Meadow Kerr-Osborne

Go down

Meadow Kerr-Osborne Empty Meadow Kerr-Osborne

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Szer. 22 Feb. 2017, 18:19

Név: Meadow Kerr-Osborne
Egyéb név(i): „Jégkirálynő”, Vörös Özvegy
Faj: ember
Nem: nő
Jellem: lojális, ambiciózus, rideg
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 1993. szeptember 3., Washington
Kor: 34 év (idén 35)
Család: egyedülálló, Miller vérvonal tagja (csak Svan miatt érdekes, egyébként Eyjolf volt az utolsó közös ős)
- Abraham Osborne – apa, él
- Claudia Kerr – anya, él
- Frederick Kerr-Osborne – ikerbátyja, él
- Laura Kerr-Osborne – sógornő, él
- - Andrea Kerr-Osborne – unokahúg, él
- - Evan Kerr-Osborne – unokaöcs, él
Foglalkozás: Nemzeti Hírszerzési Igazgató
Testmagassága: 178 cm
Testsúlya: 68 kg
Szeme színe: arany, korábban zöld
Haja színe: fehér, korábban vörös
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: haj és szemszín
Egészségi állapot/ betegségek: fizikailag teljesen egészséges, szociopata a kiskorában kezdett képzés miatt, aszexuális

Előtörténet:
Azt mondják, hogy az ikrek hasonlóak, ez Meadow és az ikerbátyja esetében halmozottan nem igaz. A szülők pedig különösen tettek azért, hogy így legyen. Míg Fredericket arra készítették fel gyermekkora óta, hogy átvegye a családi üzletet majd, addig a lányukat már egészen pici korában a kormány kezébe adták…
Meadow 1993. szeptemberében született Washingtonban egy roppant gazdag, politikailag és üzletileg is befolyásos családba. Élete igazából addig volt nyugodt és tanulásmentes, amíg el nem kezdett járni és beszélni, amint ez megtörtént máris magántanárok hada vette körbe őt és az ikertestvérét. Véget nem érő tanulás következett, mindenfélét tanult már egészen piciként, több fajta sportot – úszás, lovaglás, lövészet, vívás, balett/tánc – minden napra egy darab jutott, amit gyakorolni kellett. Ezenfelül etikett is elvárható volt egy ilyen kicsi leánytól is, így ezt is. Az életében 4 éves kora körül állt be nagy változás, amikor az apja egyik barátja, egy befolyásos politikus egy nővel állított be a családhoz, hogy ő lesz ezentúl Meadow tanítója a többi helyett, egy személyben fog mindent tanítani a lánynak. A kislány persze nem értett ebből semmit sem, csak hosszú évekkel később derült ki, hogy ki is volt Svetlana úrhölgy. Legalább is ezen a néven kellett őt szólítania. A többi magántanára elmaradt, bár nagyjából ugyanazt tanulta ezek után is, amit eddig, csak a mentális fejlődőséért is Svetlana volt a felelős. A kislány minden nap végzett főleg tornagyakorlatokat, amikkel az egyensúlyérzékét, állóképességét, ritmusérzékét, fájdalomtűrését javították, fejlesztették. Elkezdett oroszul és németül is tanulni. Teltek és múltak az évek a folyamatos tanulás mellett eljött az idő, amikor ő és a testvére elérték azt a kort, hogy iskolába menjenek. Egészen eddig a tanulási idejüket kivéve folyamatosan együtt voltak, most azonban el kellett, hogy váljanak egymástól. Ikrekként ez igencsak megviselte őket, hiszen Frederick egy bentlakásos elit fiúiskolába került, míg Meadow hasonlóképpen egy lányiskolába, bár az övé nem volt bentlakásos az egyéb tanulmányai miatt.
Igaz a szüleivel így sem gyakran találkozott, reggel már iskola előtt edzések, majd iskola, utána külön korrepetálás magántanárokkal, majd még este a tanulás után újabb edzések Svetlana úrhölggyel. Ahogyan a kislány egyre idősebb lett úgy mélyült el a tudása, pusztakezes és fegyveres harcot is tanult, egészen egyedi stílust. Mikor kamaszodni kezdett, akkor kezdték el arra is tanítani, hogy miként képes könnyedén elvegyülni mások között kiadott szerep szerint, illetve hogyan kell férfiak figyelmét felkelteni, elcsábítani őket. Arra emlékezett, hogy többször jöttek felnőtt férfiak megnézni, hogy miként halad, hol oroszul, hol angolul beszéltek az úrhölggyel, hol pedig a szüleivel, mint egy árú úgy mérlegelték és értékelték. Mintha csak egy eszköz, vagy tárgy lett volna. Mindez némileg akkor enyhült, amikor a nyolc osztályt elvégezve elitiskolába került. A mutánsok megjelenését nagy érdeklődéssel figyelte, nem félt tőlük, de roppant érdekesnek találta őket és megannyi lehetőséget látott abban, hogy mit is lehetne velük kezdeni, bár az emberek többsége ekkoriban nem látta így. A képzése is tovább folytatódott, csak most már kora miatt tisztában volt vele, hogy mennyire veszélyes pozícióban van, ahogyan azzal is, hogy már ténylegesen arra képzik, hogy később embereket öljön. Mivel suliba is járt, így az extra képzése gyakorta nyúlt éjszakába. Tizenhét évesen változott meg elég sok minden az életében 2010-ben, ekkor volt a beavatása Svetlana révén, amikor először ölt meg bárkit is. Egy egyszerű közepes cég részvényesét, azt hitte korábban, hogy megviseli mindez, de a képzése mint kiderült mentális nyomokat is hagyott és emiatt nem érzett semmit sem. A jutalma a fedőneve is lett, a Vörös Özvegy. Néhány héttel később Svetlana eltűnt és többé találkoztak, legalább is, hogy az orosz nő életben lett volna.
Meadow tizennyolc évesen végezte el az iskolát, akárcsak a bátyja, a férfi közgazdaságtant tanul, a lány pedig bármennyire is szerette volna, hogy jogi pályára menjen, hiszen az eredményei kiválóak voltak a munkaadói nem engedték meg mindezt. Kénytelen volt katonának menni, tisztiképző főiskolára. Mivel roppant magas körökben volt a szüleinek befolyása, ahogyan a munkaadóinak a lány az iskola elvégzése után is aktív szolgálatban maradt egy titkos speciális egységnél, ahol a képzését kamatoztathatta. Lényegében a katonai hírszerzésnek dolgoztak, leginkább terepen, beépültek terrorista sejtekbe, onnan látták el információkkal a katonai hírszerzést. Mikor a SHIELD megalapult, megpróbált kiszállni ebből a lány, de nem tudta megtenni, főleg nagy szomorúsággal töltötte el, hogy a SHIELD, Azareus és Dorten irányítása alatt konkrétan felszámolta az összes hírszerzéssel foglalkozó céget/szervezetet és magába olvasztotta. 2014 és 17 között főleg ilyesmivel foglalkozott és nagyon jó volt benne, remekül boldogult, egy ideig a közelkelten az Iszlám Állam ellen folytatott harcokban is részt vett, de a képességei miatt áthelyezték Oroszországba, ahol beépült a helyi alvilágba Vörös Özvegy néven és elég nagy hírnévre tett szert és hírhedt lett a két energiakardja miatt is. Itt sikerült megtudnia, hogy a volt tanárát az orosz maffia ölette meg. Oroszországban egy milliárdos – Dimitrij Zharkov – szeretője lett és évekig mellette maradt a feladata miatt, a féri jóvoltából az oroszoknál végezte el a jogi egyetemet – évekkel később még az USA-ban több kompenzációs vizsgát tett és végül Harvardon szerzett diplomát, már Osborn mellett – közben végig orosz katonai titkokat szivárogtatott ki az amerikai hadsereg felé és természetesen végrehajtotta a katonai hírszerzés parancsait is, amiket kapott. Legalább egy tucatnyi orosz tisztet, politikust tett el lábaló, amíg ott tartózkodott. Ezen idő alatt saját szakállára való munkaként levadászta azokat is, akik Svetlana haláláért voltak felelősek, a szálak pedig igencsak magasra mutattak, a Kreml-ig.
A nagy változás 2017. második felében állt be, amikor megalapult az AIM, a felettesei pedig hazarángatták Oroszországból. Egyszerűen azért, mert otthagyták a süllyedő hajót, amit az USA katonaságának felszámolása jelentett és a hírszerzés megszüntetése. A legnagyobb hatalom ugyanis az AIM lett, így a lányt egyszerűen oda pakolták be. Ekkor is megpróbálkozott egy kiugrással, de megfenyegették, hogy kivégzik a bátyját, hogyha ott meri hagyni őket, így inkább tette, amiket parancsoltak neki. A családja időközben Washingtonból nyugalmasabb időkre vágyott, így egy-két évre akartak New Jerseybe költözni. Később, mint kiderült ez hatalmas nagy szerencse is volt. Az AIM-nél is fejvadászattal foglalkozott, de itt a legtöbb esetben élve kellett a terroristának megbélyegzett mutánsokat elvinni az AIM-nek, nem pedig holtan. Mivel ő maga sima ember volt, így nem volt regisztrálva az AIM-nál, így ő a mutánsokhoz hasonlóan nem vadult meg és még időben eltudta hagyni New Yorkot. A családja ekkoriban már New Jersey-ben élt, így ők is megúszták a Bukást, akárcsak Meadow. Az események ekkor igencsak felgyorsultak, a legtöbb munkaadója meghalt a Bukás során, így talán életében először a huszonhat éves fiatalnő szabad lehetett. Mivel mindig is katonai körökben mozgott, így a kettőbe szakadt állam Amerikai Szövetséges Államok oldalán kötött ki, hiszen ezen a felén „ragadtak” az országnak. Mivel a háború közeledett beállt a seregbe, ahol előmenetele és aktája alapján újra terepi szolgálatot kapott információszerzőként. Végig aktív volt a háborúban több helyre is beépült közben és számolta fel a sejteket, őrnagyi rangot kapott a háború alatt, az egyik utolsó feladata a Szövetséges Államok katonai hírszerzésén belül pedig az volt, hogy San Francisco-ból kellett kihoznia valakit. Ez pont a biológiai fegyver bevetésével egyidőben volt. A város ekkor szinte teljesen kihalt, alig pár százan élték túl a támadást. Meadow is megfertőződődött, de valamilyen oknál fogva túlélte és nem halt bele, mint mindenki más. Azonban a vírusnak köszönhetően teljesen megőszült és a szeme is aranyszínű lett. A történtek után irodai munkára fogták, majd hónapokkal később nyugdíjazták.
Nem sokáig maradt munka nélkül a szülei eddigre régi barátjuk vállalatában szereztek nagy részvényeket, Norman Osborn Oscorp vállalatában. Meadow először Osborn testőre lett, igaz ez némileg visszalépés volt a nő karrierjében, de hatalmas távlatokat is nyitott. Időközben a Harmadik Világháború is véget ért, amit a Szövetséges Államok nyert meg és újra egyesítette a kettőbe szakadt USA-t. valamilyen oknál fogva a korábbi munkaadói is feltámadtak, de többé nem tudtak fogást találni a nőn. 2022-ben Osborn biztonsági főnöke szívrohamban elhunyt, a nő pedig kellően bizonyított már neki, így őt léptette a helyébe. Így egyszerre felelt az Oscorp biztonságáért, illetve a férfiért is Meadow. Erre pedig egyre nagyobb szükség volt, hiszen Osborn politizálni is kezdett. A férfi ösztökélésére a lány ekkor tette le a Harvardon a különbözeti vizsgát, így megszerezte az USA-ban is elfogadott jogász diplomát. Spencer elnök váratlan halála után a kiírt szavazáson 2023-ban Norman lett az elnök ő pedig előléptette Meadow-t katonai tanácsadóvá. Így ekkor kezdődött a lány igazi politikai és kormány közeli pályája. A képzése és tapasztalatai révén nagyban tudott a főnökének segíteni. Igazából ez nem is volt olyan nehéz, hiszen csak kicsit kellett hatni rá, hogy hozzon létre hírszerző ügynökségeket, hiszen a Jonathan Miller vezette SHIELD nem ugrált úgy, ahogyan Osborn fütyült nekik, mert ők a teljes világra összpontosítottak. Főnökéhez hasonlóan a nő sem volt elragadtatva a SHIELD vezetőjétől. Meadow keze is benne volt abban, hogy létrehozzák a Sötét Angyalokat – Osborn Angyalait – és magát a programot. A politikai és katonai körökben az években sok támogatót és szövetségest, lekötelezettet szerzett. A Hydra támadásainak éveiben több projectet dolgozott ki, hogy milyen hírszerzéssel kapcsolatos szerveteket kellene létrehoznia az elnöknek, aki meg is fogadta a tanácsokat és az elmúlt három évben mintegy két tucatnyi efféle szervezet alapult meg a legnagyobb titokban és azóta is működnek.
A Hydra legyőzése után Meadow is tündökölt a rivaldafényben, persze közel sem olyan látványosan, mint Osborn, aki ismét a hős lett az USA szemében, hogy ő volt az, aki miatt legyőzték a Hydra-t. A nő szemszögéből leginkább az volt a rivaldafény, hogy előléptetést kapott, az elnök teljes mértékben megbízott benne, így egy külön hivatali posztot hozott létre a számára, aminél már nem csak, mint tanácsadó rangon szerepel, hanem egyenesen igazgató lehet. A Nemzeti Hírszerzési Igazgató pozíciót kapta meg a nő, ami azt jelentette, összeköti az összes hírszerző ügynökséget – a korábban említett nagyjából két tucatot – a kormányzattal. Nem vezérel saját maga minden akciót, és természetesen nem tud mindenről, de kiemelt ügyeket személyesen felügyel, meg ő tájékoztatja az elnököt, illetve ő osztja le az elnök által kijelölt direktívákat feladatokká. Ebben a szerepkörben teljes mértékben kihasználhatja mindazt, amit egész élete során csinált és tanult. Noha a kinevetést 2027. augusztus közepén kapta meg, a hivatala csak 2027. december elején állt fel és ekkor lett beiktatva az igazgatói pozíciójába. Emiatt a legtöbb ideje Washingtonba szólítja és ott tartózkodik a legtöbbet, de gyakorta utazik New Yorkba is, hogy az alelnökkel is megvitassa a teendőket.

Szakértelmek:
Kiskorától kezdve kémnek és orvgyilkosnak nevelték, az álcázás, csábítás, beszivárgás és orvgyilkosság a szakterülete. Kiválóan bánik közelharci fegyverekkel, főleg tőrökkel és az energiakardokkal, amik a specialitások. Az özvegyek harcművészetét ismeri és tudja használni. Ezenfelül katonai képzése volt, plusz tiszti képző főiskola, jól bánik a modern pisztolyokkal, puskákkal, illetve mesterlövészfegyverekkel. Jól tud balettozni, lovagolni, tud autót vezetni.
Anyanyelvi szinten beszéli az amerikai angolt és az orosz nyelveket. Ismert és jártas a jogi diplomája révén az amerikai és orosz törvényekben, jól tájékozott az alvilági körökben, mind az USA, mind a megmaradt oroszban, mindkét helyen kapcsolatai is vannak korábbi munkái révén.
A legkiválóbb magántanárai voltak, így roppant művelt és tanult nőről van szó.

Extra felszerelés:
Energiakard (4 kredit): Mint a második képen látszik és említve volt, hogy energiakardot használ, ami high-tech fegyver. Utóbbi időben áttért az egypengés gyakorlásra, használatra a kettő helyett (értsd: nincs kreditem új accountként a másodikra), és csak egyet hord magánál. A penge színtiszta energiából áll, ugyanolyan értékekkel/éllel rendelkezik, mint egy jó minőségű katana. Képes több centi acélt is átvágni, mivel energia falakon is képes áthatolni, elektromos berendezéseket rövidre zárni és már csak a penge érintése is roppant kellemetlen egy élő szervezet számára, mert lényegében sokkolja az egyéb sérüléseket nem nézve, amit okozni lehet vele.

Külső:
Meadow Kerr-Osborne TvPv1oH
Fiatalon Vörös Özvegyként
Meadow Kerr-Osborne 070MTJF

Megjegyzések, tippek a KM-eknek:
Dimitrij Zharkov – az orosz milliárdos, akivel évekig együtt volt. A férfit elcsábította és az fülig szerelmes volt belé. Meadow számára azonban nem jelentett többet mindez munkánál. A fickó kapcsolatban áll az orosz titkosszolgálattal és kormánnyal, jó barátságot ápol Putyinnal is. Fegyvereket ad el az orosz kormánynak – fegyverfejlesztő és biztonságtechnikai cége van –, illetve genetikával, klónozással és virológiával foglalkozó kutatólaborjai is vannak Oroszországban, így lehetséges, hogy biofegyverek gyártásával is foglalkozik. Határozott, kemény férfi, aki nem tűri az elutasítást és mindent megszerez magának, amit akar. Többek közt Meadow-t is, évekig nem tudta, hogy merre lehet a nő, hiszen profin elvarrta a szálakat, amikor elhagyta őt Moszkvában, de amikor Meadow feltűnt az új feladatkörében ezúttal már nyilvánosan is a médiában rájött, hogy ki és mi volt a nő. Még elég vegyesek az érzelmei, de az biztos, hogy így, vagy úgy, de újra magának akarja őt és persze megfizetni neki, hogy így kihasználta az információkért éveken át.
Dimitrij:


A hozzászólást Meadow Kerr-Osborne összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 07 Okt. 2017, 10:17-kor.

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Meadow Kerr-Osborne Empty Re: Meadow Kerr-Osborne

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Szer. 22 Feb. 2017, 18:19


MEADOW KERR-OSBORNE


KORMÁNYZATI AKTA

Név: Meadow [Családnév: Kerr-Osborne]
Születésnap: 1993. szeptember 3.,(Washington)
Magasság: 178cm
Szemszín: arany
Hajszín: ősz


ADATLAP/AKTA

Név: Meadow Kerr-Osborne
Lakás/Létesítmény: Bérelt lakás Washingtonban
Foglalkozás: Nemzeti Hírszerzési Igazgató
Munkahely: USA kormány
Pénz: 25.000$
Bevétel/hét: 5000$ (Morsus által)
Kiadás/hét: Felső kategóriás lakás 2500$
Eszközök: általános felszerelések
Felszerelés/fegyverek: Energiakard (4 kredit), Glock

Vállalat: -
Szövetség/szervezet: USA kormány
Törzshely: Washington, New York
Ismertebb szövetséges: Norman Osborn
Ismertebb ellenség: Dimitrij Zharkov

Foglalkozásokból járó előnyök és hátrányok:
Katona
- Katonai felszerelés ingyen (taktikai mellény, távcső, rádió)
- Egy szabadon választott fegyver (Glock) és egy kés
Politikus/diplomaták/uralkodók
- 2 testőr és kocsi

Kreditek:
Alap kredit: 4
Elhasznált kredit: 4
Fennmaradó kredit: 0

Meadow Kerr-Osborne Top-secret-stampA hozzászólást Meadow Kerr-Osborne összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 07 Okt. 2017, 10:18-kor.

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Meadow Kerr-Osborne Empty Re: Meadow Kerr-Osborne

Témanyitás by Sandman Szer. 22 Feb. 2017, 22:29

Nem találok benne kivetnivalót...


....csak egyet. A politikusok és állami vezetők nem csak azért kapnak testőröket, mert féltik az életüket. A munkájuk felelősséggel és nagyon sok munkával jár. Ennek egyik aspektusa, hogy sokat kell olvasniuk, jelentéseket hallgatniuk és megbeszélniük az autójukban. Ezért is kell nekik sofőr. Emellett kötelező státus szimbólum...egyre mindenképpen szükség van a feladataid ellátása miatt.

Különben mehetsz játszani Very Happy

25.0000 $ kezdőtőkét kapsz.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Meadow Kerr-Osborne Empty Re: Meadow Kerr-Osborne

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Szer. 22 Feb. 2017, 23:25

Köszi Smile
Akkor a pótlás a 2 testőrről.
Egy közös kép, a két szélső a két testőr.
Meadow Kerr-Osborne OuAxvUl


KAREN GRANT


KORMÁNYZATI AKTA

Név: Karen [Családnév: Grant]
Születésnap: 1998. július 16.,(Szentpétervár)
Magasság: 170cm
Szemszín: zöld
Hajszín: vörös


ADATLAP/AKTA

Karen Grant, vagyis születési nevén Ivanova Melikov korábban az orosz titkosszolgálat embere volt. Akkor ismerkedett meg Meadow-val, amikor a nő Zharkov szeretője volt. Sikeresen a maga oldalára állította a nőt, akiből így kettős ügynököt faragott. Vele végig kapcsolatban maradt Meadow, majd amikor 2024 körül túl forró lett a talaj Melikov lába alatt, akkor segített neki az USA-ba szökni és a szolgálataiért új személyazonosságot kapott. Egy sor átalakító műtét is várt rá, hogy biztosan ne találják meg és ne ismerhessék fel. Később is tovább dolgozott Meadow-val, majd a nő testőre lett, amikor Hírszerzési Igazgatónak nevezték ki.
Meadow Kerr-Osborne Top-secret-stamp
ANNA SALEZ


KORMÁNYZATI AKTA

Név: Anna [Családnév: Salez]
Születésnap: 2000. november 23.,(Las Vegas)
Magasság: 173cm
Szemszín: barna
Hajszín: szőke


ADATLAP/AKTA

Anna Salez Meadow Kerr-Osborne testőre. A 26 éves nő Las Vegasban nőtt fel és élt, 18 évesen katonai iskolába jelentkezett, egy évvel később elhunyt a Bukás nevezetű katasztrófában. 2022-ben mind a mai napig meghatározhatatlan okból feltámadt, majd beállt a SHIELD-hez. A szervezetet a Hydra támadások elején hagyta ott családi okokból, mert haza kellett térnie a szüleihez Vegasba. A szülei 2026. közepén elhunytak, közben egy tanfolyamot is elvégzett, hogy testőrként dolgozhasson. 2026. szeptemberében alkalmazta Meadow, mert sikeresen meggyőzte a fiatalabb nőt, hogy az nem akar visszatérni a SHIELD-hez, hanem neki akar dolgozni. Ő az, aki, ha szükséges, akkor sofőrként is funkcionál.
Meadow Kerr-Osborne Top-secret-stampA hozzászólást Meadow Kerr-Osborne összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 07 Okt. 2017, 10:14-kor.

_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Meadow Kerr-Osborne Empty Re: Meadow Kerr-Osborne

Témanyitás by Thorhalla Szer. 22 Márc. 2017, 22:10

A médiában való 15 post után 3 kreditet kapsz, izé kapok...

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Meadow Kerr-Osborne Empty Re: Meadow Kerr-Osborne

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Szer. 22 Márc. 2017, 22:32


MEADOW KERR-OSBORNE


KORMÁNYZATI AKTA

Név: Meadow [Családnév: Kerr-Osborne]
Születésnap: 1993. szeptember 3.,(Washington)
Magasság: 178cm
Szemszín: arany
Hajszín: ősz


ADATLAP/AKTA

+3 kredit a 15 reag média után

Kreditek:
Alap kredit: 7 kredit
- Szintekből járó: 4 kredit
- Média: 3 kredit
Elhasznált kredit: 7 kredit
- High-tech energiakard - 4 kredit
- Árva / Mayko Outerbridge, NJK - 3 kredit
Fennmaradó kredit: 0 kredit

Meadow Kerr-Osborne Top-secret-stamp


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Meadow Kerr-Osborne Empty Re: Meadow Kerr-Osborne

Témanyitás by Meadow Kerr-Osborne Szomb. 07 Okt. 2017, 10:21

Megvolt a karakter első szintlépése, mindez +2 kredit.


MEADOW KERR-OSBORNE


KORMÁNYZATI AKTA

Név: Meadow [Családnév: Kerr-Osborne]
Születésnap: 1993. szeptember 3.,(Washington)
Magasság: 178cm
Szemszín: arany
Hajszín: ősz


ADATLAP/AKTA

+3 kredit a 15 reag média után
+2 kredit szintlépésből (2. szint)

Kreditek:
Alap kredit: 9 kredit
- Szintekből járó: 6 kredit
- Média: 3 kredit
Elhasznált kredit: 7 kredit
- High-tech energiakard - 4 kredit
- Árva / Mayko Outerbridge, NJK - 3 kredit
Fennmaradó kredit: 2 kredit

Meadow Kerr-Osborne Top-secret-stamp


_________________
Reneszánsz: Meadow Kerr-Osborne, Árva / Mayko Outerbridge / Okoye Baku; X-diák: Brahe Elaine McKenzie
Ultimate/Újvilág: Meadow Kerr-Osborne, Halloween 2017: Moira Amelia Sheppard
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Meadow Kerr-Osborne Jez1Pf0
Meadow Kerr-Osborne
Meadow Kerr-Osborne
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 237
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2017. Feb. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3254-meadow-kerr-osborne https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Meadow Kerr-Osborne Empty Re: Meadow Kerr-Osborne

Témanyitás by Cerebro Szomb. 02 Jún. 2018, 12:40

A születésnapi "akció" keretében 1,5 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Meadow Kerr-Osborne Empty Re: Meadow Kerr-Osborne

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.