Dzsungel

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Dzsungel - Page 4 Empty Re: Dzsungel

Témanyitás by Heidi H. H. Hoffman Hétf. 07 Nov. 2022, 22:57

- Hmpf – igen, tökéletes megfogalmazás Heidi, gratulálok, fussunk neki még egyszer akkor – szerintem attól még jó a mágikus megoldás is – nem is terveztem lebukni, inkább követek el harakirit, mint hogy szégyenbe hozzam a hydrát és a nagyszüleimet. Oké, rögtön azt tervezi, hogy megöli azt, ki az utunkba áll, jól van, róla kell példát vennem?
Első a vibrániumtermelés, a profit, és csak utána az összes többi, nem igaz? Jól van, jól van, igyekszünk megoldani, hogy az ne szenvedjen kárt. Legalábbis én végig azon leszek, sajnos nem tudom megmondani, hogy a társam mennyire jó ebben. Oh, a pajzs, akkor nincs megadás, inkább a szent halál, mert lelkemet és testemet a hydráért, hát még az életemet! Gond nélkül fogok meghalni, ha eljön az időm úgy néz ki. Mikor elmegy Graf, illedelmesen köszönök el tőle, és csak utána nézek Tristanra.
- Ha megnézi a terveket, rájöhet, hogy a mágikus védelem kaotikus és kiszámíthatatlanabb, mint a normális, technológia alapú. Ha tippelnem kellene, az itteni barbár rituálék ellen vannak felkészülve, nem pedig a kifinomultakra – mutatok a jelen lévő infókra – bejutni, megszerezni az anyagot és kijutni, ha pedig bármi gikszer ütne be, felkészülni rá és aszerint járni el, nem pedig rögtönözni. Tényleg, itt vajon számolni kell a sújtóléggel?
Felszeereléslista:
Heidi H. H. Hoffman
Heidi H. H. Hoffman
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2021. Feb. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Heithy
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Dzsungel - Page 4 Empty Re: Dzsungel

Témanyitás by Niteris Kedd 08 Nov. 2022, 23:51

// Vasárnap lesz új kör
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Dzsungel - Page 4 Empty Re: Dzsungel

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 09 Nov. 2022, 09:11

A kommunikáción érdemes lesz még javítani. Tristan azért nem akad fenn rajta mert ez nem a megfelelő pillanat. Azzal, hogy ő zárta le a témát és hozta meg a döntést eloszlathatott minden esetlegesen felmerülő kételyt a hierarchiával kapcsolatban. Her Graf szavaira bólintott.
-Értem. Az energiaellátás megakadályozása természetesen csak vészhelyzetben válik opcióvá és igyekszünk a lehető legkevesebb kárt okozni a gépparkban. A célunk a felderítés.
Úgy néz ki, hogy amennyire lehetett, megnyugtatták a tisztet saját kvalitásaikat illetően vagy csak más dolga is volt. Mindenesetre magukra hagyta őket a további tervezgetéssel kapcsolatban. A tervrajzokat és szükséges információkat otthagyta nekik. Tristan is a szabályzatnak megfelelően engedte el az illetőt. Arca semmi érzelmet nem árult el ahogy távozott és akkor se változott mikor eltűnt az ajtóban. Arra se emelkedett meg még a szemöldöke se mikor a lány ismét az asztalhoz lépett és az ott látható adatok kapcsán megszólította őt. Kimért hangon tért el a témától.
-Frau Hoffman, az ön hazájában szervezetünk erősebb lábakon áll. Milyennek látja a HYDRA működését?
Mint egy kőszobor hallgatja a lány válaszát amit ha megkap, még egy látszólag ide nem kapcsolódó kérdést tesz fel.
-Mondja miképp szokott készülni arra, hogy a jövőben csatlakozzon hozzánk? Olvasta már a szolgálati szabályzatunkat? Esetleg témába vágó szórakoztató könyveket vagy filmeket szokott nézni amik katonatisztekről vagy közlegényekről szólnak?
Itt is türelmesen megvárta a másik válaszát, majd olyan kimérten mintha az időjárásról lenne szó zárta a dolgot.
-Amint erről a küldetésről visszatértünk, elősegítendő az ön jövőbeli zökkenőmentesebb beilleszkedését közösen elsajátítjuk a szervezeti kommunikációt. Külön kitérve a felettesekkel szemben vagy eligazítások során tanúsított viselkedésre.
Ha magától nem jut a másiknak eszébe esetleg szabadkozni, ne adj' isten panaszkodni kezd a lány, Tristan olyan kimért hangnemben mint ahogy eddig beszélt, csak egy szót szól.
-Köszönöm főhadnagy úr!
Majd vár érezhetően arra, hogy a másik elismételje. Ha ez megtörténik vagy a lány magától érzékeli, hogy ez a teendő akkor lépked oda az asztalhoz és kezd bele könnyedebb hangsúlyban az feladat elemzéséhez.
-Ez az ország vademberek otthona. A kontinens többi részén hisznek benne, hogy pusztán tánccal és imádkozással meggyógyíthatóak a betegségek mert azok csak gonosz szellemek. Itt bár a legmodernebb technika áll a rendelkezésükre amit még a HYDRA is megirigyelhet, de ezeket a faji korcsosulásokat nem tudták teljesen levedleni. A vad törzsi rituáléik bennük élnek és szektáik máig gondokat okoznak. A meglátása pontos valóban ezért ilyen specifikus a mágikus védelmük. A technológiájuk viszont fejlett. Arra oda kell figyelnünk. Ezért is igyekezzünk minél jobban felkészülni. Fontos, hogy annyi felszerelést javasolt ilyenkor magával vinni, ami a küldetés során nem akadályozza a gyors hangtalan mozgásban. Könnyedebb lőfegyvereket és gépkarabélyokat amiket csak vészhelyzetben használ hisz nem akarunk hangoskodni. Mivel barlangban leszünk a hagyományos infra kamera helyett teljessötétségben is használható éjjellátó eszközre lesz szükségünk. Gázmaszk javasolt. A sújtólég ellen bizonyára rendelkeznek biztonsági eszközökkel, de ha rajtunk ütnek akkor a leglogikusabb stratégia az elgázosításunk volna. A kamerák és riasztók deaktiválására ahogy látom technikusaink több használható megoldást is javasolnak. Ezekből lehet válogatni. Megfelelő felvevőkészülékre is szükség lesz, hogy az általunk látottakat minél pontosabban rögzíthessük. Drótvágóra is szükség lehet mivel több hagyományos kerítést is elhelyeztek. Komolyabb biztonsági ellenőrzésre a bejáratnál lehet számítani és mellette ennél a vezérlőtoronynál.-Mutatta a térképen.-Ezen kívül ezeknél a kiemelt épületeknél és itt ahol a kábelek futnak is fordulhat elő rendszeres ellenőrzés. A számunkra fontos információk, hogy hány fő, milyen fegyverzettel és ha találunk rá bizonyítékot akkor milyen külhoni támogatással található bent. Kérdés, észrevétel frau Hoffman?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Dzsungel - Page 4 Empty Re: Dzsungel

Témanyitás by Niteris Vas. 13 Nov. 2022, 23:55


Kree Invázió 15 – Kirajzás

Problémás szakszervezetek


Résztvevők: Tristan Winkelhock és Heidi H. H. HoffmanKövetkező körváltás: 2022. 11. 18. (PÉNTEK)

Dzsungel - Page 4 HWbPgCI

Idő: 2032. szeptember 19. 9:50 (helyi idő)
Helyszín: Wakanda dzsungelei
Cél / Feladat: Felkészülni az akcióra
Résztvevők: Tristan Winkelhock | Heidi H. H. Hoffman
Egyéb információk:


// Nohát, úgy látom, hogy még tart a tanakodás a kedves karakterek között, így csak részleteket írok az egyes behatolási lehetőségekhez. Ha még több körig tartana a tervezés, akkor csak hasonló, random dolgokat fogok írogani addig What a Face


A technológiai csapat a bejutásra két alternatívát javasolt. Az egyik alapja az volt, hogy Tristan karjába szerelnek be egy extra zavaró berendezést, amit a riasztó ellen fejlesztettek ki. Ez megakadályozná, hogy a riasztó aktiválódjon, viszont Tristan karját is használhatatlanná tenné pár perc erejéig. A másik megoldásban egy hasonló berendezést adnának a diplomáciai csapatnak. Ekkor Tristan karja nem volna veszélyben, viszont a diplomáciai csapat lebukásának esélye nőne, valamint pontosan kellene időzíteni a behatolást, hogy a felderítő csapat éppen egyszerre lépjen be a hivatalossal.

Ugyan erre a problémára a mágikus csapat szintén két megoldást javasolt. Az első ezek közül a teleportáció volt. Itt vagy a pajzs túloldalára, vagy egyenesen a vezérlő központba is mehettek. (A második opció esetén a nyílt ütközet szinte elkerülhetetlen.)
A másik terv szerint a behatolókat természetes erdei jelenségeknek álcázták volna. Itt egy kicsit homályosak voltak a részletek, de igen gyanús volt, hogy ez a kiváló ügynökök ideiglenes átváltoztatásával jár.

A kamerák ellen a technológia csapat elsősorban egy zavaró berendezést javasolt, de második lehetőségnek felajánlották a számítógépek feltörését is (amennyiben elég időt kapnak rá).

A mágikus csapat kreativitása ezen a téren erősen túltengett. Felajánlották a kamerák megsütését, a láthatatlanságot, valamint a kamerák elforgatását is. Ezen felül a természetbe olvadást és a teleportációt ki lehetett terjeszteni erre a problémára is.

Harmadik, és sokkal kevésbé cseles megoldásnak számított a kamerák egyszerű elkerülése is. Amennyiben a lázadók nem változtattak semmit a védelmi rendszerükön, a régi rendszer működéséről a Hydra mindent tudott, így elméletileg a megfelelő útvonalat követve észrevétlenül bejuthattak.
Dzsungel - Page 4 7kMvp6c


Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Dzsungel - Page 4 Empty Re: Dzsungel

Témanyitás by Heidi H. H. Hoffman Csüt. 17 Nov. 2022, 21:13

Ezt elbasztam. Teljesen. Nekem annyi, be kellett volna fognom a számat és csak csendben bólogatni, ha helyeselni kell, nem pedig megszólalni és gondolkozni. Az ereimben megfagy a vér és értem már, hogy miért tarthatják ijesztőnek egyesek. Szívem szerint elásnám magam, valaki adjon egy csákányt hogy a lateritbe vermet ássak, úgyis gyorsan lebomlik. Nem megfelelően szólaltam meg, tessék, képtelen vagyok még a legegyszerűbb dolgokra is. Lesütöm a szememet. elismétlem utána.
- Köszönöm főhadnagy úr.
Végighallgatom, amit mond. Vademberek földje, mégis képesek gondot okozni, és nem nem z a jó hozzáállás, nem ez a jó gondolkodásmód, így sose leszek igazi hydrás. nem, csak korcs szülők korcs gyermeke maradok.
- Nincs észrevételem, uram – válaszolom neki. Most már abban sem vagyok biztos, hogy mi a helyes megszólítása. Semmiben sem. Hagyom, hogy ő döntsön.
Heidi H. H. Hoffman
Heidi H. H. Hoffman
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 22
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2021. Feb. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Heithy
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Dzsungel - Page 4 Empty Re: Dzsungel

Témanyitás by Niteris Pént. 18 Nov. 2022, 22:57

// Szerdán lesz új kör
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Dzsungel - Page 4 Empty Re: Dzsungel

Témanyitás by Niteris Szer. 23 Nov. 2022, 20:58

// Hétfőn lesz új kör
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Dzsungel - Page 4 Empty Re: Dzsungel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.