A rosszak hajója

Go down

A rosszak hajója Empty A rosszak hajója

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 10:33

A hajón ébredeznek a világunk legveszedelmesebb személyei.
Ivan A. Pretyakov (Saviour), Ivan S. Pretyakov (Am. Kap), Mysterio, Vészmanó, Matsumoto, Thanos, Galactus, Thorhalla, Skurge, Amora, Einar, Roy, Shadow, Tony Montroese, Halloween, Vérontó, Svarog

A rosszak hajója Haj

Az űr feketeségében hófehér szakadás jelenik meg és abból egy fénysugár árad a hősök felé akár egy szem, de a fény, amit áraszt nem okoz nekik kárt. Mielőtt bárki szólhatna a fény felszólal:
"Én vagyok az, aki a Túlról jött! Világot adok nektek ahol a végső csatátokat megvívhatjátok! Győzzétek le az ellenségeiteket és teljesítem a kívánságaitokat!"
Mind érzitek a lelketekben a lény nem hazudik... ekkor megszámlálhatatlanul sok bolygó darab kezd hatalmas sebességgel a nap felé repülni és nem messze tőle bolygóvá épülni!

A rosszak hajója 304418-45900-battleworld_super

Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A rosszak hajója Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A rosszak hajója Empty Re: A rosszak hajója

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 06 Aug. 2011, 23:13

#2 2009-06-28 00:39:04

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7446
E-mail PM

Re: A rosszak hajója

Kinyitottam a szememet, Asgardra már megint mi történt? Hogy soha sem úszom meg ezeket a túrákat, ez egyszerűen valami hihetetlen volt. Az első személyek, akiket megláttam, Amora és Skurge voltak, legalább a szövetségeseim is velem voltak, legalább is egy részük. Tovább néztem, és akit következőleg észrevettem az nem volt más, mint Einar. Légy átkozott Hela, te nyomorult liba! Akármennyire is nehezemre esett elfordítottam a tekintetemet egykori kedvesemről, majd rá visszatérek, ha megtudtuk, hogy hol vagyunk és mit akarnak már megint tőlük. Valahogyan kénytelen leszek megtörni Hela mágiáját, ha nem kockáztatom vele az ő egészségét és elméjének épségét. Imádta, hogy szórakozhat vele és velem is, mi? Miközben feltápászkodtam felpillantottam a fejem felé. Ez nem lehet igaz! Morsus te nyomorult féreg, ezt már nem fogom elnézni neked! Ekkor azonban fény világította meg a hajót és egy hang kezdett beszélni.
Egy világot? És legyőzzük az ellenségeinket? Ez igazán nem hangzott rosszul, mosolyodtam el gúnyosan a szavai alatt. Főleg a legvége volt az egészben üdítő, hogy kívánságokat teljesít, nos, nekem máris lett volna néhány ötletem arra, hogy mit is akarok tenni, ha legyőztük a másik oldalt. Reménykedtem benne, hogy Thor is fel fog odaát bukkanni, mert a bosszúmat is végre be akartam hajtani és megölni azt a nyomorult Vihar istent végre. És akkor még ott volt Hela drágám, akit félre kellett állítani az útból és még két másik trónörökös mielőtt az enyém lett volna teljes egészében Asgard. A hang csöndben maradt és a készülő világra néztem gúnyosan mosolyogva. Készült a világ az isteneinek és istennőinek. Végül lemondóan vettem egy mély levegőt és megszólaltam.
< - Asgardra! Már megint, ezt nem hiszem el! – mondtam lemondóan. – És mi ez az orrfacsaró bűz? – körbepillantottam undorodva. – Már értem, halandók… >
Közben Skurge pattant fel előbb és segíttette fel Amora-t is a földről, akik végül ugyanolyan méla undorral néztek végig az itt lévőkön, mint pillanatokkal korábban Thorhalla is tette.
< - És ahogyan látom még néhány ismerőst is sikerült összeszedniük – nézett kis Pretyakov-ra és James-re. – Valahogy jobban mutattak Asgardi bőrben, de nem illett hozzájuk… bár Thor embereinek bőrében egyre megy, hogy miben is vannak. >
Skurge közben mindkét gépfegyverét letámasztja a földre és a tekintete a negyedik Asgardin állapodik meg.
Einar is végül felkelt a földről, és ő igazából a halandókra ügyet sem vetve gyorsan végignéz a tömegen, mintha keresne valakit, igazából Hela-t, de nem találja újdonsült úrnőjét a tömegben.
< - Mit csináltatok az úrnőmmel? – kérdezte. >
< - Semmit Einar, még mi sem tudjuk, hogy hol vagyunk – feleltem neki. – Amúgy három ismerős drágám – mondtam Amora-nak. – Az a nő – böktem a fejemmel Shadow-ra. – Ő is ott volt Asgardon, és mellesleg nekem engedelmeskedik, akárcsak a pajzsos fickó, nem volt nehéz elcsavarni a fejét… szánalmas nyomorult halandók. >
Egyszerűen nem értettem így még jobban nem, hogy mért is akarta atyám, amit. De most már nem számított, ó, de nem ám. A halandók „hőseinek” egy része itt volt, már csak meg kellett szabadulni ezektől, akárcsak a másik hajón levőktől és minden egyszerűen gyönyörűen fog zajlani. És most már legalább nem is biztos, hogy be kell majd piszkítanom a kezemet a halandók mocskos vérével, mert lesznek mások, akik megtegyék helyettem. Megvannak az előnyei, ha királyi vérből származik valaki és vannak, akiknek parancsolhat. Egyelőre a saját halandóimnak sem köszöntem, nem volt kedvem megszólalni az undorító angol nyelven, az csak atyám mániája volt, hogy folyamatosan úgy csevegett, maradok az Asgardinál amíg lehetséges, úgyis csak ők hárman számítottak ebből a közegből bármit is. A halandók? Lábtörlők és manipulálható bábok csupán… bár arra jók lesznek, hogy ők végezzenek a másik hajón levőkkel, majd utána ők is elhullnak roppant sajnálatos módon.

Thorhalla
Fegyver: Skymningen
Mágia: 50 egység

// Közben az erősebb nem képviselői érezhetik, hogy a két nő vonzereje máris kihat minden férfira, akik az illatuk, a hangjuk és az egész kisugárzásuk alapján is vonzalmat éreznek az istennők iránt.//

Utoljára szerkesztette Thorhalla (2009-06-28 01:15:47)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#3 2009-06-28 12:34:31

Tony Montroese
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2008-09-21
Üzenetek: 107
E-mail PM

Re: A rosszak hajója

Épp a jövőjét kezdte volna megalapozni, épp kirámolta volna New York egyik legnagyobb bankját... erre most itt van. Hangos és cifra káromkodást ereszt el miközben feltápászkodik. Még akkor is mormogja a válogatott olasz és angol szitkokat mikor feltápászkodik és körbenéz a hajón. Ugyan egy-két személyt látott már a jelenlevők közül, de egyiket sem ismeri. Ez pedig gond. Főleg, hogy többen láthatóan nagyon is jól ismerik egymást. Ekkor szól hozzájuk valami nagyhatalmú alak... legalábbis az, hogy így összehord egy bolygót nagy hatalmat és erőt jelképez. Tony a Túlról jött szavai után pillantja csak meg a másik hajót a messzeségben.
- Ühüm, valószínűleg ők az ellenségek. - motyogja, miközben kissé odébbsétál a többiektől. Gyorsan végig kell gondolnia, hogy milyen hozzáállás is a helyes jelen pillanatban. Ilyenkor pedig mindig segít a nikotin, így nem is habozik gyorsan rágyújtani egy szálra. Tehát harcolnia kell... Igaz utál harcolni, de ezt az egyet kibírja. Viszont felvetődik a kérdés, hogy ennyi fura és egymástól eltérő fickó és tyúk képes lesz-e együttműködni. Valószínűleg nem. Így pedig adódik a válasz: Neki sem kell feltétlenül jó kis csapatjátékosnak lennie... Szokásához híven a saját önző érdekeit fogja nézni. Gonosz vigyor húzódik a képére.
- Ha a készülő bolygón van dohánygyár... én a tiéd vagyok túlról jött muksó... - morogja az orra alatt, miközben kissé odébbról méregeti a többieket.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#4 2009-06-28 14:55:30

Vérontó
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-10-23
Üzenetek: 1463
E-mail PM

Re: A rosszak hajója

Az átlagos ruhában fekvő, kapucnis alak lassan ébredezik, ahogy a többiek is a hajón. Kinyitja szemeit, és semmit sem ért. Dühösen ugrik fel, és néz körül, majd automatikusan megjelenik bal karján vöröses-fekete szimbiontateste.

- Na, pajtikáim... Két lehetőség van: vagy végképp megzavarodtam, és már hallucinálok... hmm, így belegondolva ez a valószínűbb. Végül is elmebeteg volnék, vagy mifene. HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Zizis, őrült, mániákus, féleszű, dilis, rögeszmés, skizofrén, tudathasadásos, mentálisan instabil ééééééééééééés persze elmeroggyant! HA!!! Vaaaaagy... az is lehet, hogy tényleg valamiféle űrhajón vagyok, és megelevenedett előttem valami idétlen sci-fi!

A rosszak hajója 35324480

Ekkor hallja meg a hangot Vérontó is, és felnevet utána.

- HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! „Aki a Túlról jött”? Öreeeeeegeeeeem, akkor mégsem én vagyok a legelmebajosabb kerek e világon! Igaz-e? Igaz, igaz, ihihihihihigaz!!! Jaj, hát ez jó... Tényleg minden nap karácsony ezen a bolygón! Vagyis... Hát, már nem a bolygón vagyunk, de úgy nem jött volna ki jól a poén. Na jó, essünk neki!!!

Ezzel Vérontó hatalmas pengét formál karjából, és elkezdi szabdalni a hajó falát.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#5 2009-06-28 15:09:34

Roy
7. szint - 16 kredit
Regisztrált: 2007-10-06
Üzenetek: 558
E-mail PM

Re: A rosszak hajója

Ó, Isten! Hogy rohadnál meg a felhőid között. Mit keresek én itt? És miért érzem magam ilyen furán? És miért teszek fel már megint kérdéseket magamnak? Mindegy. Jobb lesz gyorsan megtudni hogy hol is vagyok, de mielőtt kérdezhetnék, az égi hang már válaszol is. és bevallom, kezd kényes lenni a szituáció. Gyorsan ki is mutatom nemtetszésem egyenes a legfőbb ellenségemnek.
-Isten! Dögölj meg!!!
Adok hangot a véleményemnek, majd a tőlem nem messze álló tag példáját követve, előkapom a cigisdobozom, majd előveszek egy szálat, és a jól megszokott módszerrel gyújtom meg. Vagyis, a jobb mutatóujjamon kreálok egy kis lángot, majd begyújtom vele a cigaretta végét. Ha ez megvan, kinyújtóztatom az eléggé elzsibbadt szárnyaim, majd is merős arcokat keresek. Senki. Ekkor kezd el üvöltözni az egyik srác. Nos, valamilyen szinten igaza van. Vagy is csak szerény véleményem szerint. Szóval kicsit tényleg kattant. De mit ért azon hogy a túlról jött. Netán ő is közénk tartozik? Nem hiszem. Ő ahhoz túlságosan is kattant. Erről is Isten tehet. Hogy én mennyire utállak te rohadék! Ekkor kezd rá megint a kattant a mondanivalójára. Ó Sátán! Miért tagadtál ki kegyeltjeid közül? Miért kell ilyeneket átélnem? De inkább hagyom az egészet a fenébe, és félrevonulok.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#6 2009-06-28 22:17:37

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: A rosszak hajója

Amora és Thorhalla varázslatától minden férfi egyre vonzóbbnak és fontosabbaknak érzi őket, de Vérontót túlságosan labilis, hogy ezt igazán felfogja, így őt a füle mellett falba szegeződő dobócsillag döbbentheti meg.
- Ezt most befej...
Kezdi el a japán férfi teljes hidegvérrel majd még az istennőket is meglepi ahogy Galactus megszólal!
- Nem.
Dübörgő a kozmikus lény a hangja égzengésként remegteti meg az űrhajó falait. Rettegést kellt még a leghatalmasabbak és legőrültebbek szívében is ez az entitás.
- Galactusszal nem játszik senki és semmi! VÁLASZOKAT AKAROK!
Ezzel Galactus kiemelkedik az űrhajóból és úgy megy át az erőterén, mint a levegőn. Hihetetlen,de szavait hallani a légüres téren át is!
- Felelj! Ki vagy?

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#7 2009-06-28 22:31:29

Vérontó
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-10-23
Üzenetek: 1463
E-mail PM

Re: A rosszak hajója

- Csitt-csatt, vágom a fémet, csett-csatt, zúzom a falat, hejhó, subidubi, ez ám a szép ééééélet!!!

Vérontó a dobócsillagra abbahagyja a fal ütlegelését, és a japán férfira néz.

- Hát te meg mit akarsz játszani, sárga komám, he? Azt ne mondd, hogy annyira elbűvöltelek, hogy le akarod hozni a CSILLAGOKAT nekem az égről! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

A kapucnis szörnyeteg már épp a férfira vetné magát, amikor megjelenik Galactus, és a jelenléte még őt is letaglózza. Pár másodpercig figyeli és hallgatja az óriást, majd elneveti magát, de csak mert hirtelen nem tud mit kezdeni a helyzettel.

- HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Hát ez... ez oltári. Egy lila óriás, aki átmegy mindenen, és a hangja... he, még engem is kikészít idegileg. Nem túl jó ez, igaz, komám? De nem ám, komám, nem ám! Nemnemnem... Mi ez az izé? Tudja valaki? És vajon megszerezhetném a képességeit... Eh, biztos nem. Vagy mégis? Nem, nem hiszem... És ha mégis? De nem.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#8 2009-06-28 22:57:02

Saviour
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-04-26
Üzenetek: 1079
E-mail PM

Re: A rosszak hajója

Túlontúli. Ő egy entitás végtelen hatalommal. Ismerem, ezt az egészet egyszer már végigcsináltam a saját realitásomban! De. De a jó édes anyját a túlontúlinak. Ezt az egész hülyeséget már akkor sem szerettem, mert egy pszichohorror az egész. Szánalmas, utolsó féreg szuperhősök jellemtelen verőlegény szupergonoszok ellen harcolnak. Állítólag mindenki elmebeteg a gonoszok között, a jók meg felvilágosult szuperhősök! Utálom a szuperhősöket! Felvágós pizsamás ficsúrok téveszmékkel a jóról és rosszról, és azt hiszik, hogy rabló-pandúrt játszhatnak! Felnőttek, szánalmas felnőttek akik gyerekeknek hiszik magukat, és önfeledten harcolnak olyan értékekért, amiről fingjuk sincsen! Tudják ezek, hogy mi a szenvedés? Ha a világot akarják megváltani, menjenek Irakba! Pár bankrablást megakadályoznak, de csak a taktikus adótolvajokat védik az ostoba erőtolvajoktól. Ha valaki nincs jelmezben, és nem üvöltözi, hogy "majd még visszatérek!" az nem gonosz, és nem kell megállítani? Ezeknek nincs érzékük a valósághoz! Ha lenne egy kis becsületük, a vízbefolytanák magukat. Osszanak élelmet Afrikában! Szüntessék be a háborút! VÁltoztassák meg az emberi természetet! Ezek csodák és hőstettek, nem a kézből lángszórás, szavköpés, se a kívül hordott tulitarka alsógatya, ezek nagyobb bűnök, mert hamis reményt táplálnak az emberekben! A szuperhősök mocskos szemétládák, csak hülyék, hogy felfogják saját mivoltuk ironikus szarkazmussal vegyített paródiját. Szemétládák.

De a szupergonoszok sem rosszak. El akarják foglalni a világot, és hamis elmebetegség mögé bújnak. Azt hiszik, hogy pár idétlen röhögés, meg pár értelmetlen gyilkolás gonoszságnak számít. Ez nem gonoszság. A gonoszságnak célja van. Az, hogy valaki "Húde gonosz", és kiröhög két embert, akit megölt, az kegyetlenség, maximum szadizmus, de nem gonoszság. A gonoszság a jó ideáljának tudatos megsemmisítése. Ezek nem gonoszak, csak azt hiszik magukról. A szupergonoszok igazából hülye emberek. Kielégítetlen vágyakkal, kissebb elfojtott aztán előtörő kegyetlenségekkel, amik talán több, mint az átlagemberek. Ezek két lábon járó paródiák. Tudjátok, hogy ki volt gonosz? Ki a gonoszság igazi mintapéldája? Hasfelmetsző Jack. A mocskos utolsó szajhákat kereste meg, megerőszakolta, aztán kibelezte őket. Az emberi kegyetlenséget állította szembe az emberi erkölccsel, és győzött. A mocskot fedte be mocsokkal, semmi többet nem tett, és az emberek beszartak tőle. Tudatosan megkereste az erkölcs támadható pontjait. Azokat a helyeket, ahol kikészítheti az embereket. Nem a kurvákkal volt gonosz, velük csak kegyetlen. Azokkal, akik másnap olvasták az újságot, azokkal volt gonosz. Élő példáját állította az emberiség erkölcsi szövetének apróbb foszlányaiba, felnagyította a hibákat, majd az állatokká süllyedt civilizáció pofájába dobta. Ez nekem gonoszság. A többi csak öntörvényű köcsög, sok punk, akinek sok szabadideje van, és némi mázlija a neki jutott erőkkel. Azok nem gonoszok. A szupergonoszok egy vicc. Kinyírnám az összeset, csak a világban túl sok a lekötetlen hülyeség. Mindig is lesznek olyan faszkalapok akik pizsamába öltöznek, és "jók" vagy "rosszak", de ostoba az összes. Saját maguk paródiái.

És... ott van Thorhalla. Amorával, és valami másik asgardi hülyegyerekkel. Balta? Géppuska? Ez valami vicc. Ez csak egy kibaszott szar vicc lehet. Ó, anyám borogass! És gyönyörűbb, mint valaha. Lassan végignézek rajta. A hosszú combjai, az az elvetemült vadállatias tekintet... nem tudom, hogy hogy nézek ki. Nem tudom, hogy milyen állapotban vagyok. De kell. Ő. Most. Az én különbejáratú fájdalomistennőm ugyanolyan, mint mindig: áll, néz, hogy ki teleportálta ide miért, és mit keres itt ennyi halandó. Kicsit gyorsítok a lépteimen. Hárman vannak. Amora, a baltás-puskás szar, és Ő. Nem érdekel a másik kettő. Csak egy rossz szót mondjanak, és mindkettőt megölöm, és iszok a vérükből. De Thorhalla, vagy inkább csak Halla, azt jobban szereti, nem közönbös számomra. Nem tudom, mi ez a vonzalom iránta, de nem érdekel, én nem a forrást, hanem a megoldást keresem. Ő. Én. Most. Nem fogom hirtelen lerohanni, de nem vesztegetem feleslegesen az időmet. Megállok előtte, és jelentőségteljesen rá nézek. Ha valaki belenéz a szemembe, tudja, hogy mi az ábra, ez tagadhatatlan. Leplezhetetlen. A légzésem már olyan erős, hogy hallani lehet. Pajzs a hátamon, két karomat először lassan a nő derekára teszem, majd ahogy közelebb lépek hozzá, tenyereim már a hátán vannak, és eljő, aminek el kell jönnie. De most finoman indítok. Legszívesebben magamra rántanám, de most csak egy nagyon halvány, finom csókkal kezdem. És tudjátok, hogy miért félek az egész helyzettől? Mert most nem a fájdalom kell. Most Ő kell. Megcsókolom mégegyszer. Ajánlom neki, hogy hagyja magát, egy ilyen mágia nyílt provokációnak számít. Magamhoz szorítom, ha kér belőle, ha nem. A másik kettő Asgardi? Csak egy rossz mozdulatot lássak tőlük, és úgy torkonrúgom mindkettőt, hogy a nyakcsigolyájuk törik ketté. Megölöm őket, ha közbeavatkoznak, bár amennyire ismerem az asgardi gondolatolvasókat, tudják, hogy képes vagyok rá, és meg is fogom tenni. Hallát meg ölelem, és csókolom, de ennyi nekem már nem elég... bőven nem elég.

Saviour naplója, bárhol, bármikor: nem írok naplót. De úgy gondolom, hogy az esetet el kell tárolnom. Sok realitásban beszéltek a Túlontúliról, de csak említés szintjén. Sokan összerezzenek a név hallatán, és lassan már értem, hogy miért. Ez egy csatadimenzió. Másik realitás? Nem, az én realitásom, de egy másik dimenzió. Nincsenek csillagok, az alattunk elterülő bolygó meg a valaha látott legfurcsább planéta az összes közül. Tíz-tizenöt négyzetkilóméterenként változik a táj, ideális egy változatos, kiszámíthatatlan csatára. De vajon mit akarnak ezzel elérni? Nem tudom. De nagyon érdekes emberek gyűltek össze ebben a csapatban, amit jobb híján "gonosz" csapatnak tudok elkeresztelni. Legyünk mi a pirosak, az a kedvenc színem. Szóval a piros csapat válogatott pszichopatákból, kéjvadászokból, gonosz istenekből, gonosz mágusokból, és bűnözőkből áll. És ide osztottak be engem is. Földi életem során valóban leginkább gonosz módon éltem, de talán más realitásokban ezen cselekedeteim kárpótlásra kerültek. Itt van a fiam is, már amennyire az alternatív énem fiát a sajátomnak nevezhetem. A tekintete lángol. Az őrült vágy lángja ez, amit az egyik északi istennő iránt fejt ki. A műszereim kiakadtak az engem ért sok mágikus hatástól, és a forrása egyértelműen a két asgardi nő. Vonzalommágiát használnak, bár ilyen külsővel nem értem, hogy miért szorulnak ilyen trükkökre. Talán csak lusták édesgetni, vagy egy ilyen csatára azonnali szövetségesek kellenek neki. A sisakomat nem veszem le, mert nem akarok befolyásolás hatása alá kerülni, de a fiamra mindenképp figyelek. Ezt jelzem is a fiam és újdonsült barátnője mellett álló két asgardinak, csak az ujjammal intek, hogy ne avatkozzanak közbe. Mert közbe fogok lépni. Nem tudom, mit keres a fiam ebben a realitásban, de nagyon megváltozott, ilyen tekintetet rajta még nem tudtam elképzelni, de nyílván tőlem örökölte. Itt van Galactus is, aki máris akcióba lendült. Legjobb tudomásom szerint meghalt, bár amilyen kozmikus energia birtokosa, szerintem a "halál" mint fogalom nem értelmezhető rá. Örülök, hogy itt vagyok a csatában, érdekes teszt lesz. Nem fogok harcolni, de meg fogom magam védeni egy esetleges támadás esetén, megölöm a támadót. Engem nem érdekelt, hogy ki volt, és nem gonoszságból. Nem utálok én senkit, és semmit. Nem tudok többé gyűlölni, de a saját létezésem magasabbrendű ezeknél. Én paralell univerzumokban tartom fenn a rendet, és foltozom be a réseket, ők "csak" élik az életüket. Kíváncsi vagyok a Túlontúli titkára is, sok olyan világban meséltek róla, ami a jövőben játszódik. És a fiamat is figyelem. Nem akarom, hogy baja essen, mégiscsak a vérem van benne. Meg őtőle szereztem a képességet, hogy fenntarthatom a Multiverzumban a rendet, ennyivel tartozok neki. Nem ismerem a vágyait, de ha neki ez a nő bármilyen szinten boldogságot okoz, akkor áldásom rá, és a lézereim tépjék szét azokat, akik őt vágyai elérésében megpróbálják megakadályozni. A csillagok hiánya zavaró, de nem elviselhetetlen, de sok következtetést lehet ebből levonni. A túlontúli tényleg egy hatalmas lény, ha akaratával foglyul ejtette Galactust. Vajon még miért nem találkoztam vele?

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#9 2009-06-28 23:18:26

Shadow
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2008-10-25
Üzenetek: 950
PM Weblap

Re: A rosszak hajója

Lassan kellek fel a fejemet fogva. Szemeim csukva tartom, s csak fülelek, miközben ismerős hangot hallok. Halla az. Ráadásul nem puha ágyban fekszek és nem is szőnyegen, azaz minden bizonnyal már nem Stephanie lakásában vagyok. Eredeti alakomban vagyok jelen bárhol is vagyok éppen, ezt érzem. Úgy nem akarom kinyitni a szemeimet, de muszáj, hogy megtudjam, hogy megint mibe is lettünk bele rángatva. Körbenézek, s látok ismerős arcokat magam körül, s idegeneket is, bár van aki nem az. Felpattanok, s Halla felé megindulok, miközben beszél természetesen Asgard nyeven.
- Újra találkoztunk Halla, s megint akaratunk ellenére, s bár nem értem a nyelvet, min szólsz, de van egy olyan érzésem, hogy épp azt ecseteled, hogy mennyire nem tetszik, hogy a magam faj ták itt vannak a... - körbe nézek elgondolkozva, s tűnődve... - … hol is? - pillantok körbe kérdően, majd Hallot megpillantom, s arcomon jól látszik, hogy nem vagyok épp boldog most ettől. Miért is lennék az? Az utolsó ilyen találkozásnál az egyik énje ropogósra sült, s ez bármikor vele is megtörténhet. Tekintetem Hallara siklik, majd a körülötte lévőkre siklik a tekintetem. Főleg az egyik nagydarab Asgardi óriásra, kinek két puska... vagy inkább két ágyú van a kezeiben.
- Őőőő... - hirtelen nem tudom, hogy mit mondjak, csak a döbbent tekintet, s lekonyult fülek, ahogy a nagy alakot nézem. Keresem a szavakat. - Halla... - nyögöm ki, de nem veszem le a tekintetem a nagydarabról, aki Halla korábbi elmondása szerint meghalt már ergy ideje. - ő lenne Skurge? De nem azt mondtad, hogy meghalt? - csak most fogom fel, hogy ki a másik asgardi nő. - Amora... de te is meghaltál akkor... - elég szánalmas látvány lehetek lógó fülel, farokkal és olyan pofival, amiről sugárzik, hogy semmit se értek most. Bár jobban most Skurgeot méregetem. Nem is nagyon foglalkozok a többiekkel... van egy Vérontónk, ez jól hallható, meg pár hangoskodónk, s itt az a fickó is, aki szintén úgy ugrik, ahogy Halla füttyent neki. Azonban egyenlőre nem lépek semmit arra ameit tesz. Ez Halla ügye, s nincs kedvem égési sérüléseket szerezni eme fazon miatt. Egyenlőre csak tudjak meg többet eme nagydarab Aszgardiról. Vajon ismeri ami nyelvünket is? Ez nagyon jó kérdés volt, de tuti majd kiderül.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#10 2009-06-29 00:35:29

Halloween
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-10-19
Üzenetek: 1024
E-mail PM Weblap

Re: A rosszak hajója

- Hé! Kérem vissza a sült krumplit! És a CSIRKÉT IS!!! - kapom fel a vizet, mikor az orrom elől tűnik el a sok finom étek. Körbenézek, hogy ki csórhatta el az ebédem, majd lemondó sóhaj mellett oldalgok közelebb Thorhallához, és Shadow-hoz. Kedvesemnek át is karolom a derekát, mintegy jelzésként, hogy azért nem felejtkeztem meg ám róla.
- Nem arról volt szó, hogy NEM találkozunk? - teszem fel a kérdést az asgardinak, és magam döbbenek meg magamon az egyik legjobban, mikor észlelem, hogy a hangom átlagos. Hiányzik belőle a Halla iránti ellenszenv!!!
- Hé, te szórakozol velem? Akárhogy próbálom, csak épphogy sikerül utálnom a helyzetet, és ezzel együtt téged. Ez pedig nem lehet természetes, úgyhogy nem tudom, melyikőtök játszadozik, de engem hagyjon ki a dologból! - beszélek, és minden égiekre, majdnem kedvesen beszélek hozzá! De per pillanat még tartom magam. Majd pediglen megremeg a mindenség - és Galactus benyújtja a panaszkönyvet.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#11 2009-06-29 06:52:38

Roy
7. szint - 16 kredit
Regisztrált: 2007-10-06
Üzenetek: 558
E-mail PM

Re: A rosszak hajója

-Csatlakoznom kell az előttem szólóhoz. És kezdem lassan szarul érezni magam. Próbáljátok ki hogy jó pár évig csak gyűlöletet éreztek, és után minden derűsebb.
Kis hatásszünet, majd folytatom.
-Még a pokolban is kellemesebb volt számomra a légkör, mint most, szóval megköszönném ha gyorsan befejeznétek ezt a kib*szott varázslatot!!
Miért beszélek ilyen normálisan? Oda kellett volna mennem és letépni annak a kéjmágusnak a fejét. De nem tettem. És ez furcsa. Ez a bevett módszer. És még a lelkeim számát is gyarapítja, aminek én nagyon örülök. De most sajnos valamiért nem megy. Pedig mennie kéne, vagy nagyon dühös leszek. Már késő, máris dühös vagyok! És újra érzem a gyűlöletet. Visszatértem. ÁÁÁ! NEEE! Elmúlt. Újra az a kellemetlen érzés. talán komolyabban el kéne gondolkodnom azon, hogy kinyírom azt a kéjmágust, mivel kezd nagyon idegesítő lenni. És az az idegbeteg srác is kezd bekattanni. No meg ott van Galactus is. Egyre jobb. Közben persze már teljesen leégett a cigim. Előveszek egy másikat, majd az előbb alkalmazott módszerrel azt is meggyújtom, majd várok.

Utoljára szerkesztette Roy (2009-06-29 06:55:28)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#12 2009-06-29 12:34:27

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7446
E-mail PM

Re: A rosszak hajója

Ismerős halandók, akiket láttam már korábban is, vagy lehet, hogy nem? végül is mindegyik roppantul egyforma és idegesítő, így nem hiszem, hogy túlságosan is meg tudnám különböztetni őket. Azonban egy vihogás volt, ami felkeltette a figyelmemet. Arra felé fordultam és elvicsorodtam egy pillanatra. Túlságosan is ismerős volt, kis híján a vesztünket okozta annak idején, nyomorult Vérontó! Volt egy olyan érzésem, hogy meg kellett volna sütni a darabkáit is akkor a kilövőállomáson, de atyám sokkal jobban lekötött abban a helyzetben. Csak figyeltem, ahogyan elkezdte csapkodni a falat a karjából növesztett valamivel, de nem mozdultam, majd mindenki más leállítja, és nem nagyon hittem, hogy képes lett volna megölni minket ezzel a nevetséges mutatvánnyal.
További ismerősöket láttam, de sokan teljesen ismeretlenek voltak a számomra. Valami mégsem hagyott nyugodni, idióta halandók, akik már megint csak beszéltek és beszéltek, egyre nagyobb késztetést éreztem, hogy megkérjem Amora-t, hogy hallgattassa el őket, vagy pedig közösen csináljunk moszatot mindenkiből, de mégsem tettem. Ekkor tűnt fel, hogy az égen nincsenek csillagok. Pedig azoknak ott kellett volna lenniük, nem tűnhettek csak úgy el, ez… ekkor tűnt fel, hogy Pretyakov közeledett felém, ismét gúnyos mosolyra húztam ajkaimat, úgy tűnt, hogy végre valaki feltűnik, akinek kell is. csak tudnám, hogy hol volt, amikor számítottam volna rá, hogy az oldalamon lesz, de sehol sem láttuk a másik világban a szigeten sem volt már meg és utána sem. Eddig teljesen azt hittem, hogy otthagyták, de úgy tűnt, hogy mégsem. Legalább van valaki, aki teljesíti minden parancsomat.
A szemébe néztem, amikor megállt előttem nem sokkal, nem volt nehéz kiolvasni a szeméből, hogy mire is gondolhat. Teljes győzelem, nem hittem volna, hogy ennyire könnyű dolgom lesz, de úgy tűnt, hogy mégis az volt. Egy pillanatra elnéztem mellette és láttam, hogy egy férfi int Skurge-nek és Amora-nak, nocsak már Pretyakovra is vigyáz valaki? Ó, tehát lenne még valaki, akit felhasználhatok arra, hogy elérjem, amit akarok? Nem lett volna túlságosan rossz, főleg, hogy ki tudja mi vár odalenn ránk.
< - Hagyjátok! – mondtam kettejüknek, hiszen attól úgysem kellett szerintem tartani, hogy Einar beavatkozna az egész jelenetbe. >
Tudtam, hogy ezúttal nem a fájdalom miatt jött ide hozzám, nem, akkor teljesen máshogyan nézett és más milyen volt. Most engem akarta, de milyen pech, hogy ezt soha, de soha sem kaphatja meg, csóknál többet soha sem fog tőlem kapni, hacsak nem mágiával keltett gyönyört végső jutalomként. De én nem voltam Amora, hogy ilyen alantas valamit engedjek be az ágyamba. Az egy dolog, hogy ő egy nyakláncért goblinokkal, törpékkel vagy trollokkal hált, de én nem fogom megtenni. Hagytam, hogy megcsókoljon, nem ellenkeztem az ölelése ellen sem. „Halandó korcs”, hallottam szinte a fejemben atyám utolsó, halálon túli szavait a fejemben, átkozott nyomorult! Viszonoztam a csókjait, a karjaiba simultam és végül én is átöleltem. Úgy közel egy perc után szakítottam meg a csókot és húzódtam el mosolyogva.
- Ebből azt veszem ki kedvesem, hogy hiányoztam – mondtam immáron angolul. – Ennek ellenére nem voltál ott a másik realitásban, amikor szükségem lett volna rád és ez elkeserített.
Élveztem a játékot, hogy szórakozhatok vele, és a többi halandóval. Hallottam a hangjaikat, hogy nem voltak oda azért, amit éreztek. De ez nem volt kívánság műsör jelen helyzetben és a férgek véleménye amúgy sem számított sokat. Elnéztem Einar irányába és a fájdalom a szívembe mart, az arca még mindig érzéketlen, se Amora-nak, se nekem nem sikerült felkelteni az érdeklődését mágia segítségével sem. Légy átkozott Hela! Shadow-ra pillantottam, aki hozzám intézte a szavait, és már válaszoltam volna neki, amikor Galactus megszólalt.
Amora és Skurge nem avatkoztak be az egész jelenetbe, a nő, mint ahogyan prédára lesnek a ragadozók nézett végig a tömegen, azonban csak pár lépést hátrált Skurge-el együtt, hogy ne legyenek útban. Figyelte Shadow-t és James-t is, és csak felnevetett a férfi megjegyzésén. Mind a ketten a hang felé fordították az arcukat, amikor Galactus megszólalt, még a nő és a nagyon magas férfi arcán is egy pillanatra valami gondterheltség, talán félelem futott át, de utána egyikőjük arcáról sem lehetett már ezt leolvasni.
< - Ugye nem gondolta komolyan, hogy választ is fog kapni? – kérdezte Amora. >
Skurge csak morog valamit az orra alatt, amiből semmit sem lehet érteni és mordul egyet Shadow irányába és lenézően tekint a nőre, azonban nem tett ellene semmit sem és nem is mozdult.
Arra már nem méltatta Thorhallát, hogy újabb kérdést tegyen fel neki, csak érzelemmentesen figyelte, ahogyan a nő játszott a halandó férfival. Régen talán közbeavatkozott volna, de most semmilyen késztetést nem érzett erre, egyetlen egy valamit akart csupán és az sem volt más, mint úrnőjéhez Hela-hoz térhessen haza. Az ő arca teljesen rezzenéstelen maradt, amikor Galactus ragadta magához a szót, csak rezignáltan figyelte, ahogyan a lény kiszáll az űrbe, és onnan kéri számon a Túlról jött személyt.
Összerezzentem és a hang felé kaptam a fejemet, nem örültem annak, hogy látom ezt a lényt, nagyon nem. Utoljára a másik realitásbeli énemtől hallottam róla, hogy ez pusztította el Asgardot. Most nagyon reméltem, hogy ilyen nem fog most megtörténni. Shadow… már megint kénytelen leszek angolul beszélni, Amora kérdésével egyetértettem, szerintem sem fog az a valami válaszolni még a bolygófalónak sem. Főleg, ha ide tudta hozni és ez nagyon nem volt jó jel.
- Úgy hiszem kedvesem, hogy ezt nem volt olyan nehéz kitalálni – néztem a nőre, majd felkacagtam, amikor feltűnt, hogy miként méregeti Skurge-t. – Igen, valóban ő az. És de, halott volt, akárcsak Amora. De Thor kötött egy egyezséget Hela-val, miszerint, ha megkapja drága nővérem Apokalipszis lelkét, és területeket Asgardból, akkor mindenkit, aki atyámnak köszönhetően halt meg feltámad és Asgardot is helyreállította, így minden olyan, ahogyan ti halandók nem láttátok soha sem. És ő pedig – néztem volt kedvesemre fájdalmas tekintettel pár pillanatra, de megint csak érzéketlen nézést kaptam. – Einar, igen az az Einar…
Majd pedig jött mindenki más az idióta kérdéseivel. Szóval a kedves gonoszainknak nem tetszett, hogy más érzéseik is vannak a gyűlöleten kívül, de igazán szórakoztató volt ez a játék.
- Hidd el drágám – mondtam Roy-nak. – Több évszázada érezzük jellemzően csak a gyűlöletet. És ezenfelül roppant szórakoztató nézni a halandókat, hogy miként reagáltok két istennő jelenlétére…
Végül pedig James-re pillantottam.
- Hidd el én is jobban örültem volna, ha nem látlak. Ugyanis igen fontos dolgaink voltak Asgardon – feleltem. – És már ott is rájöttél Valhalla folyosóin, hogy senkit sem lehet kivonni a hatása alól kedvesem.
Galactus felé pillantottam várva, hogy esetlegesen kap-e választ a kérdésére. Bár? Ha lenne ekkora hatalmam figyelnék rá? Nem… akkor azt hiszem, hogy a válasz is ez volt.

Fegyver: Skymningen
Mágia: 50 egység

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#13 2009-06-29 13:28:02

Tony Montroese
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2008-09-21
Üzenetek: 107
E-mail PM

Re: A rosszak hajója

Ő is érzi a Halla és Namora felől áradó már-már visszautasíthatatlan vonzalmat. Ugyanakkor mégis képes valamennyire kivonni magát a dolog alól. Szerencsére amúgy is kissé arrébb húzódott a társaságtól, meg amúgy is visszahúzódó jellem... Megaztán a józan digó ész ugyebár. Hiszen nincs két olyan tuti csaj akire ennyi elvetemült, kegyetlen gonosz pasi mind beindulna. Most pedig látszatra ez a helyzet. Valami tehát nem stimmel.
- Hm, jobb lesz távol tartanom magam tőlük. - jegyzi meg, majd szív egy nagy slukkot a cigijéből. Némán figyel tovább, egészen Galactus kiröppenéséig. Tony elégedetten vigyorodik el. Ez a meglehetősen nagyra nőtt fura páncélú srác végre a tettek mezejére lépett. Talán jól seggbe is rúgja ezt a Túlontúlit. Aztán Halla egy mondata ragadja vissza a bambulásból.
- Istennők? Akármennyire is szexi tyúkok vagytok azért ez kicsit erős nemde? Meg ugye tudjuk, hogy Isten csak egy van. - vet keresztet mosolyogva.
- Megaztán... az Istennők hagyják, hogy ez a Túlról jött muksó elrabolja önöket? Hát... Mit ne mondjak, nem ma fogok vallást váltani. - mondja. Nem gúnyolódik, egyszerűen csak leszűri a számára átjött infokat. Ellenben egy cseppnyi rosszindulat sincs a szavaiban. Talán csak egy kis pimaszság...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#14 2009-06-29 14:00:12

Mysterio
1. szint - 4 kredit
Regisztrált: 2009-01-23
Üzenetek: 41
PM

Re: A rosszak hajója

Egy villanás, és egy űrhajón vagyok. Mi van? Lerombolódó város, halott istenek utolsó csapdái, mágikus ködök és burkok, tönkrement elektromos eszközök, és most ez? Nincsenek csillagok az égen. Itt vagyok egy űrhajón, a felszerelésemben, ami fogalmam sincs, hogy hogy került rám, illetve itt vannak rajtam kívül sokan mások. Minden vágyam teljesül, ha harcolok? Az én minden vágyam teljesült. New York elpusztult. A kapitalizmus fellegvára, az emberi kizsákmányolás óriási jelképe megsemmisült az összes képmutató, bársonyszékben ülő emberrel, akik mindenek, csak nem emberek. A szörnyek városának vége, és most nekem kell harcolnom valamiért? Megtörtént az az isteni igazságszolgáltatás, amiért minden este sírva imádkoztam az ágyam mellett, hát akarhatok én ennél többet? Leszámolni a szuperhősökkel? A szuperhősök engem hidegen hagynak. Ha épp nem vagyok az illúzionista ruhámban, nem vagyok "Mysterio-módban", akkor észre sem vesznek. Akkor meg sem látják bennem az ellenséget, ha nem vagyok szuperruhámban. Ennyit a szuperhősökről! Én, Mysterio, nem kérek semmit, mert az égvilágon nincs szükségem semmire, és...

Azok ott kik? A szemem mágnesként követi azt a két nőt, akik ott állnak. A szívverésem emelkedik, a vérnyomásom is megnő. Istenem, de gyönyörű mindkét nő, de az egyiknek úgy tűnik, van párja. A világ megszűnik körülöttem, csak azt a nőt látom, furcsa régies ruhákban. Ez is egy olyan germán istennő lenne, amilyeneket már láttunk párszor a tévében? Nem tudom, de nem bírom róla levenni a szememet. Tizenkét év börtönben, tizenkét évig nem láttam nőket, és most egy ilyen germán istennő ennyire lenyűgözne? Szerencsére nincs semmi a kezemben, mert rögtön elejtettem volna az összeset. Ez a jelmez is annyira fojtogató, legalább a sisakot leveszem magamról, hogy jobban lássam ezt a közénk szállt angyali jelenséget. És az illatok... fogalmam sincs, de nagyon kellemes illatokat érzek. Valami virágillat terjeng a levegőben, de elképesztő, tuti halucinálok. A kedvenc illatomat érzem, de fogalmam sincs, hogy ez hogy tud idekerülni. Annak idején a stúdióban 65mm-es filmszalagokkal forgattunk, és a frissen kibontott filmszalagnak volt egy olyan jellegzetes illata, és most ezt érzem. Vajon megkattantam? Mindenképp. Az arcomba szökik a vér, és próbálom eldönteni, hogy mit csináljak. Nyolc méterre állok ettől a csodától, elpirulva, remegő térdekkel. Úgy viselkedem, mint valami kiskamasz, aki először nézett nőre úgy, vagy nem tudom. Csata? Már szinte nem is érdekel, pedig az összeálló bolygó látványa se utolsó, de én mással vagyok elfoglalva. Tuti van valami trükk a dologban, de nem tud nagyon érdekelni. Se a bolygó, se a zengő hangú Galactus, se senki, csak ez a nő, akárki is legyen. Megbabonázva állok, a sisakomul szolgáló búrával a kezemben, és fogalmam sincs, hogy mit csináljak. És én még New York pusztulásának örültem...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#15 2009-06-29 18:04:53

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: A rosszak hajója

Galactus felé irányult a hófehér fény és az óriás egyre gyorsabban indult meg az űrben hasadt rés felé.

"- Távozz!" - zengi az égi hang. - "Térj vissza a hajódra!"

- Soha! - szól Galactus mély öblös hangján. - Nem játszom senki játékát! Én Galactus vagyok!
Majd az égi már elég közel érkezik a fény forráshoz és kékes fény robbanások kezd el takarni a két entitást. Az űrhajón végig száguldanak ezek a furcsa energia hullámok, de csak érezni őket semmi mást nem csinálnak. majd egy szemet bántó hófehér fény szem becsukásra kényszerít mindenkit és megvakítja az érzékelőket pillanatokra. Ahogy foltokban tér vissza a látása és a többi érzéke is lassan tisztul ki láthatják ahogy a kozmikus isten teste a hullik alá! Galactus eszméletét vesztve zuhan a Csatabolygó felé...

- Érdekes...
Morogja a dolgokat figyelve Thanos.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#16 2009-06-29 20:11:52

Saviour
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-04-26
Üzenetek: 1079
E-mail PM

Re: A rosszak hajója

Továbbra is figyelem az eseményeket, de nem tűnik nekem olyan jónak ez az egész helyzet, ami kezd kialakulni. Fogalmam sincs, hogy ki ez a nő, akire a fiam szemet vetett, de nekem egyáltalán nem szimpatikus. Én nem fogok beleszólni, hogy a fiam kivel mit szándékozik tenni, de ez a nő még akár veszélyes is lehet. Túl sok mágia van a levegőben, ami egy felkészületlen elmét könnyen olyan dolgokra vehet rá, amelyeket egyáltalán nem akar elkövetni. Ez a környezeten több emberen is lehet látni, van aki csak úgy néz a két asgardira, mintha sosem látott volna még nőnemű élőlényt, mások egészen hangot is adnak véleményüknek, az erősebb akaratúak meg még küzdenek is a mágikus hatások ellen. Ez a nő, akire a fiam szemet vetett, manipulatív. Úgy tűnik, eléggé túl motivált, és rögtön szövetségeseket keres. De a fiamnak nem szövetséges kell, hanem sokkal inkább... de mindenki látja. Odamegyek hozzá, mert nem vagyok biztos az egész helyzetben, és ezt meg kell beszélnem vele, pár kérdés csak nem fog ártani egyikünknek sem. Finoman a vállára teszem a kezem, és megszólítom:

- Fiam, beszélnünk kéne. Négyszemközt.

Thorhalla viszonozza a csókjaimat, meg az ölelésemet, és egy percig így, a vágyban egybeforrva vagyunk egy ismeretlen világban, miközben valakinek a játékát kéne játszanom. Ebben a játékban szuperhősöket, és szupergonoszokat kell megölnöm, amit én teljes örömmel vállalok, vállalnék, de van, ami nagyobb örömet tud okozni nekem, és az Thorhalla. Jobban szükségem van rá, mint valaha bármikor, de ő sem tűnik teljesen felhőtlennek, és nem csak azért, mert itt vagyunk ezen az ismeretlen helyen, a sok hülye fazon között. Az ő sebei is nyílván mélyebben, sokkal mélyebben rejtőznek, de talán épp ezért tudunk ennyire jól egymásra támaszkodni, hiszen sorstársak vagyunk. Csak mutasson rá, hogy ki okoz neki fájdalmat, és esküszöm, hogy még az emlékét is kitörlöm ebből az egész Univerzumból, legalábbis ami maradt belőle. Csak azonosítsa fájdalma forrását, és én a száján át fogom kihúzni a gerincét, hogy a ropogósan el-el váló csontdarabkái láttán a gyomrából előtörő vérben fulladjon meg, hihetetlen szenvedések közepette. Csak egyszer jussak el odáig, és megszabadítom őt a fájdalmától, és akkor majd ő is megszabadít engem az enyéimtől, és egyszer s mindenkorra boldogok leszünk. Addig meg a kétkedés, félelem, és őrület között örlődve legjobb erőm szerint fogok küzdeni Halláért. Nincs számomra fontosabb személy a világon ennél az istennő... apa?

Hátrafordulok, és valóban ott áll az édesapám. Az egyetlen ember, akire valaha is felnéztem, akit valaha példaképként tudtam kezelni, itt áll most, és beszélgetni szeretne velem. Hirtelen meglepetésemben el is eresztem Hallát, és azon kapom magam, hogy már megyek is vele beszélgetni. Annyira kizökkentem Saviour láttán, hogy meg sem kérdeztem magamban, hogy beszélgessek vele, csak követtem. Jópár métert megyünk arrébb, miközben ő a vállamat átkarolva mégtávolabb visz engem, mire egyáltalán meg tudok szólalni.

- Apa, mit keresel itt?

- Ugyanazt, mint Te, fiam. Vagyis fogalmam sincs, de várj egy pillanatra. Számítógép, aktiváld a hangzavarót, sugár: negyed méter. Mostmár beszélgethetünk, távolabbról nem fognak hallani, egyedül a telepatáktól kell aggódnunk, javaslom, hogy szerezz be telepatikus védelmet. Nem tudom, hogy kik ők, de vigyázz az asgardiakkal. Rettenetesen rasszisták, még egymás között is, az embereket rendkívül megvetik. Igaz, ami igaz, nekik a természet kicsit több hatalmat adott, és ezzel szeretnek visszaélni.

- De...

- Itt a túlélésre megy a játék. Az asgardiak is emberi anatómiával rendelkeznek, úgyhogy ha a barátnőd rendkívül szimpatikus barátait esetleg ártalmatlanítani akarnád, akkor a halántékukat üsd, az emberi anatómia hátránya ott is kicsúcsosodik. A csontjaik nem erősebbek, mint az embereké, csak az izmaik, meg a bőrük. De a bőrük a lendületet ugyanúgy közvetítik, szóval számításaim szerint egy 150 k-os ütés a halántékra, a nagydarabnál 215 kg-os ütés a halántékra több mint elég az ártalmatlanításhoz, pár ismételt ütés a súlyos agyrászkódáshoz, erősebb meg akár az azonnali halálhoz is.

- De...

- Az asgardiakat leszámolva van itt négy mutáns, nem jelentenek veszélyt, maximum a szárnyas, mert neki mágikus hatalma is van. A zöld-lila csávónál halucingén és halálos gázok vannak, ne kerülj a közelébe, távolról próbáld elintézni őket. Ami Galactust illeti, ő máris kiütötte magát, amilyen intelligens, de ő... Thanos. Őt... fogalmam sincs, hogy hogy a francba fogjuk elintézni. A másik űrhajón rendkívül sok Asgardi, mutáns, meg mindenféle van. túlerőben, de a saját erkölcsi korlátaik mentálgátja mögött nem tudják erejük száz százalékát hozni.

- De...

- És mégegy valami. Ne bízz abban a nőben, csak kihasznál téged. Látod a szarvakat rajta? Tudom, hogy csak dísz, de azok Loki, a cselszövés, káosz, ármánykodás istenei. Ne bízz benne. Figyelni foglak, és...

- Apa, elég legyen! Azt csinálok, amit akarok, akkor, mikor akarom, és ahogyan akarom! Ki vagy te, hogy megmondd, hogy mit csináljak, vagy hogy kivel? Vállalok bármilyen veszélyt. Ki vagy te, hogy nekem szólj, engem felügyelj? Kért valaki? Válaszolj!!! Nincs szükségem védelemre, nincs szükségem semmire, csak rá! Ki vagy te, hogy kioktass?

- Az apád vagyok. És ezenfelül az adósod is. Figyelni foglak. Te döntöd el, hogy mit csinálsz magaddal. De ha nem vigyázol, ő fogja eldönteni, hogy Te mit csinálsz. Nem tudom, hogy mit tud nyújtani neked ez a nő, de ismered a mondást: Egy hal szerethet egy madarat, de hol építenék fel a közös házukat?

- Ez egyszerű. A vízfelszínen.

- Pontosan. De ehhez a halnak fel kell emelkednie, és a madárnak lejjebb kell ereszkednie. Ha bármelyik nincs meg, nincs értelme. Ezt jól fontold meg.

Saviour naplója: A fiam agyi tevékenységét megfigyelve érdekes következtetésekre jutottam. A mágikus befolyásoltság elhanyagolható. A tesztoszterontermelés 1,7-szerese a kritikusnak, így torzulások léphetnek fel a mentális képben. A személyiségjegyek erősen polarizálódnak, ami a társadalomban és a társadalommal való együttélést kizárja. Orvosi beavatkozásra van szükség, pszichológiai úton. Az alany agresszívan próbál kötődést kialakítani, feltételezhetően túl sokat vesztett, túl gyorsan. A fiam húsz éves, életének legkritikusabb szakasza ez, mert amilyenné most válik, olyan lesz egész életére. Ez a nő veszélyt jelent rá, de ez nem olyan veszély, hogy egy lövéssel meg lehet oldani, különben megtettem volna. A fiamnak a gyógyuláshoz, és a személyiség helyreállításához több dolgora is szüksége van. Egy személyre, aki igazán szereti őt, és akit igazán szerethet, rendszeres szexuális élet, valamint kihívásokkal teli élet, valamilyen életcél, amiért lehet, tud, és érdemes is harcolnia, márpedig ezt ettől a nőtől nem fogja megkapni, vagy csak nagyon keveset láttam még őket együtt. Mindenesetre vele is kell majd egy beszélgetést megejtenem, alkalomadtán. A fiam élete rossz irányba terelődött, segítenem kell rajta.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#17 2009-06-29 21:13:17

Vérontó
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-10-23
Üzenetek: 1463
E-mail PM

Re: A rosszak hajója

Vérontó Galactus dühét figyeli a hajóból, és közben egyik karja végén egy popcorn-zacskóra hasonlító alakot formáz, majd nekitámaszkodik az egyik falnak, és úgy csinál, mintha pattogatott kukoricát majszolna.

- Hát komolyan mondom, ma reggel még nem gondoltam, hogy ingyen mozit is fogok kapni! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Ha belegondolok, hogy mennyit perkálnak a szerencsétlen emberkék egy ilyen nagyszabású sci-fiért, én meg csak úgy kapok egyet! HA! Hm...? Hogy mi? Mit mondasz? Hogy takarjam el a szemem? Jajó.

Miután a fények eltűnnek, és Vérontó újra lát, kissé csalódottan figyeli a bolygó felé zuhanó Galactust.

- Pfheh. Ennek is csak a szája volt nagy. Meg persze minden más testrésze. HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

Ezután elindul a teremben, ide-oda futkosva és ugrálva, és a falat kopogtatja, ütögeti.

- Na, eleget mókáztunk! Hol a kijárat? Baromira unom már ezt az egészet... Az egész társaságban csak nekem van humorérzékem.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#18 2009-06-29 21:31:01

Shadow
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2008-10-25
Üzenetek: 950
PM Weblap

Re: A rosszak hajója

A hatalmas óriás csak morog valamit, de nem értem, hogy mit, majd felém is, a megszokott lenéző tekintettel, mit már úgy kezdtem megszokni, bár még zavart, de mit lehet tenni... Asgardiak... Hallara siklik a tekintetem, mikor válaszol, s bólintok, majd tekintetem arra a férfira siklik, aki most még velük volt... Einarra. Tehát ő lenne az a férfi akit Halla szeretett, s aki szerette őt. Hát mostolyannak tünt, mint egy jégcsap... Hallare néztem.
- Azért él ő, amiért gondolom? - pillantok egy pillanatra Einar felé, majd vissza Hallara. - Helatól elég szemét húzás volt... - húzom félre a számat, majd sóhajtok. - Tudom, semmit se jelent, de sajnálom. Nem lehet könnyű most neked... - mondandóm megakad, mikor az egyik fazont meghallom, s szemeim összeszűkülnek. A fickó felé pillantok, majd csendesen fagyos hangon megszólalok.
- Megölhetem? - közben tekintetem Hallara siklik. Füleim hátra lapulnak teljesen, s ahogy gonosz mosoly ül az arcomra, úgy szemfogaim is elővillannak. - James most úgy is használhatatlan, amíg a hatásotok alatt van. - Lassan végig simítok James kezén, amivel átöllel. - De jobb is így, legalább kedves, s nem kell félnem, hogy felhúzza valamelyikőtöket is. - Az arcát is megcirógatom, s James szemébe nézek egy pár pillanatra, majd vissza Hallara, s várok, hogy mit is mond.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#19 2009-06-30 10:28:05

Roy
7. szint - 16 kredit
Regisztrált: 2007-10-06
Üzenetek: 558
E-mail PM

Re: A rosszak hajója

-Elmentek ám mind a picsába!
Vetem oda a kis társaságnak, miután nagyjából visszajött a látásom. Mintha kiégették volna a szemem, csak kicsivel kellemesebb. De mát a tököm tele van ezzel a társasággal. Elmebetegek, retardáltak, beképzelt csajok, és egy finoman is csak szörnyszülöttnek nevezhető valami. Ami kötekedik. Hát... Anyád! Ennyit tudok hozzáfűzni. Ezen a kérdésén hogy megölhet e, egy kellemeset kacagok, majd elindulok, hogy egy kicsit egyedül legyek. Azért vissza kéne szólni, meg flegmázni neki egy kicsit. Inkább nem. Ne kell a viszály a csapatba. Már ha ezt a hordát csapatnak lehet nevezni. Viszont kezdeni kéne valamit azzal az elmebeteg állattal. Jobb lenne beszélni vele. Meg is teszem, amint lehiggadt egy kicsit. Addig is rágyújtok. Pár perc, és már is a tag mellet vagyok.
-Figyelj haver. Kiírtjuk az ellent, és már mind mehetünk haza. Mondjuk én még el fogok lopni pár lelket, és jól meg is kínzom őket, de te egyből mehetsz haza, szóval nyugodj meg, oké?

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#20 2009-06-30 11:33:46

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7446
E-mail PM

Re: A rosszak hajója

Amora volt az első, aki felnevetett Tony megállapításán. Ez a fickó tényleg ennyire nem figyelt, amikor Loki a leányának nevezett Midgardon? Bár végül is egy halandótól mi mást várok? Semmit sem, és erre a roppant szomorú tényre mindig rájövök, főleg, hogy most még a halandók ellen sem lehetne támadni ugyanis „drága” nagybátyám bizonyára minden eddiginél jobban fogja figyelni a szánalmas halandókat, nehogy valami bajuk eshessen atyám ténykedése után. Szomorú, roppant szomorú. Bár most is ők lesznek az elsők, akiket bevetünk és akik harcolni fognak. Ennyire nem fogok lealacsonyodni, hogy halandó vérrel szennyezzem a kezeimet. Csak úgy, mint régen…
- Hogy erős lenne? – kérdeztem vissza. – Nem drágám, egy csöppet sem, ugyanis jelen helyzetben csupán két istennő, és két isten van a hajón észak istenei közül. Nézd, ha még Galactus is itt van, akkor pedig nincs értelme arról beszélni, hogy kit visz el és kit nem…
Még a csókok között egy hang volt, ami megütötte a fülemet, jól hallottam, hogy azt mondta „fiam”? Egy roppant magas fickó volt az, aki odalépett hozzánk, a roppant magas alatt úgy értem, hogy Skurge-nél is magasabb, pedig ezt ritkán szoktam egy halandótól látni, sőt! Még soha sem láttam. Ivan nem is szólt semmit, csak elindult a férfival. Néhány másodpercig figyeltem őket, nem lesz nehéz, hogy mit is akar az apja tőle. Távol tartani tőlem, de azt hiszem, hogy az öreg ezzel már régen elkésett. Egészen pontosan egy űrhajóval korábban. Nem hallottam a beszélgetésüket, így inkább Shadow felé fordultam és figyeltem, hogy ő mit mond. Haloween igaz őt tartotta karjaiban, de előbb vagy utóbb ő sem fogja bírni.
Követtem újra Shadow tekintetét, amikor ismételten Einar-ra nézett, én igyekeztem nem nézni a férfira, bár ez igen nagy erőfeszítést igényelt, hogy ne tegyem meg. Így inkább visszanéztem a halandóra. Igen, valahogyan gondolom roppant nehéz volt kitalálni, hogy miért is van életben. Shadow drágám találkoztál már kedves nővéremmel, hogy tudd, hogy milyen. Sőt, néhányszor többször láttam én és több alakban is, mint szerettem volna. De ezek legalább szerencsések voltak, mert az AIM-nál atyám halálakor nem látták azt a libát, csak Asgardon.
- Igen azért – mondtam hűvösen. – Hela első embere, pusztán testvéri szeretetből. És nem kérek a sajnálatodból halandó! – mondtam gyűlölettel csöpögő hangon.
Ekkor tűnt fel, hogy az egyik halandó kiszúrta magának Amora-t is, majd ő is elszórakozhat ezek után. Gonoszul mosolyodtam el Shadow megjegyzése után. James-re tett megjegyzése, nos igen. Legalább senki idegeire nem megy és nem kell vele bemocskolni a kezünket. Ekkor tűnt fel, hogy a korábban gömb alakú sisakot tartogató alakot Skurge is kiszúrta, remélem nem fog itt elkezdeni semmilyen ostobaságot, ismerte Amora-t, hogy milyen. Mindenki ismerte, lehet, hogy az zavarta, hogy egy halandó meri így bámulni. Kinyújtottam a kezemet a férfi elé és megalítottam vele, nehogy elinduljon és mélyen a szemébe néztem.
< - Hagyd, ennyit nem ér meg az a féreg, hogy bemocskold a kezed vele – mondtam. >
És a legnagyobb meglepetésemre hátrafele lépett egyet, nem pedig tovább. Régen soha sem tette volna meg nekem, ha ezt mondtam volna, nem. Sőt, én lettem volna az első, akit megöl és ment volna tovább. Shadow kérdése, hogy megölje-e a fickót, mondjuk már kevesebbért is ölettem meg másokat, vagyis teszem meg. Bár most, hogy hazajussunk innen és győzzünk szükség lett volna mindenkire, de legalábbis a normálisabb részére, a többi akár veszhetett is, nem volt rájuk túl nagy szükség. Ha ennek vége lesz, úgysem maradna senki sem életben jobb esetben rajtunk kívül.
- Azt teszel vele, amit akarsz drágám – néztem Shadow-ra.
Amora csak nevetett azon, amit Tony mondott, ennyi ostobaságot még soha sem hallott egy férfitól sem, és siralmasnak vélte, hogy a mostani felhozatal ennyire kritikán aluli. Igazából egyik sem volt arra jó, hogy bármennyire is a figyelem középpontjába kerüljenek. Egyedül valóban Pretyakov volt, amelyik ért valamit és az is csak azért, mert ő végezte ki Sif-et Asgardon és nem utolsó sorban úgy tűnt, hogy azt tenné, amit úrnője parancsol neki. Ha pedig mégsem, akkor még ő maga is itt volt, hogy ez teljesen biztos legyen. Rámosolygott a férfira, aki remegő lábakkal őt figyelte és intett neki, hogy jöjjön közelebb.
< - A továbbiakban se tegyél ostobaságot kedvesem – mondta a nő Skurge-nek. – Amíg nem muszáj mi nem harcolunk. >
< - Pedig annak lett volna csak értelme – morogta Skurge. – És azzal mi legyen?
Bökött a fejével Einar felé.
A férfinak is feltűnt, hogy bizonyára róla beszélt a nagydarab férfi. Einar csak ránézett, majd pedig elfordította a tekintetét és jó sisakját a kezében tartva jó néhány méterrel odább ment a Loki párti triótól és azoktól, akik már a közelükben voltak. Egyszerűen semmit sem érzett, csak teljesen érzéketlenül szemlélte az itt lévőket, nem érdekelte az sem, hogy úrnője húga miért néz olyan fájdalmasan rá, ennek ellenére őt tartotta leginkább szemmel, hiszen a tárgyaláson is ő volt az, aki sértegetni merte Hela-t.
< - Őt egyelőre békén hagyjátok – mondtam. – Szükségünk lesz még rá a későbbiekben. >
A levegőbe nézetem, amikor Galactus közeledni kezdett a másik lény felé, hallatszott ismét a hangja, hogy visszaküldte hozzánk, de semmi mást sem. Vajon kijut a bolygófaló? Összecsaptak, ekkor energiák száguldtak végig a hajónkon, dühösen néztem rájuk, ha ezek kárt tesznek ebben a hajóban, akkor miattuk fogunk meghalni és innen elég kicsi volt az esélye, hogy Hela-hoz kerül a lelkünk, azaz még csak fel sem támadhatnánk a későbbiekben újra. Eltakartam a szemem, amikor fényesség töltött be mindent, és a kezemet is a szemem elé emeltem. Csukott szememen át éreztem, hogy kinn mikor enyhült a fény, amikor már sikerült látnom is, kinéztem a két csatázó felé. De már nem volt két csatázó. Galactus zuhant a bolygó felé, mi vagy te? És ekkor kellett rájönnöm, hogy itt igazából nem mi leszünk azok, akik ellenfélnek számítanak, hangyák vagyunk mi is csupán…
- Ha Galactust kiütötte az a valami… akkor ez ellen szerintem drágám semmi sem veszi fel a versenyt – néztem még egyszer utoljára Tony-ra. – Még a te istened sem…

//Folytatás: Fehér szikla rész//

Utoljára szerkesztette Thorhalla (2009-06-30 22:41:36)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#21 2009-06-30 13:52:21

Mysterio
1. szint - 4 kredit
Regisztrált: 2009-01-23
Üzenetek: 41
PM

Re: A rosszak hajója

Quentin Beck vagyok. Negyven éves. Életem csalódásokkal teli, meggyötört. Nem szeretem az illatokat, se a látványokat. A látványt én teremtem pár holografikus kivetítő segítségével. Negyven éves vagyok. Tíz évig gyerek voltam, aztán tíz évig statiszta, öt évig elnyomott filmes, két évig szabadjára engedett filmes, két évig szuperbűnöző, aztán tizenkét évre börtönbe kerültem. Vágyni sohasem vágytam semmire, céljaim igazából kimerültek annyiban, hogy egy jó filmet leforgassak. A filmek jó dolgok. Az ember megmutathatja másoknak, hogy ő hogy látja a világot. Oktathat, művelhet embereket, bemutathatja az erőszakot, mégse sérül meg senki. A jó mindig győz, a gonosz börtönbe jut, a producer meg lenyúlja az összes pénzt és hírnevet.

Nem vagyok Quentin Beck. Mysterio vagyok, és kortalan. Az emberek a vágyaiknak élnek, de a vágyaik az őrületbe kergetik őket. Az emberek félnek. Az emberek kegyetlenek, a természetüknél fogva. Az emberek a félelmükkel megzabolázzák a kegyetlenségüket, és öltönybe öltöztetik azt, hogy így elrejtve valami emberi ideálnak megfelelve éljék életüket. Az emberek hiúk. Az emberek félnek a kegyetlenségükkel, és hiúak, ha azt hiszik, hogy az öltöny mindent megold. Én Mysterio vagyok. Kegyetlen módon elbánok a félelmeimmel, és testet adtam a kegyetlenségemnek. És az emberek hiúk, ha azt hiszik, hogy nem húzom meg a ravaszt. Hogy nem döntöm el az első dominót. Egész életemet félelemben éltem, de most végül rájöttem: félek a félelemtől. A félelem elgyengít, és öltönybe öltözteti az igaz természetemet, így a félelmemet öltöztettem be az igaz természetembe.

Ott áll, és int nekem, hogy jöjjek közelebb. Ő egy istennő, én meg egy ember vagyok. Újra félek, félek a lehetséges következményektől. Félek a kudarctól. Félek attól a benga állattól a két izompuskával, és csatabárddal. A fenébe is, én vagyok a félelem! Én vagyok a kegyetlenség, és hiú vagy te óriás isten a géppuskákkal, ha a puszta jelenléted meg fog állítani. Féltem egész életemben, de most meguntam. Most a kegyetlenségnek jött el az ideje. Most felébredt bennem a szörnyeteg. Kissé öreg már, már nem bömbölő, inkább sírásszerű az ordítása, de attól még szörnyeteg. Erőt veszek magamon, mert én vagyok az, akitől félni kell, és nem ők. Ide nem kell Quentin Beck, mert ő csak egy öltöny. Ide Mysterio kell, mert ő a személyiség. Kihúzom magam. Mysterio vagyok. Félelem, és kegyetlenség. Ez a két dolog idősebb nálam, és ez a két dolog sok emberben testet öltött, itt van mindegyik. De ezekben a félelem és kegyetlenség mellett testet öltött a harmadik is: a hiúság. Kihúzom magam. Felveszem újra a búrát, mert az vagyok én, az jelképez igazán engem. Bekapcsolom a holografikus emittereket, és azonnal igénybe is venném őket, ha nem félnék. Odaállítani egy holografikus rózsával? Nem. Csak odaállítok. Lesz alkalmam bizonyítani a mai napon, nem kell mindent egy lapra felraknom. Az első csata meg lett nyerve, bebocsájtást nyertem a személyes aurába. Félek. Féljenek ők! Kegyetlenek. Majd én is az leszek! Hiúak. Ez okozza majd a vesztüket. Odamegyek, odalépek. Hat méter, de vagy hatszáznak érzem. Hatszáz méter félelemmel, kegyetlenséggel, és hiúsággal kikövezve. Nem fogok attól megijedni, hogy a matematika ellenem szól. Nem vagyok a matematika rabja. A matematika nem kegyetlen, és én nem félek tőle. Odalépek a nő elé, de mit mondjak neki?

- Üdvözlöm hölgyem. A nevem Quen... Mysterio. Sajnálom, hogy ilyen körülmények között találkozunk először, és remélem, hogy nem utoljára.

~Látod Quentin, ugye nem is volt nehéz?~

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#22 2009-06-30 16:18:06

Tony Montroese
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2008-09-21
Üzenetek: 107
E-mail PM

Re: A rosszak hajója

Nem kapja fel a vizet csak mert kinevetik. Sőt, még derűsen vissza is mosolyog. Szív egy nagyot a cigijéből és egy halk sóhaj kíséretében fújja ki.
- Két isten és két istennő? Azoknak akik hisznek bennetek akár azok is lehettek... De nem nekem. Nekem csupán ugyanolyan... milyen szót is használtok? Ja igen, szóval ugyanolyan halandók vagytok mint a többi. Legfeljebb nagyobb hatalommal és más kultúrával. - vonja meg a vállát. Lassan a cigaretta végére ér, így szív mégegy utolsót, majd egy laza mozdulattal elhajítja a csikket. Utána ő is egy ideig szótlanul követi a cselekményeket, azt ahogy Galactus pórul jár. Nos igen, a bolygófalóról jobban elhitte volna, hogy istenféle mégis ez a Túlontúli könnyűszerrel intézte el.
- Az én Istenem? - kérdez vissza még Halla utolsó szavaira széles mosollyal - Ki tudja... Talán az én Istenem és ez a Túlontúli egy és ugyanaz. - húzódik még szélesebbre a vigyor, majd megint továbbfordítja a tekintetét. Egyenesen a bolygóra ahová Galactus alázuhant.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#23 2009-06-30 20:36:44

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: A rosszak hajója

A következő pillanatban az űrhajót fény árasztja el és az ott lévők egy másik helyszínen találják magukat.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#24 2009-07-01 00:23:25

Halloween
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-10-19
Üzenetek: 1024
E-mail PM Weblap

Re: A rosszak hajója

Minden erőmmel azon vagyok, hogy utáljam Hallát, és ez annyira leköt, hogy fel sem tűnik Amora varázslata, pedig ő még jobban is ismeri ezt a fajta mágiát. Érzem, hogy lassan őrjöngeni fogok. Nem túl nyerő ötlet eme helyen, így a tenyerem ökölbe zárom, de olyan szorosan, hogy már fáj, előtte gyorsan leveszem a kezem Yuki derekáról, neki nem áll szándékomban fájdalmat okozni. Próbálok régebbi, másnak talán dühítő emlékekre koncentrálni. Majd eszembe jut, hogy Halla talán nem tudja...
- Tudod ezzel a hülye varázslattal van egy barominagy probléma... -kezdek neki, mikor beborít a fény, és megint máshol kötünk ki.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A rosszak hajója Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.