Zack Caldwell

Go down

Zack Caldwell  Empty Zack Caldwell

Témanyitás by Sign on Hétf. 05 Okt. 2015, 17:40

Név: Zack Caldwell
Egyéb név: -
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1998
Kor: 28
Család: Anya (Charlotte Hunt)
Foglalkozás: milliomos, részvény tulajdonos, a Caldwell könyvkiadó tulajdonosa
Testmagassága: 182 cm
Testsúlya: 94 kg
Szeme színe: mogyoróbarna
Haja színe: világosbarna
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: nincs
Repülési sebesség: nincs
Egészségi állapot/ betegségek: kitűnő állapot

Életrajza:

Élet a mindennapok posványában

Még emlékszem az első látottakra, melyek az óvodás korszakomból valók. Igazán szép idők voltak, miket még nem fertőzött meg a felelősség, valamint a Föld nem vált a korrupt emberek, na meg a hatalommániások játszóterévé. Éppen egy szép kristálypohár tartottam kezem közt, minek tartalma a csuklóm finom mozdulataira kellemes hullámokat keltett. A mobiltelefon halkan rezegni kezdett a rózsafaasztalon. Én persze tudomást se akartam róla venni. Elmélyültem tűrtem a viszonylagos csendet, mit néha megkoronáztam a húsz évig érlelt whisky bársonyos ízével. Mikorra háromszor egy huzamra megcsörrent a telefon, már kénytelen voltam felvenni azt. Mielőtt végig csúsztattam volna az újamat a kis zöld motívumot, megláttam miszerint a volt kollégiumi szobatársam keres.
- Helló Zack! - köszönt bele a kissé rekedtes hang, mely Jim Redcliff-től származott.
- Üdvözöllek! Miben segíthetek? - tettem fel az egyszerű kérdést, s semmi személyeset nem fűztem a dologhoz.
- Lassan eljöhetnél velünk egy kis sörözésre... nézd tudom, hogy mi történt két hónapja, de nem temetkezhetsz bele, ez a te érdekedet is szolgálná! - szólalt fel a végére Jim, azonban én szóra se méltattam a megnyilatkozását, helyette inkább leraktam mobilamat. A szerkezet még egyszer utoljára megrezzent, ám nagy lendülettel felkaptam azt, és egyenesen a falhoz vágtam. A műanyag töredékei a perzsaszőnyegen szétterülve hevertek. Megkönnyebbülés fogott el, mégis tudtam, miként lassan el kell mennem Dr. Lara Osland pszichológushoz. A doktornő szobájához vezető ajtót egy Freud-ról készült mellszobor őrizte üreges szemeivel. A bőrrel borított ajtó mögött a negyvenes éveiben járó nő éppen valami könyvet olvasott. A hang hatására felnézett, ezt követően pedig becsukta az olvasmányt. Amint levette olvasó szemüvegét még inkább szemrevalóbbnak tűnt. Mindig is a szokásos dolgokról beszéltem vele, néha egy kis rorschach-tesztetel megspékelve. Apám halála igazán megrázó élmény volt számomra. Először bele se mentem ebbe az agyturkászos dologba, mégis anyámnak sikerült rábeszélnie, valamiért őt nem annyira rázta meg az eset. Most például azt hangoztatta Lara, hogy hagyjam el a várost, illetve mennyek világot látni. Lassan valamit cselekednem kellett, hiszen magam se akartam, miszerint a lelkem felemésztődjön, és az apám által rám hagyott pénzből pedig szinte bárhova eljuthattam. Még aznap este lefoglaltam a jegyeket Portugáliába, persze szinte egész Európát beszerettem volna járni. A reggel nagy részét csomagolással töltöttem, sok mindent magamhoz vettem, hiszen nem kis világnézésre megyek. A környezetváltozás lassan kezdett rám hatni, minek a magam módján én is örültem. Három hét múltán, még egy new yorki lánnyal is megismerkedtem, aki éppen aznap töltötte szabadságát Dublinban. Kezdett az életem helyrerázódni. Úgy voltam vele, hogyha hazatérek Olaszország után, illetve felkeresem Julyt . Szicíliában megszerettem volna nézni Agrigento romjait ezért oda is elmentem. A nap utolsó fényei, ahogyan rávetültek a dombon elterülő romos épületre annál nem is kellett több. Hamarosan beesteledett, minek hatására az égen előbújtak a csillagok.
~ Szokatlanul fényesek a csillagok a mai napon. Még ilyet az ilyen dolgokról régóta nem elmélkedtem. Vajon July is látja ezeket a szép csillagokat. - töprengtem el, mikor megcsúsztam, s egyenesen valami régi kőpadló felé közeledtem. A csúszás hatására, amint a kővel borított aljzatra érkeztem az beszakadt alattam. A holdnak a fénye pont bevetült a felettem ütött lyukon. Valami, még eddig fel nem tárt helyen kötöttem ki, hol a víz mellkasig ellepett. Éreztem amint a víz teljesen átáztatja a ruháimat. A telefonom szerencsére vízálló készülék volt, azonban valami elektromos feszültség mégis megakadályozott annak használatában. A mobil képernyője folyton összevissza villogott, illetve fekete csíkok borították. A kijárat olyan két méterre lehetett a fejem fölött ezért megpróbáltam felmászni.
- Te ki vagy idegen? - érdeklődött valami suttogva, minek hatására rögtön megrémültem, mi több visszaestem a vízbe.
- Ki szólt?! - tettem fel a kérdést rémülten, habár nem érkezett rá választ, úgy véltem csak a tudatom játszik velem. Hamarosan mégis volt okom aggodalomra, hiszen a falakba vésett csillagképek fényesen kezdtek el világítani.
- Végre, valahára rám mosolygott a sors. Van egy bolond ember, ki végre megtalálta ezt az elrejtett helyet. - mondta az ismeretlen hang.
- Milyen bolondról beszélsz? Amúgy te mégis ki az isten... várjunk csak ne tápláld a saját elmebajodat Zeck. Ez nem is létezik, csak tudomást se vegyél róla. Úgy is kijutok innét és egy kis metaxával orvosolom a bajomat. - jegyeztem meg magamnak, miként megpróbáltam megint felmászni.
- Hmm az jól hangzik, gondolom valami pia lehet. Ja amúgy fölösleges próbálkozás. Innen csak velem együtt tudsz kiszökni. - jelentette ki az ismeretlen hang, ennek ellenére rá se hederítettem, minek a következménye az lett, hogy egy bizonyos szinten hatalmas fájdalom fogta el a testem és aláhulltam.
- Még mindig áll a lehetőség, bár nekem és neked nincs választásunk. Én nélküled nem tudok kimenni innen, te pedig nélkülem nem bírsz. Szóval igen.... javaslom fogadd el! - tette meg a felajánlást az eldugott hely lakója. Félóra kellett, miként felhagyjak a próbálkozással.
- Mi a neved? Gondoltam már valamit megszeretnék tudni arról, akivel egyesülni kell vagy micsoda. Meg mi is vagy te valójában. - tettem fel a kérdéseket, aztán vártam a válaszokat.
- A te nyelveden talán Sing lenne rá a legmegfelelőbb szó, ja meg ez menőn is hangzik. Én még a régi rómaiak korában szabad voltam. Némelyik császár még általam akart volna egyistenhitet létrehozni Rómában, ám ez rossz ötlet volt. Minden szobrot megsemmisítettek rólam, mi több még a fennmaradt emlékeket is. Szóval nagyjából ennyit tudok magamról elmondani. Na meg mielőbb megkérdeznéd, nem lesz neked rossz sohasem foglak bántani, mivel attól megsemmisülnék én is, az meg ellenemre van. Ja meg tudom mi jár a fejedben, vajon honnan tudok angolul? Hát az engedélyed nélkül egy kicsit beletúrtam az agyadba, mikor te még folyamatosan bénáztál a falamon. - mondta el tömörem Sing, minek köszönhetően nagyjából tisztába voltam a dolgokkal.
- Hát azért ne nagyon turkálj a fejembe jó! Amúgy most lesz valami, vagy csak hülyítettél itt? - törekedtem az információ megkaparintására.
- Ohhh. Mindjárt villámok jönnek az égből, megnyílik a föld... te komolyan ilyen hülye vagy? - vont kérdőre Sing, mégis hamarosan a víz alján lévő sötét anyag feloldódott, mindamellett teljesen elborította a testem.
Sign
Sign
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 20
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Oct. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Zack Caldwell  Empty Re: Zack Caldwell

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 05 Okt. 2015, 17:45

Elfogadva, 3400$ a kezdőtőkéd.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zack Caldwell  Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.