Patrick H. Brandt

Go down

Patrick H. Brandt Empty Patrick H. Brandt

Témanyitás by Patrick H. Brandt on Szer. 21 Jan. 2015, 02:20

Adatok:

Név: Patrick Hale Brandt
Egyéb név(i): Sentinel; Samuel Lynch néven mutatkozik meg
Faj: mutáns
Nem: Férfi
Jellem: Zen
Személyazonosság: Titkos
Születési helye és idő: 1990. november 27. USA, Massachusetts állam, Cambridge
Kor: 36
Család:
- Simon Brandt őrnagy (Hadsereg) - elhunyt - apa
- Mélanie Lynch porofesszor (Harvard) - anya
Foglalkozás: Vállalkozó (Magánnyomozó) - Observer Investigator
Testmagassága: 183 cm
Testsúlya: 84 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: fekete
Bőre színe: afrikai
Különleges ismertetőjel: Szemtelenül jóképű
Repülési sebesség: nincs
Egészségi állapot/ betegségek: nagyon egészséges

Életrajza:
Patrick még meg sem született de a szülei szakítottak. Az apját a szolgálat szólította egy déli bázisra, az anyja pedig nem akarta otthagyni az állását a Harvardon. Emellett az sem elhanyagolható, hogy a társadalom még mindig nehezen fogadta el e afro-amerikai és egy fehér szőke nő kapcsolatát. Volt is meglepetés a szülőszobán amikor nem hogy nem fehér, nem is cappuccino hanem egy nagyon fekete csecsemő jött a világra. Azonban sosem kellett egyiküknek sem szégyenkeznie. Bár Mélanie családja mindenkinek azt mondta, hogy a kis Hale-t örökbe fogadták. Jótékonyságból. Viszont sosem kellett nélkülöznie.
Az anyja jó állása és a család (hosszú generációk óta befolyásos harvardi oktatók voltak) anyagi háttere miatt nagyon jó oktatásban részesült és részt vehetett a helyi elit gyerekeinek kijáró társadalmi eseményeken is. Része volt először a gimnáziuma vitakörének, majd felküzdötte magát a vitacsapat kapitányának. Bár anyja nyelvész volt, ő maga jogot akart hallgatni. Emellett elkezdett testépítéssel is foglalkozni de azt megunta. Megpróbálkozott a birkózással, de nem tartotta elég hasznosnak, majd Aikidozni kezdett. Az utóbbiban sikeressé vált. Mintha gyorsabban tudott volna reagálni a társainál. Azonban ez csak a mutációjának a jele volt. A szemei nem csak jobbak voltak a többiekénél, de még az agya is gyorsabban tudta feldolgozni az információkat. A felvételi eredményei azonban nem voltak elég jók a cambridgei egyetemre, viszont bekerült a Yale-re.

Az egyetem második szemeszterében kiesett a vitacsapatból, ami az ösztöndíjába került. Barátai és támogató tanárai viszont segítették. Csatlakozott a box csapathoz ahol hamar szép eredményeket ért el, emiatt maradhatott. Meg is hálálta rendesen almamáterének. Országos egyetemi box bajnokká vált. Időközben elkezdett lejárni egy filippínó harcművészeti központba (FMA) és ott készült fel a hivatalos meccseire is. A diplomavédése előtt megkereste két toborzó tiszt. Az egyik a hadseregtől, a másik a hírszerzéstől. Mivel a ritkán látott apjának jobban meg akart felelni, mint a kémek izgalmas életét élni, az előbbinek mondott igent.
Csatlakozik hát a szárazföldi erőkhöz.(...)

-> Patrick Hale Brandtről ez az utolsó adat. Innentől kezdve az aktáját először titkosította a pentagon 2012-ben. Majd törölte a hírszerzés 2017-ben. ->

(...)Remek fizikai állapota, jó tanulmányi eredményei és feddhetetlen családi háttere miatt felvételt nyer a különleges erőkhöz, ahol nem csak hogy túljutott a kiválasztáson, de sikeresen elvégezte az alapképzést. Ezt követően pedig specializálódott és kommunikációs képesítést szerzett és beosztásra is került. Francia és spanyol nyelvtudása miatt felváltva vett részt különleges műveletekben és kiképzésekben Közép- és Dél-Amerikában valamint Közép- és Dél-Afrikában. Ezek alatt fedezte fel hogy az érzékei kiélesedtek és jobbak a társaiénál. Nem tulajdonított neki túl nagy jelentőséget, ám egy idő után kezdett gyanakodni, hogy ő maga mutáns.

Bár a világ feje tetejére fordult a mutánsok miatt ő tette a dolgát. Egészen addig, amíg apja, szabadsága idején, el nem hunyt New Yorkban. A NWF megszállása alatt próbált ellenállni, azonban elfogták és lelőtték egy sikátorban. Vissza akart vágni, ezért megkereste azt az oktatóját aki még az egyetemen akarta beszervezni a hírszerzésnek. Rajta keresztül bekerült a céghez, ahol továbbképzések sorát követően bevethetővé vállt. Mira azonban idáig eljutott a probléma "megoldódott". Keserű szájízzel ugyan, de marad állományban. A Frankofónia Nemzetközi Szervezetén keresztül Algériába utazik, ahol először egy "védett házat" felügyelt. Hét hónappal később a fokozódó New York-i helyzet miatt szüksége van az államoknak több nemzetközi kapcsolatra. Ezért egy privát katonai cégnek dolgozva a helyi hadsereg képzésével kezd foglalkozni (Corey Murphy néven, a Custer Battles logója alatt). Így közel került az Idegenlégiós tisztekhez, akiken keresztül folyamatosan kapcsolatot tart fenn a francia hírszerzéssel. (...)

-> A hírszerzés adatbázisokban eddig az időpontig lehet még információkat fellelni róla. Főleg írásos dokumentumokban, 'Sentinel' kódnévvel->

(...)Az amerikai káosz azonban az ő munkájának sem tett jót. Először csak az utasítások maradtak el, majd teljesen elveszítette a kapcsolatot az államokkal. Már azt sem tudta melyik Amerikának dolgozik. Ezért keletnek indult és izraelben talált menedéket. Ott csatlakozott egy szakadár CIA ügynökökből álló csoporthoz, akik a régióban kezdenek tevékenykedni. "Konfliktus" kezeléssel, biztonsági tevékenységgel, adatlopással kezdenek foglalkozni. Sikeresek. A Kobra felveszi velük a kapcsolatot és az egyik helyi fiókszervezetükké válnak. A hazai konfliktus lezárultával azonban ők maguk bűnözőkké váltak. Ezért Patrick menekülni kényszerült. Elhagyta az éppen használt személyazonosságát és Oroszországba menekült, ahonnan átjutott Alaskába, ahol felvette Samuel Lynch karakterét.(...)

-> Samuel Lynch született: 1992. Január 13 Anchorage, Alaska; Jogi diplomáját a helyi egyetemen szerezte, majd edzőtermet nyitott Anchorage-ben. Volt néhány gyorshajtásos és tilosban parkolásos büntetése. Egy ittas vezetése. Bírósági végrehajtóként majd óvadék behajtó lett. Később magánnyomozói engedélyt váltott ki.->

(...)Úgy tűnt Patrick számára, hogy az Egyesült Államok helyzete normalizálódott és Osborn elnök politikája végre a stabilitáshoz és a biztonsághoz vezeti a jövőből kiábrándult népet. Ezért áttette székhelyét Washingtonba, ahol magánnyomozó irodát nyitott. Azonban úgy gondolta, hogy jobban teszi ha az események origójához költözik, mert ott több munkája lehet. Ezért most New Yorkba költözött...

Képességei: Fejlett észlelés. Érzékszervei érzékenyebbek, hatékonyabbak mint az átlag embereké. Képes az emberi maximum kétszeresével látni, hallani, tapintani, szagolni, ízlelni. Ráadásul az agyában lévő idegpályák is alkalmazkodtak a képességéhez, azaz képes feldolgozni a többlet információt.

Szakértelmei: Profi boxoló, oktató szintű kézitusa és közelharc specialista (FMA rendszerekben). Diplomás ügyvéd. Képzett katona, különleges képesítésekkel (minden terepviszonyok közötti túlélés; ejtőernyős és búvár képesítés; robbantási és improvizált fegyverek képesítés; alap mesterlövész képzés; középszintű elektronikai képesítés). Átesett "ügynök" képzésen. Anyanyelve: Angol; felsőfokon beszél: franciául és spanyolul; alapfokon arabul.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjegyzések:


A hozzászólást Patrick H. Brandt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 25 Jan. 2015, 23:10-kor.
Patrick H. Brandt
Patrick H. Brandt
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jan. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Patrick H. Brandt Empty Re: Patrick H. Brandt

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 22 Jan. 2015, 17:44

Annyi észrevétel, hogy amióta megalapult az első SHIELD az oldalon 2017 körül azóta nincs kifejezetten sem CIA, sem FBI, legalább is ezen a néven, de hasonló hivatal minden bizonnyal.
Egyébként elfogadva, 2400$ kezdőtőkéd van, egy adatlap és mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Patrick H. Brandt Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Patrick H. Brandt Empty Re: Patrick H. Brandt

Témanyitás by Patrick H. Brandt on Kedd 27 Jan. 2015, 00:06

Adatlap:

Név:
Lakás/Létesítmény:

- Lakás: New York; Queens, Astoria 50. és a 37. utca sarka - 2 kredit
- Edzőterem: New York; Queens, Astoria 50 és az 57 utca sarka
- Nyomozó iroda: New York; Queens, Astoria 50 és az 57 utca sarka
NJK: (nem játékos karakter, akinek szintén kell előtörténet a megfelelő topicban)
Foglalkozás: Üzletember
Munkahely:
- Observer Investigator - tulajdonos és vezetőnyomozó
- First Fighter - tulajdonos és edző
Pénz: 222$
Bevétel/hét: +2000$ +1000$
Eszközök:
- 2 Eskrima bot (Cold Steel) 66$ - általában az edzőteremben tartja
- Canon EOS 60D 700$
- 17-85 mm canon objektív 300$
- 70-200 mm tamron objektív 700$
Felszerelés/fegyverek:
- Vipera 50$
- KA-BAR TDI LE 42$
- Cold Steel 49KS Carambit 95$
- Cold Steel Leatherneck-SF Fixed 6-3/4" 46$
- Benchmade 5270BK Mini 179$
Vállalat:
- Observer Investigator - magánnyomozó iroda - 1 kredit
- First Fighter - edzőterem - 1 kredit

Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek:4
Fennmaradó kreditek:0
Patrick H. Brandt
Patrick H. Brandt
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jan. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Patrick H. Brandt Empty Re: Patrick H. Brandt

Témanyitás by Patrick H. Brandt on Hétf. 07 Szept. 2015, 23:13

Patrick elvállalt egy különös ügyet. Egy lány megtalálásával bízta meg a lány apjának egy barátja, aki komoly díjazást ajánlott fel a számára. Inkább a kihívás miatt, mint a pénzért vállalta el a megbízást. Ugyanakkor sikeresen teljesítette azt. A nagykorúnak számító hölgyet megtalálta és a fellelhető összes információt megadta róla. A megbízója mégsem tekinti lezártnak a nyomozást. Patrick nem érti miért, de ezen hamar túllépett. Ad acta tekinti a megbízást. A következő hónapokban általános ügyeket vállalt el és közepesen keresett velük, ahogy az alkalmazottja sem igen jeleskedett felgöngyölített esetekben. Ezért csak óvatosan nőtt a lakása, irodája és az edzőterme rejtekhelye. Viszont kicsivel több mint fél év alatt összejött neki elegendő tőke, hogy a napi kiadásai mellett vásárolhasson még egy lakást. Természetesen készpénzért, hogy ne lehessen közvetlenül hozzá kötni és sokkal kevesebb legyen a papírmunka. A Queens negyedbéli, Sunnyside-ban, a Sabba Park közelében vett magának egy takaros nagypolgári lakást, egy art deco stílusú ház 6 emeletes legfelső szintjén.
Az önvédelmi óráin megismerkedett egy Aashirya Nakti Singh nevű helyi fűszerboltossal akivel hasonló világlátásuk és spirituális érdeklődésük miatt hamar összebarátkozott. A nőt már ingyen tanítja.


Adatlap:

Név:
Lakás/Létesítmény:

- Lakás: New York; Queens, Astoria 50. és a 37. utca sarka - 2 kredit
- Edzőterem: New York; Queens, Astoria 50 és az 57 utca sarka
- Nyomozó iroda: New York; Queens, Astoria 50 és az 57 utca sarka
- Lakás: New York; Queens, Sunnyside, Sabba Park környéke (60 nm, ára 82.000$)
NJK: (nem játékos karakter, akinek szintén kell előtörténet a megfelelő topicban)
Foglalkozás: Üzletember
Munkahely:
- Observer Investigator - tulajdonos és vezetőnyomozó
- First Fighter - tulajdonos és edző
Pénz: 16572$
Bevétel/hét: +2000$ +1000$
Eszközök:
- 2 Eskrima bot (Cold Steel) 66$ - általában az edzőteremben tartja
- Canon EOS 60D 700$
- 17-85 mm canon objektív 300$
- 70-200 mm tamron objektív 700$
Felszerelés/fegyverek:
- Vipera 50$
- KA-BAR TDI LE 42$
- Cold Steel 49KS Carambit 95$
- Cold Steel Leatherneck-SF Fixed 6-3/4" 46$
- Benchmade 5270BK Mini 179$
- Fox Karambit 599 170$
Vállalat:
- Observer Investigator - magánnyomozó iroda - 1 kredit
- First Fighter - edzőterem - 1 kredit

Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges: Aashirya Nakti Singh
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek:4
Fennmaradó kreditek:0


A hozzászólást Patrick H. Brandt összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 07 Szept. 2015, 23:20-kor.

_________________
~ Élj tisztán, harcolj mocskosul. ~ A test amiben élsz, nem a tiéd. Amikor hatással vagyunk egymásra, akkor már a miénk. ~  
Patrick H. Brandt
Patrick H. Brandt
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jan. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Patrick H. Brandt Empty Re: Patrick H. Brandt

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 07 Szept. 2015, 23:17

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Patrick H. Brandt Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Patrick H. Brandt Empty Re: Patrick H. Brandt

Témanyitás by Patrick H. Brandt on Pént. 25 Dec. 2015, 02:30

Patrick elvállalt egy rutin munkát. Ami végül az is lett meg nem is. Egy fekete nőt kellett megtalálnia, azonban a nyomok és a körülmények emberrablási ügyre utaltak. A nyomozás során tudomást szerzett egy föld alatti városról, ami egy a bűnszervezetek között jól felosztott terület. Ezen az eddig általa feltérképezetlen helyen bukkan újabb nyomokra. Mint kiderül a nő emberkereskedők karmaiba került. Meg is találta. A holtestéről készült képek által. Nem bírta a nyomást és öngyilkos lett. Némi kalandok után Patrick végül hazatért és elmondta az ügyfelének, hogy a felesége lelépett egy másik férfi miatt.


Adatlap:

Név:
Lakás/Létesítmény:

- Lakás: New York; Queens, Astoria 50. és a 37. utca sarka - 2 kredit
- Edzőterem: New York; Queens, Astoria 50 és az 57 utca sarka
- Nyomozó iroda: New York; Queens, Astoria 50 és az 57 utca sarka
- Lakás: New York; Queens, Sunnyside, Sabba Park környéke (60 nm, ára 82.000$)
NJK: (nem játékos karakter, akinek szintén kell előtörténet a megfelelő topicban)
Foglalkozás: Üzletember
Munkahely:
- Observer Investigator - tulajdonos és vezetőnyomozó
- First Fighter - tulajdonos és edző
Pénz: 66.572$
Bevétel/hét: +2000$ +1000$
Eszközök:
- 2 Eskrima bot (Cold Steel) 66$ - általában az edzőteremben tartja
- Canon EOS 60D 700$
- 17-85 mm canon objektív 300$
- 70-200 mm tamron objektív 700$
Felszerelés/fegyverek:
- Vipera 50$
- KA-BAR TDI LE 42$
- Cold Steel 49KS Carambit 95$
- Cold Steel Leatherneck-SF Fixed 6-3/4" 46$
- Benchmade 5270BK Mini 179$
- Fox Karambit 599 170$
Vállalat:
- Observer Investigator - magánnyomozó iroda - 1 kredit
- First Fighter - edzőterem - 1 kredit

Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges: Aashirya Nakti Singh
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek:4
Fennmaradó kreditek:0

_________________
~ Élj tisztán, harcolj mocskosul. ~ A test amiben élsz, nem a tiéd. Amikor hatással vagyunk egymásra, akkor már a miénk. ~  
Patrick H. Brandt
Patrick H. Brandt
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 42
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jan. 21.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Patrick H. Brandt Empty Re: Patrick H. Brandt

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.