Hegy

Go down

Hegy         Empty Hegy

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 10:37

Egy hatalmas hegy, ami felveheti a versenyt a föld legnagyobbjaival. Szinte eléri az óriás bolygó légkörének a csúcsát.

Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hegy         Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hegy         Empty Re: Hegy

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 06 Aug. 2011, 23:37

#2 2009-08-07 11:52:40

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Hegy

A hajónagy sebességgel csapódott be és a pajzsoknak hála száguldott egyre mélyebbre és mélyebbre. A nyomás lassan érezhető volt annyira mélyre kerültek és a végén a pajzs megadta magát és a hajó oldalait lassan kaparta szét a hegy belseje. Mire a hajó megállt alig voltak falai és érezhető volt, hogy a lyuk, amit kreált mindjárt rájuk omlik. Az az út, amit kreáltak az már be is omlott mögöttük. Itt ragadtak.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#3 2009-08-07 12:37:44

Patriot
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2009-04-13
Üzenetek: 1004
PM

Re: Hegy

A hajó amint elindul őrült forgásba kezd, ami után a sérülés miatt, mit Thanos okozott, egyenesen egy hegynek csapódik a csapat. Centurio hanyatt vágódik bár komolyabb sérülést nem szerez. A folytonos „merülés”, amit a hajó végez a képződmény gyomrában, olyan mintha örökké tartana. A vaspáncélos nem tudja felmérni, vajon milyen károk keletkeznek mint a járműben, és társaiban, de csak reméli a legjobbakat. Mind arról, hogy a pajzs bekapcsolódott, nem tud, mivel a földet ölelte szinte végig. Amikor megnyugszik az egész, eléggé leterhelten kel fel a férfi. Apróbb törmelékeket söpör le magáról, és csak akkor veszi észre, hogy a hajó két oldalfala volt, s nincs.

-V.I.K.I. páncél ellenőrzést kérek!

Szólal meg, kissé remegő hangon, a még felzaklatott érzelmek miatt, és várja a jelentést. De pár másodperc után, az csak rezgő és remegő hangot ad. Ami arra utal, hogy biztos megsérűl a program szoftvere.

-R-r-r-rendsze-r-r-r hi…hi-ba-a-a.

http://kepfeltoltes.hu/090708/00_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hallatja a hangját, és közben a páncél halvány piros fényt nyújt, ami ki, majd be kapcsolódik. Ezzel is jelezve a sérülést. Szerencsére Centurio mozogni tud, de ebben az állapotban, nem tudja meghatározni vajon mi lehetett ami károsodott benne. Sisakjához nyúl, és bekapcsolja az elemlámpáját, ami igaz nem árazt nagy fényt, de arra elegendő, hogy felmérje társai jelenlétét, és a körülményeket. Azonnal észre veszi, hogy ahol bejöttek, ott már nem jutnak ki.

-Mindenki jól van?

Érdeklődik, majd pedig segít annak, aki igényli, aztán vissza tér a vezető Ko-Relhez és a mellette ülő Pókemberhez, akiben semmi károsodás nem esett, a kisebb zúzódásokon kívűl, amit megélt. Ő rendben van…


A testvérek amint befúródik a hegybe a hajó, egymásra néznek, és ülésükben érzik, hogy készülhetnek a halálra. Bíztaztóan figyelnek egymásra, mintha erőt öntetnének, szívűkbe. Aztán ahogy elkezdődik a katasztrófa, Showtime megragadja, és összeteszi két kezét, és imádkozni kezd. Adrenalin csak kapaszkodik amibe tud…
Mikor vége az egésznek, a nagydarab férfi Centurio világítására tér észhez, majd pedig megnézi testvére hogylétét. Egyikük sem sérűlt meg, hisz Showtime fémlemezei megvédték a férfit, csak úgy mind David ellenállása saját magát. Halkan, de egyszerre szólalnak fel.

-Jól…

Majd pedig felállnak, és felsegítik azt, aki esetleg rá szorúl, és a beomlott járatot szemlélik meg. Nem nyúlnak a kövekhez, hisz azt még ők is tudják, hogy nem lenne biztonságos.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#4 2009-08-07 13:13:51

Serena Davidson
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-07-08
Üzenetek: 1458
E-mail PM

Re: Hegy

//Előzmény: Felhőváros rész//

Az út nem lett jobb, a hajó pörgött, majd pedig látszott, hogy a kék nő nem képes egyenesben tartani azt és belevezette egy hegybe, egészen pontosan belezuhantunk. Felsikoltottam, Adia csápjai tartottak, ha ez nem lett volna meg, akkor minden bizonnyal a földön kötöttem volna ki, a becsapódástól. Lecsuktam a szemem, de még így is lehetett hallani, ahogyan súrlódunk, de a pajzsok felfogták egy ideig, majd pedig, ahogyan a földön az egész hajó oldala rajta csúszik, a fém szinte sírt ettől, majd pedig végül megálltunk, Adia csápjai ekkor engedtek el és zuhantam le a földre. Egyelőre rendben voltam, de a többiekről semmit sem tudtam volna mondani. Reszkettem a félelemtől még mindig, azt hittem, azt hittem, hogy mindannyian itt fogunk meghalni. A sötétségbe egy lámpa fénye világított be, és meghallottam a páncélos alak hangját. Nem, nem voltam jól, ki akartam innen menni.
- Jackie jól vagy? – kérdeztem. – Nem sérültél meg?
– Jól vagyunk mind a ketten – válaszolt Adia helyettem is.
Egy hegy belsejében voltunk, nem a legjobb módja a halálnak, hogy a felettünk levő hegy ránk omlik, vagy beszakad ránk. Agyonnyomás vagy pedig fulladás, valahogyan ki kellene jutnunk innen. Körbenéztem, senki sem olyan itt, mint egy vakondok, így kiásás szóba sem jöhetett volna. Valamit gyorsan ki kellene találni, többen még mindig eszméletlenek, Tao talán egy ideig fel tudná a képességével tartani az egészet, de az sem végtelen. A többiek pedig nem hiszem, hogy megoldhatták volna, a lényeg, hogy ki kellett innen jutnunk valami biztonságos helyre…
- Morsus – mondtam. – Ki tudna innen minket teleportálni a szabadba? Mielőtt ez ránk omlik…

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#5 2009-08-07 13:37:17

Ko-Rel
9. szint - 20 kredit
Regisztrált: 2009-01-22
Üzenetek: 804
E-mail PM

Re: Hegy

//Előzmény: Felhőváros//

Nem sikerült a lehető legjobban egyenesben tartania a gépet, és már-már elvesztette felette az uralmat. Az egyetlen siker az volt, hogy legalább az üldözőiket lerázták. Nem tudta kikapcsolni a sebességet a hajón, így az még mindig hihetetlen gyorsasággal haladt a távolba. Majd pedig feltűnt előttük egy hegy, Ko-Rel érezte, hogy nem fogja tudni kikerülni azt, próbálta úgy korrigálni a beesési szöget, hogy a hajó és az utasai a lehető legkisebb sérülésekkel vészeljék át az ütközést. Próbált fékezni, de nem sikerült és becsapódtak a hegybe. Remélte, hogy ez elegendő lesz arra, hogy megálljanak, de nem, a hajó száguldott tovább a hegy belseje felé. Még itt is mindent megtett, hogy fékezzen, de nem sikerült neki, az adatokra nézett és a folyamatos befele haladás miatt a pajzs kezdett túlmelegedni, majd nem sokkal később felmondta a szolgálatot és a kis híján a falat is szétrombolta. A legnagyobb megkönnyebbülésére végül megállt a hajó, de az viszont nem volt a legjobb, hogy mögöttük az út beomlott és a hajó falai is annyira megrongálódtak, hogy nem fogja kibírni és rájuk fog zuhanni az egész hegy, agyonnyomva őket. Hallotta Centurio kérdését és néhány választ is, hogy jól vannak az emberek, de erre most nem volt idő. A kiteleportálás egy működőképes megoldás lett volna, a férfira pillantott, aki időközben odalépett mellé, csak bólintott felé, hogy minden rendben van vele. Hátranézett a többiekre az utastérbe, kiásni nem lett volna idejük, és más lehetőséget azonban ő sem látott, csak a teleportációt arra, hogy kijussanak. Mert vagy a levegő fogy el előbb, vagy kilapulnak.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#6 2009-08-07 15:39:05

Jack Osterman
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2007-09-02
Üzenetek: 726
PM

Re: Hegy

Across the space, around the stars
I found the earth, to meet you there
I take you with me, trip to the moon
We’ll breathe the sky, just me and you
Desire in the eyes, the touch in the heart
I will make it real, for nothing is real
Anymoooooooore!!!

- MEKKORA SLÁGER VOLT MÁR EZ GYEREKKOROMBAN!!!

Ezzel a kiáltással térek magamhoz. Ööö… Mi is van most?

Ja igen, a rémálom, amiből Istennek sem akarok felébredni… Kezdem unni. Az őrült idegen bolygó tele őrült idegenekkel, aztán az az őrült felhőváros az őrült narancssárga izével, aki őrülten megégetett, de már lassacskán begyógyultak a sebeim, hála Grendi erejének, és most egy őrült hajóban vagyunk, ami…

- Lezuhantunk? HA! Már vártam, hogy mikor jön egy ilyen fordulat… Fogadjunk, hogy itt is ragadtunk, és fogy a levegő, vagy a kaja, vagy ég valami, vagy ilyesmi… Esetleg ránk fog omlani valami?

Körülnézek, és meglátom Serenát. Mosolyogva intek neki.

- Hali, bébi! Mizu? Figyu, ha felébredek ebből, ezt komolyan le fogom írni mind, és kiadjuk filmben, vagy könyvben… vagy csinálunk egy fórumos szerepjátékot ilyen sztorival. Asszem a karakterem neve… Maniac lesz! Mit szólsz? Amúgy semmi baj, jól vagyok, lassan az égési sérüléseim is eltűnnek.

Hm, mindenki milyen komor…

- Ugyan, srácok és csajszik, fel a fejjel! Van valakinél kártya? Játszhatnánk valamit!

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#7 2009-08-07 19:24:13

Tyler
12. szint - 30 kredit
Regisztrált: 2007-01-10
Üzenetek: 1771
E-mail PM

Re: Hegy

Iszonyatosan rázkódik a hajó, és ugyan abban az ütemben veri a fejét a szék támlája.

-Csak ezt éljem túl....-

Nyögi kétségbe esetten. Nem volt túl jó ötlet megszólalnia, rögtön el is harapja a nyelvét. Ráadásképp alaposan beveri a fejét mikor becsapódnak. Kicsatolja magát és szédelegve feláll, hátranyúl a tarkójához. Meleg ragacsos anyagba nyúl. Nem kell sokat törnie a fejét mi lehet az, nyilván megsérült a feje az imént. A fájdalom el hanyagolható főleg most.

-Megpróbálhatok egy kiutat csinálni, ha a teleportáció nem működik.-

Persze ehhez tömör szikla kellene és ez nem biztos hogy adott. Azon az úton ahol becsapódtak talán könnyebben menne az útcsinálás. Megvárja míg döntenek, reméli hogy a teleportáció működik.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#8 2009-08-07 21:11:29

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3697
E-mail PM

Re: Hegy

*Tao teljesen elveszti önkontrollját a zuhanásban, forgásban, rázkódásban, becsapódásban, mire végre megáll a hajó, és ő épp bőrrel megúszta a dolgot, csak egyetlen dolgot tud tenni: kidobja a taccsot. Kezével ismét a biztonsági övön matat, végre megtalálja a helyen módszert és kinyitja azt az istenverte ördöglakatot, felpattan a székből pár lépést tesz, de émelyeg és szédül, végül a fal fogja meg, hogy ne essen hasra.*
-Soha... többet... Ha legközelebb fel akarnék szállni bármire, ami repül, lőjjetek le. *Motyogja maga elé, miközben hasát fogja, másik kezével homlokáról törli le a verítéket. Körülnéz a gépen, hirtelen nem találja Nikitát, a kék nő, Ko-Relt, vagy kit viszont észreveszi, amint Serenával és még pár emberrel valami kiutat terveznek.*
~Teleportálás? Már csak az kéne. Épp eléggé gyűlöltem az egész cécót az karperecekkel, meg azzal az istenverte kómába esett agyalágyulttal. Miért nincs soha a csapattal valami bivalyerős pacák, aki utat tör, vagy valami?!~

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#9 2009-08-07 21:33:57

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Hegy

Morsus mérgesen felnéz.
- Nem tudok teleportálni túl nagy a távolság. Körülöttünk pedig csak szikla van.
- Beszéljetek nyugodtan. Én ráérek.
Lihegi Logan és a hősök láthatják, hogy a falnak dőlve izzad a a kínlódó mutáns.
- Nem terveztem, hogy a csontjaimmal fogok kitartani egy sziklát, ami össze akar nyomni minket szóval Tao.. emeld meg a rohadt sárga segged és kezd el a képességeddel elnyelni a nyomást mielőtt meghalunk!
Sólyomszem közben a repülő darabokkal ékeli ki a lyukat.
- Srácok. - néz Showtimékra - Próbáljátok meg ti is kiékelni a rést.
Tyler rájön, hogy túl mélyen vannak szóval ő csak meglazítani tudná a kijáratot, de innen kijutni egy komplett robbantást igényelne.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#10 2009-08-07 21:40:03

Jack Osterman
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2007-09-02
Üzenetek: 726
PM

Re: Hegy

Hát jó, úgy látom, én itt most csak statiszta lehetek. Vannak itt sokan erősebbek, ügyesebbek, rátermettebbek.

- Na jó, fiúk, ha kellek, majd szóltok. Addig én lazítok egy kicsit. Aztán csak óvatosan!

Majd Serenára nézek.

- Vajon mennyi időnk van, mielőtt itt minden ránk omlik? Vajon képesek leszünk kijutni? Vajon hozott magával valaki kaját? Éhes vagyok.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#11 2009-08-07 23:21:32

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3697
E-mail PM

Re: Hegy

*Logan hangja felzavarja az önsajnálatból és a hányingerből, a férfire pillant, és észreveszi, hogy bizony elég ramaty a helyzet. Logan mellé lép, tenyereit összedörzsöli, kifújja magát, aztán kissé lassú mozdulattal felemeli karjait, épphogy eléri a plafont. Érzi, hogy roppant hatalmas súly nehezedik a hajóra, olyan mértékű, melyet még Logan sem bírhat pár percnél tovább. Ekkora energia veszélyes lehet, nem csak Taora, de mindenki másra, mert ha ezt a hajó belsejében adja le, mindenki a falra kenődik. Egy lehetőség van, ez az energia az egyetlen lehetőségük, hogy kihjussanak, méghozzá úgy, hogy visszairányítja, vissza egyenesen a sziklába, mindet, amit felvesz, arra kell használnia, hogy lelökje a hajóról a törmeléket. Ha viszont egyből leadja az energiát, az nem elég, attól nem mozdul meg ekkora tömeg. Nem, először el kell szívni az energiát, el kell tárolni, és mikor elegendő összegyűlt, leadni mindet. Persze rizikós, ha nem sikerül, akkor a törmelék csak megemelkedik, aztán újra visszahull, és még egy omlást már nem biztos, hogy kibír a hajótest. Csak egy lehetőség van. Koncentrálni kezd, és a sziklák által kifejtett gigantikus energiát elkezdi elszívni. Talán most érez először igazi kihívást egy efféle feladatban, mióta először találkozott Logannel a zuhanó városba menet. Érdekes, mintha Logannel együtt járna az efféle katasztrófa. Az energia áramolni kezd a testébe, és érzi, ahogy egyre jobban töltődik, először csak a fizikai fáradtság múlik el, aztán érzi, hogy a tartalékai elkezdenek feltöltődni.*
-Innen átveszem Logan. Jobb lesz, ha mindenki hátrébb megy, ez egy kicsit... Erős lesz.
*Az energia eléri azt a szintet, melyet átlagosan szokott használni, de még korántsem áll le, érzi, ahogy lassan minden részecskéje feltöltődik, hogy lassítsa a folyamatot, és így jobban kordában tarthassa azt, megpróbál valamit, amire még nem volt képes a legutóbb, az mozgási energiát hővé alakítja, így teste forrósodni kezd. Ez sem nyújt azonban elegendő lehetőséget az energia tárolására, érzi már, hogy megismétlődik az, ami a városban, az energiát már nem tudja a testén belül tartani, gömb alakban kezd körülötte vibrálni a levegő, akiármi, vagy akárki, aki eddig a közelben volt, azt ellöki az aura, és az energia elnyelése még korántsem állt meg. Már nem tudna beszélni, a koncentráció minden figyelmét igényli, hogy kordában tarthassa az energiát, és ne csapjanak ki hullámok a többiek felé. Emlékképek villanak be arról a bizonyos estéről, emlékszik, hogy a végén elájult, kis híján otthagyta a fogát. Akkor egy városról volt szó, a becsapódás miatt akár az egész államról, most fogalma sincs mi lehet a tétje ennek, hiszen ha ők meghalnak, és Vérontó megkapja a kívánságot a Túlontúlitól... Belegondolni is rossz. Mind közül Vérontó az, akitől leginkább fél, de most próbál nem rá gondolni, hogy még egy kicsit bírhassa, minden másodperccel újabb és újabb hatalmas energiamennyiséget nyel el, és már érzi, közel jár a tűrőhatárához, arról viszont fogalma sincs, hogy képessége fejlődött azóta az eset óta, és most több energiát tud eltárolni. Nem több, mint 15 másodperc alatt történik minden, mikor ismét érzi, hogy az energia már eluralkodik rajta, minden verejtékcsepp azonnal elpárolog bőréről, ettől szinte egyfolytában füstöl a teste, ruhái kis híján lángra kapnak, az energia mértéke felbecsülhetetlen, hiszen egy hegy nehezedik rá, olyan nagy, hogy a légkört súrolja. Orra vére elered, a körülötte lévő gömb már akkora, hogy egész testét magában foglalja, és az űrhajó padlóját is kikezdi már, ami elég hangos nyikrogással, recsegéssel jár. Aztán vége. Egy pillanatra minden elhalkul, érzi, hogy ha tovább feszíti a húrt, elpattan, és akkor ez a hatalmas erő mindenkivel végez. A gömbben tárolt energiát, a testét felmelegítő hőenergiát, és a testében tárolt erőt egyszerre adja le, egyetlen irányba, hogy ezzel a rájuk nehező sziklákat ellökje, és azok lehetőleg máshol landoljanak. A hatalmas erő leadása miatt nem kizárt, hogy ismét elveszti majd az eszméletét, de ez az, ami most a legkevésbé foglalkoztatja. Sikerülni fog. Sikerülnie kell!*

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#12 2009-08-08 06:44:14

Patriot
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2009-04-13
Üzenetek: 1004
PM

Re: Hegy

Úgy tűnik mindenki jól van. Majd Morsus hangjára figyel, és hallja, a teleportáció itt már nem segít. Bár ez nehezíti a helyzetet, de itt van egy maréknyi ember felett álló csapat, akik az evulúció következő lépcsőjén táncolnak, csak tudnak csinálni valamit. Centurio Megragadja Pókember vállát, majd az felkel, és a vaspáncélos mellett meg áll. Logan közbeszólására lesznek figyelmesek, majd Sólyomszemére. Ahogy elnézi, fizikai erejét, amit a páncél nyújt, jobban igényli Logan, és Tao, mint az íjász és társai. Ezért Centurio is be áll segíteni Pókemberrel kar öltve. A Rozsomákra nehezedő sziklákat próbálják tartani, úgy, hogy ki tudjon szabadulni a férfi. Bár lehet nincs szükség hála a már érkező mutáns segítségének, de ártani csak nem árthat a duó.

Showtime és testvére, csak csöndesen nézik a betemetett lyukat, majd Sólyomszem kérésére cselekednek is. Bár nem tudják jó ötlet-e az, hogy a minden bizonnyal labilis szerkezetet mozgatni, kiékelni kezdjék. Épp ezért Adrenalin a biztonság kedvéért támasztékként foglal helyet. Ha balszerencse ütné fel a fejét, képes legyen megtartani a beömlő sziklatömeget, legalább addig, míg más nem segít. Remélhetőleg erre nem kerül sor. Showtime is egy gép roncsot vesz fel, amivel neki áll a feladatnak. Nem igazán beszédes most egyikük sem, de jó munkaerők. Nem akarják kimutatni azt, hogy félnek, talán nem jutnak ki. Így inkább némaként hallgat mind a két néger férfi.

Utoljára szerkesztette Centurio (2009-08-08 06:44:35)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#13 2009-08-08 10:29:30

Serena Davidson
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-07-08
Üzenetek: 1458
E-mail PM

Re: Hegy

Furcsán néztem Jackie felé, mintha agyrázkódást kapott volna, elvégre a megszokottnál idiótább most sem lett. Vagy pedig én tévedek hatalmasat ezzel kapcsolatban? Hallottam mindenki hangját, ahogyan válaszolgattak és próbáltak valamit kitalálni. Lassan néztem ismét körbe és mire Jackie felé fordultam láttam, hogy egy csáp a feje tetején landol, nem túl gyengéden. Adia volt az már megint. Ennél talán még az is jobb volt, amikor én pofoztam fel a hajón, mert az mégis én voltam. Noha teljesen egyetértettem a szimbiontámmal, hogy ezt tette.
– Legalább egyszer vedd a helyzetet komolyan, amikor éppen az életünk függ tőle! – mondta. – Idióta!
Morsus felé pillantottam, amikor megszólalt, vagyis a hang irányába. Szóval nem működött? Akkor mégis miként fogunk innen kijutni egyáltalán? A következő hang Logan-é volt, amikor meghallottam, levegő után kapkodott, máris ránk omlik a fal? Nyeltem egy hatalmasat, ha ők sem lesznek képesek megtartani a hajót, akkor nagyon rövid időn belül válunk mindannyian lapossá, mert agyonprésel minket. Jackie felé fordultam, amikor azt mondta, amit. Ezt most teljesen jól hallottam? Ugye ezt nem gondolta komolyan?
- Jövünk mi is segítünk – feleltem.
– Nem lustálkodsz! – mondta Adia megint. – Vannak csápjaid, azokkal te is igazán tarthatod a falat!
Már indultam volna, hogy segítsek, amikor Tao vette át a feladatot a többiektől. Pedig igazán segítettem volna, már amennyire kitelt volna tőlem. Láttam korábban párszor Tao képességét, így csak reménykedni tudtam abban, hogy elegendő lesz arra, hogy a falat fenntartsa mindaddig, amíg valaki nem találja ki azt, hogy miként juttathat ki minket innen.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#14 2009-08-08 10:44:01

Ko-Rel
9. szint - 20 kredit
Regisztrált: 2009-01-22
Üzenetek: 804
E-mail PM

Re: Hegy

A teleportálás elve halálra volt ítélve, így nem maradt más lehetőség. Az egész egy már így is szinte teljesen a nyakukra omlott, ha nem tudják fenntartani, akkor pillanatokon belül vége lesz az egésznek. Nem értette, hogy a fiatal férfi miért veszi ennyire könnyedén a dolgot, lehet, hogy valami komolyan ütést kapott a fejére és most nem a csápra gondolt, ami fejbe csapta. Végül Tao volt az, aki mindenkit elküldött, hogy majd ő fenntartja az egészet. Senki sem állt elő semmilyen tervvel, így ő maradt az egyetlen, aki képes volt innen a társaságot kimenteni. Elindult a hajó hátsó részébe, hogy az alagútra lásson, amin bejöttek. Egy próbát megért, ha nem sikerül, akkor úgyis teljesen mindegy lesz, ha pedig igen, akkor legalább kaptak egy kis esélyt a túlélésre.
- Mindenki mögöttem helyezkedjen el – mondta. – Amint szabaddá válik az út induljon mindenki kifelé.
Kinyitotta a hátsó ajtót, ha a nyitóval nem ment, akkor fizikai erővel tette meg. Látta, hogy be van szakadva mögöttük az egész. Ha most mindent eltűntet az útból, akkor még arra is volt szerinte esély, hogy nem omlik be újra a járat legalább is addig, amíg ki nem jutnak. Vett egy mély levegőt, majd pedig kinyújtotta előre a kezét és tüzelni kezdett a törmelékekre előre fele, hogy így tisztítsa meg a járatot remélhetőleg kellően hosszú időre a meneküléshez.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#15 2009-08-08 11:26:54

Tyler
12. szint - 30 kredit
Regisztrált: 2007-01-10
Üzenetek: 1771
E-mail PM

Re: Hegy

Rájön hogy képtelen lenne gyorsan utat vágni a többieknek ahhoz túl mélyen vannak, és a mostani állapotában lehet hogy el is ájulna közben, és az egész hegy a fejükre esne.
A teleportálás kilőve, és senkinek nem jut eszébe semmi ami hasznos lehetne.

~Itt van rakomány szuperhős mutáns és még kitudja milyen szerzet, és képtelenek vagyunk kijutni innen...nem csoda hogy alig tudtunk elmenekülni a támadás elől...~

Már épp kezdene pánikba esni, mikor Tao nekikezd valaminek amit ő nem ért éppenséggel de talán kijuthatnak általa. A felszólításra el lép a közeléből, biztonságos távolságba. Már amennyire lehetséges.

-Csak ezt ússzuk meg....nem akarok itt elpatkolni...-

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#16 2009-08-08 13:40:27

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Hegy

A nyomást Tao kezdi elnyelni, de mindet még ő se tudja így is csak könnyíti társai munkáját igazán nem tudja átvállalni ahhoz egy hegy ereje túl nagy még Tao hatalmas erejével is.
A Nova közben utat kezd el lőni, de látszik, hogy egyedül nem képes erre. Szüksége lesz segítségre.
Sólyomszem szerelni kezd valamit Morsussal, miközben Skullfire Ko-rel mellé lép.

- Erőd kevés őrző... de van segítség.

Keze érinti a nőét és a nő aranyló sugara kéké válva még erősebb lesz.
Ám még ez is kevésnek bizonyul jelenleg.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#17 2009-08-08 14:08:30

Jack Osterman
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2007-09-02
Üzenetek: 726
PM

Re: Hegy

Idióta? Én? Na várjunk csak!

- Adia, de most komolyan! Háborús sérült vagyok, az a narancssárga rém csaknem szénné égetett, de bármikor feláldoztam volna magam értetek, és ez a hála?! Pf, micsoda egy gonosz szimbionta vagy te! Grendi sokkal jobb arc volt nálad…

Felállok, és nézem a többieket, ahogy ügyeskednek mindenféle módon, hogy kijussunk, de az én csápjaimmal nem sokra mehetünk most itt…

- Akár komolyan veszem a helyzetet, Adia, akár nem, nem tudok most itt mit csinálni. Talán siránkoznom kéne, vagy magamba fordulva várni a halált? Akkor már inkább a humort választom, kösz szépen. Pfh. Anyám, borogass… Amúgy meg nem tudnál kifolyni valami repedésen, és esetleg odakintről csinálni valamit? Serena, te pedig csüccs le, bébi, te is biztos totál ki vagy ettől a tüzelő narancstól, ami kis híján kinyírt minket.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#18 2009-08-08 15:07:43

Tyler
12. szint - 30 kredit
Regisztrált: 2007-01-10
Üzenetek: 1771
E-mail PM

Re: Hegy

Valami nem sikerül, túl sok a fickónak sziklák tömege és képtelen kijuttatni innen minket. Viszont többen is próbálják járhatóvá tenni az utat. Páran veszekednek és a Jackie nevezetű mintha nem lenne eszénél. Ekkor pattan el benne valami és kezd el kiabálni.

-Fejezzétek már be az isten szerelmére! Aki nem tud segíteni az támogassa a sebesülteket vagy maradjon csendben!-

Nem elég hogy lezuhantak, ezek képtelenek segíteni egymáson, lüktet a fejsebe, és lehet hogy itt fognak elpatkolni. Hát kösz nem ő nem kér ebből, ki fogja juttatni az embereket és magát is innen ha belepusztul akkor is. Beleolvad az űrhajóba, majd azon keresztül a sziklába és megpróbálja megakadályozni hogy a fejükre zuhanjanak a sziklák. Egymásba fonja a külön álló szikladarabokat, betölti a repedéseket, lyukakat.
Próbálja minél messzebbre kinyújtani az ereje hatáskörét, minden csepp erejét kipréseli magából, de még így is kétséges mennyi ideig képes ekkora nyomásnak ellenállni....foltozgatni az egész "mennyezettet".

Utoljára szerkesztette Tyler (2009-08-08 15:08:52)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#19 2009-08-08 15:42:34

Serena Davidson
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-07-08
Üzenetek: 1458
E-mail PM

Re: Hegy

Ismét hallottam valakit, aki panaszkodott, hogy nem akar itt meghalni, én sem mondtam ki hangosan, hogy nem akarom, de ezzel csak tovább fokozta a pánik hangulatot, hogy nem tudtak az emberek csöndben maradni. Úgy tűnt, hogy a kékbőrű nő végül tud tenni valamit, kissé hátrébb húzódtam a kérésére, majd láttam, hogy lőni kezdi a járatot kifelé, de nem sok sikerrel, a megmentőnk lépett oda hozzá, aranyló fény töltötte be a helységet, és továbbra is próbálták megtisztítani az utat. Jackie és Adia pedig egymás torkát marták, vettem egy mély levegőt és végül Adia csápjaival megtámasztottuk a falat, vagyis próbálkoztunk ezzel. Én sem voltam jól, a torkom még mindig kapart és levegőt venni is nehezemre esett azóta, hogy majdnem benn égtünk.
- Én sem vagyok jobban hidd el és tudod, hogy én is megtettem volna érted – mondtam halkan. – De nem akarok itt meghalni, azért inkább, amíg az erőmből futja küzdök.
Megint köhögni kezdtem, miközben Tyler felcsattant, úgy tűnt, hogy nála szakadt el először a kötél azzal, hogy mindenki nyavalyog és siránkozik. Adia ahány csápot csak tudott kilőtt a plafon irányába és próbáltuk mi is tartani az egészet mielőtt ránk szakad. Örültem volna, ha Nikita is ugyanezt tette volna ahelyett, hogy ott gubbaszt elől, hacsak nem vesztette el az eszméletét az ütközéskor. Közben még láttam, hogy Sólyomszem és Morsus nekiálltak valamit szerelni, csak legyen elég időnk istenem, legyen elég időnk ahhoz, hogy kirobbantsuk magunkat erről a helyről, mert nem akarok meghalni itt így. Annyira tehetetlennek éreztem magam ebben a helyzetben, hogy semmit sem tudtam tenni azonkívül, hogy rosszul éreztem magam és így próbáltam a tetőt fenntartani a helyét. Egyetlen örömöm az lehetett, hogy Adia most nem vágott vissza Jackie szavaira és nem paprikázta tovább az amúgy is csípős hangulatot.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#20 2009-08-08 16:20:54

Martin Davis
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-06-19
Üzenetek: 157
E-mail PM

Re: Hegy

Tehát a hegyben vannak és az egész hajó felbolydul, mindenki próbál valamit segíteni, ötletelgetnek. Na, ő az aki mindebből kimarad. Most leginkább saját maga érdekli és az, hogy az a két nyomorult dobócsillag még mindig kiáll a karjából. De legalább már megállt a gép. Igazából fel sem fogja nagyon, hogy milyen veszély fenyegeti őket itt a hegy belsejében, úgyhogy foglalkozik csak magával. Annak meg talán még örül is, hogy senkivel nem kell társalognia. Hátát a falnak vetve, igyekszik kihúzni az egyik csillagot. Kicsit felszisszen, eltorzul a fájdalomtól az arca, de neki saját kezűleg valahogy nem megy. Azért még véletlenül sem kérne segítséget, egyik "elmehibbant"-tól sem. Inkább szenved és igyekszik segíteni magán. Másnak való segítség meg nem szimplán nem érdekli, oda sem figyel.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#21 2009-08-08 16:27:24

Patriot
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2009-04-13
Üzenetek: 1004
PM

Re: Hegy

Centurio, Showtime, Pókember, és Adrenalin végzik azt, amit elkezdtek. Muszáj mielőbb kijutni mindenkinek, mielőtt elfogy a levegő, vagy a hegy rájuk nem omlik. A lehető legjobb teljesítményüket vetik latba, hogy siker koronázza munkájukat. Egy emberként dolgozik a négy fő. Kizárják a zavaró egyéneket, mint Jackie és Serena vitatkozása, és szóváltása. Kezdetek óta nincsenek nagy hasznára a csapatnak, és ez most is így van. Akinek igazán böki a csőrét, az Adrenalin. Míg a sziklákat tartja, eléggé morcosan figyeli a talajt.
Centurio lámpája pedig még továbbra is épp hogy világít, és valami fényt szolgáltat. Sajnos a landolás, jobban mondva zuhanás nagyon megsértette némely rendszerét.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#22 2009-08-08 16:38:48

Ko-Rel
9. szint - 20 kredit
Regisztrált: 2009-01-22
Üzenetek: 804
E-mail PM

Re: Hegy

Úgy tűnt, hogy még ez sem volt túl nagy hatással a barlangjáratra, amit csinált. Ennek ellenére nem adta fel, örömmel fogadta, amikor Skullfire mellé lépett és segített egy kicsit abban, hogy kijuthassanak ebből a pokolból. Hallotta, hogy a háta mögött néhányan nekiálltak szerelni, néhányan még mindig vitatkoztak, amiből semmilyen jó nem sülhetett ki. Csak vett egy mély levegőt és hálásan pillantott Skullfire, és az aranylövedékek kékes fényt vettek fel. Vajon ez elegendő lesz? Egyelőre úgy tűnt, hogy még ezek sem, így továbbra is ezzel foglalkozott, nem nagyon tudta, hogy kik lennének képesek még hasonló takarító munkát végezni az előttük levő törmelékekkel, hiszen nem emlékezett túlságosan arra, hogy amikor a képességeikről beszéltek az emberek, mutánsok akkor más felsorolt volna ilyesmit. Már csak abban tudott reménykedni, hogy valakinek valamilyen ötlet nagyon gyorsan az eszébe jut, vagy pedig, akik építkeznek valamiféle robbanószert készítenek, hogy azzal egyetlen egy csapással lehessen kirobbantani a járatból mindenféle törmeléket.
- Ha bárkinek van valamilyen ötlete, robbanószere, vagy képessége, akkor el kellene a segítség, mert ki fogunk futni az időből - szólt hátra.
Majd pedig tovább figyelt és koncentrált arra, hogy az utat tisztítsa Skullfire segítségével.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#23 2009-08-09 13:04:12

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Hegy

Morsus Sólyomszemre néz, aki igenlően bólint felé.
- Kék lány készülj a bummra. Ez az összes robbanószerűnk.
Mondja majd elteleportálja.
- Tűz gyerekek.

Ahogy a kékes láng eléri a robbanószert a robbanás kiszakítja a hegy negyedét és a hőseink szabadok. Sólyomszem Martinhoz lép és felsegíti.
- Jól vagy? Nyugalom keresünk gyógyszert neked.
Majd Morsusra néz.
- Ha volt ennyi robbanószerűnk miért nem győztünk az előbb?
Morsus csak arcokat vág. Skullfire elismerően biccent Ko-relnek és elindul kifelé. Ahogy kiérnek Logan Serena felé megy és Jackienek egy hatalmas bal horgot ad, amitől a fiú egészen biztosan elveszti még az egyensúlyát is.
- Most már jobban érzem magam.
Mondja Logan morogva és tovább megy, mintha mi sem történt volna.
- Nem messze van egy lakott rész talán ott kérhettünk segítséget.
Mondja Morsus az alkarján a gépének az adatait figyelve.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#24 2009-08-09 13:48:42

Martin Davis
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-06-19
Üzenetek: 157
E-mail PM

Re: Hegy

Rápillant a hozzá szóló Sólyomszemre és bár nem kérte a segítséget, de hagyja, hogy felsegítsék. És még nekiáll pátyolgatni is. Egyáltalán nincs jókedve, így nem csoda, hogy az általános modorosság, most valahogy kiveszni látszik stílusából.
- Marhajó, de nehogy elsiesd. Még a végén nem vérzek el. - Már nagyjából belenyugszik, hogy azokat a dobócsillagokat saját kezűleg nem fogja tudni kihúzni, így inkább csak másik kezével igyekszik szorítani a karját, hátha elszorít valamit és nem vérzik annyira. Bár az orvostudományhoz hozzá sem tud szagolni. Na és ekkor történik a mai nap fénypontja, amiről szerencsére nem marad le. Az a Logan fickó leüti a sztár dj-t. Egyébként ő maga is többször fontolóra vette, hogy talán odamegy és megüti, hátha csendben marad legalább egy fél percig, de neveltetésének köszönhetően ezt nem tette meg. Most viszont végre látja a mai napban a pozitívumot. Ezért megérte felkelni.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#25 2009-08-09 14:13:37

Jack Osterman
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2007-09-02
Üzenetek: 726
PM

Re: Hegy

- Ugyan, Serena bébi, senki sem fog itt meghalni! Nyugi, oké? És mi van, Adia megkukult?

Persze jobb is így, kezdett nagyon felbőszíteni, pedig én kedves, békeszerető ember vagyok. Vagy mifene.

Na és most mit művelnek a többiek? Bummra kell készülni? Milyen bummra?

- Te jó ég, ezek most…?

JESSZUS, MEKKORA ROBBANÁS! Önkéntelenül is magam mögé húzom Serenát, de úgy látom, végül senki sem sérül meg.

- Ez… baresz volt, mit ne mondjak… Bombaszakértők is vannak köztünk? HA! Ez jó!

Megfogom Serena kezét, majd szépen elindulok kifelé, amikor meglátom közeledni felém a szőrös alakot.

- Ah, szevasz! Logan, ugye? Mizu, öreg--

BAMM!!! Megszédül velem a világ, és hanyatt esek az ütéstől, amit a fickó rám mér… Ez… álomhoz képest… meglepően fájdalmas volt…

- Fel… írta valaki… annak a kocsinak a rendszámát…? Nyerrrffff…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hegy         Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hegy         Empty Re: Hegy

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 06 Aug. 2011, 23:38

#26 2009-08-09 16:43:38

Serena Davidson
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-07-08
Üzenetek: 1458
E-mail PM

Re: Hegy

Még mindig figyeltem a kék nőt, ahogyan próbált a megmentőnkkel próbál minket kivinni innen, de egyelőre nem nagyon sikerült nekik. Még mindig próbáltam a falat én magam is fenntartania, bár nem hittem, hogy túlságosan nagy segítség lehetünk ezzel. Jackie maga mögé húzott, amikor Morsusék kiteleportálták a robbanószereket és felrobbantak. Felkaptam a fülemhez, hogy befogjam, mert túlságosan hangos volt. Egyelőre úgy tűnt, hogy Adia is képes még türtőztetni magát, de igazán remek kérdés volt, hogy meddig. Amint megvolt a menekülési útvonal mentem ki Jackie oldalán. Most már legalább amiatt nem kellett aggódni, hogy ránk fog zuhanni az egész helység. Ahogyan kiértem hátrafordultam és megláttam, ahogyan Logan közeledik felénk. Nem tetszett nekem ez az arckifejezés, amivel Jackie-re nézett. Szinte fel sem eszméltem, amikor láttam, hogy emeli a kezét és Jackie pedig elengedte az én kezemet és elterült a földön. Döbbenten néztem Logan-re, ahogyan továbbment és morgott az orra alatt. Nem nagyon tudtam mit mondani erre, most köszönjem meg, hogy végre csöndben marad így Jackie és nem haragít mindenkit még jobban magára, vagy pedig menjek utána és keverjek le neki egy pofont azért, mert bántotta? Lepillantottam Jackie-re és már nyújtottam volna a kezemet, hogy segítsek neki felállni, amikor Adia szólalt meg.
– Köszönöm Logan – mondta Adia. – Már én is erős késztetést éreztem, hogy megtegyem… - majd lendült egy csáp és arcon találta a földön fekvő Jackie-t. – Ezt pedig a sértegetésemért kaptad!
- Adia! – mondtam hangosan. – Legalább ne ilyen látványosan érts egyet vele… még akkor sem, ha jogos volt…
Vettem egy mély levegőt és megcsóváltam a fejemet, éreztem, körbepillantottam, biztosan mindenki minket nézett emiatt a kis affér miatt, éreztem, hogy elvörösödöm, mert teljesen zavarba jöttem. Szerencsére meghallottam Morsus hangját, így arra kaptam a fejemet. Település? Akkor ezt eddig miért nem vettük észre? Vagyis a városból. Végül megkegyelmeztem Jackie-nek és kinyújtottam felé a kezemet, hogy felsegítsem a földről.
- Milyen messze van tőlünk? – kérdeztem.

Utoljára szerkesztette Serena Davidson (2009-08-09 16:45:35)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#27 2009-08-09 17:15:11

Ko-Rel
9. szint - 20 kredit
Regisztrált: 2009-01-22
Üzenetek: 804
E-mail PM

Re: Hegy

Végre meghallotta hátulról valakinek a hangját, Morsus volt az. Majd egy villanást látott a szeme sarkából, akkor hamarosan, ha szerencséjük van ki fognak innen jutni. Továbbra is lőtte Skullfire segítségével az alagutat, mindaddig, amíg a lövedékek el nem érték a robbanószert és az fel nem robbant. A robbanás pillanatában fejezte be a mutatványt, ösztönösen kapta maga elé a kezét, amikor a robbanás bekövetkezett. Néhány pillanatig aggódott amiatt, hogy az egész hegy ettől fog rájuk omlani, de nem történt meg, mert kibírta és immáron szabad volt az útjuk. Hálásan pillantott és biccentett ő is Skullfire felé, amikor elindult kifelé. Ha nem segített volna a férfi, akkor minden bizonnyal itt haltak volna meg. Már kinn volt, amikor hallotta egy csattanást, majd pedig, mintha valaki elesett volna. Hátrafordult megnézni a fiatal fiú került a földre, úgy tűnt, hogy másoknak sem tetszett, hogy sokat beszélt, Ko-Rel nem figyelt rá odabenn sem, mivel mindvégig a feladatával, csak a beszédet hallotta semmi mást sem. Körbenézett a társaságon és meghallotta az egyik itt levő férfitól az elvérzik szót. Amerika kapitány sérülése, a karja, de most a hang felé figyelt és meglátta a férfi kezében a két dobócsillagot. Szóval sikerült neki ugyanazzal az ellenféllel összefutnia, mint akivel a nőnek is. Odalépett hozzájuk és Sólyomszemre nézett.
- Tudna keresni némi tiszta ruhát vagy kötszert és tiszta vizet? És ha tud, akkor fertőtlenítőszert és fájdalomcsillapítót – majd visszanézett a sérültre. – Ne aggódjon, nem fog elvérezni, üljön le egyelőre és ne mozgassa a karját. Ha megkapom, amit kértem kiszedem a karjából a két dobócsillagot – bíztatólag mosolygott a férfira. – Nem először fogok ilyet csinálni, így nem kell félnie.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#28 2009-08-09 22:53:50

Daniel Wolf
6. szint - 14 kredit
Regisztrált: 2008-07-13
Üzenetek: 528
PM

Re: Hegy

Lezuhantunk, s nem tudom, hogy mi is történt velem, csak azt, hogy eddig nem igazán voltam hasznára a csapatnak a legkisebb mértékig sem. Nem tudom, hogy mi is történt velem, de lassan kezdem összeszedni magamat, s felkelek az övem kicsatolva. Ekkor üti ki Logan elég szépen Jackie-t, majd szegény Srác még Aidától is kap.
- Bocsi nem tudom miről maradtam le... - húzom félre a számat. - …kinek miben segíthetek? - kérdezem, miközben körbenézek. A Kék nő tiszta ruhát kér, na azzal nem nagyon szolgálhatok, így körbenézek, hogy a többieknél miben is segíthetek. Morsus emleget valami várost, így hozzá megyek.
- Kb milyen messze van a város? Ha akarod, akkor előre megyek körbe nézni, s ha tudsz adni valami kommunikációs kütyüt, akkor a kapcsolatot is tarthatjuk, s esetleg ami kell azt megpróbálom beszerezni, aztán hamar visszajönni. Persze csak akkor ha nincs ellenvetés. - nézek körbe, s ha van, akkor maradok a seggemen, vagy csinálom azt, amit a többiek kértek, hogy megtegyem.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#29 2009-08-10 08:01:28

Tyler
12. szint - 30 kredit
Regisztrált: 2007-01-10
Üzenetek: 1771
E-mail PM

Re: Hegy

Érzi ahogy a nyomás csökken, épp időben már nem nagyon bírná tovább ájulás nélkül. Úgy tűnik a többieknek sikerült kirobbantani magukat, mielőtt a hegy agyon nyomta volna őket.
Visszatér a hajóba, már ami meg maradt belőle, és a többiek után indul kifelé. Ami igencsak nehezen megy neki, a végtagjai reszketnek a kimerültségtől, a fej sebe pedig ismét vérezni kezd. Próbálja tartani magát, vannak itt akik jobban rászorulnak a segítségre.
De hiába képtelen tovább menni, ahogy kiér a többiek után, leül egy kisebb szikladarabra. Úgy nézz mint ki fel sem áll többé.

-Pihenhetnénk egy kicsit....-

Nyögi halkan, reménykedve egy kis szünetben. Tudja hogy rossz ötlet volt leülnie, és csak még nehezebb lesz felállnia, de megpróbálja ha a többeik elindulnak az emlegetett városba, településre.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#30 2009-08-10 08:23:16

Patriot
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2009-04-13
Üzenetek: 1004
PM

Re: Hegy

A robbanás megtörténik, amitől berobban a betemetett rész. Centurio, Pókember, és a két testvér figyelik az eseményt, majd pedig a néhány fel-felszólaló szavait. A város igen jól hangzik, így mind a négy férfi azt teszi amire kérik. Most Adrenalin is félre teszi a stílusát, csak úgy mint mindenki más. Hisz az életük múlhat a csapat munkán, így nem engedhetik meg néhányan, hogy a személyiségükhöz hűek legyenek. A robbanás után hagyott törmelékeket takarítja a két testvér, hogy az átjárás könnyebb legyen, csak úgy mint Centurio. Pókember pedig tétlenül álldogál. Miközben figyeli a sebekkel küszködő Davist és a földett fogott Jackiet, aki igen szépet kapott Logantől. Nem szól bele, hisz nem akar ő is egyet.

Utoljára szerkesztette Centurio (2009-08-10 08:24:21)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#31 2009-08-10 15:34:19

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Hegy

Sólyomszem Davisre mosolyog.
- Öregem eredetileg ezt kicsi fájdalommal akartam csinálni, de meggondoltam magam.
Mondja mosolyogva majd megfogja és kiszedi a csillagokat.
- Felszíni sérülések.
Ezzel letépi a férfi kezéről az inget és átköti vele a sebeket.
- Ennyi. Jól leszel csak ne mozgasd.
Mondja majd felköti a nyakába az ingujjal a kezét. megpaskolja a sebet és elsétál.
Morsus előkeres egy kommunikátort és Nikitához vágja.
- Keletre menj. Ha baj van azonnal szólj. Logan és Serena menjetek vele.
Mondja Morsus majd egy tucat flaskát vesz elő.
- Az utolsó adag regenerálószerem.
Ezzel Ko-relnek dobja.
- Ésszel használjuk fel.
Majd Taot felsegíti Morsus és leülteti egy sziklára. Ellenőrzi mia baja, de látszólag csak nagyon fáradt.
- Centurio, Pókember és az izom tesók, csinálnátok pár hordágyat a közeli fákból és pókhálóból?

Nikita és csapata ide jut:
http://xmenreneszansz.portbb.com/viewto … 391#p41391

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#32 2009-08-10 16:14:09

Jack Osterman
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2007-09-02
Üzenetek: 726
PM

Re: Hegy

- Aú… Most… miért? Adia, felsegítenél?

PAFF, megint megcsapnak, ezúttal… Adia?! Ez most… tényleg arconcsűrt egy csápjával?!

- Hrrrrggg…

Dühösen felállok, az arcomat dörzsölve, és ellököm magamtól Serena kezét.

- Hagyj. Láthatóan csak a terhetekre vagyok. Ez a legnyomorultabb álom, amim valaha volt, de legalább látom benne, ki mit gondol rólam.

Mérgelődve eloldalgok, és figyelem, ahogy páran ellátnak valamiféle megsebesült férfit. Hmm, Grendi ilyenkor mit tenne, hogy a többiek elfogadják végre…?

Na jó, megpróbálkozom vele. A sebesült férfihez lépek, és egy csáppal körbetekerem a sebeit, ha engedi.

- Grendi… A volt szimbiontám átadta nekem az erejét. Van benne gyenge, de hatásos gyógyító erő is. Ha egy kis időt ad, miszter, akkor biztosan enyhíteni tudok ezzel a fekete szmötyivel, ami a szimbim anyaga volt, a fájdalmain.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#33 2009-08-10 16:31:31

Serena Davidson
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-07-08
Üzenetek: 1458
E-mail PM

Re: Hegy

Úgy néztem Jackie-re, mintha engem is arcon csapott volna valaki, amikor ellökte a kezemet. De… én nem is vélekedtem úgy, mint a többiek és a terhemre sem volt. egyszerűen szólni sem tudtam erre semmit, csak éreztem, hogy megint égni kezd a szemem, szomorúan néztem utána, amikor elindult a többiek felé. Ekkor hallottam meg Nikita hangját is, hogy elmenne innen körbenézni valahova. Még mindig Jackie felé néztem, majd pedig bánatosan pillantottam el másfele.
~ Ezt most muszáj volt? ~ érdeklődtem gondolatban.
~ Igen az ~ válaszolta Adia kissé durcásan.
Morsus felé pillantottam, amikor a nevemet és Logan-ét említette. Szóval mi leszünk a felderítő csoport. Előszedtem a táskámból a plüss oroszlánt, ami benne volt, az pedig pillanatok alatt élővé változott mellettem, nem árt, ha van testőrség. Lassan indultam el szótlanul arra, amerre mondták, hogy menjünk. Néhány méter után tétován álltam meg és néztem vissza, de nem tudtam rászánni magam, hogy Jackie-hez szóljak, mert akkor bizonyára csak hisztis libának tűnni, így csak szótlanul sírva mentem a megfelelő irányba.

//Folytatás: Red Rose városának része//

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#34 2009-08-10 17:21:57

Ko-Rel
9. szint - 20 kredit
Regisztrált: 2009-01-22
Üzenetek: 804
E-mail PM

Re: Hegy

Végül mégsem volt szükség a segítségére, ugyanis Sólyomszem megoldotta az egész kérdést. Noha saját maga megpróbálta volna valamivel kevésbé fájdalmas módon megoldani, de ez is egy módszer volt. Még el is látta a sebet a férfi, így jobban megnézve kicsit messziről nem is tűnt olyan vészesen mélynek. Kissé fáradtan dőlt neki az egyik sziklának és onnan nézett a távolodó trióra. Morsus felé fordult és elkapta, amit a férfi dobott. Igen, ezeket csak életveszélyes állapotban kellene használni, semmilyen más esetben sem. Életet menthet és nem nagyon valószínű, hogy lenne ezen a bolygón utánpótlás belőle. Kissé tehetetlennek érezte magát, az emberek nagy része jól volt és nem voltak sérültek, aki pedig igen, annak sem volt komoly a sebe. Ment volna szívesen ő felfedezni azt a helyet, ahova a két kislányt küldték, de nem állt le vitatkozni, ő volt az egyetlen tényleges orvos ezen a helyen, így nem kockáztathatott azzal, hogy elmegy. Mert mi lett volna, ha megint megtámadják őket, bár nem nagyon hitt benne, hogy ez most ilyen hamar megtörténne, de nem kockáztatott. Jackie-t látta odalépni a sérült Davis-hez, legalább próbált valamit tenni azok után, hogy kapott egy nagyot. Egyelőre maradt ott, ahol állt, ha valakinek szüksége van segítségre, majd úgyis szól neki, addig is a távolt kémlelte, hátha kiszúr valamit a távolban, bármit amivel mennek valamire.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#35 2009-08-10 17:40:23

Martin Davis
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-06-19
Üzenetek: 157
E-mail PM

Re: Hegy

Na, erre még a kékség is odajön. Persze már csak ő hiányzott a Sólyomszagú...izé...Sólyomszemű mellé. Úgy néz ki a férfi nem fogja fel, hogy Martin nem véletlenül idegbeteg hiszen azt várják tőle, hogy jópofizzon, mikor egy vadidegen bolygón van, arra kényszerítve, hogy harcoljon, amikor ő életében nem küzdött még...és ez alatt nem csak a fizikális küzdelem értendő. Eddig még az akaratát is alárendelte a feljebbjutás érdekében másoknak. Most meg itt van, egyenértékű emberek között, nincs kinek nyalni, nincs kinek a pártját fogni, haza akar menni, szóval még így is nagyon kedves volt. Sólyomszem cseppet sem kíméletes vele és piszkosul fáj is. Eltorzult arccal préseli ki a fogai között a szavakat.
- Oh, hogy ...nád be. - Benyeli az ominózus szó elejét, de így is érthető, hogy mi az amit így igyekszik kíméletes formában a férfi tudtára hozni. De végül csak be lesz kötözve, bár esze ágában sincs megköszönni, főleg miután megpaskolja a sebét, de ezúttal visszafojtja a kitörni szándékozó szóáradatot, pedig nagyon szívesen elküldené melegebb éghajlatra, csak az a gond, hogy többek között rá is van hagyatva, mint ahogy itt mindenkire. A kékséggel nem is foglalkozik, csak a fal mentén lecsúszik ülő helyzetbe. Az orra alá dörmög valamit, úgy néz ki elkezdett magában beszélni, bár ezt legfeljebb csak Ko-Rel hallhatja hiszen közel van hozzá.
- Ez egy drága ing volt...most vehetek majd másikat, pedig direkt nekem készítették...egyedi volt... - Az idegesítő srác érkezésére eszmél fel és látja is, hogy olyan fekete cucc közelít felé. Na ez az ő lelkének már sok, azonnal felpattan és legalább három lépéssel eltávolodik Jackie-től.
- Nehogy hozzám érjen azzal...azzal...azzal az izével! - Mondja fenyegetőnek szánt hangon, de inkább hangzik ijedtnek, mint fenyegetőnek.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#36 2009-08-11 06:22:35

Patriot
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2009-04-13
Üzenetek: 1004
PM

Re: Hegy

A tisztogatásokat folytatja, míg nem páran felderítő csapatot alkotnak. A páncélos, csak figyelmesen tekinti őket. Sajnos nem igazán látja azt, hogy egy ütőképes főkből állt volna össze. Hisz a két lány… remek személyiségek, de harcban… harcban nincs sok hasznuk. Logan önmagában is egy sereggel ér fel. Ezt a páncélos tudja, mivel tanúja volt Wakandában. Benne nem is kételkedik. Ostobaság volt egy afféle felderítőket „alapítani”. Bár ha valóban csak terepszemlére mennek, akkor nincs kifogása ellene. Viszont amióta ide került, csak a rossz dolgok halmozódtak. Így ép eszűen gondolkodva most is így lesz. Bár nem becsül alá senkit, de kételkedik.

-Máris!

Jelenti ki magabiztosan Centurio mikor Morsus a hordágyakról érdeklődik. Ezzel a férfi, az egyik sarokban a köveket elhordja, úgy hogy ott teljesen sima legyen a talaj. Se egy kis kitüremkedés, se semmi ami akadályozhatná a munkálatokban.
Majd int a két nagyobb darab testvéreknek, hogy ideje lenni elkészíteni a hordágyakat.

Pókember figyeli, amint elhalad a felfedező csoport, és csak reméli a legjobbakat. Nem szól egy szót sem hozzájuk, de állarca alatt arca bizalmat sugároz. Majd Morsus kérdésére, csak bólint, és a hajó roncsait szedi össze. Rúd szerű részeket, vagy lapos, nagydarab darabokat. Amit talál, és értékesnek lát, mindent od visz, ahol a páncélos már „kitakarított”. Majd pedig várja a Adrenalint, és Showtimeot.

Adrenalin, és fivére nem sokat törődnek a felderítő csoporttal, sem Davis jajveszékelésével, vagy Jackie sirámaival. Semmire és senkire nincsenek sok tekintettel. Mondhatni figyelmen kívül hagynak mindent, ami nem viszi őket konkrétan előrébb a hazajutásban. Morsus kérdésére is csak a nagyobb darab meghúzza vállát, mintha nem érdekelné, de Showtime volt annyira közlékeny és belegyezését adta. Megtesz, amit tud. Nem éppen nagy lelkesedéssel, viszont teszi, amire kérték. Fém lemezei visszahúzódnak, majd pedig pólóját veszi le. Csak úgy, mint Adrenalin. A két textilt egybe kötik, majd pedig a Pókember által talált roncsok közé helyezik. Erős csomókat kötnek rá, így biztos, hogy azzal nem lesz gond. Ezzel egy hordágy kész, ha minden sikeres. Azt pedig átnyújtják Morsus számára.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#37 2009-08-11 16:45:16

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Hegy

Morsus a többieknek segít és a sérülteket és eszméletleneket rakja rá az ágyra. Sólyomszem tétován hátra lép és az égre mutat.
- Öööö... fiúk... ez eredetileg is ott volt?
Kérdi és az égen megjelenő űrhajóra mutat ámulva.
http://images3.wikia.nocookie.net/marveldatabase/images/1/12/Galactus_house.jpg
- Baj van. Nagy. Galactus készül valamire. Indulnunk kell.
Mondja Morsus idegesen.

/Ez a gépezet hússzor nagyobb, mint a csatabolygó (ami akkora, mint a Szaturnusz!)/

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#38 2009-08-11 17:06:50

Jack Osterman
8. szint - 18 kredit
Regisztrált: 2007-09-02
Üzenetek: 726
PM

Re: Hegy

Pfheh, most meg mi baja ennek a fazonnak? Ez sem kér a segítségemből?

- Nézd, öreg, akárhogy is néz ki, ez csak egy egyszerű… végtag. Szerűség. Az én egyik csápom, és képes a gyógyításra, de ha te inkább így maradsz… Tőlem. Láthatóan senki sem lát itt szívesen úgysem.

Elfordulok az ürgétől, majd észreveszem, hogy mindenki halálra vált arccal néz az égre. Na most meg mi van? Mi jöhet MÉG ebben az idétlen álomban?

Felnézek, és én is megpillantom azt a nagy… izét. Csudajó.

- Király. ERRE még tényleg szükségünk volt. Jól van, tőlem indulhatunk, de előtte még páran nyugodtan bemoshatnak nekem, hogy jobban érezzék magukat… aztán menjünk.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#39 2009-08-11 17:07:29

Ko-Rel
9. szint - 20 kredit
Regisztrált: 2009-01-22
Üzenetek: 804
E-mail PM

Re: Hegy

Felnevetett a férfi siralmain, amikor meghallotta, hogy az ingje tönkre ment. Ha csak ennyivel megúszták volna, akkor mit meg nem adott volna azért. Hamarosan neki is feltűnt, ami Sólyomszemnek is, hogy valami eltakarta a napot. Felnézett az égre és felnyögött. Ez a valami hatalmas volt és eddig valóban nem volt ott. Hogyan kerülhetett ez a valami ide? Milyen átkozott játékot játszott velük a Túlontúli? Volt egy olyan érzése, hogy nem akarta tudni mi is lehetett azon a hajón, ami nem messze a bolygó körül jelent meg. Figyelte azt a hatalmas mesterséges építményt, mi volt képes ekkora valamit felépíteni? Még soha sem látott ehhez foghatót és nem is nagyon hitte, hogy bárki más is. Csaknem máris Galactus a Túlontúli ellen akar ezzel vonulni? Mert annak nagyon csúnya vége lett volna, ha így tenne. Hallotta Morsus hangját, micsoda optimizmus, ha ezzel a gépezettel ezt a világot akarták elpusztítani nem nagyon állhattak ellen neki. Egyedül a csoportból ő volt képes az űrben létezni, senki más nem. és még rá is halál várt volna, mert előbb vagy utóbb étlen és szomjan halt volna.
- Mintha olyan sokat számítana, hogy hol vagyunk – mondta miközben Morsus-ra nézett. – De azért keressünk valami fedezéket.
Elrugaszkodott a sziklától, aminek eddig nekidőlt és felrepült a levegőbe, hogy körbenézzen merre is mehetnének, hacsak nem a két lány és Logan után keletre.

//Folytatás: Redrose városrész//

Utoljára szerkesztette Ko-Rel (2009-08-12 17:37:11)

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#40 2009-08-12 09:18:51

Martin Davis
2. szint - 6 kredit
Regisztrált: 2009-06-19
Üzenetek: 157
E-mail PM

Re: Hegy

Igazából Jackie története nem nagyon tudja meghatni. Még hogy végtag. Majd bolond lesz hagyni hogy hozzáérjen azzal az izével.
- Te csak hagyjál békén aaa...végtagjaiddal. Nem kell a segítség. - Mondja neki még egy lépést hátrálva, kicsi talán dühösebben, mint ahogy kellene. De azért jó lenne, ha békén hagyná most már mindenki. A kék lány nevetésével kapcsolatban nem tudatosul benne, hogy rajta nevet. Aztán meg még sötét is lesz, hát felnéz. És akkor meg is látja azt a hatalmas szerkezetet. Ekkorát még a tv-ben sem látott. Igazából úgy sincs jobb dolga, hát figyeli azt az akármit, de most már a beszélgetést is hallgatja.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#41 2009-08-12 09:34:24

Tyler
12. szint - 30 kredit
Regisztrált: 2007-01-10
Üzenetek: 1771
E-mail PM

Re: Hegy

Csendben és nyugalomban szédeleg a sziklán amire leült az előbb. A haja csapzott, a tarkója csupa vér, a ruhája szakadásokkal teli. Egyszóval elég szörnyen fest, de nem csak ő van egyedül rossz bőrben. Máskor szívesen vállalkozna a felderítésre de most tényleg szüksége van annyi pihenésre amennyi csak jut neki. Az sem biztos hogy képes használni az erejét, a barlangban eléggé kimerítette magát. A többiekkel egy időben fel néz az égre.

-Mi a f....om ez már megint!!-

Kiálltja meglepetten és elég csúnyán káromkodva ami nem szokása. Ez már tényleg sok.

-Figyeljétek már, megjött E. T. és haverjai.-

Hangja kicsit pánikszerűen cseng, ami nem is csoda. Most valami olyasmibe keveredett amiből nem látja a kiutat. Teljesen más mint amikben eddig része volt.
Erőt vesz magán, és kicsit tántorogva de stabilan feltápászkodik a szikláról. Kész az indulásra, nem igazán tudja hogy hova is mehetnének innen. De követni fogja a többieket.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#42 2009-08-12 17:09:30

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Hegy

Morsus morogva biccent és az eszméletleneket és sérülteket felpakolva elindulásra biztatja a többieket.
- Sietnünk kell ha igazam van a lakhelytől nem messze a fura energiajelek Galactus lesz, de mivel nem tudtam, hogy él nem is vártam, hogy látni fogjuk. Ha él akkor viszont Thanos és a bandája mostantól teljesen mellékes. Az első számú cél, hogy Galactus gépét tönkre tegyük, amit állandóan próbál összerakni, de mivel Galactus értelmes teremtmény akár egyezkedhettünk is vele csak félek, hogy jelenleg a Túlontúli jobban érdekli, mint mi rovarok.
Magyarázza Morsus idegesen és mutatja az irányt a csapatnak.
Sólyomszem megfogja Jackie vállát.
- Hé kölyök. Ne vedd magadra, de mindenki feszült és sokan nem olyan jól vezetik le, mint te. Egy idegen világban vagyunk és háborúzásra kényszerítenek minket. Nem a legjobb napirend.

/Írjatok a redrose városának részébe./

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#43 2009-08-14 18:46:36

Thorhalla
Moderátor
Regisztrált: 2009-02-05
Üzenetek: 7446
E-mail PM

Re: Hegy

//Előzmény: Végzettanyája//

Einar csak bólintott a parancsra, majd pedig a lovával indult el a megfelelő irányba. Lehet, hogy a szerkezet a térkép modern volt, de azért egy térképet még le tudott olvasni és felismerte a helyeket, így tudta, hogy merre tartson. Lassabban haladt, mint a többiek, révén, hogy nem tudott modern holmit vezetni, de így előbb indult és remélhetőleg tesz némi előnyt az indulás után, hogy körübelül egy időben érjenek oda. Meglepően kényelmes volt a „járműve”, főleg, hogy nem is emlékezett szinte, hogy mikor ült lovon utoljára. A halála előtt valamikor, az pedig hála annak, hogy Alvilágban gyorsabban telt az idő már nem is tudta, hogy mennyi idő telt el azóta. A sivatagos táj egy idő után megváltozott és lassan elértek arra a részre, ahol korábban volt a Felhőváros, majd pedig arra haladt, ahol a „jó” csapat becsapódott a Hegyre. Annak az oldalán baktatott tovább a lóval, hogy a megfelelő helyre érjen a térkép szerint és megkezdhesse majd a támadást. A korábbi kitörést ő maga is érezte, Asgard erejét, szóval az istenek valamivel próbálkoztak… talán majd arra is fény derül Einar számára, hogy mit tettek, de először a feladat volt a fontos.

//Folytatás: Red Rose városrész//

Utoljára szerkesztette Thorhalla (2009-08-15 14:08:27)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#44 2009-08-14 19:41:56

Vérontó
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-10-23
Üzenetek: 1463
E-mail PM

Re: Hegy

Vérontó elkapja egy csápjával a holokijelzőt, majd elraktározza azt testében.

- Térkép? Pöpec! Vörös, kék, megvan, megvan, megvan! DE ELÉG MÁR A DUMÁBÓL!!! Még hogy hátrányba… HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Ne nevettess, komám! Illetve… de, nevettess csak! A vidámság fél egészség! HAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Majd beindul Vérontó járműve, és a többiekkel halad előre, a hegy irányába. Nemigen szól senkihez, egész jól elvan magában.

- Vajon van rádió ezen az izén? Halálra unooooooom magam…

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#45 2009-08-14 22:21:36

Tyler
12. szint - 30 kredit
Regisztrált: 2007-01-10
Üzenetek: 1771
E-mail PM

Re: Hegy

//Előzmény:Végzet tanyája//

Egész ügyesen kapja el a kijelzőt és a műszerfalra helyezi. A többi jármű után indul középtájon. Beletelik egy kis időbe míg hozzászokik az irányításhoz, de belejön. A fejpánt segítségével pedig arra is rájön milyen fegyverek vannak felszerelve a járműre.
Ha van is rádió vagy bármiféle kommunikációs eszköz felszerelve és ha beszélgetés is alakulna ki, akkor sem szólna egy szót sem. Enyhe izgalommal várja hogy mi fog ezután következni.
Lelki szemei előtt, megkínzott mutánsok és szuperhősök lebegnek.

Utoljára szerkesztette Tyler (2009-08-14 22:22:43)

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#46 2009-08-15 19:19:48

Roy
7. szint - 16 kredit
Regisztrált: 2007-10-06
Üzenetek: 558
E-mail PM

Re: Hegy

Valahogy sikerül elkapnom a kijelzőt, mielőtt szétloccsanna a padlón, majd bepattanok a járművembe, és a a műszerfalra erősítem. Nem is rossz. Már csak el kéne indulnom. Elfordítok egy kis kulcsot a kormány mellet, és lám... Beindul. Micsoda logika... Egy kis próbálgatás után, megszokom az irányítás. Hasonlít egy normál motoréhoz, de mégis más. Gyorsítok, majd megpróbálok az élre vágni. Közben hallom Vérontó üvöltözését. Micsoda hülye. Bár igaza van. De inkább befogom a szám, és vezetek tovább.
-Érzem. Ez egy elég hosszú út lesz...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#47 2009-08-17 18:38:33

Halloween
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2008-10-19
Üzenetek: 1024
E-mail PM Weblap

Re: Hegy

A térképet nem igazán nézegettem meg eddig, amit kaptunk, csak mikor már egy hegy látszik előttünk - addig a műszerfalat vizsgálgatom.
- Hé, Roy, ha kell egy kis légi segítség... Idefennt megtalálsz! - üzenem rádiócsatornán szárnyas barátomnak. Közben odafennt rögtönzök egy rövid légiparádét mintegy leellenőrizve a képességeit, de arra azért vigyázok, hogy balesetet ne okozzak. Meglepő, hogy mennyire könnyen sikerül...

Miközben beérem a többieket - nagyon hangos járgány, de veszett gyors! -, észreveszek egy "irányrögzítő" funkciót is, amivel egy adott célt, vagy konkrét irányt követ a gép automatikusan. Nagy hátránya, hogy nem igazán akarja kikerülni ekkor az útjába eső dolgokat. Ellenben felfedeztem a rövid próbaidőszak alatt egy fényes motorkerékpárt is a gép egyik külön részében.
http://motorracing.getpaidfrom.us/files/2008/03/dodge-tomahawk-spotlight.jpg
Egy Dodge Tomahawk?! Nem semmi gép, gyors, terepen is jól működik, pöpec irányítása van... Csak a fegyverzet hiányzik róla. Nos, semmi sem lehet tökéletes. De ez már majdnem az!

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#48 2009-08-21 17:52:44

Vérontó
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-10-23
Üzenetek: 1463
E-mail PM

Re: Hegy

- VÁÁÁÁÁÁHHH!!! MAYDAY, MAYDAY!!! ZUHANUNK, ZUHANUNK!!! HAHAHAHAHAHAHA!!!

Vérontó még akkor is kacag, amikor a hegybe csapódnak, majd – új erejének hála – valószínűleg sértetlenül mászik elő a romok közül.

- OS-TO-BÁK!!! Mindenki ostoba, idióta, bahahahahahaharom!!! Hrrrgghhh… Ott kellett volna maradni, és AGYONVERNI mindenkit! Nem haladunk semerre, nem tudjuk itthagyni ezt az uuuuuuunalmas bolygót… Harrggh… Talán mégis magunknak kéne cselekednünk, egyedül, igaz? Úgy ám, úgy ám!

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#49 2009-08-24 16:14:47

Shadow
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2008-10-25
Üzenetek: 950
PM Weblap

Re: Hegy

//előzmény: Redrose városának a része//

A lövésem talál, s minden jel szerint Halla minden csak nem boldog, hogy elvittem előle a lehetőséget. De ez engem kicsit se érdekelt most. Míg ők Asgardiak olyan jól elszórakoztak most, addig én kicsit se. Ráadásul egyet már megölt, s a mostani az enyém volt, ha tetszik neki ha nem. Tekintetem a felém jövőkre siklik, ahogy hamarosan becsapódnak nem messze tőlem. Gonoszan mosolyodok el, s nézek rájuk.
- Hát ti? Látom csúnyán nem jött össze ez a szemből támadósdi. - felemelem a puskám újra, a a távcsőn át a lentieket figyelem. - Több oldalról kéne nagy távból leszedni őket, míg páran beszivárogva, lesből támadnak. De nem. - a vállamra veszem a puskám, s felkelek, majd a többiekre nézek.
- Ti csináljatok amit akartok, de ha Thanos engem keresne, akkor üzenem neki, hogy beszivárgok a másik táborba. Majd jelentkezem. - ezzel megindulok lefelé. Azért próbálok úgy, hogy ne legyek tiszta célpont, s legyen fedezékem is, ha kell. Meg persze, azért ne legyek szem előtt annyira. Nem akarom, hogy valamelyik nagypofájú leszedjen.

//folytatás: Redrose városának a része (elvileg)//

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#50 2009-08-25 14:45:17

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Hegy

Vészmanó kimászik az egyik roncs mögül.
- Ennek nyoma marad...
Morogja.

Majd felsegíti Matsumotot, aki nagyon idegesen hallgatja Vérontó agymenését. Aztán amikor Shadow elkezdi őket kioktatni és megfordul egy fémdarab a bal vállába fúródik.
- Ma ide-oda küldözgettek, levertek az istenek... fáradt, éhes és ideges vagyok. Azt mondom ha már nem végezhettünk azokkal a barmokkal... intézzük el a csajt.
Mondja Matsumoto és egy csövet kezd forgatni, mint egy lándzsát.
- Vérontó, versenyzünk az első vérért?
Kérdi Vészmanó lánggolyókat dobva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hegy         Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hegy         Empty Re: Hegy

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 06 Aug. 2011, 23:38

#51 2009-08-25 15:57:02

Vérontó
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-10-23
Üzenetek: 1463
E-mail PM

Re: Hegy

Vérontó elmosolyodik Matsumoto és Vészmanó ajánlatán, majd szinte azonnal a testéből pengéket lő Shadow felé.

- Már azt hittem, ma sem látok frissen kiontott vért… HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! VÉGRE VALAMI IZGALMAS!!! Hrrrraarrr… Mert az életbe kell egy kis szórakozás!

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#52 2009-08-25 16:15:19

Shadow
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2008-10-25
Üzenetek: 950
PM Weblap

Re: Hegy

Hirtelen fájdalmat érzek a bal vállamba, s felszisszenek, de ezután fel is röhögök.
- Majd sírok egy sort, hogy milyen szar napod volt. - puskát elengedem, s félre ugrok, majd a pisztolyt előkapva lövök Matsumoto felé, de nem állok sokáig egy helyen. A képességem lehet nem kéne használni, hála a szemét húzásnak, de most nem mindegy, hogy mi kényszerít térdre? Ma már megöltem azt aki szerettem, hát nem fogok elmenekülni most se.
- Gyere, te gyáva féreg, vagy csak a hátba támadás megy? - kiáltok oda. Ha van időm, akkor újra töltök, ha nincs, akkor félre ugrálok. Nem érdekel, hogy megölnek. Nem félek a haláltól, s nem is most fogok elkezdeni félni. Ha meg kell halnom, hát harc közben érjen. Szememből jól látható, hogy nem félek tőlük.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#53 2009-08-31 18:32:07

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Hegy

Matsumoto megpergeti a botját és ezzel hárítja a lövéseket miközben hátrál. Aztán a tüskék bombázni kezdik a lányt, aki próbálja elkerülni azokat, de közben Vészmanó lángjai is közelednek és a lány a három férfi közé kerül. Vészmanó lánggal kezdi el támadni és Matsumoto dobócsillagokat készít elő a támadásra, amiket rendszertelenül kezd el a nő felé dobálni. Innen kezdve nem menekülhet meg attól, hogy valami el ne találná...

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#54 2009-08-31 18:42:24

Vérontó
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-10-23
Üzenetek: 1463
E-mail PM

Re: Hegy

Vérontó folyamatosan lövöldözi a pengeéles tüskéket a testéből Shadow felé, és közben elmeháborodott módjára kacag.

- HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! FOLYJON A VÉR!!! ÖMÖLJÖN A VÉRVÖRÖS NEDŰ!!! Már azt hittem, sosem élhetem ki magamat. Ez annyira BABA!!!

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#55 2009-09-03 17:39:51

Shadow
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2008-10-25
Üzenetek: 950
PM Weblap

Re: Hegy

A három ellenfelem minden vágya, hogy holtan lássanak, hát ezt a látványt, s élményt nem fogom megadni nekik egy könnyen. Csápok, dobó csillagok, tűz. Egyik se olyan, ami a legjobb, de nem adom fel. Bőröm vörössé válik, miközben ugrálok félre a támadások elől, bár ha választhatok, akkor inkább a dobócsillagok találjanak el, mint a csápok, vagy a tűz. Alakot váltok teljesen, s mint sárkány rugaszkodok el a talajról, s a hatalmas fájdalom ellenére próbálok minél gyorsabban, s messzebbre jutni a triótól. Hiába a nagy elvek, az életösztön bennem van, s ők erejük teljében vannak, míg én közel se. Rövid ideig tart a röptöm, mert a sérült testem feladja a harcot. Nincs annyi erő tartalékom. Vesztettem ezt tudom... elbuktam, egy olyan harcba, amibe úgy kényszerítettek minket, melyhez közünk nem volt, mely nem több, mint egy gladiátor harc, hisz nem vagyunk többek, mint rabszolgák. Látom a város, látom az ott lévőket, s a környezetet, majd minden elsötétül. Mire talajt érek rövid zuhanás után saját formámban, már nem vagyok eszméletemnél. Szabad préda lettem bárkinek, aki rám talál.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#56 2009-09-05 20:28:13

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Hegy

Bár Shadow felemelkedik az égbe pár pillanat múlva kellemetlen rosszullét fogja el és szédelgést érez majd a gyomra kezd kegyetlenül fájni és az izmai remegni. Nem képes repülni, de kikerül a trió fogságából, de még mindig messze van a várostól.
- Mérgezetteka csillagok te hülye tyúk...
Morogja Matsumoto és megpergetve a lándzsáját elindul a lány felé, akinek fedezékként van pár szikla darab, de érzi a bénító méreg minden pillanattal erősebb lesz.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#57 2009-09-05 21:56:47

Vérontó
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-10-23
Üzenetek: 1463
E-mail PM

Re: Hegy

Amikor Shadow felreppen az égbe, Vérontó kilő a testéből pár csápot, és azokat a lány felé irányítja. Amennyiben sikerül elkapnia, úgy bokájára vagy csuklójára tekeri őket, és úgy rántja vissza őt magához.

- Hova-hova, aranyom, hm? HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Ugyan már, hiszen a parti CSAK MOST kezdődik igazán! Bugizz még velünk egy picikét, jóóóó?

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#58 2009-09-09 00:21:58

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Hegy

Vérontó elkapja az ösztönösen emberibb formát felvevő kába mutáns lányt és Matsumoto meg Vészmanó közeledik lassan feléjük.
- Fejezzük be és menjünk vissza Thanoshoz... lenne pár kérdésem tőle...
Pergeti meg a japán a botot a kezében és egy atlétai mozdulattal gerelyként hajítja a nő jobb oldalába a mell főlé a kulcscsont alá szinte orvosi precizitással.
- Vérontó... öld meg...
Mondja mosolyogva a japán.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#59 2009-09-09 10:43:22

Vérontó
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-10-23
Üzenetek: 1463
E-mail PM

Re: Hegy

Vérontó vigyorogva figyeli, ahogy Matsumoto belehajítja botját a nőbe, majd elneveti magát.

- HAHAHAHAHAHAHAHA!!! Nem kell ezt mondanod, komám, mindenképp megöltem volna… Hiszen ez is a móka része!

Karmokban végződő ujjait végighúzza Shadow arcán, majd rávigyorog.

- Valami elmés megjegyzés az utolsó szó jogán, aranyom? Hm?

Erre hirtelen több, pengeéles csáppal is átszúrja a testét.

- Hupsz! Késő! HAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#60 2009-09-11 19:12:54

Shadow
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2008-10-25
Üzenetek: 950
PM Weblap

Re: Hegy

Egyszer minden véget ér...

Sötétség vesz körbe, s semmi más, hogy a külvilág mit tartogat számomra, azt már nem fogom fel. Talán jobb is, talán nem, hiszen így nem érzek semmit, de védeni se tudom magam a támadással szemben, ami ér. Mentenem kellett volna az életemet, de hova? Mások harca miatt halok meg, egy értelmetlen háborúban. Korábban azt lőttem le akit szerettem, aki elvileg szeretett, s most én is befejezem az életet. Furcsa módon elvileg azok ölnek meg, kikkel egy oldalra soroltak. Vicces valahol a dolog, hiszen sohase tartoztam közéjük igazán. Némán tűri a testem, hogy kínozzák, majd a szervezetem a súlyos sérülések miatt leáll. Nem veszek többé levegőt, ahogy a szívem se dobban. Ha létezik menny és pokol, akkor engem már várnak odalent, hogy szenvedjek a bűneimért örökkön... örökké.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#61 2009-09-14 21:41:18

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Hegy

Vérontó tüskéi belehatolnak a nőbe, aki remegve válik élettelené, de a következő pillanatban Matsumotot indul a lány fejéért és azt a lángok kezdik el enni majd lassan hamuvá válik.
- Ez mi volt?
- Nem én.
Ám a szamuráj reakciója előtt két lövés éri Royt és az a földbe csapódik eszméletét vesztve. Ezzel érkezik meg Logan vadász csapata.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#62 2009-09-14 21:49:06

Vérontó
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-10-23
Üzenetek: 1463
E-mail PM

Re: Hegy

Vérontó arcán gonosz mosollyal figyeli Shadow halálát, majd egy pillanatra meglepődik az új érkezőkön.

- Nocsak, nocsak, nohohohohocsak. Megérkezett Micimackó és a Százholdas Pagony összes vidám lakója! Táncoljunk együtt, gyerekek! HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

A szimbionta azonnal tüskék ezreit lövi az érkezők felé.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#63 2009-09-14 22:20:13

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3697
E-mail PM

Re: Hegy

*Logan után nem sokkal bukkan ki. Valahogy úgy gondolta, ha már a létszámfölény nincs velük, talán tervet kidolgozhatnának. De az nem lenne elég hősies. Inkább csak berobbannak, és az egyik fickót szitává lyuggatják. Ez is egy megoldás. Vérontó épp kivégzett valakit, legalábbis ezt sugallja a rengeteg vér, na meg egy elszenesedő agyondöfködött hulla. A pszichopata fickó nem is habozik sokáig, egy csomó tüskét lő ki, lehet vagy több ezer, ez persze nem igazán hatja meg Taot. Ez nem más, mint fizikai energia, akármelyik eltalálja őt, az megáll testét érintve, a földre hull, elfolyik, vagy csinál, amit akar. Nem tudja, hogy pontosan kinek mi a képessége a csapatból, de minden tüskét úgysem tudna felfogni, kihúzza magát, így nyújt némi takarást.*
-Tüskefóbiások mögém.
*Miután vége a zápornak, folytatja útját Vérontó felé, hogy egy termeteset leteremtsen neki jobbegyenes formájában - és persze miért ne adná bele az ütésbe a tüskékből elszívott energiát. Fizikai támadások nem nagyon akadályozzák meg ebben.*

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#64 2009-09-15 20:02:28

Max Evans
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-08-07
Üzenetek: 981
E-mail PM

Re: Hegy

Amint a szimbionta közelébe kerültünk elkezdett felénk szórni egy halom tüskét és mivel ekkor még nem ismertem a mellettem álló Tao késességét, miszerint róla lepattannak a golyók és egyéb nyalánkságok reflexből bevágódtam egy közeli szikla vagy hasonló mögé, ahonnan gyorsan feltérképeztem ellenségeinket. Csak a szimbiontát láttam, aki ha jól emlékszem egészen jól ellenáll a fizikai támadásoknak, ahogy az a narancs förmedvény is, viszont semmit nem tudtam elmondani a szamurájról, ezek után úgy döntöttem mielőtt kicsinálnának megpróbálok a fedezékek között ugrálva a szamuráj háta mögé kerülni, reméltem, hogy eddig nem nagyon szúrtak ki vagy figyeltek rám és a többiek lefoglalják a bandát, ha sikeresen az ellen háta mögé kerülök, majd megpróbálok pár lyukat szabni a szamuráj hátába a páncélja réseinél vagy annak gyengébb pontjainál, remélve, hogy nem szúr ki előtte.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#65 2009-09-16 22:48:11

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Hegy

Vérontó tüskéit Tao állítja meg majd az erejét arra használja, hogy neki ugorva hatalmas csapást adjon le Vérontónak, de az az új erejének köszönhetően még mindig áll!
Tobi tüze elől Matsumoto ugorva kezd el menekülni, de balszerencséjére a lövésekbe besegít Morsus is így a férfi nem tud közelebb kerülni hozzájuk.
Logan neki ugrik Vészmanónak a karmait a mellkasába szúrva.
- Gyerünk pubi! Mit tudsz?
Üvölti a mutáns.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#66 2009-09-17 10:31:59

Ko-Rel
9. szint - 20 kredit
Regisztrált: 2009-01-22
Üzenetek: 804
E-mail PM

Re: Hegy

//Előzmény: Redrose városának része//

Egyenesen abba az irányba repült, amerre korábban látta a csapatot elindulni. Reménykedett, hogy még időben oda tud majd érni, maga alatt látta a kis városkában az embereket ide-oda sétálni, de csak pár pillanatig foglalkozott velük. Utána már gondolataiban is a közelgő csatára készült fel. Még emlékezett arra, hogy kik szöktek meg és jutottak el a hegyig. Ott volt, akivel szemben kétszer is alul maradt, az a narancssárga bőrű volt még ott és a korábbi másik ellenfele az a szimbionta, akivel szemben igen sokan is kevésnek bizonyultak. A bőre ellenállt a támadásainak, és igazából mindenki másénak is. Egyelőre ez a trió jutott eszébe… így inkább figyelte a tájat, hogy mikor is látja meg a saját csapatát, hogy csatlakozhasson hozzájuk.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#67 2009-09-17 16:51:59

Vérontó
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-10-23
Üzenetek: 1463
E-mail PM

Re: Hegy

Vérontó vigyorogva figyeli, ahogy Tao megállítja a tüskéit, majd ahogy felé indulva támad. A rá mért csapás után azonban a szimbionta sértetlenül állva marad, hála új erejének, és azonnal megpróbálja csápokkal körbefonni Tao végtagjait.

- Csodálom a bátorságodat, kis harcias Bruce Lee, tényleg! Bárcsak lenne rá mód, hogy ne kelljen most négyfelé tépnem a testedet, de hát… a csuda vinné el, gondolnom kell a hírnevemre! Ugye megérted, kiskomám? Ugye, ugye, ugyeeeeee??? HAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Majd szavaihoz hűen Vérontó elkezdi a végtagjainál fogva széttépni a férfit, már ha előtte sikerült elkapnia.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#68 2009-09-17 21:35:29

Max Evans
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-08-07
Üzenetek: 981
E-mail PM

Re: Hegy

A tervem egész jól sikerült Morsus segítségével, a szamuráj ugrálások közepette próbálja hárítani a golyókat. Még kiürítem rá a táram, ismételten a gyenge pontokra koncentrálok, hogy lelassíthassam, mert a terv szerint közelharcra mennék, bár valószínű, hogy az egy erősebb oldala, de engem se kell asszem félteni, Szóval amint üres a tár elő kotrom a következőt és töltök az egyik szikla fedezékébe. Közben Zajlanak a harcok a többiek között, még lendületben látom a társaim, így nem féltem őket. Remélhetőleg a szamuráj Morsusra összpontosít mikor megint előbújok a rejtekemből. Megállapítom, hogy hol tudnám elkapni, mikor nagyjából megvan a tippem megindulok felé. Gyorsan használható állapotba helyezem a pengéim egy határozott előre ívelt karmozdulat keretében, majd elrugaszkodom a szamuráj felé és megpróbálok a lehető legkellemetlenebb területeken sebet ejteni. Ha párharcba bonyolódunk megpróbálom használni a harcművészetek területén szerzett tapasztalatim és főleg a kitérő és meglepetésszerű szúró támadásokra szorítkozni, ha azt helyzetem engedi.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#69 2009-09-17 22:06:58

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3697
E-mail PM

Re: Hegy

*Az ütés ugyan betalál, és láthatóan volt ereje is, de Vérontó állja a sarat. Na persze Tao se gondolta, hogy ilyen egyszerű lesz. Csápok törnek elő az ellensége testéből, amik ráfonódnak, és megpróbálják széttépni.*
~Mikor tanulják meg vajon, hogy a fizikai erő kevés.~
*A csápok kezdetben egy kicsit megzavarják Taot, de aztán képességével lebénítja őket, azaz a kifejtett energia mind hozzávándorol - no de nem marad benne sokáig. Egy pár másodperc után a hatalmas feszítőerő már elég energiát biztosít, hogy Tao újabb támadást indítson. A csápok nem jelentenek akadályt a mozgásban, hiszen az általuk kifejtett erő nem tartja vissza őt, így Tao saját erőből, és az energia egy részéből felugrik a magasba, majd felülről az energia jelentősebb, maradék részét egy koncentrált löketben adja le Vérontó felé, hogy így földbedöngölje őt.*
-A nevem Tao, ez majd segít megjegyezni, és egyúttal befogni a szádat. *Mondja támadás közben.*

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#70 2009-09-19 19:52:20

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Hegy

A csápok megbénulnak és Tao újabb hatalmas ütést ad le ez már térdre is kényszeríti Vérontót, de az még jól állja az isteni ellenállásának hála.
A két lövész tüzel, de Tobi közeledik, de ez hibás lépés tőle, mert Matsumoto túl gyors harcművész, aki reagálva a közeledésre a botjával védi a golyókat és a másik kezével három dobócsillagot dob Tobi mellkasába. Ezzel egy robbanótöltényt robbant Matsumoto alatt, amitől a páncélos a földre zuhan.
Logan vadul kaszabolja a szörnyet, aki mindent megpróbál állni, de alig tudja felvenni a versenyt Logan vadságával.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#71 2009-09-19 20:18:16

Vérontó
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-10-23
Üzenetek: 1463
E-mail PM

Re: Hegy

Vérontó dühösen ordít fel, amikor megbénulnak a csápjai, és térdre kényszerül, de aztán újra elvigyorodik.

- Nagyon ott vagy a szeren, Jackie Chan! HAHAHAHAHAHAHAHA!!! Most végezni fogsz velem? Akkor adj bele mihihihihindent, azt javaslom, mert bizony elég tápos vagyok immáron! Úgy bizony, azok vagyunk, de azok ám!

Ha sikerül, a további csapásokat elkerülendő Vérontó teljesen folyékonnyá válik, és belefolyik a föld repedéseibe…

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#72 2009-09-19 20:22:54

Max Evans
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-08-07
Üzenetek: 981
E-mail PM

Re: Hegy

Úgy tűnik mégse volt jó ötlet közelíteni a szamuráj felé, bár nem is az inkább a közeli tüzelés nem volt túl jó gondolat. Az ellen hárította a felé közelítő golyókat és meglepinek még kaptam három fényesen csillogó csillagot is, nem azt a fajtát amit az égen látni esténként, hanem azt a fém ízűt és sajna azokat se épp kellemes körülmények között, gyorsan és a mellkasomba. Egy kis vért köhögök fel, majd egy szisszenés, eszembe jut, hogy a környékre már pár golyót is kaptam, még kevésbé kellemes, de még húzom, még kitartok. Új lendületet veszek a robbanástól földre zuhant ellenfél felé, amíg nem tudja használni a botját útjára indítom az imént tőle kapott csillagokat, remélve, hogy célba érnek. Ha úgy látom megint támadni készül és távolról gyorsan próbálok helyzetet változtatni és közben közel kerülni hozzá. Ha elég közel vagyok megpróbálkozom a lábai kisöprésével, ha sikerül a mozdulat a várt eredménnyel még röptében megpróbálom elkapni pár ütéssel, illetve vágással kis barátunkat.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#73 2009-09-20 10:43:07

Ko-Rel
9. szint - 20 kredit
Regisztrált: 2009-01-22
Üzenetek: 804
E-mail PM

Re: Hegy

Hamarosan végre észrevett mindenkit, vagyis a csatazajokat hallotta meg először, majd pedig arra repülve fel is tűnt számára a kis társaság, ahogyan a másik három ellenfelével hadakozott. Úgy emlékezett, hogy több ellenség volt, de ha ez így is volt, akkor máris jobban álltak, mint az ellenség, azt tekintve főleg, hogy ahogyan látta a sajátjaik közül mindenki rendben volt, kivéve az az alakot, aki az ő korábbi ellenfelével szemben próbált bármit is tenni. A nap fényét látta valamin megcsillanni a távolból, majd pedig az egyik illető megtorpant néhány másodpercre. Két személyt látott, hogy lőtte a szamurájt, míg Logan a nagydarab narancssárgával hadakozott, és Tao is ott volt még a szimbiontával szemben. Igazából már most is hatalmas előnyben voltak a többiekkel szemben, így lehetséges, hogy Logan-nek kellett volna segítenie. Egy robbanás is történt azon a helyen, ahol a távol-keleti férfi volt, így igazából ez döntötte el, hogy Logan-nek fog segíteni. Közelebb repült a társasághoz, és amikor olyan távolságba ért, hogy már támadhasson, akkor próbált olyan szögben helyezkedni, hogy ne Logan-t találja el, majd pedig Vészmanót kezdte támadni a levegőből.

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#74 2009-09-20 19:22:59

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3697
E-mail PM

Re: Hegy

*Vérontó térdere rogy, és ahogy Tao is a földre ér, tovább szövegel. Tao már készülne egy újabb támadásra, de Vérontó ekkor elfolyik, és a föld repedéseibe szivárog.*
~Ez kellemetlen... Onnan nem fogom tudni kiszedni egykönnyen.~
-Azt hittem harcolni akarsz, kemény fiú, nem bújócskázni.
*És ekkor... Az égen feltűnik valami kékség, aztán egyre közelebb jön, és kezd kibontakozni Ko-Rel formája, ahogy errefelé repül. Tao egy másodpercig figyeli csak a nőt, és elsőre az jut eszébe, talán baj lehet a többiekkel, és segítséget akar kérni. Aztán felmerül benne, hogy a nő mégiscsak harcos, ahogy azt korábban ő is gondolta, és nem bírt ellenállni. Ko-Rel cselekedetei végül az utóbbit igazolják be, Loganhez megy, hogy segítsen a harcban. Eközben Matsumotot ketten is lövik, vágják, támadják, bár igaz, az egyikük most megsérült, de úgy tűnik, bírja a gyűrődést. Vérontó pedig sehol. Tao pontosan tudja, hogyha megpróbálna mások harcába beavatkozni, Vérontó azonnal előbukkanna, és megtámadná. Így csak másokat sodorna veszélybe. Ha viszont tétlenül vár, Vérontó is beavatkozhat más harcokba.*
-Mi van, nagyfiú, egy kis csihipuhitól máris inadba szállt a bátorságod? *Felkészül egy esetleges támadásra, a terepet pásztázza.*

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#75 2009-09-23 21:01:56

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Hegy

Logan kihasználja Nova segítségét és az égbe ugorva megrúgja a sípcsontjával, így a törhetetlen fém a meglőtt szörnyet a földre viszi.
Tobi taktikus. A támadása beválik, a csillagok eltalálják és mivel Matsumoto támadása ellen készül így annak nincs esélye főleg, hogy Morsus további lövésekkel segít be. Az ütések után a szamuráj a földre zuhan és Morsus az alkarjára néz.
- Uraim... Galactus elindult.
- Pakoljuk össze, akiket elkaptunk és indulás.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hegy         Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hegy         Empty Re: Hegy

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 06 Aug. 2011, 23:38

#76 2009-09-23 21:09:51

Vérontó
11. szint - 25 kredit
Regisztrált: 2007-10-23
Üzenetek: 1463
E-mail PM

Re: Hegy

Vérontó pár cseppje előszivárog a földből éppen Tao talpai alatt, és terve szerint azonnal átszúrja azokat alulról. Ha ez sikerül, az átszúrt lábaiba kampóként akaszkodik bele, majd elkezd tovább szétterjedni Tao testén, hogy végül teljesen megfulassza.

- HAHAHAHAHAHAHA!!! Az inamba? A bátorságom? Uhuhuhuhugyan, Bruce Lee, nem vagyok én bátor, sokkal inkább egy gyáva, gerinctelen alak, AKI ALATTOMBAN TÁMAD!!! HAHAHAHAHAHAHAHA!!! De legalább van önkritikám, igaz? Bizony ám, bizony ám!!!

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#77 2009-09-23 21:45:47

Max Evans
10. szint - 22 kredit
Regisztrált: 2009-08-07
Üzenetek: 981
E-mail PM

Re: Hegy

Morsus segítségével sikerül a terv a japán a földön, Loganék is sikerrel jártak, a sárga szörny elterült a földön, ennek felettébb örülök. De nem látom a szimbiontát és Tao se vág olyan „ győztem, faszagyerek vagyok” fejet, bár nem ismerem, lehet, hogy nem is szokása az ilyen. De azért inkább figyelek hátha lépni kell, bár nem tudom, hogy mit tehetnék ha előbukkan a tag. Egyenlőre figyelem a frissen szerzett szamurájunk, aki jelenleg még elég passzív, bár valahogy remélem, hogy úgy is marad, békésen a földön, hasonlóan érzek a kis sárga forma iránt is, addig jó míg pihen, békés mint egy csecsemő. Ha megindul a csapat én is követem őket.

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#78 2009-09-23 21:58:39

Tao
Moderátor
Regisztrált: 2007-07-23
Üzenetek: 3697
E-mail PM

Re: Hegy

*Logan és Ko-Rel legyűrik az ellenséget, a két másik fickó is padlóra küldi a szamurájt, Tao viszont egyedül van Vérontóval szemben, és nem túl jó a helyzet. Veszélyt ugyan nem nagyon jelent rá véleménye szerint, de azért jobb félni, mint megijedni. Hirtelen azonban Tao különös nyomást érez a föld felől, a talpán valami talajtól eltérő tapintású anyagot érzékel, a nyomás egy pillanatig mintha nőne, aztán elhal, ahogy a passzív képessége működésbe lép. Az energia egyenesen Taoba áramlik, és egy pár pillanat kell csak, hogy felfogja, mi is történik, és a továbbiakban már tudatosan is koncentrálhasson Vérontó megállítására. És még többre. Az energiát nem csak addig szívja el, amíg a csápok mozdulatlanná válnak, képességének másik formáját kezdi használni, így molekuláris szinten vonja el az energiát Vérontóból, aminek hatására előbb-utóbb részecskéi megszűnnek rezegni, és a teste gyakorlatilag megfagy. Ehhez már nagyobb koncentráció szükséges, de szerencsére jelenleg nem sok zavaró tényező veszi őt körül, nincs már harc, és bár hallja, hogy menni kéne Galactushoz, nem nagyon foglalkozik vele, neki még itt elintéznivalója van. El kell intéznie Vérontót.*

//Tudtam, hogy előbb-utóbb hasznát veszem annak a 24 kredites képességfejlesztésnek, ezer köszönet mégegyszer Mani, hogy elfogadtad. :rolleyes://

Kilépett

Jelentés |
Idézet

#79 2009-09-24 09:58:46

Ko-Rel
9. szint - 20 kredit
Regisztrált: 2009-01-22
Üzenetek: 804
E-mail PM

Re: Hegy

Úgy nézett ki, hogy a támadása sikeres volt és jókor is érkezett, további sérültjük nem lett és a támadása kellően el tudta vonni Vészmanó figyelmét. A levegőből tökéletesen látta, hogy Logan a levegőbe ugrik és fejbe rúgja kettejük közös ellenfelét, aki pedig ettől el is feküdt a földön. A narancssárga illetőnek nem volt szerencséje, az elmúlt néhány nap alatt másodszor esett ennek az oldalnak a fogságába. Az ő korábbi kétszeri ellenfele is kidőlt közben, így most már nem maradt ellenfél, aki ellen szükség lehetett volna rá. Körbepillantott, egyvalakit nem látott, korábban itt volt a szimbionta, most azonban sehol, sem volt. Lassan ereszkedett le a földre a férfiak társaságába, majd pedig körbenézett, egyszerűen még mindig nem látta. Igazából nem úgy tűnt, mintha valaki komolyabban aggódott volna amiatt, hogy eltűnt, pedig meg mert volna esküdni arra, hogy akkor még itt volt, amikor megérkezett. Lehet, hogy megszökött, mert nem látott esélyt arra, hogy győzzön. Morsus-ra nézett, amikor az megszólalt, a város felé pillantott és valóban úgy tűnt, mintha tényleg támadás készült a Bolygófaló ellen.
- Ahogyan látom az istenek is elindultak Galactus ellen – mutatott az égre, ahol már most hatalmas viharfelhők tornyosultak Thor-nak hála.
Elindult Roy irányába, hogy majd őt vigye vissza a városba, mint az egyik eszméletlen foglyot, amikor a föld remegni kezdett és elkezdődött Tao és Vérontó talán legutolsó csatája.

//Folytatás: Redrose városának része//

Utoljára szerkesztette Ko-Rel (2009-09-26 10:05:58)

Belépett

Jelentés |
Törlés |
Szerkesztés |
Idézet

#80 2009-09-25 22:49:59

Morsus
Adminisztrátor
Regisztrált: 2007-01-09
Üzenetek: 7460
E-mail PM

Re: Hegy

Vérontó támadása tökéletes volt, de Tao képessége egyszerűen torz vörös kristályszobrot csinál vérontóból. Morsus ekkor biccent és elkezd begépelni dolgokat az alkarján lévő vezérlőbe majd a csapat megjelenik Redroseban és a bűnözők annak a börtönében. (Pár kör múlva vérontó újra képes lesz mozogni és Morsus nincs azzal tisztában, hogy Alexander éppen kijáratott gyárt a börtönben)
Így hőseink ismét a csata közepén találják magukat szemben Galactussal.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hegy         Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hegy         Empty Re: Hegy

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.