Bakura Carter (/ Kyru )

Go down

Bakura Carter (/ Kyru ) Empty Bakura Carter (/ Kyru )

Témanyitás by Laura Slyen on Hétf. 05 Jan. 2015, 00:31

Adatok:

Név: Bakura Carter (/Kyru(fonetikusa: kájru))
Egyéb név(i): -
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: Bakura:ember-barát; mutáns-barát;
Kyru: semleges;
És néha megjelenik beszédükben a britt akcentus
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: Helye ismeretlen, 2002. február 10
Kor: 23
Család: vér szerinti szüleit nem ismeri, Vér szerinti apja amerikai, anyja japán bár nem ismerhette őket és holétükről se tud semmit.
testvér: Juna(júná) Carter holléte ismeretlen számára
anyai nagyszülei élnek
Foglalkozás: diák és fél állásban zene/hangszer tanár
Testmagassága: 185 cm
Testsúlya: 75 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: tejföl szőke, közel a fehérhez
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: fehér haj(meg a vonások kissé változnak az arcán, mikor a személyiségek felváltják egymást.)A vonásai félig amerikaiak magassága és alkata miatt de az szemén és az arcán látszik benne a japán vér.
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: hasadt személyiséggel rendelkezik, hol Bakura hol Kyru az aki irányítja a testet(/ket)
jellem: Bakura hidegvérű, de vannak érzései
         Kyru: határozott, és sokszor nem gondolkodik tette következményein, kicsit lobbanékony, mosdatlan szájú

Előtörténet:

Hogy kis is ez a Bakura gyerek? Engedjétek meg, hogy én Kyru meséljek róla nektek. Higgyétek el, nálam senki nem ismerheti jobban ezt a srácot, főleg mivel egy testen osztozunk, pedig higgyétek el nem mindig egy nagy öröm ez, főleg, akkor ha az ember hetero. Na de ennyit erről. Az Én nevem Kyru és én fogom bemutatni ezt a srácot, mivel rendelkezem minden emlékével ezért ez nem is olyan nehéz feladat.
Kezdetnek mesélek csórikám gyermekkoráról. Olyan srác volt, amilyet minden szülő csak kívánhatott magának és olyan, akivel szívesen összehoztad volna a húgodat. Élsportoló volt és minta tanuló, csendes, rendes és jó fej. Ez nem az én véleményem, szerintem csak egy csendes kis egér volt, aki nem mert soha se kitűnni és mindig csöndes volt. És volt még valami, amitől néha a falra tudtam mászni, az pedig, ahogy a hangszereken játszott akár egyedül akár az együttesével Majd elhánytam magam azoktól a nyálas daloktól, amiket a zongorából, meg a gitárokból előcsal, hogy öröm lett volna másnap a takarító elküldött volna melegebb éghajlatra, mikor elkezdi azt feltakarítani.
Ennyit elsősorban róla, Bakurának az életkörülményeiről is kellene mesélnem egy keveset. Hát, hogy is kezdjem?... Megvan, először is, nem a rendes, hanem a nagyszülei nevelték fel, húgával együtt. Igen jól hallottátok van egy húga, mondjuk úgy, hogy őt sokkal jobban bírtam mint a mintafiú Bakura haverunkat. Ő sokkal jobban hasonlított rám, csak persze csaj volt, a hozzá tartozó csajos beütésekkel, és technikailag az én húgom is, úgyhogy inkább nem firtatnám ezt a dolgot tovább.
Régóta ismerem már Bakurát, meg a családját, de igazából, régebb óta vagyok jelen a srác életében, mint azt hiszi. Ahogy a közös képességünk is sokkal később jelentkezett, minthogy én először megjelentem volna és néha át vettem volna a kontrollt a testünk felett. 16 éves volt, mióta én az eszemet tudom. Valószínű a srác sok elfojtott vágya miatt jelentem meg, csakhogy megtestesítsem azokat. Ugyanis Bakura mindig is hidegvérű volt, kedves és rendes, én pedig pont az ellentéte vagyok, szóval kupikirály, szenvedélyes bajkeverő. Röviden fogalmazok, de nagyjából ennyi a lényeg. Először akkor vettem át a testünk felett az irányítást, mikor Bakurát elráncigálták egy buliba és leitatták, mivel edzett elméjét ellágyította az alkohol, így én simán át bírtam venni az irányítást a teste felett, amire eddig nem voltam képes, csak annyit tudtam csinálni, hogy mint lelkiismeret súgok a fülébe, de eddig többet nem tudtam elérni nála. De mondjuk úgy, hogy miután én átvettem a kontrollt, összeszedtem neki a csajt, akire annyira vágyott titokban, csórikám arckifejezését máig nem felejtem el, mikor reggel mellette ébredt fel. Persze egy k*rva volt a csaj, de csórikám csak ezek után hitt végre a fejében búgó hangnak, aki azt súgja, hogy: ˇ Hü*e vagy öcsém? Ez a csaj egy k*rva, sosem kezdene egy érzelgős csöndes sráccal, neki egy hangos, rámenős és határozott csávó kell".
Hát mondjuk az utóbbit meg is kapta tőlem, de ez most mellékes.
Bakurában a sok idegesítő dolga mellett van azért jó is, például jót szoktam szórakozni rajta. Meg a tudásának egyes részei is jól szoktak jönni, főleg sértegetéseknél, meg szó párbajoknál, király, hogy szinte sosem vettem a kezembe könyvet, de mégis tanulnak helyettem. Persze nem ez az elsődleges, amit szeretek a tudásában. Bakurán nem látszik, de kockább volt, mint látszott, és itt most nem csak a videó játékozást értem, hanem a gép és programozás ismeretét. Egész profi hekkernek is elmehetett volna, ha nem lenne ennyire "jó fiú". Persze ezt a tudást is megpróbáltam kihasználni, de ehhez túlságosan is sok tudására volt szükség, így kevésbé ment a dolog.
A tudásnak persze megvannak az előnyei is, bár én még attól nem fogok, de Bakura tudása eredményeként ösztöndíjat nyert az egyik New York-i egyetemre. Ekkor jött a gondolat, hogy a húga is ki akar költözni vele, hogy ott fejezze be tanulmányait.
Valahogy meggyőzték az ősöket, hogy hadd lakjanak ketten együtt külföldföldön, főleg Bakurában bíztak, és ez nem is lett volna baj, ha a sors bal keze nem vágja tarkón Bakurát és nem jelenek meg én nála, hogy segítsek rajta, de erről jobb ha már ő mesél nektek.


Hogy hogy vett gyökeres fordulatot az életem? Mondjuk úgy, hogy elég fájdalmas módon. Kezdjük azzal, hogy a végzős évemben jártam, Tanultam mint mindenki más ilyenkor, még a bandát is kicsit hanyagoltam, bár a sportokat kevésbé, mert esélyem volt, hogy ösztöndíjat kaphatok valamelyik egyetemre, ha tanulásban nem is sikerül, akkor legalább sportban. De nemcsak én a bandából a húgomon kívül, már mind végzősök voltunk és mind esélyesek voltunk valamilyen ösztöndíjra, ki-ki miben volt kimagaslóan tehetséges attól függően.
Egyik nap e-mail érkezett az egyik megpályázott ösztöndíjas helyről NewYorkból, ahol felvettek volna az egyik egyetemre, de ehhez el kellett volna hagynom a bandát és családom és kiköltöznöm külföldre. A banda már úgyis a végét járta, mivel a dobosunk Német Országba, a basszusgitárosunk pedig Párizsban kapott ösztöndíjat. Viszont a családomtól nem lett volna ilyen könnyű elbúcsúzni főleg a húgomtól. Aki azonban mikor meghallotta a hírt a fejébe vette, hogy ő is kijön velem együtt és ott fejezi be a gimit. Én nem tartottam túl jó ötletnek, de úgyis túlságosan hiányzott volna, ha nélküle mentem volna ki. A nagyszüleink eleinte haboztak, lévén hogy tartanánk el magunkat ott, de aztán elengedtek mikor mondtuk, hogy mindketten részmunkaidőben dolgozni fogunk a suli mellett és biztosan lakhatunk, majd valamelyik közeli kollégiumban.
Húgom rábeszélőképességének és a belém vetett bizalmuknak hála végül őt is elengedték velem együtt Amerikába.
Eddig nem is sejthettem, hogy nem kell egy hét sem mire az életem egész fordulatot vesz.
Már nem volt sok idő hátra így be is iratkoztam az egyetemre Junát pedig én írattam be az egyik közeli gimibe a nagyszülőktől kapott felhatalmazás segítségével.
Igaz első éjszaka még szállodában aludtunk, de aztán elkezdtük húgommal keresni a nekünk megfelelő kollégiumot.
Néhányat már megnéztünk, mikor egyszer csak egy nagyobb bandát pillantottunk meg. Egy hang a fejemben azt súgta kerüljem őket, az évek folyamán megtanultam, hogy nagy százalékban hasznos ha hallgatok a fejemben lévő időnként felbukkanó hangra. nagy ívben kerültük ki a csoportot, de még így is magunkon éreztem a tekintetüket, és mikor visszasandítottam láttam, hogy eléggé bámulnak minket, pedig a hajszínünkön kívül nem is lógtunk ki nagyon a tömegből.
Aznap este ugyanazon az útvonalon kellett végigmennünk vissza a hotelhoz, kezünkben a szóróanyagokkal, hogy majd este kiválasztjuk a tökéletes helyet. Azonban ez az esti program elmaradt. Ugyanis mikor hazafele jöttünk már sötét volt az utcákon, csak a közvilágítás világított a mellék utcákon merre haladtunk. Mondtam Junának, hogy inkább vállaljunk be egy félórás kerülőt és menjünk a főúton, de ő már nagyon vissza akart érni. Mint kiderült nemet kellett volna mondanom neki. Ugyanis ahogy mentünk a mellékutcákon, egyszer csak valaki ledobta egy téglával a felettünk fényt adó lámpát. Ezek után felgyorsultak az események, megragadtam a húgom kezét és megindultam volna futva, de valakinek nekiütköztem, aki csak röhögött. emlékszem, hogy azért megküldtem egyet lábbal neki, hogy ne lehessenek gyerekei, de ez után csak arra emlékeztem, hogy Juna sikít, valaki tarkón vág és az utca többi része is elsötétedik.

Ekkor történt meg először, hogy Bakurának aktiválódott a képessége. Azt hittem először a sötéttől, hogy csak megint átvettem a testünk felett a kontrollt, mert kiütötték Bakurát, de a sötétben valamibe belerúgtam, mikor megnéztem mi az, úgy tűnt mintha valakinek a karja lenne, Megfogtam és a karjánál fogva kiráncigáltam a fényre az eszméletlent aki mellettem feküdt. Azt hittem mázlim van és Juna az és csak kiraboltak minket, vagy őt esetleg ..., de amit láttam mikor kiértem a fényre a testtel, attól teljesen lepetéztem. " Ez mi a f*sz?" Jutott eszembe először, mikor megláttam a testet, amit kihúztam az árnyékból. A saját testemnek a karját tartottam magam előtt. Nem értettem hogyan lehet ez, de aztán megláttam a saját tükörképemet is egy közeli tócsában. "Megkettőződtünk volna? De hogy a fenébe? Mindegy is, fel kell keltenem ezt a jómadarat, hogy megmenthessük a húgunkat."
Elkezdtem hát pofozni Bakurát, aki az első pár pofonra meg se rezzent, majd feltűnt, hogy valami cetli esik ki a hajából.
Megnéztem a cetlit és valószínű volt, hogy a rablók hagyták itt. "Még mázlim, hogy ezek ennyire amatőrök. Na Bakura Ébresztő 1-2!" Mondtam a korábbi test társamnak, akit időközben újra elkezdtem pofozni, persze nem olyan erővel, hogy leszálljon a feje, csak annyira, hogy felkeltsem. A srác végre elkezdett pislogni, majd mikor a kitisztult látásával realizálta, hogy mit is lát hátrahőkölt. Én gyorsan elhadartam neki, hogy mi a helyzet és, hogy én ki is vagyok, mire ő kiakadt, életében először láttam Bakurát kiakadni és valószínű ezért is váltunk ketté, mert állítólag a mutánsok tiniként sokszor érzelmi hatásra aktiválják képességüket, ezt később ő olvasta és onnan tudom. Amúgy a tini részről már leesett, de valószínű eddig mindig túl hidegvérű volt ahhoz, hogy egy hasonmást, vagyis engem előhívhasson a testéből. Viszonylag hamar lehiggadt és megemésztette a dolgokat, bár szerintem ebben az is közrejátszhatott, hogy a húgunk életét kellett megmentenünk.
El is mentünk a címre amit találtam, ami egy lepukkant raktár volt. Nem volt ott senki, legalábbis én azt hittem és a végén Bakura rántott vissza, hogy nehogy kiszúrjon a fegyveres gerilla, aki épp kilépett az ajtón. Ha nem hallja meg a lépéseket, akkor nagy gázban lettem volna.
Döbbenetes, hogy a hidegvérűsége miatt mennyi megfontoltság szorult belé. Még azt is kiszúrta, hogy egy nyitott ablakon keresztül be tudunk jutni, hogyha felmászunk néhány dobozra az épület oldalánál, ahol nem volt annyi világítás.
Így jutottunk be. Odabent is szerencsére voltak dobozok így le tudtunk mászni és még takartak is minket. Találtam egy jó hegyes ollót is is az egyik doboz tetején, így azt magamhoz vettem, hogy kinyírhassam vele a rohadékokat akik, elrabolták a húgunkat.( Igen kissé elszállt az agyam a dühtől, de nemcsak nekem)
Az épületben az ajtóban álló gerillán kívül hárman voltak. És a beszélgetésükből ítélve már csak egy nincs itt. Bár tudtuk melyik rohadék volt az, mert amikor megkerültük még reggel a kis csoportot, azért kiszúrtuk a rohadék képét.
Kissé drasztikus módon szedtem le kettőt is a bandatagok közül. Mind a kettőt lopakodva közelítettem meg és Bakurától származó remek anatómiai ismereteket kihasználva mind a két áldozatot tüdőn szúrtam hátulról. Úgy, hogy két borda közé hatoljon be az olló. Mázlim volt, hogy nem volt egy meleg este, hogy bőrkabátba legyenek, azt már nem szúrom át ilyen könnyen. A harmadik áldozatnál sajnos elb*sztam és rossz helyen szúrtam, meg így közelharcra kényszerültem vele, minek során végül sikeresen elvágtam a torkát az olló élével, de ez után érezhettem a gerilla stukkerének a súlyát a fejem hát oldalán. Lélekben már felkészültem a halálra és hallottam is fegyver dördülést, de aztán éreztem, hogy lekerül a súly a tarkómról és láttam ahogy mellém dől a földre a benga őr. Körbe néztem a raktárban és meglepetésemre láttam, hogy Bakura volt az aki lőtt, biztos az egyik korábbi áldozatomtól szedte el a stukkert. Még most is magasban tartotta a füstölgő fegyvert, amit valamilyen anyagdarabon keresztül tartott a kezében. Egy pillanattal később eldobta a stukkert és az anyagdarabot végigfogva elkezdte végigvizsgálni a hullákat. Míg végül az egyiknél megtalált egy bérleti papírt egy a helyszíntől nem messze lévő helyről. Megragadta a véres ollót, belecsavarta a kendőbe a cetlivel együtt és elindultunk a helyszínre. Odamentünk, de már az úton észrevettük, hogy valami nem stimmelt. Már több mint egy órája történt, hogy két testbe költöztünk, mire az én testem elkezdett halványodni, majd teljesen eltűnt. Majd mikor újra kinyitottam a szemem akkor már ismét Bakura testében voltam, de ezúttal jobban hallotta a gondolataimat, hogy az ő szavaival éljek, olyanok voltunk mint két lélek, akik egy testben élnek szimbolizmusban.
A helyszínre siettünk, ahol egy lepukkant házat találtunk, betört ajtóval. Ahogy beléptünk egy rakat bedrogozott miniszoknyás lányt találtunk bent 1-1 ágyhoz szíjazva, de a húgunknak nyoma sem volt. Siettünk tovább, míg az utolsó ágynál megtaláltuk legnagyobb döbbenetünkre az utolsó bandatagot véresen az ágy mellett kezében egy fehér hajtinccsel. Felismertük azonnal Juna hosszú fehér fürtjét és kivettük a hallott kezéből és Bakura azt is zsebre vágta. Átfésültük a helyet, de Junának semmi nyomát nem találtuk. Azóta se láttuk őt.
Mielőtt leléptünk volna az egyik drogos csaj mobilját elszedte Bakura, persze ehhez is csak zsepivel nyúlt hozzá a kis finnyás, és felhívta a zsarukat elváltoztatott hangon, hogy jöjjenek a lányokért és vigyék őket kórházba.
Ezek után hazafelé Bakura amit csak tudott megtisztogatott zsebkendőkkel és a már ujjlenyomatmentes ollót kidobta az egyik szemetes konténerbe. A zsepiket pedig több utcányival arrébb vágta szemétbe. Az anyagot magával  vitte és a kandallóban égette el, mint végső bizonyítékot arról, hogy mi valaha is ott jártunk volna. A húgunk hajtincséből, pedig egy rövidke hajfonatot csinált, amit a kulcsára rakott rá, hogy emlékeztesse őt, hogy még egy nap meg kell találnia.


Azóta évek teltek el, és bár a dolgok megráztak, nem kevésbé szegény nagyiékat, az élet ment tovább. Megtettem amit még akkor lehetett, másnap elmentem a rendőrségre bejelenteni az eltűntét és folyamatos összeköttetésben maradtam egy nyomozóval, akit megeskettem, hogy azonnal szól ha bármit megtud. Az után pedig nehéz szívvel, de elhelyezkedtem egy kollégiumban és megkezdtem tanulmányaimat az egyetemen és a sportot meg a zenét sem adta fel, csak már nem játszok vidám dalokat olyan szívesen mint régen. És persze dolgozom is, hogy az ösztöndíj melett legyen rendes keresetem is. Manapság különböző hangszereken tanítom játszani az elsősöket a gimiben.

szakértelmek:
játszik hangszereken: gitár, zongora(szintetizátor ebből kifolyólag)
remekül kosarazik és egész jó a többi labdasportban is. úszni tud, de nem űzi.
egész jó számítástechnikai ismeretei vannak, ügyesen hekkel.
jól beszél angolul, németül és kicsit oroszul
alap fegyverkezelési ismeretek(videó játékokból)

Képességei:
Klónozás:
képes megsokszorozni magát, egyelőre csak maximum két klónt képes egyszerre életre hívni és irányítani. A klónok és az eredeti test között raj elmélet szerinti kapcsolat van, amit el tudnak nyomni, hogy a fő test vagy a klónok ne hallják egymás gondolatait, de attól még kapcsolatban állnak egymással.
Ha csak egy klónt hív életre, akkor azt 4 körig képes külön tartani a testétől. két klón esetében ez az idő csak 2 kör lehet.
Az idő múlásával vissza kell térnie a klónnak(oknak) az eredeti testbe, vagy egyszerűen eltűnik(nek).
Ha a klón meghal, akkor azt egy napig nem képes újra életre hívni. Vagy ha nem képes visszatérni Bakura testébe akkor az eltűnéssel is ugyanúgy nem képes egy napig újra hívni az eltűntet.
A klónba mindig átszáll Kyru személyisége, mikor megjelenik, és a külső tulajdonságok nem lesznek túl feltűnőek, csupán az általános mimikán látszik a különbség a két srác között.

Szakértelmei: (foglalkozással kapcsolatos, egyéb)

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

egyéb: levonom elfogadás utá na 2 kreditet a karira a főkarimtól(1-el olcsób a kvíz nyeremény miatt.)


A hozzászólást Laura Slyen összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 10 Május 2015, 21:48-kor.

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Bakura Carter (/ Kyru ) He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Bakura Carter (/ Kyru ) 5000_Thanks_by_Mallemagic Bakura Carter (/ Kyru ) Mudch0 Bakura Carter (/ Kyru ) Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Bakura Carter (/ Kyru ) Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Bakura Carter (/ Kyru ) __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bakura Carter (/ Kyru ) Empty Re: Bakura Carter (/ Kyru )

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 05 Jan. 2015, 09:15

Az előtöri jó, a képesség viszont nagyon erős így. Ha az időket Nestorról másoltad, akor ez a bibi, az inhuman karik erősebbek, révén nem fejleszthetik a képességüket.

Ha csak egy klónt hív életre, akkor azt 8 körig képes külön tartani a testétől. két klón esetében ez az idő csak 4 kör lehet.
Egy klón 4 kör, két klón 2 kör.

Az idő múlásával vissza kell térnie a klónnak(oknak) az eredeti testbe, vagy egyszerűen eltűnik(nek).
Illetve itt az eltűnnek részre ugyanaz vonatkozik, mintha meghalnának. Ha nem tud visszatérni, akkor lényegében elpusztul.

Ezt a két apróságot javítsd át benne, egyébként elfogadva és vond le az adatlapról is a krediteket.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bakura Carter (/ Kyru ) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14908
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bakura Carter (/ Kyru ) Empty Re: Bakura Carter (/ Kyru )

Témanyitás by Laura Slyen on Hétf. 05 Jan. 2015, 12:16

Bár veled meg Taoval egyeztettem erről a talin, de ha ez túlságosan táp arra az esetre már átjavítottam azt is meg az eltűnést is. Smile És végre egy kari ami minimál előtöri egyeztetéssel elsőre jó lett. Jej Very Happy

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Bakura Carter (/ Kyru ) He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Bakura Carter (/ Kyru ) 5000_Thanks_by_Mallemagic Bakura Carter (/ Kyru ) Mudch0 Bakura Carter (/ Kyru ) Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Bakura Carter (/ Kyru ) Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Bakura Carter (/ Kyru ) __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bakura Carter (/ Kyru ) Empty Re: Bakura Carter (/ Kyru )

Témanyitás by Laura Slyen on Hétf. 12 Jan. 2015, 23:04

Nefi által kapott adatok alapján kitöltve íme az adatlap.


Adatlap:

Név:
Lakás/Létesítmény:
 egy kis bérelt szoba Manhattenben/Sohoban
Foglalkozás:diák, művész és magán zenetanár
Munkahely: az egyetem, és a házak ahova várják.
Pénz:1200$
Bevétel/hét: 250$(500 eredetileg, de az ön fenntartásra és a szobabérletre elmegy a bevétel fele)
Eszközök: gitár, szintetizátor
Felszerelés/fegyverek: nincs
Vállalat:-
Szövetség:
csak a diákszövetség Very Happy
Törzshely, ahol megtalálható: még nincs, többnyire csak járja soho-t. 
Ismertebb szövetséges:-
Ismertebb ellenség:-

_________________
Karik és multik: reneszánsz: Laura Slyen x-diák: Peter Calm NJK: Bakura Carter/Kyru,Gaia(Légió) VH:Vera Slyen, Vera Vi Slyen, Tamara Vera Slyen, AoA: 70 Bamf  Epic:(aktívan) RANDOM (KM)
- Bakura Carter (/ Kyru ) He__s_such_a_bad_boy_by_gxbevingurl1995-d48h3n9  Bakura Carter (/ Kyru ) 5000_Thanks_by_Mallemagic Bakura Carter (/ Kyru ) Mudch0 Bakura Carter (/ Kyru ) Starcraft_2__kerrigan_by_ruthieee-d7c63ms Bakura Carter (/ Kyru ) Jubz_ID_Collab_by_Boneitis Bakura Carter (/ Kyru ) __0___0___by_valentinakallias-d37m72i
Laura Slyen
Laura Slyen
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 826
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 20.
Age : 25

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bakura Carter (/ Kyru ) Empty Re: Bakura Carter (/ Kyru )

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.