Töltés

Go down

Töltés Empty Töltés

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Pént. 15 Május 2015, 01:53

Töltés 2098638-kal_blackbane___fantastic_four_600

Név: Kam Flyrthibate
Egyéb neve(i): Töltés
Faj: Univerzális Embertelen/Kymellian
Nem: Férfi
Jellem: kapkodó, türelmetlen, agresszív
Személyazonosság: Nyílt
Születési hely és idő: Univerzális város, 2000.04.15.
Kor: 25 év
Család: Yrik Flyrthibate - apa, 62 év; Jifjelyre Reen - anya, 54 év; Elric Flyrthibate - báty 30 év, Koli Flyrthibate - báty 32 év
Foglalkozás: építész
Testmagassága: 210 cm
Testsúlya: 150 kg
Szeme színe: sötétzöld
Sörénye: fekete
Bőre színe: sötétszürke
Különleges ismertetőjel: lószerű humanoid test
Egészségi állapot/ betegségek: most már egészséges

Képességek: 
- kisportolt emberi erő, gyorsaság, állóképesség
- töltés: kezeivel képes elektromos energiával felruházni vezető anyagokat, tárgyakat, testeket; elég egy ujjal is hozzáérnie, nagyobb kézfelülettel nagyobb töltést tud adni; 10 percig rajta tartva a kezét 220 V-ra tud feltölteni egy maximum 4x4 méteres felületet; csak vezető anyagoknál működik (pl. papírból nem csinál elektromos tárgyat:)
- ereje határáig, 220 V-ig immunis az áramütésre

Szakértelmei: 
- építésznek tanult, ismer mindent, ami ezzel jár (fizika, statika, művészettörténet, építőtechnológia használata stb.)

Felszerelés:
bilincs a kezén:)

Az Univerzális Városban született, ahová a Kymellianek költöztek bolygójuk pusztulása után. A szülei a királynő tanácsosai és a gyerekeket is az udvari rendtartásba szánták. Kam volt a harmadik gyerek. A fizika iránt mutatott érdeklődést és kiskorától kezdve szeretett építeni. Megtalálta a stabilitási pontokat, kanalakkal egyensúlyozott, kártyavárakat rakott. Művészi tehetség nem sok volt benne. Az építészetben a praktikusságot kereste, mindennek a gyakorlati hasznát nézte. A tanulmányait az építészet területén folytatta. Haladt, jól tanult, mindent megértett, csak a művészettörténetet nem szerette. Nem érdekelték a régi korok, nyűg volt neki ezeket tanulni. Az Antigenesisszel megkapta a képességét, ami energiaképesség lett, mint minden Kymmeliennél. Ő az elektromos energiát tudta belevinni tárgyakba. Az energia jelenléte megváltoztatta. Meg kellett tanulnia, mikor alkalmazza és mikor ne töltse fel a tárgyakat, élőket. A benne lévő elektromos töltöttség kapkodóvá tette, villámgyorsan változtatta meg a gondolkodását és sokszor odacsapott, mint az áram. Elkezdett komolyan sportolni, futni, erősíteni. Nagyon sok időt töltött ezzel, többet mint a családjával. Más univerzális embertelenekkel nem jött ki. A korábbi barátait elvesztette, mert nagyon kapkodó és türelmetlen, agresszív lett. Az építészképzést végigcsinálta, megtanulta a szakmát. A szülei nem merték beajánlani az udvarba az ingerlékeny természete miatt. A városi építészek közé tudták elhelyezni. Tervezett és épített, használta a gépeket, szerszámokat. A társai rájöttek, hogy ha nem szóltak hozzá és jól csinálták a dolgukat, akkor nem történt baj. Évekig dolgozott építészként, mielőtt megtörtént a nagy bűntett. Szerette a munkáját, minden megbízást elvállalt, amit tudott. Az állami feladatokon kívül magánlakásokban is dolgozott, felújított, új helyiségeket, új szinteket húzott fel. Volt egy Ogari nevű család, akiknél egy gyakorlótermet kellett készítenie, ahol a gyerekek sportolhattak és harcolni tanulhattak. A család nagyon előkelő és igényes volt, Kam munkáját túl száraznak és dísztelennek tartották. Csak akkor szóltak, hogy nem jó, amikor kész lett. Kam hónapokig dolgozott azon az épületen, jól használhatóra építette és feldühítette a család véleménye. Összeverekedett velük és a képességét is alkalmazta. A szülők áramütésbe haltak bele, a gyerekeket agyonverte. Nem tartott sokáig elkapni a tettétől megijedt építészt. A hatóság letartóztatta és börtönbe vetette. Itt változott meg valami a szervezetében, elkezdett a kelleténél sokkal több nyála termelődni és mindig folyik a szájából. Megvizsgálták, nem volt más szervi baja, csak ez.
Akkor történt újabb fordulat, mikor a Knowherere vitték őt is sok más rabbal együtt. A Celestial fej újraéledt és számos életveszélyes helyzettel kellett megküzdenie a megmaradtaknak. Az őrökkel együtt harcoltak az életükért drónok ellen, nehézfiúk ellen, egy mutálódott badoon ellen. Az űrhajón beszéltek egy kísértetről, akiről később kiderült, hogy egy hi-tech katona volt, a legjob, akit a kymmelian látott. Találkozott ott egy nagy tudású emberrel, akit szinte csodált is, ő volt a Doktor. Segített a csapatnak és a másik ilyen segítőkész rabbal, Yalvisszal, a foxiaival együtt kaptak egy ígéretet a megérkezett Galaxis Védelmezőitől, hogy tanúskodni fognak mellettük, hogy mennyit segítettek, hiszen így is volt. A végén elvitték őket és még 1 hónapot ültek, mielőtt megkapták a feloldozást. Kamnek az egyetlen társa a foxiai lett és kezdte megszokni. Még nem szerette meg, de már nem is idegesítette a szószátyár kisróka.
A szabadulás utáni több mint fél évben Kam kezeltette a nyáladzását és műtéttel meg is szűnt ez. A családja már nem állt vele szóba, szégyent hozott rájuk, hogy az uralkodó mellé szánt gyermekükből gyilkos lett és rab. Kitagadták, nem maradt senkije, mivel a barátai is elfordultak tőle, nőt pedig a természete miatt nem is talált még egyszer sem. Türelemből kevés volt neki. Megpróbált a munkába menekülni és közben megnézte azt a sorozatot is, amiről Jelly beszélt. Hosszú utánajárás kellett, hogy megszerezze, de sikerült végignéznie. A Védelmezőket megkereste, hogy még egyszer megköszönjön mindent, mert sokkal tartozott nekik és a Doktornak is. Elköltözött az Univerzális Városból egy Tekton nevű bolygóra, aminek a népe vad volt és egyszerű. Pont neki való volt. Ott vállalt munkát, mert senkit nem zavart a természete, hozzá hasonlóakkal volt tele a bolygó őslakos népe. Itt végre építhetett és annak a munkának élhetett, amit tanult. Yalvisszal tartotta a kapcsolatot elektronikus úton, ha tehette.


_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Töltés Empty Re: Töltés

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 15 Május 2015, 10:46

Rendben, annyi megjegyzésem van, hogy az Univerzális városba már nem tudtál visszatérni, mert ismertelen helyen van és senki sem tudja, hogy merre. De egyébként elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Töltés Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Töltés Empty Re: Töltés

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 29 Aug. 2015, 20:33

A kalandon kapott jutalom leírása.

Nova erő:
A Nova hadtest tagjait átjárja a Nova Erő a Worldmind-nak köszönhetően. Ezen energia különleges erőkkel ruházza fel a tagjait, mint például a repülés képessége, szuperhumán képességek (erő, ügyesség, állóképesség, reflexek, ellenállás, kitartás és mozgékonyság – mind emberfelettiek), és közvetlen kapcsolat a Wolrdmind-al. A tapasztaltabbak – magasabb rangon levők – több erőt képviselnek, ők képesek csillagkapukat nyitni, légkörben hang- az űrben fénysebességgel repülni, energialövedékeket használni és statikus elektromágneses (EPM) kisüléseket is okozni.

Nova Millenia képességei:
A jelenlegi szinten 5 tonnás erővel rendelkezik a karakter, csillagkpaut nem képes nyitni, és a Nova erő maximum 25%-hoz fér hozzá Millenia rangon.
Millenia: A Hadtest legtöbb tagja ezen a rangon szolgál. Valamilyen szinten jellemző rájuk a páncél által nyújtott összes képesség, de csak minimális szinten.
Bizonyos fkig képesek az energialapú fegyverek lövedékeinek energiáját elnyelni és ezt felhasználni gravimetrikus sugárként, energialövedékként és elektromágneses (EPM) robbanásként, egyetlen irányított pontból, vagy akár az egész testfelületéből (egyelőre nem túl hatékony, halált egy lövésből, sugárból, robbanásból nem tudnak okozni)

Páncélról és egyebek:
A standard Xandarian StarCorps uniformisát viseli, melyet a képességei támogatására terveztek anélkül hogy közben sérülne. Nagyon ellenálló beleértve az űrbéli cuccokat és légmentesen zár. A sisak plexiüveg-szerű sisakrostélyát le lehet húzni kibernetikus paranccsal, így a sisak is légmentesen zár; a sisak egy az egyenruhában elrejtett levegőtartályhoz csatlakozik. Emellett a ruha beépített életfenntartó rendszerrel is rendelkezik amely használót életben tartja a legextrémebb környezeti hatások közt is, és le tudja zárni a sisak szemét/száját ha kell. A sisaknak van beépített rádiója, telescopic sight szerintem távcső, éjszakai látás és infra funkciókkal, a sisak által megjelenített képére rávetíthető a HUD képe az érzékelt energiák nyomon követéséhez. Magyarul: Kivetíti a szem elé az adatok, ha kérik. Nova sisakja merev viselés közben, de ruhához hasonlóan hajtogatható egyébként, így civil viselet alatt is elrejthető-

További képességei a páncélnak:
• Energiakiüléseket érzékel beleértve a teleportálást
• Más rendszerekhez is képes hozzáférést biztosítani (Földi rendszereket könnyedén töri, minden mást nehézkesen, vagy nem, mert jóval fejlettebbek)
• Analizálja a támadókat, beleértve szervezetük adrenalin lökeketeit
• Érzékeli az aktív energia-alapú képességgel rendelkező superhumanokat
• Tud hackelni, szatelit TV adásokba bemegy és a hangját/képet közvetít TV készülékekbe (egyedileg is akár) (ezek is a Földiek persze, fejlettségtől függ a siker, minél fejlettebb valami, annál kisebb az esély a sikerre)
• Minimális pszi pajzs, védi az elméjét a gyeneg mentális támadások ellen

Egyebek:
• Uniformis: Azonosíthatatlan anyagú, nagy ellenálló sérülés hideg meleg ellen, blabla 6 órára elég levegő van benne
• Közlekedés: repülés saját erőből (200 km/óra légkörben, fénysebesség negyede az űrben)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Töltés Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Töltés Empty Re: Töltés

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.