Pentagon

Go down

Pentagon   Empty Pentagon

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 15:33

Arlington, Virginia
Az egyesült államok védelmi hívatalának szíve. Bár Németország a Náci Birodalom othona, de sok minden mint a haderő és hadsereg gyártás itt zajlik. Most Rorschach és Ivan tárgyalnak az orosz és USA kereskedelméről. Persze ez csak másodpercekig igazameddig az egész Pentagon hatalmas robbanásal össze nem dől. A romokból kiemelkedik Rorschach, Atombomba, Démon, Ziltor, Zack, Dr Osterman, Ivan (+4 Vörös Dinamó), Schatten és a Führer Oroszlánja.
Velük szemben állnak a másik világ hősei a Legfelső Légió: Éjsólyom (repülőjében), Skymax, Rush, Yvette/Kymera és Atomfegyver

Az első reag Éjsólyomé a második Rorschaché. Onnan kezdve nincs rendszer szóval szabadon írhatok.

Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Pentagon   Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pentagon   Empty Re: Pentagon

Témanyitás by Thorhalla Pént. 22 Júl. 2011, 16:50

#2 2008-03-26 14:55:50
Azareus
Összeomlott az épület, de mit keresünk mit itt? Mit keresünk a Pentagonban és mitől omlott össze? Előbb még ott ... és... és nem emlékszem. Ja de igen, úgylátszik a térugrás hatása éppen a bombáknak jártunk nekki igen... a világunkból nem sok maradt és lehet hogy ezek a felelősök ebből a világból. Valószínüleg bunyózni kell, mindenesetre meglátom azokat is akik nem ide tartoznak. Mindenhol náci jelképeket szvasztikákat látok, de ez nem tántorít, vissza, hogy kiszálljak és megközelítsem őket. A gépet úgyhagyom, hogy lebegjen a levegőbe, és csak egy valaki tudjon beszállni rajtam kívül, én kiugrom és esek 2 métert, ami a lábamnak nem tesz jót, de a hidraulikus ruhám felfogja.
- Skymaxine, kérlek.- Mondom az elbűvölő zöld nőnek, hogy száljon be helyettem a biztonság kedvéért.
Ezzel megközelítem, azt, aki egy parancsnok féleségre hasonlít(ez Rorschach) a vezetőket mindig is ki tudtam szúrni jó messziről, odamegyek hozzá.

- Beszélnünk kell. Helyre kell hozniuk a világunkat, amit tönkretettek. Mi vagyunk a Legfelső Légió és azért vagyunk itt, hogy számonkérjük a hazánkat ért támadásokat a bolygó alig bír fennmaradni, és valószínüleg erről maguk tehetnek, milyen magyarázattal tudnak nekem szolgálni? - kérdezem teljesen flegmán, mert érzem értelmes választ nem nagyon fogok kapni.
Itt vérfürdő lesz.... harcolunk a becsületünkért, ameddig csak tudunk


#3 2008-03-26 15:30:56
Ultimate Guru
A robbanás után Atombomba, Démon, Ziltor, Zack, Schatten, valamint Ivan és a Vörös Dinamói kászálódnak elő a romok alól – sértetlenül, hála különleges képességeiknek. Dr. Ostermant Schatten védelmezte meg, mivel Rorschach parancsára őt kiemelt fontossággal kell őriznie, Rorschachot pedig Míra vitte el biztonságos távolságba a robbanás közben. Rorschach megsimogatja kedvenc háziállatát és beosztottját a gyors reakciójáért, majd leporolja a ruháját, zsebre teszi kezét, és mozdulatlanul szemléli az újonnan érkező, furcsa embereket. Dr. Osterman kiált neki a háttérből, kezében egy különös mérőműszerrel.

- Uram! Ez… A műszer nem tévedhet, ez… Interdimenzionális aktivitás, uram! Ezek az emberek… nem evilágiak. A kijelző szerint… A BE5U757U5 jelzésű világból érkeztek, ami--

- Doktor úr. Kérem. Kíméljen meg a számoktól.

- Ó… Persze. Ez az a világ, ahová a bombákat dobtuk.

- Na látja. Megy ez.

Ezzel az őt megszólító idegenre néz.

- Tudja, csak azért lehet még életben, amiért így meg mert szólítani, mert nem ismeri a világunkat. Legfelső Légió…? Milyen szánalmas egy név. Nem tartozunk Önöknek magyarázattal. Ám a tény, hogy át tudnak jutni a mi realitásunkba, érdekes. Ha elárulja, hogyan tették, talán életben maradnak.

Eközben Zack már telepatikusan kapcsolatba lépett Rorschachhal, aki kiadta neki a parancsot: a veszély legapróbb jelére támadjanak, de ésszel, és semmiképp se ők kezdjék a harcot. Először ismerjék ki az ellenség erejét, és lehetőleg ne robbantsák szét az idegenek különös járművét, mivel valószínűleg azzal érkeztek ide, és akkor képes a térugrásra. Ez esetben pedig a Führer igényt tart rá. Zack gondolati úton továbbította ezt az üzenetet mindenkinek: Schattennek, Atombombának, Démonnak, Ziltornak, na és persze Ivannak. Mírának egyelőre csak az a feladata, hogy Rorschachot védje, de ezt neki külön nem is kell megüzenni, már jól tudja a dolgát.

Miután telepatikusan mindenki megkapta a feladatát, Rorschach türelmesen, továbbra is zsebre rakott kézzel várja az idegen válaszát.


#4 2008-03-26 15:38:43
Saviour
Peregnek az események... pedig olyan szépnek indult ez a nap! Legfelső Légió... BE5... kit érdekel? A bombás világ. Szóval jönnek visszatámadni. Remek, akkor én most itt állok a 7 (nem négy, 7!) vörös dinamómmal, meg persze jómagam, aki egy kicsit nagyobb dinamóval rendelkezik. Részletes analízis a férfiról, és a vadászgépről...

.
.
.
...........Ismeretlen jármű. Maximális sebesség: 350-450km/h... felszerelés, bombák, ismeretlen hatásúak. Jelenleg egy ember tartózkodik benne.
.
.
.
........... Férfi, humanoid, sol-3 bolygóról származik, intelligenciaszintje 7-es, fizikai képességei magasak. Felszerelés: páncélzat, exo-skeleton. Maximális teherbírás fokozása 80-120 kg-al, golyóálló. Gépfegyver használhatatlan ellene...

Érdekes. Zack-en keresztül ezt az információt szétküldöm mindenkinek, hogy kicsit ismerjük ellenfeleinket. Szóval akkor a férfi ellen lézer, és rakéta, a repülőgép ellen meg vörös őrök. 3 Vörös Őr a repülőgéphez közelítenek elfogó pályán, egyenlőre nem támadnak, de minden számítógép, minden apró reflex kiélezve egy esetleges támadás kivédésére.


#5 2008-03-26 16:18:43
Ólom
Na itt bizony baj van. Miközben Éjsólyom odamegy a furcsa, görnyedt alakhoz, aki zsebre tett kezekkel néz rá, én a jetpackemmel egy kicsit magasra szállok, majd egyenesen Éjsólyom mellett érek földet. Itt haszna lehet a képességeimnek, ha azok a böszme vörös gépek támadni akarnának. De... ők dobták ránk a bombát. A mi világunk romokban, azonban az övék se pompázik. De úgy tűnik, itt jól érzik magukat, amit én ugyebár egy percig sem tűrhetek. Mégis csak várok a válaszra, de bármilyen fenyegető mozdulatnál begyújtom a jetpackemet, és megtámadom a hozzám legközelebb állót. Ha itt csata lesz, én készen állok rá, de egyelőre nyugalmamat megőrizve, és nem utolsó undormányként tekintve erre a náci bagázsra állok Éjsólyom mellett, és közben a zsebre tett kezű fickó válaszát várom én is. Ha Éjsólyom támad, én is, az elhamarkodott támadás veszélybe sodorhatja a csapatot.

Még az is aggaszt, hogy a Pentagon ismerős darabjaira lelek a körülöttünk lévő romokban. Najó, valaki mondja el, mi folyik itt.


#6 2008-03-26 16:59:19
Shade
Megtörténik a robbanás, de szerencsére a páncélzatom kibírja, és még a tudóst is meg tudtam védeni. Én csak egy kisebb hőt érzek tőle. Viszont valami különleges idegenek is megjelentek, a feladatot magamtól is tudom. Likvidálni őket. Meghallgatom a többieket, főleg a Vörös Dinamók elemzésére figyelek. Ekkor érkezik meg a fejembe az üzenet, öljük meg őket, amint támadnak. Milyen kedves szavak ezek a fülemnek.

- Igenis, uram, nem fog csalódni.

A hang, ami előtör a páncél alól, olyan, mintha egy sok éve halott ember hörgései lennének. Felkészülök a támadásra, de még nincs itt az ideje. Meg kell várni a tökéletes pillanatot, és akkor kionthatom a padlóra a beleiket. Vagy játsszak velük egy kicsit? Igeeeeeen... Először csak a szemüket vájom ki, majd nagyon lassan fosztom meg őket a végtagjaiktól. Bárhogy is lesz, előre is élvezem a fájdalom édes hangját. Alig várom, hogy kezdjük...


#7 2008-03-26 19:25:09
Szehmet
Hirtelen történt a robbanás, hála azonban különleges képességeinek a Führer Oroszlánja idejében szerzett tudomást a veszélyről. Épp időben ahhoz, hogy a Mestert kimenekítse.
Ahogy a por elül, lassan kibontakozik alakja, ahogy Mestere mellett áll, egy szobor megingathatatlanságával, ám éber tekintettel.
Rorschach simogatására dorombolásszerű hangot hallat, s a kézhez törleszkedik, majd ismét körül tekint, megszemlélve, kik élték túl a robbanást. Az új alakokon hosszabb ideig időzik el jade tekintete.
Ahogy az idegen feléjük indul, egyetlen lépést tesz előre, elfoglalva helyét a mester és a különös ember között, ám csupán félig takava el előle a Mestert, hogyha ő úgy kívánja, szólhasson az alakhoz.
Ragadozószeme bizalmatlanul méri végig az idegent, igyekezve valamiféle gyengeséget fefedezni a prédán.
Számonkérő hangja , s szavai nem hagynak kétséget afelől, hogy úgy hiszi, ártania kell, árthat a mesternek.
Míra csendesen hallgat, miközben a jelre vár, mely engedélyezi neki, hogy e különös fickót, ki úgy hiszi, számonkérhet bármit is a Mestertől, megtámadja.
Ahogy megkapja az üzenetet a fickóról, újonnan kelt érdeklődéssel szemléli, valami apró illesztéket, gyenge pontot keresve a páncélon, melyet kihazsnálhatok, ha úgy hozza a szükség.
Közben újabb alak csatlakozik e fura páncélos ember mellé. Az oroszlán farka idegesen rándul egyet, majd ismét felölti a lány azt a várakozó, szoborszerű merevséget, melyben izmai harcra készen feszülnek..


#8 2008-03-26 19:48:44
Roy
Ez de sz*r volt! Soha többé nem akarok ilyet csinálni? Ha már kifejlesztették a térkaput, nem tudták volna kényelmesebbé tenni? Csak egy kicsit. Inkább tuszkoljanak át egy drótkerítésen mint még egyszer ezt a szart! Még a hajam is égnek áll. Meg alig vagyunk itt fél perce, máris rombolunk. Mindíg mindent lerombolunk. Lehet hogy vicces, de e miatt rohadtul be fognak rágni ránk! Nah, tessék! Már be is rágtak! Szerencsére a srácok már előrementek. Ameddig megy a párbeszéd, én letámasztom az M82est és jobban megnézem vele az ellent.
Asszongya hogy: Néhány jelmezes bohóc, egy kattant tudós, ROBOTOK, 2 páncélozott katona vagy mi, meg egy macsek. Nem is rossz a felhozatal. Célba veszem azt a foltos maszkoskrapekot, majd üzenek a kapitánynak a sisakomban lévő adóvevővel.:

-Célba vettem őket uram. A parancsára várok.

Ezzel vége. Hová lőjjek? Fejbe küldjem? Esetleg a szívébe? Vagy szakítsam le vele az egyik testrészét? Ezen még el kell gondolkodnom.


#9 2008-03-26 21:11:12
Insane
Éppen a Pentagon felé igyekeztem amikor már távolról észrevettem hogy baj van.. Elkezdek futni hihetetlen sebességgel így kb 15 másodperc alatt oda érkezek... Első körülnézésre ott vannak az ismerősök akik az én oldalamon állnak és jónéhány idegen akiket még soha nem láttam... Közelebb vagyok az ismeretlen személyekhez ezért egy hatalmas úgrással Rorschach mellé érkezek majd halkan megjegyzem neki hogy szinte senki más ne hallja...

-Bocsánat a késésért. Csataszagot érzek.

Ekkor körültekintek hogy kik állnak az oldalamon és érzem hogy nem nagyon kell mitöl félnem... Csandben állok és várom hogy mi történik...


#10 2008-03-28 03:21:50
Morsus
/Nem Ivan... 4 azaz négy gép... három megsemmisült a robbanásban/
A két csoport közt a poros szél lassan mozog és mindenki csak készülődik. A kérdés, hogy kié lesz az első csapás. Bár a Legfelső Légió számára ez költői kérdés. Már kitisztult a ferjük a teleportból és tisztán emlékeznek rá, hogy ez a világ a felelős és mindent tudnak erről a náci realitásról ahol 50 éve koncentrációs táborok vannak. Ahogy a szemük előtt látják a milliárdok halálát és a szörnyű betegségek utóhatásait egyszerűen düh és bosszú vágy fogja el őket. Bosszú, vendetta, revans...


#11 2008-03-28 16:41:11
Azareus
Hirtelen minden beugrik minden erről a mocskos világról, ami tönkretette a miénket. Miközben a fejemben idegeskedek, az arcom semmit sem mutat. Igazából megrémiszt ez a világ, nácik...akik utálják a többi embert a a vallása , vagy bőrszíne miatt, kiráz tőlük a hideg, de arcom egy rezzenést se mutat.
- Rendben van.- mondom és előrenyújtom a kezem kézfogáshoz- Segítünk önöknek úgysincs más választásunk maguk túlerőben vannak.
Remélem a csapat fel van készülve az ilyen manőverekre különben a tervemnek lőttek. És nekünk is.
Ha Rorschach viszonozza a kézfogást, akkor magamhoz húzom és egy másodperc alatt felkarmolom az arcát, lehetőleg úgy, hogy a szemeit is érje, elég nagy lendülettel teszem ezt, az arcán mély nyomok jelentkezhetnek, nem hal bele, de esetleg megvakul jobb esetben sokkot kap. A kezem még mindig fogja az övét, ott is kinyílnak a karmok azokat pedig csuklójába szorítva próbálom lenyomni a földre.

Ha valamely oknál fogva nem fogna velem kezet akkor 209-es IQ-mal gyorsan tervet váltok és másik kemmel húzom oda magamhoz, azt a kezét fogom meg ami közeleb van, és amelyikkel kezet fogtam volna azt mélyesztem az arcába.

- MINDENKI! TÁMADÁS!- Ordítom a csapattársaimnak, kár, hogy nincs itt Hüperion utálok parancsolgatni.

Beszállok a gépbe, utálom, hogy Éjsólyom parancsol Hüperion sokkal jobb volt, bár látszik rajta, hoy nem szívesen csinálja, ezért érthető. Érdekes dolgok történnek, mindenesetre Éjsólyom elordította magát, ami azt jelenti, hogy most nagy nagy csata következik. Nézzük, nézzük mit tehetünk gyorsan megnézem a vezérlőpultot, igen volt már szerencsém ezt a gépet vezetni szerencsére a főnök előzékenyebb a zöld nőkkel ki tudja miért. Nos gyorsan kilövök két rakétát két robotra(vörös őr), nos látszik, hogy elég erősek a rakéta nemigen árt nekik, így azt csinálom, hogy ahogy a rakéta szétrobban a roboton a pirokinetikámmal bejutok a robot belső szerkezetébe egy kis tűzzel és megolvasztom az áramköreit végig az egész robot testén, ezt ha mindkét robotra sikerült, akkor kilövök még egy rakétát, a harmadikra és ezt a műveletet ugyanúgy végigjászom.


#12 2008-03-28 17:29:15
Ultimate Guru
Rorschach zsebre tett kézzel figyeli Éjsólyom felé nyújtott kezét, de nem lép ki Míra mögül, aki továbbra is kettejük között áll.

- Ó! Egy igazi úriemberrel van dolgunk? Hát ez bájos. De nem a mocskos kezére vagyok kíváncsi, hanem a részletekre a térugrásukról. Ne kelljen újból kérdeznem.

Rorschach tehát nem viszonozza a kézfogást, és abban a pillanatban, amikor Éjsólyom támadna, zsebéből egy gránátot kap elő, kibiztosítja, és ellenfele felé hajítja, amíg az a közöttük álló Mírán próbál eljutni hozzá. Rorschach tudja, hogy kiskedvencének nem okoz majd nehézséget időben elugrani, de a nehéz páncélban mozgó férfiről ezt már nehezebben tudja elképzelni. Közben ő maga hátrébb ugrik, és egy magasabb törmelékhalom mögé rejtőzik.

A Wolfpack többi tagja is azonnali támadásba lendül. A Démon sötétségtámadást indít Éjsólyom ellen: ráugrik, és teljesen befedi egy áthatolhatatlan sötétségmasszával, amennyiben a gránát nem végez vele. Eközben az Atombomba a levegőbe emelkedik, és borzalmas erejű és káros radioaktív sugarakat lő Skymaxine felé. Ziltor Atomfegyvert veszi célba mágikus erejű pörölyével, amellyel hatalmas csapásokat mér rá. Ha ezek nem is találnak, a rengés még így megingathatja ellenfelét. Zack tűzaurába borítva magát Rush ellen indul, és a hatalmas tűzfalak közé szorítja ellenfelét. És akkor persze még Ivan és a Vörös Dinamói, Schatten, Míra, valamit az újonnan érkezett Nindzsa is támadásba lendülnek…


#13 2008-03-28 18:13:17
Ólom
Na ez príma. Éjsólyom jellegzetes trükkje után, a fickó, aki zsebre tett kézzel álldogál, hirtelen elsüt egy gránátot. A gránát egyenest Éjsólyom felé repül, épp begyújtanám a Jetpackomat hogy megmentsem, de a föld egy pillanatra iszonyatosan megremeg.

Egy mágikus pöröly csapott le a földbe valami őrült állat jóvoltából, én pedig megremegtem. A következő csapás már jóval irányítottabb, mintha egyenesen rám célozna. Hoppá, ez tényleg nem a talajjal bűvészkedik, ez bizony engem akar! A földön nehezebb kivédenem a támadásokat, ezért a kezeimet X alakba helyezve próbálom semlegesíteni a pöröly támadását. Az oké, hogy csak pár karcolást szenvedtem, de eléggé a földbe mélyedtem. Megpróbálom begyújtani a jetpacket, mielőtt ez az őrült még egyet suhintana a baltával. Ha sikerül beindítanom, az indítás már annyira megdob, hogy a földbe mélyedve gyorsulok, de hirtelen a lábaimmal elrugaszkodva megpróbálok a magasba repülni, itt remélhetőleg nem ér el a fickó.

Ha a magasba értem, és még túl is éltem, a jetpackemmel zuhanórepülés formájában támadom meg azt az őrültet aki most a kalapácsával támadott nekem. Tehát, megpróbálokfejjel lefelé zuhanni a jetpackemet begyújtva úgy, hogy a két kezemet előretartva próbálok egy nagyon gyors és a lendülettől erős csapást mérni rá, valahová hát vagy fej tájékra, hogy azért legyen az ütésben hatás is. Ha közben lecsap a pörölyével, akkor egy sor émelygés után megvárom amíg felémközelít, és a talajt feltúrva földet szórok a szemébe. Ha ez se használ elgáncsolom, és a pörölyét próbálom elragadni tőle.


#14 2008-03-28 19:48:42
Szehmet
A levegő vésztől terhes feszültségtől szaglik. Az idegen világ küldöttei lassan összegyűlnek, s fegyvereik is készen állnak a támadásra.
Az oroszlánlény szeme csupán egy pillanatra villan oldalra, ahogy egy újabb ismerős érkezik melléjük, majd ismét az ellenség beszédes alakjára ugrik.
Ahogy a férfi előrenyúl, hogy kézfogással üdvözölje a Mestert, a macska megmozdul. Lába oldalra csúszik, hol ismét megveti, súlypontját pedig áthelyezi, s ezzel az egyetlen síma mozdulattal máris teljesen eltakarja az idegen elől Rorschachot, miközben arca figyelmeztető vicsorba torzul. Túlságosan is bizalmasnak tűnik ez a gesztus, ilyen légkörben, s gyanúja be is igazolódik, mikor az idegen támadásba lendül, egyúttal társait is felszólítva rá.
A macskalény kinyúl, hogy megragadja a kezet, és oldalra rántja, hogy ezáltal súlypontjából kirántsa a támadót, s az dicstelen elvágódással fejezze be heves mozdulatát. A páncélon fülsértő hangon megcsikordulnak karmai, majd gyorsaságát kihasználva ugrik arrébb, ahogy meghallja a gránát kibiztosítását, elkerülendő a robbanást.
Néhány ugrás és perdülés múlva ismét csatlakozik Rorschachhoz, elfoglalva megszokott helyét oldalán.
-Mester.. mi majd elintézzük őket. Menjen.-szól, bár már előre sejti a választ. Társaik támadásba lendülnek, ő maga azonban egyenlőre kivár, és kitartóan, éberen posztol Rorschach mellett, hogyha kell, meg tudja védeni.


#15 2008-03-28 21:10:14
Roy
Már épp leszedném a maszkos tagot, mikor hírtelen elég melegem lessz. Mi fene? Ki szórakozik? Már látom is. Most lép át a tűzfalakon. Le kéne gyaknom. Viszont ez nem fog menni egy mesterlövésszel.Szóval, fogom az M82t és a hátamon lévő helyére csatolom. Majd előkapom az M4et, amit direkt erre a küldetésre hoztam magammal. Ezzel majd jól agyonlövöm, aztán röhögök a pofájába. Szóval, előkapom a fegyvert, majd kibiztosítom, és célra tartok. ~Nah, gyere te rohadék! Most próbálj meg ugrálni!~ Gondolkodás közben azért még bekészítem a katonai késem, majd várom a támadást.
Még ey kicsit. Még egy kicsit. Még egy kicsit!!! Mindjárt itt is van. És akkor leszedem. Közben már hallom is a csatazajt. A többiek már kcióbaléptek. Már bánom hogy velük jöttem, és nem a saját osztagommal. Ledobtuk volna a bombát, megvárjuk a BUMMot. Aztán leszedjük a túlélőket.
Milyen szép is lennne. De nem. Nem kellenek a srácok! Menj velük! Ha valaki mégegyszer azt mondja hogy hagyd otthon az osztagod, és menj velük, akkor azt pofántörlöm! De szöszke barátunk már itt is van. És lángol. Biztos nagyobbnak érzi magát, ha lángokban áll. De semmi haszna. Célra tartok, majd tüzelek. A golyók nagy része célba talál, viszont hamar kiürül a tár. Gyorsan kicserélem, majd lövök tovább, persze hátrálás közben.


#16 2008-03-28 21:59:07
Yvette
Kicsi Ard... Yvette eddig a háttérben húzta meg magát... Anyámra mondom... nem értem ezt a női személyt... Semmi... Érted, semmi hatalma, de annál nagyobb a dühe, erre a háttérben téblábol, mint aki nem tudja mi a frászt keres itt...
~ Befognád már?
~NEM! ÉN, kislányom, most csak nézek... addig meg NEKED édesem, neked kéne cselekedned. Szóval, nem fogom be...
- Morsmorde....
- Kösz.

Az átalakulásunk észrevétlen, mindenki a másikkal van elfoglalva. Ez nem igaz... megint vetkőzik... NE azt a repizét ne vedd le!

~ Miért? NEM TŰRÖK semmi mechanikus izét a testemen! És nincs szükségem ilyen vackokra...
~ Jó, de... de nekem lehet...
~ Miért...
~ Taktikai okoból. Kérlek!
~ Legyen...

Okké. Meggyőztem, hogy ne vegye le azt ami iderepített. Szóval. Adott a főmuksó... Egen, az a talpig bebugyolált fickó...
~ Akkor megvan a célpont...
~ De... de ő... de ne! Ennyire ne legyél idióta!!!
~ Egy ISTENNŐ, Zarda LÁNYA nem IDIÓTA, kis földi halandó pondró! NE bőszíts!
~ Jól van... jól van. Te tudod...
~ Helyes. Na kommentálj.

Szóval. Miután az a szárnyas fickó... Éjsólyom? Egen, ő, szóval Éjsólyom kézfogása el lett utasítva, a szembenálló felek egymásnak estek... Úgy érzem ez tökéletes, mert a vezér, a főnök, akit Drágalátos Istennőm kinézett magának kihátrált a küzdelemből, talán, hogy páholyból nézze végig az egészet, vagy akár, mert egy ijedős egyed... szörnyű. Kezdem átvenni a szavait... még a végén én is átlátszó tunikában fogok rohangászni mint ő... Nem, az nem történhet meg, Allah látja lelkem... Oké, szóval vissza a lényegre. Kymera nekilendül, megkerüli a hadakozó feleket, ezzel elérve a repülési sebességének maximumát, oldalról kapja el a Vezért. Az oroszlánszerű lény kap egy kemény könyököst a tarkójára, így valószínűleg egy darabig ki lesz ütve. A vezér meg... nos Kymera a hóna alatt átnyúlva szorítja magához, igazi óriáskígyó folytással, ami minden kifújáskor szorít egy kicsit áldozatán... Igaz, tönkretették a világunkat... de ez egy förtelmes halál... még neki is... Na, jó, a tények. Kymera letépi a vezér maszkját és a csatározók közé ejti, majd a jetizét bekapcsolja és felfokozott sebességgel tör a magasba. Allah kegyelmezzen nekünk!


#17 2008-03-28 23:24:16
Morsus
Skymaxine két Vörös Dinamót lő ki ezzel, de a harmadik már képes elkerülni a rakétát és így Ivan serege szembekerül vele. Atombomba azonnal rongálni kezdi a gépet és annak kontrolálása lassan lehetetlenné válik.
Atomfegyver gyoprsan az égbe emelkedik Ziltor csapásai elől. Az égből indul ellentámadásba és hatalmas erővel csapódik be. A romok megremegnek és a kráterben már csak egy élő van: Atomfegyver. Riválisa nem bírta ki a támadást, de Atom is eszméletét vesztette. (következő körben nem reagálhat)
Rush lassan érzi a vértje is kezd túlhevülni a forróságban és anagyobb gond, hogy a komolyabb fegyverek is alig ártanak a lángoló alaknak, akinek a közelében a töltények egyszerűen elolvadnak.
Szehmet neki támad Éjsólyomnak. Karmai eltörnek a páncéloson és a gránáttól nem tud igazán időben elugrani. Kicsit megkapja a szele és így kóválygó fejjel lép őrségbe mestere mellé. Az éjszaka madara eltud mozdulni a robbanás elől, de ekkor a Démon sötésségével kell megküzdenie.
Szehmet érzékeit kicsit hazavágtak a robbanás és Kymera sapás túl meglepő a számára. Tarkóját találja el és a földre viszi. Halandónak ez nagyon ártalmas lenne, de macska-ember gyorsan regenerálja a sérülést. Nem elég gyorsan, hogy védje urát, de elég gyorsan, hogy tudjon támadnia következő pillanatokban. (A Következő körben)
Rorschach ember, teste nincs felklszülve egy istennő támadására. Több bordája megreped és poáreltörik attól ahogy a halhatatlan az égbe repül vele. A maszk letépése egyértelmű siker és most van esélye a Führer Hóhérjának egy ellentámadásra.

Élők:
Rorschach, Atombomba, Démon, Zack, Dr Osterman, Ivan (+2 Vörös Dinamó), Schatten, Insane és a Führer Oroszlánja.
Legfelső Légió: Éjsólyom, Skymax, Rush, Yvette/Kymera és Atomfegyver

Halott:
Ziltor, 5 Vörös Dinamó


#18 2008-03-29 13:48:33
Saviour
A repülő neki támad a Vörös Őröknek, azonban egy rakéta egy őr ellen semmit sem ér. Milyen hatással lehet a pirokinetika egy olyan gépre, aminek energiáját egy miniatűr nap szolgáltatja? Akkora hőmérsékleten üzemel a gép belseje, hogyha a nap a szabad levegőre kerülne, elkezdené átégetni a légkört... szóval egyezünk meg a "semmilyen hatással sincs rá"-ban. De most az őrök is támadásba lendülnek, így a 4 őrből három a gép mögé kerül, és akkor jöhet az a terv, hogy géppuskatűz a repcsi üzemanyag tartájára, koncentrált tűzerő, lehetőleg egy pontra. Persze mindhárom dinamó elindít egy-egy rakétát a repülőgép fele, így ennek a háromnak már csak 7 rakétája maradt. Ivan a nagyobbik dinamóval odarohan Rush-hoz, felkapja, és megpróbálja a gép hatalmas fizikai erejével kettétépni célpontját. Az egyetlen megmaradt dinamó tűz alá veszi a két (vagy még annál is több) istennőt (Kymérát).


#19 2008-03-29 23:10:46
Azareus
Harag... nagyon nagy harag elképzelem, ahogy a Legfelső Légió fehérlő csontjai száradnak vöröslő szvasztikák alatt. Égnek, a pokol tüzében és egy rakás parázsló tűzön nem érdemelnek helyes temetést, hiszen ők másol mint mi~ Gondolja a náci. Vagy mi lesz? Bezárnak minket egy Gázkamrába, hogy lassú halált halljunk? Lassan megfojtson minket a gáz, elhagyja a légutunkat az élet utolsó cseppje is, pedig menekvés sem volt. Szám kiszárad ettől a sok baromságtól, miért nekem kell viselnem ezt a felelősséget? Miért én vigyem halálba a föld megmentőit... föld.... már nem is beszélhetek így róla, hisz nem csak egy van, és ezért fogunk itt véres győzelmet aratni a rohadt k-rva életbe!!!

....Éhségtől dühödt vadállatok fognak átúszni a folyókon,
....a csatatér nagyobb része Hisler ellen lesz,
....vasketrecben vonszolják a nagy embert, míg
....Németország gyermeke semmit sem tart tiszteletben.

Jut eszembe az idézet Nostradamustól, a Hisler név hasonlósága a Hitlerrel elég szembetűnő, és az a tény, hogy a négysoros nem jósolt nagy sikert Németországnak, arra késztette a Luftwaffe-t, hogy hamis próféciákat tartalmazó röpcédulákat szórjon ki Belgium és Franciaország felett.

Felbosszant, hogy ezen filózom, igazán nem kéne de a jóóóóóóóóó mert ha bosszús vagyok akkor tudok hősködni mégha alapból nem is vagyok az!

Nos nézzük, kapok egy bombát... bomba! Elütöm vagy elrúgom magamtól- attól függ a cica melyik testrészemet hagyta szabadon- mielőtt robbanna, azért eléggé megcsap a szele, beesek a Pentagon törmelékei közé, de ahogy látom engem viselt meg a legkevésbe a bimm bumm csitt csatt.

Ide kerültem a robbanás hatására, ehhez a Sötétség démonához EDIT: mint aki kiderült nem Schatten, de ellene is hasonló taktikát alkalmazok, mint amit itt kitöröltem.
Szóval odamegyek, hozzá és alulról felfelé haladva gyorsan felkarmolom a testét fogalmam sincs, mennyit érek vele, de a támadás valószínüleg sikerül, mert alulról lendületből támadtam ás hát erre épül nemzetünk csodás játéka az Amerikai Futball is. Ha ezen a támadáson kellően meglepődött és visszakozott, akkor megpróbálom az arcát célba venni és kivájni abból minél több darabot, ehhez segítségül veszek 3-3 dobócsőrt is és karmaim mellet azokkal is vagdosom az arcát

3 rakéta közelít felém, a francba, akárhogyan is koncentrálok nem jön össze a dinamók szétésgetése, ezekben fejlett technológia van orosz hehe az oroszok és a fejlettség hehehe...
Legalább tudom ki irányítja ezeket a vörös biszbaszokat, nos akkr gyorsan, és hirtele meggondlatlanságból átveszem az agya irányítását, és megparancsolm, neki, hogy állítsa meg a rakétákat a Vörös Őreivel, ha ehhez már túl késő, akkor kiugrok a repülőből, de megpróbálom fenntartani a kapcsolatot...nézzük csak... igen! Ivan A. Pretyakovval.
Szóval ha ez nem sikerült, akkot azt csinálom, hgy megparancslom, neki, hogy adja ki parancsba a vörös őröknek a Légió Védelmét és a Nácik támadását. Próbálom előcsalogatni a náci utálatát, hiszen ő kommunista, szóval előásom minden rossz tapasztalatát a nácikra és ellenük fordítom azt.


#20 2008-03-30 00:20:36
Ultimate Guru
Rorschach a törmelék mögül figyeli az eseményeket, ahol magában beszél.

- Hajj… Mindig csak az erőszak, meg a halál, meg a szenvedés… Hát miért nem élhetünk mind békében és harmóniában? Nem értem az embereket… Nini, maga még él.

A robbanás egyik túlélője kúszik felé… mire Rorschach odakap, és egy késsel átszúrja a szemeit.

- Na… Ezt mondom… Ez a rengeteg erőszak… Borzasztó.

Ezután talpra szökken, és parancsokat kezd ordibálni.

- Schatten! Legyen olyan jó, és lehetőleg még ma kezdje meg a támadást! És megérkezett a mi Nindzsánk is, remek! Esetleg Ön is tehetne már valamit! Ziltor, vigyázzon a… Pfeh… Na ennyit a mi „hatalmas erejű” istenünkről… Az egyetlen isten a Führer, senki más, mindig mondom… Míra, te meg szedd össze magad! Ki ne találd, hogy egy kis robbanás így megártott! Erősebb vagy te annál! És… Ó. Egy repülő nő. Remek.

Rorschach észreveszi, hogy Kymera közeledik felé, de persze elugrani már nem tud. Legközelebb már csak a levegőben tud megszólalni.

- Hű… Azt hiszem, most… eltörte a bordáimat. Vagy legalábbis megrepesztette őket! HA! Tudja, hogy hosszú évek óta Ön az első, aki ilyen sebeket tud ejteni rajtam? Bravó, kisnaccsád! Uhh… Muszáj így szorítania? Hé… Az arcom!

Rorschach maszkját sikeresen letépi Kymera… és érdekes módon a maszk alatt még egy ugyanolyan maszk van.

- Aki az arcomhoz nyúl… bármelyikhez… annak nem kegyelmezhetek. Még szerencse, hogy az anyámra emlékeztet. Rühelltem őt mindig is. Így még nagyobb élvezettel nézem végig majd a halálát. Nők… Pfuj.

Ezzel a kabátujjába rejtett pisztolyával célba veszi ellenfelén a hátirakétát.

- Gondolom, nem kell elmagyaráznom, mi történik az ilyen szerkezetekben lévő nagynyomású nitrogénnal, ha belelőnek, és kilyukad a tartály…

És Rorschach lő.

Közben Zack egyre erőteljesebben égeti Rush-t… de ekkor gondolati úton meghallja, mire készül Rorschach, és azonnal felé repül, hogy megóvja az elkerülhetetlen zuhanástól. Rush-t kénytelen az újonnan ott termett Ivanra hagyni.

Atombomba a levegőben repülve tovább lövi radioaktív sugarait Skymaxine felé, egyre erőteljesebben, közben folyamatosan mozogva egy esetleges ellentámadástól tartva. Ennyi radioaktivitástól, amit a női harcos kapott, már valószínűleg bárki legalább rosszul lenne vagy legyengülne – reméli Atombomba.

A Démon kátrányszerű sötétsége ezalatt egyre inkább bekebelezi Éjsólymot, ami lassan megfojtja. Ellenfele támadásait úgy próbálja kivédeni, hogy teljesen légneművé válik, így az nem is tudja megérinteni.


#21 2008-03-30 13:56:05
Shade
Az események túl gyorsan történtek, és egy cseppet elvakítottak. A bambulásomból Rorschach hangja zökkent ki. Máris gyengébbek vagyunk pár Dinamóval és egy istennel. Gyengék. Milyen harcosok ezek? Ekkor veszem észre, hogy a páncélos fickó hogyan hadakozik a Démonnal. Valamiféle támadást indít, de ezzel egyi dőben én is.

- Abból nem eszel, barátocskám.

Ezzel villámgyorsan elsiklok előttük. Támadok. A páncél elején apró lyukak jelennek meg, amikből sötétségtüskék százai repülnek Éjsólyom felé. Ezek a Démon sötétségétől még erősebbé és ellenállóbbá válnak. Szinte lehetetlen útjukat állni. Nem először kombinálom már a hasonló erőmet a Démonnal. Mindketten a Sötétség Gyermekei vagyunk...

Amíg az ellenségünk a tüskékkel hadakozik, növesztek egy pengét a kezemből, és azzal is támadok felé.

Utoljára szerkesztette Shade (2008-03-30 14:51:08)


#22 2008-03-30 14:50:46
Insane
Teljesen hirtelen történtek meg az események és hirtelen nem is tudtam felfogni hogy mi történt... Egyszercsak belekerültem egy adag törmelék közé ahol mindenki csendben vár és néz egymásra majd egy kézfogás elutasítás után elszabadul a pokol...
Rorschach hangjára eszmélek föl és látom ahogy a tőlem nem messze álló
Schatten és a Démon egy páncélos idegent támadnak... Gyorsan körbenézek de nem látok más értelmes célpontot csak az általuk támadott fickót... Előkapok 4 dobócsillagot és az idegen felé hajítom...
Remélem a társaim lefoglalják eléggé ahoz hogy célba találjanak a
különlegesen erős fémböl készült fegyverek, ha az ő sötétség támadásaik nem válnak be...


#23 2008-03-30 19:10:34
Roy
Nos, ez az M4 es taktika nem nagyon jött be. De mi ez ? A gyerek lelécel. Rosszat sejtek. Jobb ha felkészülök rá. Visszarakom az M4et a hátamra, és leszedem az M82est. Ezzel majd megszivatom őket. Már látom is. még 50 méter. Ez egy állat nagy KOMMUNISTA KONZERVDOBOZ!!! A rohadt éeletbe! Miért pont kommunisták! Utálom a kommunistákat!!! És mért vannak a nácikkal??? Mindegy. A lényeg, hogy ezt most elintézem. Egyre közeledik. 40 méter. A jobb válléra célzok, és... ~Most!!!~ Adom ki magamnak a parancsot, meghúzom a ravaszt, majd a lövedék már száguld is a robot felé. Ha ez meg van, akkor megismétlem újra, és újra, és újra.
Elvileg, ha az összes talál, leszakad a karja. (Ivan, nem tudom milyen kemény a dinamók páncéja, de egy M82es azért tud ütni) Ha ez megtörténik, akor tárat cserélek, majd a benne lévő 10 töltényt, a dinamó fejének küldöm.


#24 2008-03-30 22:45:47
Szehmet
Az oroszlán Az idegennek vetődik, s habár nem oly botor, hogy cincálni kezdje a páncélt karmaival, mégis, azok, ahogy ráfog kezeivel a kézre,s megcsikordulnak, letörnek.Egy dühös vicsor még a szökkenés előtt.
Talán ez a pillanatnyi megingás az, mely miatt a gránát szele elkapja, s a hirtelen nyomásváltozástól kissé kábán áll Mestere mellé.
-Nem, Mester.. nem ártott.-mormolja, bár úgy tűnik, igen nagyot téved..
Kábaságában nem képes felfogni a veszélyt üvöltő érzést, s Kymera csapása eltalálja, mi több, ereje a földre viszi, cicánk azonban harcosösztönöknek hála máris gurul egyet,bár még az ütéstől némiképp kába, elkerülendő a további könyök ölést, az azonban nem érkezik, s teste máris gyógyítja a sérülést, ahogyan karmának élő része is pótolni kezdi fő fegyverét.
Ahogy múlik a kábaság, feltekint, s látja, miként tépik le a maszkot a Mesterről, hogy alóla előbukkanjon egy újabb. E felségsértésre felmorran, hosszan, fenyegetőn, de nem indul a nő megtámadására, ura orvosolja a dolgot.
Egy gyors pillantás a csatározókra, hogy felmérje a harc állását.
Tekintete megakad Skymaxine-en, akit, ha kiugrik a gépből, először egy-két törmelékdarab talál el nagy eséllyel, majd egy kieresztett karmú oroszlánlény, az előbbiek feladója, vár soksok szeretettel, egy kis kidekorálásra, a reményei szerint kemény földetérés után, felkészülve azonban az ellentámadásra.


#25 2008-03-31 00:29:50
Morsus
A Vörös Őrök rakétái azonnal szétrobbantják Skymaxine gépét. Ő pedig szerencsésen kiugrik abból. Rorschach szétlővi a jetpackat és az fekete füstöt áraszt, ami azért jó, mert elnyomja a tüzet vagy az igazi komoly robbanást. Mindketten (Rorschach és Kymera) egy kis fejfájással megúszák, persze a maszkos zuhanva várja Zackat.
Eddigre a skrull hatása kezd sikeres lenni és Ivan gyülölete elszabadul. Bár az agya ellenkezik, de az adrenalin egyszerűen elnyomja a józan gondolatait. Parancsba adja a Wolfpack támadását és megis erősíti a parancsot. Bár ő maga nem támad csak remegve ül a gépében küzdve a saját akaratával.
Rorschach így csak azt látja, hogy az életét megmenteni szándékozó Zackba hirtelen egy rakéta csapódik és hatalmas robbanással semmivé válik. A Wolfpack vezére továbbra is szabad esésben van és mögötte egy nagyon dűhös istennő... alatta pedig egy fegyvert élesítő orosz monstrum...
Atombomba támadna amikor új célpontot látt meg és ezt valószínüleg meg is osztja a társaival. Atomfegyver magához tért...
Szehmet ekkor pár törmelékkel hívja párbajra nőtársát a rejtélyes skrullt, aki ezzel Ivan befolyását kockáztatja ha beleegyezik.
Ivan görcsösségét Rush remekül kitudja használni és így a gépe karját vesztette. (Karját vesztette! Ivan nem magyarázza meg, hogy miért nem! Ha megteszi kizárom a játékból! Egy km van!) Mire Ivan nagyon képes kezei felett átvenni az uralmat addigra már a fej részét lövik a páncélnak és kénytelen valamit tenni az Elnök.
Éjsólyom lassan lehetetlen csatába kerül Démon és Schattennel szemben, amit a páncéljában fenn akadó dobócsillagok még esélytelenebbé tesznek, hála a Nindzsának. Bár Éjsólyom talán a legtöbb realitás legeslegjobb katonája, de csak ember és idővel nem bírná ezt a több frontos csatát. Ekkor ám a szerencse az ő oldalára áll. Az másik három Vörös Őr (hála Ivannak, aki meggyőzött minket az elöző reagjában, hogy még négy van neki) elkezdi védelmezni a szárnyas katonát és mindennel elkezdenek tüzelni a három sötét világ gyermekét. (Insane testébe több golyó fúródik és reteszek a robbanástól. A Démon a robbanás tűzében eltűnik, feltehetőleg súlyosan megsérült. Schactten vértje komolyan rongálodott és még nagyobb gond, hogy hála a gépeknek most egy lángfalakkal körbe vett romon áll és vele szemben a vértjéről a Démon kátrányszerű anyagát letisztíttó Éjsólyom van.
Ekkor kezd az égből pár csepp eső hullani a szereplőkre.

Élők:
Rorschach, Atombomba, Démon, Dr Osterman, Ivan (100%ig beszédképtelen, mozgás képtelen), Schatten, Insane és a Führer Oroszlánja.
Legfelső Légió: Éjsólyom, Skymax (+4 Vörös Dinamó), Rush, Yvette/Kymera és Atomfegyver

Halott:
Ziltor, 3 Vörös Dinamó, Zack

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Pentagon   Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pentagon   Empty Re: Pentagon

Témanyitás by Thorhalla Pént. 22 Júl. 2011, 16:56

#26 2008-03-31 16:22:33
Saviour
Megállok Roy előtt, már kész vagyok elsütni a lézerfegyvert, ami a pokolra taszítaná a csávót, mikor eszembe jutnak a koncentrációs táborok, a halott szüleim, a háborúban meghalt bajtársaim, az összes meghalt igaz kommunista, a több mint százmillió főre rúgó orosz emberáldozat... és kezdek rájönni, hogy ki az igazi ellenség.
-Minden vörös őrnek: célozzátok a fasiszta erőket, ez parancs!
Szólalok meg, mire katonáim hűségesen követik a parancsot. Erre a velem szemben álló egyén mit tesz? Ellövi az egyik karom, pedig most álltam át az ő oldalukra!!! Nem igazság!

A vörös dinamók miután megcsinálták a megcsinálni valót (aka Z reagjában leírtak), elkezdik bevetni a titkos fegyvereket. Démon eltűnt, így őt egyenlőre békén hagyják, viszont Mind Insane, mind Schatten kap egy-egy lézernyalábot, többezer fokos, fénysebességgel mozgó pusztító halált, és természetesen egy-egy újabb rakétát. Egy vörös őr Gamora segítségére siet (az, aki Démont támadta), ő gépfegyvertűz alá veszi az oroszlánnőt. A negyedik Dinamó észreveszi, hogy az elnök jelenleg Rush fegyverétől szenved, így ő Ivan parancsaitól függetlenül ellenség, elvégre magát az elnököt támadja, így kap egy rakétát ajándékba, és a gyorsabb cselekvés érdekében a lézerrel szétszedi a távcsöves puskát, hogy ne kaphasson Ivan feje golyót.

Összesítve:

Ivan: Kiadta a parancsokat, elvesztette robotja egyik karját, és most agonizál, reméljük, hamarosan jobban lesz.
No. 1 vörös dinamó: Rakéta+Lézer, célpont Schatten.
No. 2 vörös dinamó: Rakéta+Lézer, célpont Insane
No. 3 vörös dinamó: szimpla gépágyú a Füher oroszlánjára
No. 4 vörös dinamó: Először lézer Rush fegyverére, majd rakéta magára Rush-ra.


#27 2008-03-31 17:40:49
Azareus
Emlékezetre méltó és az emberek tanulságára szolgáló ez a csata, mert kitünik belőle, hogy a birodalmakat fegyver alkotja ugyan meg és gyarapítja, de a belső egyetértés tartja fenn és minden nagy államra nézve veszedelmesebb a belső zavar, mint az idegen fegyver. Mert, ha erőd tudatában biztosnak érzed magad a külső erőszak ellenében, tehetetlenné tesz és az ellenségnek kiszolgáltat a belső viszály, és a birodalmak, mihelyt lábra kap bennük az egyenetlenség, maguktól összeroskadnak, mint a hegytetők óriási tölgyfája, melyet a szélvész nem dönthet meg, de az életnedvüket megmérgező rothadás, gyökerekből kiindulva, külső erő nélkül földre terít.
Érdekes gondolatok, és az is érdekes, hogy most rajzolódnak ki filozófiai képzettségeim egy csata közepén, de hát én Éjsólyom vagyok, aki egy emberméretű ember ügyességeivel és képességeivel rendelkezik rajtam nem lehet kifogni!
Egyedül maradtam ezzel a náci baromarcúval, aki felé egy rakéta is tart, nem igaz... én akartam elintézni. Még nincs minden veszve!
A rakétába dobok 3 dobócsőrt ezek kicsi, de hatásos dóbóeszközök, főleg ha a megfelelő helyekre dobták őket, 1, az orrába, 2 az áramköreibe, hogy biztosra menjünk, így még a tűzkör előtt lezuhan az élettelen rakéta.
Mikor ezeket dobtam már futottam ellenfelem felé, és rögtön is az első mozdulatm az volt, hogy hasba rúgom bele a tűzbe, majd rálépek és lábammal próbálom a tűzben tartani hátha van valami hatása a páncéljára.
- Milyen érzés a poklban égni szörnyeteg? Az a rengeteg ember 10- szer ekkora fájdalmakat is kibírt mielőtt megöltétek őket, nézzük mennyire megy ez neked.
Ha meg nem olvad el a páncélja akkor megsül benne. A támadásom csak sikerült, merthát mitől lenne egy olyan fickó, aki a sötétséget irányítja gyorsabb mint én?

Az a sátáni macska felém tart, ami nem jó jel. Fenn kell tartanom a kapcsolatot Ivannal, nagyon nagy segítségek az ő robotjai, és ahogy kilvasom az elméjéből, még élvezi is, ahj, de Rush-t ne! Ő velünk van.
~A Páncélos fickót, kit Rush-nak neveznek ne támadd gépeiddel, csak az evilágiakra koncentrálj. Mindd ellenség, mind ártott neked, és te most véres bosszút álsz Vendettát. Nézd... nézd mit műveltek a bolygómmal~
Képeket közvetítek a bolygónkról legalábbis ami maradt belőle, rákoncentrálódok az orosz képekre.
~ Ez fog történni ha ezek továbbra is hatalmon vannak, biztosan ezt akarod?
Közben éppen erőm teljében vagyok szóval nem szakítom meg a kapcslatot, ha a társaimhoz kiadok pár tanácsot telepatikusan. Közben pedig, hogy a macska ne zavarjon Éjsólymot és Schattent körbevevő tűzből veszek magam köré, nem az összeset csak éppen annyit, hogy a macskát távol tartsa.
~ Minden Légiósnak itt Skymaxine! Valaki segítsen eltüntetni minden ellenséget magam körül, valaki védjen be mert az oroszon tartm az elmém vagyis én irányítom lényegében a 4 robtot, ezek nagy segítségünkre lehetnek. Csak tartsátok távol tőlem ezeket, főleg a macskát...


#28 2008-03-31 18:02:01
Ultimate Guru
Miután a pisztolyával semlegesítette a hátirakétát, Rorschach zuhanni kezd. A felé tartó Zacktől vár segítséget, de ő hamarosan darabjaira robban a szeme láttára.

- Mi a…? PRETYAKOV!!! MI A FENÉT MŰVELNEK MAGA ÉS A DINAMÓI??? Mi… Mi folyik itt??? A hátirakéta, aminek robbannia kellett volna, nem robbant fel, a nő, akinek már rég ki kellett volna múlnia Atombomba radioaktív sugaraitól, él és virul, az ellenség vezetőjét pedig hiába támadta egyszerre HÁROM a legképzettebb, legjobb katonáimból, most még ők vannak bajban, és nem az ellenség!!! SZÁNALMAS FÉRGEK!!! BÜSZKÉN HALOK MEG A FÜHRER SZOLGÁLATÁBAN, RÁTOK PEDIG A TELJES BIRODALOM HARAGJA SÚJT MAJD LE!!! HEIL ZÉMÓÓÓÓ!!!

És Rorschach ekkor már nagyon közel jár a földhöz, elveszve benne minden remény, hogy bárki megmentheti.

Ekkor viszont Atombomba repül oda hozzá, és még épp időben elkapja. Ő is figyelte, ami Zackkel történt, és a radioaktív erejét a maximumra növelve, hihetetlen gyorsasággal sietett vezére segítségére. Azt ugyan nem érti, hogy a percek óta lődözött, elképesztően erős és káros radioaktív sugarak miért nem ártottak ellenfelének, Skymaxine-nek, hiszen egy ekkora dózis még egy elefántot is ledöntött volna a lábáról, de most már mindegy. A nő bizonyára ellenáll a sugárzásnak.

Démon ezalatt újra felbukkan dr. Osterman mellett, sebeit nyalogatva. Osterman, aki eddig egy nagyobb törmelékhalom mellett bujkált, elővesz egy injekcióstűt, és belövi vele a harcost.

- Keljen fel, katona! Ez egy bivalyerős fájdalomcsillapító… Egy puszta sötétségből álló lénynek a csatában a helye! Menjen!

A Démon lassan erőre kap, feláll, majd újra harcolni kezd. Légneművé válik, Ivan felé veszi az irányt, és ha odajut hozzá, kátrányszerű anyaggá válva belepi, amennyire tudja, hátha így észhez tér. Közben túlvilági hangja Ivant szólongatja.

- Pretyakov elnök úr… Mi van magával…? Ne legyen… az ellenségünk… Azzal nem járna jól…


#29 2008-03-31 22:22:48
Shade
A rövid támadássorozat után már éppen azt hinnem, hogy egy ellenfél kipipálva, de ekkor ellenünk fordulnak azok a dinamónak nevezett robotok. Pillanatok alatt elkezdik ostromolni a páncélzatomat, ami több helyen is megsérül. Hamarosan egy tűzzel körülvett kőrakáson találom magamat, és... MI EZ??? Az ellenfelem él és virul, sőt, velünk ellentétben semmi baja. Ez iszonyatos haragot kelt bennem. A dinamó újabb támadását levédem egy szimpla burokkal. Majd látom, ahogy az ellenségeink vezetője rám támad. A haragom ekkor a tetőfokára hág.

- Eddig tartott a történet.

Ugrok egyet, és egy tűz fénye által keletkezett erős árnyékkal meg is toldom azt, így egy pillanatra meglepem Éjsólymot, mivel ő a tűzbe akart lökni. Majd ha észre is vesz, sajnos a támadásom elég gyors ahhoz, hogy így is megsérüljön tőle. Hirtelen elkezdenek felésuhanni a környéken lévő igen erőteljes árnyékok, így rengeteg sötétségpenge fúródik a páncélba. Ekkor már újra a földön állok.

- Gondoltál már arra, mi van a páncélod alatt?

Koncentrálok, és megpróbálom megmozgatni a páncélzata és a bőre közti sötétséget. Már észrevehettem, hogy az ellenfelünk ellenálló, de mégis ember, mivel semmilyen mutáns képességet nem mutatott. Így a bőre felületén lévő sötétség egyre kisebb lesz, halálra préselve az ellenfelemet.

(A páncélom mellesleg tűzálló.)


#30 2008-03-31 23:38:32
Ólom
Felkelek, és a fejemet fájlalom. Csessze meg... nagyot eshettem. Skymaxine üzenete keltett fel. Jetpack be, át az egész harcmezőn, egyenest Skymaxine mellé.
- Te kértél segítséget, elbűvölő hölgy? - majd a Skymaxine felé támadó oroszlánra nézek, és közeledek hozzá.

Egy kicsit oldalazva ugyan, de közelebb lépek, és készülök begyújtani a jetpackemet. Az oroszlán valószínűleg alattomosan és hirtelen támad, ezért minden támadását úgy védem ki, hogy elég kemény páncélommal ugrok neki. Közben a vizorom rávilágít a lehetséges gyengepontjaira, és mikor legközelebb támad próbálom elkapni az egyik mancsát, majd a hátgerincére vágni, hogy eltörjem. Csak egy jól irányzott csapás kell, és pápá hátgerinc. A támadások miatt nem aggódom, a vizoromat pedig úgyse érné el, mivel a két lábam szabad és persze a jetpackem is hangra indul be, így ha nem sikerülne a támadás és vissza próbálna támadni, hatalmas erőmmel felkapom, a jetpackemet hangra begyújtva a levegőbe emelem, majd onnan vágom a földhöz.

Ha mindez sikerült újból Skymaxine mellé szállok, ha bármi egyéb segítségre lenne szüksége.


#31 2008-04-01 14:37:14
Roy
Végre van egy kis sikerélményem. Sikerült leszedni a komcsi egyik karját. De még mozog. Ekkor történik meg az, amitől féltem. Egy állat nagy robot leolvasztoja a távcsövem. Mondjuk nem olyan nagy gond. Levakarom a fegyverről az olvadt csonkot, majd elhajítom azt. Szerencsére az alap célzőpöcök vagy mi még rajta van. Ekkor figyelek fel a rakétára. Ez gond. Szerencsére még elég messze van tőlem, viszont rohadt gyorsan közeledik. Lehámozom magamról a sisakot, majd célba veszem a rakétát. ~Mindjárt. Mindjárt... Most!~ Adom ki magamnak a parancsot, majd meghúzom a ravaszt, és BOOOM!!! Talált. Nah, ez is megvolna. Visszahúzom a sisakot. Ekkor veszem észre hogy a komcsik már a nácikat támadják. Akkor jobb lenne békét kötni. Odasétálok a mozgásképtelen robothoz, majd keresek egy frekvenciát, amin keresztül szólhatok a benne ülőnek.

-Jobb lenne ha ideiglenes békét kötnénk. Maj dutána végzünk egymással.

Ezzel vége az üzenetnek. Odasétálok a robot leszakított karjához. Remélem a páncél jól működik, különden esélyem sincs. Szóval fogom a mini hegesztőpisztolyt,ami a felszerelésemhez tartozik. Ha ez megvan, magpróbálom visszavonszolni a robothoz a leszakított kart, majd megkérem a pilótáját, hogy ne nagyon mozgassa. Ha ez megvan, elkezdem a műtétet, és visszaoperálom a konzervdobozra a karját.


#32 2008-04-01 14:52:54
Szehmet
"Le kell szedni a madárkát."-erős elhatározás, melyet a repülő törmelékek erősítenek meg. Úgy tűnik, a leányzó, bár elméllyült valamiben, nem lepődött meg a téglákon és egyéb törmelékeken, amiből valaha ez az épület állt, de földet érve már új lehetőségei vannak, és elég közel várta be a nőt, ahhoz, hogy ténylegesen megtámadhassa.
Ekkor az egyik vörös dinamó gépágyújával veszi támadás alá. Erre nem számított, vicsorogva néz rá, és ráordít.
-ÁLLJ! MI A FENÉT CSINÁLSZ??! AZT A CSAJT KELL LESZEDNI!!-s már vetődik is, hogy elkerülje a sorozatot. Életöszöne ezzel eltávolítja a nő közvetlen közeléből.
Tudja jól, mozgékonysága igencsak próbára lesz téve, ám nem tétovázik,és igyekszik úgy mozogni, hogy Skymaxine az oroszlán és a vörös dinamó közé kerüljön. Ha az orosz csodafegyver olyan hülye, hogy a sajátjait kezdi lődözni, esélyt lát rá, hogy szószerint teljesítse a feladatot, nem nézve ki kerül az útjába.
És akkor a madárka ki is lesz lőve.
Ezzel együtt újabb döntésre szánja el magát. Skymax hirtelen fellobbant tűzköre sem fogja megállítani.
Ekkor bukkan fel az a fura idegen a nő mellett, és Míra felé indul.
-VÁR A PUSZTULÁSOD!-Az oroszlán rávicsorog, és elindul felé, támadást színlelve, futva, hogy aztán egy gyors oldalvetődéssel kitérjen, és ezzel tulajdonképpen "ellépve" mellette pár gyors mozdulattal a tűzkörbe ugorjon, egyenesen Skymaxine-re.
A karmok, ha e terv sikerül, gyorsan csapnak le a tűzben magát biztonságban érző, elfoglalt nőre, hogy feltépjék a torkát. Nem kockáztat, ha az orosz mégsem ölné meg addigra.


#33 2008-04-01 20:26:30
Insane
A dinamók hirtelen megszakítják Éjsólyom ellen intézett támadásunkat és a támadás sikertelennek bizonyult... Több sebből vérzek és nagy fájdalmaim vannak... Felállok gyorsan körülnézek és észreveszem ahogy Schatten éppen Éjsólymot támadja... Nem hiszem hogy szüksége lesz segítségre..De azért a fél szememet rajta tartom... Nagy a káosz és azt sem tudom hogy ki kit támad éppen.. A legközelebb hozzám Schatten és éjsólyom áll... Gyorsan kell döntenem... Meg kéne nézni mit bírnak ezek a dinamók akik rám támadtak...
kinézek egyet és egy hatalmas ugrással a fejére érkezem... Kardomat egyenesen a feje tetejébe szúrom remélve azt hogy nem olyan erős anyagból készültek ami eltörné a kardomat... Ha sikerül beleszúrnom a fegyvert remélem mozgásképtelenné válik...


#34 2008-04-02 17:23:03
Yvette
~ A meccs állása. Kymera elvesztette a jetpacket... vagyis lelőtték, ő meg lecsatolta. Minő botorság. Ha lehet, ezentúl ne akard, hogy én repüljek, mert annak nem lesz jó...
- MORSMORDE!
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
~ Cselekedj, ne sikítozz, mint egy tavalyi hal...
- Mor...morsmorsmorde...
~ IDIÓTA! Ilyet... ezt miért kellett?
~ Nem nyafi, komment.
~ Jó... szóval őrült istennőnk nekiindul és fejjel a föld felé, majd amikor a maszkos idióta alá ér telitalppal igyekszik lerúgni a furcsán zöldes alakot.
Te, ez csak megjegyzés... de ez nem olyan, mintha egy reaktor röpködne?
~ Mi van?
~ Ez a pasi... szerintem vigyázz vele...
~ Jó.
~ Fooooolytatom!
~ Okos...
~ Nah. A tanács hatására nem próbálja meg betörni az arc előtti valamit, amin kilát az ellenfél, hanem eltéríti és egy végtagjánál fogva meglendíti, mint a kalapácsvetők a kalapácsot, és igyekszik messze a csatatértől eldobni. Ha ezzel megvan, csak ki kell nyújtania a karját és egy maszkos, vezéregyéniség hullik a karjaiba. Kitépi a kezéből a fegyvert, kicsit meg tekergeti a karjait... aúúú... ez mintha reccsent volna... aztán elhajítja felfelé, mint egy pöttyös... akarom mondani dalmata labdát.
~ Úgyis olyan a feje, mint a focilabda... akkor focizzunk vele!
~ Hát... azt hiszem, ebből az alakból nem sok marad, mire kiéli minden kegyetlen vágyát vele...

~ Minden Légiósnak itt Skymaxine! Valaki segítsen eltüntetni minden ellenséget magam körül, valaki védjen be mert az oroszon tartom az elmém vagyis én irányítom lényegében a 4 robotot, ezek nagy segítségünkre lehetnek. Csak tartsátok távol tőlem ezeket, főleg a macskát...

~ KI A FRÁSZ VOLT EZ?
~ Valami telepata... szerintem velünk van...
~ Jó, kell segítség neki?
~ Akarsz neki segíteni?
~ Szerintem megoldják... feldobod?
~ Ha akarod...
~ És lőn... a dalmatafejű repül, Kymera meg utána. Szép páros… vagy páratlan… kissé úgy érzem, a vezéregyén nincs a helyzet magaslatán… de hát, megérdemli. Kellett neki lebombáznia a világunkat, megölnie annyi családot… barátot… Kínozd meg. Kínozd meg nagyon, kérlek…


#35 2008-04-02 18:21:34
Morsus
Éjsólyom és Schatten. A rúgás eltalálja a nácoit majd a bomba gátlása is jó ötlet volt, de ez msot kevés. A tűzre immunis sötét lény könnyedén kezdi összenyomni a Légió vezérét ám ekkor egy lézer lehasítja a jobb karját.
Szehmet, Skymaxine és Ólom. Szehmet egyszerűen túl gyors. Könnyedén cselezi ki a három ellenfelét és úgy mozog köztük mintha azok bénák lennének. Majd a tűzkörbe ugorva a skrull nő felé indul, hogy azt megtépje. A terv jó, de ekkor a jetpackkal sebessen száguldó Atomfegyver ragadja meg hátulról és a levegőbe kezd száguldani vele.
Insane úgy mozog mint maga az ördög és elkerüli a rakéátát majd az égbe vetve magát két kezável döfésre készen ugrik a gépre. A lézer viszont súlyosan megsebesíti. Persze egy igazi katonát ez nem gátol. kardja belehatol a fejrészbe a páncélban és ezzel megöli a pilótát. Ő ha nem ugrik elég gyorsan akkor a géppel együtt csapódik be. Bármit is tesz súlyos sérüléseket szenved. Vagy a robbanás miatt, amit a becsapodó gép szenved el vagy elugrik ott hagyva a karját és így a landolástól sérül meg. Mindkét esettben msot már csak sántítani tud és félszemre lát.
Rush mivel Ivanhoz ment így a katona valószínüleg nem támadja meg, de nagyobb gonddal kell szembe néznie: A Démonnal, ami lassan belefolyik a fő Vörös Dinamóba. Így támadva Ivant, aki hála Skymaxinenak egyre inkább náci ellenesebb lesz.
Rorschach még mindig a szabadessés varázsát élvezné amikor megjelenik Atombomba. Bár a katona elkapni készüli ekkor szádulva elkapják a lábát és forgatva eldobják őt. Majd a maszkos vezérnek eltörik a jobb karját több helyen is miközben kiveszika kezéből a fegyvert és utána az égbe dobják vissza repülni. Atom a doki mellett landol és oda érkezik Insane is.

Élők:
Rorschach (törött bordák és jobb kar), Atombomba, Démon, Dr Osterman, Schatten (félkar), Insane (súlyos sérülések már csak 8 körig él ha nem kerül kórházba) és a Führer Oroszlánja.
Legfelső Légió: Éjsólyom (Légszomj, durva belső sérülések, a páncél teljesen tropa), Skymax, Ivan (+3 Vörös Dinamó), Rush, Yvette/Kymera (- egy jetpack) és Atomfegyver

Halott:
Ziltor, 4 Vörös Dinamó, Zack

/Gyengültök skacok/


#36 2008-04-02 18:44:03
Ultinate Guru
Rorschach már felkészült a halálra, amikor Atombomba megjelent… és nem tudta megmenteni Kymera miatt. Egy eltört kar, majd Rorschach újra a levegőben. És ismét várja a halált.

- Hajh… Ez már kezd kissé unalmas lenni… Na akkor újra: ÉLJEN A BIRODALOM, ÉLJEN A FÜHRER!!! HEIL ZÉMÓ!!! BÜSZKÉN HALOK MEG!!!

Atombomba dr. Osterman mellett landol, aki gyorsan őt is belövi egy adag bivalyerős fájdalomcsillapítóval, majd ha Insane is megérkezik, vele is ugyanígy tesz. A sebeik nem tűnnek persze el, de legalább a fájdalomérzet nem lassítja őket egy ideig.

- Mi van veletek??? Ez lenne a Wolfpack??? Az Asgardi halott, a Mágus halott, a Bomba és a Nindzsa alig állnak a lábukon, az Árnyék szintén mindjárt odaveszik, a Démon úgyszintén, az Oroszlán úgyszintén. Nindzsa, magának kórházi kezelés kell már… Ha marad, valószínűleg hamarosan meghal, de ha akarja, hívatok egy kórházi egységet, ami elszállítja. Ön dönt. Az Árnyéknak is már csak fél karja van… Hogy történhetett ez? Ilyen rövid idő alatt ennyien elhullottunk, és egyetlen támadásunk sem sikerült? Ráadásul Pretyakov elnök is teljesen megbolondult… Minden összeesküdött ellenünk. De legalább büszkén halunk meg!!! A kutatási anyagom biztos helyen, más tudósok folytatják a munkám… És a vezérünk is, a nagy Rorschach mindjárt kileheli a lelkét…

Atombomba ezután ismét Rorschach segítségére siet. Ugyan Skymaxine-re nem volt semmilyen hatása a radioaktív sugaraknak, de reméli, hogy talán Kymerára lesznek. Hátulról kezdi küldeni felé a sugarakat, méghozzá a legnagyobb dózisban, amik már rendesen égetik a bőrt és erős rosszullétet okoznak. Ha Kymera figyelme ráterelődik…

… akkor abban a pillanatban a Démon lemászik Ivanról, mivel a vezetője élete fontosabb mindennél, és légnemű anyaggá válva repül Rorschachhoz, teljesen körülöleli, majd kátrányszerű anyagként ér vele földet. Így a vezetője nem sérül, a burok teljesen megvédi.

Akárhogy is alakul a dolog, Rorschach mindenesetre ezt ordibálja közben hangosan:

- AZ OROSZLÁNOM!!! VALAKI VÉDJE AZ OROSZLÁNOMAT!!!


#37 2008-04-02 20:09:28
Szehmet
~Igen!~Már a szájában érzi a győzelem vérédes ízét, ahogy ugrik a tűzkör felé. Úgy tűnik az orosz csodafegyver nem volt elég fanatikus, hogy kinyírja a kiscsajt, de így legalább övé lesz az élvezet, hogy véget vethet a nő életének.
Már ugrik, de nem várt meglepetésként a páncélos alak avatkozik a dologba, s az oroszlánt árfogva kényszerű repülésre invitálja.
A cica persze nem tűri, hogy túl messzire távolodjanak, karjaival gyorsan hátranyúl, hogy megragadja ellenfele fejét, s erős rántással a saját hátához húzva módosítsa a röppáját lefelé.Ha egyszer megfogja, nem ereszti. Igencsak reméli, hogy ezzel a húzással meglepi az ellent, s becélozhatja még a zöld csajt, vagy ha őt nem, valamelyik másik ellenséget, mely az aktuális helyük közelében posztol.
-A Mesterért.


#38 2008-04-02 20:15:47
Saviour
A támadások aránylag sikeresnek mondhatóak, leszámítva az az egyetlen apró tény, hogy megölni senkit sem sikerült. Ez baj. A támadások viszont nem maradnak abba, a harcot így vagy úgy, folytatni kell. Mikor Roy visszaszereli Ivan karját, az a következő kommentet fűzi az egészhez:
-Nincs szégyenteljesebb embertípus annál, mint aki csata közben vált oldalt, ezzel elárulva a barátait...
Azzal a robot amennyire lehetséges, felkapja, és széttépi Royt, amennyiben ez a gép gyengesége, vagy a visszaszerelt kar nem megfelelő működése miatt nem sikerül, akkor marad a közvetlen közelről szétgépágyúzás, esetleg ütés/lecsapás.

Az a Dinamó, mely Szehmetre támadt, nem sütötte el a lézerét, így ezt most teszi meg: Szehmet, és az ő támadóját próbálja meg kettészelni vele, egyikük állapota sem érdekli, gyakorlatilag késként próbálja kettévágni őket. Egy újabb rakétát indít meg a páros felé, és a gépágyútűz csak hab a tortán. A Schattent támadó Dinamó is újabb rakétát indít el, így maradt neki hat, valamint gépágyútűz alatt tartja őt is, és Éjsólymot is. A dinamó, melyet Insane akar ledöfni, mégegy utolsó gépágyúsorozatot indít, de ez káoszos, kétségbeeset lépés, mely eredménytelenül fejeződik be: a Dinamó élettelenül zuhan alá, majd a magját alkotó Nap felrobban: bár a Dinamó a belső erők ellen rendkívül védett, egy ekkora robbanás mégis könnyedén végez vele, és egy hő és lökéshullámot indít útra. A lökéshullám nem igazán tud megzavarni bárkit is, a hő azonban halálos azok számára, akik nem viselnek védelmet ellene. A Rush-t támadó Dinamó támadására két lehetőség van: ha Ivan segítségre szorul, akkor neki segít, ha egyedül is elbánik Rush-al, akkor... a legközelebb álló nem Dinamóra.

A kommunisták gyakorlatilag a csatában Gamora Skymaxine trükkje miatt egy harmadik oldallá váltak.

Ivan: Rush-t támadja kézzel, vagy géppuskával.
Dinamó 1: Rakéta Schatten-re, gépágyútűz Schattenre és Éjsólyomra.
Dinamó 2: kampec, felrobbant.
Dinamó 3: Lézer a Cica-Ólom párosra, + rakéta, plusz gépágyú.
Dinamó 4: Rush, vagy... akárki, aki nem kommunista.

Utoljára szerkesztette Saviour (2008-04-02 20:23:25)


#39 2008-04-02 20:38:48
Azareus
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett. "

Híres mondás és mennyire igaza van a mi helyzetünkre nézve. Nem jött be a trükk, csak véletlenül öldöstünk le ár nácit semmi stratégia, de nekik sincs és ezt már kihasználhatnánk, Schattennek ellövik a karját ismeretlen forrásból, pedig a megfigyelés mestere vagyok, mint ember, goyrsan ellököm magamtól a német fickót eléggémeg vagyok zúzódva a páncél eltört a hasi résznél és látszik egy nagy lila folt.
~ Sólyom itt Skymaxine hallasz?~Érkezik a telepatikus üzenet
~Haldoklom, de amúgy semmi ha meghalok te veszed át a csa...
~Hagyd már ezt! Gondoljunk arra is hogyan ne haljunk meg!
~Rendben. Látom te irányítod a gépeket remek. Legaláb kettőt küldj a főgóréhoz, ha ő halott az egész csapatrend felbomlik, aztán kisebb egyedenként "oszlathatjuk" fel őket, a másik kettőből az egyiket a te védelmedre másikat cipeld ide azonnal, mert elég szarul vagyok.
~Hát ezek is kezdenek elszabadulni a hülye orosz/egysíkú agyát nehéz befogni
~Nem baj add ki a parancsokat azt lesz, ami lesz.
Közben észreveszem a golyózáport és látok egy rakétát is szerencsére Schatten felé, lehet hogy a technkai berendezése tropa de a kevlar még rajtam van, azért érdekes lesz kikerülni ezeket, mert nem kell, hogy a kevlar is tropára menjen.
~Skyizé itt vagy még? A tüzet irányítsd az ellenségem előtt karjára így elvileg egy kis résen be tudsz jutni az adamantium páncélja alá
~Rendben. Ha nem lövi le az a rakéta, mert az is megteszi a dolgát.
Skymaxine közben kiadja az utasításokat, amiket Éjsólyom súgott neki Ivannak.


#40 2008-04-02 22:35:57
Ólom
Ez az ostoba macska elkapta a fejem, de ezt nem tűröm. Na most már csak azért sem. Nem vesztem el a fejem és inkább felfelé repülök, minthogy lefelé, mert még a vizorom megtudja határozni a pontos irányt. A páncélomnak elég a hangommal azt parancsolnom, hogy repüljön felfelé, és meg is teszi.

A fejem ellen könnyű a gyógyszer, egyik kezemmel benyúlok a macska bordái közé, és az éppen elérhető csontokra egy erőset csapok, ami egy ilyen erős fémötvözetből készült páncél jóvoltából csontrepesztő hatású lehet. A másik kezemmel persze tartanom kell. Ha mégsem sikerült hozzáférnem a bordáihoz miközben repülök vele, hanggal parancsolom a páncélomnak, hogy aktiváljon egy rendkívül zavaró manővert. Úgy repülök, hogy egy tökéletes kört formálok a levegőben és ezt addig játszom el ameddig a macsek bele nem szédül. Ha már én is elkezdek szédülni hirtelen lefordulok, és visszakanyarodva egy U-t formálok, és hogy közben ellenálljak a macska támadásainak vagy a szegycsontját célozom meg hatalmas ütéseimmel, miközben hanggal működtetem a jetpackot, vagy a hátgerincére mérek egy erős csapást. Ha megrongálja a jetpackomat naná hogy zuhanok, de akkor ő sokkal rosszabban jár mint én. Ha megrongálja a vizoromat, annyira bedühödök, hogy teljesen véletlenszerű ütéseket viszek be, hátha pár talál.


#41 2008-04-03 20:43:20
Insnae
Kikerülom a Dinamó támadását ám ugfrás közben egy lézernyalábbal nagyon súlyosan megsebesít az oldalamon... Nem szabad elbuknom... Egyszerűen nem lehetséges... Gondolataimba merülve nem látok semmi mást csak a dinímót... El kell pusztítanom ha bele döglök is... Sikerül a fejére ugranom és beleszúrnom a kardomat... A pilóta meghal ám így a gépezet elkezd dőlni... Megpróbálom kihúzni a kardomat... nem tudom kihúzni egyszerűen nem megy... Ne ess pánikba Insane ne ess pánikba... A másodperc tört része alatt gondolom át az egész tervet a fejemben... Elengedem a kardot és elugrok a gépezetről... Esés közben csak remélni tudom hogy a detonációban amivel a gép felrobban nem fog megsemmisülni a kardom... És már a földön is vagyok... ekkor a dinamó is eldől és felrobban... Túl lassú voltam és nem tudtam elfordulni a robbanás elöl így egy fémdarab beleáll a bal szemembe... Fájdalmamban felordítok majd megfokom a fémtüskét és kitépem a szememből... A fájdalom elviselhetetlen... Az egész helyen lehet hallani az ordítást... Ekkor odajön hozzám az egyik társam és valami anyagot fecskendez belém... Hihetelen érzés kerít a hatalmába... A fájdalmaim elmúltak és járni is tudok... Bár tisztában vagyok vele hogy ez csak fájdalomcsillapító és hogy nem gyógyultam meg...A lézer okozta hatalmas seb ott tátong az oldalamon és a bal szemem helyett is csak vér van... Érzem hogy közel a vég... Ekkor hallom a kérdést hogy akarok-e kórházba menni...

-Kórházba? Hogy megfutamodjak? Nincs az az Isten Uram!

Amíg egy lehelletnyi erőm van addig harcolok... Elindulok a dinamó roncsai felé és elkezdem keresni a kardomat... A gépezetből felszálló füsttől alig látok valamit... Bár ilyenkor már egyáltalán nem látok és nem hallok semmit... Csakis a kardomat és Éjsólyom halálát akarom...


#42 2008-04-03 21:29:24
Shade
Támadok. Már érzem az ellenfelem testét, ahogyan a sötétség szépen, lassan összeroppantja, de ekkor... vakító fény... A következő pillanatban a földön fekszem... Vér bugyog fel a torkomon, majd kicsordogál a páncél rácsán... Hirtelen iszonyatos fájdalom... A karom... Elvesztettem a karomat. Megpróbálok feltápászkodni. Négykézláb állok, és közben dől belőlem a vér, majd egy újabb rakéta indul meg felém... Ebbe biztosan belehalok... Ég veled, élet... Ég veled, te mocsadék világ.......................

A következő jelenet olyan, mintha a fejemben játszódna le. Kisgyerek vagyok, és éppen egy zsidó férfit kínzok... Meg akarom tudni a barátai hollétét. Nem lehetek több 16 évesnél. Érzem, ahogyan a sötétség megtölt erővel, és a férfi iszonyatos kínokat él át. Majd képek százai suhannak át a fejemen ilyen módon. Én pedig egy kalitkába vagyok zárva, egy kalitkába, ahonnan nincs kiút.

(És most a Schatten elméjén kívül történő dolgok.)

Miután a férfi karja leszakadt, a fájdalom iszonyatos erőt formált benne... túl nagyot ahhoz, hogy egy emberi elme ezt felfogja. A férfit immár a sötétség irányítja, a test csupán csak egy eszköz. A levágott kéz helyén megszilárdult sötétségből új tör elő, így a vérzés eláll. A rakéta, amely felé száguld, beleütközik egy sötétségfalba. A sötétség dühös, rettentően dühös, amiért megnyomorították a szolgáját. Egy hatalmas sötétségtüske-hullámot küld Éjsólyom felé, a lövések pedig vagy a páncélt, vagy a sötétségkezet találják el.

(Schatten kb. ennyi volt, innentől maga a sötétség uralkodik rajta. Ereje nem lett nagyobb, de már nem érez fájdalmat.)


#43 2008-04-06 01:40:17
Yvette
Oké, vissza a kommenthez... na persze... mintha elmentem volna, mi? Szóval, hol vagyok egyáltalán? Kymera... te, figyi, hova kerül az a test, ami éppen nincs a valóságban? Meg miért...
~Ne most akard ezt kideríteni. nem jó poén egy csata közepén azzal ba*tni, hogy hova kerültél. Majd, ha idő lesz rá, megvitatjuk.
~ Kym...
~ Nem fogok most vitát nyitni arról, hogy mi...
~ Kym...
~ történik, amikor a világ megfordul, vagy...
~ Kym!
~ Mi van?!
~ Atomreaktor...
~ BAZZE!
~ Nah. Az állás. Kymera fordulásból elejtette a dalmatát, de az életösztön, vagy valami Zardai sugallat hatására egy gyönyörű lábmozdulattal a zöld hullámokat kibocsátó alak felé rúgta, nem is kicsit erősen. Aztán igyekszik kitérni a sugárzás elől. Asszem menni fog neki, mivel max sebességen száguld az atmoszféra felé... Hé! Így bolygókörüli pályára fogsz állni! Kym... Kym? Kymera?! KYMERAAAAAA!!!! El ne ájulj nekem! NE mostz! ez nem igaz.... egyszerűen megadta magát... mivan, nincs elég oxigén? Te istennő vagy, az istenedet!!!
~ Nyugi már...
~ MIT CSINÁLSZ???
~ Igyekszem elterelni... Tudod.. ha halottnak hisznek, békénhagynak... nem hiszem, hogy bárki is el akarna kapni. Főleg, mert messzire megyünk.
~ Hova?
~Oda, a csata szélére... remélhetőleg előbb megérkezünk, és eltűnünk, minthogy utánunk jönnének...
~ Allah akbar...
~ És Zarda segítsége sem ártana...

Kymera összehúzott szemekkel koncentrál a megfelelő pillanatra, hogy a becsapódást elkerülhesse. Ha a terve sikerül a megmozgatott légtömeg elég port ver fel, amiben el tud tűnni. Ha nincs mázlija, vagy az istenek néznek éppen másfelé, magukra hagyva leányaikat, akkor kemény landolásban lesz része.


#44 2008-04-06 21:29:05
Morsus
Bár az idegen Skymaxine-ra a sugárzás hatástalan volt, mert szervezetére ez úgy hatott akár a napfény, de ez nincs így Kymerával. Persze az, hogy Rorschachot hozzá vágta Atomhoz megvédte őt, de nem teljesen. Kezei így is megégtek a természet ellenes energiáktól. Viszont mire Atombomba és Démon felfoghatnák uruk halálát addigra az istennő eltűnik. A Maszkos pedig a sugaraktól először pokoli rosszulléten megy át majd csontá rohadva zuhan katonája kezébe.
Skymaxine hatása alól kikerül Ivan, akit elnyel a saját fanatikussága.
Ivan egyszerűen szétlövi Rush-t majd az összecsuklik.
A Dinamó egyes minden támadás bajba ütközik mivel Schatten ereje elszabadul és fenevadként kezd el pusztítani. A rakéta falba a golyózáppor tüskék hullámába csapódik a célpontok helyett. Persze ezzel Éjsólyom még nem úszta meg, több tüske eléri bármit is csinál és így ő már életveszélyes helyzetben van.
Dinamó hármassal nem törődött senki és így a cikkázva száguldó Atomfegyvert és Oroszlánt először lézerrel majd rakétával semmisíti meg. A robbanásból a macskanő gurul ki darabokban és erre kezd még tüzelni a gép.
Insane-nek akrobatikai mutatványokkat kell végre hajtania, hogy elmeneküljön a negyedik Dinamó elől, ami őt vette célbe a gépágyújával.

Élők:
Atombomba, Démon, Dr Osterman, Schatten (félkar), Insane (súlyos sérülések már csak 7 körig él ha nem kerül kórházba)
Legfelső Légió: Éjsólyom (páncél teljesen tropa, orvosi ellátás nélkül már csak 3 körig él), Skymax, Rush (A páncélja teljesen felfogta a lövéseket, csak látszólag halott), Yvette/Kymera (eltűnt)
Ivan (+3 Vörös Dinamó)

Halott:
Ziltor, 4 Vörös Dinamó, Zack, Rorschach, Führer Oroszlánja, Atomfegyver


#45 2008-04-06 21:41:16
Roy
Már épp végzek a javítással, mikor a mocsok komcsi földhöt vág, és belémereszt egy sorozatot, az állat nagy gépfegyveréből. Szerencsére a páncél felfogta a golyókat, viszont pokolian fáj minden tagom. Tuti izomlázam lessz holnapra. Szrencsére az a barom kommunista nem vete észre az én kis változtatásom. Megpróbálok mozogni. Nem megy. Próbálom úja. Még mindíg nem. Próbálom újra. Semm... de, valami.sikerül megmozdítanom a jobb karom. Elővakarom a távirányítot, majd megnyomom rajta a piros gombot. Pár másodpercig semmi nem történik, majd a komcsi robot karja hangos robbanással darabokra szakad.Jobban mondva nem csak a karja, hanem a fél robot is vele együtt. Ha ez megvan, akkor szólok a többieknek.
-Mindenki! Itt Rush. Jó lenne ha felszednétek, mivel nem nagyon tudok mozogni.


#46 2008-04-07 00:02:25
Ultimate Guru
Úgy tűnik, hiába akarta körbefogni a légneművé vált Démon Rorschach testét a sötétséggel, amikor Atombomba Kymerára támadt, az valamiért nem sikerült neki. Dühödten ordít fel, amikor vezére meghal, majd dr. Ostermanra néz, aki bólint. Erre a Démon hozzásiet, őt öleli körül sötétséggel, majd mindketten eltűnnek.

Atombomba szintén borzalmas haragra gerjed Rorschach halála után, és nem törődve semmivel, leégeti magáról a védőruháját, és maximális erejű sugárzásba kezd, ami halálos radioaktivitással lepi be a teljes területet. Persze ezzel feléli minden erejét, és nyilván bele fog halni, de már nem érdekli. Eszeveszett módon kiáltozik.

- A BIRODALOMÉRT!!! A FÜHRERÉRT!!!


#47 2008-04-07 10:21:32
Azareus
- Son of a...bi...- Rohadt tüskék, rohadt világ. - Hé Schatten! Meghalt a vezetőd. Kinyírtuk a führered, semmi Himmel herr gott? El vagy veszve, én mindjárt meghalok, de te is nemsokára, mert pánikbaesel vezetőd elvesztéséért. Miért nem sikítasz?
~Sky nem szabad még meghalnom, mennyire tudsz tudatot átvinni?
~Egyszer próbáltam akkor az alany megőrült, és végül öngyilkos is lett
- Elhanyagolható, rakj át Ivan testébe és fordítva, rakd az ő "eszét" az én testembe. Ha mázlink van visszafoglalhatom és visszamehetünk.
- Minden tőlem telhetőt megteszek.
Skymaxine ekkor megvárja míg Éjsólyom befejezi a monlógját Shattennek, majd elvégzi a testcserét, az erőlködéstől az orra és a szája is elkezd vérezni, és mitöbb nagyon fél, hogy nem fog neki sikerülni.
Ha az orosz testébe kerültem rögtön támadásba lendülök:
A vörös Dinamókból az egyiket Schattenre küldöm, a másikat Insdane-re a harmadikat Atombmbára és kiadm parancsba hogy használjanak fel minden fegyvert a megsemmisítésükre. Én is kimegyek a védvonalamból és célpontot keresek, de egyelőre úgy tűnik nem szükséges,csak az én testemben lévő Ivant kell folyton szemmel tartanom.
Nem kellett volna ilyen csatába mennünk, az egész az én hibám. Nem vagyok szuperfickó, nem vagyok olyan mint Hüperión, nem vagyok rohadt erős se elpusztíthatatlan, csak képzett és okos, de rájöttem, hogy ez nem kell a harchoz, egy ilyen harchoz biztosan nem. Miattam halt meg Atomfegyver miattam. Ha visszamegyünk ... ha van miért visszamenni vagy van hova vissszamenni, akkor kilépek a csapatból örökre.


#48 2008-04-07 15:15:45
Morsus
Éjsólyom és Skymaxine trükkje féluton megakad és Rushnak hála Ivan felrobban. A belső burok nem elég erős, hogy a karban maradt detonátort felfogja és így a két szemilyiség elpusztul. Majd mire a tömeg igazán felfoghatná mi történik az Atombombával addigra késő. Hihetetlen erővel robban fel és ez a sugárzás még a skrull nőt is elpusztítja. A zöld gombafelhő elsöpri a két hadsereget. Hangtalanul olvadnak szét a több millió fokban. Majd a robbanás az okozó semmivé válásával elmúlik. Amilyen látványosan robbant úgy is tűnik el és csak a káros sugárzás és romokba olvadt csontok jelzik, hogy mitörtént itt.

A sötétség burka lassan jelenik meg és utána oldodik fel. Az öreg doktor és a ördögi kísérete jön elő belőle. A robbanás hatűrain kivül vannak,és a szél pont nekik dolgozik. Ám mikor körbe néznek akkor szemben találják magukat egy másik túlélővel: Kymerával.
Ostermanban érthetően már csak egy kérdés kering: vajon erősebb e a Sötét Világ Démona a Legfelsőbb Univerzum Istennőjénél? Vajon egy testetlen lidérc megtud e ölni egy halhatatlant vagy a halhatatlan kígyóvá változtatása tényleg alakba tudja kényszeríteni a démont?

Élők:
Démon, Dr Osterman
Legfelső Légió: Yvette/Kymera

Halott:
Ziltor, 7 Vörös Dinamó, Zack, Rorschach, Führer Oroszlánja, Atomfegyver, Atombomba, Schatten , Insane, Éjsólyom, Skymax, Rush, Ivan

/Na ezt már szeretem!/


#49 2008-04-07 15:36:18
Ultimate Guru

Dr. Osterman lép elő, immár egy sugárzás elleni védőfelszerelésben, előtte a sötétségburokként őt védelmező Démon. Osterman körbenéz, majd Kymerára tekint. Arcát eltakarja a védőruha.

- Szép kis pusztítást okozott itt, kisasszony… Úgy tűnik, a mi Atombombánk elég nehezen viselte szeretett vezére halálát. Hiába…

Az idős, görnyedt férfi felegyenesedik.

- ... a csapatom…

A hangja is hirtelen megváltozik. Immár egy fiatalabb férfi hangjára emlékeztet.

- … szereti a vezérét.

És ekkor, ahogy közelebb lépett, Kymera megpillanthatja a védőruha fejrésze mögött Rorschach maszkját.

- Szegény, szegény dublőröm… Pedig milyen remekül játszotta a vezérét… Kár érte. Tudja, sosem bíztam igazán ebben a Pretyakovban, ezért döntöttem úgy, hogy én Osterman álcájában érkezem, a szerepemet pedig másra bízom. Sosem gondoltam volna, hogy idáig fajul a helyzet… Leginkább… szegény Oroszlánomat sajnálom…

Ezzel Rorschach előkapja a rádióját a zsebéből.

- Kisasszony… ritkán mondok ilyet ellenségnek, de a maga képességei lenyűgöztek. Nem zárom ki, hogy itt és most végezni tudna velem és a Démonommal is. Bosszút akar a világáért, hm? Ha ennyire harcra éhes… álljon át hozzánk. Bármit megkaphat, amit csak kér. A seregem, a Wolfpack megsemmisült, így Ön lenne az egyetlen szuperképességekkel megáldott harcos a Démonomon kívül. Óriási megtiszteltetés… Felejtsük el ezt az ostoba háborút. Ne kelljen erősítést hívnom ezen a rádión, kérem. Egyezzen bele, és azonnal elmegyünk innen, mielőtt a sugárzás halálos mértéket öltene a testében.


#50 2008-04-07 22:36:29
Yvette
Megvetően nézi végig az átalakulást. Persze... dublőr... Ne fogadd el.
~ Hm?
~ Ne fogadd el...
~ Gyógyulást ígér...
~ Megígéri a csillagokat is, csak ne öld meg...
~ Meg tudom ölni...
~ Tudom. És ő is tudja... azért hív magához... begyűjt. Ne tedd, kérlek...
~ Nem tudom, mit tegyek... ez, nagyon fáj...
~ De ellenállsz neki! Ismerlek annyira, hogy ellenálsz neki...
~ Tudom. De ha meggyógyítanak, belülről lehet az egészet...
~ Nem! Eszedbe se jusson! Nem játszom ezt el!

A megvető pillantás marad, viszont a nő közben felemel a romok közül egy megszaggatott, de még használható köpenyt, és az igencsak hiányos öltözete fülé veszi.

~ Ezt beszéljétek meg ti... én pihenek kicsit.
~ Kym...
~ Mi a baj?
~ Én nem vagyok sugárzásálló...
~ Én pedig fáradt vagyok.
~ Hisztis vagy, nem fáradt!
~ Mi van???
~ Egy hisztis,Idióta vagy, aki feladni készül az elveit, a létét, a szüleit. Mindenkit, akiért idejött. Egy hisztis, idióta pixi vagy, nem istennő...
~ Hogy merészelsz sértegetni engem?!
~ Ha hisztis idióta vagy, sértegetni foglak, amíg meg nem jön az eszed. Ott az ellenség. Az a kettő. Hajrá, tedd, amit tenned kell!

- Mosrsmorde...

Suttogja maga elé, miközben felhúzza a köpeny csuklyáját. A köpenyes alak alacsonyabb lesz, lassan felemeli a fejét, a zöld szemek, most sötéten csillognak.

- Ha azt hiszed, ezt megteheted, mindazután, hogy tönkretetted a világomat, megölted, pontosabban kiirtottad a családomat, rákényszerítettél, hogy a családom utolsó és legkedvesebb tagja a karjaim közt haljon szörnyű kínhalált, s most egy mondattal, egy gyere befogadunk felszólalással az egészet semmissé teheted... akkor dögölj bele... Mosrsmorde

sziszegi a lány, majd ismét istennőként teljes sebességgel veti magát Rorschach-ra, s ha közben Démon megszilárdítja magát a vezére védelmében, akkor vele kezdi el ütni a védőruhás alakot, persze az első célpontja a rádió és a védőruha maszkja.A fájdalom emlékétől feldühödött istennő megállás nélkül szórja magából az átkokat, s keresi az érintkezést, lehetőleg Démont igyekszik átváltoztatni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Pentagon   Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pentagon   Empty Re: Pentagon

Témanyitás by Thorhalla Pént. 22 Júl. 2011, 16:57

#51 2008-04-08 00:06:27
Morsus
Kymera fejetlen vadként támadja meg Rorschachot, aki már az első pillanatokban csont törésektől szenved. A rádiója is darabokban hullik a földre és Démon természetesen azonnal lerohanja az istennőt. A két fél mondhatni patt helyzetbe kerül a megvadult nővel szemben. Démon akárhányszor Kym-re támad teste remegni és mozgolódni kezd, mintha már nem őt szolgálná. Rorschach az egyik ütéstől hátra zuhan és a rosszullétektől szenvedő démon remegve ugrik mögé, hogy párnaként fogja fel az esést. Sajna eddigre hat már az isteni átok és a lídérc rengeteg fekete kígyóvá hullik szét ahogy mestere teste belé csapódik. A maszkos férfi ruhája szét van szaggatva a harctól és egy seregnyi kígyón fekszik.

Segítség:
Sötét Világ - Külső segítség (Ebben a körben ki lehet már játszani)

Élők:
Démon, Dr Osterman (Rorschach)
Legfelső Légió: Yvette/Kymera

Halott:
Ziltor, 7 Vörös Dinamó, Zack, Rorschach (dublőr), Führer Oroszlánja, Atomfegyver, Atombomba, Schatten , Insane, Éjsólyom, Skymax, Rush, Ivan


#52 2008-04-08 11:16:25
Ultimate Guru
Rorschach hirtelen egy halom kígyón találja magát, amiről gyorsan leugrik. A védőruhájának és az alatta lévő ruhának hála, még talán nem marta meg egyik sem ennyi idő alatt, és elég gyors volt még így, törött csontokkal is. Kymerára néz.

- Heh… A rádiómnak is annyi… Még jó, hogy nem bíztam Önben, és a légi támogatást már jóval korábban kértem… Itt kell lenniük… körülbelül most.

És valóban: négy harci vadászgép jelenik meg az égen, amik bemérik Kymerát, és kilőnek rá két-két nagy sebességű nyomkövető rakétát. A hatásukat nem is kell ecsetelni talán. Ha valahogyan Kymera EZT IS túléli, akkor Rorschach már tényleg tehetetlen, és leül vele szemben egy kőhalomra, miközben a pisztolyaival sorozza a kígyókat.

- Na… Ez még a Démonom egyáltalán? Vagy mit csinált vele? Nemcsak erős, de még ilyen trükköket is tud? ÉS MÉG a rakétáimat és Atombomba robbanását is túlélte? Heh… Bolond lennék megpróbálni újabb támadásokkal megölni egy ilyen hihetetlen erejű nőt. Mielőtt végez velem, hadd kérdezzem azért meg, hogy mit akar elérni ezzel a bosszúval. Nézze meg, mi történt a csapattársaival. A bosszú miatt. Ha én bosszút akartam volna állni mindenkin, aki valaha vétett ellenem… ejj, igen zsúfoltak lennének a napjaim. Ne mondja azt nekem, hogy a maga világában egy-egy nagyhatalom sosem mészárolt le több ezer, vagy több millió embert a saját céljai érdekében. Biztos vagyok benne, hogy a maga országa is tett ilyet. Talán csak nem tud róla. Mert ilyen az emberi természet. Most nézze meg… Engem megöl, itt marad teljesen egyedül egy idegen világban, ahol le kéne mészárolnia a bolygó lakosságának több mint a felét, ha az egész Náci Birodalommal végezni akarna. Márpedig a Wolfpack csak egy csapat volt a hatalmas Führer seregei közül… Előbb-utóbb megállítanák magát, és értelmetlenül bukna el, mint a társai. De én… tisztelem az ilyen nagy erőt, ami Önben lakozik. Nem szeretem… de tisztelem. Nézze, az imént meghalt a világ második legerősebb államának, a Szovjetuniónak az elnöke. Öné lehetne a teljes ország. A Birodalom egyelőre nem tart igényt rá. Ott tőlünk megteremtheti a saját „földi paradicsomát”, ahol mindenki békében és megértésben él, blablabla, ha maga tényleg hisz az ilyesmiben. Vagy a térkapu-technológiánkkal haza is küldhetjük, ha úgy kívánja. Hazatérhet. Persze előtte lekezeljük a sugárzást, amit kapott, és amit én is kaptam, mivel már elég nyúzott állapotba került a védőfelszerelésem… Megölni nem tudjuk, hát hazaküldjük, vagy a Szovjetunióba, vagy ahová akarja. Ezzel mindannyian jól járunk. A Wolfpack elpusztult, a nagy, dicső bosszúja megvolt. Mit akar még?


#53 2008-04-18 07:29:04
Morsus
A repülők süvítve száguldanak majd eresztik ki a bombákat. A robbanások után még órákkal késöbb is föld omlások és tűzek maradnak. Feltehetőleg az atomrobbanás miatt.

Epilógus

Egy helikopter érkezik és rotorja szétfújja a zöldes füst tornyokat, amik a földből áradva fojtogató érzésdt kelltenek abban, aki megérzi őket. Itt maszkos védett ruhás alakok járnak és kutakodnak. A gépből egy vörös-fekete ruhás katona lép ki. SS Ügynök.
- Jelentést. - Parancsolja egy vizsgálodónak
- Uram minden holtest megvan kivéve a rejtélyes nőét, Kyméráét és...
- ...és Rorschachét... - Morogja savanyú képpel a vezér
- Pontosan.
- Majd előkerül. - Mondja és néz valami ruhadarabot, amit a szél reptett ide és oda - Mindig előkerül. - Majd jobban megnézve felismeri, hogy az Rorschach közismert maszkja - Mi van a térkapuval?
- Ahogy gondoltuk uram. Minden energiájukat ebbe fektették be. Nem képesek ismét megnyitni és minden szuper-humánuk itt pusztult. - jelenti a védőruhás
- Mind? - Kérdezi cinikusan a katona és a lába alá néz ahol egy kígyó mászik végig. körbe nézve veszi észre, hogy a minden felé kígyók tekeregnek a földben

/Véleményeket a kaland topikjába kérem/

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Pentagon   Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Pentagon   Empty Re: Pentagon

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.