Vallató

Go down

Vallató      Empty Vallató

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 15:34

Egy erődítményszerű épület Manhattanban az eredeti kormányépület helyén. Ez a terem Rorschach saját kicsi játszótere. Itt szórakozik a rabokkal. Most itt a két hölgy és a fejvadász van ki kötözve erős és vastag láncokra.

Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vallató      Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vallató      Empty Re: Vallató

Témanyitás by Thorhalla Pént. 22 Júl. 2011, 17:22

#2 2008-01-04 18:36:27
Termina Alusia
Megjelenik pár fazon majd egyikük udvarias és bemutatkozik bár ahogy a neve se úgy a tette sincs ínyemre. Egy nagyobb robbanás és ránkszakad az utca majd egy idegen helyen ébredek fel. Biztonságosan leláncolva, szabadulást kizárva. Ahogy körbenézek még két másik "ismerős" arcot látok, azok akiket szintén Rev2 hozott át de ők sem szabadabban mint én.
-Na jó láncraverni egy farkast nem illik...
mormogom ahogy végignézem a láncaimat ujra és egyszer megis feszítem hátha valami úton müdon valaki elrontotta a rögzítést...
*minek is erölködöm ugyan már...*


#3 2008-01-04 18:48:27
Artemis
Nah úgy látszik télleg illúzió volt. Az a Roschach nevű férfi biztos valami programozó vagy mi és a játék vezetője. Most már vége az illúziónak. Azt hiszem. Legalábbis egyelőre, azt hiszem megőrültem, a fehér fény után ismét láncra vagyok verve. Két fószer az, akit már láttam, az a farkas csajszi és az angyali pasi az Astoriáról. Szóval nincs vége a hülyeségnek, és van egy sanda gyanúm, hogy nem is lesz.
-Ömm oké, mostmár elhiszem, hogy egy alternatív világban vagyunk, csak tudjátok, egy városi csaj nincs ehhez szokva.
-Ismét hülyén heherészek, pedig eben nincs semmi vicces csak a feszültséget próbálom oldani.


#4 2008-01-04 19:13:30
Ultimate Guru
Rorschach, a Führer Hóhérja észreveszi, hogy „vendégei” közül kettő felébredt. Feléjük néz, de egyelőre nem tesz semmit. Épp parancsokat osztogat egy nemrég érkezett katonának.

- … és nem akarok több kifogást. A lázadók titkos bázisai kellenek. Szedjenek ki belőle mindent, amit tud. Forró vassal szúrják át az egyik szemét, majd pár óra múlva a másikat is. Ha ezután sem beszél, vágjanak egy fájdalmas lyukat valahova a testébe. Mondjuk a hasába. Hadd vérezzen szépen. Néha-néha szórjanak rá egy kis sót, az nálam mindig működik. És ha ezután sem beszél, akkor hozzanak be pár gyereket a koncentrációs táborokból, és a szeme láttára lőjék fejbe őket, amíg meg nem ered a nyelve. Tudja, hogy a lázadók mennyire elérzékenyülnek néha, ha „ártatlan” életekről van szó… Szánalmas. Na menjen.

- Igen, uram! Heil Zémó!

- Heil Zémó!

Ezután Rorschach lassan a három idegen felé fordítja a fejét. Nézi őket szótlanul hosszú perceken át, majd idegölő lassúsággal odasétál egy sarokba, ahol egy asztalon a legkülönfélébb kínzóeszközök találhatók. Felkap egy kést, nézegeti, majd lerakja. Felvesz egy fűrészt, azt is nézegeti, majd lerakja. Végül egy apró tálért nyúl, aminek a tartalmát egyelőre nem láthatják a foglyok. Ismét piszok lassan odalép a foglyokhoz, eléjük rak egy széket, leül rá, majd belekezd mondókájába.

- Szép kis társaság… Két nő… nem is nő, inkább csak kislány… és egy férfi nagy szárnyakkal. Mutánsok, gondolom. Így első ránézésre egyiküket sem ismerem fel, ami érdekes, mert név szerint megjegyeztem az összes aktív lázadó nevét és arcát. Új tagok lennének? De tudják mit? Ez engem nem is érdekel. Az antifasiszta szervezkedéseik, a nevetséges elképzeléseik egy másféle politikai rendszerről… Botrányos. El nem tudom képzelni, mire jó ez a szélmalomharc maguknak… Na. Engem bizonyára ismernek, hiszen New Yorkban engem mindenki ismer. Ahogy a módszereimet is. Több ember és mutáns lelte már a halálát az én kezeim között, mint a Führer kezei között, és ez bizony nagy szó. Legyen akármilyen tréfás képességük, a velem töltött idő után mindenki a halálért könyörgött. De mivel maguk még olyan fiatalok… Adok Önöknek egy esélyt. Ha most elmondanak szépen mindent, és csakis az igazat, akkor nagyon gyors haláluk lesz. Teljesen fájdalommentes. És én hazudni sosem szoktam. Ja igen… Talán észrevették a kis nyakörveket a nyakuk körül. Ez egy X-gént gátló szerkezet. Roppant elmés találmány. Amíg Önökön van, a mutáns képességeik nem működnek, és persze a fegyvereiket is elvettük. Bár úgy látom, a barátjuk szárnyai megmaradtak, de ez nem gond, azok is gondosan le vannak láncolva. Kínos, igaz? Nos… Akkor beszélnek vagy játszunk?

Vallató      Rorixv1


#5 2008-01-04 19:30:13
Termina Alusia
Az ürge nem valami szerény figura, őlehet a vallató főtiszt vagy ilyesmi. Szépen elsorolja mi mindent fog velünk csinálni a másik emberkének majd kicsit megakadok a gyereklövészetnél.
Besétál hozzánk és elkezd pakolászni egy asztalon. Kés, fűrész, egy tál valami mit kap elő kövileg talán egy habcsókot? áhh nem már odaül mellénk egy tálllal.
-Hé, gondolom tevagy a goré vagy mifene, észrevettem, hogy elnéztél valamit de nagyon mivel, hogy azt sem tudom, hogy te miféle szófosós szövetkézszevasztavaszbalbaláról beszélsz itt.
Válaszolok neki
-De mielött elkezdenél kínozni, hogy de akkor is elmondom amit nem tudok behoznál pár gyereket és adnál egy pisztolyt ? Rég lőttem mozgó célpontra...
jelentem ki, arcomon gonosz igyor keretében.


#6 2008-01-04 19:38:20
Artemis
Már megint nem figyel rám senki. Megint kicsi lánynak érzem magam. Úgy is nézek ki. De mi van akkor? Majd fognak. Megpróbálok erőt koncentrálni a láncokba de nem megy. Ennek a tagnak igaza van, ezek a nyakörvek tényleg eltüntetik a mutációt, de hátha meg tudom félemlíteni.

-Roschach, én vagyok Artemis a vadászat istennője, ha nem engedsz el pár percen belül, jönnek az Olimposziak és kiszabadítanak viszont szörnyű kínhalált halsz általam.

Próbáltam mutálni a hangommal egy kicsit, hátha ettől megijed.


#7 2008-01-04 21:29:40
Ultimate Guru
Rorschach meglepődve hallgatja a két lányt, majd néz pár másodpercig… végül felnevet.

- HAHAHAHAHAHAHA!!! Óóó… Óóó, ez jó! Ez tetszik! Komolyan tetszik! Nagyon ritkán nevetek, de maguk… maguk tényleg viccesek! Egy szadista kislány és egy görög istennő… Ez jó! Hajj… Szinte már sajnálom, hogy meg kell ölnöm magukat. Szinte. Egyébként a gyerekek lelövését egy másik foglyunknak szántam. Önöknek valami sokkal mókásabbat eszeltem ki…

Ekkor Rorschach szép lassan, kimérten feláll, belenyúl a nála lévő tálkába… és két szép darab szálkát húz elő belőlük. Lerakja szépen a tálat, majd megfogja erősen Termina karját, és erősen beledöfi a méretes szálkát a lány körme alá. Ez bizony borzasztó fájdalom még a legedzettebb harcosoknak is. A szálka behatol egészen a körömágya aljáig. Aztán Rorschach odalép Artemishez, és ugyanígy jár el vele is. Miután végzett, újra felveszi a tálat, és a nőkre néz.

- Nos. Van még 9-9 ujjuk. És itt is van még bőven szálka. Tőlem folytathatjuk, de…

Ekkor hirtelen belép egy katona, tiszteleg, majd odarohan Rorschachhoz. Átad neki egy aktát, amibe Rorschach azonnal belemélyed. Miután végigolvasta, rárivall a katonára.

- EZ MÉGIS MIT JELENTSEN?!

- U… Uram, jelentem, az információk helyesek! Többször is leellenőriztük, és maga a Führer legközelebbi emberei is megesküdtek, hogy nem tévedtünk!

- Hmpf… Hát, ha a Führer bizalmasai is… Rendben, leléphet.

A katona tiszteleg, majd gyorsan elhagyja a termet. Rorschach még egyszer átfutja a jelentést, majd a nőkre néz.

- Megmagyarázná nekem valamelyikük, miért létezik magukból kettő??? Egy itt, és egy valahol egészen máshol… Ráadásul a férfi, akivel voltak, Sándor Csongor, vagy más nevén „Revans”… Belőle is kettő volt, amikor megtaláltuk magukat!!! Ez megint valami szánalmas mutáns trükk? Beszéljenek, vagy itt helyben megölöm valamelyiküket, esküszöm… Nem kedvelem az effajta rejtvényeket.


#8 2008-01-04 21:37:09
Roy
Lassan felébredek, ez biztos csak egy rossz álom. Mindjárt felébredek és otthon leszek. Kinyitom a szemeim és NEEE! Ezt nem hiszem el! Biztos hogy most csak részeg vagyok. Ez nem történhet meg. Mindjárt felébredek, és akkor nagyon jó lesz. Már ébredek is, TRALLALA mindjárt felébredek. ÁÁÁÁ! Mégse fogok felébredni. Akkor ez a valóság! NEEEE! Akkor most meg kell tudnom hol vagyok. Körülnézek, két csaj akiket még életemben nem láttam. Előttünk pedig Rorschach! Mi a frászt csinál már megint? Ez valami vicc?
-Rorschach! Azonnal engedj el! Tudom hogy megszegtem a légió szabájait de ez túlzás. És hol hagytad a bíboros hacukád?


#9 2008-01-04 21:46:32
Termina Alusia
Nem gyenge fellépést tanusít vendéglátónk és a szálkás trükkön meghallaccik egy igen más hang is ami nem más mint az üvöltésem. Az arcomról lemegy a kaján vigyor majd a továbbiakra céloz egy kicsit megszörnyülök.
*Hát ez már nem az a háború fajta ahol csak szabadesés van ejtőernyő nélkül és kimenekülés a felrobbantott fegyverboltból.*
-TE Sz..
megakad a szavam mikor megemlíto, hogy Revans-ből kettőt látott és hogy belőlünk is kettő van..Elfordítom a fejemet a másik nő felé aki velem van majd a férfi felé aki most ébredt fel és a nevén szólította az ürgét.
-Kész vége már két indokom van amiért megverem Revans2-őt...
jegyzem meg majd a körmömre nézek.
Eléggé fájdalmas módszer és az agyam is felhúzta ezzel.
-nemérdekel miféle kütyüt raktál a nyakamra ha nem engedsz el innen ELEVENEN MEGNYÚZLAK ÉS MEGSÜTLEK NYÁRSON!
üvöltöm a képében em mintha segítene valamit de erőteljesen elkezdek nekifeszülni a láncoknak de jelen esetben nem sok sikerrel mivel nincs meg az az erőm ami a félfarkas formámban hát uzsgyi neki neki is feszülök, hogy megpróbáljak átváltozni.

//Rád bízom, hogy mi történik az átváltozási próbálkozásommal//


#10 2008-01-04 21:56:21
Artemis
Nem ordítok, mikor belémszúrja a fogpiszkálót. Csak néhány könnycsepp hullik le az arcomról. Ez a Roschach olyan fickónak látszik, aki szereti az emberek szenvedését, és én nem adom meg neki azt az örömöt, hogy odítozok a fájdalomtól úgyis lesz még rosszabb.
-Mi nem tudunk semmiről- észreveszem, hogy a hangom elég sírós lett, úgyhogy krákogok és emelt hangon folytatom - Csak, volt ez a csávó, Revans vagy ki... és lerepült belőle egy másik az égből, aztán hopp itteremtünk ebben a világban, ahol még náci uralom van. Ennyit tudunk mondani. idióta. - És az arcába köpök.


#11 2008-01-04 22:14:35
Ultimate Guru
Rorschach végighallgatja a foglyait, és észreveszi, hogy Roy is felébredt. Amikor Artemis leköpi, előkap egy zsebkendőt, letörli maszkjáról a köpést, majd a kendőt belenyomja Artemis arcába. Közben Terminát nézi, ahogy próbál átváltozni: szemei rikító világoskék színűek lesznek, a fogai nőni kezdenek… de erre a nyakörve fájdalmas elektrosokkot bocsát ki egész testére. Termina próbálkozása sikertelen volt. Ezután odamegy ismét az asztalhoz, leemel róla egy rozsdás szögekkel kivert ütőt, visszamegy a nőkhöz, és így szól:

- Végre kezdenek őszinték lenni velem… De a sértéseket és a fenyegetést nem tűröm!!!

Majd hatalmasat üt mindkét nő arcára a szöges ütővel. Az persze felszakítja a bőrt rajtuk, és nem kevés vér fröccsen a padlóra. Fájdalmas sebek ezek is. Nagyon fájdalmasak. Majd, biztos, ami biztos alapon, Rorschach előkap a zsebéből egy kis távirányítót, megnyom rajta egy gombot, mire mindkettő nő nyakörve őrülten erős elektromosságot juttat a testükbe. Ez szintén borzalmas kínokkal jár.

- Remélem, ebből tanulnak… De lássuk, hátha a barátjuk beszédesebb.

Ezzel Rorschach Royhoz lép.

- Jó reggelt. Jól aludt? Az imént láthatta, hogy kezd elfogyni a türelmem, úgyhogy térjünk rögtön a lényegre… Valóban Rorschach vagyok, de ÖNNEK CSAK URAM, A NEW YORK-I HADERŐK PARANCSNOKA, A FÜHRER HÓHÉRJA!!!

Ekkor Rorschach a távirányítójával elektrosokkos kezelésben részesíti Royt is.

- És maga NEM PARANCSOLGATHAT NEKEM!!!

Újabb elektrosokk Roynak.

- Ezek a szavak meg, hogy Légió, meg bíboros… semmit nem mondanak nekem. Felvilágosítana, hogy érti? És a „görög istennő” kisasszonyka… miféle másik világról regélt itt nekem? Bizonyítsa be, hogy a férfiak intelligensebbek, mint a nők, és beszéljen, vagy olyan fájdalmakban lesz része, amilyeneket még legvadabb fantáziáiban sem képzelt el eddig…


#12 2008-01-04 22:54:03
Termina Alusia
*Majdnem s...i..k...e... *
fut az agyamban a kósz agondolat majd egy kóboráram fut a nyakamon lévő nyakörvből ki majd valamit papol az ürge és arcomon csattan egy tüskés ütő majd érzem, hogy a vér csorog végig az arcomon és lecsöpög a földre, a fálydalom is megérkezik aztán kapunk még egy kis sokkolást is és ez már kezd kicsit sok lenni.
A szemeim bár megváltoztak nem segítettek a helyzetemen de még a fogaimmal se megyek semmire hacsak nem etetni fog...
A feljemet eldöntöm jobbra és arcomon még minden mozgó mimika ordítnai akar a fájdalomtól.
*Fullra arcbacsapot...ez nem viccel*
gondolkozom el majd szóra nyitom a számat ki de végül nem szólalok meg.
*Főjj meg a levedben öregem. Mire...*
félúton a gondolatom kihallatszik, halkan szinte mormogva.
-mondanánk valamit kiütöd belőlünk a gondolatunk is...


#13 2008-01-04 23:09:23
Artemis
Aucs ez baromira fáj. Felsírok, a fájdalomtól nem bírom tovább. Kijön belőlem minden. Bőgök, nagyon. A könnyeim, a köpadlón kopognak.
-Mi-indent e-elmondtam a-aamit tudtam ne-e tovább e-elég -makogok a sírástól. Elektrosokkot kapok nagyon fáj. Felordítok fájdalmasan felordítok, a fájdalomtól. -ölj meg- súgom, majd eszeveszett ordításba kezdek - ÖLJ MÁR MEG TE SZERENCSÉTLEN MIT TOTOJÁZOL?- Elkezdem rázni a láncokat, mintha ki tudnám húzni őket a falból. -ELEGEM VAN BELŐLED -üvöltöm rekedten. Megfeszítem magam és az erőm és minden dühöm a láncra koncentrálódik, lilás fény gyúlik a kezem körül, ezazt jelenti, hogy ha megerőltetem magam egy kicsit működik az erőm, mint a farkas csajszinak. Beleadok mindent fáj nagyon fáj. De nem érdekel csak a láncra koncentrálok.


#14 2008-01-05 10:36:14
Roy
Áram. Ez a szerencsétlen áramot vezet belém. Eléggé fáj, de nem fogom kimutatni. Nem karom még inkább felbátorítani. Elvárja hogy beszéljek, mint minden más vallató. Talán besszélek, aztán megölöm. Szóval beszélni kezdek:

-Nem tudom mit mondott magának a hölgy, de mi valóban egy másik világból érkeztünk. Megérkezett ez a Revans, vagy hogy is hívják és itt találtam magam. Röviden ennyi.

A fegyvereim után nyúlok. Nincsenek nálam. Most inkább hagyom az ötleteket és figyelek.


#15 2008-01-05 14:54:46
Ultimate Guru
Rorschach végighallgatja Royt, majd felsóhajt, és lassan leül a székére.

- Hajj… Tudják, ha pár hónappal korábban jöttek volna nekem egy ilyen másik világos mesével… azonnal megöltem volna magukat. És akkor eleget tehettem volna a görög istennő kisasszony kérésének: nem „totojáznék”. Meghalnának. Ja igen… Továbbra sem tűröm, ha ordibálnak velem.

Rorschach a távirányítóhoz nyúl, és újabb áramlöketet küld Artemis testébe, majd folytatja.

- Szerencséjükre épp pár hete kezdtek a tudósaink az alternatív univerzumok gondolatával foglalkozni… és a Führer áldását adta a kísérletekre, hogy eljussunk más világokba. Márpedig ha a Führer hisz ilyesmiben, akkor mi, az ő hű szolgái is hiszünk. Hogy is van…? A megbomlott tér-idő kontinuum következtében számtalan alternatív szekvencia keletkezett, melyeket alternatív realitásoknak nevezünk. Ha jól emlékszem, ez a hivatalos definíció. Igen… Van benne ráció, elismerem. És megmagyarázná a maguk „megkettőződésének” kérdését is… Adok hát maguknak egy esélyt. Hiszek Önöknek. Hiszek Önöknek, mert a szemükből őszinteséget olvasok ki, és nem akarom fényezni magam, de az évek során élő hazugságvizsgálóvá váltam… Ó igen, az a sok vallatás… Tudják, a New York-i haderők legfőbb parancsnokaként nekem már nem kéne ilyen alantas dolgokkal foglalkoznom, mint a vallatás, de hát… az ember nehezen válik meg kedvenc hobbijától. Szadista lennék? Lehet. Elmebeteg? Ó nem. Ha elmebeteg lennék, maguk már halottak lennének. De ha tényleg más világból érkeztek ide… akkor van némi esélyük, hogy túléljék ezt az egészet, hiszen a mi világunk törvényei nem vonatkoznak Önökre. Ám sajnos akkor is egy antifasiszta lázadóval találtunk Önökre… Kínos. Ha most szépen, nyugodtan elmondanak nekem mindent a maguk világáról, és arról, hogy lehet odajutni… akkor talán életben hagyom magukat. Talán. Ha nem, akkor folytatjuk a kínzást. Ilyen egyszerű. Ha ordítoznak, kínzom Önöket. Ha sértegetnek, kínzom Önöket. Ha hazudnak, kínzom Önöket. Röviden: csak az igazság mentheti meg most magukat ebből a helyzetből. Nos. Ki kezdi?


#16 2008-01-05 18:32:34
Termina Alusia
Végighallgatom a fickót és rályön arra, hogy másik két haverkám igazat beszél.
*Jó poén, nem vonatkozik ránk az itteni törvény ? na eprsze azért fekszünk láncra verve...*
Fut végig az agyamban a gondolat majd feléfordulok és megszólalok.

-Hogy minden tiszta legyen még számomra is. A saját világunkból elhozott Revans hasommása ami még legalábbis nekem nem sok minden derült ki minek. Az utazásról pedig annyit tudok, hogy majdnem belevakultam és hogy ő csinálta.

válaszolok a vallatónknak majd remélem ezt nem fogja újjab elektrosokk kisérni. Csak egy bizonyos mértékig egésséges..


#17 2008-01-05 18:45:05
Artemis
Az Istenit neki! Rohadtul fáj, ahol meg vagyok láncolva behólyagosodik a bőröm. Megrázó élmény az biztos, már úgy kiszáradt a szemem, hogy nem vagyok képes sírni sem. A fájdalom csebdessé tett, és ez az igazi fájdalom, amiben már megszólalni sem tudok.
-A mi világunkban 1945- ben. Htler megbukott a nácikkal Zémó Báróval és Vörös Koponyával együtt... amennyire tudom. Gondolom úgy tud odajutni, ahogy mi ide, azzal a fickóval szóval ezt sem tudjuk. Ennyit tudok. -Mondom majd újra sírva fakadok, hangtalanul, de egyre jobban. Mostmár nem fizikailag hanem szellemileg fáj mindenem. Elegem van, nem akarok élni főleg itt nem. Tudom, hogy meg fög ölni bármit is teszek...


#18 2008-01-05 18:58:20
Roy
-Én is ennyit tudok mondani. Te meg azt hagytad ki hogy Hitler öngyilkos lett. Szóval ennyi. Nem tudok mást mondani. Talán még annyit hogy Revans2 elég rossz bőrben van. De mást már valóban nem tudok mondani.

Végigmérem a két lányt. Elég rossz bőrben vannak Úgy látom az egyik idegösszeomlást kapott. Na ezért utálom ha nőket kínoznak. Megpróbálom megnyugtatni, a magam módján.

-Hé! Nyugi, ne rinyálj már. Utálom ha rinyálnak.


#19 2008-01-05 19:21:35
Ultimate Guru
Rorschach hangtalanul hallgatja a három fogoly beszámolóját, és közben egy-két szót le is jegyez egy kis jegyzetfüzetbe, amit pár perce vett elő. Utána elrakja a jegyzetfüzetet, és már-már kedves hangon így szól:

- Látják, nem is volt ez olyan nehéz! Tehát egy bűnös, antifasiszta világ szülöttei… Szerencsétlen, eltévelyedett lelkek. Talán a sors akarata, hogy éppen ide jöttek. Talán… nekünk kell megváltanunk majd az Önök világát is… A Führer keze elér más realitásokba is… Ó igen… Hatalmas Birodalmunk új korszakához érkezett!

Rorschach felugrik székéről, elkezd fel-alá járkálni, majd megáll, és a foglyokra néz.

- Nos… Mivel végre őszinték voltak velem, és mert valóban nem a mi világunk szülöttei… meg meg is ígértem, hogy életben hagyom Önöket… nem halnak meg. Látják? Aki együttműködik velem, az megkapja méltó jutalmát. Hajj… Milyen nagyon kár, hogy most el kell intéznem pár dolgot… Biztosra kell vennem, hogy elfogják a mi Sándor Csongorunkat, hogy felhasználjuk az erejét… Ez tehát a búcsú. Kedves szárnyas barátom…

Rorschach ekkor Royhoz lép, és egy irdatlan erejűt rúg Roy arcába, akinek azonnal meglazul pár foga, és vér kezd ömleni a szájából.

- … a mi kis görög istennőnk…

Most Artemishez lép, és ugyanolyan rúgást mér rá, mint Royra. A hatás ugyanolyan: meglazult fogak és vér.

- … és persze a vadóc kisfarkas.

Végül Terminán a sor: rúgás, meglazult fogak és rengeteg vér. Ezután Rorschach int egy sötét sarokba, ahonnan egy furcsa lény ugrik elő. Végig ott várt lesben, de annyira csöndben és mozdulatlanul, hogy a foglyok egyáltalán nem láthatták vagy hallhatták. Ő a Führer Oroszlánja, Rorschach jobbkeze, Míra Alerakh. Kinézetre oroszlán és ember harmonikus keveréke: macskavonású arc és test, oroszlánfülek, nagymacska vágású szemek. Morogva figyeli a foglyokat, majd odadörgölőzik Rorschach lábához, aki finoman végigsimítja a lény arcát. Erre Míra doromboló hangot hallat.

- Kedvesem… megtennéd, hogy elszórakoztatod a vendégeinket, amíg visszatérek? Tegyél velük, amit akarsz… de ne öld meg őket. Megígértem nekik, hogy nem halnak meg… de azt ugye nem, hogy egydarabban is maradnak. Heh.

- Igenis, gazdám… Úgy lesz…

Majd Rorschach elbaktat a teremből, magára hagyva a foglyokat Mírával.

Vallató      Szehmetkg0


#20 2008-01-05 20:07:41
Termina Alusia
Úgytünnik elégedett a válaszunkal és leis írja majd mindhármunkat szályon rúg és egy haverját hívja be. Kis vér kiköpése után megszámolom a fogaimat és veszem észre, hogy nem sokáig van még meg mindegyik..
Az érkező nem túl bíztató főleg amit mondott valaltónmk, hogy csak az életünk haggya meg de darabokra szedhet a nő.
-Juhé...
ennyit mormogok ki mikor elmegy és scak az az oroszlán alakú nő marad hármunkkal. Úgyérzem ez még nem a vége a napi szenvedésünknek...


#21 2008-01-05 20:16:32
Artemis
-Nem rinyálok arrrrrrr
Vérzik az arcom az egyik oldalról és a szám a másik oldalról, valamint nem érzem az állkapcsom, így félig tátott szájjal vérzik az arcom.
-Jhó a khiscichád Rossás- de ezt már nem hallotta és talán enm is értette volna, alig tudok beszélni csak úgy nyelem a vért.
-Mhi a hhelyzet khischica? Nehm khaptál tonhalaht? -Büköm oda a nagymacskának. Majd odafordulok a többiekhez.- Nha mhi a nahgy helyzet?


#22 2008-01-05 20:46:33
Roy
-A mocskos k*rva szádat Rorschach! Ezért még kinyírlak! Megöllek te szarházi fasiszta! Te náci bunkó!

Kiordítom magam majd Rorschach barátnőjére nézek. Egy bazi nagy macska. Bár veszéjesnek tűnik. Talán fel kéne húznom. Akkor a többieket békén hagyja. Végülis én vagyok a legjobb állapotban. Ráköpöm a vért és beszólok neki.

-Én még nem láttam náci macskát. Fura hogy Rorschach a csajára bíz minket. Ahogy ismerem, maga végez az ellenségeivel. Ez különös. Na mire vársz szivem? Megölsz, vagy elmész a francba.


#23 2008-01-05 21:33:47
Ultimate Guru
Rorschach becsmérlése hallatán Míra azonnal odaugrik Royhoz, és a karmaival beleváj Roy arcába több helyen is. A bőrt is letépi róla, és nem egyszer csontig hatol. Pokoli fájdalom ez Roynak, és csak úgy ömlik eltorzított arcáról a vér. Ezután Artemishez ugrik, de neki csak egy nagyobb ütést mér az arcára, mert figyelme máris Terminára terelődik. Valahogy ő jobban a begyében van, mint a többiek… talán az ősi kutya-macska ellentét miatt? Persze ez a kutya inkább farkas, a macska meg jelen esetben oroszlán, de akkor is. A két „állati” mutáns máris gyűlöli egymást. Lassan lépdel Terminához Míra, és a karmát belemélyeszti az arcbőrébe, és szép lassan, fájdalmasan végighúzza. Majd vicsorít, elborítja őt a düh, és egy hatalmasat odasóz a nyakára. Dühében azonban nem vette észre, hogy ettől a csapástól megsérült Termina nyakörve… A lány már eddig is majdnem át tudott változni, de így már könnyedén sikerülhet neki az átalakulás, és akkor a láncait is letépheti végre…


#24 2008-01-05 21:56:03
Termina Alusia
Ahogy a másik kettőt megkarmolja és megüti nem nagyon érdekel viszont ahogyan már rám irányítja és karmolja arcom szintén csak a morgásomat hallja nem a nyögésemet. A nyakra mért ütés kellemetlen viszon érzem, hogy nekem nagyon jól jött, a nyakörv megsérült igenscak,
*NAGYERÜNK!*
ordítok magamban majd egy hatalmas erölködős ordítást hallatok magamból és átváltozom a félig farkas formámba, a nyakörv letürik róllam és a láncok is szétszakadnak mostmár és felülök az asztalon, felé fordulok és egyik kezemmel egy hatalmas ütést mérek rá majd leugrom az asztalról és a morgásom folyamatossá válik és a sámból és arcomról is a kapott sérülésekből a vér folyik, a padlóra csepeg és koppan azon.
Az első ütésemtől biztosan megrendül kiscit az állása és egy következő karmolást viszek mellkasára majd pár lépéses nekiiramodással megfogom és nekilököm tiszta farkaserőmből a falhoz. Remélhetőleg ettől kicsit ott is marad a falnál.
*fenébe érzem, hogy gyengülök gyorsan a többieket!*
fut az agyamban a gondolat mivel beszélni nemigen csak a morgásom hallatszik és odalépek először a lányhoz és nyakörvét eltöröm utána pedig a férfihoz és szintúgy a nyakörvét leszerelem és a láncait meglazítom neki majd a lánynak is.
Ha ez megvan ujra az oroszlán felé fordulok és mennék neki ujra mikor pár lépés után visszaváltozom emberré és csak a jobb karom marad a farkasformában.
felsziszenek majd leseggelek.
-fenébe...túl gyege vagyok az alakuláshoz...ezt még visszakapod te szadista állat..
jelentem ki már az emberi hangon és köpök egy nagyobb adag vért ami még összegyűlt a számban.


#25 2008-01-05 22:04:17
Artemis
A csaj kiszabadult, es kiszabadított minket is. Most olyan dühös vagyok, még szerencse, hogy a farkas csaj nem tud átváltozni, nekem a dühömmel nő az erőm és most nagyon dühös vagyok. Megfogom az oroszlán picsa csuklóit és a falhoz szorítom őket. Annyi energiát fektetek bele, hogy etőll szét fog robbanni az egész csuklója, és elvérezne azonnal. De még mielőtt átadom az erőt, megszólalok:
-Vhiszlát Cihca
Majd elengedem az erőmet.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vallató      Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vallató      Empty Re: Vallató

Témanyitás by Thorhalla Pént. 22 Júl. 2011, 17:29

#26 2008-01-05 22:13:22
Roy
Felpattanokés ledobom a láncaim. Az arcom kimondhatalanul fáj. Ezért még megölöm, de a szadista módszerrel. Odaurok az asztalhoz és felkapok egy hosszabb kést. Úgy látom egy machete. Ezen kívül egy rövid fűrészt is felveszekés a macsekhoz lépek. Ha a rinyálós kiscsaj még mindíg tartja. Megpróbálok közéjük lépeni és a csaj gyomrába nyomoni a kést, a fűrészt pedig a torkához nyomoni, majd egy jirtelen mozdulattal megrántani azt.


#27 2008-01-05 22:29:15
Ultimate Guru
Termina, Artemis és Roy egyesített támadása meglepi Mírát, de a halálos és komolyabb sérüléseket okozó csapások elől ki tud térni (még a csuklói sem robbantak le, bár tény, hogy nincs csúcsformában). Hihetetlen gyorsasággal odaugrik az egyik falon található riasztóhoz, és megnyomja azt. Sivító hang üti meg ekkor a három fogoly fülét, és pár pillanattal később fegyveres őrök tucatjai robbannak be a szobába, olyan komoly tűzerővel, amit talán még soha nem látott a három jövevény.

Két választása van most a foglyoknak: vagy megkísérlik sérülten átvágni magukat a Míra vezette kisebb hadseregen, ami biztos öngyilkosság, vagy hátrálnak, és akkor észreveszik a padlón azt a nyílást, amin Rorschach áldozatainak vére folyik le a csatornába. Egyesített erővel ki tudnák annyira tágítani, hogy átférjenek rajta, és talán valahogy arról is tudnának gondoskodni, hogy ne tudják követni őket, ha beomlasztják maguk mögött az utat. Ez az egyetlen menekülési útvonal.


#28 2008-01-06 09:06:44
Termina Alusia
A kiscicánt megnyomja a vészcsengőt és mi meg most menekülhetünk, na de merre ?
Körbenézek hátha találok valami kiutat és az egyetlen alig járható út ha arra megyünk amerre a vérünk.
-A lefojó.
nyögöm ki és mutatok oda. nagynehezen feltápászkodok és a kiscica felé fordulok.
-Ti kezdjétek el kinyitni én addig ezt kicsontozom.
Jelentem ki majd vicssorogva nagynehezen átváltozok ujra a félfarkas formába. elkezdek felé lépkedni és ha odaérek vagy nekemrontana egyszerm megkarmolom, majd a nyakába harapok és ellököm, ki az ajtón - ki a szobából.
ha ez megvan odamegyek a másik kettőnek segíteni bár ezt már csak úgy hogy csak a karjaim maradnak elnyúlva szőrösen, hosszú karmokkal. egyszó mint száz farkas formában, erővel és így feszülök neki énis.
Ha sikerül kinyitnunk előre küldöm őket és még gyorsban körbenézek, ha a pisztolyom a soában van felkapom és énis utánuk megyek. A járatot meg megpróbálom betorlaszolni, hogy követni azért mégse tudjanak.


#29 2008-01-06 18:50:39
Artemis
Kicsit, megviselt a vallatás, így nem tudtam elég energiát befektetni a csaj csuklójábe, pedig szívesen robbantottam volna őket szét. Észrevettem, hogy kiújult a vérmániám. Ölési kényszert érzek. Ezért, mikor a Farkascsajszi, mondja, hogy a lefolyón át távozzunk, én majdnem elkezdek vitatkozni. Szeretnék maradni....ölni akarok talán a bosszú, talán a sok áv szenvedés teszi, hogy éppen most üt ki rajtam.De megadom magam inkább távozzunk és ezt is elnyomom magamban. Igaza van jobb ötlet a lefolyón át távozni, mint az ajtón. Odatipegek. Megfogom a rácsokat, majd az erőmet rákoncentrálo. Most már kicsit visszajött az erőm, így sikerül berobantani 2 rácsot, de még maradt pár. Azokat a fejvadászra, hagyom, de ha neki nem sikerül, akkor megpróbálom én. Teljesen elnyengültem. Nem hiszem, hogy az erőm még működik, már teljesen kihasználtam, ezek is csak a tartalékok voltak.


#30 2008-01-06 19:47:59
Roy
Körülnézek és ha a teremben vannak a fegyvereim felveszem őket. Ha mindez megvan, megpróbálom szétlőni velük a rácsokat. Ha ez sikerül akkor segítek Terminának a katonák és a nácica feltartásával. A fűrésztől megszabadulok, a machetet viszont elteszem, hátha még szükség lesz rá.
Nagyon fáj az arcom, és ömlik belőle a vér. Fogom a kendőm és az arcom elé kötöm. Ez valamennire felfogja a vérzést és eltakarja a sebek látványát,


#31 2008-01-06 19:57:51
Ultimate Guru
Aki a fegyverét kereste, az megtalálta egy kisebb asztalon, és sikeresen magához is vehette. Miközben a lefolyó bejáratát nyitja a három fogoly, pár katona és Míra megpróbálnak közelebb jutni, de visszaverik minden támadásukat. Ekkor már épp keményebb tűzerőt vetnének be, amikor elég szélessé válik a lejárat a csatornába, és a három jövevény egyesével eltűnik a sötétben. Míra azonnal utánuk indul, és követi őt jó pár katona is. Ha nem talál ki valamit Termina, Artemis és Roy, akkor utánuk mennek, és levadásszák őket. El kéne zárni az útvonalat…


#32 2008-01-06 20:54:43
Termina Alusia
A pisztolyom megvan és lefelé távozunk is majd megfogom a nő kezét aki robbantott és a lejárathoz tartom.
-ROBBANSD BE! NEMÉRDEKEM MENYNIRE VAGY SZARUL MERT KÜLÖMBEN HULLA LESZEL!
ordítok rá és ha esetleg valameik katona vagy esetleg az oroszlán utánzat leugrik nem totolyázom és beleengedek a fejébe pár lövést.


#33 2008-01-06 23:01:14
Artemis
Lemegyünk, de ez itt ordítozik velem, végülis igaza van, tényleg be kéne robbantani, a lejáratot. A lefolyóhoz legközelebbi érinthető falfelülethez érintem a kezem.
-Ahm ez így nem működik túl nagy a falfelület -elállok a faltól, majd kikapom a fejvadász fegyvereit a kezéből - Csak ezzel tudom beomlasztani a falat -mondom a fejvadásznak mielőtt visszavenné a fegyverét.
Az erőm a fegyverbe koncentrálom és a benne lévő golyóra, feltöltöm annyi energiával amennyivel tudom, majd lövök, egyet ha beválik, akkor az egész beomlik és sima utunk lesz.


#34 2008-01-07 16:09:23
Roy
Leugrok a csatornába és várom náci barátaink megérkezését. A rinyálós kiscsaj kikapja a kezemből az egyik pisztolyom és azzal próbálkozik. Közben a nácica és néhány embere is megérkezik. Na már csak ezek hiányoztak. Amíg a kiscsaj próbálkozik, addig a megmaradt fegyveremmel próbálom feltartani a támadókat. A macsekot meghagyom Termonának, a katonákra lövök amíg ki nem fogy a táram. Ha ez megvan akkor táratcserélek és várok. Ha sikerül a kiscsaj terve udvariasan kiveszem a kezéből a fegyvert és ha ők is jönnek elindulok.


#35 2008-01-07 17:41:10
Ultimate Guru
Míra és a katonák ugyan megpróbálják követni a foglyokat, de a szűk területen mit sem ér létszámbeli fölényük, és Termina és Roy lövései miatt kénytelenek hátrálni. Aztán Artemis sikeresen berobbantja a bejáratot, és ezzel végképp elszáll minden remény, hogy elkapják a szökevényeket. Termina, Artemis és Roy sikerrel jártak, és a kínzástól ugyan nagyon legyengültek, és több sebből véreznek, de legalább már szabadok. Elindulhatnak a sötét alagúton keresztül az épület és az egész város alatt elhúzódó csatornarendszerbe…

(Mehettek a következő helyszínre, a csatornarendszerbe, ahol, ha minden igaz, a többiekkel is találkoztok majd.)


#36 2008-09-02 23:15:54
Ultimate Guru
Szehmet láncra verve, kipeckelt szájjal tér magához. A láncok tömörek, erősek, és hiába az emberfeletti erő, ezekkel még ő sem bír. Mozdulni sem tud.

Ahogy körülnéz, több helyen vérfoltokat, belsőségeket, csontdarabokat vehet észre... Belengi a termet a halál bűze. Nem messze, egy asztalon a legkülönfélébb kínzóeszközök. Némelyiküket még a vértől sem tisztították meg. Borzalmas látvány.

És ahogy lassan körbenéz... Szehmet a szemközti falon egy trófeát pillanthat meg. Egy kitömött oroszlánfejet... ami... ha jobban megnézi... pont úgy néz ki, mint a saját feje.

Szehmetre Szehmet kitömött feje néz vissza.


#37 2008-09-03 00:24:35
Szehmet
Az öntudatlanság lassan oszlik. A pillák megremegnek, mielőtt nehézkesen felnyílnának.
Az izmok megfeszülnek, ahogy elérkezik az ébredés, s a test mély levegőt vesz.
Az ajkak azonban kipeckelve, s a szemek hirtelen nyílnak fel, ahogy a reflexek érzékelik e gátat. Pillanatnyi pánik az öntudatlanság határán, míg a test új utat nem lel a levegőnek, s a lélekzet el nem ernyeszti az izmokat.
A pillák ismét lecsukódnak, megnyugodva. Néhány pillanat kell még a teljes éberséghez, mielőtt a tudat tompaságát lerázza, s rádöbben, rémálomra ébredt.
Bűz.. oszló szövetek halálszaga.. Kín és fájdalom verítékszagú íze.
Izmai ismét megfeszülnek, a lánc már a húsba vág, ahogy a menekülés ősi ösztönének engedelmeskedve mozdul.
A fájdalom teljesen észhez téríti. Már tudatában van a peceknek, és tudatában annak, hogy a láncokat hiába feszegeti. Felkészültek az erejére.
Az ösztönöket már az elme uralja.
Vér.. csontok.. belsőségek.. szertenézve számtalan borzalmas ereklyéjét látja a halálnak, a kínnak... nem sokkal messzebb fémes csillanás vonja magára a tekintetet. Borzalmas eszközök sokasága.
Az oroszlánfül hátra lapul. Most, itt, e borzalmas pillanatokban ismét Macska.. az ijedt, kiutat nem lelő lény, ki nem érhet fel azzal a nagysággal, akinek lennie kellene.
Rosszullét környékezi, de uralkodni próbál magán. Nem tehet mást. Homlokán kövér verítékcsepp csurran, s ismét lehunyja szemeit. A szagok.. a látvány.. gyomorforgató valamennyi.
Rosszabb, ezerszer rosszabb ez, mint a járkáló dögök éhsége.
Néhány pillanat, és ismét kinyitja szemeit. Valamit.. bármit.. tennie kellene. Felnéz, hogy jobban szemügyre vegye ezt a helyet, a remény egyetlen szikrája után kutatva.
Borzalmas terem.. a legrosszabb, ahol valaha járt. Már-már visszasírja azt a félelmet, amit a sötétség keltet benne az átok után.
Aztán meglátja azt, minek látványára elhűl benne a vér. Arca elsápad, pupillája nagyra tágul, lélekzete megszakad.
Saját arcát látja egy trófeán.
Lehetetlen, hihetetlen! Miféle kegyetlen játék ez?!
Ismét mozgolódni kezd. Nem bánja a fájdalmat, ébredni akar. Szabadulni.
Beleüvölt a szájában lévő pecekbe.
Majd izmai elernyednek, s csak zihál.. tekintete még most is tágra nyílva, de már nem a trófeát, hanem a vértől iszamos földet figyeli.
Lehetetlen! egyre csak ez visszhangzik elméjében, egy ütemre a levegővel, mely megtölti tüdejét.
Valóság.. tudja..
Sípoló, elfojtott néma sikollyal szökik ki ismét a levegő a tüdejéből, s pillái alól egy könnycsepp indul útnak.
Valóság..


#38 2008-09-03 12:51:41
Ultimate Guru
Percek, talán órák is eltelnek, mire végre nyikordul az ajtó. Belép egy katona, majd még egy, és még egy. Vagy egy tucatnyian vannak, mind Szehmetre céloznak fegyvereikkel, és sorfalat alkotnak közte és az újonnan belépő férfi között.

- Lám, lám, lám...

Egy maszkos férfi, teljes harci díszben. Az egyenruháján lévő kitüntetések alapján magas rangú tiszt lehet. Csak gonoszan villogó szemei látszódnak ki vörös maszkja alól, hangja érdes és halk.

- Hát mégis igaz... A Führer Oroszlánja visszatért. Micsoda véletlen, hogy seregünk egyik leghalálosabb tagja tért vissza alternatív formában... Hihetetlen. Még a mai napig nem tudtam megszokni a meglepetéseket, amelyeket az alternatív dimenziók okozhatnak. Vegyék ki a szájpecket.

Egy katona óvatosan kiveszi Szehmet szájából a pecket.

- Beszélj. Mindent tudni akarok rólad. Ha nem beszélsz, meghalsz. Ilyen egyszerű. Pontosan tudom, mire vagy képes. Ismertem az itteni változatodat, egyiptomi oroszlánmutáns...

Vallató      06hc8


#39 2008-09-03 16:00:30
Szehmet
Lehunyt szemek. Hosszú, tétlen várakozás. Nem érzékeli az időt, s nem is próbálja hiábavalóan számolni a múló perceket.
Nyugalom után kutat. Légzése ütemessé válik. Lassan kortyolja a bűzzel terhes levegőt. Kényszeríti magát, hogy így tegyen. Nem roppanhat össze. Le kell győznie a félelmet, uralnia kell a pánikot.
Egyedül, kizárva a valóságot, talán nem is olyan nehéz.
Az emlékekért nyúl. Vissza a boldog békeidőkbe. Messzire innen, a sárga homok hazájába, hol a nap perzselőn égetett, a szél maró porszemekkel szórta be az utazót.. Visszatér önön gyermekkorába. Arcok... emberek... szavak.. tanítások..
"Minden, fejben dől el" Tanítója szavai visszhangoznak fülében, mikor megnyikordul az ajtó, majd kitárul.
Teste egy pillanatra összerándul,de igyekszik fegyelmezni magát. Mély levegők.
Hallja a lépteket , de nem tekint még fel, csak mikor az érkezők megállnak. Szüksége van még néhány pillanatig a magány illúziójára.
Végül szemei kinyílnak.Lassan hordozza körül pillantását a katonákon. Sorfal.. fegyverek. Nem bíznak semmit a véletlenre, még így sem.
És megérkezik a vezér. Maszk, és kitüntetések. Úgy tűnik, megtisztelték az idegent. Az idegent, akit úgy tűnik egészen jól ismertek.
A Führer Oroszlánja.. Pillantása a trófeára téved,majd gyorsan kapja vissza a maszkos alakra.
Lehetséges lenne, hogy az, aki az itteni alternatívája.. támogatta, szolgálta ezeket? A válasz előbb érkezik, mint kívánta.
Miként lehetett seregük egyik leghalálosabb tagja? Miért harcolt értük?
Szájából kiveszik a pecket. Apró enyhülés az így is kiszolgáltatott testnek. Nem mozdul, bár talán elérhetné az óvatos katonát.
-Egyszerű.. valóban.. nagyon.. egyszerű.-számára is furcsán nyugodtan csengnek a szavak. De legalább beszélni tud.
-Ismerte őt.. és azt.. hiszi ismer engem. Remek.-Nem vidítja fel a gondolat, és világosan látja vesztes helyzetét. Egy sóhaj.
-Mit akar pontosan.. tudni?-Beszéltetni.. ez most a legcélravezetőbb.. de meddig? Ha húzni is tudja az időt, ki tud-e találni bármit, ami segíthet meglépni innen?


#40 2008-09-03 21:29:10
Ultimate Guru
Amikor Szehmet visszakérdez, az egyik katona egy elektromos sokkolóval vág rá a nő testére. Ezután ismét megszólal a maszkos vezér.

- Itt én kérdezek. Nos... Először is: honnan érkeztek? És hol a társa? Tudjuk, hogy ketten voltak. A műszereink pontosan jeleznek a bolygón minden interdimenzionális aktivitást. Mióta tudnak világok között utazni, és mi célból jöttek ide? És hogyan utaztak? Nem találtunk Önnél semmilyen eszközt, amivel képes lehet ilyesfajta ugrásokra. A társánál van a szerkezet, igaz?

Majd egy pillanatnyi csend, végül a maszkos a levágott és kitömött fejre mutat.

- Ugye nem akarja így végezni Ön is, hm? Pedig milyen nagyszerű harcos volt... De nem is olyan régen, az a szörnyű robbanás végzett vele... Fura ízlése van Rorschachnak, hogy kitömette a fejét és iderakatta. Persze a kedves Rorschachnak mindig is beteges ízlése volt... Hehehehe...


#41 2008-09-03 23:29:37
Szehmet
-ÁÁh-a sokk görcsbe rántja a testét, és fájdalom lobban benne annak nyomán. Sokféle sérülést szenvedett már el, de hasonlót nem érzett még, így most lehetősége nyílt, teljes valójában megtapasztalni annak minden kínját.
Arca megmarad vicsorba torzulva, ahogy feltekint a maszkosra. Hosszú pillanatig csak őt figyeli. Tekintetében ott ég a ragadozó, és az emberi gyűlölet apró szikrája. Végül megszólal. Hangjában már ott tombol ez az érzelem.
-Ugyan mit számít honnan? Az a világ már régen a járkáló, bűzhödt dögök martaléka. Nem tudnának semmit sem kezdeni vele.. mitöbb.. hamarosan azok a dögök... megtalálják a módot hogy kövessenek. Olyan erőt birtokolnak, amivel nem ér fel senki.. Minden tudást.. minden képességet, mely valaha a prédájuké volt, felhalmoztak magukban, és alkalmazni képesek.-kicsit talán túlzásba esik, de cseppet sem érdekli.
-Eljönnek. Eljönnek, hogy elpusztítsanak egy újabb világot, és felfaljanak minden élőt. Én.. jobban aggódnék miattuk.-sötét jövőképet fest, s ezáltal megtette a figyelmeztetést, amit még ez a magából kifordult hely is megérdemel.
-Róla meg..-utal Rorschachra, ám elhallgatja a nevét. Őt ismerték itt.. de talán még nem tudják, hogy kinek az alternatívája érkezett vele.
- nem tudok semmit. Egyedül hagyott.. azt hittem, a társam lesz, de csak egy gyáva áruló, aki érdemtelen arra a kegyre, hogy éljen! Sosem kedvelt, és most.. végleg megmutatta, hogy nincs szüksége rám.-dühös szavak, melyekben ott cseng a meggyőződés is.. a hit, mely valónak látja, habár Szehmet csak tart ettől, s nem akarja még most sem hinni. Reményt akar látni a reménytelenségben. Önámítás.. tudatos vakság talán.
- A rossz sors akarta, hogy mi ketten, akkor és ott találkozva.. megmeneküljünk a dögöktől. A rossz sors.-a műszereik.. csak remélte, hogy Rorschach ki tudja játszani őket, még ha hátra is hagyta, konccul a fritzeknek.
A tudomány és technika ilyen foka, melyről kérdezték, már elérhetetlen művészetnek tűnt számára, hát egy másfajta magyarázatot próbált sugallni. Valamit, amit talán elhisznek.
-Hogy miként? Fogalmam sincs. Ez a hely.. új nekem. Ez az egész utazás.. hihetelen és elborzasztó. Talán valamely felsőbb szándék akarata volt, mely kimentett a dögök közül. Gondolja, azért, hogy figyelmeztessem magukat a veszélyre?-elhúzza a száját, hagyva kicsit lebegni a kérdést. Talán, ha hírnöknek hiszik.. másként bánnak majd vele.. talán. Egy próbálkozást megért, ráadásul nem is hazudott.
A maszkos kezét követve ő maga is a fejre tekint. Most is elborzasztja a látvány.. Megcsonkított test.. Soha nyugalmat nem lelő lélek.. kóbor, bosszúálló szellem, ki míg vissza nem szerzi levágott fejét, megrekedt a világok között.
-Nem. Nem akarom úgy végezni. Semmivel sem jobb halál, annál, ami várt volna rám, ha nem ragad el az a fennsőbb akarat az éhes dögök elől, s ha nem úgy lett volna.. akkor legalább a túlvilágon nyugtom lenne, de neki.. még ezt sem adták meg.-Düh, amiért valaki, aki olyannyira hasonlatot volt hozzá, kizárattatott a túlvilágról.. Hacsak lelkét amúgyis fel nem falta volna a mérleg lábánál trónoló bestia. Nagyszerű harcos.. az korántsem jelentett könnyű, gonosz tettektől mentes szívet. Egy robbanás.. Ez ölte hát meg. Egy robbanás, amin a regeneráció sem segíthetett már. Vajon ki volt oly merész, hogy szembe száljon a németekkel?
Rorschachnak. Egy név. Egy szó, mely szíven üti, s melyre ismét vicsorba húzza a száját. Hát itt is? Itt is a gonoszé lett? Ennyire törékeny lenne a gát, melyet erősíteni vágyott?
Ő valahogy nem találta szellemesnek ezt az utolsó megjegyzést.


#42 2008-09-04 15:05:48
Ultimate Guru
A maszkos férfi egy ideig hallgat, majd fog egy széket, lerakja Szehmettel szemben, és leül. A katonák továbbra is minden fegyverüket a nőre szegezik.

- A zombi világról beszél, ugye? No, kedvesem, ne legyen így meglepve... Már egy ideje ismerjük azt a világot. Gondoskodtunk róla, hogy ne jöhessenek át azok a szörnyszülöttek ide, hozzánk... persze csak miután mintát szereztünk a zombivírusból. Igen, egy egyszerű vírus az okozója annak a borzalmas kórnak ott... Még mi is csak tanulmányozzuk, bevetni egyelőre természetesen nem merjük sehol. A Führer előtte jobban meg akarja ismerni... És tudja, milyen vicces dolgot láttunk a zombik világában? Többek között a maga ottani változatát.

Kis csend, majd folytatja.

- Hm... Hazug kis dög maga, egyiptomi oroszlán. És az ilyesmit nem tűröm. Tudja, már jó ideje foglalkozunk a dimenzióutazással, sok világot meghódítottunk, sokat még fel kell fedeznünk... és rájöttünk, hogyan tudjuk bemérni a bolygónkon nyíló kapukat, és hogyan azonosíthatjuk az utazókat a DNS-ük alapján. Nagyszerű tudósai vannak a Führer Birodalmának, valamint szövetségeseinknek, a Szovjetuniónak... Már rég tudjuk, honnan jött maga és a társa. Arról a Földről, ahonnan először érkeztek ide dimenzióugrók. Bizony, először az Önök Földje révén ismertük meg a dimenzióutazást. Onnan érkezett ide pár harcos, akik aztán hazatértek... de már nem kell sok idő, és készen áll a seregünk, hogy megtoroljuk ezt a maguk realitásán. Oda fogunk utazni... Ez a Führer parancsa.

Ezután a maszkos feláll, miközben Szehmetet újabb sokkolás éri egy katonától.

- Nos. Tehát azt már tudom, hogy nem szabad hinnem Önnek. Ezzel magának csinált rosszat. Addig fogjuk kínozni, amíg igazat nem mond. A társa nevét akarjuk. És azt, miért jöttek ide. MOST!!! Hajjj... Bárcsak itt lenne Rorschach, ő nagyon értett a vallatáshoz... de azért jómagam sem vagyok rossz benne, elhiheti. Hadd mutassak valamit.

Ezzel megjelenik egy eddig rejtett monitor egy fal mögött, amin kissé szemcsésen, de élő adás látható.

- Ez egyenes adás egy realitásból, amit most foglaltak el seregeink. Látja? Épp kitűzik a lobogóinkat. Nos. Ha nem mondja meg, hol a társa, ebben a békés, falusi alternatív világban, ahol egyszerű emberek élnek, egyesével kezdjük lemészárolni... mondjuk a gyerekeket. Persze közben Ön is megkapja a kínzást, de így mégis viccesebb, nemde? BESZÉLJEN!!!

Vallató      00kf1


#43 2008-09-04 22:46:00
Szehmet
-Arról. Igen.-ismeri be, meglepetten. Nem hitte volna, hogy ismerik ezt a világot. Ezzel mellé nyúlt, világosan látszott, mert nemcsak hogy ismerték, de le is zárták a sajátjukat a dögök elől ráadásul, ami leginkább szíven ütötte, mintát szereztek a vírusból. Abból a borzalomból, aminek nyomtalanul el kellett volna tűnnie a világokból. Egy reménye volt.. hogy még ezek ellenére is elhiszik, hogy onnan érkezett.
-Tudom. Tudom, hogy vírus. -húzza el a száját. Most kell kitalálnia, hogyan tovább. Nem volt benne biztos, hogy a kozmikus erőt birtokló zombik ellen is megóvhatják a világukat, de erről többet nem akart szólni. Felkészültek voltak. Ennek.. elégnek kellett lennie.. Valahol mélyen úgy érezte egy ilyen veszedelem még helyénvaló is lenne.. Végre valami megbontaná ezt a szörnyű rendszert. Felébresztené azokat, akik még nem hódoltak be. Végül megfedte magát. Nem kívánhatja senkinek, legyen bármilyen gonosz, hogy e borzalmak falják fel.
-El.. kell pusztítani. Ezt.. nem lehet uralni.-Jobban megismerni. Őrült, aki erre vágyik. Valódi őrült, aki pusztulásra kárhoztat mindenkit.
Aztán fülét megütötték a következő szavak, melyek az ottani alternatívájáról meséltek. A remények elszálltak. Bolond volt, mikor ismeretlenül próbált elültetni hamis gondolatokat a maszkos fejében. Egy bolond, tapasztalatlan teremtmény, aki nem számolt azzal, hogy az ellenfél lépésekkel előtte jár. Felvethetné, hogy a másik volt az utazó.. a nem a világba tartozó.. de azzal már csak magát ásná még mélyebbre. Elvégre ő érkezett ismét egy új alternatívába.
Ez a terv csúfos kudarcba fúlt. Mi maradt még? Felveti fejét. Zordan, de büszkén.
Ha kitálal, előbb-utóbb megölik. Ha nem, akkor is. Nincs miért kegyelmezzenek valakinek, akinek már nem veszik hasznát.. Ráadásul a halál a könnyebb út. Még az is előfordulhat, hogy kísérleti alanyt csinálnak belőle, a vírus tanulmányozására... Már a gondolat is elborzasztotta. Míg fontos, addig bizton nem vár rá ilyen sors. Egy érzéketlen dögöt nem lehet kivallatni. Fenn kell tartania az érdeklődést. De mégis miért? Meddig? Miben reménykedhetett még? Megszökni,míg itt vanank,míg vallatják, semmiképp nem tud.. s talán utána sem.Mégis, jobb, ha még kivár..
Elméjében, szívében már megszületett az elhatározás.. Ha valós veszéllyé válik, amitől retteg.. előbb öleti meg magát, minthogy az a borzalom a testébe kerüljön.
-Ha rájöttek, hogyan azonosítsák.. tudhatják, hogy a zombik világából jöttem ide. Nem azt kérdezte, előzőleg hol jártam.-szemtelen megjegyzés, de még úgy is jót tesz az egónak, hogy bizton megtorlás jár érte. Valami egészen apró öröm ebben a válságos helyzetben, amikor már úgyis veszített.
Sok helyet leigáztak.. és sokat kell még meghódítaniuk. Rosszul.. nagyon rosszul hangzott számára, ahogy beigazolódott, amit kezdettől fogva érzett. Az ő világa.. nem volt elég felkészült ellenük. Most semmiképp. Túl sok borzalom rázta meg, ahhoz, hogy egy újabbal szembe nézhessen. El kell érnie, hogy ne bukkanhassanak rá.
Azonosítani az utazókat a DNSük alapján... Ez lehetetlennek hangzott. Egyszerűen lehetetlennek. Ha ugyanaz a két teremtmény. Ugyanaz a mutáció.. csupán a lélek más, az, amit az ember tanul, átél.. egyszerűen lehetetlen meghatározni, melyikük jött melyik világból. Vagy minden világ egy apró nyomot hagyna a lakóján? Ez az egyetlen magyarázat, s egyáltalán nem szívderítő..
Ráadásul ismerték az otthonát. Képtelen leplezni a félelmet, amit ez kivált benne, és a meglepettséget, melyet az a tudat kelt, hogy az ő világának kalandorai indították el világhódító útján ezt a sereget.
-Iván..-Suttogta megrendülten. Egyetlen név.. A páncélos fickóé, aki olyan gyorsan távozott az ismeretlen bolygóról. A fickóé, aki birtokolt olyan szerkezetet, mellyel utazhatott a világok között. Az egyetlen, akit ismert és biztonsággal kezelhette a szerkezetet. Nem kételkedett abban, hogy aközött a néhány harcos között ő is ott volt.
A félelem ismét megjelent tekintetében, ahogy a maszkos alak előállt a tervvel, mely az ő világának megtámadását jelentette.
Tehetetlenség. Düh. Ez pedig már azelőtt kirobbant belőle, mielőtt a sokkoló elérte volna. Felüvöltött, miközben teste már összerándult.
Tudta, csak azért mondta el a maszkos, mert esélye sem volt a menekülésre. Tudta, hogy a reakciója gyönyört okoz ennek a gonosz lénynek. Tudta, hogy megadta neki az örömöt.
Mégsem érdekelte. Ki kellett innen jutnia. Bármi áron. Figyelmeztetni az otthoniakat. Meg kellett előznie az új világégést bármi áron. Újabb elhatározások. Újabb pánikkal fűszerezett gondolatok. Újabb kilátástalan tehetetlenség, s közben a maszkos tovább beszél.
A társa neve kell.. az utazás célja... Ez utóbbiról úgysem hinnék el az igazat.. a nevet pedig.. őriznie kell, míg lehet, mert bár biztosan felismerik az első pillanatban, hisz valószínűtlen hogy az itteni alternatívát is gépek, alkatrészek járják át, a meglepetés akkor is melléjük állhat. Vagy mellé... Ha képes.. megdönteni a birodalmat.. levágni a kígyó fejét, mielőtt támadna, hát nem bánja, hogy hátrahagyták. Ha csak ennyit tehet az otthonért..
Rorschach.. vallatás. Félt. Hiába szerzett sebeket a harcmezőn, félt. Ez most más volt. Ismeretlen. Undorító. Tisztán, gyorsan ölni. Nem játszani hiábavalóan, élvezetet lelni a kínban. Ez volt a ragadozók útja. S most, nem csupán préda volt.. Nem tudta, hogy elég erős lesz-e.. nem tudta, hogy képes lesz-e kitartani...
"Fejben dől el."
Nem váltott valóra egy álmot. Nem emelte fel újra az ősidők nemes népét a porból. De tehet valamit a világért. Üres, önámító gondolatok, ha az életösztön fellobban. De hinni akart bennük. Nem maradt más, amiben hihetett.
Megjelent a monitor. Szemcsés képe egy régi tévéadást idézett fel benne. A Xavier iskola pusztulását. Füstölgő romok.. holtak.. sötét hírek. Kihasználtság. Düh.
Teste nekifeszül a láncoknak. Arcán vicsor.
Egy elfoglalt világ. Sötét fenyegetés.
-Honna tudhatnám, hogy nem teszik meg akkor is, ha beszélek?-Gyerekek. Ártatlanok. Ezek a szörnyetegek biztos élvezetet lelnének benne, hogy csak a maguk kedvére halomra öljék őket... de mégis az ő kezén száradna a vérük. Egyetlen mondattal gondoskodott erről a maszkos alak.
-Maga azt hiszi.. ismer engem. Hát én is biztosan tudom, hogy nem kell magának ok az ilyesmire.-vicsor.
-És hiába is kérdez! Nem tudom hol van!-Düh. Félelem. Félelem, hogy megteszik. Félelem, hogy látnia kell. Egy elveszett világ. Feláldozhat életeket egy halovány lehetőségért?


#44 2008-09-05 12:11:51
Ultimate Guru
A maszkos szó nélkül hallgatja Szehmetet, majd int a katonáknak, akik újabb elektrosokkos kínzásnak vetik alá. Aztán elővesz valamiféle mikrofonszerűséget, és belebeszél.

- Készen állnak?

- Igenis, Zémó báró, uram!

A válasz a képernyőről, az éppen elfoglalt világból érkezett.

- Rajta.

Szehmet láthatja, hogy a másik világban felsorakoztatnak egy rakat ártatlan, félelemtől reszkető férfit, nőt és gyermeket pár fegyveres katona elé... majd a katonák tüzet nyitnak a tömegbe, és mindenki, akire lőttek, életét veszti.

- Úgy becsüljük, ennek az újonnan elfoglalt világnak a lakossága 1 és 2 milliárd ember között mozog... szóval még jó sokáig folytathatjuk ezt a kis játékot, oroszlán, mielőtt kikerülne a feje az itteni változata mellé. Szóval... Hol a társa? Hogyan utaztak a világok között? És ki ez az Ivan, akit említett? Azonnal...

Ekkor az egyik katona a teremben holtan esik össze.

- Hm? Hát ez meg...?

Majd még egy... és még egy... és még egy...

- MI A FENE FOLYIK ITT???


#45 2008-09-06 00:26:56
Szehmet
Újabb fájdalom, s a test tehetetlenül szenvedi el. A fájdalom hangja is utat lel, a konok állkapcsok közt a külvilág felé.
-ÁÁÁÁÁ.- Az erő elszáll, és megbicsaklik a láb, hogy míg elmúlik, csupán a láncok tartsák szánalomra méltó pózban.
Aztán lassan újra erőt talál a láb, és Szehmet ismét kihúzza magát. Még remeg, de áll.
Zihál.
Kósza tincsei előrebukott feje előtt táncolnak.
Meddig képes még elviselni?
Lassan feltekint, a rémvalóságra. Tágranyílt szemek figyelik, ahogy a maszkos kiadja a parancsot. Vicsorogna, de állkapcsa nem állhat ellen a zihálás kényszerének. A test még nem jutott túl a sokkon.
Zémó.. van hát név, amit gyűlölhet. Név, melyre az istenek átkát kérheti.
Egy pillanatra lehunyja szemeit, de nem lel vigaszt az illúziómagányban, sem enyhülést, melyre vágyik. Csak a hangokat hallani.. ezerszer rosszabb lenne. Ismét felpillant hát a jade tekintet. S nem rezdül, miközben az ártatlanok halnak. Látnia kell. Végig kell néznie. Már nem akadályozhatja meg, így döntött, tartozik hát ennyivel, hogy legalább a tekintete elkíséri őket utolsó pillanataikban, mégha önön lelkéből is velük hal egy darab. Szemeiben lassan híznak a kövér könnyek.
Könnyebb volt gondolni, mint tenni...
Mi értelme ennyi halálnak? Mi értelme annak, hogy játsza a hőst, kárhozatba küldve azokat, kik még élhetnének? Hát sosem tanul?...
Két milliárd ember...Mennyi halhat meg még, mielőtt végleg megtörik? Mennyi vér és halál lesz elég fizettség egyetlen.. névért? Egyetlen.. lehetséges... tervért?
Megállíthatná.. megállíthatná a további mészárlást... de nem teheti.. Fejét ismét lehajtja.
-Nem.. tudom.. hol.. van...-lassan szól. Állkapcsa megfeszül. Gátját akarja szabni annak, hogy akárcsak véletlenül is, de megeredt nyelve kifecsegje, amit nem kellene. Koncentrál. Csak eme egyszerű szavakra, miközben a kérdések folytatódnak. Észre sem veszi, ahogy az első katona összeesik. Elméjében kavarognak a gondolatok, s ügyelnie kell, nehogy kiutat találjanak..
-Nem.. tudom..-az utolsó kérdés nem is neki szól, de csak miután válaszolt, döbbent rá a változásra. Feltekintve már látja az összeesett katonákat.
-Eljött érted.. Zémó.. Itt.. a végzet, hogy.. számon kérje.. bűneidet.-egy torz mosoly. Bárki érkezett is, barát.. vagy ellenség.. nem számított.. elég volt, hogy lassan felőrölte a katonákat.


#46 2008-09-06 12:19:01
Ultimate Guru
A katonák összevissza lövöldöznek, de a sötét teremben nem is látják ellenfeleiket: az árnyékklónokat, melyek egyesével szívják életenergiájukat. De ha látnák is, az anyagtalan klónokban nem tehetnek kárt. Mire észbe kapnak, már csak páran vannak teremben, és ők sem sokáig.

És ekkor megnyílik egy fekete lyuk... és átlép Rorschach.

- Tévedtem. A nácik ebben a világban még undorítóbbak és bűnösebbek, mint nálunk voltak. Nem hisztek Istenben, csak ebben a Führerben, aki Istennek hiszi magát... Ebben bukott el Hitler is. Azt pedig végképp nem engedhetem, hogy beleártsátok magatokat más világok életébe. A miénkébe semmiképp.

A katonák sorra hullanak, már csak Zémó van talpon.

- Mi ez...? Miféle hatalmad van neked? Ez a kapu... Ilyenen érkeztetek? Hogy vagy képes megnyitni? EGYÁLTALÁN MI VAGY TE???

- Nem vagyok köteles válaszolni neked... de tudd, ki végzett veled. Isten egyetlen, igaz szolgája, az Ítélethozó... Rorschach.

- Hogy... mi? Te... Rorschach alternatív énje vagy??? HAHAHAHA!!! Ez jó, ez nagyon jó... Leghűségesebb szolgám, aki az életét áldozta a Birodalomért egy másik világban... most neki egy másik változata végez velem... Érdekes, mennyire különbözöl az én Rorschachomtól...

- Nem is tudod, mennyire. Láttam már olyan alternatív változatot magamból, amit elég nehezen fogadtam el a legutóbbi világban... de most már értem, hogy ÉN vagyok az egyetlen és igazi. Csakis én.

Ekkor azonban Zémó felugrik, és egy pisztolyt szegez a még mindig leláncolt Szehmet fejéhez.

- HA! NE KÖZELÍTS, ANTIFASISZTA DISZNÓ, VAGY AZ OROSZLÁNNAK VÉGE!!!

De Rorschach nem áll meg, lassan halad Zémó felé... mire a pisztoly eldördül.


#47 2008-09-06 21:07:03
Szehmet
A katonák fogynak. Esélyük sincs a támadások ellen, mégsem szánja őket. Ezek az emberek.. az egyenruhába bújtatott démonok, bizton élvezettel teljesítették torzlelkű vezetőik parancsait. Gyerekeket, ártatlan gyerekeket ölni.. egyetlen, jólelkű ember sem lenne képes rá, még parancsra sem... s ezek.. biztosan Zémó elitje voltak.
Megnyílik a jól ismert fekete lyuk. Hitte? Bízott benne? Reménykedett?
A végére már elfelejtette, hogy voltak reményei. A kínzások a mostra, s bármely borzalmas közeljövőre csupaszították le az időt, s egyikben sem mert már hinni Rorschach visszatértében.
Nem szólt. Csendesen állt, félig lógva azokon a béklyókon, hagyva, hogy az események nélküle peregjenek. Most legalább nyugta volt... se fájdalom, se lélektépő sötét képek.. csak a levegőben úszó szavak, melyek nem is az ő fülének szóltak.
Az Ítélethozó..
Jókor érkezett. Már-már kezdett meginogni, s feladni. Hogy meddig bírta volna még, sosem derül már ki... Rorschach bizonyára már elvégezte kitűzött feladatát. Kitartott hát, míg kellett.
Ez a név.. ez az új cím. Megerősödött. Megerősítette magát önön hitében, és nem lett szörnyeteg.
Zémó, az őrült,pedig mintha élvezné a helyzetet, noha veszített. Visszavonhatatlanul.
Mikor a pisztoly a fejéhez szegeződik, nem a halálra gondol. Csak azt látja, hogy Zémó még most is biztos abban, hogy irányíthat.. hogy csak ő nyerhet, mert mindíg és mindenkor ő nyert...
Valahol, legbelül mulat ezen, s tekintetét lassan itteni énjének maradványára emeli, majd eldördül a pisztoly.


#48 2008-09-06 21:20:33
Ultimate Guru
A pisztoly eldördül... és Zémó holtan esik össze. Még meglepődni sincs ideje, a golyó keresztülsüvített az agyvelején. Rorschach komótosan Szehmethez lép, és elkezdi kiszabadítani.

- Na... Ne nézz rám ilyen meglepetten. Fekete lyukak. A méretüket szabadon tudom változtatni. Egy a pisztoly csövébe, egy a maszkos ördög fejéhez. Csak egy golyó méretű. A golyó keresztülrepült a lyukakon, és az ő fejénél jött ki. Gyakorlatilag saját magát ölte meg. Tökéletes halálnem ennek a szörnynek.

Rorschach az utolsó láncot is leveszi Szehmetről, mire a nő füle mögül egy apró méretű árnyékklón ugrik vissza Rorschachba.

- És persze a klónok méretét is tudom változtatni. Még az utcán raktam ezt a füled mögé. Rajtuk keresztül mindent látok és hallok. Tudtam, hogy a leggyorsabban úgy juthatok el a vezérhez, ha hagyom, hogy elkapjanak téged. Nem volt idő magyarázkodni odakint, de reméltem, hogy azt teszed majd, amit kell. És... hmmm... és... hát, bocsánat, hogy felhasználtalak... de Isten nevében néha áldozatokat kell hoznunk!!!

Hallom, hogy máris dörömbölnek az ajtón... Újabb katonák.

- Kelj fel. Mennünk kell. A rendszereim már feltöltődtek, és ezúttal nem fogok hibázni. Mindenkit nem tudunk kiirtani a nácik közül... de ez a maszkos halott. Az Úr hozzá vezetett, és én megtettem, amit kellett.

Ezután megnyitok némi koncentrálás után egy dimenziókaput... ezúttal tényleg a helyes koordinátákkal.

- Lépj át... Szehmet.


#49 2008-09-06 22:48:34
Szehmet
Hallja a dörrenést, majd egy test földre zuhanását, s még most is látja a trófeát. Lassan oldalra fordítja a fejét, s tekintete megállapodik a hullán. Zémón.
Majd ahogy Rorschach közelebb lép, és elkezdi kiszabadítani, kiül a meglepettség az arcára. Neki kellene most ott feküdnie vérbefagyva, mégis él még, és eljött az áhított szabadság. Rorschach pedig nem késik a magyarázattal. Fekete lyukak.
Lassan bólint. Érti. Érti, a hogyant, és valóban megfelelő vég volt e rémnek, hogy önmagát taszította a pusztulásba..
Lekerülnek a láncok, és egy apró árnyék ugrik elő a füle mögül, újabb meglepetést okozva, majd Rorschach újabb magyarázatba kezd. Jól csinálta. Remekül, ezt el kell ismernie. Véghezvitte a tervét, gyorsan, hatékonyan.
Óvatosan mozgatja meg tagjait, hogy lássa, teste mennyit bír még, Rorschach pedig eközben bocsánatot kér. Ha csak ő szenvedett volna, könnyedén bocsátana meg. Könnyebben bocsátaná meg ezt, mint azt a régi esetet, mikor szintén kihasználták... de ott az a számtalan élet, mely elveszett. Végül ismét megszólal.
- Én.. valóban.. kételkedtem benned. Azt hittem... tényleg.. magamra hagytál. Ezért.. én kérek.. bocsánatot.-hallott mindent hát, ami ez idő alatt történt, és biztosan nehezen türtőztette magát, mikor őt szidalmazta.
-Sokan.. hoztak ma áldozatot.-mondja, s hangjában ott van az elfogadás. Elfogadása annak, hogy ez .. szükséges volt. Körül néz a teremben, miközben feláll, felszerelése után kutatva. Az ajtón már dörömbölnek.
-Menjünk.-bólint lassan. Elodázták a vészt.. Rorschach megteremtette az esélyt világuknak a felkészülésre.
A kapu előtt megáll, és annak mélyébe tekint. Hihetetlen, hogy végre haza térnek.
Még egy pillantás a trófeára, mielőtt belépne, és egy néma üzenet. Egy remély, hogy a bolyongó lélek látta most, hogy e rémeket szolgálva miféle úton járt, s habár hátra hagytott porhüvelye nem volt teljes, mégis hozzájárultak az események békéjéhez.
-Rorschach.. jól.. csináltad.


#50 2008-09-06 22:57:50
Ultimate Guru
- Hmpf... Én nem szoktam gyáván megfutamodni és hátrahagyni azokat, akik... hasznomra lehetnek a Szent Küldetésemben. És ne legyenek illúzióid: ha bármi olyat mondtál volna a maszkos démonnak, ami nem tetszik nekem... itt hagytalak volna. Na menj. Lassan lemerül a rendszerem...

Miután Szehmet átugrik a kapun, Rorschach még egyszer körülnéz, és mintha Zémó keze megmozdulna... de nem, biztos csak a képzelete játszik vele, gondolja, és ő is átlép az átjárón, amely becsukódik mögötte.

A kaland itt, Szehmet és Rorschach saját realitásában folytatódik és ér véget!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vallató      Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vallató      Empty Re: Vallató

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.