Kyuuzaki

Go down

Kyuuzaki Empty Kyuuzaki

Témanyitás by Kyuuzaki on Szer. 09 Júl. 2014, 13:45

Név: Kyuuzaki
Egyéb név, Becenév:-
Faj: Mutáns
Nem: Fiú
Jellem: Röviden, egy Elmebeteg Skizofrén, Mániákus és Paranoiás Gyilkos. A múltban elszenvedett traumák és sérelmek, elnyomott érzelmek miatt létrejött Skizofréniája rátesz Emberutálatára. Minden embert megvet, és ha tehetné, akkor egy suhintással törölné el őket a Föld Színéről. Személyisége ennek fényében a legváltozatosabb. Képes felvenni bármilyen stílust, személyiségjegyet annak érdekében, hogy elérje a céljait. Alapjáraton azonban Önző, makacs, kitartó és nagyképű.
Személyazonosság: Titkos
Születési hely, idő: 2010. Július 15, New York Brooklyn
Kor: 15 év
Család:
-apa: Rain Amarald (ember, 40 évesen halt meg)
-anya: Julia Brenner (ember, 26 évesen halt meg)
-Testvérek: Trevor (ember, bátya, börtön)
Foglalkozás: Tanuló
Magasság: 160 cm
Súly: 55 kg
Szemszín: Világoszöld
Hajszín: Bordó
Bőr szín: Fehér
Különleges ismertetőjel:
Repülési sebesség:
Egészségi állapot: Skizofrénia, Hangulatingadozások

Életrajz: Születése után édesanyja meghalt, apja nevelte őt és bátyja, aki akkor volt 11 éves. Apja iszákos volt, így néha Trevor volt az, aki fennmaradt vele éjszakánként. 5 éves korában rémálmok gyötörték, mindig ugyanarról álmodott, egy vérző nővel, aki ordítva rohan a nagy semmibe, emiatt nem aludt sokat, napi 2 órát tudott ez végett aludni, de mostanra már semmit sem alszik, mert fél ettől a nőtől. 7 éves korában, mikor éjszaka nem volt képes aludni, felfedezte mutációját, képes volt maga köré elektromosságot gyűjteni és azt percekig fenntartotta. Eltitkolta mindenki elől. Fejlesztette, ökle köré gyűjtötte és az ütéseket gyakorolta a levegőben. Apja mindig ordított vele, így félt és sírt, érzékenyen reagált erre. 8 éves korában hazafelé tartott az egyik sikátor felé indult rövidítés miatt, hamarabb hazajuthat. De egy csöves férfi megtámadta, szerencséje volt, bátyja, aki akkor volt 19 éves pont akkor cigizett és hallotta az ordításokat. Kyuuzakit a csöves tag egy vasrúddal kezdte verni ott ahol azt csak érte. Kyuuzaki bátyjának volt egy 9 mm-es fegyvere illegálisan és azzal lőtte agyon őt, alig 1,5 méterre. Kyuuzaki attól a naptól fogva változott meg, bátyját letartóztatták, őt pedig pszichológushoz vitték, de csak egyszer volt hajlandó bemenni, nem volt rá szüksége, legalábbis ezt ő így gondolta. A sötétség lassan eluralkodott a fiatal és érzékeny lelkű fiún és kialakult nála a Skizofrénia egy fajtája. Ez a fajta skizofrénia az elfojtott érzelmeit és a beteges képzeteit testesíti meg, egy "második" személyben, egy már-már különálló lékekként Kyuuzakiban. A saját személyiséggel bíró, de még is Kyuuzaki kinézetű fél a Hishi nevet kapta. A hang folyton szólította Kyuuzakit és próbálta a halál és a szenvedés útjára terelni, ami végül sikerült is neki. Ő lett az egyetlen barátja a fiúnak, aki bevezette a bűnbe.
Köd telepedett a városra, ami miatt megszűnt néhány létfontosságú dolog, de mivel neki remek képességei voltak, így áram alatt tartotta suttyomban, hogy senki se vegye észre. Apjának fel sem tűnt sem a köd sem a sötétség a városban, mikor kifogytak az élelmeik, kénytelen volt lopni. Bárkitől bárhonnan képes volt lopni, nem rettent meg az esetleges ellentámadásoktól sem és ez így ment egy kerek évig. Apja ahogy eddig nem foglalkozott vele, a továbbiakban sem volt hajlandó. Így ment ez évekig. Kyuuzaki gyakorolta képességeit, új szintre emelte képességeit. Méterekre kiterjesztette a villámburkot, vagy aurát, kinek hogy tetszik. Aztán egy labda köré gyűjtötte össze a villámokat, hogy formát adjon erejének, három héttel később már labda nélkül is képes volt egy 7 cm átmérőjű villámgömböt alkotni. De mindig éjjel alkotott, hogy senki se leplezze le. 14 éves volt mikor testvérét kiengedték a börtönből, ekkora már Kyuuzakit felemésztette a másik énje, teletömte fejét a becstelenséggel. Egyik éjszaka ordításokra figyelt fel, kilopakodott szobájából és hallgatolózott, apja és bátya veszekedtek valamin. Trevor fegyvert fogott a férfire, Kira pedig beszaladt közéjük, hogy leállítsa őket. Trevor ekkor durvákat vágott a fiú fejéhez, Kyuuzaki másik énje ösztönözte arra, hogy megölje őt, ezért szép lassan előkerültek a teste körül a/szikrák is. Trevor és Rain is megijedtek, de Rain volt az, aki szó szerint hátba szúrta fiát, méghozzá egy késsel. Trevor pedig mentve öccsét lelőtte apjukat és mentette testvérét, kiszedte hátából a kést és alap ellátásban részesítette, majd hívta a mentőket végül letartóztatták. Kyuuzakit árvaházba akarták dugni, majd elmegyógyintézetbe, de meglógott.Démonok lepték el a bolygót, ő néhol menekült, elbújt, ha kellett, akkor támadásba lendült... Egyetlen cél vezérli, összeállni olyanokkal, akik megvetnek mindenkit. Hallott az X menekről, még régről,apja részeg meséiből,úgy döntött beáll közéjük, nagyszabású tervei voltak ezzel kapcsolatban.Talán sikerül a terve talán nem, de úgyis elhozza a Káoszba a méghatalmasabb Káoszt.

Képességei: Elektromosságmanipuláció

A teste körül létre jön egy elektromos aura, burok, ami körülötte szikrázik, aki hozzáér, az megsérül, égési sérülések lesznek testén. Akaratával képes irányítani a villámokat, nincs olyan, hogy az érzelmei befolyásolnák ezt.
- Test körüli sűrű szikrák, a test közvetlen közelében és a testtől 1,5 méterre (védelmi, tárgyak, ellenséget megégeti, ha közel merészkedik)
- Villámgömb 5 cm átmérőjű tenyerek között (támadó)
- a Villám a mutáns öklét veszi körbe (bokszkesztyűt formál, támadó)
- Kiterjeszti maga körül az elektromos mezőt és ezzel megsebezni az ellenfelet, vagy épp tönkretenni berendezéseket (5 méter, támadó)
Szakértelme: Villámok, elektromos berendezések tönkre tétele,
Privát előtörténet véleményezés: igen

Többször feltűnik majd Hishi, Kyuuzaki Tudathasadt Énje, aki csak egy beteg ember beteg kényszerképzetei. Tehát, amikor „párbeszédet folytatnak” csak hallucinál a fiú, amit Ő teljesen valósnak él meg.
Kyuuzaki
Kyuuzaki
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 7
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Jul. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Kyuuzaki
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kyuuzaki Empty Re: Kyuuzaki

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 09 Júl. 2014, 20:21

Így már rendben, a vége picit furcsa volt, olyanok közé akar beállni, akik hozzá hasonlóak, de az X-men éppen a jók. Szerintem kimaradt egy mondat, de emiatt nem írtam már külön privát üzit. Meg a démonok csak NY-ban voltak, máshol nem, igaz egy gyereknek az maga a világ Smile
Ami még kimaradt, 3-4 körig tudod fenntartani maximum az aurát magd körül, ez az első szintű képesség.
Elfogadva egyébként, van 30 dollár kezdőpénzed, ennyit tudtál lopni. Még egy adatlapot írj és utána kezdhetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Kyuuzaki Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Kyuuzaki Empty Re: Kyuuzaki

Témanyitás by Kyuuzaki on Csüt. 10 Júl. 2014, 14:22

Adatlap:
Név: Kyuuzaki
Lakás/Létesítmény:
NJK: -
Foglalkozás: Tanuló
Munkahely: -
Pénz: 30 dollár
Bevétel/hét:
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek:
Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség:
Felhasznált kreditek:
Fennmaradó kreditek: 4
Kyuuzaki
Kyuuzaki
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 7
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Jul. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Kyuuzaki
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Kyuuzaki Empty Re: Kyuuzaki

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.