III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 07 Okt. 2014, 09:01

Mivel lassanként már több szál átlóg március 2-re, a IV. kalandra, így kiírom ezt is.
Most nem volt olyan sok változás, így nem kell mit összefoglalnom, csak érdemes elolvasni a III. Korszak kiírásánál amit a különböző Megacégekről írtam, illetve az egyes térségek szuperhős/"szuperhős" csoportjairól.

Ezek a kalandok március 2-n fognak folytatódni. Aki még febbruárban van se aggódjon, amint végeznek ezen időben fognak folytatódni majd a kalandjaik.
Jelentkezni most sem kell, mint korábban, csak annak, aki most csinál új karaktert, vagy nem szeretne majd tovább játszani.
Új karakterek:
Továbbra is vannak átvehető, megalkotható karakterek a listában. Tessék bátran próbálkozni.
Illetve még mindig van egy csomó kiadandó kis X-men karakter, akiket el lehet vinni. Lásd majd itt a következő reagban.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 07 Okt. 2014, 09:02

Köszi, többen is mondták, hogy jöhetnek, így itt van a lista:

Akkor az ingyenes karakterek, néhány mondatot írok róluk + a képességet. Mint Z esetében itt sem kell előtörit írni, csak majd a kaland végén, de akkor sem kell 15-20 mondatnál többet. Nekik külön kaland lesz, a csapat együtt lesz. A karakterek 17-18 évesek, 13-14 éves koruk óta vannak a mutáns suliban, Bestia az igazgató és ő maga is tanította őket, illetve időnként Emma Frost. Nem csak diákok, hanem X-mennek is képezték őket, most lesz az első bevetésük majd élesben, eddig csak veszélyteremben gyakoroltak. Így mindenki járatos közelharcban is ezt nem emelem ki külön.

A csapat:
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 711596-genextu001_cov


- Joshua Carter
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 1037818-oli
Josh mindig is sportolónak készült, igazából ha nem lenne mutáns, vagyis nem az lenne a képessége, ami valószínűleg szupersztár lett volna amerikai fociban. Remek csapatjátékos, nem hiába ő lett a csapat lényegében vezetője is. A karrierje akkor akadt meg, amikor az egyik meccs után 14 évesen verekedésbe keveredett és a képessége jelentkezett. Ez nem lett volna még gond, ahogyan az sem, hogy ezáltal az egyik szeme állandóan világít, de a képességét csalásnak titulálták és mindenféle profi versenyzéstől eltiltották, örökre. Ekkor került a mutáns suliba, ahol hamar népszerű lett. Ana a (volt) barátnője (a játékosokra bízom, hogy még együtt vannak-e). Josh a suli sportcsapatának vezetője is egyben, pusztakezes harcokhoz ért. 18 éves.
Képessége: 2 körig kell figyelnie valakit, aki 50 méteres távolságra lehet tőle maximum, ha eddig figyeli, képes róla megmondani az egészségi állapotát, beültetéseket, képességét, érzelmi állapotát és gyengeségeit. Minél rövidebb ideig tud csak valakit figyelni a megtudott dolgok száma is úgy csökken. Egyelőre a figyelés közben nem tud mást tenni, harcképtelen közben.

- Anabelle Doyle - Tao, FOGLALT!
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 799683-megansummers
Anabelle a suli lényegében queenbee-je, ami van, arról tud. Amiről mégsem, az nem létezik. Központi figurája az iskolának, árván még egészen kicsinek 2 évesen került Bestia szárnyai alá, így ő lényegében mellette nőt fel és lett az iskola szerves része. Szinte mindenkinek segít, ha tud, a gólyákkal is ő szokott foglalkozni, illetve a kollégium ügyes-bajos dolgaival is. Josh (volt) barátnője (a játékosokra bízom, hogy még együtt vannak-e) és a suli szurkolói csapatának vezetője, pompomlány. Igazából teljesen átlagos kamaszkorát éli. 17 éves.
Képessége: Időmanipuláció. Egy féle képen tudja használni, 5 méter sugarú körben úgy felgyorsítani az időt, hogy az ezen kívüli területen – egy burát hoz létre túlképp – úgy tűnik, mintha megáll volna az idő. 2 körig képes fenntartani mindezt, ha valaki kilép a burán kívülre az idő visszaáll normálra számára, azaz a bentieknek ő is megáll. Ana ezen idő alatt csak erre tud koncentrálni, hogy fenntartsa az időgyorsítást.

- Kem Pratt
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 756593-c46a00d1df025a6332b294266f2823ec
Kem Wakandában született, az anyja EU állampolgár volt, az apja pedig Wakandai. Mind a két szülő politikus és jómódú család. A világ dolgairól igencsak jól informált, érdeklik ezek a dolgok is. 5 évvel ezelőtt került az iskolába, ő is 18 éves. Amikor ismét Apokalipszis uralomra került két és fél évvel ezelőtt az ő szüleit is kivégeztette, révén emberek voltak, nem volt idejük elmenekülni. Ekkor igencsak magába fordult a lány, manapság is nehezen nyílik meg, a korábbi trauma még mindig nyomja a lelkét és kihatással van rá. Ha valaki megismeri, rászánja az időt – a csapat tagjai is ilyenek voltak – akkor tudják, hogy Kem tud vidám is lenni és a barátai között el tudja magát engedni. Ügyes atléta, és kiemelkedő az informatikai tudása.
Képesség: Furcsa fénymanipuláció, képes pszionikus erejével (mint egy telepata). Fénytőröket létrehozni, ezeknek az ereje az ő mentális stabilitásától függ, azaz ha maga alatt van ezek gyengék, ha jól érzi magát lelkileg ezek is erősek. 2 15 centiméteres tőrt képes maximum létrehozni ezeket 20 méteres sugarú körben akarata szerint eljuttatni máshova. Minimálisan képes a tőrökkel megsebzett emberek életerejét megcsapolni egyelőre ölni nem tud vele, de kellően gyengíteni addig, hogy ne legyen képes harcolni igen. Drog és alkoholfüggőséget is képes enyhíteni. Egy részeg, vagy belőtt embert 2 kör alatt józanságra tud hozni. Illetve a tőrökkel sebet ejtett embereken, ha a fegyver bennük marad képes a gondolataikat pozitív irányba változtatni, azaz egy gyilkost is jó útra tud téríteni kellő idő alatt. A tőrök átmennek tárgyakon, de kárt nem tudnak bennük okozni. 4-5 körig képes megidézve tartani a tőröket. Ha csak egyet tesz ez 6-7 körig felmegy.

- Rebeca Larson
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 799800-noname_new
Becca anyja belehalt a szülésbe, az apja egyedül nevelte, Ausztráliában született és ott is élt. Átlagos eredményű hallgató, igaz erősen érdeklődik a kémia és a biológia felé. Életvidám, szeretne barátkozni, de ez a képessége miatt kissé nehezen megy a lánynak. Az emberek ugyanis elfelejtik, nagyon nehéz érzékelni, észlelni őt. A társai is onnan tudják, hogy van, hogy sokat volt velük, de így is képes meglepni őket bármikor. Gyakorta jár ki a városba, hogy az ottani celestial környékén vizsgálódjon és kutakodjon, hátha okozott az alvó entitás valamilyen változást a városban, de eddig nem jutott ezzel semmire. A képessége 13 évesen jelentkezett, amikor egy bevásárlás során valaki lövöldözni kezdett a boltban, még az apja is elfelejtette és csak napokkal később jött rá, hogy a lánya eltűnt. Utána került a suliba, most 17 éves.
Képessége: Észlelhetetlenség, a képessége passzív, nem tudja ki-be kapcsolni. Ameddig nem koncentrál rá valaki, nem érzékeli a jelenlétét. Még a társai is csak azért jegyzik meg, mert elég ideje velük van. De mivel ilyen a képessége nem tudja senki, hogy ott van, általában nem keresi őt senki szándékosan, így nem is találják meg. Számítógépeket nem képes becsapni, a képessége csak agyra van hatásssal.


- Dimitrij Iljics Petrov - FOGLALT (Zield)
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 833156-rico
Dimitrij Oroszországban született, ahonnan még kiskorában költöztek a Szövetséges Államokba. A szülei tudósok, fizikusok mind a ketten. A fiú is roppant intelligens és szereti az idejét a laborban tölteni. Bestia kedvence a csapatban, noha ezt soha sem mondta ki. Nem igazán rajong a sportokért, sokkal inkább tervezni és feltalálni szeret dolgokat, főleg fizika terén. Ő a suliban a tudományos tankört vezeti. Meglehetősen csendes és visszahúzódó, tizenhárom éves kora óta van az iskolában és jelenleg 17 éves.
Képessége: Az agya olyan területeit is könnyűszerrel kihasználja, amit mások nem, ez a mutációja. Nem csak intelligens, de feltaláló is, szuperzseninek minősül. Ennek köszönhetően, a mutációnak már jelentkezett nála a telekinetika is. Ezzel képes 100kg-os súlyig tárgyakat lebegtetni és mozgatni. Erőteret tud létrehozni mely a kisebb kaliberű fegyverek ellen képes védelmet nyújtani fél percig megfelelő koncentráció mellett, viszont ez annyira lefárasztja, hogy utána órákig képtelen ismét használatba venni a képességeit. Ugyanakkor képességeit használva képes 50 km/h-s sebességgel repülni. Képes Telekinetikus csapásokat mérni ellenfeleire, ezzel hátralökve őket, ha pedig egyetlen pontba koncentrálja, akkor feszítő erőt létrehozva sebesülést is képes okozni. (később telepátia is fog jelentkezni nála többek között)

- Sebastian Crenshaw
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 1389796-pr_t_smug
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 1351410-pr_wow
Sebastian teljesen átlagos polgári családba született, a 3. világháború során elvesztettek mindent, korábban hatalmas gazdaságuk volt, de az állam rátette a kezét. Éppen ezért igencsak hangosan bírálja a Szövetséges Államokat. Politikusnak, vagy jogásznak készül (a játékosra bízva), cikkei jelentek meg politikai újságban, illetve interneten. Tüntetéseken vett részt, mindig törvényes módon, csak a saját szólásszabadságával élve. Emiatt már többször készültek beperelni őt, de Bestia és az iskola mindig kihúzta a csávából. 12 éves kora óta van a suliban, 18 éves jelenleg.
Képesség: Szerves acélbőrt képes felhúzni magára. Ebben a formában 1 tonnás ereje van, hat körig képes használni. Képes ellenállni puskák és kardok támadásának is. Lényegében alig néhány pillanat alatt képes a szerves acélbőrt felhúzni magára.

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Ezenfelül van újra 4 karakterem, amit elajándékoznék annak, aki igényt tart rá. Az F4 gyerekeire lehet igényt tartani, ők tökéletesen passzolnak a világ alapkoncepciójához, hogy semmit sem ismernek innen és be kell illeszkedni, mint azoknak, akik a Csatabolygóról jöttek. Olyan is kérhet ilyen karaktert, akinek nincs még VH-s karija.
Igazából semmit sem szabok meg nektek, csak a képességeket mondom, jellem és hasonlók rátok vannak bízva. Előtörténethez pedig annyit, hogy szinte az egész életüket fogságban töltötték, 17-18 évesek, először Annihilusnál voltak fogságban, ez annyiban merült ki, hogy egy városban éltek és nem mehettek el onnan, de normális életük volt úgy-ahogy. És az utóbbi két évet töltötték Blastaar-nál tényleges igazi rabságban. Kicsivel több, mint egy éve már a Földön vannak.

Lara Storm (Johnny és egy itteni nő lánya, a mama meghalt a szüléskor és így őt soha sem ismerte)
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 971908-alyce_grimm_001
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 971906-alyce_grimm_003
Emberi formában semmilyen szuperképssége nincs, azonban ha aktiválja a képességét és lilás energia öleli körbe, akkor ezzel képes repülni 60km/óra sebességgel és energialövéseket lőni a teste bármelyik pontjából. Ez leginkább telekinetikus erőre hasonlít, de az energiák kozmikusak az ő esetében.
Előtörije itt van.

Victor Richards (Sue és Reed első gyermeke, a nevét régi ismerősükről Victor von Doom-ról kapta)
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 1232523-torus_02
A képességét az apjától örökölte, minden izma, csontja gumiszerű. Azonban még nem túl erős a képessége, egyelőre csak a testmagasságának 2x-ére képes kinyúlni, a bőre pedig hiába gumiszerű még képes sebződni.

Gregory Grimm (Ben és egy helyi nő gyermeke, a nő a Helix-ről származik, de már évek óta nem élt velük, még Annihilustól szökött meg és tért haza)
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 1232510-jake_grimm_01
Greg is az apja képességét örökölte, a bőre és szervei kőből vannak, 5 tonna súly megemelésére képes és csak ágyuk és ehhez hasonló kaliberű dolgok sebzik a bőrét.

James Richards (Sue és Reed második fia)
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 1686669-kristoff001
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 1686670-kristoff002
James-et korábban egy súlyos baleset ért és csak úgy volt képes életben maradni, hogy kibernetizálták. Ezeknek a beültetéskenk hála képes energiapajzsot vonni maga köré, amivel puskagolyókat is képes felfogni (2 körig tudja fenntartani), ezenfelül energialövéseket lőni a kezeiből. Kiberszemeinek hála képes a fény több tartományában látni és a páncél a testén golyóálló mellényként funckionál a pisztolylövéseket és késszúrásokat még felfogja.
Előtörije itt van.

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Illetve, ne feledjétek, hogy az átvehető karik közül is lehet válogatni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 07 Okt. 2014, 09:06

A lista arról, hogy ki hol és merre játszik:

2048. február 16. vasárnap:
ifj. Tell Vilmos / Energy, Theodore Rainwood / John Doe, Nikoletta Blue - Centralia
Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka - Wakanda
Un Nefer Ramirez - Trapezohedron
Slade Hutchinson / Such - SEAR
Hjuchia Algernon és Vera Vi Sylen - Japán
Charles Dialin / Oszlató és Jaqueline Dellamorte - Argentina
Evangelin Gordon és Vera Sylen - Tabula Rasa
Anne Wietna / Phobia, Michael Ark / Szeráf és Rachel Wilcox - Ausztrália

2048. március 2. hétfő:
James Donohan, Tatjana Éva Dragunov, Connor Davis és Steve Wong - Skandinávia
Charles Dialin / Oszlató - ?
Zyro-Rel / Zyro Tao és Zen A. Khalil - Kyln (1-2 körön belül már itt lesznek)

2076. május vége:
Végrehajtó, Goblin, Őrző, Apokalipszis (Nagy Evolucionista), Nathaniel Orrin, Laura Orrin, Daniel Hamilton, David Ethan, Freyr Johnson, Vera Sylen, Jason Plunder és Rachel Wilcox - Üresség

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
- Anabelle Doyle (Tao)
- Dimitrij Iljics Petrov (Szonár)

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Sebastian Crenshaw
- Rebeca Larson

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 10 Okt. 2014, 10:20

Charles kalandja kezdett.

2048. február 16. vasárnap:
ifj. Tell Vilmos / Energy, Theodore Rainwood / John Doe, Nikoletta Blue  - Centralia
Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka - Wakanda
Un Nefer Ramirez - Trapezohedron
Slade Hutchinson / Such - SEAR
Hjuchia Algernon és Vera Vi Sylen - Japán
Evangelin Gordon és Vera Sylen - Tabula Rasa
Anne Wietna / Phobia, Michael Ark / Szeráf és Rachel Wilcox - Ausztrália

2048. március 2. hétfő:
James Donohan, Tatjana Éva Dragunov, Connor Davis és Steve Wong - Skandinávia
Charles Dialin / Oszlató - Dialin ékszervállalat
Zyro-Rel / Zyro Tao és Zen A. Khalil - Spartax

2076. május vége:
Végrehajtó, Goblin, Őrző, Apokalipszis (Nagy Evolucionista), Nathaniel Orrin, Laura Orrin, Daniel Hamilton, David Ethan, Freyr Johnson, Vera Sylen, Jason Plunder és Rachel Wilcox - Üresség

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
- Anabelle Doyle (Tao)
- Dimitrij Iljics Petrov (Szonár)

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Sebastian Crenshaw
- Rebeca Larson

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Eva Carter on Szer. 10 Dec. 2014, 14:25

Akkor egy másik kalandot kérek szépen.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 13 Dec. 2014, 09:37

Rendben, akkor igyekszem kitalálni Neked valamit hamar, esetleg Eva és Vera pároshoz bemesélni, mert ők úgyis nagyon emlegetik Tatjana-t és hiányolják Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Szürke Eminenciás on Szomb. 13 Dec. 2014, 21:54

Evangeline nagyon örülne Tatinak! Ha még megismernéVery Happy

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 13 Dec. 2014, 21:57

Okés, akkor végül is úgyis megoldható, hogy 2 hetet fogdában töltsetek a SHIELDnél és akkor egy időbe kerültök és úgy Tatjana-t is be tudom mesélni hozzátok Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Eva Carter on Hétf. 15 Dec. 2014, 21:05

Én, örülök az ötletnek, és köszönöm. Evangeline, meg nem biztos hogy fel ismerné, lévén már nem úgy nézki, de talán a hangjáról fel ismeri, ha az még úgyan az.Vagy is ha az nem lett megváltoztatva.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Eva Carter on Hétf. 15 Dec. 2014, 21:07

Én, örülök az ötletnek, és köszönöm. Evangeline, meg nem biztos hogy fel ismerné, lévén már nem úgy nézki, de talán a hangjáról fel ismeri, ha az még úgyan az.Vagy is ha az nem lett megváltoztatva.

_________________
- Kik beleolvadnak az Erőbe, örvendezz azokkal! Gyászolnod őket nem kell. Hiányolnod nem kell.
– Nem! – mondta türelmetlenül Yoda. – Ne próbálkozz. Csináld, csináld! Vagy ne csináld. Próbálkozni nem lehet.
Eva Carter
Eva Carter
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 592
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 06.

Karakteradatok
Főkarakter: Szabó Éva
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 15 Dec. 2014, 21:10

Új testet kapott, így a hangja és illata is más. Szóval majd valahogy rájöttök, hogy ki kicsoda Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 22 Dec. 2014, 09:43

Akkor Tatjana is becsatlakozott a Tabula Rasa-nál.
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2046p175-tabula-rasa-amerikai-szovetseges-allamok#49909

2048. február 16. vasárnap:
ifj. Tell Vilmos / Energy, Theodore Rainwood / John Doe, Nikoletta Blue  - Centralia
Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka - Wakanda
Un Nefer Ramirez - Trapezohedron
Slade Hutchinson / Such - SEAR
Hjuchia Algernon és Vera Vi Sylen - Japán
Anne Wietna / Phobia, Michael Ark / Szeráf és Rachel Wilcox - Ausztrália

2048. március 2. hétfő:
Charles Dialin / Oszlató - Dialin ékszervállalat
Zyro-Rel / Zyro Tao és Zen A. Khalil - Spartax
Evangelin Gordon, Vera Sylen és Tatjana Éva Dragunov - Tabula Rasa

2076. május vége:
Végrehajtó, Goblin, Őrző, Apokalipszis (Nagy Evolucionista), Nathaniel Orrin, Laura Orrin, Daniel Hamilton, David Ethan, Freyr Johnson, Vera Sylen, Jason Plunder és Rachel Wilcox - Üresség

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
- Anabelle Doyle (Tao)
- Dimitrij Iljics Petrov (Szonár)

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Sebastian Crenshaw
- Rebeca Larson

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Itt vannak a továbbra is átvehető, elvihető karakterek, amiket egy bővítésért cserében kaphattok meg Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2018-vegtelen-haboru-sik-karakterei#32664

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 12 Feb. 2015, 10:47

2048. február 16. vasárnap:
ifj. Tell Vilmos / Energy, Theodore Rainwood / John Doe, Nikoletta Blue - Centralia
Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka - Wakanda
Un Nefer Ramirez - Trapezohedron
Slade Hutchinson / Such - SEAR
Hjuchia Algernon és Vera Vi Sylen - Japán
Anne Wietna / Phobia, Michael Ark / Szeráf és Rachel Wilcox - Ausztrália

2048. március 2. hétfő:
Charles Dialin / Oszlató - Dialin ékszervállalat
Zyro-Rel / Zyro Tao és Zen A. Khalil - Spartax
Evangelin Gordon, Vera Sylen és Tatjana Éva Dragunov - Tabula Rasa
Joseph Harper / Szabadság Kapitány - Brooklyni kikötőtérség

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
- Anabelle Doyle (Tao)
- Dimitrij Iljics Petrov (Szonár)

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Sebastian Crenshaw
- Rebeca Larson

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Itt vannak a továbbra is átvehető, elvihető karakterek, amiket egy bővítésért cserében kaphattok meg Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2018-vegtelen-haboru-sik-karakterei#32664

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 13 Feb. 2015, 08:42

A tegnapi Joseph után, ma Rachel kapta a következő kalandot Smile

2048. február 16. vasárnap:
ifj. Tell Vilmos / Energy, Nikoletta Blue  - Centralia
Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka - Wakanda
Un Nefer Ramirez - Trapezohedron
Slade Hutchinson / Such - SEAR
Hjuchia Algernon és Vera Vi Sylen - Japán
Michael Ark / Szeráf - Ausztrália

2048. március 2. hétfő:
Charles Dialin / Oszlató - Dialin ékszervállalat
Zyro-Rel / Zyro Tao és Zen A. Khalil - Spartax
Evangelin Gordon, Vera Sylen és Tatjana Éva Dragunov - Tabula Rasa
Joseph Harper / Szabadság Kapitány - Brooklyni kikötőtérség
Rachel Wilcox - Kastély

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
- Anabelle Doyle (Tao)
- Dimitrij Iljics Petrov (Szonár)

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Sebastian Crenshaw
- Rebeca Larson

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Itt vannak a továbbra is átvehető, elvihető karakterek, amiket egy bővítésért cserében kaphattok meg Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2018-vegtelen-haboru-sik-karakterei#32664

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 16 Feb. 2015, 09:34

Damian és Arzenál is kezdett.

2048. február 16. vasárnap:
ifj. Tell Vilmos / Energy, Nikoletta Blue - Centralia
Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka - Wakanda
Un Nefer Ramirez - Trapezohedron
Slade Hutchinson / Such - SEAR
Hjuchia Algernon és Vera Vi Sylen - Japán
Michael Ark / Szeráf - Ausztrália

2048. március 2. hétfő:
Charles Dialin / Oszlató - Dialin ékszervállalat
Zyro-Rel / Zyro Tao és Zen A. Khalil - Spartax
Evangelin Gordon, Vera Sylen és Tatjana Éva Dragunov - Tabula Rasa
Joseph Harper / Szabadság Kapitány - Brooklyni kikötőtérség
Rachel Wilcox - Kastély
Damian Long / Szellem és Samuel Corner / Arzenál - Central Park

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
- Anabelle Doyle (Tao)
- Dimitrij Iljics Petrov (Szonár)

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Sebastian Crenshaw
- Rebeca Larson

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Itt vannak a továbbra is átvehető, elvihető karakterek, amiket egy bővítésért cserében kaphattok meg Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2018-vegtelen-haboru-sik-karakterei#32664

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 03 Márc. 2015, 09:51

Vera, Vera és Tatjana is kezdett.

2048. február 16. vasárnap:
ifj. Tell Vilmos / Energy, Nikoletta Blue - Centralia
Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka - Wakanda
Un Nefer Ramirez - Trapezohedron
Slade Hutchinson / Such - SEAR
Hjuchia Algernon és Vera Vi Sylen - Japán
Michael Ark / Szeráf - Ausztrália

2048. március 2. hétfő:
Charles Dialin / Oszlató - Dialin ékszervállalat
Zyro-Rel / Zyro Tao és Zen A. Khalil - Spartax
Joseph Harper / Szabadság Kapitány - Brooklyni kikötőtérség
Rachel Wilcox - Kastély
Damian Long / Szellem és Samuel Corner / Arzenál - Central Park
Tamara Vera Sylen és Tatjana Éva Dragunov - Közép-Amerika
Vera Sylen - Franciaország

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
- Anabelle Doyle (Tao)
- Dimitrij Iljics Petrov (Szonár)

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Sebastian Crenshaw
- Rebeca Larson

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Itt vannak a továbbra is átvehető, elvihető karakterek, amiket egy bővítésért cserében kaphattok meg Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2018-vegtelen-haboru-sik-karakterei#32664

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 12 Márc. 2015, 10:27

Al és Vera végre átértek márciusba.

2048. február 16. vasárnap:
ifj. Tell Vilmos / Energy, Nikoletta Blue  - Centralia
Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka - Wakanda
Un Nefer Ramirez - Trapezohedron
Slade Hutchinson / Such - SEAR
Michael Ark / Szeráf - Ausztrália

2048. március 2. hétfő:
Charles Dialin / Oszlató - Dialin ékszervállalat
Zyro-Rel / Zyro Tao és Zen A. Khalil - Spartax
Joseph Harper / Szabadság Kapitány - Brooklyni kikötőtérség
Rachel Wilcox - Kastély
Damian Long / Szellem és Samuel Corner / Arzenál - Central Park
Tamara Vera Sylen és Tatjana Éva Dragunov - Közép-Amerika
Vera Sylen - Franciaország
Hjuchia Algernon és Vera Vi Sylen - Japán

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
- Anabelle Doyle (Tao)
- Dimitrij Iljics Petrov (Szonár)

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Sebastian Crenshaw
- Rebeca Larson

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Itt vannak a továbbra is átvehető, elvihető karakterek, amiket egy bővítésért cserében kaphattok meg Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2018-vegtelen-haboru-sik-karakterei#32664

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 06 Ápr. 2015, 11:12

Rocket és Maverick kalandja is kezdődött.

2048. február 16. vasárnap:
ifj. Tell Vilmos / Energy, Nikoletta Blue - Centralia
Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka - Wakanda
Un Nefer Ramirez - Trapezohedron
Slade Hutchinson / Such - SEAR
Michael Ark / Szeráf - Ausztrália

2048. március 2. hétfő:
Charles Dialin / Oszlató - Dialin ékszervállalat
Zyro-Rel / Zyro Tao és Zen A. Khalil - Spartax
Joseph Harper / Szabadság Kapitány - Brooklyni kikötőtérség
Rachel Wilcox és Lorna Howlett - Főmágustorony
Damian Long / Szellem és Samuel Corner / Arzenál - Central Park
Tamara Vera Sylen és Tatjana Éva Dragunov - Közép-Amerika
Vera Sylen - Franciaország
Hjuchia Algernon és Vera Vi Sylen - Japán
Gustav Simonsen / Maverick és Rachel Kick / Rocket - Black Phoenix City

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
- Anabelle Doyle (Tao)
- Dimitrij Iljics Petrov (Szonár)

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Sebastian Crenshaw
- Rebeca Larson

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Itt vannak a továbbra is átvehető, elvihető karakterek, amiket egy bővítésért cserében kaphattok meg Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2018-vegtelen-haboru-sik-karakterei#32664

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 19 Ápr. 2015, 09:43

Ken kalandja is kezdett

2048. február 16. vasárnap:
ifj. Tell Vilmos / Energy, Nikoletta Blue - Centralia
Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka - Wakanda
Un Nefer Ramirez - Trapezohedron
Slade Hutchinson / Such - SEAR
Michael Ark / Szeráf - Ausztrália

2048. március 2. hétfő:
Charles Dialin / Oszlató - Dialin ékszervállalat
Zyro-Rel / Zyro Tao és Zen A. Khalil - Spartax
Joseph Harper / Szabadság Kapitány - Brooklyni kikötőtérség
Rachel Wilcox és Lorna Howlett - Főmágustorony
Damian Long / Szellem és Samuel Corner / Arzenál - Central Park
Tamara Vera Sylen és Tatjana Éva Dragunov - Közép-Amerika
Vera Sylen - Franciaország
Hjuchia Algernon és Vera Vi Sylen - Japán
Gustav Simonsen / Maverick és Rachel Kick / Rocket - Black Phoenix City
Xian Haiku Ken - Városháza (Manhattan)

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
- Anabelle Doyle (Tao)
- Dimitrij Iljics Petrov (Szonár)

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Sebastian Crenshaw
- Rebeca Larson

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Itt vannak a továbbra is átvehető, elvihető karakterek, amiket egy bővítésért cserében kaphattok meg Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2018-vegtelen-haboru-sik-karakterei#32664

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 10 Júl. 2015, 11:06

Will kalandja is kezdett.

2048. február 16. vasárnap:
Andrew Ramirez és Jared Aaron Voice / Heka - Wakanda
Un Nefer Ramirez - Trapezohedron
Slade Hutchinson / Such - SEAR
Michael Ark / Szeráf - Ausztrália

2048. március 2. hétfő:
Charles Dialin / Oszlató - Dialin ékszervállalat
Zyro-Rel / Zyro Tao, Zen A. Khalil és Fenn-Lee - Spartax
Joseph Harper / Szabadság Kapitány - Brooklyni kikötőtérség
Damian Long / Szellem és Samuel Corner / Arzenál - Central Park
Tamara Vera Sylen és Tatjana Éva Dragunov - Közép-Amerika
Vera Sylen - Franciaország
Hjuchia Algernon és Vera Vi Sylen - Japán
Gustav Simonsen / Maverick és Rachel Kick / Rocket - Black Phoenix City
ifj. Tell Vilmos / Energy, Nikoletta Blue  - Centralia
Will Slade - Philadelphia

2076-ban:
Rachel Wilcox, Victoria Miller, Freydis Einardottir,  Lorna Howlett és Xian Haiku Ken - Északi régió

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Foglalt karakterek:
- Anabelle Doyle (Tao)
- Dimitrij Iljics Petrov (Szonár)

Szabad karakterek:
X-men:
- Joshua Carter
- Kem Pratt
- Sebastian Crenshaw
- Rebeca Larson

F5:
- Lara Storm (van előtörténete)
- Victor Richards
- Gregory Grimm
- James Richards (van előtörténete)

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) 00120

Itt vannak a továbbra is átvehető, elvihető karakterek, amiket egy bővítésért cserében kaphattok meg Smile
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2018-vegtelen-haboru-sik-karakterei#32664


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 25 Júl. 2015, 22:02-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 23 Júl. 2015, 20:56

Elnézést mindenkitől, akit Kira miatt várattam, amint vége ennek a nagyon melegnek, vasárnap-hétfő körül írok mindenkinek, aki miatta várakozott...

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 26 Júl. 2015, 10:17

Nah akkor írtam 3 helyen ahol Kira miatt akadt meg a játék és egy helyen, ahol Tao-ra vártunk. Még egyszer elnézést a fennakadásért.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!) Empty Re: III/4. Minden meghal (INGYEN KARAKTEREK!)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.