Malacus Quai

Go down

Malacus Quai Empty Malacus Quai

Témanyitás by Malacus on Szomb. 12 Szept. 2015, 11:48

Név: Malacus Quai
Egyéb név(i): Malacus, Inas, kölyök
Faj: ember, mágiahasználó
Nem: férfi
Jellem: Nem bízik meg az idegenekben, gyakran tanácstalan. Kissé gyávának mondható
Személyazonosság:titkos
Születési helye és idő: 979. május 22. Spanyolország
Kor: 19
Család: Nem ismerte őket
Foglalkozás: korábban mágusinas, most éppen semmi
Testmagassága: 176cm
Testsúlya: 68 kg
Szeme színe: rózsaszín
Haja színe: fehér
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: Beteges külső, kissé görnyedt és girhes. Van egy jel a jobb csuklóján. (egy villám, amit egy kígyó vesz körül.)
Repülési sebesség:
Egészségi állapot/ betegségek: Rémálmok, köhögési rohamok, egyszerű, folyton visszatérő kisebb tünetek.

Életrajza:
Malacus egy egyszerű árva volt, akit hajléktalanok neveltek egészen 5 éves koráig, majd magukra hagyták. Sose ismerte a szüleit, se azt, hogy honnan származhatott. Egy nemesi rangú család egyik tagjának megesett rajta a szíve és ezért befogadták magukhoz, mint szolgálót. Lassacskán beletanult a szolgaságba, bár a család 15 éves leánykája, Cathil úgy tekintet rá, mintha a saját öccse lenne. Viszonylag tűrhetően élt, bár minél idősebb lett, annál több munkát sóztak a nyakába.
8 évesen valami érdekeset tapasztalt, miközben a család másik gyermeke, a 14 éves Josef éppen kiabált vele. Az egyik pillanatban még minden gyűlöletét elfojtva hallgatta a nagyképű patkány nyavalygását, a másikban meg, miután már elszakadt a cérna, egy kisebb szikra csapott ki a kezéből, egyenesen a Josef mögött álló vázába, amitől az egy picit megpörkölődött. Meg se kell említeni, Josef sírva rohant a szüleihez, Malacus meg Cathil-hez rohant. A villám rosszat jelentett, főleg miután egy jel jelent meg a karján. Malacus egy ritka és elég rossz hírű máguscsalád leszármazottja lehet, akiket sajnos nem igazán láttak szívesen se élve se holtan. Malacus félt attól, hogy végezni fognak vele a mágikus vére miatt.
Az eset után pár nappal egy öregúr érkezett a házba. Állítólag valami tanár lehetett valami nemesi iskolából vagy miből, így a család szívesen fogadta. A szülők úgy hitték, hogy Josef miatt van itt, és talán a gyermekük egy még előkelőbb iskolába mehet. Éppen a díszes nappaliban beszélgetett a két szülő az öregúrral, amikor Malacus belépett a szobába, egy tálca süteménnyel és teával. A fejét lehajtotta, hogy még csak véletlenül se nézzen a vendég szemébe. Mikor letette a finomságokat az asztalra, az öregúr megszólította:
- Neked mi történt a kezeddel fiacskám? - kérdezte, majd Malacus jobb kezére mutatott, ahol a mágikus jelet egy kötés takarta el.
- Ne is törődjön vele Lord Sigmund, ő csak egy szolgáló. Megégette magát, ennyi az egész. - mondta a család feje őszinte megvetéssel és pökhendiséggel a hangjában. Malacus éppen távozni akart, amikor hirtelen valami különöset érzett Lord Sigmund irányából. Mintha egyik pillanatról a másikra valami különös aura lengné körbe, amit eddig sose tapasztalt. Malacus utoljára ehhez hasonló érzést akkor érzett, amikor tudatosan próbálta használni a mágiáját. Észre se vette, de időközben felemelte a fejét és ránézett az úrra, amit a szülők nem néztek jó szemmel.
- Khm - köhintett a ház ura - Malacusnak még sok teendője van, szóval jobb lenne, ha elindulna. - az utolsó szavakat keményen kihangsúlyozta, de mielőtt Malacus távozhatott volna, Lord Sigmund közbeszólt.
- Szóval ő az inasuk? - kérdezte, amire a ház ura csak bólintott. - Mennyiért adnák el nekem?
A szülőknek először tágra nyílt a szemük, majd elgondolkodóan néztek egymásra.
- Ennek mi köze van az ittlétéhez? Nem Josef miatt jött?
- Hogy őszinte legyek, az egyetlen tehetséggel rendelkező személy ebben a házban, a fiatalember itt mellettem. - majd a fejével Malacus felé bökött. - Egy rossz hírű, de mágiával rendelkező család leszármazottja és ez a mágia benne is jelen van.
- És mire akar kilyukadni ezzel?
- Arra, hogy én felveszem őt az én inasomnak és cserébe hallgatok a maga törvénytelen vagyonszerzését illetően. Elég fair ajánlat nem?- a ház urának tátva maradt a szája.
- Maga honnan...?
- Akkor ezt megbeszéltük. Gyere fiam. - majd felállt és kisétált a házból, Malacus pedig jobb híján követte. Többet akart tudni a dolgokról és nem akart egy egyszerű inas maradni. Ki akarta használni a vérörökségét.

Malacus, Sigmund tanítványa lett, aki egy mágusszervezet tagja volt. Kevesen tudtak róluk, de a feladatuk miatt jobb volt a névtelenségben és a homályban élni. Malacus sokat tanult a mesterétől, bár nem lett olyan tehetséges mágus, mint a többi tanítvány. Nehezére esett a koncentráció és jobbára mindig beteg volt. A vérörökség nem minden esetben jó. Mire betöltötte a 19-et, addigra a mágusszervezet helyzete sokat romlott és az ősi ellenségük pedig rájuk találtak.
Az ajtót nem egy retesszel és bútorokkal torlaszolták el, de Malacus tudta, hogy nem fog olyan sokáig tartani. A kardját készenlétben tartotta, bár tudta, hogy úgyse fogja hasznát venni. Ha ideér a Fekete Vihar egyik mágusa, akkor előbb fogja őt darabokra szaggatni, minthogy elő tudná venni a fegyverét. Mindent egybevetve rosszul állt a szénájuk. Sigmund mester egy bájitalt kotyvasztott, bár Malacus nem tudta, hogy mégis mit érhet egy itóka egy csomó mágus és zsoldos ellen, de igyekezett bízni a mesterében. Sigmund rövidesen elkészítette az italt és egy kis üvegcsébe helyezte, majd Malacus kezébe nyomta.
- Ez mi, mester? - kérdezte remegve Malacus, közben nagy nehezen visszacsúsztatta a kardját a hüvelyébe.
- Ez egy olyan bájital, amin több évtizede dolgozok. Ezzel be lehet jutni az idő alagútjaiba és egy másik időbe utazni.
- De mester, az időugrás nem veszélyes? A könyvek és az elméletek szerint...
- Most ne a könyvekkel törődj, hanem idd meg a bájitalt. - parancsolta és Malacus pedig lenyelte az egészet. Szörnyű kesernyés ital volt, ami égette a torkát. Hirtelen a mester kezeit érezte a vállán, a tekintetét pedig az övébe fúrta. Ezután Sigmund elmondott egy igét és Malacus fejében megjelent egy bonyolult rituálé minden részlete.
- Mi..mi volt ez mester? - kérdezte kissé szédelegve.
- A mágusok szent könyvének a pecsétje. Ezzel a varázslattal tudod megszerezni a könyvet. Ez az ige mesterről tanítványra száll és én most megosztottam veled. - majd felsóhajtott - Nem engedheted, hogy a Fekete Vihar kezébe kerüljön a könyv. - majd távolabb állt és elmondott egy sor igét. - A jövőben a Fekete Vihar leszármazottjai biztosan keresni fognak. Rejtőzz el, menekülj, vagy harcolj, de sose hagyd, hogy a kezükbe kerüljön a könyv! - Malacus mondani akart valamit, de egy hang se jött ki a torkán. Minden elsötétedett.

Egy mellékutcában tért magához. Egy nyirkos, büdös mellékutcában. Nagy nehezen felállt, majd elhányta magát. Körbenézett, de semmi se volt ismerős. Valami furcsa épületek között lehetett egy nagyon zajos helyen, de hogy hol, azt nem tudta. Ekkor meglátott egy embert. Egy nagyon furcsa öltözékű embert, aki egy nagyon érdekes dolgot tartott a kezében. Azonnal odament hozzá és megkérdezte:
- Milyen évet írunk? - kérdezte, de az idegen csak felhúzta a szemöldökét. - Azt kérdeztem milyen évet írunk! - kiabálta Malacus, mire az idegen elejtette a furcsa, világító tárgyát.
- 2026. - a szám nagyon érdekesen hangzott. 2026. Tehát ilyen messzire küldte őt a mestere, több mint 1500 évet előre.
- És most pontosan hol vagyok?
- New York cityben. Kérem ne bántson. - dadogta az idegen, majd elfutott. New York? Az meg hol lehet? Vajon ki lehet itt a király? Ezernél több kérdése volt, de válasz egy sem
Ne, sokkal később egy szervezet elkapott, szerencsémre nem volt közük a Fekete Viharhoz. Kérdések követtek kérdéseket, de szerencsémre nem tartottak valami veszélyesnek. A kérdésekben sok részlet felett elsiklottam, mint, hogy mi a küldetésem meg a többi, de utána adtak valami papírokat és a kardomat is megtarthattam, mondván ez egy családi ereklye. A papíroktól persze azonnal megszabadultam és igyekeztem minél jobban felszívódni.


Mágia: Alap mágia: Képes észlelni a mágikus aurákat.
Villámok Kisebb villámok teremtésére képes, amik nem halálosak, de erős fájdalmat okoznak. Egyszerű kézmozdulat kell hozzá és egyetlen, rövid varázsige, amit nagyon halkan mond ki.
Gyógyítás: Kisebb sebek és betegségek gyógyítása 4 kör alatt

Felszerelés: Amit magával hozott a múltból.
Egy egyszerű, zöld öltözék, egy fekete vászonnadrággal. Egy bőrvért és egy acélkard. Egy kis bőrerszény, benne néhány gyógynövénnyel. Cipője nincs.


Szakértelmei: Ügyesen bánik a karddal. Az angol nyelvet tanulja, bár még nem megy annyira, mint kéne.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Szükség szerint

Megjegyzések: Timofei multija, a kvíz jutalmaként.


A hozzászólást Malacus összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 12 Szept. 2015, 18:40-kor.
Malacus
Malacus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 93
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 12.
Tartózkodási hely : nem tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Malacus Quai Empty Re: Malacus Quai

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 12 Szept. 2015, 13:13

Öööö ez több helyen vérzik...
A Hydra, ahogyan én mesélem nem ilyen toleráns ez nem gyerekmese, hogy bárki bármit tehet, amit akar, ha parancs nélkül cselekedett az apád őt és téged is elpusztítottak volna.
Apuka elment a SHIELD-hez is sántít, ilyen nem történhetett.
A karaktered a legjobb esetben is elzárva van, ki nem engedve és akcióra sem küldik ki, teljes bukás a kísérlet és nem siker. A Hydra nem elmebetegek és őrültek gyülekezőhelye, hanem egy náci okkunlitsta katonai szervezet. A megalománia belefér, de az, hogy bárkit megölsz, mert csak kit érdekel már nem, révén mi akadályoz meg benne, hogy a saját csapatodat kinyírd, ha rossz szót szólnak? Semmit, mert a karinak nem jelent semmit...
Egyszer már volt hasonló JK a csapatban, aki ugyanilyen gondolkodású volt és még ugyanúgy emberi húst is evett, nem egy küldetést sodort veszélybe és volt, ami miatta nem sikerült pont az ilyen viselkedés miatt.
Ilyen mentalitással, karakterrel kb csak öngyilkos küldetésre küldenének, hogy megszabaduljanak tőled és nem tudnálak a többi játékoshoz sem betenni, akik főleg csöndes blackops küldiket csinálnak + a kari nem csapatjátékos (mondjuk ez nem baj, de számíts rá, hogy nem fogsz beférni korszakkalandban a többiek mellé, ha jönnek és blackops küldire sem tudlak elfogadni, ha megindoklod, hogy miért is engedtek ki a bezárásból).
A képesség pedig túl sok, még szuperhumán is max 3db-al indul, szóval kettőt vonj le.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Malacus Quai Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Malacus Quai Empty Re: Malacus Quai

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 12 Szept. 2015, 18:28

Ez így rendben van, azért írd le, hogy mivel hozod létre a varázslataidat. Kézjelek, rúnák rajzolása, varázsszavak kimondása.

A gyógyítás így néz ki pontosan:
Másik mágia (gyógyítómágia): Folyamatos koncentrációt igényel és egyelőre kézrátételt.
Könnyű sérülések, enyhe betegségek – 4-5 kör alatt teljesen begyógyítani, meggyógyítani
Súlyos sérüléseket, csonttöréseket, közepes betegségek – 4-5 óra alatt képes teljesen begyógyítani, meggyógyítani
Életveszélyes sérüléseket, súlyos betegség – 1-3 nap alatt képes rendbe hozni, és néhány óra alatt elérni, hogy az életveszélyes sérülésből/betegségből súlyossá módosuljon a sebesülés/betegség
Halálos sérülés/betegség – egyelőre egyszerű gyógyítással nem tud mit kezdeni velük

Illetve, javasolnám, hogy írd be a végére, hogy átestél az ARMOR / WAND vizsgálatain, begyűjtésén, mivel NY-ban vagy pillanatok alatt összekaparnak a megérkezésed után. A KM-ek túl vannak terhelve így is, ezért javaslom, hogy néhány mondatban írd le, hogy bevittek, megvizsgáltak, kihallgattak, majd mivel nem jelentesz veszélyt elengedtek és adnak hamis papírt is a beilleszkedéshez. Ezt sajnos nem tudod megkerülni, így vagy beleírod, vagy lejtászod.

Ha javítod amit kértem az elektromos varázslatnál és eldöntöd h beleírod-e a végét, vagy KM-el mesélteted le, szólj és elfoglak fogadni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Malacus Quai Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Malacus Quai Empty Re: Malacus Quai

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 12 Szept. 2015, 18:48

Akkor így elfogadva.
Kaptál egy latin-angol szótárt kapsz ajándékba, hogy gyorsabban tanulj. Egyébként a SHIELD-től kaptál 900$ támogatást. Bevételnek mivel regisztrálva vagy 200 dollár segélyt kapsz hetente.
Egy adatlapot írj és hess játszani Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Malacus Quai Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Malacus Quai Empty Re: Malacus Quai

Témanyitás by Malacus on Szomb. 12 Szept. 2015, 18:51

Név: Malacus Quai
Lakás/Létesítmény: Egyenlőre az utca, bár mindig talál egy biztos zugot.
NJK: Ermac Quinn
Foglalkozás: A mágusok könyvének őrzője
Munkahely: az élet
Pénz: 2000$
Bevétel/hét: 200$ segély
Eszközök: néhány gyógynövény, egy kopott bőrvért, egy sporttáska (100$), spanyol-angol szótár(ajándék)
Felszerelés/fegyverek: Acélkard
Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség: A Fekete Vihar leszármazottjai

Felhasznált kreditek: 3
Fennmaradó kreditek: 1
Malacus
Malacus
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 93
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 12.
Tartózkodási hely : nem tudom

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Malacus Quai Empty Re: Malacus Quai

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.