Ian West

Go down

Ian West  Empty Ian West

Témanyitás by Ian West on Csüt. 12 Feb. 2015, 15:49

Név: Ian James West
Egyéb név: Aqua
Faj: Mutáns
Nem: Férfi
Jellem: Ember barát, mutáns barát (senkivel sincs bajom, csak a gépekkel)
Személyazonosság: mutáns kiléte titkos
Születési helye és idő: 2000. jan. 23. Hawai
Kor: 26
Család: Apa: James West
Anya: Crystal Wright (elhunyt)
Foglalkozás: Pizzafutár
Testmagassága: 190cm
Testsúlya: 89kg
Szeme színe: Zöld
Haja színe: Barna
Bőre színe: Kreol
Különleges ismertetőjel: semmi az ég adta világon
Egészségi állapot/ betegségek: Testileg egészséges, lelkileg stabil

Életrajza:
2000. január 23. Ez az a nap, amit vörös betűvel jelölök a naptárban. Elsősorban azért, mert ekkor van a születésnapom, de leginkább azért, mert az anyám ekkor halt meg. A születésem eléggé komplikáció dúsan zajlott, az anyám sokszor elájult, túl sok vért vesztett és még volt egy rákos daganata is. Nem csoda hogy a születésemet követő 30 másodperc után meghalt. Sad
Ami a gyerekkoromat illeti, na az talán már jobb volt, hiszen az anyámat sose láttam, így nem is kellett gyászoljak; ott volt az apám, a kutyám, és persze az a gyönyörű Hawai tenger. Egy teljesen átlagos gyerek voltam aki iskola után a tengerparton töltötte az idejét, persze a tanulmányi átlagom elég lapos volt. Történtek viszont olyan dolgok is amiket nem vagyok képes elfelejteni és az egyik a mutáns erőm megjelenése.

JÉGBŐL VÍZ
Bőszen pakolom a táskába a cuccaimat, közben fél percenként az órámra pillantok, ugyanis késésben vagyok. Hát igen ki hitte volna, hogy egy 16 éves gyerek, aki az estét a parton töltötte és néhány idiótával piázgatott, nem fog elaludni. Velem pontosan ez történik éppen és miután végre összeszedem az utolsó ceruzát is azonnal az iskola felé veszem az irányt. Még pont a becsengetés előtt érek be a dohos kis tanterembe és elfoglalom a jól megszokott helyemet az ablak mellett. Az órák persze unalmasan telnek, de engem ennél sokkal jobban érdekel majd Becky véleménye az ajándékomról. Ő ugyanis életem nagy szerelme (na ez azért túlzás) és a spórolt pénzemből vettem neki egy hógömböt, hogy ezzel fejezzem ki neki az érzéseimet. Remélem tetszeni fog neki és sikerül elnyernem a szívét még Buck, az osztályom legnagyobb baromarcúja előtt. Ő is ráhajt, pedig már két évvel idősebb nálunk (kétszer bukott a tetü), és mivel az apja az egyik nagymenő hajókölcsönző főnöke, úgy érzi esélye van. Na majd meglátjuk.
Amint kicsöngetnek én szépen (őrült sebességgel) az ajtóhoz igyekszem és Becky után megyek, aki éppen a szekrényénél matat. Összeszedem minden erőmet, bátorságomat és odamegyek hozzá a gömbbel a kezemben. Odaérve viszont egy szánt szándékkal elhajított biológiakönyv üti ki a kezemből a gömböt, ami a padlón darabokra törik. PONT BECKY SZEME LÁTTÁRA, PEDIG Ő IMÁDJA AZOKAT A FRÁNYA HÓGÖMBÖKET!!!!!!! Reflexesen lehajolok, hogy össze bírjam szedni, de az eredménye csupán egy nagy adag égés( pale ) Becky is lehajol, majd kérdezi: "- Ez a te gömböd volt?" - kérdezi azon a lágy hangján. Én erre csak elkezdek dadogni valami olyasmit hogy azt neki szántam de szerintem kampec az egész, így villámgyorsan felállok és méltóságteljesen (mint egy őrült) elhagyom az iskola épületét.
A nap további részét egy stégnél töltöm, a tengert bámulva és a történteken agyalok. Az agyalásból egy erőteljes rántás és a földnek való csapódás zökkent ki, ugyanis Buck utánam jött, méghozzá többedmagával. -" Elcsesztél mindent te marha!" - kiabálja rákvörös fejjel - "Miután elrohantál Becky jó lehordott engem!" - üvölti. Na erre nem számítottam, de úgy fest a románc hadművelet bevált. Ennek örülni nincs időm, mert Buck haverjai felkapnak és szerintem nem jár semmi jó a fejükben. - " Na de most megfizetsz"- mondja Buck, majd a egyszerűen belehajítanak a vízbe. A zuhanás röpke másodperceiben csak az jár a fejemben, hogy "csak a vízbe ne" és mikor becsapódnék, valami furcsa dolog történik. A víz elkap oldalról és a partnak hajít. A földön feküdve csak egy dolog jár a fejembe: EZ MEG MI A HALÁL VOLT?. Mondjuk tényleg ezt akartam, de mégis hogy történhetett? Jesszuszom, gondolom magamban, de amikor kikapom a kezemet a vízből, az összes jég visszaváltozik vízzé, és a hatalmas tömeg felém száguld. Reflexből a karjaimmal védem az arcomat, de ekkor egy mégnagyobb meglepetés ér: a víz pár centire tőlem megáll. Fel sem tudom fogni mi történik, mikor elvesztem az eszméletemet.

ÚJ EMBERKÉNT
Lassan kinyitom a szemeimet és nagy örömmel veszem észre, hogy az ágyamban fekszem. Az egész csak egy álom volt. Viszont amikor elfordítom a fejemet és meglátom a csuromvizes ruháimat rögtön észbekapok: ez nem álom volt. Ez maga a valóság, ami azt jelenti hogy én nem vagyok ember, hanem olyanok mint a tv-ben: mutáns. De egyáltalán hogy csináltam az egészet? Gyorsan végig kell ezt gondolnom. Amikor a partnak csapott a víz, akkor féltem a vízbeeséstől, szóval lehet hogy ezt az érzéseim irányítják. Viszont amikor megfagyott a víz, akkor nem akartam azt, de amikor védekeztem, akkor is az érzelmeim irányítottak. Ez bonyolult.
Próbaszerűen az éjjeliszekrészemen álló pohár vízre nézek, kinyújtom a kezemet és öszpontosítok. ///lassan jöjjön ide a víz/// öszpontosítok, mikor csodák csodájára tényleg megtörténik az egész: a víz kirepül a pohárból és a kezembe összpontosul. Szerintem kedvelni fogom a képességemet.

ÚJ CÉLOK
A mutáns erőm megjelenése óta sokminden megváltozott: elkezdtem jobban tanulni(mármint a képességem használatát), viszont a többiektől elidegenedtem. Ez persze sok problémát szült, de a legnagyobb gond az az iskola befejezése utáni döntésem volt: költözök.
Az apám csak ül a foteljában, én pedig kilépek az ajtón és elindulok a reptér felé. Szereztem egy kis pénzt így el tudok utazni New Yorkba és lehetőleg le is fogok ott telepedni. Ott több mutáns van és talán megértőbb a helyzet. Persze mehettem volna korábban is, de régebben valami természetfeletti dolog történt és a mutánsokat is számon tartották szóval a költözés ötlete eltolódott és a mután erőmről kuss. Most viszont már minden megoldódott és elindulhatok a "Szabadság Városába".
Elérek a reptérre, gépre fel és aztán nyomás el innen. Magam mögött akarom hagyni az eddigi életemet és elhelyezkedni valahol máshol. Egy új emberként, egy új helyen. A nagy gondolkodásomból néhány panaszkodó utas és egy eléggé zaklatott légiutaskísérő zökkent ki, de ezzel nem törődve inkább elalszom.
New Yorkba érve sikerül bérelnem egy albérletet és szerencsémre egy pizzázóban éppen üresedés van, így hasznát veszem a jogsimnak és futár leszek. Szerintem jobb nem is lehetne, belevetem magam az életbe.

Személyiség: Barátságos, laza, önfejű, lázadó típus. Könnyen beszédbe elegyedem és jó humorérzékem van, de a túúúúúúúúúúúúúúúúúl komony dolgok untatnak és gyakran szoktam poénra venni a dolgokat.

Hobbi: mutáns erőm használgatása olykori hősködésre
Szokások: Rágózom mint az állat, néha rágyújtok


Képességei: A víz irányítása. Képes vagyok a vizet 15m-es körzetben megérezni és mozgatni. Egyszerre úgy 100-150l vizet tudok megmozgatni max. A vizet más víztartalmú folyadékokból is ki tudom nyerni így még a testen kívül eső vért is képes vagyok mozgatni(mert a test 70%-a víz) De ez a képesség fejlődő.

Szakértelmei
: B2 kategóriás jogosítvány

Privát előtörténet véleményezést kérsz: nem köll ez

Megjegyzések: Kérsz rágót? Van orbit, airways, meg még Halls is, mondjuk az cukorka


A hozzászólást Ian West összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 15 Feb. 2015, 17:30-kor.
Ian West
Ian West
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 16
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Ian West
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ian West  Empty Re: Ian West

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 12 Feb. 2015, 19:41

Üdv! Ha jól látom, ugyan ezen az IP címen van regisztrálva Junkbot és Jedak account is, igaz, utóbbi december 16. óta inaktív. A gond az, hogy mindkét account első szintű, és a szabályzat alapján akkor készítheted el az első multidat, ha elérted a második szintet. Lásd: Multik, NJK-k topic az információknál.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Ian West  Empty Re: Ian West

Témanyitás by Godlaw / Tao on Csüt. 12 Feb. 2015, 20:41

Az egyeztetés után ideje elbírálni az előtörténetet.
Az előtörténet rendben van, bár szmájlikat ritkán szoktunk belepakolni, de egye fenyő.
A képesség egy kicsit túl sok kezdésnek. Egyelőre hagyjuk el a párából való víznyerést, ez elég távol esik az alapképességtől.
Ugyanígy minden víztartalmú folyadék irányítása is kicsit sok, egészítsd ki azzal a leírást, hogy ezeket a folyadékokat rosszabb hatásfokkal tudod manipulálni, és nem is olyan sokáig. Az jó, hogy írtad, hogy a túlzott használattól kifáradsz, itt is ez a helyzet, csak még hamarabb fáraszt ki.

Ezeket persze majd később fejlesztheted, eldöntheted, milyen irányba akarsz majd menni (inkább nagyobb mennyiséget irányítanál, vagy pontosabb megformálnád meg a vizet, ezáltal akár jégből élethű tárgyakat alakíthatsz ki, esetleg mindenféle egyéb folyadékokra akarod kiterjeszteni a képességet).

Ha ezeket javítottad, akkor készíts még egy adatlapot is, mielőtt elkezdesz játszani. A kezdőpénzed pizza futárként, aki ráadásul még a dohányzás költséges élvezetének is hódol, nem túl magas $900.

Szólj, ha készen vagy a változtatásokkal!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Ian West  Empty Re: Ian West

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 12 Feb. 2015, 21:00

Bocsánat, hogy beleszólok, de ez így nagyon sok képesség egyben. Egyszerre víz és energiamanipulátor. Ráadásul még érintenie sem kell a dolgokat... arra szeretnélek kérni, hogy a képességet módosítsd. Ha maradni akarsz a szimplán vízmanipulációnál, akkor a forrás/fagyasztást vedd el, ha meg akarod tartani, akkor ez másodlagos mutáció és mivel szorosan függ az elsőhoz, így csak vízre hat és csak abban az esetben tudod használni, ha érinted a vizet. 10 literenként 5 fokkal tudod körönként hűteni/forrosítani a vizet, minél több vizet akarsz, annál lassabban fog menni a hőmanipuláció. És természetesen, ha csak pusztán irányítani akarod a vizet, az meg koncentrációval, azt nem kell érinteni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ian West  Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ian West  Empty Re: Ian West

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 15 Feb. 2015, 17:33

Így rendben van Smile Elfogadva, adatlapot írj, aztán mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ian West  Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ian West  Empty ADATLAP

Témanyitás by Ian West on Vas. 15 Feb. 2015, 18:16

Név: Ian West
Lakás/Létesítmény: Manhattani albérlet
NJK: nein(nincs)
Foglalkozás: Pizzafutár
Munkahely: Egy lepukkant pizzázó valahol Queensben
Pénz: 1055$
Bevétel/hét: 210$+borravaló(ami általában elmegy cigire)
Eszközök: Egy egyszerű farmernadrág, kék póló és ugyanilyen ing, nike cipő, 1l-es kulacs(mindig megtöltve vízzel), pár csomag rágó, doboz cigi; Vespa GTS 300 super (robogó)
Felszerelés/fegyverek: rugós bicska, egyszerű mobil; sokkoló
Vállalat:nein
Szövetség:nein
Törzshely, ahol megtalálható: New York bármelyik kocsmájában
Ismertebb szövetséges: Még nincs
Ismertebb ellenség:  Nincs és ne is legyen

Felhasznált kreditek: 4
Fennmaradó kreditek:
Ian West
Ian West
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 16
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Feb. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Ian West
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Ian West  Empty Re: Ian West

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.