Sing

Go down

Sing Empty Sing

Témanyitás by Sign on Vas. 04 Okt. 2015, 22:14

Név: Sing
Egyéb név: Astronomer
Faj: Kitalált
Nem:  férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: nem tudni
Kor: nem tudni
Család: -
Foglalkozás: a bajbajutottak segítése, bűncselekmények megakadályozása
Testmagassága: 182 cm
Testsúlya: 94 kg
Szeme színe: nincs
Haja színe: nincs
Bőre színe: üvegszerű, mely a csillagokat tükrözi
Különleges ismertetőjel: a bőrén mindenhol tükröződik a galaxis
Repülési sebesség: még nincs
Egészségi állapot/ betegségek: kitűnő állapot

Életrajza:

Élet a mindennapok posványában

Még emlékszem az első látottakra, melyek az óvodás korszakomból valók. Igazán szép idők voltak, miket még nem fertőzött meg a felelősség, valamint a Föld nem vált a korrupt emberek, na meg a hatalommániások játszóterévé. Éppen egy szép kristálypohár tartottam kezem közt, minek tartalma a csuklóm finom mozdulataira kellemes hullámokat keltett. A mobiltelefon halkan rezegni kezdett a rózsafaasztalon. Én persze tudomást se akartam róla venni. Elmélyültem tűrtem a viszonylagos csendet, mit néha megkoronáztam a húsz évig érlelt whisky bársonyos ízével. Mikorra háromszor egy huzamra megcsörrent a telefon, már kénytelen voltam felvenni azt. Mielőtt végig csúsztattam volna az újamat a kis zöld motívumot, megláttam miszerint a volt kollégiumi szobatársam keres.
- Helló Zack! - köszönt bele a kissé rekedtes hang, mely Jim Redcliff-től származott.
- Üdvözöllek! Miben segíthetek? - tettem fel az egyszerű kérdést, s semmi személyeset nem fűztem a dologhoz.
- Lassan eljöhetnél velünk egy kis sörözésre... nézd tudom, hogy mi történt két hónapja, de nem temetkezhetsz bele, ez a te érdekedet is szolgálná! - szólalt fel a végére Jim, azonban én szóra se méltattam a megnyilatkozását, helyette inkább leraktam mobilamat. A szerkezet még egyszer utoljára megrezzent, ám nagy lendülettel felkaptam azt, és egyenesen a falhoz vágtam. A műanyag töredékei a perzsaszőnyegen szétterülve hevertek. Megkönnyebbülés fogott el, mégis tudtam, miként lassan el kell mennem Dr. Lara Osland pszichológushoz. A doktornő szobájához vezető ajtót egy  Freud-ról készült mellszobor őrizte üreges szemeivel. A bőrrel borított ajtó mögött a negyvenes éveiben járó nő éppen valami könyvet olvasott. A hang hatására felnézett, ezt követően pedig becsukta az olvasmányt. Amint levette olvasó szemüvegét még inkább szemrevalóbbnak tűnt. Mindig is a szokásos dolgokról beszéltem vele, néha egy kis rorschach-tesztetel megspékelve. Apám halála igazán megrázó élmény volt számomra. Először bele se mentem ebbe az agyturkászos dologba, mégis anyámnak sikerült rábeszélnie, valamiért őt nem annyira rázta meg az eset. Most például azt hangoztatta Lara, hogy hagyjam el a várost, illetve mennyek világot látni. Lassan valamit cselekednem kellett, hiszen magam se akartam, miszerint a lelkem felemésztődjön, és az apám által rám hagyott pénzből pedig szinte bárhova eljuthattam. Még aznap este lefoglaltam a jegyeket Portugáliába, persze szinte egész Európát beszerettem volna járni. A reggel nagy részét csomagolással töltöttem, sok mindent magamhoz vettem, hiszen nem kis világnézésre megyek.  A környezetváltozás lassan kezdett rám hatni, minek a magam módján én is örültem. Három hét múltán, még egy new yorki lánnyal is megismerkedtem, aki éppen aznap töltötte szabadságát Dublinban. Kezdett az életem helyrerázódni. Úgy voltam vele, hogyha hazatérek Olaszország után, illetve felkeresem Julyt . Szicíliában megszerettem volna nézni  Agrigento romjait ezért oda is elmentem. A nap utolsó fényei, ahogyan rávetültek a dombon elterülő romos épületre annál nem is kellett több. Hamarosan beesteledett, minek hatására az égen előbújtak a csillagok.
~ Szokatlanul fényesek a csillagok a mai napon. Még ilyet az ilyen dolgokról régóta nem elmélkedtem. Vajon July is látja ezeket a szép csillagokat. - töprengtem el, mikor megcsúsztam, s egyenesen valami régi kőpadló felé közeledtem. A csúszás hatására, amint a kővel borított aljzatra érkeztem az beszakadt alattam. A holdnak a fénye pont bevetült a felettem ütött lyukon. Valami, még eddig fel nem tárt helyen kötöttem ki, hol a víz mellkasig ellepett. Éreztem amint a víz teljesen átáztatja a ruháimat. A telefonom szerencsére vízálló készülék volt, azonban valami elektromos feszültség mégis megakadályozott annak használatában. A mobil képernyője folyton összevissza villogott, illetve fekete csíkok borították. A kijárat olyan két méterre lehetett a fejem fölött ezért megpróbáltam felmászni.
- Te ki vagy idegen? - érdeklődött valami suttogva, minek hatására rögtön megrémültem, mi több visszaestem a vízbe.
- Ki szólt?! - tettem fel a kérdést rémülten, habár nem érkezett rá választ, úgy véltem csak a tudatom játszik velem. Hamarosan mégis volt okom aggodalomra, hiszen a falakba vésett csillagképek fényesen kezdtek el világítani.
- Végre, valahára rám mosolygott a sors. Van egy bolond ember, ki végre megtalálta ezt az elrejtett helyet. - mondta az ismeretlen hang.
- Milyen bolondról beszélsz? Amúgy te mégis ki az isten... várjunk csak ne tápláld a saját elmebajodat Zeck. Ez nem is létezik, csak tudomást se vegyél róla. Úgy is kijutok innét és egy kis metaxával orvosolom a bajomat.  - jegyeztem meg magamnak, miként megpróbáltam megint felmászni.
- Hmm az jól hangzik, gondolom valami pia lehet. Ja amúgy fölösleges próbálkozás. Innen csak velem együtt tudsz kiszökni. - jelentette ki az ismeretlen hang, ennek ellenére rá se hederítettem, minek a következménye az lett, hogy egy bizonyos szinten hatalmas fájdalom fogta el a testem és aláhulltam.
- Még mindig áll a lehetőség, bár nekem és neked nincs választásunk. Én nélküled nem tudok kimenni innen, te pedig nélkülem nem bírsz. Szóval igen.... javaslom fogadd el! - tette meg a felajánlást az eldugott hely lakója. Félóra kellett, miként felhagyjak a próbálkozással.
- Mi a neved? Gondoltam már valamit megszeretnék tudni arról, akivel egyesülni kell vagy micsoda. Meg mi is vagy te valójában. - tettem fel a kérdéseket, aztán vártam a válaszokat.
- A te nyelveden talán Sing lenne rá a legmegfelelőbb szó, ja meg ez menőn is hangzik. Én még a régi rómaiak korában szabad voltam. Némelyik császár még általam akart volna egyistenhitet létrehozni Rómában, ám ez rossz ötlet volt. Minden szobrot megsemmisítettek rólam, mi több még a fennmaradt emlékeket is. Szóval nagyjából ennyit tudok magamról elmondani. Na meg mielőbb megkérdeznéd, nem lesz neked rossz sohasem foglak bántani, mivel attól megsemmisülnék én is, az meg ellenemre van.  Ja meg tudom mi jár a fejedben, vajon honnan tudok angolul? Hát az engedélyed nélkül egy kicsit beletúrtam az agyadba, mikor te még folyamatosan bénáztál a falamon.  - mondta el tömörem Sing, minek köszönhetően nagyjából tisztába voltam a dolgokkal.
- Hát azért ne nagyon turkálj a fejembe jó! Amúgy most lesz valami, vagy csak hülyítettél itt? - törekedtem az információ megkaparintására.
- Ohhh. Mindjárt villámok jönnek az égből, megnyílik a föld... te komolyan ilyen hülye vagy? - vont kérdőre Sing, mégis hamarosan a víz alján lévő sötét anyag feloldódott, mindamellett teljesen elborította a testem.

Egyesülés a lénnyel

Hamarosan a fekete anyag révén formát öltöttem a fickó személyében. Még szerencse, miként rám talált, persze én elbeszélgettem volna még magamba ebben a kis barlangba, de mégiscsak jobb lesz kint. A test az utolsó manifesztációban formálódott meg. Hosszú palástban, római páncélban, s sisakban. Hamarosan kiugrottam a résen át, minek hatására újra láthattam a csodálatos csillagképeket.
- A ruházatom, bocsánat a ruházatunk kissé divatja múlt. Egy kicsit beletúrok megint a fejedbe, miszerint találjak valami jó ötletet. - jelentettem ki, majd Zack agytekervényeiben turkálva, láttam a mostani modern ruházatokat, valamint pár igazán menő képzeletbeli öltözéket is. Hamarosan a fekete folyadék újból átformálódott. Sokkal modernebb és menőbb öltözékké. Fekete öltöny jelent meg rajtam, neonkék vállapokkal, alatta pedig fekete ing. Fej helyett csak egy üvegszerű sisak képződött, mi a galaxist tükrözte, valamint a szabadon hagyott kezeim is ugyanez alkotta.
~ Ez tényleg jól néz ki, bár én még mindig nem így képzeltem ezt a dolgot. - jegyezte meg Zack, hangjában némi duzzogás hallatszott.    
- Nyugi, majd hozzászoksz. Én örülnék a helyedben, miszerint ilyen király alakkal egyesülnék. - jelentettem ki, sőt elkezdtem koncentrálni. Minden erőmet összegyűjtöttem, hogy újfent kipróbáljam a képességeimet. Az egyik fatörzsöt célba véve szétakartam azt ütni. Ökölbeszorítottam a kezemet, s teljes erőmből belecsaptam. A fa teljesen épségben maradt, csak a kezem fájt, azonban az irdatlanul.
- Na jó akkor a növénynek megparancsolom, hogy törjön szét! - kiáltottam el magam, bár újfent nem sikerült semmi.
~ Ez a nagy erőd, erre még én is képes vagyok. Vagy a te erőd az, miszerint képzeletben legyőzöl egy fát? - tette fel a szarkasztikus kérdést Zack.
- Mit merészelsz?! Én a világ egyik leghatalmasabb Istene vagyok! Áhh talán tényleg kiégtem. Kit akarok álltatni, tök béna vagyok. - zsörtölődtem, bár az semmiben nem segít, habár legalább kijutottam a barlangból.
- Várjunk csak! A bolygók állása talán segíthet rajtam. - most a Hold a legnagyobb erőt adó égitest, ez biztos. - támadt bennem a felismerés, aztán egy hatalmas csapással óriási fény keletkezett.
- Na, még mégse vagyok annyira kiégve. - jelentettem ki büszkén.
~ Fuuu had gratuláljak, most azt a fát teljesen megvakítottad. - ismételten iróniával próbálta Zack letörni a szarvamat, mégis én erre a kis semmiségre is tökéletesen büszke voltam.
- Na a következő a terv. - én levetem a maskarát, és együtt meglátogatjuk July-t New Yorkban. - adtam az ötletet újdonsült modern barátomnak.
- Ez nem is rossz ötlet, de hogy érted hogy mi? - kérdezte a porhüvelynek használt ember, mi némiképp jogos volt.
- Ugyan testvér, szánnyál már meg ezzel a new yorki bigével. Már nem tudom hány éve nem voltam csajjal. - könyörögtem neki, hisz nem akartam kimaradni a muriból.
~ Miiii? Nem! Na meg hagyd már ezt a szlenget! - parancsolt rám a felszabadítóm, azonban ennek a válasznak nem örültem. Hamarosan elmentünk New York-ba, mégis nemcsak a romantika miatt. Szüksége volt a városnak rám. Rengeteg bűnüldözést, valamint világháború megedzette a két személyt, azonban mégis szeretett segíteni a rászorulókon.  


Fajleírás Sing:

Eddig egyetlen fajról lehet tudni, amely talált magának egy gazdatestet, név szerint Zack Caldwellt. A lényről eddig maga a tulajdonos se tudott meg sokat, igazából csak annyi tudomása van, hogy Rómából származik, valahogy az ókor környékén.Szimbiótaszerű lény, ki nem tud Zack nélkül élni ezért mindent megtesz a gazdateste túlélése érdekében. Fekete masszaszerű anyagként manifesztálódik, és sokféle megjelenést magára tud venni. Az ereje a bolygókhoz kötött, valamint az azokhoz tartozó Istenekhez.

A legenda:

A legenda: Igazából ő még Kr. e 193-ban jelent meg először a földön, hol bebörtönzésre került. Idegen eredetű faj, amely egy meteor lévén került Szicíliába. Sing nem volt képes megmaradni az új világban, valahányszor megpróbálta elhagyni a meteort sejtjei rombolódni kezdtek. Csak a szerencsének köszönheti, miként rátalált egy pásztor, kinek a felajánlás tetszett. Az egyesülés révén a masszaszerű lény rákapcsolódott a juhász sejtjeire, mi módon képes volt az új létformán meglenni. Barangolásai során megismerkedett a római hitvilággal, illetve merített annak tudásából. Hamarosan rájött, hogyan kell irányítani a vizet, villámokat lőni, növényeket elsorvasztani, valamint virágba borítani. Ezt csakis a bolygók erejének köszönhette, ugyanis azok kapcsolatban állnak vele. Eleinte félistenné nőtte ki magát, majdan az istenekéhez hasonló hatalma lett. A hatalomtól megrészegülve  a saját tiszteletére templomokat, s szobrokat építettet. A császárokat pedig rávette arra, miként az ő vallását kövesség, így megalkotva a constellatio monoteista vallást. Az istenek ennek nem örültek, ezért Jupiter a meteoritból készített egy börtönt, aztán bezárta oda Singet. A lény hibernációs állapotba juttatta magát, s várt amíg újra felébredhet.

Képességei:

Hold/Luna
A fény képességét képviseli, pontosabban a hold fényét. A testéből létre tud hozni fénykitöréseket, amivel 20 méter sugarú gömbben képes vagy elvakítani másokat (2 körönte tud használni), a fénnyel vakítani, vagy kisebb égési sebeket tud okozni, ha koncentráltan lövi azokat. Csak nyáron képes használni, ezen képességet.
Neptun/Neptunusz

A víz képességének kiteljesedése. 100 liter vizet képes megmozgatni, ám csak víz közelben. A folyadékot még formálni is képes, mondjuk pengékké, vagy koncentrált vízsugárrá (3-4 körig képes a manipulálni a vizet). Csak télen tudja használni ezt a képességet.
Merkúr/Hermész

A gyorsaság révén képes 60 km-es sebességgel futni, hosszútávon akár több óráig. Ez a képesség ősszel lesz Sing számára elérhető.

Mars/Mars

500 kg-nyi erőt képes kifejteni, a minimális ellenállás révén pedig képes kibírni a késszúrásokat, valamint a kiskaliberű lövedékeket. Csakis tavasszal elérhető ezen erő.


A hozzászólást Sign összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 05 Okt. 2015, 17:43-kor.
Sign
Sign
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sing Empty Re: Sing

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 05 Okt. 2015, 09:10

Alapvetően nincs gond vele, mégis lenne pár dolog.
E szerint Zack a főkari és Sign az NJK. és nem pedig fordítva, mint szeretted volna. Szóval Zack előtörijét az NJK-k közé.
Ami pedig Sign-t illeti, róla semmit sem tudunk meg, csak, hogy ott volt. Szóval kéne a múltjáról dolog, hogy jött létre, hogy élt azon az 1-2 mondaton felül, amit leírtál. Hogyan élte túl az elmúlt 2000 évet. Mivel ugyan a fajnál leírod, hogy gazdatest kell neki, de az előtöriből úgy tűnik, hogy az elmúlt évezredeket anélkül töltötte és mégsincs erre szüksége. Az alakváltást nem írtad fel Sign képességei közé, pedig láthatóan azzal is rendelkezik. Illetve azért érdekelne, hogy miként pusztítható el, mivel láthatóan a kor nem igen fog rajta, bár ha gazdatesteken él és vándorol, akkor valószínűleg tényleg nincs. Az is jó, hogy idegen lények elzárták anno, úgyis jártak kree-k, skrullok errefelé évezredekkel ezelőtt is és eddig sztázisban volt
Szóval ezeket pótold és utána újra megnéznem.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sing Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sing Empty Re: Sing

Témanyitás by Sign on Hétf. 05 Okt. 2015, 15:02

Okés javítom amúgy Zack lesz az NJK csak úgy írtam még az elején, hogy őrajta legyen a hangsúly, hiszen később kevesebb jelentősége lesz. Majd egy kissé kiegészítem a dolgokat, csak tegnap nem sok időm volt és a végét egy kissé összecsaptam, amiért szégyellem is magam. Smile
Sign
Sign
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sing Empty Re: Sing

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 05 Okt. 2015, 17:21

Így rendben. Adatlapot írj, tedd ki Zack-et az njk-k közé is. Sign nem kap kezdőtőkét, majd csak az njk.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sing Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14860
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 42
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sing Empty Re: Sing

Témanyitás by Sign on Hétf. 05 Okt. 2015, 17:25

Köszönöm! Rendben elkészítem. Smile
Sign
Sign
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sing Empty Re: Sing

Témanyitás by Sign on Hétf. 05 Okt. 2015, 17:34

Név: Sing
Lakás/Létesítmény:
NJK: Zack Caldwell
Foglalkozás: a bajbajutottak segítése, bűncselekmények megakadályozása
Munkahely: csak az NJK-nak van hivatalos munkahelye
Pénz:
Bevétel/hét:
Eszközök:
Felszerelés/fegyverek:
Vállalat:
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható:
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség: 3400

Felhasznált kreditek: 4
Fennmaradó kreditek:0

Lakás New Yorkban 3 kredit, és 1 kredit az ember NJK karakterre elköltve.
Sign
Sign
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Sing Empty Re: Sing

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.