Queens College

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Queens College - Page 2 Empty Re: Queens College

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 09 Jún. 2018, 20:06

George úgy tűnik, hogy sikeresen elhárította a problémát és nem kell a hölgyet oktatnia. Nem is ismeri. A nem túl szépen megfogalmazott véleményt érzelemmentesen hallgatja és csak egy dolog miatt ellenkezik. Vagyis inkább csak egy dolgot szeretne kijavítani azzal kapcsolatban amit a leányzó gondolt. Egyrészt, mert a maximalizmusa másrészt mert a tanári büszkesége ezt kívánta.
-Félreért. A mágikus ismereteim nem elegendőek. Ismerek néhány varázslatot, de még sok kutatásra lesz szükségem ahhoz, hogy valóban elmondhassam, hogy kellő ismereteim vannak a szakterületről. A tanári ismereteim megvannak hisz professzor vagyok a főiskolán. Csak azért, hogy pontosak legyünk.
Talán tudott volna segíteni a kis hölgynek ha akar, de így hirtelen idegenként megszólítva nem fog ilyen ajánlatokat csak úgy elfogadni. Arról nem is szólva, hogy a Sir Gawain személyiségével kapcsolatban igyekszik minél inkább elhatárolódni. Már meg is bánta, hogy elmondta az állását a hölgynek akinek a nevét viszont megjegyezte és utána fog nézni mégis ki ő. Végül is nem túl gyakran találkozik az ember ilyen hírességekkel. Más viszont nincs így ő folytatná az útját az étterem felé.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1426
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.