Hemlich tábor, Nevada

Go down

Hemlich tábor, Nevada Empty Hemlich tábor, Nevada

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 15:37

A 42-es kapu hangár felett, rengeteg kiképző bázis serege van itt. Egy kisebb katonaváros. Laborok, repülő hangárok, tankok és dzsipek sorozata. A náci zászlók mindenhol sorakoznak.

Rorschach és Steve az épület tetején vannak még nem vette őket észre senki.

Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hemlich tábor, Nevada Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hemlich tábor, Nevada Empty Re: Hemlich tábor, Nevada

Témanyitás by Thorhalla Pént. 22 Júl. 2011, 17:44

#2 2009-02-21 20:06:10
Ultimate Guru
Rorschach Steve-vel érkezik meg az épület tetejére, ahol a kiborg azonnal bezárja a fekete lyukat, és a földre hasal, nehogy feltűnjön a jelenléte. Amennyiben Steve nem teszi szintén ezt, úgy lerántja magával. Csak ezután néz körbe alaposabban... és a horogkeresztes zászlók látványa ismerős, fájdalmas emlékeket idéz benne.

- Nácik...?! Akkor... Uram, segíts. Ez megint az az elátkozott, istentelen világ, talán a legszörnyűbb mind közül. Egy Föld, ahol a náci seregek uralják a teljes bolygót, vagy legalábbis az általam ismert részét. Emlékeim szerint ők már hónapokkal ezelőtt rendelkeztek a dimenziók közti utazás képességével, és ezek szerint mostanra elérték a mi világunkat is... Lassan összeáll a kép. Ők állnak az invázió mögött, nem Fájdalom! Tudtam, hogy ő már halott! Az Úr nem engedné, hogy visszatérjen! De... az is lehet, hogy ez itt nem a náci seregek anyabolygója, hanem egy világ, amit már megszálltak... Vajon ki vezeti a seregeket, amióta Isten szent keze által végeztem azzal a maszkos ördöggel, Zémóval? Mindegy is... Ha ezek tényleg azok a nácik, akkor nyilván van még több dimenzióutazásra használható kapujuk, vagy legalábbis a tervek valahol... Nekem már az is elég. Ha a páncélomat működésbe tudjuk hozni, az a letöltött tervek vagy adatok segítségével tud olyan fekete lyukakat kreálni, amelyekkel visszajutunk a saját világunkba... Korábban is így jutottam haza.

Ezután Rorschach Steve-re néz.

- Három kérdés: mi a neved, milyen képességekkel bírsz, és van-e annyira erős a hited Istenben, hogy kitarts, amíg hazajutunk?


#3 2009-02-22 07:14:57
Paladin
Megérkezünk egy másik helyszínre. Kilépve a kapuból fura érzésem. Nem tudom leírni, de nem fáj semmi, nem émelygek. Érdekes érzés, egyszrűen leírhatatlan. Hirtelen Rorschach leránt a földre.
Majd megpillantjuk a zászlókat a horogkereszttel. Rorschach elkezdi a mondatait sorolni, melyek mutatják, hogy fájdalmas emlékei vannak a Németekről.

Végig hallgatva, megkérdem tőle ki az a Zémó? Nem ismerős a neve.

Intéz hozzám egy kérdést melyre válaszokkal szolgálok.
- Nevem? Steve Francis álnevemen Galaxy-S. Képességeim a fagyaztás és a vele járó hideg levegő árasztása, repülés nem túl gyorsan a fizikai erőm, sosem betegszem és nem hatnak rám a környezeti hatások illetve aminek most nem hiszem hogy sok hasznát vennéd, vennük a világegyetem térképét vagyok képes megkreálni testemen. -válaszolok neki, miközben kezet fogok vele. - Isten? Hiszek Istenben, vagyis abban, hogy van valaki minden mögött, kinek szeme mindenre figyel. Nem tudom ki ő vagy mi ő, de hiszek benne és abban i, hogy az oka mindennek. Miatta folyik a víz, miatta létezünk és miatta vagyunk most ebben a helyzetben. Lehet csak mutatni akar valamit, de lehet, el jött a mi időnk vége. Nem félek a haláltól, hisz engem már messzire elkerűl és eleget éltem (133 év). Egyértelműen állíthatom, hogy hiszek az EGY ISTENBEN és kitarok amellett, hogy aza jusunk. Remélem ő is így akarja.

- Én is kérdeznék valami. Hogy hívnak és ha meg nem sértelek mi, vagy ki vagy te?

Kellemse beszélgetésünk után némán hallgatok és várom a történéseket.


#4 2009-02-22 21:23:11
Morsus
/Szabad kör újra írhattok/

Még senki se vett észre titeket, de lentről zajokat hallotok.


#5 2009-02-22 21:38:31
Ultimate Guru
Rorschach elkezd lefelé mászni, és közben halkan beszél Steve-hez.

- Steve Francis. A hited elég erősnek bizonyulhat ehhez az isteni küldetéshez, amelybe kerültünk. Talán épp az a te rendeltetésed ezen a világon, hogy megállítsd a segítségemmel ezeket az ördögi hódítókat. Kövess, és az Úr kegyelmébe vesz. Az én nevem Rorschach, Isten leghűségesebb szolgája. Elég ennyit tudnod rólam. A páncél, amit látsz rajtam, hazajuttathat minket, ha okosan cselekszünk.

Amikor leérnek, Rorschach pár egészen apró, néhány centiméteres árnyékklónt küld szét, hogy felderítsék a terepet.

- Én is látom, amit ők, Steve. Talán elvezetnek egy hasznos helyre, ahol feltölthetem a páncélomat...


#6 2009-02-23 06:47:56
Paladin
Követem Rorschach némán és szótlanúl, miközben hallgatom amit mond. Semmi érdekes esemény vagy fura mozdulatokra nem leszek figyelmes. Minden nyugott és csendes, de méjről zajok jönnek. Majd figyelem némán, ahogyan Rorschach a kis árnyékklónokat megteremti. Remélem sikerrel járnak a kis "babák" és ki kerülünk innen.
Addig is én megfogom Rorschach vállát és egy sötétebb sarokba próbálok elbujni vele együtt. Biztos ami biztos.


#7 2009-02-24 21:04:55
Morsus
/Szabad kör újra írhattok/

Dübörgés hallható lentről.


#8 2009-02-24 22:10:04
Ultimate Guru
Rorschach, miután leért és szétküldte az apró árnyékklónokat, óvatosan indul meg előrefelé. Hordók, épületek, dobozok, járművek mögött rejtőzve kúszik-mászik, mint egy kém, hogy senki ne vehesse észre, és Steve-et is erre inti.

- Energiaforrás kell a páncélnak... gyorsan.

Amennyiben az apró árnyékklónokkal bármilyen áramforrást talál, arrafelé veszi útját...


#9 2009-02-25 05:55:51
Paladin
Követem Rorschach-ot a földre tepadva és emberi alakomban. A fényes fehér férfi kissé feltünőbb mint egy "halandó".
Rorschach kijelentését tudomásúl veszem, de azért megkérdezem még is imit keressek pontosan. Gondolom nem egy konektort.
Közben mint egy kígyó próbálok, halkan kúszni a földön a dobozok, kocsik stb. mögött elbújni. Embereket eddig én még nem láttam de remélem nem is találkozunk egyel sem.

Közben alaposan szemlélek, nehogy valami kamera, vagy valamilyen figyelő rendszer észrevegyen.


#10 2009-03-02 12:39:30
Morsus
Stevenek nincs ideje lekecmeregni, mert az árnyklónok végre sikert érnek el. A tábor jobb és bal szárnyában két-két energia fejlesztőt találnak. Nem egy plakáton és videón lehet látni Zémót, de a hangja fiatalosabb. Valószínűleg nem ugyanaz a személy.
A hangárban a klón pedig látja, hogy a kiborg armada felfelé indul értük.


#11 2009-03-02 20:33:42
Ultimate Guru
Rorschach az árnyékklónokon keresztül végre talál két energiafejlesztőt is, de azt is látja, hogy a kiborgok serege megindul feléjük. Nem késlekedik, gyorsan Steve-hez szól.

- Az ellenségeink hamarosan lecsapnak ránk! Nincs sok időnk. Ha kettéválunk, megoszthatjuk az erőiket is. Küldök veled egy árnyékklónt...

Ezzel Rorschach egy ember méretű árnyékklónt teremt Steve mellé.

- ... amelyen keresztül figyelem majd minden lépésedet, és át is tudom magam teleportálni a helyére. Ha te előbb érsz az energiafejlesztőhöz, vagy bajba kerülsz, ott leszek melletted. Csak higgy az Úrban, és minden rendben lesz. Én a bal szárnyban lévő energiafejlesztő felé indulok, te menj a jobb szárny felé. Isten legyen veled.

Ezzel Rorschach még mindig lopakodva, kúszva, bujkálva indul meg a bal szárny felé, miközben érdeklődő tekintettel figyeli a Zémóról kitett plakátokat és a videóit.


#12 2009-03-03 07:12:43
Paladin
Rorschach ki adja az utasítását. Utasítását ami nekem nem igazán tetszik, de megértem, hisz erőforrás nélkűl nem tudunk haza jutni. Megkapom tőle az árnyékklónt és egy bólintással jelzem neki a beleegyezésemet, majd sok szerencsét kívánok neki és elindulok a jobb szárny felé.

Ezüst formámat felveszem és elkezdek repűlni, de nem is akárhogy. Mint akit puskából löttek ki. Kezeimet magam elé nyújtom, ökölbe szorítom és hasítom a levegőt.


#13 2009-03-03 20:20:57
Morsus
Rorschach egyre jobban hallja a dübögéseket és pár pillanattal később a fal is kirobban így jelenik meg öt darab vörös-arany vértes alak , akiknek a kezén kékes energiák táncoltak végig.
- Parancs: megadás! Kilét ellenőrzés: keresés... találat!
Eddig az öt kiborg körbevette a páncélost.
- Név: Rorschach. Bűnei: gyilkosság, felbujtás, rongálás, hatalmi szervek elleni támadás, hamis információk. Parancs: megadás és várja meg Francis ezredes érkeztét!
Mondják az őrök egyszerre gépies hangjukon.

Steve ilyen sebességgel szinte azonnal megérkezik a reaktorhoz. A szirénák üvöltenek messziből látni, hogy két kiborg vadász indul Francis felé, de ezek messze nem olyan gyorsak, mint ő.


#14 2009-03-03 20:48:41
Ultimate Guru
Rorschach dühösen tapasztalja, hogy ellenfeleik egyből körbevették őt. Azonnal megpróbál a Steve melletti árnyékklónnal egy gyors teleportálással helyet cserélni, ahogy azt tette már oly sokszor korábban klónjaival. Egy szóra azért még felkapja a fejét.

- Francis...?

Ha sikerül a helycsere az árnyékklónnal, úgy Rorschach azonnal odalép az energiaforráshoz, melyhez Steve már remélhetőleg elért, és a rendszereit rácsatlakoztatja. Közben Steve-hez szól.

- Muszáj lesz fedezned, amíg töltődnek a rendszereim! Ez az egyetlen esélyünk a hazajutásra! Isten ereje veled van! Ó, és... valószínűleg hamarosan felbukkan az itteni alteregód. Nem lesz kellemes élmény önmagad eltorzult változatát látni. Tapasztalatból mondom. Legyen erős a hited, és nem lesz baj!


#15 2009-03-04 06:05:35
Paladin
Már látom a célt. Már látom a reaktort, de azt is hogy mögöttem kullog két robot szerü valami, kik jócskán lemaradva loholnak nyomomban.
- Semmi értelme utánam jönnetek!- szólok hátra, majd kissé jegessé teszem a padlót, ami felett repülök.
Megérkzvén a reagtorhoz, az árnyékklónon keresztűl magyarázok Rorschach-nak, hogy itt vagyok.
Bízok benne, hogy Rorschach ide tud teleportálni és sikeresen feltölti magát aztán végre hazamehetünk.

Rorschach remélhetőleg sikeresen megérkezik és mond pár mondatot, amire én egy kacsintást és egy bízhatsz bennem szöveget adok válaszul.

Felkészülök az esetleges robotok fogadására, ami minden bizonnyal nemsokára bekövetkezik. Befagyaztom az ajtót/kaput/átjárot/vagy amin bejöttünk, illetve a patlót is vékony jégréteggel "lakkozom" be. Felkészülvén fogadásukra.


#16 2009-03-04 14:27:53
Morsus
Francis megérkezik lehagyva az őrséget és megjelenik mellette Rorschach is. Csapatuk ütőképes és nagyon gyors, de amikor Rorschach a reaktorhoz érne kezét jeges sugár kezdi lefagyasztani.
- Meglepő, hogy eddig eljutottak. Egészen... lenyűgöző.
Ahang egyértelműen Steve Francis-é, de nem ő beszél. Nem messze tőlük az égen lebeg a sötétben rejtöző alak, ami lassan levitál eléjük.
- A Führer nevében adják meg magukat. Az invázió, elkerülhetetlen.
Mondja gunyoros hangon Francis ezredes.

/Helyesírásért bocsi, de itt nem jelzi a hibáimat/

Hemlich tábor, Nevada 84466-13043-starman_super


#17 2009-03-04 17:03:55
Paladin
- Mi...a... te...vagyis...én. Mi folyik itt? Azt hittem csupán valami ironikus vagy szimbolikus megjegyzés volt amit korábban mondtál Rorschach az alternatív énemről. -jelentem ki és döbbenten nézekmagamra(?) aki én vagyok, de mégis másként.
-Nem tudom ki a frász vagy és nem érdekel a te nácisztikus megnyilvánulásod sem. Kotrodj el innen, különben meglátod, milyen magad ellen küzdeni, és ebben nem viccelek, ezt remélem, vagyis tudom, hogy tudod!

Minden bizonnyal szavaim nem fogják távozásra kényszeríteni, ezért lábaimat megfeszítem, majd elrugaszkodaca a talajtól, oldalról próbálok neki menni, azzal ellökve a reaktór közeléből és Rorschach magánszférájából.

- Te lehetőleg próbálj meg semmivel sem törődni, csak azzal, hogy feltöltsd magad és mihamarabb távozhassunk! .szólok oda Rorschach-nak

Majd jégsugarat árasztva magamból, becélozva Alternatív Steve-t, megpróbálom lefagyaztani (amit magamból kiindulva tudom, hogy nem sérti, nem gyengíti, de a lökés ereje benne van és azzal próbálom távolabb tartani a reaktortól/generátortól).

Utoljára szerkesztette Steve Francis (2009-03-04 17:05:46)


#18 2009-03-04 17:54:55
Ultimate Guru
Rorschach megdöbben, amikor egyik keze lefagy, és dühösen pillant az alternatív Steve-re az égen. Ki sem kell adnia a parancsot, a másik Steve azonnal támadásba lendül.

Ezalatt Rorschach másik kezével próbál végre az energiaforráshoz érni, hogy ráköthesse rendszereit a gépre. Közben a lefagyasztott kezéről próbálja letörni a jeget.

- Gyerünk... Gyerünk... Adj egy kis időt, Uram, hogy a rendszerek feltöltődjenek, és eltűnhessünk erről az átkozott helyről, mely a Sátán birodalma... Persze ahhoz még előbb el kellene jutnunk a kapuhoz is.


#19 2009-03-04 19:10:08
Morsus
Rorschach másik kezével a rendszerre kapcsolódik így nem csak energiát szerez, de belépést az adatbázisba. Viszont azt is hallja, hogy pár pillanat múlva megérkezik az őrség.

Steve támadása sikeresen viszi el a kiborgtól az alternatív énjét.
- Ilyen lenne a hangom... ha félek?
Kérdi a Sötét Világ Francisja kicsit sértő hangnemben és öklével hatalmasat csap Galaxy-S arcába. Steve itteni verziójához képest "gyenge", de csak fizikailag. Ez a Steve katona, masszív, erős, gyilkolásra programozott. Az ütése akár a légkalapács a keze körül a jeges levegő szilárd és kemény lesz akár egy vaskesztyű. Ameddig Steve Francis védelemre és felfedezésre használta erejét addig ez a katona pusztításra.


#20 2009-03-04 19:30:09
Paladin
Az ütést bekaptam és kicsit sajog is az arcom. Vagyis nem is kicsit. Nagyon.
Nem engedhetem Rorschach közelébe. Aurám fagyosabb lesz mint eddig. El éri a -30C fokot ás itt ott kicsap egy egy jég szikra. Ereje teljes. Kezét ökölbe szorítja és izmai megfeszűlnek.
- Lehet, hogy erősebb vagy, de okosabb nem!
Majd egy hatalmas tömör jégsugarat lő ellenfelére, ami amint elhagya kezét megszilárdúl. Tömör vaskos szilárd jégdarab, ami most az alternatív Steve-t vette célba.

Ha elvéti a célt, akkor azonnal repülésnek indúl alternatívája ellen és megpróbálja áttörni vele a már befagyaztott bejáratot. Remélhetőleg elég gyorsulást szerez és áttörve, erősebben megragadja és tovább repűl vele a folyosón, egyenesen a kiborgok felé nekik dobva a felgyorsúlt repülése segítségével és lendületéve.
Így minnél távolabbra kerűlnek Rorschach-tól.


#21 2009-03-04 19:30:41
Ultimate Guru
Rorschach rendszerei végre feltöltődnek, és az adatbázisban elkezdi kikeresni a dimenziókapu adatait, ahogy annak idején az Egység gépén tette az Arreten. Most ugyanúgy le akarja tölteni az információkat, és úgy átalakítani ideiglenesen az adatokkal a fekete lyukait, hogy azok a megfelelő koordinátákkal visszavigyék majd őt és Steve-et a saját világukba.

Amennyiben sikerrel jár a feltöltődés és az adatszerzés, Rorschach gyorsan felhúzza az erőteret maga köré, és Steve-hez szól.

- Siess! Mennünk kell! Ez a világ... nem érdemli meg, hogy megpróbáljam megtisztítani!


#22 2009-03-04 19:41:37
Morsus
Steve balszerencséjére ellensége gyors is. Könnyedén táncol ki a jégsugár elől főleg, hogy ilyesmikkel eddig Steve nem gyakorolta a támadást. Amikor elkezd felé repülni szomorúan kell tapasztalnia, hogy ez a náci mocsadék viszont nagyon is...
Az ellensége jégtörmeléket generál és azzal bombázza Steve-t, aki így nem jut a közelébe és még kemény jégvihar alá is kerül.

Rorschach nem tud olyan gyorsan töltődni és, ami a rosszabb,, hogy az adattár túl nagy, de tud benne keresni megfelelő kulcsszavakkal ameddig a töltés tart. (3 kör) Közben pedig érzékeli a kamerákon keresztül, hogy pár ajtóval arrébb már özönlenek a katonák, de Rorschachnál van a tábor vezérlése.


#23 2009-03-04 19:51:13
Ultimate Guru
Rorschach az adattárban keresgél, amíg töltődik, és átveszi az irányítást a tábor hangosbemondói felett, ha tudja, illetve a katonák kommunikátorain is. Ezeken keresztül juttat mindenkinek hamis üzeneteket.

- Minden egységnek, minden egységnek! Az üldözött személyek teleportálást használnak, és már a tábor déli sarkában vannak! Minden egység menjen a tábor déli sarkába!

Rorschach ezzel remélhetőleg nyert még némi időt, miközben rákeres a „dimenzióutazás” kulcsszóra, hogy megtalálja a kapu adatait.


#24 2009-03-04 19:52:57
Paladin
A szemétláda! Ez már kijött. Sokkal erősebb ez a STEVE mint én. Fogalmam sincs Rorschach-nak mennyi idő kell, de ha nem sokájig fogom tudni kihúzni a férfi ellen. Erősebb, gyorsabb és kegyetlen. Nem sok esélyem van. Bekapom eléggé durván a támadását, majd feltűápászkodva kelek fel.
- Ne..m fogsz ilyen könnyen elintézni!
Felkelve elé állok és szemébe nézek.
-Életemet, nem fogom átadni egy ilyennek. De ha kell áldozatomat adom, hogy legalább egy valaki kijusson ebből a nácisztikus helyzetből! SOHA NEM ADOM FEL!!!!!- ordítom Steve képébe.

elrugaszkodom a földtől és egy végig gondolom, a helyzetet. Erőben jobb és fürgébb is. Jobban használja a képességeit. Egyszóval erősebb mint én. De ez nem akadályoz meg abban, hogy neki támadjak ismét, de most repülésem közben, megpróbálom lábát elkapni alúlról, majd megpörgetve egy-két körrel belehajítani a befagyott ajtóba.


#25 2009-03-04 20:14:37
Morsus
Steve pörgetés közben nem érzékeli, hogy a másik világbeli Steve megfagyasztotta a lába körül a jeget így nem tudják őt eldobni és így könnyedén tudja a jövevényt lendületből arcon rúgni.
- Túl sokat beszélsz, keveset cselekedsz.
Mondja kegyetlen hangján a sötét világi Francis.

Rorschach:
/még 2 kör a töltésig/
dimenzióutazás.... keresés.... találat:
Ismert realitások
Aktuális inváziók
Dimenzióutazásra alkalmas szerkezetek
Technológia, felépítés
A Führer beszédei

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hemlich tábor, Nevada Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hemlich tábor, Nevada Empty Re: Hemlich tábor, Nevada

Témanyitás by Thorhalla Pént. 22 Júl. 2011, 17:46

#26 2009-03-04 20:19:58
Ultimate Guru
Rorschach gyorsan belép a „Technológia, felépítés” almenübe.

- Ennek sikerülnie kell... Kell legyen itt valami információ... Ha megtalálom a technológiával kapcsolatos főbb adatokat, azt a beépített számítógépem már elemzi és átalakítja nekem... Gyerünk, te átkozott masina!


#27 2009-03-06 07:43:09
Paladin
Ismét megkapva a saját támadásomat, nem igazán kellemes érzés. Már erősen sajog az arcom, az erőteljes támadások után és a hátam is sajog, de ha kell agyon veretem maga, csak társamnak sikerűljön feltöltenie magát, illetve letölteni az információkat.

Ismét támadok de mostmár repülésem közben ökölbe szorítom a kezemet és úgy teszek, mintha azzal akarnám állon ütni, de mikor elég közel érek Steve-hez, hírtelen megfordulok, és lábamat hátra húzva, majd gyorsan hason rugva, megpróbálom nekivágni a falhoz.

//Bocs a késésért.//


#28 2009-03-09 20:24:44
Morsus
Steve támadása tökéletes a sötét énje a falnak csapódik és megráza a fejét.
- Nem rossz.
Mondja elismerően a férfi és ismét jédarabokkal kezd el "tüzelni" a férfi ellen.

Rorschach:
/még 2 kör a töltésig/
A technológiai felépítésben megtalált egy energiát, amit ha teljesen feltöltődik sőt kicsit túltöltődik akkor képes generálni. Ismerve a saját világának a teleport technikáját valamennyire elavultnak és durvának tűnik a Sötét Világéhoz képest. Sok mindent elavultabban használnak. Például a számítóhgépek nagyobbak és rendszerek fejletlenebbek, de az ugrás egy kör múlva lehetséges lesz, persze sokat vesz majd ki Rorschachból.


#29 2009-03-09 20:29:39
Ultimate Guru
Rorschach megörül, amikor megtalálja a szükséges adatokat, és a rendszereivel azonnal megkezdi a szükséges lépéseket, hogy minden készen álljon egyetlen, elég erős ugráshoz vissza, a saját világába. Steve-hez is odaszól.

- Készülj, társam az Úrban! Isten velünk van, és hamarosan képes leszek visszavinni minket haza erről a pokoli helyről! Már csak egy kicsit kell kitartanod!

Ha még van ideje töltés közben, megnézi az „Aktuális inváziók” menüpontot is, ha nincs, csak a töltésre koncentrál.


#30 2009-03-10 06:24:59
Paladin
A tüskék érkeznek felém...
-Azt hiszed mi? Most jöttem rá a dologra! Csak figyelj!

A közeledő tüskék ellen, elkezdem a jégsugarat, aminek a végére egy hatalmas (3x3m-es) pajzsot alakítok és felfogom a tüskék ellenem irányuló darabjait, majd a pajzsba állt tüskékkel létre jött a "szöges pajzs"-om, amit egyenesen Steve felé lökök, mint egy összezáró falat, mi kipréseli tüskéivel az életet belőle, plusz a nyomással amit a jégpajzs ereszt rá. // fejlesztettem a képességeimet //

Remélhetőleg ezzel a támadással össze tudom nyomni, és nem jön közbe semmi. Közben hallom Rorschach szavait és egy egyszerű félmosolyt és egy bólintást intézek felé.


#31 2009-03-10 16:42:29
Morsus
/Fejlesztés elfogadom, de a képességedet nem tudod azonnal tökéletesen uralni./

Steve pajzsa jó terv ennél jobban feltartani már nem is lehetne a másik világbelit, de az remek stratégiával hatásos csapással széttöri a pajzsot és ettől mindenfele jégszilánkok áradnak. Steve így nyer pár pillanatot.

/Ebben a körben ugorhattok/
Rorschach: Szerencsére még van idő így kiderül az is, hogy ezek az egyirányú ugrások hatalmas energiába kerülnek és nem képesek komoly hadsereget átküldeni. Ez megmagyarázza miért nem a saját népét hozta Fájdalom vagy miért nem egyszerre jelentek meg a városházán a támadók. A lista:
Világ 10 - Élőholtak világa, szövetség
Világ 02 - Sötét Világ, támadás alatt (ez a reneszánsz világa)
Világ 03 - Legfelső Légió világa, metahumán világ, támadás előtt
Világ 08 - Gyorsabb időben haladó világ, támadás előtt (Ez a Világ 2)


#32 2009-03-10 20:58:31
Ultimate Guru
Rorschach lementi az információkat a világokról a memóriájába, majd megkezdi az átjáró megnyitását haza, a saját világába. Steve-hez kiált.

- ITT AZ IDŐ!!! ISTEN SEGEDELMÉVEL VÉGRE HAZATÉRÜNK!!! SIESS, MERT ERRE CSAK EGYSZER LESZ LEHETŐSÉGÜNK!!!

Ha sikerül megnyitnia a dimenziókaput, úgy Rorschach Steve-vel azonnal áthalad rajta.


#33 2009-03-10 21:17:05
Morsus
Steve és Rorschach ezek után hatalmas villámokkal betakarva hangos dübörgéssel robbanak egyet majd eltűnek.
Itt jelenek meg

A falak megolvadtak, az épület romos. A katonák nehezen érkeznek be és egy hatalmas tócsából emelkedik ki Steve francis ezredes.
- Uram jól van? - kérdezi a vörös vértes.
A férfi nem válaszolt csak flállt és a tönkre ment reaktort nézte. Tesstén apró égési sérülések vannak, de nem néz ki úgy, mint akit zavar.
- Uram?
- Rakjanak rendet és hívják a Führert. Behatolás történt a Világ 02-ből. Ismét...
Mondja az ezredes és a reaktor szikráira néz keserűen.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Hemlich tábor, Nevada Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Hemlich tábor, Nevada Empty Re: Hemlich tábor, Nevada

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.