Miller sziget, Fertőzött területek

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok Vas. 30 Okt. 2016, 09:36

A Miller család nyaralója az egykori Indonéz szigetvilágban. Egy nagyjából Bp. nagyságú szigeten van a hatalmas épület is. Csak a főépület nagyobb, mint Tubrok Rocksolidos kastélya, pedig itt semmilyen védelmi berendezés sincs és generátorok sem nagyon. Több kisebb épület is tartozik a birtokhoz, illetve a 2. képen bal oldlat látható fedett rész egy hatalmas több hektáros park, növény és állatritkaságokkal, amiket még Steph gyűjtött annak idején. A sziget egésze bejárható egy siklópályán, ami a szigeten szétszórt további épületeket, komplexumokat érint. Fent a hegyekben pl. sípálya van létrehozatva Maniac-el, ami a meleg ellenére is üzemel, hogyha szükséges.
Miller sziget, Fertőzött területek Miller%20nyaraloacute%201
Miller sziget, Fertőzött területek Miller%20nyaraloacute%202
Miller sziget, Fertőzött területek Miller%20nyaraloacute%203

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop Vas. 30 Okt. 2016, 23:33

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Ingrid Tubrokkal együtt a térkapun át érkezik meg a szigetre. A férfit az előző lassulás után most a hőség csapja meg. Kissé kellemetlen ez is a számára. Végül Miller leveszi a selyemsálat a párjáról. Ragal körülnézve nagyon meglepődik és le is nyűgözi a látvány. Az egész hely hatalmas és HPI-s technológiától tökéletes. Már csak a méretek leveszik a lábáról Tubrokot, hát még a látvány és az egész hely atmoszférája.
< - Mindig tartogatsz meglepetéseket... - jegyzi meg nézelődés közben, roppant elégedetten a férfi. >
Az első csodálkozás után a férfi rögtön le is veszi a felsőjét, mielőtt megsülne a napon, utána jöhet minden más. Tubrok jól láthatóan imádja, ahogyan Ingrid ismerteti a helyet és miket készített elő neki, majd a hab a tortán amikor a nő ismét elkezdi őt kézen fogva vezetni.
< - Remekül eltervezted... Mennyi időt akarsz velem itt tölteni? >
Kérdez rá Tubrok, csak hogy tájékozott legyen. A férfinek nincs kifogása semmi ellen, örömmel követi Ingridet és teljesen együttműködő, bármit is szeretne Ingrid.
< - Még nem voltam a trópusokon, főleg nem kikapcsolódni. - jegyzi meg vidáman. >
Ragal hirtelen nem is tudja mit szeretne leginkább elsőre kipróbálni a lehetőségek közül, de több ötlete is van, és Ingrid még csak meg sem mutatott még mindent.

// Előzmény: Rocksolid //

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 31 Okt. 2016, 10:07
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

//Előzmény: Rocksolid//

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Csak akkor jutott eszébe, hogy gond van, amikor már megállt Tubrokkal. El is felejtette, hogy lassítania kellene, mert a hirtelen megállás roppant kellemetlen lehet a férfi szervezetére. Mintha valamilyen vadászgép hirtelen megállna, sok G-s hatás hat rá és az tényleg roppant kellemetlen tud lenni.
< - Bocsánat – kért elnézést. – Nem gondoltam, hogy ennyire kellemetlen lehet ez. >
De most legalább már tudta, hogyha ilyesmit fog máskor is tenni, akkor szépen fokozatosan kell majd lassítania, hogy ne érezze magát kellemetlenül, esetleg ne forduljon fel a párja gyomra, mint most is történt. Ezek után azonban már át is léptek a térkapun. Itt számított arra, hogy az kellemetlen lesz, hogy megcsapja a Rocksolidhoz képesti hőség a férfit, mivel nem igen lehetett ilyen hőmérséklethez szokva, maximum a forró vizes medencéiben. De az pedig nagyon, de nagyon más volt, mint itt. Figyelte a párját, ahogyan az körülnézett a szigeten, hogy mit is lát, amikor már nem volt rajta a kendő a szemein. Örült annak, hogy ennyire lenyűgözte a férfit az, amit lát. Noha nem felvágni akart a szigettel, de mégiscsak jobb az, ha tetszik a férfinak és nem pedig kellemetlenül érzi magát az egész helyen. Hagyta egyelőre, hogy nézegessen a férfi és felmérje azt, hogy hol is van, közben Ingrid is végighordta a tekintetét a helyen. Ő maga is szeretett itt lenni, nem csak amiatt, hogy meleg van, a hőmérséklet a génkezelt mivolta miatt, de a látvány szép volt és szeretett lustálkodni a tengerparton, illetve szörfözni is. Minderre pedig még Tubrokot is meg akarta tanítani.
< - Örülök, hogy tetszik – mosolygott. >
Tudta, hogy a párja szereti a HPI-s építészetet, annak a nagyságait, itt pedig bőven megkaphatta mindazt. Még megvárta, hogy levegye a férfi a felsőjét, amire gonoszul mosolyodott el.
< - Megmondtam, hogy ne öltözz fel túlságosan – felelte roppant szemtelenül. >
Mivel így már valószínűleg csak rövid ujjú volt a férfin, már tényleg aktuális lett, hogy bemenjenek, így kézen fogva kezdte a főépület felé vezetni, ami így is egy-két perces séta lesz a méretek miatt. Kellemesen hűvös – a Rocksolidoshoz képest bőven forró – szél fújt, ami a meleget valószínűleg elviselhetőbbé tette Tubroknak, de ahhoz nem volt hideg, hogy fázzon a férfi, sőt még esélyes, hogy így is melege volt. A kérdésen, amit a séta közben kapott nem is kellett gondolkodnia, mert ezt már korábban kigondolta.
< - Most úgy gondoltam, hogy egy napot – mondta. – Egyikünknek sem nagyon van ideje hirtelen többre. >
Tovább mosolygott azon, hogy még soha sem volt a trópusokon a férfi.
< - Sejtettem, hogy nem, azért is gondoltam erre a helyre, ha szeretnéd, máskor a barátaidat is elhívhatjuk, illetve a közös ismerkedős bulira is itt gondoltam, hogy jó hely lehet – vettette fel az ötletét. >
Mikor odaértek, akkor egy hatalmas fotocellás üvegajtó nyílt ki és léphettek be az épületbe. Bent érezhető volt, hogy működik a légkondi, mert olyan hőmérséklet volt bent, ami Tubroknak is optimális és akár egy szál rövidnadrágban sem érezheti hidegnek. Ahogyan beléptek lehetett előre és két oldalra menni. A két oldalsó folyosón vikingre hajazó tárgyak, faragások, műtárgyak, fotelek, kanapék látszottak, a bal oldalra menő rész végén lépcső és térkapu is látszott, jobb oldalon pedig elkanyarodott a folyosó. Egyenesen mentek tovább és egy belső kertbe értek, ahol pálmák, trópusi növények látszottak. A hely is persze HPI-s méretekkel, kellően nagy ahhoz, hogy jó száz ember egyszerre elférjen. Lépcső is volt, amire ülni lehetett, annak a tetejénél minibár, itt is voltak kanapék, fotelek, több fajta. Ez tűnt a központi helynek. Balra lehetett kimenni belőle, ott három irányba, két oldalra folyosó, egyenesen pedig ki lehetett menni az épületből egy kis füves, pálmafás rész után nagy medence is látszott. Itt bent és mindenfelé is viking stílusjegyek látszottak, a faragások a falakon. Alapvetően minden fehér színű, de nem a steril, rideg, hanem kellően barátságos, meleg, pozitív érzelmeket keltő. A falakon a domborművek hol sötétebbek, hol világosabbak, hogy jobban kivehetőek legyenek.
< - Tudom, hogy nemrég reggeliztél, de szeretnél enni, vagy inni valamit? – kérdezte. – A hely belső szerkezetét még anya tervezte. Itt a földszinten főleg szórakozási lehetőségek vannak, efféle termek, helységek. Felsőbb emeleten vannak a hálószobák. Egyébként a sziget egésze bejárható egy siklópályán, amit láthattál kintről is, a szigeten szétszórva levő további épületeket, komplexumokat érint. Fent a hegyekben van sípálya van létrehozatva ami a meleg ellenére is üzemel, hogyha szükséges. Lehet lovagolni, igaz nem valódi lovakon, azt csak az Anyahajón tudnám megmutatni. Tudunk szörfözni, hullám „lovaglás” egy deszkával, a hatalmas növényház hátrébb sok növényritkaság van benne, illetve emberre nem veszélyes állatok. Most pajzzsal van körbevéve a sziget, így semmilyen sugárzás nincs itt, ami veszélyes lehetne rád, ugyanez igaz az állatokra, minden veszélyes létformát kitaszított Maniac. Bár a parton lesznek hatalmas rákok, amíg nem kezded piszkálni őket, addig teljesen ártalmatlanok és tudomást sem vesznek rólad. >
Az egyik falhoz lépett, ahol két tároló egységet nyitott ki. Az egyikben férfi, a másikban női fürdőző viseletek voltak.
< - Nyugodtan válassz a saját részedből, hogy mit szeretnél felvenni – mosolygott rá. >

A földszint:


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop Kedd 01 Nov. 2016, 00:14

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Ingrid valóban kissé elszámítja magát a lassulással, ami kellemetlen Tubroknak. A férfi nem válaszol a bocsánatkérésnek, csak a kezével Ingridnek, hogy ne is kérjen bocsánatot, megesik az ilyen és mindjárt összeszedi magát. Ellenben Ingrid már gondolt arra, hogy a hirtelen hőmérsékletváltozás kellemetlen lehet a párjának, aki valóban nincs hozzászokva a trópusi éghajlathoz, szinte meg is sül a hőségben. Ettől függetlenül, amint lekerül a szemei elől a fedés, azonnal elmerül a sziget látványában és teljesen le is nyűgözi azt. Mind a sziget, mind az épületek. Ingrid megjegyzésére kedvesen elmosolyodik a férfi. Utána gyorsan lekapja a felsőjét, hogy azért ne rögtön süljön meg itt a napon, hanem legyen egy kis ideje. Természetesen Ingrid odaszúr a párjának az adandó alkalmat kihasználva.
< - Roppant gonosz módon semmit nem árultál el, csak a ruhád árulkodott az éghajlatról. >
Felesel Ragal. Kéz a kézben indulnak be az épületbe, ami igazán a férfi kedvére van. Már az egy-két perces séta alatt elkezd izzadni Ragal, így jó is hogy hamar beérnek az épületbe.
< - Egy nap, tökéletes. - ért egyet - Jól kitaláltad. - mosolyodik el végül az ötletre. >
Bent az épületbe a hűvösebb levegő már Ragalnak is kellemesebb. Ingrid rögtön nekilát a megfelelő irányba vezetni a párját és közben megmutatni neki az épület részeit, sőt az egész szigetről beszél. A sugárzás szó üti meg Tubrok fülét, rögtön rá is kérdez.
< - Hol vagyunk pontosan? A fertőzött területeken? >
Azt már nem kérdez meg, hogy nem túl veszélyes-e itt nyaralót építeni, mert nyilván meg van oldva a helyzet a megfelelő technológiával. A választ kíváncsian várja a férfi, de egyébként is figyelmesen hallgatja a párját. Ingrid észreveheti egy-egy pillantásból, hogy Tubrok igencsak szívesen legelteti rajta a szemét, hol a lenge öltözetén, hol ami alatta van, vagy éppen a tetoválásain. Most nem akar semmit a férfi, csak érezteti vele mennyire is tetszik neki, úgy általában. A tárolók tartalmát meglátva Tubrok elmosolyodik, rögtön le is dobja magáról a pólóját, aztán gyorsan minden mást is és egy kék-fekete térd alá érő fürdőnadrágot húz fel magára. Figyeli Ingridet, ő mit tesz. Végül megszólal.
< - Egy hideg ital és egy gyors fürdés jól esne. A meleg kifogott rajtam. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok Kedd 01 Nov. 2016, 10:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Már a megérkezés is roppant kellemesen és jó hangulatban telt azt a két apróságot kivéve, hogy a lassulás hiánya nem esett túl jól a férfinak. Illetve a hirtelen jött forróság sem, bár azzal meg a nő számolt, így azt nem számolta bele mindebbe. Minden, amit már itt látott a férfi nagyon le is nyűgözte, aminek Ingrid nagyon örült, végül is ezért hozta el ide, egyrészt kellemes hely a kikapcsolódásra, másrészt bízott benne, hogy a Rocksolidtól merőben másmilyen hely is elnyeri Tubrok tetszését. Eddig úgy tűnt, hogy valóban így is lesz, ami őt magát is jó érzéssel töltötte el. Amint az első „sokkon” túljutott a férfi már le is vette a felsőjét, mert kezdett túlságosan melege lenni, amit Ingrid meg is értett, pedig most még itt közel sem volt olyan idő, mint annak idején lehetett, amikor a Föld még a rendes pályáján volt és nem pedig ott, ahol az utóbbi ezer évet töltötte. Nem nagyon tudta elképzelni, hogy a párjának ment volt az, hogy elképzelje, hogy milyen lehet +50 fokban például a sivatagban, vagy napokat 40 fok közeli állapotban eltölteni, mert éppen hőhullám van az adott régióban.
< - Tudok titkot tartani, hogyha akarok – kacsintott a férfira. – De mint mondtam, tényleg szoktam egyszerűen öltözködni is, ha épp nem megyek sehova, vagy csak a HPI-ben járkálok, mert ott vannak dolgaim. Akkor tényleg ilyesmi ruhákat veszek, egyszerűeket fel és nem pedig olyanokat, amikkel biztosan tudom, hogy leveszlek a lábadról. Vagy épp a rangom és a helyszín megkívánná. >
Szemtelenkedett tovább egy kicsit, bár az utolsó mondatot azt komolyan mondta. A rövidke séta végére már érezte, hogy kezd a meleg kicsit sok lenni Tubroknak és nagyon nem bírja a helyi klímát így felöltözve. Mindezen jót mulatott, hiszen ő utalt rá, hogy ne öltözzön fel annyira. Közben beszélgettek tovább, Ingrid el is mondta, hogy egy napot tervezett itt tölteni, mivel jelenleg egyikük sem nagyon engedhet meg több idő szabadságot. A nőnek az új munkahely, ami a Flottát takarta, aztán Tubroknak ott voltak a Rocksolid ügyei, mind a kettejüknek pedig közösbe, ha lehetett így fogalmazni, akkor a Sivary invázió is ilyen volt. Ha az nem lett volna, akkor könnyedén lehetett volna napokat is itt tölteni, de ebben az esetben nem. Majd ha vége volt annak és már a helyreállítások tartottak, véget értek, akkor majd kipihenhetik a kellemetlen és fájdalmas időszakot rendesen itt. Feltéve, ha akarják. A dicséretre szelíden mosolyodott el.
< - Köszönöm, igyekeztem és remélem, hogy jól fogod érezni magad úgyis, hogy ennyire idegen a környezet számodra. >
Tényleg remélte és szerette volna mindezt, hogyha így lett volna. Amint beértek a légkondicionált épületbe, akkor Ingrid neki is látott, hogy meséljen a szigetről és a házról. Egy gyors és rövid ismertetést, hogy a párja is képben legyen azért a legalapvetőbb dolgokkal. Ő maga számára teljesen hétköznapi és alapvető dolgokat mondott el, bár biztosra vette, hogy Tubrok számára ezek közel sem hétköznapiak. Így is volt, érezte a kisebb meglepődést, ahogyan a sugárzáshoz ért és ezáltal a férfi is realizálta, hogy hol vannak. Meg is kapta a kérdést mindezzel kapcsolatban. A kérdésre bólintott, de azért hangosan is felelt, mert megérezte azt is, hogy mi volt az el nem hangzott kérdés és ebben a helyzetben szerette volna megnyugtatni a párját, hogy semmi oka aggódni és egy pillanatra sem kell félnie itt semmi miatt.
< - Igen, ott vagyunk pontosan – felelte. – Annak is a közepén, a szigetvilágoknál. Nagyon sok Birodalminak van errefelé nyaralója, ez tökéletes hely nekünk. Nincsenek emberek, jó idő van, jó a tenger. A sugárzás nekünk nem árt, bár minden nyaralót védi pajzs, hogy mégse dobjon valaki ránk egy bombát, ha éppen kísérletezgető kedvében van, meg a negyven-hatvan méteres állatok távoltartására. Ha szerencsénk van láthatunk ilyet, vagy nagyobbat, ahogyan sétálgat, vagy úszik – nevetett fel. – Más esetben a sugárzást nem kell kint tartani, most miattad igen, hogy ne legyen bajod. Így az egész sziget körbe van véve és a pajzs megszűri mindezt. A tengerbe is bejöhetsz, a pajzs abból is kiszűr mindent, ami rád nézve veszélyes lehet. Röviden, a saját zuhanyzódban, medencéidben több esélyed van valamit összeszedni, vagy elkapni, mint itt. Pedig most jócskán barátságtalanabb környezetben vagy, mint otthon lennél. >
Amíg beszélt feltűnt neki, hogy Tubrok őt nézi mindenhol, legelteti rajta a szemét, pusztán azért, mert szerette őt nézni. Úgy tett, mintha észre sem venné, hogy így van, és odament a tárolókhoz miközben tovább beszélt. Kinyitotta azokat, ahol az egyikben férfi fürdőnadrágok voltak, megannyi fajtában, hogy olyat választhasson a párja, amit szeretne, illetve a másikban női fürdőruhák, bikinik. Amíg a párja öltözött, addig ő maga is egy sportosabb bikinit vett elő magának, amivel remélte, hogy kevésbé vonja el a figyelmét Tubroknak, illetve még szörfözni is jól lehet lent a parton. Mindent úgy vett fel, hogy semmit se lásson belőle a férfi meztelenül, így az alsó részt a ruha alatt vette fel, a melltartó részt pedig ügyeskedve. Amint ez megvolt, csak akkor bontotta ki a ruháját és hagyta leesni a földre ő maga is. Az italra és a zuhanyra bólintott.
< - Alkohollal nem tudlak megkínálni, birodalmi területen vagy – mondta. – Talán te vagy az első Rocksolidos, aki HPI felségterületen tartózkodik – mosolygott. – Főleg Zuhanás előtti italokkal készültem, a gyümölcsleveken felül mit szeretnél? Zuhanás előttiekből főleg szénsavas italaim vannak, citromos, narancsos, gyömbér, vagy egy a régi trópusokon termelő kóladióból készült, ez némileg serkentő hatású és nagyon közkedvelt volt. Ami a zuhanyt illeti… >
Itt a kezével a kint látható medencére, hogy ott szolgálja ki magát a férfi nyugodtan. Közben a kért italból tölt a párjának és magának is és odaviszi a poharat, ahol Tubrok van, hogy mind a ketten megihassák azt.
< - Így szokás, ha meleged van, megizzadtál, akkor csobbansz egyet az óceánban, vagy a medencében. Zuhanyozni akkor fogunk, ha megyünk az ágyba, hogy a sós vizet lemossuk magunkról. Bár a medence édesvizű. Így ha nem bánod, ha megittad az üdítőt, akkor összepakolok és le is mehetünk a partra pihenni. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop Kedd 01 Nov. 2016, 23:06

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

A megérkezés a szigetre valóban kellemes volt, kivéve azt a két hatást ami kellemetlen volt Tubrok számára, de maga a sziget nagyon tetszik a férfinek. Ameddig beérnek a hatalmas nyaralóba kellemesen társalognak és próbálnak nem megsülni, legalábbis egyikük.
< - Khm... - nézd kételkedve Tubrok - Amikor "egyszerű" ruha van rajtad, akkor is olyan mintha egy divatbemutatóból léptél volna ki. >
Mondja őszintén Tubrok és bókol is Ingridnek. Az idegen szóra a férfi felkapja a fejét és el is mosolyodik.
< - "Idegen"... tudod mi földiek is ismerjük a bolygó éghajlati övezeteit. - szurkálódik, szemtelenkedik és komolytalankodik. >
Beérve az épületbe Miller rögtön elkezdi bemutatni a nyaraló részeit, mindenhez megfelelő mennyiségű információt fűzve a séta közben. A hely láthatóan tetszik a párjának, efelől semmi kérdés. Hamar utalást tesz arra, hogy hol is vannak és Ragal rá is kérdez, sőt még kimondatlan kérdése is van. Ingrid mindenre válaszol. Az utolsó kis megjegyzéseken a férfi ismét elmosolyodik.
< - Megnyugtattál. Meg tudod mutatni egy térképen is pontosan hol vagyunk? Kíváncsi vagyok. >
Kéri, valóban kíváncsi tekintettel, úgy tűnik érdeklik a részletek is. Mialatt beszélgetnek elérnek a tárolókhoz is és ahogyan azt a nő tervezte, máris átöltözhetnek fürdőruhába. Ezt mindketten meg is teszik. Miller láthatja, hogy a párja meztelenre vetkőzik öltözködés közben, de látva Ingrid visszafogottságát nem próbál leskelődni. Ellenben a sportos bikinin és persze Ingriden is végignéz, szerencsére rögtön érti a célzást, ez látható a férfi pillantásán. Az italokkal kapcsolatban elgondolkodik.
< - Nem ismerem a zuhanás előtti italokat... valamelyik közkedvelt megfelel. >
Amikor Ingrid oda mutat a medencére, Tubrok is arra pillant.
< - Máris pakolni akarsz? Mártózzunk meg a medencében amíg megisszuk az italunkat. - veti fel ötletként a férfi - Ígérem nem fogom sokáig elhúzni. >
Ajánlj fel és várja Ingrid válaszát. Ha Ingrid belemegy akkor a nővel együtt megy a medencéhez és ott megmártózik miközben, mialatt az italát iszogatja, összekötve így a kellemeset a hasznossal. A másik esetben gyorsan megissza az italát és csak gyorsan fejest ugrik a vízbe majd a medencéből kiszállva siet a szerelme után, hogy valamit mégiscsak segítsen a pakolásnál, már ha ezt nem Maniac csinálja.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok Szer. 02 Nov. 2016, 09:57
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Miközben sétáltak befelé az épületbe, akkor Ingrid ismét „kikérte” magának, hogy ő bizony szokott felvenni sima egyszerű hétköznapi ruhákat, amilyen a mostani is. Más kérdés volt, hogy mekkora eleganciával, kisugárzással rendelkezett a nő, ami miatt semmiben sem tűnt hétköznapinak. Úgy tűnt, hogy Tubrok fejében is pontosan ez, vagyis hasonló fordulhatott meg, mert hangosan szóvá is tette, hogy ennek ellenére a nő pont olyan, mint aki mindig egy divatbemutatóról jött. Ezen örömtelien és kedvesen mosolyodott el, séta közben pedig még oda is fordult Tubrokhoz és egy puszit nyomott az arcára köszönetképpen. Ebből már tudhatta is a férfi, hogy mennyire jól sikerült bókja és teljesen elnyerte Ingrid tetszését.
< - Köszönöm – felelte mosolyogva. – De szerintem csak az alkatom, a mozgásom és a kisugárzásom teszi. >
Tette hozzá „szerényen”, azt nem akarta mondani, hogy rendes modellnek nem mehetett volna el, mert ahhoz nem volt túl szép, mert ezt már úgysem hitte volna el a párja. Ha pedig mutatott volna képeket, akkor… nem is nagyon tudja, hogy miként reagált volna a másik.
< - De egy rendes Birodalmi divatbemutatónak a közelébe sem juthatnék, ahhoz túl dagadt és csúnya vagyok. >
A férfi érezhette, hogy teljesen komolyan mondta és nem csak viccelt ezzel, habár eléggé komolytalanul sikerült mondania mindezt. Ahogy haladtak tovább Ingrid idegennek nevezte az itteni környezetet és a trópusokat, amire a férfi szinte azonnal szurkálódva felelt. Viszonzásként kinyújtotta a nyelvét a párjára ezzel is jelezve, hogy mi a véleménye arról, amit hallott. Azt tudta, hogy régen sokkalta könnyebb volt az államok között utazni, mint manapság, még a Zuhanás előtt, most még rendes, normális információáramlás sincs egyes helyek között, mint régen az internet. Mindenki csak a sajátját használja jellemzően, a mindenre kiterjedők meg a semlegesek.
< - Úgy értettem, hogy soha sem jártál még ilyen helyen – bökdöste meg játékosan a férfi oldalát. >
Nemsokára be is értek a házba, ahol már a férfinak sem kellett aggódnia amiatt, hogy a télies viseletben megsül, mert volt légkondi. Itt bent tovább magyarázott Ingrid, majd a kérdés után ki is fejtette, hogy hol is vannak, mert a sugárzás szó megütötte a párja fülét. Itt mondta el, hogy semmilyen veszélynek nincs kitéve, sok birodalmi nyaral errefelé, mert nekik tökéletes, de most a pajzs kiszűr minden sugárzást, így a házban, odakint a levegőn, illetve a tengerben is tökéletesen biztonságban lesz Tubrok. Még akár a kint csordogáló édesvizekből is ihatna, még akkor sem lenne semmilyen baja sem. Láthatta, hogy tényleg sikerült vele megnyugtatnia a férfit, aminek örült is, hogy nem fog azon aggodalmaskodni, hogy miként halhat meg itt. A kérdésre bólintott.
< - Persze, hogy megtudom mutatni – mosolyodott el, majd birodalmi nyelven folytatta.> – Maniac vetítsd ki ide elénk a Fertőzött területek térképét. Ezúttal nem muszáj élő képet adnod, egy kimerevített is jó elegendő lesz.
Ha mindez megtörtént, akkor meg kellett jelennie a képnek, ami a teljes Fertőzött területeket mutatta. Ingrid a kezével mutatott keleti részre, majd ott is a nagyobb tengerfelületre, amit körbe szigetek tarkítottak. Ennek a résznek a közepére bökött rá, majd nagyította ki egészen addig, hogy a sziget látszódjék az egész, még azon része is, ami most a hegyek miatt nem látszott, vagy épp a távolság miatt. Ha Tubrok megtudta nézni alaposan, akkor kizoomolt teljesen, hogy először Indonéziában tehesse helyre a dolgot a férfi, majd addig folytatta, amíg a bolygó egésze nem látszott és rajta persze kijelölésként a szigetecske helye.
< - Szóval itt vagyunk helyileg, nagyjából pont a világ másik felén ahhoz képest, ahol te laksz – mosolygott. >
A folytatásban Ingrid kipakolta az itteni öltözékeket, amikből Tubrok válogathatott, hogy mit szeretne felvenni, majd mind a ketten átöltöztek kényelmesebb, ide illő ruházatba. Az kissé meglepte, hogy nem szándékozott ezúttal leskelődni a férfi, miközben öltözött, de szerencsére azt is látta, hogy megértette a párja, hogy most ő maga is kényelemre ment, mintsem arra, hogy elcsábítsa a férfit. Közkedvelt ital, akkor pedig úgy döntött, hogy a kólát fogja megmutatni neki, ez volt szinte a népital és eléggé egyedi ahhoz, hogy ilyet nem csináltak azóta sem. Így egy nagy kancsónyit vett magához, olyanban, ami folyamatosan hűti az italt, egy jégkocka tartót, két poharat. Mindezeket egy tálcára tette fel.
< - Akkor menjünk ki a medencébe, csak közben még van valami, amit el kellene olvasnod. A birodalmi törvények rövid változatát, nehogy bármelyiket is megszegd, amíg itt vagy. Amiket mindenképp tudnod kell. >
Ezzel még megkérte Maniac-et, hogy egy elektronikus olvasót készítsen el ide a tálcára és legyenek rajta a fontos törvények kivonatai, amiket Tubroknak mindenképp tudnia kell. Amint ez is kész volt és megjelent a tálcán, akkor még egy másik tárolóból, ahova azok a holmi kerültek, amiket Tuborknak kért kivette a naptejet és azt is odatette a tálcára. Így ezt az egész csomagot vette fel és indult el kifele a medencéhez. Mivel ez a szabadban volt már, kialakított részen, így pálmafák is voltak a medence partján, aminek több része volt, kellemesen kialakítva köves mintával. A medence szélén napozóágyak és egy nádasztal, ahova Ingrid le is tette, amiket kellett. Mind a kettejüknek töltött egy-egy pohár kólát és még az olvasnivalót is átadta a párjának.
< - Be kell, hogy kenjelek mindenhol naptejjel, mert különben nagyon csúnyán leégnél – mondta. – Szóval, amíg nem kenlek be, még a vízbe sem mehetsz be, addig igyál itt kint és állj neki olvasni, én pedig megoldom a többit. >
Még egy puszit is adott a párja arcára, ha pedig a férfi leül az egyik napozóágyra, akkor mögé helyezkedik, a kezébe veszi a naptejet és nekilát mindenhol alaposan bekenni őt, nehogy leégjen valahol.
< - Lehet,hogy picit kellemetlen lesz az elején, mert hidegnek érezheted – figyelmeztette. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop Szomb. 12 Nov. 2016, 22:56

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Tubrok bókja szerencsére célba talált és Ingridnek tetszett. A férfi különösen örül a puszinak, főleg mert így már biztosan tudja, hogy a párja örült a megjegyzésre. A válaszra, miszerint Ingrid nem lenne egy igazi birodalmi divatbemutatón elég szép, csak ingatja a fejét a férfi.
< - Igaz, sokkal inkább egy felnőtt magazin címoldalára való nő vagy. >
Jelenti ki a férfi mosolyogva, utalva Ingrid kisugárzására és szexuális vonzóerejére. A további séta során persze azt sem bírják ki a szerelmesek, hogy ne kezdjenek el egymással csipkelődni, Ingrid még a nyelvét is kinyújtja, kifejezve ezzel a véleményét.
< - De járhattam volna! - felesel tovább a férfi, a bökdöséstől majdnem elnevetve magát. >
A játék közben beérnek az épületbe, ahol már kellemesebb a klíma a férfi számára is. Itt merül fel a kérdés, hogy hol is vannak és Ingrid tisztázza a helyzetet, megnyugtatva a párját, hogy semmi baj nem érheti, már gondolt mindenre. Sőt, részletesen a térképen is megmutatja Tubroknak hol is vannak éppen, a másik kérésére. Ragal alaposan megnézi hogy hol vannak, megjegyzi a sziget helyzetét, és elhelyezi magában. A megjegyzésen ő is elmosolyodik.
< - Köszönöm. >
A továbbiakban Miller bemutatja a villát, legalábbis egy részét, a rövid kis túra végén pedig átöltözhetnek mindketten fürdőruhába. Az átöltözés után jöhet a frissíti, amelynek kiválasztása Ingridre marad. A kóla mellé Ingrid a törvények elkészített "szilárd" hologramját is viszi.
< - Olvasni? - lepődik meg elsőre Tubrok, de utána rájön miértre - Igen, az fontos. >
Végül Ingrid egy teljes csomaggal indul ki a medencéhez, Tubrokkal az oldalán. Kint Tubrok mindenképpen ugrik egy fejest a medencébe, hogy lemossa magát, csak utána pattan ki a medencéből és áll a szerelme elé, hogy az elmondhassa neki a többi dolgot. Nincs ellenére a naptejjel való bekenés.
< - Rendben van szerelmem. >
Ezzel Tubrok átveszi az italt és az olvasnivalót, majd leül a napozóágyra. A puszinak ismét nagyon örül és hálásan mosolyog rá Ingridre. A kólát először megszagolja, aztán beleiszik egy kicsit és utána egy rendes kortyot.
< - Furcsa íze van, még nem éreztem eddig ezt az ízt. >
Mialatt tovább kortyolja a törvényeket kezdi el olvasni. Szerencsére a birodalmi törvényei világosak, sok egyedi elbírálással Maniac révén, viszont majdnem minden létező dolgot lefednek. Ameddig Tubrok az olvasással és a kóla kóstolgatással foglalatoskodik, Ingrid végig tudja őt kenni naptejjel. Természetesen a naptej hidegsége nem zavarja Ragalt, ezt jelzi is. Mialatt Ingrid ezzel foglalatoskodik észreveheti, hogy a párja a kelleténél jobban élvezi ahogyan mindenhol kenegeti őt, de próbál nem túlságosan elmerülni az érzésben, mert Ingridnek most nem ez a célja. Amint végzett az egésszel Tubrok kissé közelebb hajol hozzá és hálásan, röviden megcsókolja őt.
< - Imádlak Boszorka. >
Sajnos Tubrok ennyi idő alatt még nem végzett sem az olvasással, sem az italával. Még kell neki idő, hogy a végére érjen az "olvasmánynak".
< - A medencét azért részesítettem előnyben, mert le akartam mosni magamról az izzadtságot, ez már megtörtént. Ha továbbra is akarod, menjünk a tengerpartra. >
Fejti ki az álláspontját mialatt még olvas. Figyeli Ingrid válaszát és egyébként is oda-oda pillant Ingridre, kíváncsi rá mit is csinál a párja, amíg ő elfoglalt. A választás most Ingriden múlik, bár a párja láthatóan lelkes az ötletével kapcsolatban. Miután végzett az olvasással megköszöni Ingridnek a figyelmességét, majd bárhová szívesen indul a nővel kéz a kézben, akár pakolni és tovább a tengerpartra, vagy egész máshova.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok Vas. 13 Nov. 2016, 11:31
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Igen, Tubrok bókja tényleg nagyon kellemesen érintette Ingridet, hogy ezt gondolja a párja róla, főleg, hogy a nő tudta az igazságot, hogy a HPI-s modellek között labdába sem rúghat, mert messze nincs olyan szép, ami oda kellene. Régen, fiatal korában zavarta egy kicsit, amíg meg nem értette a saját nőiességét és rá nem jött, hogy milyen is valójában és a szépség nem minden. A belső kisugárzással lesz tökéletes az összhang. Csak elég volt a mostanság menő híreket is megnézni a divatvilágban, hogy Ry nagyjából sűrűbben cserélgette ezeket a nőcskéket, mint más a ruháját, míg Ingrid mellett ötven évet töltött el. Ez is egy nagy pluszpont volt saját magára nézve, amit most a párja igencsak megerősített a szavaival. Lágyan nevetett fel a felvetésen, miszerint férfimagazinokban lenne a helye sokkal inkább. A HPI-sekhez így sem lett volna jó, a korábban általa említett okok miatt, miszerint nem szép és nem túl tökéletes a teste. Egy átlagemberhez képest természetesen és bőven, de a HPI-ben élő különlegesekéhez és azokhoz képest, akik effélével foglalkoznak oda továbbra sem.
< - A HPI-ben ezt sem hiszem – mosolygott. – De egy Rocksolidos ilyen újságba bőven beférek. >
Mondta vidáman, mit sem tudva arról, hogy napokon belül valóban kapni fog egy ilyen felkérést és mindazt úgy, hogy Tubroknak köze sem lesz hozzá. Érezhetően és láthatóan hálás volt azért, hogy így gondolta a férfi, ahogyan és mindezt ki is mondta hangosan, amíg sétáltak a ház irányába. Itt már ki sem bírták azt, hogy ne csipkelődjenek egymással, a hellyel kapcsolatban, hogy Tubrok még biztosan nem járt efféle helyen korábban, tény, hogy így volt, de a férfi kikérte magának, hogy lehetett volna úgy, hogy járt már a trópusokon. Erre egy roppant találó válasza volt is a nőnek, hogy mivel is lehetne visszavágni. Nem is volt rest, hogy mindezt megtegye:
< - Ahhoz legalább egy kicsi kedvelni kellene a Vex-et – vágott vissza komolytalanul. >
Roppantul szórakozott Ingrid azon, hogy a párja majdnem nevetett is, amikor játékosan megbökdöste őt.
< - Egyébként szerencséd van – kezdte. – Most sokkal hűvösebb van a trópusokon, mint annak idején volt. Ugye akkoriban a Föld is közelebb volt a Naphoz, akkoriban átlagosan 35-40 fok volt errefelé, persze ennél több is lehetett. Ott, ahol ti éltek, ott éjjel is melegebb volt, mint most nappal, nyaranta pedig nem volt ritka az sem főleg a Zuhanás közelébe érve, hogy 30 fok legyen a nyári hónapokban. >
Az meg valószínűleg még melegebb is volt, mint ami most volt itt, vagy pontosan egyezett. Beérve a házba Ingrid természetesen eleget tett a párja kérésének és részletesen megmutatta, hogy hol is vannak jelenleg. Mindezt azok után, hogy megnyugtatta nem lehet semmilyen baja sem, mert védve vannak a pajzs miatt. Rövid beszélgetés után át is öltöztek mind a ketten sokkalta nyáriasabb viseletbe, mint amiben voltak korábban. Még volt pár fontos dolguk azelőtt, hogy lementek a tengerpartra, így ezeket is sorba kellett venni, így az üdítőket és a törvények fizikai formáját is kivitte a már medence partján levő párjának, a naptejjel együtt.
< - Igen, a törvények – bólintott. – Én is tudom a tieteket, neked sem árt tudni a mieinket. >
Megvárta, amíg a férfi kimászik a medencéből, akkor pedig nekilátott annak, hogy bekenje naptejjel, nehogy leégjen, vagy ennél is rosszabb, esetleg bőrrák alakuljon ki. A nő elmosolyodott azon, hogy a férfi ismét örült a puszinak, majd továbbra is mosolyogva figyelte, hogy miként is alakul Tubrok első találkozása a kólával. A reakciója nagyjából az volt, amit a nő várt is, ő maga is beleivott a sajátjába. Ő elég jól ismerte, igaz csak az Árnyékhadseregnél találkozott vele először, igaz ott nem volt nehéz, hiszen a teljes csapat Zuhanás előtti amerikai férfiakból állt. Egyetértett azzal, hogy valóban furcsa és egyedi az íze ennek az italnak.
< - Valóban kissé furcsa, a kólacserjén termő kóladióból készült – magyarázta. – Roppant egyedi növény a régi trópusokról, és igencsak közkedvelt ital volt ez szerte a világon. Van benne egy kis koffein is. Így ha némileg energetikusabbnak érzed magad és ébrebbnek, akkor emiatt van. >
Ekkor állt neki annak is, hogy naptejjel bekenje a férfit, akinél az olvasás és kólakóstolgatás közben érezte, hogy jobban élvezi ezt az egészet, mint kellene. Így finoman megpöckölte a párja tarkóját, jelezve, hogy ne erre figyeljen, hanem a másik két dologra. Az egész végén a csóknak nagyon örült és viszonozta is. Az nem érte válatlanul, hogy előbb végzett, mint Tubrok, így amíg a párja olvasott, addig saját maga az egyik napon levő napágyra feküdt le és nekilátott napozni, így várva meg, hogy a férfi is végezzen. A szavakra bólintott, hogy érti, hogy miért is választotta a medencét és mindenképp le akarta mosni magáról az izzadtságot.
< - Ha „megnyugtat” itt a medencénél hűvösebb van, mint odakint – mosolygott. – Ez a ház része, így itt is érvényesül a légkondicionáló. Így még párszor le fogsz izzadni mielőtt leérünk a partra, hacsak nem szeretnéd, hogy megint fussak veled, ezúttal persze figyelembe véve azt, hogy lassuljak is és ne csak megálljak hirtelen. >
Mikor Tubrok végül végzett az olvasással, akkor felállt a napozóágyról és kéz a kézben indultak befelé. A házban bent végül nem vett sok mindent magához Ingrid, csak két törölközőt és egy plédet, amit egy szatyorszerűségbe tett bele, majd üdítőket és szendvicseket tett egy hűtőládába és ezzel indulhattak is. Ugyanazon az úton haladtak, amin bejöttek az épületbe, azaz a kövekből kitett úton végig a ház előtt. Csak most túl mentek a vízesés felett átívelő hídnál és a tovább vezető úton haladtak. Az épületbe úgy két-három perc volt beérni, a következő táv is nagyjából ennyi volt, így összesen öt-hat perc kellemes hűvös szellős séta után sziklaperemhez értek. Odalent alattuk szép homokos és pálmafás tengerpart volt, itt fent, ahol most voltak még zöld füves, virágos, fás rész, lent viszont tényeleges tengerpart hófehér homokkal és szép nagy hullámokkal. A parton még egy kisebb faház is állt ablakok nélkül, a sziklaperemről pedig kialakított lépcső – korláttal – vezetett le a partra. Ezen indult előre Ingrid, majd ha leért várta be Tubrokot, remélve, hogy jön ő is. Amint lent voltak, akkor kinyitotta a kis faházat, ami egy raktár volt. Egy nagyobb napernyőt vett belőle, amit kint gyorsan fel is állított, kihozott még két napozóágyat, amiket a napernyő árnyékában terített le. Ezekre tett egy-egy törölközőt és maguk elé még a plédet is leterítette, az árnyékba még betette a hűtőládát is, majd egy szörfdeszkát is kihozott.
< - Szeretnél megtanulni egy régi Zuhanás előtti vizisportot? – kérdezte mosolyogva Tubrokot. – Ha igen, akkor te is hozz egy ilyen deszkát magadnak. Hullámlovaglásnak, vagy szörfnek hívják, nagyon jó szórakozás. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop Vas. 20 Nov. 2016, 22:42

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Tubrok bókja célba talál és jó témának is bizonyul ameddig beérnek a hűvös épületbe. Ingrid második mondta után Ragal felnevet.
< - Elofon kivenne arra napra szabadságot... >
Fűzi hozzá az elképzeléshez. Természetesen a séta és a társalgás közben nem bírják ki a szerelmesek - rájuk jellemző módon - hogy ne csipkelődjenek egymással. A férfi a megjegyzésre csak furán elmosolyodik és megrázza a fejét.
< - Nem csak ott vannak trópusok... >
A kis játék után Ingrid informálja a párját a Zuhanás előtti trópusi hőségről, ami igazán élve megsülésnek tűnik a férfi számára. Nem is mond rá semmit, csak az arcán látszik a "szörnyülködés" milyen forrónak is találja azt, amit a nő mesél. Beérve az épületbe Miller a kérdés után rögtön megmutatja a párjának pontosan hol is helyezkednek el a világtérképen, mindemellett meg is nyugtatja a párját, biztonságos a sziget és földi emberként sem kerülhet különösen veszélyes helyzetbe, hiába vannak ott ahol. A kis épület bemutató séta után a szerelmesek, Ingrid felkészültségének hála, át is öltözhetnek fürdőruhába, amely sokkal kényelmesebb. Felkészülve a további programokra a nő összeállít egy kis csomagot és még italt is választ a szerelme számára. Mehetnének a tengerpartra egyből, de Ragal ragaszkodik a medencéhez, és ha már ott vannak az egy jó helynek tűnik naptejezés és a törvények átolvasása számára. Mindeközben Tubrok megkóstolja a kiválasztott üdítőt, a cola-t, ízlelgetve azt. Mindenesetre Ingridnek valóban igaza van, a párja sokkal jobban élvezi ahogyan naptejjel kenegeti a többi dolognál. A tarkópöccintést pedig csak gonoszkodásnak véli, eszében sincs nem tovább élvezni az egészet. Az egész művelet végén még egy csók is elcsattan közöttük. Dolgával végezve Ingrid elfekszik az egyik napágyon és napozva várja ameddig a férfi végez az olvasással. Tubrok figyelmesen hallgatja Ingridet, amikor a nő beszélni kezd, a felvetésre csak finoman megrázza a fejét.
< - Nem szükséges, elég nekem a séta is. Utána nem fogsz mindenfélével kenegetni, ha leizzadok. - fejti ki gondolatait Ragal. >
Tubrok egy idő után csak-csak végez az olvasással, mindezt látva Ingrid, feláll és készülődik az induláshoz, ez nincs a férfi ellenére sem. Kéz a kézben indulnak el. Odabent Ingrid sikeresen össze tud pakolni minden dolgot, amit szeretne, gond nélkül. Kellemes séta vár rájuk, amit most Tubrok is sokkal jobban visel, élvez. Az egész séta közben pillantásokat vet Ingridre, mellesleg a szigeten is nézelődik. A kis faháznál Ingridnek nem kell egyedül csinálnia semmit, Ragal is szívesen segít. A szörfdeszkát már kíváncsian, mindent sejtve szemléli. A kérdésen néhány másodpercig elgondolkozik.
< - Tudom, hogy szeretnéd ha megtanulnám. - mosolyodik el a férfi - Igen, benne vagyok. >
Ezzel ő is kihoz egy szörfdeszkát és követi Ingridet, bármi is következzen.
< - Ugye a hullámlovaglás nem olyan mint a jóga? >
Kérdezi meg komolytalanul, viccelődve a férfi. Láthatóan egészen elengedte magát és kiválóan megvan a bőrében.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok Hétf. 21 Nov. 2016, 10:39
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Miután beérkeztek az épületbe, Tubrok egy roppant gonosz megjegyzést is tett, ezúttal Elofonra, amikor Ingrid megemlítette, hogy bizony egy HPI-s felnőtt magazinba sem férne bele, ahogyan modell sem lehetne, a legjobb esélyei egy Rocksolidos újságba lenne. Mivel arrafelé tényleg nagyon szépnek számított, de az egyszerű emberekkel nem is volt olyan nehéz versenyre kelni. Ezt a megjegyzést még ő maga is roppant gonosznak találta, így igyekezett is a védelmébe venni a fiatal tisztet, mert ez így tarthatatlan volt. Szerencsére már tudta is, hogy mivel vágjon vissza a párjának, ami hasonlóan gonosz volt, mint amit a férfi mondott.
< - Téged ismerve, te pedig arra a napra vennél ki szabadságot, amikor a fotózás lenne, amit… belőled kinézek, hogy öt percenként… öt? Simán csak percenként kéne megszakítani, mert nem bírnál magaddal, hogy ruhák nélkül vagyok. >
Vágott vissza mindezzel, arról nem is beszélve, hogy az aznapot is kinézte volna a férfiból, főleg, hogyha azon a napon valamilyen oknál fogva mégsem tud a Rocksolidba jönni, mert túl sok munkája van. De ezt már nem „vágta” a másik fejéhez, amit mondott, az sokkalta gonoszabb volt, legalább is így ítélte meg, főleg, hogy még valóság alapja is volt a dolgoknak. Még szurkálódtak is egy kicsit, ahol Ingrid azzal felelt, hogy akkor mehetett volna a Vex-be a trópusokra a férfi, persze ezt ki is kérte magának, hogy nem csak ott vannak efféle körülmények.
< - Persze, a Milíciát kihagytam a sorból – szurkálódott még egy picit. >
Természetesen tudta, hogy hol vannak jelenleg trópusok a bolygón, csak szurkálódva mondta direkt azokat a helyeket, amiket Tubrok ki nem állhatott. Ekkor még hozzá tette, hogy itt meleg sincs, mert milyen idők voltak régen a Zuhanás előtt, azelőtt, hogy a bolygó hátrébb nem került a Naprendszerben. A férfinak nem is kellett semmit sem mondania, az arcán levő kifejezés bőven elég volt arra, hogy tudja Ingrid, hogy mire gondol és már „rosszul van” csak attól, hogy mindezt elképzelte. Pedig az emberek milyen sokat éltek olyan körülmények között és azok a mostanit nem tudták volna elviselni, mert konkrétan a trópusi idők között is megfagytak volna. Ez a jégkorszak volt azzal a szemmel nézve. Amint átöltöztek ki is mentek a medencéhez, ahol Ingrid bekenegette a férfit naptejjel, meg mesélt egy-két dolgot, amíg Tubrok elolvasta a HPI-s törvények kivonatát. Mikor ezzel is végezek, akkor Ingrid már nem is akarta tovább húzni az időt, hanem némi szedelőzködés után le is indultak a partra. Így most, hogy már nem igen voltak felöltözve, csak a nyári ruhába, már Tubrok is jobban bírta a kis sétát, amit megtettek. A nőnek természetesen feltűnt, hogy a párja gyakorta rá is rápillant és nem csak a környezetet figyeli. Ahogyan leértek a partra, ott inkább Ingrid csinált meg mindent, egyszerűbb és gyorsabb volt, mintsem magyarázni a férfinak azt is, hogy miket hova pakoljon és hogyan. Neki megvolt a fejében, így egyszerűbb volt ezt alkalmazni, mintsem irányítgatni a másikat is. Így inkább csak arra kérte meg, hogy ne legyen útban és álljon picit odébb. Amint minden kint volt, akkor Ingrid kihozta a saját szörfdeszkáját és felhozta azt is, hogy lenne-e kedve a párjának is kipróbálni. Tubrok szavaira azonban megrázta a fejét, főleg, mert esze ágában sem volt ráerőltetni mindezt.
< - Nem, megmutatom, hogy mi ez, ha nem tetszik, akkor nem muszáj. Nem szeretnék rád kényszeríteni semmit sem – mondta. >
Megvárta ettől függetlenül, amíg Tubrok hoz magának is egy deszkát, majd a víz felé vette az irányt.
< - Nem, teljesen más – mosolygott. – Egyelőre majd maradj itt kint és megmutatom, hogy mi is ez egyáltalán. >
Mindezt már akkor mondta, hogyha nagyjából derékig begázoltak a vízbe. Itt ő maga rutinosan ráfeküdt a deszkára, ahogyan azt kell. Körbenézett, hogy merre is vannak megfelelő nagyságú hullámok a szörfözéshez. Ha nem voltak ilyenek, akkor gondolati úton utasította Maniac-et, hogy generáljon a pajzson belül akkora hullámokat, amiken még emberi mércével balesetmentesen/veszélytelenül lehet gyakorolni, tanulni. A lényeg, hogy amint volt megfelelő hullám, akkor arrafelé kezdett evezni, majd amikor az már kellett fodrozódni és ívet felvenni a felső része, akkor állt fel a deszkára és szörfözött végig a hullám alatt, egészen mindaddig, amíg a hullám össze nem omlott, saját maga pedig meg nem érkezett Tubrokhoz vissza, ahol a férfi várt rá. Ha ez megtörtént, akkor vissza is feküdt a deszkára és úgy helyezkedett el a másik mellett.
< - Mi a véleményed? – érdeklődött. – Láthatod, hogy közel sem olyan, mint a jóga. >
Ha a férfinak tetszett és ki szerette volna próbálni, akkor folytatta a beszédet.
< - A lényeg az egyensúly, az elején valószínűleg elég sokat fogsz belepotyogni a vízbe. Ne aggódj, nem fordulhat elő, hogy rossz irányba mész, Maniac nem fogja hagyni, hogy megfulladj, vagy fuldokolni kezdj. Teljesen biztonságos. Amikor a hullám kezd „megtörni”, akkor kell felállni rá és hagyni, hogy vigyen téged. Keressünk egy kisebb hullámot, ahol kipróbálhatod? >
Ha igent mond Tubrok, akkor felül a deszkán és próbál egy kisebb, barátságosabb hullámot kiszúrni, majd irányítja szavakkal a férfit, hogy merre menjenek, ha ott vannak, akkor is mondja, hogy mikor álljon fel a deszkára, hogyan tartsa a testsúlyát, hogy álljon és mit tegyen, hogy neki is sikerüljön a szörfözés.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop Szomb. 03 Dec. 2016, 13:06

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Tubrok elég gonosz megjegyzést tesz Elofonra, Ingrid szinte kötelességének érzi, hogy "védje" a fiatal férfit. Ragal szélesen elmosolyodik és úgy válaszol a nőnek.
< - És Te valószínűleg roppantul élveznéd mindazt, különösen ha csak az idegeimet húznád egész végig... >
Vág vissza a férfi. A séta közben természetesen tovább szurkálódnak egymással, elütve így az időt. A Milíciás megjegyzésre Tubrok nem is válaszol, csak látványosan kiölti a nyelvét Ingridre, ahogyan a nő szokta.
Beérnek az épületbe, ott Ingrid be tudja mutatni a nyaralót és a szigetet. Az átöltözés, medencében való megmártózás, naptejezés, a törvények elolvasása és az összekészülés után lemennek a partra a szerelmesek. A homokos tengerparton Ingridnek kényelmesebb egyedül pakolni, úgyhogy a párja nem is álldogál az útban, hátrébb lép. Végül a szörfdeszkák is előkerülnek és a szörfözés kérdése is felmerül. Szerencsére Tubrokot érdekli a sport és belemegy a tanulásba. Belegázolnak az óceánba és Ingrid itt választ ki egy pontot, ahol a párjának várnia kell, míg ő bemutatja mi is a hullám lovasság. Ragal mindenre bólint, aztán csipkelődve jegyzi meg.
< - Direkt gyalogoltunk derékig a vízbe, nem igaz? - vigyorodik el. >
Megvárja a nő reakcióját, kíváncsi is rá, aztán csak figyeli mit csinál Miller. Ingrid neki kezd a szörfözésnek. A nagy gyakorlata miatt nem igazán kihívás neki a kis bemutató. Ráfekszik a deszkára, beljebb evez, végigszörfözik egy hullámon és pontosan visszaérkezik Tubrokhoz. A férfi mindezt meglepve és mosolyogva figyeli, láthatóan tetszik neki.
< - Nagyon furcsa, de érdekes. - felel őszintén. >
Mivel a férfit érdekli a sport, ezért Miller tovább folytatja.
< - Keressünk egy kisebbet. - ért egyet Ragal. >
Ingrid kinéz egy kisebb hullámot és oda eveznek, ott pedig utasításokkal, szóban irányítja a párját. Sajnos ez annyira nem könnyű, mert hangos az óceán hullámzás idején. Tubrok próbálkozik a szörfözéssel, de sajnos a vízbe esik egész gyorsan. Több próbálkozásnál is rövidebb-hosszabb idő alatt a férfi a vízben köt ki és onnan kell a deszkájával kiúsznia a partra. Az egyik ilyen alkalom után Tubrok látványosan hátra csapja a vizes hosszú haját és szinte nevetve szól Ingridhez.
< - Ez pontosan olyan nehéz, mint amilyennek tűnik. >

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 03 Dec. 2016, 19:58
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Tovább szurkálódtak szerelmesen egymással, Tubrok pedig előhozta Elofont is, rá is tett gonosz megjegyezést. A fiatal tisztet Ingrid szinte azonnal védelmébe vette és még igencsak csípős megjegyzést is tudott tenni, ami valószínűleg nagyon mulattatta a másikat, de igencsak betalált is egyben. Minderre az adott magyarázatot, ahogyan elmosolyodott a férfi és mégcsak tagadni sem tagadta azt, amit a nő mondott neki. Ingrid pontosan tudta, hogy ráhibázott a párja, tényleg úgy lenne, ahogyan a férfi mondta. Csak az agyát húzná, de nem adná be a derekát. Nem azért, mert zavarná, hogy éppen valószínűleg egy fotóstúdióban vannak, vagy a szabadban, révén a nőt úgysem zavarta a hideg, még meztelenül sem, de egy ilyen helyzetet is munkának fogna fel. Azt pedig Tubrok is nagyon jól tudta, hogy miként áll a nő a munkákhoz. Még a legkönnyebbet sem vette félvállról, az olyat sem, ami inkább hobbinak és szórakozásnak tűnne, mintsem megerőltetőnek. Így tényleg az lett volna, amit a párja mondott.
< - Igen, tényleg így lenne – értett egyet egy gonosz mosollyal. – Már csak azért is, mert pontosan tudod, hogy miként állok hozzá mindenféle munkához. Így a nap végére biztosra veszem, hogy egyáltalán nem bírnál már magaddal. >
Szemtelenkedett tovább, hamarosan pedig már a házban voltak, onnan pedig minden dolog végeztével mehettek a tengerpartra. Ott Ingrid azonnal kipakolta a dolgokat, felállította a napozó székeket/ágyakat, kitette a dolgokat, majd elindult, hogy megmutassa a párjának a szörfözést is. Mikor már bent voltak derékig a vízben, akkor kapta meg a kérdést, amire lelkesen bólintott.
< - Igen, direkt, így kevesebbet kell majd beevezni a hullámokért – mondta. – Kellemes hőmérsékletű az óceán neked? >
Érdeklődött, hogy nem-e fázik benne a férfi, vagy nincs-e melege. Nem nagyon tudta eldönteni, hogy melyik lehet a gond az adott helyzetben, hiszen saját maga már alkalmazkodott a vízhez. Ezen felül egyébként is más volt a hőérzete mindkettejüknek, a nagyon hideg környezetben való élés miatt tette fel egyébként a kérdést. Amint megkapta a választ, akkor be is úszott a deszkán egy kellemesebb hullámig, hogy megmutassa a hullámlovaglást. Amint haladt és visszaérkezett a hullámon nagy örömére szolgált, hogy látta, hogy Tubrok mosolyogva és kissé meglepve figyelte őt. Mindebből már tudta, hogy a férfinak tetszett, amit látott és nem ellenkezett. Még a párja orra alá is dörgölte, hogy közel sem olyan ez, mint a jóga volt. Ezek után szóban is megerősítette a férfi, hogy tetszett neki az egész, csak kicsit, nagyon furcsa az egész. Ingrid igazából furcsállta, hogy nagyon sok régi teljes mértékben triviális régi sportokat nem találták fel.
< - A snowboard is ilyen, csak ott nem hullámokon, hanem havon kell ehhez hasonló deszkával egyensúlyozni – mosolygott. – A síelésnél meg ugye két lécen siklasz le a hegyről. Most pici hullámok vannak egyébként, képzeld el, hogy 30 méter nagy hullámokon is szoktam ezt a sportot űzni. >
Sejtette, hogy ezt most elfogja képzelni a párja és roppant ijesztő lehet az, hogy ekkora hullámot elképzelni. Főleg, hogy feléjük nagyon sokáig még tenger sincs, mert az egész befagy és távolabb kell menni, vagy folyamatosan törni hajókkal. Miután Tubrok egyetértett vele, hogy kisebbet keressenek olyan felé vették az irányt. Neki is láttak az oktatásnak, mivel az óceán hangos volt, így Ingrid hangosabban beszélt, hogy a férfi is értse, amit mond neki a nő. Egyelőre azonban nem ment olyan jól, igaz tudta a nő is, hogy nem fog egyből menni az egész. Remekül szórakozott miközben azt nézegette, hogy miként is halad Tubrok a próbálgatással és alig tudta a nevetését visszafojtani, amikor folyamatosan bele-belepotyogott a férfi a vízbe. Örült annak, hogy mindez nem szegte a kedvét a férfinak, hanem ő is szinte nevetett a próbálkozásokon. Amikor Tubrok hangot is adott annak, amit akart, akkor Ingrid odaevezett hozzá, miközben a deszkán feküdt és a párjára mosolygott.
< - Azért nem megy olyan rosszul – mosolygott tovább. – Van benne tehetséged. Adok pár tippet, hogy miként mehetne még jobban. Ne feltétlen a hullámot figyeld, hanem az óceán ringását. Próbálj meg azzal „eggyé válni”, figyeld a váltakozását, a mozgását és az egyensúlyodat e szerint tartsd meg. Érezd úgy, mintha egy lennél az óceánnal, mintha annak meghosszabbodása lennél és nem pedig egy idegen, egy betolakodó. Olyan, mintha szeretkeznél, ott is arra reagálsz, hogy a másik mit tesz. Csak itt a másik a víz és nem pedig egy nő. E szerint próbáld meg. >
Bíztatta a párját, hogy így próbálkozzon. Közben most ő maga nem ment egyetlen hullám után sem, csak felült a deszkára, a két lábát a deszka két szélén engedte be a vízbe és így figyelte, hogy ezek után Tubrok mit is fog alakítani, mennyire fog jobban, vagy rosszabbul menni az egész.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop Vas. 04 Dec. 2016, 00:45

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Ingrid roppant pontosnak találja a párja megjegyzését, ki is egészíti azt további csipkelődés formájában, még pontosabbá téve a jóslatot. Tubrok minderre rendkívül szemtelenül felel a nőnek.
< - Legutóbb nagyon is élvezted a gyümölcsét, amikor nem bírtam már magammal. >
Még kacsint is a végén. A séta után beérkeznek végre az épületbe, ott egy ideig mindenfélét ténykednek a szerelmesek, aztán tovább mennek a tengerpartra. A tengerparton Ingrid "kirakodik", majd mennek szörfözni. Tubrok mindebben partner. Miután belegázoltak az óceánba, Ingrid a férfi megjegyzésére normál módon válaszol, mindezt látva Tubrok, beadja a derekát és megjegyzéstől mentesen válaszol.
< - Felül megsülök, alul kellemes. >
A szörfözést először Ingrid megmutatja. A nő egyből láthatja a párján, hogy tetszett neki amit látott és nincs kifogása a sport ellen, mindennek Ingrid is örül. A snowboard, síelés és a harminc méteres hullámok kapcsán újra akad Ragalnak egy megjegyzése.
< - A Zuhanás előtti emberek élete túlságosan békés lehetett, ha ilyen veszélyes sportokkal szórakoztak. - mondja félkomolyan. >
A szörfözés alatt, Tubrok próbálkozásain és azon, hogy egymás után potyog az óceánba a párja, Ingrid remekül szórakozik, a nevetését is alig tudja visszatartani. Ragal is remekül szórakozik, ő is majdnem elkacagja magát, hasonlóan a nőhöz. Végül a férfi tart egy kis szünetet és elmondja a gondolatait. Miller remek tanácsot ad válaszol. Hallgatva a szerelmét a férfinek nagyon jól esik a dicséret, reméli őszinte és nem csak a jókedv szól a párjából. Ingrid pontosan tudja hogy kell tanácsot adni Tubroknak, akinek nagyon is tetszik a pontos hasonlat. Mivel Ingrid a fekvés helyett felül a deszkán, így Tubrok önkéntelenül is áttér a nő fenekének megfigyeléséről a nő mellének csodálására.
< - Megpróbálom még egyszer. >
Jelenti ki és elkezd beljebb úszni egy jó hullám reményében. Természetesen Tubrok még mindig elég instabil a deszkán, de már jobban próbálkozik a szörfözéssel, nem csak a vízbe eséssel, sikerül is kicsit hullámlovagolnia mielőtt újra belefordul az óceánba. Kievezve a partra ismét mosolyogva szól Ingridhez.
< - A nőkhöz kissé jobban értek mint a hullámokhoz... >
Itt elgondolkodik egy pillanatra.
< - Te mennyi idő alatt tanultad meg? Ha jól sejtem Maniac nem osztogat Zuhanás előtti sportokat feltöltésekben. >
A férfi egyébként Ingrid válaszán felül a nő utasításaira is vár, hiszen Milleren múlik mi is lesz.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok Vas. 04 Dec. 2016, 12:51
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Ingrid már szándékosan nem felelt Tubrok újabb visszavágására, csak egy sejtelmes tekintetet és mosolyt küldött a párja irányába. Így most már befejezettnek, lezártnak tekintette ezt a kis játékot. Valószínűleg pont időben, mert eddigre érkeztek most már tényleg meg az épülethez. Ott viszonylag hamar végeztek, így mehettek is a tengerpartra, ahol neki is látott annak, hogy a férfit bevonja a szörfözés rejtelmeibe. Amint leérkeztek a partra ott rövid előkészület után már be is gázoltak az óceánba. Tubrok itt tett fel egy kérdést, amibe most nem akart belemenni Ingrid, hogy újabb csatába esetleg másba kezdjenek bele, főleg az utalás nyomán, így teljesen normálisan válaszolt. Most fontosabb volt az, hogy a párja jól legyen főleg egy neki teljesen idegen környezetben mintsem újabb játékba kezdjenek. Ugyan nem mutatta, de azért aggódott, nehogy valami történjen a férfival. Maximum egy kis megfázás, felfázás az, ami még beleférhetett volna, de mást nem szeretett volna. Az aggódását egyáltalán nem mutatta ki, ezért Tubrok nem is tudhatta valószínűleg, hogy miért is kapott komolyabb választ és kérdést a szavaira. Pontosan ezekért is volt ez a válasz, szerencsére azonban végül komoly választ kapott, amivel roppant elégedett volt. Még bólintott is mellé hálásan, hogy nem volt a párja komolytalan.
< - Akkor lassan és óvatosan merülj alá, hogy vizes legyél mindenhol – mondta. – Azért így, mert a felhevült testnek, különösen a szívnek nem tesz jót, ha hirtelen hűl le a szervezeted. Nagyon sokan haltak meg annak idején így, hogy egyből puff melegben beugrottak a hideg vízbe és a szívük megállt. >
Ezek után mutatta be, hogy milyen is a szörfözés és örült annak, hogy elnyerte vele a párja tetszését. Így roppant jól szórakozott, hogy figyelhette mennyire bénázik a másik. Közben még magyarázott arról, hogy ő miket szeret és mihez is hasonlít ez a sport. Láthatóan ezekkel nem sikerült nagyon meggyőznie, lenyűgöznie a szavaival. Mondjuk nem is csodálkozott rajta, a harminc méteres hullámokat sima emberként lehet, hogy ő maga sem merte volna kipróbálni, mert egy kis hiba és könnyedén az ember életébe kerülhetett azáltal, hogy belefullad a tengerbe, óceánba. Csak a víz alá kellett kerülni és nagy esély volt arra, hogy soha többé nem kerül felszínre az illető. Játékosan rázta meg a fejét és így is válaszolt.
< - Nem volt kötelező katonaság – nevetett fel. – Egyébként meg minden sportban van veszély, még az otthonülős fajtában is. Ha megtanultál egy sportot, vagy tudod az alapokat, akkor csak minimális rizikó van benne. Éppen ezért, amíg valakinek nem ment valami biztosan csakis oktató mellett gyakorolhatott. Most pedig én vagyok az oktató, ha gond lenne, akkor nem kell aggódnod én, vagy Maniac azonnal kimentünk, nem történhet bajod. >
A végét bármennyire is komolytalanul hangzott teljesen komolyan mondta, ezzel is próbálta meggyőzni, megígérni, hogy tényleg nem eshet a férfinak semmilyen baja sem itt, amíg itt vannak. Akkor így neki is állhatott a férfi annak, hogy gyakoroljon és próbálkozzon, aminek egyelőre tényleg az volt az eredménye, amire Ingrid is számított, hogy Tubrok nagyon, de nagyon hamar a vízben fog kikötni, hogy folyamatosan belepotyog. Az egyik kis szünetben Tubrok vicces megjegyzésére még tanácsot is adott, olyan módon, amit a férfi a lehető legjobban megért és az alapján elvileg könnyebben megérti ezt az egészet. Úgy tűnt, hogy a hasonlat, amit használt tényleg nagyon bejött a férfinak és közben persze Ingrid látta, hogy a párja hol a fenekét nézi, majd miután felült a melleit. Megköszörülte a torkát és csípőre tette a kezét.
< - Már most ennyire nem bírsz magaddal? – kérdezte. – Visszamehetek teljes alakos ruhát felvenni. >
Még remélte, hogy minderre választ kap minderre. Majd ahogyan elindult befelé úszva a deszkán a nő innen figyelte, ahol volt. Továbbra is csak ült a deszkán, most nem ment Tubrok után. Mosolyogva nézte, ahogyan már jobban ment a párjának az egész és valamivel tovább volt képes a deszkán maradni. Most még sikerült a hullámot is meglovagolnia mielőtt beleesett volna a tengerbe. Mikor kiérkezett hozzá a férfi, akkor a szavakra elsőként mosollyal felelt.
< - Ne aggódj, menni fog ez – felelte. – Van érzéked és tehetséged hozzá. Megvallom, neked jobban megy, mint annak idején nekem ennyi idő után. >
Tubrok láthatta rajta, hogy nem túlzott és nem is hazudott, hanem a valóságot mondta A kérdésen el kellett gondolkodnia, mert nagyon, de nagyon régen volt mindez. Nem akarta Maniac segítségét az emlékek felelevenítéséhez, sokkal jobban szerette, hogyha saját maga oldja meg ezeket. Így jó fél perc kellett neki mire „előkaparta” ezeket az elméje legmélyebb zugaiból.
< - Nagyjából egy egység kellett – mondta végül. – Anya tanított meg, apa volt az, aki extrém sportokat szerette, anya meg igyekezett a lépést tartani vele. Egyébként én is itt ezen a parton tanultam, gyakoroltam annak idején. Én egyébként sem vagyok az a fajta, aki feltöltésekkel oldja meg a tanulást. A harci tanulmányaimat is saját magam tanultam, hiszen ugye nem voltam Flottás, így nem is kaphattam csak alap harci feltöltéseket, amikor politikus lettem. Így hát a dolgok többsége, amiket tudok, azt saját magam tanultam. Igaz nem tagadom, hogy nagyon sok Zuhanás előtti dolgot az Árnyék- és a Fagyhadseregnél tanultam meg. Hiszen mindkét alakulat emberei is Zuhanás előttiek. >
Itt megvárta, amíg Tubrok felel neki, aztán szólalt meg ismét.
< - Szeretnél még gyakorolni, vagy együnk és igyunk valamit a parton? – tette fel a kérdést. >
Tubrok válaszától függően fog majd cselekedni, marad-e a vízben, vagy megy ki a partra.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop Szomb. 10 Dec. 2016, 22:09

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Tubrok nagyon örül a sejtelmes tekintetnek és mosolynak, rendkívül elégedett és magabiztos, mert Ingrid nem próbálta kicsinyíteni a teljesítményét, sőt. Így legalább tudja, hogy akkor tényleg kitett magáért és nem csak a hatalmas egoja hiteti ezt el vele. A beszélgetés végére már valóban az épületben vannak, ott viszonylag hamar megvannak a dolgokkal és indulnak tovább a tengerpartra. A tengerparton Ragal örömmel belemegy a szörftanulásba, Ingrid neki is lát a párja tanításának. Félig a vízbe gázolva Ingrid nem igazán akar belemenni a párja kis játékába, komolyan reagál a férfi utalására és végül egy hasznos dolog sül ki a helyzetből. A figyelmeztetésre Tubrok megrázza a fejét.
< - A hideg vízben ezek a hatások fokozatosan igazak. - mondja jelezve, hogy tud a veszélyekről. >
Nem hagyja figyelmen kívül a tanácsot, belemerül a vízbe, már csak azért is mert az kellemesen hűvös számára, a levegővel ellentétben. Mindez után Ingrid megmutatja Ragalnak milyen is a szörfözés, utána pedig a férfi áll neki gyakorolni. Ingridnek továbbra sem sikerül meggyőznie a párját arról, hogy a sport nem olyan veszélyes, de a férfi biztonságáról igen, azt nem is vitatja.
< - Ti birodalmiak tudtok gondoskodni a biztonságról. >
Mosolyodik el őszintén, utána tényleg nekilát gyakorolni. Miller remekül szórakozik a párja gyakorlásán, mialatt figyeli miként is esik újra és újra a vízbe a férfi. Tubroknak tetszik az élmény, ezért újra és újra megpróbálja. Jó néhány próbálkozás után azonban a férfi odaúszik Ingridhez, hogy beszélhessenek. Ingrid remek tanácsot ad a párjának, aki azt egyből meg is érti, de a megértésen kívül mást is észre vesz Ingrid, a párja pillantásait. Amikor ezt határozottan szóvá teszi Ingrid, Tubrok meglepődik, de ösztönösen fakad ki belőle a válasz.
< - Nehogy megtedd, csodásan nézel ki. >
Még megvárja a párja válaszát Tubrok, aztán indul el az utolsó próbájára, immár a tanáccsal felfegyverkezve. Sikerül egy kis ideig megállnia a szörfdeszkán mielőtt a vízbe esik. Utána megint kiúszik Ingridhez. Tubrok fel is tesz egy kérdést, aminek válaszán egy kicsit el kell gondolkodnia Ingridnek. A vártnál hosszabb és tartalmasabb választ kap a férfi, természetesen végig figyel és érdeklődik.
< - Nagyon értékelem az akaraterőd és kitartásod. Teljesen a részed. >
Mondja teljesen őszintén a férfi, hiszen ez is a szerelmének egy olyan része amely elvarázsolja őt. Az utolsó kérdésen néhány másodpercig elgondolkodik.
< - Egy nap alatt nem tudok megtanulni szörfözni, ha még neked is egy egységbe tellett... úgyhogy menjünk ki a partra, az evés nagyon jól hangzik. >
Ezzel Tubrok Ingriddel együtt, mellette indul ki a partra. A sziget továbbra sem ismert terület számára, ismét a nőre bízza magát, őt követi, bár azt feltételezi, hogy először visszaviszik a szörfdeszkákat a helyükre.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok Vas. 11 Dec. 2016, 10:34
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Amikor már lent voltak a parton, Ingrid felhívta a párja figyelmét, hogy csak óvatosan merülgessen a víz alá, lassanként, mert a felhevült testnek mindez ártalmas. Szerencsére Tubrok nem kezdett ezen viccelődni, hanem megfogadta a tanácsot és a szavai alátámasztották, hogy tud minderről. Bár a simán hideg víz igencsak más volt, mint egy efféle. Ott legalább érezte az ember, hogy hideg, de egy ilyen helyzetben, mint amiben most voltak ott csak tényleg arra vágyott az ember, hogy végre lehűtse magát. Ez veszélyesebb volt, mint amit a férfi mondott, de nem mondta ki hangosan. Csak egy mosolyt küldött felé bólintva, hogy így van és örül annak, hogy figyel önmagától is minderre. Amint ez megvolt, akkor jöhetett a szörfözés és annak minden egyéb dolgai. Közben időnként még beszélgettek is, de nem sikerült a férfit továbbra sem meggyőzni arról, hogy nem olyan veszélyes ez, mint aminek a párja látja. Igaz kívülállóként tényleg annak tűnhet, de a legnagyobb veszélyt az óriáshullámok és a cápák jelentették ezen esetben, de itt és most egyik sem fordulhatott elő. Végül erről ugyan nem, de arról sikerült meggyőznie a párját, hogy mennyire biztonságban van és nem eshet semmi baja. Mindent elmondott, hogy mikor fog ő, vagy maga Maniac közbeavatkozni és ezáltal Tubroknak szó szerint a haja szála sem görbülhetett. Összességében a saját csarnokában nagyobb veszélynek volt kitéve a férfi, mint itt.
< - Igen, pedig pont hogy mi szorulunk rá a legkevésbé – mosolygott egyetértően. >
Ez roppant ironikus dolog volt ebből a szempontból, még szerencsének vélte, hogy használhatták az efféle helyeken, így tényleg azok is kaptak belőle átmenetileg, akiknek tényleg szükségük is volt effélére. Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha ezt használhatja a Rocksolidban is, akkor nem kellett volna attól tartani, hogy a Sivary miféle rombolást és pusztítást fog ott végrehajtani. De csak néhány pillanatra hagyta, hogy mindez megforduljon a fejében, utána vissza is tért arra, ami most fontosabb volt. A szörfölés! Adott ekkor gyorsan pár tanácsot Tubroknak, hogy miként próbálkozzon, itt jött az a párhuzam, mintha nő lenne az óceán, és e szerint cselekedjen, amíg a deszkán van. Közben persze kiszúrta, hogy mennyire bámulja őt a párja, amire fel is hozta csipkelődve, hogy akkor most visszamenjen a főépületbe és felvegyen-e magára olyat, ami sokkal több mindent takar. Látta és érezte is a megdöbbenést a párja felől a szavaiban és magában jót mosolygott azon, hogy ösztönösen bukott ki belőle az, hogy nem szeretné azt és milyen jól néz ki Ingrid. A válaszon direkt, hogy húzza a férfi agyát beleharapott az alsóajkába és roppant látványosan kezdett gondolkodni. Amikor meglátja a párján a türelmetlenséget, csak akkor óhajt válaszolni a szavakra.
< - Akkor maradok úgy, ahogyan vagyok – szemtelenkedett egy picit. >
Ügyelt arra, hogy érezhető legyen, hogy csak játszik és nem gondolja komolyan, hogy a férfinak kell hálásnak lennie azért, hogy valóban nem megy vissza, hanem így marad, ahogyan most van. A mozdulatain azonban látszott, hogy hálás a párjának és örül annak, hogy ez volt Tubrok véleménye, hogy úgy véli, hogy csodásan néz ki. Ezek után ment el a próbára a férfi és jobban sikerült az, mint a korábbiak, majd újra vissza is érkezett hozzá. Itt újabb kérdést kapott Ingrid, amin ezúttal kissé hosszabb ideig kellett gondolkodnia, de végül tudott válaszolni, és hosszabb feleletet is adott, mint az valószínűleg várható volt. Mint mindig most is látta, hogy végig mennyire figyelt a férfi arra, amit mondott neki. A válaszon csak elmosolyodott.
< - Muszáj voltam, főleg, hogy apa tulajdonképpen még a széltől is óv… óvott – mondta. – Nem engedett csatlakozni a Flottához, nagyon szigorúan nevelt és még sorolhatnám. Így, mivel nem lehettem Flottás, és a tanítom is Zuhanás előtti volt, aki emlékszik azokra a dolgokra, Joe bácsi, így kénytelen voltam nem feltöltések révén megtanulni a dolgokat. Tudom, hogy ez így kicsit olyan, mintha nem is lennék HPI-s, de nem bánom. >
Ezek után kérdezett rá, hogy mit is szeretne a párja, aki támogatta az evés ötletét, így el is indultak kifelé a partra. A deszkákat valószínűleg Tubrok meglepetésére nem vitték vissza a házba, csak Ingrid egyszerűen mutatta, hogy miként szúrja bele azt a homokba a tengerparton, olyan távolságban a víztől, ahova a hullámok már nem csapnak ki. Amint ez megvolt, akkor vissza is kísérte a párját a nő a már korábban felállított napozóágyakig, napernyőhöz, ami nem messze állt a kis sufnitól. Ő maga nem állt meg itt, hanem ment tovább és egy kerti grillezőt hozott ki.
< - Ez egy grillsütő – mondta. – Ezen fog elkészülni az uzsonnánk. Egyébként lassanként sötétedni fog, elvégre jelenleg pont a világ másik felén vagyunk a Rocksolidhoz képest – magyarázta. >
Amint felállította a sütőt, akkor faszenet pakolt bele, majd meggyújtotta és a tetejére jöhetett a grillács. Amíg ez melegedett, addig előszedte a ládából a holmikat és bentről hozott még egy kisebb felállítható asztalt is, amire ki is pakolt. Főleg zöldségeket, már elkészített nagy darált húst vett elő, hamburgerhez jó zsömléket és vágódeszkát.
< - Te csak pihenj, nem kell segítened – mosolygott a párjára. – Mint ígértem megkóstolhatod a hamburgert. >
Ahogyan kellő hőmérsékletű lett, akkor feltette a zsemléket pirulni, a zöldségeket felvagdosta gyorsan és a darált húsból pogácsákat készített, amiket úgyszintén feltett sülni/grilleződni. Amikor szükséges volt, akkor megforgatta őket, majd pár perc alatt készen is volt a sütés. Mielőtt ez kész lett volna a zöldségeket a pirult zsemlébe tette, majd a végén még a húsra a sajtot is rásütötte, és ez mehetett rá a zsemlére, amit össze is csukott, majd két tányérra tette azokat, az egyiket pedig a féri felé nyújtotta.
< - Tessék – mondta. – Jó étvágyat! Marhahúsból, úgy, ahogyan régen csinálták, ha még éhes leszel tudunk csinálni, elég sok hús van még. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop Szomb. 24 Dec. 2016, 00:06

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

A parton éppen szörfoktatás folyik Ingrid jóvoltából. A nő ad egy nagyon jó tanácsot a párjának, aki azt meg is fogadja, csakhogy mialatt beszélgetnek Ingrid kiszúrja a párja leskelődését, és annak szemére veti az egészet. A Tubrokból kifakadt őszinte reakció után Ingrid próbálja a férfi agyát húzni, azonban ez most nem sikerül. Ragal megérzi, hogy Ingrid nem fog hosszú ruhát felvenni és csak játszik vele, éppen ezért nem tud türelmetlenné válni, mikor a nő húzza az időt, egyszerűen csak néz rá és várja mi is lesz. Ingrid most túl hamar lebukott a szándékával. A kis beszélgetés után megy el Tubrok az utolsó próbálkozására, majd tér onnan vissza, hogy újra társaloghassanak. Ragal kérdésére Miller hosszabban válaszol, de ezt a másik egyáltalán nem bánja, figyel végig.
< - Én sem... - jegyzi meg mosolyogva - Nagyon másképp néznél a Földre. >
Mondja el a véleményét a férfi. A szörfözés után a szerelmes pár visszamegy a partra, a homokba szúrják a deszkákat és visszamennek a tárolóhoz. Tubrok érdeklődve figyeli mit csinál a párja és mit mond neki. Az idővel kapcsolatban bólint.
< - Ideje napoznom ezek szerint. Nagyon szeretnék mielőtt sötét lenne. >
Megvárja a nő válaszát minderre, de utána sem indul el rögtön napozni, hanem figyeli Ingrid mit is csinál és hogyan készíti elő a grillsütőt és az uzsonnát. Ingrid felszólítására indul csak el.
< - Rendben van, itt a parton találsz, napozok. >
Ezzel a férfi elindul és keres magának egy napos helyet a közelben, majd elfekszik ott és sütteti a hasát. Ingridnek nem okoz gondot az étel előkészítése és elkészítése, különösen mert gondolt mindenre és tudja mit csinál. A kész hamburgert oda is viszi a párjának tányéron.
< - Köszönöm. - veszi el a tányért Ragal. >
Egy pár másodpercig nézegeti a szendvicset a férfi, megszagolja, aztán beleharap, sikerül olyan nagyot harapnia, hogy a hamburger felét ezzel be is falja, a másik fele pedig majdnem szétesik a kezében.
< - Furcsa a hús íze, de nagyon finom. >
Állapítja meg. Gyorsan megeszi a hamburger maradék felét is, azt tovább rágva és ízlelve. Közben a férfi azt is lesi Ingrid mit csinál/tervez, mellé jön-e a parton napozni és enni, vagy éppen még valamit csinálni fog.
< - Gyere feküdj mellém, neked is kijár a sütkérezés. >
Hívja Ingridet.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 24 Dec. 2016, 10:25
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Ezúttal Ingridnek nem sikerült az, ami máskor, hogy türelmetlenné tegye a párját, amikor direkt nem felelt a kérdésre. Bár képes lett volna most is valóban hosszú fürdődresszt felvenni, de azt arra az esetre tette volna csak, hogyha kiment volna a hatalmas hullámokhoz. Így Tubrok ráhibázott, hogy nem lett volna képes arra, hogy átöltözzön. Végül a beszélgetés és az utolsó próba után úgy döntöttek a nő javaslatára, hogy akkor ideje lenne enni, mivel úgy tűnt, hogy a férfi már éhes is, ő maga pedig tényleg bármikor tudott enni. Főleg, hogyha frissen sült finom hamburgerről volt szó, ami most kinézett számukra. Miközben haladtak kifelé is a partra, addig is beszélgettek és Ingrid elmesélte, hogy miként tanult meg szörfözni és minden egyéb dolgot, amit a Zuhanás előttről tud. Szerencsére nagyon sok olyan személyt ismert, akik éltek már akkor is és emlékeztek azokra az időkre. Ugyanígy szerencse volt az is, hogy ő maga pedig kellően magas rangon volt születése révén ahhoz, hogy ezekről tudhasson és kiszedhesse az adott személyekből, amiket szeretett volna. Igaz, a kólát és a hamburgert pont az Árnyékhadseregnek köszönhette, hiszen ezekkel ott találkozott, az anyja nem csinált soha effélét pedig lehetett volna. A végén még kifejtette azt is, hogy ő maga egyáltalán nem bánja azt, hogy így kellett tanulnia és emiatt úgy látja a világot, ahogyan. Minderre még Tubrok is felelt, amin el is mosolyodott, hogy a párja is így véli.
< - Ha nem így lett volna, akkor lehetséges, hogy soha sem álltam volna veled szóba, te pedig nem lennél itt – felelte. >
Mivel a férfi szavaiból már tudta, hogy miként is áll a főzéshez és mennyire nem jó benne, így inkább nem kockáztatta meg, hogy Tubrok elvonja a figyelmét, vagy odaengedje a darált és előkészített marhahúshoz a férfit, ezért is Ingrid inkább elküldte őt pihenni, vagy napozni. Ezeknél legalább kellően biztos volt benne, hogy nem fog semmilyen kárt sem okozni. Szerencsére ezt nem vette magára a férfi, hanem belement abba, hogy napozzon, főleg, hogy meg is lett említve, hogy lassan sötétedni fog. Végtére is a világ pontosan ellentétes végén voltak ahhoz képest, ahol a Rocksolid volt, igaz a déli féltekén, de akkor is ellentétes vég és a bolygó másik oldala is. De éppen emiatt volt egy kisebb jó híre is a párjának.
< - Még reggel is tudsz majd napozni, mert akkor fogunk hazamenni, amikor jöttünk, így nem maradsz le semmiről. >
Ekkor állt neki kipakolni gyorsan mindent, amit könnyedén megtudott tenni. Neki is állt annak, hogy begyújtsa a faszenet, majd amint már kellően meleg volt, akkor mehetett rá a rácsra a hús, amit meg is sütött rajta. Amíg sütögetett, addig a napozó párját is figyelte, néhány pillanatra eszébe jutott, hogy lehetséges, hogy kellett volna egy kalap és napszemüveg is a férfinak, mert nem volt hozzászokva az erős naphoz és könnyedén napszúrást is kaphat. Majd ha visszamennek, akkor kér rá valamilyen pirulát Maniac-től, esetleg egy regeneráló szérumot ad a párjának, hogy még bőrrákja se lehessen a naptól. Amint elkészült mindennel, akkor oda is vitte tányéron Tubrokhoz, majd letelepedett mellé, remélhetőleg egy plédre, ha nem hozott a férfi azt, akkor ő maga hozott azt is. Saját maga kiélvezve látott neki az evésnek és figyelte, hogy miként is teszi mindezt a férfi.
< - Úgy eszel, mint aki életében nem evett még – nevetett fel. >
Azt nem akarta mondani, hogy úgy eszik, mint egy disznó, mert ezt a szófordulatot biztosan nem értette volna a férfi. Annak örült, hogy finomnak találta a hamburgert a párja. Abban pedig tényleg bizonyos volt, hogy valóban furcsának érezheti ezt a húst a másik, hiszen hasonlót sem nagyon ehetett amióta a szarvasmarhák kihaltak.
< - Igen, eléggé egyedi íze volt mindig is ezeknek az állatoknak – magyarázta. – És egészséges is, sok benne a vas. Ha még szeretnél enni, akkor tudok sütni, még van hús, meg egyébként is bármikor tudok szintetizáltatni Maniac-el. >
Itt megvárta, hogy mit is mond a férfi, ha még szeretett volna enni, akkor süt még ki pár húst, hogy megtudják mindezt tenni. Ő maga pedig szépen komótosan, kiélvezve az uzsonnáját – ami igazából korai ebédnek is megfelelt – ette meg azt. A felajánlást örömmel fogadta el, csak előtte még meg akart tenni valamit.
< - Csak még valami előtte – mondta. >
~ Maniac hozz létre Tubroknak egy szalmakalapot és egy napszemüveget ~ utasította az MI-t. ~
Ha ezt a kért két tárgyat megkapta, akkor a férfi fejére tette a sapkát a szemüveget pedig átnyújtotta, hogy felvehesse a párja azt. Ezek után szándékozik csak visszaülni a helyére és nyújtózkodva elnyúlni a pléden, hogy a nap mindenhol érhesse. Ha a férfi nem értené azt, hogy miért kapta a szemüveget és a sapkát, akkor meg is szólal, hogy elmagyarázza.
< - Azért kell, hogy ne kaphass napszúrást – magyarázta. – Odahaza nem fenyeget titeket ez, de itt igen. Kellemetlen lázzal, fejfájással, hányással járó dolog attól, hogy a fejedet süti a nap, ha nem vagy hozzászokva. De ezekkel elkerülhető és igyál sok folyadékot, az is szükséges. >
Ezzel úgy fordult, hogy hason tudjon lefeküdni a plédre, közben kibontotta a bikinije felső részét és direkt eltakarva közben a kebleit feküdt le hasra, hogy Tubrok semmit se láthasson. Kivételesen most sem provokálta ezzel csak pusztán úgy vélte, hogyha már napoznak, akkor amíg a rövid időre, amíg megfogja a nap, addig se látszódjon a bőrén a pántoknak a helye. Alig egy perccel később oldalra pillantott Tubrokra, csak a fejét megemelve.
< - A napozáson kívül mit szeretnél még csinálni mielőtt lemegy a nap? – érdeklődött. >


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop Szomb. 24 Dec. 2016, 18:11

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Tubrok végig egyetért Ingriddel a nő múltjával, látásmódjával kapcsolatban. Határozottan bólint az utolsó mondatra is.
< - Valószínűleg nem érdekeltelek volna... még jó, hogy nem így történt. >
Mosolyodik el teljes szívből. A szörfözés után a páros visszamegy a partra, ott pedig Ingrid grillezésbe, pontosabban hamburger készítésbe fog, mivel ismeri már a férfi főzési/sütési "tehetségét" inkább egyedül csinálja. Ragal érti az üzenetet és inkább arrébb megy a hasát süttetni. Arra, hogy másnap reggel is napozhat még, a férfi csak a fejét rázza roppant szemtelen pillantások közepette.
< - Jól tudod, hogy reggelente lehetetlen ellenállni neked. >
Bókol Ingridnek és félig komolyan arra is gondol, hogy nem igen volt még olyan reggel mikor nem "szórakozták" volna el az időt egymás társaságában. Miután Ragal nekilátott a hasa süttetésének, Ingrid nekiáll elkészíteni az ételt. Könnyen megy neki és közben a párját is tudja figyelni, aki nem csinál semmi különöset, csupán megsül a napon hasonlóan a hamburgerhez. Valóban jól jöhet legalább egy kalap a férfinek. A hamburgerek elkészülte után Ingrid a két tányérral a kezében indul el a párjához és mellé telepszik le. Tubrok nem finomkodik, hamar befalja a hamburgert, láthatóan ízlik neki. A felnevetésre el is mosolyodik és felismerve a disznóságát felel, magát menteni próbálva.
< - Mint láthatod, nagyon éhes voltam már. >
Vigyorodik el. A kérdésre, hogy kér-e még a férfi kedvesen rázza meg a fejét.
< - Nem szükséges köszönöm, ne kelljen ezért visszamenned. >
Ingrid sokkal komótosabban fogyasztja el a hamburgerét, ezt nyugodtan meg is tudja tenni. Az evés után a párja mellett helyezkedik el, csak még előtte éppen létre hozat egy szalmakalapot és napszemüveget Tubroknak. Tubrok meglepődve figyeli miket is kap. A magyarázatra bólint.
< - Rendben van, köszönöm. >
Mindez után Ingrid is el tud helyezkedni a napozáshoz. Ahogyan arra számított, Tubrok végig figyeli mit is csinál a bikinijének felsőjével és hogyan fekszik el hason őmellette. A feltett kérdésen Tubrok "látványosan" gondolkodni kezd.
< - Hmmm... fogalmam sincs... hmmm... adj egy percet, had találjam ki. >
A következő egy percben Tubrok hümmög és úgy tesz mintha különböző ötletei lennének, részben Ingrid idegeit, részben az időt próbálja húzni. Végül leveszi magáról a napszemüveget és a kalapot, majd az oldalára fordul, egészen közel hajolva Ingridhez. Megcsókolja a nő tarkóját, onnan halad végig a csókjaival Ingrid gerincének a vonalán, egészen le a fenekéig. Közben a kezeivel a nő oldalát simogatja, kitérve a nyakára és a combjaira is. Ha Ingrid kicsit is oldalra fordítja az arcát Ragal felé, akkor kap egy hosszú csókot a párjától. A csók alatt a fenekét is masszírozni, markolgatni kezdi a párja. Utána egészen közel hajolva súg a fülébe.
< - Kitaláltam! Még fel kell avatnunk a szigetet, vagy legalább a tengerpartot. >
Súgja Tubrok majd várja Ingrid válaszát. Természetesen ha Ingridnek nincs hozzá kedve, akkor elhúzódik, de reméli a férfi, hogy nem így lesz.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok Szomb. 24 Dec. 2016, 21:49
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Ingrid, mint máskor most sem finomkodott, amikor arról beszélt, hogy valószínűleg milyen is lett volna, hogyha nem úgy kell és szerzi a tapasztalatait, ahogyan. Ennél az eseténél, szinte biztosra vette, hogy egy sima ember nem érdekelte volna, és vajmi csekély lett volna az esélye annak, hogy valaha is megismerte volna Tubrokot. Nem gondolta, hogy akkor ennyire érdekelte volna a Rocksolid, sem pedig az, hogy tárgyalni jött volna ide. Soha sem tudták volna meg azt, hogy a másik létezik és nagyon, de nagyon sokat vesztettek volna ezáltal mind a ketten. A férfi szavaival pedig határozottan egyetértett.
< - Én is így vélem – mondta is ki hangosan, mosolyogva. >
Mindez pedig már az első szörflecke zárása volt, így nem sokára mind a ketten már kint voltak a parton, a szörfdeszkák beszúrva a homokba, Ingrid pedig el is küldte a férfit napozni, amíg ő maga megcsinálja az uzsonnájukat, mert nem akarta, hogy a férfi a segítségével esetleg az egészet tönkretegye. A napozásnál pedig még fel is hívta a párja figyelmét arra, hogy másnap is tud majd, hiszen egy teljes napot lesznek itt, abba nem csak a délután, de a délelőtt is beletartozik. A válaszon a fejét csóválta meg, igazából sejtette, hogy effélét fog kapni, de akkor is… tovább is reménytelennek tartotta Tubrokot, persze jó értelemben, de akkor is ez a tipikus beletemeti a kezeibe az arcát esete volt. Ha nem a sütéssel foglalatoskodott volna, akkor lehet, hogy meg is teszi, hogy lássa mindezt a férfi, hogy miként is reagált minderre.
< - Javíthatatlan vagy! – felelte tettetett felháborodással. >
Ezek után már gyorsan be is fejezte az uzsonnákat, amiket tányérra tett és odament vele a pokróchoz, amin éppen süttette magát Tubrok. Amíg a férfi habzsolva ette meg az egészet, addig ő maga szépen kiélvezte az egészet. De legalább a gyorsaságból is látszott, hogy mennyire ízlett neki az egész, aminek hangot is adott, erre vissza is vágott a nő, hogy látja és miként eszik. Mindezt, vagyis azt, hogy roppant disznó módra eszik a párja diszkréten és kultúráltan írta le. Továbbra is mosolyogva hallgatta a választ, ahogyan Tubrok még menteni is próbálta magát a helyzetből és kimagyarázni az egészet.
< - Ebből már nem magyarázod ki magad – szemtelenkedett. >
Még rákérdezett, hogy szeretne-e enni a férfi, mert akkor örömmel odamegy és süt még pár húspogácsát. De mivel nem akarta, hogy továbbra is ezzel fáradjon Ingrid, így a nő végül itt maradt, csak még néhány úgymond biztonsági kelléket, hogy nehogy napszúrást kapjon a férfi. Gyorsan el is magyarázta, hogy miért is kellenek mindezek, szerencsére Tubrok pedig nem is kötekedett miattuk, hanem csak felvette őket. Ezek után döntött úgy, hogy elfoglalja a helyét, főleg, hogy fel is lett ajánlva. Noha egyáltalán nem felhívásnak szánta, vagy kacérkodásnak a dolgot, amit tett, mégis az lett belőle. Nagyjából, ahogyan számított arra Tubrok végig figyelte, hogy mit csinál és sikerült is feltüzelnie a férfit már azzal, hogy levette a melltartó részt, még úgyis, hogy semmit sem mutatott magából, mert végig takarta a kebleit a kezével. Végül hason feküdt és rövid idő múlva innen fordította ki a fejét, hogy megkérdezze mit is akar a másik. Ahogyan a párja elkezdte húzni az időt már tudta, hogy mi lesz a válasz, hogy szeretkezni szeretne, de visszatette a fejét a kezeire, amíg Tubrok hangosan gondolkodott. A kezeit behajlította úgy tartott, hogy a tenyerei egymáson legyenek és arra tudja a homlokát rátenni. Kellemesen borzongott meg, amikor a tarkóját, majd a hátát érték a csókok. Kissé mocorgott, ezzel is kifejezve, hogy kellemes, amit Tubrok csinál. Ahogyan a simogatás a combjaira ért, akkor kissé széthúzta a lábát, hogy mindenhol, a combjai belső felén is elérje a párja keze. Végül felemelte a fejét és kissé hátrapillantott, hogy miként is ügyködik a férfi, ekkor kapta a csókot, amit ő maga is hosszasan, szenvedélyesen viszonzott. Közben mivel az egyik karjával kénytelen volt támasztani magát, így csak a másikkal tudta simogatni a párját, és azzal is csak valószínűleg a vállait, mellkasát, felsőtestét és a karjait érte el, így itt simogatta és markolt bele az izmokba többször ő maga is. A szavakon már nem is csodálkozott, azonban volt hozzáfűzni valója, ami igazából mindkettejük kényelmének igencsak számított.
< - Van fogalmad arról, hogy mennyire kényelmetlen és kellemetlen, amikor a homok mindenedbe belemászik? – kérdezte apró csókok közepette. – Szerintem elképzelni sem tudod mindezt… >
Volt egy olyan érzése, hogy Tubrok ebben úgysem fog hinni egészen addig a pillanatig, amíg meg nem tapasztalja, hiába van most egy nagyobb pléd alattuk, ha nekilátnak szeretkezni úgyis felfogják szedni a homokot, már csak azért, mert az izzadt testre is felragad, meg mozognak és sorolhatta volna. Egyelőre fogalma sem volt róla, hogy miként is képzeli Tubrok ezt az egészet, így a párjára hagyta a vezetést, hogy ő irányítson, mert feltételezte, hogy volt már elképzelése. Azonban, hogy mégse legyen passzív újra megcsókolta a férfit, a kezeivel, ahol csak érte simogatni, izgatni kezdte, ha pedig elérhető közelségben volt, mert közvetlen mellette, vagy épp részben felette volt a párja, akkor vagy felemelte a fenekét, vagy kissé oldalra döntötte, hogy azzal nekidörgölőzzön Tubroknak néhány pillanatra, mielőtt újra visszafeküdt volna a plédre. Vagyis vissza nem tette volna a hasát és ágyékát oda, a lábaival együtt úgy, hogy ismét csak a kezén támaszkodik, mert egyébként ismét feküdt a pléden.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop Vas. 25 Dec. 2016, 18:02

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

A szörflecke végeztével mindketten egyetértenek milyen jó az, hogy Ingrid nem egy átlagos birodalmi, hanem másmilyen mint a legtöbbek. A szörfözés után a hamburgerezésre tér át a páros, pontosabban mindez Ingrid ötlete és ő is készíti el a fogást. Tubrokot napozni küldi, és még felhívja rá a férfi figyelmét, hogy holnap délelőtt is lesz lehetősége minderre. Ragalnak erre egy igen szurkálódó megjegyzése van, amire Ingrid megjátszottan felháborodik. Arra, hogy javíthatatlan Ragal elmosolyodik és bólint egyet, majd gyorsan elindul napozni, mielőtt Ingrid szúrós pillantásokat vetne rá. Amint elkészülnek a hamburgerek Ingrid oda is megy a párja mellé, hogy együtt fogyasszák el az uzsonnát és meggyőződjön róla Tubroknak ízlik-e az étel. A férfi gyorsan be is falja az egészet, utána pedig a roppant illetlen viselkedésére próbál mentséget keresni. Ingrid nem adja ennyire könnyen a dolgot. Tubrok csak hangosan felsóhajt, elfogadva hogy nem tudja kimagyarázni magát ebből.
< - Éhes voltam... - duzzog magában. >
Mivel Tubrok nem kér még egy hamburgert, főleg azért mert nem akarja, hogy Ingrid elmenjen mellőle ilyesmi miatt, Ingrid elhelyezkedhet és ő is nekiláthat a napozásnak, csakhogy előtte még létrehoz a párjának dolgokat, amiket a kezébe illetve a fejébe is nyom. Szerencsére a kis magyarázat után ezeket használja is a férfi. Mindez után helyezkedik el végre Ingrid a napozáshoz. Sütkérezés közben rákérdez a párjánál, mit is tervez a férfi ezután csinálni. Már az időhúzásból is pontosan tudja mi lesz Tubrok válasza, de hagyja amíg a férfi kiszórakozza magát. Végül Tubrok felé fordul és nekilát csókokkal és simogatással kényeztetni őt. Kell egy kis idő mire Tubrok kiböki mit is akar. Ingridnek ez ellen nincs kifogása, de figyelmezteti a férfit a homokos környezetre. Tubrok nagyon elbizakodottan válaszol minderre.
< - Megoldjuk... - jelenti ki. >
Ezzel újra megcsókolja Ingridet. Simogatás közben a kezeivel "véletlen" Ingrid belső combján lévő érzékeny pontot kezdi ingerelni, kényeztetni. Ha Ingrid kellően hangulatba kerül, akkor úriemberként leveszi róla a bikini alsót és a felső mellé dobja. Érzi Ingrid miként is helyezkedne, de neki más tervei vannak. Simogatások közepette megragadja Ingridet, megszakítja a csókot, majd ő maga a hátára fordul, úgy fekszik el hosszában a pléden és húzza magára Ingridet. Amint a nő felette van előrébb hajol és ajkaival Ingrid bal kebleire tapad, csókolja és szívogatja azt, közben nyelvével a mellbimbót kényezteti, a bal kezével a nő másik keblét markolássza, majd morzsolgatja, a jobb kezével pedig Ingrid oldalát simogatja. Az ágyékát folytonosan Ingridének dörgöli, próbálja őt ezzel még inkább felizgatni és figyelni a nedvességét. Ha már kellően nedves a nő, akkor belé csúszik a férfiasságával és lassan mozogni kezd benne. A vezetést innentől teljes mértékben Ingridre bízza, nem szeretne diktálni. Inkább folyamatosan a nő kebleivel foglalkozik és kiszolgálja Ingrid vágyait.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok Vas. 25 Dec. 2016, 20:33
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Az uzsonna után, ami mind a kettejüknek igencsak más idő alatt fogyott el, még piszkálta, szurkálta Tubrokot egy picit, hogy mennyire malac módra evett. A férfi még próbált egy picit védekezni ez ellen, de Ingrid második mondata után már kénytelen volt belátni, hogy mindez esélytelen, mert a nő nem adta magát, és még egyet oda szúrt játékosan, szemtelenül. Igencsak jól szórakozott azon újfent, ahogyan a párja ezek után magában, félhangosan duzzogott amiatt, hogy mennyire éhes volt. Éppen ezért is kérdezett rá, hogy szeretne-e még enni egyet, vagy esetleg több ilyet a férfi, azonban ő nemet mondott. Azonnal érezte is, hogy miért, mert nem akarta magától távol tudni a nőt, aki pedig így ott is maradt. Mivel fel is lett ajánlva neki a hely, hogy napozzon ő is, így is szándékozott tenni. Ahogyan levette a melltartó részt, hogy úgy napozzon szándékosan nem volt erotikus, vagy provokáló, mert nem akart így tenni Tubrokkal, hanem tényleg csak eleget tenni a felajánlásnak, de mindezt mégsem sikerült elérnie. Hiszen Tubrok azonnal igyekezett kapni a lehetőségen és mivel most már részben tele volt a hasa, a második legfontosabb dologhoz érkezett, ami így már az első volt. Hogy szeretkezhessen Ingriddel, mert a szavai alapján fel kellett avatni a partot. Pedig itt a kérdésével Ingrid leginkább arra gondolt, hogy szeretné-e megnézni a teljes szigetet a párja. A gyönyörű biodómot, ami ott volt a főépülettől balra, vagy a siklóval a helyet. Nem, semmi ilyen, hanem csak a testiségnek szeretne élni. Igaz nyaralni jöttek és pihenni, de Ingrid szemében ebben az adott hely felmérése, megismerése is benne volt. Úgy tűnt, hogy Tubrokéban nem, csak az, hogy egyenek és sokasodjanak. Mindezek ellenére nem volt semmilyen rossz elrontója és megadta magát a felkérésnek a kényeztetés, simogatások és csókok között. Azonban még fel is hívta a párja figyelmét arra, hogy nem biztos, hogy ez a legjobb hely annak, amit kitalált, mert roppantul nem kellemes az, hogyha mindenük tele lesz homokkal. Természetesen itt is azt a választ kapta a figyelmeztetése után, amire számított, hogy nem hisz neki Tubrok és roppant elhamarkodottan és nagyképűen felelt rá.
< - Majd akkor jusson eszedbe, ha a feneked tele ment homokkal és a heréidet is kimarta, hogy én figyelmeztettelek. >
Saját magának nem ez volt az első homokparti élménye, így már tudta, hogy mire számítson ezzel kapcsolatban. Neki annyira nem rossz, csak picit kellemetlen, amíg nem alkalmazkodik hozzá, de Tubroknak nem volt efféle extrája, hogy így járjon. De majd most megfogja tanulni, ezt tudta. Már csak azért is, mert Ingrid úgy feküdt le, hogy a lába a homokba lógjon, így már kizárt volt, hogy ne kerüljön fel homok a plédre. A szavak után hagyta magát újra megcsókoltatni és belement a csábításba is. Roppant kellemes volt számára, ahogyan a belső combját simogatta a párja, főleg, hogy az érzékeny pontnál. Hamarosan sűrűbben kezdett ennek nyomán levegőt venni és kissé széjjelebb is tolta a combjait, hogy könnyedén elérhesse a legérzékenyebb részeken is Tubrok. Mindez ugyan nem valósult meg, de segített a férfinak abban, hogy a bikini alsó része is lekerüljön róla. Nem tudta, hogy mit is szeretne Tubrok ebben a helyzetben, így próbálta a fenekét hozzádörgölni a párjához, de az nem hagyta mindezt. Amint megszakadt a csók Ingrid érezte, hogy fordul a férfi és saját maga került felülre. Hajolt volna vissza, hogy újra megcsókolja a párját, de mire megtette volna Tubrok már a mellére tapadt és azzal kezdett foglalkozni. Ő maga ebben a helyzetben a férfi mellakasát, oldalát és combjait simogatta, karmolászta. Az, hogy ennyire figyelmesen foglalkozott a mellbimbóival Tubrok és odalent is dörzsölte magát hamar meghozták az eredményüket. Ingrid gyorsan kapkodta a levegőt és különösen élvezte a fenti foglalkozást. Kissé előrébb is tolta csak a mellkasát, melleit, hogy szinte olyan érzés legyen, mintha a kebleinél fogva beleolvadna Tubrok kezeibe és ajkaiba. Kéjesen nyögött fel, mikor végül a párja beléhatolt. Ekkor nem is tétovázott el is kezdett mozogni lovaglómozgásban, most már a férfi tarkóját, hátát, vállait simogatta, karmolta, a füle alját, vagy éppen ha nagyon kicsavarta magát, akkor Tubrok nyakát rágcsálta, szívogatta. Kellően gyors, ütemes tempót vett fel, a hüvelyét rászorította a párja büszkeségére, hogy mégjobban élvezhesse. Ha még feküdne Tubrok, akkor úgy helyezkedik közben, hogy felhúzza magával Tubrokot, hogy ő is ülő helyzetbe kerüljön, így szinte összeforrjanak, a hasát teljesen hozzásimítja Tubrok hasához és közben továbbra is gyors, apró mozgásokat végzett az ágyékával, csípőjével. A kebleit még jobban odatolta a férfinak, a fejével egy magasságba, hogy ne törjön ki a nyaka, saját maga pedig most már tényleg Tubrok nyakával és vállával foglalkozott, hogy azt falta és szívogatta.
Itt még mindig nem állt meg, úgy helyezkedett, hogy az apró gyors mozgások közepette még nagyobb legyen a gyönyöre azáltal, hogy a csiklójával hozzátudjon dörgölőzni a férfi ágyékához, így ezt is megtette, ha tudta. Egyre gyorsabban és sűrűbben kapkodta a levegőt, közben pedig egyre gyorsabban mozgott Tubrokon és végül a kezeivel meg-megpaskolta a férfi lábait, hogy húzza fel őket, hogy azokkal támaszkodjon meg. Ha nem értette a férfi, hogy mit akar, akkor az egész közben a kezeivel ő maga húzta fel annyira őket, hogy teljesen be legyen hajlítva mind a két láb, ha pedig ő maga hátradőlne, akkor azok szinte továbbra is teljesen egyenesben tartsák meg őt. Amint ezt sikerült végrehajtani, akkor újra mozdult, a saját lábait emelte meg a földről és vitte előre úgy, hogy azokkal átkarolhassa Tubrok derekát és mégjobban magához húzhassa általa a férfit. Ha ekkor a férfi még mindig a kebleivel foglalkozik, akkor kéjesen karmolt végig a hátán és szegte hátra a fejét nyögdécselve felkínálva a nyakát és még jobban a kebleit, miközben továbbra is gyorsan, ütemesen mozgott odalent. Most már el sem tudva kerülni azt, hogy a csiklója Tubrokoz dörgölőzzön, hála annak, hogy szinte ráolvadt a férfira, emiatt pedig még az orgazmus közelébe is került, talán még egy-két perc kellett, hogy eltudjon élvezni.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Bishop Hétf. 26 Dec. 2016, 23:12

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~

Tubrok elég hamar befalja a hamburgert, nem is tudja nagyon kimagyarázni a dolgot, még azzal sem, hogy éhes volt. Ingrid sokkal kényelmesebben, lassabban fogyasztja el a fogást. Miután Tubrok hasa tele van, tőle megszokott módon már csak a szexen és Ingrid elcsábításán jár a feje. Így nem is csoda, ha nem akarja, hogy a nő elmenjen mellőle, főleg a folytatást tekintve. Ingrid hamar megneszeli mi is jár a szerelmének a fejében, azt viszont nem tudja, hogy Ragal is szeretné felfedezni a szigetet, más kérdés, hogy ő azzal párhuzamosan fel is avatná azt. Bár a szavai alapján egyelőre csak a partot akarja felavatni. Ingrid nem akar semmi jónak az elrontója lenni és hagyja magát elcsábítani. A férfi roppant nagyképű és elbizakodott kijelentésére van is egy figyelmeztető válasza. Tubrok erre is csak felesel.
< - Kénytelen leszel akkor regenerálni... - súgja a választ felettébb szemtelenül. >
Ingridnek már volt ilyen tapasztalata, tudja mire számítson, Tubroknál úgy tűnik ez nincs így, ezért kénytelen a nőre bízni magát. Tubrok a sok szemtelenkedés után lát neki Ingrid kényeztetésének, elcsábításának. A nő különösen élvezi a gondoskodást, főleg mert a párja a combjaival is kiemelten foglalkozik és a belső combján lévő érzékeny pontot is simogatásban részesíti. Bár a legérzékenyebb részeihez nem nyúl a férfi így is sikerül elérnie, hogy gyorsabban kapkodja Ingrid a levegőt. Ragal megszabadítja a bikini alsó részétől is, majd elhelyezkedik Ingriddel. Miller nem erre a pózra számít és mire észbe kap, Tubrok már a kebleire tapad és azokat részesíti kiemelt figyelemben. A férfi jó néven veszi, hogy a nő előre tolja a melleit és még intenzívebben/figyelmesebben foglalkozik velük, amennyire csak tud. Az ágyékaik egymáshoz dörzsölése is meghozza a hatását, hamarosan már egymásban vannak. Ingrid rögtön el is kezd mozogni a párján, aki mindezt nagyon élvezi és ő maga is mozogni kezd vele ellentétesen. Mindketten egymást simogatják, karmolják, természetesen Ingrid keblei továbbra is kiemelt kényeztetést kapnak. Nemsokára már mindketten ülő helyzetben vannak. Ragal imádja ahogyan lovagol rajta a szerelme, próbálja ezt minden érintésével kifejezni. Mindketten egyre gyorsabban mozognak és egyre jobban elmerülnek a szeretkezésben. A lábpaskolásra a férfi felhúzza a lábait, így Ingridnek nem kell mindezt megtennie. Ingrid hátradől, alul továbbra is apró de gyors mozdulatokat folytat, mialatt felül felajánlja a felsőtestét a másiknak, és az érzésektől kéjesen nyögdécsel. Tubrok pontosan tudja a kéjes hangok és a hátán való végigkarmolás mit jelent. Most már annyira beletemetkezett a nő kebleibe, hogy nem is akar azon változtatni amit ott csinál, csak éppen kissé vadabban bánik a mellbimbókkal. Ellenben a szabad kezét leviszi az ágyékaikhoz és Ingrid csiklóját kezdi közvetlenül kényeztetni, egészen addig amíg Ingrid el nem élvez, és az orgazmusát ki nem húzza. Amennyire tud az ágyékával is folyamatosan mozog a nővel ellentétesen, ütemesen. Közben a melleit már oly módon szopja és morzsolgatja mintha legalább meg akarná fejni Ingridet.
Miller a szeretkezés közben érezheti a párja rezgéseit, úgy tűnik a férfi most nem fogja olyan sokáig bírni mint szokta, nagyon felizgult állapotban van, bár még nincs az orgazmusa közelében sem. A teste egyébként a meleg napon már megizzadt és szépen teletapadt homokkal, úgyhogy ennyit Ragal nagy terveiről.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Miller lányok Kedd 27 Dec. 2016, 11:40
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Visszatérés Rocksolidba
Lady Ingrid Stephanie Miller-Osborn
Flotta tiszt, Rocksolid leendő úrnője


Játékostárs(ak) neve: Tubrok Ragal (Rocksolid törzsfője)

+18
~ Karakter: Ingrid Stephanie Miller; Helyszín: Miller sziget, Fertőzött területek ~
Miután mindennel végeztek Tubrok nekilátott annak, hogy felavassa a szigetet és ezzel együtt elcsábítsa Ingridet. Mivel neki az évszázadok alatt volt már hasonlóban része, így ki is fejtette a csókok közepette, hogy ez nem a legjobb ötlet, legalább is a férfira nézve. Az egy dolog, hogy mind a ketten tele lesznek mindenhol homokkal, de őt magát annyira nem zavarja az, hogyha a homok kidörzsöli a bőrét, mert még észre sem veszi, de máris teljesen beregenerálta. Míg ez Tubroknál közel sem lenne így, neki égetné, marná és csípné a bőrfelületet, ami sebes is lesz, ha pedig víz, vagy újabb homok éri, akkor az igencsak kellemetlen lenne. Azonban a férfi nem volt vevő a figyelmeztetésre, szerinte közel sem volt így és volt terve is, hogy miként kerülhetné ezt el. A nőnek továbbra is voltak aggályai, amiket újra kifejtett, de csak nagyképű választ adott, ami pedig az volt, hogy akkor nem marad a nőnek más lehetősége, mintsem regenerálni. Ha nem ebben a helyzetben lettek volna, akkor lehet, hogy végigdörzsölte volna homokkal, hogy ledörzsölődjön egy picit a bőr, aztán beküldte volna a tengerbe. Így biztosan megtanulta volna, hogy miként szemtelenkedjen, vagy legyen nagyképű. Bár arra, hogy majd Ingrid regenerálja arra csak simán felképelte volna, mert megérdemli a másik és saját magának is roppant jóleső érzés lett volna.
< - Nem regenerállak, majd szépen megtalálod a módját, hogyan tudod lekezelni! >
Kérte ki magának roppant szemtelenül mindezt. Ezek után állt neki a párja, hogy elcsábítsa őt, ami ellen kifogása sem volt igazából és mindezt hagyta is. A pózon azonban valóban meglepődött, hogy ő került felülre, de nem tartott sokáig az, hogy neki is álljon annak, ami a „dolga” ebben a helyzetben. Hamar feltudták izgatni egymást, hogy neki is lássanak a szeretkezésnek. Mint mindig most is roppantul örült annak, hogy ennyire foglalkozott a melleivel Tubrok. Itt egy pillanatra bevillant a fejébe, hogy úgy nagyjából két, két és fél egység múlva viszont ez már sajnos kivitelezhetetlen lesz a terhessége végégig. Nem csak, mert kellemetlen érzés lenne neki a kellemes helyett, de a tejtermelés is elindul majd. De ez még odébb van, most inkább csak átadta magát a kellemes érzéseknek. Amint már benne volt Tubrok mozogni is elkezdett, hogy meglovagolja a párját és ahogyan csak tudta csókolta és harapdálta erotikusan is a férfi vállát. A simogatás és karmolás persze könnyebb volt és az érintésekből, amiket ő kapott érezte, hogy minden tetszett a párjának. Saját maga is az érintésekkel fejezte ki, hogy neki meg az tetszik, hogy a mellbimbóival miként foglalkozik Tubrok. Szerencsére nem kellett a párja lábait felhúzni, a paskolás után megtette ő maga is, így ő maga is kissé hátrébb tudott dőlni azért, hogy a lábaival átkulcsolhassa a férfi derekát és így mozoghasson tovább. Ekkor már halkan és kéjesen nyögdécselt is a fenti és lenti ingerek miatt, azonban Tubrok még egy dologgal fokozta is mindezt.
Ismét hangosan nyögött fel, ezúttal akkor, amikor megérezte a lefele haladó ujjakat és azok a csiklóján kötöttek ki. Ekkor erősebben karmolt végiga párja hátán, noha arra ügyelt, hogy a homok miatt véletlenül se sebezze meg a másikat. Ahogyan Tubrok az ujjaival is kényeztetni kezdte Ingridet, akaratlanul is gyorsabban kezdett mozogni odalent és zongorázni is elkezdett a hüvelyével a párja férfiasságán. Tudta, hogy ezt mennyire szereti a férfi és érezte azt is, hogy nem fogja olyan sokáig bírni ő sem, mert roppantul fel van izgulva. A levegőt egyre sűrűbben kapkodta és a nyögdécselése is folyamatos lett, hiszen szinte az összes létező helyen izgatva volt egyszerre, ahol nagyon érzékeny. Alig kellett valóban egy perc, amikor végül a teljes teste megfeszült a gyönyörtől és hangos sikoly kíséretében élvezett el. A fejét hátraszegte, a kezeivel a párja vállát, vagy éppen a combjait karmolászta és markolászta. A csípője és ágyéka most sokkal gyorsabban mozgott, mint eddig, szinte vergődött a gyönyörtől Tubrok ölében. A hüvelye a zongorázáson kívül még az orgazmus okozta izom összehúzódások miatt is hevesebbek voltak. Tubroknak olyan érzése lehetett, mintha a nő meg akarná őt fejni a szeretkezés közben.
Mint máskor is, most is sikerült Tubroknak kitolnia Ingrid orgazmusát, meglehetősen sokáig, hosszú percekig, legalább tíz-tizenötig is, vagy akár addig, amíg Tubrok is maga el nem élvez. Eközben Ingrid érezte azt is, hogy mennyire megizzadt a párja és a simogatások közepette a homokot is érezte a másikon. A saját gyönyöre miatt épp csak néhány pillanatra tudott a fejében megfordulni az, hogy ő megmondta, hogy tiszta homokok lesznek mindenhol mire végeznek az egész szeretkezéssel. A saját orgazmusa valóban nagyon sokáig tarthatott, ha a férfi is kitart addig. Közben többször is felsikoltott kéjesen, nem tudott betelni az érzéssel, ami mindenhonnan érte őt, a mellbimbóknál, a hüvelyében és a csiklójánál. Továbbra is remegett a gyönyörtől, a saját alsóajkát harapdálta, karmolta, markolászta Tubrokot, gyorsan és ütemesen mozgott a férfin, hogy még többet kaphasson belőle. A kis mozgások ellenére igyekezve úgy, hogy minél erőteljesebbnek, mélyebbnek érződhessenek a behatolások miközben tovább zongorázott a párja büszkeségén ezáltal mind a kettejüknek is gyönyört okozzon mindez. Ha Tubrok kitart addig, amíg ő maga is elélvezett, akkor abban a pillanatban, amikor mindez megtörténik Ingrid még egy utolsó hangosat sikoltott és végül kissé kimerülten, elernyedve rogy bele Tubrok ölébe és simul hozzá ezúttal már bármiféle csábítási kísérlet nélkül, csak pusztán szerelmesen pihegve.


template nélkül:

_________________
Fagyos Sötétség Kora: Ingrid Stephanie Miller. Gunnhild Barbara Miller, Aesa Victoria Miller, Yrsa Catherina Miller
Többiek: Haley Miller, Hope Miller, U7 / Nagyúr / Jonathan Miller, Stephanie Miller, Shera Wardez / A Halál Angyala
Többiek: Amelia Davidson, Tyranis; Gyerekek: Gregory Leif Miller Osborn, Eyjolf Ragnar Miller Ragal
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Miller sziget, Fertőzött területek XjCwsuS
Miller lányok
Miller lányok
FSK karakter

Hozzászólások száma : 799
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Jul. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Fagyos Sötétség Kora

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2258-ingrid-stephanie-miller https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Miller sziget, Fertőzött területek Empty Re: Miller sziget, Fertőzött területek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.