Aashirya Nakti Singh

Go down

Aashirya Nakti Singh Empty Aashirya Nakti Singh

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Szomb. 30 Május 2015, 21:02

Adatok:

Név: Aashirya Nakti Singh
Egyéb név(i):
Faj: ember
Nem:
Jellem: ember-barát és mutáns-barát
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 1991. augusztus 30. Kasmir tartomány, India
Kor: 34. év
Család:
- apa: Malik Hussein - pakisztáni kereskedő/csempész
- anya: Kushala Jindar
Foglalkozás: Üzletasszony/Tudós
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 56 kg
Szeme színe: fekete
Haja színe: fekete
Bőre színe: barna
Különleges ismertetőjel: nincs
Repülési sebesség: nincs
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

Életrajza:
Aashirya szerelem gyerek, szerencsétlen csillagzat alatt. Apja nagyon régi kereskedő dinasztia sarja, akkor épp csempész státuszban volt és különböző termékeket szállított az India-Kína-Pakisztán háromszögben. Anyja harmadik és egyben a családja legszebb lánya, egy korábban megköttetett szerződés szerint egy helyi hivatalvezetőhöz ment volna hozzá. De pechére elcsábította egy jóképű kalandor, aki el is rabolta. A fiatal pár szökését követő második évre világra jött Aashirya egy kis kasmíri faluban. A család öröme azonban nem lehetett felhőtlen. Az idősebb Jindar nem hagyhatta, hogy szerződésszegéssel vádolják ezért mikor lánya elment keresni kezdte. A kicsi születése után fél évvel talált rájuk a család férfi tagjaival. Amikor Kushala apja megtudta, hogy a lánya nem csak férjhez ment, de gyereket is szült, végtelen haragra gerjedt és megölte Malik húgát akinél akkor laktak. A saját lányával nem akart végezni, sok pénzt kapott érte még így is, de törvénytelennek kikiáltott unokájával kapcsolatban nem voltak gátak amik visszafogták volna. Aashirya szerencséjére azonban épp nem volt a háznál, hazaérkezése előtt pedig messziről felismerte egyik bátyját, ezért azonnal elhagyta a falut amit férjével lakhelyükül választottak. A hegyek felé vette az irányt...

...ahol szerencséjére rátalált a Szűz anyák rendjeként* ismert titkos szervezet főtemplomára. Ideiglenesen befogadták a fiatal anyát és a lányát. Azt azonban be kellett látnia Kushalanak, hogy apja végül itt is rátalálhat. Így nehéz döntést hozott. Gyermekét a rendre bízza, hogy élhessen tovább, viszont ő magának vissza kell térnie családjához és betartja az apja által szerződésben vállaltakat.
Aashirya karon ülő gyermek léte békében telt. Két hasonló korú társával együtt becsülettel felnevelték őket a rend gondozó nővérei. Hat éves kora körül azonban elkezdték befogni munkára. Konyhai kisegítés, kerti munkák és takarítást. Ezt élvezte a leginkább. Ilyenkor mindenhova bemehetett és mindent megnézhetett. Legalábbis ezt hitte. Amit nem tudott, hogy a Szűz anyák rendje egy másik társaságnak is otthont ad. Ez pedig a Szűz vér rendje**. Női vérmágusok csoportja húzódott a háttérben akik rituálékkal folyamatosan ellenőrizték a hozzájuk kerülő gyermekek vérét. Aashiray vére pedig olyan erős volt, amilyet már hosszú évek óta nem láttak. Hosszú rituálék és meditációk után feltárták a múltját. Sikeresen visszavezették a vérvonalát a XIX. század elejéig. Megállapították, hogy Aashirya egyenes ági leszármazottja Ranjit Singh maharadzsának a Sikh birodalom alapítójának. Emiatt kilenc vagy talán tíz éves lehetett, amikor lassan elkezdték bevezetni a Vér rendjének titkos kamráiba is, mint szolgálót. Már nem csak a takarításban segédkezett, hanem idővel részt vett a rituálék előkészítésében. Mire nővé érett, teljesen természetesnek vette a vér látványát, illatát és felhasználását. Ekkor pedig beavatták és megkezdték a képzését.

A képzés első pár éve kemény volt és fájdalmas Aashirya számára. A mágia megköveteli a maga jussát a használótól. Ha pedig valaki a vért manipulálja képességével akkor is adakozik, amikor még nem ura saját erejének. Ahogy megkezdte mágikus tanulmányait, felszabadult lelkében az a belső energia "chi", amivel képes uralni a vért. Viszont amíg nem tanulta meg irányítani addig önnön magát belülről kínozta. Áramoltatta, forralta, hűtötte. Volt olyan este, hogy elviselhetetlen fejfájását csak úgy tudta enyhíteni, ha szó szerint vért izzadt és csökkentette testében a mágia okozta fizikai nyomást. De a papnők rúnáinak és rituáléinak hatására egy idő után megszűnt az ereje önpusztító tevékenysége. Idővel pedig, ahogy szakaszosan törték meg a képességét béklyózó rúnákat, megtanulta kordában tartani és használni mágikus erejét. Ezt követően pedig, különlegesen erős vérének köszönhetően, az átlagosnál gyorsabban sajátította el a természetéből fakadó mágia alapjait. Tizenhat éves korában már úgy érezte, hogy felkészült az életre. Az Anyák rendjének főpapnője pedig támogatta abbeli elhatározásában, hogy világot lásson. Ezért felkészítették a következő két évben felkészítették arra, hogy hivatalosan is letegye az állami iskolák követelményrendszeréhez köthető vizsgákat, középiskolai szintig bezárólag. Azonban az indiai hatóságok egy kicsit szőrszálhasogatóak, ráadásul lusták. Hiszen mind férfiak. Így a felkészülést követően nem tudta egyből elvégezni az iskolát. Papírokat kellett csináltatnia, hogy hivatalosan is létezzen. Ekkor vette fel a Nakti keresztnevet és a Singh családnevet. Utóbbival tisztelegve vérvonala előtt.  

Sikeres és nagyon jó eredménnyel záródó vizsgáit követően egyértelművé vált, hogy a matematika és biológia területén a legtehetségesebb. Mivel a rendnél megszerette a kertészkedést és a növényeket, ezért jelentkezett növénybiológiát kezdett hallgatni Újdelhiben. Mivel évekig egy zárt közösségben élt, először egyáltalán nem sikerült beilleszkednie az egyetemi közösségekbe. Akkor változott valamelyest a helyzete amikor az első vizsgáit követően már a tanárai is felfedezték tehetségét és szorgalmát. Nem tudhatták, hogy utóbbi igazából menekülés volt az "ilyesztő" hallgatótársai elől. Az egyik professzora maga mellé vette és bevonta a kísérleteibe, kutatásaiba. Aashirya fél évvel az évfolyamtársai előtt diplomázott. Eredményei és ajánlólevelei, valamint a British Airways, egyenesen Londonba repítette, ahol megkezdhette doktori tanulmányait és kutatásait.

Londonban már kezdetektől jobban érezte magát. Egy részről még Indiában hozzászokott a hétköznapi, rendezetlen közösségekhez. Másrészt, itt már sokkal több időt töltött a hozzá hasonló gondolkodású tudósok között. Ha ez nem lett volna elég, sikeresen felvette a kapcsolatot vele egy befolyásos nőkből álló társadalmi kör, akik laza szövetségben álltak valamikor az Anyák rendjével. Így kapott anyagi támogatást a saját kutatási területe (a növények védekező mechanizmusai), egyszerűbben kötött együttműködési megállapodásokat más területek szakértőivel, valamint berendezhetett egy saját kis kápolnát London egy szabadkőműves házában.
Azonban Aashirya élete ekkor változott meg gyökeresen. Az egyik fiatal diákja elkezdett a többieknél jobban érdeklődni a kutatásai iránt. Aztán fel-fel tűnt társadalmi eseményeken amiken ő is. Bár Nikta nem sejtette de az iparmágnás Wilkerson család legfiatalabb, egyébként jogot közgazdaságot hallgató, sarja szemet vetett rá. S mielőtt felocsúdhatott volna már bele is került a férfi hálójába. Mindkét értelemben. Asszonnyá érését követően nagyon megijedt. Első útja a szentélyébe vezetett, ahol gyorsan elvégzett egy rituálét, majd saját vérét használva varázslatba kezdett. Nagy kő esett le a szívéről amikor azt tapasztalta, hogy nem veszett el mágikus képessége. Ettől a naptól kezdve szabadabban élte a világát.
Aashirya bár ledoktorált még nem ment haza. Hiába hívták, hogy felkészüljön a rend főpapnőjének helyettesévé válásra, Angliában maradt. Folytatta kutatómunkáját és titkos viszonyát. Sok időt töltött Charles-al, akivel gyakran tervezgette a jövőjét. Egy általános, növényi reakciót keresett, ami minden rovartól megvédené a gabonaféléket. A Wilkersontól sokat kérdezett az üzleti világról, annak működéséről. A kereskedelemről, a kölcsönökről, az árfolyam változásokról. Úgy tervezte, hogy a kutatási eredményeiből szerzett pénzzel támogatja a rendet, hogy könnyítsen a terheiken. Fő támogatója az Anyák rendjének főpapnője volt, akivel sokat levelezett, bár nem árult el neki mindent. Tervei, álmai azonban összeomlottak amikor kiderült. Szeretője sohasem fogja feleségül venni. Amikor kiderült, hogy Charles Wilkerson a családja és a jövője érdekében előnyös házasságot köt egy régi nemesi család leányával, egy világ omlott össze benne. Szeretője esküvőjének napján felmondta a munkáját, a kutatásait és az első géppel visszarepült Indiába.

Egy héttel a hazarepülését követően újra a kasmíri rendházban végzett rituálékat. Felavatták az Anyák rendjének vezető papnőjévé és átvette a napi ügyek szervezését. Azonban pár héttel később kezdődtek a rosszullétei. Terhes volt. Vékony testalkata miatt hamar meglátszott áldott állapota és ezt nem titkolhatta el a papnők elől. Szerencsétlenségére helyzete kapóra jött a Vér rendjét vezető papnőnek, aki Aashirya árulását használta fel, hogy félreállítsa (és helyére a saját patronáltját ültesse) az Anyák rendjének vezetőjét. Utóbbi, védencének árulása miatt, feláldozta vérét a nagy kehelyben, hogy a rendház továbbra is védett maradhasson a démonokkal és a földi ellenségeikkel szemben. Aashiryat pedig bebörtönözték a szülésig. Pechére fia született, akit a legközelebbi falu határába tettek. Egy héttel később pedig magát Naktit is számüzetésbe taszították. Próbálta megkeresni fiát, de a faluban senki sem tudott a csecsemőről. Összeomlott.

Aashirya következő emléke, hogy amikor felébred fehérség veszi körbe. Kórházba került. Napokig infúzióval táplálták csak. Teste mint egy régi elem, lemerült és ideiglenesen lekapcsolt. Az orvosok azonban újra feltöltötték. De a lelkében valami eltörött. Megmaradt élni akarása és a világra való nyitottsága, a tanítás szenvedélye. De a hitét abban, hogy vele jót tehetnek, elveszett. Ráadásul bűntudat kezdte rágni a lelkét. Pártfogója és gyermeke is miatta veszítette el az életét. Emiatt gyűlölte magát. Úgy érezte büntetést kell mérnie saját szellemére, hogy vezekelhessen. Erre pedig olyan helyet kellett találnia ami a legnagyobb félelmével szembesíti. A külvilággal, más emberekkel. Fogta hát a megtakarításait és New Yorkba utazott.

Az egyesült államokba csak pár hónapja érkezett. Mivel nagyobb összeget hozott be az országba, valamint vállalkozást alapított, kapott vízumot és ideiglenes letelepdési engedélyt. Queensben keresett megfelelő üzlethelyiséget és lakást magának. Egy kis fűszer és zöldségkereskedést nyitott, ahol ő maga kever speciális fűszer keverékeket és importál különleges növényeket. Az üzlet felett bérel lakást és a tervei szerint a jövőben, a pincébe rendez be saját szentélyt és szervez majd saját rendházat.

Képességei: Született mágus

Vérmágia: Született mágusként a vérmágiát két módon gyakorolja. Egy részről a saját vérét képes manipulálni koncentrálással. A testén kívül szinte bármire fel tudja használni, hatásfoka attól függ, hogy milyen mennyiségben kerül tárgyra személyre, vagy személybe. Kisebb sebeket be tud gyógyítani, betegségeket gyógyítani...vagy ezeket okozni. Tárgyakat fizikailag manipulálni nem képes. Rövidebb vagy hosszabb távon képes a véréből készült henna vagy tetoválás mintával emberek tulajdonságait megnövelni legyen az fizikai vagy pszichikai.
Más részről más ember vagy állat vérével felrajzolt rúnákat képes feltölteni mágikus erővel, a megfelelő rituálék segítségével, feltölteni. Egyelőre csak védőrúnákat ismer és tud alkalmazni, de szomjazik a tudásra és ismeretei bővítésének lehetőségeire.


Szakértelmei: Növénybiológus doktor, anyanyelvi szinten ismeri a hindi és az angol nyelvet. Megtanulta az urdu és a pandzsi nyelvet, valamint a franciát. Ismeri a latin nyelvet. Autodidakta módon tanult meg alapvető pénzügyi és üzleti ismereteket.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Megjegyzések:


A hozzászólást Aashirya Nakti Singh összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 31 Május 2015, 12:06-kor.
Aashirya Nakti Singh
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Aashirya Nakti Singh Empty Re: Aashirya Nakti Singh

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Vas. 31 Május 2015, 03:04

Szűz Anyák Rendje

A rend több mint kétezer éves múltat tudhat a háta mögött. Hullámvasút szerű történetük odáig vezetett, hogy Indiában titkos társaságként működnek, a főtemplomukat kénytelenek mágikus segítség igénybevételével védeni.
Időszámításunk előtt kétszáz környékén jött létre a rend, amikor egy Takhari nevű démonimádó rádzsa három felesége megunta az erőszakot és megaláztatást. Fellázadtak ellene és megölték, majd gyermekeikkel északra menekültek. A halott rádzsa azonban visszatért a pokolból és üldözni kezdte a feleségeit. Azok pedig városról városra menekültek évről évre. A férjüktől lopott ékszereken mindenhol vásároltak egy-egy házat, ahova maguk mellé vettek hasonló sorsú nőket. A legenda szerint a rádzsa erőszakból fogant fiú gyermekei hullottak el elsőnek Takhari bosszújától. A feleségei viszont öregségben hunytak el, lányai pedig túlélték az üldöztetést. A feleségek házai pedig továbbra is menedékként szolgáltak a bántalmazott nőknek és azok lányainak. A rend akkor erősödött meg amikor megalapult a rend mögötti titkos rend. Onnantól virágzásnak indultak egész India szerte és a környező területeken. A Brit gyarmatosítási törekvések azonban rövid ideig globális gondolkodást hoztak a rend életében, ami komoly belső törést okozott.
A korai indiai függetlenedési törekvések, majd az egyre erősödő mozgalmak azonban rányomták a bélyegüket a rendre is. Ellenségként tekintettek rájuk és a hatóságok elkezdték felszámolni a házakat. A rend kénytelen volt titkos társasággá alakulni. Sokat tanultak a Brit szabadkőműves páholyoktól, de végül szervezetileg teljesen elszakadtak a gyarmattartóktól.

Szűz Vér Rendje

A Szűz vér rendje időszámításunk előtt 40 körül alapult. Kleopátra egyiptomi királynő hallotta a legendákat a távoli világ asszonyairól, akik démonok elől menekülnek és mentik gyermekeik életét. Ezt nem hagyhatta annyiban és egy papot, meg egy mágust küldött arra a területre ahol több száz éve ősei és ősei bajtársai hódítottak Alexandros zászlaja alatt. Mindketten megérkeztek és megtalálták a rendet. Az akkori rendfőnök helyettesében elég erős volt a mágia ahhoz, hogy kitanítsa a mágus a nőt. Kleopátra kérésére hamis hiedelmeket is elhintettek, hogy megmaradjon és változatlanul fennmaradjon a rend.
Az új képességekkel és azzal a tudással amivel tovább tudta a rendvezető helyettes növelni a varázstudók számát, egy új rend fejlődött a Szűz Anyák rendjén belül. Mágikus ismereteik a Brit gyarmatosítási törekvések alatt tágultak ki. Ekkor ugyanis néhány gazdag kereskedő magával hozta Európából a fiatal feleségét és gyermekét. A gyermekek azonban különös körülmények között életüket veszítették. Az anyák rettegtek a gyermekáldástól a sok csecsemőágyi halálesettől. Egyikük hallott a szolgálóleányától a Szűz Anyák Rendjéről, akikhez segítségért fordult. A helyi papnők csak nehezen álltak rá, hogy titkaikat felfedjék az idegenek előtt. Végül mégis hajlottak a segítségnyújtásra és kiűzték a rossz szellemeket a vérrel szerzett házakból. Ekkor kerültek kapcsolatba a brit női szabadkőművesekkel, akiktől sokat tanultak, de sosem bíztak.
Aashirya Nakti Singh
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Aashirya Nakti Singh Empty Re: Aashirya Nakti Singh

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 31 Május 2015, 09:24

Kiváló előtöri, mint mindig.
Elfogadom, nincs mit javítani, csak a hatásokat specifikálni.

Gyógyításnál:
Könnyű sérülések, enyhe betegségek – 4-5 kör alatt teljesen begyógyítani, meggyógyítani
Súlyos sérüléseket, csonttöréseket, közepes betegségek – 4-5 óra alatt képes teljesen begyógyítani, meggyógyítani
Életveszélyes sérüléseket, súlyos betegség – 1-3 nap alatt képes rendbe hozni, és néhány óra alatt elérni, hogy az életveszélyes sérülésből/betegségből súlyossá módosuljon a sebesülés/betegség
Halálos sérülés/betegség – egyelőre egyszerű gyógyítással nem tud mit kezdeni velük

A betegségeknél csak könnyűt képes okozni, az okozás ugyanennyi idő.
Tulajdonságnövelés kétszeresére képes növelni a kívánt értéket 4-5 kör idejére.

Az utolsót azonben le kéne húzni a rúnák feltöltését, mert az úgy már három képesség lenne, a képességnövelés és gyógyítás/rontás volt kettő. A védekezés lenne a 3. és a negyedik a lég.
Szóval egy valamit húzz le kérlek és meg is vagyunk.

Amint ez kész 2300$ a kezdőtőkéd, egy adatlap kell még és mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Aashirya Nakti Singh Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14937
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 55
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Aashirya Nakti Singh Empty Re: Aashirya Nakti Singh

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Vas. 31 Május 2015, 12:24

Adatlap:

Név: Aashirya Nikta Singh
Lakás:
- New York; Queens Astoria. 57. utca 81-es szám (pince+földszint+emelete) 2 kredit
NJK: nincs
Foglalkozás: Üzletasszony és növénybiológus
Munkahely:
Pénz: 2300$
Bevétel/hét: 1000$
Eszközök:
- Henna festő készlet
- Könyvek
- Fa mozsár, cserép mozsár, réz mozsár
- Tű, szike
Felszerelés/fegyverek: -
Vállalat: Lalita masala kiskereskedés 1 kredit
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Lalita masala kiskereskedés
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek: 3
Fennmaradó kreditek: 1
Aashirya Nakti Singh
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Aashirya Nakti Singh Empty Re: Aashirya Nakti Singh

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 11 Jún. 2016, 00:01

Familiáris:
Aashirya lelke gyakorlatilag két testben lakik egyszerre ettől kezdve: nagyobbrészt az emberi, kisebbrészt az állati testben. A varázslat jelentős előnyökhöz, s egyben természetesen nem elhanyagolható hátrányokhoz juttatja őt. Ettől kezdve, mindent lát, hall, érzékel, amit az állat - ezáltal nem csak két helyen tartózkodhat egyszerre, de élesebb érzékszervekhez is jut, így rajta keresztül is tud a nő varázsolni. Aashirya teljes szellemi képességeinek birtokában irányítja lényének állati felét, persze csak olyan cselekedeteket hajtathat végre vele, melyekre az adott test képes. Hasonló megkötés vonatkozik a varázslásra is: némelyiknél varázsigét kell kimondani, némelyiknél taglejtésekre van szükség, érintéshez általában elegendő az állat bal végtagja, rámutatáshoz már kifejezetten az emberihez hasonló ujj szükséges és éppen ezért a szavakkal elmondandó varázslatot sem tudja végrehajtani általa.
Amennyiben rendelkezel valaha is mentális, vagy asztrális pajzsokkal a rókára nem kell rátenni, automatikusan ugyanolyan erős pajzsai lesznek, mint Neked. Azonban, ha bárki asztrálisan, mentálisan kémleli a jószágot Aashirya-t fogja látni a rókában, és nem a rókát. Így ha a rókát mentális/asztrális támadás éri, azt Aashirya is elszenvedi és fordítva. A fizikai dolgok kellemesebbek némileg, ha valamelyik test sérül a másik ugyan megérzi, de nem szenvedi el. Pl: a medve megvágja a mellső mancsát, a nő tudja, hogy megsérült a medve, mert érezte a fájdalmat pár pillanatig, de rajta nem jelenik meg sérülés. A familiáris halála azonban nagyon megviseli az emberi testet révén a lelkének egy része is vele hal. De bármelyik test elpusztul Aashirya a másikban élhet tovább.
Ha rendelkezik valaha a karakter alakváltó mágiával, akkor a familiárist formálhatja akár emberi lénnyé is, hogy az is tudjon varázsolni szavakkal, kézmozdulatokkal.
A familiáris bármilyen messze is legyen Aashirya gondolati úton tudja irányítani, hiszen az a saját maga része.
Ami még fontos a familiáris nem úgy öregszik, mint egy sima medve, hanem amíg a lélekdarab benne van, addig lesz életben. A fizikai teste nem mágikus ugyan, de a benne levő lélek igen és az tartja életben. Szóval, így ha szerencséje van, akkor évszázadokkal is túlélheti a tulajdonost, ha nem hal bele a másik fél halálából kialakult fájdalomba.

Egyebek:
Marmagasság: 1,5 méter
Súly: 500 kg
Táplálék: mindenevő
Állatias érzékek (szaglás, hallás, érzékelés stb.)

Mágia:
Mágiaérzékelés
Enyhe mérgezést tud okozni a harapásával, karmolásával, ami izzó égető fájdalmat okoz a testen belül. (csak széles spektrumú antibiotikummal gyógyítható), ha nem kezelik akkor vérmérgezést okoz.
Nyomkövetés: fizikai érintkezéssel képes nyomot hagyni valakin, akit 100km-es körzeten belül 3-4 napig képes érzékelni ezek után (a nyom csak mágikus úton fedezhető fel/vehető le, az időtartam után lekerül az "áldozatról", vagy ha Aashirya megszünteti, akkor is)

Kép róla:
Aashirya Nakti Singh 640x640_6152_Kromdek_Warbear_2d_creature_bear_magical_fantasy_picture_image_digital_art

Aashirya Nakti Singh 00120

Egyebek:
Őt úgy használhatod, mintha egy 3 kredites önálló NJK lenne, teljesen értelmes, emberi tudata van, hiszen Aashirya lelke van benne, csak beszélni nem tud.
Szóval kérlek tedd ki az NJK közé és az előtörténet (az a pár mondat) a létrejötte legyen Smile Használd egészséggel a brumit.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Aashirya Nakti Singh AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2503
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 53
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Aashirya Nakti Singh Empty Re: Aashirya Nakti Singh

Témanyitás by Aashirya Nakti Singh on Vas. 31 Júl. 2016, 19:05

Aashirya kirándult egyet Brooklynban, majd hirtelen Avalonban találta magát. Ott megismerkedett néhány önmagát lovagnak gondoló férfi kezdeménnyel, meg találkozott egy páncélossal, de ami a legfontosabb volt számára, az a manna poollal történt...baleset. Egy szín tiszta mannából álló tóba engedett egy keveset a véréből. Ennek hatása az lett, hogy kettészakadt a lelke, amit alapvetően nem tart viccesnek, bár azóta mintha veszített volna a humorérzékéből. A lélek töredéke azonban egy nagy barna medve képében....

...néhány órával és egy démon támadással később Nakti és macika visszakerült a saját realitásába és egy kihallgatást követően haza is mehettek. A nagydarab Medve azonban érdekesen mutat Aashirya házában.


Adatlap:

Név: Aashirya Nikta Singh
Lakás:
- New York; Queens Astoria. 57. utca 81-es szám (pince+földszint+emelete) 2 kredit
NJK: Medve - 0 kredit
Foglalkozás: Üzletasszony és növénybiológus
Munkahely:
Pénz: 60000$
Bevétel/hét: 1000$
Eszközök:
- Henna festő készlet
- Könyvek
- Fa mozsár, cserép mozsár, réz mozsár
- Tű, szike
Felszerelés/fegyverek: -
Vállalat: Lalita masala kiskereskedés 1 kredit
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Lalita masala kiskereskedés
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek: 3
Fennmaradó kreditek: 1
Aashirya Nakti Singh
Aashirya Nakti Singh
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 82
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Aashirya Nakti Singh Empty Re: Aashirya Nakti Singh

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.