Sydney

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Sydney Empty Sydney

Témanyitás by Ultimate Guru Szer. 05 Aug. 2015, 10:51

Sydney Ausztrália legnagyobb városa, Új-Dél-Wales állam fővárosa. Ausztrália délkeleti részén, a Tasman-tengernél található.

Ez volt az első brit gyarmat, amelyet még 1788-ban alapítottak. A várost ma nemzeti parkok, számos öböl, folyók, strandok veszik körbe. Sydney a központja az ausztrál kereskedelemnek, művészetnek, oktatásnak, kultúrának, divatnak, a zenei, szórakoztató iparnak és a turizmusnak is.

Gah Lak Tus és az Ezüst Utazók támadása ezt a várost sem kerülte el, de korántsem sem szenvedett el olyan károkat, mint sok más nagyváros szerte a bolygón. A lakossága még ma is 4 millió körülre tehető.

Sydney Sydney10

_________________
Sydney 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4353
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 06 Aug. 2015, 12:04

2010. március 25., csütörtök, 11:00.

Résztvevő: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter).

Kellemes, lágy szellő fújdogál be a nyitott ablakon, miközben odakint ragyogón süt a nap. Sehol egy felhő, a hőmérséklet épp kellemes, 25 Celsius fok körül lehet. Sőt, mintha még tengerzúgást is hallani lehetne a távolból…

Ilyen látvány és éghajlat fogadja Melissát, amikor kissé bágyadtan, de amúgy teljesen sértetlenül magához tér. Egy gyönyörű luxusszobában találja magát, élete eddigi talán egyik legkényelmesebb ágyában, betakarva, átöltöztetve tiszta ruhába.

Sydney 0214

Mellette egy tálcán igazi finomságok várnak rá: narancslé, tej, kávé, friss péktermékek, narancslekvár, margarin, lágy tojás… és bizony, Melissa elég éhes, mintha már több napja nem evett volna.

A társait vagy Namort egyelőre sehol sem látja, viszont nemsokára megszólal egy nagyon is ismerős, kárörvendő hang a fejében.


Sydney Meph10 – Ébresztő, Melissa drágám, hasadra süt a nap! Na, látom, majd kiesik a szemed az éhségtől. Tudod, mit? Egy picit segítek: az ételnek semmi baja, nem romlott, nem mérgező, és mind a tied, szóval falatozz bátran! Ezen a ponton már úgyis mindegy, mit teszel… tudniillik sikeresen beszennyezted az idővonalat, gratulálok! Namor eredetileg a bájos Sue Stormot szemelte ki és rabolta el, nem Carter ügynököt, de úgy tűnik, téged most érdekesebbnek talált… No jó, ez talán az én hibám is, mert valahogy megérezte az idegen elmét Carter ügynök testében, ezért is nézett ki téged. Elismerem, bírónő, bűnös vagyok! Hah! Gondolkozzunk, hogy másszunk ki ebből, kedvesem!

_________________
Sydney 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4353
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ko-Rel Csüt. 06 Aug. 2015, 13:09

//Előzmény: Himalája//

369. nap., Ötvenhatodik/Első bejegyzés:
”Mikor magamhoz tértem még nem volt foglalmam róla, hogy mennyi idő telhetett el. Meglepett, hogy egy ágyban voltam, betakarva s sérülésem sem volt. mint ilyenkor lenni szokott most is kissé kótyagos voltam s nehezen fogtam fel, hogy mi történik körülöttem, hol vagyok. Csak láttam a szobát, de lassan fogtam fel, a kellemes szellő cirógató volt, s mivel tengerparton nőttem fel a tenger illatát is megéreztem benne. Otthon lettem volna s minden csak rémálom? Nem, ezt sikerült azonnal észrevennem, hogy nem volt meg a vörös hajam s még mindig Sharon Carter testében voltam. Kellett egy-két perc, hogy feltudjak ülni s kiüljek az ágy szélére, kinéztem a nyitott ajtón, de a várost nem ismertem fel elsőre. Amint észrevettem az ételeket, italokat, s az orromat is megcsapták azonnal megkordult a gyomrom, hogy éhes vagyok. Ha már tudtam, akkor felkeltem, hogy körbenézzek, hol lehetnek a többiek, de Mephisto hangja a fejemben megállított. Zavartan pillantottam fel, amikor kimondta, hogy már mindegy, hogy mit teszek. Döbbenten hallgattam, amit mondott s még dühös is lettem.
~ Ez az ön hibája, ne merje rám fogni! ~ válaszoltam fejben szinte kiabálva. ~ Én nem akartam belemenni ebbe, ön kényszerített! Elegem van ebből, én nem tudok semmit sem tenni, Namor az első pillanttól kezdve érezte, hogy más vagyok, ahogyan Mr. Blaze is… haza akarok menni s nem játszani ezt tovább! Be sem avatott abba, hogy micsoda Mr. Kovacs, hogy még Namor is retteg tőle! Tudni akarok mindent, mit elhallgatott, vagy elmondom az ezredesnek s dr. Stormnak az egészet, maga mondta, hogy úgyis mindegy… ~
Borultam ki teljesen s éreztem, hogy ismét az fenyeget, hogy sokkot kapjak, vagy idegösszeroppanást, hiszen ez nekem nagyon sok volt főleg, hogy egyedül kellett lennem s nem volt itt senki, kinek lett volna olyasmiben tapasztalata, mi ide kellett volna.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sydney BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 07 Aug. 2015, 10:04

11:05.

Résztvevő: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter).

Mephisto csak halkan kuncog Melissa kiborulására, majd amikor a nő elhallgat, folytatja.


Sydney Meph10 – Nyugalom, virágszálam! Innen szép nyerni egy játékban, nem igaz? Bevallom, alábecsültem az atlantisziak pszichés képességeit, de ne félj, legalább nem vagy egyedül.

Ekkor lassan kinyílik a hálószoba melletti ajtó, amely láthatóan egy fürdőbe vezet… és kilép rajta Coulson ügynök, azaz Johnny Blaze, még mindig kicsit vizesen a zuhanyzás után. Csak az alsó testére van tekerve egy törölköző, illetve a haját törli egy másikkal.

Sydney Towel10

Amikor megpillantja Melissát, nem jön zavarba, inkább megörül, és odalép hozzá.


Sydney Coulso11 – Hála az égnek! Már kezdtem aggódni, vagy másfél napja ki voltál ütve. Öhm… Ne haragudj, hogy átöltöztettelek, de mindened csupa mocsok volt, és mivel úgysem a te tested, gondoltam, nem zavar majd… Vagy én csinálom, vagy Namor, és akkor már inkább én vállaltam magamra, ha nem bánod… Ja igen, csütörtök van, szóval nem telt el olyan sok idő, viszont időközben „átruccantunk” ide, Sydney-be.

Sydney Meph10 – Látod, kedvesem, Johnny fiú is itt van! Ugye, így már jobb?

Láthatóan ezt az üzenetet már Johnny is hallotta, mert dühösen válaszol Mephistónak.

Sydney Coulso11 – Elég! Most ne… Ne próbáld ezzel az idétlen stílussal elrejteni, hogy te is ugyanolyan nehéz helyzetben vagy, mint mi! Fogalmad sem volt róla, milyen erő rejlik abban a Kovacs gyerekben, és legalább annyira megijedtél tőle, mint Namor – ha nem jobban! És most tőlünk várod a megoldást!

Sydney Meph10 – Mi…? HOGY MERÉSZELSZ ILYEN HANGNEMET MEGÜTNI VELEM SZEMBEN, SZOLGA???

Sydney Coulso11 – Rendben, állj bosszút az engedetlenségemért! Pusztíts el, vagy tégy, amit akarsz, ha nincs rám szükséged, hogy megoldd ezt a Kovacs-ügyet! Nos?

Mephisto erre már nem válaszol, és semmi sem történik…

Sydney Coulso11 – Sejtettem… Na, egyél, Melissa, én meg közben elmagyarázok mindent… Gondolom, nem érted, mit keresünk itt.

_________________
Sydney 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4353
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 07 Aug. 2015, 12:08

369. nap., Ötvenhetedik/második bejegyzés:
” ~ De ez nem egy játék, hanem az életünk! ~ válaszoltam úgy, mint eddig is. ~
Nem akartam tovább ebben részt venni, csak hazamenni. Átöleltem a lábaimat, amiket felhúztam. Mikor ér véget ez a borzalom s mikor kapom vissza az életem, vagy halok meg végre békében? Mindkettő jobb lett volna ebben a pillanatban. Zavartan pillantottam Mr. Blaze-re, amikor megjelent enyhén alulöltözve. Lesütöttem a szemeimet s elpirultam, nem voltam hozzászokva, hogy így lássak másokat rajtad kívül. Hogy mi? Átöltöztetett?! Már éppen tiltakoztam volna, hogy miként veszi a bátorságot, hogy megtegye még akkor is, ha nem a saját testemben vagyok. Némi intimitás nekem is járt, illetve annak a nőnek, akinek a testében voltam. Ám ekkor kimondta, hogy Namor tette volna meg, így máris valahogyan barátságosabbnak tűnt, hogy ő tette meg ezt.
- Köszönöm, de remélem többször nem lesz szükség ilyesmire – feleltem.
Mephisto szavaira már nem is kellett mit mondanom, hogy nem, semmivel sem volt jobb, mert Mr. Blaze megtette helyettem. Miután a sátán már nem felelt, akkor néztem az ételekre. Igyekeztem olyanokat kiválasztani, amikben nem volt allergén, mert nem tudtam, hogy Ms. Carter allergiás-e valamire s nem szerettem volna emiatt a testét veszélynek kitenni. Illetve egy pohár narancslevet töltöttem még magamnak.
- Valóban nem, hol vagyunk, hogy kerül ide Namor, mi történt azok után, hogy Mr. Kovacs lángolni kezdett? – tettem fel a kérdéseimet.
Ha Mr. Blaze nekilát annak, hogy válaszoljon a kérdéseimre, ahogyan tényleg ígérte, hogy elmond mindent, akkor láttam neki a reggelim elfogyasztásának is.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sydney BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 08 Aug. 2015, 11:47

11:10.

Résztvevő: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter).

Johnny, míg Melissa válaszol, visszamegy a fürdőbe, és behajtja az ajtót, amíg felöltözik, de úgy, hogy közben hallja, amit Melissa mond, és Melissa is hallja őt.


Sydney Coulso11 – Egyél csak, egyél… és bocs, hogy egy szál semmiben vagyok, de ha tudnád, mikor zuhanyoztam utoljára valódi, érző emberi testben… Ezek az apróságoknak tűnő dolgok hiányoznak a leginkább az életből. Öhm, szóval Kovacs, igen… Namor idézte elő valamilyen módon, hogy ez az erő felébredjen a kölyökben. Hogy is fogalmazott…? Mintha valamiféle „őserő ébredezne benne, amely megérezte a szintén ősi atlantiszi vért”… vagy valami ilyesmi. Mephistóból kisajtoltam annyit, hogy eredetileg ez nem történt meg, tehát ez is az ő kis játékának hatására történt, és ugyanúgy meglepte, mint minket. Az eredeti történések szerint Namor csak gyorsan elragadta dr. Stormot, aztán idehozta, de itt a S.H.I.E.L.D.-esek lekapcsolták, még mielőtt komolyabb katasztrófát okozott volna. Namort akkor meglepte dr. Storm képessége a láthatatlan… izékkel, amiket csinál, és csak így tudták őt ártalmatlanítani. Jól mondom, Mephisto?

Sydney Meph10 – Hibátlanul, szolga. Lehet, hogy inkább mesemondó démont kellett volna csinálnom belőled a Bosszú Szellemlovasa helyett.

Időközben Johnny felöltözött, és újból kilép a fürdőből, úgy folytatja.


Sydney Coulso11 – Most azonban ez az erő Kovacsban mindenkit kiütött a repülőn, kivéve Namort és engem. Valószínűleg én sem bírtam volna, ha Mephisto nem segít be…

Sydney Meph10 – Szívesen!

Sydney Coulso11 – Na, nem szívjóságból tartott ébren, hanem hogy megpróbáljak véget vetni ennek az egésznek, mert ez a „játék” így már neki sem jön be annyira… Amikor végre elaludtak a vakító lángok, Kovacs valamiféle kómába került, nem is tudom, csak ott lebegett pár centire a föld felett… de Namor képtelen volt megérinteni, mert mintha körbevette volna őt ez az erő. Akkor aztán dühében felkapott téged, Melissa, vagyis hát Carter ügynököt, de mielőtt leléphetett volna, utána szóltam, hogy megállítsam. Ő megfordult, azt mondta, hogy én is olyan vagyok, mint te, meg hogy az elmém és a testem más síkon rezeg, vagy mi… Nem is tudom pontosan, mindenesetre azt hazudtam neki, hogy segíthetek Kovacs ellen, ha újból összeakadnának. Végül valahogy meggyőztem, és magával hozott engem is ide, Sydney-be. Huh, látnod kellett volna, gyakorlatilag az óceán hullámain utaztunk úgy, hogy egy pillanatra sem süllyedtünk el, és mindezt irdatlan sebességgel… Na mindegy, ideérve sikerült rávennem, hogy legalább egy normális szállást hadd foglaljak civilizált módon. Coulson ügynök bizonyára nem fog örülni, hogy Ausztrália egyik legdrágább hotelének egyik legdrágább lakosztályát vettem ki, de gondoltam, ennyi minimum jár nekünk ezek után, és ezzel legalább Namor is elégedett volt. Hát… ennyi. Azt hiszem, most lent van az internetkávézóban. Bámulatos, hogy milyen sebességgel tanulta meg használni a mi technológiánkat, és hogy milyen gyorsan tanul…

_________________
Sydney 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4353
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 08 Aug. 2015, 13:48

369. nap., Ötvennyolcadik/harmadik bejegyzés:
”Megkönnyebbülést jelentett az, hogy Mr. Blaze visszament felöltözni, így nekiláttam az étkezésnek s ő is beszélni. A világ eredeti történései mennyivel barátságosabbnak hangzottak mint az, mi most történt. ha ez így van, a teljes idővonal beszennyeződött s…
- De… de ha ez így van… - mondtam. – Nem is tudunk hazamenni! Nem igen értem, de ha a múlt megváltozott a jelen s a jövő is. a hely, honnan idehozott minket Mephisto nem létezik többé. Így az egész értelmetlen, nem igaz?
Nagyon reméltem, hogy nem így van, hogy a világ helyreáll, ha megtesszük, amit kell. az egész lehetősége ismét sokkolt, így csak nehezen fogtam fel, hogy Ausztráliában vagyunk, Sydneyben. Legalább egy ismert helyen s itt talán a SHIELD is ránk akadhat, hogy megmentsen minket. Talán… talán, ha elmondanánk mindent Namornak, a látomásokat s efféléket, hogy kik vagyunk valójában. Így… nem akartam hazudni neki, nem tudom, hogy miért. Talán mert ő elég erős volt ahhoz, hogy segítsen. Mephisto nem számított, ha a világ megváltozott, lehet, hogy tényleg sosem jutok haza s nem kereshetlek tovább. Ha a társam felöltözött már s visszajött, akkor szólaltam meg, eldöntöttem…
- Mr. Blaze, feltudná hívni Namor-t s lehetőleg egy tablet, vagy laptop is legyen önöknél interneteléréssel – kértem.
Ha megteszi, akkor közben nézek magamnak valami ruhát, hogy felöltözhessek s ne hálóingben kelljen őt fogadnom.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sydney BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 09 Aug. 2015, 11:28

11:15.

Résztvevő: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter).

Johnny bólint Melissa szavaira.


Sydney Coulso11 – Igen, én is ettől féltem, de Mephisto szerint még helyrehozható az időszennyezés. Remélem, hihetünk neki.

Sydney Meph10 – Hát már miért ne hihetnétek? Egy kis gikszer, és máris én vagyok a nagy, gonosz mumus? Azt hiszitek, Fury nem készült fel ilyen esetekre? Mit gondoltok, az eredeti idővonalon miért nem jutott ki semmilyen információ erről a Namorról? Fury ezt túlságosan kényes információnak érezte, és odáig ment, hogy telepatákkal töröltette mindenki emlékeit, akinek csak köze volt az akcióhoz. Ezt még most is megtehetitek, ha jól keveritek a lapjaitokat, és az, hogy nem változott meg a jövő, azt bizonyítja, hogy az időszennyezés még nem végleges. Márpedig nem változott meg, cserkész becsszó!

Sydney Coulso11 – Aha… Figyu, Melissa, te ezt biztos jobban érted, mint én, inkább szólok Namornak, ahogy kérted. Öhm… Ott az asztalon egy laptop, be van kötve a netre is.

Ezzel Johnny a szomszédos nagyszoba felé mutat, ahol többek között egy elegáns íróasztal is van kényelmes székkel, rajta egy, a kornak megfelelő laptop.

Ám mielőtt Johnny elindulhatna Namorhoz… épp az atlantiszi lép be nagy hévvel a bejárati ajtón.

Sydney Namor10 – Nocsak… Hát jól éreztem, végre felébredtél, Sharon Carter… Már ha ez a valódi neved. Coulson, gondolom, mindent elmondott. Ha ezt kívánjátok, továbbra is szólítalak benneteket ezeken a neveken, habár mostanra teljes bizonyossággal ki tudtam következtetni, hogy más elmék lakoznak ezekben a testekben… Reggeliztél, kedvesem? Igaz, lassan ebédidő van.

_________________
Sydney 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4353
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 09 Aug. 2015, 13:28

369. nap., Ötvenkilencedik/negyedik bejegyzés:
”Mephisto szerint helyrehozható? Nem bíztam benne, úgy véltem, hogy ez csak egy újabb hazugság volt, amit azért talált ki, hogy azt tegyük, amit csak akart. Túl könnyűnek s szépnek hangzott, amit elmondott, megráztam a fejemet. Hinni szerettem volna neki, de nem tudtam. Nem hittem, hogy ez így működik, ahogyan mondja.
- Ez hazugság, Mr. Kovacsban már felébredt egy olyan erő, aminek nem kellett volna. Hogyan maradhatott volna ugyanaz a világ? Hogy hihet még mindig a Hazugságok Hercegének?
Kérdeztem keserűen. Volt laptop a másik szobában, az öltözködés után szerettem volna elindulni oda, de még Namor előbb érkezett meg. Ezúttal közel sem volt annyira vad és durva, mint eredetileg, amikor eddig láttuk s tudta, hogy nem azok vagyunk, akiknek mondtuk magunkat. Vagy hisznek a társaink. Bólintottam, hogy valóban így van.
- Melissa – feleltem. – Jobban örülnék felség, ha ezt, az igazi nevemet használná. Kérem jöjjön velem.
Ha engedte, akkor odamentem a laptophoz s bekapcsoltam. Amint felállt a rendszer a Facbookra, vagy éppen a most aktuális közösségi oldalra mentem fel s saját profilomra mentem fel, aminél névnek a dr. Melissa McKenize szerepelt, zárójelben az eredeti nevem, Melissa Bolt-Agon. A fényképekre mentem, hogy megmutassam ki vagyok, de azok voltak legfelül, amik rólad s rólam készültek.
- Ő vagyok igazából ő pedig a férjem, Leonard McKenzie, kit a szülei csak Lyronnak hívnak. Valójából molekuláris biológus, genetikus s tengerbiológus az eredeti foglalkozásom, nem vagyok katona, azt sem tudom, hogy miként kellene elsütni egy fegyvert. Egy kegyetlen játék résztvevői lettünk az által, aki megöletett minket a saját időnkben, néhány évvel későbbről kerültünk vissza ezekbe a testekbe. Azt akarja Mephisto, hogy elintézzük Mr. Kovacsot s most már visszaváltoztassuk azt, ami miatta elromlott… Én nem szeretnék önnek ártan, csak visszatérni a saját időmbe, a saját életembe.
Leszegtem a fejemet.
- Láttam látomásokat korábban, melyben benne volt az ön által említett Boltagon is. S más furcsa lények, ha érdekli elmondhatom őket – pillantottam a férfira.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sydney BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ultimate Guru Hétf. 10 Aug. 2015, 13:17

11:20.

Résztvevő: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter).

Namor mosolyogva bólint, amikor megtudja Melissa valódi nevét, és ezután Johnny sem késlekedik sokat.


Sydney Coulso11 – Johnny. Johnny Blaze.

Ezt követően Namor a laptophoz lép, hogy megnézze Melissa képeit.

Sydney Namor10 – Szóval doktor… McKenzie. Tengerbiológus? Hah, hát persze, mi más is lehetne? De lassabban, kedvesem, lassabban… Mephisto nevét említetted? És egy látomást Boltagonnal? Sejthettem volna, hogy a Sötét Létsíkok állnak az egész mögött…

Ekkor azonban, mielőtt bárki bármit tehetne vagy mondhatna, maga Mephisto jelenik meg, ráadásul teljes valójában, ugyanolyan kinézettel, ahogy Melissa a Limbóban látta. Úgy tűnik, megunta a titkolózást.


Sydney Meph10

Sydney Meph10 – Heh… Melissa, Johnny… Kérlek, javítsatok ki, ha tévednék, de mintha említettem volna nektek pár szabályt ezzel a kis játékkal kapcsolatban, nemde? Idézem önmagam: „Semmi olyat nem tehettek vagy mondhattok, amely felfedi valódi kiléteteket!”

Sydney Coulso11 – Elég ebből! Ezen már túl vagyunk! Namor megérezte, hogy valami nincs rendben, pedig Melissa és én is mindent jól csináltunk! Csakis magadat okolhatod, amiért ez történt, ha pedig megoldást vársz tőlünk, akkor muszáj lesz… GAH!!!

Hirtelen felizzik Mephisto szeme, Johnny pedig a torkához kap, mintha csak fulladozna.

Sydney Meph10 – Az én türelmemnek is van határa, szolga. Kezdem unni a tiszteletlenségedet.

A jelenet láttán Namor először csak elmosolyodik, majd hangosan felkacag, amely láthatóan még Mephistót is meglepi. Még Johnnyt is elengedi, aki köhögve esik a padlóra.

Sydney Namor10 – Hát erről lenne szó? Amíg szunnyadtam, a nagy Mephisto is odáig süllyedt, hogy halandók segítségére szorul egy úgynevezett „játék” keretei között? Rettentő elkeseredett lehetsz, ha ilyesmihez folyamodtál, ráadásul időmágiát is bevetettél, amelyről tudhatnád, hogy beláthatatlan következményekkel járhat. Ha belegondolok, hogy atyám és a többi birodalom ura mennyire rettegtek tőled… Mi történt veled, ó, „Sötét Nagyúr”? Tán ennyire legyengített az állandó háborúskodásod Dormammuval? Vagy Surtur tért vissza, hogy megkeserítse az uralmadat? Akárhogy is, nem hittem volna, hogy ha valaha is személyesen találkozunk, ilyen szánalmas látványt fogsz nyújtani.

Mephisto láthatóan forr a dühtől, és nem bírja tovább visszafogni magát. Az egész szobát egy csapásra a Pokol lángjai borítják be, Mephisto pedig emberibb alakjából átvált egy vörös, démoni kinézetbe, amely már sokkal ijesztőbb.


Sydney Meph10 – NEM BESZÉLHET VELEM ÍGY EGY KÖZÖNSÉGES BŰNÖZŐ!!!

Sydney Meph11

_________________
Sydney 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4353
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 10 Aug. 2015, 16:01

369. nap., Hatvanadik/ötödik bejegyzés:
”Azok után, hogy megmondtam a nevemet már Mr. Blaze is megtette ugyanezt. Ugyan tudtam, hogy megígértük, megesküdtük, hogy nem tehetjük, de Namor tudta s valószínűleg már Mephisto is megszegte a rá vonatkozó részeket a szerződésben. Némileg megnyugodtam, hogy mosolyogva fogadta azt, hogy eddig hazudtunk neki s hogy most azonban már tudta a rendes nevünket. Megkértem, hogy jöjjön oda a számítógéphez s végre azt si megláthatta, hogy ki vagyok valójában. Mikor visszakérdezett, hogy tengerbiológus, bólintotta. Noha ekkor még nem volt diplomám, csak közel álltam hozzá, így a profilomban is szerepelt, hogy éppen annak tanulok.
- Igen, bár csak tanulok egyelőre annak, főleg genetikus s molekuláris biológus vagyok – helyeseltem.
A másik kettőre is bólintottam, hogy igen úgy van, ahogyan mondtam. A Sötét létsíkokat is talán említette Mephisto, de nem igen emlékeztem, amennyire magam alatt voltam akkor is. éppen feleltem volna erre is, amikor az, kiről beszéltünk hirtelen meg is jelent. Szólni sem mertem semmit sem, reszketve léptem hátrébb, ahogyan rendesen fizikai formájában volt itt. S felhozta, hogy tényleg nem lehetett volna megmondani. Meglepődtem, hogy Mr. Blaze kiállt értem s magért.
- Engedje el! – kiáltottam fel.
Nem tudtam, hogy megölheti-e őt, vagy tehet-e rosszabbat vele, mint azzal, amit már tett, de nem akartam, hogy bántsa. Ott pedig már tényleg megfagyott az ereimben a vér, ahogyan Namor beszélni kezdett vele. Most tényleg ennyire arrogáns s öntelt lett volna. még egyet léptem hátrébb, mikor Mephisto újabb alakot öltött fel, mi már közel sem volt emberre hasonlító. Nem tudom, hogy honnan volt bátorságom, de haza szerettem ovlna jutni, így megszólaltam.
- Elég mindenki! – kértem őket. – Ha igaz, amit mondott Mr. Blaze, a SHIELD nemsokára itt lesz s ismét elkapják Lord Namor-t, hála annak, hogy Mr. Blaze használta Coulson ügynök kártyáját. Lord Namorra pedig szükségünk van, ha minden helyre szeretnénk hozni s én szeretnék hazamenni… a saját testembe. Így javasolnám, hogy keressünk egy biztonságosabb helyet, ahol normálisan, intelligens emberhez, atlantiszihoz, s a Sátánhoz mérten tudunk beszélni s valamit kitalálni. S azt is ki kell találnunk, hogy azt az erőt hogyan tűntessük el Mr. Kovacs-ból, mit ön felség felébresztett véletlenül s annak sem kellett volna megtörténnie…
Félve s bátortalanul néztem a férfiakra, hogy mit is szólnak ehhez, hogy járható út-e ez, vagy teljesen reménytelen.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sydney BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ultimate Guru Kedd 11 Aug. 2015, 11:32

11:25.

Résztvevő: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter).

Mephisto és Namor farkasszemet néznek egymással, de Melissa kiáltására mindketten a nőre pillantanak. Miután végighallgatja, Mephisto bólint, és eltűnnek a lángok, újból minden ugyanúgy néz ki a szobában, mint korábban, és még maga Mephisto is visszavedlik emberibb alakjába.


Sydney Meph10 – Olykor tiszteletlen, de legalább okos. Ezt kedvelem benned, Melissa drágám.

Sydney Namor10 – Ahogy én is, szóval nem ajánlom, hogy bántani merészeld. Mindazonáltal hajlandó vagyok együttműködni a közös cél érdekében. De velem nem fogsz aláíratni semmit. Ismerem a piszkos kis módszereidet.

Majd az atlantiszi Melissa mellé lép, és finoman végigsimít a haján.

Sydney Namor10 – Örülök, hogy végre lordnak szólítasz. Ideje volt.

Ezután ismét Mephisto veszi át a szót.


Sydney Meph10 – Ugyan, kérlek. A S.H.I.E.L.D. nem a kártyás tranzakcióitokat figyeli… Fury ennél azért körmönfontabb. Minden ügynökében nanotechnológiás adóvevők vannak. Pontosan tudja, hol vagytok. Kár, hogy Danvers később elvetette ezt az amúgy igencsak hasznos módszert… Nem érezte „etikusnak”, hogy az ügynökei beleegyezése nélkül történik a megjelölésük.

Sydney Coulso11 – Köhh, köhh… Csodás. Mennyi időnk van?

Sydney Meph10 – Az „idő” jelen esetben meglehetősen relatív fogalom, de… úgy vélem, talán már egy óra sem.

Sydney Coulso11 – Heh… Feltételezem, már tudod egy ideje, hogy figyelnek minket… Oké, mit kell tennünk, hogy minden visszaálljon a rendes kerékvágásba, és Melissa szabad lehessen?

Sydney Meph10 – Nos… Az eredeti idővonalon itt, Sydney-ben ejtették ismét foglyul Namort. Ha ez most is megtörténik, még van remény. Ami pedig a Kovacs kölyköt illeti, ő is itt van…

Sydney Namor10 – Helyes. Hol? Az a hatalom nem való halandó szárazföldlakó kezébe. Nem megyek innen sehova, ha ez a S.H.I.E.L.D. háborút akar vívni ellenem, csak tessék! Nem véletlenül jöttem ide, ez a hatalmas sziget kiváló központja lesz az új Atlantisznak!

Johnny csak a szemét forgatja Melissa felé a hallottak után…

_________________
Sydney 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4353
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 11 Aug. 2015, 12:35

369. nap., Hatvanegyedik/hatodik bejegyzés:
”Egyelőre nem mozdultak, de ahogyan megszólaltam végre mind a ketten rám figyeltek. Vajon szerettem volna ekkora figyelmet? Nem tudtam, s valószínűleg nem is, de megkaptam. Mephisto végül is visszavette a rendes teljesen emberi külsejét s úgy tűnt, hogy a mind a ketten egyetértenek velem s egymással is. Arra, hogy Namor odalépett hozzám s végigsimított a hajamon összerezzentem s elpirultam. Noha nem a saját testem volt, de mégis úgy éreztem az érintését, mintha az lett volna.
- Megtanítottak az illemre a szüleim – motyogtam az orrom alatt halkan.
Nem örültem annak, amit mondott Mephisto, hogy régóta tudják, hogy hol vagyunk. Ha igaz, amit mondott, akkor miért nem jöttek korábban? S megkönnyebbülés volt, hogy Danvers ezredes már nem élt azzal, amivel Fury ezredes. Úgy tűnt, hogy jól gondoltam s tippeltem azt, hogy itt foghatták el, ezért is szerettem volna, hogyha elmegyünk innen valahova máshova, hogy mindez ne történhessen meg. Felsóhajtottam arra, amit Namor mondott, hát ennyire nem értette meg, hogy elfogják fogni. Kételkedtem benne, hogy csak azért, mert mindezt tudja máshogyan alakulnának a történések.
- Mi lehet olyan hatalom, ami miatt kockáztatja, hogy inkább börtönben tölt még ki tudja hány esztendőt, mintsem Mr. Kovacsnál maradjon az a hatalom? Felség? – kérdeztem.
Már ennek a gondolata is páni félelemmel töltött el, de mégis eszembe jutott valami.
- Hogyan lehet itt? – kérdeztem. – Hiszen az előbb az lett mondva, hogy valamilyen kómaszerű állapotban van.
Idegesen kulcsoltam össze a kezeimet s ültem le egy székre, vagy az ágyra, ha nem volt közelebb semmi.
- Egyáltalán mit tehetünk, hogyan vehetjük el ezt az erőt tőle, ugyanúgy, ahogyan Mephisto tervezte az egészet? – érdeklődtem s az érintettre pillantottam válaszért.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sydney BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ultimate Guru Szer. 12 Aug. 2015, 10:41

11:30.

Résztvevő: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter).

Sydney Namor10 – Melissa, ne akadékoskodj, mert még tőled sem tűrök el mindent! Az az erő abban a fiúban… megszólított engem. Érzi a hatalmamat, és én is az övét. Nem tudom, mi az, de ismét éreznem kell… Ezt te nem értheted.


Sydney Meph10 – Nos, akármi is az, Kovacs nem sokkal a Himaláján történtek után magához tért a különös kómájából, de egyelőre ő maga sem tudja, mi lehet ez… és, bár nehéz bevallanom, én sem. De annyit elárulhatok, hogy a kis pajtásaitok a jövőben szintén hamarosan találkozni fognak vele… Még én sem tudok miatta olvasni Kovacsban, ami rendkívül bosszantó.

Sydney Namor10 – Persze, hogy nem! Ez az erő ősibb és hatalmasabb mindkettőnknél!

Ekkor hirtelen helikopterek zaját hallani kintről, majd egy hangosbemondón keresztül Fury ismerős, dühös hangja üti meg mindenki fülét.

Sydney Fury10 – Be vannak kerítve! Feltartott kezekkel hagyják el a szállodát a főbejáraton keresztül! Ismétlem: feltartott kezekkel hagyják el a szállodát a főbejáraton keresztül!

Namor haragos ordítása szakítja félbe Furyt, majd az atlantiszi egyszerűen kiveti magát az ablakon, egyenesen rá az egyik előttük köröző helikopterre, amely forogva elkezd zuhanni.


Sydney Meph10 – Bájos. És milyen visszafogott, nemde? Amúgy ne aggódjatok, rajta kívül más nem lát és nem hall engem. Most, hogy egy időre lefoglalják „őfelségét”, talán kitalálhatnátok valami ésszerűbb tervet. Mit gondoltok, véletlen lenne, hogy Namor pont ide jött? Jó, jó, Ausztrália végső soron egy nagy sziget, de nemcsak ez vonzotta erre a helyre. A kézenfekvő megoldás a kezünkben van… éppen itt, Sydney-ben.

– Egyébként mivel velem lehet tárgyalni, és kezdelek megkedvelni téged, Melissa kedvesem, nem veszem el tőled a három segítségedet. Emlékszel, ugye? Vagy háromszor kommunikálhatsz Johnny fiún keresztül a másik két kis csipet csapattal, akik a jelenben és a jövőben tartózkodnak, hogy információt cseréljetek – de előre szólok, nem befolyásolhatod, hogy pontosan mikor kapják meg az üzenetet, csak annyit, hogy valamikor, amíg zajlik a küldetésük –, vagy csak egyszer kommunikálsz velük, egyszer pedig a Szellemlovas teljes erejét igénybe veszed. Ilyenkor átváltozik démoni valójává, az igazi Szellemlovassá, és minden halhatatlan képességét bevetheti, hogy elérjétek, amit akartok. Amikor felveszi ezen alakját, egy időre – megint nem tudhatod, pontosan mikor, csak hogy valamikor a küldetésük közben – a Szellemlovas másik két része eltűnik a másik két idősíkról a társaid mellől, hogy itt egyesüljön teljes valójában. Na? Mi lesz a következő lépés?

_________________
Sydney 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4353
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ko-Rel Szer. 12 Aug. 2015, 13:12

369. nap., Hatvankettedik/hetedik bejegyzés:
”Továbbra sem kaptam semmilyen választ, láthatóan Mephisto tényleg nem tudta, hogy miről van szó, de Namor igen. Ő viszont nem volt hajlandó semmit sem mondani ezzel kapcsolatban. Még azt is szerencsének fogtam fel, hogy a szavaimra nem támadt rám. Annyit legalább sikerült kiszedni belőlük, hogy valami roppant ősi, ősibb, mint amilyen a Sátán maga lenne. Nem hittem a kereszténységben, de elfogadtam a tanaikat, hogy ebben hisznek, persze a világ s az ember teremtését nem, révén tudós voltam, az evolúció volt a valóság. Az ősi olyan ősi lett volna, mint a Nagy Bumm s onnan származik? Nem volt időm rákérdezni, mert a helikopterek zaja ekkor ütötte meg a fülem s az ezredes hangja is. Az ablakon kiugrott Namor után néztem, ennek így tényleg nem lesz jó vége s elfogják kapni. A merengésemet Mephisto hangja zavarta meg, mire összerezzentem.
- Köze van ahhoz, hogy Vadföld itt van a közelben? – kérdeztem.
Nem tudtam, hogy mi lehet olyan fontos Ausztráliában. Persze tengerbiológiai s tudományos dolgok miatt igen, hogy mennyivel korábban szakadt le ez a kontinens a Pangea-ról, ezért itt ősibb fajok s megtalálhatóak voltak, mik máshol…
- Lehet, hogy önnek kézenfekvő, de nekünk nem biztos.
Örülnöm kellett volna annak, hogy nem vonta meg a segítségeket, de valahogy képtelen voltam. Továbbra is egyedül voltam, nem tudtam, hogy Mr. Redbow merre van. Egyetlen egy ötletem volt, amikor rákérdezett arra, hogy miként tovább. visszaültem a számítógép elé és gyorsan megnyitottam a google-t. jobb híján a víziókban látott fajok neveit írtam be a keresőbe, illetve az ősi hatalom, vagy ősi erő. És ezekre próbáltam rákeresni azelőtt, hogy a SHIELD ügynökök felérnek. Hátha találok valami mítoszt, mitológiát, vagy bármilyen nyomot, hogy tudjam, hogy mit is kellene tennem ebben a helyzetben.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sydney BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 13 Aug. 2015, 16:30

11:35.

Résztvevő: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter).

Odakintről robbanások és kiáltások hallatszódnak, miközben Mephisto mosolyogva figyeli Melissa kétségbeesett kutakodását.


Sydney Meph10 – Kérlek, kedvesem, ne fáraszd magad csacsiságokkal! Ugyan mit akarnék én a romokban heverő, kis híján teljesen lepusztult Vadföldön? De ne féljetek, ez a káosz odakint egészen biztosan a hasznunkra lesz, és semmit sem kell tennünk, csak kivárni, amíg magától előttünk terem a megoldás. Izgi, mi?

Melissa valóban nem talál semmi használhatót a neten, de nincs is sok ideje keresgélni: hirtelen két S.H.I.E.L.D.-ügynök töri be az ajtót, és fegyvereiket Melissára és Johnnyra szegezik. Ekkor Mephisto már teljesen eltűnt a szobából, Melissáék sem látják.

– FÖLDRE, ÉS KEZEKET A TARKÓJUKRA! MINDKETTEN! COULSON ÜGYNÖK, CARTER ÜGYNÖK, NE ELLENKEZZENEK!

Johnny gyorsan Melissára pillant, felkészülve arra, hogy azt tegye, amit a nő mond, legyen az bármi is…

_________________
Sydney 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4353
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ko-Rel Csüt. 13 Aug. 2015, 17:05

369. nap., Hatvanharmadik/nyolcadik bejegyzés:
”Minden egyes kintről behallatszódó robbanásra s kiáltásra összerezzentem. Mindez határozottan nem nekem való volt, ha ennek egyszer vége s nem halok meg ki sem szeretnék mozdulni többé a labor biztonságából. Nem vagyok én hősnő, sem bátor katona, gyáva vagyok s mindez nagyon nem nekem való volt. Nekiláttam gyorsan a keresgélésnek, de Mephisto-nak mindez nem nyerte el a tetszését s tudtomra hozta, hogy egyáltalán nem Vadföld az, ami miatt itt volt Namor. Így tényleg nem tudtam, hogy mi lehet ez, gyorsan keresgéltem, de semmit sem találtam s pillanatokon belül be is törték az ajtót. Mikor felszólítottak arra, hogy emeljem fel a kezem megtettem, valószínűleg Mr. Blaze s Mephisto is arra várt, hogy megtámadom az őröket, vagy kiugrom az ablakon s menekülünk, de az nem én voltam. Mr. Blaze-re pillantottam s bólintottam, hogy tegye azt, amit mondtak, s én is így tettem, először letérdeltem a földre, majd a kezeimet tettem le, hogy letudjak feküdni s végül a fejem mögött összekulcsoltam a kezeimet. Féltem, hogy lefognak lőni, sosem hallottam sem Coulson, sem pedig Carter ügynökről. Neptun segíts, hogy végre vége legyen ennek a rémálomnak!.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sydney BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 14 Aug. 2015, 10:12

11:40.

Résztvevő: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter).

Johnny ugyanúgy tesz, mint Melissa, nem ellenkezik, és így az ügynökök sem lépnek fel ellenségesen velük szemben.

– Helyes. Köszönjük az együttműködést, és--

Sydney Sue10 – Elég ebből!

Hirtelen Sue Storm robog be a szobába, és azonnal felsegíti a földről Melissát.

Sydney Sue10 – Kisebb gondunk is nagyobb most ennél, nem gondolják? Carter ügynököt és Coulson ügynököt elrabolták, maguk meg ellenségként bánnak velük?

– Dr. Storm, a parancsaink--

Sydney Sue10 – A parancsaikkal arra a borzalomra koncentráljanak odakint!

Ezzel Sue a kint tomboló Namor felé mutat. Ekkor már látható, hogy időközben Johnny Storm is bekapcsolódott a harcba, és lángcsóvákkal próbálja kordában tartani az atlantiszit.

Az ügynökök nemigen tudnak mit kezdeni a helyzettel, de mivel látják, hogy a társaik odakint sorra esnek el, inkább ők is kirohannak, rábízva Melissát és Johnnyt Sue-ra.

Sydney Sue10 – Minden rendben? Dr. McCoy is hamarosan megérkezik, Walter pedig Furyval van az egyik helikopteren. Már egy ideje figyeljük magukat, de… az adás többször megszakadt, a beszélgetésükből Namorral szinte alig hallottunk vagy láttunk valamit.


Sydney Meph10 – Hűha, vajon miért? Heh, szívesen! Ezt is elintéztem nektek.

_________________
Sydney 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4353
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ko-Rel Pént. 14 Aug. 2015, 10:55

369. nap., Hatvannegyedik/kilencedik bejegyzés:
”Volt egy olyan érzésem, hogy ekkor következett volna az, hogy megbilincselnek, de dr. Storm érkezett meg a lakosztályba s nem engedte, hogy letartóztassanak minket. Hálásan fogadtam el a kezét, amikor felsegített a földről. A magamon levő ruhát is megigazítottam, bár jó lett volna már rendesen felöltözni s nem pedig így pizsamában, vagy éppen hálóingben flangálni mindenki előtt. Azzal egyet kellett értenem, hogy valóban Namor volt az elsődleges prioritás s nem pedig mi. Hiszen mi nem tettünk semmit, csak valóban, ahogyan a doktornő is mondta, elraboltak minket. A szívem hevesebben kezdett verni, amikor kiderült, hogy figyeltek minket, ugye nem? S ekkor hallottam meg Mephisto szavait, hogy ő blokkolta az adást, így nem hallhattak meg mindent. Megkönnyebbültem, hogy megtette, de nem akartam, hogy elvonja a figyelmemet, így ekkor jelenleg semmilyen módon nem köszöntem meg a segítségét. Inkább dr. Storm-ra figyeltem.
- Itt akarja létrehozni Új-Atlantiszt – mondtam. – Ez volt a legfontosabb dolog, amit mondott s ezt taglalta…
Gyorsan belegondoltam, hogy mit is mondhatnék még neki, ami nem teszi az egészet gyanússá.
- Illetve valamit említett, hogy van itt valami Sydneyben, ami miatt ezt a helyet választotta. Van valami ötlete doktornő, hogy mi lehet mindez?
Reméltem, hogy neki van valami ötlete minderre s nem kell tovább a sötétben tapogatózni.
- Ha nem bánja felöltöznék utcai viseletbe – mondtam.
Ha nem volt kifogása, akkor visszamentem a hálóba s igyekeztem a korábban rajtam levő SHIELD-es egyenruhát felvenni, ha megtaláltam valahol.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sydney BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 15 Aug. 2015, 14:50

11:45.

Résztvevő: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter).

Sue szemei elkerekednek.

Sydney Sue10 – Új-Atlantiszt…? Ez borzalmas… Ne haragudjanak, de nem tétlenkedhetek itt tovább, ki kell mennem segíteni az öcsémnek és a többieknek! Fogalmam sincs, miért választotta ezt a helyet… talán mert egy hatalmas sziget az egész?

Időközben Melissa megláthatja az egyenruháját nem messze az ágyától, és a fürdőben gyorsan fel is öltözhet. Dr. McCoy is ekkor robog be a szobába.

Sydney Beast10 – Dr. Storm! Carter ügynök, Coulson ügynök! Menjünk innen, mielőtt az egész épületet lebontja ez az ámokfutó!

Sue nem is tétlenkedik, és amint Melissa elkészül, láthatatlan erőtér-gömbbe vonja mindnyájukat, majd az ablakon keresztül távoznak.

Sydney Sue10 – Így talán gyorsabb.

Sydney Beast10 – Jogos. Dr. Storm, biztosra veszem, hogy szeretne bekapcsolódni a harcba, de ezzel a képességével először a még a környéken tartózkodó civileket kellene biztonságos helyre vinni, nem gondolja?

Sydney Sue10 – Igen… Igen, igaza van, most az ő biztonságuk az első.

Miközben ereszkednek, majd lassan földet érnek, Melissa láthatja, hogy a csatába már Walter is bekapcsolódott – teljes harci szerelésben, a vizorjából előtörő sugarakkal próbálja megfékezni Namort, nem sok sikerrel.


Sydney Walter10 – Miért pont ide jöttél? Ezzel akarsz sakkban tartani? MIT AKARSZ TŐLEM???

Sydney Walt10

_________________
Sydney 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4353
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 15 Aug. 2015, 16:09

369. nap., Hatvanötödik/tízedik bejegyzés:
”Még sikerült gyorsan elmondanom dr. Storm-nak, amit szerettem volna, de láthatóan neki sem volt ötlete, hogy miért pont itt lenne jó Új-Atlantisz. Az, hogy a kontinens sziget, nekem is eszembe jutott, de Mephisto szavai nyomán tudtam, hogy nem erről van szó. Hanem valami másról. Csak továbbra sem tudtam, hogy miről. Bólintottam, mikor mondta, hogy nem maradhat ennek fényében itt tovább s én is visszasiettem a szobába. Meg is találtam szerencsére Carter ügynök ruháját, mit a fürdőben fel is vettem gyorsan. Olyan furcsa s szokatlan volt egy ilyen egyenruhát felvenni, bár egy kicsit hasonlított a búvárfelszereléshez, de mégsem volt olyan teljesen. Alig értem vissza máris megérkezett dr. McCoy is s kifelé próbált vinni minket, mit végül is dr. Storm oldott meg. Odalent, odakint káosz volt s már Mr. Kovacs is megérkezett, harcba lendült. Örültem, mikor végül leértünk a földre s nem a levegőben voltunk, bármikor bármilyen támadás érhette volna dr. Storm-ot, aminek hála a földre pottyanhattunk volna s belehalhattunk volna abba is. S ekkor mondott Mr. Kovacs egy mondatot. Csaknem itt volt a húga, Danielle ekkoriban? Értetlenül pillantottam hol a két velünk levő doktorra.
- Miről beszél? – kérdeztem. – Mi, vagy ki van itt?
Arra igyekeztem figyelni, ha minket is támadás érne, mihamarabb fedezékbe tudjak jutni..”


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sydney BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 16 Aug. 2015, 12:14

11:50.

Résztvevő: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter).

Sue már nem sokat tud hozzászólni az eseményekhez, mert azonnal megkezdi újabb erőterek felhúzását, hogy védje a társait, miközben az utcákon menekülő és a hotelből evakuált civileket is próbálja védelmezni. Dr. McCoy azonban válaszol Melissának.

Sydney Beast10 – Úgy vélem, az ifjú Mr. Kovacs a barátnőjéért aggódik, legalábbis egész úton őt próbálta elérni. Hogy is hívják… Jean, ha jól emlékszem? Épp itt, Sydney-ben van látogatóban egy dúsgazdag barátnőjénél, és találják ki, hogy hol vettek ki neki szobát…

Közben folyamatosan hullanak a törmelékek, repkednek a golyók, a lángcsóvák és a lézersugarak, de Sue erőtere védelmet nyújt.

Sydney Beast10 – Fury ezredes ígéretet tett, hogy még idejében kimenekítik innen a kishölgyet. Nem tudom, sikerült-e.

Eközben Namor épp kiüti Fáklyát, és a S.H.I.E.L.D.-katonák is hullanak, mint a legyek.

Sydney Namur10

Ekkor Melissa és Johnny fejében ismerős hang szólal meg – de nem Mephistóé. A pár napja a Central Parkban megismert Jean Grey küld nekik telepatikus üzenetet.

Sydney Jean10 – Carter ügynök? Coulson ügynök? Hallanak? Kérem, segítsenek… Walter is ott van, igaz? Nem vagyok túl messze, de nem akarok aktívan beleavatkozni az eseményekbe, amíg nem feltétlenül szükséges. Hogy van Walter? Tudnának pontos leírást adni az állapotáról? Tudom, hogy nem ismerjük egymást olyan jól, de kérem, bízzanak bennem, és ne szóljanak másnak… Kérem. Csak gondolják ki a választ, és én hallani fogom.

Majd ezt követően megszólal Mephisto jóval kellemetlenebb hangja is.


Sydney Meph10 – Végre… Bingó.

_________________
Sydney 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4353
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 16 Aug. 2015, 13:33

369. nap., Hatvanhatodik/tizenegyedik bejegyzés:
”Szerencsére dr. McCoy válaszolt s szerencsére hamar kiderült, hogy Jean Grey itt van, a fiatal hölgy, akivel találkoztunk már korábban mielőtt ez az egész elkezdődött. Milyen ironikus volt, hogy pont ugyanott szállásolták el, hol minket is. közben félve pillantottam a harcra, mely egyre durvábban zajlott a közvetlen közelünkben. Szerencsére az erőtér még kitartott, de nem tudtam, hogy meddig.
- Nem tudok erről semmit sajnos – feleltem a doktornak.
S ekkor szinte a semmiből hallottam meg a hölgy hangját a fejemben. Nem szerettem, hogyha a fejemben kutakodnak, szerencsére nem volt benne sokszor részem életem során. De ettől kissé összerezzentem, reméltem, hogy csak annak a számlájára írják mindezt, hogy a harc itt folyt körülöttünk s bármikor mi is gondba kerülhettünk. Nem kellett volna Mr. Kovacsnak ekkora erővel rendelkeznie, így hátha talán… nem tudtam, hogy sikerül-e.
~ Jól van s önért aggódik ~ gondoltam. ~ Ms. Grey szükségem van a segítségére. Namor olyasmit mondott, hogy felébredt valamilyen ősi erő Mr. Kovacs-ban, egy olyan erő, minek nem lenne szabad benne lennie, valami ősi, s hogy ez roppant veszélyes erő. Ön tudna ellene tenni valamit, elintézni, hogy többé ne törhessen elő ez, majdnem megölt minket is vele a Himalájában. Nem tudom, hogy mire képes ön a hatalmával, erejével, de mindenki érdeke lenne, hogy megmentse Mr. Kovacs-ot ettől az ismeretlen erőtől. ~
Nagyon bíztam benne, hogy képes tenni valamit, elnyomni, elvenni tőle, vagy bármi, amivel a világ helyreáll s nem lesz meg Mr. Kovacsban ez az erő többé.”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sydney BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ultimate Guru Hétf. 17 Aug. 2015, 10:05

11:55.

Résztvevő: dr. Melissa McKenzie (Sharon Carter).

Jean szinte azonnal válaszol Melissának telepatikus úton.

Sydney Jean10 – Ettől tartottam… Nem tudom pontosan, ki vagy mi ez a Namor, de félek, igaza van. Bármilyen furcsán is hangzik, nem miatta kell most aggódnunk, hanem Walt miatt. Ha elveszíti az önkontrollját, mind komoly bajban leszünk. Azt hiszem, én tudok segíteni, de a következmények beláthatatlanok lehetnek… A közvetlen katasztrófát viszont meg tudom akadályozni, igen. Egy feltételem van: akármi történik, mindent meg kell tennie, hogy a S.H.I.E.L.D. ne bántsa Waltot. Fury nem teheti rá a kezét. Ígérje meg, Carter ügynök!

Ebben a pillanatban Namor az őt lövő Walterre veti magát…

_________________
Sydney 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4353
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 17 Aug. 2015, 11:56

369. nap., Hatvanhetedik/tizenkettedik bejegyzés:
”Szinte azonnal választ kaptam, meglepődtem, hogy ilyen könnyedén beleegyezett Ms. Grey mindebbe. Talán tényleg így kellett lennie, hiszen a hölgyről sem hallottam a későbbiekben soha sem. „Szerencsére”(?) a SHIELD jelenleg Namort tartotta nagyobb veszélyforrásnak, mintsem Mr. Kovacsot, így talán nem is fogják őt bántani. Viszont tudtam, hogy nem sok idő van arra, hogy gondolkodjam s a hölgynek szerencséje volt amiatt, hogy mindig betartom azt, míg ígértem. Így tényleg beszélni fogok az ezredessel, ha bántani akarja őt, hogy ne tegye.
~ Megígérem Ms. Grey, mindent megfogok tenni, hogy ne bánthassa őt az ezredes. ~
Ha figyelte a gondolataimat, akkor tudhatta, hogy nem hazudok, hanem tényleg így gondoltam mindezt.
~ Ön is vigyázzon magára Ms. Grey, amíg próbálja megakadályozni mindezt. ~
Gondoltam még. Féltem, hogy mi lehet az a beláthatatlan következmény, mit említett s ekkor esett neki Namor Mr. Kovacsnak most már ténylegesen. Ha ugyanaz jön, mint a repülőn, akkor hamarosan nagy gondok lehetnek.
~ Siessen kérem ~ próbáltam sürgetni. ~ Namor megtámadta Mr. Kovacsot… ~ ”

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sydney BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sydney Empty Re: Sydney

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.