga, ahogy az egyik emberének a fejét tépi le, arra is emlékezett, hogy szerette ezt a taktikát, mert a fejből csak lassan regenerálódott vissza a test és így volt ideje mindenre. Aztán látta amikor az egyik páncélosra nehezedett, először csak a páncélt tépte le róla, utána cafatokra szaggatta élve. Látta a regenerálódó sebeket, aztán a vért és az üres csontokat, amiket már nem tudott megenni. Ezalatt a halálsikoly végig visszhangzott a fülében. Újra és újra emlékeztetve a jelenetre. Az egész olyan volt számára mint egy rémálom, ami valóra vált. Máskor is ölt már hasonló módon, de az nem ilyen volt, ezek a saját emberei voltak és mindegyikőjükre emlékezett. Nem sokkal később érkezett három másik Flotta hajó. Megkezdték a romok és a hullák eltakarítását. Gunnhildet is elvitték egy időre, de soha sem érezte a történtek következményét, csupán egyszer kellett elmondani pontosan, hogy mi történt néhány tisztnek, de azután, mintha meg sem történt volna az eset. Egyedül kellett megoldania maga előtt a problémát, amihez időre volt szüksége.
Visszatérve az Anyahajóra tűnt fel neki először, hogy Zsarnok a nevén szólítja őt, már ki tudja mióta, számára ez szokványos volt. A Nagyúr senkinek nem mondta ki a nevét, legalábbis ő nem hallotta eddig, Osborn Admirális esetében igen, de akkor is csak ranggal együtt, nem csupán a nevet, számára az jelentéktelenül felesleges volt. Ekkor érezte, hogy a korábban meg nem értett elméletek, arról, hogy miért különleges értelmet nyernek. Amikor újra kezdte tanulmányozni a saját magával kapcsolatos, teljes, végtelenül részletes adatokat, kellett rájönnie egy tényre, amivel addig nem foglalkozott, mert nem érdekelte a családja. Csak ekkor szembesült vele, hogy ő soha nem született volna meg, nem akarták, nem tervezték volna, ha nem érkezik erre parancs. Ennyi év után Gunny számára ez csak egy tény maradt, amit nem tartott különösebben fontosnak, de már tudta ezt is, tisztában kellet lennie vele. Miután a saját századával kapcsolatos dolgok teljesen lezárultak elérkezettnek látta az idejét, hogy befejezze a képzését, megtanulva úgy vagy hasonlóan látni a világot mint Zsarnok, megérteni a komplex gondolatait. Az utolsó fázis az előzőekhez képest már egyáltalán nem jelentett neki gondot, csak el kellett vonatkoztatnia és úgy vizsgálnia a problémákat, összefüggéseket, tényeket. Még ha meg is volt az erős véleménye, el tudta azt nyomni és csak a feladatra koncentrálni. Kapott néhány titkos információt is, annak érdekében, hogy később is felhasználhassa. A legtitkosabb dolgokat így sem ismerte meg, de azok tudása nem is változtatott volna semmin. Ezek már nem egyes területeket elemző anyagok voltak, hanem egy egészként, összefüggő és állandó rendszerben működő gondolatok, pontosabban számolások. Ez az időszak alig több mint egy húszas egységet vett csak igénybe. Végül az egész egy nem várt eseménnyel zárult.
Gunnhildnek az Anyahajó egy olyan részére kellett mennie, aminek a létezéséről korábban nem tudott. A folyosók, termek vonalai valamivel élesebbek lettek, mint más részeken, de amit azonnal felismert, hogy a teljes rész UP2 technológiával volt körülötte felépítve. A méretek valamivel kisebbek voltak ott, és fényforrás is alig volt elhelyezve, szükségtelenség miatt. Logikusan, az UP2-nek vagy Zsarnoknak nem kellett fény, más pedig nem járhatott ott. Az útvonalat követve egy kör alakú belső térbe érkezett meg, aminek elemei úgy rendeződtek körülötte, hogy lépcsőzetesek és zártak legyenek, egyfajta kamra szerű teret formálva. Látott ott terminálokat, számára ismeretlen hieroglifhoz hasonló zöld jelekkel, UP2-s technológiával készült számítógépeket, valamint Maniac-hoz tartozó konzolokat. Ott várta a Nagyúr, teljesen mozdulatlanul. Gunnhildnek egy egyszerű fém platformra kellett állni, a sötétszürke, rezzenéstelen környezet közepén. Előtte a holografikus kivetítőn egy nagy ablak nyílt meg, benne egyszerű sorok, programkódok. Maniac belső kódja, a magja, alig pár sor vetült elé, majd az azokból levezetett számítások és utána a végeláthatatlanul sok részszámítás. Ezután Zsarnok kezében a Kéz által kivetített gömb jelent meg, amiben a valóság mása képződött le. Maniac újra összekapcsolódott a Kézzel, majd utolsó lépésként Gunnhild tudata csatlakoztatta és töltötte be a rendszer. Hirtelen megváltozott körülötte minden, pupillái kitágultak majd ösztönösen hátrahőkölt. Először csak azt fogta fel, hogy milyen elképzelhetetlenül hatalmas az, amit látni fog. Arra jött rá, hogy mennyi mindent kell majd látnia. Ezután látott egyszerre mindent. A teljes valóságot, minden létezőt egy pillanatban érzékelt. A legkisebb részektől a legnagyobbakig, téren és időn és egyéb fogalmakon keresztül, a világ mozgását változását egyetlen álló egészként, végbemenő egymásból következő folyamatok végtelenét, olyan dolgokat, amiket nem tudott volna korábban felfogni sem megérteni. Mindenhatóként, kívülről látta az univerzumot, mindent látott, mindent tudott és mindent megértett. Egyszerre volt végtelenül kicsi, jelentéktelen porszem és a lehető legnagyobb hatalommal rendelkező tudat is. Számára érzékelhetetlen volt az idő abban a másodpercben, de az egész csak egy pillanatig tartott, a testének nem volt ideje reagálni sem. Amikor vége lett, Gunnhild érezte, hogy teste kikapcsolt, tehetetlenül esett volna össze már korábban, de minden irányból a Kéz védőmezője tartotta meg. Üresnek, értelmetlennek érezte létezését, nem volt képes gondolkozni, úgy ahogy eddig, az érzései eltűntek, jelentéktelenné vált minden körülötte. Üveges tekintettel nézett maga elé. Később már a szobájába került, három napig csak az ágyán ült vagy feküdt, nem volt képes semmit tenni, maga elé meredve nézett, mozdulatlanul. Amikor szervezetének szüksége lett táplálékra teljesen automatikusan, gépies mozdulatokkal vette magához és evett, de ezt ő fel se fogta igazán. Minden jelentéktelen volt, hiábavaló, üres, árnyék, a létezésének fontosságát is megkérdőjelezte ekkor. A harmadik nap közepén kezdte tudata helyreállítania magát, testének regenerációjának segítségével, darabonként, szilánkonként összeilleszteni a széttört tudatát. Ez sikerült. Teljesen rendbe jött, az addigi állapota megszűnt, az érzés sem maradt meg utána, csak a tudat, hogy mit látott és hogyan tudott reagálni, erre pontosan emlékezett. Pontosan úgy látott akkor, mint Zsarnok. Így már megértett mindent. Nem volt szüksége több tanításra. Az elkövetkezendő napokban még újra és újra kipróbálta ezt az új erőt. Maniac és a Kéz már nem biztosított számára végtelen információt, de a körülötte érzékelhető világot továbbra is képes volt ugyanúgy látni. Gunnhild tesztelte saját magát és így már ténylegesen képessé vált a lehető legoptimálisabb, leghatékonyabb, legtökéletesebb cselekvésre, következtetésre és megoldásra. Akarattal tudta elindítani vagy leállítani a folyamatot és a teljes üresség érzete is már csak másodpercekre maradt meg. Ezzel egy teljesen új, mentális képességhez jutott. Teljesnek érezte magát, egy eddig hiányzó darabját kapta vissza. Egy kis időbe telt számára, hogy a teljes világot, új nézőpontjából ismerje meg újra, de megnövekedett intelligenciaszintje miatt ez igen gyors ment Gunnynak. Ez volt az a pont, hogy ezek után nem tűntette el többé a vörös csíkokat az arcáról, emberi alakban sem, hanem megtartotta őket, mert hiába nem érdekelte őt különösebben a családja a HPI-s megszokott dolgok miatt, ez is ő volt, hozzá tartozott.
Ezután Zsarnok szolgálatába állt, és külön személyre szabott feladatokat kezdett teljesíteni szerte a galaxisban. Főleg olyan küldetéseket hajtott végre, amihez különleges képességei, vagy a teljes lojalitása volt szükségszerű. Az évek során fejvadászként több száz célpontot vadászott le, vezetett rajtaütéseket, szabotázsokat és inváziós csapatot is. Az idegen civilizációkban, ahol a technológiai fejlettség és a társadalom szerkezete is teljesen más volt, nem voltak olyan nagy erővel felruházott személyek, mint a Földön vagy a Birodalomban. Elterjedt a rémhír, hogy van egy sebezhetetlen elit katonája a Flottának, aki bárkivel képes végezni. Az új hírnév, amire szert tett Gunny csak még jobban megkönnyítette a dolgát, különösen az információszerzésben. Az akciókat ezután minden alkalommal teljesen hibátlanul tudta kivitelezni, a lehető legoptimálisabb módon, összesített képességeinek köszönhetően. Hetes szintet ért el ekkor. Szabadidejét főleg az Anyahajón töltötte, saját maga kedvére elfoglalva magát. Több mint négyszáz év után már könnyen megtalálta az egyensúlyt az állati és az emberi énje között, megtartva személyiségét. Ebben az időben felkereste az egyik UP2-st, az egykori apját, Jonathan Millert. Örömmel nyugtázta, hogy mind a ketten ugyanolyan hidegek tudtak maradni a nem túl hosszú beszélgetés után, ami nem változtatott semmin. Több mint nyolcvan év után, jelenlegi rangjában szolgálva teljesen kiépítette saját életét. Bár a Birodalom és különösen Zsarnok szolgálatában állt, de így egyben teljesen független lett. Végre azt csinált, amit akart, úgy, hogy a céljait is el tudta érni. Egyik alkalommal kapott néhány fontosabb üzenetet, az egyik érdekesebbnek tűnt a többinél számára. Egy fontos egyeztetés miatt kell majd találkozni nővérével, az Anyahajó Hídján, a közeljövőben.

Szakértelmek / képességek / felszerelés:
Korábban Gunny is rendelkezett egy passzív képességgel, ugyanúgy mint Ingrid és Aesa is, ugyanazzal, azaz, Maniac nála is hibás adatokat kapott, amikor az adatokat elemezte és éppen ezért ugyanúgy nem foglakozott vele, mint ahogyan két testvérével. De ezt az idők során Gunny korrigálta magában ezt a „hibát” és a képessége elveszett. Ezenfelül állatias vonásokkal született, bundával, karmokkal, fogakkal és fülekkel. Már ekkor rendelkezett a vörös csíkokkal, csak idővel a szőre eltakarta az arcán. Amióta megtanulta az alakváltást szinte mindig emberi alakban jár, amiben a csíkjai is ismét előtérbe kerültek és azóta mindig látszanak, főleg, hogy az utóbbi évtizedekben, mióta egyesült a Kézzel és Maniac-el már el sem tűnteti őket

Génállománya tökéletesített, amelybe egy speciális idegen faj mintázata is illeszkedik. Ennek következtében gyakorlatilag elpusztíthatatlan, extrém regenerációja, extrém ellenállása, extrém gyorsasága, extrém ereje, extrém állóképessége, extrém alkalmazkodóképessége, extrém alakváltása, extrém gyors fenotípusos plaszticitása, extrém biológiai védelme, extrém sejt és részecske szintű magasan fejlett szervezete miatt. Gyakorlatilag majdnem mindenre képes a testével, ami fizikai határok között lehetséges számára. Az idegen faj genomja, ami beléépült, lehetővé teszi számára, hogy egy hibrid formát vegyen fel, új szerveket és testrészeket növesszen magának és kedvére módosítsa majdnem minden értékét. A regenerációja és alkalmazkodóképessége, a plaszticitással együtt egymást erősíti. Képességének hátránya, hogy igen nagy mennyiségű szerves táplálékot igényel a szervezete, ennek hiányában éhsége nagymértékben növekszik, aminek hatására újabb és újabb képességeket ad számára a szervezete, egy tökéletes gyilkológéppé változtatva. Ezzel együtt elveszítheti saját maga felett a kontrollt és az ösztönei és a tudatalattija veszi át az irányítást.

Zsarnok tanítása és képzése következtében, Gunnhild megtanult egy speciális magasabb rendű logikát, amivel képes a körülötte lévő világot máshogy látni. A legkisebbtől a legnagyobb részekig, egyben vagy végtelen részre szedve, minden változásával és folyamatával együtt vagy mozdulatlan egészként látni az eseményeket, lehetőségeket végigszámolva és elemezve másodperctöredékek alatt. Olyan mintha magasabb szintű lényként mindent látna, mindent érzékelne és mindent tudna. Ilyenkor tudata megváltozik, jelleme is teljesen gépies lesz, kifordul magából. Később ez a folyamat a szervezete által visszafordítódik, minél tovább használja, annál lassabban.

A titkosított információkon kívül Zsarnok Birodalmának minden tudásával rendelkezik. Jártas az összes tudományban, magasan képzett mindegyik ágban, az összes létező technológiát, a Földön használt technológiák nagy részét is behatóan ismeri, magas az elméleti és gyakorlati tudása. Képes a legtöbb fegyvert professzionális szinten használni, ahogy az összes közelharci harcmodort is képes magas szinten alkalmazni, keverve azokat, saját stílusában, vagy a tökéletes logika útján kiszámítva lépéseit. Ezen kívül minden jelenleg használt jármű vezetésére is képes. Nagymértékű tapasztalattal rendelkezik, tudományos és hadviselési téren.

Általában saját speciális öltözékén, fegyverzetén és kommunikátorán kívül más felszerelést nem használ. Ennek ellenére rangjából kifolyólag nagy hatalommal rendelkezik és kérés szerint igényelhet magának különféle épületeket, komplexumokat, embereket, maga alá rendelt katonákat és járműveket, valamint egyértelmű parancsokat oszthat a nála kisebb rangban lévőknek.

Külső:
Jelenleg használt:
Gunnhild Barbara Miller Nnab1s
Gunnhild Barbara Miller 34tej9z
Gunnhild Barbara Miller 107l8ux
Gunnhild Barbara Miller Fwh9gn

Spec vértje:
Gunnhild Barbara Miller 28m1t8j

Eredeti külseje, amivel született, de nem használja:

Gunnhild Barbara Miller 34s54dk
Gunnhild Barbara Miller O5uwpe

Megjegyzés:
Gunny-t a zsarnok a képességei, adottságai miatt és azért, hogy miket képes elviselni és miként az evolúció következő lépcsőfokának tartja. Mint a három testvére ő maga is ismeri a tényleges származását, hogy kik voltak a szülei egykor.


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 28 Jan. 2016, 22:40-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gunnhild Barbara Miller Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gunnhild Barbara Miller Empty Re: Gunnhild Barbara Miller

Témanyitás by Bishop on Kedd 01 Júl. 2014, 00:19

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3692
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 54
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Gunnhild Barbara Miller Empty Re: Gunnhild Barbara Miller

Témanyitás by Miller lányok on Szer. 09 Júl. 2014, 14:29

Az egyszerűség kedvéért, mivel úgyis elég sok FSK-s karim van, hoztam létre ezt az accountot és ettől kezdve FSK-ra, csak vele fogok írni, és így Gunny is átkerült erre az accountra.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gunnhild Barbara Miller XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gunnhild Barbara Miller Empty Re: Gunnhild Barbara Miller

Témanyitás by Miller lányok on Pént. 03 Júl. 2015, 14:15

1. kaland összefoglaló:
Gunny kalandja onnan kezdődött, hogy egy üzenetet kapott Hue Lerontis-tól, hogy menjen a hídra, mert találkoznia kell valakivel, akinek segítség kell az idegen fajokkal kapcsolatban. már az első pillanatban rájött, hogy Ingriddel kellett találkoznia a két nővér már majdnem a hídon egymásnak esett, de végül is a tényleges üvöltözést kibírták addig, amíg Ingrid irodájába nem értek. Itt Gunny végül is sértetten és dühösen távozott, mert olyanokat hallott, amiket hazugságnak vélt. A saját lakrészében derült ki, hogy mégsem így volt, hanem Ingrid mondott igazat, ő mindig is kereste és az anyjuk sem hagyta el, hanem csak féltette és azért szökött meg vele. Nem volt épp kellemes rájönnie, hogy az életét hazugságban töltötte. Este még elment Ingridhez és végre teljesen nyugodtan megtudták beszélni a dolgokat egy vacsora mellett, utána még U7 is megjelent és mindkét lányát magával hívatta, hogy ott legyenek a húguk születésekor. Yrsa volt időben a második Ingrid után, de eddig lefagyasztva volt, ebből is láthatta Gunny, hogy nem egy nem kívánt gyermek volt, hanem csak féltették a szülei a képességei miatt. Ingriddel együtt segítettek Yrsa-nak, majd másnap mind a kettejüknek menniük kellett a saját feladatuk után. közben rájött, hogy mégsem olyan vészes Ingrid és sok mindenben hasonlítanak, így eldöntötte, hogy később is felkeresi majd őt.
Nyűgösen állt neki a feladatainak, amiket így is húzott egy ideje. mint kiderült volt egy feladata, amit fél éve kellett volna megtennie, de most már megcsinálta. Ekkor kapta a szuperrovarokból álló páncélját, ami olyan volt, mint az UP-k. Elsőre ezt kellett tesztelnie, a végére még Zsarnok is megérkezett, szíve szerint Gunny számon kérte volna a nevelőapján, hogy miért is hazudott neki a családjáról, de úgyis csak azt a választ kapta volna, hogy így volt optimális és logikus. Így inkább hagyta az egészet. Egy új vadászgépet is kapott és egy olyan feladatot kért magának, amin tudja tesztelni az új páncélját. Kapott is Maniac-től egy feladatot, amiben In Flane Cyjer-t kellett elkapnia, aki még tíz évvel ezelőtt egy ugyanolyan idegen DNS-el fertőződött meg, mint Gunny, csak épp a férfi nem tudja kezelni mindezt. Egy Birodalmi bázist pusztított el azon a bolygón, ahova menni kellett. A C1717, C33, C7 volt a célpontja Gunny-nak. Viszonylag hamar meg is találta In Flane-t, aki teljesen skizofrén és őrült volt a DNS változások miatt. mivel szép szóval nem igen tudott hatni a másikra, aki az éhség miatt még erősebb volt, mint általában nem maradt más lehetősége a nőnek, mintsem a területet, ahol voltak egyszerűen visszavitetni Maniac-el térváltás segítségével az Anyahajóra. Gunny nagyon reménykedett abban, hogy végre talált egy társat magának, aki megérti, hogy milyen olyannak lenni, mint ő, de hatalmasat kellett csalódnia, ami igencsak érzékenyen érintette.
In Flane-t végül is visszaállíttatta eredeti állapotába Maniac-el, így a küldetést sikeresen befejezte és lényegében semmi más dolga nem akadt. Így tovább unatkozhatott és nyűgösködhetett nagymacska módjára. A hálón megnézte az üzeneteit, válaszolt mindenkinek, úgy két egységnyi késéssel elfogadta Ry randi megívását is, aztán az egyik legnagyobb és kedvenc szenvedélyének kezdett hódolni, amire sajnos kevés ideje volt egyébként, hálózaton szerepjátékozni az egyik kedvenc játékában és feljebb húzni szintekben a karakterét. Így jelenleg is ezzel ügyködik és nem hajlandó semmilyen hivatalos üggyel foglalkozni.

Gunny kalandja innen olvasható.

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gunnhild Barbara Miller XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gunnhild Barbara Miller Empty Re: Gunnhild Barbara Miller

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.