Franklin Webster (Ira)

Go down

Franklin Webster (Ira) Empty Franklin Webster (Ira)

Témanyitás by Franklin Webster on Hétf. 07 Dec. 2015, 23:11

Adatok:

Név: Franklin Webster
Egyéb név(i): Ira
Faj: Ember, később Gamma-fertőzött Förtelem
Nem: Férfi
Jellem: Ember és mutáns ellenes (előbbit megválogatja)
Személyazonosság: Titkos
Születési helye és idő: 1993 feb. 20; Denver
Kor: 33 év
Család:
- Jessica Westfield Webster – anya, 59, életben
George Webster – apa, 63, életben
Foglalkozás: Hydra ügynök. Egyébként a külseje miatt, nem sok lehetősége van egyéb hétköznapi tevékenységre.
Testmagassága: 242 cm
Testsúlya: ~300 kg
Szeme színe: Vörös
Haja színe: Fehér
Bőre színe: Szürke
Különleges ismertetőjel: Az egész teste egy nagy ismertetőjel, ezen kívül a tüskék, a vörös szemei
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: Apróbb dühkitörések és némi elmebaj, de ezek nem számottevő dolgok

Életrajza:
A felmenőit csupán a nagyszüleiig ismerte, ám folyamatos tanítást kapott a családjáról. Dédszülei még a második világháború idején csatlakoztak a Hydra-hoz, és amerikai, valamint szövetséges hadititkokat szállítottak a csoportnak. Később szülei is hasonló nevelésben részesültek, és mindkét felmenője hű tagja maradt a „társaságnak”, mindaddig, míg meg nem született. A család múltját tekintve, ha akarta volna, sem lett volna választása, mert már egészen kisgyermek kora óta okították a szülei, és szépen lassan bevezették őt az általuk végzett munkába, és hogy hogyan is működik a Hydra. Tíz éves korát betöltvén, apja fegyverhasználatra, és puszta kezes harcra kezdte oktatni, és nem kegyelmezett neki. Véraláfutások, zúzódások, néha napján még egy-egy törött, vagy repedt csont is be-becsúszott, de állnia kellett a sarat, és nem volt szabad gyengének mutatkoznia. Iskolába nem járt, anyja tanította otthon, vagy alkalomadtán saját magát képezte.
Mikor a mutánsok felfedték kilétüket, az akkorra, szó szerint, belévert nevelés miatt, szinta azonnal dühös lett, és ha tehetett volna valamit ellenük, azonnal megtette volna, ám szülei nyugalomra intették, és türelmet kértek tőle, ugyanis, a Hydra minden bizonnyal lépéseket fog tenni, és hamarosan rájuk is sor kerül majd.
Ez kicsit váratott magára, de végül mindenkit bevetettek, aki mozgósítható és bevethető volt. Titokban és csendesen intézték a dolgokat, és Franklin is megkapta az első megbízását huszonegynéhány éves korában. A szülei büszkék voltak rá, és apja egy ládát vett elő a szekrény mélyéről, mely ruhák halma alá volt temetve. Az elmondottak alapján, a benne lapuló ruhát még a dédapja viselte, majd a fia, végül Franklin apja, és most Franklinhez került. A fiú büszkén vette át a családi ereklyét, és mikor eljött a pillanat, még büszkébben öltötte magára a gúnyát.
Franklin Webster (Ira) A57bebdd6fe6d9011faf824fc2b6772b
Kicsiben kezdtek vele. Egy alsóbb beosztásban lévő üzletembert kellett eltüntetnie, aki mutáns, és lelkes támogatója volt az ember-mutáns barát politikának. Tesztelték, és ő átment. Az évek alatt rendkívüli képességekre tett szert, és rengeteg küldetésben vett részt a Hydra berkein belül. A szülei nem is lehettek volna büszkébbek, és ekkor tört ki a Harmadik világháború. Eleinte csak két állam viaskodott, de a helyzet hamar eldurvult, és mint a többi fiatalt, szintén behívták. New Yorkba került, és mikor Dormammu színre lépett démon seregével kénytelen volt valahogy túlélni. A leereszkedő köd, és a technikai berendezések hiánya miatt aggodalom töltötte el a szülei miatt, és bár haza akart utazni, nem tudott, így kénytelen volt New York-ban tovább segíteni a Hydra ügyeit. 30 éves korára komoly felső pozícióba küzdötte magát, és a Hydra elintézte, hogy egy neves repülőgép alkatrész gyártó cég felső vezetésében foglaljon helyet, egészen addig, míg a szervezet úgy nem döntött, hogy előbújik az árnyakból. Próbálkozásaik jobbára kudarcba fulladtak, így egy új, szinte elfeledett programot nyitottak meg, amire önkénteseket toboroztak. Franklin az elsők között volt, aki jelentkezett. A Hulk-on felbuzdulva a Hydra saját eljárást fejlesztett ki, amivel olyan egységet hozna létre, akik képesek felvenni a versenyt a komolyabb ellenségekkel.
A teszt napját fél évvel későbbre tűzték ki, és a kísérlet előtt Franklin nem ehetett, nem ihatott. Egy koporsó-szerű gépbe helyezték, majd egy sor kémiailag kevert szerrel, és némi gammasugárzással töltötték meg. A gép éles hangot adott ki, majd elfüstölt. Senki nem volt benne biztos, hogy sikerült a kísérlet, és hamarosan feltárult a „koporsó” fedele is, amiből sértetlenül lépett ki az alany. A tudósok tétlenül álltak a dolog előtt, egy halom papírt és számítást ellenőriztek, hogy mindent jól csináltak-e, majd egy velőtrázó üvöltés töltötte be a helyiséget, és Franklin kétrét görnyedt, majd a földre zuhant. A légzése felgyorsult, zihált, verte a veríték. Szinte az összes tudós hátrébb lépett, mikor látták, hogy a férfi teste nőni, és mintha izzani is kezdene. Frank adta ki magából a szinte már nem is e világi hangot, és a bőre lassan szürkés-zöldbe váltott. Térdén, könyökén, vállán, öklének bütykein és még az állán is felszakadt a bőr, haja pedig kifakult. A padlót ütötte az öklével, majd az hirtelen megállt benne, ahogy a tüskék beleragadtak a talajba. Mikor sikerült kirántania, tetemes mennyiségű anyag is jött vele a padlóból. Az átalakulása egy-két percig tarthatott, és mikor felállt, a tudósok elhűltek és elszörnyedtek attól, amit tettek.
Franklin Webster (Ira) 365953-172115-all-american-boy
Miután mindent átnéztek, rá kellett jönniük, hogy minden számítás helyesnek bizonyult, végül feladták, és inkább Franklin-re koncentráltak. Tudni akartak róla mindent. Tesztelték az állóképességét, életjeleit, valamint ellenállását különböző fegyverekkel szemben. A Hydra úgy döntött, hogy végeredményben sikerrel jártak, ám egyelőre ismét jegelik a projektet, Franklint pedig bezárták.
Franklin Webster (Ira) Hqdefault
Nem sokkal később, mikor a dolgok komolyra fordultak, és még több kudarcba fulladt akcióval zárt a Hydra, úgy döntöttek, bevetik az akkorra már ”Ira” névre keresztelt förtelmet.
Képességei:
- 50 tonnás erő,
- A bőre miatt nagyobb kaliberű fegyvereknek is ellenáll,
- Regenerációja lassú, de folyamatos pihenéssel képes komoly sérüléseket túlélni, de a mozgás és a harc rontja és/vagy lassítja a gyógyulás folyamatát.

Szakértelmei: Kitűnően bánik majdnem minden fegyverrel, képzett közel harcos, rendelkezik tárgyalási szakértelemmel. Jogosítvány, egyéb hétköznapi dolgok.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Nem, így legalább a többi újonc látja, mit rontottam, hátha tanulnak belőle Wink

Megjegyzések: -
Franklin Webster
Franklin Webster
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 11
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Franklin Webster
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Franklin Webster (Ira) Empty Re: Franklin Webster (Ira)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 07 Dec. 2015, 23:53

Remek lett, még a kronológiát is szépen belevetted.
Nincs is kikötni valóm, elfogadva. 2400$ kezdőtőkét kapsz. Egy adatlapot írj még és mehetsz is játszani.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Franklin Webster (Ira) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14874
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Franklin Webster (Ira) Empty Re: Franklin Webster (Ira)

Témanyitás by Franklin Webster on Kedd 08 Dec. 2015, 21:27

Adatlap

Név: Franklin Webster
Lakás/létesítmény: Hydra bázis, saját nincs
NJK: -
Foglalkozás: Hydra ügynök
Munkahely: Hydra
Pénz: $2400
Bevétel/hét: $200/Két hét
Eszközök: -
Felszerelés/fegyverek: -
Vállalat: -
Szövetség: Hydra
Törzshely, ahol megtalálható: Hydra bázis(ok)
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség:
Felhasznált kreditek: 0
Fennmaradó kreditek: 4kr
Franklin Webster
Franklin Webster
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 11
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Franklin Webster
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Franklin Webster (Ira) Empty Re: Franklin Webster (Ira)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.