A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 16 Júl. 2016, 00:00

Mivel a másik kaland a végéhez közeledik, így úgy véltem, hogy ideje lesz ezt is kiírni. Ez most kicsit más lesz, mint az eddigiek, de a részleteket lejjebb tisztázom.

Mivel a mostani kalandszálak kivételesen nagyjából egyszerre fognak véget érni 1-2 kör különbséggel (véletlenül, de szerencsére jött így ki), ezért ki is írom ezt a kalandot, ami majd az előző után fog elkezdődni. 2-3 héten belül valószínűleg.

Az előző kalandokban történt:
Az első Hydra kaland során a SHIELD-hez eljutóknak a tudomására jutott, hogy a Hydra az, ami elkezdett mozgolódni, Miller ezredestől megtudták, hogy tud a SHIELD a szervezet létezéséről, azonban hiába kutatják őket lassan két éve, semmit sem tudnak róluk, nem találják őket ezen a bolygón, mintha nem is léteznének.
A diákok elrablása is a Hydra rovására volt írható és a hazatérő diákoknak hála kiderült, hogy azért nem találják a Hydra-t sehol, mert másik realitásokban rejtőznek, mert a diákokat is ott tartották fogva, és kísérleteket végeztek rajtuk valamilyen oknál fogva.
A második kaland során a Hydra tagjai egy chipet loptak el a SHIELD-től a saját géphadseregük számára, illetve a diákokon kikísérletezett vírust bevetették az egyik arénában, egyelőre szerencsére sikertelenül, de egy biztos volt, hogy mindez csak a kezedet.
A harmadik kaland során a Hydra megtámadta teljes New Yorkot, hogy teszteljék a robotjaikat, a támadás egyik célpontja többek között az egyik nemzetközi tudományos expo volt, hogy onnan prototipusokat és új technológiákat raboljanak, ezzel egy időben a Kéz egyik bázisát is megtámadták Japánban és Osborn Angyalai is veszteségeket szenvedtek.
A negyedik kaland során kirobbant a maffia háború New Yorkban, hála az Orvgyilkosok Ligájának, Thorhalla hiába nevezett ki egy Kingpint nincs egyesített alvilág. A Hydra végre szerzett egy igencsak jól védhető bázist magának, az alelnök parancsára az Amerikai hadsereg lebombázott egy kisvárost New York államban. Az X-men és a mutáns iskola a diákok biztonsága érdekében elhagyta NY-ot és Salembe, az eredeti Xavier birtokra ment. Osborn pedig bevetette az őrszemeit hosszú idő után. Illetve a hosszú ideje rejtőző AIM színre lépett végre.
Az ötödik kaland során a Hydra megismert egy új ellenséget, aki igazából annyira nem is volt új, egy régi került elő. Egy őrült tudós halálos vírust engedett rá Raten szigetére, de az AIM segítségével sikerült megfékezni azt. New Yorkban időlegesen összefogott a Hydra és ahelyi alvilág, majd az Orvgyilkosok ligája által a városba behozott drogot tesztelték rajtuk. SF-ben pedig a SHIELD remélhetőleg felszámol egy vallási szektát.
A hatodik kaland során kiderült, hogy az AIM-nek felbukkant egy új ellensége az egyelőre rejtélyes Roxxon cég személyében és ők voltak, akik bioterrorizmussal csaptak le Chromix-land-re is. A Hydra emberei továbbra is Arnin Zola-ra vadásznak és egy új világra/dimenzióba is elkerültek ezen idő alatt. Avalonban Merlin korábbi ellensége, Naporcájú Nimue próbál kiszabadulni a börtönéből és ezt kell a hősöknek megakadályoznia. Ezen felül a Hydra próbálta elvarrni a szálakat és megöletni azokat, akik túlélték a víz alatti kísérletezést, eddig nem sok sikerrel.
A nyolcadik és kilencedik kaland során:
A Hydra sikertelenül próbálta megtámadni az ARMOR-t, így egyelőre a fő tervüket (amit épp a 9. kalandon viteleznek ki), emiatt egy mézesmadzagot nyújtottak a SHIELD-nek az egyik Kockájuk képében. Azonban nem igen tudtak meg semmit, vagy ha igen, akkor az publikusan nem derült ki soha sem.
E mellett az Orvgyilkosok ligájával szemben sikerült Matsumoto-nak és embereinek pár szövetségest találniuk a Maffiaháborúban.
A 10. kalandon egy csoport átkerült Avalonba, ahol Morgan emberei 2 X diákot raboltak el, egyelőre nem tudni, hogy mi célból tették mindezt. Illetve a másik szálon a maffiakapcsolatos emberek felfedezhették, megismerhették a Maffiavárost.
A 11. kalandon a világ megannyi terrorcselekménnyel szembesült, New Yorkot is érte, ahogyan Németországot is, itt meg is támadta az országot szó szerint a Hydra. A Cinnamon család második emberét megölték és ezt nyomozták ki a városban levők.
A 12. kaland során sajnos nem sikerült kideríteni azt, hogy mi is az Orvgyilkosok Ligájának titka, mert a templom egyszerűen eltűnt. A Hydra emberei Avalon részről bezártak börtönbe több hőst is, de a többségnek sikerült kitörnie onnan és magukkal hozták az ezer éve ott raboskodó Fekete Lovagot is. SHIELD ügynököknek egy Hydra akciót sikerült megakadályozniuk Cold Springs Harbor területén Talon segítségével…
És a befejezés... következik.

El sem hiszem, de végül csak elérkeztünk az utolsó részéhez a Hydra felemelkedése korszaknak. Azt hiszem, hogy ez volt az eddigi leghosszabb korszak mindeddig és bőven a legtöbb kaland is, legalább 50 a több szál miatt.

Játékszabályok
Itt most kicsit mások lesznek a szabályok mint az előző 12 kalandon megszokhattátok. Ez a teljes világra ki fog terjedni, azaz, ahol vannak játékosok és szabadjátékoznak, vagy épp másnál kalandoznak ott lesz ez kaland is, vagy legalább is egy-egy kisebb/nagyobb esemény.
Így akinek cége van és nem jön a kalandra számítson rá, hogy a Hydra beköszön, ugyanez igaz Akkaba Metropoliszra, vagy épp Raten szigetére is. Nem áll szándékomban senki játékát tönkre tenni, de ez világraszóló esemény, így nem igen lehet kimaradni belőle, mert bután nézne ki, hogy pont ezeket a helyeket nem támadják meg… Mivel szabadjátékon mindenki gyorsabban halad, így igyekszem majd az ő sebességükkel írni, hogy hamar túllegyenek rajta és folytathassák a saját játékukat gond nélkül Smile Ezek nem lesznek túl hosszúak néhány körösek csupán és azt a célt szolgálják, hogy érezzétek, hogy az egész világon zajlanak események.
Persze lesznek rendes szálak is a kalandokon, amiknek hatalmas súlya lesz annak a fényben, hogy a játékosok milyen eredményt érnek el. Ha ügyesek vagytok, akkor jó irányban halad tovább az oldal, ha nem írtok és gondok történnek, akkor az igencsak befolyásolja az oldalt.

A kalandszálakat 2 részbe írom, az egyik része fog a háttérben zajlani, ahova nem kifejezetten lehet jelentkezni, csak látszódjék, hogy ez is történik egy időben és egyes karakterek miért is nem lesznek elérhetőek a záró kaland végén.
Az összes kaland 20 v 25 körös lesz, ha valamilyen oknál fogva valahol nem tudok írni, az is körnek számít és számolódik vissza. Így valószínűleg ősz végén, tél elején kezdhetjük majd el az új korszakot is Smile
Azért, hogy életszerűbb legyen az egész mind Hydra, mind a jó oldalon, ahova írom lehet majd ingyenes karaktereket hozni. Most fixen négy naposak lesznek a körváltások, hogy be is tudjuk fejezni a kalandokat.

1. A műhold:
Akik korábban játszottak a Tükörvilág c. kalandon azok userileg tudják, hogy mi ez. A műhold egy hatalmas műhold, amit a Hydra hoz be az űrbe földkörüli pályára. Az a bolygót célozza valamilyen oknál fogva. Mivel a SHIELD-et, az X-ment és a Bosszú Angyalokat teljes mértékben leköti a Hydra támadás a bolygón, ezért az „egyszerű” hősöket, igazságosztókat stb. magyarán a játékosokat kell segítségül hívnia az ENSZ-nek és a világnak, hogy ők akadályozzák meg azt, hogy a műhold a bolygóra juttassa, amit akar. A kaland onnan fog indulni, hogy már elfogadtátok/jelentkeztek a feladatra, hogy ezzel se húzzuk az időt a 20-25 kör miatt.
Ide bárki jöhet lényegében, aki szeretne. Ez a kaland fő szála és egyben a legfontosabb, ha ez a küldetés nem sikerül, annak igencsak nagy és csúnya következményei lesznek. Vajon képesek lesznek az egyszerű hősök, emberek megmenteni a világot?

2. Hydra – Kanada, az álmok hazája:
Ez egy Hydra kaland lesz, röviden és tömören a megszokott csapásmérő egységnek ezúttal Kanadába kell mennie. A Hydra minden ország parlamentjét, uralkodói, központi szervét megtámadta. A Kanadai kormány a hegyekbe menekült egy szupertitkos létesítménybe, a játékosok feladata, hogy bejusson a létesítménybe és megölje a kormány tagjait. Egy csoport Y-projectes személyt fognak eljuttatni oda, hogy ők vegyék át a kormány embereinek helyét és így Kanada a Hydra bábállama legyen. Most a sokak számára kellemetlen tervezési fázist átugorjuk, le lesz írva minden, amit tudtok, lesz térkép stb Smile
Ide lehet Hydrás karaktereket írni nagyjából fél oldalas előtörivel lehet jelentkezni, ezek a karik lehetnek emberek, szuperhumánok és Y-projectesek.

3. SHIELD – A védekezés:
A SHIELD a teljes bolygón hadban áll a Hydra-val, a kellemetlenség, hogy a SHIELD-be nagyon sok Hydra ügynök is be volt épülve, így kevesebb az emberük és folyton támadnak. Aki nem a műholdas részre jelentkezett az jó eséllyel itt van – ha JK, de oda is lehet menni -, hogy a Raft-ot védje. Az összes Bosszú Angyal terepen van, senki sem maradt a szuperhumánbörtön védésére, ahol nagyon sok bűnöző van és jó eséllyel támadása fogja érni. Valóban, mert nem lenne kaland, így a hely megvédése lesz a játékosok feladata.
Ide is lehet ingyenes NJK-t készíteni, ezek mind SHIELD ügynökök lehetnek. Illetve, akinek van a Raft-on karaktere bűnöző, az is jöhet.

4. X-Men – A nem(?) várt támadás
Ez kifejezetten X-men és diák kaland, ha nincs ide jelentkező ez a szál akkor is le fog menni, csúnya végkifejlettel. Itt azok az X-menek vannak, akik nincsenek terepen (az én és Z karijai, mesélői NJK-k és persze akik az Örök városon vannak nincsenek itt) és diákok persze, mert sokan vannak a suliban ekkor is. Az iskolát támadás éri és a Hydra erői képesek voltak lyukat ütni a védőpajzson, ami az iskolát védi, így betudtak jutni a birtokra; a szándékaik pedig valószínűleg egyértelműek. Vajon az itt levő diákok képesek lesznek felnőni és megóvni a birtokot, és saját társaikat attól, ami rájuk várna?
Szóval X-men és diákok jelentkezését várom, nem kell megijedni, hogy 0 az esélyetek, nagyon sok kellemetlen meglepetés várja a Hydra-t és ti vagytok hazai terepen Smile De ha nem lesz jelentkező, akkor persze lényegében ellenállás sem lesz, aki felléphetne a Hydra ellen.
Fontos! A diákoknak engedni fogom, ha valaki nem akar jönni ide, de játszana szabadjátékot továbbra, kapnak óvóhely topicot és ott tudják a szabadjátékot folytatni. Ők mégiscsak diákok és érhető, ha nem mernek védekezni sem.

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) 00120

Háttérben zajló események:
1. SHIELD-Hydra háború, a teljes világon zajlik a fegyveres összecsapás és így a SHIELD teljes egésze
2. Bosszú Angyalok vs. Hydra Angyalok (klónok)
3. X-men vs. Hydra (Tian-ban és Genosha-n vannak jelen)
4. Zola tervez valamit… (titok egyelőre)

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) 00120

A jelentkezés pedig így nézzen ki, mint mindig:
Kód:
Karakter neve:
Melyik kaland rész:

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) 00120

Előreláthatólag augusztus elején fogunk kezdeni majd.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 16 Júl. 2016, 00:02

A leírások stb. a török puccs fényében érdekesen jöttek ki, megnyugtatok mindenkit, ez du 2kor már meg volt írva, így a törökök lopnak (kivételesen nem a marvel). Very Happy

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Akerman on Szomb. 16 Júl. 2016, 22:55

Itt az idő, hogy bálokon kívül más kalandon is résztvegyek. Remélem más diákok is becsatlakoznak Smile
Karakter neve: Rain Akerman
Melyik kaland rész: 4. X-Men – A nem(?) várt támadás

_________________
A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Evilac12
Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 17 Júl. 2016, 00:03

Elfogadva.

Elfogadott karakterek:
1. A műhold:

2. Hydra – Kanada, az álmok hazája:

3. SHIELD – A védekezés:

4. X-Men – A nem(?) várt támadás
Rain Akerman

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 19 Júl. 2016, 08:46

Ha diák nem is, de Cody ott lesz. Akkor.
Karakter neve:Cody Atkinson
Melyik kaland rész: X-Men – A nem(?) várt támadás


Karakter neve:George Turner
Melyik kaland rész:A műholdKarakter neve:Leon Gross
Melyik kaland rész:SHIELD – A védekezés

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 101
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Sandman on Kedd 19 Júl. 2016, 11:04

Karakter neve: Black Talon(önjelölt igazságosztó), Theon Lupin(Pentagon megbízottja)
Kaland: Műhold

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Aegis on Kedd 19 Júl. 2016, 14:02

Karakter neve: Ulysses J. Forge/Aegis
Melyik kaland rész: A műhold

_________________
A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Iron-man-3-fb-banner
Aegis
Aegis
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 317
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 8
Join date : 2013. Feb. 06.
Age : 24

Karakteradatok
Főkarakter: Aegis
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Ammon Einarson on Kedd 19 Júl. 2016, 16:16

Karakter neve: Hjuchia Sakura
Melyik kaland rész: 3. SHIELD – A védekezés

Érthetően, mint lakosa a Raft-nak :]

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Jelly on Kedd 19 Júl. 2016, 19:54

Karakter neve: Jelly
Melyik kaland rész: A műhold
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 20 Júl. 2016, 00:01

Mindenki elfogadva. Smile

Elfogadott karakterek:
1. A műhold:
George Turner / Sir Gawain
Soto Juan Castillo / Black Talon
Theon Lupin
Ulysses J. Forge / Aegis
Carl Morrow / Jelly

2. Hydra – Kanada, az álmok hazája:


3. SHIELD – A védekezés:
Leon Gross
Hjuchia Sakura

4. X-Men – A nem(?) várt támadás
Rain Akerman
Cody Atkinson

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 21 Júl. 2016, 19:08

Az előző kaland véget ért, ezt pedig augusztus 1-n fogjuk majd kezdeni, szóval bőven van még lehetőség jelentkezni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Svarog on Pént. 22 Júl. 2016, 16:31

Karakter neve: Vaszilij Dragunov
Melyik kaland rész:  X-Men – A nem(?) várt támadás

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 23 Júl. 2016, 00:00

Elfogadva.

Elfogadott karakterek:
1. A műhold:
George Turner / Sir Gawain
Soto Juan Castillo / Black Talon
Theon Lupin
Ulysses J. Forge / Aegis
Carl Morrow / Jelly

2. Hydra – Kanada, az álmok hazája:


3. SHIELD – A védekezés:
Leon Gross
Hjuchia Sakura

4. X-Men – A nem(?) várt támadás
Rain Akerman
Cody Atkinson
Vaszilij Dragunov

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 27 Júl. 2016, 21:31A Hydra felemelkedése
Győzelem, vagy bukás prológusok


Korszakzáró kaland

Prológus 1. – Németország
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 00:00
A Hydra fejei ugyan fizikai valójukban nem voltak jelen – egyedül Spartan – de audio-video összeköttetésben mindenki jelen volt, ki technológiát, ki mágiát használva. Az elmúlt napok, hetek során a legnagyobb titokban kiosztották a parancsokat a beépült embereiknek, az egységeiket átcsoportosították, ugyanis eljött a végső pillanat, amiért a II. Világháború óta dolgoztak, hogy újra megkaphassák azt a hatalmat, ami eljött.
- Madame, Messieurs, a mai nap eljön amire olyan hosszú ideje vártunk, ma a Hydra győzedelmeskedik és elfoglalja a méltó helyét a történelemben, ezzel egy időben a mutánsok kora is leáldozott. Goblin már elfoglalt a helyét az Új-Zélandi bázison, onnan fogja irányítani a támadásokat.
Itt elhallgatott, meghagyvaa a náhány pillanatnyi hatásszünetet, majd folytatta.
- New Yorki idő szerint 10:00-kor megkezdjük a támadást szerte a világon – mondta Vörös Koponya. – HAIL HYDRA!
A szavait hangosbemondón közvetítették, a bázison és a többi Hydra által elfoglalt épületkben egyszerre zúgott fel a diadalittas és vízhangzott perceken át:
HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA! HAIL HYDRA!
Folytatása következik a Hydra - Kanada, az álmok hazája kalandrészben.(???)


Prológus 2. – Xavier iskola
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00
Ahogyan a támadások elindultak szerte a világon több helyről befutottak a jelentések, hogy mutáns csoportokat kezdtek el öldösni halomszámra. Többek között Genosha-ból jelentette mindezt az ott levő X csoport és mihamarabbi segítség kellett oda. Az ENSZ is értesítette az X-eket, hogy kellene több helyre a segítség. Így gyorsan válsághelyzetet tartottak, annyi bizonyos volt, hogy számíthattak itt is támadásra, és csak bízhattak abban, hogy a pajzs kitart. Ám mielőtt még indultak megtették a biztonsági intézkedéseket, az iskola és a birtok alatt levő óvóhelyekre küldték a diákokat, hogy ott kell maradniuk és nem jöhetnek elő, amíg ők vissza nem térnek és Veszély is harci állapotba lépett elő, hogy így óvja az iskolát.
Az X-men pedig Genosha-ba repült, hogy segítsen az ottani mutánsoknak…
Folytatása következik az X-Men – A nem(?) várt támadás kalandrészben.


Prológus 3. – Föld körüli űr
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00
A Föld körül keringő SWORD űrállomás sem úszta mg a kitörő hatalomátvételt. A SHIELD-ben is igencsak nagyszámban levő Hydra ügynököknek a Csúcs űrállomás feletti hatalom megszerzése volt a legkönnyebb, ugyanis annyit kellett tenniük, hogy hetekkel korábban elhelyeztek a szellőzőben altatógázos egységeket, „bombákat”. Ezeket a kiadott parancskor aktiválták is, mindenki mielőtt felfoghatta volna, hogy mi történt álomba szenderült. A személyzetet ezek után nagyobb termekbe, helységekbe zárták és minden a kijutásokhoz szükséges energiát megvontak, csak a létfenntartást hagyták meg. Ezzel a lépéssel biztosították, hogy a Hydra tervének egyik fő fázisa zavartalanul megtörténjen.
Amint mindent elrendeztek a következő lépés következhetett. A bolygó körüli űrbe – egyelőre nem orbitális pályára, azaz kilövésre még alkalmatlan helyzetbe – egy hatalmas mintegy százötven-kétszáz méter hosszú műhold teleportált, érkezett meg egy másik dimenzióból, hogy ugyanaz a forgatókönyv játszódjék le, mint a Tükörvilágban. A műholdnak két és fél órára volt szüksége ahhoz, hogy a megfelelő pályát felvegye a bolygó körül az optimális hatáshoz.
műhold:
A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Mhold
Folytatása következik az A műhold kalandrészben.


Prológus 4. – Norman Osborn irodája
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00
Norman Osborn elnök éppen nyilvános beszédet mondott az ovális irodából, amit a legtöbb tévé csatorna közvetített, amikor a Hydra hatalomátvétele elkezdődött. Odakintről lövöldözés, robbanások, sikolyok, a káosz hangjai szűrődtek be egyik pillanatról a másikra. A beszédből a férfi még csak néhány mondatot tudott bemondani, amikor az irodába fegyveres, véres páncélos emberek rontottak be. A legtöbb nem is Osbornhoz hű volt, hanem zöld-sárga egyenruhás. Az egyik riporter ebben a pillanatban állt fel és húzott fegyvert, amit az elnökre szegezett. A korábban berontott személyek pedig a többi operatőrre, riporterre fogtak fegyvert.
- A Hydra az üdvözletét küldi ex-elnök úr! – mondta.
Ezzel meghúzta a ravaszt; az élő adásban látszott, ahogyan Osborn agyvelejének egy része a mögötte levő függönyre és üvegre került.
- Az Amerikai Egyesült Államok ettől a pillanattól kezdve a Hydra uralma alatt áll! – mondta. – HAIL HYDRA!
Ezzel az adás megszakadt és egy Hydrás logó játszódott tovább csak a TV készülékeken és streameken.
a tv-s logó:
A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Hydratv

Prológus 5. – Szerte a világon
2027. augusztus 1. New Yorki idő szerint 10:00-tól
A teljes világon szinte egyszerre állt le az internet percekre, ahogyan a TV csatornák is. A GPS-ek, telefonok, bármi, ami műholddal működött tönkrement. A világ minden tájáról az akadozó betárcsázós interneten át tudtak csak híreket megosztani, illetve vezetékes telefonon, rövidhullámú rádión. Minden kommunikáció szinte megszűnt percekre. Amik voltak, azok lövöldözésről, robbanásokról, harcokról számoltak be. Újságok jelentek meg ezekben a percekben, még akkor is, ha az éjszaka közepén történt mindez. Úgy negyed órával később kezdett helyreállni a kommunikáció és hírek is érkeztek a világ minden tájáról.
- Egy új világrend van születőben, amit a Hydra vezet! Hail Hydra! Ne küzdjenek ellene, a hatalom a mi kezünkben van!
A tévében bevágások, ahogyan szerte a világban a Bosszú Angyalai harcolnak úgyszintén Angyaloknak tűnő, de Hydra jelzésű „hősökkel” és többen alul maradni látszanak. Képek, ahogyan Németország felhúzza az új zászlaját és szerte a világban az elfoglalt, behódolt irodák, hivatalok is megteszik ugyanezt, ugyanazzal a zászlóval.
zászló:
A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Hydra%20zaacuteszloacutek
Az utcán rendőrök, csendőrök, katonák, SHIELD ügynökök dobják le a ruhájukat és alatta a Hydra egyenruha látható. Hadseregként vonulnak be a nagyobb országok nagyvárosaiba és jelentik ki az uralmukat, az ellenállókat, a SHIELD ügynökeit válogatás nélkül lőtték agyon és támadták meg.
A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Ce3
A média hatóságok a képek után már csak propaganda szövegeket játszanak és mutatják be a Hydra-t a világnak. A videómegosztók, közösségi oldalak, keresőoldalak leálltak, csupán három videó játszódott rajtuk újra és újra. Úgy tűnt a Hydra mindent az irányítása alá vont.
a videók:


Folytatása következik az SHIELD – A védekezés és a többi független kalandrészben.

(ide még írok újságos template-t hírekkel, szóval az még jön majd)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Serenity on Szer. 27 Júl. 2016, 23:08

A 3. SHIELD – A védekezés-hez a Hangya Katona SHIELD ügynök Very Happy

Adatok:

Név: Dr. Theodore Palmer
Egyéb név(i): Theo
Faj: mutáns – zseni alfaj
Nem: férfi
Jellem: Első sorban ízeltlábú párti, aztán az emberi faj színe-java
Személyazonosság: Nyílt
Születési helye és idő: 2007. augusztus. 11.; Anglia;
Kor: 20 év
Család:
- Jeremy Palmer (apa)
- Felicia Palmer (anya, elhunyt)
- Natasha Irons (mostohaanya)
- Nickolas Irons (mostohaöccs)
Foglalkozás: S.H.I.E.L.D. ügynök, Hangya katona
Testmagassága: 183 cm
Testsúlya: 78 kg
Szeme színe: Világosbarna
Haja színe: Fekete
Bőre színe: Kaukázusi
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges.

Életrajza:
A családomról röviden annyit, hogy az apám, főleg anya halála után, még inkább papucs lett. Nem az, mert bírom az öreget, és jóban vagyunk, de attól még csicska. Ami az új anyámat illeti, tök jó fej és minden, egyszóval jól kiválasztotta apát, hisz pont azt kapja, amire szüksége van. Ami az új „öcsémet” illeti, hát róla el lehet mondani, hogy az egyetlen hibás folt a családban. Az apjára ütött teljes mértékben, ugyan olyan idióta és zokni, nem is csoda, hogy a faterját lelőtték menekülés közben. Azóta meg hősként tartja számon. Szánalmas.
Az életem mondhatni gyorsan pörgött. Született zsenialitás és otthoni kitartó tanulásnak hála csak úgy ugráltam az évek között. Míg mások botokkal meg kövekkel játszottak, addig én már aranyos kis robotokkal hoztam a frászt a tanárokra meg az osztálytársaimra. A lányok kifejezetten oda és vissza voltak a kis pókszabásúakért, általában hangot is adtak örömüknek sikoltások formájában. Az egyetlen hátrányt csak ekkor jelentette a képességem, ezért is volt szükség a költözésre. Jelen állapotban semmiképp sem volt lehetőségem a tovább tanulásra, ezt pedig nem akartam elszalasztani.
Zseniális kis előnyömnek hála sokaknál hamarabb elvégezhettem az egyetemet és az első két doktorim se volt kérdéses, hogy rögvest meglesz. Persze nem én voltam az egyetlen ilyen agyas, hisz még sokakkal, másokkal is találkoztam, de az már látszott, hogy külön kategóriában mozgok. Arról nem is beszélve, hogy mindebben segítségemre volt egy másik születési ajándék is, és meglepődnének az emberek, ha tudnák, hogy kisméretű barátaink mennyi titkot rejtegetnek magukban, és mennyi kiaknázatlan lehetőséget.
A fizikai fejlődést sem hanyagoltam el, hisz a céljaim már rég nyilvánvalóak voltak, és ahhoz kénytelen voltam jó fizikummal rendelkezni. Ezt könnyű volt megoldani, hisz apámnak volt egy veterán katona haverja és ő tanított nekem bokszot, cserébe segítettem a számítógépes cuccaiban. Komolyan én kellett neki twitter-t csinálnom, nem mintha közel egy évszázada nem léteznének számítógépek.
Mikor tizennyolc lettem kapva kaptam az alkalmon és részt vettem egy úgynevezett hacker versenyen. Igazából rém unalmas volt az egész, csupán a fődíjért és a csinos csajok miatt mentem oda. Az előbbit könnyű volt elérni, főleg, hogy imádom azt a taktikát, hogy a vetélytársaimat lassítsam a saját előrehaladásom érdekében, az utóbbi meg úgyis csak bámulászás volt, semmi komolyabb. Úgyse tudnák felfogni felét sem annak, ami a fejemben jár.
A fődíj messze megváltoztatta az életemet. Tulajdonképp behackeltem magam a SHIELD-hez pedig nem épp ez a legkiemelkedőbb fegyver az arzenálomban. Ez pedig azzal járt, hogy kiképzések követték egymást, majd a lehetőség olyasmire, amit gondolkodás nélkül elfogadtam. Megkaptam a lehetőséget olyan ügynökké válni, aki minden tudását bevetheti, ráadásul élesbe. Hangya katonának jelentkeztem. Igen, tudom, hogy viccesen hangzik, hogy lehetek hangya, de az egész nem olyan könnyű, mintsem az hangzik. Komoly kiképzés volt csupán azért, hogy használni tudjuk a pym részecskéket effektíven. Ráadásul ez kifejezetten érdekes is volt, legalábbis számomra, hisz közbe-közbe a mutációmnak hála még plusz segítségben is volt részem. Aztán következtek a bevetések egymás után, hisz az élet nem áll meg soha.

Képességei: Képes telepatikus úton kommunikálni az ízeltlábúakkal. Irányítani csak abban az esetben képes, ha azok nem állnak erős érzelmi befolyás alatt (düh, félelem, stb.), akkor is csak egy egyszerű parancsot tud adni, összetettet vagy sorozatot nem.
Technológiai zseni.

Szakértelmei:
- Doktori biológiából (Evolúció) és Technológiából (kis és nanoméretű gépezetek)
- Kiválóan programozik és a hackelés sem áll távol a kedvenc hobbijaitól
- Boksz jártasság
- SHIELD kiképzés
- Hangya Katona kiképzés

Felszerelés:
- Instabil molekulás egyenruha (Hangya katona ruha)
- Pym szérum


Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 28 Júl. 2016, 22:48

Elfogadva.

Elfogadott karakterek:
1. A műhold:
George Turner / Sir Gawain
Soto Juan Castillo / Black Talon
Theon Lupin
Ulysses J. Forge / Aegis
Carl Morrow / Jelly

2. Hydra – Kanada, az álmok hazája:


3. SHIELD – A védekezés:
Leon Gross
Hjuchia Sakura
dr. Theodore Palmer

4. X-Men – A nem(?) várt támadás
Rain Akerman
Cody Atkinson
Vaszilij Dragunov

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by King Raten Chromixen on Vas. 31 Júl. 2016, 22:33

Hydrára hoznék Josephet ahogy beszéltük, meg Ratennel a muszáj kört lejátszanám

_________________
Raten kinézete: (vegyétek figyelembe pls)
Vámpírképességeinek hála nem tudja elrejteni a szemfogait, csillog a szeme mint egy lázas embernek, és embertelen szépségének hála egyedülálló vonzerővel bír. Ettől eltekintve olyan, mint egy átlagos fiatal, huszonéves srác.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Raten Chromixen , Joseph Soltzbauer | x-diák: Ralf Shaw | AoA: Kalóz | Out: Mr. Fantastic, Ralf Shaw | FSK: Ralf Shaw |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, Michael Nikostratos, Alex Fisher
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Raten Chromixen
King Raten Chromixen
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 923
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 3
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 26

Karakteradatok
Főkarakter: Raten Chromixen
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, FSK

ratenka87

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 31 Júl. 2016, 23:01

Elfogadva. Sírni fogok, hogy most állhatok még neki oda is kezdőt írni... remélem éjfélre befejezek mindent.

Elfogadott karakterek:
1. A műhold:
George Turner / Sir Gawain
Soto Juan Castillo / Black Talon
Theon Lupin
Ulysses J. Forge / Aegis
Carl Morrow / Jelly

2. Hydra – Kanada, az álmok hazája:
Joseph Soltzbauer
Reena Reynolds

3. SHIELD – A védekezés:
Leon Gross
Hjuchia Sakura
dr. Theodore Palmer

4. X-Men – A nem(?) várt támadás
Rain Akerman
Cody Atkinson
Vaszilij Dragunov

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 01 Aug. 2016, 00:13

Indultak a kalandok a helyszínek:
Műhold: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t98-teleport-szoba-s-h-i-e-l-d-foepulet#64050
Kanada: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t262-kanada#64051
SHIELD: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1347p50-a-raft-korul#64053
X-men: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t197p150-fobejarat#64054

A többi:
AIM Főtanács: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3151-tanacsterem#64055 (Zield, Raten és Darren)
Chromixland: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3079p50-raten-lakasa-chromixland#64056
Cahal: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3153-linda-cross-street-132#64057
Dean: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3119-the-dead-rabbit#64058
Darren: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2039p25-old-but-gold-antiques-darren-cain-regiseg-boltja-es-haza#64059
Riez: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t548p225-a-r-m-o-r-foepulete#64062
Price: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3073-poseidon-energy-epulete#64063
Jenna bolt1: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2319p125-silver-flame-fegyverbolt-jenna-lakasa#64064
Jenna bolt 2: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2767-silverflame-fegyverbolt#64067
Patrick: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2549-50-es-az-57-utca-sarka#64065
Aashirya: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2683-57-utca-81-es-szam#64066
Ally + Éva: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2152-eva-es-ally-lakasa#64071
3 diák: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1330p200-kert-es-erdo-a-birtok-korul#64073 (csak elsétálnak)
Halál + Háború: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3137p25-akkaba-metropolis-deli-sark#64075
Sam és Adrian: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3154-samuel-mcshuibhne-haza#64083
Lucy: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2752-utcak#64419


Saját magánkaland/játék:
Wayonka + Anna: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t191-a-tengerpart#64068
Szehmet + Kaylyn: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3048-muzeum#64069
Saját bolt: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3044p25-fobejarat#64070

Más mesélése:
Michael: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t53p25-a-roby-s-bar#64060 (Paci mesél)
Tyler: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2000p75-lakoepuletek#64072 (Bishi mesél)
Svarog: https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2233-utcak-es-utak#64074 (Paci mesél)

Még mindig lehet jelentkezni a főszálakra is!
Aki a fő szálakon van, annak az érdekeltségeinél nem írtam, hogy támadás van, mert úgysem tud 2 helyen lenni.
Ha valaki kimaradt véletlenül, vagy szeretne részt venni és éppen most tér vissza, stb, akkor az szóljon Smile


A hozzászólást Madame Hydra összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 01 Szept. 2016, 00:01-kor.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Fuchida Kenjirou on Vas. 07 Aug. 2016, 20:38

Karakter neve: Fuchida Kenjirou
Melyik kalandrész: Shield - A védekezés

_________________
Egyéb karakterek:
X-diák: Alicia Juliet Silberson
Ékkövek Birodalma: Gregor di Avignon
Fuchida Kenjirou
Fuchida Kenjirou
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 08 Aug. 2016, 00:00

Éjfélkor lesz körváltás, akkor be is meséllek Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14873
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 43
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 09 Nov. 2016, 00:12

Ezzel a korszak véget ért, köszönöm a részvételt és a remek játékokat azoknak, akik játszottak ezen kaland alatt, vagy bármikor korábban.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland) Empty Re: A Hydra felemelkedése 13.: Győzelem, vagy bukás (korszakzáró kaland)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.