Timofei Produnov (Mio)

Go down

Timofei Produnov (Mio) Empty Timofei Produnov (Mio)

Témanyitás by Timofei on Hétf. 27 Júl. 2015, 19:53

Név: Timofei Produnov
Egyéb név: M.I.O.
Faj: Mesterséges létforma
Nem: férfi
Jellem: ember barát
Személyazonosság: Titkos
Születési helye és idő: 2022. A FutureGenetics tudományos intézetben.
Kor: a test 21 éves, de maga MIO csak 4
Család: :Nincs
Foglalkozás: Nincs. (a megélhetést ATM automaták feltörésével szerzi meg[TELJES LEÍRÁS LENT])
Testmagassága: 195cm
Testsúlya: 73kg
Szeme színe: szürke
Haja színe: barna
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: nincs
Egészségi állapot/ betegségek: mivel egy gép szóval nem éppen


Életrajza:

FÁJL: FutureGenetics 2015. Jelentés a Nano Vírusról. [SZÖVEGES DOKUMENTUM, HANGFELVÉTEL ALAPJÁN]
A kutatások a Nano Vírus terén sikeresnek mondhatóak. Sikerült létrehozni egy prototípus Nanorobotot, és sikerült programozni is. Egy egyszerű feladatsort kellet végrehajtania: az emberi testbe bejutva eljutni a szívbe az aortán keresztül, majd egy elektrosokkal leállítani azt. A kísérlet remekül sikerült, az alany szíve leállt. Nekikezdünk a további kísérletezésnek.

FÁJL: FutureGenetics 2017. Jelentés a Nano Vírusról [2.] [SZÖVEGES DOKUMENTUM, HANGFELVÉTEL ALAPJÁN]
Újabb áttörést értünk el. Legyártottunk 20db Nanorobotot és beléjük programoztuk a replikálódás képességét. Most már képesek más fémek lebontásával reprodukálni önmagukat, valamint az embert alkotó anyagokból is meg tudják tenni ugyanezt.
Egy másik programmal képesek voltak megtalálni egy beteg emberben a vírusos sejteket, baktériumokat és el is tudták pusztítani. Ez sajnos csak a gyengébb betegségekkel működik (megfázás, nátha, hasmenés), de ez is valami.

FÁJL: FutureGenetics 2018. Jelentés a Nano Vírusról. [SZÖVEGES DOKUMENTUM, HANGFELVÉTEL ALAPJÁN]
A nanorobotok képesek voltak feltörni a számítógépes tűzfalakat és adatot fel és letölteni. Képesek még szerveket gyógyítani úgy, hogy beépítik magukat a szervbe. A "kiborg" szerv 89%-an működőképes. Sikerült ezen kívül rengeteg sejtmanipulációra beprogramozni őket, de a HYDRA többet akar. Azt akarják, hogy a nanorobotok képesek legyenek páncélként a test külsejére összeállni, vagy magukból fegyvert készíteni. Szánalmasak, szerintem ez már tökéletes így is.

FÁJL: FutureGenetics 2020. Jelentés a Nano Vírusról. [SZÖVEGES DOKUMENTUM, HANGFELVÉTEL ALAPJÁN]
Sikert értünk el, de a HYDRA nem így gondolja. A nanorobotok képesek a bőr alatt egy vastagabb réteggé összeállni, de ez csak a kisebb vágásoktól, szúrásoktól, ütésektől véd meg. Az alacsony kaliberű lőszert ki tudja védeni, de sajnos a lövedék betöri a "páncélt", így kisebb sérülések keletkeznek és csak lassan áll helyre.  A fegyverkészítést nem tudjuk beprogramozni, de ha bejutnak egy emberbe, akkor meg is tudják ölni, tehát kell ennél több?

FÁJL: FutureGenetics 2021. Jelentés a M.I.O. programról.  [SZÖVEGES DOKUMENTUM, HANGFELVÉTEL ALAPJÁN]
Az egyik Nanorobotra rengeteg összetett programot töltöttünk, programoztunk, kísérletezgettünk, és a kis gép kezd okosodni. A M.I.O. lényege az lenne, hogy intelligensebbé téve  bonyolultabb feladatokat is el tud majd látni és képes lesz tanulni. A M.I.O. ezen kívül parancsolni fog az összes többi Nanorobotnak, így egy összetett rendszert alkotnak majd. Ha ez nem lesz jó a HYDRA embereinek akkor nem érdemeljük meg a pénzünket.
M.I.O. [Microscopic Intelligent Organism/Mikroszkopikus Intelligens Organizmus]

FÁJL: FutureGenetics 2022. M.I.O [BEGÉPELT SZÖVEG]
Az egész kísérlet egy katasztrófa. M.I.O.rengeteg feladatot képes volt végrehajtani, de sajnos túl intelligens lett. Eltanulta az emberi érzelmeket és sajnos feltámadt benne a félelem. Megszökött. Az összes NanoRobottal együtt megszökött a laborból. Fogalmunk sincs hogyan, de képes volt rá és most ráadásul kitörölte az összes kutatási anyagot a gépekről. A programok, a tervrajzok a több évtizedes munka odaveszett. Ennél is rosszabb, hogy a HYDRA ha megtudja, annak nem fognak örülni.

A szökés
Félek. Félek és ezt nem tudom hova tenni. A gondolkodás eddig ment, de most furcsa dolgok történnek velem és nem értem miért. Bonyolultak ezek az új adatok. Ki kell jutnom innen és már tudom is, hogy hogyan. A terembe belépő takarító tökéletes lesz, így arra utasítom az egyik nanorobotot, hogy jusson be a testébe és okozzon szívrohamot. Rövidesen az illető össze is esik én pedig a következő fázisba léphetek. A nanorobotok egy részét arra utasítom, hogy lepjék el a hullát, a másik felüket pedig arra, hogy törjék fel a rendszert és juttassanak ki a tárolóedényemből. Eddig minden simán ment, és már be is jutok a testbe, egyenesen az agyát veszem célba. Amint rácsatlakozok, átveszem az irányítást és a nanorobotokkal újraindíttatom a testét.
Szédülök. Te jó ég, ez borzalmas. Ez az emberi test szörnyen furcsa, akárcsak az emberek. Nagy nehezen feltápászkodom és megpróbálom megszokni a dolgot. Nagy nehezen kijutok a szobából és az épület tervrajzát alapul véve (ezt is belém programozták) a kijárat felé veszem az irányt. Az ajtón kilépve egy gyönyörű érzés fog el: a szabadság érzete.

Beilleszkedés

Pár évbe beletelt, de sikerült elvegyülnöm a többi ember között. Szereztem egy albérletet New Yorkban és a test emlékeit alapul véve próbálok élni. A neve Timofei Produnov és szerencsére nincsenek ismerősei. Bár jobban szeretem az első nevemet, mint Mio, de a Timofei se rossz. Sokat kell tanulnom az emberekről, de a legnagyobb kérdésemre nincs válasz: mit tegyek önmagammal? Azt tudom, hogy keresnek és vissza akarnak majd vinni, de ez nem fog megtörténni, az biztos.Képességei: A Nano Robotok. Ezeket a mikroszkopikus gépeket sokféle feladatra tudom felhasználni.
Vírus: (4pont) Hozzáérve egy emberhez a nanorobotok átjutnak a célszemélybe és szívrohamot okozva megölik. Ehhez azonban minimum 10 másodpercig folyamatosan érintkeznem kell vele.
Adathackelés:(3pont) Egy elektromos szerkezethez érve nanorobotokat tudok átjuttatni, amik képesek a szerkezetet irányítani. Ha sikerül áttörni a tűzfalakat, akkor akár adat fel/letöltésre is képesek. A feltörés csak a gyengébb tűzfallal védett szerkezeteken működik.
Reprodukció:(4pont) A nanorobotok képesek magukat reprodukálni a fent említett módon.
Gyógyítás:(4pont) A nanorobotok képesek kis sérüléseket begyógyítani, betegségektől megvédeni és a nagyobb sérüléseket kezelni. (vérzés csökkentése)
Intelligencia:(3pont) Komplex robot.
Energiaellátás:(1.pont) Egyszerű elektromos vezérlés. (feltöltésképp elég, ha hozzáérek valami elektromoshoz és elszívom az áramot)
Tűzfal:(1pont) távolsági behatolások ellen védett (távolról csak a Vadászprogram képes behatolni)
Mivel egy emberi testet irányít, így jelen vannak az emberi szükségletek is, az energia csak a Nanorobotoknak kell.Gyengeségek:
Rádióhullám: A FutureGenetics létrehozott egy vadászprogramot, amivel képesek 2 mérföldes körzetben megtalálni, majd 10méteres közelségben egy agresszív adatközvetítést képesek elkezdeni, amitől a Nanorobotok lebénulnak. Ezt a programot a S.H.I.E.L.D. és a HYDRA is ismeri.

Szakértelmei: Nincs

Privát előtörténet véleményezést kérsz: nem

Megjegyzések: Remélhetőleg nem gond a HYDRÁS részek. A FutureGenetics labort a vadászprogram létrehozása után bezáratták.


A hozzászólást Timofei összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 28 Júl. 2015, 13:21-kor.
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 22
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Timofei Produnov (Mio) Empty Re: Timofei Produnov (Mio)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 27 Júl. 2015, 20:07

Nem gond, hogy belevetted a Hydra-t, sőt örülök neki Smile

A szívroham okozása, egy átlagos embernél maximum, a játékosok jócskán erősebbek, illetve ha valaki rendelkezik pl regenerációval, nem biztos, hogy sikerül mindez, hogy megöld.

A vírus 4 pontos fejlesztés
Adathackelés - 3
Reprodukció - 4 pont
Gyógyítás - 4 pont
Tanulás: alapprogram, ezt nézd meg és pontozd be magadnak kérlek, hogy hányat szeretnél a fajleírásnál leírtakból

És az energiaforrás is szükséges, hogy arra költs pontot. És még hiányzik az a rész, hogy miként oldod meg, hogy a halála után hogyan "támasztod" fel és hogyan veszed át felette az irányítást.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Timofei Produnov (Mio) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Timofei Produnov (Mio) Empty Re: Timofei Produnov (Mio)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 27 Júl. 2015, 20:45

Így elfogadva, van 700$ kezdőtőkéd.
Egy adatlapot írj és mehetsz játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Timofei Produnov (Mio) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Timofei Produnov (Mio) Empty Adatlap

Témanyitás by Timofei on Hétf. 27 Júl. 2015, 20:55

Név: Timofei Produnov
Lakás/Létesítmény: Albérlet egy New York-i panelban
NJK: Marcus Heller
Foglalkozás: -
Munkahely: -
Pénz:400$$
Bevétel/hét: általában 50-100$ dollárt szoktam lopni
Eszközök: mp3 lejátszó, középkategóriás mobil
Felszerelés/fegyverek: sokkoló, Colt1911 +1tár
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: nem tudok róla
Ismertebb ellenség: Talán a HYDRA akar leakasztani, de nem biztos

Felhasznált kreditek: 4
Fennmaradó kreditek:0
Robot pontok : maradék 1pont

Pénzügyek:
Elköltött kreditek: 4 [1 a robotpontokra, 1 albérletre, 2 meg Hellerre.


A hozzászólást Timofei összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 18 Szept. 2015, 13:49-kor.
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 22
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Timofei Produnov (Mio) Empty Re: Timofei Produnov (Mio)

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 12 Szept. 2015, 09:06

A kvízen elért jutalmad az, amit kértél. Készíthetsz ingyen egy multi karaktert, ami nem számít bele a szabályzatban leírtakhoz. (Azaz 2.szinten készíthetsz majd még egyet)
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1377
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Timofei Produnov (Mio) Empty Re: Timofei Produnov (Mio)

Témanyitás by Timofei on Szomb. 19 Szept. 2015, 11:16

Ezt is megéltem: 2.szint, ami egy +multit és +2 kreditet jelent.
A krediteket pedig azonnal elköltöm Robot pontokra.
Név: Timofei Produnov
Lakás/Létesítmény: Albérlet egy New York-i panelban
NJK: Marcus Heller
Foglalkozás: -
Munkahely: -
Pénz:650$$
Bevétel/hét: általában 50-100$ dollárt szoktam lopni
Eszközök: mp3 lejátszó, középkategóriás mobil
Felszerelés/fegyverek: sokkoló, Colt1911 +1tár
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: nem tudok róla
Ismertebb ellenség: Talán a HYDRA akar leakasztani, de nem biztos

Felhasznált kreditek: 6
Fennmaradó kreditek:0
Robot pontok : maradék 9pont


A hozzászólást Timofei összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 17 Okt. 2015, 12:49-kor.

_________________
Timofei Produnov (Mio) 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 22
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Timofei Produnov (Mio) Empty Re: Timofei Produnov (Mio)

Témanyitás by Timofei on Pént. 25 Szept. 2015, 15:21

Szoftverfrissítés

Meglévő pontok: 2
Elhasznált pontok: 26

Képességei: A Nano Robotok. Ezeket a mikroszkopikus gépeket sokféle feladatra tudom felhasználni.
Vírus: (8pont) Hozzáérve egy emberhez a nanorobotok átjutnak a célszemélybe és szívrohamot okozva megölik. Ehhez azonban minimum 10 másodpercig folyamatosan érintkeznem kell vele. Emellett bejutva képesek kisebb tüneteket előidézni, mint kisebb fájdalmak, szédülés, hányás stb. Ehhez is szükséges 10 másodpercnyi érintkezés
Adathackelés:(6pont) Egy elektromos szerkezethez érve nanorobotokat tudok átjuttatni, amik képesek a szerkezetet irányítani. Ha sikerül áttörni a tűzfalakat, akkor akár adat fel/letöltésre is képesek. A feltörés erősebb tűzfalakkal is működik.
Reprodukció:(4pont) A nanorobotok képesek magukat reprodukálni a fent említett módon.
Gyógyítás:(4pont) A nanorobotok képesek kis sérüléseket begyógyítani, betegségektől megvédeni és a nagyobb sérüléseket kezelni. (vérzés csökkentése)
Intelligencia:(3pont) Komplex robot.
Energiaellátás:(1.pont) Egyszerű elektromos vezérlés. (feltöltésképp elég, ha hozzáérek valami elektromoshoz és elszívom az áramot)
Tűzfal:(1pont) távolsági behatolások ellen védett (távolról csak a Vadászprogram képes behatolni)
Mivel egy emberi testet irányít, így jelen vannak az emberi szükségletek is, az energia csak a Nanorobotoknak kell.

Ez csak a programozás után válik elérhetővé, addig marad az alapprogram.


A hozzászólást Timofei összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 26 Szept. 2015, 11:34-kor.

_________________
Timofei Produnov (Mio) 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 22
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Timofei Produnov (Mio) Empty Re: Timofei Produnov (Mio)

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 25 Szept. 2015, 18:26

Elfogadva és mégsem.
Tervnek igen, de csak azok után tudom jóváhagyni, hogyha játéktéren taltál magadnak egy JK-t, vagy magánkalandon (KM által mesélve) valakit, aki leprogramozza ezt Neked, mert saját magadat nem tudod fejleszteni, nincs benne a programodban,

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Timofei Produnov (Mio) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Timofei Produnov (Mio) Empty Re: Timofei Produnov (Mio)

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 27 Okt. 2015, 23:08

+1 kreditet kapsz a médiában való aktivitásodért.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Timofei Produnov (Mio) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14861
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Timofei Produnov (Mio) Empty Re: Timofei Produnov (Mio)

Témanyitás by Timofei on Szer. 28 Okt. 2015, 15:14

Tökéletes. A +1 kredittel Marcusból teljes értékű NJK-t csinálok

Név: Timofei Produnov
Lakás/Létesítmény: Albérlet egy New York-i panelban
NJK: Marcus Heller
Foglalkozás: -
Munkahely: -
Pénz:850$$
Bevétel/hét: általában 50-100$ dollárt szoktam lopni
Eszközök: mp3 lejátszó, középkategóriás mobil
Felszerelés/fegyverek: sokkoló, Colt1911 +1tár
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: nem tudok róla
Ismertebb ellenség: Talán a HYDRA akar leakasztani, de nem biztos

Felhasznált kreditek: 7
Fennmaradó kreditek:0
Robot pontok : maradék 9pont

_________________
Timofei Produnov (Mio) 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 22
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Timofei Produnov (Mio) Empty Re: Timofei Produnov (Mio)

Témanyitás by Timofei on Vas. 15 Nov. 2015, 10:05

És elérkezett ez a nap is *dobpergés* elértem a 3.szintet, ami +2 kredit és egy újabb accountot jelent, ami az utolsó is lesz egyben Very Happy

Név: Timofei Produnov
Lakás/Létesítmény: Albérlet egy New York-i panelban
NJK: Marcus Heller
Foglalkozás: -
Munkahely: -
Pénz: 1050$$
Bevétel/hét: általában 50-100$ dollárt szoktam lopni
Eszközök: mp3 lejátszó, középkategóriás mobil
Felszerelés/fegyverek: sokkoló, Colt1911 +1tár
Vállalat: -
Szövetség: -
Törzshely, ahol megtalálható: -
Ismertebb szövetséges: nem tudok róla
Ismertebb ellenség: Talán a HYDRA akar leakasztani, de nem biztos

Felhasznált kreditek: 7
Fennmaradó kreditek: 2
Robot pontok : maradék 9pont (amiket levonok, amint a fejlesztés megtörtént)

_________________
Timofei Produnov (Mio) 6s6fic
Néha a legkisebb dolgok a legerősebbek.

"String up the razors... sharpen the blades
Tighten the skins up... no one escapes"

"You depent on our protection
yet, you feed us lies from the tablecloth"

"Kívülről talán nyugodt vagyok, de eddig 139 módon képzeltem el a halálodat."
Timofei
Timofei
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 289
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jul. 27.
Age : 22
Tartózkodási hely : Hát azt magam se tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Timofei Produnov (Mio) Empty Re: Timofei Produnov (Mio)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.